Lumiukko kysyy:

fenno.maani

Okei kuka Ateisti jaksaa selittä, minä myönnän olen jo enemmän pihalla kuin lumiukko.

A
Siis mistä nyt voidaan katsoa alkaneen uskonnot?
Oliko ennen Kreikan Zeus Hera Europe Dynosysos ym jumalia vai miten ne eli? Oliko Zeus eka, tiedetty?
Luulin että noi oli ekat Jumalat sitten keksittiin Jeesuksen aikoihin Jumala.
Mutta oliko Jeesus-Jumala oppi eka joka puhui maailman luomisesta, jos noi aiemmat Jumalat vaan kosti ja rankaisi ukkosilla ja salamoilla?

B
Mikä käsitys / tieto oliko oikeasti olemassa ihminen Jeesus? En kysy sen kykyjä, kun en niihin usko. Mutta oliko se ihminen oikeasti edes olemassa? Enkä usko mihinkään käärinliinoihinkaan.
Miksi just se poika vedettiin siihen Jumala showhun. Entäpä jos se ei olisikaan onnistunut taikatempuissaan? Onko nekään edes totta, siis ne taikatemput vai olisiko nekin keksitty myöhemmin että Jeesus teki temppuja?

C
Mistä niinku miksi ja kenelle pätkähti mieleen että joku heittää vettä niskaan kostoksi pahuudesta?
Mikä voisi olla se ehkä arvaus asiasta?

Siis jos ajattelee, että on ihmisiä näin niin onko se jokin automaattinen hengittämiseen / sydämenlyöntiin verrattavissa oleva reaktio että joo kun noin tapahtuu sen on pakko olla Jumalan teko ?
Mistä toi jumal-idea alkujaan sitten lähti?

Eli kun joku keksi pyörän niin joku keksi jumalan, mutta kuka? Syy on varmaan selviö, alistaminen.
Mutta jos sinä ajattelet että tahdonpa ruveta alistamaan muita niin olisiko se Jumala / harha / tms jolla saisit kansat uskomaan. Toi usko ei voi perustua muuhun kuin kieroon pakottamiseen. Kai nyt jokainen jossain vaiheessa ”herää” ja tahtoo muuttaa ajatustaan, sepä vaan ei sovi muille ”perheen” jäsenille olkoon kyse vaikka mafiasta.

D
Miksi niinku ylipäätään pidetään tällasta myyttiä elossa väkisin esim ”löytämällä” jotain käärinliinoja?
Mikä tarve siihen on?

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mietin miten vähän olen edes ehtinyt tietää, ja vaan antanut olla.
      Mutta kiitos paljon tähän astisille vastaajille, ihan älyttömästi Kiitos, tosi paljon ajateltavaa saanut. On nyt vähän ruuhkaa tässä kirjoittelussa... soriii...

      Ja tavallaan kun en tiedä uskonnoiden historioista ja silti voin elää ihan ok.
      Niin se oli se kysymys että josko voisi lopettaa uskonnot, huuhaana. Toki ei pakkona! Mutta jos edes kielletään ainakin uskonnon pakko. Ja kirkko irti valtiosta Suomessa. Rahat jakoon siitä riittäisi 40 miljoonaa jokaiselle niin emme tarvisi kirkon apua enää kukaan.

      Kun tää kaikki on niin järjenvastaista soopaa. Kirkon ja papiston eliitin suorittamaa kusettamista ja rahojen ryöstämistä kautta aikain ja vallan himoa, alistamista syrjimistä --- ja nyt kun se Irja Askolakin äityi valehtelemaan että kirkko on aina ollut suvaitsevainen --- hahhahaaa. Minulle se nyt on viimeinen käsitys kirkosta!
      Miten moni tunnistaa tästä lauseesta kirkon kautta aikain :
      ”” Moni pappi kokee, että kirkko on ollut monikulttuurinen jo ennen kuin monikulttuurisuudesta on alettu edes keskustella.
      –Kirkko on ollut aiemmin monikulttuurinen kuin muu yhteiskunta.”” helsinginuutiset 08.08.2010

      Kun minun mielestä kirkko on aina ollut se joka on määrännyt / ainakin painostanut lait siten että vain tietyt osat eli papisto ja eliitti saavat kaiken ylipäätään edes omistaa mitään .
      Kirkko määräsi vammaiset ja homot pois näkyviltä ja pakotti muutkin ihmiset syrjiöiksi.
      Nytki poliitikot ja eliitti pakottaa ”sivistyneet” syrjimään PeruSSuomalaisten poliitikkoja ja äänestäjiä. òó

      Miulle on jäänyt se käsitys että vain kirkko on syrjinyt kaikkia ja eniten köyhiä, kunnes tuli 1700 fennofiilit ja 1800 luvun fennomaanit, josta joku jo saattaa arvata nimimerkkini napatun. jepjep. Kun luin fennomaaneista jotka siis oli papiston poikia, sillä kait papistolla oli ainoat sivistyksen avaimet käsissään tahdoin nimen itselleni, koska fennomaanit tahtoi sivistää suomalaisia ja auttaa suomalaisia eliitin ruotsalaisten ja papistonkin mielivaltaa vastaan.

      Jokatapauksessa kuten jo kerran sanoin, miksi joku tahtoo mennä valtavirtaa vastaan?
      Tässäkin fennomaanit teki sen, että ui valtavirtaa vastaan meidän pienten suomalaisten hyvinvoinnin eteen.
      Kiitos sitä heille!
      Enkä koe itseäni yhtä suureksi niin oli pakko muuttaa nimi fennikseksi kun oli halla-aho hallis ym
      Mutta nimivalinnalla tahdoin osoittaa olevani myös sorretun suomalaisen puolella, rahan, papiston ja eliitin köyhien harjoittamaa syrjimistä vastaan.

      Mutta tässä esimerkki siitä valtavirtaa vastaan uimisesta. !!
      Eli saapahan nimen kirjoihin ??

      Onko kellään sama fiilis, että ihmiset tahtovat uida vastavirtaan saadakseen nimen hist kirjoihin?
      Vai tekeekö ne sen oikeasti pyyteettömästi?

    • miksi mietit näitä ?

      Selitä sitten mistä kaikki materia, elämä ym. saanut alkunsa. selitä juuri sillä tavalla. että et koe alistavasi ketään tai että et itsekkään ole alistettu?

    • kerubim

      Tulkoon materia ja materia tuli. Mutta koska Jumalan pojat näkivät ihmisten tyttäret kauniiksi ja eroottisiksi näkivät he kohtuulliseksiyhtyä näihin. Ja he synnyttivät meidät jotka olemme itsekin lähes Jumalan kaltaisia kunhan synnymme uudesti ylhäältä. Mitä muuta selittämistä tässä on?Voi ihmettä kun A-teisti yrittää selittää. Turhaa ja tuulen tavoittelua. Mutta Hän pukeutuu valoon niinkuin viittaan ottaa pilvet vaunuiksensa ja kulkee tuulen siivillä. Ja A-teisti selittää ja selittää mutta ei totuus siitä miksikään muutu.

      Jeesus TULI. Ainosyntyinen. A-teisti tämänkin yrittää selittää mutta Hän ei pitänyt kiinni Jumalan kaltaisuudestaan vaan TULI että meillä olisi elämä ja yltäkylläisyys. Jo ennen kuin maailma oli oli HÄN. Tätä ei A-teisti taida selittää.

      Synny sinäkin uudeksi ja lähde kulkemaan TIETÄ. Pukeudu Kristukseen ja jätä vanhat ryysysi siihen paikkaan. Ole itse tuomarisi niin ehkä Tuomari on sinä päivänä sinulle armollinen. Äläkä kysele tyhmiä!

      • -

        Ylläkirjoittava jeesuspoliisi kiteytti ilmeisen huomaamattaan sen, mikä melkeinpä kaikissa uskonnoissa on oleellisinta: Älä kysele tyhmiä. Älä kysele, vaan niele kaikki. Älä ajattele. Tottele.


    • kerubim

      Poliisi? Ei poliisi vaan totuuden kilpi Sanan palvelukseen valjastettu. Virkavalta ei syyttä miekkaa kanna mutta minä en syytä ketään sillä heillä on syyttäjä sinä päivänä mutta myös PUOLUSTAJA totuuden henki. Mutta henki tutkii kaiken tule sinä ja seuraa minua sanoo Hän. Ei ole sinun asiasi enempää tietää kuin on tarpeeksi on sinulle kylliksi. Huomaamatta kyllä koska ei vasen tiedä mitä oikea tekee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 166
      4616
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      118
      4207
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2770
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1669
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1660
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1615
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1573
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe