Valmisteilla täydellinen puhallus!

Eläkeläispersu

Euroopan johtavat pankkiirit ovat parhaillaan järjestämässä täydellistä puhallusta, jossa heidän tarkoitus on kaapata itselleen kaikkien EU-maiden veronmaksajien rahat. Tämä puhallus on viisaasti verhottu Kreikan, Irlannin ja Portugalin velkakriisin muotoon, jotta vanhoja pysähtyneitä puolueita kannattavat ihmiset eivät temppua tajuaisi.

Jo kaksi vuotta sitten oli maailmassa se tilanne, että oikeaa rahaa, jolla voidaan ostaa tavaroita ja palveluja, oli käytösä vain 2 % koko rahamäärästä. 98 % oli spekulatiivista virtuaalirahaa, jolla ei voi ostaa tavaroita tai palveluja, vaan sitä voidaan käyttää ainoastaan finanssimaailman keinottelukaupoissa.

Nämä keinottelukaupat ovat tavallaan rahanpesuoperaatioita, jossa erilaisilla kirjanpitokikkailuilla yritetään saada arvoton virtuaaliraha muuttumaan arvokkaksi oikeaksi rahaksi. Virtualirahalla keinottelevat pankkiirit ovan nykyajan alkemisteja, jotka pystyvät tekemään oikeaa rahaa tyhjästä.

Ei se finanssikeinottelijoiden luoma oikea raha ihan tyhjästä tule, eivätkä nämä koijarit todellisuudessa pysty omistamaansa arvotonta virtuaalirahaa oikeaksi rahaksi muuttamaan. Erilaisten johdannaisenjohdannaisenjohdannaisten avulla suoritetuilla valekaupoilla (virtuaalirahanpesua) ja muilla epämääräisillä kirjanpitokikkailuilla saadaan tilanne näyttämään niin vakavalta, että veronmaksajien hallussa olevaa oikeaa rahaa pitää välttämättä saada virtuaalirahakeinottelijoiden käyttöön, jotta systeemi ei romahtaisi. Veronmaksajien putsaamisessa keinottelijapankkiirit käyttävät aina ministerien ja muiden tyhmien poliitikkojen apua.

Nämä nykyajan alkemistit ovat luoneet pomminvarman ansaitsemistavan. Suurilla mutta täysin arvottomilla virtuaalirahasummilla pelottelemalla keinottelijapankkiirit antavat tyhmien poliitikojen ymmärtää, että helvetti on ovella, jos veronmaksajien oikeaa rahaa ei heille roppakaupalla tipu. Pelkurimaiset poliitikot tottelevat aina nöyrästi ja kokoavat veronmaksajilta kaikki rahat pankkiirien pohjattomaan kirstuun. Pankkiirit saavat aina rahansa, ja köyhät veronmaksajat jäävät haukumaan poliitikkojansa. Keinotelijat siis teettävät poliitkoilla likaisen työn.

EU:n nykyisen velkakriisin hoitaminen noudattaa täsmälleen esittämääni lukujärjestystä. Veronmaksajien rahojen keräämiseksi on tehty uusi työkalu, Euroopan vakausmekanismi, joka vaikuttaa poliitikkojen tekemältä, mutta todellisuudessa tämä työkalu on tehty keinottelijapankkiirien piirustusten mukaisesti. Kunhan kaikkia EU:n veronmaksajia on ensin peloteltu helvetin kauheuksilla, niin sen jälkeen työkalu otetaan käyttöön, ja pankkiirit saavat siististi kaikki rahat. Kansalaiset jäävät haukkumaan tyhmiä poliitikkoja, ja keinottelijat nauravat partaansa.

Onneksi rehelliseksi ja taitavaksi tunnettu Timo Soini on kertonut selkokielisesti tämän asian kansalle, joten äänestämällä voi vielä vaikuttaa Kataisen ja Kiviniemen tulevaisuuteen. Perussuomalaisia äänestämällä on vielä pieni mahdollisuus estää tämä veronmaksajien täydellinen ja lopullinen ryöstäminen.

87

724

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eläkeläispersu

      Persujen loistavan vaalivoiton jälkeen keinottelijoiden täytynee vähän muuttaa taktiikkaansa, sillä muutkin Euroopan kansat saattavat alkaa vaatimaan sitä, että parlamentti päättää kaikista tukipaketeista (vakausrahastoon sijoitettavat suojelurahat). Tällöin keinottelijapankkiirien elämä tulee hieman hankalammaksi, mutta etuoikeuksia jää silti riittävästi jäljelle.

      • persut rulaa

        VaRO


      • otin persua

        Hei


    • vahinkoa Suomelle

      Katainen on liian tyhmä ymmärtääksen mitä on tekemässä. Kataisen matikkapää ei kestä(lyhyt matikka 6) liian suuria lukuja. Siksi Kataista ei saa päästää enää hallitukseen.

    • tempputyöllistetty

      Toivottavasti kunnioitetaan vaalitulosta,
      jotta
      ei täällä tulee samaa kuin Afrikassa.

      Toivottavasti Jyrki ainakin tekee töitä niin kauan,
      että saadaan valtionvelkaantuminen kuriin,
      ettei
      jää mihinkään "eläkkeille"


      Muuten, Paljonko "tempputyöllistäminen" väheni,
      kun Kokoomus oli vallassa?

    • Eläkeläispersu

      Bengt Holmströmin viisaat ajatukset on tuotu esiin myös Kauppalehdessä. Jyrkin puheenparret ennen vaaleja tuntuvat tässä valossa aika köykäisiltä, mutta olihan niillä kokoomuslaisiin äänestäjiin hyvä pelotevaikutus.


      http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=20110471247

    • Ikävä kyllä

      Suurin osa kokoomusäänestäjistä ei tuollaisista asioista mitään tajua, eikä tuollaisia linkkejä lue.

      • Eläkeläispersu

        Olen minäkin havainnut sen, että Kokoomuksessa on paljon perinne-äänestäjiä. Jos rikas isoisä on aina äänestänyt Kokoomusta, niin eipä suuren perinnön saaneen pojanpojankaan kannata puoluetta vaihtaa. Näin se maa makaa.


      • Äimän Käki
        Eläkeläispersu kirjoitti:

        Olen minäkin havainnut sen, että Kokoomuksessa on paljon perinne-äänestäjiä. Jos rikas isoisä on aina äänestänyt Kokoomusta, niin eipä suuren perinnön saaneen pojanpojankaan kannata puoluetta vaihtaa. Näin se maa makaa.

        Jos suurin osa tuloista on pääomatuloja, niin sitten on ihan älykästä äänestää kokoomusta (tai ruotsalaisia). Muussa tapauksessa se on äärimmäistä tyhmyyttä: kuin ampuisi itseään jalkaan.

        Mutta hyödyllisiä tyhmyreitähän Suomessa riittää; eihän kokoomuksen tarvitse muuta kuin mainostaa olevansa työväenpuolue...


    • Eläkeläispersu

      Vaikka Katainen ja Kiviniemi pelottelivat meitä katastrofilla, jos emme suostu tähän Portugali-puhallukseen, niin paniikkiin ei ole pienintäkään aihetta. Finanssimaailman lopullista rysähdystä ei tarvitse pelätä, sillä eihän siinä tapahdu varsinaisesti yhtään mitään. Finanssiruhtinaiden suuret ja täysin arvottomat virtuaalirahasummat vain nollataan, ja nämä huijarikeinottelijat irtisanotaan tehtävistään. Tästä alkaa uusi parempi maailma meille tavallisille reaalimaailman rahaa käyttäville ihmisille.

    • Äimän Käki

      "Euroopan johtavat pankkiirit ovat parhaillaan järjestämässä täydellistä puhallusta, jossa heidän tarkoitus on kaapata itselleen kaikkien EU-maiden veronmaksajien rahat. "

      Juuri tästä on kysymys, eikä mistään muusta. Kyseessä on maailman suurin bluffi, johon vain kaikkein tyhmin ja höynäytettävin pokerinpelaaja voi langeta. Kuten esimerkiksi Katainen, joka on poliittinen broileri, asiakirjanväärentäjä, eikä ymmärrä yhtään mitään yhtään mistään muusta kuin chicagolaisesta "talouspolitiikasta", jossa kansalaisten rahat lapioidaan kansainvälisen suurpääomanomistajaryhmän taskuun.

      Palkaksi Katainen saa sitten vähän lisää velkaa ruotsin kruunuina, jotka hän voi jakaa kaikkein ahneimmille äänestäjilleen veronpalautuksina.

      • Eläkeläispersu

        Olipa osuva luonnekuvaus Kataisesta. Katainen on liian nuori ja kokematon neuvottelemaan Euroopassa huijaripankkiirien kanssa, ja siksi häntä vedetiin nenästä. Suomalaiset veronmaksajat joutuvat maksamaan tämän hölmöilyn.


    • eeuuorjaksi

      Kun tämä täydellinen puhallus on loppuunsuoritettu, ellei se syystä tai toisesta epäonnistu, niin Suomikin on täydellisesti saatu tulevan EU-liittovaltion talutusnuoraan ja kontrolliin ja kiristysliekaan. Tästä on jo saatu esimakua Olli Rhenin taholta, mitä tulevan pitää.
      Rahaeliitti on silloin myös saanut kansan myös Suomessa hallintaansa ja ns. "kaitselmukseen", velkakuorman kautta.
      Se tulee sitten näkymään ja tuntumaan kaikessa.
      Nykyajan orjamaanosa nostaa päätään. Tavallinen kansa ja työtätekevät orjuutetaan yhä raskaamman rahaikeen alle.
      Katainen kauniista puheistaan huolimatta tekee työtä käskystä rahaeliitille.
      Maksoi mitä maksoi.

    • Eläkeläispersu

      Juttu vaikuttaa nyt entistä ajankohtaisemmalta. Kyllä se Soini on vaan viisas mies, koska hän osasi ennustaa Kreikan tapahtumat oikein jo kuukausia sitten.

    • P.uhallus

      ei huolta. ainakaan kokoomuksen suunnalta. varmistukaa itsekin ja yllätykkää iloisesti.

      hakusanapötkyksi ---- rehellisyys on meidän leipälaji

      ... ja sinäkin nukut yösi aivan uudella tavalla...

    • Eläkeläispersu

      Martti Ahtisaari ja Jaakko Iloniemi olivat suomalaiset allekirjoittajat siinä kirjeessä, jonka Soros ja muut rikkaat keinottelijat lähettivät EU-valtioiden päättäjille vaatien verotusoikeutta, jotta veronmaksajat saataisiin maksamaan sijoittajapankkiirien tappiot. Puhallus siis etenee ihan keväällä kerrotun suunnitelman mukaan.

    • jutta_ahkeroi

      Jutta avustaa puhalluksen toimeenpanossa todella ahkerasti. Tällaisesta uhrautuvaisuudesta köyhät suomalaiset ovat mielissään.
      ELÄKÖÖN IHANA EU JA EURO!

    • juu on

      Jyrki on TÄYDELLISESTI pankkien ja suurpääoman TALUTUSNUORASSA johon Juttakin pakosta on joutunut jos haluaa olla hallituksen JÄSEN.

      Vaalit voivat muuttaa asetelmia.

      • Puhallus etenee suunnitellusti

        Tämä jo vuosia sitten huolella valmisteltu puhallus etenee ihan suunnitellulla tavalla. Eri maiden ministerit tekevät keinottelijapankkiirien puolesta varsinaisen likaisen työn eli pelottelevat kansalaisiaan maailmanlopun kauheuksilla ellei rahaa heti lahjoiteta näille keinottelijoille. Jyrki ja Juttakin pelottelevat suomalaisia kaikin voimin, jotta kansalaiset mielellään luovuttaisivat (yhteisen edun nimissä???) rahansa keinottelijapankkiireille.

        Vaikka tämä puhallus on selvästi tuotu esiin monilla foorumeilla, niin yksikään valtio eikä yksikään ministeri ole koskaan uskaltanut lähteä puolustamaan tavallisen veronmaksajan oikeuksia, vaan kaikki ovat taipuneet ilman mitään kritiikkiä keinottelijapankkiirien tahtoon. Kaikkien maiden hallitukset ovat näköjään täysin voimattomia näiden finanssikeinottelijoiden edessä.


    • hämeenheikki

      Vaikka asia on ollut jo vuosia kaikkien tiedossa, niin päättäjämme eivät tee mitään tämän hulvattoman menon lopettamiseksi.

    • Loppunäytös pian käsillä

      Keinottelijapankkiirien järjestämän puhalluksen loppunäytöstä valmistellaan jo kiivaasti. Suurkeinottelija Soros ja kansainvälisen valuuttarahaston johtaja Lagarde ovat sitä mieltä, että on enää kolme kuukautta aikaa putsata kaikki EU-maiden veronmaksajat. Pitäkää lompakkonne nyörit nyt tiukalla, tain muuten olette Jouluna rahattomia!

      http://www.iltalehti.fi/talous/2012061315700965_ta.shtml

    • kunniakamreeri
    • Hah..haaa

      Eduskunta, Ruotsalaiset, kukkahattu tädit.
      Oikeuslaitos mutta kenen. Lahjus tuomiot kokomuksen eduskunta ryhmä ja sen kannanotot Iken tuomion jälkeen. Hah..Hah haa.
      Mutta nyt Jussi tekikö oikein isonkin rötöksen.

      • Ihan mahdoton rötös

        " Mutta nyt Jussi tekikö oikein isonkin rötöksen. "

        Kyllähän Jussi teki älyttömän suuren rötöksen tässä vähemmistöjen diktatuurissa. Jussi lausui ihan selkokielisesti ääneen sen, mitä kaikki rehelliset suomalaiset ajattelivat, mutta se ei vähemmistöjä liehittelevän korkeimman oikeuden eikä vanhojen puolueiden kansanedustajien mielestä ole oikein. Ihmisten pitäisi vain antaa vähemmistöjä liehitteleviä valheellisia lausuntoja, niin sitten kaikki olisi kohdallaan.


    • puukkoojunkkari

      Eihään Jussi mitään väärää ole teheny, mutta sirkus piti järjestää siksi, etteevät ihmiset kiinittääsi niin paljua huoomiota Espanjaan lapioitavaan rahaan. Hallituspuolueet osaasivat ajoottaa jupakan ihan oikein.

    • Veronmaksajat on kohta putsattu, joten Jyrki ja Jutta voivat kohta saada keinottelijapankkiireilta bonusta hyvin suoritetusta pelottelusta.

    • kupla puuuhhhhkeaa

      Ihmettelen miksi eu valtiot ovat jokainen satojen miljardien veloissa.


      Euroopan velkakriisi ei rajoitu ongelmamaihin Kreikkaan, Irlantiin ja Portugaliin. Viime vuoden lopulla 27 EU-maan yhteenlaskettu julkisen sektorin velka nousi jo lähes 10 biljoonaan euroon eli kymmeneentuhanteen miljardiin euroon (10 000 000 000 000).

      Kolmessa vuodessa velkapotti on paisunut noin 2,5 biljoonaa euroa. Samaan aikaan velan osuus bruttokansantuotteesta on kivunnut 59 prosentista 80 prosenttiin.

      On todella suurenhuijauksen piirteet

    • !"#¤%&/()=?=)(/&%¤#"

      Noinhan tuo asia on, ja noin on käynyt.
      Jutta reppana, ja koko demurosvokaarti pääsi valtaan vilpillä Kokoomuksen huseerauskaveriksi, joten tyhmät työläiset tulevat kokemaan tyhmyytensä demuäänestäjinä suurena työttömytenä, ja hintojen kaikkinaisina nousuina.
      Ei halua kansa Helsinkiin orjuuten, tai muihinkaan kaupunkeihin, vaan heidät pakotetaan siihen, ja sen myötä heiltä viedään lopukin omaisuus mitä sattuvat maaseudulla omistamaan.
      Siellä sitten betonislummikenostosaan he nöyrinä tekevät mafioosoille pimeitä hommia aina kun käsky käy, ja konnat niin suovat käyvän. Ei saa yhteiskunta verotuloja, eikä kyllä SAK/demarirosvotkaan "jäsenmaksurahojaan".

      Soini ja Väyrynen piti lynkata poliittisesti, koska kumpikin oli oikeassa, ja ketkut päästää valtaan ketkumediansa avustuksella.
      Sitten vielä tuole helkutin ketkumedialle piti alkaa keräämään pakkoveroa, jotta rosvopolitrukit saavat syötettyä valheitaan kansalle.
      Tki he samalla keräävät "urheilun" kautta itselleen hilloa myöskin., kun kalliita "urheiluohjelmia" myydään näytettäväksi orjalauman "viihteeksi".

      Ei huomaa demuäänestäjä kusetustaan, sen enempää, kuin niinsanottu kokoomuksen tuntoon tullut pikkuporvariressukkakaan "miniomaisuuksineen ja mersuineen".

      Nykyhallitus on tehnyt yhteiskuntarikoksen, mutta kukapa tuota tutkii, kun on kaikenmaailman demlat ja muut koijarit lakinuijan varressa lakeja tulkitsemassa.

      Soini ja Väyrynen olivat liian pehmoja tuolle nykyhallitusrosvolaumalle hanttiin panemaan.
      Tai liekö pehmouskaan kysymyksessä, vaan yksinkertaisesti heiltä tukittiin kaikki vaikuttamisen mahdollisuudet, niin median, kuin oikeuslaitoksen tai minkään muunkaan instanssin kautta.

      Vaviskaa köyhät, sossuhanat sulkeutuu, ja tulee kadulle lähtö kerjuu ja orjahommeleihin.
      Pieneläkeläiset voivat tyytyä tulevaisuudessa vanhuudessaan tuijottamaan sitä Guzeniinan perälautaa, minkä tuokin ketku sanoi ottavan käyttöön, jos vahustenhoitolakiin ei saada lakiin perustuvaa "minimihoitaja määrää".
      Siinä jälleen yksi demukusetusvalehtelu esimerlkkinä.

      Muualla maailmassa tuollainen rosvohalitus olisi jo kaadetu kansantoimesta, mutta eihän meilä, kun siellä on niinsanottu vasemmistokin kusettamassa, joka aina rähinöi, kun on oppositiossa. Kylläkin nuokin järjestetyt rähinöinninit ja lakkoilut ovat sattuneet eniten juuri heihin itseensä kuten demu/vasurijohto oli tarkoittanutkin osuvan porvareiden rikastuttamiseksi.
      Siellä ne vakuutusyhtiöiden, ynnä muiden PANKKIEN, ja yhtiöiden hallituksissa sitten savat korvauksen kun ovat noin toimineet. Siellähän oloaan he puolustelevat, että he ovat valvomassa työläisten etuja!!!!!
      Ja kissanviikset, omaa persettään ne ovat siellä lihottamassa.

      Koko kansa tulee kärsimään, ja rajusti, kun uskoi demariketkuja viimevaalienkin. alla.

    • puukkoojunkkari

      Eipä taira tulla paljua veroonpalautuksia ensi jouluna, kun kaikki rahaat pitää lährettää Espanjahan ja Itaaliahan.

    • kokoomus vai persut

      Olen äänestänyt kokoomusta. Nyt pitää harkita tarkkaan pitääkö sitä puoluetta vaihtaa. Rahaa saa minun lapsenlapsenlapsenikin lähettää vielä etelä Eurooppaan 100-vuoden päästä.

      Perussuomalaiset ei ole puolueena täydellisiä, mutta ainakin se on varma, ettei Soini lähetä rahaa kankkulankaivoon.

    • Lisää rahaa Kreikkaan!

      Jyrkin ja Jutan kesäloma viivästyy, sillä heidän täytyy vielä ennen lomaansa lapioida lisää rahaa Kreikkaan. Kyllä keinottelijapankkiirien puhallus on hyvin suunniteltu, koska sitä ei millään saada loppumaan.

      http://www.iltalehti.fi/talous/2012070115787552_ta.shtml

    • kerroppas EURO

      joku tietäväinen, olikos ennen nuo maat kriisissä eli siis ennen kuin Euroon liittyivät???

      Eivät olleet, ei tarvinnut muiden Euroopan maiden maksaa koskaan heille ylimääräisiä rahoja, ja miksiköhän?

      Mikä teki tuon velkamaksun?
      Euroon liittyminenkö???

      Mistä saamme vastauksen tuohon asiaan????

      HALOO????

    • juoppo-julle

      Maksoin tänään osuuteni Espanjaan ja Italiaan. Ostin aamupäivällä pullon sekä espanjalaista että italialaista viiniä. Olen siin mallikelpoinen EU-kansalainen.

    • Slovenia on seuraava potilas!

      Rahoitusalan asiantuntijoiden mukaan Slovenia on seuraava maa, johon Jyrkin ja Jutan pitää alkaa lapioida suomalaisten veronmaksajien rahaa. Olisikohan Jyrkin ja Jutan aika pitää jo pieni tuumaustauko ja aloittaa eroanomuksen kirjoittaminen EU-herroille. Ei Suomi millään kestä tällaista rahanjakamista kaikkiin velkaisiin maihin. TÄSTÄ TÖRTTÖILYSTÄ ON NYT TULTAVA LOPPU!

      http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2012/07/03/ekonomistit-seuraavana-hataapua-on-pyytamassa-slovenia/201232773/12

    • Neuvotteluasema toivoton

      Asiantuntijoiden mukaan Suomen asema keinottelijapankkiirien pelipöydissä on jo toivoton, mutta Suomea ei kuitenkaan heitetä ulos, sillä kaikkia rahoja ei ole vielä saatu. Kunhan kaikki suomalaiset ovat maksukyvyttömiä, niin sen jälkeen Jyrki ja Jutta eivät saa enää kutsua EU:n neuvottelutilaisuuksiin. Sitten tämä euro-hörhöily viimein loppuu, mutta maksamista riittää vielä lapsenlapsillekin.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012070415797427_uu.shtml

      http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2012/07/04/pankki-evm-ei-jyraa-suomea-jonka-rahoja-tarvitaan/201232839/12

    • Kansa haluaa eroon eurosta

      Suomalaiset ovat saaneet jo tarpeekseen tästä puhalluksesta, ja siksi suurin osa kansasta haluaa eurosta eroon. EU-intoilijatkin tulevat vähitellen järkiinsä, vaikka Jyrki ja Jutta ovat vielä euro-huumassa.

      http://www.iltalehti.fi/talous/2012070715754899_ta.shtml

    • Rahat tai henki

      Etelä-Euroopan velkamaiden ministerit ovat aloittaneet jo kovan uhkailun, jotta Suomen veronmaksajat maksaisivat kiltisti keinottelijapankkiirien (saksalaiset ja ranskalaiset pankit) pelivelat. Poliitikot tekevät siis kiltisti likaisen työn eli hoitavat kiristämällä perinnän. Tämä puhallus on loistavasti suunniteltu, ja siksi Jyrki ja Jutta eivät vieläkään tajua, että heitä viedään kuin pässiä narussa.

      http://www.kauppalehti.fi/etusivu/espanjan paaministeri kovistelee suomea/201207210313?

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288482568048.html

    • rankki pöhnä

      Suomalaisessa politiikassa mikään ei muutu niin kauan kun vanhat puolueet (keskusta,kokoomus,demarit,rkp,) ovat vallassa. Kaikki nämä jatkaa tuhoisaa politiikkaa. Heidän EU luomus on tuhoutumassa pala palalta . Kerta toisensa jälkeen nämä sokaistuneet puoskarit yrittävät saada juopuneen rapulassa makaavan ryysyläisen virkoamaan tuhdilla lisäryypyllä.
      Rehu-Olli juottaa rankkia ja keskusta on kusessa. Kannatus ei nouse näillä eväillä.
      Kiviniemen kortit on katsottu. Ne olivat sitä samaa kokoomus skeidaa kuin Jyrki boylla.
      Perus-Suomalaiselle järkeville ajatuksille on todellakin käyttöä.

    • Pankkiirit voittivat jälleen

      Pankkiirit voittivat jälleen Jutan kädenväännössä. Espanjan valtiovarainministeri De Guindosin mukaan vakuudet tulevat kattamaan ”pienen prosenttiosuuden” Suomen takaamista lainoista, joilla rahoitetaan Espanjan pankkisektoria. Suomi ei siis ole saamassa vakuuksia koko takaamalleen lainasummalle.

      Kyllä keinottelijapankkiirit osaavat hyvin Juttaa käsitellä, koska hän ihan tahdottomasti suostuu vaikka millaiseen kusetukseen. Olisikohan aika laittaa neuvotteluihin jämeriä miehiä, niin Suomi ei silloin joutuisi konkurssiin?

      http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2012/07/10/espanja-vakuussovussa-kyse-paivista/201233252/12

    • Ero eurosta täysin varmaa

      Eiköhän nyt ole jo aika tunnustaa, että Jyrkin ja Jutan eurovouhotus on tullut tiensä päähän, koska Italiakin pyytää apua velkaongelmiinsa. Italia on Euroopan velkaisin maa, jonka auttamiseen eivät mitkään maailmasta löytyvät rahat riitä. Vastuullisuuden nimissä Jyrkin ja Jutan on nyt viimeistään päätettävä erota uppoavasta eurosta tai muuten ...

      http://www.kauppalehti.fi/etusivu/italia harkitsee avunpyyntoa euromaille/201207213175

      http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2012/07/11/katainen-hslle-totaalikatastrofin-vaara-hirmuinen/201233284/12

    • Ero eurosta julkistamista vaille

      YLE:n hastattelussa Olli Rehnkään ei enää tyrmännyt täysin Suomen eroa eurosta, joten ratkaisu on ilmeisesti jo tehty. Kansalle tätä ilosanomaa ei kuitenkaan vielä kerrota, sillä se olisi liian kova pala Jyrkille ja Jutalle. Nämä kokematomat ministerimme haluavat vielä hetken uskoa euron ihanuuteen, vaikka Timo Soini kertoi yli vuosi sitten, mitä tulee tapahtumaan Espanjassa ja Italiassa.

      http://www.talouselama.fi/uutiset/rehn ylelle erosuunnitelma voi olla vaarassa toteutua/a2136949

      http://yle.fi/uutiset/rehn_varoittaa_eroselvityksien_vaaroista/6214572

      • kokoomus kuutamolla

        Kataisesta on tulossa kaikkein aikojen surkein pääministeri.
        Muut kokoomusveljet hölmö Stubb ja torkkuja Sasi ylistävät vielä EU:n erinomaisuutta.
        Risto Pennanen kirjoittaa niin kun asiat oikeasti ovat.


    • puukkoojunkkari
    • Loistava suunnitelma

      Keinottelijapankkiirit hykertelevät, koska EU-valtioidet ymmärtämättömät ministerit toimivat täysin heidän haluamallaan tavalla. Kiihtyvällä vauhdilla veronmaksajien oikeaa rahaa kärrätään keinottelijapankkiireille. Virtuaaliraha pystytään siis muuttamaan oikeaksi rahaksi, kunhan puhallus vain suunnitellaan kunnolla.

      http://www.talouselama.fi/uutiset/eulahteet kreikka on taysin pois raiteiltaan/a2137814

    • Kreikkaan lisää rahaa

      Jutalle tule kiireitä, sillä hänen pitää taas viedä kottikärryllinen suomalaisten veronmaksajien rahaa Kreikkaan, jotta Suomi ei joutuisi vaikeuksiin. Vastuuntuntoisena ministerinä hän sen varmasti tekeekin.

      http://www.iltalehti.fi/talous/2012073115902540_ta.shtml

    • Loppusuoralla ollaan

      Keinottelijapankkiirien masinoima puhallus on jo loppusuoralla, koska EKP aloittaa rajoittamattomat tukiostot keinottelijapankkirien tulojen takaamiseksi. Kun muutama kuukausi on kulunut, niin yhdelläkään tavallisella veronmaksajalla ei ole enää rahaa, vaan kaikki rahat on saatu siirrettyä keinottelijapankkiirien tileille. Puhallus tulee siis onnistumaan ihan suunnitelmien mukaisesti, sillä kaikkien EU-maiden ministerit ovat täysin tahdottomia tolloja.

      http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2012/09/06/ekp-aloittaa-tukiostot-ei-ylarajaa/201237276/12

    • Vauhtia masiinaan!

      Keinottelijapankkiirien järjestämä puhallus on nyt täydessä käynnissä, ja systeemi pelittää hyvin. Viimeisen Kreikka-operaation yhteydessä siirrettiin taas kymmeniä miljardeja EU:n veronmaksajien rahaa Saksan ja Ranskan pankeille, jotka olivat härskisti pelanneet Kreikan rahoituksessa. Kyllä olisi taas nuijalla töitä!

      http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2012/11/28/tama-viela-puuttui-nyt-pelastamme-vipurahastoja/201242738/170

      http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2012/12/02/nain-se-etenee-eurokraattien-vallankaappaus/201243071/170

      • Kirottu kirosanafiltteri

        Palstan kirottu kirosanafiltteri sotkee kaikki Taloussanomien sivostoilta otetut linkit, joissa on Jan Hurrin nimi. Kirjoittakaa linkissä tähtien paikalle "hurri", niin sitten oikea artikkeli pitäisi löytyä.


    • Keinottelijapankkiirit rikastuvat edelleen

      Raha virtaa hyvin keinottelijapankkiireille. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Jyrki ja Jutta vain ihmettelevät, kun karavaani kulkee, mutta eivät voi tehdä yhtään mitään asian muuttamiseksi. Suomalainen veronmaksaja kiroilee katkerasti, mutta EU-uskovaiset ministerimme Jyrki ja Jutta eivät tätä napinaa halua kuunnella.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012120516409387_uu.shtml

    • Kukkelperi

      Älkäähän nyt, lapset kohkatko niin perkuleesti. Sivistys-, kyky- ja vastuupuolue kokoomuksella on homma hanskassa, sillä se on ylivoimaisesti paras pakkoruotsin ja ruotsalaisten ehdottoman oikeutettujen etuoikeuksien takuupuolue, ja siksi kaikki Ruotsia ja ruotsia rakastavat ruotsalaiset sekä ruotsinmieliset tekevät fiksusti, kun äänestävät joko rkp:tä tai kokoomusta, niin ääni taatusti menee pakkoruotsin tukemiseen ja verorahat ruotsalaisten taskuun.

    • Novaninistöt

      Kyllä on kokoomuksen touhu ihmeellista. Ölekely-yhteiskunasa on johtavat kokkareet omineet todella katsomo-osan,josta huutelevat työtätekeville.

      • Uhkana tuho

        Tästä syysteemistä on päästävä eroon. Poliitikot vastustavat kansanäänestystä EU:sta. He ovat aivopestyjä tolloja. Netissä on addressi, jossa kerätään nimiä kansanäänestystä varten. Nyt ei auta muu kuin kansan ottaa valta poliitikoilta, muutoin kaikki menee.


    • rikollisten eu

      EU:n yhteinen velka 33700 miljardia. Ihmettelen tätä kuitenkin pankit tekee miljardi tulosta ja valtiot ovat konkurssin partaalla velalla hoidettuja.

    • Ei valheita please

      Onko kukaan kiinnittänyt huomiota, miten paljon euroopassa poliitikot hönttäävät veronmaksajien kustannuksella? On se kallista lystiä euroopalaisille oikeita töitä tekeville kustantaa kaikki ne joutavat palaverit. Eipä ole mikään ihme, että halutaan ihmisten tekevän töitä vanhuksiksi, sillä toistenhan on rahoitettava niiden koheltaminen. Kataiselle on syntynyt päähänpinttymäksi eläkeiän nosto, vaikka ei kykene työllistämään meidän nuorisoammekaan. Kysymys kuuluukin: Onko eläkerahat hävitelty, vai miksi ihmiset eivät saisi jäädä eläkkeelle pitkän työrupeaman päätteeksi?Selitykseksi ei todellakaan kelpaa huoltosuhteen vääristymä, sillä sellainen väite on suoranainen valhe.

    • liioitelkaa

      Älkää

    • MIS teilla

      VAL

    • suuri puhallus

      Ajankohtaista täyttä asiaa. Lukekaa Risto Pennasen kolumni talous-sanomista
      tuolta vähän ylempää.

    • otetaan osinkoveroa

      Nyt

    • eirtoiqo

      Hiervettä

    • Hej puhallus

      Hej

    • maksan eläkkeesi

      Hei

    • Ruoholahdessa

      Olen

    • leikataa elakkeita

      Leikataan

    • taas lisäveroo

      On

    • S panee tuleman

      T

    • ivan jekils

      Hutranov

    • tuhon tie

      Historian kirjoitukset tulevat aikanaan tuomitsemaan innokkaat EU-veljet, miten sokeasti he ajoivat Euroopan tuhoon.
      Juoppo Eu menehtyi alkoholimyrkytykseen, kun Eu veljet korjaussarjaa juotti kerta toisensa jälkeen.
      Eurovaalien jälkeen nämä veljet todenteolla aloittavat tämän viimeisen mestaroinnin ja potilas menehtyy.

    Ketjusta on poistettu 45 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1673
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1310
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1118
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1097
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      888
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      881
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      850
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      773
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe