Oletko helposti lähestyttävä?

nöösi_poika

Kumppanin puutteeseen voi olla monta syytä. Yksi on se, kuinka helppo sinua on lähestyä. Millaisen kuvan sinusta saa, kun olet vaikkapa kadulla kävelemässä?

Jos joku haluaa kysyä neuvoa vaikkapa vieraalla paikkakunnalla ollessaan, niin kenet pysäyttää? Tietysti ystävällisimmän ja kiireettömimmän näköinen, helposti lähestyttävä ihminen! Oletko sellainen? Onko vastakkaisen sukupuolen helppo lähestyä sinua?

Asia tuli vain mieleeni, kun taas kerran sain lähentely-yrityksioä suuntaani kadulla. Ei, ei naisia vaan mormoneja. Kävelevät kadulla ja pysäyttelevtä helposti lähestyttävän näköisiä ihmisiä. Olen ilmeisesti sellainen.

Miksi uskovaisen on helpompi lähestyä ja pysäyttää ventovieras ihminen kadulla kuin henkilön, joka haluaa ilmaista kiinnostustaan vastakkaisen sukupuolen edustajaan?

Kopiokaa uskoavisten käytösmalli ja lähestykää vieraita ihmisiä rohkeasti kadulla. Kesälomien aikaan kenellä tahansa on aikaa pysähtyä viideksi minuutiksi juttelemaan, vaikkei asia edes kiinnostaisi yhtään! Ainakin minä juttelin mormoneille viisi minuuttia. He ovatkin ainoat ihmiset, joille olen tänään jutellut...

10

616

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1c1c1c

      kyllä ne muakin pysäyttelee, kaikenlaiset katumyyjät ja greenpeace edustajat. Mutta baarissa ei pysäyttele kukaan

    • Silloin tällöin joku on pysäyttänyt niinä harvoina kertoina kun käveleskelen kadulla, aivan tuiki tuntemattomatkin on kysyneet joskus neuvoa jne..

      Viimeksi suuremmassa kaupungissa yksin käydessäni ja kävellessäni kadulla mut pysäytti joku mummo ja kysyi jotain, mutta en tiennyt vastausta niin jatkoin matkaani.

      Eli joo varmaan oon helposti lähestyttävä.

      • nöösi_poika

        Outoa, etteivät naiset sitten lähesty sinua.

        Luulisi että olisi helpompi tutustua uusiin ihmisiin, jos on ulospäin sellainen ystävällisen ja helposti lähestyttävän oloinen...


      • fqefqe
        nöösi_poika kirjoitti:

        Outoa, etteivät naiset sitten lähesty sinua.

        Luulisi että olisi helpompi tutustua uusiin ihmisiin, jos on ulospäin sellainen ystävällisen ja helposti lähestyttävän oloinen...

        "Outoa, etteivät naiset sitten lähesty sinua."

        Mitä ihmettä tuossa muka on outoa? Eiväthän naiset lähes koskaan lähesty miehiä vaan miehet lähestyvät aina naisia. Tai siis joo, kyllähän nuo amnesty/greenpeace naiset pysäyttelee, mutta eivät naiset muuten vain sitä harrasta.

        Mitä tuohon kysymykseesi tulee, kyllä olen äärimmäisen helposti lähestyttävä. Olen ystävällisen ja joutilaan näköinen, enkä kävele liian nopeasti jne...
        Lähestyn naisia aina kun tällaisia minun kaltaisiani joutilaita yksilöitä osuu silmiin. Harmi vain että naiset kulkevat lähes aina laumoissa.


      • nöösi_poika kirjoitti:

        Outoa, etteivät naiset sitten lähesty sinua.

        Luulisi että olisi helpompi tutustua uusiin ihmisiin, jos on ulospäin sellainen ystävällisen ja helposti lähestyttävän oloinen...

        No totuus on että kyllähän ne lähestyy, mutta sellaiset jotka ei mua kiinnosta juurikaan kuten tupakoijat, itseäni huomattavasti vanhemmat jne.. Mutta tupakointi on paha turn-off, kun en voi sietää sen savua ottaa silmiin sekä haju on kamala. Mieluummin vaikka joisi sen sijaan kuin polttaisi, sen kanssa kyllä pärjää.


    • FF

      Turisteja neuvon usein mutta varmaan puolet kerroista on sellaisia, että tarjoan apuani jo ennen kuin kysyvät. Feissarit eivät kovin usein pysäytä koska painelen asematunnelin läpi sen näköisenä, että ei kannata lähestyä. Mormonien kanssa olen tullut jopa ulkonäkötutuksi, kun on samaan aikaan matkustettu samaa reittiä muutamaan otteeseen; lopulta lakkasivat jopa tyrkyttämästä tilaisuuksiaan :-)

      Juu, olen helposti lähestyttävä, minulle juttelevat mummot ja puliukot ja joskus vastakkainen sukupuolikin.

    • Mietteliäs mies

      Juu ja ei. Feissarit ym kyllä kiusaavat välillä. Mummot ja turistitkin uskaltavat kysellä, vaikka olenkin kalju ja parrakas.

      Toisaalta olen kaupungilla usein omissa mietteissäni, jolloin näytän helposti hiukan myrtsiltä, vaikka en mitenkään vihainen olisikaan. Se varmaan häätää osan potentiaalisista flirttaajista.

      Olen kyllä ystävällinen ja melko avoin ihmisiä kohtaan. Esim. kuppilassa jutustelen mielelläni kaikenlaisten tyyppien kanssa, jos kyseessä ei ole mikään häirikkö tai k-pää.

    • dfwffe

      Tämä on kyllä hyvä neuvo naisille. Jos naisella ei ole kumppania, ei tarvitse kuin mennä jonnekin helposti lähestyttävän näköisenä odottelemaan että joku tulee juttelemaan.
      Naisen on helppo milloin tahansa lopettaa oma sinkkuutensa.

      Miehen on turha kuvitella että nainen lähestyisi häntä vain jos hän on helposti lähestyttävän näköinen. Miehen on oikeasti tehtävä kunnolla töitä jos haluaa kumppanin itselleen.

    • totta puhuen en osaa sanoa, johtuen pitkälti myös siitä että elän niin paljo omille ajatuksilleni yksin liikuskellessani. kuullu (sekä ehkä jollain tasolla itekki tiedostanu) että oon jotenki ylimielisen ja omahyväisen näköinen mut sitte ollaanki oltu yllättyneitä ku oonki ollu mukavaa ja iloista seuraa (paitsi toki silloin jos ja kun oikeasti ärtsyllä päällä).. et ei se ulkonäkö aina näemmä kaikkea kerrokkaan pysäyttelemistenkään suhteen. mut onhan noita muutamia kulkijoita tullu mut toisaalta taas "valinnu" mieluummin sen toisen ja ok, eipä tässä olla mitenkään kaipaavia seuran etsijöitä Saati seuraa oottavia, täällä on jotenki niin ärsyttävän huvittava tää ajatusmaailma et jos yks haluais seuraa eikä sitä saa niin se oottaa automaattisesti et se vastakkainen sukupuoli lähestyis ja sitä et kaikkien pitäis olla lähes hysteerisiä haluamaan seuraa ja sitte ku sitä ei kaipaa eikä vaan halua niin on heti joku passiivinen ja apaattinen lehmä.. sitte seuraavaksi aletaan valittaa ja vinkua et voi ku naisilla (aina niin ihanasti lasketaan ne maailman kaikki naisetki mukaan) onki niin helppoa määhmää :D ei näin.

      ja kyllä se muuten on niin näin niinku by the way et ei sitä kumppania saati yhtään mitään muutakaan seuraa saa niin sitte mistään silloin ku sitä ehtis.. mut sitte ku ei niin johan alkaa löytymään. et seki ihan näin niinku vink vink ja muutenki niin et ei silläkään luulis olevan mitään väliä onko tyyppi lähestyttävän näköinen vai ei, kunhan vaan joku vastaantuleva eli en menis maailmalle sitä julistaan muutaman tyypin perusteella :D

    • Ilmeisesti en ole, mutta sellaisen olen huomannut, että jos minä avaan ensin suuni ja mainitsen vaikka säästä jotakin, niin vastapuolen puhetulva alkaa välittömästi :) Lienee yleistä Suomessa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      381
      1963
    2. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      49
      1647
    3. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      208
      1330
    4. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      84
      1086
    5. T mies missä oot

      T mies pääsetkö lähtemään sieneen villasukat tein sulle 💕🐶
      Ikävä
      69
      975
    6. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      948
    7. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      48
      812
    8. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      107
      785
    9. Homouden synti

      Kerrotaan faktoja alkuun. On olemassa vain kaksi sukupuolta ja aviolIiitto on vain ja ainoastaan miehen ja naisen välin
      Luterilaisuus
      257
      746
    10. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      46
      680
    Aihe