Seksi lampaan kanssa

eläinrääkkäystä?

Ruotsalaismies syytteessä seksistä lampaan kanssa
Länsi-Ruotsin Alingsåsin käräjillä puidaan, onko viisikymppinen ruotsalaismies syyllistynyt eläinrääkkäykseen.

Oikeusjuttu sai alkunsa viime vuoden kesäkuussa, kun lampaankasvattaja ja hänen vaimonsa kuulivat lampaan määkivän oudosti laitumella. He menivät tarkastamaan tilanteen, ja huomasivat kauhukseen miehen harrastavan seksiä yhden lampaan kanssa.
- Tämä on poikkeuksellinen tapaus. Aiemmin se olisi luokiteltu eläimeen sekaantumiseksi, mutta nykyään sitä pidetään korkeintaan eläinrääkkäyksenä.

Viisikymppinen mies ei katso syyllistyneensä eläinrääkkäykseen.

Pelkkä todistajanlausunto ei riitä takaamaan, että mies on suoranaisesti rääkännyt eläintä. Sen vuoksi oikeus joutuu kuulemaan erikoistodistajana eläinlääketieteen asiantuntijaa. Lampaassa ei ollut näkyviä vammoja, joten syyttäjän on todistettava eläimen kärsineen tapahtumasta.

Syytteessä oleva mies kiistää syyllistyneensä rikokseen.
Jos mies todetaan syylliseksi, voi tuomio olla jopa kaksi vuotta vankeutta.

Suomessakin eläimeen sekaantuminen poistettiin rikoslaista, samalla kuin homouskin eli Suomessa eläimiin ja homoihin sekaantuminen ovat olleet yhtä kauan sallittuja tekoja.

http://www.iltalehti.fi/hullumaailma/2011052713793491_hu.shtml

12

2280

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voisin kuvitella, että seksi lampaan kanssa olisi nautinnollista ja parempaa, kuin seksi keskiverto naisen kanssa. Mutta ruotsalais mies lampaan kimpussa, herättää mielessä kysymyksen lampaan sukupuolesta.

      • yks raudoittaja repa kerto et pitkävartisilla kumisaappaat jalassa ku duuna lammasta niin et laittaa lampaan takajalat saappaanvarteen ei kuulemma tartte itte liikkua lammas tekee kaiken


      • Määääää
        monte24 kirjoitti:

        yks raudoittaja repa kerto et pitkävartisilla kumisaappaat jalassa ku duuna lammasta niin et laittaa lampaan takajalat saappaanvarteen ei kuulemma tartte itte liikkua lammas tekee kaiken

        Entä jos niille syntyy vauva: byäää, eiku bääää?


      • Määääää kirjoitti:

        Entä jos niille syntyy vauva: byäää, eiku bääää?

        toi oli niitä rauhallisempia juttuja mitä raudoittaja repa kertoi tauoilla meille murrosikäisille kolleille.


      • monte24 kirjoitti:

        yks raudoittaja repa kerto et pitkävartisilla kumisaappaat jalassa ku duuna lammasta niin et laittaa lampaan takajalat saappaanvarteen ei kuulemma tartte itte liikkua lammas tekee kaiken

        Repa! Sairas pirulainen on käsittänyt kumin käytön aivan väärin, ei ne jaloissa mitään auta. "raudoittaja repa" en halua kuulla hänestä enempää.


      • modelli kirjoitti:

        Repa! Sairas pirulainen on käsittänyt kumin käytön aivan väärin, ei ne jaloissa mitään auta. "raudoittaja repa" en halua kuulla hänestä enempää.

        ok lähden ettimään anturahöylää


      • pikkumustjakäsineet
        monte24 kirjoitti:

        toi oli niitä rauhallisempia juttuja mitä raudoittaja repa kertoi tauoilla meille murrosikäisille kolleille.

        Ihanan intresantteja juttuja täällä. Meillä on tänään coctail-kutsut Espalla, eräässä residensissä. Aion ottaa tämän hauskan anekdootin lampaista oikealla hetkellä esille On ihanaa, kun voi yllättää seurapiirikekkereillä, kun siellä on aina niin tylsää..


      • Elä elämää.


      • monte24 kirjoitti:

        ok lähden ettimään anturahöylää

        No hyvä! Mää ja mäkätä männessäs:D Ja sano sille mikä se nyt olikaan se "rapa ripa"lle että palstalla on 1 semmonen jätkä joka on nähny kun pulu panee kettua.....niih!


    • "Piippolan se hoiteli lampaitansa, hiiala hiiala hei..."

    • Anonyymi

      lammas on kiva eläin, ajoin kesällä usein lampaita isoon latoon illalla naapurin Mikko pojan kanssa. istuttiin monesti siellä tupakalla sen jälkeen. Pässi hätyytteli lammasta Mikko sanoi otetaan lammas kiinni laitettiin nuorkkaan kiinni, katsotiin kun pässi hyppäsi ja pisti nopeaan useita kertoja Mikko istui vieressä sanoin seisooko sullakin nauroi annetaanko lampaalle kunnolla talutin lampaan Mikon eteen Mikolla seisoi kovana otti turkista kiinni ja veti lähelle työnsi sisään ja sanoi on tiukka ja lämmin lammas määki hiljaa mutta ei potkinut ja rimpuillut Mikko kehui on hyvä pykki nopeaan ja laukesi. Nosti housut ja tuli pitämään jännitti pirusti kun on ollut vain käsi asetin kalua pillulle kun työnnyin sisään oli tosiaan liukas ja lämmin lampaan pää oli Mikolla jalkojen välissä katsoin otti kalun esille ja antoi lampaan nuolla sanoi on hyvä kieli lammas otti kalun suuhun Mikko innoissaan on hyvä huora imee kunnolla voi jeesus kun kieli liikkuualapintaa vasten Mikko nai suuhun sanoin nyt saa ja työnnin kokonaan otti pullulla kiinni kun laukesin Mikolaa tuli suuhun päästettiin lammas irti. Istutiin ja naurettiin nyt on pantu ensimmäisen kerran pilluun. Pässi jälesti toista lammasta pieni karitsa Matti haki karitsan sanoin tämä on teini, karitsa oli vikuri Matti sanoi anna juomaa olin edessä ja näytin kalua karitsa imi heti matti meni kontalleen taakse kokeili sormella tämä on pieni sanoin varovasti, Matti heilutteli kaluaan sanoi on pieni nyt ja painoi karitsa määki mutta jatkoi imemistä sopi koko kalu suuhun Matti huudahti nyt on tiukka katso miten köyristelee se haluaa karitsa vain oli Matti sanoi nyt tulee ja laukesi veti sievästi pois käänsi karitsan panin sisään ei sätkinyt yhtään anatoi naida oli tiukka kuuma pillu laukesin heti päästettiin karitsa juoksemaan pässi seurasi sitä karitsa antoi nuolla pässin kieli lipoi kunnolla hyppäsi selkään karitsa otti naurettiin pässi sai panna karitsa vain odotti. Mentiin Matin kotia sen äiti antoi kaakaota ja leipää sanoi sauna on lämmin voin käydä teidän jälkeen Siellä on Martta nyt. Juostiin saunalle Martta istu lauteella noin 65 vuotias. Huudettiin saako tulla huusi jos uskallatte.
      istuttiin lauteille Martan viereen, Martta sanoi ettekö ole ennen nähnyt kun katselette tissejä no maistelkaa sanoin jos Mikkokin imettiin molemmat Martta huokaili tehän olette miehiä kummallakin seisoo.
      Mikko nousi ja pani Marttaa Martta esteli imin nännejä ei päässyt ylös Martta levitti haaroja no pankaa on teillä isot kalut Martta antautu kun toinen lopetti toinen alkoi Martta antoi panna sanoi ihanaa kaksi panee naitiin kahdesti kumpikin.
      Martta lähti sanoi täsät ei puhuta, naurwettiin ei tarvita lammasta on oikea nainen.
      Martta asuu lähellä yksin, Mikon äiti sanoi Martta oli aivan punainen ette kai antanut liikaa löylyä lähti jus kotia.
      Keski viikkona jännitti mennä Martan luo, Martta laitteli pöytään kaakaota nauroi oli pojat kunnon sauna, sanottiin onko sauna lämmin nauroi savut nousee menkää katsomaan istuttiin lauteilla Martta tuli katsoi meitä hieroi kummankin kalua otti Mikon ensin imi kalua sanoi täsät miehet tykkää Mikko nousi, mihin sinä nyt meni taakse ja pani sisään Martta imi kaluani ja huudahteli Mikko piti leviästä perseestä piinni ja laukesi menin taakse ja hädissään painoin Martta sanoi no poika huomasin työnnyin pyllyyn pylly oli tiukka martta huokaili pane vaan on jännää pane tuntui että on kuin lammas tiukka.
      Mökissä illalla Martta antoi kunnolla vuorotellen naitiin Martta oli haarat levällään halasi ja sanoi saatte pillua aina kun haluatte en ole vuosiin saanut niin orgasmia kun teidän kanssa Ettehän kerro niin saatte.
      Aamu yöstä heräsin kun Mikko nai jalat oli ylhäällä nai pyllyyn Martta kiljahteli se on kokonaan siellä pane, hieroin kalua Mikko laukesi nostin jalat Martta huokasi taas kovaa panin myös pyllyyn Martta piti jalkoja ylhäällä ja vapisi kuului kyyyrrrpäääh laukesin sisään. Aamulla lähdettiin meille sanoin äitille olin Mikon luona.
      Mein kaksi viikkoa kun mentiin uudelleen Martta halasi on ollut ikävä, tiettiin kyrpää ollut ikävä rakasteltiin marttaa ko yö kumpilin ainakin kolme kertaa.
      Aamulla martta oli hyvällä päällä sanoi olette takoneet minuun jo kymmeniä kertoja tulettehan aina joskus vaikka olisi tyttöjä jo teillä.

      Kerran myöhemmin soitin saadanko tulla vähän juopottelemaan ollaan autolla liikkeellä Marta vähän ihmetteli meitä oli neljä, annettiin Martalle juomaa alkoi jo nauramaan vapaasti. Menin Martan luo sanoin näyrä pojille kunnon rintoja Mikko juoksi imemään ja kohta muutkin kuiskasin nyt saat neljää jaksatko kuiskasi jaksan varmasti. Martta makasi ainakin toista tuntia pantavana sängyllä välillä juotiin lisää Martta saatto imeä jos jollakin seiso mutta tahti oli kovaa.
      Laskin Martaa pantiin ainakin kymmenen kertaa muutamassa tunnissa. Kun lähdettiin Martta kiitti sanoi olen saanut olla huorana jota joskus haaveilin antoi parisataa bensa rahaa. Sanoin soittelen Martta sanoi muista soittaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8406
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe