Pahan valtakunta..

Shahov

Nimimerkki Shahov on täällä Suomi24 palstalla leimattu kateelliseksi ja pahansuovaksi kirjoittelijaksi joka haluaa pelkästään loukata ja pilkata Wicapitaan sijoittaneita. Entäs arvoisat clubilaiset?

Se oli varmaan 07 syksyä kun eräs nuori clubilainen ilmoitti Irc- calleriassa harrastuksikseen sijoittamisen, nopeat autot ja köyhille naureskelun.

Köyhille naureskelun. Kaveri oli joko harvinaisen itseironinen tai helpolla saadun oikeudettoman omaisuuden poispilaama, ahneen sukupolvensa tyyppi edustaja. Vahvasti epäilen jälkimmäistä.

Onko tämä nuorukainen tänään täällä puolustamassa oikeuttaan nopeisiin autoihin, vieläkö hän jaksaa ulosoton uhatessa naureskella köyhille.

En viitsi väittää että tämä nuorukainen olisi Wincapitan tyypillinen edustaja, mutta epäilemättä hänen kaltaisiaan oli joukossa paljon. Toivonko heille pahaa? Ainakin toivon, että kaveri olisi oppinut seikkailustaan jotain. Saanut arvomaailmansa järjestykseen ja löytänyt sellaista mitä rahalla ei voi ostaa.

Tapaus Wincapita ei ole lopulta tuonut ihmisille muuta kuin pahaa. Ahneutta, tyhmyyttä, kateutta, syytöksiä ja syyllisyyttä. Useat ihmiset ovat menettäneet ystäviään ja sukulaisiaan, jotkut ehkä enemmänkin. Ja kaikki tämä muutaman euron tähden. Nyt voi kysyä oliko kaikki sen arvoista.

Lopullisia syyllisiä tapahtuneeseen ei ole vielä oikeudessa tuomittu. Mutta vahvat merkit viittaavaat yhteen tai kahteen henkilöön ja heidän lukuisiin apureihinsa. He saavat aikanaan, toivottavasti ansaitemansa tuomion. Ne joita ei käräjillä tuomita saavat kantaakseen vastuun omista puheistaan ja teoistaan lähimmäisilleen ja itselleen.

Ja sitten nämä muutamat. Ne jotka kieltävät vastuunsa tai etsivät laista porsaanreikiä saadakseen pitää rahansa. Heidän edustajansa EOK ja muutamat blogistit.
Jos haluaa etsiä sitä isointa perkelettä, kannattaisiko katse kääntää heihin. Ovatko he täysin vilpittömiä puheissaan ja teoissaan. Tietääkö vasenkäsi mitä oikea tekee. Jos tietää, väittäisin, että ne pahat pojat löytyy heidän leiristään, ei nimimerkkien Shahov, Lautapäämies tai Adan takaa.

106

286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • täälläko se puudeli

      purkaa pahaa oloaan? piti oikein oma ketju aloittaa, että saisi mahdollisimman paljon huomiota muilta, ja että pääsisi taas pahoittamaan mahdollisimman monen mielen jotka ketjuun suostuvat kirjoittamaan.

      en minäkään olisi muuten kirjoittanut, mutta kun paistaa tuo huomion hakeminen kilometrin päähän että oli pakko heittää puudelille luu. ehkä se pysyy hetken aikaa iloisempana, eikä heti ala taas vihakirjoituksiaan viljelemään.

      • Elämäss

        Paljon tuli toimeentulotukea tänään? Puhuitko sossussa että valuuttajeesukselle pitäisi saada kunnan yksiö? Onko Thaimaasta tulossa veronmaksajien kyydillä kotoutettavia? Aiotteko valittaa ihmisoikeusrikkomuksesta, kun toimeentulotukea saa vain niin vähän? Mitä sanoo tilkkutäkkimies, onko tilkkutäkkimiehen saldo voudilla nolla?

        Kjäääääääääääääääääääääääh, kjääääääääääääääääääääääh, älkäähän nyt hyvät miehet, nautitaan ja naureskellaan....sille, kun roistot saavat ansionsa mukaan.Kjääääääääääääääääääääh kjääääääääääääääääääääääääääääääääh


      • Panta jalkaan
        Elämäss kirjoitti:

        Paljon tuli toimeentulotukea tänään? Puhuitko sossussa että valuuttajeesukselle pitäisi saada kunnan yksiö? Onko Thaimaasta tulossa veronmaksajien kyydillä kotoutettavia? Aiotteko valittaa ihmisoikeusrikkomuksesta, kun toimeentulotukea saa vain niin vähän? Mitä sanoo tilkkutäkkimies, onko tilkkutäkkimiehen saldo voudilla nolla?

        Kjäääääääääääääääääääääääh, kjääääääääääääääääääääääh, älkäähän nyt hyvät miehet, nautitaan ja naureskellaan....sille, kun roistot saavat ansionsa mukaan.Kjääääääääääääääääääääh kjääääääääääääääääääääääääääääääääh

        "en minäkään olisi muuten kirjoittanut, mutta kun paistaa tuo huomion hakeminen kilometrin päähän että oli pakko heittää puudelille luu. ehkä se pysyy hetken aikaa iloisempana, eikä heti ala taas vihakirjoituksiaan viljelemään".

        Oho ! Ompas vetänyt katkeraksi, kun et saakkaan pitää kusetettuja rahojasi.

        20 uutta virkaa perustettu oikeuslaitokseen vain sen takia, että saadaan Wincaputt juttu hoidettua nopeasti. Samaan aikaan perustetaan avovankilapaikkoja lisää, onhan 600 uutta asukkia tulossa, kivitaloon heitä ei haluta oppimaan lisää rikollisesta urasta.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011082214242229_uu.shtml


      • Shahov

        "en minäkään olisi muuten kirjoittanut, mutta kun paistaa tuo huomion hakeminen kilometrin päähän"

        Ja sitten haukkasit koukun siimoineen. Yritin tarjota sovinnon kättä, mutta mitä tekee kaikelle katkera pökäle. Potkaisee ohimennessään viatonta puudelia ja nauraa päälle.

        Kuinka näet rikan, joka on veljesi silmässä, mutta et huomaa malkaa omassa silmässäsi kirjoitteli muuan Matteus osuvasti aikanaan. Jos pitäisi valita palstan ilkein nikki olisit varmasti mitalleilla, olet ilmeisesti itse ainoa joka ei sitä huomaa.

        Mikä ihme sinut noin katkeraksi saa. Kyllä se 85 Datsunikin kulkee ihan tarpeeksi lujaa suomen teille. Ei se raha sinua sen onnellisemmaksi olisi tehnyt, varsinkaan varastettu sellainen.

        Pahoillani olen jos taas sain mielesi pahoitettua, mutta kyllä se siittä vielä iloksi muuttuu kun huomaat että elämässä voi olla muutakin sisältöä kuin puudelien potkiminen.


    • Tervetuloa synnittömät kivittämään. Tarjolla on kattava lajitelma heittokiviä; katukiveä, pulteria, nupukiveä, tiilen puolikkaita, karkeaa sepeliä ja seulanpääkiveä. Siitä kouraan vaan, mikä parhaiten omaan käteen sopiin.

      Minä olen parkiintunut ja karaistunut tällä palstalla siihen, että kaikella viskotaan mitä kouraan sattuu. Ja kun omat heittoaseet loppuvat, varastetaan naapurilta. Ja ei kun kiveä ilmaan taas.

      Kun naruttajilta loppui narun ja Winkkari pantiin nurin, niin heitelläänpä me pojat vaan. Nimimerkki "Täälläko se puudeli" on kyllä huonossa heittovireessä. Eihän tuollainen jäniksen papanoiden nakkelu vielä oikeasti satuta.

      Sillä satuttaahan täällä on tarkoitus; loukata toisen itsetuntoa ja ihmisarvoa, tehdä ihmisestä pelle. Masentaa toinen ihminen niin, että hän keräisi näppiksensä ja kävisi helkuttiin tältä palstalta ilmaa pilaamasta.

      Niin, että antaapa palaa taas muutkin kusettajat. Minä olen vapaaehtoisesti ilmoittautunut pahuuden kehäksi, synnin akseliksi ja ilkeyden käärynpyöräksi.
      Kivetkin ole koonnut teille valmiiksi.

      Hopi, hopi taas. Mutta muistakaa siinä tauolla, kun kättä lepuutatte, käväistä tekaisemassa se rikosilmoitus.

      • Niin se mestari

        "että kaikella viskotaan mitä kouraan sattuu. Ja kun omat heittoaseet loppuvat, varastetaan naapurilta."

        Tai kun ei muuten pystytä osoittamaan omaa oikeassa oloaan, niin väärennetään piin desimaaleja. Lisäksi voidaan valehdella silmittömästi ja keksitään Aristoteleen väittelysääntöjä. Hyvä on myös esiintyä asiantuntijana ihan vain googlaamalla pikalöydettyjen otsikkojen pohjalta. Ei kannata lukea mitä googlaa. Sillä tavoin on helpompi tunkuttaa viikosta toiseen, eikä taipua myöntämään olevansa väärässä.

        "Sillä satuttaahan täällä on tarkoitus; "

        Kuunnelkaa palstalaiset, kun Mestari-Lautapää puhuu. Älkää antatako tekopyhyyden oksettaa itseänne, vaan kuunnelkaa.


    • Tuo Aristoteleen väittelysääntö on huono heittoase. Se on pikkukivi, johon on liimattu närhensulkia ja lasihelmiä ja siksi se lentää huonosti. Älä sillä nakkele.

      Tuon piin desimaali on parempi, aaltojen sileäksi hioma piikivi. Sen kun saa lentämään oikeassa asennossa, niin jopa otsanahka aukeaa että vallan. Noissa litteissä kivissä on kuitenkin se paha vika, että ne saattavat liitää lennossa ihan mihin sattuu.

      Taisi tuo Shahovin aamusaarna kopsahtaa sinunkin omatuntoosi aika tavalla, niin kovin ponnettomalta tuo sinun kivien viskelysi vaikuttaa.

      Tuosta toveri Shahovista olisi tullut ihan mukiinmenevä pappikin, mutta sattui vahingossa lipsahtamaan tuolle kansankomissaarin uralle hyvä teologinalku.

      " Kuunnelkaa palstalaiset, kun Mestari-Lautapää puhuu."
      On hyvä kuunnella minua, mutta parempi on kuulla itse Mestaria.

    • Pandoran lipas

      > Se oli varmaan 07 syksyä kun eräs nuori clubilainen ilmoitti Irc- calleriassa harrastuksikseen sijoittamisen, nopeat autot ja köyhille naureskelun.

      Ja tällä kosto- ja ristiretkellä sitten edelleen ollaan? Kuulostaa sekä helvetintyperältä ja helvetinlapselliselta vai onko sittenkään? Taitanee olla tekosyy... Ketähän avaaja itse edustaa, jos tuo kuvattu kaveri oli ahneen sukupolvensa tyyppiedustaja?

      Osalla sijoittajista on paljon vihamiehiä, tavallinen sijoittaminen on kuitenkin lähellä kansanharrastusta ja -huvia. Palkkatuloja rahastoihin, eläkevaroja osakkeisiin. Sana sijoittaminen ei voi herättää niin suuria tunteita, että kukaan hyppäisi barrikadeille. Ei suolimuro voi olla sijoittamista vastaan, ainakaan, jos se on kansansijoittamista.

      Nopeat autot tai bensasyöpöt helposti naarmutetaan keskustoissa. Naarmuttajina viherpiipertäjät ja maailmanpelastajat. Hieman väärä kohderyhmä purkaa aggressioitaan tuo autoista tykkäävät, hehän myös maksavat reilusti veroja. Menkööt maailmanpelastajat ja sitokoot itsensä kiinni traktorin lumiketjuilla Eduskuntatalon keskimmäiseen pylvääseen - siellähän ne lait ökyautoille säädetään. Tai menkööt makaamaan Helsingin Kulosaareen kääntyvän päätien risteykseen - siellähän ne ökyautot ostetaan. Tai matkustakoot Ferrarin tehtaalle Maranelloon, ja työntäkööt jakoavaimen moottoreita suoltavan liukuhihnan rattaiden väliin - siellähän ne nopeat ökyautot tuotetaan. Voisiko suolimuro olla se nopeiden autojen naarmuttaja? Ehkäpä.

      Kuka on köyhä ja kuka naureskelisi köyhälle? Ei köyhyys oo mikään häpeä, se on vaan joku muu onnettomuus, sanoo sananlasku. Köyhyys ei oo ilo kellenkään, mutta minua se vaan naurattaa, sanoo toinen sananlasku. Köyhyys on onneton tila, mutta köyhilläkin on oikeus iloon. Ei köyhänkään suu ole tuohesta, jatkuu tarina. Ei me ylpeitä olla, vaikka ollaan köyhiä. Kun köyhyys astuu ovesta sisään, rakkaus karkaa ikkunasta ulos. Niin köyhä elää kuin märkä palaa. Onhan näitä sanontoja.

      Ei kädet ristissä rikkaiksi tulla, mutta saako köyhälle nauraa? Köyhälle saa nauraa köyhä itse tai toinen köyhä. Köyhille nauraminen saa proletariaatin varpailleen ja jopa vihaiseksi. Köyhille nauraminen on rumaa, sanoi entinen SDP:läinen.

      Avaajan kuvaama nuori on melko varmasti ajattelemattaan tai ärsyttääkseen kirjoittanut sen, mitä kirjoitti. Samalla hän kuitenkin avasi Pandoran lippaan, jonka avaimen haltijaksi sattui kunnon proletariaatti, Shavoh.

      En usko, että Svahovilla olisi mitään sitä vastaan, että ihmiset sijoittavat. Svahov kyllä pystyy naarmuttamaan kalliita autoja; eri asia on kuitenkin se, naarmuttaisiko hän niitä. Mutta se on varmaa, että Svahov ei pidä siitä, että hänelle naureskellaan. Köyhille nauraminen on rumaa, eikä se ole etiketin mukaista. Tästä olen Shavovin kanssa samaa mieltä. Mutta että sen takia lähtisin vuosia kestävälle ristiretkelle periaatteella "sanallisessa loukkaamisessa kaikki on sallittua"...? Kuulostaa helvetintyperältä ja helvetinlapselliselta. Jotain muutakin tähän on sisällyttävä.

    • Shahov

      "Jotain muutakin tähän on sisällyttävä."

      Olet jäljillä Pandora. Tarkoitus oli todellakin peilailla omaa ja miksei puudelin potkijankin suhdetta rahaan. Mitä olemme valmiit sen eteen tekemään, kenet tai mitä uhraamaan.

      Wincapita on osoittanut että raha sekoittaa tehokkaasti ihmisen, oli kyseessä kouluja käynyt kenraali tai kouluja käymätön duunari. Ahneuden iskiessä olemme tasa-arvoisia. Ahneus rahaan näyttää saavan meistä esiin ne pahimmat piirteet.

      "Jotain muutakin tähän on sisällyttävä."

      Mielenkiinnolla olen seurannut miten mummonsa ryöstäneet yrittävät selvitä moraalisesta dilemasta vierittämällä vastuunsa pahoista teoistaan milloin puudelien, milloin viranomaisten kannettavaksi. Ei tarvitse paljoa tönäistä kun tämä ihastuttava piirre pulpahtaa pintaan.
      Yksi yrittää selvitä ahdistavasta olostaan älyllistämällä, etsien lakikirjasta pelastusta. Toinen turvautuu agressioon, kolmas regressioon. Ja narukädet saavat nautintonsa tästä pyristelystä. Mutta köyhällä on köyhän huvit.

      "Jotain muutakin tähän on sisällyttävä."

      Kaikilla hyvillä tarinoilla on jokin opetus. Mielenkiinnolla odotan miten tämä päättyy. Onko se todella kaiken siihen uhratun ajan väärtti. Kuka on konna, kuka sankari. Saako sankari tarinan lopussa rakkaansa, tai tämän tarinan kyseessä ollessa rahansa. Mielenkiinosta jäänen seuraamaan eeppistä loppurymistelyä hyvän ja pahan välillä.

      Niin ja ne autot. Ne ovat välineitä joilla pääsee paikasta a paikkaan b.

    • Totta toinenpuoli.

      "-Se oli varmaan 07 syksyä kun eräs nuori clubilainen ilmoitti Irc- calleriassa harrastuksikseen sijoittamisen, nopeat autot ja köyhille naureskelun. -"

      Vaikka en kirjoituksiasi kovin paljon arvostakkaan niiden yksisilmäisyyden ja joskus tomppelimaisuuden vuoksi, niin nyt voin kertoa, että kirjoitit osittain ihan asiaa.
      Vaikka en tiedäkkään mainitsemaasi "erästä nuorta capitalaista", niin on kyllä paljon mahdollista, että puhut totta, koska hieman tuollaistakin typerää uhoa oli ilmassa eräiden kohdalla.

      "-En viitsi väittää että tämä nuorukainen olisi Wincapitan tyypillinen edustaja, mutta epäilemättä hänen kaltaisiaan oli joukossa paljon. Toivonko heille pahaa? Ainakin toivon, että kaveri olisi oppinut seikkailustaan jotain. Saanut arvomaailmansa järjestykseen ja löytänyt sellaista mitä rahalla ei voi ostaa.-"

      Tämänkin allekirjoitan muutoin, paitsi ei niitä nyt kuitenkaan prosenttuaalisesti verrattuna paljonkaan ollut, mutta pahoin pelkään että juuri näillä kuvailemillasi tyypeillä ei sitä oppimista elämästä ole välttämättä tapahtunut, koska he ovat ehkäpä perintöjen tai jonkun muun seurauksena vaurastuneet jo ennen capitaa ja osaavat yleensä pujotella tuola sijoituksen maailmassa ja heille joku capita on vain yksi pieni miinusmerkki sijoituksen maailmassa eikä se heitä pidätä vähääkään ja puheet jostakin ulosotosta naurattavat heitä.

      Raha on tullut tälläisten tyyppien jumalaksi ja usein myöskin bilettämisen määrä on epänormalisoitunut ja usein myöskin hyväkin työpaikka on jätetty vähän ovet paukkuen.

      Toki sitten on muutamia niitäkin, jotka tulivat capitaan velkarahalla ns. persaukisina ja kun ajoissa lähtivät, niin ehtivät myöskin kotiuttaa itsensä voitolle ja sitten alkoivat henkselit paukkumaan ja pomolle haistatettiin pitkät p....at ja ravintoloissa jos ei enää liiallisen humaltumisen jälkeen tarjoiltu, niin kyseltiin, mitä kioski maksoikaan jne. Paljon rahaa sekoittaa yllättävänkin fiksuina pidettyjen ihmisten pään ja onnen sijasta tuleekin loppupeleissä vain tuskaa.

      "-Tapaus Wincapita ei ole lopulta tuonut ihmisille muuta kuin pahaa. Ahneutta, tyhmyyttä, kateutta, syytöksiä ja syyllisyyttä. Useat ihmiset ovat menettäneet ystäviään ja sukulaisiaan, jotkut ehkä enemmänkin. Ja kaikki tämä muutaman euron tähden. Nyt voi kysyä oliko kaikki sen arvoista.-"

      Tämä ystävien menettäminen on capitalaisten kohdalla kyllä eniten pieleen mennyt väittämä ja koskee vain pientä tietyntyyppistä marginaaliryhmää.
      Omalla kohdallani ja kuten olen antanut itseni ymmärtää, niin lukuisien muidenkin jäsenten kohdalla ystäviä on tullut vain lisää ja vanhatkin ystävyydet ovat tiivistyneet.
      Uskoisin syyn olevan siinä, että suurinosa sponsoroi oikeaoppisesti ainoastaan parhaita kavereitaan ja sukulaisiaan, joita ei yksi capita kaada pahimmassakaan tapauksessa.

      Pahimpiakin tapauksia, jotka eivät koskaan olleet edes nähneet Hannua rauhoitti kuitenkin muutamat hänen kirjeet ja videot, joissa hän kertoi, että valheellinen kuva Hannun huijauksen tunnustamisesta ei pitänytkään paikkaansa ja kun hän kertoi, että hän ei lopettanut Wincapitan toimintaa ja rahaliikennettä.

      Myöskin erittäin läpinäkyvä viranomaisrikollisuus capitan ympärillä lähes joka sektorilla on vain tiivistänyt jäseniä puolustautumaan entistäkin yhtenäisempänä.

      Omalta kohdaltani voin sanoa, että en kadu vähääkään lähtemistäni Capitaan, koska olen kuten ystävänikin lähteneet siihen vilpittömin mielin sijoittamaan pienellä summalla.
      Jos joku on huijannut, niin minä en ja tiedän myöskin sen pääasian, että todistettavasti Hannun signaali toimi voitollisesti, ehkäpä eräiden mielestä jopa liiankin voitollisesti.;)?

      • Shahov on sanojesi

        mukaan todellakin enemmän tomppelimainen kuin varsinaisesti ilkeä. Ei kenenkään pidä ottaa hänen sanojaan oikeasti loukkaavina, enmmänkin hän on hyväntahtoinen höppänä.

        Monen on vaikea ymmärtää kertomaasi siitä, että mukaan lähdettiin mukaan vilpittömin mielin sijoittamaan aluksi ainakin pienellä summalla. Näinhän se kuitenkin useasti oli.


      • Shahov

        "Tämä ystävien menettäminen on capitalaisten kohdalla kyllä eniten pieleen mennyt väittämä"

        No kiva kuulla. Tosin tämäkin taisi alunperin olla puolusturintaman väittämä, jolla se syyllisti viranomaisia itsemurhista ja rikkimenneistä ihmissuhteista. Olet tietysti oikeassa siinä etteivät kestävimmät ihmissuhteet voi ja saa kaatua rahaan.

        "Myöskin erittäin läpinäkyvä viranomaisrikollisuus capitan ympärillä.."

        No sinulla tietysti saattaa olla omakohtaisia kokemuksia raflaavan väitteesi tueksi. Ulkopuolinen näkee korkeintaan tehottomuutta, resurssien vähyyttä suhteessa tutkinnan laajuuteen jne. Ammattitaidottomuudesta on aika paha mennä sanomaan tällä koulutuksella.

        "Jos joku on huijannut, niin minä en"

        Puudelinpotkijalta, sinulta ja monelta muultakin syyttömyytensä nimiin vannovalta näyttää unohtuneen esitutkinnan kylmät faktat. Joku valehteli ja huijasi ihmiset liittymään kerhoon, jonka toiminta oli lievästi sanoen hataralla pohjalla. Jäljet näyttävät johtavan Kailajärveen, jonka historia on täynnä epämääräisesti kaatuneita bisneksiä ja maksamattomia saatavia valtiolle. Kailajärven maineen palautus minun silmissäni lepäsi mahdollisen automaatin viimeistelyssä WISH: ille, mutta miten kävi.

        Kuulut ilmeisesti niihin " onnellisiin " jotka ennättivät kotiuttaa pienen sijoituksensa. Muista kuitenkin se, että ainakin 2300 ihmistä sijoitti sponsorien p****a puheiden harhauttamana summia joita ei voi luonnehtia sanalla pieni. Kysy itseltäsi tekisivätkö he sen uudestaan.

        "ehkäpä eräiden mielestä jopa liiankin voitollisesti.;)?"

        No mainitse nimeltä yksi.


      • 1 mielipide
        Shahov kirjoitti:

        "Tämä ystävien menettäminen on capitalaisten kohdalla kyllä eniten pieleen mennyt väittämä"

        No kiva kuulla. Tosin tämäkin taisi alunperin olla puolusturintaman väittämä, jolla se syyllisti viranomaisia itsemurhista ja rikkimenneistä ihmissuhteista. Olet tietysti oikeassa siinä etteivät kestävimmät ihmissuhteet voi ja saa kaatua rahaan.

        "Myöskin erittäin läpinäkyvä viranomaisrikollisuus capitan ympärillä.."

        No sinulla tietysti saattaa olla omakohtaisia kokemuksia raflaavan väitteesi tueksi. Ulkopuolinen näkee korkeintaan tehottomuutta, resurssien vähyyttä suhteessa tutkinnan laajuuteen jne. Ammattitaidottomuudesta on aika paha mennä sanomaan tällä koulutuksella.

        "Jos joku on huijannut, niin minä en"

        Puudelinpotkijalta, sinulta ja monelta muultakin syyttömyytensä nimiin vannovalta näyttää unohtuneen esitutkinnan kylmät faktat. Joku valehteli ja huijasi ihmiset liittymään kerhoon, jonka toiminta oli lievästi sanoen hataralla pohjalla. Jäljet näyttävät johtavan Kailajärveen, jonka historia on täynnä epämääräisesti kaatuneita bisneksiä ja maksamattomia saatavia valtiolle. Kailajärven maineen palautus minun silmissäni lepäsi mahdollisen automaatin viimeistelyssä WISH: ille, mutta miten kävi.

        Kuulut ilmeisesti niihin " onnellisiin " jotka ennättivät kotiuttaa pienen sijoituksensa. Muista kuitenkin se, että ainakin 2300 ihmistä sijoitti sponsorien p****a puheiden harhauttamana summia joita ei voi luonnehtia sanalla pieni. Kysy itseltäsi tekisivätkö he sen uudestaan.

        "ehkäpä eräiden mielestä jopa liiankin voitollisesti.;)?"

        No mainitse nimeltä yksi.

        Sanot Kailajärven valehdelleen ja huijanneen kaikkia. Sitten sponsorit vielä kertoivat Kailajärven valheet sijoittajille toiseen kertaan jotka nielivät syötin siimoineen.

        Jos Kailajärvi valehteli ja huijasi ammattilaisiakin niin mistä tavallinen jäsen olisi voinut tietää rikoksesta?

        On epäreilua että sijoittajat nyt menettävät rahansa jos Wincapita oli pyramidipeli. Rahat pitäisi palauttaa vahingon kärsijöille eikä valtiolle joka ei ole kärsinyt vahinkoa.


      • tiivisystäväpiiri

        Miten aiotteko valittaa siitä että Hannulle myönnetään vain muutama satanen toimeentulotukea? Entäpä miksi ette vaikutusvaltaisina ihmisinä käyttäisi vähän suhteitanne ja auttaisi Hannua pääsemään kunnan yksiöön?


      • herätyskelaprinssi

        Tuo on sitä sinun harhaista mielikuvitusmailmaasi. Totuus on:

        Paljon tuli toimeentulotukea tänään? Puhuitko sossussa että valuuttajeesukselle pitäisi saada kunnan yksiö? Onko Thaimaasta tulossa veronmaksajien kyydillä kotoutettavia? Aiotteko valittaa ihmisoikeusrikkomuksesta, kun toimeentulotukea saa vain niin vähän? Mitä sanoo tilkkutäkkimies, onko tilkkutäkkimiehen saldo voudilla nolla?

        Kjäääääääääääääääääääääääh, kjääääääääääääääääääääääh, älkäähän nyt hyvät miehet, nautitaan ja naureskellaan....sille, kun roistot saavat ansionsa mukaan.Kjääääääääääääääääääääh kjääääääääääääääääääääääääääääääääh


      • kolmekovaa

        ""-En viitsi väittää että tämä nuorukainen olisi Wincapitan tyypillinen edustaja, mutta epäilemättä hänen kaltaisiaan oli joukossa paljon. Toivonko heille pahaa? Ainakin toivon, että kaveri olisi oppinut seikkailustaan jotain. Saanut arvomaailmansa järjestykseen ja löytänyt sellaista mitä rahalla ei voi ostaa.-"

        Tämänkin allekirjoitan muutoin, paitsi ei niitä nyt kuitenkaan prosenttuaalisesti verrattuna paljonkaan ollut,"

        Ehkä ei prosentuaalisesti, koska suurimmalta osalta Wincapitaan rahaa laittaneeltahan varastettiin rahat ja ne siirrettiin toisten taskuun, luultavasti myös sinun. Mutta mitä tulee siihen että keiden mielipiteet voidaan todentaa esim. Suomi24:n ja Murobbs:n wincapitaan liittyneisiin capita-jäseniin, niin suurin osa heistä kyllä edusti tuota Irc-nuorukaisen tyyppiä.

        Ahneus, tyhmyys ja ylimielisyys on tuohoisa yhdistelmä ja noistahan se Wincapitakin muodostui.


      • muoksmuoks
        kolmekovaa kirjoitti:

        ""-En viitsi väittää että tämä nuorukainen olisi Wincapitan tyypillinen edustaja, mutta epäilemättä hänen kaltaisiaan oli joukossa paljon. Toivonko heille pahaa? Ainakin toivon, että kaveri olisi oppinut seikkailustaan jotain. Saanut arvomaailmansa järjestykseen ja löytänyt sellaista mitä rahalla ei voi ostaa.-"

        Tämänkin allekirjoitan muutoin, paitsi ei niitä nyt kuitenkaan prosenttuaalisesti verrattuna paljonkaan ollut,"

        Ehkä ei prosentuaalisesti, koska suurimmalta osalta Wincapitaan rahaa laittaneeltahan varastettiin rahat ja ne siirrettiin toisten taskuun, luultavasti myös sinun. Mutta mitä tulee siihen että keiden mielipiteet voidaan todentaa esim. Suomi24:n ja Murobbs:n wincapitaan liittyneisiin capita-jäseniin, niin suurin osa heistä kyllä edusti tuota Irc-nuorukaisen tyyppiä.

        Ahneus, tyhmyys ja ylimielisyys on tuohoisa yhdistelmä ja noistahan se Wincapitakin muodostui.

        ...Suomi24:n ja Murobbs:n wincapitaan liittyneisiin keskusteluissa esiintyneisiin capita-jäseniin...


    • salliainen

      en vaihtaisi wincapita kokemusta ikinä pois.on se nimittäin aukaissut mun silmät
      suomen viranomaisia ja tätä järjestelmää kohtaan.voitte itse päätellä mikä on lopputulema.ja turha jäkättää.vain aikuisvastauksia kiitos.

      • poliisi on pop

        Oliko yllätys, että viranomaiset hoitavat pienellä palkalla sinut istumaan, vaikka omistatkin hienon tittelin peräkammarin Treidaaja ?

        Suomessa on lahjomaton poliisi, venkulat jää aina kiinni.

        Olisitte käyneet edes 100 eurolla sitä valuuttakauppaa, niin olis edes jotain jäänyt omaankin lompsaan..


    • Mutikkala Tummeli

      On todella harmillista, että ETUK-blogin ylläpitäjä ei itse tullut järkiinsä vuosienkaan aikana vaan lopetti toimintansa vasta, ulkopuolisen puhelinsoiton jälkeen. On surullista, että jotkut aikuiset ihmiset käyttävät vuosia toisten herjaamiseen ja tarpeettoman pahan mielen tuottamiseen kanssaihmisille. Mielestäni terve ihmismieli ei harjoita tällaista toimintaa. Mikä aikuisia ihmisiä motivoi tällaiseen häiriökäyttäytymiseen?

      http://columbonblogi.blogspot.com/2011/04/wincapitaa-mustamaalaava-ja-ihmisten.html

      Tummeli-kirjoitukset poistuivat kun Mutikkalan eli Westernakin kasvot paljastuivat. Saa nähdä missä vaiheessa Shahovin, Lautapäämiehen ja RailiSuomisen kasvot paljastuvat. Onko todellakin niin että vasta puhelinsoitto saa herjaamisen ja tarpeettoman pahan mielen tuottamisen loppumaan?

      Nimimerkki Svahovin sanoin: "Narukäsi saa nautintonsa jäsenten ahdingosta - köyhällä on köyhän huvit." Voisiko Columbo sen enempää oikeaan osua. Terve ihmismieli ei harjoita tällaista toimintaa.

      • Mitä herjaamiskirjoittelua AdaFlink/RailiSuominen on harrastanut? Tottahan mä olen puhunut kokoajan. Monet winkkarilaisetkin ovat hyötyneet mun kirjoituksistani. Monet mm. alkoivat kotiuttamaan kusetusrahojaan silloin, kun syksyllä 2007 kerroin, että MB saattaa hyvinkin lyödä rahahanat kiinni. No miten kävi? Rahahanat meni kiinni keväällä 2008.

        Eipä loppunut mun kirjoittelu, vaikka likimain pihapiirissä kävivät punasella ikälopulla Latukalla näytillä (se A ja X rekkarissa). Ei loppunut, vaikka työmaallekin tuppautuivat (se sama Aja X ja uutena tulokkaana ULI-xxx). Ei loppunut silloinkaan, kun se yksi farmari oli siellä ent. Ux-M lähettyvillä varustettuna kaksilla kilvillä.

        Eikä lopu mun kirjoittelu mihinkään pelotteluun. Niin pitkään, kun henki mussa pihisee, niin kerron asioita ja mielipiteitäni.

        Ja mitaan ette voi...


      • Shahov

        "Saa nähdä missä vaiheessa Shahovin..."

        Olette te kyllä melkoisia venkuloita. Kun mikään muu ei enää auta turvaudutte yöllisiin puheluihin ja väkivallalla uhkailuun. Ja sitten viitsitte väittää, että puudeli hassuine kirjoituksineen olisi pahuudessa jotetenkin teidän edellä.

        "Nimimerkki Svahovin sanoin: "Narukäsi saa nautintonsa jäsenten ahdingosta - "

        Nimimerkki Shahovin sanoin, vastuunsa kieltävä, viranomaisia syyllistävä, tekosyitä keksivä, "mahdollisesta" rikoksesta hyötyneen itselleen ja jäsenille valehtelevan sponsorin pyristelystä...

        Se on puudelinpotkija joka nyt yrittää niputtaa kaikki Wincapitan jäsenet samaan epämääräiseen kasaan. Tunnen henkilökohtaisesti muutamia jäseniä joidenka kanta on edelleen, että katellaan mitä tulee, muttei minulla heidän kanssaan ole muuta skismaa kuin erilainen mielipide siitä mitä Wincapita oli.

        Näiden ns. vihakirjoitusten takana ei todellakaan ole syyllistää tavallisia jäseniä. Sen sijaan pilkka ja ironian pitäisi osua niihin jäseniin jotka edelleen harhauttavat kirjoituksillaan ihmisiä uskomaan asioihin jotka eivät ole totta. Seison edelleen sen mielipiteen takana, ettei Wincapitalla ollut mitään tekemistä sen kanssa millaista kuvaa siitä annettiin ja annetaan edelleen.

        Jos kirjoituksillani olen joitain pahoittanut, niin kyllä tekin olette puheillanne, teoillanne, kirjoituksillanne mielia pahoittaneet. Sitä saa mitä tilaa.


      • Urhea sammaltunut
        RailiSuominen kirjoitti:

        Mitä herjaamiskirjoittelua AdaFlink/RailiSuominen on harrastanut? Tottahan mä olen puhunut kokoajan. Monet winkkarilaisetkin ovat hyötyneet mun kirjoituksistani. Monet mm. alkoivat kotiuttamaan kusetusrahojaan silloin, kun syksyllä 2007 kerroin, että MB saattaa hyvinkin lyödä rahahanat kiinni. No miten kävi? Rahahanat meni kiinni keväällä 2008.

        Eipä loppunut mun kirjoittelu, vaikka likimain pihapiirissä kävivät punasella ikälopulla Latukalla näytillä (se A ja X rekkarissa). Ei loppunut, vaikka työmaallekin tuppautuivat (se sama Aja X ja uutena tulokkaana ULI-xxx). Ei loppunut silloinkaan, kun se yksi farmari oli siellä ent. Ux-M lähettyvillä varustettuna kaksilla kilvillä.

        Eikä lopu mun kirjoittelu mihinkään pelotteluun. Niin pitkään, kun henki mussa pihisee, niin kerron asioita ja mielipiteitäni.

        Ja mitaan ette voi...

        kanttura! Hienoa, et peljästynyt vaikka joku maajussi kävi eksyttyään kääntämässä punaisen ladansa teidän pihamaanne (kaupungin vuokratontin josta sossu maksaa vuokran) edessä! Hyvä hyvä! Tuo, jos mikä, on sitä rohkeuden perikuvaa eikä olekaan ihme että sinut on kruunattu suolinkaisten kuningattareksi jonka eteen työmuurahaissuolinkaiset vääntävät päivittäin vihakirjoituksiaan!!

        Hienoa! Ei tuohon oikein enää tiedä mitä muuta sanoa!


      • Urhea sammaltunut kirjoitti:

        kanttura! Hienoa, et peljästynyt vaikka joku maajussi kävi eksyttyään kääntämässä punaisen ladansa teidän pihamaanne (kaupungin vuokratontin josta sossu maksaa vuokran) edessä! Hyvä hyvä! Tuo, jos mikä, on sitä rohkeuden perikuvaa eikä olekaan ihme että sinut on kruunattu suolinkaisten kuningattareksi jonka eteen työmuurahaissuolinkaiset vääntävät päivittäin vihakirjoituksiaan!!

        Hienoa! Ei tuohon oikein enää tiedä mitä muuta sanoa!

        Pitäskö mun nyt sitten muodostaa mielikuvani clubin jäsenistä kertomasi perusteella? Ovatko ne kaikki tuollaisia, kuin sinä? No en suinkaan pidä heitä yhtä typerinä, kuin sinä olet.

        Ja mitaan ette voi...


      • Shahov kirjoitti:

        "Saa nähdä missä vaiheessa Shahovin..."

        Olette te kyllä melkoisia venkuloita. Kun mikään muu ei enää auta turvaudutte yöllisiin puheluihin ja väkivallalla uhkailuun. Ja sitten viitsitte väittää, että puudeli hassuine kirjoituksineen olisi pahuudessa jotetenkin teidän edellä.

        "Nimimerkki Svahovin sanoin: "Narukäsi saa nautintonsa jäsenten ahdingosta - "

        Nimimerkki Shahovin sanoin, vastuunsa kieltävä, viranomaisia syyllistävä, tekosyitä keksivä, "mahdollisesta" rikoksesta hyötyneen itselleen ja jäsenille valehtelevan sponsorin pyristelystä...

        Se on puudelinpotkija joka nyt yrittää niputtaa kaikki Wincapitan jäsenet samaan epämääräiseen kasaan. Tunnen henkilökohtaisesti muutamia jäseniä joidenka kanta on edelleen, että katellaan mitä tulee, muttei minulla heidän kanssaan ole muuta skismaa kuin erilainen mielipide siitä mitä Wincapita oli.

        Näiden ns. vihakirjoitusten takana ei todellakaan ole syyllistää tavallisia jäseniä. Sen sijaan pilkka ja ironian pitäisi osua niihin jäseniin jotka edelleen harhauttavat kirjoituksillaan ihmisiä uskomaan asioihin jotka eivät ole totta. Seison edelleen sen mielipiteen takana, ettei Wincapitalla ollut mitään tekemistä sen kanssa millaista kuvaa siitä annettiin ja annetaan edelleen.

        Jos kirjoituksillani olen joitain pahoittanut, niin kyllä tekin olette puheillanne, teoillanne, kirjoituksillanne mielia pahoittaneet. Sitä saa mitä tilaa.

        Näin on!

        Kyllä nää jutut kuitenski täytyisi pysyä forumivittuiluina, eikä pitäisi alkaa "lähestymään" kirjoittajaa. Ja tasan tarkkaan nuo Lada-heppulit tietävät, että mä tiedän ja ymmärrän ja jopa saattavat kiittää Luojaa siitä, etten pyytänyt viran omais rikollisia paikalle. Eivät vaan voi myöntää tehneensä idioottimaisuuksia. Helppohan se on forumilla kertoilla, jotta Ada on hullu ja mielikuvittelee kaikki. Jätkistä ite ei löydy vastaamaan huutoihinsa.

        Poliisille en tuota Ladan rekisterinumeroa ilmoittanut (kerroin kyllä eräässä yhteydessä hankaluuksista hoitaa työtäni). Pysyttelivät Latukka-ukkelit muutaman metrin päässä, joten ei ollut mitään aihetta pyytää viran omais rikollisia mukaan soppaan. Tosin heput olivat sitä sorttia, että tuskin olisin ehtinyt Nokiaani kaivaa esille. No olisihan työnantajani tehny hälytyksen, jos en olisi kuitannut itteäni ulos tiettyyn aikaan mennessä.

        Eli tollasta sakkia ne pyramidihemmot ovat.

        Ja mitaan ette voi...


      • 1 totuus
        Shahov kirjoitti:

        "Saa nähdä missä vaiheessa Shahovin..."

        Olette te kyllä melkoisia venkuloita. Kun mikään muu ei enää auta turvaudutte yöllisiin puheluihin ja väkivallalla uhkailuun. Ja sitten viitsitte väittää, että puudeli hassuine kirjoituksineen olisi pahuudessa jotetenkin teidän edellä.

        "Nimimerkki Svahovin sanoin: "Narukäsi saa nautintonsa jäsenten ahdingosta - "

        Nimimerkki Shahovin sanoin, vastuunsa kieltävä, viranomaisia syyllistävä, tekosyitä keksivä, "mahdollisesta" rikoksesta hyötyneen itselleen ja jäsenille valehtelevan sponsorin pyristelystä...

        Se on puudelinpotkija joka nyt yrittää niputtaa kaikki Wincapitan jäsenet samaan epämääräiseen kasaan. Tunnen henkilökohtaisesti muutamia jäseniä joidenka kanta on edelleen, että katellaan mitä tulee, muttei minulla heidän kanssaan ole muuta skismaa kuin erilainen mielipide siitä mitä Wincapita oli.

        Näiden ns. vihakirjoitusten takana ei todellakaan ole syyllistää tavallisia jäseniä. Sen sijaan pilkka ja ironian pitäisi osua niihin jäseniin jotka edelleen harhauttavat kirjoituksillaan ihmisiä uskomaan asioihin jotka eivät ole totta. Seison edelleen sen mielipiteen takana, ettei Wincapitalla ollut mitään tekemistä sen kanssa millaista kuvaa siitä annettiin ja annetaan edelleen.

        Jos kirjoituksillani olen joitain pahoittanut, niin kyllä tekin olette puheillanne, teoillanne, kirjoituksillanne mielia pahoittaneet. Sitä saa mitä tilaa.

        Uhkailko joku Mutikkalaa? Ei kai nyt sentään, sehän olisi rikollista ja poliisiasia. Mutis ei vaan lopulta kehdannut omalla naamallaan esittää asioitaan. Eikös Mutikkala saanut sitä mitä tilasi?

        Svahovin seisoo reilusti omalla nimelläänkin tämän takana: Narukäsi saa nautintonsa jäsenten ahdingosta - köyhällä on köyhän huvit. (Voisiko Columbokaan sen enempää oikeaan osua. Terve ihmismieli ei harjoita tällaista toimintaa.)


      • Tarkennusta
        RailiSuominen kirjoitti:

        Näin on!

        Kyllä nää jutut kuitenski täytyisi pysyä forumivittuiluina, eikä pitäisi alkaa "lähestymään" kirjoittajaa. Ja tasan tarkkaan nuo Lada-heppulit tietävät, että mä tiedän ja ymmärrän ja jopa saattavat kiittää Luojaa siitä, etten pyytänyt viran omais rikollisia paikalle. Eivät vaan voi myöntää tehneensä idioottimaisuuksia. Helppohan se on forumilla kertoilla, jotta Ada on hullu ja mielikuvittelee kaikki. Jätkistä ite ei löydy vastaamaan huutoihinsa.

        Poliisille en tuota Ladan rekisterinumeroa ilmoittanut (kerroin kyllä eräässä yhteydessä hankaluuksista hoitaa työtäni). Pysyttelivät Latukka-ukkelit muutaman metrin päässä, joten ei ollut mitään aihetta pyytää viran omais rikollisia mukaan soppaan. Tosin heput olivat sitä sorttia, että tuskin olisin ehtinyt Nokiaani kaivaa esille. No olisihan työnantajani tehny hälytyksen, jos en olisi kuitannut itteäni ulos tiettyyn aikaan mennessä.

        Eli tollasta sakkia ne pyramidihemmot ovat.

        Ja mitaan ette voi...

        Ajoivatko apinoiksi kuvaamasi oliot itse autoa vai oliko heillä ihmiskuljettaja?


      • Äläpäs nyt
        RailiSuominen kirjoitti:

        Pitäskö mun nyt sitten muodostaa mielikuvani clubin jäsenistä kertomasi perusteella? Ovatko ne kaikki tuollaisia, kuin sinä? No en suinkaan pidä heitä yhtä typerinä, kuin sinä olet.

        Ja mitaan ette voi...

        Kyllä tuo kirjoittaja on sinua paljon fiksumpi.

        En usko että Wincapitassa on yhtään ainakaan niin ilkeää, kostonhimoista ja typerää naisihmistä kuin sinä olet. Ahneita saattavat olla, mutta eivät noin ilkeitä. Kunniaksesi on todettava, että tuskin kaltaistasi on maailmassa toista ollut koskaan. Siitä olemme kaikki oikein onnellisia.

        Älä turhaan verhoa pahoja tekojasi hyvyyden viittaan.


      • paikallaollaan

        Kusettajien kasvothan tulevat paljastumaan oikeudenkäynnissä. Kaikki niihin oikeudenkäynteihin paikalle valitsemaan itselleen mieleinen;)


      • Kato kun sammaltunut
        RailiSuominen kirjoitti:

        Näin on!

        Kyllä nää jutut kuitenski täytyisi pysyä forumivittuiluina, eikä pitäisi alkaa "lähestymään" kirjoittajaa. Ja tasan tarkkaan nuo Lada-heppulit tietävät, että mä tiedän ja ymmärrän ja jopa saattavat kiittää Luojaa siitä, etten pyytänyt viran omais rikollisia paikalle. Eivät vaan voi myöntää tehneensä idioottimaisuuksia. Helppohan se on forumilla kertoilla, jotta Ada on hullu ja mielikuvittelee kaikki. Jätkistä ite ei löydy vastaamaan huutoihinsa.

        Poliisille en tuota Ladan rekisterinumeroa ilmoittanut (kerroin kyllä eräässä yhteydessä hankaluuksista hoitaa työtäni). Pysyttelivät Latukka-ukkelit muutaman metrin päässä, joten ei ollut mitään aihetta pyytää viran omais rikollisia mukaan soppaan. Tosin heput olivat sitä sorttia, että tuskin olisin ehtinyt Nokiaani kaivaa esille. No olisihan työnantajani tehny hälytyksen, jos en olisi kuitannut itteäni ulos tiettyyn aikaan mennessä.

        Eli tollasta sakkia ne pyramidihemmot ovat.

        Ja mitaan ette voi...

        kanttura herättelee mielikuvitustaan henkiin! Ai että on ilo lueskella tuollaista mielikuvituksen lennokasta välkehdintää! Minun mielestäni sinun tulisi lopettaa tuo sosiaalipummina oleminen, jättää fattan kassat rauhaan, ja alkaa kirjoittelemaan sellaisia viisikko -tyylisiä novelleja! Takuuvarmasti joku juuri lukemaan oppinut voisi uskoa juttusi, ja antaa sinulle krediittiä siitä miten kova sammaltunut kanttura oletkaan!

        On se kyllä huonoksi mennyt "byramiidihemmoilla" tuo rahantulo, kun laatukalla pitää ajella rinnuksille ja talonpihoille. Ei ei, kyllä minä päätin etten usko satuihin ja haaveisiin. Pysyn siinä uskossani, että ladaa on ajanut se eksynyt maatalon isäntä, joka kävi tekemässä pikku uukkarin teidän sosiaalitoimiston maksamalla pihallanne.

        Mutta se on hyvä että mielikuvitus peuhaa. Eipähän tule ne päivät niin tylsiksi, eikä ne hetket ole niin tyhjiä milloin et kirjoita tälle palstalle (ei niitä kyllä niin paljoa taida ollakaan, mutta hetki se on pariminuuttinenkin päivästä).


      • Kjääähkjääh
        Urhea sammaltunut kirjoitti:

        kanttura! Hienoa, et peljästynyt vaikka joku maajussi kävi eksyttyään kääntämässä punaisen ladansa teidän pihamaanne (kaupungin vuokratontin josta sossu maksaa vuokran) edessä! Hyvä hyvä! Tuo, jos mikä, on sitä rohkeuden perikuvaa eikä olekaan ihme että sinut on kruunattu suolinkaisten kuningattareksi jonka eteen työmuurahaissuolinkaiset vääntävät päivittäin vihakirjoituksiaan!!

        Hienoa! Ei tuohon oikein enää tiedä mitä muuta sanoa!

        Sentään tontti, ei mutsin saunamökki ja toimeentulotuki. Adahan on Hanskiin verrattuna Nalle Wahlroos.


      • pottuilija
        paikallaollaan kirjoitti:

        Kusettajien kasvothan tulevat paljastumaan oikeudenkäynnissä. Kaikki niihin oikeudenkäynteihin paikalle valitsemaan itselleen mieleinen;)

        Aivan, potut pottuina ja ne potut eivät olekkaan mitään virtuaalipottuja;) Joko Lada leikkasi kiinni?


    • Ihan totta puhut veli-kuomaseni.

      Kyllä Adakin haukuttiin köyhäksi mistään mitään tietämättömäksi tyhmäksi huoraksi, kun ei laittanut rahojaan Handen puljuun. Sitähän hoettiin mulle ihan päivittäin syyskesän 2007 aikoihin.

      Nyt, kun totuus on alkanut selviämään winkkarilaisille, niin vatustajien pitäisi olla hiljaa. Ei saisi sanoa yhtään pahaa sanaa "sijoittajista", saati sitten reilusti vittuilla.

      Ja mitaan ette voi...

      • 11+5

        Ihan totta puhut veli-kuomaseni.

        Kyllä Adakin haukuttiin köyhäksi mistään mitään tietämättömäksi tyhmäksi huoraksi, kun ei laittanut rahojaan Handen puljuun. Sitähän hoettiin mulle ihan päivittäin syyskesän 2007 aikoihin.

        Nyt, kun totuus on alkanut selviämään winkkarilaisille, niin vatustajien pitäisi olla hiljaa. Ei saisi sanoa yhtään pahaa sanaa "sijoittajista", saati sitten reilusti vittuilla.

        selasin vanhaa juttuhistoriaa, ei se nyt aivan tolleen mennyt ada! moni jäseneksi pyrkivä haki tietoa jo mukana olleilta täältä forumilta.Ja toki jäsen kehotti lähtemään mukaan jos pystyy/kykenee ja jotta on perkeleen hyvä bisnes. TÄSTÄ SUOLIKAINEN ALKASI KAREHTIMAAN KOSKA ITSE EI PÄÄSSYT MUKAAN GROONISEN RAHAPULANSA VUOKSI.

        ja mitään ei voida


    • 5+8

      eipä siinä kovasti mukana ole liukuhihnatyöläisiä.Mitä voimme päätellä tästä?

      ps, en minäkään olisi 20 vuotta sitten kyenny lähtemään mukaan wcseen, koska olin vielä silloin liukuhihnalla :)

    • Shahov

      Voi tsiisus. Pistetään vielä varmuudenvuoksi EOK:n hyväksymä versio.

      Ajoivatko apinoiksi kuvaamasi oliot itse autoa vai oliko heillä ihmiskuljettaja?

      Ei, niillä oli ratissa viran omais rikollinen ja kartanlukijana V Puttonen. Joko kelpaa vai pistetäänkö vielä pari sitrushedelmää kaupanpäälle.

      Nyt luulisin loukkanneeni kaikkia mahdollisia tahoja tasapuolisesti.

      • Loukkaaja

        Mitä saat tästä kehitettyä, ketä haluaisit loukata tällä sananparrella?

        Narukäsi saa nautintonsa alkoholistien ahdingosta - köyhällä on köyhän huvit. (Nim. Shavohin periaate mukailtuna)


    • Robluutti

      "Narukäsi saa nautintonsa capitaattien ahdingosta - köyhällä on köyhän huvit." (Svahov)

      Siinäpä tiivistettynä se minkä vuoksi minäkin olen täällä. Ei Robluutilla ole muuta syytä, toveri kertoi vaan totuuden.

    • Pahan valtakunta näyttää mukavasti konkretisoituvan näissä capinauteissa. Pojut yrittää pukata ihan verhottuja uhkauksia:
      " Saa nähdä missä vaiheessa Shahovin, Lautapäämiehen ja RailiSuomisen kasvot paljastuvat. Onko todellakin niin että vasta puhelinsoitto saa herjaamisen ja tarpeettoman pahan mielen tuottamisen loppumaan?"

      Älkääpä olko taas lapsellisia. Johan tuo Ladakin kurvaili Adan kotinurkilla, eikä siitäkää kummempaa tehoa irti lähtenyt. Pikkurikollisella on pikkurikollisen mieli. Eikö kopsahda päähän, että se mikä teitä pelottaa ei välttämättä pelota normaalia kansalaista.

      Mutta kasvot kyllä paljastuvat, lueppas tämän aamun Kalevaa. Syyttäjä on sitä mieltä, että haastaa yksin kappalein useamman sata sponssi vastamaan käräjille. Oikeudenkäynti on julkinen. Taidanpa tulla moikkaamaan muutamaa tuntemaani venkulaa.

      Hymyillään kun tavataan.

      • eivirtuaalipottuja

        Siellähän ne lärvit paljastuu ja jokainen voi sieltä valita omansa, maksella uhkailuista ja varkauksista potut pottuina ja ne potut eivät ole virtuaalipottuja.


      • Jaa, eikö sitä

        sammaltunutta kantturaa pelottanutkaan se eksynyt maajussi joka kävi laatukallaan sosiaalitoimiston maksamassa pihassa tekemässä uukkarin?

        On se rohkea.


      • taasko se taulis

        kirjoittelee tänne vihakirjoituksiaan? "pikkurikollinen"? jaa että sitä aletaan taas solvaamaan kaikkia jäseniä rikollisiksi?

        olet sinä kyllä melkoinen ketku, ja ei ole ihmekään jos joku päättää käydä sinuakin moikkaamassa ystävällisesti.


      • Olet valehtelija

        Vai verhottu uhkaus? Sama kuin sanoisi että tulee plakkia hampaisiin, jos ei niitä harjaa.

        Älä ymmärrä väärin, kyllä sokea Reettakin näkee toduuden. Villakoira Stalinin sanoin: narukädet saavat nautintonsa jäsenten ahdingosta - köyhällä on köyhän huvit. Älä jatkossa peittoa valehtelevan pahantekijän luonnettasi hyväntekijän viittaan.

        Hymyillään kun tavataan! Ei hymyillä, jos minä näen sinut ensin.


    • onpa otsaa

      Uhkaus ?

    • Kappas vain, Puudelin Potkija herkesi suorastaan luovaksi yksilöksi. Näin sitä pitää. Palstan seuraava natkutus on sitten tämä:
      "Narukäsi saa nautintonsa capitaattien ahdingosta - köyhällä on köyhän huvit." (Svahov)

      Ja tätä sanalaskua onkin viljelty ahkerasti tällä palstalla. Taitaa se westernakittaminen alkaa kyllästyttää jo näitä palstan pikku häiriköitä.

      Mutta mitä se Shahov oikein sanoikaan?

      Shahov/23.8.2011 10:50:
      " Yksi yrittää selvitä ahdistavasta olostaan älyllistämällä, etsien lakikirjasta pelastusta. Toinen turvautuu agressioon, kolmas regressioon. Ja narukädet saavat nautintonsa tästä pyristelystä. Mutta köyhällä on köyhän huvit."

      Taisitpas turvautua valheeseen jälleen kerran, voi Puudelin Potkija. Osaanhan minä itse lukea ja vallan hyvin vieläpä sisäistän tämän korpikommunisti Shahovin päätelmän.

      Kun on keksitty mukavalta kuulostava valhe, sitäpä sitten toistellaan kuin koulukiusaaja lällätystään: Läl läl läl läl lää- Lissulla kasvaa tissit!

      Ja saanhan minäkin taas oman osani näiden pikku koulukiusaajien uhosta.
      " olet sinä kyllä melkoinen ketku, ja ei ole ihmekään jos joku päättää käydä sinuakin moikkaamassa ystävällisesti.": uhoaa torvelo nro. 1.
      " Ei hymyillä, jos minä näen sinut ensin."; jatkaa torvelo nro.2

      Voi teitä, pikku koulukiusaajat ja käsi nyrkissä taskussa uhoojat. Niistäkääpä nyt nokkanne, nostakaa housuja ja menkää käräoikeuteen vastaamaan teostanne kuin miehet ainakin. Ja muistakaa käyttäytyä kunnolla. Turvan soitosta naksahtaa oikeudessa 5 päiväsakkoa ja uhkailusta sitten enemmän.

      Mutta hymyilen edelleenkin, kun tavataan. Lupaan yrittää olla nauramatta. Enhän ehdoin tahdoin tahdo loukata lähimmäistäni.

      • M.O.T.

        Olet ikuinen valehtelija. Väität tällä kertaa, että et tahdo loukata lähimmäistäsi. Kaikki suolimurot tahtovat, et sinä siinä ole poikkeus.

        Mitä yhteistä on Tarzanilla, Ruotsin kunkulla ja Handella?
        Kaikki jäivät munistaan kiinni; Tarzan puun oksaan, Ruotsin kunkku yökerhossa ja Hande winkkarissa. (Valuuttakauppias)

        Mitä yhteistä on Tarzanilla, Ruotsin kunkulla ja Handella? Kaikki ovat apinoiden kuninkaita. Ja mitaan ette voi... (Raili Suominen)

        Ajoivatko apinoiksi kuvaamasi oliot itse autoa vai oliko heillä ihmiskuljettaja? Ei, niillä oli ratissa Wincapitalainen. (Svavoh)

        Narukäsi saa nautintonsa capitaattien ahdingosta - köyhällä on köyhän huvit. (Svahov)

        M.O.T.


      • M.O.T. kirjoitti:

        Olet ikuinen valehtelija. Väität tällä kertaa, että et tahdo loukata lähimmäistäsi. Kaikki suolimurot tahtovat, et sinä siinä ole poikkeus.

        Mitä yhteistä on Tarzanilla, Ruotsin kunkulla ja Handella?
        Kaikki jäivät munistaan kiinni; Tarzan puun oksaan, Ruotsin kunkku yökerhossa ja Hande winkkarissa. (Valuuttakauppias)

        Mitä yhteistä on Tarzanilla, Ruotsin kunkulla ja Handella? Kaikki ovat apinoiden kuninkaita. Ja mitaan ette voi... (Raili Suominen)

        Ajoivatko apinoiksi kuvaamasi oliot itse autoa vai oliko heillä ihmiskuljettaja? Ei, niillä oli ratissa Wincapitalainen. (Svavoh)

        Narukäsi saa nautintonsa capitaattien ahdingosta - köyhällä on köyhän huvit. (Svahov)

        M.O.T.

        Äläpä nyt valehtele. Tämä oli viimeisin vastaukseni:
        Mitä yhteistä on Tarzanilla, Ruotsin kunkulla ja Handella?
        " Tarzan hyppi munasillaan viidakossa, Ruotsin kuningas yökerhossa ja Hannu-parka sellissä."

        Auton ajamista en ole kommentoinut. Tuota Railin arvoitusta tahtoisin vielä yrittää.
        Mitä yhteistä on Tarzanilla, Ruotsin kunkulla ja Handella?
        - Tarzan pissi silmään Janea, kunkku Silviaa ja Hande Tiinulia.
        Ei, ei tämä käy. Tarzan oli lävelleen rehellinen.

        Mitä yhteistä on Tarzanilla, Ruotsin kunkulla ja Handella?
        - Tarzanilla oli pitkä takatukka, kunkulla lyhyehkö takatukka ja Handen takatukka oli jo tippunut pois.
        Ei, ei tämäkään.

        Mitä yhteistä on Tarzanilla, Ruotsin kunkulla ja Handella?
        - Tarzanilla oli puhehäiriö, kunkulla lukihäiriö ja Hanskilla paniikkihäiriö
        Olkoon, tällä mennään.


      • Iljettävä suolimuro
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Äläpä nyt valehtele. Tämä oli viimeisin vastaukseni:
        Mitä yhteistä on Tarzanilla, Ruotsin kunkulla ja Handella?
        " Tarzan hyppi munasillaan viidakossa, Ruotsin kuningas yökerhossa ja Hannu-parka sellissä."

        Auton ajamista en ole kommentoinut. Tuota Railin arvoitusta tahtoisin vielä yrittää.
        Mitä yhteistä on Tarzanilla, Ruotsin kunkulla ja Handella?
        - Tarzan pissi silmään Janea, kunkku Silviaa ja Hande Tiinulia.
        Ei, ei tämä käy. Tarzan oli lävelleen rehellinen.

        Mitä yhteistä on Tarzanilla, Ruotsin kunkulla ja Handella?
        - Tarzanilla oli pitkä takatukka, kunkulla lyhyehkö takatukka ja Handen takatukka oli jo tippunut pois.
        Ei, ei tämäkään.

        Mitä yhteistä on Tarzanilla, Ruotsin kunkulla ja Handella?
        - Tarzanilla oli puhehäiriö, kunkulla lukihäiriö ja Hanskilla paniikkihäiriö
        Olkoon, tällä mennään.

        Kyllä Valuuttakauppias on iljettävä suolimuro, haluaa tarkoituksella loukata lähimmäisiään ja hän on myös iljettävä patologinen valehtelija, kuten linkitys osoittaa:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10060470#comment-50873321

        > Mitä yhteistä on Tarzanilla, Ruotsin kunkulla ja Handella?
        Saanko yrittää? Kaikki jäivät munistaan kiinni; Tarzan puun oksaan, Ruotsin kunkku yökerhossa ja Hande winkkarissa. Ei paha. <

        Pitkänen kertoo Wikipressissä:

        Valitussa menettelyssä tuntuu iljettävältä ennen kaikkea se, että jäsenistöä on voimakkaasti kehotettu tekemään rikosilmoituksia asiassa huomauttaen, että muussa tapauksessa syyttäjät eivät voi auttaa jäseniä näiden korvausvaatimuksissa. Sittemmin useat rikosilmoituksen tekijät ovat itse joutuneet kuulusteltaviksi ja rikoksesta epäillyiksi. Alusta alkaen on myös ollut selvää, että mahdollisia rahoja ei tulla koskaan maksamaan jäsenille.


      • Shahov

        Jep, tuon surullisen " kuuluisan" kommentin oli kyllä tarkoitus tölväistä tasapuolisesti kaikkia, myös meitä narukäsiä jotka kieltämättä saavat joskus kyseenalaistakin hupia sponsorien ja itsensäkieltäjien pyristelystä faktojen edessä.

        Nyt tämä lause on irroitettu asiayhteydestään ja puudelinpotkija on saanut siitä uuden käsikassaran jolla hutkia. Valitettavasti huitominen on aika turhaa verrattuna siihen mitä muita keinoja näiltä sankareilla on käytössään.

        Uusimpana ja surkuhupaisinpana tämä poliisilla pelottelu. Pökäle jonka kirjoittelun puudelin ydin on siinä, ettei virkamieheen ja poliisiin ole suomenmaassa luottamista, uhkailee poliisilla ja virkamiehellä. Enää ei tiedä pitäisikö itkeä ja itkeä vielä hiukan lisää.

        Poliisilla pelottelu on sentään vielä jollainlailla ymmärrettävissä, mutta Ladalla ja häirikkösoitoilla uhkailu on jo mautonta ja kiinnostaa varmaankin virkavaltaa enemmän kuin höntit nettikirjoittelut, höntillä nettisaitilla jota seuraa tusinan verran aktiivisia kirjoittajia.

        Puudelinpotkija voisi valottaa omaa näkemystään siitä missä menee hänen mielestään vihakirjoittelun raja. Omasta mielestäni näitä Wincapitasta päänsä palelluttaneita saa kritisoida ja heidän pyrsistelyään ironisoida. Tietysti mopo saattaa aika-ajoin karata, mutta se on kyllä molemminpuoleista.


      • Ulkopuolinen soitto
        Shahov kirjoitti:

        Jep, tuon surullisen " kuuluisan" kommentin oli kyllä tarkoitus tölväistä tasapuolisesti kaikkia, myös meitä narukäsiä jotka kieltämättä saavat joskus kyseenalaistakin hupia sponsorien ja itsensäkieltäjien pyristelystä faktojen edessä.

        Nyt tämä lause on irroitettu asiayhteydestään ja puudelinpotkija on saanut siitä uuden käsikassaran jolla hutkia. Valitettavasti huitominen on aika turhaa verrattuna siihen mitä muita keinoja näiltä sankareilla on käytössään.

        Uusimpana ja surkuhupaisinpana tämä poliisilla pelottelu. Pökäle jonka kirjoittelun puudelin ydin on siinä, ettei virkamieheen ja poliisiin ole suomenmaassa luottamista, uhkailee poliisilla ja virkamiehellä. Enää ei tiedä pitäisikö itkeä ja itkeä vielä hiukan lisää.

        Poliisilla pelottelu on sentään vielä jollainlailla ymmärrettävissä, mutta Ladalla ja häirikkösoitoilla uhkailu on jo mautonta ja kiinnostaa varmaankin virkavaltaa enemmän kuin höntit nettikirjoittelut, höntillä nettisaitilla jota seuraa tusinan verran aktiivisia kirjoittajia.

        Puudelinpotkija voisi valottaa omaa näkemystään siitä missä menee hänen mielestään vihakirjoittelun raja. Omasta mielestäni näitä Wincapitasta päänsä palelluttaneita saa kritisoida ja heidän pyrsistelyään ironisoida. Tietysti mopo saattaa aika-ajoin karata, mutta se on kyllä molemminpuoleista.

        On todella harmillista, että ETUK-blogin ylläpitäjä ei itse tullut järkiinsä vuosienkaan aikana vaan lopetti toimintansa vasta, ulkopuolisen puhelinsoiton jälkeen. On surullista, että jotkut aikuiset ihmiset käyttävät vuosia toisten herjaamiseen ja tarpeettoman pahan mielen tuottamiseen kanssaihmisille. Mielestäni terve ihmismieli ei harjoita tällaista toimintaa. Mikä aikuisia ihmisiä motivoi tällaiseen häiriökäyttäytymiseen?

        http://columbonblogi.blogspot.com/2011/04/wincapitaa-mustamaalaava-ja-ihmisten.html

        Tummeli-kirjoitukset poistuivat kun Mutikkalan eli Westernakin kasvot paljastuivat. Saa nähdä missä vaiheessa Shahovin, Lautapäämiehen ja RailiSuomisen kasvot paljastuvat. Onko todellakin niin että vasta puhelinsoitto saa herjaamisen ja tarpeettoman pahan mielen tuottamisen loppumaan?

        Mitä yhteistä on Tarzanilla, Ruotsin kunkulla ja Handella?
        Kaikki jäivät munistaan kiinni; Tarzan puun oksaan, Ruotsin kunkku yökerhossa ja Hande winkkarissa. (Valuuttakauppias)

        Mitä yhteistä on Tarzanilla, Ruotsin kunkulla ja Handella? Kaikki ovat apinoiden kuninkaita. Ja mitaan ette voi... (Raili Suominen)

        Ajoivatko apinoiksi kuvaamasi oliot itse autoa vai oliko heillä ihmiskuljettaja? Ei, niillä oli ratissa Wincapitalainen. (Svavoh)

        Narukäsi saa nautintonsa capitaattien ahdingosta - köyhällä on köyhän huvit. (Svahov)


      • Ulkopuolinen soitto kirjoitti:

        On todella harmillista, että ETUK-blogin ylläpitäjä ei itse tullut järkiinsä vuosienkaan aikana vaan lopetti toimintansa vasta, ulkopuolisen puhelinsoiton jälkeen. On surullista, että jotkut aikuiset ihmiset käyttävät vuosia toisten herjaamiseen ja tarpeettoman pahan mielen tuottamiseen kanssaihmisille. Mielestäni terve ihmismieli ei harjoita tällaista toimintaa. Mikä aikuisia ihmisiä motivoi tällaiseen häiriökäyttäytymiseen?

        http://columbonblogi.blogspot.com/2011/04/wincapitaa-mustamaalaava-ja-ihmisten.html

        Tummeli-kirjoitukset poistuivat kun Mutikkalan eli Westernakin kasvot paljastuivat. Saa nähdä missä vaiheessa Shahovin, Lautapäämiehen ja RailiSuomisen kasvot paljastuvat. Onko todellakin niin että vasta puhelinsoitto saa herjaamisen ja tarpeettoman pahan mielen tuottamisen loppumaan?

        Mitä yhteistä on Tarzanilla, Ruotsin kunkulla ja Handella?
        Kaikki jäivät munistaan kiinni; Tarzan puun oksaan, Ruotsin kunkku yökerhossa ja Hande winkkarissa. (Valuuttakauppias)

        Mitä yhteistä on Tarzanilla, Ruotsin kunkulla ja Handella? Kaikki ovat apinoiden kuninkaita. Ja mitaan ette voi... (Raili Suominen)

        Ajoivatko apinoiksi kuvaamasi oliot itse autoa vai oliko heillä ihmiskuljettaja? Ei, niillä oli ratissa Wincapitalainen. (Svavoh)

        Narukäsi saa nautintonsa capitaattien ahdingosta - köyhällä on köyhän huvit. (Svahov)

        " Saa nähdä missä vaiheessa Shahovin, Lautapäämiehen ja RailiSuomisen kasvot paljastuvat."

        Mitäpä minä sinulle sanoisin? Olen julkisesti ja yksityisesti samaa mieltä: Winkkari oli niljakas kusetus. Winkkarin puolustelijat ovat väärällä asialla.

        Tiedän kyllä, että tämän ääneen sanominen harmittaa sinua. Kun kansainvälisen businessneron ylväs kiito päättyy käräjäoikeuteen, niin tokihan se ottaa pattiin. Nytpä sitten muutama sata aktiivisinta sponssia saa nimensä ja parhaimmat myös kuvansa julkisuuteen - Iltasanomaa ei voi välttää.

        Businessmiesten kasvot sananmukaiseti paljastuvat. Rehellisesti ja vilpittömästi voin vakuuttaa, että nautin tilanteesta. Hyreksien ja hymyssä suin käyn nukkumaan, valoisalla miellellä herään uuteen aamuun. Maailmassa on luvassa paljon hyvää ja paljon naureskelun aihetta.

        Se on kuule ihan palsternakka, että minä tällaisia resupellejä pelkäisin. Vai kasvot paljastuvat, vai ulkopuolinen puhelinsoitto, vai sitä sun tätä niljakasta pikku vihjailua.

        Annan ystävän neuvon: Jos tällä palstalla tulee noin kovin paha mieli, pysy poissa.

        Ihan vilpittömästi myös lupaan: Kirjoitan asiallisia ja tasapuolisia katsauksiani vast'edeskin.


      • Iljettävä suolimuro kirjoitti:

        Kyllä Valuuttakauppias on iljettävä suolimuro, haluaa tarkoituksella loukata lähimmäisiään ja hän on myös iljettävä patologinen valehtelija, kuten linkitys osoittaa:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10060470#comment-50873321

        > Mitä yhteistä on Tarzanilla, Ruotsin kunkulla ja Handella?
        Saanko yrittää? Kaikki jäivät munistaan kiinni; Tarzan puun oksaan, Ruotsin kunkku yökerhossa ja Hande winkkarissa. Ei paha. <

        Pitkänen kertoo Wikipressissä:

        Valitussa menettelyssä tuntuu iljettävältä ennen kaikkea se, että jäsenistöä on voimakkaasti kehotettu tekemään rikosilmoituksia asiassa huomauttaen, että muussa tapauksessa syyttäjät eivät voi auttaa jäseniä näiden korvausvaatimuksissa. Sittemmin useat rikosilmoituksen tekijät ovat itse joutuneet kuulusteltaviksi ja rikoksesta epäillyiksi. Alusta alkaen on myös ollut selvää, että mahdollisia rahoja ei tulla koskaan maksamaan jäsenille.

        "Valuuttakauppias on iljettävä suolimuro,"

        Voi voi, mitä minä olen tehnyt, että sinä noin loukkantunut olet. No myönnän kyllä, että vitsini oli huono, mutta eihän leikistä ole tapana suuttua. Vai onko?

        Enhän minä nyt oikeasti toivo, että Tarzan - tuo taruolento - killuisi kiveksistään kiinni männyn oksassa. Kipeäähän se tekee. Ruotsin kuninkaan kärähtämistä en kommentoi se enempää, naapurimaan ja Silvian asiahan tuo on. Hannu, meidän Kultasydän jäi ikävästi kiinni Ruotsissa, vaikka oli kivenkovaan päättänyt itse antautua virkavallalle.

        Voinhan minä toki sanoa, että Hannu jäi kännykästään kiinn Ruotsissa, jos näin on parempi.

        " Alusta alkaen on myös ollut selvää, että mahdollisia rahoja ei tulla koskaan maksamaan jäsenille."
        Voi voi, kun tuo Pitkäsen aivopesu on tarttunut sinuun sitkeästi. Pitkäsen väite ei pohjaa Suomen lakiin ja tässä asiassa varatuomari tarkoituksella puhuu puppua.

        Onhan meillä Suomessa laki ja oikeus. Vahingon aiheuttaja maksaa vahingonkärsineen vahingon, näin se menee. Kipaise vain uudistamaan se rikosilmoituksesi, jos sen tyhmyyttäsi tuli sen peruneeksi.


    • pelottaako?

      tiedotus shahov nimimerkistä on kuulemma tehty rikosilmoitus!!!!!!!!!

      • Rigos ja rangaistus

        Väärän rikosilmoituksen tekemisestä saa linaa..
        Tutkintapyynnön voi tehdä aina.

        Ei EOK, puudelinpotkijaoista ole edes niihin, on se nähty peräkammarin treidaajien älykkyys ja uho..


      • Huonosti?
        Rigos ja rangaistus kirjoitti:

        Väärän rikosilmoituksen tekemisestä saa linaa..
        Tutkintapyynnön voi tehdä aina.

        Ei EOK, puudelinpotkijaoista ole edes niihin, on se nähty peräkammarin treidaajien älykkyys ja uho..

        ?
        Onko Lautapää taas nukkunut huonosti?


      • Mitähän se toveri Shahov on mukamas tehnyt, jotta ihan rikosilmo on käyty värkkäämässä? Olisko kuitenkin niin, että taas hörhöt ovat riemastuneet Shahovin kirjoituksista ja yrittävät noin pelotella hänet lopettamaan kirjoittelunsa?

        Kyllä mä nyt oon KaDe. Mä olen odottanut kutsua kuulusteluun ainakin 10 vuotta. Jos kerta Shahov pääsee miliisiasemalle ennen mua maistelemaan kaffetta ja donitseja, niin se on epistä.

        Ja mitaan ette voi...


      • Älä oo kade
        RailiSuominen kirjoitti:

        Mitähän se toveri Shahov on mukamas tehnyt, jotta ihan rikosilmo on käyty värkkäämässä? Olisko kuitenkin niin, että taas hörhöt ovat riemastuneet Shahovin kirjoituksista ja yrittävät noin pelotella hänet lopettamaan kirjoittelunsa?

        Kyllä mä nyt oon KaDe. Mä olen odottanut kutsua kuulusteluun ainakin 10 vuotta. Jos kerta Shahov pääsee miliisiasemalle ennen mua maistelemaan kaffetta ja donitseja, niin se on epistä.

        Ja mitaan ette voi...

        Olisko tullut siitä kun shahov toivoi että winkkareilla sähköliitokset porealtaassa pettäisi tai jotain sinne päin. Samaa toivoi tosin valuuttakauppias.


      • Shahov
        RailiSuominen kirjoitti:

        Mitähän se toveri Shahov on mukamas tehnyt, jotta ihan rikosilmo on käyty värkkäämässä? Olisko kuitenkin niin, että taas hörhöt ovat riemastuneet Shahovin kirjoituksista ja yrittävät noin pelotella hänet lopettamaan kirjoittelunsa?

        Kyllä mä nyt oon KaDe. Mä olen odottanut kutsua kuulusteluun ainakin 10 vuotta. Jos kerta Shahov pääsee miliisiasemalle ennen mua maistelemaan kaffetta ja donitseja, niin se on epistä.

        Ja mitaan ette voi...

        "Mitähän se toveri Shahov on mukamas tehnyt"

        Noo, pientä kiukkukirjoittelua höystettynä huonolla huumorilla. Taitaa olla pinna hiukan kireällä joissain sijoittajatalouksissa?

        Kutsu poliisilaitokselle kuultavaksi on aamupäivällä 2015, jollei mitään kiireellisempää tutkittavaa ilmene. Tässä odotellessa pitänee ottaa yhteyttä EOK:hon, sillä tässä on nyt ilmiselvästi kysessä etniseen vähemmistöön kohdistuva vihamielinen, etten sanoisi rasistinen hyökkäys.

        Yöunethan tässä on jo mennyt kun ei tiedä milloin karhukopla rynnii ikkunasta sisälle. Olisi sttenkin pitänyt muuttaa sinne Afganistaniin kun oli tilaisuus. Siellä sentään saa vielä sanoa ääneen, että ponzihan se Wincapita oli ja WISH on ihan per...ä


      • Shahov
        Älä oo kade kirjoitti:

        Olisko tullut siitä kun shahov toivoi että winkkareilla sähköliitokset porealtaassa pettäisi tai jotain sinne päin. Samaa toivoi tosin valuuttakauppias.

        Siis minähän sanoin, että toivottavasti sponsorin poprealtaaseen tulisi oikosulku ja herra ponzori saisi hoitaa poreensa piereskelemällä. Se oli joku irtonikki kun toi tämän viallisten sähkölaitteiden ja veden haitallisemmat sivuvaikutukset keskuteluun mukaan. Ja ihan oikeassa hän olikin. Muistakaa lapset ettei kannata käyttää porakonetta poreammeessa.


      • Äläs nyt Stahov
        Shahov kirjoitti:

        Siis minähän sanoin, että toivottavasti sponsorin poprealtaaseen tulisi oikosulku ja herra ponzori saisi hoitaa poreensa piereskelemällä. Se oli joku irtonikki kun toi tämän viallisten sähkölaitteiden ja veden haitallisemmat sivuvaikutukset keskuteluun mukaan. Ja ihan oikeassa hän olikin. Muistakaa lapset ettei kannata käyttää porakonetta poreammeessa.

        höpise joutavia. Moottoritiellä ei saa peruutella edes neuvostoliittolaisella Ladalla. Sinut ja ajatuksesi on nähty älä ole turhan vaatimaton.


    • kopkopkop

      tuleeko shahov':kin henkilöllisyys esitutkinassa ilmi?? keu keu keu

    • muuttaa ulkomaille

      Suomi on muutenkin epäinhimillinen pohjoinen jääkylmä ********, jossa on suurimman osan vuodesta pimeää ja talvi, mutta sitten sen lisäksi meillä on maailman vittumaisin natsipoliisi riesana.
      Eihän tässä maassa ole mitään järkevää syytä asua. Tämä omaisuutensa myynyt lumenpudottaja on ihan oikeassa. Suomesta pitääkin päästä keinolla millä hyvänsä muuttamaan sinne missä palmut kasvavat. Ei taida maailmasta löytyä toista yhtä vittumaista maata kuin Suomi kokonaisuutena arvioiden on. Tämä maahan on syvältä ********** ja poikittain.

      Siedän suomea pieninä annoksina vähän aikaa kerrallaan. Pari kuukautta töitä täällä ja sitten pidemmäksi aikaa ulkomaille tuulettumaan. Tässä jossain vaiheessa ei onneksi tarvitse sietää ollenkaan maasta pois muuton myötä. Mulle semmonen ehdoton sietoraja Suomea ja suomalaisia on noin kolme kuukautta ja sitten kerta kaikkiaan riittää. Raivo ja vitutus nousevat jo parissa päivässä Suomessa ollessa pintaan.

      Suomi voisi muuten olla jopa nippanappa ehkä siedettävä maa, mutta poliisi tekee tästä maasta valvontahelvetin, jossa kenenkään ei pitäisi joutua asumaan. Eduskuntakin on ihan ********** kun eivät säädä lakeja kansan hyväksi vaan kapitalisti persereikäministerien hyväksi. Käytännössä laki suojelee Jyrki Kataisen rahapussia. Kaikki muut ovat syyllisiä ja venkuloita ja kelvottomia.

      Lakkautetaan poliisi niin Suomi alkaa olla siedettävä maa, vaikka onkin edelleen pohjoinen, pimeä ja kylmä ********.

      Raamatun helvetti sijaitsee Suomessa. Talvi todistaa sen.

      ps adalle terveisiä perseestä

    • Lähetyssaarnaaja

      Suolimuro väittää ongelman olevan se, että kaikki capinautit eivät hyväksy tosiasioita sellaisena kuin ne ovat. Suolimuro jatkaa, että tosiasiat ovat kaikkien tiedossa ja helposti omalla järjellä ymmärrettävissä. Ellei näitä tiedossa olevia tosiasioita hyväksy, kyse on itsepetoksesta. Lopulta suolimuro käskee kaikkia pikkurikollisia - tai pelkästään allekirjoittanutta, kuka tietää - tunnustamaan ahneutensa ja tyhmyytensä, koska se on paranemisen alku.

      Mitähelvetin käännytystehtävää te suolimurot täällä luulette tekevänne? Kyllä kai kaikille on jo sen verran selvinnyt, että suolimurot eivät ole olleet vielä tähän mennessä kertaakaan oikeassa yhdessäkään asiassa. Suolimuroja eivät kiinnosta tosiasiat, vaan pelkkä-vittuilu - hienommin sanottuna opettaminen. Suolimuro opettaa ja auttaa. Pitää olla latvastaan huomattavasti pahemman kerran sekaisin kuin allekirjoittaneen, jotta uskoisi sanaakaan, mitä te suolimurot kerrotte. Lontoon asiankin - ensimmäisiä todellisia päätöksiä asiassa - suolimurot käänsivät aivan ylösalaisin Suomen oikeuslaitoksen erinomaisuudeksi tai vääräksi päätökseksi.

      Suolimuro väärentää tarvittaessa joka ikisen lähdetiedonkin. Se on ainoa fakta, mihin osaltanne voi luottaa. Jos suolimuro sanoo "hyvää päivää", niin ensinnäkin tarkastetaan aika kellosta ja ikkunasta, ettei olekin yö. Seuraavaksi luetaan lehti tai avataan radio, ja katsotaan tai kuunnellaan, mitä helvetillisen pahaa on tapahtunut, että suolimuro kutsuu päivää hyväksi.

      Itsepetoksesta voi parantua faktoilla - ja silloinhan kyse ei edes viime kädessä ole ollut itsepetoksesta. Faktoja on helppo uskoa. Fakta on tässä tapauksessa oikeuden päätös. Tosiasiahan tällä hetkellä on se, että Hannu Kailajärvi ei ole edes tunnustanut tehneensä mitään rikollista. Miksi ihmeessä kukaan muukaan silloin tunnustaisi mitään rikollista? Mitä rikollista rivitunkit tai rivisponsorit ovat tehneet, ellei Hannunkaan rikollisuutta ole vielä osoitettu?

      Luuleeko suolimuro oikeasti, että jäsenistö ei olisi valmistautunut pahimpaan? Totta kai on varautunut. Jopa Kailajärvi odottaa pahinta, mutta jatkaa valituskierrostaan tarinan mukaan loppuun saakka. Jutun piti olla hiekkakakuksi taputeltuna jo vuoden 2008 loppuun mennessä, mutta ei se ihan niin mennyt. Kolme, neljä vuotta jäsenistö on odottanut. Totta kai tällaisen paukuttamisen jälkeen olisi aivan ihmeellistä, ellei tuomiota tulisi. Ensi vuodeksihan on jo uusi tuomioita jakava henkilökunta varattuna. Joulukuussa pläjähtää, se on ainakin suolimuron toive.

      Ahneus ja tyhmyys eivät ole yksin tai yhdessäkään missään maassa rikos: ei edes Suomessa. Noilla kriteereillä ei tehdä edes pikkurikollista. Mitähän suolimuro muuten tarkoittaa pikkurikollisuudella, kenties tunkin sijoittamista Wincapitaan? Sponsorointihan on suolimuron asteikolla jo murhasta seuraava, joten pikkurikollisuudesta ei silloin enää voida puhuta.

      Suurin osa rivisponsoreista on täysin syyttömiä mihinkään rikokseen. Sehän on selvä, koska edes perustajan syyllisyys ei ole näin neljän vuoden selvityksen jälkeen taputeltuna. Jopa toinen perustajista on vapautettu kaikista syytteistä, samoin perustajan veli, joka suunnitteli ohjelmia. Ja kaikki tunkit ovat rikoksista vapaita kuin taivaan linnut.

      Totuus on kuitenkin se, että jäsenten tulee valmistautua palauttamaan mahdolliset voittonsa. Ei sen takia, että jäsenet olisivat tehneet jotakin rikollista, vaan sen takia, että Wincapitaa ollaan hyvää vauhtia taputtelemassa joko rahankeräysrikokseksi tai petokseksi. Rahankeräysrikosta voitaisiin perustella sillä, että FxTrader ei ollutkaan oikea tuote tai se ei toiminut esitetyllä tavalla ja että Vantaan todistajat valehtelivat ja muiden jäsenten silmät harittivat. Silloin rahat konfiskoidaan valtiolle kokonaisuudessaan, eikä niitä palauteta. Koska valuuttakauppaa ei ilmeisesti käyty ilmoitetussa mittakaavassa, kyseeseen voi tulla myös petos. Silloin rahat palautetaan rahojen oikeille omistajille. Mutta ei todellakaan sen vuoksi, että jäsenet olisivat syyllistyneet rikokseen, vaan sen takia, että joku muu on. Jokaisen jäsenen henkilökohtaiset rikokset ovat heidän omiaan.

      Siinäpä suolimuroille pikaista paranemista.

      (Suolimuro kysyi, onko todellakin niin että vasta puhelinsoitto saa herjaamisen ja tarpeettoman pahan mielen tuottamisen loppumaan? Mutikkalan kohdallahan näin oli, muista suolimuroista on vaikeaa sanoa. Mutikkala pyysi reilusti anteeksi typeryyttään ja poistui takavasemmalle. Mutikkala ei ilmeisesti ollut läpeensä paha.)

      • Fakta no1

        """Koska valuuttakauppaa ei ilmeisesti käyty ilmoitetussa mittakaavassa, kyseeseen voi tulla myös petos."""""

        Miten niin "voi tulla petos" ?

        Se on PETOS, koska valuuttakauppaa, mistä tulisi tuottoja, EI käyty.
        Vaikka piti.

        Haluatko vielä että kopsaisin tänne WC - sivustoilla olleet valheet muka käydystä valuuttakaupasta ?


      • Pistä tulemaan
        Fakta no1 kirjoitti:

        """Koska valuuttakauppaa ei ilmeisesti käyty ilmoitetussa mittakaavassa, kyseeseen voi tulla myös petos."""""

        Miten niin "voi tulla petos" ?

        Se on PETOS, koska valuuttakauppaa, mistä tulisi tuottoja, EI käyty.
        Vaikka piti.

        Haluatko vielä että kopsaisin tänne WC - sivustoilla olleet valheet muka käydystä valuuttakaupasta ?

        Jos kyseessä on rikos, jäsenten etu olisi toivoa petosta. Silloin ainakin osa saa rahojaan pois.

        Jos kyseessä olisi pelkkä pyramidipeli ilman petosta, kuten RailiSuominen toivoo, valtio vie ja pitää kaikki rahat palauttamatta siis latikaan.


    • " Pitää olla latvastaan huomattavasti pahemman kerran sekaisin kuin allekirjoittaneen, jotta uskoisi sanaakaan, mitä te suolimurot kerrotte."

      Tätä kutsutaan todellisuuspakoiseksi torjunnaksi. Torjutaan omaa käsitystä ravisteleva tieto ja otetaan vastaan vain niitä asioita, jotka vahvistavat omaa käsitystä. Mutta tilanne ei toki ole epätoivoinen. Hitaalla ja rauhallisella oikean tiedon kertomisella, useilla toistoilla ja antamalla kuulijalle aikaa toipua, voidaan pahastikin todellisuuspakoinen potilas onkia takaisin normaalimaailman piiriin taas.

      "Mitähelvetin käännytystehtävää te suolimurot täällä luulette tekevänne?"
      Ei nyt helvetin käännytystä sentään, mutta kristillistä lähetystyötä toki. Yritän opettaa lähimmäisiäni kunnioittamaan toisen omaisuutta ja varastamaan vähemmän. Siinä on minulla tehtävää kyllin. Jos siinä samalla arkipäivän realiteetit tulevat tutuiksi, niin hyvä on. Kuten se, että ei ole olemassa 400% vuosituottoa.

      " Tosiasiahan tällä hetkellä on se, että Hannu Kailajärvi ei ole edes tunnustanut tehneensä mitään rikollista." Näinhän se on, Hannu on kovettanut sielunsa eikä tunnusta.

      "Miksi ihmeessä kukaan muukaan silloin tunnustaisi mitään rikollista?"
      Niinpä niin. Kun Hannu on paatunut koijari, me tahdomme olla yhtä hyviä kuin mestarimme.

      "Jopa Kailajärvi odottaa pahinta,...". Näinhän se on. Hannu on sanonut, ja varatuomari Pitkänen on todennut, että tuomio tästä taitaa kopsahtaa. Miksipä siis jatkaisit itsepetostasi turhaan, Kultasydänkin on luovuttanut jo.

      "Ahneus ja tyhmyys eivät ole yksin tai yhdessäkään missään maassa rikos..."
      Eivät ole, tottahan sinä puhut. Miksipä et siis tunnustaisi: Olin ahne ja tyhmä, ja minua vietiin kuin vesikelkkaa Kuopion torilla. Tunnusta tulleesi huijatuksia ja vaadi tekijöitä vastuuseen; tee rikosilmoitus. Mitä sinä tyhjään suojelet rikollisia.

      Sillä ei siellä koko porukka ollut liikkeillä rehellisin mielin ja pelkästä kristillisestä lähimmäisenrakkaudesta. Sietää katsoa se vyölaukkuvempulan mainospätkä, jos muuta väittää.

      " Totuus on kuitenkin se, että jäsenten tulee valmistautua palauttamaan mahdolliset voittonsa." Tästä olemme samaa mieltä, rikoshyöty kerätään pois.

      Mutta Winkkarin enemmistö jäi tappiolle, muistappa myös se. Ja rikoshyödystä voidaan korvata vahingonkärsineen vahinkoa, näin sanoo laki.

      Kovin on sinulla - rehellisellä miehellä - hätä siitä, että rikoshyöty kerätään pois. Tulisiko mieleen hätäillä niiden puolesta, jotka winkkariseikkailussa jäivät tappiolle?

      Ja tästä vahingonkärsineiden asiasta minä katson käännytystehtäväni alkavan. Rahat on kerättävä pois koijareilta. Vahinkoa kärsineiden tulee tehdä rikosilmoitus, jotta he ylipäätään saisivat rahansa takaisin. Älä sinä siinä turhaan mussuta muuta.

      Sinun parkumisestasi paistaa läpi hyytävä tekopyhyys. Hyvä ja paha luokitellaan sen mukaan, miten se sattuu koskemaan sinun lompakkoosi.

      Jos se, että vaadin rahoja takaisin petoksen uhreille on pahuutta, viesaan puhtaalla omatunnolla lisääkin näitä saatanallisia säkeitäni.

      • Laki paikallaan

        > Kovin on sinulla - rehellisellä miehellä - hätä siitä, että rikoshyöty kerätään pois.

        Olipa mukavaa, että otit asian esille, Valehtelija. Olet oikeassa ja väärässä.

        Minä todellakin olen rehellinen. Samaa ei voi sanoa sinusta - sinähän jäit kiinni valehtelusta eli olet valehtelija. Taidat muuten olla täällä ainoa rekattu nikki, joka on jäänyt kiinni valehtelusta. Muilla kyseessä on ollut omien mielipiteidensä voimakas esittäminen. Sen lisäksi, että turvaudut valehteluun, sinä vääristelet totuutta ja jopa lakitekstiä, postaat disinformaatiota, jätät omatkin lähteesi puoliksi lukematta ja esität muiden esittämät uudet faktat ominasi.

        Mitä tulee hätään, niin sinullahan se hätä on. Hätä siitä, että ihmiset näkevät lävitsesi ja näkevät, millainen pahantekijä ja tietämätön valehtelija olet.

        Sana rikoshyöty on itsensä selittävä. Se on siis hyötyä, joka on saatu tavalla tai toisella omasta tai toisen tekemästä rikoksesta. Laki on siltä osin yksiselitteinen: rikoshyöty kerätään pois ja palautetaan ensisijaisesti vahingon kärsijälle ja tois'sijaisesti valtiolle. Laki on tuolta osin laki paikallaan. Etkö itse ole samaa mieltä, Valehtelija?


      • Laki paikallaan kirjoitti:

        > Kovin on sinulla - rehellisellä miehellä - hätä siitä, että rikoshyöty kerätään pois.

        Olipa mukavaa, että otit asian esille, Valehtelija. Olet oikeassa ja väärässä.

        Minä todellakin olen rehellinen. Samaa ei voi sanoa sinusta - sinähän jäit kiinni valehtelusta eli olet valehtelija. Taidat muuten olla täällä ainoa rekattu nikki, joka on jäänyt kiinni valehtelusta. Muilla kyseessä on ollut omien mielipiteidensä voimakas esittäminen. Sen lisäksi, että turvaudut valehteluun, sinä vääristelet totuutta ja jopa lakitekstiä, postaat disinformaatiota, jätät omatkin lähteesi puoliksi lukematta ja esität muiden esittämät uudet faktat ominasi.

        Mitä tulee hätään, niin sinullahan se hätä on. Hätä siitä, että ihmiset näkevät lävitsesi ja näkevät, millainen pahantekijä ja tietämätön valehtelija olet.

        Sana rikoshyöty on itsensä selittävä. Se on siis hyötyä, joka on saatu tavalla tai toisella omasta tai toisen tekemästä rikoksesta. Laki on siltä osin yksiselitteinen: rikoshyöty kerätään pois ja palautetaan ensisijaisesti vahingon kärsijälle ja tois'sijaisesti valtiolle. Laki on tuolta osin laki paikallaan. Etkö itse ole samaa mieltä, Valehtelija?

        "Taidat muuten olla täällä ainoa rekattu nikki, joka on jäänyt kiinni valehtelusta."

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9973283
        Vilkaisin mielenkiinnolla läpi viimeisen pii-jankutuksen. Arvaappas, kuinka monta rekattua nikkiä säikeessä esiintyi? No ei yhtään.

        Vaari taisi muistaa taas väärin vai tulitko puheensi muunnettua totuutta. ;)


    • Pätkiset

      Pätkisiä :

      "Forex-valuuttakauppa antaa WinClubin jäsenille uusia mahdollisuuksia saada lisätuottoa sijoituksilleen.
      Forex-valuuttakaupassa liikkuu n. 1,2 triljoonaa dollaria päivässä.
      Internet on luonut valuuttamarkkinoista globaalin markkinapaikan, joka on nyt jokaisen ulottuvilla.
      WinClub hyödyntää internetin tuomia mahdollisuuksia ja käyttää hyväkseen valuuttakaupan asiantuntijoita tehdessään valuuttakauppaa. "

      "WinClubilla on käytettävissään sijoituspääomalleen 100-kertainen limiitti, joka mahdollistaa hyvän tuoton tekemisen pienilläkin kurssimuutoksilla. "

      "ForexPool = WinClubin kimppavaluuttakassa ....."

      "WinClub ei toteuta valuuttakauppaa vielä täysin automaattisesti FxTrader Signals –järjestelmää hyväksikäyttäen. Automaattinen valuuttakauppa otetaan WinClubilla käyttöön asteittain, joten FxTrader Signals –ohjelman toteuttamat osto– ja myyntikaupat eivät ole välttämättä samat, kuin WinClubin toteuttamat kaupat. "


      ...ja lisääkin löytyy vaikka kuinka paljon kts. esitutkinta-aineisto.

    • Pätkiset

      ei voi ymmärtää jos joku vielä potkii vastaan, kusetus mikä kusetus

    • Eskapismi

      Kerrataan todellisuutta.

      Todellista 1: Kailajärvi ei ole tunnustanut tehneensä mitään rikollista. Ellei pääsyytetty ole tunnustanut rikosta, ei ole jäsentenkään mitään syytä tunnustaa rikosta.

      Toiveajattelua 1: Kailajärvi on kirjeessä veljelleen tunnustanut kaiken. Kailajärvi on rikollinen joka tapauksessa ja niin ovat jäsenetkin.

      Todellista 2: Tunkit eivät ole syyllistyneet Suomen lain mukaan rikokseen, olipa lopputulema pääoikeudenkäynnissä mikä tahansa.

      Toiveajattelua 2: Pyramidipeliin osallistuminen on aina rikos.

      Todellista 3: Jos jäsenet on valheellisilla myyntipuheilla, petoksella tai vastaavalla puhuttu mukaan rikolliseen toimintaan, he ovat rikoksen uhreja. Rikoksen uhri voi olla yhtä lailla rivijäsen kuin sponsorikin.

      Toiveajattelua 3: Kaikki sponsorit ovat omasta aloitteestaan aina rikollisia. Rikollisuuden osoittamiseen ei vaadita oikeuden päätöstä, vaan se on itsestään selvyys.

      Todellista 4: Rahankeräysrikos edellyttää, että ei ole olemassa vastiketta tai tuotetta tai että vastike on pahasti ylihintainen. Todistajanlausuntojen mukaan signaalijärjestelmä FxTrader oli toimiva, kenties yksi maailman parhaista. Vastakkaisia todistajanlausuntoja Vantaalla ei tiedetä esitetetyksi.

      Toiveajattelua 4: FxTrader ei ollut tuote tai vaikka se olisisikin ollut tuote, se ei toiminut esitetyllä tavalla. Ohjelma oli joka tapauksessa ylihintainen.

      Todellista 5: Valuuttakauppa on taitolaji, ja kaupankäynti on osalle ammattimaista.

      Toiveajattelua 5: Valuuttakauppa on kolikonheittoa, eikä siitä voi hankkia elantoaan kukaan.

      Todellista 6: Wincapita ei ole käynyt valuuttakauppaa siinä mittakaavassa, kun se on antanut ymmärtää käyvänsä.

      Toiveajattelua 6: Wincapita kävi valuuttakauppaa voitollisesti siten, että sillä on miljardien eurojen kassa.

      Todellista 7: Jäsenille palautettiin varoja Englannista englantilaisen oikeuden päätöksellä ja varatuomari Pitkäsen ajamana. Rahansiirrossa Wincapitan tilille ei ollut mitään rikollista.

      Toiveajattelua 7: Jäsenille palautettiin rahoja Suomen oikeuslaitoksen erinomaisuuden takia. Nuo rahat otetaan joka tapauksessa Suomessa uudelleen takavarikkoon ja valtiolle konfiskoitavaksi.

      Todellista 8: Jos pääsyytetyn todetaan oikeudessa rikkoneen lakia, hän valittaa ylempiin oikeusasteisiin.

      Toiveajattelua 8: Pääsyytetty on rikollinen joka tapauksessa.

      Todellista 9: Rikoslain mukaisesti syyllisyyteen vaaditaan rikos, kuten petos, tai muu rangaistavaksi säädetty teko. Ei ole voitu osoittaa yhtään sellaista tuottamuksellista tekoa, joka Wincapitassa voisi olla rangaistavaa. Näin ollen kyseeseen tulee ainoastaan rikos, joka edellyttää tahallisuutta.

      Toiveajattelua 9: Jäsenet ovat syyllistyneet rikokseen joka tahallisesti tai vahingossa.

      Todellista 10: Wincapitassa rikos (petos, markkinointirikos, veronkierto, rahanpesu, rahankeräysrikos...) edellyttää aina hyötymistarkoitusta ja tahallisuutta. Jotta jäsen voidaan todeta syylliseksi, hänen on tullut tahallaan osallistua rikolliseksi tietämäänsä järjestelmään. Jäsen ei automaattisesti ole hyötynyt littymisestään.

      Toiveajattelua 10: Pelkkä liittyminen osoittaa jo hyötymistarkoitusta. Erityisesti sponsorointi edellyttää hyötymistarkoitusta, koska sponsori on saanut palkkion. Liittymistä ja sponsorointia ei voi tehdä vahingossa, vaan se on aina tahallista. Rangaistavaa on liittyä vahingossa rikolliseksi tietämäänsä järjestelmään.

      Todellista 11: Ahneus ja tyhmyys eivät ole Suomen lain mukaan rikoksia.

      Toiveajattelua 11: Ahneus ja tyhmyys ovat rikoksia.

      Todellista 12: Jos Wincapita oli rikollista toimintaa, kukaan ei saa hyötyä toisen tekemästä rikoksesta. Rahat voi joutua palauttamaan, vaikka itse ei olisikaan osallisena rikokseen. Rahojen palauttaminen ei saa toimia rangaistuksena.

      Toiveajattelua 12: Rahat pysyvät niillä, joilla ne nyt ovat TAI rahojen palauttaminen toimii suurin rangaistus.

      Todellista 13: Jos kyseeseen tulee rahojen palauttaminen tai vastava ja mahdollinen vahingonkorvaus, summaa ei voida käyttää rangaistuksena ja summat sovitetaan. Yhteissumma ei ole koskaan kaksinkertainen.

      Toiveajattelua 13: Sponsori maksaa aina kaksi kertaa.

      Todellista 14: Rahoja ei palauteta rahankeräysrikoksesta/pyramidipelistä/ponzista. Pyramidipeliin osallistunut ei ole rikoksen uhri, ellei mukana ole petollista toimintaa.

      Toiveajattelua 14: Rahat palautetaan myös pyramidipelistä vahinkoa kärsineille.

      Todellista 15: Jos kyseessä on rikos, jäsen saa vähentää omat sijoituksensa mahdollisesta rikoshyödystä.

      Toiveajattelua 15: Wincapita oli kuin huumekauppaa, huumeisiin tarvittavia kemikaaleja ei saa vähentää. Jäsenet eivät myöskään saa mahdollisesta rikoshyödystä vähentää omaa sijoitustaan.

      Todellista 16: Tappiolle jäänyt rikoksen uhri voi hakea korvauksiaan valtiolta siinä tapauksessa, että rikokseen syyllistyneen rahat on konfiskoitu valtiolle. Rikokseen syyllistynyt ei maksa kahta kertaa.

      Toiveajattelua 16: Kaikki rahat, jotka menevät valtiolle ja pysyvät valtiolla. Sponsori maksaa kaksi kertaa.

      • Rakenna olkinen aasi; 10 kyynärää pitkä ja 5 kyynärää korkea, koristele se värikkäillä nauhoilla, närhen sulilla sekä viikunapuun lehdillä ja retuuta sitä sitten terhakasti.

        Olet käynyt numerokaupassa ja ostanut hyllyn tyhjäksi.Kommentoidaan sieltä täältä.

        Todellista 1: Kailajärvi ei ole tunnustanut tehneensä mitään rikollista. Ellei pääsyytetty ole tunnustanut rikosta, ei ole jäsentenkään mitään syytä tunnustaa rikosta.

        Mitä se on 1: Ellet paatunut ja moninkertainen talousrikollinen tunnusta, tahdon minäkin seurata mestariani ja olla tunnustamatta.

        Todellista 3: Jos jäsenet on valheellisilla myyntipuheilla, petoksella tai vastaavalla puhuttu mukaan rikolliseen toimintaan, he ovat rikoksen uhreja. Rikoksen uhri voi olla yhtä lailla rivijäsen kuin sponsorikin.

        Mitä se on 3: Se, joka väittää joutuneensa rikoksen uhriksi tehköön rikosilmoituksen. Sama päteköön sekä sponssiin että tunkkiin. Muuten älköön puhuja vedotko siihen, että hän tässä on rikoksen uhri.

        Todellista 4: Rahankeräysrikos edellyttää, että ei ole olemassa vastiketta tai tuotetta tai että vastike on pahasti ylihintainen. Todistajanlausuntojen mukaan signaalijärjestelmä FxTrader oli toimiva, kenties yksi maailman parhaista. Vastakkaisia todistajanlausuntoja Vantaalla ei tiedetä esitetetyksi.

        Mitä se on 4: Joka vetoaa vastikkeeseen, tuotokoon sen oikeuden arvioitavaksi. Jos vastike on hävinnyt bittivavaruuteen, sitä ei ole. Vastike tai tuote edellyttää, että se on olemassa.

        Todellista 5: Valuuttakauppa on taitolaji, ja kaupankäynti on osalle ammattimaista.

        Mitä se on 5: Kyseistä taito ei todistettavasti löytynyt Wincapitan piiristä.

        Todellista 6: Wincapita ei ole käynyt valuuttakauppaa siinä mittakaavassa, kun se on antanut ymmärtää käyvänsä.

        Mitä se on 6: Hah, haa - anteeksi nauraminen - Wincapita ei käynyt valuuttakauppaa missään mittakaavassa.

        Todellista 8: Jos pääsyytetyn todetaan oikeudessa rikkoneen lakia, hän valittaa ylempiin oikeusasteisiin.

        Mitä se on 8: Valittamisen on jokaisella lain mukainen oikeus, myös syyttäjällä.

        Todellista 9: Rikoslain mukaisesti syyllisyyteen vaaditaan rikos, kuten petos, tai muu rangaistavaksi säädetty teko. Ei ole voitu osoittaa yhtään sellaista tuottamuksellista tekoa, joka Wincapitassa voisi olla rangaistavaa. Näin ollen kyseeseen tulee ainoastaan rikos, joka edellyttää tahallisuutta.

        Mitä se on 9: Katsokaamme yhdessä vyölaukkuvempulan video. Jos se ei riitä, katsokaamme se video, jossa 2 nuhjaketta nusaisee 29 tonnia noin vain. Puhukaamme sitten uudestaan siitä, oliko teot tahallisia vai hyvässä uskossa tehtyjä.

        Todellista 11: Ahneus ja tyhmyys eivät ole Suomen lain mukaan rikoksia.

        Mitä se on 11: Ahneus ja tyhmyys eivät myöskään ole kiitettäviä niin kansalaishyveitä, että niillä pitäisi elvistellä.

        Todellista 15: Jos kyseessä on rikos, jäsen saa vähentää omat sijoituksensa mahdollisesta rikoshyödystä.

        Mitä se on 15: Vähennyksen saa kuitenkin tehdä vain ostetun alkoholin osalta ja vain alkoholiliikkeen ulosmyyntihinnoilla.

        Todellista 16: Tappiolle jäänyt rikoksen uhri voi hakea korvauksiaan valtiolta siinä tapauksessa, että rikokseen syyllistyneen rahat on konfiskoitu valtiolle. Rikokseen syyllistynyt ei maksa kahta kertaa.

        Mitä se on 16: Hakea aina saa, mutta valtio ei ole se runsankätisin maksumies. On vaikeat ajat taas.


        Näinpä minäkin osallistuin talkoosiin ja huitelin sitä olkista aasiasi. Olisiko sinulla sytkäriä?


      • Unohdit jotakin
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Rakenna olkinen aasi; 10 kyynärää pitkä ja 5 kyynärää korkea, koristele se värikkäillä nauhoilla, närhen sulilla sekä viikunapuun lehdillä ja retuuta sitä sitten terhakasti.

        Olet käynyt numerokaupassa ja ostanut hyllyn tyhjäksi.Kommentoidaan sieltä täältä.

        Todellista 1: Kailajärvi ei ole tunnustanut tehneensä mitään rikollista. Ellei pääsyytetty ole tunnustanut rikosta, ei ole jäsentenkään mitään syytä tunnustaa rikosta.

        Mitä se on 1: Ellet paatunut ja moninkertainen talousrikollinen tunnusta, tahdon minäkin seurata mestariani ja olla tunnustamatta.

        Todellista 3: Jos jäsenet on valheellisilla myyntipuheilla, petoksella tai vastaavalla puhuttu mukaan rikolliseen toimintaan, he ovat rikoksen uhreja. Rikoksen uhri voi olla yhtä lailla rivijäsen kuin sponsorikin.

        Mitä se on 3: Se, joka väittää joutuneensa rikoksen uhriksi tehköön rikosilmoituksen. Sama päteköön sekä sponssiin että tunkkiin. Muuten älköön puhuja vedotko siihen, että hän tässä on rikoksen uhri.

        Todellista 4: Rahankeräysrikos edellyttää, että ei ole olemassa vastiketta tai tuotetta tai että vastike on pahasti ylihintainen. Todistajanlausuntojen mukaan signaalijärjestelmä FxTrader oli toimiva, kenties yksi maailman parhaista. Vastakkaisia todistajanlausuntoja Vantaalla ei tiedetä esitetetyksi.

        Mitä se on 4: Joka vetoaa vastikkeeseen, tuotokoon sen oikeuden arvioitavaksi. Jos vastike on hävinnyt bittivavaruuteen, sitä ei ole. Vastike tai tuote edellyttää, että se on olemassa.

        Todellista 5: Valuuttakauppa on taitolaji, ja kaupankäynti on osalle ammattimaista.

        Mitä se on 5: Kyseistä taito ei todistettavasti löytynyt Wincapitan piiristä.

        Todellista 6: Wincapita ei ole käynyt valuuttakauppaa siinä mittakaavassa, kun se on antanut ymmärtää käyvänsä.

        Mitä se on 6: Hah, haa - anteeksi nauraminen - Wincapita ei käynyt valuuttakauppaa missään mittakaavassa.

        Todellista 8: Jos pääsyytetyn todetaan oikeudessa rikkoneen lakia, hän valittaa ylempiin oikeusasteisiin.

        Mitä se on 8: Valittamisen on jokaisella lain mukainen oikeus, myös syyttäjällä.

        Todellista 9: Rikoslain mukaisesti syyllisyyteen vaaditaan rikos, kuten petos, tai muu rangaistavaksi säädetty teko. Ei ole voitu osoittaa yhtään sellaista tuottamuksellista tekoa, joka Wincapitassa voisi olla rangaistavaa. Näin ollen kyseeseen tulee ainoastaan rikos, joka edellyttää tahallisuutta.

        Mitä se on 9: Katsokaamme yhdessä vyölaukkuvempulan video. Jos se ei riitä, katsokaamme se video, jossa 2 nuhjaketta nusaisee 29 tonnia noin vain. Puhukaamme sitten uudestaan siitä, oliko teot tahallisia vai hyvässä uskossa tehtyjä.

        Todellista 11: Ahneus ja tyhmyys eivät ole Suomen lain mukaan rikoksia.

        Mitä se on 11: Ahneus ja tyhmyys eivät myöskään ole kiitettäviä niin kansalaishyveitä, että niillä pitäisi elvistellä.

        Todellista 15: Jos kyseessä on rikos, jäsen saa vähentää omat sijoituksensa mahdollisesta rikoshyödystä.

        Mitä se on 15: Vähennyksen saa kuitenkin tehdä vain ostetun alkoholin osalta ja vain alkoholiliikkeen ulosmyyntihinnoilla.

        Todellista 16: Tappiolle jäänyt rikoksen uhri voi hakea korvauksiaan valtiolta siinä tapauksessa, että rikokseen syyllistyneen rahat on konfiskoitu valtiolle. Rikokseen syyllistynyt ei maksa kahta kertaa.

        Mitä se on 16: Hakea aina saa, mutta valtio ei ole se runsankätisin maksumies. On vaikeat ajat taas.


        Näinpä minäkin osallistuin talkoosiin ja huitelin sitä olkista aasiasi. Olisiko sinulla sytkäriä?

        Olet jostakin ihme syytä jättänyt riidattomiksi seuraavat kohdat. Eiköhän sinulle nyt ole käynyt työtapaturma?

        Korjaa nyt vielä ihmeessä nämä kohdat ja kiitä minua erikseen siitä, että etsin sinulle ne kohdat, joihin sinulle vattuilut jäivät vahingossa vattuilematta. Ole hyvä vaan!

        Todellista 2: Tunkit eivät ole syyllistyneet Suomen lain mukaan rikokseen, olipa lopputulema pääoikeudenkäynnissä mikä tahansa.

        Todellista 7: Jäsenille palautettiin varoja Englannista englantilaisen oikeuden päätöksellä ja varatuomari Pitkäsen ajamana. Rahansiirrossa Wincapitan tilille ei ollut mitään rikollista.

        Todellista 10: Wincapitassa rikos (petos, markkinointirikos, veronkierto, rahanpesu, rahankeräysrikos...) edellyttää aina hyötymistarkoitusta ja tahallisuutta. Jotta jäsen voidaan todeta syylliseksi, hänen on tullut tahallaan osallistua rikolliseksi tietämäänsä järjestelmään. Jäsen ei automaattisesti ole hyötynyt littymisestään.

        Todellista 12: Jos Wincapita oli rikollista toimintaa, kukaan ei saa hyötyä toisen tekemästä rikoksesta. Rahat voi joutua palauttamaan, vaikka itse ei olisikaan osallisena rikokseen. Rahojen palauttaminen ei saa toimia rangaistuksena.

        Todellista 13: Jos kyseeseen tulee rahojen palauttaminen tai vastava ja mahdollinen vahingonkorvaus, summaa ei voida käyttää rangaistuksena ja summat sovitetaan. Yhteissumma ei ole koskaan kaksinkertainen.

        Todellista 14: Rahoja ei palauteta rahankeräysrikoksesta/pyramidipelistä/ponzista. Pyramidipeliin osallistunut ei ole rikoksen uhri, ellei mukana ole petollista toimintaa.

        (Jos muuten muistan oikein, esimerkiksi kohdan 2 sinulle joku opetti ihan kädestä pitäen lakikirjasta, sana sanalta. Sama koskee kohtaa 13. Asia asialta sinä vain nielet omia paskapuheitasi, hitaasti mutta varmasti. Norsun syöntikin alkaa ensimmäisestä suupalasta.)


    • Tämä unohtui.

      Toiveajattelua 17: Länkytetään paljon ja aina riittävästi; länkytetään asian vierestä paljon ja aina riittävästi; valehdellaan tarvittaessa; luetaan laista vain toinen puoli; annetaan lähde ja vääristellään sisältö; esitetään uusi ja muiden esittämä opittu asia omana; väännellään asioita itselle sopivaksi; vittuillaan eli suolimuron sanoin opetetaan; esitetään näennäishauskaa hyväntekijää, odotellaan ja toivotaan että edes joku uskoisi.

      Shahovin sanoin: Narukäsi saa nautintonsa capitaattien ahdingosta - köyhällä on köyhän huvit.

      • Muistakaa vielä

        Muistatteko vielä joulukuuta 2009, kun kaksi jäsentä olivat oikeudessa? Silloin tosin päätettiin, aivan kuten Capitrolli jo etukäteen tiesi, että käsittelyt tullaan lykkäämään pääjutun käsittelyn jälkeen. Siihen aikaan Lautapää esiintyi jo tällä palstalla ja oli valinnut nikikseen "Olen Onnellinen". Kuvastaa hyvin tuon Lautapaan asennoitumista. Mitä suurempi ahdinko jäsenillä, sen onnellisempi tuo niljake.


      • Muistakaa vielä kirjoitti:

        Muistatteko vielä joulukuuta 2009, kun kaksi jäsentä olivat oikeudessa? Silloin tosin päätettiin, aivan kuten Capitrolli jo etukäteen tiesi, että käsittelyt tullaan lykkäämään pääjutun käsittelyn jälkeen. Siihen aikaan Lautapää esiintyi jo tällä palstalla ja oli valinnut nikikseen "Olen Onnellinen". Kuvastaa hyvin tuon Lautapaan asennoitumista. Mitä suurempi ahdinko jäsenillä, sen onnellisempi tuo niljake.

        Ystäväni Capitrollihan pukkasi tänne myös kieltoerehdystä, oikeudenkäyntikaarta, vanhaa ja uutta rikoslakia, kotkalaisia vosuja, viidakon sananlaskuja ja mitä kaikkea vilkas mielikuvitus saikaan aikaiseksi.

        Oi niitä aikoja.;)

        Ja kaikki kauniit Capitrollin teoriat murtuivat kuin pähkinät rautajyrän alla. Ei ihme, että ystäväni Capitrolli laittoi harjan ja kihvelin hellan nurkkaan.

        Elämme masentavia aikoja, ystävä hyvä. ;)


      • Hyvempi niin
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Ystäväni Capitrollihan pukkasi tänne myös kieltoerehdystä, oikeudenkäyntikaarta, vanhaa ja uutta rikoslakia, kotkalaisia vosuja, viidakon sananlaskuja ja mitä kaikkea vilkas mielikuvitus saikaan aikaiseksi.

        Oi niitä aikoja.;)

        Ja kaikki kauniit Capitrollin teoriat murtuivat kuin pähkinät rautajyrän alla. Ei ihme, että ystäväni Capitrolli laittoi harjan ja kihvelin hellan nurkkaan.

        Elämme masentavia aikoja, ystävä hyvä. ;)

        "Capitrollihan pukkasi tänne myös kieltoerehdystä, oikeudenkäyntikaarta, vanhaa ja uutta rikoslakia, kotkalaisia vosuja, viidakon sananlaskuja ja mitä kaikkea "

        Komeastipa Capitrolli on jaanyt mieleen. Sinustapa ei jääne muuta jäljelle kuin epätoivoinen piin desimaalien tunkutusyritys ja muistumat epärehellisyyksien sarjasta.


      • Hyvempi niin kirjoitti:

        "Capitrollihan pukkasi tänne myös kieltoerehdystä, oikeudenkäyntikaarta, vanhaa ja uutta rikoslakia, kotkalaisia vosuja, viidakon sananlaskuja ja mitä kaikkea "

        Komeastipa Capitrolli on jaanyt mieleen. Sinustapa ei jääne muuta jäljelle kuin epätoivoinen piin desimaalien tunkutusyritys ja muistumat epärehellisyyksien sarjasta.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/8665769
        " Rahankeräysrikokseen pystytään puuttumaan vain sellaisten rahankeräystä tekevien tahojen osalta, jotka ovat hakeneet rahankeräyslupaa, ja lupa on myös myönnetty."

        Tokihan minä Capitrollin muistan, terävän ja tarkan kirjoittajan. Tämä Rollin teoria oli yksi minun suosikeistani.Rollihan vakuuttavasti osoitti, että rahankeräyslailla ei voi huitoa Winkkaria päähän, koska Hannu ei muistanut hakea rahankeräyslupaa.

        Mitenkä se kävikään niin, että tämäkin hömpötys kaatui. Elämä on erilaista kuin haaveet.

        Komeasti, komeasti se Capitrolli on mieleeni jäänyt. ;)


      • Totuus vain sinulle
        valuuttakauppias kirjoitti:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/8665769
        " Rahankeräysrikokseen pystytään puuttumaan vain sellaisten rahankeräystä tekevien tahojen osalta, jotka ovat hakeneet rahankeräyslupaa, ja lupa on myös myönnetty."

        Tokihan minä Capitrollin muistan, terävän ja tarkan kirjoittajan. Tämä Rollin teoria oli yksi minun suosikeistani.Rollihan vakuuttavasti osoitti, että rahankeräyslailla ei voi huitoa Winkkaria päähän, koska Hannu ei muistanut hakea rahankeräyslupaa.

        Mitenkä se kävikään niin, että tämäkin hömpötys kaatui. Elämä on erilaista kuin haaveet.

        Komeasti, komeasti se Capitrolli on mieleeni jäänyt. ;)

        Ja taas suolimuro jakamassa disinformaatiota. Sinut on jo todettu ja syystä leimattu valehtelijaksi, totuuden vääristelijäksi, pahantahtoiseksi, omahyväiseksi ja kateelliseksi henkilöksi. Sinulle on tarve toivoa lähimmäisillesi mahdollisimman paljon kärsimystä. Osa kirjoittajista on jättänyt sinuun pysyvät arvet, ja sinä toivot sitä samaa kirjoittamalla ihmisistä pelkkää pahaa.

        > Rahankeräysrikokseen pystytään puuttumaan vain sellaisten rahankeräystä tekevien tahojen osalta, jotka ovat hakeneet rahankeräyslupaa, ja lupa on myös myönnetty.

        No, mutta tulihan tekstiisi toden sanakin mukaan. Väite on 100 % totta. Totta on myös se, että ei Wincapitaa ole todistettu rahankeräysrikokseksi. Se voi vastikkeen kanssa olla hieman hankalaa.

        > Mitenkä se kävikään niin, että tämäkin hömpötys kaatui.

        Kuvaamaasi hömpötystä ei pysäytetty rahankeräyslain nojalla ja rahankeräysrikosepäilynä, vaan se pysäytettiin mielenkiintoisella rikosilmoituksella. Ensimmäisen rikosilmoituksen, jota ei peruttu, teki KRP:n rahanpesuyksikön viranomainen 17.3.2008.

        Miksi viranomainen ei sitten keskeyttänyt toimintaa syksyllä 2007, miksi rahankeräysrikokseen ei puututtu?

        1. Ei ollut rikosilmoituksia.
        2. Rahankeräyslaki ei anna valtuuksia keskeyttää (rikollistakaan) toimintaa, jolla ei ole lupaa.
        3. Viranomaisen tulee noudattaa Suomen lakia.

        Osastopäällikkö Laiho on jo aikaisemmin kertonut, että sellaista rahankeräystä ei saa kieltää, johon ei ole toimilupaa. Näin sanoo laki.

        Asian vahvistaa Vantaan käräjäoikeudessa todistajana kuultu tutkinnanjohtaja Seppo Rautava. Hän kertoi, että rikosilmoitus oli tehty WinCapitasta vasta 17.3.2008. Ennen rikosilmoituksen tekemistä poliisi ei Rautavan mukaan ole edes voinut tehdä mitään toimenpiteitä WinCapitan suhteen.

        Eikö suolimuro usko idolinsa lausuntoa oikeudessa? Virallisesti asia on joka tapauksessa ollut näin; rahankeräysrikokseen ei voida puuttua ja virallisesti Rautava ei voinut tehdä mitään. Epävirallisesti tutkinta oli ollut varmuudella käynnissä jos syksystä 2007 saakka, jolloin Laiho kertoi pyramidipeliepäilyistä.

        (Tiedoksi, että syyte rahankeräysrikoksesta perustuu käsitykseen, että klubin suorittama rahankeräys jäseniltä on järjestetty pyramidipelin muodossa tai ketjukirjeeseen verrattavalla tavalla. FxTrader-ohjelma ja lisenssit ovat siis ketkukirjeitä - se kannattaa pitää mielessä. Jäsenet siis houkutellaan tekemään lisensseistä kopioita ja lähettämään ne yhdelle tai useammalle vastaanottajalle.)


      • Epäilen suuresti,
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Ystäväni Capitrollihan pukkasi tänne myös kieltoerehdystä, oikeudenkäyntikaarta, vanhaa ja uutta rikoslakia, kotkalaisia vosuja, viidakon sananlaskuja ja mitä kaikkea vilkas mielikuvitus saikaan aikaiseksi.

        Oi niitä aikoja.;)

        Ja kaikki kauniit Capitrollin teoriat murtuivat kuin pähkinät rautajyrän alla. Ei ihme, että ystäväni Capitrolli laittoi harjan ja kihvelin hellan nurkkaan.

        Elämme masentavia aikoja, ystävä hyvä. ;)

        että Capitrolli olisi ystäväsi..

        Ja miksi näin epäilen? Sinulla ei ole ystäviä, ympärilläsi on ainoastaan henkilöitä, jotka sietävät sinua. Kuka enemmän ja kuka vähemmän.


      • Totuus vain sinulle kirjoitti:

        Ja taas suolimuro jakamassa disinformaatiota. Sinut on jo todettu ja syystä leimattu valehtelijaksi, totuuden vääristelijäksi, pahantahtoiseksi, omahyväiseksi ja kateelliseksi henkilöksi. Sinulle on tarve toivoa lähimmäisillesi mahdollisimman paljon kärsimystä. Osa kirjoittajista on jättänyt sinuun pysyvät arvet, ja sinä toivot sitä samaa kirjoittamalla ihmisistä pelkkää pahaa.

        > Rahankeräysrikokseen pystytään puuttumaan vain sellaisten rahankeräystä tekevien tahojen osalta, jotka ovat hakeneet rahankeräyslupaa, ja lupa on myös myönnetty.

        No, mutta tulihan tekstiisi toden sanakin mukaan. Väite on 100 % totta. Totta on myös se, että ei Wincapitaa ole todistettu rahankeräysrikokseksi. Se voi vastikkeen kanssa olla hieman hankalaa.

        > Mitenkä se kävikään niin, että tämäkin hömpötys kaatui.

        Kuvaamaasi hömpötystä ei pysäytetty rahankeräyslain nojalla ja rahankeräysrikosepäilynä, vaan se pysäytettiin mielenkiintoisella rikosilmoituksella. Ensimmäisen rikosilmoituksen, jota ei peruttu, teki KRP:n rahanpesuyksikön viranomainen 17.3.2008.

        Miksi viranomainen ei sitten keskeyttänyt toimintaa syksyllä 2007, miksi rahankeräysrikokseen ei puututtu?

        1. Ei ollut rikosilmoituksia.
        2. Rahankeräyslaki ei anna valtuuksia keskeyttää (rikollistakaan) toimintaa, jolla ei ole lupaa.
        3. Viranomaisen tulee noudattaa Suomen lakia.

        Osastopäällikkö Laiho on jo aikaisemmin kertonut, että sellaista rahankeräystä ei saa kieltää, johon ei ole toimilupaa. Näin sanoo laki.

        Asian vahvistaa Vantaan käräjäoikeudessa todistajana kuultu tutkinnanjohtaja Seppo Rautava. Hän kertoi, että rikosilmoitus oli tehty WinCapitasta vasta 17.3.2008. Ennen rikosilmoituksen tekemistä poliisi ei Rautavan mukaan ole edes voinut tehdä mitään toimenpiteitä WinCapitan suhteen.

        Eikö suolimuro usko idolinsa lausuntoa oikeudessa? Virallisesti asia on joka tapauksessa ollut näin; rahankeräysrikokseen ei voida puuttua ja virallisesti Rautava ei voinut tehdä mitään. Epävirallisesti tutkinta oli ollut varmuudella käynnissä jos syksystä 2007 saakka, jolloin Laiho kertoi pyramidipeliepäilyistä.

        (Tiedoksi, että syyte rahankeräysrikoksesta perustuu käsitykseen, että klubin suorittama rahankeräys jäseniltä on järjestetty pyramidipelin muodossa tai ketjukirjeeseen verrattavalla tavalla. FxTrader-ohjelma ja lisenssit ovat siis ketkukirjeitä - se kannattaa pitää mielessä. Jäsenet siis houkutellaan tekemään lisensseistä kopioita ja lähettämään ne yhdelle tai useammalle vastaanottajalle.)

        Luetaan Capitrollin teesiä sitten eteenpäin:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/8665769
        " Millähän muotoa WinCapitaa tai sen jäseniä tullaan rankaisemaan rahankeräyslain rikkomisesta? WinCapita ei ole hakenut lupaa, eikä sitä ole myönnetty. Sitä myöten on hieman hankala antaa myöskään rangaistusta, ja sama koskee yksittäisiä jäseniä."

        Älä nyt viitsi kiemurella siinä, iso mies. Capitrolli oli tuota mieltä, sitten elämä näytti, että hän myös oli surkeasti väärässä. Pääsyytetyt H&T sai syyteen rahankeräyslain rikkomisesta. Ja sponssit saavat saman aikanaan ynnä petosta hieman mausteeksi vielä. Ei tämä sinun seli-seli vuodatuksilla muuksi muutu.

        Capitrolli ymmärsi tyhmyytensä ja pisti suunsa kiltisti suppuun, älykäs kun oli. Sinulla on moinen havahtuminen vielä edessä.


      • valuuttakauppias kirjoitti:

        Luetaan Capitrollin teesiä sitten eteenpäin:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/8665769
        " Millähän muotoa WinCapitaa tai sen jäseniä tullaan rankaisemaan rahankeräyslain rikkomisesta? WinCapita ei ole hakenut lupaa, eikä sitä ole myönnetty. Sitä myöten on hieman hankala antaa myöskään rangaistusta, ja sama koskee yksittäisiä jäseniä."

        Älä nyt viitsi kiemurella siinä, iso mies. Capitrolli oli tuota mieltä, sitten elämä näytti, että hän myös oli surkeasti väärässä. Pääsyytetyt H&T sai syyteen rahankeräyslain rikkomisesta. Ja sponssit saavat saman aikanaan ynnä petosta hieman mausteeksi vielä. Ei tämä sinun seli-seli vuodatuksilla muuksi muutu.

        Capitrolli ymmärsi tyhmyytensä ja pisti suunsa kiltisti suppuun, älykäs kun oli. Sinulla on moinen havahtuminen vielä edessä.

        "...sinä toivot sitä samaa kirjoittamalla ihmisistä pelkkää pahaa."

        Juurihan minä ylistin Rolliakin; terävä ja tarkka kirjoittaja, erinomainen ulosanti ja hyvä ihminen. Lämmöllä minä tällaista ystävääni muistan.


      • valuuttakauppias kirjoitti:

        "...sinä toivot sitä samaa kirjoittamalla ihmisistä pelkkää pahaa."

        Juurihan minä ylistin Rolliakin; terävä ja tarkka kirjoittaja, erinomainen ulosanti ja hyvä ihminen. Lämmöllä minä tällaista ystävääni muistan.

        " FxTrader-ohjelma ja lisenssit ovat siis ketkukirjeitä - se kannattaa pitää mielessä."

        Tällaisten väitteidn edessä minä nostan käteni pystyyn ja sanon: Herra, Herra, kuinka kauan sinä kiusaat palvelijaasi lähettämällä kaiken maailman pösilöitä palvelijasi kiusaksi.


      • Taas vain sinulle
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Luetaan Capitrollin teesiä sitten eteenpäin:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/8665769
        " Millähän muotoa WinCapitaa tai sen jäseniä tullaan rankaisemaan rahankeräyslain rikkomisesta? WinCapita ei ole hakenut lupaa, eikä sitä ole myönnetty. Sitä myöten on hieman hankala antaa myöskään rangaistusta, ja sama koskee yksittäisiä jäseniä."

        Älä nyt viitsi kiemurella siinä, iso mies. Capitrolli oli tuota mieltä, sitten elämä näytti, että hän myös oli surkeasti väärässä. Pääsyytetyt H&T sai syyteen rahankeräyslain rikkomisesta. Ja sponssit saavat saman aikanaan ynnä petosta hieman mausteeksi vielä. Ei tämä sinun seli-seli vuodatuksilla muuksi muutu.

        Capitrolli ymmärsi tyhmyytensä ja pisti suunsa kiltisti suppuun, älykäs kun oli. Sinulla on moinen havahtuminen vielä edessä.

        Ihan oikeassahan alkuperäinen kirjoittaja on ollut tuossakin asiassa. Miksi väität taas jotakin ihan muuta?

        Ensinnäkin Wincapita oli klubi, eikä sitä voida rangaista mistään. Myöskään yksikään pelkkää sijoittamista harrastanut jäsen ei ole syyllistynyt rahankeräysrikokseen, joten heitäkään ei voida rangaista. Siinä kaksi faktaa.

        Siispä on tyydyttävä Wincapitan johtoon ja mahdollisiin sponsoreihin.

        Syytteessä ovatkin tällä hetkellä Hannu Kailajärvi sekä naishenkilö. Syytteen mukaan GiiClub, WinClub ja WinCapita -nimillä toimineen klubin suorittama rahankeräys jäseniltä oli järjestetty pyramidipelin muotoon.

        Giiclubin aikana pyramidipeliä ei edes tunnettu. Tämän vuoksi syyttäjä tulee vetämään vesiperän pyramidipelin osalta Giiclubin ajalta. Myös tämä on fakta.

        Pyramidipeli tarkoittaa toimintaa, jossa toimintaan myöhemmin liittyvät maksavat vastikkeetta aikaisemmin liittyneiden voitot tai osan niistä. Kyseessä ei tietenkään ole ollut vastikkeeton toiminta, koska todistajalausunnoin on osoitettu FxTrader-signaaliohjelmiston olleen toimiva järjestelmä.

        Wincapitalla oli toimiva tuote, joten rahankeräysrikoksen vaateet eivät täyty. Ei siis seuraa rangaistustakaan. Jos oikeus jostakin kumman syystä ja todistajanlausunnoista huolimatta katsoo, että toimivaa tuotetta ei ollut tai että tuote oli ylihintainen, myös toisen ehdon tulee täyttyä rangaistavuuteen.

        Ollaakseen rangaistavaa rahankeräysrikos tulee toimeenpanna tahallaan, tietoisesti, harkiten ja varta vasten. Tuottamuksellisuus eli vahingossa tai huolimattomuuttaan ei riitä syyksi rangaistavuuteen. Toimeenpanija on omilla toimillaan aiheuttanut rikoksen seurauksen, ja hän on pitänyt seurauksen aiheutumista varmana tai varsin todennäköisenä sekä hyväksyttävänä.

        Vasta oikeus voi päättää, ovatko Kailajärvi ja naishenkilö Wincapitan johdossa toimeenpanneet rahankeräysrikoksen tahallaan eli ovat pitäneet kaikkia seurannaisvaikutuksia hyväksyttävänä.

        Viranomaiselta on mennyt lähes neljä vuotta selvittää tapaus Wincapitaa. Mitä tulee jäseniin, yhdelläkään rivijäsenillä ei ole ollut mahdollisuutta tahallaan toimeenpanna rahankeräysrikosta. Jotta jäseniä voitaisiin rangaista pyramidipelin edistämisestä eli avunannossa rikollisessa toiminnassa, heillä olisi tullut olla tiedossa järjestelmän todellinen luonne. Luonne, jota viranomainen on selvittänyt kohta neljä vuotta.

        Oli tuote, ei rangaistusta. Ei tahallisuutta, ei rangaistusta.

        (Jos Wincapitan johdon edustajat tuomitaan rahankeräysrikoksesta, syyttäjä saattaa edistämisessä asettaa yhden lisäaikarajan. Tämä aikaraja on syksy 2007, jolloin Laiho varoitti pyramidipelistä. Jos sponsori on jatkanut sponsorointiaan tuon varoituksen jälkeen, hänen toimensa saattavat olla erikoistarkastelussa. Siihen on kuitenkin pitkä matka.)


      • Taas vain sinulle kirjoitti:

        Ihan oikeassahan alkuperäinen kirjoittaja on ollut tuossakin asiassa. Miksi väität taas jotakin ihan muuta?

        Ensinnäkin Wincapita oli klubi, eikä sitä voida rangaista mistään. Myöskään yksikään pelkkää sijoittamista harrastanut jäsen ei ole syyllistynyt rahankeräysrikokseen, joten heitäkään ei voida rangaista. Siinä kaksi faktaa.

        Siispä on tyydyttävä Wincapitan johtoon ja mahdollisiin sponsoreihin.

        Syytteessä ovatkin tällä hetkellä Hannu Kailajärvi sekä naishenkilö. Syytteen mukaan GiiClub, WinClub ja WinCapita -nimillä toimineen klubin suorittama rahankeräys jäseniltä oli järjestetty pyramidipelin muotoon.

        Giiclubin aikana pyramidipeliä ei edes tunnettu. Tämän vuoksi syyttäjä tulee vetämään vesiperän pyramidipelin osalta Giiclubin ajalta. Myös tämä on fakta.

        Pyramidipeli tarkoittaa toimintaa, jossa toimintaan myöhemmin liittyvät maksavat vastikkeetta aikaisemmin liittyneiden voitot tai osan niistä. Kyseessä ei tietenkään ole ollut vastikkeeton toiminta, koska todistajalausunnoin on osoitettu FxTrader-signaaliohjelmiston olleen toimiva järjestelmä.

        Wincapitalla oli toimiva tuote, joten rahankeräysrikoksen vaateet eivät täyty. Ei siis seuraa rangaistustakaan. Jos oikeus jostakin kumman syystä ja todistajanlausunnoista huolimatta katsoo, että toimivaa tuotetta ei ollut tai että tuote oli ylihintainen, myös toisen ehdon tulee täyttyä rangaistavuuteen.

        Ollaakseen rangaistavaa rahankeräysrikos tulee toimeenpanna tahallaan, tietoisesti, harkiten ja varta vasten. Tuottamuksellisuus eli vahingossa tai huolimattomuuttaan ei riitä syyksi rangaistavuuteen. Toimeenpanija on omilla toimillaan aiheuttanut rikoksen seurauksen, ja hän on pitänyt seurauksen aiheutumista varmana tai varsin todennäköisenä sekä hyväksyttävänä.

        Vasta oikeus voi päättää, ovatko Kailajärvi ja naishenkilö Wincapitan johdossa toimeenpanneet rahankeräysrikoksen tahallaan eli ovat pitäneet kaikkia seurannaisvaikutuksia hyväksyttävänä.

        Viranomaiselta on mennyt lähes neljä vuotta selvittää tapaus Wincapitaa. Mitä tulee jäseniin, yhdelläkään rivijäsenillä ei ole ollut mahdollisuutta tahallaan toimeenpanna rahankeräysrikosta. Jotta jäseniä voitaisiin rangaista pyramidipelin edistämisestä eli avunannossa rikollisessa toiminnassa, heillä olisi tullut olla tiedossa järjestelmän todellinen luonne. Luonne, jota viranomainen on selvittänyt kohta neljä vuotta.

        Oli tuote, ei rangaistusta. Ei tahallisuutta, ei rangaistusta.

        (Jos Wincapitan johdon edustajat tuomitaan rahankeräysrikoksesta, syyttäjä saattaa edistämisessä asettaa yhden lisäaikarajan. Tämä aikaraja on syksy 2007, jolloin Laiho varoitti pyramidipelistä. Jos sponsori on jatkanut sponsorointiaan tuon varoituksen jälkeen, hänen toimensa saattavat olla erikoistarkastelussa. Siihen on kuitenkin pitkä matka.)

        " Ihan oikeassahan alkuperäinen kirjoittaja on ollut tuossakin asiassa."
        Älä nyt nakkikauppias viitsi naurattaa. Nämä puolilahot väitteesi on moneen kertaan käsitelty ja vääriksi osoitettu.

        Minä pohdiskelen jo vallan muuta.

        Ensin ajattelin kohdanneeni yksiraiteisen talkkuna-aivon, jonka nuppiin todellisuus ei vaan mahdu ja siistä syystä hänen täytyy pitää kiinni vanhan liiton opeista. Jos asia olisi näin, niin silloinhan tämä jankuttaja olisi kaiken maallisen avun ulottumattomissa. Ainakaan minä en asialle mitään mahtaisi. Voisin vain todeta: Mene rauhassa ja Herra sinua auttakoon.

        Mutta sitten turvatarkastusportti piipitti, punainen vilkkuvalo syttyi ja tulin epäluuloiseksi. Täällähän muistellaan vanhoja nikkejäni, tiedetään Rautavat ja Laihot, muistetaan päivämäärät ja syötetään vanhoja, homeisia väitteitä uudelle kierroksella. Enkös minä ole jo käynyt tätä keskustelua aiemmin?

        Otetaan esimerkki homeisesta nakista: " Giiclubin aikana pyramidipeliä ei edes tunnettu."
        Rahankeräyslaki (kumottu) 31.7.1980/590: "Ketjukirjeiden avulla tai siihen verrattavalla tavalla kerätyt varat voidaan tuomita menetetyiksi, kun ne on jätetty postin tai muun laitoksen taikka henkilön haltuun toimitettavaksi keräyksen toimeenpanijalle, siihen osallistuneelle tai sitä muutoin edistäneelle."

        Vanha laki sisälsi ihan täsmällisen määritelmän "siihen verrattavalla tavalla". Ja tämänkin surkean sorsan "Giiclubin aikana..." ammuin alas useita kertoja.

        Näin asian sivusta sanottuna: Vanhasta laista on rattoisaa lukea, että varat voidaan tuomitaan valtiolle menetetyksi, heti kun ne on pistetty liikkeelle. Pykälä sopisi vallan mainiosti myös henkilön omaan MB- tiliin.

        Ei, ei. Olen joutunut ilkeämielisen trollaajan uhriksi. Tämä salanakkikauppias, jonka hyvin tunnen, yrittää vain vedätellä vanhoilla eväillä jälleen kerran.

        Miten on elettävä trollin kanssa? Älä ruoki rollia, kyllä se siitä itsekseen näivettyy.

        Pidä GiiClub, FxTrader-signaaliohjelmisto, vanha- ja uusi laki, Laiho ja Rautava. Märehdi niitä hiljaisuudessa, sillä sinut on jo kampattu useita kertoja aiemminkin.


      • valuuttakauppias kirjoitti:

        " Ihan oikeassahan alkuperäinen kirjoittaja on ollut tuossakin asiassa."
        Älä nyt nakkikauppias viitsi naurattaa. Nämä puolilahot väitteesi on moneen kertaan käsitelty ja vääriksi osoitettu.

        Minä pohdiskelen jo vallan muuta.

        Ensin ajattelin kohdanneeni yksiraiteisen talkkuna-aivon, jonka nuppiin todellisuus ei vaan mahdu ja siistä syystä hänen täytyy pitää kiinni vanhan liiton opeista. Jos asia olisi näin, niin silloinhan tämä jankuttaja olisi kaiken maallisen avun ulottumattomissa. Ainakaan minä en asialle mitään mahtaisi. Voisin vain todeta: Mene rauhassa ja Herra sinua auttakoon.

        Mutta sitten turvatarkastusportti piipitti, punainen vilkkuvalo syttyi ja tulin epäluuloiseksi. Täällähän muistellaan vanhoja nikkejäni, tiedetään Rautavat ja Laihot, muistetaan päivämäärät ja syötetään vanhoja, homeisia väitteitä uudelle kierroksella. Enkös minä ole jo käynyt tätä keskustelua aiemmin?

        Otetaan esimerkki homeisesta nakista: " Giiclubin aikana pyramidipeliä ei edes tunnettu."
        Rahankeräyslaki (kumottu) 31.7.1980/590: "Ketjukirjeiden avulla tai siihen verrattavalla tavalla kerätyt varat voidaan tuomita menetetyiksi, kun ne on jätetty postin tai muun laitoksen taikka henkilön haltuun toimitettavaksi keräyksen toimeenpanijalle, siihen osallistuneelle tai sitä muutoin edistäneelle."

        Vanha laki sisälsi ihan täsmällisen määritelmän "siihen verrattavalla tavalla". Ja tämänkin surkean sorsan "Giiclubin aikana..." ammuin alas useita kertoja.

        Näin asian sivusta sanottuna: Vanhasta laista on rattoisaa lukea, että varat voidaan tuomitaan valtiolle menetetyksi, heti kun ne on pistetty liikkeelle. Pykälä sopisi vallan mainiosti myös henkilön omaan MB- tiliin.

        Ei, ei. Olen joutunut ilkeämielisen trollaajan uhriksi. Tämä salanakkikauppias, jonka hyvin tunnen, yrittää vain vedätellä vanhoilla eväillä jälleen kerran.

        Miten on elettävä trollin kanssa? Älä ruoki rollia, kyllä se siitä itsekseen näivettyy.

        Pidä GiiClub, FxTrader-signaaliohjelmisto, vanha- ja uusi laki, Laiho ja Rautava. Märehdi niitä hiljaisuudessa, sillä sinut on jo kampattu useita kertoja aiemminkin.

        " Tämä aikaraja on syksy 2007, jolloin Laiho varoitti pyramidipelistä."

        Tämä tässä - ystävä kallis - on uusi myönnytys sinulta, ja siihen mielelläni vastaan.

        Olen täsmälleen samaa mieltä siitä, että Sisäministeriön arpajaishallinnon päällikön Jouni Laihon julkisen varoituksen jälkeen tyhminkään sponssi ei voi vedota siihen, etteikö olisi tiennyt Wincapitaa pyramidipeliksi. Varoittaja oli julkinen viranomainen, varoitus julkaistaan lähes kaikissa tiedotusvälineissä ja sanoma oli selvä: "...tämänhetkisten tietojen valossa näyttää siltä, että kyseessä on lainvastainen, rangaistavaksi säädetty pyramidipeli."

        Muistan myös aiemman kantasi: persuusta repien me tollaiselle pellelle väitteille naurettiin.

        Niinpä niin, silloin oli vankka usko, että viranomainen on kädetön, jalaton ja munaton, kun huijaus hoidetaan netin välityksellä. No se naureskelu on nyt loppu.

        Älä pahoita mieltäsi, kyllä minä sinusta pidän ;)


      • rehellistä toimintaa
        Taas vain sinulle kirjoitti:

        Ihan oikeassahan alkuperäinen kirjoittaja on ollut tuossakin asiassa. Miksi väität taas jotakin ihan muuta?

        Ensinnäkin Wincapita oli klubi, eikä sitä voida rangaista mistään. Myöskään yksikään pelkkää sijoittamista harrastanut jäsen ei ole syyllistynyt rahankeräysrikokseen, joten heitäkään ei voida rangaista. Siinä kaksi faktaa.

        Siispä on tyydyttävä Wincapitan johtoon ja mahdollisiin sponsoreihin.

        Syytteessä ovatkin tällä hetkellä Hannu Kailajärvi sekä naishenkilö. Syytteen mukaan GiiClub, WinClub ja WinCapita -nimillä toimineen klubin suorittama rahankeräys jäseniltä oli järjestetty pyramidipelin muotoon.

        Giiclubin aikana pyramidipeliä ei edes tunnettu. Tämän vuoksi syyttäjä tulee vetämään vesiperän pyramidipelin osalta Giiclubin ajalta. Myös tämä on fakta.

        Pyramidipeli tarkoittaa toimintaa, jossa toimintaan myöhemmin liittyvät maksavat vastikkeetta aikaisemmin liittyneiden voitot tai osan niistä. Kyseessä ei tietenkään ole ollut vastikkeeton toiminta, koska todistajalausunnoin on osoitettu FxTrader-signaaliohjelmiston olleen toimiva järjestelmä.

        Wincapitalla oli toimiva tuote, joten rahankeräysrikoksen vaateet eivät täyty. Ei siis seuraa rangaistustakaan. Jos oikeus jostakin kumman syystä ja todistajanlausunnoista huolimatta katsoo, että toimivaa tuotetta ei ollut tai että tuote oli ylihintainen, myös toisen ehdon tulee täyttyä rangaistavuuteen.

        Ollaakseen rangaistavaa rahankeräysrikos tulee toimeenpanna tahallaan, tietoisesti, harkiten ja varta vasten. Tuottamuksellisuus eli vahingossa tai huolimattomuuttaan ei riitä syyksi rangaistavuuteen. Toimeenpanija on omilla toimillaan aiheuttanut rikoksen seurauksen, ja hän on pitänyt seurauksen aiheutumista varmana tai varsin todennäköisenä sekä hyväksyttävänä.

        Vasta oikeus voi päättää, ovatko Kailajärvi ja naishenkilö Wincapitan johdossa toimeenpanneet rahankeräysrikoksen tahallaan eli ovat pitäneet kaikkia seurannaisvaikutuksia hyväksyttävänä.

        Viranomaiselta on mennyt lähes neljä vuotta selvittää tapaus Wincapitaa. Mitä tulee jäseniin, yhdelläkään rivijäsenillä ei ole ollut mahdollisuutta tahallaan toimeenpanna rahankeräysrikosta. Jotta jäseniä voitaisiin rangaista pyramidipelin edistämisestä eli avunannossa rikollisessa toiminnassa, heillä olisi tullut olla tiedossa järjestelmän todellinen luonne. Luonne, jota viranomainen on selvittänyt kohta neljä vuotta.

        Oli tuote, ei rangaistusta. Ei tahallisuutta, ei rangaistusta.

        (Jos Wincapitan johdon edustajat tuomitaan rahankeräysrikoksesta, syyttäjä saattaa edistämisessä asettaa yhden lisäaikarajan. Tämä aikaraja on syksy 2007, jolloin Laiho varoitti pyramidipelistä. Jos sponsori on jatkanut sponsorointiaan tuon varoituksen jälkeen, hänen toimensa saattavat olla erikoistarkastelussa. Siihen on kuitenkin pitkä matka.)

        >>Pyramidipeli tarkoittaa toimintaa, jossa toimintaan myöhemmin liittyvät maksavat vastikkeetta aikaisemmin liittyneiden voitot tai osan niistä. Kyseessä ei tietenkään ole ollut vastikkeeton toiminta, koska todistajalausunnoin on osoitettu FxTrader-signaaliohjelmiston olleen toimiva järjestelmä.

        Wincapitalla oli toimiva tuote, joten rahankeräysrikoksen vaateet eivät täyty. Ei siis seuraa rangaistustakaan.


      • Kapitrolli..
        rehellistä toimintaa kirjoitti:

        >>Pyramidipeli tarkoittaa toimintaa, jossa toimintaan myöhemmin liittyvät maksavat vastikkeetta aikaisemmin liittyneiden voitot tai osan niistä. Kyseessä ei tietenkään ole ollut vastikkeeton toiminta, koska todistajalausunnoin on osoitettu FxTrader-signaaliohjelmiston olleen toimiva järjestelmä.

        Wincapitalla oli toimiva tuote, joten rahankeräysrikoksen vaateet eivät täyty. Ei siis seuraa rangaistustakaan.

        Olisko kannattanut vähän katsoa missä järjestyksessä todistajat marssivat sisään, nythän siellä ei todistajista kukaan muistanut oliko treidannut demolla ja oliko yleensä tullut edes voittoa....


      • Kaikille yhteisesti
        valuuttakauppias kirjoitti:

        " Ihan oikeassahan alkuperäinen kirjoittaja on ollut tuossakin asiassa."
        Älä nyt nakkikauppias viitsi naurattaa. Nämä puolilahot väitteesi on moneen kertaan käsitelty ja vääriksi osoitettu.

        Minä pohdiskelen jo vallan muuta.

        Ensin ajattelin kohdanneeni yksiraiteisen talkkuna-aivon, jonka nuppiin todellisuus ei vaan mahdu ja siistä syystä hänen täytyy pitää kiinni vanhan liiton opeista. Jos asia olisi näin, niin silloinhan tämä jankuttaja olisi kaiken maallisen avun ulottumattomissa. Ainakaan minä en asialle mitään mahtaisi. Voisin vain todeta: Mene rauhassa ja Herra sinua auttakoon.

        Mutta sitten turvatarkastusportti piipitti, punainen vilkkuvalo syttyi ja tulin epäluuloiseksi. Täällähän muistellaan vanhoja nikkejäni, tiedetään Rautavat ja Laihot, muistetaan päivämäärät ja syötetään vanhoja, homeisia väitteitä uudelle kierroksella. Enkös minä ole jo käynyt tätä keskustelua aiemmin?

        Otetaan esimerkki homeisesta nakista: " Giiclubin aikana pyramidipeliä ei edes tunnettu."
        Rahankeräyslaki (kumottu) 31.7.1980/590: "Ketjukirjeiden avulla tai siihen verrattavalla tavalla kerätyt varat voidaan tuomita menetetyiksi, kun ne on jätetty postin tai muun laitoksen taikka henkilön haltuun toimitettavaksi keräyksen toimeenpanijalle, siihen osallistuneelle tai sitä muutoin edistäneelle."

        Vanha laki sisälsi ihan täsmällisen määritelmän "siihen verrattavalla tavalla". Ja tämänkin surkean sorsan "Giiclubin aikana..." ammuin alas useita kertoja.

        Näin asian sivusta sanottuna: Vanhasta laista on rattoisaa lukea, että varat voidaan tuomitaan valtiolle menetetyksi, heti kun ne on pistetty liikkeelle. Pykälä sopisi vallan mainiosti myös henkilön omaan MB- tiliin.

        Ei, ei. Olen joutunut ilkeämielisen trollaajan uhriksi. Tämä salanakkikauppias, jonka hyvin tunnen, yrittää vain vedätellä vanhoilla eväillä jälleen kerran.

        Miten on elettävä trollin kanssa? Älä ruoki rollia, kyllä se siitä itsekseen näivettyy.

        Pidä GiiClub, FxTrader-signaaliohjelmisto, vanha- ja uusi laki, Laiho ja Rautava. Märehdi niitä hiljaisuudessa, sillä sinut on jo kampattu useita kertoja aiemminkin.

        Eräiden kirjoittajien väitteet siitä, että yksikään todistajista ei olisi muistanut oikeudessa kaupankäynnistä ja FxTraderistä yksityiskohtia lainkaan, ovat vankasti liioiteltuja. On täysin yksiselitteistä, että nämä ns. "paikalla olleet lähteet" ovat joko valehdelleet tai ovat istuneet väärässä salissa.

        Sattuu nimittäin olemaan siten, että Vantaan käräjäoikeudessa todistanut tohtori Poutanen kertoi, että tutkittuaan Kailajärven suunnitteleman, WinCapitan kautta levitetyn signaalijärjestelmän, hän oli tullut siihen tulokseen, että se oli yksi parhaimmista maailman mittakaavassa. Todistus on yllättävä. Suolimurohan on koko ajan esittänyt sellaisen olettamuksen, ettei järjestelmä käytännössä toiminut lainkaan.

        Eräs kirjoittaja kertoo, että vanhan rahankeräyslain mukaan varat voidaan tuomita valtiolle menetyksi heti, kun ne ovat liikkeellä. Mitä tähän voisi sanoa? No vaikkapa sen, että onpa onni, että on olemassa uusi ja kehittynyt rahankeräyslaki. Kävihän juuri hetki sitten siten - ilmeisesti Suomen uutta rahankeräyslakia tulkiten - että Lontoon takavarikosta palautettiin muutama satatuhatta euroa jäsenille? Kuulostaa äärimmäisen pätevältä tuo Suomen uusi laki - annetaankin rahat niille, joille ne laillisesti kuuluvat eikä valtiolle! Hienoa ja erinomaista, enpä muuta voi sanoa.

        Tässä yhteydessä kannattaisi kirjoittajien todellakin ryhtyä pohdiskelemaan jo vallan muuta. Itseäni pohdiskeluttaa yhtälö: "oli (oikeahintainen ja toimiva) tuote - ei rangaistusta; ei tahallisuutta - ei rangaistusta". Tuolla yhtälöllähän todellakin pääsee pitkälle, ja se kelpaa jopa oikeudelle ohjenuoraksi rahankeräysrikosten osalta. Jos kyseessä onkin viime kädessä petos, on se aivan eri kertaluokan ongelma. Siitä lisää muissa yhteyksissä. Toivomme tietenkin kaikki, että rahat löytävät oikean laillisen omistajansa. Valtio on siinä mielessä huonoin osoite, koska ei ole vahinkoakaan kärsinyt.

        Eään kirjoittajan talkkuna-aivoiksi kuvaamien henkilöiden todellisuutta on tässäkin avauksessa kuvailtu usean kirjoittajan voimin. Voi tietenkin arvuutella, kuka ja millainen on talkkuna-aivo. No, todellisuutta kuvaa mielenkiintoisesti esimerkiksi kysymys ja väittämät, jotka on helppo virtuaalielämässä ohittaa:

        Kysymys:
        Miksi viranomainen ei sitten keskeyttänyt toimintaa syksyllä 2007, miksi rahankeräysrikokseen ei puututtu?

        Vastaus:
        1. Ei ollut rikosilmoituksia.
        2. Rahankeräyslaki ei anna valtuuksia keskeyttää (rikollistakaan) toimintaa, jolla ei ole lupaa.
        3. Viranomaisen tulee noudattaa Suomen lakia.

        Osastopäällikkö Laiho on jo aikaisemmin kertonut, että lain mukaan sellaista rahankeräystä ei saa kieltää, johon ei ole toimilupaa. Asian vahvistaa käräjäoikeudessa todistajana kuultu tutkinnanjohtaja Rautava. Hän kertoi, että WinCapitasta oli tehty vasta 17.3.2008 KRP:n rahanpesuyksikön viranomaisen toimesta. Ennen rikosilmoituksen tekemistä poliisi ei tutkinnanjohtajan mukaan ole voinut tehdä toimenpiteitä WinCapitan suhteen.

        On siis paljon asioita, joita talkkuna-aivot voivat märehtiä hiljaisuudessa. Esitettyihin asioihin voi helposti tulla kampatuksi, ja niin saattaa tietenkin käydä, ellei ole tutustunut asiaan.


      • Siis täh?
        Kapitrolli.. kirjoitti:

        Olisko kannattanut vähän katsoa missä järjestyksessä todistajat marssivat sisään, nythän siellä ei todistajista kukaan muistanut oliko treidannut demolla ja oliko yleensä tullut edes voittoa....

        >Olisko kannattanut vähän katsoa missä järjestyksessä todistajat marssivat sisään, nythän siellä ei todistajista kukaan muistanut oliko treidannut demolla ja oliko yleensä tullut edes voittoa....

        Mitä luulet pelle hyötyväsi törkeästä valehtelusta, sillä meillä on nauhalla kaikki oikeudenkäynnit.
        Varmaa on, että jokainen selväpäinen muistaa, jos on treidannut demolla tai livetilillä, sillä jos ei muista, niin tuskin on osannut edes avata livetiliä, sillä se on niin monen sopimuksen ja toiminnon takana. että älä viitsi jauhaa paskaa! Sinua ei kukaan usko.

        Meinaatko muuten, että tohtorimieskään joka kertoi jopa treidanneensa itse Hannun signaalia hyödyntäen, nosti juuri Hannun kehittämän signaalin yhdeksi maailman parhaista?
        Eikö tohtorikaan muistanut, oliko hän voitolla, tai pelannut demolla tai livetilillä. ;) Te suolimurot olette kyllä uskomattoman tyhmiä luusereita ja ei edes uskoisi että tuollaisia suomessa elää?


      • Kaikille yhteisesti kirjoitti:

        Eräiden kirjoittajien väitteet siitä, että yksikään todistajista ei olisi muistanut oikeudessa kaupankäynnistä ja FxTraderistä yksityiskohtia lainkaan, ovat vankasti liioiteltuja. On täysin yksiselitteistä, että nämä ns. "paikalla olleet lähteet" ovat joko valehdelleet tai ovat istuneet väärässä salissa.

        Sattuu nimittäin olemaan siten, että Vantaan käräjäoikeudessa todistanut tohtori Poutanen kertoi, että tutkittuaan Kailajärven suunnitteleman, WinCapitan kautta levitetyn signaalijärjestelmän, hän oli tullut siihen tulokseen, että se oli yksi parhaimmista maailman mittakaavassa. Todistus on yllättävä. Suolimurohan on koko ajan esittänyt sellaisen olettamuksen, ettei järjestelmä käytännössä toiminut lainkaan.

        Eräs kirjoittaja kertoo, että vanhan rahankeräyslain mukaan varat voidaan tuomita valtiolle menetyksi heti, kun ne ovat liikkeellä. Mitä tähän voisi sanoa? No vaikkapa sen, että onpa onni, että on olemassa uusi ja kehittynyt rahankeräyslaki. Kävihän juuri hetki sitten siten - ilmeisesti Suomen uutta rahankeräyslakia tulkiten - että Lontoon takavarikosta palautettiin muutama satatuhatta euroa jäsenille? Kuulostaa äärimmäisen pätevältä tuo Suomen uusi laki - annetaankin rahat niille, joille ne laillisesti kuuluvat eikä valtiolle! Hienoa ja erinomaista, enpä muuta voi sanoa.

        Tässä yhteydessä kannattaisi kirjoittajien todellakin ryhtyä pohdiskelemaan jo vallan muuta. Itseäni pohdiskeluttaa yhtälö: "oli (oikeahintainen ja toimiva) tuote - ei rangaistusta; ei tahallisuutta - ei rangaistusta". Tuolla yhtälöllähän todellakin pääsee pitkälle, ja se kelpaa jopa oikeudelle ohjenuoraksi rahankeräysrikosten osalta. Jos kyseessä onkin viime kädessä petos, on se aivan eri kertaluokan ongelma. Siitä lisää muissa yhteyksissä. Toivomme tietenkin kaikki, että rahat löytävät oikean laillisen omistajansa. Valtio on siinä mielessä huonoin osoite, koska ei ole vahinkoakaan kärsinyt.

        Eään kirjoittajan talkkuna-aivoiksi kuvaamien henkilöiden todellisuutta on tässäkin avauksessa kuvailtu usean kirjoittajan voimin. Voi tietenkin arvuutella, kuka ja millainen on talkkuna-aivo. No, todellisuutta kuvaa mielenkiintoisesti esimerkiksi kysymys ja väittämät, jotka on helppo virtuaalielämässä ohittaa:

        Kysymys:
        Miksi viranomainen ei sitten keskeyttänyt toimintaa syksyllä 2007, miksi rahankeräysrikokseen ei puututtu?

        Vastaus:
        1. Ei ollut rikosilmoituksia.
        2. Rahankeräyslaki ei anna valtuuksia keskeyttää (rikollistakaan) toimintaa, jolla ei ole lupaa.
        3. Viranomaisen tulee noudattaa Suomen lakia.

        Osastopäällikkö Laiho on jo aikaisemmin kertonut, että lain mukaan sellaista rahankeräystä ei saa kieltää, johon ei ole toimilupaa. Asian vahvistaa käräjäoikeudessa todistajana kuultu tutkinnanjohtaja Rautava. Hän kertoi, että WinCapitasta oli tehty vasta 17.3.2008 KRP:n rahanpesuyksikön viranomaisen toimesta. Ennen rikosilmoituksen tekemistä poliisi ei tutkinnanjohtajan mukaan ole voinut tehdä toimenpiteitä WinCapitan suhteen.

        On siis paljon asioita, joita talkkuna-aivot voivat märehtiä hiljaisuudessa. Esitettyihin asioihin voi helposti tulla kampatuksi, ja niin saattaa tietenkin käydä, ellei ole tutustunut asiaan.

        """""""Eräs kirjoittaja kertoo, että vanhan rahankeräyslain mukaan varat voidaan tuomita valtiolle menetyksi heti, kun ne ovat liikkeellä. Mitä tähän voisi sanoa? No vaikkapa sen, että onpa onni, että on olemassa uusi ja kehittynyt rahankeräyslaki. Kävihän juuri hetki sitten siten - ilmeisesti Suomen uutta rahankeräyslakia tulkiten - että Lontoon takavarikosta palautettiin muutama satatuhatta euroa jäsenille? Kuulostaa äärimmäisen pätevältä tuo Suomen uusi laki - annetaankin rahat niille, joille ne laillisesti kuuluvat eikä valtiolle! Hienoa ja erinomaista, enpä muuta voi sanoa. """"""

        Siis täh? Ei englantilaisten tarvi välittää Suomen rahankeräyslaista hönkäsen pöläystä. He noudattavat omaa lakiaan ja Suomi noudattaa omaa lakiaan. Jos totta puhutaan, niin tuo "rahojen palauttaminen" oli onni Suomen viranomaisille (ja samalla Pitkäselle, koska kuittaa palkkionsa niistä). Voutihan voi nyt puuttua näiden henkilöiden "palautuksiin", koska ne ovat vapaata riistaa heille. Ei englantilainen tuomioistuin ole sanonut yhtikäs mitään siitä, että mitä Suomen viranomaiset voivat tehdä rahojen tultua jäsenten hallintaan.

        Ja mitaan ette voi...


      • Foorumikollokaatio
        RailiSuominen kirjoitti:

        """""""Eräs kirjoittaja kertoo, että vanhan rahankeräyslain mukaan varat voidaan tuomita valtiolle menetyksi heti, kun ne ovat liikkeellä. Mitä tähän voisi sanoa? No vaikkapa sen, että onpa onni, että on olemassa uusi ja kehittynyt rahankeräyslaki. Kävihän juuri hetki sitten siten - ilmeisesti Suomen uutta rahankeräyslakia tulkiten - että Lontoon takavarikosta palautettiin muutama satatuhatta euroa jäsenille? Kuulostaa äärimmäisen pätevältä tuo Suomen uusi laki - annetaankin rahat niille, joille ne laillisesti kuuluvat eikä valtiolle! Hienoa ja erinomaista, enpä muuta voi sanoa. """"""

        Siis täh? Ei englantilaisten tarvi välittää Suomen rahankeräyslaista hönkäsen pöläystä. He noudattavat omaa lakiaan ja Suomi noudattaa omaa lakiaan. Jos totta puhutaan, niin tuo "rahojen palauttaminen" oli onni Suomen viranomaisille (ja samalla Pitkäselle, koska kuittaa palkkionsa niistä). Voutihan voi nyt puuttua näiden henkilöiden "palautuksiin", koska ne ovat vapaata riistaa heille. Ei englantilainen tuomioistuin ole sanonut yhtikäs mitään siitä, että mitä Suomen viranomaiset voivat tehdä rahojen tultua jäsenten hallintaan.

        Ja mitaan ette voi...

        Siis täh? Kyseessä oli foorumikollokaatio ja kuivaa huumoria, joka näköjään löysi yleisönsä. Osa foorumin kirjoittajista kun haluaa liittää "Lontoon palautukset" automaattisesti "Suomen erinomaiseen lakiin". Näinhän ei tietenkään ole asianlaita. Palautukset olivat Pitkäselle henkilökohtainen henkinen voitto, Suomen lailla ei ollut mitään tekemistä asian kanssa. Suomi toimi Lontooseen päin pelkkänä kumileimasimena.

        Valuuttakauppias pisti jo päänsä pantiksi, että kaikki palautuksen saajat olivat pelkkiä hängäraundeja, Valuuttakauppiaan mukaan myöhästyneitä tampioita, eivät siis edes vielä tunkkeja. Ymmärräthän, että ei edes tunkki ole automaattisesti koskaan syyllistynyt rikokseen - ei petokseen, ei veronkiertoon, ei rahanpesuun? Ja rahankeräysrikokseen ei koskaan. Jopa tunkeilta, jotka ovat tietenkin lähtökohtaisesti syyttömiä, on riittävän vaikeaa lähteä vaatimaan menettämisseuraamuksia kolmannen osapuolen tekemästä rikoksesta pelkällä syytä epäillä -periaatteella. Hängäraundeille menettämisseuraamukset ovat täysin mahdoton vaihtoehto. Unohta siis vouti ja palautukset.

        Joko sinä tai Valuuttakauppias on väärässä. Tapelkaa siitä kunniasta keskenänne, senhän te osaatte.


      • Foorumikollokaatio kirjoitti:

        Siis täh? Kyseessä oli foorumikollokaatio ja kuivaa huumoria, joka näköjään löysi yleisönsä. Osa foorumin kirjoittajista kun haluaa liittää "Lontoon palautukset" automaattisesti "Suomen erinomaiseen lakiin". Näinhän ei tietenkään ole asianlaita. Palautukset olivat Pitkäselle henkilökohtainen henkinen voitto, Suomen lailla ei ollut mitään tekemistä asian kanssa. Suomi toimi Lontooseen päin pelkkänä kumileimasimena.

        Valuuttakauppias pisti jo päänsä pantiksi, että kaikki palautuksen saajat olivat pelkkiä hängäraundeja, Valuuttakauppiaan mukaan myöhästyneitä tampioita, eivät siis edes vielä tunkkeja. Ymmärräthän, että ei edes tunkki ole automaattisesti koskaan syyllistynyt rikokseen - ei petokseen, ei veronkiertoon, ei rahanpesuun? Ja rahankeräysrikokseen ei koskaan. Jopa tunkeilta, jotka ovat tietenkin lähtökohtaisesti syyttömiä, on riittävän vaikeaa lähteä vaatimaan menettämisseuraamuksia kolmannen osapuolen tekemästä rikoksesta pelkällä syytä epäillä -periaatteella. Hängäraundeille menettämisseuraamukset ovat täysin mahdoton vaihtoehto. Unohta siis vouti ja palautukset.

        Joko sinä tai Valuuttakauppias on väärässä. Tapelkaa siitä kunniasta keskenänne, senhän te osaatte.

        Kyllähän niissä MB:n palautuksista nauttivista osa voi olla sponsoreitakin. Esim. jotkut sponssit lähettivät oman tilinsä kautta värväämiensä rahoja Winkkareihin. Jotkut vetosivat siihen, että uuden MB tilin aukaiseminen kestää jonkin aikaa ja siksi he voivat toimia välikätenä oman tilinsä kautta.

        Ja mitaan ette voi...


      • Kaikille yhteisesti kirjoitti:

        Eräiden kirjoittajien väitteet siitä, että yksikään todistajista ei olisi muistanut oikeudessa kaupankäynnistä ja FxTraderistä yksityiskohtia lainkaan, ovat vankasti liioiteltuja. On täysin yksiselitteistä, että nämä ns. "paikalla olleet lähteet" ovat joko valehdelleet tai ovat istuneet väärässä salissa.

        Sattuu nimittäin olemaan siten, että Vantaan käräjäoikeudessa todistanut tohtori Poutanen kertoi, että tutkittuaan Kailajärven suunnitteleman, WinCapitan kautta levitetyn signaalijärjestelmän, hän oli tullut siihen tulokseen, että se oli yksi parhaimmista maailman mittakaavassa. Todistus on yllättävä. Suolimurohan on koko ajan esittänyt sellaisen olettamuksen, ettei järjestelmä käytännössä toiminut lainkaan.

        Eräs kirjoittaja kertoo, että vanhan rahankeräyslain mukaan varat voidaan tuomita valtiolle menetyksi heti, kun ne ovat liikkeellä. Mitä tähän voisi sanoa? No vaikkapa sen, että onpa onni, että on olemassa uusi ja kehittynyt rahankeräyslaki. Kävihän juuri hetki sitten siten - ilmeisesti Suomen uutta rahankeräyslakia tulkiten - että Lontoon takavarikosta palautettiin muutama satatuhatta euroa jäsenille? Kuulostaa äärimmäisen pätevältä tuo Suomen uusi laki - annetaankin rahat niille, joille ne laillisesti kuuluvat eikä valtiolle! Hienoa ja erinomaista, enpä muuta voi sanoa.

        Tässä yhteydessä kannattaisi kirjoittajien todellakin ryhtyä pohdiskelemaan jo vallan muuta. Itseäni pohdiskeluttaa yhtälö: "oli (oikeahintainen ja toimiva) tuote - ei rangaistusta; ei tahallisuutta - ei rangaistusta". Tuolla yhtälöllähän todellakin pääsee pitkälle, ja se kelpaa jopa oikeudelle ohjenuoraksi rahankeräysrikosten osalta. Jos kyseessä onkin viime kädessä petos, on se aivan eri kertaluokan ongelma. Siitä lisää muissa yhteyksissä. Toivomme tietenkin kaikki, että rahat löytävät oikean laillisen omistajansa. Valtio on siinä mielessä huonoin osoite, koska ei ole vahinkoakaan kärsinyt.

        Eään kirjoittajan talkkuna-aivoiksi kuvaamien henkilöiden todellisuutta on tässäkin avauksessa kuvailtu usean kirjoittajan voimin. Voi tietenkin arvuutella, kuka ja millainen on talkkuna-aivo. No, todellisuutta kuvaa mielenkiintoisesti esimerkiksi kysymys ja väittämät, jotka on helppo virtuaalielämässä ohittaa:

        Kysymys:
        Miksi viranomainen ei sitten keskeyttänyt toimintaa syksyllä 2007, miksi rahankeräysrikokseen ei puututtu?

        Vastaus:
        1. Ei ollut rikosilmoituksia.
        2. Rahankeräyslaki ei anna valtuuksia keskeyttää (rikollistakaan) toimintaa, jolla ei ole lupaa.
        3. Viranomaisen tulee noudattaa Suomen lakia.

        Osastopäällikkö Laiho on jo aikaisemmin kertonut, että lain mukaan sellaista rahankeräystä ei saa kieltää, johon ei ole toimilupaa. Asian vahvistaa käräjäoikeudessa todistajana kuultu tutkinnanjohtaja Rautava. Hän kertoi, että WinCapitasta oli tehty vasta 17.3.2008 KRP:n rahanpesuyksikön viranomaisen toimesta. Ennen rikosilmoituksen tekemistä poliisi ei tutkinnanjohtajan mukaan ole voinut tehdä toimenpiteitä WinCapitan suhteen.

        On siis paljon asioita, joita talkkuna-aivot voivat märehtiä hiljaisuudessa. Esitettyihin asioihin voi helposti tulla kampatuksi, ja niin saattaa tietenkin käydä, ellei ole tutustunut asiaan.

        Katsotaan nyt, mitä "Kaille yhteisesti" talkkunapää taas tulkuttaa vastikkeesta ja FxTraider-ohjelmasta. Ympyräähän tässä juostaan taas takatukka hulmuten, mutta menenpä rohkeasti mukaan. Piirileikit ovat kivoja.

        Aloitetaan esitutkinta-aineistosta. Nämä ovat siis syyttäjän eväspussista nämä puheet.

        Torvelo 1: "WC:n signaalia ei juuri ehdi tarkkailemaan kun tilanne on päällä. Vaikka Stopp-Loss on viritetty tiukaksi ja oma strategia toiminut virtuaalipuolella varmana, on alku oikean rahan kanssa ollut kivikkoista."

        Klubin sivut: "Klubi keskustelusivuilla...kiitellään klubia menestyksekkäästä kaupankäynnistä ja todetaan, ettei sama onnistu jäseneltä itseltään"

        Poliisin oma tutkinta: " Esitutkinnassa on saatu selville kuusi henkilöä, ovat kertoneet hyödyntäneensä FxTraider-signaalijärjestelmää. Kerrotut kokeilut ovat olleet yksittäisiä ja varsin lyhytkestoisia, eikä niistä ole kerrottu tulleen merkittäviä summia."

        No ei hääviltä näytä tuo FxTraider-signaalijärjestelmän vastikkeellisuus.


        Mutta haluan olla rehellinen, tasapuolinen ja oikeamielinen ja kuulla toistakin osapuolta. Mitähän puolustustuksella olisi asiaan sanottavaa?

        Helsingin Sanomat 28.5.2011/
        " Perjantaina kuultiin kolmea puolustuksen todistajaa. Heistä kaksi kertoi käyneensä kauppaa signaalijärjestelmän myyntikehoitusten perusteella. Kumpikaan ei osannut kertoa, jäivätkö he voitolle. Toinen kuultavista pyörittää yritystä, joka tarjoaa valuuttakauppa-alustaa."
        (Lainauksesta puuttuu lauseita, toim.huom.)

        "Kaikki perjantaina kuullut todistajat olivat luulleet, että klubi kävi jäsenten varoilla valuuttakauppaa".

        Näinpä sitä puolustuksen todistajatkin sitten todistivat syyttäjän pussiin. Voi harmi, harmi. Ei ihme, että tähän tarvitaan magneettimies apuun. Tästä ei selvitä ilman yliluonnollisia voimia.

        Mitä sanoikaan puolustuksen todistajana magneettimies? Lainaan tässä lörppösuu Sallista: "Klubin signaali on yksi parhaista signaaleista, joita olen markkinoilla nähnyt. FXTS:ssä oli korkeintaan parin sekunnin viive. Käytin sitä oikealla rahalla. Verrattuna muihin valuuttakaupan apuvälineisiin se oli huippulaatua, onhan muitakin huippuvälineitä ja tämä oli samaa luokkaa."

        Onhan tämä rapsakka todistus. Pikku piru kuiskuttelee korvaani, että miten sattuikin palkkiometsästäjä saapastelemaan saluunaan juuri ratkaisevalla hetkellä. Potkin pikku pirua syrjemmälle.

        Uskotaan siis magneettimiestä. FxTrader on jotakin, jonka käyttöön tarvitaan väitellyt tohtori ja winkkarin jäsenistä ainoastaan 1:10.000 on sen käyttöön kykenevä. Hyväksytään tämä hypoteesi.

        Mutta kuka selittäisi minulle tämän huikean loogisen ristiriidan?

        Olettakaamme, että FxTraider oli toimiva peli. Hannu ohjelman kehittäjänä tunsi sen parhaiten. Hannulla oli huutava tarve käyttää ohjelmaa, koska hän oli lupaillut valuuttakaupasta sitä ja tätä. Hannulla oli myös riittävä käteiskassa käydä kauppaa. Ja tästä palavasta motivaatiosa huolimatta Hannu ei edes yrittänyt. Mitä nyt kipaisi häviämässä sen 200 tonnia, siinä kaikki.

        Ei nyt sentään. Eihän tavallisella järjellä varustetun ihmisen tarvitse uskoa kakkapuheita. Jos Fxtraider olisi edes jotenkin pelittänyt, Hanskiparka olisi treidannut yötäpäivää. Ei se pelittänyt. Juuri siksi moni pikkunilkki odottaa nyt syytettä. Näin se vaan on.


      • Siis täh? kirjoitti:

        >Olisko kannattanut vähän katsoa missä järjestyksessä todistajat marssivat sisään, nythän siellä ei todistajista kukaan muistanut oliko treidannut demolla ja oliko yleensä tullut edes voittoa....

        Mitä luulet pelle hyötyväsi törkeästä valehtelusta, sillä meillä on nauhalla kaikki oikeudenkäynnit.
        Varmaa on, että jokainen selväpäinen muistaa, jos on treidannut demolla tai livetilillä, sillä jos ei muista, niin tuskin on osannut edes avata livetiliä, sillä se on niin monen sopimuksen ja toiminnon takana. että älä viitsi jauhaa paskaa! Sinua ei kukaan usko.

        Meinaatko muuten, että tohtorimieskään joka kertoi jopa treidanneensa itse Hannun signaalia hyödyntäen, nosti juuri Hannun kehittämän signaalin yhdeksi maailman parhaista?
        Eikö tohtorikaan muistanut, oliko hän voitolla, tai pelannut demolla tai livetilillä. ;) Te suolimurot olette kyllä uskomattoman tyhmiä luusereita ja ei edes uskoisi että tuollaisia suomessa elää?

        "...meillä on nauhalla kaikki oikeudenkäynnit.."

        Eikö Pitkänen muistanut kertoa, että siellä oli myös käräjäkirjuri, joka kyllä nauhoittaa ja kirjoittaa vieläpä kaiken paperille. ;)

        Taidat väittää, että maan suurin sanomalehtikin kirjoittaa pelkkää puppua?
        " Heistä kaksi kertoi käyneensä kauppaa signaalijärjestelmän myyntikehoitusten perusteella. Kumpikaan ei osannut kertoa, jäivätkö he voitolle."

        " Eikö tohtorikaan muistanut, oliko hän voitolla, tai pelannut demolla..."
        Jospa tässä oli nyt se kuuluisa hajamielinen tohtori? ;)


      • RailiSuominen kirjoitti:

        Kyllähän niissä MB:n palautuksista nauttivista osa voi olla sponsoreitakin. Esim. jotkut sponssit lähettivät oman tilinsä kautta värväämiensä rahoja Winkkareihin. Jotkut vetosivat siihen, että uuden MB tilin aukaiseminen kestää jonkin aikaa ja siksi he voivat toimia välikätenä oman tilinsä kautta.

        Ja mitaan ette voi...

        Rouva Suomisen teoria on niin yksinkertainen ja kaunis, että kannatan sitä. Mistään ei käy ilmi, että nämä 20 viimeistä mattimyöhästä olisivat kaikki uusia jäseniä. Todennäköistä on, että joukossa oli myös vanhoja jäseniä, jotka panostivat lisää.

        Näitä vanhoja venkuloita voi voutikin vainota.

        Eihän meidän tarvitse tapella. Jos uskon rouva Suomista ja olen hänen kanssaan samaa mieltä, sopu aina säilyy.


      • Tuuliviiriyllätalon
        RailiSuominen kirjoitti:

        Kyllähän niissä MB:n palautuksista nauttivista osa voi olla sponsoreitakin. Esim. jotkut sponssit lähettivät oman tilinsä kautta värväämiensä rahoja Winkkareihin. Jotkut vetosivat siihen, että uuden MB tilin aukaiseminen kestää jonkin aikaa ja siksi he voivat toimia välikätenä oman tilinsä kautta.

        Ja mitaan ette voi...

        Valuuttakauppias: Nämä palautukset lankesivat noin 20 henkilölle, jotka siirsivät varoja niin myöhään Winkkariin, että rikolliseksi epäilty toiminta oli ehditty keskeyttää.

        Sama mies jatkaa: Minähän olen johdonmukaisesti ja säännönmukaisesti kertonut näistä noin 20 onnettomasta, jotka jäivät junasta ja siten eivät mihinkään winkkarin jäsenyyteen saakka edes yltäneet. Yritys oli kuitenkin kova.

        Sama mies tänään: Mistään ei käy ilmi, että nämä 20 viimeistä mattimyöhästä olisivat kaikki uusia jäseniä. Todennäköistä on, että joukossa oli myös vanhoja jäseniä, jotka panostivat lisää.

        On jälleen hienoa, että muut saivat Valuuttakauppiaan mielipiteen muuttumaan. Hänen kuitenkin kannatti yrittää tuota hängäraund-systeemiä, onnettomia-jotka-jäivät junasta. Sehän olisi voinut olla totta, jos se olisi ollut niin. Kohta varmaan fiksuimmat myöntävät myös sen, että osa saattoi olla sponsoreita.

        Tuuliviiri yllä talon katon monelta se huomaamatta jää.


      • Syy mielipiteen
        Tuuliviiriyllätalon kirjoitti:

        Valuuttakauppias: Nämä palautukset lankesivat noin 20 henkilölle, jotka siirsivät varoja niin myöhään Winkkariin, että rikolliseksi epäilty toiminta oli ehditty keskeyttää.

        Sama mies jatkaa: Minähän olen johdonmukaisesti ja säännönmukaisesti kertonut näistä noin 20 onnettomasta, jotka jäivät junasta ja siten eivät mihinkään winkkarin jäsenyyteen saakka edes yltäneet. Yritys oli kuitenkin kova.

        Sama mies tänään: Mistään ei käy ilmi, että nämä 20 viimeistä mattimyöhästä olisivat kaikki uusia jäseniä. Todennäköistä on, että joukossa oli myös vanhoja jäseniä, jotka panostivat lisää.

        On jälleen hienoa, että muut saivat Valuuttakauppiaan mielipiteen muuttumaan. Hänen kuitenkin kannatti yrittää tuota hängäraund-systeemiä, onnettomia-jotka-jäivät junasta. Sehän olisi voinut olla totta, jos se olisi ollut niin. Kohta varmaan fiksuimmat myöntävät myös sen, että osa saattoi olla sponsoreita.

        Tuuliviiri yllä talon katon monelta se huomaamatta jää.

        muuttumiseen valuuttakaupalla on tietenkin se että jäseniltä voi ottaa rahat takavarikkoon. Muilta ei voi ja sekös harmittaisi.


      • suolet örisevät
        valuuttakauppias kirjoitti:

        "...meillä on nauhalla kaikki oikeudenkäynnit.."

        Eikö Pitkänen muistanut kertoa, että siellä oli myös käräjäkirjuri, joka kyllä nauhoittaa ja kirjoittaa vieläpä kaiken paperille. ;)

        Taidat väittää, että maan suurin sanomalehtikin kirjoittaa pelkkää puppua?
        " Heistä kaksi kertoi käyneensä kauppaa signaalijärjestelmän myyntikehoitusten perusteella. Kumpikaan ei osannut kertoa, jäivätkö he voitolle."

        " Eikö tohtorikaan muistanut, oliko hän voitolla, tai pelannut demolla..."
        Jospa tässä oli nyt se kuuluisa hajamielinen tohtori? ;)

        >>>" Eikö tohtorikaan muistanut, oliko hän voitolla, tai pelannut demolla..."
        Jospa tässä oli nyt se kuuluisa hajamielinen tohtori? ;)

        Just just, noin sitä suolimuroillaan vaikeankin kysymyksen yli, että heilahtaa.;)


      • Tupla Uuno
        suolet örisevät kirjoitti:

        >>>" Eikö tohtorikaan muistanut, oliko hän voitolla, tai pelannut demolla..."
        Jospa tässä oli nyt se kuuluisa hajamielinen tohtori? ;)

        Just just, noin sitä suolimuroillaan vaikeankin kysymyksen yli, että heilahtaa.;)

        Onko poutapäivä muistanut ilmoittaa "voitot" verotuksessa ?

        Hieno Flässi ohjelma joka mukamas takoo rahaa !

        Ovatko Poutapäivän esimiehet tietoisia valuuttakaupasta ja siitä että on tekemisisissä rikollisten kanssa ?
        Ai niin saahan sitä vapaa aikana käydä vaikka bingossakin häviäviämässä rahansa.


      • Tuuliviiriyllätalon kirjoitti:

        Valuuttakauppias: Nämä palautukset lankesivat noin 20 henkilölle, jotka siirsivät varoja niin myöhään Winkkariin, että rikolliseksi epäilty toiminta oli ehditty keskeyttää.

        Sama mies jatkaa: Minähän olen johdonmukaisesti ja säännönmukaisesti kertonut näistä noin 20 onnettomasta, jotka jäivät junasta ja siten eivät mihinkään winkkarin jäsenyyteen saakka edes yltäneet. Yritys oli kuitenkin kova.

        Sama mies tänään: Mistään ei käy ilmi, että nämä 20 viimeistä mattimyöhästä olisivat kaikki uusia jäseniä. Todennäköistä on, että joukossa oli myös vanhoja jäseniä, jotka panostivat lisää.

        On jälleen hienoa, että muut saivat Valuuttakauppiaan mielipiteen muuttumaan. Hänen kuitenkin kannatti yrittää tuota hängäraund-systeemiä, onnettomia-jotka-jäivät junasta. Sehän olisi voinut olla totta, jos se olisi ollut niin. Kohta varmaan fiksuimmat myöntävät myös sen, että osa saattoi olla sponsoreita.

        Tuuliviiri yllä talon katon monelta se huomaamatta jää.

        Voi, voi. Nytkö minua syyllistetään takin käännöstä?

        Kyllä minä niin mieleni pahoitin. Olen läpeensä rehellinen mies. Kun tosiasiat muuttuvat ja maailma niiden mukana, tunnustan kyllä uudet tosiasiat. Eihän Sir Isac Newtonin tarvinnut hävetä teostaan " Principa Mathematica" vaikka Einstein teki siihen pikku korjauksiaan.

        Rva Suominen teki muutaman täsmennyksen väitteisiini, jotka saatoin tarkan harkinnan jälkeen katsoa todeksi.

        PS. Tuota läpeensä rehellinen sanontaa olen aina ihmetellyt. Mistähän sekin tulee? Ainoa asia mikä minulla tulee mieleen lävestä on sellainen, että en viitsi tässä ääneen huudella.


      • suolet örisevät kirjoitti:

        >>>" Eikö tohtorikaan muistanut, oliko hän voitolla, tai pelannut demolla..."
        Jospa tässä oli nyt se kuuluisa hajamielinen tohtori? ;)

        Just just, noin sitä suolimuroillaan vaikeankin kysymyksen yli, että heilahtaa.;)

        Äläpä viitsi örvelö öristä. Tuossa on ketjussa 30.8.2011 19:06 vastaukseni aiheesta ja samassa vastauksessa olen käsitelty magneettimiehen lausuntoa.

        Pakkaa olemaan vain niin, että kun ei kompetenssi riitä, öristää nurkan takana suolistovaivoista.

        Mene ja vastaa, jos luulet osaavasi. Mutta älä sitten minulle itke suolimuron pahuutta, voi tulla pataan taas. ;)


      • Väärässä olemisen tu
        valuuttakauppias kirjoitti:

        Voi, voi. Nytkö minua syyllistetään takin käännöstä?

        Kyllä minä niin mieleni pahoitin. Olen läpeensä rehellinen mies. Kun tosiasiat muuttuvat ja maailma niiden mukana, tunnustan kyllä uudet tosiasiat. Eihän Sir Isac Newtonin tarvinnut hävetä teostaan " Principa Mathematica" vaikka Einstein teki siihen pikku korjauksiaan.

        Rva Suominen teki muutaman täsmennyksen väitteisiini, jotka saatoin tarkan harkinnan jälkeen katsoa todeksi.

        PS. Tuota läpeensä rehellinen sanontaa olen aina ihmetellyt. Mistähän sekin tulee? Ainoa asia mikä minulla tulee mieleen lävestä on sellainen, että en viitsi tässä ääneen huudella.

        > Rva Suominen teki muutaman täsmennyksen väitteisiini, jotka saatoin tarkan harkinnan jälkeen katsoa todeksi.

        Kyllä ne väitteesi menivät totaalisesti uusiksi. Olet säännönmukaisesti puhunut onnettomista tolleroista, jotka jäivät junasta ja eivät winkkarin jäsenyyteen yltäneet.

        Säolithelvetinväärässä. Suominen kertoi sulle vain saman, minkä pulustajat olivat sulle kertoneet jo pari vikkoa sitten. Aiotkos nyt jo rv Suomista kosia?


    • " Olet jostakin ihme syytä jättänyt riidattomiksi seuraavat kohdat."
      Samasta syystä kuin armeijan alokasajan rokotukset jaetaan useammalle päivälle. Ei tule persuus niin kipeäksi, kun pidetään lepopäivä välillä.

      Todellista 2: Tunkit eivät ole syyllistyneet Suomen lain mukaan rikokseen, olipa lopputulema pääoikeudenkäynnissä mikä tahansa.

      Mitä se on 2: Pelkästä pyramipeliin osallisuudesta ei syytetä, totta.

      Väite on sikäli koominen, että pääoikeudenkäynnissä syytteessä ovat vain H&T. Olisi aika yllättävä päätös, jos joku muu kuin syytetty tuomittaisiin.

      Todellista 7: Jäsenille palautettiin varoja Englannista englantilaisen oikeuden päätöksellä ja varatuomari Pitkäsen ajamana. Rahansiirrossa Wincapitan tilille ei ollut mitään rikollista.

      Mitä se on 7: Väärin. Tässä sotketaan kahta asiaa. Vain niille jäsenille palauettiin varoja, jotka olivat rahoineen ja tilisiirtoineen liikkeellä niin myöhään, että varsinainen rikollinen toiminta oli päättynyt.

      Todellista 10: Wincapitassa rikos (petos, markkinointirikos, veronkierto, rahanpesu, rahankeräysrikos...) edellyttää aina hyötymistarkoitusta ja tahallisuutta. Jotta jäsen voidaan todeta syylliseksi, hänen on tullut tahallaan osallistua rikolliseksi tietämäänsä järjestelmään. Jäsen ei automaattisesti ole hyötynyt littymisestään.

      Mitä se on 10: Väärin. Jäsen liittyi Wincapitaan nimenomaan hyötymistarkoituksessa. Joka muuta väittää, on pipi.

      Jotta sponssi voisi markkoinoida klubia edelleen, hänen tulee erityisesti paneutua klubin toimintaa ja tuntea se perinpohjin.

      Wincapita itsekin asettaa jäsenelle erityisen selonottovelvollisuuden. Sponssia nämä koskevat erityisesti, koska hän suosittelee klubia muille. ""Jokaisen WinCapitan jäsenen on noudatettava näitä WinCapitan Sääntöjä, niiden täydennyksiä ja soveltamissääntöjä. Jäsenen on myös noudatettava muita WinCapitan hyväksymiä ohjeistoja niissä mainitulla tavalla".

      Sponssin tulisi jo asemansa vuoksi tietää klubin toiminnasta huomattavasti enemmän kuin tunkin.


      Todellista 12: Jos Wincapita oli rikollista toimintaa, kukaan ei saa hyötyä toisen tekemästä rikoksesta. Rahat voi joutua palauttamaan, vaikka itse ei olisikaan osallisena rikokseen. Rahojen palauttaminen ei saa toimia rangaistuksena.

      Mitä se on 12: Puskajuristeriaa

      Todellista 13: Jos kyseeseen tulee rahojen palauttaminen tai vastava ja mahdollinen vahingonkorvaus, summaa ei voida käyttää rangaistuksena ja summat sovitetaan. Yhteissumma ei ole koskaan kaksinkertainen.

      Mitä se on 13: Hurskaita toiveita ja päiväunia

      Todellista 14: Rahoja ei palauteta rahankeräysrikoksesta/pyramidipelistä/ponzista. Pyramidipeliin osallistunut ei ole rikoksen uhri, ellei mukana ole petollista toimintaa.

      Mitä se on 12: Puskajuristeriaa, osa II

      Näinhän se tuli tämä toiveiden tynnyri taas tyhjennettyä. Mukavaa on, että alatte pikkuhiljaa totuttelemaan siihen ajatukseen, että rangaistuksia tippuu. Nyt sitten parutaan enään siitä, että eihän rangaista kahta kertaa, no ehkäpä ei - en tiedä.

      En ole tutustunut vankilaruokiin, mutta mikseipä siellä voisi olla tarjolla norsuakin. Onhan K-kaupan pakastealtaassa jo strutsia ja seebraakin.

      Mutta, mutta, etpäs tainnut vastata siihen sytkärikysymykseen.

    • Ei ne vankilaruuvat

      mitään herkkua ole sen arvoo. No jos olis oma lehmä niinku sukevalla ennen niin sitte pärjäilöö vallanki jos ossaa juuston vielä tekasta. Van ei taija valutakauppiaat osata kun valmista oottaavat aina.

    • Näennäisrealismi

      Kiusaamistoiminta, ahdistavan ilmapiirin luominen (suolimuron mukaan näennäisrealismi) ja ahdingossa olevien leimaaminen viittaavat kahteen asiaa: joko mielenhäiriöön tai mielenhäiriöön. Näistä voi sitten valita.

      > Mitä yhteistä on Tarzanilla, Ruotsin kunkulla ja Handella? Kaikki ovat apinoiden kuninkaita. Ja mitaan ette voi... (Raili Suominen)

      > Jos Suomen valtio on hassannu kymmeniä miljoonia €uroja kusetuksen tutkintaan, niin kohta Suomen valtio kuittaa noin 100 miljoonaa €uroa Winkkareiden rahoja valtiolle. Aika hyvä kate, vai mitä? Ja mitaan ette voi... (Raili Suominen)

      > Olen vilpittömän iloinen ja onnellinen winkkarin ahdingosta. Aikanne saitte narutella, nyt on sitten naru loppu. (Valuutta- ja Rautalankakauppias)

      > Nytpä sitten muutama sata aktiivisinta sponssia saa nimensä ja parhaimmat myös kuvansa julkisuuteen - Iltasanomaa ei voi välttää. Rehellisesti ja vilpittömästi voin vakuuttaa, että nautin tilanteesta. Hyreksien ja hymyssä suin käyn nukkumaan, valoisalla miellellä herään uuteen aamuun. Maailmassa on luvassa paljon hyvää ja paljon naureskelun aihetta. (Valuutta- ja Rautalankakauppias)

      > Mitä yhteistä on Tarzanilla, Ruotsin kunkulla ja Handella?
      Kaikki jäivät munistaan kiinni; Tarzan puun oksaan, Ruotsin kunkku yökerhossa ja Hande winkkarissa. (Valuutta- ja Rautalankakauppias)

      > Ajoivatko apinoiksi kuvaamasi oliot itse autoa vai oliko heillä ihmiskuljettaja? Ei, niillä oli ratissa Wincapitalainen. (Svavoh)

      > Capitaatit yrittävät selvitä ahdistavasta olostaan kuka mitenkin. Ja narukädet saavat nautintonsa tästä pyristelystä. Mutta köyhällä on köyhän huvit. (Shahov)

      > Vaikeaahan se on päättää, kuka noista neljästä on pahantahtosin ja jäseniä eniten kiusaava suolimuro. Mutikkala tosin pyysi jo anteeksi. (Nimetön)

    Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      426
      2981
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      101
      2324
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      351
      2036
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1913
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1777
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1217
    7. 158
      1212
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      96
      1144
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      937
    Aihe