Jenkkien mikrosiruttaminen 23.3.2013 alkaen.

Basker

The ULTIMATE controlling system is about to come – get MICROCHIPPED or DIE!
Se TULEE! Obama on valmis MIKROSIRUTTAMAAN koko U.S.A.:n kansan alkaen 23.3.2013. Oletko valmis ottamaan PEDON MERKIN 23.3.2013 – vai valitsetko MARTTYYRIKUOLEMAN uskosi tähden?

Jotenkin tuohon tapaanhan sitä nyt hehkutetaan amerikkalaisilla salaliittosivustoilla, tuota suurta mikrosirutuspäätöstä. Niiltä sivustoilta sitä samaa viestiä levittävät suomalaisille nettisivuille ne helluntailaiset, vapaakirkolliset ja kansanlähetysläiset, jotka janoavat salaliittoja ja haluavat tietää hämärän peitossa olevia suuria salaisuuksia. Yksi suomalaisille tarjoiltu teksti aiheesta on tällainen:

"You-Tubilla on pätkä CNN-uutisesta (2 elok. 2011), missä Presidentti Obama antaa tiedoksi että kaikkien täytyy varustautua mikrosirulla. Hän sanoo että kaikkien henkilöiden USA:ssa, jotka ovat riippuvaisia maan terveydenhoito systeemistä, täytyy todistaa henkilöllisyytensä ihon alle laitetulla mikrosiru-istutuksella (RFID).

Tämä päätös otettiin Obaman sairasvakuutus ohjelman yhteydessä (viite HR 3200). Paul's Life Showin mukaan, USAssa on otettu laki, minkä mukaan näitä mainittuja mikrosiru istutus-leikkauksia alettaisiin toteuttaa 23 Maaliskuuta 2013.

Tämä mikrosiru on liitetty virkavallan hallussa olevaan tietopankkiin missä on ihmisen kaikki henkilökohtaiset tiedot, esimerkiksi perhetiedot, sairauskertomukset, pankkitiedot, yms. Tämän mikrosirun kantaja voidaan jäljittää missä hän sitten onkin. Tämä laki on tehty USAn Terveysministeriön ja "Human Services"-järjestön auktoriteetin alla."
http://www.reinosav.net/H ja A Pussinen 7_2012.pdf

Koska minulle on suurta hupia ampua alas kristillisiä ja miksei muitakin urbaanilegendoja, jotka perustuvat huijaamiseen, väärään tietoon, liioitteluun ja shokkiefektiin, niin ammutaanpa nyt alas tämäkin. Kristilliseen uskoon ei saa liittää mitään ylimääräisiä oppeja, jotka on poimittu Jumalan sanan ulkopuolelta hämäräperäisistä, valheellisista lähteistä. Erityisesti juuri se Johanneksen ilmestys, johon näitä oppeja ympätään, varoittaa vakavasti asiasta, ja silti Jumalan varoitukselle viitataan röyhkeästi kintaalla:

Joh. 22:18 Jokaiselle, joka kuulee tämän kirjan ennussanat, minä vakuutan: Jos joku panee niihin jotakin lisää, panee Jumala hänen kärsittävikseen ne vitsaukset, joista tässä kirjassa on kerrottu.
19 Jos joku ottaa pois jotakin tämän ennustusten kirjan sanoista, ottaa Jumala pois hänen osallisuutensa elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kerrottu.

Tarkastellaanpa nyt, miten asia todellisuudessa on tuon 23.3.2013 alkavan mikrosirutuksen suhteen.

Virhe 1. Väitetään, että sirutus mainitaan Obaman hyväksymässä sairausvakuutuslaissa nimeltä HR 3200. Sellaista lakia ei ole ollut eikä ole nyt U.S.A.:ssa, eikä Obama ole sellaista hyväksynyt. HR 3200 on vain yksi varhainen luonnos ja lakiesitys, joka laadittiin sairausvakuutus- ja terveydenhuoltolakia varten, mutta se hylättiin. Lopullinen, voimaan tullut laki on HR 3590, eikä siinä mainita mitään mikrosirutuksesta.
http://www.gpo.gov/fdsys/pkg/BILLS-111hr3200ih/pdf/BILLS-111hr3200ih.pdf

Virhe 2. Mutta eikös HR 3200:ssa kuitenkin selvästi mainita mikrosiruttaminen? Ei mainita. Siinä mainitaan, että valtion pitää perustaa yhtenäinen tietokanta _kaikista_ sellaisista lääketieteellisistä laitteista, joita ”käytetään potilaan sisällä tai päällä” ja jotka edustavat ”luokan II implantoitavia, elämää tukevia ja elämää ylläpitäviä” laitteita. Tämä pitää sisällään paitsi mikrosirun sisältävät, implantoitavat verensokerimittarit, myös katetrit, proteesit, kuulolaitteet, ruoansulatuskanavan putket, aivopaineen tarkkailulaitteet, silmäimplantit jne. Kyse on siis tietokannan kokoamisesta, ei mikrosirun asentamisesta. Tämäkään ehdotus ei siis edes mennyt läpi lopullisessa laissa.
http://www.gpo.gov/fdsys/pkg/BILLS-111hr3200ih/pdf/BILLS-111hr3200ih.pdf

Virhe 3. Entäpä Obaman lausunto CNN:n uutisessa, jossa hän sanoo, että kaikkien pitää varustautua mikrosirulla? Siinä Obama käyttää sanontaa ”Everyone´s have to chip in”. Sanonta ei tarkoita mikrosiruttamista vaan sen suora suomennos on ”osallistua rahallisesti, laittaa rahat likoon”. Tätä sanontaa edeltää Obaman puhe, jossa hän vaatii, että myös teollisuuden ja rikkaiden ihmisten pitää osallistua terveydenhuollon kulujen maksamiseen.
http://www.youtube.com/watch?v=n6T5TFRlFY4

Virhe 4. Mistä tulee päivämäärä 23.3.2013? Vanhassa lakiehdotuksessa HR 3200 sanottiin, että tietokanta laitteista tulee olla valmiina ”viimeistään 36 kk. lakiehdotuksen antamisen jälkeen”, joka osuisi ajankohtaan 23.3.2013. Tämä lakiehdotus siis hylättiin.
http://www.snopes.com/politics/medical/microchip.asp

Kannattaa selvittää asioiden todelliset taustat, ettei lähde levittämään hämäriä salaliittohuhuja.

57

1895

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No niin,

      taas on huijattu, mutta kuka kantaa täyden vastuun huijauksesta?!?

      • yurki1000

        Mielestäni langennut ihmissuku vastaa omasta kylvöstään.


    • Ja on se sairasta että aivan perättömällä jutulla tehdään politiikkaa, pyritään vaikuttamaan USAn presidentinvaaleihin.

      • Amerikka on mahdollisuuksien maa - eli Amerikassa kaikki on mahdollista. Hävettää näin uskovaisena myöntää, mutta Jenkkilässä on jo yli neljä vuotta herätyskristillisissä piireissä saarnattu, että Obama on Antikristus ja että Obama on muslimi ja että Obama tuhoaa maailman ja että Obama mikrosiruttaa kaikki ja että Obama sitä ja tätä.


    • KTS (Ei kirj.)

      Tämä on erittäin hyvä ketju, joka paljastaa tän turhislössin ja muiden vippaspovarien huijaukset ja pelotteluyritykset.

      Nostetaan up!

      • muphhahhah

        Niinkuin sinunkin hörhöjutut, KTS(kakkaa tuutista saletisti).


      • Up!

        Up.


      • TODELLA HIRVEÄTÄ!

      • KAUHEAA! Pedon merkki laitettiin VÄÄRÄÄN käteen videossa!


      • En avaa

        epämääräisiä linkkejä.


      • ...
        kekek-kekek kirjoitti:

        KAUHEAA! Pedon merkki laitettiin VÄÄRÄÄN käteen videossa!

        ...


      • Maailmanloppu!
        ... kirjoitti:

        ...

        O ma Gaad! (Oh my God!)


      • yurki1000

        Kiitos. Videot kertovat paljon langenneen maailmamme tilasta.


      • yurki1000

      • yurki1000

    • Eli lue näin.

      OOOH!

      Profetiat täyttyvät silmiemme edessä (lue:mielikuvituksessamme),ja elämme maailmanhistorian (lue;mielikuvituksemme) dramaattisimpia hetkiä!

      Ja nyt koskaan Raamatun (lue;paimentolaiskansan legendojen) profetiat (lue;kuvitellut profetiat),täyttyvät.

      Näin on käyvä koska profeetat näin sanovat (lue;mielikuvituksensa pohjalta),näin sanovat (lue;kuvitelmat.)

      Että näin (lue;täyttä fuulaa.)

    • Rahaa likoon...

      Heh..,milloinkahan alkaa venäläisten,noin 200 miljoonaa ihmistä,kiinalaisten,noin 1,2 miljardia ihmistä,intialaisten,noin 1,3 miljardia ihimistä,EU:n alueen asukkaiden,yli
      puoli miljardia ihmistä,mikrosiruttaminen?

      Ja milloinka alkaa yli 7 miljardin ihmisen siruttaminen koko maapallolla?

      Vastaus näihin asioihin on yksinkertainen;Mikrosiruttaminen ei koskaan tule alkamaan siitäkin riippumatta,että mitä eräät "profeetat" asian suhteen hörhöilevät.

      • kkkkkkkkkkkkk

        Osa ihmisistä kuolee ennenkuin sirutus alkaa.


      • Me ehdimme
        kkkkkkkkkkkkk kirjoitti:

        Osa ihmisistä kuolee ennenkuin sirutus alkaa.

        kuolla kaikki...


      • mikris
        Me ehdimme kirjoitti:

        kuolla kaikki...

        Ei ihan kaikki mutta kuulemma ne sirutetaan jotka selviää kolmannesta maailmansodasta...?


    • sirriMiru

      Suomalaisten kaikkien yli 18v. mikrosiruttaminen aloitetaan ensi vuonna näillä nkymin profetian mukaan.

      • Ilmoittaisi arvoisa profeetta pvm:n niin Ilmatar saisi täydennystä.


      • Jokos se on sirutus alkanu, mitä?


    • Totuus!

      NWO-havaintoja ja Verkkomedia kertovat salatun totuuden!!! Mikrosiru otetaan käyttöön USAssa 23. 3 mutta te ette vain usko sitä!

    • Unesko.

      Näin on että NWO-havaintoja ja Verkkomedia,ja siinä sivussa myös uskonnolliset
      NA-piiri,kertovat salatun totuuden.Mutta siltikään me täysijärkiset emme usko!!

    • Hyshys!!

      Nyt jos koskaan profeettojen parissa alkaa melkoinen kaaos ja erään kirjan legendojen tutkiminen.

      Vielä suurempi kalabaliikki alkaa se hömppämedian,eli siis Verkkomedian
      toimituksessa,mutta siellähän asia hoidetaan vanhaan "hyshys"-malliin eli koko
      asia lakaistaan maton alle.

      • Oletko aivan varma ettet mene...


    • sdfsfsfdddf

      Tässä on pedon merkki, eli VeriChip niminen laite.

      Tämä siru on sama, kuin mitä nyt koiriin upotetaan. Se on lähiluettava (RFID) siru. Koiran omistaja ja koiran muut tiedot saa lähilukulaitteella luettua. Tämä siru on yhteensopiva VISA -lähilukulaitteiden kanssa. Eli nyt kun pankit antavat luottokortteja, jotka toimivat lukijalaitteen läheisyydessä radioaaltojen kautta.

      http://en.wikipedia.org/wiki/VeriChip

      http://theoriesofconspiracy.com/2010/05/war-against-freedom-human-biochip-implant.htm

    • dfgasfdasdf

      Barack Hussein Obaman II:n koko erisnimi munaisella heprean kielellä (pohjoinen murre) kirjoitettuna (sama kieli, mikä oli apostoli Johanneksen äidinkieli):

      B(b=2) R(r=200) K(k=20) K(k=20) H(x=5) U(w=6) S(s=300) EI(y=10) N(n=50) O(w=6) B(b=2) M(m=40) H(x=5) = 666

      One odd occurance happened on the night Obama was elected. The pick 3 in the Illinois State lottery (Obama's home state) was 6-6-6. The pick 4 was 7-7-7-9. All of those numbers are important biblical numbers. 666 stands for the anti-christ. 777 stands for holy completion and 9 stands for judgement.

      Luke 10:18 And he said unto them, i beheld satan as lightning falling from the heavens.

      The words are originally written in Greek and translated into English, but Jesus spoke in Aramaic, which is the most ancient for of Hebrew. since the old testament was originally written in Hebrew so a modern Rabbi would read it in Hebrew just like Jesus. So what Jesus said in Hebrew was He saw Satan as lightning from the heights or heavens the Hebrew words in the Strong's Hebrew Dictionary are Lightning- word # 1300 - Baraq (Baw-Rawk')

      Lucifer is credited with these words: Isaiah 14:14 " I will ascend above the heights of the clouds; i will be like the most High.

      It is said many times that Satan has falling from the heights or the heavens
      the Strong's Hebrew word is: Height, high place - word # 1116 - Bamah ( Bam-waw) in Hebrew the word waw ( the 6th letter in the Hebrew alphabet) is often transliterated as a "U" or "O" and is primarily used to join concepts together.

      In Hebrew the concept for "lightning from Heaven or the Heights" the words used for this sentence is "Baraq "O" Baw-maw or Barack Obama!!!

    • Onk's tietoo??

      Jox se jenkkien mikrosiruttaminen on alkanut?

      Jos ei ole alkanut,niin mixei se ole alkanut?

      Ja jos se alkaa,niin milloin se alkaa?

      Ja milloin alkaa muiden valtioiden kansojen mikrosiruttaminen?

      Kuten vaikka Pääsiäis-ja Joulusaaren sekä myös Ahvenanmaan kansalaisten siruttaminen?

      Onk's tietoo?

      • SE ON JO

        ALKANUT! PROFETIA KERTOO, ETTÄ SE ALKAA 23.3.2013.


    • Makre

      Uskokaa profeettaa niin saatte elää rauhassa.
      Voin kertoa että maanpäällä on Jumalan profeetta ja 12 apostolia tänäkin päivänä.
      Etsikään ja pysytelkää lujasti jumalan sanassa niin ette eksy.

    • 1Saara

      KTS -Voi ollakin Israelin armeija jo sirutettu. En pidä sitä ollenkaan ihmeenä.

      Pitää muistaa, että vihanajasta juutalaisia pelastuu vain 1/3

      Messiaanisia juutalaisia on vielä kovin vähän.

      Muistat varmaan KTS että Israel, vaikka onkin valittu kansa, joutuu maksamaan tottelemattomuudestaan kovan hinnan?

      Niin joutuu jokainen pakanakin, jos armo ja totuus ei kelpaa tai maailma (oma elämä, omat tavoitteet) on Jeesusta rakkaampi.

      Siunataan Israelia rukoilemaalla sille herätystä!

    • Tuom.

      Ei ilmestyskirjan mainitsema pedon merkki tarvitse vielä näkyä valmiina. Mutta kehitystrendi on kyllä aika pitkällä vakuuttamaan mahdollisesta skenaariosta: fisrt step, next step and so on... Muita käypiä skenaarioita ei ole ollut havaittavissa.
      paitsi adventistien omaan olettamukseensa "sunnuntaista".Siinä ei vaan mainita teknisestä sovelluksesta.

      • kortitus

        Eikös meillä kakilla ole jo jonkunlainen sirutus pankkikortissa, kännykässä ja muissa vempaimissa missä tarvitaan maksukortteja. Tuosta ei ole iso askel yhdistää nuo kaikki yhteen korttiin ja jopa niin, että se toimii langattomasti.


      • Älkääottakopedonmerkkiä
        kortitus kirjoitti:

        Eikös meillä kakilla ole jo jonkunlainen sirutus pankkikortissa, kännykässä ja muissa vempaimissa missä tarvitaan maksukortteja. Tuosta ei ole iso askel yhdistää nuo kaikki yhteen korttiin ja jopa niin, että se toimii langattomasti.

        Katsohan se merkki otetaan OIKEAAN KÄTEEN tai OTSAAN, niinkuin Raamatussa on kerrottu. Sentähden se on pikemminkin ihon alle asennettava mikrosiru tai sitten erikoistatuointi.


      • tatuointi???
        Älkääottakopedonmerkkiä kirjoitti:

        Katsohan se merkki otetaan OIKEAAN KÄTEEN tai OTSAAN, niinkuin Raamatussa on kerrottu. Sentähden se on pikemminkin ihon alle asennettava mikrosiru tai sitten erikoistatuointi.

        Ehkäpä se on se sähköinen tatuointi mitä on kehitelty.


      • Sepä se.
        tatuointi??? kirjoitti:

        Ehkäpä se on se sähköinen tatuointi mitä on kehitelty.

        On on.


    • Satuja.

      Mä otan kaikki merkit heti kun on mahdollista!

      Mutta vain mielikuvituksessani koska tuollainen käteen tai otsaan tai ihan minne tahansa otettava pedon merkki on pelkkää mielikuvituksen tuotetta riippumatta siitä että mitä niistä erään paimentolaiskansan vanhoissa legendoissa kerrotaan.

      • älkääottakopedonmerkkiä

        Kuulepas satuilija, tule vielä rankadti yllättymään. Se oli sittenkin totta! Vielä ehdit kääntyä lavealta tieltä.


      • yurki1000

        Satuja!

        1.Kor:
        3:18 Älköön kukaan pettäkö itseään. Jos joku teidän joukossanne luulee olevansa viisas tässä maailmassa, tulkoon hän tyhmäksi, että hänestä tulisi viisas.
        3:19 Sillä tämän maailman viisaus on hullutus Jumalan silmissä. Sillä kirjoitettu on: "Hän vangitsee viisaat heidän viekkauteensa";
        3:20 ja vielä: "Herra tuntee viisasten ajatukset, hän tietää ne turhiksi."

        paz
        jyrki


    • vasallivaltio

      Suomi on teknologian edelläkävijä eli Jenkkien vasallivaltio, joten Suomen lapset on jo sirutettu.

      • Sairasta!

        Väitteesi on sairrras. Lapset sirutettu?!? Perustele!


      • koettakaa ymmärtää
        Sairasta! kirjoitti:

        Väitteesi on sairrras. Lapset sirutettu?!? Perustele!

        Niinpä ja sirun ottamisessa on kysymys ihmisen tahdosta. Viattomista ja tahdottomista lapsista EI ole kysymys. Pedon merkin ottaminen on siis TAHDON ASIA.


      • -jarmo-
        Sairasta! kirjoitti:

        Väitteesi on sairrras. Lapset sirutettu?!? Perustele!

        Jos vaikka oletettaisiin että lapset, eli vauvat vaikka Suomessa sirutettaisiinkin salaa, ei se tässä ajassa enää mainaisi mitään, sillä Raamatun mukaan kaikki syli- ja leikki-ikäiset lapset otetaan äitinsä uskon mukaan ylöstemapuksessa pois täältä.


      • KTS (Ei kirj.)
        -jarmo- kirjoitti:

        Jos vaikka oletettaisiin että lapset, eli vauvat vaikka Suomessa sirutettaisiinkin salaa, ei se tässä ajassa enää mainaisi mitään, sillä Raamatun mukaan kaikki syli- ja leikki-ikäiset lapset otetaan äitinsä uskon mukaan ylöstemapuksessa pois täältä.

        Ai äitinsa uskon mukaan?
        :D

        Tämän kohdan Raamatussa haluaisin nähdä.
        Aina vaan uskomattomampaan suuntaan menee tää lössin raamatunvääristely!


    • H1N1Nanotus

      Suomi on aloittanut jo ajat sitten, ja lapsilla.

    • Kvaak Kvaak...

      Jepulis juu ja Kiinassa on todettu ensimmäiset,todella vakavat lintuinfluenssa sairastumiset ja osa sairastuneista on jo kuollut.

      Eli siis alkaako Kiinassa yli miljardin ihmisen rokottaminen (mikorosirutus) tämän ärhäkän lintuinfluessan varjolla?

      Niin että miten on?

    • Aikuisten oikeesti

      No ei.. DaaH!,. Täällä taitaa olla nykyään nuorisoa palstalla?

    • HelHel-vetti?

      No,jokos se amerikkalaisten mikrosirutus on alkanut?

    • -jarmo-

      Ajattelin vaan veikata tällaisen mahdollisuuden:

      Nyt kun ne ovat Googlen kanssa keksineet tatuoinnin vaihtoehdoksi, jossa on siis siru sekä virtalähde... uskomaton tekniikka siis. Näinpä tuli vaan mieleeni, että tatuointi vaihdetaan varmaan kaulasta otsaan, siksi koska otsassa lämpövaihtelu on parempi ja vanhempi siruversio tuikataan käteen. Eikös se tatskakin ole lähinnä ihonalainen leima, eli tatskasirun ottamnen kestää vaan sekunnin pari.

    • KTS (Ei kirj.)

      -_-

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8276
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1919
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe