Galluppia: Parittomat sarjan naiset

30+20

Sarjan esittelyssä sanotaan "kivoja, korkeasti koulutettuja ja kauniita", josta tulikin mieleeni tällainen galluppi, sillä kauneus näyttää todellakin olevan katsojan silmissä ja/tai tuon tekstin kirjoittaja on hukannut lasinsa.

Eli pieni galluppi, ensin perustietoja taustastasi ja jotain tuosta voi päätellä siitäkin, miten on ollut kysyntää. Toki kaunis nainen ja komea mies voivat löytää toisensa vaikka 16v iässä ja elää yhdessä lopun ikäänsä, mutta aika pieni todennäköisyys. Kauniilla/komeilla kun riittää aina kysyntää.

Ikäsi?
Sukupuolesi?
Parisuhdestatus?
Pisin sinkkuaikaisi?
Seksisuhteidesi määrä?
Mielipiteesi sarjan naisista?
Linkki: http://areena.yle.fi/?q=parittomat&media=video

Omat vastaukset:
38v
Mies
Parisuhteessa
Kaksi pitkää suhdetta, joitain kymmeniä lyhempiä/yhden yön juttuja
Max. pari kuukautta

Mielipiteeni sarjan naisista:

Riitta (vaaleat kikkarahiukset) näyttää mielestänäi selvästi yli nelikymppiseltä (35v), eikä ole kaunis millään mittarilla. Tiedän monta yli viiskymppistä naista, jotka ovat silmissäni kauniimpia tai ainakin viehättävämpiä kuin hän. Olen seurustellut joskus myös itseäni vanhempien naisten kanssa, joten ikä ei sinänsä ole este, mutta vaikka Riitta kuvittelee ettei ole "ruma ja vastenmielinen", niin sitä hän juuri on. Kasvot pöhöttyneet, tuskin kelpaa muille kuin peräkammarin pojille. Ongelmaksi muodostuu tohtorin paperit, eli hänelle ei kelpaa mies, jolle hän itse kelpaisi. Rumakin tohtorin papereilla (ja hyvillä tuloilla) oleva mies saa itseään nätimmän naisen, mutta toisinpäin tämä ei toimi.

Mesku (pitkät vaaleahkot hiukset) näyttää ehkä pari vuotta vanhemmalta kuin on (35v), mutta hänessä on jotain viehättävää, vaikken häntäkään nyt kauniiksi menisi tituleeraamaan. Luonteeltaan hän on kuitenkin jotenkin varautuneen oloinen (oisko uskossa?!) ja kokemuksesta tiedän, ettei varautunut ihminen ole kovin vapautunut myöskään rakastellessa, joten ei hyvä. Samoin sairaanhoitajista on huonot kokemukset rakastelijoina.. liekkö mieltävät sen jonain lääketieteellisenä toimenpiteenä, eli ei tunteita matkassa. Taiteellisuus iso plussa ja ristiriidassa tuon tunteettomuuden kanssa, sillä taiteilijalla täytyy olla tunteita (tai tunteettomuus on todellinen syy, että on vain sairaanhoitaja, eikä oikea taiteilija).

Kati (lyhyet tummemmat hiukset) on Lenin kanssa naisista ainoat, joista voisin kiinnostua livenä. Nuorekas ja eloisan oloinen persoona. Kroppa ok ja ilmeisesti liikkuvainen ja kulttuurista kiinnostunut ihminen. Ei mikään kaunis hänkään, mutta tuollainen tavallisen näköinen nainen ja sekin minulle on aina riittänyt, kunhan luonne on kunnossa. Ikä 36 ja ihan ikäisensä näköinen, luulisi käyvän flaksi ohjelman myötä. Nenä ei ehkä kaikkien miesten mieleen ja on aika hallitseva.

Leni (puolipitkät punertavat hiukset) on Katin tapaan perusnätti, nuorekas ja eloisa, hyvinkin olisin livenä kiinnostunut. Kroppakin näyttäisi olevan ok. Viihtyisän näköinen koti ja arvotkin tuntuvat olevan kohdallaan. Ehdottomasti viehättävin naisista ja ainoa jonka kanssa voisin kuvitella treffeille lähteväni. Ikä 37v ja näyttää ikäiseltään. Ihmettelen jos pysyy sinkkuna ohjelman jälkeenkin.

Emma (lyhyet hiukset, poikamainen) on Riitan tapaan tyyppi, jonka kanssa ei viitsisi tuttavuutta tehdä yhtään pidempään kuin on pakko. Ei mitään kiinnostavaa ja tuskin hänkään kelpaa kuin peräkammarin pojille. Veikkaisin Riitan löytävän helpommin seuraa, hänessä on kuitenkin edes jotain naisellista. En muista Emman koulutusta, mutta sillä ei ole hänenkään kohdalla väliä, koska naisen statusta ei koulutus nosta, voi vain laskea.

Ja kenekään on turha vetää pultteja, naiset tietävät saavansa arvosteluja osakseen kun ohjelmaan kauniina sinkkunaisina ovat lähteneet.

Kuulisin ihan mielenkiinnosta, miten muut miehet (tai naiset) heidät ja heidän kauneutensa näkevät.

102

2896

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3+4

      "Ja kenekään on turha vetää pultteja, naiset tietävät saavansa arvosteluja osakseen kun ohjelmaan kauniina sinkkunaisina ovat lähteneet."

      Ei poista viestisi mauttomuutto.

    • fjsfjfkjf

      Hehe... Mä luulin sitä kikkaratukkasta tätiä abt 5-kymppiseksi :)).

      Se Leni oli mun inhokki, sellanen maalaisen oloinen ja juurikin se kämppäkin kuin jostain maaseudulta.

      Noi kaks oli ne järkyimmät.

      Aloittaja tuntuu kovasti korostavan, ettei koulutuksella ole merkitystä naisten pariutumiselle, mutta onhan sillä juuri heidän parisuhteelleen merkitystä. Niin kuin siinä alussa parisuhdeterapeutti totesikin: saman koulutustason omaavat pariutuvat ja tuntevat sielunkumppanuutta. Tuskin se koulutettu nainen siitä pahastuu, ettei jollekin amikselle hänen koulutuksellaan merkitystä - tai jopa laskee hänen tasoaan tuon amiksen silmissä-, koska hän ei itsekään haluaisi suhteeseen sen kouluttamattoman kanssa.

    • Naimisssa, onneksi!

      Onko oikeasti miehiä, jotka näkevät vaivaa ja kirjoittavat pitkän sepustuksen tänne mitään sanomattomasta ohjelmasta, jolla ei sinällään ole mitään tarkoitusta kenellekään. Oikeesti?!

      • 13+10

        Ei ole. Aloittaja ei taatusti ole 38-vuotias mies.


      • ...
        13+10 kirjoitti:

        Ei ole. Aloittaja ei taatusti ole 38-vuotias mies.

        En usko aloittajan stooria itsestään. Vielä muka parisuhteessa. :D Ja paskat. Tai ehkä se on onnettomassa parisuhteessa jonkun kurpan kanssa/ luulee olevansa parisuhteessa.


    • .....

      Aloittajan tekstin lukeneena en lähtisi hänen kanssaan treffeille. Ei olisi varmaan mitään yhteistä.

      Nimimerkillä maisteri pitkä hoikka kaunis

      • Just joo..

        ..yhtä kaunis (kauhistus) kuin tuo tohtori ;P


    • Tiesinhän sen jo

      Päästäänkö tässä nyt siihen iänikuiseen johtopäätökseen, että vain ulkonäöllä on merkitystä?

      • Ei tietenkään

        Ulkonäkö on vain se mistä lähdetään liikkeelle.


    • 557799

      Minun ei pitänyt katsoa ohjelmaa ollenkaan, mutta tulin sen nyt katsoneeksi kuitenkin Yle Areenasta. Seuraavia juttuja tuli mieleen näin äkkiä ja ensivaikutelmana:

      Riitta: Ihanan naiselliset, tuuhean pörröiset hiukset. Herttaiset, söpöt kasvot ja viehättävä, hersyvä hymy. Luonteessa näyttäisi olevan sekä voimaa, syvyyttä että herkkyyttä. Älykkyyden lisäksi taitaa löytyä myös viisautta ja näkemystä. Tieteen ja taiteen yhdistäminen noin korkealla tasolla on myös kiehtovaa. Tarvitsee ja ansaitsee syvällisen, henkistyneen, elämää kokeneen, sivistyneen ja keskimääräistä paljon älykkäämmän miehen. Voisi löytyä ulkomailta helpommin kuin Suomesta.

      Mesku: Naisellinen ja jotenkin suloinen olemus. Kivannäköinen nainen kaikin puolin. Rauhallisen, tunteellisen ja lämpimän oloinen. Aika harkitseva, varmaan hyvä kuuntelija ja ihminen jonka läsnäolo on rauhoittavaa. On ehkä saanut pahasti siipeensä jossain vaiheessa ja on siksi muuttunut ”kookospähkinäksi”. Oikeanlaisen miehen löydettyään pystyy todennäköisesti omistautumaan miehelle ja suhteelle enemmän kuin sarjan muut naiset. Se oikean tyyppinen mies voisi olla empaattinen, hienovarainen ja sielukas, mutta vahva ja miehekäs.

      Kati: Ihan ok näköinen, mielestäni vähiten naisellinen näistä viidestä. Vähän tylsät hiukset, silmät ja vahva kasvojen luusto parhaat puolet. Mukavan ja sosiaalisen, fiksun ja pätevän oloinen, mutta olemuksessa on jotain viileää ja kolhoa. Mielestäni näistä selkeimmin uranaisen tai virkanaisen oloinen. Vähän tätimäinenkin, olisin veikannut vanhemmaksi mitä on. Ensivaikutelma on myös, että ei ole kovin romanttinen tai eroottinen nainen. Viihtyy näistä naisista parhaiten sinkkuna ja joutuu varmaan "venymään" aika paljon, jotta saisi mahdollisen suhteen onnistumaan. Jotenkin voisin myös kuvitella, että edellyttää mieheltä aika paljon statusta ja menestystä.

      Leni: Perusnätti nainen, mutta ei kovin persoonallisen tai mieleenpainuvan näköinen. Hyvin positiivisen ja reippaan oloinen, puhelias ja aktiivinen, mutta monipuolisista tekemisistään huolimatta jotenkin yksiulotteinen. Hyvin tavallisen oloinen nainen. Kärsiiköhän myös jonkinlaisesta suorittamisen tarpeesta? Sen tyyppinen nainen, että aika monet miehet tykkäävät, joten vähän ihmettelen, että sitä oikeaa ei ole vielä löytynyt. Ehkä miehet ovat sitten vain tippuneet ”vierivän kiven” kyydistä. Parhaiten hänelle sopii varmaan liikkuva ja fiksu, mutta maanläheinen mies. Sellainen perusarvot omaava perusmies.

      Emma: Paljon laihtunut, ja ihan ok näköinen, vaikka lanteet aika runsaat vielä ovatkin. Hiuksista en henkilökohtaisesti tykkää, mutta ne sopivat hänen kasvoihinsa ja persoonalliseen tyyliinsä hyvin. Liikuttavan rehellinen, tunteellinen ja parantumaton romantikko. Miehen löytääkseen pitäisi muuttua vähän realistisemmaksi ja aktiivisemmaksi. Taiteellinen ja luova, tarvitsisi varmaan aika samantyyppisen, mutta toisaalta vakaan ja jalat tiukasti maassa olevan miehen, joka ankkuroisi hänet vahvasti arkeen ja tähän hetkeen. Aikaisemmat traumat ulkonäöstä ja kokemattomuus saattavat vaikeuttaa suhteen muodostamista. Joten siinä mielessä miehen pitäisi olla myös aika ennakkoluuloton ja sensitiivinen.

      Ja ne omat tiedot:

      Ikäsi? 41
      Sukupuolesi? Nainen
      Parisuhdestatus? Sinkku
      Pisin sinkkuaikaisi? 8 v.
      Seksisuhteidesi määrä? 4 (kaikki pidempiä suhteita, yhden illan jutut eivät ole koskaan kiinnostaneet

    • Antero123

      34v
      Mies
      Sinkku
      3v pisimmillään sinkkuna
      Seksisuhteita 35-40kpl

      Suunnilleen samanikäisenä miehenä asia kiinnosti sen verran että piti netistä käydä katsomassa. Ulkonäköä en käy muuten arvioimaan kuin, että sen puolesta kaikki kyllä miehen saavat. Pari naista siellä oli sellaista, ettei oikeata miehen kaipuuta tainnut olla vaan hakivat miestä koska sellainen pitäisi olla. Huonoimman ennusteen antaisin tälle naiselle joka ei vielä koskaan ollut rakastunut.

      Aika täyttä näytti monenkin kalenterissa olevan. Oli työtä, iltatyötä, harrastuksia, koiria ja kavereita. Jos miehenä meinaa tuohon saada lusikkansa iskettyä, niin väistämättä kilpailee kaiken muun ajankäytön kanssa. Jopa treffien sopiminen voi olla vaikeaa. Sopivassa ikäryhmässä suurimmalla osalla miehistä on jo lapset, exät jne. Tuollaisen ikisinkun voi olla vaikea sellaiseen sopeuttaa itseään. Jos taas sulkee isät pois, valikoima suppenee rajusti. Veikkaampa, että sarja tulee osoittamaan ainakin osittain todeksi myös sen ennakkoluulon että nirsous on osasyy sinkkuuteen. Porukassa oli senverran viehättävän näköisiä naisia että lienevät antaneet toisellekin yrittäjälle pakit ja rima on vain vuosien ja pakkien myötä noussut. Uskoisin, että mahdolliseen uuteen suhteeseen kasautuu myös kova onnistumisen paine koska n. 37v naiselle alkaa olla last shot menossa lasten hankinnan suhteen.

      • 557799

        Yksi mahdollisuus on myös se, että kalenteri on täynnä juuri siksi että sitä miestä ei ole. Jotenkinhan se aika pitää kuluttaa. Sille oikealle miehelle voisi hyvinkin löytyä aikaa ja tilaa. Tai sitten ei.

        Mutta miltä olisi kuulostanut, jos olisivat kertoneet, että aika monet illat kuluvat yksin kotona sohvalla möllöttäessä? :D Moni ei uskaltaisi laittaa sellaista edes kuvattomaan deittiprofiiliin - vaikka se olisi totta. Mieluummin sinne laitetaan harrastuksiksi lista urheilulajeista, joita on kerran elämässä kokeiltu.

        Nykyäänhän olet täydellisen tylsä ja epäkiinnostava, jos et ole erittäin aktiivinen ja liikkuva ja toteuta itseäsi loputtomasti siellä ja täällä. :D


    • Jo0rma

      En yhtään ihmettele, että nettitreffeilläkin naiset kuvittelevat itsestään liikoja, jos nuo kuvittelevat olevansa kauniita. Tavallisia tallaajia ja pari rumempaakin. Leni oli ainoa kiinnostava.

      • ,,,,

        Eiköhän se ole ohjeman tekijöiden, eli toimittajien ja juontajan antama määritelmä. Tuskin naiset nyt itse ovat sitä kauneuttaan tai muitakaan ominaisuuksiaan hehkuttaneet.


      • Luulo ei ole jne..
        ,,,, kirjoitti:

        Eiköhän se ole ohjeman tekijöiden, eli toimittajien ja juontajan antama määritelmä. Tuskin naiset nyt itse ovat sitä kauneuttaan tai muitakaan ominaisuuksiaan hehkuttaneet.

        Katsoppas tuo eka jakso, tuo viiskymppiseltä näyttävä muija juuri puhuu kuinka on kaunis.. ja näyttää tosiaan 15v ikäiseltään. Leni tosiaan ainoa, jota kehtaisi valot päällä.. you know ;)


      • -----
        Luulo ei ole jne.. kirjoitti:

        Katsoppas tuo eka jakso, tuo viiskymppiseltä näyttävä muija juuri puhuu kuinka on kaunis.. ja näyttää tosiaan 15v ikäiseltään. Leni tosiaan ainoa, jota kehtaisi valot päällä.. you know ;)

        Katsoin sen ekan jakson enkä sellaista havainnut. Sanoi kyllä, että tohtorisnaisia pidetään usein mm. rumina ja että hän toivottavasti ei ole sellainen. Hän ei siis kehunut itseään miksikään kaunottareksi.

        Ja täytyy tosiaan ihmetellä, jos joku pitää tuollaista naista rumana tai 15 vuotta ikäistään vanhempana. Pitkät vaaleat hiukset, herttainen hymy, hoikka, naisellinen pukeutuminen...

        Leni on ihan nätti, mutta vähemmän naisellinen ja vähemmän tyylikäs. Mutta joo, tiedetään että sellainen on tyypillisen suomalaisen miehen maku.


      • kultapallonen

        Eivät nää itse itse ole itseään kauniiksi kuvailleet. Vaan juontaja. Kuuntele vähän tarkemmin.
        Mitä tulee kauneuteen tai sen puuttumiseen, niin ihan jokaikinen naisista on hyvännäköinen, kukin omalla tavallaan. Sitäpaitsi katselkaa ympärillenne: mitä erilaisimman näköiset ihmiset elävät suhteessa.
        Ihmetyttää miten aggressiivisesti miehet arvostelevat näitä viittä. Taitaa jotenkin ärsyttää, että naiset ilmoittavat reippaasti olevansa haku päällä, mutta eivät epätoivoisia. Olisi kiva nähdä millainen lätty näillä arvostelevilla miehenpuolilla itsellään on.


    • OMG

      Mielestäni juurikin Leni ole se maatalonemännän perusversio, josta lasten saannin myötä suorituu rehevä, lyhythiuksinen( punaiset) ja tyylistään tälläkin palstalla miesten inhokki.

      Tästä voi juurikin vettää sen johtopäätelmän etteivät miehet osaa arvioida kuin sen mitä neneän edessään näkevät.

      Sitten valitellaan miksi vaimo on niin epäseksikäs ja h*******n vieraita.

      • ...mmmmm...

        Joo, jos jostain näistä olettaisi "kuoriutuvan" sellaisen, niin todennäköisimmin juuri Lenistä. Enkä halua sanoa tätä nyt hirveän pahalla. Hän vain jotenkin edustaa sitä hyvin tyypillistä suominaista.

        Leni on sen tyyppinen nainen, joka on hyvin helppo kuvitella omakotitalon tai rivarin pihalle leikkimään ydinperheen äitinä parin muksun kanssa.

        Ja muuten sellainen myös, jota moni mies etsii deittipalstalla. Hyvännäköinen (mutta ei liian), tavallinen, liikunnallinen, sosiaalinen, iloinen ja rempseä. :D

        Ihmetyttää todellakin, että miksi hän on sinkku.


    • Antero123

      Ne jotka keskittyvät arvioimaan noita naisia ja heidän mahdollisuuksiaan ulkonäön kautta ovat mielestäni aika ulalla asioista. Kyllä noille kaikille ottajia löytyisi.

      Oma kokemukseni kaupunkilaisista lapsettomista koulutetuista sinkkunaisista esim. nettitreffien puolelta on se, että tällaisen kaltaiseni miehen jolla on ennestään lapsia on käytännössä turha heitä yrittää lähestyä vaikka uskoisin koulutustasoni ja ulkonäköni puolesta periaatteessa muuten kelpaavanikin. Olen päätellyt, että heille on vain yksinkertaisesti niin paljon tarjontaa.

      • Löytyisi joo.

        Mutta totuus on, että aika moni noista joutuisi laskemaan sitä rimaansa, sillä eivät saa saman koulutustason omaavaa miestä, koska saman koulutustason omaava mies voi aina ottaa kauniimman ja vähemmän koulutetun. Naiset eivät tähän suostu ja näin ollen jäävät ikisinkuiksi.

        Tuosta tarjonnasta sen verran, että kellä tahansa naisella on nettitreffeillä paljon tarjontaa ja juuri se vääristää tuota minäkuvaa. Se, ettei heidän tyyppiset naiset mahdollisesti vastaa sinulle johtuu ihan vain siitä, että sinulla oli pilkku väärässä paikassa tai väärän värinen paita kuvassa. He etsivät täydellistä prinssiä, vaikka ovat itse mitä ovat.


      • Prinssin etsintä
        Löytyisi joo. kirjoitti:

        Mutta totuus on, että aika moni noista joutuisi laskemaan sitä rimaansa, sillä eivät saa saman koulutustason omaavaa miestä, koska saman koulutustason omaava mies voi aina ottaa kauniimman ja vähemmän koulutetun. Naiset eivät tähän suostu ja näin ollen jäävät ikisinkuiksi.

        Tuosta tarjonnasta sen verran, että kellä tahansa naisella on nettitreffeillä paljon tarjontaa ja juuri se vääristää tuota minäkuvaa. Se, ettei heidän tyyppiset naiset mahdollisesti vastaa sinulle johtuu ihan vain siitä, että sinulla oli pilkku väärässä paikassa tai väärän värinen paita kuvassa. He etsivät täydellistä prinssiä, vaikka ovat itse mitä ovat.

        No enpä tiedä. Itse olen tuplamaisteri, mutta ihan hyvin voisin kuvitella rakastuvani amk-koulutuksen omaavaan tyyppiin. Sellaista jolla ei mitään koulutusta ole tai pelkkä lukio/amk-pohja, en osaa ainakaan nyt kuvitella, ihan koska tuo koulun käynti on itselle ollut niinkin tärkeä asia.

        Vaikka onkin tavallaan ikävää ettei löydä sitä paria, on kuitenkin mielestäni kaikkien kannalta reiluinta olla "ottamatta" sellaista kakkosvaihtoehtoa, samalla kuitenkin miettien että olisikohan saanut paremman. Monet, pelottavan monet, näin tekevät. Sitten ollaan tyytymättömiä suhteeseen, seksuaalisesti haluttomia, dissataan kumppania ja muilla tavoin puretaan omaa tyytymättömyyttä epäreilulla tavalla omaan kumppaniin, jonka tulisi olla se jota ihaillaan ja jota kannustetaan maailmassa eniten.


    • King Corvax

      Ne on kaikki vanhoja. Siinä kiteytys. Tuon ikäiset miehet, jotka ovat samaa tasoa, eli koulutettuja ja jokseenkin menestyviä, voivat saada jo nuorempaakin.

      Ongelma on jälleen kerran siinä, että nuo naiset ovat liian nirsoja. Eivät huomaa niitä miehiä, jotka ottaisivat heidät, koska tuon ikäiset sellaiset miehet ovat todella alemmalla tasolla.

      Tuo, joka ei ole rakastunut on menetetty tapaus, tunnevikainen ja etsii jotakin jota ei oo olemassa. Ei kaikki rakastu. Se on ihan normaalia.

      • Totta turiset

        Näissä keskusteluissa on tosiaan useampi todennut saman. Mies voi saada tasokkaamman naisen rahan ja statuksen avulla. Naisen status ei voi olla sellainen, että sillä saisi tasokkaamman miehen. Esimerkkejä löytyy Hollywood tähdistä, joiden miehet löytää aina uusia leikkikavereita, vaikka nainen olisi AT miesten märkä päiväuni.


      • , aren´t you?
        Totta turiset kirjoitti:

        Näissä keskusteluissa on tosiaan useampi todennut saman. Mies voi saada tasokkaamman naisen rahan ja statuksen avulla. Naisen status ei voi olla sellainen, että sillä saisi tasokkaamman miehen. Esimerkkejä löytyy Hollywood tähdistä, joiden miehet löytää aina uusia leikkikavereita, vaikka nainen olisi AT miesten märkä päiväuni.

        Totta kai naisen status vaikuttaa. On pilvin pimein sellaisia miehiä, jotka etsivät esim. varakasta naista. Naisen koulutus on myös tärkeä monelle miehelle ja siihen voi olla monia syitä, esim. siihen liittyvän ammatin status, sen avulla saatu hyvä tulotaso ja tietysti koulutuksen tuoma sivistys. Kaikki vaikuttaa, totta kai. Ihminen on kaikkien ominaisuuksien summa. Ulkonäkö on vain aivan pieni osa kokonaisuutta.


      • Silmät auki
        Totta turiset kirjoitti:

        Näissä keskusteluissa on tosiaan useampi todennut saman. Mies voi saada tasokkaamman naisen rahan ja statuksen avulla. Naisen status ei voi olla sellainen, että sillä saisi tasokkaamman miehen. Esimerkkejä löytyy Hollywood tähdistä, joiden miehet löytää aina uusia leikkikavereita, vaikka nainen olisi AT miesten märkä päiväuni.

        Haha, no milläs selität että joka toisella naistähdellä on itseä 10 vuotta nuorempi mies, Shakira, Mariah Carey, Jennifer Lopez, Madonna, Eva Longoria jne. jne. Että eiköhän ne Hollywood-tähdet ihan sukupuolesta riippumatta haluamansalaista seuraa saa.


      • Totuus
        Silmät auki kirjoitti:

        Haha, no milläs selität että joka toisella naistähdellä on itseä 10 vuotta nuorempi mies, Shakira, Mariah Carey, Jennifer Lopez, Madonna, Eva Longoria jne. jne. Että eiköhän ne Hollywood-tähdet ihan sukupuolesta riippumatta haluamansalaista seuraa saa.

        Ja ne nuoret miehet jättävät nämä vanhat akat heti, kun nämä rupsahtavat. Näidenkin naisten elämä on taistelua ikääntymistä vastaan. Siinä ei raha auta, toisin kuin miehillä. Rikkaat miehet saavat nuoria naisia, vaikka olisivat millaisia käpyjä tahansa.


      • Tässä totuus.
        Totuus kirjoitti:

        Ja ne nuoret miehet jättävät nämä vanhat akat heti, kun nämä rupsahtavat. Näidenkin naisten elämä on taistelua ikääntymistä vastaan. Siinä ei raha auta, toisin kuin miehillä. Rikkaat miehet saavat nuoria naisia, vaikka olisivat millaisia käpyjä tahansa.

        Niin, no huoria nyt saa kun tarpeeksi isoa rahatukkoa nokan edessä heiluttaa. Tämä pätee myös toisinpäin, eli kyllä niillä rikkailla vanhoilla rupsahtaneilla akoillakin on huoramiehiä, joita rahalla saa. Mitä ihmeen ihailtavaa ja kadehdittavaa siinä edes on, jos joku käpy - oli sitten mies tai nainen, ostaa persettä?


      • Samaa ihmettelen
        Tässä totuus. kirjoitti:

        Niin, no huoria nyt saa kun tarpeeksi isoa rahatukkoa nokan edessä heiluttaa. Tämä pätee myös toisinpäin, eli kyllä niillä rikkailla vanhoilla rupsahtaneilla akoillakin on huoramiehiä, joita rahalla saa. Mitä ihmeen ihailtavaa ja kadehdittavaa siinä edes on, jos joku käpy - oli sitten mies tai nainen, ostaa persettä?

        Amen.


      • GATA!
        Tässä totuus. kirjoitti:

        Niin, no huoria nyt saa kun tarpeeksi isoa rahatukkoa nokan edessä heiluttaa. Tämä pätee myös toisinpäin, eli kyllä niillä rikkailla vanhoilla rupsahtaneilla akoillakin on huoramiehiä, joita rahalla saa. Mitä ihmeen ihailtavaa ja kadehdittavaa siinä edes on, jos joku käpy - oli sitten mies tai nainen, ostaa persettä?

        Jos ostaa parisuhteen muodossa omaisuudellaan persettä, se on yleensä jostain syystä ihaillumpaa kuin jos ostaa suoraan riihikuivalla rahalla.


    • Paljon nainut

      Ärsyttää, että tällaisia ohjelmia tehdään ja voivotellaan naisten kohtaloa. Fakta on kuitenkin se, että yksinäisyys on enimmäkseen miesten ongelma - jopa nuorten miesten, jotka olisivat todella innokkaita perheen perustamiseen. Sitten tällaisia naisia paapotaan ja voivotellaan. Onneksi huumoria ei sentään oltu unohdettu ja tervettä itsekritiikkiä ja sarkasmia.

      Varmat merkit siitä, että nainen on liian nirso:

      1. Ulkonäössä ei varsinaisesti mitään vikaa
      2. Latelee vaatimuksia siitä, MITEN pitää tavata. Ei riitä kenet tapaa, vaan pitää myös tavata oikealla tavalla (ovikelloa soittamalla, kirjastossa...)
      3. Odottaa prinssiä, vaikka on ollut koko elämänsä pullea ja vaikka "asia on sittemmin korjaantunut" on edelleen ylipainoa ja lyhyeksi kynityt mieshiukset
      4. On hoikka ja kasvot ihan jees mutta silti ei muka "löydä" ketään (eli ei huoli ketään)
      5. On melkein 40 mittarissa mutta ei kaikkina vuosinaan ole muka ehtinyt niin montaa miestä koluta läpi, että joku löytyisi.

      Mitä vikaa? Ei heissä periaatteessa ole mitään vikaa kuin ikä. Varmastikaan he eivät huoli ketään, jolla on ollut jo perhe ja lapsia. Naiselle on normaalia haluta samaa tai ylempää koulutustasoa oleva mies, ja tällaiset naiset, joilla on harrastuksena kulttuuri ja korkea koulutus, sellaisen löytäminen ei ole kovin mahdollista. Miehet kun taas ottavat mielellään alempaa koulutustasoa olevan, nuoren ja hassun naisen. Ja jos kulttuurinjanoinen mies on, siihen löytyy ystäviä ja hoikkiakin naisia.

      Nämä naiset voisivat panostaa paljon enemmän ulkonäköönsäkin. Ei heidän ulkonäössä ole varsinaisesti mitään vikaa. Kasvot ovat ihan normaalia Suomi-tasoa, sellaista, jotka pääsevät naimisiin aivan helposti. Ottaen huomioon, että heidät on tuossa meikattu ja laitettu TV-lookkiin, niin parantamisen varaa olisi varmasti. Tukka pitkäksi vaikka lisäkkeillä ja väriä vaaleaan tai tummaan mutta ei hailakkaan ruskeaan ja ei varsinkaan punaista.

      Tuo Emma on oma suosikkini. Tukka pitkäksi ja vaaleaksi ja HYMYÄ peliin niin ei ole mitään vikaa. Nettisurffailu ja muu on miehille ihan ookoo. Hänellä on liikaa tunnemaailman tarpeita. Se on miehelle ihan ookoo mutta jos hakee miehestä sitä tunne-elämän jatkuvaa stimuloijaa niin ei tule onnistumaan.

    • Vanha ja yksinäinen

      Taidan tappaa itseni.

    • surullista luettavaa

      Olen nainen ja katson ihmisissä sisäistä kauneutta. Jokaisessa on jotakin hyvää ja kaunista. Oli todella surullista lukea analyysisi henkilöiden ulkonäöstä.

      Mielestäni he olivat tavallisia naisia, tavallisen näköisiä keskivertoisia. Tekstisi vahvisti käsitykseni siitä, että miehille ei enää kelpaa tavallinen nainen. Pitää kaiken muun ( sivbeys, koulutus, työ, raittius, aktiivisuus, kotityötaidot, kyky miellyttää miestä jne) lisäksi todellakin olla vähintäänkin keskivertoa nätimpi.

      Ehkä arvostan sitten eniten persoonaa, mutta pidin eniten juuri siitä tohtorinaisesta. Hän oli persoonallisella tavalla kaunis, avoin ja herkkä (koulutuksesta huolimatta), mielenkiintoinen persoona. Kai me jokainen olemme joskus pöhöttyneitä? Väsynyt?

      Voi teitä miehiä - nättejä naisia jotka täyttävät myös kaikki muut kriteerinne on todella vähän vapaana! Ja kun he eroavat, sitten he eivät ainakaan kelpaa "käytettyinä".

      • Just joo...

        Sanot ensin tavallisiksi ja sitten olet jo tekemässä heistä nättejä.. tämä on juuri sitä naisen epäjohdonmukaista logiikkaa. Ja ohjelman naisia "kaupataan" ohjelmatiedoissa juuri kauniina, ei edes nätteinä, saati tavallisina.


      • surullista luettavaa
        Just joo... kirjoitti:

        Sanot ensin tavallisiksi ja sitten olet jo tekemässä heistä nättejä.. tämä on juuri sitä naisen epäjohdonmukaista logiikkaa. Ja ohjelman naisia "kaupataan" ohjelmatiedoissa juuri kauniina, ei edes nätteinä, saati tavallisina.

        En yleistä Sinun lukutaitoasi kattamaan kaikkia miehiä, mutta palstan vakiomiehillä vaikuttaa olevan sama tajunnantaso kuin Sinulla.

        Missä kohdin kuvaan heitä, siis Parittomat- ohjelman naisia näteiksi? Tohtorista sanoin, että hän on minun mielestäni "persoonallisella tavalla kaunis", mikä tarkoittanee ettei ole yleisen mittapuun = miesten mielestä kaunis. Sehän tulikin jo ap.tekstistä ja vastauksista selväksi.

        Olisiko ohjelman toimittajan pitänyt kaupitella heitä sloganilla "ei niin kauniita naisia" tarjolla...?


      • Toimittajan vastuu
        surullista luettavaa kirjoitti:

        En yleistä Sinun lukutaitoasi kattamaan kaikkia miehiä, mutta palstan vakiomiehillä vaikuttaa olevan sama tajunnantaso kuin Sinulla.

        Missä kohdin kuvaan heitä, siis Parittomat- ohjelman naisia näteiksi? Tohtorista sanoin, että hän on minun mielestäni "persoonallisella tavalla kaunis", mikä tarkoittanee ettei ole yleisen mittapuun = miesten mielestä kaunis. Sehän tulikin jo ap.tekstistä ja vastauksista selväksi.

        Olisiko ohjelman toimittajan pitänyt kaupitella heitä sloganilla "ei niin kauniita naisia" tarjolla...?

        Kyllä toimittajalla pitäisi myös tänä päivänä olla joku vastuu. Luin juuri uutisen kissasta, joka lensi joutsenen selässä ja toimittaja oli julkaissut uutisen, vaikka jokainen joutsenen lentoon lähdön nähnyt tajuaa ettei se kissa siellä selässä pysyisi, ellei vahingoita sitä joutsenta niin pahoin, ettei se lennä. Tämänkin sarjan markkinoinnissa olisi pitänyt puhua "Maija Meikäläisestä" tai tavis-naisesta.

        Kannattaakohan teidän puolustuskannalle nousevien naisten katsoa peiliin ja pudottaa vähän sitä painoa, sillä pääsee jo paljon pidemmälle, kuten tuolla joku jo kertoikin.


    • candyjei

      On jokseenkin masentavaa lukea näitä viestejä, huomio kiinnittyy lähinnä siihen miten katkeria ja negatiivisia suurin osa vastaajista vaikuttaa olevan.

      Uskon itse, että ohjelma oli jokseenkin naisille suunnattu. Ja kuten joku tästä ohjelmasta taisikin kommentoida niin tyypillistä naiskohteliaisuutta kehua naisia kauniiksi ihan ohjelmatiedoista lähtien. Realismia tai ei - miksi se teitä NIIN paljon kiukuttaa? Ettekö olisi katsoneet, jos ohjelmatiedoissa heitä olisi mainostettu tavallisina tylsinä suominaisina?

      Olisi myös mielenkiintoista saada jonkinlainen käsitys teidän mielestänne kauniista kolme- nelikymppisestä naisesta kuvalinkin muodossa (ihan arkielämän rajoissa, ei mitään malleja tai tuunattuja hollywood-tähtiä).

      Mielestäni esim. se tohtorisnainen oli todella huumorintajuisen, fiksun, empaattisen ja kiinnostavan oloinen ihminen. Toki miehet katsovat enemmän ulkonäköä, mutta itse naisena ottaisin miehen yhtä miellyttävällä luonteella koska vain vaikka hän ei mikään uraohjus tai komistus olisikaan. On uskomatonta, että suurimman osan huomio on kiinnittynyt hänen tapauksessaan tasan siihen, että hän "kuvitteli itsensä kaunottareksi", mikä ei nyt ihan tainnut olla se objektiivinen totuus. Itse naisena en - uskokaa tai älkää - niin välitä koulutus- tai tulotasosta vaan tärkeämpää minulle on se, että mies ei ole kyynistynyt maailman paineiden alla vaan edelleen näkee asioissa kauneutta silloinkin kun se ei niin päivänselvää olisi. Älykkyys on paljon muuta kuin koulutus, ja viisaus se vasta jotain onkin.

      Iloista päivää miehet, älkää ottako elämää ja naisia niin vakavasti! Ensi kerralla hymyilkää "tavalliselle" naiselle, ihan vain siksi, että se voisi piristää hänen ja teidänkin päiväänne. Ei ihmisiä ole tehty luokiteltaviksi ja arvioitaviksi, vaan rakastettaviksi.

      • Onhan noita kuvia..

        ..toisessa ketjussa oli useampiakin, tosin näkemykset heittivät sitten Wanna Be Tukiaisesta Liisa Mustoseen, joista jälkimmäinen on tosiaan kaunis nainen.


    • Jännä juttu...

      Tässäkin ketjussa on tullut esiin se tosiasia, että yksinäisiä miehiä on enemmän kuin naisia. Tästäkin syyllistetään naisia, kuinka heille ei kelpaa tavallinen mies, vaan tahdotaan jotain unelmien prinssiä ja herra täydellisyyttä, vaikka itse ollaan ihan taviksia.

      No mitenkäs sitten onkaan kuitenkin niin, että nuo kyseiset naiset, joita tässä kritisoidaan ja taviksiksi ollaan todettu, eivät YLLÄTYS, YLLÄTYS tunnukaan kelpaavan teille miehet?! Tuskin olette näitä unelmien prinssejä ja herra täydellisyyksiä itsekään, vaan ihan tavallisia miehiä... Miksi nuo naiset ovat sitten mielestänne niin vastenmielisiä?

      Ikä - sehän tässä on tullut esiin. Naiset ovat liian vanhoja... Kenelle tarkalleen ottaen? - 40 -vuotiaille, eli omanikäisilleen miehille!

      Jos siellä samaan ikäluokkaan kuuluvia yksinäisiä miehiä nyt on katkerana haukkumassa noita naisia, ja muita nelikymppisiä naisia - niin syyttäkääpä yksinäisyydestänne itseänne... Jos on joillain naisilla epärealistisia odotuksia elämänkumppanin suhteen, ja epärealistisia oletuksia omasta ulkonäöstään, viehättävyydestään, älystään, LAADUKKUUDESTAAN - niin onpa niitä teilläkin miehet.

      Näinhän se nyt vain näyttää menevän, että kuka tahansa lössähtänyt kaljamahainen urpo omasta mielestään on liian hyvä ikäiselleen tavisnaiselle, ja morsioksi kelpaa se nippa nappa täysi-ikäinen huippumallilta näyttävä neitsyt -tyttönen.

      Todella koomista on myös se tässä ketjussa esiin tullut asia, että nuo naiset ja kaltaisensa eivät mukamas kelpuuttaisi eronnutta miestä, jolla on edellisestä liitostaan lapsia. Mistä sellainen käsitys tulee, siitäkö kun naiset ovat lapsettomia? Naisille harvemmin on mikään ongelma se, jos miehellä on lapsia ennestään - olipa naisella itsellään lapsia tai ei, mutta miehet taas harvemmin kelpuuttavat naista, jolla lapsia on - siinäkään tapauksessa, että miehellä itsellään olisi lapsia. Naisen kohtu ei ole saanut kantaa toisen miehen hedelmää, eikä toisen miehen siittämiä lapsia siedetä ja haluta samaan talouteen asumaan.

      Luen toisinaan huvin vuoksi lehtien parinhaku -palstoja, ja siellä on todella usein näitiä 50 -vuotiaita "nuorekkaita" miehiä, jotka etsivät nuorta 18 -vuotiasta "vanhemmista miehistä pitävää" naista.

      Miten te miehet sen oman nuorekkuutenne määrittelette? Onko kyse siitä, että olette omasta mielestänne nuoremman näköisiä kuin oikeasti olette (uijui - onpa objektiivista!)? Vai onko se nuorekkuus sitä, että vedätte jotkut Justin Bieber vaatteet päällenne ja kampaukset vanhoihin elähtäneisiin päihinne, ja luulette olevanne todella kuumaa kamaa? Miten joku keski-ikäinen, ja ylikin oleva mies voi kuvitella edes, että todellakin on olemassa 18 -vuotiaita tyttöjä, jotka "pitäisivät" heistä, omia vanhempiaankin iäkkäämmistä miehistä... Onko mitään naurettavempaa edes kuultu?

      • hohhoijjaaaa

        Niinpä Nämä palstan valittajat valittavat jopa siitä, että miksi naiset leikkaavat tukkansa lyhyeksi ja värjäävät punaiseksi. Ja siitä että nainen lihoo. En ole koskaan ymmärtänyt tätä logiikkaa. Siis miten heitä voi haitata jonkun tu7ntemattoman naisen ulkonäkö? Ajattelevatko he, että naisten täytyisi olla hoikkia, kauniita ja pitkätukkaisia vain siksi, että miehillä olisi enemmän valinnanvaraa? Muuttaisivat Aaasiaan tuolla asenteella, länsimaissa se ei vaan toimin..

        Mua ei vois vähempää kiinnostaa onko joku vastaantuleva mies lihava tai ruma. Jos en ole hänestä parisuhdemielessä kiinnostunut, asia ei minulle kuulu eikä minua haittaa. Ja jos kiinnostun hänestä parisuhdemielessä, valitanko silti hänen ulkonäöstään? Hohhoijaa.

        Vanhat miehet luulevat nuorekkuuden olevan sitä, että he ovat ryppyisen hoikkia koska harrastavat älyttömästi liikuntaa. Toinen ääripää on nahkarotsissa kulkeva tatuoitu 45? äijä, joka luulee olemuksensa ja prätkän viestittävän nuorekkuudesta. Olen mieluummin pallomahaisen miehen kanssa kuin kuivan ja ryppyisen. Jos se maha on ruoalla hankittu, ei juomalla.


      • Totuushan on..

        ..että hyvin toimeen tuleva ja varakkuutensa esiin tuova keski-ikäinen mies saa aina seuraa 25-30v naisista, eikä kumpikaan halua näistä suhteista pitkäaikaisia. Tuo 18 on kuitenkin liioittelua, mutta kyllähän 18-24 vuotiaat yleensä pienen palkkion toivossa tekevät yhtä sun toista.


      • kjkjkkj
        Totuushan on.. kirjoitti:

        ..että hyvin toimeen tuleva ja varakkuutensa esiin tuova keski-ikäinen mies saa aina seuraa 25-30v naisista, eikä kumpikaan halua näistä suhteista pitkäaikaisia. Tuo 18 on kuitenkin liioittelua, mutta kyllähän 18-24 vuotiaat yleensä pienen palkkion toivossa tekevät yhtä sun toista.

        "..että hyvin toimeen tuleva ja varakkuutensa esiin tuova keski-ikäinen mies saa aina seuraa 25-30v naisista, eikä kumpikaan halua näistä suhteista pitkäaikaisia"

        Kiitos vain tästä miellyttävästä mielikuvasta, kun joku muutaman kaljan innoittamana itsestään hieman liikoja luuleva, keski-ikäinen mies tulee kehuskelemaan baarissa varakkuudellaan. Suurin osa 25-vuotiaista ja vanhemmistakin naisista pitäisi tuollaisia miehiä vain säälittävinä. Ainahan toki nuoriakin maksullisia naisia löytyy, mutta en sellaisten saamisella lähtisi keskustelupalstoilla kehuskelemaan.


      • Parillinen mies

        "Nuo kyseiset naiset, joita tässä kritisoidaan ja taviksiksi ollaan todettu, eivät YLLÄTYS, YLLÄTYS tunnukaan kelpaavan teille miehet?!"

        Kyllä minulle kelpaisivat noista Leni ja Mesku.

        Molemmat ihan nättejä ja varmaan ihan fiksujakin. Ihmettelen, miten heille ei ole miestä löytynyt. Ottajien puutteesta ei voi olla kyse.


        Itse olen:

        35v
        Mies
        Akateeminen
        Parisuhteessa
        Kaksi pitkää suhdetta, joitain lyhyempiä ( satunnaisia yhden illan juttuja)


      • 12+5
        hohhoijjaaaa kirjoitti:

        Niinpä Nämä palstan valittajat valittavat jopa siitä, että miksi naiset leikkaavat tukkansa lyhyeksi ja värjäävät punaiseksi. Ja siitä että nainen lihoo. En ole koskaan ymmärtänyt tätä logiikkaa. Siis miten heitä voi haitata jonkun tu7ntemattoman naisen ulkonäkö? Ajattelevatko he, että naisten täytyisi olla hoikkia, kauniita ja pitkätukkaisia vain siksi, että miehillä olisi enemmän valinnanvaraa? Muuttaisivat Aaasiaan tuolla asenteella, länsimaissa se ei vaan toimin..

        Mua ei vois vähempää kiinnostaa onko joku vastaantuleva mies lihava tai ruma. Jos en ole hänestä parisuhdemielessä kiinnostunut, asia ei minulle kuulu eikä minua haittaa. Ja jos kiinnostun hänestä parisuhdemielessä, valitanko silti hänen ulkonäöstään? Hohhoijaa.

        Vanhat miehet luulevat nuorekkuuden olevan sitä, että he ovat ryppyisen hoikkia koska harrastavat älyttömästi liikuntaa. Toinen ääripää on nahkarotsissa kulkeva tatuoitu 45? äijä, joka luulee olemuksensa ja prätkän viestittävän nuorekkuudesta. Olen mieluummin pallomahaisen miehen kanssa kuin kuivan ja ryppyisen. Jos se maha on ruoalla hankittu, ei juomalla.

        Ööh,sinuako ei voisi vähempää kiinnostaa vastaantulevan miehen ulkonäkö? Mikä tuo viimeinen kappale oli sitten olevinaan? Voi lässyn lässyn..


      • hohhoijjaaaa
        12+5 kirjoitti:

        Ööh,sinuako ei voisi vähempää kiinnostaa vastaantulevan miehen ulkonäkö? Mikä tuo viimeinen kappale oli sitten olevinaan? Voi lässyn lässyn..

        Opettele lukemaan. Viimeinen kappale selventää sitä, minkälaisen miehen kansa suostun parisuhteeseen. Edelleenkään en välitä tuntemattomien ohikulkijoiden ulkonäöstä.


    • Näin se vaan menee

      Jos ne suhteet eivät ole pitkaikaisia niin voiko niitä suhteiksi sanoakaan? Voisiko pientä kivaa tai yhdenillan seksijuttu olla osuvampi nimitys tuolle toiminnalle? Ei ne 40-50 äijät nuoria nättejä naisia omakseen saa vaan ne nätit naiset haluaa samaa ikäluokkaa olevan miehen.

      • Jännä juttu...

        Niinpä, ja yleensä nainen kuin nainen tahtoo oman ikäisensä miehen, ja normaali nainen joka ei elä pää pilvissä kelpuuttaa kyllä ihan tavismiehen.

        Sen sijaan miehillehän tuo ikä on niin suuri asia, ja vaikka nainen olisi kuinka kaunis ja "saatavilla" niin hän ei kelpaa, kun on ohittanut jonkun tietyn miehen itsensä määrittelemän rajapyykin, joka yleensä on kai 25-30 -vuotta, eikä kummasti nouse edes miehen itsensä vanhetessa, vaan vielä kuusikymppisenäkin teinityttöjä himoitaan.

        Jos vanha miehenkuvotus saa nuorta naista lompakkoa heiluttelemalla, niin sepä se vasta säälittävää onkin. Itse pitäisin itseäni todellisena luuserina, jos täytyisi ostaa seksiä ja seuraa, en suinkaan sankarina ja kadehdittavana... Nuokaan nuoret naiset eivät kuitenkaan noita ukonkuvotuksia kelpuuttaisi parisuhteeseen ikinä, ellei miehellä sitten ole todella hirveät määrät rahaa, ja naisella nuoresta iästään huolimatta melkoinen leegio miehiä takanaan ja kyyninen suhtautuminen seksiin ja parisuhteisiin.

        Oikeastihan miesten jopa kannattaisi ottaa itseään hieman vanhempi nainen, noin 5 - 10 -vuotta, sillä naisethan elävät pitempään.


      • Kateellinenko?
        Jännä juttu... kirjoitti:

        Niinpä, ja yleensä nainen kuin nainen tahtoo oman ikäisensä miehen, ja normaali nainen joka ei elä pää pilvissä kelpuuttaa kyllä ihan tavismiehen.

        Sen sijaan miehillehän tuo ikä on niin suuri asia, ja vaikka nainen olisi kuinka kaunis ja "saatavilla" niin hän ei kelpaa, kun on ohittanut jonkun tietyn miehen itsensä määrittelemän rajapyykin, joka yleensä on kai 25-30 -vuotta, eikä kummasti nouse edes miehen itsensä vanhetessa, vaan vielä kuusikymppisenäkin teinityttöjä himoitaan.

        Jos vanha miehenkuvotus saa nuorta naista lompakkoa heiluttelemalla, niin sepä se vasta säälittävää onkin. Itse pitäisin itseäni todellisena luuserina, jos täytyisi ostaa seksiä ja seuraa, en suinkaan sankarina ja kadehdittavana... Nuokaan nuoret naiset eivät kuitenkaan noita ukonkuvotuksia kelpuuttaisi parisuhteeseen ikinä, ellei miehellä sitten ole todella hirveät määrät rahaa, ja naisella nuoresta iästään huolimatta melkoinen leegio miehiä takanaan ja kyyninen suhtautuminen seksiin ja parisuhteisiin.

        Oikeastihan miesten jopa kannattaisi ottaa itseään hieman vanhempi nainen, noin 5 - 10 -vuotta, sillä naisethan elävät pitempään.

        Eihän tuon sulta pitäs pois olla.


      • Jopas lohkaisit

        Siksihän nuo parikymppiset naiset vanhempien miesten perään ovatkin, koska vanhempi mies tietää, ettei omista naista. Nuoremmat miehet tosiaan luulevat saavansa naisen omakseen, mutta eihän kukaan voi toista omistaa. Mutta jokainen miettii sitten kuolinvuoteellaan elämäänsä omalta kantiltaan.. toiset elää ja toiset toivovat elävänsä. Parempi kuolla onnellisena kuin hukata elämä.


      • Jännä juttu...
        Kateellinenko? kirjoitti:

        Eihän tuon sulta pitäs pois olla.

        Kateellinen? Naurettavalle vanhalle penispumppu -papparaiselleko, joka joutuu ostamaan pillua, mitä kadehdittavaa siinä on? Minusta se on naurettavaa ja säälittävää.

        Kummasti kun ei muuta keksitä, niin vedetään tuo kateus heti esiin, etkö kummempaa sanottavaa keksinyt?

        Tässä ketjussa syytellään naisia siitä, kun ovat yksinäisiä ja myös siitä kun yksinäisiä miehiä on vielä paljon enemmän. Ollaan niin kovasti sitä mieltä, että naiset on nostaneet itsensä liian korkealle jalustalle, eivätkä kelpuuta tavallista oman tasoistaan miestä. Asia nyt vain on juuri päin vastoin, miehet ne on jotka kuvittelevat itsestään liikoja... Mutta vaikeaahan se sääliöille on katsoa peiliin, ja myöntää tosiasiat.

        Kertoo muuten tuon ehkä tämän ketjun typerimmän kommentin, eli sinun kommenttisi plussien määrä teidän palstalaisten "tasosta".


      • Tota noin?
        Jännä juttu... kirjoitti:

        Kateellinen? Naurettavalle vanhalle penispumppu -papparaiselleko, joka joutuu ostamaan pillua, mitä kadehdittavaa siinä on? Minusta se on naurettavaa ja säälittävää.

        Kummasti kun ei muuta keksitä, niin vedetään tuo kateus heti esiin, etkö kummempaa sanottavaa keksinyt?

        Tässä ketjussa syytellään naisia siitä, kun ovat yksinäisiä ja myös siitä kun yksinäisiä miehiä on vielä paljon enemmän. Ollaan niin kovasti sitä mieltä, että naiset on nostaneet itsensä liian korkealle jalustalle, eivätkä kelpuuta tavallista oman tasoistaan miestä. Asia nyt vain on juuri päin vastoin, miehet ne on jotka kuvittelevat itsestään liikoja... Mutta vaikeaahan se sääliöille on katsoa peiliin, ja myöntää tosiasiat.

        Kertoo muuten tuon ehkä tämän ketjun typerimmän kommentin, eli sinun kommenttisi plussien määrä teidän palstalaisten "tasosta".

        Mitä ne sääliöt ovat? Et vissiin ole penaalin terävin kynä?


      • nnnnnnnnmmmmmm
        Tota noin? kirjoitti:

        Mitä ne sääliöt ovat? Et vissiin ole penaalin terävin kynä?

        No se on varmaankin typo mutta voisi olla kyllä just tuohon sopiva uusi sanakin. Eli
        säälittävä ääliö = sääliö. :)


      • Häh?!
        Tota noin? kirjoitti:

        Mitä ne sääliöt ovat? Et vissiin ole penaalin terävin kynä?

        Etkö muka ole koskaan kuullut tuota uudissanaa? Sehän on yhdistettynä säälittävä ääliö, eli sääliö. Ite et taida olla kovin terävä, kun ei ton vertaa ole päättelykykyä.


      • Jännä juttu...
        Tota noin? kirjoitti:

        Mitä ne sääliöt ovat? Et vissiin ole penaalin terävin kynä?

        Kuten joku sinua paljon välkympi jo tajusikin ja toinen jo sanan ennestään tunteva vielä sinua valisti, niin sääliö on yhtä kuin säälittävä ääliö. Sinä olet sellainen,

        Onnittelen, tulit näpytelleeksi pienin runkku -kätösin itsesi hipelöinnin ohella ketjun tyhmimmän kommentin, jolla voitat säälittävän kateellisuus -kommentinkin tuosta ylempää.


      • Eri ap
        Jännä juttu... kirjoitti:

        Kuten joku sinua paljon välkympi jo tajusikin ja toinen jo sanan ennestään tunteva vielä sinua valisti, niin sääliö on yhtä kuin säälittävä ääliö. Sinä olet sellainen,

        Onnittelen, tulit näpytelleeksi pienin runkku -kätösin itsesi hipelöinnin ohella ketjun tyhmimmän kommentin, jolla voitat säälittävän kateellisuus -kommentinkin tuosta ylempää.

        Oletko tosissasi? Oletko 7-vuotias?


    • 2+13

      Ulkonäön puolesta noilla naisilla ei pitäisi olla mitään ongelmia löytää miestä. Poikkeuksena ehkä Emma, joka viestii lyhyellä tukallaan, laseillaan ja vaatteillaan feminismiä ja sellaista kovuutta, joka kyllä karkoittaa miehiä. Varmaan juontaa juurensa jo sieltä nuoruuden lihavuudesta eli on kasvanut siihen sulkeutuneeseen sinkkuuteen, johon ei oikeasti edes miestä kaivata, ja rakentanut ympärilleen muurin. Niinhän hän sanoi itsekin, että on sinut itsensä ja oman passiivisen aggressiivisuutensa kanssa. Muilla naisilla on sinkkumalliin vielä pitkää tukkaa jne. mutta taitaapi olla odotettavissa, että partakone surahtaa heti kun joku mies saadaan huijattua parisuhteeseen. Poikkeuksena ehkä Riitta, jolla niin upea kruunu, että tajuaa varmaan itsekin sen arvon.

      Kovin kulttuurihenkisiä naisia tuntuivat olevan. Tämä ei ole mitenkään harvinaista vanhemmille sinkkunaisille, jotka korvaavat nuoruuden biletyksen usein juuri teattereilla ja taidenäyttelyillä. Tosin nämä naiset ovat vielä normi kaupunkisinkkua enemmän taiteesta kiinnostuneita, mikä taitaakin olla yksi ohjelman teemoista (runotreffit ym. bullshit). Miestä harvemmin moinen kiinnostaa ainakaan suuressa mittakaavassa, mutta tämä on ongelma ainoastaan silloin jos nainen väen väkisin haluaa harrastaa yhdessä miehensä kanssa. Itse pidän moista turhana ja kannatan ennemmin sitä, että parisuhteessakin on omaa aikaa jolloin nainen voi edelleen käydä oopperassa kaveriensa kanssa ja mies vaikka lätkämatsissa tai keilaamassa. Kyllä sitä aina jotain yhteistä tekemistä löytyy, vaikka kaikki asiat eivät loksahtaisikaan.

      Vaikea tuon yhden jakson perusteella muodostaa tarkkaa kuvaa naisista, mutta kokeillaan. Leni oli kyllä niin täydellinen äitityyppi, että oikein ihmetyttää miten voi olla sinkku. Yleensä tuollaiset tuppaavat pariutumaan nopeasti paitsi jos ovat poikkeuksellisen rumia, mitä Leni ei ollut. Kati vaikutti enemmän uraihmiseltä, mikä usein korreloi sinkkuuden kanssa naisilla. Samoin kommentti siitä miten nuorena halusi hankkia kokemuksia jne. oli hyvin kuvaava. Mesku jäi vähän etäiseksi, mutta vaikutti mukavalta ja helposti lähestyttävältä. Ap:n veikkaus uskossa olosta on luultavammin vain merkki tietynlaisesta rauhallisuudesta, joka vetoaa ainakin allekirjoittaneeseen. Riitasta on vaikea saada kiinni. Toisaalta väitti haluavansa miehen, joka osaa ottaa ohjat, mutta toisaalta vaikutti naiselta, joka tietää mitä haluaa. Osaako enää tehdä kompromisseja elämässään?

    • Millon seuraava?

      Millon tulee seuraava jakso, niin pääsee arvostelemaan itsekin..

    • arkirealismia parisu

      En ole katsonut kyseistä sarjaa. Yhden yhteiskuvan olen sarjassa esiteltävistä naisista nähnyt, mutta en sen enempää. Mielestäni nuo kaikki olivat ihan aivan tavallisia suomalaisen näköisiä naisia. Ehkeivät kasvoiltaan mitään suuria kaunottaria, mutteivat missään nimessä rumiakaan. Jokaisesta noista naisesta saisi pienellä tyylimuutoksella ja painonpudotuksella aivan mukiinmenevän hyvännäköisen naisen. Kaikilla ihmisillä (tai mielestäni suurimmalla osalla suomalaisista) ei ole sellaista silmää korostaa niitä parhaita puoliaan. Ja kaikki eivät tietysti niin haluakaan tehdä ja olla yleisten kauneuskäsityksten mukaisia, jos se oma tyyli on itselle mieluinen.

      Sanoisin näin, että ulkonäkö on miehille varmasti se tärkein asia naisissa. Se ei ole tohtorintutkinto (paitsi ehkä jossain laatu-akateemisissa piireissa saattaa olla), ei naisen varallisuus, ei naisen valloittava temperamentti eikä älykkyys. Miehille on tärkeää, että naisessa on ulkoisesti tietty naismainen "hahmo". Se merkitsee pitkiä hiuksia, normaalia painoa ja naisellista pukeutumistyyliä. Miehet ovat tällaisen figuurin suhteen vaativia, mutta miehet eivät ole niin tarkkoja katseissaan kuin naiset itse ovat. Ei miehiä haittaa, jos nenä on vähän vääränlainen, silmät liian pienet tai suu olemattoman näköinen. Ei haittaa jos silmät ovat hieman liian kaukana toisistaan tai kasvojen mittasuhteet eivät ole muutenkaan kultaisen leikkauksen oppien mukaiset. Eivät miehet ole tällaisista yksityiskohdista niin tarkkoja. Kuten sanottu, pitkät hiukset, normaali paino ja naisellinen tyyli. Siinä on avain miesten sydämiin. Ja tällaisia naisia on nuorissa paljon. Eivät he mitään suuren luokan kaunottaria ole vaan tavallisia naisia, joiden tyyli on naisellinen. Pinnallista tai ei, se on miehille tärkeintä.

      Jokaisesta noista naisista saisi sen näköisen, että he kelpaisivat ainakin 60%:lle keski-ikäisistä miehistä. Kiharretut pitkät hiukset, kaunis erottuva silmämeikki, poskipuna, omaa väritystä korostava hiusvärjäys, hametta housun tilalle, kymmenen kiloa pois. A'VOT. Se on siinä. Suurin osa niistä miesten suosimista naisistakin on naamaltaan tuiki tavallisia naisia, jotka vain osaavat korostaa naisellisuuttaan miehiä miellyttävällä tavalla. Eri asia, haluaako edes miestä niin kovasti, että olisi valmis uhrauksiin.

      Mutta tosiaan. Kaikista kauneimmat, kaunisvartaloiset ja seksikkäät naiset voivat aivan hyvin saada sen komean akateemisesti koulutetun ja tyylikkään miehen, vaikka itse olisivat peruskoulupohjalta kaupan kassalla ja köyhiä kuin kirkonrotat. Näin se parisuhdemaailma vain toimii, ja sukupuolia kiinnostavat eri asiat.

      • ................

        Missä hitossa on mies, jonka takia kannattaa nähdä noin paljon vaivaa?!! Jos osoitat minulle edes yhden miehen, joka on edes puoliksi tuon vaivan arvoinen, niin lupaan heti alkaa meikkaamaan ja vaihtaa housut hameisiin! :D Mutta jonkun tavissuomalaisen eteen en tee yhtään mitään. :D


    • 31

      Voi luoja, oikeastikko itkette täällä useampien kappaleiden viesteillä kuinka jotain teidän mielestänne ei-kauniita naisia sanotaan kauniiksi? Minkä ikäisiä oikein olette? Vähän epäilyttää, että muka yli 30? Enkä oikein jaksa uskoa teitä miehiksikään. Sorry.

    • Ex-malli, nainen 39v

      Minusta kyllä Riitta on näistä naisista kaunein, eikä todellakaan näytä ikäistään vanhemmalta. Millä planeetalla elätte?

      • Eikait..

        ..mut sitten valehtelee ikänsä 10v nuoremmaksi. Mallinaisethan ovat yleensä kasvoiltaan sieltä rummimmasta päästä (miksi hengarin pitäisikään näyttää kauniilta), joten et ole oikea ihminen arvioimaan naisen kauneutta.


      • 31
        Eikait.. kirjoitti:

        ..mut sitten valehtelee ikänsä 10v nuoremmaksi. Mallinaisethan ovat yleensä kasvoiltaan sieltä rummimmasta päästä (miksi hengarin pitäisikään näyttää kauniilta), joten et ole oikea ihminen arvioimaan naisen kauneutta.

        Miksi ihmeessä ruma ihminen ei olisi oikea henkilö arvioimaan kauneutta? Ei sillä, että edellinen kommentoija olisi ruma.

        Laittakaa kuvaa tästä paljon kiistellystä Riitasta, mäkin haluun nähdä.


    • taso- taso

      No katsokaahan nyt miehet, kun tänään tulee jakso jossa naiset tapaavat runotreffeillä olleita miehiä...

      Voitteko ihan käsi sydämmellä sanoa, että miesten taso olisi jotakin muuta kuin s24:n KT- miesten luokkaa? Itse en olisi niistä miehistä kiinnostunut kuin ainoastaan siitä, jolla oli ylipainoa ja joka sanoi heti alussa että "jännittää" Hän oli (minun mielestäni) ainoa aidon, perusrehdin ja mukavan oloinen. Vaikkakin sitten ylipainoinen.

      Eli kun akateemisesti koulutettu nainen lähtee etsimään miestä, valittava on todellakin siitä joukosta, jota runotreffeillä oli tarjolla. Ei ihme, että me naiset jäämme sinkuiksi..

      • lnsdflkn

        Runotreffit.


      • Onko tuo nyt ihme?

        Kuka täyspäinen mies lähtisi runotreffeille.


      • inel

        Siellä runotreffeillä oli mielestäni ihan tavallisen komean näköisiä miehiä, eli ihan niinkuin nämä naisetkin ovat tavallisen nättejä tai kauniita tai mitä termiä nyt kuka tahansa haluaa käyttääkkään.

        Itse tykkään Lenistä eniten ja löytää varmasti vielä mukavan miehen. Vaikuttaa iloiselta ja elämänmyönteiseltä ihmiseltä.


      • Ajasta jäljessä?

        Runotreffit oli viikko sitten, nyt muumioiduttiin museossa tai jossain taidenäyttelyssä. Mutta yhtä nörttejä oli haalittu paikalle, ei ihme jos ei naisia napannut.. paitsi sitä yhtä nörttiä, josta naiseus oli kaukana.. ei edes sille mummolle kelvannut.


      • Leni on ok..
        inel kirjoitti:

        Siellä runotreffeillä oli mielestäni ihan tavallisen komean näköisiä miehiä, eli ihan niinkuin nämä naisetkin ovat tavallisen nättejä tai kauniita tai mitä termiä nyt kuka tahansa haluaa käyttääkkään.

        Itse tykkään Lenistä eniten ja löytää varmasti vielä mukavan miehen. Vaikuttaa iloiselta ja elämänmyönteiseltä ihmiseltä.

        Leni on kyllä ainoa joka kelpais, mutta on vähän liikaa äiti ainesta ja NAISTAhan miehet hakevat, eikä äitihahmoa. Tiedä sitten onko hänessä kuitenkin se villimpikin puoli parisuhteessa..


    • Liian älykkäitä

      Hehheh. Ensin ollaan niin kultturellia niin kultturellia. Sitten kun taidemuseotreffeillä tuleekin taidetta oikeasti harrastavia (ei pitäisi olla yllätys, koska joko miehet käyvät kerran 5 vuodessa tauluja katsomassa tai sitten todella harrastavat sitä) niin sitten nähtävästi se onkin naisille vähän liian sivistynyttä seuraa.

      Niin että eipä ihme ettei sytytä kun oma oletettavasti hyvin pinnallinen - ehkä Riitta pois lukien - taidetietämys tuleekin haastetuksi alaa harrastavien miesten taholta ja kuvitelmat omasta kultturellisuudesta särkyvätkin ikävästä. Naiset hakevat tasokasta seuraa muttei kuitenkaan liian tasokasta, jota taidemuseotreffeillä oli tarjolla.

      Kerrassaan hyvä sarja! Tulee hyvin ilmi ne perusasiat, miksi osa tavallisista naisista, joita sarjan naiset hyvin edustavat, ovat ja pysyvät sinkkuina. Tässähän oppii.

    • Mies idästä

      Koinpa mielenkiintoisen reaktion kun 3. jaksossa puhuttiin lapsista. Joku sanoi hyväksyneensä täysin sen, ettei välttämättä tule koskaan saamaan lapsia ja koki silti olevansa täysi nainen. Miehenä jotenkin protestoin sisäisesti tuota vastaan. Naisen tulisi haluta lapsia koska se on naisellista. Tämä siitä huolimatta, että en itse halua lapsia. Ja olen siis mies ja kuulun tuohon ohjelmassa siteeratun kyselyn 30 vuotiaisiin miehiin, jotka kokevat olevansa jo liian vanhoja. Omituisesti ristiin näemmä menevät omatkin tuntemukset.

      Sarjan parasta antia ovat naisten keskustelut. Ne miesten osuudet voisi leikata kokonaan pois.

      • Haluaako vai ei

        Se jos hyväksyy sen ettei ehkä koskaan saa lapsia, on eri asia, kuin ettei niitä haluaisi ollenkaan. Sanoiko kyseinen nainen, että EI HALUA lapsia, niin kuin sinä sanot?

        Voihan sanoa myös, että hyväksyy sen ettei ehkä koskaan voita jättipottia lotossa, mutta tarkoittaako se sitä ettei halua voittaa?

        Jossain iässä ne realiteetit alkaa vain tulla vastaan, ja jos ei lapsia ole siihen mennessä saanut, niin täytyy hyväksyä ettei ehkä koskaan saakaan. Miehethän toki voivat siittää lapsia niin pitkään kuin edes viagran voimalla saavat hepin pystyyn.

        Kuitenkin jossain vaiheessa elämää miestenkin kannattaisi alkaa harkita vasektomiaa ja jättää haaveet isukkina olosta. Onhan tutkittu juttu, että vanhojen miesten siittämillä lapsilla on suurempi todennäköisyys mt -ongelmiin, eli ei ne siittiöt ole enää "priimaa" keski-iässä ja siitä eteenpäin miehelläkään.

        Lisäksi on vielä sellainen juttu, että tahtooko ottaa riskin siitä, että tekee lapsia nuoremman naisen kanssa, ja sairastuu johonkin vanhuuttaan, kenties kuolee pois, tai dementoituneena kituu ja hiipuu kymmeniäkin vuosia jossain laitoksessa. Haluaako jättää vaimon ja pienet lapset elämään tällaisten asioitten kanssa.


    • PeksiM

      "Naisen tulisi haluta lapsia koska se on naisellista. "

      Oikeasti, mitä ihmeen porukkaa täällä oikein kirjoittelee? Näihin alkeellisiin kommentteihin verrattuna tuon sarjan naiset ovat varmasti älykkyydeltä Nobel-tasoa.

      • 15+11

        Kyllä sellainen hoivaviettisyys on paljon eroottisempaa kuin kova urakeskeisyys. Itsekkyys ei sovi naiselle. Ja älykkyydellä ei ole mitään tekemistä asian kanssa.


    • PeksiM

      "Kyllä sellainen hoivaviettisyys on paljon eroottisempaa kuin kova urakeskeisyys. Itsekkyys ei sovi naiselle. "

      Herää nykyaikaan sieltä 50-luvulta: nykyään naisella voi olla sekä se kovapalkkainen ura että lapsia.

      Ainakin itse haluan, ja olen saanutkin, vierelleni hyvinkoulutetun naisen, joka tekee omaa uraansa. Tuttavapiirissä on myös monia naisia, jotka ovat ihan itse valinneet elämän yksin, heillä on ura ja lapsia. Perhe-elämä voi olla monenlaista, emme elä enää 50-luvun agraariyhteiskunnassa. Herää todellisuuteen!

      Kuka haluaa olla hoivaava äitihahmo jollekin kitisevälle peräkammarinpojalle? Kasvakaa aikuisiksi tai jääkää äitinne helmoihin.

      • 20+20

        Joo ihmisen seksuaalisuushan on ihan muotijuttu siinä kuin hameen helman pituuskin. Asialla ei ole mitään tekemistä biologian kanssa.


    • Eroottinen fem

      Emma on omasta mielestään kaunis nainen. Ihmettelen tätä hieman, koska lyhyt poikatukka, negatiivinen olemus ja vahvat, miehekkäät rillit antavat enemmänkin sellaisen vaikutelman, että ulkonäkö on Emmalle toissijainen asia.

      Siinä ei ole sinänsä mitään vikaa, mutta miehet se voi karkoittaa. Tässäkin ketjussa on tullut ilmi, että miehet pitävät naisellisuudesta ja pieni eroottinen lataus ihmisessä vetoaa ammattinimikettä enemmän.

    • Antero123

      Aika heikoltahan nuo parin löytymisen mahdollisuudet vaikuttaa sarjassa tällä hetkellä. Viimeksi sentään oli mahdollisuus annettu värinälle kun deitin kanssa tanssittiin. Sitä ennen nämä runotreffit sun muut oli kauheaa pönöttämistä. Muutenkaan tästä genrestä ei ainakaan kovin karskeja alfauroksia löydä jos miesmaku sattuu enempi sitä olemaan. Emma teki kardinaalivirheen kertoessaan passiivisaggressiivisuudestaan. Ja viime jaksossa kun kertoi että hänet saa ampua jos silittää joskus miehelle paitaa. Naisparalla on vielä hieman oppimista parisuhteesta. Jos tekemiset on noin tiukalla toisen hyväksi, niin parempi vaan olla kenenkään elämää pilaamatta.

      Lenille ja Kookospähkinälle toivoisi miehet löytyvän. He ovat mielestäni selvimminen sellaisia parisuhdeihmisiä.

    • virgin and a whore

      Hmm, tämän ketjun kommentit oikein huutavat melko yksiulotteisen naisellisuuden perään. Naisen pitäis olla hoikka, pitkähiuksinen, kaunis, tyylikäs, ei liian koulutettu mutta kuitenkin varoissaan (perijätär varmaan?), suhteita saa olla takana vain just tasan sen verran että mies tietää naisen kelvanneen muillekin mutta ei ole lumppu (legendaarinen 3kpl ehkä?), lapseton mutta lapsia pitää haluta koska muuten ei ole naisellinen.

      Harvoin kouluttamaton nainen pääsee käsiksi isoon palkkaan, kun taas kouluttamattomat miehet voivat aina tehdä "hanttihommiakin" kovalla liksalla. Varsinkaan miesten ihanteen, sirpakan daamin fysiikka ei riitä fyysisiin duuneihin, palvelu- ja hoiva-alan liksoilla taas ei pahemmin rikastuta. Miesten palkka on aina parempi, mutta nykyinen tasa-arvomeininki vaatii naista maksamaan yhteisistä menoista saman verran.

      Ja jos se unelmien naisellinen kaunotar röyhkeästi olettaa miehen maksavan treffeillä, on tämä gold digger. Sit taas jos nainen osoittaa haluavansa maksaa oman osansa, on tämä liian itsenäinen femakko joka ei anna miehen olla se huolehtiva ritari.
      Jotain Suomen menosta kertoo myös, ettei naiset esim tohdi vastaanottaa baarissa miehen tarjoamaa juomaa, koska jos hyväksyy juoman, on automaattisesti miehelle jotain velkaa - yleensä seksiä. Jos juo tarjotun drinksun mutta ei anna pesää, on miehiä harhaanjohtava laskelmoiva ämmä ja tuhlasi ko. miehen aikaa ja rahoja koska mies sai tästä vastineeksi vain juttuseuraa.

      Jos nainen ei suostu heti sänkyyn, miehen kiinnostus lopahtaa koska muija on selvästi frigidi pihtari ja joltain muulta heltiää pesää varmasti helpommallakin. Jos taas päästää miehen nopeasti vällyjen väliin, on likainen ja helppo eikä ollenkaan vaimomatskua.

      Nuoren ja hoikan kauniin naisen kuuluu kiinnostua vanhasta paksusta miehestä. Miehen rahojen kuuluu viehättää kaikkia naisia käsitteenä, mutta näpit täytyy pitää irti. Naisen tulee käyttää palkkansa itsensä viehättävänä pitämiseen: meikit, hiukset, vaatteet ja kroppa täytyy olla vimosen päälle, ja ne loppurahat tosiaan käytetään yhteisiin menoihin.

      Ei sillä etteikö naisilla olisi paljon (korostan: PALJON!!) harhakäsitteitä niistä unelmien prinsseistään ja omasta tasostaan, mutta haloo nyt. Nainen ei voi olla samaan aikaan neitsyt ja sängyssä kuitenkin pornotähti, rikas ja kouluttamaton, kotiäiti ja uraohjus, helppo iskettävä ja hankala saalis, itsenäinen ja nyrkin&hellan välissä... Wake-up call to reality, ring ring, pick it up.

      Note: kommentti saattaa sisältää kärjistyksiä.

    • Kaakatikaa

      Jo se ohjelman mainoksessa kuultu tyhjäpäinen kälätys riitti vieroittamaan itse ohjelmasta.

      • Maalaistyttö

        Jos mies ehdottaa suudelmaa tanssin päätteeksi niin silloin on aika toimia.

        Muutenkin liian hyvännäköisiä ja mukavia miehiä aikaansa ikäneitojen kanssa pilaamassa.


    • Olipa paljastuksia

      Melkoisesti oli vaatimuksia, vaikka rivien välistä oli ymmärrettävissä, että MT-puolen asiakkuus oli vähintään joskus ollut päällä ja tiedä vaikka jatkuvat lääkitys oli edelleenkin.

      Toinen uskomaton asia oli tuo tutkimus, että vain 4% pitää seksiä tärkeänä parisuhteessa.. siis häh?! Luostarissako tuo tutkimus tehtiin?! Kyllähän rakkaus, intohimo ja seksi on parisuhteen perusta ja sen jälkeen lähdetään rakentamaan luottamusta yms. Miten voi luottaa ja arvostaa toista, jos toinen ei kestä edes rakastella kanssasi?!

      • Nallukka

        Minua kävi sääliksi se, että tohtorisnainen oli yrittänyt itsemurhaa 28-vuotiaana. Toivoisin hänelle löytyvän turvallisen ja älykkään miehen.


      • 13&10
        Nallukka kirjoitti:

        Minua kävi sääliksi se, että tohtorisnainen oli yrittänyt itsemurhaa 28-vuotiaana. Toivoisin hänelle löytyvän turvallisen ja älykkään miehen.

        Aivan älytön veto oli puolestaan siltä vaaleampitukkaiselta pitkätukkamieheltä lähteä runotreffeille jos oli kerran jo kullan kaiken jahkauksen jälkeen löytänyt. Hänhän riisti toiminnallaan Meskulta (?) mahdollisuuden löytää jonkun joka kolahtaisi ensisilmäyksellä.

        Tummatukkaiselle runotreffiparille suosittelen tarkempaa tutustumista koska heillä ovat suuret mahdollisuudet vähintäänkin ystävystyä.


      • Mikä motiivina?
        13&10 kirjoitti:

        Aivan älytön veto oli puolestaan siltä vaaleampitukkaiselta pitkätukkamieheltä lähteä runotreffeille jos oli kerran jo kullan kaiken jahkauksen jälkeen löytänyt. Hänhän riisti toiminnallaan Meskulta (?) mahdollisuuden löytää jonkun joka kolahtaisi ensisilmäyksellä.

        Tummatukkaiselle runotreffiparille suosittelen tarkempaa tutustumista koska heillä ovat suuret mahdollisuudet vähintäänkin ystävystyä.

        Itse mietin kanssa, että mikä motiivi sillä yhdellä tollolla oli lähteä treffeille jos ei ole kiinnostunut. Julkisuudenkipeys? Halu nöyryyttää naisia? Oli kumpi vaan, tosi outoa sen "uuden" kannalta myös. Mitä hän mahtaa ajatella kun uusi poikaystävä haluaa mennä treffeille toisen kanssa. Eiköhän se kuulu ihan normaaleihin tapoihin, että ne treffit voi perua, jos tulee elämäntilannemuutoksia. Ellei tosiaan ole niin narsistinen, että haluaa vaan pärstänsä tv-ruutuun hinnalla millä hyvänsä. Outo tyyppi.


    • candyjei

      Harmitti kyllä Meskun puolesta, muutenkin herkän oloinen nainen niin aika kova isku olisi kyllä itsellekin, jos toinen on tunkenut treffeille vain päästäkseen televisioon (vai mikä ihme hänen motiivinsa oli?) Idiootti.

      Sääliksi kyllä kävi itsemurhaa yrittänyt tohtorisnainen. Onneksi hän on päässyt elämänasenteessaan nähtävästi jo pitkälle noista ajoista!

      • Molemmat idiootteja

        No mutta vastaava tilanne oli sillä lyhyttukkaisella naisella. Hän naureskellen totesi että oli ollut sähköpostittelua jonkun erittäin lupaavan miehen kanssa eli tämä taiteellinen pitkätukkainen mies - joka mielestäni vaikutti tosi hyvältä tyypiltä, sanon tämän miehenä - eli samalla tavalla harhaluulossa, että nainen deittailee vain häntä.

        Molemmat siis ovat idiootteja, sekä Meskun vaaleatukkainen mies, että tummatukkainen parittomat-nainen.


      • Herkkä nainen
        Molemmat idiootteja kirjoitti:

        No mutta vastaava tilanne oli sillä lyhyttukkaisella naisella. Hän naureskellen totesi että oli ollut sähköpostittelua jonkun erittäin lupaavan miehen kanssa eli tämä taiteellinen pitkätukkainen mies - joka mielestäni vaikutti tosi hyvältä tyypiltä, sanon tämän miehenä - eli samalla tavalla harhaluulossa, että nainen deittailee vain häntä.

        Molemmat siis ovat idiootteja, sekä Meskun vaaleatukkainen mies, että tummatukkainen parittomat-nainen.

        Itse naisena ottaisin ilomielin sen tumman pitkätukkaisen miehen. Hän vaikutti sellaiselta jonka kanssa voisi keskustella vuosikymmeniä aamuisin keittiöpöydän ääressä.


      • Ukon ketale
        Herkkä nainen kirjoitti:

        Itse naisena ottaisin ilomielin sen tumman pitkätukkaisen miehen. Hän vaikutti sellaiselta jonka kanssa voisi keskustella vuosikymmeniä aamuisin keittiöpöydän ääressä.

        Saisitkohan hänen yhteystietonsa, jos kysyisit tuotannolta?


      • Ukon ketale
        Herkkä nainen kirjoitti:

        Itse naisena ottaisin ilomielin sen tumman pitkätukkaisen miehen. Hän vaikutti sellaiselta jonka kanssa voisi keskustella vuosikymmeniä aamuisin keittiöpöydän ääressä.

        Tiedän miehenä, että hän olisi superiloinen, jos joku nainen ottaisi häneen yhteyttä oma-aloitteisesti sen perusteella, miten hän näyttäytyi tv:ssä.

        Jaa, miksikö käytän aikaani hänen korostamiseen? No siksi että 34 ikävuoteen saakka olen sadat kerrat nähnyt, kuinka joku täysin ala-arvoinen pelle, jota jokainen itseään kunniottava mies haluiaisi vetää turpaan, saa huijattua itselleen jonkun naisen, jota kohtelee huonosti myöhemmin. Joka kerta, kun naiset valitsevat oikein, tämä maailma kehittyy parempaan suuntaan.

        That's why.


      • Herkkä nainen
        Ukon ketale kirjoitti:

        Tiedän miehenä, että hän olisi superiloinen, jos joku nainen ottaisi häneen yhteyttä oma-aloitteisesti sen perusteella, miten hän näyttäytyi tv:ssä.

        Jaa, miksikö käytän aikaani hänen korostamiseen? No siksi että 34 ikävuoteen saakka olen sadat kerrat nähnyt, kuinka joku täysin ala-arvoinen pelle, jota jokainen itseään kunniottava mies haluiaisi vetää turpaan, saa huijattua itselleen jonkun naisen, jota kohtelee huonosti myöhemmin. Joka kerta, kun naiset valitsevat oikein, tämä maailma kehittyy parempaan suuntaan.

        That's why.

        Mieshän luulisi minua joksikin tv-julkkisten jahtaajatyrkyksi. Eli en kysele yhteystietoja. Jos joku hänet tuntee niin kirjoittakoot vaikka tänne missä ja miten pääsen kyseistä miestä tarkastelemaan päiväsaikaan ja selvin päin. Sitten voisin käydä vaivihkaa käväistä paikalla.

        Tietenkin voisin ottaa ja tempaista kerrankin rajusti elämäni aikana ja kysyä miestä syömään kanssani :)


      • Uggelin ketku
        Herkkä nainen kirjoitti:

        Mieshän luulisi minua joksikin tv-julkkisten jahtaajatyrkyksi. Eli en kysele yhteystietoja. Jos joku hänet tuntee niin kirjoittakoot vaikka tänne missä ja miten pääsen kyseistä miestä tarkastelemaan päiväsaikaan ja selvin päin. Sitten voisin käydä vaivihkaa käväistä paikalla.

        Tietenkin voisin ottaa ja tempaista kerrankin rajusti elämäni aikana ja kysyä miestä syömään kanssani :)

        Jos olet nimimerkkisi mukaisesti herkkä nainen niin ei ole vaaraa että luulee julkkisten stalkkaajaksi, kyllä sellaiset naiset tunnistaa normaali mies jo kilsan päähän.

        Meinasin jo sanoa että tuolla miehellä saattaa kysyntää riittää tuon esitysjakson jälkeen mutta kommenttisi muistutti, että harvat naiset uskaltavat toimia joten ne jotka todella toimivat, saattavat sittenkin omata realistiset mahikset.

        No mutta elämä on valintoja. Jos et tartu tilaisuuteen niin sitten se on paras unohtaa kokonaan. Pahinta on jäädä pitkäksi aikaa katumaan ettei uskaltanut silloin kun oli tilaisuus. Mikä on pahin mitä voi käydä? Toivotan onnea valitsemallasi tiellä.


    • logus1

      Koko ohjelmasarjan on ihmetyttänyt se, etteivät naiset sanallakaan kerro, eikä juontaja kysy, mitä tarjottavaa heillä olisi miehille. Puhutaan vain, että "minä haluan miehen", miehen pitää olla sitä ja tätä, jne. Odotan markkinapuhetta, miksi miesten kannattaisi valita juuri heidät ja mitä annettavaa naisilla olisi parisuhteeseen.

    • 7+15

      Mitä ihmeen markkinapuhetta? Hehän ovat ohjelmassa omilla nimillään ja kasvoillaan. Heitä on kuvattu niin kotona, työpaikassa kuin harrastuksissa. Heidän ammattinsa ja koulutuksensa tiedetään ja joka ohjelmassa väistämättä heidän persoonastaan paljastuu erilaisia puolia, haluavat he sitä tai eivät. Joku tykkää leipoa ja laittaa ruokaa, toinen haluaa miehen harrastuksiin jne. Ja eikö tämä ketju nimenomaan todista jälleen kerran sitä, että naisen ulkonäkö on se mikä kiinnostaa miehiä?

      • Http://areena.yle.fi

        Emmahan korjasi potin ja muut jäivät ilman. Rintava, reisevä ja persevä miellyttää miehiä tosielämässä.


      • Väärin män
        Http://areena.yle.fi kirjoitti:

        Emmahan korjasi potin ja muut jäivät ilman. Rintava, reisevä ja persevä miellyttää miehiä tosielämässä.

        Ohjelmassa etsittiin koulutettuja nörttejä, joten heille kelpaa nainen kuin nainen ja Emmalle nyt sattui yks nörteistä kelpaavan. Muut haki miestä, mutta sellaista ei ohjelmassa ollut tarjolla.


    • Mies

      Arvosteluni naisista:

      Riitta
      Ylettömän ylimielinen. Olen itse akateemisen koulutuksen hankkinut mies, mutta en kyllä haluasi keskustella tuollaisella asenteella olevan naisen kanssa oikeastaan mistään. Luulin häntä todellakin yli kymmenen vuotta vanhemmaksi kuin olikaan (36 v). Ei hän kuitenkaan mikään ruma ole, vaan omaa omanlaistaan viehättävyyttä.

      Mesku
      Luonteeltaan varautunut, mutta itse pidän tällaisista vähän ujohkoista naisista. En tosin hänestä voisi olla kiinnostunut. Hän oli jotenkin liian alistuvan tai mielistelevän oloinen. Naisessakin tulisi olla sitä omaa itsenäisyyttä jonkin verran. Ulkonäöltään perusnätin näköinen, sen puolesta ei varmaankaan estettä, etteikö löytäisi miesseuraa.

      Leni
      Ärsyttävän oloinen nainen. En voisi missään mielessä olla kiinnostunut. Jotenkin sellaisen toisia arvostelevan asenteen omaava persoona, jolle varmaan mikään, mitä mies tekee, ei ole oikein. Ulkonäkö sinänsä varmaankin OK, mutta tuo persoona ei lainkaan miellytä.

      Kati
      Paras naisista ulkonäköä kriteerinä pidettäessä. Viehättävä ja kohtuullisen kauniskin nainen. Persoonaltaan mielenkiintoinen, mutta jotenkin myös antoi kylmän vaikutelman. Tämä saattaa johtua kuitenkin kuvaustilanteista tms. tekijöistä, joita ei kahdenkesken tutustuttaessa välttämättä olisi.

      Emma
      Ihanan sympaattinen ja herkkä. Itse lankean helposti tämän tyyppiseen naiseen ja ulkonäöltäänkin oli kohtuullisen kaunis (Katin jälkeen). Hänellä oli myös realistisimmat käsitykset, mitä odottaa miehistä. Hän ei siis ollut niin nirso kuin nuo kaikki muut naiset ja sellainen asenne jo itsessään vetää puoleensa muun kiinnostavuuden ohella. Voisin sanoa jopa ihastuneeni häneen ohjeman katosmisen perusteella. Paras pariton!

      Vastaan anonyymina, joten omia tietojani en avaa.

      • :) & :)

        Emmasta näkyi selvästi päälle eroottinen väreily. Ei olisi tarvinnut burleskityöpajaa sen aisoihin laittamiseksi.


    • SIIS MITÄ

      ONKO NOIN SÄÄLITTÄVIÄ TV-OHJELMIA OLEMASSA? EI VOI OLLA TOTTA! ONNEKSI KÄSITIN HÄVITTÄÄ TELEVISION JO 10VUOTTA SITTEN!
      ELI EN SIIS OLE ILMEISESTI MITÄÄN MENETTÄNYT!

    • Elohiiri

      Hei Ihanat Naiset!
      Kirjoitan tänne, koska ohjelman Facebook-profiiliin en uskalla anonymiteettini säilyttämisen vuoksi kirjoittaa. (Te arvon leidit olette asettaneet rohkeuden riman aivan uusiin svääreihin! :) Katsoin sarjan vasta nyt uusintojen kautta ja haluan lämpimästi kiittää teitä kaikkia osallistujia! Olette uskomattoman rohkeita, viisaita, empaattisia ja sanavalmiita naisia! Tippa tuli silmään monessa kohtaa.
      Koin tuttuutta tavassa, jolla te kaipasitte kumppania, mutta terveitsetuntoisina ja riippumattomina henkilöinä ette olleet valmiita parisuhteeseen parisuhteen vuoksi. Tämä sarja olikin ihkaensimmäinen sinkuista kertova dokkari, jonka voisin näyttää perheellisille sukulaisille/ ystävilleni ja sanoa että tässä teille totuudenmukainen kuva kaupunkilaisen sinkkunaisen elämästä. (Olen itsekin kolmenkympin puolivälissä oleva akateeminen sinkkunainen ja mulla on monta samanmoista ystävää!)
      Täällä keskustelupalstoilla on päivitelty miten kukaan voi kolmen minuutin pikatreffien perusteella väittää ettei ole kipinää. Harva varmaan tulee ajatelleeksi, että tämä oli fiksuilta naisilta kohtelias tapa ilmaista ettei ko. miehillä ollut _minkäänlaista_ potentiaalia. Mutta tietenkään he eivät halunneet loukata miehiä, jotka rohkeasti olivat astuneet televisiokameroiden eteen! Keskustelun tasosta voi muutenkin tehdä omat johtopäätöksensä kun jopa juontajan ulkonäkö on joutunut syyniin.... Missikilpailuko tämä olikin?
      Erityisen koskettavaksi koin kohdan, jossa Kati ensin kantaa painavia tukkeja rakenteilla olevan mökkinsä pihalla ja istahtaa sitten koiransa kanssa mökin portaille ja haaveilee viettävänsä tämän kanssa mökissä joulun. Ei voi kuin ihailla ensinnäkin tarmoa rakennuttaa mökki yksin ja sen lisäksi vielä haaveilla itseellisen ihmisen joulusta ilman perinteisiin muotteihin kangistunutta pakkoa viettää sitä perhepiirissä.
      Tapa jolla te naiset heittäydyitte mukaan järjestettyihin ohjelmanumeroihin oli kerrassaan häkellyttävää. Ääriöverit burleskit, liimautuminen tanssiiharjoituksissa kiinni ventovieraaseen mieheen, ex-tempore runon keksiminen ja esittäminen yleisön ja kameran edessä -kaikki kävi teiltä pää pystyssä ja hymyssä suin. WOW WOW WOW!!! Ohjelman parasta antia olivat tietysti keskustelut ja se tapa jolla te raotitte henkilökohtaista elämäänne. Enpä olisi itse ikinä uskaltanut! Haluankin sydämestäni kiittää teitä - Riitta, Mesku, Kati, Leni ja Emma - siitä että annoitte meille kaupunkilaissinkkunaisille niin kaikin puolin edustavat kasvot. Jos mulla olisi kaikki valta maailmassa niin deletoisin nämä Suomi24:n dorka-arvosteluviestit ja järkkäisin jokaiselle teistä paitsi arvoisenne miehen täällä maan päällä, myös räiskyvänkipinöivän taivaspaikan sinne, missä huippunaisten arvostus on kohdillaan. Olette sen toden totta ansainneet. KIITOS IHANAT NAISET!!!

      • Eipä tuo nyt..

        ..muuta sitä tosi asiaa, että onnettomia te kaikki olitte, vaikka kuin yrität täällä omaa typeryyttäsi töllössä paikata ;P


    • Mesku on paras

      Mesku on mun täti se on ihan paras!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2813
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1954
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1806
    6. 157
      1795
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe