Onko kukaan saanut kotikonstein tehtyä niin hyvää,rapeaa ja mureaa kanaa tai kylkeä,joita myydään valmiina grillattuina kauppojen lihatiskeillä?
Ne on ihan törkeän hyviä ja maukkaita,mutta onnistuuko sellaisten tekeminen kotona grillissä tms.?
Itse olen yrittänyt vaikka millaisia vippaskonsteja,mutta aika huonolla menestyksellä.
(Makkara sentäs onnistuu:)
Grillillä
Grillitöpeksijä
2
156
Vastaukset
- Raperilleri
Kyllä onnistuu ja jopa paremmin. Kanan grillauksen salaisuus on aika. Kanan kypsentäminen vaatii aikaa, ja tuotetta ei saa polttaa heti alkumetreillä.
- Grillitöpeksijä
No tuo aikahan on tosiaan tärkeimpiä.
Tuppaa vaan unohtamaan aina noita grillaukseen liittyviä sääntöjä ja malttamattomuus kostautuu.
Kiitokset vastauksesta.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh422442Mansikkatiloilla hyväksikäytetään ukrainalaisia
Työolot ovat surkeita ja palkka kelvoton. https://yle.fi/a/74-201729423012014- 221816
- 241595
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘241445- 1001329
- 431328
En ymmärrä käytöstäsi
Se on ollut eräänlaista hyväksikäyttöä. Että seura kyllä kelpaa palstan välityksellä silloin kun ei ole parempaakaan tek1391275Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta371171- 361046