Miehiltä vastauksia ja ajatuksia

ikuisestiko yksin

Mitä ajattelette alle kolme kymppisestä naisesta, jolla ulosottovelkoja? Oon ollut reilut vuoden päivät sinkkuna, enkä ole uskaltanut päästää deittisuhteita pidemmälle, koska en vain yksinkertaisesti uskalla kertoa asiasta. Pelkään heidän suhtautumistaan. Olen töissä ja lyhennän velkojani ja muutaman vuoden kuluttua pitäisi olla maksettuna kaikki. Olen kuulemani mukaan ihana luonne, kaunis ja urheilullinen nuori nainen, joka pitää itsestään huolta. Tapailemani miehet olisivat halunneet viedä aina deittailua suhde-tasolle, mutta en ole pystynyt kun en ole uskaltanut kertoa taloudellisista ongelmistani.

Mitä miehet ajattelette? kuinka iso ongelma tämä olisi omassa suhteessanne?

23

313

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dgdfgdgdg

      Onko niistä sitten pakko kertoa oma-aloitteisesti? Kuitenkin lyhennät velkojasi ja käyt töissä, niin ei tilanne varmaan mikään katastrofaalinen ole...

      Ja jos asia tulee jotenkin puheeksi, niin en usko että se mikään killeri on. Jos rahaa jää muuhunkin.

    • wghf4

      no enpä ainakaan itse reagoisi kovin voimakkaasti jos nainen minulle tollasen sanos. asia olisi toinen jos ei asian eteen tekisi mitään.
      sehän on juuri sitä elämän hallintaa että virheet paikataan eikä jätetä taakse mitään välittämättä

    • fgdgdg

      Jos mies ei joudu maksamaan, mitä sitten? Jos todella saat maksettua parissa vuodessa ja olet velkarahan suhteen parantanut tapasi, niin eipä tuo parisuhdetta tai perhettäkään pidemmällä aikavälillä estä.

      Jossain välissä saatat kuitenkin joutua kertomaan, jos kädestä suuhun joudut elämään vaikka töissä käytkin. Kyllähän toinen huomaa jos rahat on aina loppu vaikka töissä käy.

    • Jos itse maksat sen velan pois eikä miehen tarvi osallistua niin ei siinä oo mitään ongelmia. Tosin ihmettelen kyllä miten on voinut saada itsensä velkakierteeseen, kun mulla itsellä ei oo koskaan ollut mitään velkaa.

      Kertoo kyllä asenteesta rahankäyttöön tuo velkojen omaaminen...

      • Vähän mielikuvitusta

        Helposti saa itsensä velkakierteeseen, jos on pienet tulot ja menot niihin nähden liian suuret! Tai kuvittele, ettei ole mitään tuloja tai elät pienellä eläkkeellä, työttömyyskorvauksella ja edelleen on liikaa kuluja.


    • jässikka-71

      meillä jokaisella on menneisyys ja on asioita joista ei uskalla kertoa heti.Sinulla ne raha-asiat ja mulla ne epäonnistuneet seurustelut naisten kanssa.Ollako liian rehellinen vaiko valehdella menneisyys?Jos rakkaus on aitoa ja pysyvää mä ainakin kerron sen kaiken..en valehtele.Aikonaan tuli tehtyä kaikkea tyhmää eksän takia..mut kyllä se omatunto on kolkuttanut mua ..vähän liian raskaastiOlin ennen iloinen mies..nyt tiedän mitä on seurustelu narsistinaisen kanssa.Rahat meni,itsetunto ja jne..mut mä selvisin..kesti 3v.Ne raha-asiat on pieniä murheita tässä maailmassa.

    • ikuisestiko yksin

      Ihanan positiivisia ja rohkaisevia kommentteja. Kiitos miehet!

      "Kertoo kyllä asenteesta rahankäyttöön tuo velkojen omaaminen... " --> sen tiedän. Vaan nuorena sitä tuli tehtyä tyhmyyksiä ja elettyä sen mukaisesti. Otin kuitenkin pään pois pensaasta ja toivon, että kumppani johon ihastun/rakastun täysillä tämän hyväksyy.

      En vain ole yksinkertaisesti uskaltanut antaa suhteen mennä alkua pidemmälle tämän takia. Pelko saa ihmisen käyttäytymään näköjään joskus typerästi.
      Niin...ja kuka sanoo, että olen kaikille deiteilleni pillua antanut ja jättänyt "että WTF"....

      Mutta missä vaiheessa tällainen asia pitää sille toiselle sitten kertoa? kun on pari kuukautta deitattu ja vietetty tiiviisti aikaa? sitten kun muutetaan yhteen? Milloin?

      • Cobra'

        Joopa joo. Pelkäät miehen laittavan poikki velkojesi vuoksi, joten laitatkin itse poikki velkojesi vuoksi. Tämähän se helvetin nerokasta on.
        Sano sille kaverille niistä veloista vaikka tuntia ennen kun päätät laittaa poikki, niin ei käy kuinkaan.


    • ikisinkku35

      Ei mua ainakaan kiinnostais toisen ongelmat. Jos tykkää toisen persoonasta niin ei mikään ongelma jos toisel on velkaa. Se on vain elämää

    • komeakamu

      Sinähän vaikutat aivan kunnolliselta naiselta johon monikin mies haluaisi tutustua.
      Tuo sinun velka-asiasi ei voi olla mikään ongelma miehelle - sinun velkahan se on ja sinähän sen velan maksat, kuten kerroit.

      Kysyit " Kuinka iso ongelma tämä olisi omassa suhteessanne?"
      Tuollainen velka-asia ei vaikuttaisi suhteeseen millään tavoin.

    • mikä on arvosi

      Riippuu vähän.

      Minkä näköinen olet ja monenko miehen käyttämä?

    • Mun rahat, hanki ite

      Ei kiinnostaisi. Olisit luultavasti ruinaamassa minun rahojani. Joko lainaksi, tai sitten vinkuisit koko ajan jotain lahjoja matkoja tms minun piikkiini.

      • laatu maksaa

        Entä jos nainen näyttää missiltä?


    • ghjkdrop

      Ei minkäänlainen ongelma ainakaan minulle tuollainen ,eikä kaverinikaan siitä ongelmaa tekisi:)

    • hoh-hoho.

      Itselleni tällainen puhdas trollaaminen täällä on kyllä ongelma. Ei jaksaisi lukea näitä miesten tekemiä tarinoita täällä. Tarinoille on oma fooruminsa.

    • Reipas Poikamies

      Mitä sinä nainen veloistasi murehdit ;) 30v miehellä by default tulee olla Volvo ja rivarinpätkä melkein maksettu jos tän ikäiselle sinkkunaiselle meinaisi sulhaseksi päätyä.

      Ei minua naisen velat pelota jos sen nainen itse kykenee takaisin maksamaan koska on velkansa aiheuttanutkin. Se miten se yhteiseen elämäämme vaikuttaisi on varmasti yli päästävissä samoin.

      Mulla ei ole euroakaan velkaa´ joskaan ei Volvoa myöskään.

    • 123123123

      Miks ihmistä pitäis arvostella rahan tai esim työttymyyden osalta ? Tai ulosottovelkojen? On niin nykypäivää tuo pinnallisuus,kaikkien pitäis olla hvyin tienaavia,kropaltaan Brad Pittiä tai Angelinaa,pitäis olla autot,veneet,omakotitalot yms kräsää. Eiko se riitä naisille ja miehille,että olis hyvä vaan olla toisen kanssa? Miks pitää ajatella sitä,mitä toiset teistä sanoo ? Itse sä luot onnes ja itse sä päätät miten sä elämääs elät, jokaisella on vapaa tahto.pitää uskaltaa käyttää sitä ja jättää nuo pinnalliset ihmiset omaan arvoonsa.

      Ehkä näiden ja monen muun ajatuksen takia,mä olen sinkku mieshenkilö.mä en pelkää sanoa,mitä ajattelen,en ole Brad Pitt,mutta en myöskään rumimmasta päästä,en ole Donald Trump,enkä myöskään köyhä kuin kirkonrotta,en ole lihava,enkä myöskään liian laiha,kuvanikin löytyyy täältä,eriasia kenelle sitä näytetään,ikääkin on jo 35v,en siis ole nuori,enkä myöskään vanha,olen sopiva.En omista omakotitaloa,vaan asun vuokralla,autonikin myin juuri pois,liikkumismuotoja on muitakin,en myöskään asustele siellä kehäkolmosen sisäpuolella,missä tuo pinnallisuus taitaa olla vielä pahempaa,olen myös työtön,omaa myös siitä vahvat mielipiteet,miksi näin,mutta jästipäille,sitä on turha alkaa selittää.

      Ikuisesti yksin.voi halutessaan ottaa yhteyden vaikka ajatustenvaihto mielessä,niin kuulee.kuka minä oikeasti olen.

      S-postia saa heittää muutkin [email protected]. sitä kautta saa sitten sen oikean ja kuvankin kuvasta, siihen asti hyvät juhannukset kaikille !

    • Ikuisestiko yksin

      Ihanan tsemppaavia viestejä ^^,

      Alkaa pikku hiljaa omakin ajatusmaailma teidän avullanne kääntyä siihen suuntaan, että en ole maailman hirveintä rikosta tehnyt. Ehkäpä vielä joku päivä uskallan ottaa uudestaan yhteyttä siihen erääseen mieheen, joka on viimeisen puolen vuoden ajan pyörinyt mielessäni :)

    • Älyn haamu

      Sinuna jättäisin velat kokonaan maksamatta.

    • Vastuullinenpanomies

      Eihän se ole miehen ongelma ellei mennä naimisiin.

    • Voi olla ongelma.

      Kun esim ollaan ostamassa yhteistä asuntoa, ulosottovelat voivat olla este lainan saamiselle. Kannattaa kertoa! Kaikille asialla ei ole välttämättä merkitystä.

    • Kirjoittaja

      Kannattais etsiä joku rikas äijä.

    • jackaroo

      Se miten niihin toisen talousongelmiin oikein suhtautuu riippuu kyllä niistä talousongelmista ja henkilön iästä. Joku 20v kännykkälaskun ulosottoon saanut opiskelija on vähän eri asia kuin 40v 50 000 euron ulosoton omaava pitkäaikaistyötön.

      Eli kyllä kai noilla asioilla on väliä, varsinkin silloin jos hakee sitä pitkäaikaisempaa suhdetta jossa olisi hyvä että yhteinen talous olisi vakaalla pohjalla. Ulosottovelat antavat ehkä hieman huonon vaikutuksen siitä miten se toinen osaa taloutta hoitaa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      376
      1919
    2. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      49
      1627
    3. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      208
      1310
    4. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      84
      1076
    5. T mies missä oot

      T mies pääsetkö lähtemään sieneen villasukat tein sulle 💕🐶
      Ikävä
      69
      965
    6. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      928
    7. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      48
      782
    8. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      105
      743
    9. Homouden synti

      Kerrotaan faktoja alkuun. On olemassa vain kaksi sukupuolta ja aviolIiitto on vain ja ainoastaan miehen ja naisen välin
      Luterilaisuus
      257
      726
    10. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      46
      660
    Aihe