Vinkkejä nettitreffailijalle Suomi24:n käyttäjiltä

Järjestimme ystävänpäiväkilpailun, jossa ihmiset jakoivat nettitreffivinkkejään. Tässä otos parhaimmistosta:

1. Ole salaperäinen
"Salaperäisyys. Ei ole heti alkuunsa suuna päänä. Minä, minä, minä jne. Vaan pitää pientä etäisyyttä yllä."

"Seikkailumielellä, suorasanaisuudella, salamyhkäisyydellä ja sisukkuudella."

2. Osoita kiinnostuksesi
"On kiinnostunut toisesta, myös harrastuksista. Netti on tässä oiva apulainen. Vaikka ei tietäisi piirunkaan vertaa esim. golffailusta, mitä toinen harrastaa. Voi keskustelun lomassa käydä kurkkimassa netissä ja heitellä sitten kysymyksiä."

"Pilkettää silmäkulmaan! Ole aidosti kiinnostunut ja kiinnostava, lämminhenkisyys ja leikkisyys vetää ihmisiä puoleensa. Rohkeasti vaan mukaan, kohteliaisuudella ja ripauksella määrätietoisuutta olet onnistuneilla treffeillä ennen kun huomaatkaan."
.
3. Tee hyvä profiili ja ole aktiivinen
"Tuomalla omaa persoonallisuuttaan rohkeasti esiin profiilissa tai viimeistään viestittelyssä/chatissa. Ilman riskinottoa ei saa mitään."

"Kirjoittamalla hauskasti, kiinnostuksen herättävästi ja totuudellisesti itsestään ja toiveistaan. Kielioppi on myös hyvä hallita. Jos vastauksia ei tule, ei kannata kiukuten vaatia. Uusin valokuva antaa parhaan kuvan. Ja onnea matkaan :-)"

"Kuvallinen ilmoitus persoonallinen kädenjälki profiilissasi, avoin & aito ilmaisu. Atiivinen,rohkea,etsivä & osallistuva toiminta=vastaa flirtteihin & viesteihin, lähetä viestejä & flirttejä, tutki profiileja..torju epäasialliset yhteydenottajat..keskity aktiivisiin yhteydenpitäjiin, uskaltaudu livetapaamisiin..älä epäröi, jos ajatukset natsaavat:-) Kenties, hän on siinä,se ainoa, ainutkertainen."

"Aloitusiskulause myy, koukuta lukemaan ja anna osata lukea rivien välistä ja näin uteliaisuus herää ja loput on sitten historiaa."

4. Kerro mitä etsit, mutta älä ole turhan ronkeli
"Kertomalla millaisesta ihmisestä on kiinnostunut, mutta hieman kriteerejänsä lieventämällä voi löytää mitä ihaninta seuraa ei siis kannata tuijottaa pelkästään valokuviin vaan koko ihmiseen. Ja lopulta oikeasti uskaltaa tavata ihan kasvotusten."

"Ihan yksinkertaisesti tuntemalla itsensä ja mitä haluaa. On turha vastailla ilmoituksiin, jotka eivät tunnu "omilta". Kokemukseni mukaan siinä tuhlaa vain itsensä ja muiden aikaa."

"Järkeä käyttäen nettitreffiehdokkaistaa osaa kyllä seuloa jyvät akanoista, muuten kannattaa olla avoimin mielin liikkeellä ja muistaa, että täydellistä ihmistä ei olekaan. Et sinäkään ole. Enkä minä varsinkaan."

5. Anna aikaa tuttavuuden kehittymiselle
"Älä tivaa treffikaverisi koko historiaa heti alkuun - äläkä ryöpsäytä myöskään omaasi. Muuten teistä tulee terapeuttikaverit toisillenne. Keskustelu kannattaa aloittaa jollain aiheella, josta on helppoa ja mieluisaa puhua, esim. rakas harrastus on sellainen. Siinä samalla uusi ystävä kertookin jo luonteestaan ja ominaisuuksistaan - kuin vahingossa."

6. Ole itsevarma
"Hyvällä itsetunnolla pitää olla liikkeellä. Miten joku voi löytää sinusta ne ihanat puolet, jos et itsekään usko niitä olevan. Tsemppiä kaikille!"

7. Ole oma itsesi
"Ole oma itsesi. Hymyile kun kirjoitat, niin sanasi tulevat kauniiksi ja ystävällisiksi. Muista, että netissäkin on ihmisiä ei mitään bittiolioita. Luo itsellesi mielikuva hyvästä ystävästä!"

8. Käytä huumoria viesteissä ja profiilissa
"Käyttämällä ilmoituksessa ja keskusteluissa huumoria. Tämä erottaa hakijan massasta ja aiheuttaa vastapuolessa kiinnostusta."

"Huumorilla ennen kaikkea ja kärsivällisyydellä. Kaikkia juttuja ei kannata ottaa tosissaan. Omalla kohdallani onnistui, mutta kyllä se vei aikaakin."

9. Ole rento, mutta sinnikäs
"Uskallusta heittäytyä silloin kun se oikea tuntuu tulevan kohdalle."

"Kuten eräs jurvalainen huonekalumyyjä kertoo: 10 koputusta, 3 esittelyä, 1 myynti. Välillä sitä jonku kans tutustuu mutta monesti toinen vain katoaa."

10. Sovi tapaaminen
"Ehkä ne jotka ovat onnistuneet, eivät halua sinkkuristilyä palkinnoksi ;) Mutta on meillä sinkuillakin hyviä vinkkejä onneksi... Esimerkiksi EI KOSKAAN kannata sopia pitkään kestäviä ekoja treffejä vaikka olisit jutellut toisen kanssa tunteja ja taas tunteja puhelimessa. Mikää ei ole pahempaa kuin joutua olemaan koko päivä pakkasessa epäkiinnostavan ihmisen kanssa :)"

"Turhan jännittyneisyyden saa pois kun heti ekaksi halaat treffikumppaniasi. Avoin iloinen ja rento esittäytymisesi tekee vaikutuksen. Ja itsekkin voit olla rennompi. Toimii ;)"

"Ole avoimin mielin liikkeellä. Älä heti hylkää toista, jos hän on pari senttiä liian lyhyt tai ei ihan niin kaunis kuin haluaisit. Tapaa tämä ihminen, anna hänelle mahdollisuus tehdä vaikutus sinuun :)"

3

529

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hdgjhdgjdgj

      '' "Turhan jännittyneisyyden saa pois kun heti ekaksi halaat treffikumppaniasi. Avoin iloinen ja rento esittäytymisesi tekee vaikutuksen. Ja itsekkin voit olla rennompi. Toimii ;)" ''

      Itseäni kyllä vähäsen mietityttää tuo halaus homma. Kun ne kerran on ekat treffit, niin miten sen pystyy tekemään heti ensimmäisenä, jos ei ole takana aikaisempaa fyysistä kontaktia. Luulenpa näin miespuolisena nuorena miehenä, että se ei tulisi onnistumaan, ainakaan kaikissa tapauksissa.

      • *puistatus*

        Nuo halausneuvot ovat niin selkeästi tietynlaisten naisten neuvoja, sellaisten yltiöpositiivisten ylipirteiden ylihilpeiden tanttojen jotka kuvittelevat että elämä on yhtä somaa pikkukakkosta kaikille...

        Mitäs jos miehellä alkaisi vaikka seistä kun muija yhtäkkiä iskee itsensä liki? Huh.

        Vaikka olisi kirjoiteltu netissä pari kk niin en kyllä koe toista osapuolta niin tutuksi että pitää käydä kimppuun kuin sika limppuun. Jos tavatessa on tullut hyvin juttuun niin ehkä, EHKÄ, lopuksi voi halata, mutta heti alkuun kiitos ei todellakaan.

        Ja sitten taas niitä iänikuisia pilkkeitä silmäkulmassa siellä oli myös... Ei helvetti, joku Anita Hirvonenko niitä ohjeita on jakanut?


    • SheWhale

      1. Ole salaperäinen

      Enpäs kerro kuka olen ja mistä olen. En kerro ikääni enkä sukupuoltanikaan jos ei päälle näy.

      2. Osoita kiinnostuksesi

      Kerro mulle heti kaikki tähän nyt! Kerro kerro kerro! Kenen kanssa olit ekan kerran sillai, onks sulla koskaan ollut kuppaa, ai ei vai, no miksi sä sitten punastelet, onks sulla jotain salattavaa HÄH?

      3. Tee hyvä profiili ja ole aktiivinen

      Olet yksi tuhannesta naisesta jolle laitoin viestiä, käyppäs vilkaisemassa profiiliani jossa kehun itseni maasta taivaisiin ja tottakai muistutan myös että minulla on HELVETIN HYVÄ KIELITAITO, heh heh heh...

      4. Kerro mitä etsit, mutta älä ole turhan ronkeli

      Etsin postimerkkien keräilemisestä kiinnostunutta miestä joka painaa 30 - 300 kg.

      5. Anna aikaa tuttavuuden kehittymiselle

      Kirjoitellaan tässä nyt kaikessa rauhassa pari vuotta niin ehkä me sitten tunnetaan toisemme tarpeeksi hyvin että uskalletaan mennä treffeille.

      6. Ole itsevarma

      Sä näyttäisit tosi hyvältä mun avoautossa kun saan taas kutsun linnanjuhliin ja tartten tietty escortin.

      7. Ole oma itsesi

      Mie oon Jamppa vaan, vaihan sukat kerran kuussa mutta pesulla mie käyn kyllä joka lauantai. Hammasharjaa käyttää meillä meiän Musti.

      8. Käytä huumoria viesteissä ja profiilissa

      Sytyn bensalla ja tulitikuilla!!! - Eikös ollutkin tosi hyvin sanottu toi mun profiilissa?!

      9. Ole rento, mutta sinnikäs

      Enhän mä ketään tartte kun yksinkin pärjää ihan kivasti kun on näitä urheiluharrastuksia niin että heikompia hirvittää, mutta tossa on nyt kummiskin viides viesti sulle kun sä voisit olla semmonen muija jota kehtais kavereillekin esitellä.

      10. Sovi tapaaminen

      Moi, sulla on kiva kuva, tissit tosi hyvin esillä. Läheks tänä yönä tohon Hesen kulmille hilluun?

      "Turhan jännittyneisyyden saa pois kun heti ekaksi halaat treffikumppaniasi. Avoin iloinen ja rento esittäytymisesi tekee vaikutuksen. Ja itsekkin voit olla rennompi. Toimii ;)"

      Mitä sä nyt siinä räpiköit ja riehut kun mä sua vasta vartin olen tässä halannut?

      "Ole avoimin mielin liikkeellä. Älä heti hylkää toista, jos hän on pari senttiä liian lyhyt tai ei ihan niin kaunis kuin haluaisit. Tapaa tämä ihminen, anna hänelle mahdollisuus tehdä vaikutus sinuun :)"

      No ethän sä paljon minkään näkönen ole, näytät oikeestaan murhamieheltä, mutta kun on toi kalenteri sen verran tyhjä niin voidaan me kahden viikon päästä tavata puolen tunnin ajan ja voit sit puhua mut pyörryksiin jos en oo sitä ennen jo sattunut hankkiin kolmatta rakastajaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      147
      2537
    2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      414
      2193
    3. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      44
      2074
    4. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      119
      1364
    5. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      233
      1320
    6. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      119
      1179
    7. Vanhemmalle naiselle

      Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
      Ikävä
      56
      1133
    8. Jos et kaipaakaan minua täällä

      Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
      Ikävä
      11
      1097
    9. Koen, että minua tavallaan vainotaan

      Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
      Ikävä
      124
      1074
    10. Morning has broken

      Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
      Ikävä
      66
      998
    Aihe