1. suhteesta naimisiin = vain yksi kumppani..

fantasioija

Olen menossa naimisiin. Suhde on minulle ensimmäinen ja menetin sulhaselleni myös neitsyyden. Rakastan häntä todella paljon ja hän on minulle maailman tärkein ihminen.

Tämä on varmaan normaalia haaveilua ja fantasiointia, jota on kaikilla, mutta minua hiukan harmittaa ja jossain vaiheessa ahdistikin se että en ole ollut kenenkään muun kanssa, ja nyt se mahdollisuus on "lopullisesti" poissa laskuista. Koomista on että en missään nimessä pettäisi sulhastani, mutta silti mietin mistä olen jäänyt paitsi.

Lähinnä mietin millaista suhde tai seksi olisi fyysisesti erilaisen miehen kanssa. Olen varmaan katsonut liikaa leffoja ja sarjoja, joissa on hyväkuntoisia ja komeita sekä mielenkiintoisia miehisiä miehiä. Joissa ei ole mitään vikoja, hah. Ja jolloin elämä on seikkailua ja jännittävää. Koko ajan! Vähän niinkuin ihastuisin koko ajan uusin ihmisiin, joissa näkee aluksi vain hyvät puolet.

Seksi on meillä myös hyvää. En nyt tietenkään voi mihinkään verrata, mutta enpä ole mitään jäänyt kaipaamaankaan. Ongelma vaan on ehkä etten kiihotu hänestä yhtä paljon kuin aiemmin.

Sulhaselleni on tullut hiukan ylipainoa ja hänellä on ollut hankala vuosi. Tämä ei ole muuten mikään ongelma suhteessamme ja henkisesti meillä on todella hyvä suhde ja ymmärrys jne. Luultavasti tämä fyysinen muutos onkin saanut minut haaveilemaan ja kaipaamaan jotain täysin päinvastaista. Hän ei ole siis läheskääm mitenkään sairaalloisesti lihonut ja on itsekin kurjana siitä ja aikoo laihduttaa kunhan pystyy siihen.

En ole ihastunut keneenkään tiettyyn henkilöön jonka kanssa haaveilisin seksistä/suhteesta, vaan tämä on vaan tällaista yleistä mietiskelyä.

8

547

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tottuuskomissio

      Menetät todennäköisesti halusi heti hääkakun jälkeen, eli olet turhaan huolissasi asiasta.

    • Tsemppiä.

      Et menettänyt neitsyyttäsi, vaan miehesii on ensimmäinen jolta otit:)

      Asiaan. On normaalia haaveilla, on tavallista että parisuhteessa myös ihastuu muihin. Se raja vain on sitten määriteltävä. Oma mieli ja tasapaino pysyy parhaiten koossa, kun muistaa että katsoa saa, koskea ei.

      Sitten tuo painon nousu. Sano suoraan miehellesi että toivot hänen karistavan kilot heti, koska koet hänet kiihottavampana hoikempana. Mitä kauemman kiloja kertyy, sitä enemmän niitä tulee ja sitä vaikeampi niistä on päästä eroon. Keho "tottuu" tuohon korkeampaan painoon.

      Kiihottuminen. On normaalia, että kiihottuminen ei parisuhteessa säily samalla tasolla kuin alussa. Alussa on märkänä jo ajatuksesta tai nähdessään toisen. Mutta missään parisuhteessa niin ei tule jatkumaan ikuisesti. Lämmittely ja kiihottaminen vaatii oman osansa, mutta esim. suuseksin kautta nainen saavuttaa saman kiihottumisasteen kuin suhteen alussakin. Suhteen alussa se vain tapahtuu niks naks vähän kuin itsestään.

      Summa summarum. Sitoutuminen kannattaa, mutta jos oikeasti emmit tässä kohtaa avioitumista, niin älä mene naimisiin. Siitä ei ainakaan hyvää seuraa.

      • No oho!?!?

        "Sitten tuo painon nousu. Sano suoraan miehellesi että toivot hänen karistavan kilot heti, koska koet hänet kiihottavampana hoikempana. Mitä kauemman kiloja kertyy, sitä enemmän niitä tulee ja sitä vaikeampi niistä on päästä eroon. Keho "tottuu" tuohon korkeampaan painoon."
        Jos ap olisi ollut mies, niin eipä olisi kestänyt tällaista mennä sanomaan, niin johan ois tunnissa ollut sata viestiä, jossa haukutaan miehiä. Naiselle vieraista fantasiointi on ihan ok, mutta miehet eivät saa moista ajatella.. niin juuri.


    • ...

      Mulla on tavallaan sama tilanne, siis ei olla menossa naimisiin vielä ainakaan, mutta ollaan oltu pitkään yhdessä ja pikkuhiljaa asia alkaa tulemaan ajankohtaiseksi. Jossain vaiheessa mietitytti että jäänkö jostain paitsi, jos on vaan yks mies, eikä mitään kokemuksia. Mutta sitte päätin, että mitä mä jahkailen, kun oon tyytyväinen meidän elämään. Tosin voi olla, että se tunne tulee uudestaan, kun oikeesti naimisiin meno lähestyy, mutta tällä hetkellä oon taas tyytyväinen, enkä mieti asiaa.

    • 444h

      Hei!

      Ei seksin harrastaminen mahdollisimman monen ihmisen kanssa tee onnelliseksi.

      Päinvastoin.

      Jokaisen kanssa se arki tulee vastaan, mutta välttämättä et löydä yhtä hyvää ihmistä ikinä tilalle. Sittoutuminen on hieno ja ihana asia.

    • NäinMeillä

      Ei ihmisen mitenkään välttämättä ole pakko harrastaa seksiä monen ihmisen kanssa ennen avioliittoa jotta voisi elää onneellisen elämän. Ei se toki sitä estäkään. Mutta lopulta on aika lailla sama monennenko ihmisen kanssa on aikoinaan ollut kun on sitten lopulta ollut naimisissa 20 vuottaa sen saman kanssa. Aina se on yhtä tuttu ja seksi sen kanssa on juuri niin hyvää tai huonoa kuin se sattuu olemaan. Tietysti joku muu voi houkuttaa, sehän on ihan luonnollista. Mutta se vaihe tulee vastaan aina ja siitä pitää vain selviytyä. Siis keksiä jotain uutta sen oman kumppanin kanssa ja puhaltaa vähän henkeä suhteeseen. Eikä sitä kannata tehdä vain vaatimalla toiselta muutosta vaan omien tekojen kautta. Hellimällä ja näyttämällä ne omat tunteet toiselle.

    • ...

      Minulla melkein sama tilanne,kun ap:lla, mutta en ole menossa naimisiin. Menetin myös neitsyyteni nykyiselle miehelleni ja on tullut mietittyä onko se yhtään erilaista toisen miehen kanssa. Olen ajatellut asian niinkin,jos nyt menisin sänkyyn toisen miehen kanssa menettäisin tärkeimmän ihmisen elämästäni, jota en koskaan sen erehdyksen jälkeen saisi takaisin. :/ Seksielämä meillä on hyvässä kunnossa ja en kaipaa siinä enää mitään, vaikka välillä tulee tuollaista mietittyä. Kyllähän niille miehille voi puhua tai ihan vain katsella sivusta,kunhan se ei mene siitä eteenpäin.

    • nainen23v.

      itse olen iloinen, että olen ollut huonoissa suhteissa, koska muuten en osaisi tarpeeksi arvostaa nykyistä kumppaniani. en myöskään olisi kasvanut ihmisenä niin paljoa ilman sinkkuvuosiani.

      minun kultani on hyväkuntoinen, komea ja mielenkiintoinen ja häneen aion sitoutua loppuelämäkseni, ellei hän päätä erota minusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      13442
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe