Onko kukaan saanut kotikonstein tehtyä niin hyvää,rapeaa ja mureaa kanaa tai kylkeä,joita myydään valmiina grillattuina kauppojen lihatiskeillä?
Ne on ihan törkeän hyviä ja maukkaita,mutta onnistuuko sellaisten tekeminen kotona grillissä tms.?
Itse olen yrittänyt vaikka millaisia vippaskonsteja,mutta aika huonolla menestyksellä.
(Makkara sentäs onnistuu:)
Grillillä
Grillitöpeksijä
2
153
Vastaukset
- Raperilleri
Kyllä onnistuu ja jopa paremmin. Kanan grillauksen salaisuus on aika. Kanan kypsentäminen vaatii aikaa, ja tuotetta ei saa polttaa heti alkumetreillä.
- Grillitöpeksijä
No tuo aikahan on tosiaan tärkeimpiä.
Tuppaa vaan unohtamaan aina noita grillaukseen liittyviä sääntöjä ja malttamattomuus kostautuu.
Kiitokset vastauksesta.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1472455
- 1761694
- 921578
- 691533
- 79914
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6875- 68851
- 59825
- 61798
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152745