Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Eläkeläispersu

Viime keväänä kirjoittelin parille puoluepalstalle tekeillä olevasta täydellisestä puhalluksesta, jossa keinotelijapankkiirit ryöstävät kyvyttömien poliitikkojen myötävaikutuksella kaikkien EU-maiden veronmaksajien rahat. Nämä kirjoitukset voi lukea linkeistä:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/9792036

http://keskustelu.suomi24.fi/node/9791987

Pistän alkuperäiset tarinani tähän perään, jotta kirjoituksiin tutustuminen olisi helpompaa.

***********************

Eläkeläispersu 11.4.2011 00:19

Euroopan johtavat pankkiirit ovat parhaillaan järjestämässä täydellistä puhallusta, jossa heidän tarkoitus on kaapata itselleen kaikkien EU-maiden veronmaksajien rahat. Tämä puhallus on viisaasti verhottu Kreikan, Irlannin ja Portugalin velkakriisien muotoon, jotta vanhoja pysähtyneitä puolueita kannattavat ihmiset eivät temppua tajuaisi.

Jo kaksi vuotta sitten oli maailmassa se tilanne, että oikeaa rahaa, jolla voidaan ostaa tavaroita ja palveluja, oli käytösä vain 2 % koko rahamäärästä. 98 % oli spekulatiivista virtuaalirahaa, jolla ei voi ostaa tavaroita tai palveluja, vaan sitä voidaan käyttää ainoastaan finanssimaailman keinottelukaupoissa.

Nämä keinottelukaupat ovat tavallaan rahanpesuoperaatioita, jossa erilaisilla kirjanpitokikkailuilla yritetään saada arvoton virtuaaliraha muuttumaan arvokkaksi oikeaksi rahaksi. Virtualirahalla keinottelevat pankkiirit ovan nykyajan alkemisteja, jotka pystyvät tekemään oikeaa rahaa tyhjästä.

Ei se finanssikeinottelijoiden luoma oikea raha ihan tyhjästä tule, eivätkä nämä koijarit todellisuudessa pysty omistamaansa arvotonta virtuaalirahaa oikeaksi rahaksi muuttamaan. Erilaisten johdannaisenjohdannaisenjohdannaisten avulla suoritetuilla valekaupoilla (virtuaalirahanpesua) ja muilla epämääräisillä kirjanpitokikkailuilla saadaan tilanne näyttämään niin vakavalta, että veronmaksajien hallussa olevaa oikeaa rahaa pitää välttämättä saada virtuaalirahakeinottelijoiden käyttöön, jotta systeemi ei romahtaisi. Veronmaksajien putsaamisessa keinottelijapankkiirit käyttävät aina ministerien ja muiden tyhmien poliitikkojen apua.

Nämä nykyajan alkemistit ovat luoneet pomminvarman ansaitsemistavan. Suurilla mutta täysin arvottomilla virtuaalirahasummilla pelottelemalla keinottelijapankkiirit antavat tyhmien poliitikojen ymmärtää, että ******** on ovella, jos veronmaksajien oikeaa rahaa ei heille roppakaupalla tipu. Pelkurimaiset poliitikot tottelevat aina nöyrästi ja kokoavat veronmaksajilta kaikki rahat pankkiirien pohjattomaan kirstuun. Pankkiirit saavat aina rahansa, ja köyhät veronmaksajat jäävät haukumaan poliitikkojansa. Keinotelijat siis teettävät poliitkoilla likaisen työn.

EU:n nykyisen velkakriisin hoitaminen noudattaa täsmälleen esittämääni lukujärjestystä. Veronmaksajien rahojen keräämiseksi on tehty uusi työkalu, Euroopan vakausmekanismi, joka vaikuttaa poliitikkojen tekemältä, mutta todellisuudessa tämä työkalu on tehty keinottelijapankkiirien piirustusten mukaisesti. Kunhan kaikkia EU:n veronmaksajia on ensin peloteltu helvetin kauheuksilla, niin sen jälkeen työkalu otetaan käyttöön, ja pankkiirit saavat siististi kaikki rahat. Kansalaiset jäävät haukkumaan tyhmiä poliitikkoja, ja keinottelijat nauravat partaansa.

Onneksi rehelliseksi ja taitavaksi tunnettu Timo Soini on kertonut selkokielisesti tämän asian kansalle, joten äänestämällä voi vielä vaikuttaa Kataisen ja Kiviniemen tulevaisuuteen. Perussuomalaisia äänestämällä on vielä pieni mahdollisuus estää tämä veronmaksajien täydellinen ja lopullinen ryöstäminen.

*************

Tämä täydellinen puhallus näyttää nyt edenneen varsinaiseen rahastusvaiheeseen, sillä EKP antoi nollavakuuksilla keinottelijapankkiireille melkein 500 miljardia euroa veronmaksajien oikeaa rahaa. Tämä taas osoittaa sen, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

http://www.taloussanomat.fi/rahoitus/2011/12/21/ekp-lainasi-ennatysmaaran-rahaa-pankeille/201119521/12

14

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Peruskokoomus

      Selvää asiaa, jota on hankala kommentoida. Tulee vain mieleen, että kusessa ollaan.

    • Eläkeläispersu
      • Eläkeläispersu

    • Eläkeläispersu

      Niinistö ja Lipponen näyttivät osaamistaan!!!

      En ollutkaan ensimmäinen, joka osasi ennustaa Euroopan nykyisen velkakriisin. Videon mukaan Esko Aho osasi jo vuonna 1998 ennustaa oikein tulevat tapahtumat ja kauheudet. Paavo Lipponen ja Sauli Niinistö sen sijaan huseerasivat asiat sille mallille, että nyt olemme nesteessä takausvastuittemme kanssa.

      Näissä asetelmissa Paavo Väyrysellä ei ole mitään vaikeutta voittaa presideenttikisaa. Tyhmiä EMU-ratkaisuja vuonna 1998 tehneet Lipponen ja Niinistö joutuvat nyt maksamaan törttöilyistään.


      http://www.youtube.com/watch?v=PwEbyUactDE

    • Eläkeläispersu

      Jyrki iltalypsyllä

      Vaikka Jyrki on Jutan kanssa puolen vuoden aikana hankkinut jo 50 miljardia velkavastuita, niin siltikin hän on lähtenyt iltalypsylle kiristämään veronmaksajilta lisää rahaa. Suomen yhteiskunnan toiminnot on ajettava alas, jotta Jyrki ja Jutta voivat rahakasseineen mennä niihin kokouksiin, jossa keinottelijapankkiirien tekemät tappiot katetaan veronmaksajilta väkisin otetulla rahalla.

      http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=201112110349

    • velkavihtori

      Turha on Jyrkin tulla lypsylle, sillä meittiltä on rahat loppu.

    • Eläkeläispersu
    • Eläkeläispersu

      Rahat tai euro!!!

      Keinottelijapankkiirit alkavat jo käyttää korotettuja äänenpainoja ja muutenkin gangsterimaisia otteita, koska Jyrki ja Jutta vievät liian hitaassa tahdissa suomalaisten veronmaksajien rahaa Brysseliin. Kurjaa ja hurjaa se on arki EU:n ytimessä!

      Kyllä nyt euro-myönteisimmät ehdokkaamme, Niinistö ja Lipponen, saisivat mennä kiireesti untuvikkoministeriemme avuksi, jotta he selviäisivät maailman turuilla ja pystyisivät pelastamaan Suomen konkurssilta. Jos he eivät osaa antaa Jyrkille ja Jutalle oikeita neuvoja, niin pääehdokkaat Väyrynen ja Soini kyllä osaavat.


      http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2012/01/03/kreikka-jos-emme-saa-lisaa-rahaa-eroamme-eurosta/201220237/12

      http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2011/12/20/euro-kuin-neuvostoliitto-usko-maarittaa-politiikkaa/201119229/12

    • Eläkeläispersu
    • Puhallus etenee suunnitellusti

      Puhallus näyttää etenevän ihan suunnitellulla tavalla. Kreikalle annettiin taas rutosti rahaa, ja uutta tukipakettia puuhataan, jotta Saksan ja Ranskan keinottelijapankkiirit saisivat lisää voittoja. Euroopan veronmaksajilla on kohta tukalat paikat, mutta keinottelijapankkiirit vain nauravat partaansa.

      • Kebala

        Toivotaan että tämä Euro pysyy kasassa syksyyn asti, silloin saa rahat vapaiksi, ja siirrettyä johonkin muuhun valuuttaan - vaikka rupliin ;)


      • Kebala kirjoitti:

        Toivotaan että tämä Euro pysyy kasassa syksyyn asti, silloin saa rahat vapaiksi, ja siirrettyä johonkin muuhun valuuttaan - vaikka rupliin ;)

        Keinottelijapankkiirit ovat päättäneet, että euro päästetään romahtamaan vasta sen jälkeen, kun Euroopan veronmaksajien kaikki rahat on ensin saatu kerättyä parempaan talteen eli keinottelijapankkiirien omille pankkitileille. Tämähän on alusta alkaen ollut koko puhalluksen tarkoituskin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2823
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1972
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1816
    6. 160
      1804
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe