Parhaat BMW-vitsit

modeIIi

Mitä yhteistä on BMW:llä ja kortsulla?

Vastaus: molemmissa on mulkku sisällä.

Hahahahaha!

10

2809

  Vastaukset

  • Pinnalliset ihmiset ostavat bemarin.

   Kun on tyhjä sisältä täytyy päteä tavaralla.

   • Juu. Jollekin riittää pelkkä merkki eli niin sanotusti nimmari. No kuin sää oot pukenut minun uuden nimmarin päällesi! Tuliko sulle beibe ikävä minua? ;)


   • xbabe kirjoitti:

    Juu. Jollekin riittää pelkkä merkki eli niin sanotusti nimmari. No kuin sää oot pukenut minun uuden nimmarin päällesi! Tuliko sulle beibe ikävä minua? ;)

    rekkaudu


   • älä ole neliö kirjoitti:

    rekkaudu

    Olenpas...


  • Hevonen kävellä löntysteli metsässä kun se yhtäkkiä tipahti suureen ansamonttuun. Aikansa se yritti kiivetä pois, mutta reunat olivat liian jyrkät, joten sen oli ruvettava huutamaan apua. Lähistöllä lymyillyt jänis kuuli avunhuudot ja loikki paikalle. Hetken aikaa tilannetta pohdittuaan jänis lähti loikkimaan pois, mutta palasi pian takaisin BMW:llään. Jänis ajoi auton keulan varovasti monttuun ja hevonen pääsi kiipeämään sitä autoa pitkin pois montusta. Hevonen kiitti kauniisti, veti bemarin pois montusta ja lähti jatkamaan matkaa. Hevonen oli hädin tuskin ehtinyt seuraavan puskan taakse, kun se jo kuuli riipaisevia avunhuutoja. Niinpä se kääntyi takaisin ja palasi kuopalle. Kuinka ollakkaan, jänishän se oli sinne samaiseen monttuun pudonnut uteliaisuuttaan. Hetkeäkään epäröimättä hevonen laski ison jortikkansa monttuun ja jänis pääsi kiipeämään sitä pitkin pois… Mikä on tarinan opetus?

   V: Jos on iso kalu, ei tarvitse bemaria

  • Tapani Kansa, kuuluisa bemarikaahailija, näki vanhan mummon tarpomassa tienreunan lumivallia pitkin kirkokylää kohti ja päätti tarjota kyydin köyhällee ja kateelliselle mummolle.
   Mummo tuli liikuttuneena kyynelehtien kyytiin ja varoitti hyvätekijäänsä varomaan vastaatulevia autoja, koska se hullu kaahari T Kansa on kuulemma nyt paikkakunnalla kiertuellaan ja jo ajanut kylän pastorikin päälle.

  • minua naurattaa erittäin vähän, kun buddy noutaa minut jostain myrkynvihreän toyotansa kanssa. Pitää könytä sisään kuskin puoleisesta ovesta kun toinen ovi on jumissa, ja yksi ovi on erivärinen kuin muu auto.

  • Mitä eroa on BMW:llä ja etanalla?

   BMW:ssä lima on sisäpuolella.

  • Vastaus: molemmissa on kuusi tähteä sisällä?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   60
   3655
  2. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   2819
  3. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   2668
  4. Pitkän parisuhteen salaisuus, vai onko sitä

   Vuosia vaan tulee lisää ja tuossa se kumppani pysyy rinalla vaikka en ole mikään ihanne mies, kaikilla kai vikansa. Pitää vain hyväksyä toinen ja olla
   Parisuhde
   61
   1732
  5. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   85
   956