AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Match.Com

Match.Com

6 Vastausta 260 Lukukertaa
Luin Iltasanomista, että noista firmoista onhankala päästä eroon kun ne on ulkomailla nämä firmat.Suomen lait ei päde ulkomailla. Joten viranomaiset eivät voi tehdä mitään. Ainoastaan jättää karhuamatta rahoja jos firmaa ei saada kiinni. Elkää Hyvät ihmiset vain liittykö noihin deitti firmoihin. Ette maha mitään kun lasku ensin on 15€ ja sitten se onkin jo karhukirjeessä 80€. Ne käyttävät härskisti hyväksi rakkauden kipeitä ihmisiä. Ja työjuhtana on Suomen Valtion Ulosottovirasto. Jos ette maksa niin sieltä kyllä peritään maksut. Ja ihmiset liittyvät ja painelevat kaikenmaailman "tykkää" nappuloita joita on esim.Facebookissa. Olen itse oppirahat maksanut joten tiedän asian hyvin. Ja otin opiksi. En enää koskaan liity mihinkään enkä avaa mitään epäilyttäviä sähköposteja. Tätä suosittelen muillekin.
Minulla on tili Matchissä. Tiedän myös aivan tarkasti miten tilaus lopetetaan sitten kun sen aika on. Ei muuten eroa mistään muusta netin kautta ostettavasta palvelusta (kuten nyt vaikka Spotify). Täysin turhaa pelottelua.
Oletteko huomanneet, että parhaimman näköiset naiset roikkuu Matchissa vuodesta toiseen? On se kumma kun ei kauneimmille löydy seuraa...
Ei löydy, koska päässä on se vika, eikä ulkonäössä.
Vai onko niin että ne "parhaimman näköiset" kuvat omaavat profiilit ovat generoituja profiileja, joilla ei ole muuta tarkoitusta kuin toimia "houkutuslintuina"?
Match.comissa olevista vanhoista profiileista moni asianosainen tuskin edes itse tietää. Tilaus on irtisanottu, profiili piilotettu vuosia aiemmin. Laskutus lakannut, profiili ei enää näy. Mutta 2012 helmikuussa sivustouudistuksen myötä nämä vanhatkin piilotetut profiilit on aktivoitu match.comin toimesta. Tosi rasittavaa touhua... Kannattaa käydä tarkistamassa jos on ollut asiakkaana.
Kyllä varmaan Firestone42 on suurinpiirtein oikeassa siinä että ne ns. hyvännäköiset nassut siellä toimii houkutuslintuina eli ovat siellä vuodesta toiseen rahanhuijaustarkoituksessa (niin mies- kuin naisprofiilit). Ihan samoin on täällä suomi24 -palstalla. Käsittämättömän hyvännäköisiä miehiä ja kuvankauniita naisia aina vaan ja jatkuvasti muka etsimässä sitä oikeaa...on nimittäin niin ihme, siis jos olisivat ihan oikeita profiileita, että eivät muka ole kumppania löytäneet, kun profiilitekstien perusteellakin ovat niin niin täydellisiä. Lurjuksia koko sortinsakki! Yhh!
 /   /  / Match.Com

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
32 v. Pirkanmaa
39 v. K-Häme
36 v. Uusimaa
43 v. Pirkanmaa
50 v. K-Suomi
39 v. Uusimaa

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.

Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta