Mies + BMW = naisia?

zetmänfriend

Eräs koko ikänsä varmuudella ilman naista elänyt tavallisen jampan näköinen puolituttavani nyt ajokortin saatuaan osti Bemarin ensiautokseen. Ja nyt ensimmäisen "pillurinkiviikonlopun" jälkeen hän liikkuu aika näyttävän blondin kanssa. Olen viime viikonlopun jälkeen nähnyt useaan kertaan eukon istuvan hymyssä suin tukka hulmuten tuttavan avobemun kyydissä. Ja nyt puhutaan jo 25-vuotiaasta miehestä, joka ennen ajokorttiaan ja bemuaan kulki fillarilla ja bussilla ja aina ilman naista. Naisen ikää en osaa arvioida, mutta kaukaa katsottuna näytti nuorelta ja nätiltä kuten kaikki blondit yleensä.

Ja muutenkin olen laittanut merkille, että vähänkin erikoisemman ja massasta erottuvamman auton omistavalla miehellä on lähes aina nainen kyydissä.

Eli vaikka monet naiset sanovat (tällä palstalla), ettei munanjatkeella ole mitään merkitystä, niin silti sellaisia naisia on paljon, joihin ne kyllä vetoaa. En millään usko, että tuo blondi olisi lähtenyt tuttavani mukaan ilman avo-BMW:n myötävaikutusta. Ja tuo auto ei ole edes mikään kallis laite kuten joku Porsche tai Corvette vaan ihan muutaman tonnin lelu. Tosin hieno sellainen.

47

2241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pillunkostuttaja1

      Kertausta, älkää kuunnelko naisten puheita, katsokaa tekoja.

      Tämä autolla-ei-ole-väliä kuuluu samaan luokkaan kuin 20cm penis on liian iso ja bodarit on ällöjä, rahalla ei ole väliä jnejne..

    • Heh-heh... .

      No niin. Jokainen poika ostamaan itselleen "vähän erikoisempaa" autoa, niin naisten saanti on varmaa.

      • ex-julkku

        Siis tietynlaisten naisten saati on varmaa, ei läheskään kaikkien. Auto ei vielä kiihota tarpeeksi, pitää myös olla statusta ja kuuluisuutta, sitten lähtee kuka vaan kyytiin vaikka ajaisit mopolla.
        Koettu on.


      • nainen kertoo oooo

        Luultavasti kyse on siitä, että tietynlainen auto nostaa miehen omaa itsetuntoa, mikä tekee hänestä itsevarmeman ja rohkeammin naisten kanssa juttelevan -> naiset tykkäävät enemmän. Naiset kun pitävät nimenomaan määrätietoisista, itsevarmoista miehistä. Samaan lopputulokseen millä tahansa halvemmallakin keinolla, joka kohottaa miehen itsetuntoa.


    • Reipas Poikamies

      No joku m3 voi olla jotain, mutta muut bmw:t on radalla perheautoja pippelin jatko statuksella. Wrx Impreza jättää senkin kun suorat lyhenee. Ja sillä sentään pääsee talvellakin moitteettomasti.
      Samoin HD, hyvin ne lärisee mutta ei ne minnekkään kulje vaikka rocce-gubbe parta vinossa kahvaa ärjy ilme päällä veivaa :D

      Itse ostaisin Hummerin vaikkapa, koska se on edullisempi ja monikäyttöisempi kuin parempi bmw ja sitä naapurin audi-setä oikeasti kadehtii. Muutenkin jenkki auto on parempi, mese ja bmw-niitähän saa kukavaan kuka saa pankista pitkän kuitin.

      Mikään nainen ei lähde miehen mukaan jos ei supliikki ole kondiksessa, ihan turha luulla että pelkkä auto tekee hurmaamis työn- se bmw vain antaa käsityksen menevästä, dynaamisesta voittaja-miehestä: juuri mitä markkina miehet auton imagon tahtovat ollakkin. Ja mikäs siinä naisen on helppo nyökätä ja lähteä "voittajan" messiin kun bestikset hihkuvat innosta miesvalinnan suhteen.

      Olenko kertonut purjeveneestä, sillä kuulema ne lekuri yms. laatu-naiset hurmataan?

      • autolaina=0e

        Eiköhän se kerro lähinnä sen (kaikille), että jos on varaa laittaa euroja autoon, niin on ylimäärästä rahaa.

        50 000 euron autolla ajava mies ei voi olla ihan pers'aukinen...


      • nainen23
        autolaina=0e kirjoitti:

        Eiköhän se kerro lähinnä sen (kaikille), että jos on varaa laittaa euroja autoon, niin on ylimäärästä rahaa.

        50 000 euron autolla ajava mies ei voi olla ihan pers'aukinen...

        ...tai vaihtoehtoisesti korviaan myöten veloissa.


      • fghgfhfj
        autolaina=0e kirjoitti:

        Eiköhän se kerro lähinnä sen (kaikille), että jos on varaa laittaa euroja autoon, niin on ylimäärästä rahaa.

        50 000 euron autolla ajava mies ei voi olla ihan pers'aukinen...

        Tai sitten sen firma menee kohta konkkaan ja mies saa tuomion velallisen epärehellisyydestä.


      • realististi

        oi mums mums. kuka ihana haluaa hummerin... minä kans!!!
        Itse asiassa ei sillä hummerillakaan niin väliä, mutta jos joku haluaa auton, jolla saa vähän rymsteerata, niin wau! Joku auto, missän on ideaa, jotain ajatusta siitä auton käytöstä. Ei ensimmäisenä mielessä se auton hintaimagoluokka, vaikka se valitettavasti hummerilla on jotain saavuttamatonta. Työkaveri osti jonkun maasturibemarin, muttei raukka voi mennä sillä lumirajaa kauemmas, ettei vaan rapa lennää. :( ikävää.
        Mun mielestä auto vois jotenkin edustaa elämäntapaa tai jotain ajatusta, mitä ajatusta nyt jossain perusautoissa on yhtään mihinkään..

        Lisäks pointsit siitä, että mielikuvitusta riittää vähän kauemmaks, kuin perusautoihin, ei mitään vikaa perusautoilla ajavissa, mielikuvitustahan mä arvostan, oli auto mikä vaan.

        Yks juttu vaan siinäkin hummerissa vähän harmittaa, ja siks se onkin jäänyt vielä tilaamatta. Kai ne nekin saastuttaa vähän paljon. Enemmän ehkä liikkumisen tarpeeseen nähden, kuin olis tarpeen. Ekologinen hummeri vois olla aika kiva lelu.


      • nounou..
        autolaina=0e kirjoitti:

        Eiköhän se kerro lähinnä sen (kaikille), että jos on varaa laittaa euroja autoon, niin on ylimäärästä rahaa.

        50 000 euron autolla ajava mies ei voi olla ihan pers'aukinen...

        tai on firman piikkiin.


      • hui veneitä

        apua, mitä jos on merisairaus, pitäiskö sitä salaa yökkiä käslaukkuun jos pääsis/joutuis purjehtiin siks, et tajuu, et toinen nyt yrittää iskeä ja pitää antaa tietty se mahdollisuus? Laatunaisen käsilaukku varmaan putois sen jälkeen mereen ja mies tietty kävis hankkii heti purjehduksen jälkeen uuden.. oisko ees muuta vaihtoehtoa?

        Kaikki paitsi purjehdus on turhaa.. dadaadadaa


    • Flaksi käy

      BMW= Be My Wife. Mikä olikaan sun kysymys;) ?

    • Joopa joo tavallista bmw:tä ei kannata laittaa jos ei ole valmis huoltamaan sitä kohtuullista tasoa enemmän... toyota on parempi merkki, mulla oli aikoinaan oikein kunnon poppi carina ja ei tarvinnut huoltaa paljo yhtään. Virheliike oli kun möin sen :(

      No nykyistä autoa mikä mulla vielä on pari vk:a niin ei näy montaa liikenteessä, no on nykyisellä kuskailtu paljon enemmän toisin kuin entisellä. Nyt mä taidan parin viikon päästä olla ilman autoa ja liikkua kävellen sekä pyöräillen -> kunto nousee ja hiki virtaa :)

    • realististi

      Minä olen vakuuttunut siitä, että kukaan ei ole niin vähän omilla jaloillaan seisova mies kuin bemarikuskit. Seurailkaapa niitä vähän aikaa, onko niillä yhtään omaa ajatusta yhtään mistään, ne menee sinne, minne niitä viedään ja vedetään, niitä on helppo ohjailla. Ne ei ikinä päätä mistään mitään, ei osaa itse valita vaikka autoaan siksi, että ne pitäisi autosta, ne keskittyy vaikka auton imagoon tajuamatta keskittyvänsä siihen. Ne luulee olevansa fiksuja, mutta harvoin koskaan aikuistuneella fiksulla miehellä on bemaria. Ne nimenomaan hakee niitä leluja. Toisaalta tarviiko kaikkien olla niin viimeisen fiksuja.
      Ja tottakai joku haluaa avobemariajelulle testaan sitä kivaa lelua, se nyt on kuitenkin täysin eri asia kuin se, että haluaisi mitään muuta.

      Älä välitä, kyllä sullekin se nainen löytyy. Moni nainen ei vois vähempää nimittäin olla kiinnostunut läjästä rautaa ja muovia neljän kumitassun päällä vähän erilailla muotoiltuna. Mitä se muuta loppujen lopuksi on?

      Miks muuten ne porshe tai corvettekuskit näyttää aina olevan yksin.. Ei normi tavisnainen lopen haluis sitä autoa miehelle, ekan pakkasen tullessa kun käveltäis hangessa, se hohto katoais aika kauas.

    • Twin Six

      Vuodesta 2003 ko. merkillä ajaneena voin kertoa, että ei kiinnosta naisia. Pikkupoikia ja amiksia kiinnostaa jonkun verran.

      Nykyinen kesäauto tosin kääntää kyllä ihmisten päitä, mutta niitä onkin Suomen rekisterissä vain 1 kpl :)

      • kesämies-----

        Mikä mahtaa olla kesäautosi?


      • Twin Six
        kesämies----- kirjoitti:

        Mikä mahtaa olla kesäautosi?

        En kerro, ei kuitenkaan BMW eikä jenkki. Enemmän euro / japs / cccp-linjalla mennään...


    • ei katoa hohto

      Bemari siinä vasta autojen auto!, ei ole toista bemarin vertaista. Bemarikuskit on nam ja bemarissa saa parhaat tyypit :D

    • Apeainen

      Kyllä minä en sellasta akkaa huolis joka vaan auton takia änkeis messiin, säälittävää.

    • Eewuli

      No se on ihan naisesta kiinni.

      Toki itsekkin ihailen hienoja autoja, en kylläkään jaksa kiinnittää kuskeihin mitään huomiota. Mutta en minä ota miestä sen perusteella, että hänellä on hieno auto ja ois siistiä istua sen auton kyydissä.
      Aika kylmää toimintaa minusta.

    • Odottelija1991

      Johan minä olen monta kertaa sanonut, että autolla ne naiset hankitaan. Jos on Bemari tai Audi niin nainen tietää, että se on inssi tai liikemies, joten kyytiin vaan! Mutta jos on joku muu hieno auto, niin siitäkin huomataan että on varakas.

      Sen takia minäkin ostan hienon auton, enkä pelkästään sitä varten vaan sen takia että olisin onnellinen

    • tästä iloitsen

      Kyllä ainakin yksi tosirakkaus on testattu kakskytävuotta vanhalla savuttavalla pakettiauton idealla, joka kulki myötätuuleen alamäkeen kahdeksaakymppiä. Sieltä takaosasta löytyikin sitten neidille yllätys, kun lähti mukaan. Piknikjärjestelyt.

      Tällä hetkellä pariskunnalla taitaa olla joku noista yllämainituista peruskärryistä. Onnellisia ovat.

    • jackaroo

      Kyllähän tuota voisi joskus sen avo Bemarin ostaa, mutta en minä kyllä sitä sen takia alkaisi pelkästään ostamaan että sen avulla naisia saisi. Sillä en usko että se auto houkuttelisi niitä naisia joista minä olen kiinnostunut, vaan varmaankin enemmän juurikin niitä joista minä en ole kiinnostunut.

    • kkkuuuttyyyy

      Auto on pelkkä statussymboli eikä se siis itsessään vielä statusta tuo kuin ehkä joidenkin ihan nuorten kundien kyseesssä ollen. Nuorelle kundille jo pelkästään se että hänellä on auto ja ajokrtti voi olla merkittävä status jolla hän saa hyvän näköisen pimun, eli tässä tapauksessa auto on enemmänkin kuin vain statusta symboloiva.

      Vanhemmilla miehillä tämä asia menee niin että nimenomaan uusi vähintään tavallinen keskiluokkainen auto yleensä katsotaan kuuluvan menevän hyvätuloisen miehen varustuksiin, mutta ei sillä tämän kummempaa merkitystä ole.

    • JK

      peeämvee

      • gn

        Vai nii


    • nainen23v_

      Itse arvostan kestävää ja luotettavaa autoa, vuosimallilla ei merkitystä. Avobemari erittäin epäkäytännöllinen Suomessa, eli ei ainakaan malli tuo pisteitä.

      Kilometrit, huoltokirja, moottori, vuosimalli, bensa vai diesel ja tilavuus, onko manuaali jne. pitää tietää niin sitten katson uudestaan arvostanko autoa.

      Vai puhuttiinko tässä kuskin arvostamisesta? Siitä en sano mitään, ennen kuin tunnen. Voi osata valita autonsa hyvin, mutta mitään muuta hyvää ei sitten olekaan.
      Tai sitten voi olla fiksu ihminen joka ostaa pommin autoksi toistuvasti, ei hyvä sekään.

      • nainen23v_

        Niin ja eikös tuo ole nyt talvitelolla, toivotaan eli mikä se toinen on?


    • Reipas Mies

      Ei, ei ja ei. Erään Saksan kolmikirjaimisen auton kokemuksella se ei toimi niin että naisen Napsun tavoin, mies "voisi alkaa valkkailla" naisia kun on jokin tuote x omistuksessa.

      Eikä muuten toimi niin komea moottoripyöräkään.

      Minä arvostan autossa lännen meininkiä, kuutiotuumia, auringon laskuun ajamista, vapautta. En natsi-historian siipien havinaa yliteknisessä paketissa.

      Niin pitkään kuin bensaa saa ilman rajoituksia, on vapaus ja fiilis tärkeintä autossa minulle.

      Ei se millainen lokinsiipi mersu jollain paskantärkeällä jupilla on tai montako kokoa sen juristin vaimo isonsikaan niitä rintojaan miehensä mieliksi.

    • -

      Kukaan itseään kunnioittava herrasmies ei aja millään BMW:llä.

      nimim. herrasmies MB:n ratista.

      • nainen23v_

        Jos sillä on tuo avopimperi kesäkiesinä ja talvella ajelee mersulla niin onko se sitten itseään kunnoittamaton herrasmies? Kenties itsetuhoinen?


      • 356je7ur6k

        Eiköhän normaali tervejärkinen jamppa voi ajella ihan millä tahansa tuntematta häpeää.

        Idiootti se naisten takia jonkun auton laittaa :)


      • Mercedes-Penzis

        Ei kukaan jolla potenssi kunnossa aja MB:llä
        Ne on vaan vanhoille pienille kurttu mulkuille.


    • Gubarune Rivabunga

      Olihan se eräs 11-vuotiaan suojatietä ylittäneen tytön tappanut rattijuoppokin ihkaa ytm-ainesta vaikka autona oli vain vanha mazda. Useita törkeitä rattijuopumuksia ansioluettelossa mutta silti riitti naispuolella vientiä ja olipahan ehtinyt kännikaahailujensa lomassa siittää pari nyt alle 2-vuotiasta muksuakin. Eri äitien kanssa tietenkin ja elatusmaksut maksamatta. Että näin...

      • erredfdfd

        Selvä YTM!


    • BLONDI09

      Tyhmä blondi jos auto on hänen mielestään hieno, jos hinta on vain muutaman tonnin!! itse en ikinä pystyis seurustelemaan miehen kanssa jolla olisi halpa auto. Ja tiedän kyllä onko kyse 10 000 € vai 100 000 € autosta. Moni nainen ei sitä valitettavasti tiedä. Pitäis järjestää kursseja tietämättömille, ettei satu vahinkoja!
      Näin se vaan menee. Jos on varaa valita, miksei? Kaikki kaunis on kallista ;)

    • Bimmer

      Bimmer sen olla pitää, mutta tarviiko sitä kertoa naiselle tai ylipäätään näyttää. Ainahan voi valehdella, että auto on lainassa tai vuokrattu.

    • tyhmät naiset!

      Kaverin 17-vuotiaan pikkusiskon suusta " mä niin rakastan tota autoo" kun eräs paikallinen "urheiluautosankari" ajoi pillurallia.

      Laittakaa ihmeessä kunnon pillumagneetti, niin saanti taattu, naiset on sen verran tyhmiä 17-20 ikäisenä.

    • pikkujuppi

      Mä ajan 45000€ osariBomarilla , mutta silti en saa naisia ja kaikki kaverit ittuilee että koska se rahoitusyhtiö hakee sun Bemmin takas,kun ei riitä edes rahat ruokaan.

    • Saatanan bemariapinat! Vituttaa nämä "pilke silmäkulmassa" elävät wannabe-Cheekit jotka kaahailevat bemariensa kanssa ja kostuttavat teininaisten pikkareita.

      Jos minä olisin teininainen, arvostaisin Mersun hillittyä eleganssia ja miljoona kilometriä kestäviä moottoreita. Mutta ei, sen sijaan naiset hakeutuvat vittunsa ohjaamina kaiken maailman jännäpoikien kaahailuautoihin ja lopulta nussituttavat itsensä käytetyiksi huoriksi näiden paskojen toimesta.

      • hvrty5fhyybbjilkutgg

        Onhan sullakin sentään hoonattu pakoputki.


    • Hei vähän tasoa!
    • hgiulf

      No joo mutta kattoo tarkemmin minkä ikäinen tyttö siellä on niin eihän nyt voi vielä vaatiakaan mitään ns aikuisten oikeita juttuja niin onhan se -92 coupe 320 bmw hieno urheiluauto heille. Tyttölapsiahan siellä noissa autoissa on kyydissä ei naisia..

      • Ätmi

        Pitäisikö tässä itsekin luopua kaikista periaatteistaan ja hankkia itselleen pellebemari jospa sen jälkeen alkaisi naista kaatumaan kuin heinää. Vai saako sillä naista jos ostaa vaikka jonkun Chryslerin?


      • häh täh
        Ätmi kirjoitti:

        Pitäisikö tässä itsekin luopua kaikista periaatteistaan ja hankkia itselleen pellebemari jospa sen jälkeen alkaisi naista kaatumaan kuin heinää. Vai saako sillä naista jos ostaa vaikka jonkun Chryslerin?

        Tota, naisena voin kertoa, että en tunnista automerkkejä. En tunnistaisi bemaria tai Audia liikenteessä, joten ihan sama millä mies ajaa.

        Lisäksi kun miehiin tutustuu lähinnä baarissa, niin ei siellä sisällä kellään autoa ole taskussa, niin sillä ei ole muutenkaan mitään merkitystä, minkä näköisellä tai värisellä kulkuneuvolla hän on sinne tullut. Poiskin lähdetään joko kävellen tai taksilla, koska "jos otat et aja", eli ei sitä miehen autoa todellakaan kukaan pääse katsomaan, kun naisia ollaan iskemässä...


    • Ätmi

      Entäs jos menen autoillen keskustaan, otan baarissa vain 2 olutta illan aikana ja tarjoan naiselle kyytiä baari-illan päätteeksi tuliterällä autollani?

    • mnkkloiugrrttyujg444

      Merkillä ei ole väliä koska suurin osa naisista ei autoista ymmärrä. Mutta kyllä erikoisuus aina jonkin pappafarkun voittaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      375
      1860
    2. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      49
      1577
    3. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      208
      1270
    4. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      84
      1056
    5. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      918
    6. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      48
      712
    7. T mies missä oot

      T mies pääsetkö lähtemään sieneen villasukat tein sulle 💕🐶
      Ikävä
      67
      711
    8. Homouden synti

      Kerrotaan faktoja alkuun. On olemassa vain kaksi sukupuolta ja aviolIiitto on vain ja ainoastaan miehen ja naisen välin
      Luterilaisuus
      256
      707
    9. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      101
      678
    10. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      46
      640
    Aihe