Onko vaimoni pettänyt

mitä tehdä nyt

Vaimon piti mennä naispuolisen työkaverin läksiäisiin, niin että tapaavat porukalla työkaverin kotona ja menevät sitten sieltä läheiseen pubiin ja ehkä erääseen työpaikkaan liittyvään kerhotilaan (eräänlainen ravintola).

Porukka päättikin mennä suoraan sinne kerholle ja vaimokin lähti työkavereiden mukana, mutta puolen tunnin päästä hän lähtikin sieltä erään miespuolisen työkaverin kanssa tämä kotiin jossa viipyi kolmisen tuntia aamukolmeen - neljään.

Sattumalta sain jo yöllä tietää, että hän oli ollut vain puolisen tuntia kerholla ja luulin, että olivat sitten jollain porukalla olleet jossain kapakassa ja hänen kotiuduttuaan kysyin pahaa aavistamatta, että "oliko kivaa, missä olitte?", johon hän vastasi että "kerholla"

Kun nyt satuin tietämään, että hän ei ollut kerholla, totesin "aijaa, mutta sen jälkeen, mistä sä nyt tulit?", johon vastaus oli, että ”eiku oltiin koko ajan kerholla".

Tästä hämmästyneenä kysyin "että miksi sä valehtelet, tiedän että et ollut siellä, siis miksi sä valehtelet ja missä sä siis oikein olit?". Toistin kysymyksen pariin kertaan ja hän vain toisi että "kerholla tietenkin".

Sitten hän hoksasi, että olin jostain saanut tietää ettei ollut ollutkaan kerholla ja jääneensä valheesta kiinni ja kertoi sitten, että oli ollut toisen miehen luona ja selitti, että juotiin teetä ja puhuttiin. Ei muuta.

Mitä tästä pitäisi päätellä? Miksi hän ylipäätään lähti pois juhlijoiden joukosta miespuolisen työkaverin kotiin, mutta ennen kaikkea, miksi hän valehteli?

Vaimo ei oikein tahdo asiasta puhua on vain ylimielinen. Toistaa vain, että ei siellä mitään tapahtunut, me puhuttiin vaan. Tuntuuko se uskottavalta varsinkin kun asiaa piti peitellä ja sitkeästi valehdella?

Vaimo on aina saanut tulla ja mennä siten kuin on hyväksi arvioinut. Hänellä on jonkin verran koulutusmatkoja ja joskus työkavereiden kanssa iltatapaamisia. En ole koskaan kuvitellut, että minun pitäisi hänen menemisiään vahtia. Olisiko kuitenkin pitänyt?

Miten tästä eteenpäin? Tehdäkö sama temppu, kostaa vai antaa asian olla ja hyväksyä tapahtunut? Mihin se voisi johtaa? Olisiko parasta erota saman tien, pitkittämättä asioita turhaan? Meillä on alle 10 –vuotiaita lapsia.

Kiinnostaisi tietää, että osaisi suhtautua, että
a) oliko vaimon teko hyväksyttävää ja normaalia ylipäätään vaikka siihen ei edes liittyisi seksi, naiminen, kuten hän väittää.

b) onko ensinkään uskottavaa, että siellä miehen asunnolla vain juotiin teetä ja juteltiin, eikä esim harrastettu seksiä

c)kenen mielestä olisi hyväksyttävää, että työkaverin kanssa voi harrastaa seksiä ja pitää silti perhettä pystyssä. Siis että toinen käy joskus vieraissa. On silloin ”lupa” molemmilla.

43

3013

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nainen 13v aviossa

      Ei kuulu normaaliin avioliittoon tollanen. Mun mielestä ilman muuta pettää jos menee jonku miehen luokse tollee yöllä. Jotain vetoo siinä sillon on ku lähdetään tollee kesken pois. Vaikkei tällä kertaa oliskaa menty sänkyyn niin ens kerralla jo mentäis niinhän se toimii. Mä en todellakaa teksin noin enkä hyväksyis mon mun mies tekis.

    • Sepe44

      Mielestäni vaimosi on menetellyt todella törkeästi. Minä en katselisi päivääkään.
      A Ei ollut. Miksi muka pitäisi mennä yöksi vieraan miehen luokse
      B Ei ole uskottavaa. Voihan tietysti olla ettei vaimosi anna ensimmäisellä kerralla tai jotenkin muutti mielensä. Lähti toisen matkaan koska tunsi vetoa siihen mieheen. Sama asia.
      C En hyväksy vieraissa käymistä.

    • Jätä se

      Minun oma näkemys olisi tuohon
      No jos hän on rehellinen niin hän olisi sanonut suoraan valehtelematta että on ollut jonkun miehen luona.
      Mutta sitten paljastuukin

      "Juotiin vaan teetä aamuneljään asti"

      Vaikka tällä kertaa eivät olekkaan menneet sänkyyn niin ovatko menneet aikoinaan jossain työreissulla..?

      D) teeppä testi salaa vaimoltasi ja kato onko lapsetkaan sinun.

      yhdellä tutulla oli samanlainen tilanne ja hän teki testin salaa ja siinä meni akka vaihtoon kyselemättä ja mitään sanomatta.

    • Daddy Cool

      Valehtelu ja ylimielisyys kielii pettämisestä, valitettavasti olen kokenut saman. Ei hän varmasti sitä ikinä tule tunnustamaan vaan pitäytyy teetarinassaan.

      Koston tielle ei kannata alentua. Pidä itsesi miehenä, jota voit kunnioittaa. Mieti, pystytkö luottamaan vaimoosi enää koskaan. Tilanne olisi varmasti toinen, jos hän katuisi ja pyytelisi anteeksi. Nyt hän selvästi kokee olevansa oikeutettu moiseen käytökseen. Eli teeseremoniat jatkuvat tilaisuuden tullen.

    • Vanha mutta kokenut

      Kyllä valitettavasti huonolta näyttää. Sinuna ottaisin yhteyttä tähän mieheen ja kysyisin suoraan mitä vaimosi hänen luonaan teki keskellä yötä.
      En itse olisi valmis jatkamaan vaimon kanssa joka valehtelee ja vähättelee tällaista asiaa.

      Ihan eri asia on jos hän olisi ollut valmis selvittämään asian ja kokisi tehneensä väärin. Ei tässä kuitenkaan vahtimiset auta. Vaikeampaa on vahtia petollista naista kuin kopallista kirppuja. Eikä se kostokaan kovin pitkää lämmitä.

      Parasta kun alat miettiä eron käytännön järjestelyjä niin ei tule suurempia yllätyksiä. Vaimosi käytöksen perusteella en yhtään ihmettelisi jos hänellä on ihn omia suunnitelmia joihin sinä et välttämättä kuulu.

      Ystävyydellä!

      • kenen lapset

        samoilla linjoilla muiden kanssa et valehtelu kielii pettämisestä. Kun kerran pettää niin pettää toistekkin. Nimim. "jätä se" puhuu asiaa. On varmaa ollu tapana "juoda teetä" aiemminkin. Kannattais tosiaan tehdä isyys testi. Valehtelia on valehdellu ennenkin.


    • kasvotusten

      Teeppä niin että pyydät vaimoasi kutsumaan tämän miehen teille kotiin juttelemaan asiasta. Jos hän ei suostu tai tämä mies ei muka suostu (voit tietysti itsekkin kysyä häneltä), niin asia on selvä, ei tosiaan ole ollut kysymys mistään teen juonnista. Jos he tosiaan ovat vain "ystäviä" niin ei pitäisi olla ongelmaa puhua asiasta kasvotusten. Eikös noin läheisten ystävien pitäisi muutenkin olla molempien tuttuja. Vaikka kyllä perhetutukin ovat sortuneet ja eroja on tullut.

    • a) Valehtelu ei ole hyväksyttävää eikä normaalia. Työkaverin tai muun kaverin kanssa keskusteleminen toisen asunnolla on normaalia. No ehkä ei ihan aamuyön tunteina...

      b) Epäilen vahvasti, lähinnä tuosta valehtelusta johtuen, että hunajapurkilla on käyty. Jos olisi todellakin keskusteltu henkeviä, niin eihän siitä olisi ollut tarvetta valehdella.

      c) Valitettavasti olen itse sillä kannalla, että yksi riittää. Työkavereihin en koskisi pitkällä tikullakaan. Onhan niitäkin, jotka elävät avoimessa suhteessa ja kuksivat missä lystäävät. Jos järjestely sopii molemmille, niin mikäs siinä - kukin tavallaan.

      Ylimielinen suhtautuminen tapahtuneeseen ja asian käsittelemättä jättäminen ovat mielestäni myös viitteitä siitä, että taustalla on muutakin. Asia täytyy saada käsiteltyä. Tuollainen vähättely ja valehtelu ei suhdetta paranna.
      Vaikea tilanne...Kun luottamus on mennyt, niin sitä ei saa koskaan yhtä vahvaksi kuin alunperin.
      Todisteita pettämisestä et enää saa - ellei jompikumpi tunnusta. Sulle jää vain epäilys. Epäilyn perusteella kostaminen ei auta mitään. Saat vain asiat varmemmin sekaisin.

      Entäpä jos vain ilmoitat että sai olla ensimmäinen JA viimeinen kerta kun tuollaisesta valheesta jää kiinni. Koska ei rouva suostu puhumaan asiasta, niin ilmoitat että epäilet häntä pettämisestä, kunnes toisin todistetaan.

      • jep jep jep

        "b) onko ensinkään uskottavaa, että siellä miehen asunnolla vain juotiin teetä ja juteltiin, eikä esim harrastettu seksiä"

        Itse olen tullut sellaiseen lopputuloksseen, että tuollaisella kysymyksellä ei ole mitään väliä. Olen päättänyt että en ksokaan halua elää epätietoisuudessa, eli jos joudun oikeasti kysymään itseltäni tuollaisen kysymyksen, sen vastauksella ei ole enää itse parisuhteen kannalta minkäänlaista merkitystä, koska en halua olla suhteessa jossa joutuu moisia arvuuttelemaan.

        "Entäpä jos vain ilmoitat että sai olla ensimmäinen JA viimeinen kerta kun tuollaisesta valheesta jää kiinni. Koska ei rouva suostu puhumaan asiasta, niin ilmoitat että epäilet häntä pettämisestä, kunnes toisin todistetaan."

        ...ja mitä sitten? Ei kai tuollaisella ilmoituksella ole mitään merkitystä ilman uhkausta toimenpiteistä (ero tms)?


      • jep jep jep kirjoitti:

        "b) onko ensinkään uskottavaa, että siellä miehen asunnolla vain juotiin teetä ja juteltiin, eikä esim harrastettu seksiä"

        Itse olen tullut sellaiseen lopputuloksseen, että tuollaisella kysymyksellä ei ole mitään väliä. Olen päättänyt että en ksokaan halua elää epätietoisuudessa, eli jos joudun oikeasti kysymään itseltäni tuollaisen kysymyksen, sen vastauksella ei ole enää itse parisuhteen kannalta minkäänlaista merkitystä, koska en halua olla suhteessa jossa joutuu moisia arvuuttelemaan.

        "Entäpä jos vain ilmoitat että sai olla ensimmäinen JA viimeinen kerta kun tuollaisesta valheesta jää kiinni. Koska ei rouva suostu puhumaan asiasta, niin ilmoitat että epäilet häntä pettämisestä, kunnes toisin todistetaan."

        ...ja mitä sitten? Ei kai tuollaisella ilmoituksella ole mitään merkitystä ilman uhkausta toimenpiteistä (ero tms)?

        Tarkoitin tuolla "ilmoituksella" lähinnä sitä, että en voi päättää puolestasi oikeaa tapaa toimia. Tällä kertaa on valehtelua ja epäilys pettämisestä. Kumpikaan EI SAA TOISTUA, jos toistuu niin silloin eroaisin. En voi puolestasi arvioida pahan olon määrää ja sitä kuinka paljon tapahtunut vaikuttaa sinuun suhteeseenne. Jos tuossa asiassa tuntuu menevän järki, niin ainoa vaihtoehto on erota.
        Muutenkin viitaten vastaukseni c - kukin tyylillään. Jos molemmille sopii avoin suhde, niin siitä vaan...Itse en pystyisi tuollaiseen :/


    • ......

      Mun mielestä pahempaa kuin miehen luokse meneminen, on se, että hän VALEHTELI ASIASTA ja sitten vielä päälle käyttäytyy itsekkäästi, ei pyydä anteeksi ja on kuin hänellä olisi joku oikeus mennä keskellä yötä toisen miehen luo.

      Aika kaameaa. Jos mun mies tekisi siten kuin sun nainen, olisin niin helvetin vihainen ja pettynyt. Jos ei edes anteeksipyyntöä kuuluisi, niin pistäisin lusikat jakoon alta aikayksikön.

      Jokainen tekee elämässään mokia - niistä voi oppia, ja anteeksi pitää pyytää. Mutta naisesi ei ole edes pahoillaan siitä, että sulla on paha olo!!!

      Luultavasti on siis pettänyt sua. Tai ollut vähintäänkin aikeissa. Who knows... Sori, ikävä tilanne.

    • ansaitset parempaa

      tuo että on ylimielinen eikä suostu asiaa käsittelemään viittaa luullakseni (ei tosiaan mitään varmaa tietoo!) siihen että ei enää ole tunteet sussa tai teidän suhteessa vaan jossain muualla. silloin voinee myös valehdella koska ei tosiaan "kiinnosta" enää.

      a) ei ole hyväksyttävää.
      b) on täysin mahdollista ettei mitään teetä enempää ole tapahtunut mutta luultavaa että silloin sinne meno kahdestaan on kuitenkin ollut henkisesti iso kynnys ylitettäväksi, ehkä isompikin kuin varsinainen pettäminen olisi (tai siis tulee olemaan?).

      Tsemppiä.

      • straight talkin'

        Nimenomaan. Jos ensin valehtelee ja kieltäytyy ylimielisesti käsittelemästä asiaa, meinaa että vaimoa ei sun fiilikset tai hyvinvointi kiinnosta. Itse asennoituisin niin, että tästä suhteesta tulee loppu ennemmin tai myöhemmin, ja alkaisin katsella seuraavaa naisystävää.

        En itse usko siihen, että (tässä tapauksessa vain mahdollinen) pettäjä muuttuu, tai ei sitä ainakaan kannata jäädä toivomaan. Ja jos mitään negatiivista ei teehetkestä aiheudu, niin miksi muuttaa käytöstään?


    • terveisiä vaan

      Rakas ukkoseni,

      Lakkaa jo kyselemästä selvää asiaa, kyllähän minä petin ja oikeen halukkaasti naitiinkin, niin kauan sitä kissa-hiiri -leikkiä siellä työpaikalla on pidetty että ihan p...llu kuumana ollut jo monta viikkoa. Ja syy? Oli helppo tilaisuus enkä arvosta sinua tarpeeksi että viitsisin olla uskollinen. Ja ei ollut muuten eka kerta.

    • Nainen 45

      No aika selvältä tapaukselta vaikuttaa. En jaksanut lukea kaikkia kommentteja tässä, mutta vaikeaa on eroaminen jos pieniä lapsia. Jos itse tekisi samat temput, vaikkei tekisikään oikeasti? Olet itsestään selvyys hänelle ja ehkä hän tarvitsee kolauksen...

    • SavuS

      Ei ole uskottavaa. Vieraan miehen luokse meneminen yöllä kahden kesken, se on absoluuttisesti ja aina erittäin epäilyttävää. Miksi eivät voineet jutella tai juoda teetä yms. viatonta ajanviettoa siellä kerholla? Aivan. Koska julkisesti ei haluta naida.

      Mä en voi sanoa varmasti, että ne teki sen. Mutta mä en ikinä uskoisi tuota tarinaa omalta puolisoltani. En milloinkaan. Sitten realiteetteja lisää: Teillä on ne lapset.

      Mieluummin sun kannattaa nyt hiljalleen siiryä suoraan sen pohtimiseen, eroatko vai et. Oli niiden kuuma seksi siellä kämpillä totta tai ei, se ei liity tähän. Koska sähän epäilet jo, sä et luota enää kuitenkaan, joten siinä mielessä pahin on jo tapahtunut. Ei enää ole tavallaan väliä oliko se penis siellä vaginassa vaiko ei. Oleellisempaa on se, onko vaimosi rakastunut tähän mieheen.

      Totuutta et saa helposti selville. Mutta pystytkö sä/pystyttekö te menemään tästä jotenkin yli, siihen keskittyisin jos olisin sinä.

      Jos meinaat jäädä ja jos sua auttaa, käy juomassa teetä jonkun naisen kanssa ;) Mut älä puhu siitä sen enempi. Se on vaan sun oman pääsi hoitoa.

      Älä rupea vaimon huoruusepäilyn takia sentään testaamaan niitä pikkusia. Ne ON sun lapsia: ne rakastaa sua, sä rakastat niitä. Avioliittosi on jo katkolla. Sä et varmaankaan halua jäädä yksin JA lapsettomaksi, koska sähän kuitenkin rakastat niitä kakruja enemmän kuin elämää.

      Voimia kovasti!

    • avaaja

      Kiitos kaikille vastauksista ja kommenteista. En usko vaimoni tarinaan enkä luota häneen, vaikka loppujen lopuksi on aivan sama onko hän harrastanut seksiä toisen miehen kanssa vai ei. Valehtelu on kuitenkin petoksista pahin. On eräs lapsemme terveyteen liittyvä erityinen syy, jonka vuoksi ero juuri nyt ei kerta kaikkiaan tule kysymykseen. Toisaalta näin en voi jatkaakaan. Siis pitäisi niellä koko paska ja jatkaa jonkinlaista perhe-elämää. Kysymys kuuluu, että miten?

      En tiedä auttaako se, mutta aion tehdä sen, minkä hän tämän palstan vastaajien mielestä ja kaiken todennäköisyyden nimissä on tehnyt. En tiedä auttaako se jotain, tai mihin se johtaa, mutta miksi en kokeilisi. Jotenkin tästä tilanteesta on päästävä ulos ja ehkä ilta baarissa, jonkun mukavan naisen tapaaminen, hänen luokseen meneminen, ”teen juonti” oli se sitten läheisyyttä, keskustelua tai rakastelua, tuo asiaan perspektiiviä. Mitä mieltä olette? Jotkut ovat tätä jo ehdottaneetkin....

    • Vanha mutta kokenut

      Tuskin se sinua auttaa jos kostat samalla mitalla. Olisi ehka parasta kertoa vaimollesi ettet usko tarinaa ja teet mita haluat jatkossa.
      Ehka saatte ainakin keskustelun aikaiseksi. Jos loydat mukavan naisen niin aloita sitten suhde voit taatusti paremmin.

      Onnea sinulle!

    • mietippä yläpäällä..

      No huh huh!!
      Johan olet vastauksia saanut tyypeiltä, jotka ite tieten vain naisivat samassa tilanteessa..
      Ite oon todellakin ollut vain kahvilla aamuyöhön saakka ja kuunnellut yhenkin miehen kipeää avioeroaan ja kun mies on saanut itkun itkettyä, olen lähtenyt pillu edelleen kuivana sinne kotiin..
      Itseäni ei kiinnosta siellä baarin viinaporukassa niitä pillun tonkijoita katsella, vaan lähden useinkin kavereiden mukaan muualle ja ollaan ihan asiallisesti..
      Kyllä sitä jotkut osaa ajatella yläpäälläänkin, eikä aina alapäällä, niinkuin täällä sulle vastaajat asian tekevät.
      Jotkut ovat niitä keskustelijoita, kuten minä.

    • niin se vaan on
    • avaaja

      No niin. Kaksi viikkoa on kulunut ja asiasta on yritetty puhua ja vielä erokin näyttäessä ainoalta mahdollisuudelta vaimoni on jankuttanut, ettei teen juomisessa ole mitään pahaa.

      Mutta kun tarina ei ylipäätään ole uskottava ja kun ”keskusteluissa” esiin tulevat pikku yksityiskohdat vain entisestään ovat vähentäneet uskottavuutta, niin asiaa on ollut pakko yrittää puida, ja niinpä hän eilen myönsi olevansa ihastunut tähän työkaveriinsa ja siksi siis menneensä hänen luokseen yöksi. Ilmeisesti vielä ei naitu tai naitiin, ihan sama, sillä se olisi joka tapauksessa siihen johtanut. Tarkoitus kai oli antaa salasuhteen syntyä. Koulutusmatkoja on vuodessa useita ja ne olisi vietetty yhdessä. Työpaikallakin on lukittavia huoneita, suihkuja, ylitöitä, jne.

      Eniten tässä loukkaa ja rikkoo tämä kaksi viikkoa kestänyt valehteleminen ilmiselvässä asiassa, toiseksi eniten se alkuperäinen valhe ja lopulta vähiten, että on toiseen ihastunut. Sitähän sattuu, mutta silloin kysytään itsehillintää sen suhteen, että mihin ryhtyy. Terveessä suhteessa asia otettaisiin esiin ja siitä keskusteltaisiin.

      Vakuutukset siitä, että mitään jatkuvuutta heidän suhteellaan ei ole ja että hän haluaa minut, eivät nyt enää riitä. Hän on pettänyt minut pahimmalla mahdollisella tavalla: valehtelemalla ilmiselvässä asiassa ja jatkamalla valehtelua päinä naamaa. Se ei minulle käy. Liki kaikki muu kävisikin, kun asiasta ja toimintatavoista etukäteen sovitaan.

      Tämä nyt vain kantaa ottaneille tiedoksi. Kerran menetettyä ja jatketun valheen rasittamaa luottamusta ei saa ikinä takaisin. Olosuhteiden pakosta eriaminen ei juuri nyt käy, joten rakennan oman elämäni uuden ihmissuhteen varaan siten, kun sellainen vain jollekin tulevalle kumppanilleni käy – vaikeaa voi olla, mutta jonkinlainen ”vakipanon” kaltainen, mutta keskusteleva suhde on rakenteilla. Kiinnostuneet, rehellisyyttä arvostavat naiset: ottakaa yhteyttä;-)

      Ennen olen ajatellut, että tällaisessa tilanteessa tuo ”vieras mies” on syytön. Nyt on kuitenkin niin, että hän on tiennyt perheemme tilanteesta, juottanut vaimolleni lisää alkoholia, jne, jne. Hän ei ole käyttäytynyt herrasmiehen tavoin ja hän saa osansa; hänen naisystävänsä mm. saa tiedon tapahtuneesta.

      Tämä tästä.

    • Vanha mutta kokenut

      Ihan hyvä että totuus on selvinnyt. Ota kuitenkin rauhallisesti sen uuden suhteen luomisen kanssa hoppuilematta liian paljon liian nopeasti. On vaikea sanoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Voihan se vaimosi hyvinkin tulla järkiinsä ja todella katua mitä teki. Ja ottaen huomioon lapset on tietenkin parempi jos eron (kuitenkin) tullen pystyy hoitamaan senkin suhtkoht sovussa.

      Pääasia että itse voit hyvin ja jaksat sekä huomenna että pitemmällä tähtäyksellä etkä katkeroidu tilanteeseen.

      Veikkaukseni on että vaimosi käytös muuttuu kunhan näkee että tulet ihan hyvin toimeen ilman häntäkin.

      Kaikkea hyvää ja kerrohan miten elämä lähtee sujumaan!

      • Suhteessa ja yksin

        Olen kokenut saman kuin aloittaja, mutta naisena.

        En hyväksy pettämistä enkä ole itse tehnyt niin koskaan, eikä miehenikään salli minulle pettämisiä.
        Ei siitä huolimatta että olen saanut hänet kiinni sekä flirttailusta vieraille nuorille naisille, että seksioppituntien tarjoamisesta varatuille rouville - väittäen itse olevansa sinkku.

        Mies väittää kaiken olleen leikkiä, mutta kun hänellä on ollut pitkä deittisuhde miehen kipeään naiseen en todellakaan usko että se suhde oli seksitön.

        Mieheni on valehdellut asioista ja paljastanut tekojaan vain sen verran kuin olen voinut toteen näyttää. Hän suhtautuu näihin seksiviestittelyihinsä vähätellen ja syyttää minua tuomitsevuudesta.

        Olen yrittänyt antaa anteeksi, mutta luottamus ei vain näytä palaavan. Mies sanoo kärsivänsä siitä että olenn epäilevä kaikkien hänen menemistensä suhteen, vaikken sitä usein sanoiksi puekkaan, joskus vihjaan etä ole sitten kiltisti...

        Olen lopussa tämän asian kanssa ja viittä vaille valmis unohtamaan kaiken yhteisen. Vaikeaa tässä on vain se, että mies ei halua erota, ilmeisesti hän ei ole saanut heiloihinsa solmittua niin kiinteää suhdetta että he olisivat valmiit ottamaan hänet kokonaan, ja joku nähtävästi pitäisi aina olla.

        Mies väittää siis rakastavansa minua, mutta minun on sitä vaikea uskoa , eihän nuo sanat ole teoissa näkyneet, kun on muita naisia liehinyt yhtä sulavin sanoin.

        En taida jaksaa enää kauan vaan lopetan tämän suhteen pian.

        Ei se tule olemaan helppoa minullekkaan, mutta millainen on parisuhde ilman luottamusta. Sehän on pystyyn kuollut...mikä sen pelastaa.


      • kuvat naisista
        Suhteessa ja yksin kirjoitti:

        Olen kokenut saman kuin aloittaja, mutta naisena.

        En hyväksy pettämistä enkä ole itse tehnyt niin koskaan, eikä miehenikään salli minulle pettämisiä.
        Ei siitä huolimatta että olen saanut hänet kiinni sekä flirttailusta vieraille nuorille naisille, että seksioppituntien tarjoamisesta varatuille rouville - väittäen itse olevansa sinkku.

        Mies väittää kaiken olleen leikkiä, mutta kun hänellä on ollut pitkä deittisuhde miehen kipeään naiseen en todellakaan usko että se suhde oli seksitön.

        Mieheni on valehdellut asioista ja paljastanut tekojaan vain sen verran kuin olen voinut toteen näyttää. Hän suhtautuu näihin seksiviestittelyihinsä vähätellen ja syyttää minua tuomitsevuudesta.

        Olen yrittänyt antaa anteeksi, mutta luottamus ei vain näytä palaavan. Mies sanoo kärsivänsä siitä että olenn epäilevä kaikkien hänen menemistensä suhteen, vaikken sitä usein sanoiksi puekkaan, joskus vihjaan etä ole sitten kiltisti...

        Olen lopussa tämän asian kanssa ja viittä vaille valmis unohtamaan kaiken yhteisen. Vaikeaa tässä on vain se, että mies ei halua erota, ilmeisesti hän ei ole saanut heiloihinsa solmittua niin kiinteää suhdetta että he olisivat valmiit ottamaan hänet kokonaan, ja joku nähtävästi pitäisi aina olla.

        Mies väittää siis rakastavansa minua, mutta minun on sitä vaikea uskoa , eihän nuo sanat ole teoissa näkyneet, kun on muita naisia liehinyt yhtä sulavin sanoin.

        En taida jaksaa enää kauan vaan lopetan tämän suhteen pian.

        Ei se tule olemaan helppoa minullekkaan, mutta millainen on parisuhde ilman luottamusta. Sehän on pystyyn kuollut...mikä sen pelastaa.

        >Minulla avokki piti lähteä naisystävän kanssa 1.2>> viikoksi leville. Mutta
        kuulin seuraavana päivänä heidän mökkinaapuriltaan joka on serkkuni mökki,
        että heillä on kaksi miestä mukana. Pyysin Esaa ottamaan niin paljon
        kuvia kuin mahdollista. Kyllähän niitä kuvia tulikin ,naiset tulevat alasti
        saunasta terassille ja miehet. Ei varmaan tarvi olla oikein terävä arvatakseen
        mitä siellä touhutaan.

        Soittelin sitten Eevalle miten sirkan kanssa loma menee? hän kertoi olevan
        ikävä kotiin. Eeva muutti minun luo v.2008 kun olin eronnut. minulla jäi
        valmis talo joka on minun. Kyselin oletteko ihan kahdestaan siellä ja hän
        myönsi olen vain Sirkan kanssa. Sitten kun he kotiutuivat sanoin ,että kerro
        totuus minulle, koska tiedän asiat ketä siellä oli.

        Sanoin Eevalle ,että virheet voi antaa anteeksi jos totuus tulee,muuten ei,
        Eikä hän myöntänyt mitään.

        Seuraavana päivänä Sirkka tuli meille ja naiset yhdessä haukkuivat minut
        luulosairaaksi. Sanoin naisille ,että minulla on hienoja kuvia tulkaa
        katsomaan cd olevia kuvia jotka ajoin sinne.

        Olihan yllätys kun 27 kuvaa panin pyörimään ,missä Sirkkakin istui ilman
        pyyhettä toisen miehen sylissä ja keinui siinä. Sitten Eeva pää oli toisen
        miehen sylissä , kysyin mikä sulla sinne tipahti ? pää nousi ja laski.

        Sanoin naisille ,että tarviiko vielä todistaa jotain. Sirkka sanoi ,että älä näytä
        hänen miehelle. Sanoin näyttäväni kuvat myös hänelle. Sanoin Eevalle
        että saa muuttaa pois minun luota ,koska en voi enää luottaa häneen.
        Näin sitten Sirkan miestä viikolla ja hän kysyi olenko eroamassa sanoin
        olevani koska naisilla meni levin reissu pettämiseksi. Erkki sanoi ,että ei
        ainakaan Sirkka ole pettänyt häntä. Kysyin haluatko CD:n jossa on naisten
        levin kuvia ,tietenkin hän halusi. Erkki soitti sitten ja sanoi ,ettei kuvat jätä
        mitään arvailujen pariin ja hänkin erosi.


    • nainen vastaa

      Olen itse joutunut petetyksi, ja aloittaja on tajunnut sen asian, jonka tajuamiseen minulta meni kauan aikaa. Eli ihan sama mitä on tapahtunut, pahinta on se, mitä tapahtuu sen jälkeen. Ihminen mitaan minun mielestäni sillä perusteella, miten kantaa virheensä. Koska jokainen meistä tekee virheitä.

      Olisin itse voinut jopa antaa anteeksi miehen pettämisen, mutta en sitä, että kierteli ja kaarteli ja valehteli päin naamaa. Näki kyllä, miten pahalta se tuntui. ja kerroinkin hänelle, että se valehtelu meidät erottaa. Ei uskonut ja eroon se avioliitto päättyi.

    • avaaja

      Noniin - asiaa on yritetty käsitellä, vaikkakin vaimon haluttomuudesta puhua johtuen siihen on mennyt kymmenen turhaa, raskasta ja riitaisaakin viikkoa. Hän on kaikin tavoin venkoillut selvässä asiassa, mutta totuus on kuitenkin pikkuhiljaa selvinnyt. Hänellä on voimakas tarve päästä kokeilemaan seksiä useamman muun miehen kanssa ja erityisesti tämän työkaverin kanssa, johon on ihastunut.

      Esitin ratkaisuksi erilaisia "hallittuja" ja turvallisia tapoja (esim. parin vaihtoa) joiden myötä hän voisi päästä halunsa toteuttamaan, mutta ne eivät käyneet, vaan hän totesi haluavansa "avoimen valtakirjan. ie. mennä kenen kanssa haluaa, silloin kun haluaa. Samalla hän korostaa, että meidän seksissä ei ole vikaa, päin vastoin, mutta kun on jo nelikymppinen ja olen hänelle vasta toinen seksi kumppani, niin tahtoo kokeilla muita ja erityisesti tätä työkaveria, johon on ihastunut???

      Kun parisuhteemme on jo valmiiksi kriisissä mm. (kahden vakavasti sairastuneen lapsen myötä ja sitten tämä), niin esitin, että laitettaisiin omat asiamme ensin kuntoon ja mietitään sitten minkälaisia riskejä ”vieraissa käynnistä seuraa”, esim että ihastuu ja rakastuu ulkopuoliseen seksikumppaniinsa ja parisuhteemme hajoaa sen myötä. Hän myöntää riskit, mutta käyttäytyy kuin lapsi, jolta on otettu tikkari suusta. tikkari, jota ei koskaan ole ollutkaan.

      Tätä perhettä vaan ei voi hajottaa nyt, kun lapset ovat alle kymmenenvuotiaita ja toisen (minun) on oltava yhden heistä omaishoitajana.

      Vaimoni mielestä minulla ei saa olla mielipahaa siitä, hän haluaa naida ja viettää aikaa muiden kanssa kun minä olen neljän seinänä sisällä nalkissa.

      Mitä v!ttua teen!? En jaksa tätä, en voi lähteä, vaimo ei olkaansa kohautua. Ammunko kuulan päähän ja toivon, että sossutäti löytää lapselleni hoitajan.

      • 10

        Ota ensin yhteyttä kaupungin mielenterveystoimistoon ja pyydä sieltä kiireellistä jutteluapua. Älä edes puolileikilläsi puhu kuulan kalloon ampumisesta. En voi tietää, mikä vaimoasi vaivaa, mutta voin kuvitella, että hän ei kestä noita teidän perheenne muita ongelmia ja haluaa paeta niitä vieraiden miesten syliin.

        Asiat kyllä ratkeavat. Hae/hakekaa apua. Vaikka tulisi ero, niin kyllä sinä jotenkin pärjäät. Uskoisin, että jos jäät lasten kanssa yksin, niin saisit kunnalta/kaupungilta hoitoapua. Ota selvää vaihtoehdoista. Luulisin myös, että mielenterveystoimistossa osaisivat neuvoa, keneen olla yhteydessä.

        Jaksamista!


      • 9 + 13

        "Mitä v!ttua teen!? En jaksa tätä, en voi lähteä, vaimo ei olkaansa kohautua. Ammunko kuulan päähän"

        Ryhdistäydy. Olet menettänyt vaimosi, ok. Sitä sattuu. Et ole ainoa.

        Tärkein huolesi ovat lapsesi, mikä on oikein. Kuula kalloon ei heitä kuitenkaan auta.

        Käy ihmeessä perheneuvojalla keskustelemassa siitä, mikä olisi lapsille parasta, mutta lopeta tuo pohjaton itsesääli. Elämä ei ole niin vakavaa.


      • 10
        9 + 13 kirjoitti:

        "Mitä v!ttua teen!? En jaksa tätä, en voi lähteä, vaimo ei olkaansa kohautua. Ammunko kuulan päähän"

        Ryhdistäydy. Olet menettänyt vaimosi, ok. Sitä sattuu. Et ole ainoa.

        Tärkein huolesi ovat lapsesi, mikä on oikein. Kuula kalloon ei heitä kuitenkaan auta.

        Käy ihmeessä perheneuvojalla keskustelemassa siitä, mikä olisi lapsille parasta, mutta lopeta tuo pohjaton itsesääli. Elämä ei ole niin vakavaa.

        Tapaatko yleensäkin potkia maassa makaavaa? Anna miehen surra surunsa pois ja purkaa pahaa oloaan täällä, anonyymisti. Hänellä on tällä hetkellä paljon kestämistä.


      • King Corvax

        Okei... toi lasten tilanne tekee tästä todella kinkkistä. Muuten sanoisin että uusia naisia tilalle..

        Juuri tällaisten asioiden takia miesten pitäisi keskittyä siihen omaan uraansa, että olisivat niin menestyneitä, ettei naisista olisi pulaa nelikymppisinä. Se tarkoittaisi myös, että perhe perustetaan vasta sitten.

        Ei kannata parikymppisenä naida parikymppistä, vaan ottaa mitä sattuu milloinkin saamaan (ehkä jopa vanhempien naisten kanssa harjoitella) ja sitten kolmekymppisenä alkaa napsia parikybäsiä.


    • avaaja

      Kiitos, 10!

      Ei tässä nyt sentään ihan oikeasti olla vahvaa oksaa hakemassa, mutta kun elämässä olis ihan oikeitakin murheita, kuten lapsen kuolemaan johtava sairaus, niin alkaa olla vähän vaikea ymmärtää äitiä, joka keksii tässä tilanteessa tuollaista turhaa paskaa päälle.

      • 11+1

        Voimia aloittajalle! Sinä selviydyt yksinkin. Oma tilanteeni myös rankahko.. Mies päätti lähteä minun vakavan sairauteni vuoksi. Ei kuulemma kestä tilannetta, se hänelle sallittakoon. Minä saan voimaa ja tahtoa jaksaa lapsistani. Sitä pärjää, kun on pakko :-). Huolehdi itsestäsi ja laita vaimosi muualle pohtimaan tilannettaan. Jos sallit häneltä tuonkaltaista, itsekunnioituksesi häviää täysin..


      • Ikävä sanoa

        Tuntematta teidän perheen tilannetta sen tarkemmin haluaisin tuoda esille sen mahdollisuuden, että pettäminen on vaimosi keino käsitellä perheenne rankkaa tilannetta. Onko se hyvä keino, ei tietenkään. Se ei ole oikein ketään kohtaan, se on epäkypsää, vastuutonta ja itsekästä. Mutta sanon tämän, koska jos vaimosi pettämisellä oireilee vain omaa epätoivoaan lapsenne sairauden vuoksi, niin kaikkea ei ole vielä menetetty. Mikään ei tee hänen teostaan ja siitä valehtelemisesta hyväksyttävää, mutta pitkäaikaisen paineen alla ihmiset etsivät irtiottoa joskus hinnalla millä hyvänsä.

        Missään nimessä sinun ei pidä painaa hänen tekoaan villaisella. Uskon että vaimosi saattaa olla hämmentynyt ja hukassa, vaikka varoisi näyttämästä sitä päälle päin. Se, mitä itse naisena uskon hänen tarvitsevan tässä tilanteessa, on se että osoitat jämäkkyyttä ja sanot suoraan ettei tuollainen peli vetele. Parisuhdeterapiaa tarvitsette ilman muuta - jos ette jo käy sellaisessa, niin nyt on aika mennä. Ja jos vaimosi ei jostain syystä suostu tai yrittää luikerrella, niin kerrot että se on ero ja piste. Jos hän ei ole halukas selvittämään tätä sotkua, niin hänestä ei myöskään ole hyötyä sairaan lapsenne hoitamisessa.

        Jaksamista!


    • Ikävä sanoa

      A) Voisi olla joten kuten vielä hyväksyttävää, jos on hyvä syy ja nainen olisi kertonut siitä sinulle heti oma-aloitteisesti.
      B) Ei kovinkaan todennäköistä, varsinkaan tuon salailun jälkeen!
      C) Ei mahdoton ajatus minulle, mutta voisi vahingoittaa suhdetta pidemmän päälle.

      Itse olen ollut vastaavassa tilanteessa kuin arvelen vaimosi olevan, siis ihastunut työkaveriini ja hän minuun. Firman bileistä menimme melkein sänkyyn, olin jopa henkisesti valmistautunut pettämiseen, mutta loppujen lopuksi en pystynyt edes suutelemaan tyyppiä. Pääni vain kääntyi pois kuin itsestään hänen yrittäessä suudella, vaikka halusin häntä kovasti, mutta teko tuntui niin väärältä selkäytimessä asti. Jälkeenpäin ajateltuna hyvä niin.

      Ikävä että vaimosi kohdalla näin ei näytä olleen :(

    • RamiBiatch

      Kiinnostaisi tietää, että osaisi suhtautua, että
      a) ei vaikka ei olisi seksiä

      b) ei koskaan ole uskottavaa.. "juotiin teetä"... joo jUST

      c) luvan kanssa on ihan jees tai jos joutuu olemaan puutteessa. omalla vastuulla molempien tunteet.

    • no köh

      Ihan törkeetä että nainen alkaa pettämään kun perheessä on tuollainen tilanne.
      Selkeesti nyt ap. mies ilmoitat tän miehen avokille kanssa missä mennään.

      Kyllähän sen nyt aasikin ymmärtää että kerho ravintola tilasta ei lähdetä teetä juomaan 3 tuntia.

      Millaisia valheita pettäjä kuvittelee menevän läpi. Tarkistaisin tuon lapsi dna jutun paremminkin kuin että alat jotain vapaata sinkku naista tapailla ja siirrät inho olon taas uuteen ihmiseen.

    • en jatkaisi liittoa

      no kohin kanssa tosiaan samaa mieltä. Todella törkeää ja lapsellista. On päivän selvää että vaimosi on ihastunut ja haluaa pettää ja ylläpitää suhdetta työkaverinsa kanssa.

    • Tähänkö se johti
      • uskollinen vaimo

        Tuskimpa noilla muuta yhteyttä on kuin yhtä itsekäs ja petollinen vaimo.


    • Nainen -75

      Joopa joo. Vaimosi on varmasti pettänyt sinua En ymmärrä tuollaisia ihmisiä.

    • vcxvxcvxvcxvxc

      Eiköhän tuo valehtelu kerro jo paljon. Eihän hän välttämättä sinua ole pettänyt, mutta selvästi tuntee vetoa mieheen. Ei hän olisi muuten sinulle asiasta valehdellut. Ylimielisyys tosin viittaa siihen, että olisi pettänyt.

      Itse tuossa tilanteessa varmaankin menisin jonkun naisen luo yöksi niin alkaisi todennäköisesti totuuskin tulla ilmi kun nainen ei ole enää ainoa syyllinen.

    • poi poi

      Kyllä vain. Se valehtelu kertoo paljon. Ei kai kukaan ilman syytä valehtele?

    • varma juttu

      Vaimosi on pettänyt sinua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3963
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2328
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2046
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      94
      1713
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1252
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe