Ohjeita miehille kaivataan

Nälkäniilo

Vasta nyt löysin tämänkin palstan.
Kun lukee noita karppausohjeita tulee mieleen että ihmiset vain haluavat kikkailla kaikenkarvaisilla aikaa vievillä ruokaohjeillaan. Ja niitä riittää sivutolkulla niin ettei jaksa kelata niitä enempää.

Minä en ole kiinnostunut pätkääkään ruoanlaitosta enkä mistään kokkaamisesta. Haluaisin kuitenkin kokeilla karppausta ja tarvitsen siihen tietoa mistä ja mitä pitää voin ostaa syötäväksi. Siis tiedän että ei perunaa, riisiä, pastaa eikä leipää jne.
Tuntuu myös, että täällä on nirppanokkapissiksien pikkurilli suorana syätäviä safkoja suurin osa .
Ei pelkkä kananmuna ja omena riitä aamiaiseksi isolle, raavaalle miehelle En ole edes ylipainoinen.

Neuvokaa valmiita karppieineksiä, aamu- ja iltapaloja ym vastaavaa.

35

1871

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 9+3

      Lihaa kanaa kalaa makkaraa. Kasviksia pähkinöitä kananmunia juustoa maitotuotteita. Mitä järkee karpata jos ei ole ylipainoinen? Ei siitä ole kuin laihdutus hyöty ja sekin vain jos todella jättää hiilihydraatit 50g pintaan tai allekkin.

      • kulinaristipönde

        ai ettei oo muuta hyötyä kuin laihduttaminen???
        miten ois se ettet saa elimistölle turhia hiilareita jolloin voit paremmin,jaksat paremmin etkä uuvu aina syötyäsi ja muutenkin kaikki arvosi paranevat: kolesterooli,veriarvot,aivojen toiminta jne,jne...
        eihän siitä tosiaan mitään muuta hyötyä ole kuin laihuttaminen joten jos olet 170cm pitkä ja painat 50kg niin äkkiä ostamaan kaikkea lisävalmistevähärasvainenvalmisruokapaskaa koska ei ole mitään väliä mitä syöt jos et ole lihava...ei terve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • 4+18
        kulinaristipönde kirjoitti:

        ai ettei oo muuta hyötyä kuin laihduttaminen???
        miten ois se ettet saa elimistölle turhia hiilareita jolloin voit paremmin,jaksat paremmin etkä uuvu aina syötyäsi ja muutenkin kaikki arvosi paranevat: kolesterooli,veriarvot,aivojen toiminta jne,jne...
        eihän siitä tosiaan mitään muuta hyötyä ole kuin laihuttaminen joten jos olet 170cm pitkä ja painat 50kg niin äkkiä ostamaan kaikkea lisävalmistevähärasvainenvalmisruokapaskaa koska ei ole mitään väliä mitä syöt jos et ole lihava...ei terve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Hiilihydraatteja voi myös vaan vähentää ja vaihtaa parempilaatuisiin eli ei vaadi ehdotonta karppausta. Pudottamalla päivittäisen hh annoksen tuonne 150g pintaan niin pääsee jo ihan hyviin tuloksiin terveyden suhteen eikä vaadi mitään erityis ruokavaliota.


    • Nälkäniilo

      Ajattelin että jos se auttaa kolesterolin hallintaan. Ei taiida siihenkään olla mitään hyötyä. Pelkästään laihtuminen ei ole tarpeen koska en ole läski alkuunkaan.

      • 11+6

        Kolesterolin hallintaan auttaa kauraleseet, niitä syöt päivässä puolisen desiä ja manteleita sekä erilaisia pähkinöitä maun mukaan desin verran. Vihreää teetä kannattaa muutama kuppi myös juoda päivittäin. itsellä putos kolesteroli arvot pari pykälää ja huonon ja hyvän suhde kiepsahti oikein päin lääkärikin kehui että arvot muuttuneet oikein hyviksi kolmessa kuukaudessa.


    • 1+10

      Ai niin Omega 3 öljyä ruokalusikallinen päivässä kuuluu vielä tuohon yllä mainittuun listaan sdekä D vitamiinia 60mg.

    • VHH-hippi

      No hankalaa se on, jos ei ruoanlaitto kiinnosta pätkääkään. Kun valmiita VHH-ruokia on aika vähän ja kakki pitää tehdä itse. Juurikaan mitään karppieineksiä ei ole, no paitsi makkarat...

      Muutenkin asenteesi on sitä luokkaa, että ehkä parempi unohtaa koko homma. VHH vaatii aika paljon kärsivällisyyttä ennen kuin saa safkat kohdilleen. Jaksaisit sitä joka tapauksessa korkeintaan kaksi päivää ja sen jälkeen tulet tänne trollaamaan, miten VHH on täysin paska ruokavalio.

      • itse vessaan juu

        No hankalaa se on, jos ei ruoanlaitto kiinnosta pätkääkään. Kun valmiita VHH-ruokia on aika vähän ja kakki pitää tehdä itse.

        Kukas muu voi paskoa puolestasi??? Kakki.


    • Mauau

      Onhan toki olemassa yksinkertaisiakin karppieväitä, jos jaksaa miettiä. Perinteinen jauheliha-tomaattimurska-pakastekasvismättö on loppujen lopuksi yksinkertainen ja nopeahko, ja mausteilla ja kasviksilla sitä voi muunnella. Yksi näppärä on texmex-salaatti, eli tujusti maustettua jauhelihaa ja tuoreita rehuja - samaa mitä normaalisti laittaisit tortillaan. Pannulle broilerisuikaleita, paprikaa ja parsakaalia sekaisin. Lohisuikaleita, parsakaalia, paprikaa ja purkillinen pestoa. Currytahnaa, kookosmaitoa, kanasuikaleita ja wokkirehuja. Helppoja ja maukkaita mättöjä, jotka pitää nälkää uskomattoman hyvin. Kyläileville kavereille kun keittää riisin tai pastan oheen, niin ei-karppaajatkin nauttivat eväästä nyrpistelemättä.

      Jos ei jaksa seisoa hellan vieressä sitäkään aikaa, voi lykätä uunivuokaan paketillisen seitiä, (purjoa,) kermaa ja mausteita ja lapioida mokoma joskus tunnin kuluttua ääntä kohti. Uunijuurekset timjamilla on myös todella jees. Uunissa kolme tuntia seisonut karjalanpaisti on herkkua, kunhan muistaa pilkkoa lihat pieniksi.

      Sitä voi vaikka paistaa pihvin ja siihen halutessaan wokkivihannekset lisäkkeeksi. Tai lykätä pannulle halloumijuustoa, punasipulia ja paprikaa, paistaa ne voissa ja sillä hyvä. Erilaisia salaatteja voi kikkailla mielin määrin, ja kaiken voi kuorruttaa majoneesilla. Jos ei ole niin tiukkaa hiilihydraattien kanssa, tavallinen purkkihernekeitto muuttuu gourmetiksi (pippuri)tuorejuustolla tai kermalla sekä kevätsipulilla tai purjolla.

      Pikapikaruoaksi tietysti pähkinät tai tonnikalapurkillinen. Nakkeihin kyllästyy hyvin nopeasti. Jotkut tekevät paksusta juustosiivusta "voileivän". Tummaa suklaata jälkiruoaksi jokunen pala jos huvittaa. Makeutusaineella makeutettu rahka käy pääruoastakin, koska on niin täyttävää: vaikkapa siis kermavaahto rahka (pakaste)marjat makeutusaine. Tai vaikka vain turkkilaista jogurttia ja marjoja. Kermakaakao huiviin. Mahdollisuudet ovat loputtomat.

    • Mauau

      Niin ja kananmuna! Kaikista näppärin ehkä. Keitä tai paista, kiikuta muutama keitetty mukanasi vaikka työpaikkalounaaksi tonnikalapurkin kanssa. Aamupalaksi paistettua kananmunaa ja pekonia. Munakkaaseen (kananmunia ja ruokalusikallinen vettä jokaista munaa kohden, mausteet sekaan ja koko hoito pannulle) jotain fetajuustoa, tonnikalaa, rehuja tai muuta mukaan.

      • Ei tonnikalaa

        Eksä tiiä että tonnikalan syöminen on epäeettistä.


    • Nälkäniilo

      Hienoja ehdotuksia ja todella käytännön vinkkejä Mauauilta ja joiltakin muilta. Osaan keittää munia ja perunoita. eikä paljon muuta. Hyvin olen tähän asti pärjäillyt emännän lieden sammuttua jokunen viisi vuotta sitten.
      Eniten kaipaisin tämän alan valmiita mikrovalmisteita. Mutta voihan se olla että niitä ei ole olemassakaan, joten tyydyn vain niihin mitä satun löytämään.

      Saako kauraleseitä esim. citymarketista tms vai ainoastaan jostain luontaistuotekaypasta? (joita aina olen inhonnut)

      Ponnistellaan eteenpäin.

      • VHH-hippi

        Löytyy citymarketista ja yleensä monista pikkukaupoistakin. Yleensä samalla hyllyllä, missä kaurahiutaleetkin on. Noiden kanssa tarviit sit jotain, minkä kanssa vetää ne alas. Puuroa niitä voi toki myös tehdä, mutta menee sellaisenaankin esim. jogurtissa tai viilissä.


      • -

        Kaikki einekset ovat aikamoista skeidaa, ihan minkä ruokavalion näkökannalta hyvänsä, siitä ei pääse mihinkään, eli terveellistä ruokaa ei mikroaterioista löydy. Monet tuoreat kasvikset ovat sellaisenaan vähähiilihydraattisia, olennaistahan on se hiilihydraatin kokonaismäärä, ei suhteellinen määrä. Raakanakin voi vetää aivan hyvin (terveellisintä niin, kunhan pesee hyvin), tai esim. yhdistellä salaatiksi.
        Eli hevi-osastolle vaan ostoksille.

        Tuo 'ei riitä raavaalle miehelle' pitää toki paikkansa, jos teet fyysistä työtä ja/tai treenaat paljon, elimistö kyllä tottuu vähempäänkin ravintoon ja näläntunne vähenee, jos ei ole sitä äärimmilleen täyttämässä. Jo muutaman päivän jälkeen huomaa eron, sekin tietysti hyvä muistaa, että nälkä on ihan tavallinen ilmiö, ei mikään kriisin paikka.


      • Varma painonpudotus

        Maustamaton rahka on aivan loistava keino pitää esim. makean nälkä pois. Sekaan voi laittaa pakastemarjoja tai vaikka ananasta(tosin kannattaa katsoa hh määrä, koska hedelmissä on paljon sokeria = hh. Monet karppiruoat ovat helppotekoisia. Hyvä keittokirja on Karpin ateriakirja, joka on suomalaisen kirjoittama, joten ainekset löytyvät kaupasta helposti. Parasta ruokaa saa itse tekemällä.


    • aslak.huhki

      Jumankauta tahtoo helposti 10kg painoo pois mitä mää teen...nopeesti!!!

      • -

        Aerobista treeniä (juoksua, uintia, pyöräilyä) pari tuntia päivään, jätät viljatuotteet (ml. peruna, riisi) ja kaiken lisättyä sokeria sisältävän pois ruokavaliosta. Ei mene kauaakaan kun kymmenen kiloa läskiä on hävinnyt.


    • Hannesunto

      voihan vitto onnistuuko toi oikeesti jos käy verkkarilenkillä pari tuntii päivässä eikä syö viljaperunoita tai sämpylyöitä??? :)

    • Kevyttä.

      Yllättävän helposti kilot karisevat vähentämällä hiilareita ja samalla tulee vähennettyä myös kaloreita. Tein ennen vhh:lle siirtymistä laskelman ja aika moinen määrä noita hiilareita tulee normisyömisellä; n. 250 g / päivä. Muutin tapojani 5 viikkoa sitten ja paino on pudonnut kilon / viikko. Mutta parasta tässä on ollut kevyt olo, jaksaminen ja vielä extrana parantuneet veriarvot. Kolesterolitaso ja trigly ovat pudonneet hyvälle tasolle. Oma ruokavalioni on pyrkiä n. 50 g:aan hiilareita / päivä ja siihen pääsen seuraavanlaisella syömisellä:
      Aamupala: lasi tuoremehua, lasi rasvatonta maitoa, 2 palaa karppista paahdettuna, päällä benecolia, siivu leikkelettä ja juustoa, keitetty muna, kaurapuuro ( 2 dl vettä ), kahvi.
      Lounas: kanaa, kalaa, lihaa ( mitä lounaspaikka tarjoaa ) sekä runsaasti salaattia ja vihanneksia, lasi rasvatonta maitoa, kahvi.
      Iltapalaksi kahvi ja kaksi palaa paahdettua karppista benecolilla , leikkeleellä ja juustolla. Mikäli illalla nälkä vaivaa, niin raejuustoa, kinkkukuutioita, muna.
      Näillä pärjää istumatyöläinen hyvin.

    • Kaaliva

      Mulla oli toukokuussa pitkäaikaissokeri yli 23.
      Insuliinilla saatiin arvot kohdalleen ja vähähiilihydraattisella ruokavaliolla insuliinin
      tarve vähentynyt 16 yksiköstä 4.n ja pian lopetan pistokset. Ärsyttää sana "karppaaminen". Aamuisin kananmunaa/pekonia tai turkkilaista jugurttia ja sekaan marjoja ja pellavansiemenrouhetta.
      Järkevintä on ostaa Heikkilän kirja josta löytyy ruokaohjeita ja oikeaa tietoa!!!
      Joskus on diagnosoitu rasvamaksan alku mutta kävin ultraäänikokeissa ja siinä ei enää mitään näkymää siitä ja maksa ym. arvot huippuhyvät.
      Dieetti polttaa ensin sisäelimistä rasvaa ja olo on kun nuorella varsalla ,yli 50.llä äijällä. Se hiukan "harmittaa" kun tekee koko ajan mieli sitä Mamman herkkua eli pil..a. Eli sekin puoli toimii ja tahti vaan kiihtyy ;)
      Makeanhimoon kromia ja SMS jauhetta (hevosille tarkoitettua plajia). Kalanmaksaöljyä ja D vitamiinia ja joskus tositummaa suklaata. Kookosrasva ja VOI on pohjana liukkaalle menolle. Puntteja sopivasti ja riittävästi unta ja sitä Mamman ;)
      Jos ei mitään sairautta ninkun Mulla tuo diabetes niin ei niin tiukka dieetti mutta tää on elämäntapa joka saa ihmeitä aikaan.

    • Pörri

      Nykyään on jo niin hyvä tarjonta meille karppaajille.Saa valmista leipää, pastaa ja jopa jauhojakin joista voi itse leipoa pientä suolaista tai makeaa. Olen karpannut jo useamman vuoden, en laihduttaakseni vaan pitämällä täten itseni paljon paremmassa ja virkeämmässä kunnossa. Myös veriarvot ja kolestrooli ovat nykyään kuten terveellä ihmisellä, samoin sokeriarvot. Niin noita pastoja yms. tuotteita voi tilata esim. Hiilariton.fi sivustolta :)

    • netistä reseptejä

      aamulla erilaiset munakkaat (tai esim.turkkilainen jogurtti marjoilla) pääaterialla vaikka pakastewokkikasviksia tuorejuustolla jai esim. broilerifile tai possun kyljys.. iltapalaksi katkarapu/tonnikalasalaatti.. Tässä pari viime päivien helppoa ruokaa

    • mlifh

      Eipä tarvitse karpata eikä skarpata.

    • skarpataan

      skarpataan,skarpataan,joka aamu skarpataan,oli tiistai keskiviikko tai torstai,joka aamu skarpataan............................

    • samip88

      Laihoilla ja lihavilla saattaa olla sama ongelma: kolesterooli/kehon sisäinen rasva, eli rasva joka kertyy sisäelinten ympärille. Samalla tavalla älyttömän laihoja kuolee sydän infarktiin kuin lihavatkin ja surullista kyllä, täysin samoista syystä.

      Edellinen oli tietoa ja vastausta johonkin, joka hävisi täältä näkökentästäni :D

      iItse olen autokuski ja koska en liiku paljoa nii hyödynnän karppaus tekniikoita, eli olen puoli karppaaja :D Itse teen vastaavan aamiaisen:Jos omistat blenderin ja tuopin nii eiku vaan blendaamaan:D

      -2 kanan munaa raakana
      -maito rahkaa n. 250g
      -rasvatonta maitoa loraus
      -2 rkl öljyä
      -rkl 3-4 rkl mehu tiivistettä
      -Hedelmä. Itse heitän omenan kuorineen sinne
      -(joskus) kahvia
      -jäitä

      sit kaikki sekasin :) koko hommaan menee n. 3 min

      En ole täysin hiilihydraatiton, mutta vähensin niitä huomattavasti. Viikon loppuisin nautin olutta ja ehkä jonkun hampparin, mutta ainoat paheet ja paheita pitää olla xD

    • Keskiolut on hyvästä

      Karppaamaan vaan.
      Suosittelen että alat juomaan keskiolutta, juo keskaria mahdollisimman paljon.
      Suurin osa keskioluen massiivikäyttäjistä on hyvin laihoja. Tämä perustuu siihen, että yhtä ravintotuotetta ei voi nauttia liiaksi tulematta kyllästyneeksi mausta, eli keskaria otetaan vain pahimpaan tarpeeseen, ei huvikseen.
      Ota siis keskiketterää ja nauti, laihdu samalla.

    • opeljacia

      Ajattelin tässä kans alkaa skarppaamaan vuoden vaihteessa.Olen 176cm pitkä ja painan 162kg.Pystyyköhän tolla skarppaamisella ja pienillä kävelylenkeillä,kun en pitkiä jaksa kävellä,niin laihduttaan vuoden aikana itseni johkin 80kg hujakoille.Olen nyt 29 ja olisi mukava juhlia 30v päiviä puolet laihempana.Sitten voisin saada ehkä ensimmäisen tyttöystävänkin.

      • ÄITILIININEN ..

        TSEMIÄ POIKANI OVAT LAIHTUNEET MOLEMMAT LIIKUMALLA JA SYÖMÄLLÄ VÄHEMMÄN HIILAREITA...ELI PUOLI KARPPAAJIA OVAT JA PAINOO HÄVINNY N.20- 25kg KUMMALTAKIN...ETTÄ KYLL LÄHTEE ...LIIKUT VÄHÄN ALKUUN SIT LISÄÄT KU PAINO TIPPUU...


    • karppaaja!

      KÄYHÄN KATSOMASSA WWW.KARPPAUSINFO.FI,SIELTÄ LÖYTYY:)))

    • kossisenhane

      ainanälkä ja kokoajanjanoainanälkä ja kokoajanjanoainanälkä ja kokoajanjanoainanälkä ja kokoajanjanoainanälkä ja kokoajanjanoainanälkä ja kokoajanjanoainanälkä ja kokoajanjanoainanälkä ja kokoajanjanoainanälkä ja kokoajanjanoainanälkä ja kokoajanjanoainanälkä ja kokoajanjano.
      liiiikuuusseee skarppina kossukolaat tai kossulumilapiot

    • pollux

      Mua kylllä ihmetyttää tuo karppauksen ihannointi.
      Kyllä paino putoaa kun vaan jaksaa liikkua ja syödä vähemmän iltasella
      Kova treeni vaan päälle ja matkat kävellen tai fillarilla
      Uintia suosittelen myös ja erityisesti kuntouintia omaan tahtiin.
      Paino putoaa varmasti ja saa syödä mitä tekee mieli :)
      No mä en olekaan karppaaja mutta eläinrasvoja pitää välttää kun on koholla veren rasva-arvot on ihan lääkärin määräys siitä

    • Pörri

      Kyllä uskon että vuodessa saat itsesi kuosiin, itse aikoinaan karppasin tosissaan kun pudotin painoa. Hiilarit oli n.5-20g/vrk. Apteekista saa ketostixejä joilla voi virtsasta testata onko ketoosi päällä (pakkauksessa ohje) Pudotin alle puolessa vuodessa 30 kiloa ja koko ajan oli olo mitä mainioin. Ei tarvitse itseään nälällä kiusata ja olla marttyyria............minä nyt laihdutan säälikää kaikki minua :) Silloin tällöin pidin mättöpäivän : Pizzaa, karkkia ja jopa leipää. mutta enää ei tee edes mieli semmosia. Muistaa vaan palata heti mättöpäivän jälkeen ruotuun ! Tsemiä vaan sulle opeljacia, jos minä laiskajaakko onnistuin (tosi huono reenaamaan) niin kyllä sinäkin onnistut ja ensi kesänä sinulle avautuu aivan uusi kevyempi ja ihanampi elämä. Onnea matkaan..............

    • ....................

      Ei tämä ole mikään muotijuttu jos ei ole ylipainoinen ei tarvitse leikkiä.
      Pitäisi ymmärtää mistä jutussa on kyse.
      Turha alkaa näitä juttuja jos ei ole tarvetta eikä ole ymmärtämystä asiasta minkä takia painoa pudotetaan.

    • 10+17 27

      Nopsasti kaupasta mukaan... Useimmissa kaupoissa on valmissalaattipusseja, joissa siis perussalaattia ja vähän muuta sälää (kasviksia) Sille kaveriksi pala savustettua lohta/ lihahyytelöä / Vatajan makkaraa / raejuustoa tai jotain kypsytettyä juustoa / HK:n metukkaa... Valitettavan monissa valmiskinkuissa ym. on mukana gluteiinia, mutta tuoteseloste kertoo paljon.
      Jos et ole supertarkka, nopsan välipalan saa raejuustosta ja tomaattisardiinista, joka siis sisältää yhtäsuntoista sopimatonta, mutta tomaattikastikkeen voi parhaansa mukaan jättää syömättä.
      Uudet karppaajan lounasruuat (tai se ainoa, jota kokeilin) oli aika mössöä ja sisälsi lisäaineiden päälle vielä jopa sokeria!

      Paras opetella ihan peruskokkausta. Jos ruuanlaitto sinänsä ei kiinnosta, alkuun pääsee helposti vaikka keitoilla. Vesi kiehumaan, sekaan pannulla ruskistettuja liha-/kana-/kala (pakasteseikin) /sienipaloja. Suolaa, pippuria ja maun mukaan mausteita sekä wokkivihanneksia (joista tarkka nyppii pois porkkanat ja maissit) Täyteläisempään soppaan sitten sekaan loraus kermaa, Koskenlaskijaa tai juustoraastetta.
      Perussalaatin osaa jokainen pilkkoa haluamistaan aineksista ja sekaan pilkkoo kypsennettyä kalaa, kanaa, lihaa. Tai paistaa siihen rinnalle sen verisen pihvin.
      Kun sitten huomaa, ettei kokkauskaan niin vaikeaa ole, perunan korvaa lämpimässä ateriassa kypsennetyt kaalit (lehti-, parsa-, ruusu-, kukka-...) Paistetut tomaatit jne. Kukkakaalista tulee vallan maistuva muusi, jos pieni vaivannäkö innostaa. Ja kuinka herkullisia kasvikset ovatkaan, hautuessaan uunissa naudanpotka viipaleiden alla (osso bucco)...

    • opeljacia

      Kiitos kannustuksesta ja kaikista hyvistä ohjeista tässä ketjussa.Hyvillä mielin kyllä aloitan karppaamisen nyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1935
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1868
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1393
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1133
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe