kokematon poikaystävä

Johkis82

Moi, olen 29-vuotias nainen ja päätin kysyä ihmisten mielipiteitä mun "ongelmasta".
Tutustuin netin kautta 34-vuotiaaseen mieheen.Eka vaihdeltiin viestejä viikon verran ja koska asumme samalla paikkakunnalla ja viestien perusteella mies vaikutti ihan tavalliselta ja mukavalta tyypiltä, niin uskalsin lähteä hänen kanssaan treffeille.

Tapasimme kahvilassa. Mies oli fiksu, hyvin mukava, kohtelias ja ihan hyvän näköinen perusmies.Tosin mies oli aika vähäpuheinen ja vähän sellainen joojoo- mies mutta ajattelin sen olevan alkujännitystä. No tultiin kuitenkin ihan hyvin juttuun ja meitä yhdisti sama musiikki ja leffamaku ja ollaan kumpikin liikuntaa harrastavia ihan tavallisia sinkkuja. No mies sitten ehdotti, että tapaisimme jo seuraavana päivänä uudestaan kävelylenkin muodossa. Suostuin, koska olin jo vähän ihastunut häneen.

Seuraavana päivänä sitten menimme lenkille ja meillä oli ihan hauskaa keskenämme. Mies ehdotti, että käytäs vuokraamassa leffa ja mentäisiin hänen kotiinsa katsomaan sitä. Suostuin toki ja olin utelias näkemään hänen kotinsa.
Miehen kotona sitten katottiin leffa ja syötiin...sohvalla istuskeltiin vierekkäin. Odotin koko ajan, että mies alkaisi "lähentelemään" minua, pussailemaan ja sensellaista. Olin varma, että illan kuluessa päädyttäisiin vielä sänkyyn ja olin jo päättänyt, että suostun seksiin, jos hän sitä haluaa. Mutta ei. Mies istui sohvalla vieressäni, tuskin kosketti minua. No ilta kului ja ajattelin, että rohkaisen mieleni. Aloin halailemaan häntä, suutelin ja kysyin, että tekeekö hänen mieli. Miehen reaktio oli, että onkohan se ihan vielä soveliasta ja olenko varma että haluan. No yllätyin tietenkin ja sanon etten tietenkään ala painostamaan jos hän ei halua. Mies sanoi, ettei hänellä ole ollut tapana mennä niin pian sänkyyn uuden tuttavuuden kanssa. Ajattelin että oho, onko tuollaisiakin miehiä vielä olemassa, en oikein tiennyt edes mitä ajatella. No koska meillä oli ollut hauska ilta, ehdotin uusia treffejä. Mies suostui.

Olemme me nyt tavanneet yhteensä kahdeksan kertaa, kahdessa viikossa. Vieläkään mies ei ole ehdottanut seksiä, tosin hän on erittäin innokas suutelemaan.
Eilen hän sitten treffeillä uskoutui minulle ja kertoi että hänellä ei ole koskaan ollut tyttöystävää ja hänellä on vielä poikuus tallella! Mies on siis 34-vuotias! En meinannut uskoa korviani ja ajattelin että hän on joku uskovainen tai jotain sellaista. Mutta ei, hän vain totesi, että hän on ollut yksin koko elämänsä ja naisia ei ole ollut.

Toinen seikka, mikä hänessä on outoa, on hänen kaverittomuus. Hänellä ei ole yhtäkään kaveria. Tämä mies on siis yksin kaikki vapaa-aikansa...
Hän on ihan normaali töissäkäyvä mies jne. Vapaa-ajallaan hän lähinnä harrastaa liikuntaa tai on tietokoneella. Hänen kotinsakin on hyvin siisti, osaa siis huolehtia itsestään.
Mutta jokin tässä miehessä pelottaa minua. Ehkä se kaverittomuus eniten. Ymmärrän, että mies jää helposti ilman naista, koska hn ei käy ollenkaan baareissa tai muutenkaan viihteellä. Itse olen samanlainen; en ole koskaan viihtynyt yökerhoissa.
Mutta seksielämän olen aloittanut jo kymmenen vuotta sitten. Minulla on ollut kaksi pitkää parisuhdetta ja seksikumppaneita minulla on ollut äkkiä laskettuna ehkä 15.
En oikein tiedä mitä tehdä. Tunnen miestä kohtaan jonkinlaista sääliä. Hän on luonteeltaan todella kiltti ja kultainen herrasmies. Uskallanko alkaa hänen kanssaan oikeaan suhteeseen? Riitänkö hänelle? Entä kun pääsee "naisen makuun", lähteekö hän samantien hakemaan lisää kokemuksia?
No en ainakaan vielä ole jättämässä häntä, koska meillä on ihan hauskaa keskenämme.
Mutta kysyn onko muilla kokemuksia näistä kokemattomista miehistä?
Kerroin tarinani parhaalle kaverilleni ja hän ei osannut neuvoa minua.

53

6717

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdgsagdsa

      Kyseessä on peräkammarimies joka on ns. tossu. Kiltti nössö. Jos ei oo kavereita yhtään niin kertoo paljon tyypistä.

      Pysy kaukana tuollaisesta, koska tämän kaltaiset ovat käveleviä ruutitynnyreitä. Viimeistään huomaat siinä vaiheessa kun olet jättämässä sitä niin se ripustautuu suhun ja uhkailee itsarilla ja alkaa terrorisoimaan sua.

      Kerro myöhemmin miten aiot jatkaa suhdetta hyypiön kans.

      Tähän ketjuun tulee muita tuon kaltaisia luusereita puolustamaan hyypiötä, mutta näet tnäiden "ATM:n" ajatusmaailman tuolta sinkut palstalta.

    • 5+12

      No ei se tilanne nyt välttämättä niin kauhean paha ole kuin mitä edellinen väittää. Kaikki ei vaan ole kauhean sosiaalisia ja joillekin nainen on sekä rakastettu että paras ystävä.

      Moni on neitsyt vielä kuollessaankin, tiesitkös sitä? Jotkut ei vaan löydä sopivaa, jotkut on liian estoisia yhden illan juttuihin ja joillekin tulee valtavat suorituspaineet jossain kohtaa, kun on jo "vanha" ja edelleen vailla seksikokemuksia. Olin itse päälle kahdenkymmenen kun luovuin neitsyydestä - nyt ollut tuon saman miehen kanssa yhdessä jo vuosia eikä ole kiire mihinkään ;) Jos seksi on hyvää ja vaihtelevaa, pääsee kokeilemaan erilaisia asioita, ei muita kokemuksia (=ihmisiä) välttämättä edes tarvitse. Mies voi olla tällainen. Toki sitä ei voi koskaan tietää, vasta aika kertoo.

      Mietipä, miten hyvä tilaisuus sinulla on kouluttaa itsellesi loistava rakastaja! Miehellä ei ole kokemuksia, joten voit luultavasti suht helposti ohjailla miestä tekemään sitä, tätä ja tuota, ja kokeillaas vielä tätä juttua kun ei kukaan ole suostunut aiemmin ;) Kyllä siitä kokemattomuudesta voi olla hyötyäkin. Voit opettaa miehelle kädestä pitäen mitä on naisen nautinto. Toki seksi varmaan alkuun on vähän epämääräistä räpeltämistä, mutta kannustaen mies varmasti oppii.

      Ihan on sinusta itsestäsi kiinni, miikä jutussa eniten painaa - vai painaako mikään niin paljon, ettei suhteeseen voi heittäytyä. Mieti, mitä haluat ja mieti, voisiko tuo mies sen antaa. Mieti, mitä annettavaa sinulla on miehelle - tangoon tarvitaan aina kaksi.

    • afino

      Toisaalta, se ettei lähtenyt kanssasi seksiin, kertoo siitä ettei naiset ole hänt- karttaneet vaan toisinpäin.

      Veikkaan että hänellä on helvetin pieni muna. Jos ei ole, on varmasti ihan ok mies sulle! Tosin edelleen: olen melkein täysin varma että hän omaa erittäin pienen peniksen ja häpeää sitä. Siksi hän yrittää saada sut ensin rakastumaan jonka jälkeen sua ei välttämättä enää haittaisi hänen vehkeensä pieneys.

      • Kohtalosisko

        Pienikaluisilla miehillä usein on juuri tuollainen taktiikka käytössä. Eli ollaan ensin oikein herrasmiehiä ja kohdellaan naista kaikin puolin erinomaisesti. Nainen rakastuu ja hänen tunteensa syvenevät. Samaan aikaan mies kuitenkin kertoo, ettei halua vielä seksiä. Nainen alkaa jo himoita miestä mutta pidättäytyy.

        Lopulta tulee se hetki, että pikku hiljaa riisutaan vaatteet. Kun sitten naiselle paljastuu karu totuus, hän ei ensi sekunneilla osaa järkytykseltään osaa päättää, miten asiaan suhtautuisi. Rakkaus miestä kohtaan ja useita viikkoja tukahdutettu seksuaalinen halu kuitenkin saavat aikaan sen, että nainen ei halua loukata miehen tunteita eikä sano sanaakaan peniksen pienuudesta. Seksiä siis harrastetaan. Vaikka yhdynnän aikana nainen ei edes ole varma, onko mies hänen sisällään vai ei, nainen ajattelee, että läheisyys tuntuu kuitenkin hyvältä ja että tämä on hänen "velvollisuutensa", koska mies on kuitenkin niin kultainen ja ihana.

        Pidemmän päälle tuollainen suhde ei tietysti voi toimia, sillä nainen ei voi tyytyä pelkästään suuseksiin eikä harjoittaa itsepetosta loputtomasti, vuosikausia. (Joku harvinainen poikkeus voi olla tyytyväinen prinssinnakin kokoiseen penikseen, mutta useimmat naiset tarvitsevat normaalin seksielämän). Jossain vaiheessa nainen alkaa tuntea halua normaalilla peniksellä varustettuja miehiä kohtaan. Tästä sitten seuraa hänelle itsesyytöksiä ja huonoa omatuntoa. Jotkut päätyvät pettämään ja kokevat kahta kamalampaa morkkista.

        Tuollaiseen kierteeseen ei kannata lähteä, se repii ihmistä sisältä. Sinun kannattaa nyt kysyä mieheltä suoraan, johtuuko hänen kokemattomuutensa ja seksin välttely pienestä peniksestä. Voit myös pyytää miehen kalua nähtäväksi. Jos vastaus kysymykseen on kyllä tai mies välttelee peniksensä näyttämistä, sinä voit asiallisesti ja hienovaraisesti todeta, että vaikka mies on ihana ja kultainen, teidän suhteellanne ei valitettavasti ole onnistumisen mahdollisuuksia.

        Toivottavasti kyse ei ole mikropeniksestä vaan jostain henkisestä traumasta tms., vaikka voivathan nekin joissain tapauksissa olla ylitsepääsemättömiä esteitä suhteelle. Voimia aloittajalle! t. saman kokenut nainen.


      • Jos tuollainen
        Kohtalosisko kirjoitti:

        Pienikaluisilla miehillä usein on juuri tuollainen taktiikka käytössä. Eli ollaan ensin oikein herrasmiehiä ja kohdellaan naista kaikin puolin erinomaisesti. Nainen rakastuu ja hänen tunteensa syvenevät. Samaan aikaan mies kuitenkin kertoo, ettei halua vielä seksiä. Nainen alkaa jo himoita miestä mutta pidättäytyy.

        Lopulta tulee se hetki, että pikku hiljaa riisutaan vaatteet. Kun sitten naiselle paljastuu karu totuus, hän ei ensi sekunneilla osaa järkytykseltään osaa päättää, miten asiaan suhtautuisi. Rakkaus miestä kohtaan ja useita viikkoja tukahdutettu seksuaalinen halu kuitenkin saavat aikaan sen, että nainen ei halua loukata miehen tunteita eikä sano sanaakaan peniksen pienuudesta. Seksiä siis harrastetaan. Vaikka yhdynnän aikana nainen ei edes ole varma, onko mies hänen sisällään vai ei, nainen ajattelee, että läheisyys tuntuu kuitenkin hyvältä ja että tämä on hänen "velvollisuutensa", koska mies on kuitenkin niin kultainen ja ihana.

        Pidemmän päälle tuollainen suhde ei tietysti voi toimia, sillä nainen ei voi tyytyä pelkästään suuseksiin eikä harjoittaa itsepetosta loputtomasti, vuosikausia. (Joku harvinainen poikkeus voi olla tyytyväinen prinssinnakin kokoiseen penikseen, mutta useimmat naiset tarvitsevat normaalin seksielämän). Jossain vaiheessa nainen alkaa tuntea halua normaalilla peniksellä varustettuja miehiä kohtaan. Tästä sitten seuraa hänelle itsesyytöksiä ja huonoa omatuntoa. Jotkut päätyvät pettämään ja kokevat kahta kamalampaa morkkista.

        Tuollaiseen kierteeseen ei kannata lähteä, se repii ihmistä sisältä. Sinun kannattaa nyt kysyä mieheltä suoraan, johtuuko hänen kokemattomuutensa ja seksin välttely pienestä peniksestä. Voit myös pyytää miehen kalua nähtäväksi. Jos vastaus kysymykseen on kyllä tai mies välttelee peniksensä näyttämistä, sinä voit asiallisesti ja hienovaraisesti todeta, että vaikka mies on ihana ja kultainen, teidän suhteellanne ei valitettavasti ole onnistumisen mahdollisuuksia.

        Toivottavasti kyse ei ole mikropeniksestä vaan jostain henkisestä traumasta tms., vaikka voivathan nekin joissain tapauksissa olla ylitsepääsemättömiä esteitä suhteelle. Voimia aloittajalle! t. saman kokenut nainen.

        pelko on vallatakseen, niin luepas vaikka nimim."A-mies":n teksti vähän alempaa. Samansuuntaista asiaa jo itsekin tuossa toka vika -kappaleessa pähkäilet. Turhan hienovarainen ei tarvitse olla, koska itsellesihän suhdetta haet ja kannat ainakin itseäsi kohtaan vastuun. Hieman selkärankaa pitää itselleen tärkeän asian edessä olla.
        Jos mies näyttää vastentahtoiselta ja alkaa keksiä verukkeita, on syytä reagoida.


    • Mietippäs..

      ..olet hänelle ainoa ja sinulla ollut 15 seksikumppania.. mistä ihmiset riitelee parisuhteessa eniten heti rahan tai uusperheissa toisten lasten jälkeen.. seksistä.. jätähän hänet peräkammarin tytölle ja ota mies.. johan tuo sääli kertoo jotain.

      • hei haloo

        no mitäs väliä sillä on, jos naisella on ollut enemmän kumppaneita? EI YHTÄÄN MITÄÄN.


    • A-mies.

      Jotain äkkiseltään tähän aikaan vuorokaudesta :)
      Tuossa on nyt roolit toisinpäin, Sinä olet nyt viejä ja "vonkaat", vaatii tiettyä kypsää otetta ja kärsivällisyyttäkin, mutta voi onnistuakin. Totta kai noita uhkakuvia on, kuten nuo pessimistimiehet yllä uumoilevat, mutta kannattaa yrittää. Onko mies ihan suorittavaa työtä tekevä peruskansalainen, vai löytyykö kenties koulutuksen kautta henkistä joustavuutta ja ymmärrystä siihen, että suhteen rakentamisessa Sinä olet pomo. Ja työ, mitä lieneekään, pärjääkö hyvin. Onko eristynyttä työtä, jos ei kavereitakaan ole.

      Pikku hilljaa koitat selvittää ajatuksiaan, ja heti kärkeen pitää tehdä joitakin ehtoja hyvin selväksi, esim. ettei seurustelu tarkoita riippuvuutta ja liimaantumista 24/7. Jos merkkejä näkyy, pitää perääntyä. Ja seksiä sulle ei ole tiedossa hetkeen aikaan, se vaatii miehelle totuttautumista ajatukseen. Miehen totuttautuminen itseesi menisi parhaiten jotenkin arjen ohessa puolihuolimattomasti vähitellen: alussa vaikka saunomisia suomalaisittain ilman taka-ajatuksia (ja vaikka uimapukukin päällä:) Niinkin sitkasta se voi olla. Ja näin pääsee ehkä miehen luonteesta perille, ettei tulisi yllä uhkakuvina mainittuja tilanteita yllätyksenä. Seksiaiheesta puhuminen luontevasti, ei vitsaillen. Sääliä ei tarvitse eikä pidä tuntea, ko.tyyppi ei siitä kärsi kummemmin, toisin kuin nykyajan hömppämedian perusteella luulisi. Toki yksinäisyytensä on totta, mutta on ollut oma valintansa.

      Tuosta voit yrittää ottaa selvää onko valmis lisäämään sosiaalisuuttansa, vai onko luonteeltaan kuin lapin kullankaivaja, jolle riittää tavata vieras pari kertaa kesässä. Sellaisen kanssa voi olla tylsää. "Riitänkö hänelle", se on turha kysymys, ns.kemiat ne määrää, ja mihin edelliset suhteesi ovat kaatuneet, sen puolen tunnet itse parhaiten. Tsemppiä siihen, että kohdallasi roolit ovat nyt "nurinperin", mutta sen minkä kestää niin voi olla että kasvattaa...

    • Ei enään

      Hei
      Olin tällaisen miehen kanssa suhteessa monta vuotta. Ja nyt erottuani voin sanoa että jos mies on kokematon tuossa iässä, hän on tottunut olemaan ilman seksiä ja ei tule haluamaan sitä myöhemminkään. Itse olen todella seksuaalinen ja ajattelin että voin opettaa häntä. No, ei voinut . Alussa yritti ja oli ok. Sai pitää valot päällä . Loppujen lopuksi meni siihen että homma tapahtui kerran viikossa /kuussa pimeässä peiton alla ja kesti 5-10 min.... Kun kysyin että miksi , hän sanoi että ei ole nuorena tottunut saamaan seksiä ja siksi ei ole hänelle nytkään tärkeää.

      MIes oli myös todella epäsosiaalinen , tietokone oli paras kaverinsa. Ei osannut ajatella muita ollenkaan , oma napa oli aina ensimmäinen.Ja oli tiettyjä kaavoja millä asiat piti tehdä. Tulin siihen tulokseen erottuamme että hänellä on aspergerinsyndrooma. Moni muukin asia viittasi siihen. Kertomuksesi kuullostaa niin samalta kuin exäni oli. Toisaalta voihan hän olla ihan "tavallinen " vanhapoikakin . Minä en suosittele suhdetta tällaisen miehen kanssa.

      • jaaha5

        Siis yhden miehen perusteella osaat analysoida noin täydellisesti jonkun ihan ventovieraan psyyken ja hormonit? Yhdistävänä tekijänä poikuus aikuisiällä?
        Lääketieteessä tuota kutsuttaisiin tapausselostukseksi.
        Norjan murhamieskin oli seurustelematon kolmikymppinen, ovatko kaikki sellaiset siis massamurhaavia psykopaatteja? Eivät, ja jokaisella on oma elämäntarinansa, luonteensa ja ruumiillinen tapansa olla ja elää. Jollakulla on pieni kalu, jollakulla iso jne.


      • Samanlainen kokemus _yhdestä_ miehestä, tosin en enää siinä vaiheessa ollut hänen ensimmäisensä mutta poikuus oli kuitenkin mennyt vasta yli kolmekymppisenä.

        Erittäin sulkeutunut, ei pystynyt puhumaan mistään, ei suostunut antamaan suuseksiä, halusi seksiä vain sängyssä ja pimeässä. Ja kun halusin erota niin alkoi uhkailla vuoroin väkivallalla ja vuoroin itsetuhoisuudella.


      • 16. kerta toden sano

        Luulenpa "Ei enään" osuneen aika lailla naulan kantaan. Olettaisin kissankin täyttävän paremmin kumppaninpaikan kuin tällainen mies - ei sinällään mitään vikaa, muttei mitään jälkipolville kerrottavaakaan.

        Toisaalta, tuskin sulla kiire on, joten anna tilanteen kehittyä ja etene vaistoillasi.


    • 10 naista nus..sinut

      Naiset on heti jättämässä miestä jos mies ei ole nus..sinut vähintään 10 naisen kanssa. Luuletko ettei se osaa panna sua vai mikä siinä mietityttää? Miksi se jättäisi sut jos on kerrankin saanut tyttöystävän. Taidat olla itse pelkuri ja suvaitsematon ihminen.

      • On se mahdollista

        ettei aluksi osaa, mutta yhtä lailla mahdollista ettet osaa Sinäkään :)
        Tuossa on nyt kyseessä parisuhteen mahdollisuudesta, toki seksin toimivuus on osa sitä.


    • J.L.N.

      No minä olen 33-vuotias mies ja pystyn täysin samaistumaan löytämääsi mieheen. Tosin viime kesänä löysin naisen, yllätys yllätys, netin kautta.
      Olin tosiaankin naisten suhteen täysin kokematon, kunnes tapasin nykyisen tyttöystäväni. Hänkin on jonkinasteinen "peräkammarintyttö". Hänellä kyllä on ollut juttuja parin miehen kanssa, ei ollut täysin kokematon.
      Olen miettinyt, miksi olin/olen niin yksinäinen kuin olen. Ensinnäkin olen luonteeltani hiljainen ja asun maaseudulla. Huono tekemään aloitteita ja yleensäkin keskustelemaan. Minulla ei ollut edes kouluaikoina kavereita, syytä en oikein osaa kertoa. Ehkä jonkinasteinen koulukiusaaminen.
      Yleensäkin olen hyvin erakkoluonne. Olen mielestäni kuitenkin täysin terve ja normaali ihminen, ei ole mitään aspergeria...
      Nyt kun löysin naisen, minulla ei tulisi mieleenikään jättää tai pettää häntä. Sittenhän olisin taas yksin. Sellainen ihminen, jolla on parisuhde ja kavereita, ei tiedä, millaista on yksinäisen ihmisen elämä. Se on helvettiä. Jo pelkästään ihmisten ilmoilla liikkuminen on kamalaa, kun joka paikassa näkee pariskuntia ja kaveruksia. Itse on yksin. Aina.
      Myönnän, että jos naiseni päättäisi jättää minut, se olisi tähänastisen elämäni kamalin asia. Toisaalta seurustelun myötä itsetuntoni on kohonnut ja ehkä uskaltaisin lähestyä naisia paremmin.
      Mitä seksiin tulee, me kyllä menimme sänkyyn jo toisilla treffeillä eikä mitään "ongelmia" ole ollut. Jos joku kysyisi minulta että kaduttaako, kun en ollut ollut aikaisemmin naisen kanssa sängyssä, niin eipä oikeastaan. Kadun ainoastaan sitä, etten aikaisemmin etsinyt naista netin kautta aktiivisesti.
      Neuvoisin aloittajaa olemaan kärsivällinen miehensä kanssa. Anna hänelle aikaa. Lulltavasti saat hänestä todella uskollisen ja rakastavan aviomiehen, jos muuten tulette toimeen.

      • 48484894387694387964

        Niinpä, tää on just hyvä kertomus siitä, että ihmiset nyt vaan on edelleen yksilöitä! Tosi suvaitsematonta porukkaa, yksikin on kerran elämässään jonkun kanssa seurustellut ja jo se tuntee kaikki. Toinen kertoo, miten se on se munan pituus kaikille tärkeää ja kaikki sitä häpeää jos ei mitta riitä. Kyllä tietää asiantuntijat kaikki ihmiset omalla syvällisellä elämänkokemuksellaan...
        Jos yksi viidestä yksinäisestä on outo, niin niin on pariskunnistakin! Mikä ihme siinä on, että parina oleminen muka parantaa kaikki viat, ja kyllä on niin hyvin joka asia, kuitenkin väkivallasta juoppouteen, skitsoiluun ja ties mihin pervoiluun esiintyy ihan parisuhteissa olevissa ihmissä, osa on linnassakin ollut. Eikä tästä muka voida päätellä, että kaikki parisuhteessa olevat on sekopäitä?!

        No, enivei, hieno kertomus siitä, että naisen (/kumppanin ylipäätään siis) voi löytää kolmekymppisenäkin, ettei kaikkia voi yleistää minkään "normin" mukaan ja että niin, on olemassa erilaisia ihmisiä kuin "minä" ja silti heissä ei aina ole jotain vikaa...


    • uihbjk6r

      Täällä kirjoittelee 31vee ikään ehtinyt nuorimies jolla vähän samantapaista juttua. Nuorena jäi kaikki seksikokemukset hankkimatta (poikuus meni vasta 22-vuotiaana) - kiinnostusta kyllä oli, mutta ylipaino, itsensä aliarvioiminen, liiallinen ja vääränlainen kiltteys jne.

      Pääsin kyllä suht lyhytkestoiseen seurustelusuhteeseen noin kolmisen vuotta sitten. Jälkeenpäin tajusin, että jatkuva roikkuminen, tekstarointi ja muu urpoilu ei ehkä olekaan hyvä juttu vaikka on kuinka innoissaan toiseta ihmisestä.

      Kavereita mulla ei käytännössä ole juuri ollenkaan. Olen aina ollut suht hiljainen ja omissa oloissa viihtyvä tyyppi - nykyään olen hyväksynyt sen asian ja olenkin elämääni todella tyytyväinen, yksinäisyys ei vituta. Kaverit ja seuraelämä eivät haittaisi ollenkaan sillä uskon että tulen ihmisten kanssa hyvin toimeen.

      Puhu sille miehelle jos teidänvälinen homma kiinnostaa. Mutta jos se alkaa takertumaan ja se vituttaa niin kannattaa lähteä. Huonossa suhteessa elämisestä ei seuraa kummallekaan mitään hyvää pitkällä aikavälillä.

    • poikavielä

      ei ole mitään ihmeellistä, jos mies on vielä about kolmekymppisenä kokematon! Jos on hiljainen eikä mikään erityisen komea, niin naisilta on turha odottaa flirttailua tai muutakaan aloitetta.
      Kaverittomuus tietysti on vähän omituista, mutta kai sillekin on jokin selitys.

      • quinoa

        Tuskin ne tytöt tuota aloittajan ystävää ovat kuntosalilla tai lenkkipolulla iskemään ryhtyneet. Vielä jos työpaikka on miesvaltainen, pari rouvaa seassa, niin en ihmettele että 25 v. jälkeen livessä ei mitään tapahdu. Kaverittomuus, joka kovasti aloittajaa mietityttää, voi johtua osittain juuri tästä elämäntilanteesta. Muutama kaveri varmaan on ollut, sellaisia hiljaisia ja raittiita poikia kuin hän itsekin, ja sitä mukaa kun kaverit ovat alkaneet seurustella ja menneet naimisiin, saaneet lapsia, on yhteydenpito jäänyt puolin ja toisin. Kapakasta ko. miestä on varmaan ollut turha etsiä, siellähän kaljaveikoilla aIna "ystäviä" piisaa.
        Mielestäni tyyppi kuullostaa unelmavävyltä. Ja rakkaat kanssaihmiset, nyt voisi jälleen lopettaa ne noitavainotyyppiset, diskriminoivat uskomukset "vanhoista neitsyistä". Minä tunnen itseni lisäksi monta muutakin, joille parisuhde on löytynyt vasta reippaasti yli kaksikymppisenä. Pääsääntöisesti nämä edelleen ovat sen puolisonsa rinnalla, lapsistaan huolta pitäen. Mennä kokemattomana naimisiin, serhän se alkuperäinen idea oli, ennen kuin ehkäisyvälineet ja länsimainen vapaus ovat sekoittaneet nupit ja alapäät.


      • ex-raitis3
        quinoa kirjoitti:

        Tuskin ne tytöt tuota aloittajan ystävää ovat kuntosalilla tai lenkkipolulla iskemään ryhtyneet. Vielä jos työpaikka on miesvaltainen, pari rouvaa seassa, niin en ihmettele että 25 v. jälkeen livessä ei mitään tapahdu. Kaverittomuus, joka kovasti aloittajaa mietityttää, voi johtua osittain juuri tästä elämäntilanteesta. Muutama kaveri varmaan on ollut, sellaisia hiljaisia ja raittiita poikia kuin hän itsekin, ja sitä mukaa kun kaverit ovat alkaneet seurustella ja menneet naimisiin, saaneet lapsia, on yhteydenpito jäänyt puolin ja toisin. Kapakasta ko. miestä on varmaan ollut turha etsiä, siellähän kaljaveikoilla aIna "ystäviä" piisaa.
        Mielestäni tyyppi kuullostaa unelmavävyltä. Ja rakkaat kanssaihmiset, nyt voisi jälleen lopettaa ne noitavainotyyppiset, diskriminoivat uskomukset "vanhoista neitsyistä". Minä tunnen itseni lisäksi monta muutakin, joille parisuhde on löytynyt vasta reippaasti yli kaksikymppisenä. Pääsääntöisesti nämä edelleen ovat sen puolisonsa rinnalla, lapsistaan huolta pitäen. Mennä kokemattomana naimisiin, serhän se alkuperäinen idea oli, ennen kuin ehkäisyvälineet ja länsimainen vapaus ovat sekoittaneet nupit ja alapäät.

        Tämän takia miehen olisikin hyvä harrastaa aktiivisesti juopottelua ja baareissa luuhaamista. Kaveriton mies on aina epäilyttävä naisten silmissä. Siellä baarissa on kuitenkin niitä kaljoittelukavereita, ja yleensä naisille nämä ovat ihan riittäviä kavereita tekemään miehestä normaalin.


    • neuvvvvoja

      Meikäläisen kommentti on, että sun miesystävä teki elämänsä mokan, kun kertoi sulle poikuudestaan! Sä oot siis jo kertonut kaverillesi? Sun kaveri kertoo muille kavereille ja nämä poikaystävilleen. Jos juttunne kehittyy, mieti paljonko miehesi saa kuulla v****uilua kokemattomuudestaan kavereiltasi!
      Toi on just tyypillistä naisille, että kavereille kerrotaan aivan kaikki salaisuudet.

      Itse pääsin naisen makuun vasta 27-vuotiaana, kun olen niin hiljainen. Poikuuteni vei baarilöytö, jolle en todellakaan sanonut olevani ekaa kertaa pukilla. Sen verran oli tullut katsottua pornoa, että tiesin miten nainen hoidellaan. Nainen ei varmana arvannut olevansa ensimmäinen panoni, kiihkeää oli ja nainen suorastaan ulvoi nautinnosta, kun tein kaikki temput hänelle mitä keksin. :)))

      Sun miehesi on ansainnut mielestäni "paremman" naisen kuin sinä. Sellaisen kymmenen vuotta itseään nuoremman tyttösen, joka on säästellyt itseään sille oikealle. Toki voisit tehdä miehelle palveluksen ja opettaa hänelle seksin alkeet. Hänen itsetuntonsa kohenisi tästä huomattavasti.
      Jos mies vielä vastustelee, niin sitten se on varmaan homo tai jotain, mutta kyllä normi mies yleensä parissa viikossa haluaa muutakin kuin pussailua.

      • Yx Yrjö

        Olen ollut kymmenien naisten kanssa. Yleensä jo ensitapaamisella sänkyyn.. ja sit kyllä olen hävinnyt omille teilleni. Enää vuosiin en ole moiseen ruvennut ja olen sanonut naisille etten heti hyppää sänkyyn. Olen halunnut rakentaa suhteen yhteenkuuluvuuden ja yhdessä viihtyvyyden kautta. Naiset eivät tunnu tätä asiaa arvostavan. Jotkut ovat kadonneet heti kun olen asiasta maininnut, no saavatkin mennä. En kuitenkaan suostu enää pelkkiin panoihin tai lyhyisiin suhteisiin vaan haluan pysyvän suhteen. Jos sellaista ei löydy niin voin olla itseksenikin. Niin ja tuo asia ,että ei ole kavereita. Minulla oli aikoinaan kaksi miespuolista kaveria, mutta naispuolisia reilu tusina.


    • haueooope

      Olen seurustellut erään kokemattoman miehen kanssa. Hän oli silloin myös n. 30-v ikäinen. Meillä oli mukavaa, mies kuunteli minua tarkasti, teimme kaikenlaista yhdessä.

      Suhteemme kaatui oikeastaan siihen, että mies ei oikein ymmärtänyt, että intohimovaihe päättyy n. 1-2 vuoden jälkeen. Hän ei tajunnut, että se alkuhuuma ei kestä ikuisesti. Sen jälkeen alkoi häneltä kiukuttelua. Seksin suhteen minäkin sain olla enempi vonkaamassa siinä vaiheessa.

      Luulen, että mies tajusi vasta suhteen päätyttyä, että asiat olisi voinut yrittää jutella selviksi. Isoin ongelma oli just se puhumattomuus. Mies oli tottunut olemaan yksin eikä halunnut jakaa ajatuksiaan kanssani. Kehuja ja rakkaudentunnustuksia sai kiskoa hohtimilla.

      Tietenkään kaikki miehet eivät ole samanalisia, mutta osa ujoista miehistä on tosiaan naisettomia ja neitsyitä. Se voi olla hyväkin asia, kunhan mies suhtautuu asiaan avoimesti ja haluaa oppia parisuhdetaitoja. Se, mitä sinä olet oppinut jo ehkä alle 20-v ikäisenä, niin se kaikki on hänelle vielä uutta. Painostaminen ja hurja seksi ei välttämättä tule alussa kyseeseen, vaan joutuu etenemään miehen tahtia, jotta hänen tunteet pysyy seurustelun tahdissa.

    • :)

      Minkä takia tarvitsee muiden mielipiteitä kuunnella ja lukea huonoista kokemuksista sillä sinun tapailemasi mies ei välttämättä ole samanlainen kuin kyseisten naisten miehet täällä joista kerrottu.
      Jokainen on erilainen,jokainen vaatii oman aikansa. Katso itse mihin suhde johtaa vai johtaako mihinkään. Viihdytkö sinä hänen kanssaan?Tunnetko häntä kohtaan mitään?
      ....täytyisi antaa mahdollisuus toiselle ja itselle ja katsoa mitä tuleva tuo tullessaan.
      Näin minäkin tein.

    • minä vaan,,,32

      Menetin poikuuteni 17 -vuotiaana.

      Kavereita kyllä oli, mutta tuossa iässä naiset tuntui olevan jotenkin pihtaavalla päällä. Lukivat lukiokirjoja, ja miettivät mitä hakisivat.

      Nyt 15 vuotta myöhemmin olen saman naisen kanssa.

      En voi kyllä miehenä juuri käsittää, miksei haluta jos nainen haluaa.

      MInusta se kuuluu niinkuin miehisyyteen tyydyttää nainen.

      • 56+23

        Se on kattos silleen, että kun aikansa on yksin, on todella vaikeeta edes tutustua toiseen ihmiseen. Mä oon kanssa yli kolmekymppinen mies, ei mitään kokemusta naisista. Olen kuitenkin 100% hetero...
        Eipä hajuakaan, mistä sen naisen voisi löytää. Löytäs edes yhden...
        Mutta tosiaan, en ole koskaan edes yrittänyt iskeä ketään naista. Toisaalta kukaan nainen ei ole flirttaillut minulle. Sillointällöin kaupan kassaneiti hymyilee.
        Joskus kaksikymppisenä sitä vain oletti, että se nainen ilmestyy jostain, ilman mitään suurempia hakuja. Mutta kun ei se vaan mene niin.
        Jos joku nainen, jostain kumman syystä ehdottaisi minulle seksiä, en todellakaan pystyisi. Haluaisin tutustua siihen naiseen kunnolla, ennenkuin päästäisin hänet edes kotiini.
        Yksinäisyys on perseestä, mutta olen niin tottunut siihen, että tuskin edes pystyisin elämään parisuhteessa.


    • Ennakkoluulot pois

      Musta sä laitat liikan painoa yhdelle asialle, ei se määrittele koko ihmistä, eikä ihmiset (välttämättä) säily samanlaisina koko elämäänsä. On voinut parikymppisenä olla aivan eri ihminen kuin nyt. Ihan turhaa ennakkoluuloa. Katsoisin läpi mitä tuleman pitää ja miten synkkaa, ihan niin kuin muidenkin kanssa. Ei se, että on 30:nä neitsyt tarkoita sitä, että on tuolloin henkisesti 20:n neitsytpojan "tasolla". Onhan hänellä kuitenkin ikää ja jotain muuta on varmasti oppinut ja kokenut tuohon ikään mennessä. Ja juu voithan sinäkin oppia jotain häneltä ;)

    • suomihuora=15nussima

      Anna hänelle pillua, mutta et ole ansainnut tuon romanttisen miehen rakkautta.

    • en oo ihan normaali

      Olen samanikäinen. 13:een vuoteen en ole saanut naista kun ei ole kiinnostanut sen vertaa, että olisin vaivautunut mitään tekemään saadakseni. Paremminkin olen vältellyt kaikenlaisia ylimääräisiä kontakteja.

      Olen niin hullu kuin olla voi, sen näkymättä päälle.

      Mieheltä vois koittaa kysellä onko sillä kaikki ihan kunnossa päänsisäisesti.

    • ratkaisua tähän

      Miehelle pitäisi järjestää ensin seksikokemuksia muiden naisten kanssa, niin saisitte tasattua kokeneisuuseroanne, ja voisitte sitten jatkaa suhteessanne tasavertaisemmalla pohjalla.

    • Niin se vain on

      Suomessa on täysin normaalia, että tavalliset miehet joissa ei ole mitään vikaa ovat vielä kolmekymppisenä naisettomia, koska suominaiselle ujous, hiljaisuus, introverttisyys ja epävarmuus ovat todella suuria turnoffeja.

      Ja naisettomat miehet ei ole tehty samasta muotista. Toki joku voi olla epätoivoinen takertuja, toinen sairaalloisen mustasukkainen, kolmas surkea sängyssä mutta useimmat ovat ihan normaaleja miehiä ilman mitään pimeitä puolia.

      • Niin se vain on

        Ja kyllähän noita yllämainittuja pimeitä puolia esiintyy ihan yhtä paljon kokeneissa miehissäkin.


    • ujokaveritontyttö

      Mjuu, paljon riippuu teistä molemmista, kuinka hyvin suhde on onnistuakseen. Kuinka ymmärtäväinen olet. Itsellänikään ei ole yhden yhtä kaveria, päälle parikymppinen naikkonen olen. Kyllähän se välillä masentaa, välillä masensi enemmänkin, mutta en vaan osaa tulla juttuun varsinkaan naisihmisten kanssa jostain syystä ja vähitellen olen tottunut. Oman miehen löysin netistä, eikä kaverittomuus onneksi ole ongelma meidän suhteessa, kun ei tuolla päälle kolmikymppisellä mielläkään ole oikein kavereita enää. Jotenkin ovat vaan jääneet kun perheet perustettu, sekoilut sekoiltu ja sellaista. Sitä en täysin tiedä kun en ole uskaltanut udella historiaansa, että miten pitkiä entisiä suhteita on ollut ennen minua. Niitä yhden yön suhteita kuulemma on ollut, mikä on ollut itselle suuri järkytys kun itse en sellaisiin pystyisi edes vaikka olisin kuinka sinkku ja kaatokännissä. Järkytys olisi jo jos yrittää jotain lempimistä kahden viikon tuntemisen jälkeenkään, hämmästelin kun olet yrittänyt sitä jo toisilla treffeillä. Semmoisesta jäisi vaan maku ettei mitään vakavampaa odotakaan? tai no olen kai vaan vanhanaikainen kun paneskelut kuuluu mielestäni parisuhteeseen rakastetun kanssa.

      Vaan jokainen tyylillään niinhän se on! Kannattaa kuitenkin varautua, että jos olet hyvinkin menevä ihminen niin miehelle saattaa (huom saattaa) puskea jonkin sortin mustasukkaisuutta ja pahaa mieltä, kun itse on tottunut rauhalliseen kotielämään... Eroavaisuuksia muutenkin voi teistä ajan mittaan löytyä paljonkin luonteista mutta eihän sitä tiedä, jos vastakohdat vaan täydentävät toisiaan. Tutustukeehan ihan rauhassa ensin.

    • Johnson Off

      ¨Kaikkien Sinkut-palstan lukijoiden pitäisi käydä lukemassa tämä. Oppikirjamateriaalia.

    • gndgsr

      Siinä sinulla on hyvä mies. Tyypillinen kiltti mies joka on saanut olla vailla vastakkaisen sukupuolen hellyyttä, koska tässä maassa kaikki naiset haluavat itselleen pahan pojan.
      Luulenpa että tämä mies on niin kauan saanut kärsiä yksinäisyydestä, että jos alat hänen kanssaan suhteeseen, niin hän ei ikinä halua päästää sinusta irti.
      Eli älä turhaan ole ennakkoluuloinen, jos itse kerran tykkäät miehestä.

      • Naisen unelma

        "Luulenpa että tämä mies on niin kauan saanut kärsiä yksinäisyydestä, että jos alat hänen kanssaan suhteeseen, niin hän ei ikinä halua päästää sinusta irti."

        Joo, just totahan kaikki naiset haluaakin. Kokematon mies, joka ei ikinä päästä irti. Mikä ihana ajatus.


    • ghjghjghj

      Ja tästä ketjusta opimme etta on mahtavaa olla yksinäinen, urheileva sinkku. Heti kun alat naisen kanssa säätämään niin heti on ohgelmia jo ennenkuin on päästy edes alkuun.

      • Nazgul.

        Ratkaisu ongelmiin olisi ap:n kertoman mukaan, että pyrkii rico suave -tyyliin panemaan muutaman tapaamisen jälkeen, ja jatkaa sitä pyrkimystä suhteen loppuun saakka. Keskimäärin varmaan auttaa myös suhteen alussa.


    • Sakura

      Ei nuo AP:n mainitsemat "ongelmat" ole ongelmia, jos niistä ei sellaisia tee. Kokemattomuudelle voi olla moniakin syitä. Itse olimme mieheni kanssa toistemme ensimmäiset seksikumppanit, vaikka molemmilla olisi ollut aiemminkin mahdollisuuksia petipuuhiin. Olimme molemmat yli 20 v. kun harrastimme ensimmäisen kerran seksiä toistemme kanssa. Meillä molemmilla on periaatteita, eikä ajatusmaailmaamme sovi petistä toiseen ramppaaminen. Seksiä harrastetaan vasta sitten, kun toisen kanssa ollaan vakavissaan! Olemme myös hyvin sitoutuneita toisiimme, eikä kummallekaan tulisi mieleenkään lähteä pettämään toista! Olemme yhdessä opetelleet seksin salat ja toisen hyvänä pidon, on voitu aloittaa aivan puhtaalta pöydältä :)

      Kaverittomuuteen voi olla monia selityksiä. Toiset ihmiset eivät kaipaa ihmisiä ympärilleen, toisilla ei ole heille aikaa, elämäntilanteen muutokset helposti ajavat ihmisiä erilleen jne.... Jos tämä asia ei ole ongelma miehelle, niin kaikkihan on OK?

      Jos mies tuntuu sinusta kaikinpuolin hyvältä mahdolliselta elämänkumppanilta ja kemiat kohtaavat, niin suosittelisin vain heittäytymistä mukaan, ei siinä menetä mitään :)

    • M, 27, kokematon

      Kun tätä lueskelin, ajattelin, että voisinpa jakaa tänne tuon oman tarinani. Kirjoitin sen taannoin ylös osana sitä prosessia, jolla yritän päästä omista epävarmuuksistani eroon, jotta taas jostain löytyisi ihan oikea parisuhde. Tuossa yksi esimerkki, mikä toivottavasti osittain selittää, miten on mahdollista, että mies voi olla kokematon vielä tuossa iässä.

      Blogi on salasanasuojattu, salasana: perkele
      http://asunder.vuodatus.net/

      • M, 27, kokematon.

        tuo salasana siis vanha kunnon suomalainen kirosana, joka täällä sensuroidaan. eli p-erkele


    • kilbg

      Mitäpä jos nyt heittäisit sen järjen sinne romukoppaan ja vetäisit vaan tunteella kun moisesta ominaisuudesta meitä naisia kerran aina "kiitelläänkin." Ei sinua tainnut pelottaa mies yhtään ennenkuin poikuudesta kuulit, ja nyt jo säälittääkin? Eiköhän se sydän kerro näissä asioissa sen ainoan oikean totuuden, kuuntele sitä ja anna itsellesi lupa ihastua. Joissain saamissasi vastauksissa ei ole päätä eikä häntää. SINÄ olet paras asiantuntija tässä, turha muiden pelotteluja uskoa, ei me miestäsi tunneta.

      Mutta muista kohdella toista kaikinpuolin asiallisesti kun kerran olet ensimmäinen jos käykin niin että teistä ei elinikäistä liittoa synnykään. Siten ehkä toinen voi rohkaistua jatkossakin seuraa hakemaan.

    • mies.

      Mihinkäs tämä tilanne on edennyt, vai onko edennyt mihinkään? AP voisi vähän jälleen valaista lisää.

    • Johkis82

      Moi,
      Olen siis tän viestiketjun aloittaja ja päätin kertoa suhteestamme.
      Olen kyllä lueskellut viestiketjun viestejä, mutten ole viitsinyt mitään kommentoida.
      Vähän oon myös katunut, kun nettiin avauduin miehestäni. Mitään varsinaista ongelmaa kun ei kerta ollut.
      Tosiaankin ollaan vielä yhdessä ja hyvin menee. Minulla on ensimmäistä kertaa elämässäni tunne, että olen löytänyt kumppanin, jota voisin rakastaa koko löppuelämäni.
      Mieheni on oikea herrasmies...
      Sängyssäkin ollaan oltu :) Oli ihanaa olla jollekin miehelle se ensimmäinen rakastaja...seksin kanssa ei ole ollut mitään ongelmia. Miesystäväni on nopea oppimaan
      ja haluja ei puutu. :)
      Mutta joo, en halua avautua tänne enempää. Kiitos kaikille kommentoijille.

      • yksikommentoinut

        Onnea Johkis ja miehesi! Loppuhan meni paremmin kuin hyvin. Häitä ja lapsilykkyä toivotellen


      • pöööö

        Onnittelut. Mukavaa lukea, että yksi kunnollinen ujo mies on jälleen löytänyt kumppanin, ja kirjoittaja saanut sen itselleen.


      • 46784386743783487

        Mä luulen, että se oli hyvä asia sinänsä että "avauduit" teidän "ongelmasta", ihan siksi, että tässä on tullut oikeasti hyviä pohdintoja. Ihmisistä, heidän erilaisuudesta, siitä, miten ihminen voi ihan oikeasti olla hyvä, normaali tai kaikkea muuta, oli suhteessa tai ei. Ihmisten suvaitsemattomuus ja ennakkoluulot noissa joissain viesteissä tuntuu aivan naurettavilta, mutta... semmoista se on. Hyvä nähdä sekin, jokainen voi vähän miettiä itse, jos tajuaa.
        Toisaalta on tullut pari tosi hyvää juttua siitä, että ihan oikeasti, joskus ihmiset vaan on kauan sinkkuja, tai yksin ja että siitä neitsyydestä pääsee eroon ihan kerralla... Kyllä ihmiset on joskus tosi tyhmiä, mutta joskus yllättää jopa fiksuudellaan!

        Ihana kuulla, että teillä menee hyvin :)
        Te olette siis myös ihan kiva esimerkki siitä, että alussa voi pohdituttaa asiat, muttei suhde sen takia ole tuhoon tuomittu, - eikä sinne sänkyynkään tartte heti rynnätä ja kyllä se suhde voi silti olla ihana ja voida hyvin. Joskus jopa parempi niin.
        Mun mielestä on siis kaikinpuolin hyvä, että tän verran vielä avauduit ja kerroit, kiva tarina, toivottavasti kestätte yhdessä ja saatte suhteesta pysyvän :)

        Toivottavasti olette yhdessä siis edelleen ja vuosi vaihtuu mukavasti!


    • susanna b

      Pieni munaiset miehet ei anna IKINÄ aina on joki tekosyy miksei nyt ja nyt....ei se siitä parane sitten kun olet saanut niin sitten alkaa miehesi valittamaan että voi voi kun hänellä on niin pieni ja sä varmaan haluat isomman....tätä jatkuu vaikka sanoisit mitä.
      että kannattaa ehkä laittaa kiertoon nyt heti eikä kuukauden kuluttua!

      • 10+3

        Tietenkin jos et olisi jakannut pillua pitkin kyliä niin vois tuntua se munan saaminen jossain.Onneksi löytyy kuitenkin dildoissa kokoa.


    • 5+10

      Hienoa että päädyit tuohon lopputulokseen:)
      Onhan tämä hyvä ketju muillekkin joille tulee mieleen vastaavanlainen "ongelma".

      Kaikki ihmiset eivät ole samanlaisia ja tilanteet voivat johtaa toiseen josta seuraa ns.yhteiskunnallisesti katsottuna "ihmeellisiä" asioita vaikka ne eivät oikeasti ole.

    • justiinna84

      Täällä samanlainen parisuhde aluilleen kun aloittajalla! Itse myös säikähdin aluksi että mikäs hyypiö tämä tämmöinen on, mutta nyt kaikki hyvin ja ihanaa olla jollekin miehelle se ensimmäinen! :) Ihanaa jatkoa teille!

    • ggggh

      Wau, anna mahdollisuus suhteelle! Ole kärsivällinen! Minäkin menetin poikuuteni aika myöhään ja en ole koskaan tykännyt yhden illan jutuista mutta miedän seksielämämme on tosi monipuolista ja avointa - kokeielemme myös kaikkea mukavaa.. Minulle kaikki on tullut tietty aluksi vähän hitaammin, mutta pitkälle ollaan menty, paljon pitemmälle entä monet muut..

      Opetelkaa yhdessä ja opetelkaa luottamaan toisiinne! Sinä kun olet kokeneempi niin ota vähän ohjia käsiisi ja voita luottamus. Ja ole sen arvoinen!

      Siis olen vähän erilainen. Minullakin on aika vähän tosi ystäviä, mutta se on oma valintani. Urallani olen ihan menestynyt ja hiukan kierrellyt maailmaa.

      Olen nyt ihanassa suhteessa avovaimoni kanssa ja nautimme jokaisesta päivästämme (m37, n44)

      Onnea!!

    • normimela

      Minä olen myös ihan komea mies ja olen saanut 15-vuotiaasta lähtien lähes kaikilta naisilta ehdotuksia seksiin, joiden kanssa olen ollut vähänkään enemmän tekemisissä. En kuitenkaan ole kovin hyvä hankkimaan uusia ystäviä ja ystäväni on yleensä tullut heidän aktiivisuudestaan eikä minun aktiivisuudestani. Näin ollen näitä tyttöjä on ollut myös aika vähän elämäni aikana ja suurin osa heistä on ollut aika huonoja vaihtoehtoja sänkykumppaniksi, koska ovat olleet kavereiden ystäviä taikka jopa tyttöystäviä.

      Kyllähän minulta neitsyyskin lähti kun yksi tyttö minut raahasi puoliväkisin sänkyyn kanssaan minun ollessani 19-vuotias. Tuosta lähtien olenkin seurustellut tuon naisen kanssa ja seksikokemukset ovat siis jääneet vähiin, vaikka kiinnostuneita naisia tuntuu olevan joka vuosi enemmän.

      Voin siis allekirjoittaa tuon aiemman väittämän, että naisen makuun päästessään ei se ensimmäinen todennäköisesti tule kuitenkaan riittämään. Toki riippuu paljon ihmisestä, mutta harvalle miehelle on ihanteellinen tilanne, että heidän elämässään on vain yksi seksikumppani.

      Toisaalta pystyn hyvin ymmärtämään aloituksessa kuvailtua miestä. Jos kohdalle ei olisi sattunut yhtä aloitteellista naista niin saattaisi minullakin olla poikuus vielä tallella. Jos en baarissa kävisi niin tuo olisi jopa aika todennäköistä.

      Poikuudesta en olisi niin peloissaan, mutta tuo kaverittomuus saattaa toki kertoa jotain ihmisestä. Olettaen, että hänellä ei ole kavereita missäänpäin maailmaa eikä hänellä ole niitä juuri koskaan ollutkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2483
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2287
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2021
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1452
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1393
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1383
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe