Lidlin lehtipihvit

nimetön.

Onko kukaan ostanut kyseisiä lehtipihvejä? Hollantilaisia, leikattu tanskassa.

Hinta edullinen, tais olla 14,99 / kg. ~ kilon paketteja.

Millaisia olivat?

21

7719

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lidl on jees

      Hyviäå ja laadukkaita. Suosittelen todella kokeilemaan.

      • nimetön.

        Kokeilin, ja hyviä olivat. Mehukkaita ja mureita, maku kohdallaan.


      • nimetön.
        nimetön. kirjoitti:

        Kokeilin, ja hyviä olivat. Mehukkaita ja mureita, maku kohdallaan.

        Valmistin näin:

        - Laitoin pihvit lämpenemään huoneenlämpöön 2 tunniksi. Ei marinaadeja!
        - Nuijin pihvit lihanuijan piikkipuolella kerran (pihvi sai kauttaaltaan yhden voimakkaan iskun lihanuijasta koko alaltaan, pihvin ala kasvoi noin 1,5 kertaiseksi)
        - Laitoin paistinpannun lämpenemään. Kaadoin lorauksen öljyä. Odotin että pannu kuumenisi kuumaksi.
        - Paistoin molemmin puolin minuutin (4 kpl kerralla). Kun käänsin pihvin ripottelin pihvien päälle hyppysellisen mineraalisuolaa (yhteensä 1 tl / 4 pihviä).
        - Tarjoilin kevyen, viileän punaviinin kanssa (tässä tapauksessa Carlo Rossi California Red, erinomainen kevyt punaviini edullisesti).


      • pölhöjä riittää
        nimetön. kirjoitti:

        Valmistin näin:

        - Laitoin pihvit lämpenemään huoneenlämpöön 2 tunniksi. Ei marinaadeja!
        - Nuijin pihvit lihanuijan piikkipuolella kerran (pihvi sai kauttaaltaan yhden voimakkaan iskun lihanuijasta koko alaltaan, pihvin ala kasvoi noin 1,5 kertaiseksi)
        - Laitoin paistinpannun lämpenemään. Kaadoin lorauksen öljyä. Odotin että pannu kuumenisi kuumaksi.
        - Paistoin molemmin puolin minuutin (4 kpl kerralla). Kun käänsin pihvin ripottelin pihvien päälle hyppysellisen mineraalisuolaa (yhteensä 1 tl / 4 pihviä).
        - Tarjoilin kevyen, viileän punaviinin kanssa (tässä tapauksessa Carlo Rossi California Red, erinomainen kevyt punaviini edullisesti).

        Voi sinua tomppelia, menit pilaamaan hyvät pihvit. Lapsikin tietää että piikkipäällä ei nuijita kun potkalihoja. Pihvin se pilaa kuivaksi kämpyräksi koska lihanesteet tulee ulos heti. Nuiji tästälähin tasapäänuijalla lituskaiseksi, äläkä pöljä laita pannuun lämpenemään. Lapsikin tietää että pihvi laitetaan vasta kun pannu on kuuma. Lehtipihvi käännetään kuumassa pannussa, suit sait ja se on valmis.
        Kyllä kannattaa sinun opetella edes ruoan laiton alkeen, tuntee ihan myötähäpeää tekstisi johdosta.


      • riittääpä niin
        pölhöjä riittää kirjoitti:

        Voi sinua tomppelia, menit pilaamaan hyvät pihvit. Lapsikin tietää että piikkipäällä ei nuijita kun potkalihoja. Pihvin se pilaa kuivaksi kämpyräksi koska lihanesteet tulee ulos heti. Nuiji tästälähin tasapäänuijalla lituskaiseksi, äläkä pöljä laita pannuun lämpenemään. Lapsikin tietää että pihvi laitetaan vasta kun pannu on kuuma. Lehtipihvi käännetään kuumassa pannussa, suit sait ja se on valmis.
        Kyllä kannattaa sinun opetella edes ruoan laiton alkeen, tuntee ihan myötähäpeää tekstisi johdosta.

        "äläkä pöljä laita pannuun lämpenemään. Lapsikin tietää että pihvi laitetaan vasta kun pannu on kuuma."
        Noinhan kirjoittaja kertoi tehneensä.


      • nimetön.
        pölhöjä riittää kirjoitti:

        Voi sinua tomppelia, menit pilaamaan hyvät pihvit. Lapsikin tietää että piikkipäällä ei nuijita kun potkalihoja. Pihvin se pilaa kuivaksi kämpyräksi koska lihanesteet tulee ulos heti. Nuiji tästälähin tasapäänuijalla lituskaiseksi, äläkä pöljä laita pannuun lämpenemään. Lapsikin tietää että pihvi laitetaan vasta kun pannu on kuuma. Lehtipihvi käännetään kuumassa pannussa, suit sait ja se on valmis.
        Kyllä kannattaa sinun opetella edes ruoan laiton alkeen, tuntee ihan myötähäpeää tekstisi johdosta.

        "Kyllä kannattaa sinun opetella edes ruoan laiton alkeen, tuntee ihan myötähäpeää tekstisi johdosta. "

        MInä taas tunnen myötähäpeää laiskaa lukemistasi ja "minä tiedän kaiken"-asennettasi (snobi-asenne) johdosta.

        Minä kuuntelen mitä minun makuaistini sanoo. Luuletko etten ole elämässäni kokeillut lehtipihvien valmistamista monin eri tavoin?

        Lehtipihvejä paistetaan vain minuutin kummaltakin puolelta. Haluan, että lihanestettä tihkuu riittävästi antamaan makua öljyn kanssa. Tämä tietenkin henkilökohtainen mieltymykseni jonka olen kokenut minulle hyväksi. Saat tietenkin olla eri mieltä, mutta mieluiten vittuilematta.

        "Lapsikin tietää että pihvi laitetaan vasta kun pannu on kuuma. Lehtipihvi käännetään kuumassa pannussa, suit sait ja se on valmis."

        Luitko ollenkaan mitä kirjotin?!


    • alma meater

      Tiedä noista, mutta tänään oli Porsaan fileepihvejä tarjouksessa 3,99 e/kg, jotain yrttivalkosipulimarinadia, mutta sitä marinadia oli todella vähän. Normaalihinta oli muka 8,99 e/kg, tiedä sitten.

      • alma meater

        Zoomailin etikettiä, niissä on kuitenkin vain 75 % lihaa. Olen äimällä lyöty tjs. No, rasvapitoisuuden ilmoitetaan olevan 6 % ja lihan "suomalaista viljapossua". Nimeltään "HK Viljapossun ulkofileepihvi". Yleensä tuolla hinnalla ei saa mitään possunfileetä.

        Lihapitoisuuden ne on näemmä oppineet näennäisesti maksimoimaan, kun lilluvaa marinadia ei ole mitenkään näkyviä määriä. Kusetus on sitten edistynyt. Varokaat siis te kalseita karnaalikongeja kahlaavat kanssakuluttajat.

        Tässä pakkauksessa ei tosiaan mikää mönjä lillu pohjalla vaikka kuinka kallistelee.


      • alma meater
        alma meater kirjoitti:

        Zoomailin etikettiä, niissä on kuitenkin vain 75 % lihaa. Olen äimällä lyöty tjs. No, rasvapitoisuuden ilmoitetaan olevan 6 % ja lihan "suomalaista viljapossua". Nimeltään "HK Viljapossun ulkofileepihvi". Yleensä tuolla hinnalla ei saa mitään possunfileetä.

        Lihapitoisuuden ne on näemmä oppineet näennäisesti maksimoimaan, kun lilluvaa marinadia ei ole mitenkään näkyviä määriä. Kusetus on sitten edistynyt. Varokaat siis te kalseita karnaalikongeja kahlaavat kanssakuluttajat.

        Tässä pakkauksessa ei tosiaan mikää mönjä lillu pohjalla vaikka kuinka kallistelee.

        Onko lihapitoisuusprosentit sitten paikkansapitämättömiä? Miten voi samanlainen tuote (marinoitu porsaan fileepihvi) sisältää saman suhteellisen määrän lihaa, kun toisessa laatikossa ei juuri näy marinadia ja toisessa sitä on sentin parin kerros pohjalla?

        Tuoteselosteet:
        HK Viljapossun fileepihvi yrtti-valkosipuli:
        suomalainen porsaanliha (75 %), vesi, rypsiöljy, sokeri, mausteet (mm.valkosipuli, mustapippuri, cayenne, inkivääri), suolaa (0.9 %), hiivauute, stabilointiaineet (karrageeni, E450, E451), etikkajauhe, glukoosi,muunnettu tärkkelys /(peruna), sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), aromit (mm. paprika), happamuudensäätöaineet (E315), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, E211)

        Rainbow Kermamarinoitu porsaan ulkofileepihvi (Järvi-Suomen Portti):
        Aineosat: sianliha (ulkofilee 70 %), vesi, happamuudensäätöaineet (E 262, E 325, E 330, E 575), kasviöljy, suola (1,1 %), stabilointiaineet (E 450, E 412, E 415), sokeri, kerma, kasvikuitu, maltodekstriini, jogurttijauhe (maitoproteiini), arominvahvenne (E 621), mausteet (mm. sinapinsiemen, kurkuma), aromit (mm. paprika, curry, selleri, hunaja, mustapippuri, muskotti, valkosipuli), säilöntäaineet (E 211, E 202)


      • alma meater
        alma meater kirjoitti:

        Onko lihapitoisuusprosentit sitten paikkansapitämättömiä? Miten voi samanlainen tuote (marinoitu porsaan fileepihvi) sisältää saman suhteellisen määrän lihaa, kun toisessa laatikossa ei juuri näy marinadia ja toisessa sitä on sentin parin kerros pohjalla?

        Tuoteselosteet:
        HK Viljapossun fileepihvi yrtti-valkosipuli:
        suomalainen porsaanliha (75 %), vesi, rypsiöljy, sokeri, mausteet (mm.valkosipuli, mustapippuri, cayenne, inkivääri), suolaa (0.9 %), hiivauute, stabilointiaineet (karrageeni, E450, E451), etikkajauhe, glukoosi,muunnettu tärkkelys /(peruna), sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), aromit (mm. paprika), happamuudensäätöaineet (E315), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, E211)

        Rainbow Kermamarinoitu porsaan ulkofileepihvi (Järvi-Suomen Portti):
        Aineosat: sianliha (ulkofilee 70 %), vesi, happamuudensäätöaineet (E 262, E 325, E 330, E 575), kasviöljy, suola (1,1 %), stabilointiaineet (E 450, E 412, E 415), sokeri, kerma, kasvikuitu, maltodekstriini, jogurttijauhe (maitoproteiini), arominvahvenne (E 621), mausteet (mm. sinapinsiemen, kurkuma), aromit (mm. paprika, curry, selleri, hunaja, mustapippuri, muskotti, valkosipuli), säilöntäaineet (E 211, E 202)

        Niin no, 5 prosenttia eroa. Kuitenkin tuntuu uskomattomalta. Olen joskus punninnut jäljelle jäävän marinadin määrän nettona (ilman pakkausta), ja se on ollut selvästi yli 5 %).


      • alma meater
        alma meater kirjoitti:

        Niin no, 5 prosenttia eroa. Kuitenkin tuntuu uskomattomalta. Olen joskus punninnut jäljelle jäävän marinadin määrän nettona (ilman pakkausta), ja se on ollut selvästi yli 5 %).

        Eikun siis, unohtakaa edellisen viestin viimeinen lause. Tarkoitin, että jostain luokkaa 1,5 kg pakkauksesta on marinadia ollut satoja grammoja. Lillumassa astiassa, kun lihat on poistettu ja valutettu.


    • hammasheikki

      Idea kiva, mutta ihan mahdottoman sitkeitä, vaikka teki mitä, piti lämpimässä ennen tai haudutti.

      Kokeiltu noin 4 pakettia. Eri erää.

      Ostaisin silti toistekin, koska idea on niin kiva, saada nopeasti valmista, läpikypsää naudan lihasta.

    • piri

      Olen ostanut ja hyvää tuli.Toisella kertaa haudutin ruokakermassa ja ah;niin maukasta .

    • piri

      Olen ostanut ja hyvää tuli.

    • Hah hah

      En ole ostanut,enkä myöskään osta.Parempaa saa ravintolasta ja itse tehtynä,ostettuna jostain muualta kuin mistään lidlistä.Lidlin tuotteet tiedetään kyllä,harvoin mitään kelvollista.

      • ulriik

        Osta kotimaistalihaa, mikä haluat tukea Suomen työllisyystilannetta.


    • En osta enää

      Olen ostanut oli paistia, sitkeää ja kuivaa oli...

    • hintatietoinen

      Ei edes kumiankka ole yhtä sitkeää. jauhaa saa enemmän kuin mitään purukumia se nyt vaan on totta että lidlistä ei paljoakaan löydy hyviä tuotteita, eikä se pärjää edes hinnassakaan , on sen verran hinnet nousseet siellä mikä on sääli kun se olisi mun lähin kauppa.

      • Anonyymi

        Taidat olla k_kauppias


    • Suosinsuomalaista

      En osta ulkomaista lihaa, liikaa antibiootteja ja kuljetettu tuhansia kilometrejä. Suosin Suomessa tuotettua vaikka olisi hieman kalliimpaa.

    • Anonyymi

      Lidlin lehtipihvit meni pannaan. Ei ole hyvää ja kunnon lihaa lehtipihveiksi nuo.
      Ja tiedoksi, että valmistuksessa nyt ei vikaa ollut vaan tuossa tuotteessa. Olen meinaan ammattikokko, tosin nyt teen työkseni ruokapuolen muitakin tehtäviä.

      Kyseisen tuotteen ongelmana mm. lihaan pumpattu liika neste, osin lihan on turhan jänteistä ja kyseinen tuote ei vaan ole sitä kunnon lehtipihvi-lihaa.

      En suosittele (enkä suosittele yleensäkään ostamaan pakastettua lihaa vaan lihat tuoreena ja sekin vaikuttaa tulokseen ja makuun).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onhan tää tyhmää ajatella sua kun tuskin ees muistat mua

      Hyvää yötä sinne jonnekin. 💔
      Ikävä
      26
      2584
    2. Ikuiset kaipaajat

      Miksette vaan mene sen kaipauksen kohteen luokse ja puhu sille suoraan? Mitä järkeä on kaipailla jotain puolituttua vuo
      Ikävä
      77
      2476
    3. Persut rahoittavat velkarahalla rikkaiden ökyelämää

      Minkä vuoksi persut eivät leikkaa rikkailta, joilla on maksukykyä? Tuskinpa tuo persujen käytös saa Suomen kansalta hyv
      Maailman menoa
      69
      2340
    4. Riikka ottaa miljardi euroa EU:n yhteisvelkaa Suomelle

      Niin kääntyi irvipersun takki taas, vaikka vaalilupauksissa oli ettei yhteisvelkaa Suomi enää koskaan ota. No nyt otti m
      Maailman menoa
      23
      2040
    5. Kerro kaivattusi etunimi

      Naisille
      Ikävä
      84
      1779
    6. En tiedä ymmärrätkö

      Kuinka paljon merkitset mulle. Näet minut minuna etkä silti käännä selkääsi. Tökit jatkuvasti kepillä jäätä ja menit ehk
      Ikävä
      7
      1589
    7. Kun ei numeroa

      niin en edes voi viestittää, et suunnitelmiin tuli muutos. Ikävä on, ja kasvaa vaan🤍
      Ikävä
      30
      1388
    8. Veronmaksajat kustantavat yrittäjien eläkkeitä jo yli 500 miljoonalla

      Suomalaista yrittäjää ei kommunistista erota. Aktiivisen "yrittämisen" maksattaa yritystukina yhteiskunnalla, ja vieläpä
      Yrittäjyys
      19
      1287
    9. Kenenkä halli se on tulessa nelostiellä

      11 yksikköä paikalla
      Pyhäjärvi
      4
      1133
    10. Se on siinä

      Jami kun vielä loppuu niin Lappajärvellä ei oo yhtään mitään toimintaa.Purkamista piisaa kymmenen vuoden ajalle.Maakunna
      Lappajärvi
      34
      973
    Aihe