Juutalaisten syyttäjät!

Lakatkaa valheista!

Tämä on totuus Jeesuksessa!

93

253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luetaan Uusi

      Testamentti niin meidän ei tarvitse vaeltaa luulojen varassa.

      Ymmärrän ehkä hiukan nyt, miksi Jeesuksen Herran tuli nöyrtyä Isän tahtoon kantaessaan ristiään ja kuollessaan häväistynä ja rangaistuna vailla omaa syyttään, sillä olen saanut siihen Jumalan armon opetuslapsenaan ja on enemmän kuin tämän maailman katoavaiset asiat ilman merkitystä.

      Jeesus Nasaretilainen on hyvä paimen ja autaat kaikki, jotka häneen turvaa kiittäen ja kunnioittaen maan ja taivaan Luojaa ja Poikansa Jeesuksen antanutta Isää Jumalaa nimessään, totisesti.

      Hallelujah!

    • Valitettavasti

      myös kiljuva jalopeura syyttää juutalaisia ja Jeesusta kuten näemme.

      • Tee Asennemuutos!

        Ano Jeesuksen nimessä Jumalan vanhurskautta Pyhän Hengen opetukseksi, ja on suurta Jumalan armoa ja Jumala pyhittää sinua totuudessa ja kaikki valheet ja vihan ja katkeruuden ja huonon hedelmän tahtoo Jumala sydämestäsi poistaa ja antaa kiitollisuuden ja kunnioituksen itseään kohtaan kuten luotuina ihmisinä tulee meidän Luojaa Jumalaa Jeesuksessa, sillä ei ole toista Jumalan Sanaa, ja kaiken hyvän Antajaa kohtaan osoittaa sitä arvostusta itsessämme ihmisinä, lähtökohdalla ei mitään väliä, toki paljon rikkonut ja anteeksisaava rakastaa enemmän ja tärkeää on pysyä siinä ensirakkaudessa Jeesusta kohtaan, kerran saatuaan maistaa hyvää Jumalan elävää Sanaa.


    • jokainen vastaa

      omista viesteistään Jumalan edessä.

      • salaliittoteoriat

        ovat humpuukkia.


    • 20+10=30

      Niinpä se on, että me teemme kerran Jumalalle tilin jopa jokaisesta sanastamme.
      Sillä sanoistamme meidät tuomitaan, tai julistetaan vanhurskaiksi.

      Kun sanat ovat lähteneet, ne eivät enää palaa ja ne kasvavat omaa hedelmäänsä, olemme vastuussa myös hedelmistämme. Mitä hedelmää sanamme ja tekomme ovat tuottaneet.

      En tiedä, onko tämä juutalaista uskontoa, Jeesuksen oppia nyt ainakin ja onhan Hänkin juutalainen.

      • kyllä se vastuu on

        sillä tulkitsijalla...


    • Täysin varmasti

      Jeesus on Juutalaisten Kuningas ja Israelin Herra ja jos hän sopii juutalaisten palstalle paremmin kuin millekään muualle, totisesti!

      Jeesus toi Uuden Liiton juutalaisuuteen ja siitä on kirjoitettu ihan heprealaisessa Raamatussa ja Jeesus tuli omiensa tykö vaikka häntä ei kansakuntana tahdottu Kuninkaaksi ja Herraksi, mutta monet juutalaiset hänet ihan Herran Hengessä myös siten vastaanottivat.

      Jeesus ei tuonnut uutta uskontoa vaan Mooses on uskollinen Jumalan valtakunnassa ja uusi aikakausi alkoi, mutta ihan sama Jumala ja Herra Jeesus on ollut luomisesta lähtien.

      Mitään kristinuskoa ei tuotu lainkaan vaan Paavali pakanakansojen apostolina julisti ja opetti Jeesukseen uskovista ihan yksiselitteisesti että ovat hengellisiä juutalaisia ja saaneet hengellisesti Israelin kansalaisoikeuden Jeesuksessa, sillä heidät on liitetty villistä metsäöljypuusta Jaloon Öljypuuhun eli Jeesuksen Juutalaiseen Valtakuntaan, siihen Aabrahamin ja Iisakin ja Jaakobin kautta annettuun.

      Jumalan valtakunta myös täyttyy lähivuosina noiden 144 000 kautta ja kaksitoista tuhatta kustakin kahdestatoista sukukunnasta ja Jumalan kaupungin muurien portit on nimetyt kauttaan neljään ilmansuuntaan kolme kullekin. Tämä kuvaa juuri tätä tulevaa Hengen vuodatusta ja sen hyvää hedelmää ja siunausta Jerusalemista ympärimaailmaa ja sitä meitä kehotetaan anomaan "Isä Meidän" rukouksessa sillä on Jumalan valtakunnan tulemista, vaikka tapahtuukin sitten konkreettisesti vasta Jeesuksen alas tulessa tuon vaikean ajanjakson jälkeen.

      Tuo viimeinen 7-vuotisjakso jakaantuu kahteen ja ensimmäinen on evankeliumin kausi kaikille kansoille ja sitten paha taivaassa voitetaan puolivälissä ja alas viskataan. Sen jälkeinen toinen 3,5 vuoden kausi on pahuuden henkivallan kautta ja hävityksen kauhistus tulee Jerusalemiin ja sen ajanjakson lopussa Jeesus tulee ja tuo Jumalan valtakunnan tuhanneksi vuodeksi myös maan päälle ja nimenomaan Jerusalemiin.

      Kaikki on edeltä kerrottu ja tulevat tapahtumaan. Voimme nähdä kun tapahtuvat, sillä selvästi on asiat kerrottu ja merkkejä on paljon ja selvät ja hävityksen kauhistus selvin, mutta jo sitä ennen Jumalan pyhinä tiedämme ja näemme, sillä nekin on kerrottu.

      Toivottavasti jokainen ymmärtää aikansa käyttää tärkeään ja merkitykselliseen ja pyhään asiaan joka lahjana kaikille annetaan ja vähempiarvoiset, jotka Jumala antaa meille ruuassa ja vaatteissa ja elatuksessa taivaasta annetaan ja tärkeää on ensin etsiä Jumalan valtakuntaa ja vanhurskautta Jeesuksessa, koska on paljon tärkeämpää ja täyttä hengellistä yltäkylläistä elämää, totisesti, halellujah!

      Isän Jumalan siunaus Pojan Jeesuksen nimessä kaikille elävän Jumalan Sanan ja Totuuden Hengen kautta ja siunauksessa kaikille. Shabat Shalom!

      • korjataan pois "jos"

        "Jeesus on Juutalaisten Kuningas ja Israelin Herra ja hän sopii juutalaisten palstalle paremmin kuin millekään muualle, totisesti!"

        Valitettavasti meinasin ensin negatiivin kautta esille tuoda ja siksi "jos" sana jäi tekstiin: "Jos ei Jeesus sovi, niin kuka sitten?" oli ajatus. Parempi suoraan "Jeesus sopii paremmin kuin kukaan!"


      • teidän ei olisi pakk

        o tappaa muita tältä pallolta, tehkäämme se vielä selväksi.


    • Jeesus sopii hyvin

      Juutalaisten Kuninkaana kaikille totuutta rakastaville ja Jumalan hyvyyttä janoaville!

      Tietysti Jumalan valtakunnan YHWH on Juutalainen Pelastus ja vaikka kaikki juutalaiset eivätkä muutkaan sitä tunnusta niin ei se totuus miksikään siitä muutu.

      Jokainen voi nähdä ja tutkia Raamatusta ja muistakin lähteistä Israelin ja juutalaisten kansan historiaa ja Jeesus on totuus kuten voi jokainen terveesti Jumalaan turvaava tulla totuuden tuntemaan, sillä Israelin Herra on hyvä, totisesti.

      Herra on myös totuudellinen siinä ettei häntä voida pilkata ja valheisiin rakastua ilman kylvämisen ja niittämisen lain toteutumista.

      Kannattaa Jeesuksen nimessä tulla tuntemaan Israelin Herra ja Juutalaisten Kuningas niin ei tarvitse pimeydessä valheita rakastaa kenenkään, totisesti!

    • 15+7

      Eipäs, kun JHWH:n nimessä. Tällä palstalla.

      • Jeesus on myös

        tällä palstalla Juutalaisten Kuningas! Kristityt saavat ajatella omilla palstoillaan Jeesusta kuten Raamattu ilmoittaa, mutta selvää on se, että Jeesus syntyi ja eli ja kuoli Juutalaisten Kuninkaana, ja valtakuntansa on tänäänkin taivaan Siionissa Uudessa Jerusalemissa, ja tulee laskeutumaan maanpäälliseen Jerusalemiin tulemuksessaan, eikä ole enää kaukana vaan ihan oven edessä, kenties noin 2023.


    • Jeesus on ollut

      JHWH alusta loppuun, joka oli ja on ja tuleva on, eikä tule ketään toista tälläkään palstalla!

      • 2+8

        Eipä ole, Jeesus on ICXC.


      • Tietysti olen
        2+8 kirjoitti:

        Eipä ole, Jeesus on ICXC.

        miksi luulet juutalaisten joutuneen noin kahden vuosituhannen maan pakolaisuuteen? Barabbaanko tähden kun huusivat hänet vaapaaksi, onko sinulla mitään suhteellisuuden tajua rakas keskustelija.


      • korjataan:
        Tietysti olen kirjoitti:

        miksi luulet juutalaisten joutuneen noin kahden vuosituhannen maan pakolaisuuteen? Barabbaanko tähden kun huusivat hänet vaapaaksi, onko sinulla mitään suhteellisuuden tajua rakas keskustelija.

        "Tietysti Jeesus on Juutalaisten Kuningas!"


      • 10+9
        Tietysti olen kirjoitti:

        miksi luulet juutalaisten joutuneen noin kahden vuosituhannen maan pakolaisuuteen? Barabbaanko tähden kun huusivat hänet vaapaaksi, onko sinulla mitään suhteellisuuden tajua rakas keskustelija.

        Mitä olet 'tietysti '.. ?

        ' Minkä tähden joutuivat '......?

        Koska juutalaiset ryhtyivät kapinaan roomalaisia vastaan, mutta roomalaisilla oli vahvempi armeija ja heitä oli enemmän , roomalaiset voittivat ja hävitys oli hirmuinen.

        Mutta... Israel on ylösnoussut.


      • Jeesuksen pyhänä
        10+9 kirjoitti:

        Mitä olet 'tietysti '.. ?

        ' Minkä tähden joutuivat '......?

        Koska juutalaiset ryhtyivät kapinaan roomalaisia vastaan, mutta roomalaisilla oli vahvempi armeija ja heitä oli enemmän , roomalaiset voittivat ja hävitys oli hirmuinen.

        Mutta... Israel on ylösnoussut.

        > Mitä olet 'tietysti '.. ? <

        Jeesuksen Jeesuksen todistaja, Jeesus on Isän Jumalan asettama Kuningas.

        > Minkä tähden joutuivat '......? <

        Tietysti siksi että Jumalan evankeliumi leviäisi pakanakansoille.

        > Mutta... Israel on ylösnoussut. <

        Hallelujah, kiitos Isän Pojan Jeesuksen nimessä, että oman pyhän nimensä tähden on sen suonut Israelille ja kaikille kansoille ja armon ja rukouksen Hengen vuotaessa myös siunaus voi sieltä kaikkialle levitä, totisesti. Hallelujah!

        Tietysti iloitsen Israelin kanssa armosta jota on kohdannut ja myös siitä jonka tulee kohtaamaan saadessaan Hengen Isältä Jumalalta, iloitsetko sinäkin?

        Ymmärräthän?

        Rooma on tässä ihan sivuosassa.


    • Jeesus kahden

      enkelinsä kanssa kävi aterioitsemassa Aabrahamin kanssa. Herra meni taikaisin taivaan valtaistuimelle ja nuo kaksi enkeliä menivät Lootin pelastamaan Sodomasta.

      Samoin Jeesus kutsui Mooseksen palavassa pensaassa ja Mooses on uskollinen Jumalan valtakunnassa.

      Jeesuksen suussa on sanat, joiden mukaan elämänpuusta voidaan päästä syömään, kuten se pantiin vartioitemaan elämän puun tietä. Jeesus on Tie Jumalan valtakuntaan, eikä toista ole eikä tule. Hallelujah!

      • 2+7

        Lue uudelleen luomistarina, elämänpuun tietä vartioivat kerubit ja leimuava miekka.

        Ja se on tarina.


      • Totuudellinen tarina
        2+7 kirjoitti:

        Lue uudelleen luomistarina, elämänpuun tietä vartioivat kerubit ja leimuava miekka.

        Ja se on tarina.

        Isän Jumalan antamana Pojan Jeesuksen suussa olevana miekkana, joka vartioitsee Elämän Puun Tietä, ja Jeesus on Tie!


      • Vieläpä Mooseksen
        Totuudellinen tarina kirjoitti:

        Isän Jumalan antamana Pojan Jeesuksen suussa olevana miekkana, joka vartioitsee Elämän Puun Tietä, ja Jeesus on Tie!

        kautta annettuna ja on uskollinen koko Jeesuksen huonessa Mooses!


      • 3+3
        Totuudellinen tarina kirjoitti:

        Isän Jumalan antamana Pojan Jeesuksen suussa olevana miekkana, joka vartioitsee Elämän Puun Tietä, ja Jeesus on Tie!

        Tie on jalkojesi alla ja totuus riippuu siitä mistä milloinkin on kysymys.

        Totuus ei ole sitä, että joku kulkee miekka suussa ja huutelee rivouksia kaduilla ja toreilla, sekä riehuu temppeleissä.


      • Et tunne Jeesusta
        3+3 kirjoitti:

        Tie on jalkojesi alla ja totuus riippuu siitä mistä milloinkin on kysymys.

        Totuus ei ole sitä, että joku kulkee miekka suussa ja huutelee rivouksia kaduilla ja toreilla, sekä riehuu temppeleissä.

        joten sanasi ovat Pelastuksen Kallion perustusta vailla.


      • 17+7
        Et tunne Jeesusta kirjoitti:

        joten sanasi ovat Pelastuksen Kallion perustusta vailla.

        Jumala on pelastuksen kallio, mutta en todellakaan voi sanoa tuntevani häntä, koska Hän on salattu ja kaiken minun ymmärrykseni yläpuolella.


      • Näin myös minunkin
        17+7 kirjoitti:

        Jumala on pelastuksen kallio, mutta en todellakaan voi sanoa tuntevani häntä, koska Hän on salattu ja kaiken minun ymmärrykseni yläpuolella.

        ihmisenä, mutta Jumalan armossa saan häneen turvata, hallelujah! Näin on myös meidän kaikkien osalla, juutalaisten ensin ja myös muiden.


      • kenelläkään
        17+7 kirjoitti:

        Jumala on pelastuksen kallio, mutta en todellakaan voi sanoa tuntevani häntä, koska Hän on salattu ja kaiken minun ymmärrykseni yläpuolella.

        ihmisellä ei ole mahdollisuutta kerskata edes nuppineulasta, ja kaikki kerskaus on pahasta.


      • mikä voisi olla
        17+7 kirjoitti:

        Jumala on pelastuksen kallio, mutta en todellakaan voi sanoa tuntevani häntä, koska Hän on salattu ja kaiken minun ymmärrykseni yläpuolella.

        vaikeampaa kuin nuppineulan löytyminen heinäsuovasta? Tietysti Isän Jumalan palveleminen ilman Poikaa Jeesusta! Vain Jeesus on Kuningas ja Herra ja Vapahtaja! Uskotko tämän riippuu tietysti yksin siitä oletko tullut tuntemaan totuuden Jeesuksesta Immanuelina.


      • 10+13
        mikä voisi olla kirjoitti:

        vaikeampaa kuin nuppineulan löytyminen heinäsuovasta? Tietysti Isän Jumalan palveleminen ilman Poikaa Jeesusta! Vain Jeesus on Kuningas ja Herra ja Vapahtaja! Uskotko tämän riippuu tietysti yksin siitä oletko tullut tuntemaan totuuden Jeesuksesta Immanuelina.

        Ei ollenkaan vaikeaa, minulta onnistuu aivan hyvin.

        Pitää ainoastaan itse rakastaa, ei voi ulkoistaa rakastamista Jeesukselle.

        Kiva tehdä asioita itse, Jeesus ei kuitenkaan mitään tee, hän on kuollut.


      • Omasta mielestä
        10+13 kirjoitti:

        Ei ollenkaan vaikeaa, minulta onnistuu aivan hyvin.

        Pitää ainoastaan itse rakastaa, ei voi ulkoistaa rakastamista Jeesukselle.

        Kiva tehdä asioita itse, Jeesus ei kuitenkaan mitään tee, hän on kuollut.

        voi onnistuakin. Tottakai totuudellinen rakastaminen on hienoa ja näin on Jeesuksen Isä ja Jumala meitä rakastanut, ja mekin voimme rakastaa Jumalaa ja lähimmäisiä Isän tahdon mukaan tai omasta mielestämme onnistuneesti muutenkin, mutta oma todistus ei ole pätevä välttämättä.

        Jeesus hallitsee tänäänkin asioita valtakunnassaan, toki Isän tahdossa ja Isässä, sillä on yhtä, kuten myös Herran Henki täällä keskuudessamme.

        Toivottavasti Jumalan teot vaikuttavaisivat runsaasti sitä hyvää hengellistä, minkä suo Isä lupauksien täyttymisessä nöyrille lapsilleen. Tietysti ihmisten teot ovat eri asia kuin Jumalan teot.

        Monet eivät usko Jeesuksen tekoja nykyään kun niistä saavat lukea silminnäkijöiden tallentamat todistukset, mutta autuaat ne, jotka uskovat näkemättä, sillä se on Isän Hengen totuudellinen todistus, samoin kuin veren sovitus synneistämme, hallelujah.

        Elävän sydämen uskon vaikuttaa yksin Isä Jumala armoliitossaan Jeesuksessa ja valtakunnassaan ja vanhurskaudessaan. Ilman uskoa on mahdotonta olla otollinen ja samoin tulee uskoa että Isä palkitsee ne, jotka uskovat ja tahtoaan tekevät. Tietysti vasta perillä voittajana voidaan kruunu saada ja pääsy valtakuntaansa, tämä on tärkeää muistaa että täällä on risti ja täyttä hyvää hengellistä elämää eikä luonnollisetkaan ole uskovalle outoja, koska elämme myös lihassa ja veressä kuten Jeesuskin tuli Immanuelina elämään ja eli täysin synnittömän elämän.

        Herra Jeesus on hyvä paimen ja tietää mikä on ihmisen osa näissä koetuksissa ja ahdistuksissa, jos tahtoo Jumalan tahdon mukaan elää, toki paljon on kiitettävää ja ennenkaikkea täyttä elämää ja kirkkautta hyväksi ymmärrykseksi ja pyhitykseksi totuudessa. Hallelujah Jeesuksen nimessä!

        Tartu sinäkin kiinni Iankaikkiseen Elämään Jeesuksessa, niin opit tuntemaan vajavaisesti Herran hyvyyttä ja ihmeellisyyttä ja vanhurskauttaan.


      • vaellamme uskossa
        Näin myös minunkin kirjoitti:

        ihmisenä, mutta Jumalan armossa saan häneen turvata, hallelujah! Näin on myös meidän kaikkien osalla, juutalaisten ensin ja myös muiden.

        emmekä näkemisessä ja itsessämme emme ole arvolliset edes lausumaan suullamme Herran jaloa ja pyhää nimeä, mutta silti siihen tulee meidän nöyrtyä sillä ei ole mitään muuta tietä kuin lapsenomainen turvaaminen omastaan riippumatta. Herra antaa hyvää ja vanhurskauttaa ja pyhittää sen mukaan kuin hyväksi näkee ja vie työnsä päätökseen Isän tahtoa tekevissä pyhissä, totisesti, Herra Jeesus on hyvä paimen. Hallelujah!

        Ainoastaan Jumalan armo ja totuus on meidän ihmisten toivo tässä maailmassa ja autuaat ne, jotka etsivät ensin Jumalan valtakuntaa ja vanhurskauttaan ja ristinsä tahtovat myös joka päivä kantaa ja tehdä Isän tahdon, ja kun missä vikaan menee, niin tulee takaisin totuuteen ja nöyrtyy elämään Isän tahdon mukaan, niin hyvin menee. Ihan niinkuin nykyajan lapsilla ei ole helppoa näissä ajallisissa, niin vielä paljon vaikeampaa on monesti Jeesuksen opetuslapsilla ja monen ahdistuksen kautta menemme kohti päämäärtämme ja tärkeää on ettei vetäydy pois vaikka lankeaisi vaan yhä uudestaan Isä tahtoo siunata jokaista ihmistä Jeesuksessa sillä ei ole toista Tietä eikä Totuutta eikä Elämää Aabrahamin ja Iisakin ja Jaakobin Jumalassa, totisesti.

        "Isä Meidän" -rukous on ihana Isän antama kädenojennus meille lähestyä tahtonsa mukaan hyvää paimenta ja sielujemme ainoaa todellista Pelastajaa ja Vapahtajaa, tämä on tärkeä ymmärtää meidän kaikkien Herrassamme, totisesti. Hallelujah!


      • :) Rakkaus OK :)
        10+13 kirjoitti:

        Ei ollenkaan vaikeaa, minulta onnistuu aivan hyvin.

        Pitää ainoastaan itse rakastaa, ei voi ulkoistaa rakastamista Jeesukselle.

        Kiva tehdä asioita itse, Jeesus ei kuitenkaan mitään tee, hän on kuollut.

        Niin se Pietarikin ajatteli onnistuja olevansa ja toki olikin saanut tunnustusta Jeesukselta Isän antaman esilletuomisessa, mutta sai palata takaisin, sillä Jeesus on hyvä ja tahtoo siunata ja rukoilla kaikkien puolesta ja varsinkin omiensa, totisesti.

        Olen rakastamisesta samaa mieltä että se on hyvää, mutta myönnän myös että ilman Herran Jeesuksen Henkeä ei minusta voi löytyä sitä "agape"-rakkautta, tietysti voi löytyä "fileota" ja "erosta". Emme voi noita jälkimmäisiä ulkoistaa lainkaan sillä ovat lihan mielessämme, mutta Jeesus voi armossaan ulkoistaa tuota "agapea", ja mielenkiintoista on se, edellyttääkö se meiltä mitä, pelkästään uskoa ja/tai vastaanottamista ja/tai anomista ja/tai nöyrtymistä ja/tai Jumalan tahdon tapahtumista ja/tai vai mitä. Onko se siis jonkinmoista yhteispeliä Jumalan ja ihmisen välillä vai pelkästään Jumalan Hengen vuodattamista taivaasta sydämmiimme ja kun vuodatetaan niin riippuuko se meistä ihmisinä lainkaan vai pelkästään Jumalan päätöksestä. Emme voi mitään ansaita, mutta arvollisuus on tärkeää ja tahtominen ja janoaminen ja anominen ja lähestyminen. Onko kyse vähän niinkuin kahden ihmisen välisestä asiasta vai onko Jumalan ja ihmisen välinen suhde minkälainen, sitä olen aika paljonkin pohtinut juutalaisten ja Israelin sukukunnan jälkeläisten ja kristillisten seurakuntien ja niiden jäsenten osalta ja tietysti omalta osalta, ja on aika pitkälle arvoitusta tämä minulle, toki olen saanut paljonkin anoa omalta kannaltani ja myös paljon osaltaa saada, mutta se "agape"-rakkaus on kyllä ihan mieletön mysteeri, sillä vaikka uskovina tiedämme että tarvitsemme, niin miten sen saanti sitten ja vaikutus, onko kiinni pelkästään Jumalan tahdosta ja vaikutuksesta vai myös ihmisen arvollisuudesta ja Hengen vastaanottamisen kyvystä vai mistä.

        Toki myös miehen ja naisen rakkaus voi olla aika mysteeri, ja siinäkin voi vaikuttaa kaksi ja kolmaskin yhtäaikaa, eikä välttämättä ole helppo ymmärtää näitä "miksi" ja "miten" ja "mikä Jumalasta" ja "mikä ihmisestä", tai sitten on suora ihminen ja omasta mielestään voi ymmärtää helposti kaiken vaikka ei olisi lainkaan maistanut tuota kolmattakaan "agapea" elämässään, sillä Paavalikin Sauluksena oli kyllä aivan varma omasta erinomaisuudestaan ja vilpittömyydestään ja kirjoittikin myöhemminkin saadessaan Jeesuksen tuntea, että on vaeltanut koko elämänsä hyvällä omalla tunnolla ja tarkoitta myös sitä kun Stefanuksen surmaajien kanssa oli ja itsekin täynnä murhaa ja vihaa tahtoi Jeesuksen opetuslapsia vangita ja pahoinpidellä, sillä ajatteli että se on Jumalasta ja Jumalan tahto, ihan samoin kuin islamin jihadissa sen pimeimmissä aineksissa ajatellaan että Paratiisiin pääsee surmaamalla vääräuskoisia vihollisia. Miten suuri voikaan pimeys olla ihmisessä kun silmät ovat ilman Jumalan valkeutta ja totuutta ja ennenkaikkea sitä "agape"-rakkautta, sillä "fileota" voi löytyä näistä piireistä ja nuoria neitsytnaisiakin saadan jo maan päällä, kun on valta ihmisellä ilman Jumalan armoa ja totuutta Jeesuksessa.

        Eikö olekin ihmeellistä näissä maan päällisissä Jumalan ja ihmisten ja Saa-tanan asioissa?


      • 5+10=15
        3+3 kirjoitti:

        Tie on jalkojesi alla ja totuus riippuu siitä mistä milloinkin on kysymys.

        Totuus ei ole sitä, että joku kulkee miekka suussa ja huutelee rivouksia kaduilla ja toreilla, sekä riehuu temppeleissä.

        On myönnettävä, että Jeesuksella oli ongelmallinen käytös.
        Jo puberteetti-iässä Hän alkoi osoittaa omapäisiä taipumuksia.
        Kerrankin Hän jäi juhlien jälkeen istuksimaanTemppeliin, keskustellen siellä rabbiinien kanssa.

        Maria alkoi jo aavistella pahinta. Joosef pudisteli päätään: "Anna pojan puhua!"

        Aikuiseksi tultuaan Hän alkoi luulla olevansa Kristus.
        Tätä ei enää siedetty!
        Onneksi Joosef, vanha mies, oli jo tässä vaiheessa päässyt iankaikkiseen haudanlepoon.


      • Sinulle näyttää
        5+10=15 kirjoitti:

        On myönnettävä, että Jeesuksella oli ongelmallinen käytös.
        Jo puberteetti-iässä Hän alkoi osoittaa omapäisiä taipumuksia.
        Kerrankin Hän jäi juhlien jälkeen istuksimaanTemppeliin, keskustellen siellä rabbiinien kanssa.

        Maria alkoi jo aavistella pahinta. Joosef pudisteli päätään: "Anna pojan puhua!"

        Aikuiseksi tultuaan Hän alkoi luulla olevansa Kristus.
        Tätä ei enää siedetty!
        Onneksi Joosef, vanha mies, oli jo tässä vaiheessa päässyt iankaikkiseen haudanlepoon.

        valitettavasti Jumalan tahdon mukainen käytös olevan ongelma, ja olihan se monille Israelissa myös profeettojen toiminnassa ja sanoissa, ja sama jatkui Jeesukessa, Jumalan Messias Kuninkaassa kun sieltä taivaan valtaistuimelta tuli ja syntyi Immanuelina ja teki pelkästään hyvää ja totuuden toi esille ja Jumalan pelastustien ja armon ja totuuden, samoin tätä apostolinsa eteenpäin veivät Israelissa ja myös kansojen pariin.

        Tässähän tulee esille se ihmisten ongelma nöyrtyä lapsenomaiseen vastaanottamiseen, kun ei ole uskoa eikä rakkautta Herraa ja Kuningasta kohtaan. Sitten voidaan vain odottaa vaikka on tullut jo noin kaksi vuosituhatta sitten ja nähdään kaikki toteutuneeksi kuten on profeetoissa edeltä kirjoitettu ja sittenkään ei tahdota nöyrtyä lapsenomaisuuteen Jumalan hyvien lupauksien täyttymiseen Juutalaisten Kuninkaassa.

        Onneksemme saamme jokainen vastaanottaa ja vanhurskautua ja pyhittyä, eikä tarvitse kysyä neuvoa tämän maan herroilta ja neuvostoilta vaan ihan omakohtaisesti kaikille anoville annetaan ja viisaat kunnioittaa ja kiittää hyvää Herraa Jeesusta, näin se menee.

        Jos tekee pahaa niin helposti loukkaantuu totuudesta ja näin Jumalan armokaan ei pääse antamaan sitä hyvää siunausta Jumalan valtakunnasta. Autuaat parannuksen tekevät, sillä siunaukset on Jeesuksessa kaikille, hallelujah!

        Tietysti loukkaantumisestakin on vielä toivoa tehdä parannus!


      • 11+16
        Sinulle näyttää kirjoitti:

        valitettavasti Jumalan tahdon mukainen käytös olevan ongelma, ja olihan se monille Israelissa myös profeettojen toiminnassa ja sanoissa, ja sama jatkui Jeesukessa, Jumalan Messias Kuninkaassa kun sieltä taivaan valtaistuimelta tuli ja syntyi Immanuelina ja teki pelkästään hyvää ja totuuden toi esille ja Jumalan pelastustien ja armon ja totuuden, samoin tätä apostolinsa eteenpäin veivät Israelissa ja myös kansojen pariin.

        Tässähän tulee esille se ihmisten ongelma nöyrtyä lapsenomaiseen vastaanottamiseen, kun ei ole uskoa eikä rakkautta Herraa ja Kuningasta kohtaan. Sitten voidaan vain odottaa vaikka on tullut jo noin kaksi vuosituhatta sitten ja nähdään kaikki toteutuneeksi kuten on profeetoissa edeltä kirjoitettu ja sittenkään ei tahdota nöyrtyä lapsenomaisuuteen Jumalan hyvien lupauksien täyttymiseen Juutalaisten Kuninkaassa.

        Onneksemme saamme jokainen vastaanottaa ja vanhurskautua ja pyhittyä, eikä tarvitse kysyä neuvoa tämän maan herroilta ja neuvostoilta vaan ihan omakohtaisesti kaikille anoville annetaan ja viisaat kunnioittaa ja kiittää hyvää Herraa Jeesusta, näin se menee.

        Jos tekee pahaa niin helposti loukkaantuu totuudesta ja näin Jumalan armokaan ei pääse antamaan sitä hyvää siunausta Jumalan valtakunnasta. Autuaat parannuksen tekevät, sillä siunaukset on Jeesuksessa kaikille, hallelujah!

        Tietysti loukkaantumisestakin on vielä toivoa tehdä parannus!

        Minun henkilökohtainen Jumala-suhteeni ja sen arvioiminen ei kuulu sinulle.

        Me emme edusta edes samaa uskontokuntaa, joten arvioi vain omiasi, jos se teillä on tapana.


      • Todistus Jeesuksesta
        11+16 kirjoitti:

        Minun henkilökohtainen Jumala-suhteeni ja sen arvioiminen ei kuulu sinulle.

        Me emme edusta edes samaa uskontokuntaa, joten arvioi vain omiasi, jos se teillä on tapana.

        Juutalaisten Kuninkaana on tietysti se Jumalan valtakunnan pääasia.

        Näin ihmisten välisessä keskustelussa on hyvä, jos tahdotaan toisen parasta ja hyvää ja on sitä että voidaan vastaanottaa totuudellinen hyvä todistus Jumalan valtakunnasta ja Jeesuksesta, ja henkilökohtainen suhtautuminen on aivan keskeisessä asemassa. Tästä syystä tuon sinulle esille sitä mitä kirjoitan, että voit muuttua ja uudistua mieleltäsi totuudelliseen ja hyvään hengelliseen. Älä siitä pahoita mieltäsi, sillä teen sen täysin sinun omaksi parhaaksesi ja voit uskoa minua.

        Jeesuksen Isän ja Jumalan siunausta totuudessa ja armossa ja hyvässä hedelmässä, jossa rakkaus on se suurin ja tärkein asia meidän kaikkien ihmisten osalla.

        Pannaan pois kaikki ulkokultaisuus ja viha ja katkeruus ja huono, sillä helposti sitä meidän sydämmiimme kertyy ja tulemalla Jeesuksen nimessä valkeuteensa eli totuuteen ja anomalla nöyrästi sen poistumista ja elävän veden ja Pyhän Hengen saamista, voimme uudistua hyvään hengelliseen.

        Siunataan Israelia, että saamme siunausta myös omaan elämäämme periä, sillä pelastus on juutalaisista ja Jeesuksesta, sillä on Juutalaisten Kuningas.


      • 9
        Todistus Jeesuksesta kirjoitti:

        Juutalaisten Kuninkaana on tietysti se Jumalan valtakunnan pääasia.

        Näin ihmisten välisessä keskustelussa on hyvä, jos tahdotaan toisen parasta ja hyvää ja on sitä että voidaan vastaanottaa totuudellinen hyvä todistus Jumalan valtakunnasta ja Jeesuksesta, ja henkilökohtainen suhtautuminen on aivan keskeisessä asemassa. Tästä syystä tuon sinulle esille sitä mitä kirjoitan, että voit muuttua ja uudistua mieleltäsi totuudelliseen ja hyvään hengelliseen. Älä siitä pahoita mieltäsi, sillä teen sen täysin sinun omaksi parhaaksesi ja voit uskoa minua.

        Jeesuksen Isän ja Jumalan siunausta totuudessa ja armossa ja hyvässä hedelmässä, jossa rakkaus on se suurin ja tärkein asia meidän kaikkien ihmisten osalla.

        Pannaan pois kaikki ulkokultaisuus ja viha ja katkeruus ja huono, sillä helposti sitä meidän sydämmiimme kertyy ja tulemalla Jeesuksen nimessä valkeuteensa eli totuuteen ja anomalla nöyrästi sen poistumista ja elävän veden ja Pyhän Hengen saamista, voimme uudistua hyvään hengelliseen.

        Siunataan Israelia, että saamme siunausta myös omaan elämäämme periä, sillä pelastus on juutalaisista ja Jeesuksesta, sillä on Juutalaisten Kuningas.

        "Siunataan Israelia, että saamme siunausta myös omaan elämäämme periä,"

        Tässä jälleen tuo ainoa syynne "siunata Israelia", "että saamme siunausta myös omaan elämääme periä". Ilman hyötyä te ette tekisi mitään Israelin puolesta. Olette vihollistakin pahempia kieroilijoita. Tässä vasta ulkokultausta löytyykin.


      • Pystyisitköhän
        9 kirjoitti:

        "Siunataan Israelia, että saamme siunausta myös omaan elämäämme periä,"

        Tässä jälleen tuo ainoa syynne "siunata Israelia", "että saamme siunausta myös omaan elämääme periä". Ilman hyötyä te ette tekisi mitään Israelin puolesta. Olette vihollistakin pahempia kieroilijoita. Tässä vasta ulkokultausta löytyykin.

        mitään totuudellista todistusta mistään antamaan, et ainakaan Israelin Herrasta ja opetuslapsistaan nykyisellä mielenlaadullasi.

        Jumala nimenomaan kutsui Israelin siunaukseksi juutalaisille ja myös meille kaikille, joten ei olla tyhmiä vaan tehdään Jumalan tahtoa ja näin olemme saaneet armossaan sitä hyvää taivaallista viisautta, jonka Jumala nimenomaan tahtoo antaakin Israelin kautta, ja Herra Jeesus on siinä se hyvä Kuningas ja Herra.

        Ihmisten yksinkertaisuus vastustaessaan Jumalan tahtoa voi olla valitettavasti pimeydessä jo itsessään itsensä Jumalan hyvistä siunauksista erossapitävää kuten nähdään tämänkin kirjoittajan mielenlaadusta. Nimenomaan "9" esittää sitä kieroutta kun tahtoo juutalaistenkin pysyvän erossa Jumalan sille varaamista siunauksista Jeesuksessa. Ei hyvä vaan huono on laittomien mielenlaatu. Varotaan kieroa mielenlaatua ja siunataan Israelia sillä on Jumalan tahto ja tulee täyttymään ajallaan ja autuaita Jumalan tahdon mukaan rukoilevat ja anovat, totisesti. Hallelujah!


      • "9"
        Pystyisitköhän kirjoitti:

        mitään totuudellista todistusta mistään antamaan, et ainakaan Israelin Herrasta ja opetuslapsistaan nykyisellä mielenlaadullasi.

        Jumala nimenomaan kutsui Israelin siunaukseksi juutalaisille ja myös meille kaikille, joten ei olla tyhmiä vaan tehdään Jumalan tahtoa ja näin olemme saaneet armossaan sitä hyvää taivaallista viisautta, jonka Jumala nimenomaan tahtoo antaakin Israelin kautta, ja Herra Jeesus on siinä se hyvä Kuningas ja Herra.

        Ihmisten yksinkertaisuus vastustaessaan Jumalan tahtoa voi olla valitettavasti pimeydessä jo itsessään itsensä Jumalan hyvistä siunauksista erossapitävää kuten nähdään tämänkin kirjoittajan mielenlaadusta. Nimenomaan "9" esittää sitä kieroutta kun tahtoo juutalaistenkin pysyvän erossa Jumalan sille varaamista siunauksista Jeesuksessa. Ei hyvä vaan huono on laittomien mielenlaatu. Varotaan kieroa mielenlaatua ja siunataan Israelia sillä on Jumalan tahto ja tulee täyttymään ajallaan ja autuaita Jumalan tahdon mukaan rukoilevat ja anovat, totisesti. Hallelujah!

        "Nimenomaan "9" esittää sitä kieroutta kun tahtoo juutalaistenkin pysyvän erossa Jumalan sille varaamista siunauksista Jeesuksessa."

        Nimenomaan mitään tällaista ei "9" esitä.

        Jeesus Kristus kyllä hoitaa omat asiansa. Sinun pölötyksesi ne pitävät juutalaiset Hänestä erossa. Jos juutalainen haluaa kysyä Jeesuksesta, silloin voi kertoa Hänestä, mutta ei silloin kun juutalainen nimenomaisesti pyytää, ettei Hänestä tauotta saarnattaisi.

        Sitä paitsi se, mitä sinä kutsut "kieroudeksi", juutalaiset kutsuvat älykkyydeksi.


      • Oletko sitä
        "9" kirjoitti:

        "Nimenomaan "9" esittää sitä kieroutta kun tahtoo juutalaistenkin pysyvän erossa Jumalan sille varaamista siunauksista Jeesuksessa."

        Nimenomaan mitään tällaista ei "9" esitä.

        Jeesus Kristus kyllä hoitaa omat asiansa. Sinun pölötyksesi ne pitävät juutalaiset Hänestä erossa. Jos juutalainen haluaa kysyä Jeesuksesta, silloin voi kertoa Hänestä, mutta ei silloin kun juutalainen nimenomaisesti pyytää, ettei Hänestä tauotta saarnattaisi.

        Sitä paitsi se, mitä sinä kutsut "kieroudeksi", juutalaiset kutsuvat älykkyydeksi.

        mieltä "9" että Jeesus lähtiessään julistamaan parannusta ja lähettäessään julistamaan parannusta juutalaisille ja samoin Jeesuksen lähettäessä Paavalin julistamaan parannusta ja todistusta, olivat tuon sinun todistukseksi ja opetuksesi mukaan toimineet vastoin Isän Jumalan tahtoa, kun eivät jääneet odottamaan noita kutsuja vaan jopa julistivat Jumalan sanaa ja todistivat Jeesuksesta vaikka juutalaiset hallitusmiehet heitä siitä nimenomaan kielsivät tekemästä uhkauksien kanssa?

        Lue evankeliumi ja ota opiksi Paavalista kuinka kutsuu seuramaan Jeesusta kuten hän, eikä opettanut, että tarvitaan juutalaisista kutsuja synagoogaan sinne mennessään tai että jää odottamaan synagoogassa kuka mahtaisi nähdä hänen hyvät tekonsa ja ihanan hymynsä ja sitten kun kysyy tähän syytä, niin todistaa Jeesuksesta. Sinun oppisi on kyllä täysin Saa-tanasta. Paavali antoi meille esimerkin tulla todistamaan näille yleisille keskustelupalstoillekin ilman kutsuja ja olemaan valona maailmassa.

        Tietysti sinulla saa olla tuo oma teologiasi ja toimi sen suhteen myös minun kanssani. En ole sinulta pyytänyt mitään kommentteja tai opetusta, enkä pidä niitä lainkaan Jumalan tahdon mukaisinakaan vaan lahkohenkisenä ihmissielun tuotteena pyrkiessä juutalaisten suosioon kuten nähtiin tuota samaa myös Uuden Testamentin opetuksessa. Sinulla on syysi niihin, mutta minä saan olla Jeesuksen todistaja ja juutalaisuudesta keskustella ennenkaikkea Raamatun ja Jumalan tahdon pohjalta, joten kunnia ja kiitos Isälle Jeesuksen nimessä.

        Sinä saat vapaasti toimia oman näkökantasi mukaan ja tehdä hyvitä tekoja juutalaisille ja varasikin heille lahjoittaa ja odottaa että kysyisivät Jeesukesta vaikka sen jälkeen. Ole Jeesuksen Isän ja Jumalan siunaama valitsemallasi Jumalanpalvelus tavalla, niin minäkin olen omassani, ja sen ohjeen ja opetuksen olen saanut Jeesuksessa Isältä Jumalalta Raamatusta ja Totuuden Hengen opettamana.

        Jeesuksen Isä ja Jumala Israelia ja juutalaisia ja kaikkien sukukuntien jälkeläisiä siunaa ja vie työnsä päätökseen, totisesti. Tehdään Jumalan tahtoa ja iloitaan, kun Herrassa Jeesuksessa. Varotaan myös valheveljiä ja valhesisaria, jotka eivät tahdo Jeesuksen opetuksessa pysyä Jumalan seurakuntaa ja todistusta Jeesuksesta koskevissa asioissa. Varotaan ennenkaikkea niitä, jotka pyrkivät väärä opetusta ja väärää syyllistämistä harjoittamaan Jeesuksen pyhiä kohtaan, sillä paljon on heitäkin.


      • tosiasiassa näemme
        "9" kirjoitti:

        "Nimenomaan "9" esittää sitä kieroutta kun tahtoo juutalaistenkin pysyvän erossa Jumalan sille varaamista siunauksista Jeesuksessa."

        Nimenomaan mitään tällaista ei "9" esitä.

        Jeesus Kristus kyllä hoitaa omat asiansa. Sinun pölötyksesi ne pitävät juutalaiset Hänestä erossa. Jos juutalainen haluaa kysyä Jeesuksesta, silloin voi kertoa Hänestä, mutta ei silloin kun juutalainen nimenomaisesti pyytää, ettei Hänestä tauotta saarnattaisi.

        Sitä paitsi se, mitä sinä kutsut "kieroudeksi", juutalaiset kutsuvat älykkyydeksi.

        "9" olevan täysin tietämätön ja ymmärtämätön mitä tarkoittaa Jeesuksen apostolin ja evankelistan tehtävä mennessä ja tässä ajassa.

        Ymmärrän hyvin ihmisiä, jotka eivät pysty tuomaan esille totuutta ja todistusta Jeesuksesta, kun tahtovat miellyttää toisia ihmisiä.

        Kannattaa lukea ja vaarin ottaa Jumalan tuomioiden tulemisesta ja ajasta josta voimme lukea kahdesta säkkipukuisesta Jerusalemissa ja ovat Jeesuksen todistajia, eikä lainkaan sovi nimikristillisten mielenlaatuun sellainen, jos eivät tee mielenmuutosta.

        Rakastakaa Jeesusta palavasti Pyhässä Hengessä ja ymmärtäkää että ette voi samanaikaisesti rakastaa maailmaa ja mammonaa, kuten palkkaviroissa kirkoissa voidaan tehdä ja esiintyä Jumalan palvelijoina vaikka ei ole itsekään uudestisyntynyt vedestä ja Hengestä eikä ole siten elävää Jumalan lapseutta eikä osallisuutta Jeesuksesta.

        Tutkikoon kukin itseään ja ymmärtäköön että Jeesus on hänet kutsunut etsikkoaikanaan ja on saanut uudestisyntyä vedestä ja Hengestä ja Jeesuksen opettamat merkit myös seuraavat opetuslastaan kuten on Jeesus itse opettanut.

        Jos ei ole näitä, niin on parempi olla esiintymättä Jeesuksen opetuslapsena vaan anota elävää Jumalan Sanaa ja uudistua kaikkeen Jumalan tahdon tuntemiseen ja tekemiseen.


      • vainot Jeesuksen
        "9" kirjoitti:

        "Nimenomaan "9" esittää sitä kieroutta kun tahtoo juutalaistenkin pysyvän erossa Jumalan sille varaamista siunauksista Jeesuksessa."

        Nimenomaan mitään tällaista ei "9" esitä.

        Jeesus Kristus kyllä hoitaa omat asiansa. Sinun pölötyksesi ne pitävät juutalaiset Hänestä erossa. Jos juutalainen haluaa kysyä Jeesuksesta, silloin voi kertoa Hänestä, mutta ei silloin kun juutalainen nimenomaisesti pyytää, ettei Hänestä tauotta saarnattaisi.

        Sitä paitsi se, mitä sinä kutsut "kieroudeksi", juutalaiset kutsuvat älykkyydeksi.

        pyhiä vastaan on sitä Sauluksen harjoittamaa vainoa juutalaisia kohtaan ja nimenomaan niitä pyhiä eikä sekulaareja, jotka eivät vielä Jeesusta tunne. Paavali myös itse sitten sai kokea juutalaisena vainoa toisilta juutalaista todistaessaan Jeesuksesta Pyhän Hengen voimassa eikä ihmiskeskeisessä miellyttämis-opissa.

        Nykyään hengellisinä juutalaisina saamme kokea vainoa nimikristityiltä ja maailman ihmisiltä, jotka tekeytävät valkeuden enkeleiksi eli hyväntekijöiksi Jumalan tahdossa, mutta ovat myös ikäänkuin Saulus Jeesuksen juutalaisia vainotessa.

        Rakastetaan Jeesusta ja kaikkia lähimmäisiä, mutta ennenkaikkea Jeesuksen veljiä ja sisaria, totisesti!


      • asioista tulee

        kokonaisuudet nähdä rehellisesti, eikä valheisiin uskoa, sillä niitä on paljon.

        Tietysti on myös ihan oikeita salaliittoja ja ryhmittymiä, kuten myös Suomessa on paljon rekisteröityjä yhdistyksiä.


    • Jeesus Juutalaisten

      hyvä paimen antaa anoville nöyrille lapsenmielisille elävän veden ja Pyhän Hengen.

      Varotaan syyttäjää ja Herran Jeesuksen halveksijaa.

      • Jumalan teot nähdään

        ihan konkreettisesti Israelissa ja Jerusalemissa ja Jeesuksen antama profetaalinen vertaus viikunapuun lehteen tulosta on täyttynyt 1967, ja samoin 1948 Jeesus oman pyhän nimensä tähden antoi Israelille luvatun maan käyttöön ja on sitä varjellut tuhoutumusta vihollisvaltioiden monista tuhoyrityksistä huolimatta.

        Ylistys ja kunnia ja kiitos Israelin pyhälle Herralle ja Jumalalle Jeesuksen nimessä.

        Anotaan Herran Hengen vuodatusta Jumalan valitulle kansalla ja monet myös islam-maiden asukkaista tulkoot elävään sydämen uskoon ja toivoon ja rakkauteen Jeesusta kohtaan. Samoin tietysti kaikista muistakin valtakunnasta, kuten Suomesta.


    • Jotkut voisi

      aloittaa omia aloituksia jos tahtoo esittää omiaan, ja näin olla sekaantumatta toisten aloituksiin. Valitettavasti ei kaikki tahdokaan noudattaa pelisääntöjä vaan esittää vain omiaan.

    • miiinustelut on

      roomalaisten perintösääntöjä.

    • Juutalaisten

      palsltalla on hyvä pysyä juutalaisuudessa tai mennä omalle palstalleen, vaikka huuhaa, jos ei ole muuta sopivampaa.

    • Voiko olla

      pimeämpää kuin islamin jihad väkivaltaihannoinnissa? Ei.

    • Pelastus Juudasta!

      Nasaretilainen Jeesus on Pelastuksen Kallio ja Israelin Herra ja tahtoo että kaikki ihmiset pelastuu vihasta rakkautteen ja valheista totuuteen ja kuolemasta elämään, sillä on hyvä paimen, joka on henkensä antanut Goltatan Moorian vuorella ristillä noin kaksi vuosituhatta sitten.

      Ylistys ja kunnia ja kiitos Isälle Pojan Jeesuksen nimessä ja Hengessä, totisesti!

      Joka tahtoo rakastaa elämää avukseen kannattaa Jeesuksen nimessä anoa Isän Jumalan armo-siunausta ja lupausten täyttymistä vanhurskauden saamisesta.

      Joka tahtoo rakastaa totuutta avukseen kannattaa Jeesuksen nimessä anoa Isän Jumalan totuus-siunausta ja lupausten täyttymistä pyhyyden saamisesta.

      Saamme rohkeasti anoa Jumala armoa Jeesuksen nimessä ja sitä jokainen tarvitsemme, se on varmaa se!

    • Jumalan armossa

      jokainen ihminen voi syytöksistä päästä siunaamaan Israelia.

      Tahdotaan hyvää huonon sijaan, sillä siunaavat myös itse siunauksen perivät ja kiroavat kirouksen alla pimeydessä joutuvat vaeltamaan.

      Tahdotaan hyvää itselle ja toisille, niin saamme rakastaa vihan sijaan ja on totuudellista armosiunausta elämässä ja Jeesuksen valtakunnassa.

    • Joka toisille

      tuhoa tahtoo se sen itse tulee kohtaamaan! Varotaan sotimasta Jumalaa vastaan.

    • Ottakaa vaarin!

      ´Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille. Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista. Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä. Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi! Ja ne kokosivat heidät siihen paikkaan, jonka nimi hebreaksi on ´Harmagedon´.´ (Ilmestyskirja 16:12-16)

      Autuaat pelastuu väkevästä eksytyksestä, mutta tyhmät täyttävät vihalla ja valheita rakastavat.

      • Mitä Israelin

        vihollismaita siellä Eufratin itäpuolella mahtaa olla, onko kellään karttaa islamin levinnäisyydestä ja näiden jihadin vihakiihkoilijoiden vaikutuksesta noissa itämaissa.

        Ei eksytä!


    • Siunataan Israelia

      sillä se on Jumalan tahto ihan jokaisen ihmisen osalle.

      Siunataan kaikkia Jaakobin sukukuntien jälkeläisiä Jeesuksen nimessä ja samoin rukoillaan koko maailmalle hyvää hengellistä siunausta Herran omaisuuskansan jälkeläisten kautta, sillä Jumala vie työnsä päätökseen ja meidän kannattaa ymmärtää, mitä se ihan konkreettisesti tarkoittaa.

      Luetaan koko Raamattua ja Ilmestyskirjaa anoen Jeesuksen nimessä elävän veden virvoitusta ja vanhurskautta uskon kautta ja Herran Hengen opetusta ja siunausta, sillä sekin on Kuningas Jeesuksen hyvää hengellistä kaikille kansoille ja nimenomaan juutalaisuudesta olemme saaneet pelastuksen toivon ja rakkauden Isä Jumala antoi Poikansa kautta, hallelujah!

      Katsotaan ettei kukaan meitä eksytä.

    • Myös muita

      hyviä kehotuksia voidaan juutalaisten syyttäjille esittää:

      - lakatkaa vihasta
      - lakatkaa katkeruudesta
      - lakatkaa huonosta

      - tehkää parannus
      - siunatkaa Israelia
      - rakastakaa Jeesusta

      Varmasti voimme näitä kehottaa myös muille, mutta ennenkaikkea niille, jotka Jumalan kansaa kohtaan osoittaa suurta ymmärtämättömyyttä, kenties heidät on siihen kasvatettu ja siksi näkevät sen oikeutetuksi.

      Kenenkään ihmisen ei kannata elämäänsä huonontaa huonoa hedelmää tuottamalla, sillä ei huonosta tule hyvää kenellekkään.

      Tehdään hedelmämme hyväksi Jeesuksen opetuksen mukaan sillä kaikille anoville annetaan soimaamatta ja taivaassa myös siitä iloitaan Jumalan ja Jeesuksen ja Isän enkelien toimesta ja on varmaa tämä. Ei eksytä.

    • Tehdään parannus

      kaikesta antisemitismistä ja Jeesusta avuksi pyytämällä voimme saada verensä ja elävän veden ja Pyhän Hengen vaikuttaman hyvän hedelmän.

      Kuka tahtoo rakastaa elämää, se ottakoon varteen totuudellisen hyvän elämän lähteen todistuksen.

      Rakastetaan Israelin hyvää Herraa ja siunautaan Israelia, hallelujah!

      • 19+4

        Antisemitismista on hyvä luopua se on selvä, mutta pitää luopua myös jeesustuputuksesta, mutten ei tule rauhaa koskaan.


      • Ainoastaan Jeesus
        19+4 kirjoitti:

        Antisemitismista on hyvä luopua se on selvä, mutta pitää luopua myös jeesustuputuksesta, mutten ei tule rauhaa koskaan.

        on Rauhanruhtinas, joten et voisi valheellisempaa esittää. Vain Pojassa Jeesuksessa on juutalaisilla rauha Isän Jumalan kanssa ja on tosi tämä!!! Sama koskee myös sinua ja olet kenties sitä joskus kokenut tai sitten et ole kokenut ja Jumala tahtoo sinun sen kokevan ja näin saavuttavan elämäsi tärkeimmän asian, elävän veden ja Pyhän Hengen kautta.

        Jumalan teot ihmisten elämissä voivat olla vaikeita ymmärtää ja voi olla sellainen myös sinun kohdallasi. Nykyisestä asenteesta sinun tulee tehdä parannus, se on täysin varmaa, jos tahdot elää Jumalan valtakunnan lupauksen lapseudessa elämässäsi.


    • Jumala tahtoo

      tätä kaikille ja varsinkin Jeesuksen vastaanottamista Herrana ja Jumalana, kuten on opetettu juutalaisten kautta saadussa Raamatussa ja siinä paremmassa Uudessa Liitossa Jeesuksessa.

      Kiitetään Israelin Herraa Jeesusta ja pannaan turvamme armoonsa ja lakataan kaikesta huonosta ja väärästä.

      • 9+9

        Lopeta häirikkö.... tuolla ei ole enää kantavuutta.


      • Tuuli puhaltaa
        9+9 kirjoitti:

        Lopeta häirikkö.... tuolla ei ole enää kantavuutta.

        missä tahtoo ja voit nähdä sen vaikutuksia mutta samalla olla ymmärtämättä mitään Jumalasta ja puheestaan myös sinulle.

        Surullista kannaltasi, jos purjeesi on kantamaton.


    • Vaino Jeesusta ja

      opetuslapsiaan kohtaan on mitä pahinta antisemitismiä hengellisesti, sillä Jeesus on Juutalaisten Kuningas ja kaikki hänessä kuuluvat pyhään juutalaiseen perheeseen, kuten pelastus on juutalaisista.

      Tietenkään hengellistä totuutta ei voida ymmärtää Isän Jumalan tahdon mukaan muutoin kuin Pojassa Jeesuksessa ja Totuuden Hengen armoliitossa elävässä Jumalan Sanassa.

      Saulus vainotessaan Jeesusta ja opetuslapsiaan luuli palvelevansa Jumalaa, mutta ei tuntenut lainkaan Juutalaisten Kuningasta vielä siinä vaiheessa. Jeesus armahti Sauluksen sillä on hyvä paimen ja näki myös Sauluksen tietämättömyyden näissä asioissa. Tämän jälkeen Paavalina Saulus aina ensin meni paikkakunnalla juutalaisten synagoogaan kertomaan Juutalaisten Kuninkaasta eli Jeesuksesta.

      Paavali Jeesuksessa sai kokea juutalaisten toimesta paljonkin antisemitismiä eli vainoa aivan niinkuin itsekin oli vainonnut Israelin Herraa ja opetuslapsiaan.

      Ei eksytä!

      • 12+5

        Lopeta häirikkö.


      • Lopeta sinä
        12+5 kirjoitti:

        Lopeta häirikkö.

        sillä toimit kuten Saulus ennen Jeesusta kohtaan, toki et saa synagoogasta täältä Suomesta suosituskirjeitä Jeesuksen opetuslasten vangitsemiseen, mutta edistät luopumusta Juutalaisten Kuninkaasta ja näin toimit tottelemattomuuden hengessä pimeydessä.

        En kuitenkaan tahdo sinua syyttää vaan kehottaa parannukseen, koska olen varma tästä mitä kirjoitan ja tunnen Jeesuksen Juutalaisten Kuninkaana, eikä tämä totuus muutu mitenkään eikä koskaan ei edes vaikka minä ja kaikki ihmiset tämän totuuden näkisivät valheellisesti, sillä Jumalan totuus ei ole ihmisten mielipiteissä vaan Isän Jumalan antamassa pyhässä Raamatun ilmoituksessa ja Totuuden Hengessä Jeesuskessa. Toivon että ymmärrät ja toimit viisaasti omalta kohdaltasi.

        Jeesuksen Isän ja Jumalan siunausta sinulle vaikka et sitä ymmärrä arvostaakaan nykyisessä sydämessäsi. Ehkä tulet vielä kokemaan Jumalan totuuden myöhemmin elämässäsi ja se on toivosi Jeesuksessa.


      • 13+16
        Lopeta sinä kirjoitti:

        sillä toimit kuten Saulus ennen Jeesusta kohtaan, toki et saa synagoogasta täältä Suomesta suosituskirjeitä Jeesuksen opetuslasten vangitsemiseen, mutta edistät luopumusta Juutalaisten Kuninkaasta ja näin toimit tottelemattomuuden hengessä pimeydessä.

        En kuitenkaan tahdo sinua syyttää vaan kehottaa parannukseen, koska olen varma tästä mitä kirjoitan ja tunnen Jeesuksen Juutalaisten Kuninkaana, eikä tämä totuus muutu mitenkään eikä koskaan ei edes vaikka minä ja kaikki ihmiset tämän totuuden näkisivät valheellisesti, sillä Jumalan totuus ei ole ihmisten mielipiteissä vaan Isän Jumalan antamassa pyhässä Raamatun ilmoituksessa ja Totuuden Hengessä Jeesuskessa. Toivon että ymmärrät ja toimit viisaasti omalta kohdaltasi.

        Jeesuksen Isän ja Jumalan siunausta sinulle vaikka et sitä ymmärrä arvostaakaan nykyisessä sydämessäsi. Ehkä tulet vielä kokemaan Jumalan totuuden myöhemmin elämässäsi ja se on toivosi Jeesuksessa.

        Ehdottomasti ehdotan että annat manttelin ja sinun kuuluu antaa vielä ihokaskin.

        Riisua kaikki entinen....siis luopua.


      • Sinulla on omasi
        13+16 kirjoitti:

        Ehdottomasti ehdotan että annat manttelin ja sinun kuuluu antaa vielä ihokaskin.

        Riisua kaikki entinen....siis luopua.

        enkä tunne ketään, joka Suomessa tarvitsisi vaatteita ja halvalla saadaan, jopa pyytämällä rahatta, kun turvaa Jumalaan.

        Mitä sinä tarvitset elämääsi sen haluamasi juutalaisen miehen lisäksi?

        Miksi et tahto tyynnyttää sieluasi Juutalaisten Kuninkaan armoliitossa, onko etsikkoaikasi ohitse vai etkö tahdo luopua mistään omasta saadaksesi armo-osan Jeesuksessa?

        Riisu pois katkeruus sydämestäsi ja anna Jeesuksen Isän ja Jumalan pukea sinut valkoiseen vanhurskauden ja rakkauden asuun, ei lainkaan ihmistekoiseen vaan hengelliseen juutalaisuuteen, siihen kiitollisuuteen ja kunnioittamiseen ja nöyryyteen ja armon alaisuuteen valtakuntansa lupauksen lapseudessa, sillä on totta sitä janoaville ja siinä pysyville, totisesti, hallelujah!


      • Hervantta
        13+16 kirjoitti:

        Ehdottomasti ehdotan että annat manttelin ja sinun kuuluu antaa vielä ihokaskin.

        Riisua kaikki entinen....siis luopua.

        Niin teki Tampereen mieskin,riisui kaiken ja pyrki bussiin ,mutta
        sitten tuli poliisit ja antoi pamppua ja pippurisumutetta naamaan.


    • Tärkeää on myös se

      että juutalaisten syyttäjät lakkaavat syytöksistään ennekaikkea Juutalaisten Kuningas Jeesusta ja hänen opetuslapsiaan kohtaan, sillä Jumalan valtakunnassa myös kaikista pakanakansoita lupauksen lapseuteen tulevat pakanoiden apostoli Paavali opettaa selvästi hengellisiksi juutalaisiksi ja totisesti Jeesuksessa yksin on se hyvä elävä Jumalaa kohtaan kiitos ja kunnioitus ja rakkaus, sillä Herran Hengen kautta sen olemme saaneet sydämmiimme.

      Ei eksytä ja jos kuka on eksyksissä näissä, niin kannattaa Jeesuksen nimessä tehdä parannus eli mielenmuutos ja uuden liiton juutalaisuudessa saamme Jumalan vanhurskauden ja pyhityksen kaikkeen totuuteen juutalaisuudessa, sillä pyhässä Isän Jumalan Öljypuussa Pojassa Jeesuksessa eli Kuninkaassa!

    • Kun Jeesus

      vieraili Aabrahamin luona, niin tämä toi vettä heidän pestäkseen jalkansa ja valmisti aterian Israelin Herralle, joka kahden enkelinsä kanssa tuli kutsumansa vanhurskaan Aabrahamin tykö vierailulle.

      Tästä on kerrottu 1. Moos. 18. luku. Ollaan kuin Aabraham, joka uskoi ja rakasti Jeesusta ja josta Jeesus antoi myös sen todistuksen, kuinka näki Aabrahamin sydämen otollisen mielenlaadun.

      Tärkeää jokaisen juutalaisen ymmärtää tämä hengellinen totuus, jos tahtoo elää kuten Aabraham Jumalan siunauksessa kutsumanaan, sillä vain Jeesuksessa Jumalan lupaukset ovat kyllä ja täyttyvät.

      Israelin lohdutus on tietysti myös se, että Jeesus on hyvä paimen ja uskollinen ja totuudellinen ja oman pyhän nimensä tähden on tehnyt sen, minkä näemme tapahtuneen 1948 ja 1967 ja varjelluksensa kestää kansansa osalla.

      Kiitetään Juutalaisten Kuningasta ja Herraa ja Jumalaa pyhässä nimessään!

      Ei eksytä valheen ja murhan isän huonoon hengelliseen syytökseen eikä laittomuuteen väärissä todistuksissa ja muissa.

      • 13+3

        Sanoo Laittomuuden kristusloppuun uponnut ja eksynyt.


      • tahtoisin sinun niin
        13+3 kirjoitti:

        Sanoo Laittomuuden kristusloppuun uponnut ja eksynyt.

        huonosta hyväksi Jeesuksen armossa ja totuudessa, jotta voisin iloita taivaallisten enkelien kanssa siitä hyvästä, mitä voisit kokea, jos sydämesi olisi siihen altis. En tiedä, onko Jumalan tuomio päälläsi vai tahdotko vain jatkaa loukkaantumisessa ja siten rypeä itsesäälissä kuin sika rapakossa piehtaroidessaan. Miksi et tahtoisi olla sekä kaunis että viisas nuori nainen, sillä sellaisesta myös juutalainen mies voi kiinnostua ja vaimokseen ottaa.


    • Varoitus Israelin

      ja Jerusalemin ja Yeshuan vihollisille!

      ´Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille. Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista. Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä. Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi! Ja ne kokosivat heidät siihen paikkaan, jonka nimi hebreaksi on Harmagedon.´ (Raamatun Ilmestyskirja 16:12-16)

      Vain tyhmät eksyneet ja valheisiin rakastuneet uskaltavat sotia Juudan Leijonaa eli Nasaretilaista Yeshuaa vastaan ja lopputulos on aivan selvä vaikka Jumalan vastustajan joukot voittaisivatkin Yeshuan opetuslapset ja Israelin maan päällä, kuten Isä on edeltä ilmoittanut ja samoin ilmoitti Pojalle ristinkuolemansa, sillä Kuninkuutensa ei ole tästä maailmasta vaikka tuleekin aikanaan valtakuntansa tänne laskeutumaan tuhanneksi sapatinlepovuodeksi, ja silloin Babylonian herra on poistettu maanpäältä ja samoin myös Saa-tana sidottu eikä voi eksyttää kansoja sotimaan Israelia ja Herraa Yeshuaa vastaan.

      Ei eksytä ja jos on eksytty, niin tehdään parannus, jos kuka tahtoo rakastaa sieluaan että voi päästä syömään elämän puusta ja nimensä kirjoitetaan Yeshuan elämänkirjaan. Maa ja taivas on Jumalan ja Yeshua hallitsee ja opetuslapsinaan saamme ristimme kantaa täällä maan päällä loppuun asti, mutta kultainen kruunu on perillä voittajina meille kaikille talletettuna ja näin on Isä meidät kirkastava ja tulessa kulta puhdistuu, ei eksytä.

    • Ollaan pyhiä sillä

      Jumala on Pyhä ja Yeshua omansa pyhittää totuudessa. Varotaan mielistymästä Jumalan vastustajan valheisiin, sillä antisemitismi on siitä varma merkki, tapahtui sitten kenelle tahansa. Yeshua rakastaa juutalaisia Kuninkaanaan, ja samoin Paavali Pyhässä Hengessä sitä teki vaikka sai kokea paljonkin vainoa elämänsä aikana, sillä oli vainonnut Yeshuan omia ennen sitä ja Jumalan armossa oli riitämiin ja Saa-tanan enkelin sallittiin Paavalia rusikoida nimijuutalaisten kautta.

      Ei eksytä!

    • 11+15

      Älä esitä, antisemitistiset kirjoitukset ovat sinun omia tekeleitä ja toistosiirtoja.

      Kyllä minä sinut tunnen.

      • En tiedä mitä

        sinä tunnet, mutta et minua etkä Jeesusta kuin pelkästään pimeydestä käsin.


      • Minä en sinua

        tunne enkä ole nähnyt luonnollisilla silmillä, enkä tiedä sydämmesi totuudellista tilaa vaikka voinkin lukea viestejäsi, ja niistä kenties jotain päätellä, mutta voit olla täysin valheellinen niissäkin asioissa tai sitten osin totuudellinen. Vain Jeesuksen Isä ja Jumala voi tuntea ihmisen sydämen, ja itsepetosta ovat ihmisten pahat sydämet täynnä nykyäänkin maailmassa ja jopa uskovat vihaavat Jeesuksen uskovina toisiaan ja on sen huonon hedelmän ja pahan sydämen lahjomaton tuntomerkki.

        Jos Jumalan Henki vallitsisi uskovien sydämissä, niin heille kaikki olisi yhteistä ja jokainen pitäisi toisaan itseään parempina ja jokainen rakastaisi Jeesusta ja halveksisi mammonaa eikä kukaan olisi maailman ystävä ja kaikki pysyisivät totuudessa eli Jumalan valkeudessa. Tämä olisi hyvän sydämen hyvä hedelmä Jumalan seurakunnassa ja autuaat kaikki, jotka Jumalan vanhurskaudessa vaeltavat.

        Ei eksytä.


    • Pahimpia Jumalan

      kansan eli Israelin ja juutalaisten sielujen vihollisia ovat ne näennäisystävät, jotka tahtovat edistää luopumusta Israelin Herrasta Jeesuksesta, sillä vain Jumalassa on siunaus ja oman pyhän nimensä tähden Jeesus on koonnut kansansa luvattuun maahan.

      Varotaan näitä eksyttäjiä jotka toimivat kuin Iisebel edistäessään väärää uskonnollisuutta ilman Israelin Herraa ja tuovat hengellistä haureutta ja myös lihallista samoin ja näin lisäävät tuomioita Jumalan kansan keskellä kuin portto ikään. Ei eksytä valheisiin Jeesuksesta vaan tutkitaan Uuden Liiton pyhät kirjoitukset ja toimitaan Herran opetuksen mukaan sillä lähitulevaisuudessa tulee Jumalan Hengen vuodatus kansalleen ja näin myös hyvät hedelmät viikunapuuhun kaikkien kansojen siunauksiksi, ja se on Isän Jumalan tahto Pojassa Jeesuksessa.

      Kun Israelin turva on Jeesuksessa, niin ei ole mitään hätää yhdelläkään nöyrällä ja kuuliaisella juutalaisella. Jos Herraa halveksitaan niin myös sen huonon mukaan joutuu itsekukin elämään huonossa suhteessaan Elämän Antajaan ja Ylläpitäjään. Jeesus on Elämän Leipä ja Totinen Viinipuun hyvä anti. Golgatan ristin lävistetty ruumis ja vuodatettu verensä on sen pääsiäslampaan hyvä todistus ja tuhoojakaan ei tule ovesta sisään, kun se on merkitty Aabrahamin ja Mooseksen Jumalan tahdon mukaan. Ei eksytä vaikka eksytyksiä on monia ja vaarallisimmat ikäänkuin hunajaa tihkuvilla huulilla varustettuja.

      Suokoon Jeesuksen Isä ja Jumala vartijat huulillemme, ettemme syntiä ja laittomuutta tekisi eksyneinä.

      • Jokaisen juutalaisen

        kannatta tehdä parannus ja myös sinun ja kaikkien. Vain Jeesus Juutalaisten Kuninkaana voi juutalaiset ja sinut ja muutkin pelastaa ja siksi kannattaa avukseen pyytää Israelin Herran nimessä armoaan ja totuuttaa ja lukea ja vastaanottaa Uuden Liiton pyhät kirjoitukset Raamatun jälkimmäisestä osasta.

        Kaikki muut asiat ovat vähempiarvoisia juutalaisille ja sinulle ja kaikille, joten älä jää syytöksiisi vaan rakastaa Jeesusta ja tule pimeästä valkeuteensa niin voi alkaa arvokasta tuomaan turhien syytöksien sijaan. Ei yksillä juutalaisilla tai edes tuhansilla ole eksyksissä toimiessaan tässä maailmassa mitään hyvää annettavaa Jumalan valtakunnan kannalta ja Jumalan vanhurskaus annetaan vain Jeesuksessa, joten jos olet viisas omaksi hyväksesi, niin ymmärrät toimia myös sen mukaan.

        Isän Jumalan siunaus ja parannuskehotus Jeesuksen nimessä syyttäjälle väärän mielenlaatunsa muuttumiseksi hyväksi ja elämää rakastavaksi.


    • Ymmärrän hyvin

      miksi Paavali opetti ettei salli naisten opettaa Jumalan seurakunnassa. Samoin Paavali opetti että ketkä eivät tahdo tunnustaa opetustaan eikä näin tunnustaa auktoriteettiään Jeesuksan apostolina ja luotettavana opettajana, niin myösään tällaisia kurittomia naisia tai heitä mielisteleviä miehiä ei tunnustettaisi Jumalan seurakunnassa. Valitettavasti nykyiset sielulliset ilman Jumalan Henkeä eivät voi vastaanottaa Jeesuksen käskyjäkään opetukseksi Suomen seurakuntiin, sillä luopumus koko Uuden Testamentin kautta saatavasta opetusta onneksi vain muutamissa asioissa, on tosiasia nykyään ja lisää tulee nimenomaan naisten sielullisuuden takia tässä nimikristillisyydessäkin koko ajan, kuten nähdään.

      Kun vainot tulevat Jeesuksen pyhiä vastaan, niin naiset seurakunnan johdossa ovat ainakin yleiselle tasolla ovat varmasti huono asia, mutta näin hyvänä rauhanaikana naisten johtoasema ei ole siltä kannalta niin paha, mutta on tietysti luopumuksen kannalta Jumalan selvän tahdon vääristymissä kuten nähdään selvästi myös näissä nettikeskusteluissa. Onneksi juutaliasuudessa ja vanhoissa kirkkokunnissa sentään ymmärretään paljon paremmin nämä hengelliset asiat kuin Suomen liberaaliteologia-ympyröissä vaikka se verhoutuisikin moderniksi suvaitsevaisuuden uskontokehdoksi ja samalla suolattomaksi ja jopa väärää opetusta esilletuovaksi eksymysasioissa.

      Taivaan Isä runsaasti Israelin sukukuntien jälkeläisiä siunatkoon vanhurskauden sateilla, sillä se on edessä. Saamme näin anoa kun näemme ajan lähestyvän ja nostaa katseemme ja näin myös Daniel teki kun ymmärsi Babylonian vapautuksen lähestyvän. Ilo Jeesuksessa on väkevyytemme, älkäämme antako kenenkään eksyttää meitä missään eroon Jumalan vanhurskaudesta laittomuuteen ja tottelemattomuuteen, totisesti. Hallelujah Isälle Pojan Jeesuksen nimessä.

      • Tämä viesti

        sopii Jeesuksen pyhien syyttäjien esilletuomiseen ja eksytysoppeihinsa, sillä pelastus on juutalaisista ja hengellisiä juutalaisia ovat kaikki, jotka ovat vedestä ja Hengestä Jeesukseen syntyneet, kuten Paavali opetti ja siinä on hyvä pysyä kaikessa ja on Jeesuksen tahto kutsumanaan Isän valtakunnan apostoliksi. Ei eksytä, kuten muutamat ovat lavealla tiellä ja vastustavat Jeesuksen todistajia kuin Paavalia ikään aikanaan ja todistikin julmista susista ja eksyttäjistä.


    • Rokan Antero

      Se o sil viisii, jot jos siul etteen tuls tottuus, nii et sie sittää tuntis, et tuntis vaik se rasvattais vaijerivaseliinil ja työnnettäin puol metrii siun persuksiin, et tuntis sittenkää

    • Valitettavasti

      Jumalan vastustaja käyttää häikäilemättä hyväksi tämän maailman juutalaisia ilman Jeesusta voidakseen menneistä ja nykyisistä syyttää valheellisesti nimenomaan juutalaisia, kuten nähdään näidenkin palstojen muutamista copy-paste viesteistä, että syytöslistat ovat kirjoitetut ja toistetaan ilman pienintäkään kritiikkiä sellaisinaan. Varmaan nuo alkuperäissyytökset on jossain kehitelty ja nyt levitetty kaikkialle maailmaan ja niitä sitten ahkerasti levitetään kuin ikään natsit valheitaan ja samoin islamin jihadin väkivalta terrorijoukota myös. Näin ne pyrkivät oikeuttamaan oman vihansa juutalaisia ja vastustajiaan kohtaan, mutta palvelevat Saa-tanaa, sillä on valheen ja vihan isä alusta loppuun tuo paha. Ei eksytä.

      Jumala antaa rakkauden ihmiselle ihmisiä kohtaan eikä tahdo sitä uskonnon eikä muunkaan syyn tähden vaan Jeesus opetti rakastamaan myös vihollisiaan kuten itseään, sillä itsessämme olemme kaikki syntisiä Jumalan edessä ja kirkkauttaan vailla ja tarvitsemme armoliittonsa siunauksen ja verensä sovituksen synneistämme vanhurskauteensa ja hyvään hengelliseen elämään Jumalan antaman veden ja Hengen kautta. Ei siis eksytä eikä vihata ketään lähimmäistä ihmistä, eikä varsinkaan juutalaisia sillä ovat Jumalan valittua kansaa ja paljon huonoa ihmisten vihaa kärsineitä. Rakastetaan juutalaisia ja kaikkia lähimmäisiä ja rukoillaan puolestaan, mutta vielä nykyäänkin vihajoukossa olevien puolesta, sillä kun valheellinen tekee parannuksen vihasta rakkauteen, niin taivaassa siitä suuresti iloitaan ja ympäristömmekin muuttuu paljon totuudellisempaan.

      Jos Israelin viholliskansat sen ympärillä tahtoisivat rauhaa sen kanssa eivätkä olisi pyrkineet sitä tuhoamaan näiden noin 65 vuoden aikana, niin kuinka paljon vanhurskaampaa olisikaan noissa ympärys islam-maissa, vaikka tietysti voisivat sunnit ja shiiat sotia verisesti sittenkin, mutta Jumalan antama hyvä rakkaus vaikuttaa sen kaikkiin ihmisiin ja siten lapsilla olisi isät ja äidit ja rauha maan päällä. Näin ei valitettavasti ole nykyään vaan paljon siellä pommeja räjähtelee ja tuhoaseita halutaan ja varataan käytettäväksi nimenomaan Israelia vastaan, sillä Saa-tana tahtoo tehdä työtään tottelemattomien parissa vaikka näennäisesti rukoilisivat kumartuneina viisi kertaa päivässä ja ulkokultaisesti esittäisivät paastonsa ja hyvät tekonsa, niin ilman Israelin Herraa ja Juutalaisten Kuningasta olisi vain ihmislähtöistä tekopyhää uskonnollisuutta ja jumalansa olisi pimeyden herra, kuten Sauluskin ennen Jeesuksen kohtaamista luuli palvelevansa Jumalaa mutta ei tehnyt näin totuudellisesti vaan ihmiskeskeisen valheellisesti.

      Jeesus on hyvä paimen ja tahtoo totuutta salatuimpaan saakka, ei siis ole lainkaan yhdentekevää miten suhtaudut nimeensä ja ennenkaikkea opetukseensa sillä vain sen noudattajat rakastavat Jumalaa ja Herraa ja lähimmäisiään kuten Isä tahtoo lupauksen lapsiltaan. Ei eksytä ja koskee kaikkia.

    • Otollinen siunaus:

      Jeesuksen Isä ja Jumalan pyhässä nimessään Israelia ja juutalaisia ja kaikkien sukukuntien jälkeläisiä siunatkoon! Kunnia ja kiitos Isä nimellesi Pojassasi Jeesuksessa!

    • Tämä sanoma

      olisi Lutherillekin pitänyt esille tuoda vaikka olihan hänellä Jeesuksen opetuksen mutta ei niitä ymmärtänyt lainkaan vaan "armossaan" vain toimi pahuuden hengen alla lietsoessaan antisemismiä ja yllytti viharikoksiin laittomuudessaan noissa pahoissa kirjoituksissa juutalaisia kohtaan.

      Toivottavasti monet voivat oppia ja eroon päästä kaikesta antisemitismistä!

      • KTS (Ei kirj.)

        Varotaan edellisen kaltaista eksyttäjää, joka on ottanut päämääräkseen hyökätä Suomen kristikuntaa ja evankelis-luterilaista kirkkoa vastaan kyykäärmeen myrkkyä hyväksi käyttäen. Kavahdetaan häntä, varoitetaan kerran ja kiitetään Herraa, ettei hän tule saamaan ketään pauloihinsa. Ollaan raittiita, valvovaisia ja taitavaisia etteivät pahan palavat nuolet pääse hänen kauttaan vaikuttamaan ja rukoillaan sitä, että hän mitä pikimmiten lopettaisi myrkynkylvönsä ettei pahempaa hänelle itselleen pääsisi tapahtumaan.

        Ei eksytä!


      • rukoillaan kaikkien
        KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Varotaan edellisen kaltaista eksyttäjää, joka on ottanut päämääräkseen hyökätä Suomen kristikuntaa ja evankelis-luterilaista kirkkoa vastaan kyykäärmeen myrkkyä hyväksi käyttäen. Kavahdetaan häntä, varoitetaan kerran ja kiitetään Herraa, ettei hän tule saamaan ketään pauloihinsa. Ollaan raittiita, valvovaisia ja taitavaisia etteivät pahan palavat nuolet pääse hänen kauttaan vaikuttamaan ja rukoillaan sitä, että hän mitä pikimmiten lopettaisi myrkynkylvönsä ettei pahempaa hänelle itselleen pääsisi tapahtumaan.

        Ei eksytä!

        pyhien puolesta Jeesuksen nimessä ja Hengessä, kunnia ja kiitos Isälle.


    • Totuuden tuominen

      pahojen ihmisten antisemitististä ja valheista ja vääristä opeista ei ole eksytystä vaan nimenomaan eksyttäjistä varoittamista ja näin myös Jumalan pyhät ja Jeesus toimivat kaikessa.

      Koetellaan kaikki ja pidetään se, mikä on hyvää. Kaikki huono ja kelvoton pannaan pois ja samoin valheet ja väärät opit vastoin Jumalan sanan opetusta Raamatun pyhissä kirjoituksissa.

      Jeesuksen opetuslapsina saamme seurata hyvää paimenta ja huonot paimenet eivät ole Jumalasta eivätkä Jeesuksesta, kuten Jeesus varotti vakavasti "katsokaa ettei kukaan teitä eksytä".

    • Rakastetaan

      juutalaisia ja kaikkia ihmisiä sillä se on Jumalan tahto, samoin ennenkaikkea on tärkeää ymmärtää ettei kukaan voi rakastaa Jumalaa ja Jeesusta ellei rakasta myös kaikkia lähimmäisiä eli myös niitä antisemitistejä ja Jeesuksen kieltäjiä ja väkivaltaisia ja petollisia ja valheellisia ja jopa terroristeja, sillä elävät vain tämän maailman Saa-tanan vaikuttamassa pimeydessä.

      Näin ei onneksi Jeesuksen pyhät ja on täyttä Jumala armoa ja totuutta sekin, kunnia ja kiitos Isälle Pojan Jeesuksen nimessä, totisesti, hallelujah!

      Ei eksytä valheen ja vihan isän syytöksiin eikä kavaliin ulkokultaisiin uskonnollisiin muotomenoihin.

      Juutalaiset, Jeesus on hyvä paimen, eikä yksikään antisemitistinen vihaan yllytys eikä väärä teko ole koskaan ollut Jumalasta vaikka kovasti profeettojen ja Pojan ja apostolien kautta teitä on parannukseen kehotettukin ja kirouksen tiellä ilman Jeesusta olette saaneet kokea Saa-tanan ihmisten kautta vainoa ja yhä edelleen tulevaisuudessakin sitä tulette kokemaan.

      Ainoastaan Pojassa Jeesuksessa on se siunauksen tie, niinkuin Mooseksen kautta tehtiin liitto ja edessä oli nuo kaksi:
      1) Israelin Herrassa Jeesuksessa siunaus
      2) tottelemattomuudessa kiroukset, mutta sekin on Isän Jumalan rakkautta

      Kuitenkin Isän suurin rakkaus on Pojan ristin lunastuksessa, ja tärkeää ymmärtää kuten juutalainen alkuseurakunta tuhansine kiittävine juutalaisine, että Jumalan armo ja rakkaus ja totuus on ensin Israelille ja juutalaisille vaikka onkin myös kaikille, sillä Herra on hyvä paimen.

      Rakastetaan Jeesusta kaikesta sydämmestä ja kaikesta sielusta ja kaikesta mielestä ja lähimmäisiä kuten itseämme. Kuuliaisuus on otollisempaa kuin uhrit. Hallelujah Jeesuksen nimessä.

      Tietysti Yeshua on se heprealainen nimi, ja tarkoittaa "Herra pelastaa" tai "Herrassa on pelastus". Jeesus on se suomalainen käännös Yeshualle. Yehoshua voi olla se alkuperäinen ja Yeshua on sen lyhennys.

      Herra Yeshua siunaa sinua Israel ja varjele sinua.
      Herra kirkastaa kasvonsa sinulle ja antaa armonsa.
      Herra kääntää kasvonsa sinulle ja antaa rauhansa.
      Nasaretilaisen Yeshuan nimessä ja Hengessä "Amen!".

    Ketjusta on poistettu 62 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      300
      3455
    2. 204
      2951
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2534
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      233
      1992
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1425
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1318
    9. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      170
      1304
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    Aihe