Miehet, pituus ei tärkeää!

PinnallinenMaailma

Täällä on nykyään paljon juttua tuosta miesten pituudesta. Kyllä tuntuu että naisetkin on nykyään todella pinnallisia. Siis haloo, voiko ihan aidosti olla miehen pituus niin tärkeää? Mä en ymmärrä tätä. Mulle kelpais vallan mainiosti vaikkapa 170cm mies eikä sellanen ole liian lyhyt ollenkaan. Mulle on itselle ainakin aivan yks hailee minkä pituinen mies on, tosin sen verran ehkä olen itsekin "pinnallinen?" että miehen täytyy olla mua pitempi. Itse olen 162cm. Ainakin 5cm miehen täytyy olla pitempi. Hui.. Kun nyt lukee tuon niin kuulostan kauheelta :D Mutta muuten ei pituudelle ole väliä enkä ymmärrä teitä naiset, jotka hehkutatte pitkien miesten perään ja että joku tyyliin 190cm mies on vasta pitkä. Ihme meininkiä.

Mihin ihmeeseen on kadonnut muiden ominaisuuksien tärkeänä pitäminen? Luulisi että LUONTEELLA olisi kaikista suurin merkitys mutta tässä surkeassa nykymaailmassa ajatellaan vain ja ainoastaan sitä hemmetin ulkonäköä niin naisten kuin miesten suhteen. Pitää olla sellanen ja tollanen, eikä mistään tunnuta olevan valmis tinkimään. Luonteelle viis kuhan ulkonäkö on täys kymppi.

Sitten sitä huomataan kuinka ollaan "ah niin ihanassa suhteessa" väkivaltaisen pettäjä renttu miehen kanssa mutta "ohan se toki niin hyvän näkönen" tai suhteessa mäkä mäkä mäkättäjä siivousfriikki hullun naisen kanssa mutta ku seki on "vaan niin sairaan hyvän näkönen"

Sen ulkonäön kanssako te arvon ihmiset seurustelette??

Kuhan mietiskelen tätä maailman niin typerää menoa!!

23

790

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mies27wxxx

      Pisteet vetäsit himaan kun et ilmeisesti ole pinnallinen..pusun saisit poskelle
      palkinnoks jos vaan pystyis tätä kautta antaan:)

    • kyl se useimmille on

      AP:n otsikkoa ei voi valitettavasti yleistää, vaan kyse on vain harvinaisesta yksittäisestä mielipiteestä. Käykääpä katsomassa vaikka treffipuolella naisten profiileja ihan piruuttanne. Ihannekumppaneiden pituudet ovat lähes poikkeuksetta vähintään 5 cm naista pidempiä. Ja sitten löytyy näitä ihan uskomattomia tapauksia, että 160 cm nainen haluaa vähintään 180 cm miehen.

      Luultavasti yleisin trendi on, että miehen pituus pitäisi olla vähintään naisen pituus 10 cm. En minä 172-senttisenä edes viitsi laittaa viestiä 167-senttisille naisille, joiden ihanne on se vähintään 177 cm ukko.

      Ja mietipä AP tätäkin:
      "Mulle on itselle ainakin aivan yks hailee minkä pituinen mies on, tosin sen verran ehkä olen itsekin "pinnallinen?" että miehen täytyy olla mua pitempi. Itse olen 162cm. Ainakin 5cm miehen täytyy olla pitempi. Hui.. Kun nyt lukee tuon niin kuulostan kauheelta :D"

      Kuvittelepa miltä tuo tuntuu noista metrikuuskymppisistä ukoista. Heitä on tietenkin todella vähän, mutta kun olet itse noinkin paljon yleistä tasoa suvaitsevampi, etkä silti semmoista kelpuuttaisi, niin mietipä kuinka monta naisehdokasta heiltä menee sivu suun pelkän pituusasian vuoksi. Onneksi sentään naiset ovat keskimäärin lyhyempiä, ja löytyy näitä 150-160-senttisiä naisia sen verran, että lyhyemmällekin miehelle löytyy itseään lyhyempi kumppani.

      Minua ei haittaisi pidempi naisystävä, eikä lyhyempikään. Asialla ei todellakaan ole minulle väliä.

      • -------

        Musta tuntuu, että sulla herra 172-senttisellä ei ole tuo pituus syynä sille, ettet saa naista. Syy on yksinkertaisesti se, että jankutat, yleistät ja kimität jatkuvasti tällä palstalla tuosta samasta aiheesta, niin millainenkohan olet tosielämässä?
        Tulee mieleen pikku kusipää, joka toteaa heti ensitöikseen nähtyään naisen: "Niin, kyllä mä sua yrittäisin iskeä, MUTTA ET SÄ MUA HUOLI KUN MÄ OON NIIN LYHYT! Te kaikki naiset ootte just tollasia kamalia ja pinnallisia, eikä teille mikään kelpaa!!!" ja marssit draamakuningattaren elkein paikalta.

        Ehkä toi esimerkki oli kärjistetty, mutta mulla on sellainen olo, että tuo sinun asenteesi heijastuu sinusta heti kättelyssä. Et viitsi edes yrittää, ajattelet pahinta, näytät hapanta naamaa, etkä osaa olla itsevarma.

        On sitä ennenkin lyhyet miehet löytäneet naisia. Varmaan sinäkin löydät, kunhan luovut tuosta jääräpäisestä asenteestasi. Kaikki naiset eivät ole samanlaisia eivätkä ajattele samoin.


    • eipääsepoliisiksi

      Tytöt ovat alle 180cm eivät miehet.

      alle 180cm miehiä sanotaankin pikkuleideiksi yleisesti.

    • minä__

      Huvittava ja pikkuisen ristiriitainen tuo aloittajan viesti. Toteat, että miehen pituudella ei ole väliä, mutta samalla kirjoitat että "Ainakin 5cm miehen täytyy olla pitempi." Et ymmärrä 190 cm pitkien miesten perään hehkuttajia. Helppoa se on 162-senttisenä sanoa, että miehen pituudella ei ole merkitystä, sillä selvästi valtaosa miehistä on sinua pidempiä.

      Osittain olen samaa mieltä kanssasi: miehen pituudella ei ole merkitystä, kunhan hän on minua pidempi :) Ja tuo 5 cm on ihan ok. Omalla kohdallani, 178 cm pitkänä naisena, ajattelutapasi mukaan se sitten tarkoittaakin, että 183 cm on minulle se miehen "minimimitta". Sen verran voin "laskea rimaani", että miehen ei välttämättä tarvitse olla tuota 5 cm:ä minusta pidempi, esim. 2 senttimetriäkin on riittävä pituusero.

      Voin tosin ihan rehellisesti myöntää, että miehen pituudella on minulle merkitystä, ja todellakin "hehkutan" 190 cm pitkien miesten perään. Pitäkää vaan pinnallisena, jos niin tahdotte. Ja toisaalta luulen myös, että lyhyet miehet eivät vastavuoroisesti ole kiinnostuneet minusta.

      Jeps, seurustelen luonteen lisäksi myös ulkonäön kanssa.

    • tohtorikoulutettava

      Älä välitä näistä valittajista aloittaja - ihan hyvä kirjoituksesi oli...! Ihmeen negatiivisia ja kummallisia vastauksia tähänkin ilmestyy...!

      Ja tuolle pitkälle naiselle joka tuolla valittelee - ei sängyssä ole merkitystä jalkojen pituudella vaan muulla torson koolla että tuntuuko naiselliselta/miehekkäältä - ja se puolestaan että hävettääkö kadulla kävellä on ihan oma juttunsa. Jos joku haluaa pitää omat fiksaationsa niin siitä vaan, mutta pitkille naisille pituudella pitäisi olla vähemmän väliä kuin lyhyemmille, sillä miesvalikoimaa jotka ovat pitkistä naisista kiinnostuneet, on vähemmän. Samasta syystä lyhyet miehet "joutuvat" usein kääntymään pitkien naisten puoleen: pitää laajentaa valikoimaansa myös ylös päin. Eikä siinä mitään: homma toimii loistavasti kunhan mies ei ole pieni/siro verrattuna naiseen, tällöin juuri sängyssä roolijako yms. voi mennä vähän "sekavaksi". :)

      Se, että miehen miehekkyys perustuisi vain yhteen mittaan, todistaisi vain sen että mies on niin hailakka ilmestys että pitää sitä jollakin "kompensoida". Vähän kuin ylibodaus: ei miehen tarvitse olla lihaksikas jos on komea kasvoiltaan.

      Olen tutkaillut pareja: enemmän kuin pituus tai paino, pariskuntien välillä korreloi enemmänkin yleinen viehättävyys. Jos mies on kasvoiltaan komea, nainen on kasvoiltaan kaunis, jne.

    • ap

      Oiskohan se sitten luontaista naisille että halutaan edes hitusen itseään pitempää kumppania? Siksi tuo 5cm mutta jos oikeasti tapaisin miehen joka olisi vaikka minun pituiseni ja muuten natsaa kaikki yhteen, tykkään miehestä, ihastun jopa niin paskaako sille pituudelle siinä vaiheessa?! Vaikka tässä tapauksessa mies ei olisikaan sitä "5cm pidempi" niin kyllä sitä voi ihastua samanpituiseenkin mieheen mitä itse on.

      Olen seurustellut 165cm miehen kanssa enkä nähnyt häntä liian pienenä tai lyhyenä.

      Pahoittelen aloitusviestiäni, joka saattaa jonku mielestä kuulostaa ristiriitaiselta. Olisin voinut kirjoittaa huolellisemmin. Itseäkin nyt tympäsee tuossa aloitusviestissä tuo sana "täytyy olla 5cm ainakin pitempi", no joo. Ei täydy olla, olisin voinu tarkemmin ajatella mitä kirjoitan.

      Tärkeintä kuitenkin että asian pointti tuli selväksi. Eli pituudella ei ole minulle väliä vaan niillä muilla ominaisuuksilla.

      Ja mun mielestäni kaikki ihmiset, niin miehet kuin naisetkin, ovat omalla tavallaan hyvän näköisiä. Rumaa ihmistä ei ole, on vaan ihmisten kieroutunutta pinnallisuutta.

    • pitkä tyttö

      Onhan se luonne tärkeää, mutta pitää kyllä mahtava luonne olla jos on vaikka mua lyhyempi. Hyvähän sun on lyhyenä tulla sanomaan, koska on vaikea löytää miestä, joka on sua lyhyempi. Itse olen 170cm ja olisi mun mielestä mukava löytää itselleni 180cm tai pidempi mies. Tulee muutenkin epävarma ja liian pitkä olo, kun seisoo lyhyen ihmisen (varsinkin miehen) vieressä.

    • 4e5hyj7trku

      Tää ketju ei eroa noista muista pituusketjuista oikeastaan mitenkään.
      "ainakin 5cm pitää olla miehen pidempi" on aivan samaa paskanjauhantaa kuin muissakin pituusketjuissa :D

      "Pituus ei tärkeä" mutta kuitenkin pitää olla sen ja sen mittanen :D

      ne naiset, ne naiset..

    • Lyra

      Oon ihan samaa mieltä, ettei tää ap oikein tee "syvällisyydellään" vaikutusta. Mulle pituudella ei todellakaan ole väliä. Oon 181-senttinen nainen ja seurustellu 168-senttisen miehen kanssa. Eikä meitä kumpaakaan häirinny 13 sentin pituusero. Täsä ketjussa joku kuvaili epävarmaa oloa lyhyempien (etenkin miesten) vierellä seisoessa. Onhan se silloin ymmärrettävää, että jos ei ole sinut itsensä kanssa, niin tuollainen asia voi olla vaikea.

      Olen tavannut paljon mua lyhyempiä miehiä, joita ei selkeästi ole häirinnyt pituuteni ja oon tästä aiheeta välillä keskustellutkin. Yllättävän paljon oon löytäny miehiä, joita ei haittais pitempi nainen ja jotka on seirustellu sellaisen kanssa. Ilmeisesti tästä maailmasta löytyy sekä miehiä että naisia, jotka osaavat ainakin pituuden suhteen antaa vain rakkauden viedä eikä tuijottaa senttejä.

      En mitenkään väkisin etsi itseäni lyhyempää miestä, mutta en pitempääkään. Etsin aina hyviä tyyppejä, joiden kanssa on rentoa ja mukavaa ja jotka ovat kilttejä ja ystävällisiä. Ei tarvitse blokata upeita ihmisiä potentiaalisina kumppaneina pituuden takia.

      Niin ja olen muuten seurustellut naisenkin kanssa. Mitäs jos tuollaiset pituusjutut olisivat tosi tärkeitä? Pitäisikö homoseksuaalisessa suhteessa elävien olla saman pituisia? En tiedä, onko mun biseksuaalina jotenkin kokonaisvaltaisesti helpompi rakastua ihmiseen kuin johonkin tiettyyn ominaisuuteen. En väitä, että joku rakastuisi puhtaasti toisen pituuteen ja ettei muulla olisi väliä, mutta ennemminkin niin, että pituus on sellainen juttu, jolla ei tarttis olla väliä. :) Elämäntavat on sitten taas sellaisia, joilla on itselleni paljon väliä, mutta ne sentään kertovat jotain ihmisen luonteesta.

    • asfaf5747

      "Oon 181-senttinen nainen ja seurustellu 168-senttisen miehen kanssa."


      Oho! Maailman 8. ihme on tapahtunut. Ellei lasketa mukaan näitä Ecclestoneja sun muita miljonäärejä, todennäköisyys sille että sinun pituisesi nainen seurustelee 168cm miehen kanssa on lähellä nollaa (ol. ulkonäöt suht samalla tasolla).

    • ap

      Tympiää että pittää tuosta mun aloitusviestistä tehdä tuollaista pilkunnussintaa :/ Kuten sanoin, olisin voinut kirjoittaa huolellisemmin. Ja sanoin että olen 165cm miehenkin kanssa seurustellut joten pituuseroa ei ollut edes sitä "mainitsemaani 5cm".

      Koitin tehdä mukavan viestin jossa käy ilmi se tärkeä seikka ettei pituus kaikille ole tärkeintä eikä edes niin tärkeää.

      Siltikin tuosta minunkin viestistäni jotku osaa nähdä taas sen pienenkin "vian" joka sitten mitätöi koko viestin tarkoituksen eikä ole enään mitenkään "syvällinen kirjoitus".

      • he-he-heppu

        Älä välitä noitten muitten sanomisista.Porukka on välillä täällä sitä mitä on.
        Mun mielestä on ainakin hienoa että ajattelet noin koska harva neitokainen näköjään tänäpäivänä ajattelee asioita tolta kantilta.
        Jotenkin tuntuu että kaikille pitää olla se komein ja urheilullisin eikä olla valmiita tutustumaan siihen mitä sen "rumemman" ihmisen sisällä oikeasti on.Monesti,siellä voi olla kultaakin arvokkaampi ihminen mutta kaikki missaavat sen oman pinnallisuuden takia.
        Hyvä,jatka samalla mallilla niin löydät oman kulta kimpaleesi.


    • Lyra

      "Oho! Maailman 8. ihme on tapahtunut. Ellei lasketa mukaan näitä Ecclestoneja sun muita miljonäärejä, todennäköisyys sille että sinun pituisesi nainen seurustelee 168cm miehen kanssa on lähellä nollaa (ol. ulkonäöt suht samalla tasolla). "

      Kyllä mun mielestä meidän molempien ulkonäöt oli suht samalla tasolla, ihan kivan näköisiä. :) En ymmärrä, miks toi on niin suuri ihme? :) Eikä kumpikaan ollut mitenkään rikas tai muuten sellainen, että toinen olis päässy hyötymään. Molemmat opiskelijoita. Eikä ollut mitään ongelmaa näyttäytyä julkisesti, kulkea käsi kädessä, pussailla.. Itse asiassa se oli oikein hauskaa, kun ihmisten ilmeet oli niin huvittavia. :D

      Anteeks ap, ei ollut tarkoitus mollata, mutta et silti mun mielestä suhtaudun tähän asiaan kovin syvällisesti. Enkä tarkoittanut sitä sun senttimäärää tai epätarkkaa ilmaisua. Jos pituus ei kerran ole tärkeää, miks on tärkeää, että mies on sua pitempi? Eikö rakkaudessa ole tärkeämpiäkin asioita? :) Ehkä joku päivä muutat mieltä, jos tapaat jonkun aivan ihanan ihmisen, joka sattuukin olemaan sua lyhyempi. :) Mun tämänhetkinen poikaystävä on mua muutaman sentin lyhyempi, mutta eipä haittaa eikä tunnu missään. :) Rakastan sitä hirveästi. :)

    • suraavaslifesgigolo

      Jaa kyl ne kaikki naiset katsoo vähän pituuden perää itteesä ei haittaa vaik muija olis metrin verra pitempiki eikös "sen" pituus pitäis olla tärkein itte on 168- 170cm enkä pidä itseäni mitenkään erityisen lyhkäsenä oon aika leveeharteinen ja painakin 83kge n ole vatsakas vaikka ei kyllä naisia hirveästi olekkaan niin itseluottamus on taivais ku pienil miehil on tuplasti isommat vehkeet kuin jollain parimetrisillä.Mihin minä naista enää tarvitsisinkaan johan minulla on jo lapsikin ja oma käsi on parempi siinä voi määrätä mieleisensä tiukkuuden ja tahdin.Kai siinä on jotain sellaista että nainen tuntee itsensä turvalliseksi ison miehen rinnalla vaikka itse pistäsin matalaks kenet vaan jätkän joka rupee suuta soittaa tai päähän taputtelemaan.Mitä pienempi sen pahansisusisempi johtuu tarpeesta näyttää suuremmiilleen. :)

      • "ku pienil miehil on tuplasti isommat vehkeet kuin jollain parimetrisillä"

        -Ja tässä kohtaa sun argumentit ja väitteet kovasta itsetunnostasi lensivät ulos ikkunasta. X)


    • jäbä

      Ihan perusmeininkiä. Kaikki etsii itselleen sitä unelma prinssiä tai prinsessaa. En itsekkään kovin herkästi kiinnostu kenestäkään sen kummemmin, mutta jos kiinnostun niin kyllä ne on mielestäni yleensä aika tavis naisia.
      Itekkään ole pituudella pilattu, kun 178cm on miehellä mittaa ja kaiken lisäksi monet luulee meikäläistä montavuotta itseäni nuoremmaksi. Oon 21-vuotias ja mua luullaan monesti ihan 15-vuotiaaksi pojaksi. Yleensäkin jos huomaan jonkun tytön kattelevan minua niin ne on yleensä jotain 13-17-vuotiaita teinejä.
      Tavallaan huvittavaa, mutta myös turhauttavaa...

      Sitten toki, jos ihmiset oppii tuntemaan niin monesti tykkäävät ja kyllähän sitä on välillä huonannu, kun joku oman ikäinenkin on ollut kiinnostunut. Pelaan kumminkin enemmän luonteellani, kuin ulkonäölläni. Tokikin monesti minusta kiinnostuneet naiset ovat olleet aika nättejä, että en vissiin loppupeleissä kovin rumaltakaan näytä :D

      Tuntuu siltä, että olen kai jopa keskivertoa komeampi, mutta luullaan monesti paljon nuoremmaksi niin se karsii sitten meikäläiseltä potentiaalisia kumppaniehdokkaita.

    • Pimenevää iltaa

      Tärkeydestä en tiedä, mutta kyllä se vaan naisiin vetoaa. Varsinkin jos ei ole niitä ylimääräisiä kiloja ja pitää itsestään hyvää huolta.
      Yllättävän lyhyetkin naiset kuolaavat perääsi.

    • Nettidetissä ei

      ole mitään saumaa jos on alle 180

    • Kristiina..

      Kyllä sillä pituudella on väliä!itse oon 175 cm ja mieheni on 190cm..ja ku laitan korkokengät nii hupsista sitä ollaan 185cm:) ois aika hassu näky ja turvaton olo jos mies ois 160-170cm..

      • Hyvä ihminen

        Kiva kuulla!


    • 166cm

      Vuonna 2013 Kansallisen (Finriski 2012) tutkimuksen yhteydessä tehtyjen mittausten mukaan 25–74-vuotiaiden suomalaisten miesten keskipituus oli 178 cm ja naisten 164 cm. 25–34-vuotiaiden suomalaisten miesten keskipituus oli 179 cm ja naisten 166 cm.

      Ihan normaalia haluta itseään ainakin 10 senttiä pidempi mies. Lyhyille naisille sitten lyhyempi mies jne

    • eiristus

      on ihmiset kyllä vammaisia

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5770
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3657
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      224
      1875
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1762
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1212
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1167
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      284
      939
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      937
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      877
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe