Markku Koivisto kouri nuoria miehiä

koimera

Pastori Markku Koivisto hyväksikäytti nuoria miehiä sielunhoitotilanteessa. Onko tämä mies itsestään saatanasta vai miten pitää ymmärtää tämä toisten alistaminen ja omien himojen mukaan toimiminen kaikkein herkimpiä ihmisiä kohtaan.

34

1414

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MMM

      Mikä siinä Koivistossa on niin ihmeellistä että hän saa kaadettua kansaa vatukkoon noin vain? Siksikö että hän on tavannut Dingon bensamittarin luona?

      Tehdään video youtubeen: kuvaksi kielilläpuhumista, kaatuilua ja ihmeparanemista yms. Taustalle tämä kappale:

      http://www.youtube.com/watch?v=9NHyo8jT_d0

      :D

    • valvotaan vaellustam

      Ei tässä ole nuoret mieht joutuneet uskonnon vaan synnin ja väärän seksuaalisen pakkomielteen ja himon uhriksi.
      Raamattu ei missään kohden anna ymmärtää etteikö uskovainen voisi joutua lankeemukseen ja synnin kahleisiin. Juuri lopun aikana tällasita tapahtuu yhä enemmän ja enemmän.
      Usein synti tulee ja kylmeneminen uskossapikkuhiljaa. On tärkeä että me uskovaiset valvomme omaa tilaamme.
      En voi vastata kuin omasta elämästä viimeisellä tuomiolla.

    • AloysiousPendergast

      Juupa. Jos olisi tapahtunut ateistisessa yhteisössä niin kyllä siitä syytettäisiin ateismia ja huudettaisiin sen lailla kieltämistä munat pystyssä mutta kun pastori koivisto tällaista harrastaa niin uskonnolla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Liäksi mielestäni tähän tekoon ovat aivan yhtä syyllisiä ne jotka asiasta tiesivät mutteivät sanoneet mitään. Ja on aivan varmaa että joku tiesi, tuollaiset jutut eivät yksinkertaisesti voi noin tiiviissä yhteisössä pysyä salassa.

      • kuka voi kivittää?

        Ei välttämättä seksuaalirikoksissa ja hyväksikäytöissä uhrit kovin laajasti asioista puhu. Voi parisuhteessakin homma jatkua vuosia ilman että puoliso edes aavistaa pettämisestä. Ja perhe ja avioliitto on vielä tiiviimpi ja pienempi yhteisö. Ei haureutta ja pahaa voi hyväksyä missään piirissä.


      • dttbh
        kuka voi kivittää? kirjoitti:

        Ei välttämättä seksuaalirikoksissa ja hyväksikäytöissä uhrit kovin laajasti asioista puhu. Voi parisuhteessakin homma jatkua vuosia ilman että puoliso edes aavistaa pettämisestä. Ja perhe ja avioliitto on vielä tiiviimpi ja pienempi yhteisö. Ei haureutta ja pahaa voi hyväksyä missään piirissä.

        Täysin samaa mieltä AloysiousPendergastin kanssa: piiri pieni pyörii ja salailua on varmasti ollut.
        Tästähän on kyse epäterveissä uskonnollisissa yhteisöissä. Ollaan hyvällä (=ainoalla oikealla) asialla, kaikki keinot tulevat sallituiksi ja sillä varjolla oman piirin mokia salaillaan.


      • j. jyrkkä

    • 7+13=20

      Onko tuon Koiviston oikeudenkäynnistä ollut juttua julkisuudessa? Toivottavasti ei vaieta kuoliaaksi tapauksia.

    • ahdistavaa....

      Kauheaa jos uskonystävät ovat painostaneet miehen tunnustamaan, jollei hän ole tehnyt yhtään mitään?
      Toivottavasti hän on vapautunut heistä.

    • jatkoa joulupukille

      Se on vaan homo ja hyväksikäyttäjä, jumalat, saatanat ja muut satuolennot ovat vain kulisseina näiden hörhöjen toiminnassa.

    • paljon melua tyhjäst

      On ollut avioliitossa ja hänellä on lapsia. Käsittääkseni vaimonsa haki eron kun asia tuli julki.

      Kyllä tässä on tehty kärpäsestä härkänen.

      Ompa olleet nuoretmiehet lapsellisia ja tyhmiä kun ovat lähentelyyn suostuneet.

      • laki ja järjestys

        "paljon melua tyhjäst"

        > Kyllä tässä on tehty kärpäsestä härkänen.

        Niinkö? Joidenkin uskovien "kristillinen omatunto ja oikeudentaju" vaikuttaa poikkeusellisen vääristyneeltä ( jopa turmeltuneemmalta kuin monien tuomitsemiensa ateistien ja angostikkojen ), joka toisaalta juuri onkin oiva maperä kaikenasteisille väärinkäytöille ja niiden salailulle yhdistettynä suljettuihin yhteisöihin.

        " Radio Dei uutisoi 1. syyskuuta 2011, että Koivisto oli ahdistellut sielunhoitotilanteissa useita mieshenkilöitä vuosien ajan.[5] Koivisto antoi asiasta julkisen lausunnon 11. syyskuuta 2011. Lausunnon mukaan hän on tehnyt aviorikoksen miespuolisen henkilön kanssa. [6]"

        "Juha Pihkala syytti Koivistoa shamanismista, okkultismista ja valkoisesta magiasta. Hänen mukaansa vaarallisilla vesillä ollaan silloin, kun luvataan ihmeparantumisia ja muita suuria elämänmuutoksia. "Näissä asioissa on paljon petytty. Tällaisten ääriliikkeiden jäljiltä löytyy poikkeuksellisen paljon uskonnon uhreja." "

        - http://fi.wikipedia.org/wiki/Markku_Koivisto


    • laki ja järjestys

      Nuo uskonnon varjolla ja sitä hyväksi käyttävät puoskaroivat "sielunhoitoryhmät" pitäisi lailla kieltää.

      Niistä ja niiden repivistä ja täysin kaiken ammatillisen ja viranomaiskontrollin ulkopuolella olevista toimitatavoista saa lukea tavan takaa.

      Noissa "sielunhoitoryhmissä" riepotellaan, revitään henkis-hengellisesti ja poljetaan erityisen julmasti haavoittuvasa eläntilanteessa olevia jopa erityisen tuhoisin seurauksin.

      Kun yksilön tunneperäis-henkistä ahdinkoa lähdetää repostelemaan ja puoskaroimaan sille hengellisen merkityksen antaen, niin aiheutetun henkisen vahingon skaala on laaja. Kun henkilöä vielä painetaan ja syyllistetään joistakin tuntemattomista ja tunnustamattomista synneistä syynä ahdinkoon, sekä pelotellaan Jumalan epäsuosiolla ja ikuisella helve_tin kidutuksella, niin ei tarvitse ihmetellä millaista yksilötason tuhoa tuollaissa puoskarointiryhmissä tuotetaan ja tehtaillaan. Tähän kun vielä lisätään luottamuksen pettäminen ja sen väärinkäyttö, sekä yksityisyydestä juoruilu, niin soppa on selvittämätön.

      Sitten kun tähän vielä lisätään ihmisarvoa syvästi lokkaava perverssi seksualinen häirintä / ahdistelu ja eri asteinen seksuaalinen hyväksikäyttö hengellistä valtaa ja "ohjausta" pitävän roolista käsin, niin ei tarvitse ihemtellä tehdyn tuhon merkitystä ja vakavuutta.

      Uskontojen ja vielä erityisemmin yksilöä alistavien fundamentalisten sellaisten tekopyhyys, epäoikeudenmukaisuus ja epärehellisyys itsensä ja yhteisönsä suhteen on kerta toisensa jälkeen tyrmistyttävää. Näissä suljetuissa yhteisöissä vielä peitellään vakavia rikoslainkin alaisia hyväksikäyttöjä ja niistä vaitaan ja niiden yllä vallitsee omarta.

      Jokainen joka on tietoinen tai omaa riittävän vahvan epäilyn jostakin hyväksikäytöstä ja siitä vaikenee tekee itsestään osasyyllisen ja vastuullisen.

      Aiheellisesti tuossa ylempänä yksi kirjoittaja totesikin, että mikäli kerrottuun sairaaseen seksuaaliseen ahditeluun olisi syyllistynyt ei uskova, niin se olisi leimattu oitis saatanallisten voimien osoitukseksi ja vaikutukseksi yksilössä ja ties mitä muuta heleve_tintuomioiden siivitämänä.

      Sitten nämä "Jumalan miehet" vielä katsovat oikeudekseen tuomaroida toisia yhteisönsä ulkopuolella olevia ihmisiä. Järkyttävää ja epäoikeudenmukaista kaksinaismoralismia ja tämä lisäksi Jumalan palvelijan ja puhetorven roolisa.

      Pidettäköön asiat toisistaan erillään ja jätetään hegeliset asiat niiden omalle paikalle ja psykologis-henkistä apua tarvitsevat ohjattakoon sen alan todellisten ammattilaisten autettaviksi.

      Organisoituneet fundamentaliset ja yksilöä alistavat uskonnot ovat todellinen uhka ihmisen henkilökohtaiselle uskolle ja hengellismielisyydelle ja hänen henkiselle hyvinvoinnilleen.

    • Oksennuttaa

      Näitä "lipeviä liskomiehiä" löytyy kyllä aivan kakista uskonyhteisöistä. Hyväksikäyttäjiä läytyy ehkä eniten katolisen kirkon papeista. Lisäksi se on todella rikollista, kun se kohdistuu lapsiin. Onko yhtäkään maata, jossa on katolisia pappeja ja jotka eivät olisi syyllistyneet pedofiliaan? Sitten on nämä ev.lut. seurakunnan tapaukset, puhumattakaan lestadiolaisista.

    • laki ja järjestys

      Ylipäätään kaikki nuo "sielunhoitotilaisuudet" tulisi saada tiukan viranomaisvalvonnan alaisiksi ja lisäksi siten, ettei sellaisissa vastuuhenkilöinä edes voi toimia ei psykologista ammattipätevyyttä omaamatomat.

      Ongelmia kuitenkin syntyy kun hurmosliikkeiden hengelliset dogmit, hengellinen vallankäyttö ja "sielunhoito" psykologisteemaisesti sekoitetaan toisiinsa.

      Ammattipsykologia ja hengelliset dogmit, sekä hengellinen vallankättö tulee pitää selkeästi toisistaan erossa. Muutoin ovi on auki erilaisille perversioille ja hyväksikäytöille, seksuaalisellekin, sekä psykologis-henkis-hengelliselle mielivallalle. Tämä käsillä oleva tapaus on siitä räikeän varoittavana esimerkkinä.

      "Syyttäjän mukaan Koivisto on ollut Nokia Missio -herätysliikkeen johtajia ja yleisesti tunnettu keulahahmo, jota oli pyydetty rukoilemaan nuorukaisen puolesta. Nuori mies on uskoon tullut henkilö, joka arvosti suuresti Koivistoa."

      "Koivisto saikin nuoren miehen uskomaan, että erilaiset seksuaaliset teot ovat kuuluneet tämän eheytymiseen ja hengelliseen kasvuun. Nuorukainen oli Koivistosta erityisen riippuvainen, ja Koivisto on siten käyttänyt törkeästi väärin tätä riippuvuussuhdetta."

      - http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013032616833144_uu.shtml

    • iu7iu

      Kyllä nämä " ylhäiset "herran miehet on varmasti monen uskon saaneet romahtamaan...ei hengellisiin johtajiin ole mitään luottamista.Sinisilmäinen ei saa olla. Olen myös itse todella pettynyt. Onko Jumalaa??????????

    • tämä on edeltä sanot

      Myös Daavid lankesi syntiin. Siihen kai saatan pyrkiikin että voi kaadaan vaikka jumalansoturin. Kannattaa lukea David Wikersonin "Pasuuna soi". Siinä tämä edesmennyt profeetta ennustuti juuri tästä johtajien lankeemusten vyörystä ja sortumisesta esim. homoseksuaalisuuteen ja jopa puollustelevan sitä. Ei tämä mitenkään Jumalan olemassaoloa horjuta.
      Koivisto vielä tunnusti että on langennut syntiin ja lunnottomuuteen.

      • laki ja järjestys

        "Myös Daavid lankesi syntiin."

        Tämä onkin hurmosliikkeiden (kuin monien muidenkin kritilisten uskontojen) edustajien yksi vakiokortti kun liikkeen sisäisestä mädännäisyydestä on kyse. Melkein mitä vain voi tehdä, kun on valmiiksi jo ennalta pelastunut ja sitten anteeksianto ja armo kuittaa kaiken. Usein sama ralli alkaa uudestaan.

        On hyvä olla unohtamatta miten avuksessa käsiteltävä henkilö manipuloi ja väitti sielunhoittilaisuudessa henkis-hengellisesti altavastaajan asemassa olevalle miten ko. teot olivat osa hengellistä ja kokonaisvaltaista eheytymisprosessia. Hän valjasti Jumalan tahdon omasta hengellisestä valta-asemasta käsin suoritettuun ja jatkettuun seksuaaliseen väärinkäyttöön, sekä hengellis-psykologiseen heikossa asemassa olevien törkeään manipulointiin. Perverssiä kuten lastenkin hyväksikäyttö ja sisälsi vastaavaa psykologista manipulointia.

        Kaksinaismoraali.

        Tumee myös mieleen Raamatun kertomus Juudan ja Taamarin tapauksesta http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/1Moos.38.html jossa Jumalan mies Juuda meni määrätietoisin elkein prostituoidun arvelemansa naisen luokse sopimaan seksuaalista palveluista.

        Ilmeisemminkin Juuda oli prostituoitujen käyttöön tottunut, sillä kokemattomalle ja sellaisia välttäville kynnys olisi hyvin korkea ja muutoinhan Taamar ja ystävänsä eivät edes ko. ansaa olisi suunnitelleet, eli Juudan protituoiduissa käynti on täytynyt olla ainakin lähipiirissä yleisesti tiedossa.

        Kun myöhemmin kävi ilmi ei aviossa olevan miniänsä Taamarin tulleen raskaaksi, niin hän käski hänet tapettavaksi polttamalla, kunnes kupletin koko juoni selvisi hänelle.

        Itselleen hän oikeutti prostituoidun / -tujen käytön, mutta normaalimmasta suhteesta oli valmis erityisen raa-asti ja kylmäverisesti tapattamaan polttamalla miniänsä kuin eläimen.

        Järkyttävän ja epäoikeudenmukaisen epäinhimillistä, tappavaa kaksinaimoraalia VT:n kertomus. Se mikä on Jumalan miehelle sallittua, niin vähäisempi on naiselle raa-an ja kiduttavan kuolemantuomion alaista. Edelleenkin islamilaisissa maissa VT:n kertomuksia vastaava "moraali" ja ihmisyyden "etiikka" vallitsee ja naisilla ei ole edes normaalia ihmisarvoa, puhumattakaan että olisivat edes perusoikeudellisesti miesten veroisia ja vastaavasti kohdeltuja.

        Yksikään naistä 33000:sta http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/1Moos.38.html kristillisestä uskonnosta ei ole oikea uskonto loputtomine erilaisine dogmeineen. Niiden johtajat, vastuuhekilöt, tulkitsijat ja dogmien laatijat ovat aivan yhtä paljon tai vähän Jumalan miehiä kuin kuka tahansa. He ovat vain hankkiutuneet ko. hengellisiin valta-asemiin aivan kuten poliittisetkin vallankäyttäjät omiinsa. Kaikki nuo uskonnot ovat ihmisvetoisia.

        Samalla on hyvä olla unohtamatta edellä olevan kristillisten uskontojen kakofonian lisäksi, että se edustaa vain noin 30% maailman populaatiosta. Syökseekö kaikeuden suurin rakkaudellinen Jumala kadotukseen ja / tai johonkin ikuiseen helve_tin kidutukseen kaikki nuo 70% ihmiskunnasta?

        Kristillisyys sisältää jo itsessään paljon suoranaisia mahdottomuksia ja aivan erityisesti jos dominoivana tekijänä tulisi olla Jumalan rakkaus.


      • oikeudenmukaisuus
        laki ja järjestys kirjoitti:

        "Myös Daavid lankesi syntiin."

        Tämä onkin hurmosliikkeiden (kuin monien muidenkin kritilisten uskontojen) edustajien yksi vakiokortti kun liikkeen sisäisestä mädännäisyydestä on kyse. Melkein mitä vain voi tehdä, kun on valmiiksi jo ennalta pelastunut ja sitten anteeksianto ja armo kuittaa kaiken. Usein sama ralli alkaa uudestaan.

        On hyvä olla unohtamatta miten avuksessa käsiteltävä henkilö manipuloi ja väitti sielunhoittilaisuudessa henkis-hengellisesti altavastaajan asemassa olevalle miten ko. teot olivat osa hengellistä ja kokonaisvaltaista eheytymisprosessia. Hän valjasti Jumalan tahdon omasta hengellisestä valta-asemasta käsin suoritettuun ja jatkettuun seksuaaliseen väärinkäyttöön, sekä hengellis-psykologiseen heikossa asemassa olevien törkeään manipulointiin. Perverssiä kuten lastenkin hyväksikäyttö ja sisälsi vastaavaa psykologista manipulointia.

        Kaksinaismoraali.

        Tumee myös mieleen Raamatun kertomus Juudan ja Taamarin tapauksesta http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/1Moos.38.html jossa Jumalan mies Juuda meni määrätietoisin elkein prostituoidun arvelemansa naisen luokse sopimaan seksuaalista palveluista.

        Ilmeisemminkin Juuda oli prostituoitujen käyttöön tottunut, sillä kokemattomalle ja sellaisia välttäville kynnys olisi hyvin korkea ja muutoinhan Taamar ja ystävänsä eivät edes ko. ansaa olisi suunnitelleet, eli Juudan protituoiduissa käynti on täytynyt olla ainakin lähipiirissä yleisesti tiedossa.

        Kun myöhemmin kävi ilmi ei aviossa olevan miniänsä Taamarin tulleen raskaaksi, niin hän käski hänet tapettavaksi polttamalla, kunnes kupletin koko juoni selvisi hänelle.

        Itselleen hän oikeutti prostituoidun / -tujen käytön, mutta normaalimmasta suhteesta oli valmis erityisen raa-asti ja kylmäverisesti tapattamaan polttamalla miniänsä kuin eläimen.

        Järkyttävän ja epäoikeudenmukaisen epäinhimillistä, tappavaa kaksinaimoraalia VT:n kertomus. Se mikä on Jumalan miehelle sallittua, niin vähäisempi on naiselle raa-an ja kiduttavan kuolemantuomion alaista. Edelleenkin islamilaisissa maissa VT:n kertomuksia vastaava "moraali" ja ihmisyyden "etiikka" vallitsee ja naisilla ei ole edes normaalia ihmisarvoa, puhumattakaan että olisivat edes perusoikeudellisesti miesten veroisia ja vastaavasti kohdeltuja.

        Yksikään naistä 33000:sta http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/1Moos.38.html kristillisestä uskonnosta ei ole oikea uskonto loputtomine erilaisine dogmeineen. Niiden johtajat, vastuuhekilöt, tulkitsijat ja dogmien laatijat ovat aivan yhtä paljon tai vähän Jumalan miehiä kuin kuka tahansa. He ovat vain hankkiutuneet ko. hengellisiin valta-asemiin aivan kuten poliittisetkin vallankäyttäjät omiinsa. Kaikki nuo uskonnot ovat ihmisvetoisia.

        Samalla on hyvä olla unohtamatta edellä olevan kristillisten uskontojen kakofonian lisäksi, että se edustaa vain noin 30% maailman populaatiosta. Syökseekö kaikeuden suurin rakkaudellinen Jumala kadotukseen ja / tai johonkin ikuiseen helve_tin kidutukseen kaikki nuo 70% ihmiskunnasta?

        Kristillisyys sisältää jo itsessään paljon suoranaisia mahdottomuksia ja aivan erityisesti jos dominoivana tekijänä tulisi olla Jumalan rakkaus.

        En usko kadotuksen olevan ikuinen ainakaan ihmisille, koska sitä ei ihmistä varten alun perinkään tehty. Jokainen saa tuomionsa mutta Jumala määrittelee mikä on oikeudenmukaista itse kunkin kohdalle. Se on järkyttävää vääristelyä väittää Jumalan kiduttavan kadotukseen tuomittuja ikuisesti. Katolilaisuuden perintöä ne väitteet ikuisesta tulimerestä tuomion paikkana. Tuomittu kylläkin palaa poroksi lopuksi tai jotenkin tuhoutuu olemattomiin. Näin uskon nykyään.


    • ...::::

      Tai sitten johtajat ovat kateita toisilleen ja siksi painostetaan tunnustamaan mitä ei ole tehnyt?
      Eikö kenellekään tule mieleen, toiminta on laskettua? Miksi niin hirveän innokkaasti ollaan syyttämässä, häpeään taipuvat suomalaiset?
      Minäkään en koskaan kertonut sen helluntaipapin nimeä joka yritti raiskata koska luuli menen pyytämään apua häneltä. Turhaan sai odottaa.
      Sanoihan hän sitten jälkeenpäin ettei keneltäkään voi estää uskoontuloa. Lähdin kävelemään.

    • retuwei

      Pastori Markku koivisto vaati alastonkuvia sielunhoitoon tulleelta. Kaippa hän sitten runkkaili näiden kuvien edessä.

      • poikkue

        Markku Koivisto huorasi miesten kanssa ja halusi näiltä alastonkuvia. Siinä meille saarnamiehen malli.


      • jessusta joo

        Tarpeeksi röyhkeäksi kun muuttuu ajan kanssa niin lähettää omia alastonkuviaan uhreilleen. Tämän takiahan jäi kiinni ja sai tuomion.

        Pastori Luttisia on siis oikeasti olemassa.


      • Mielensairaus=usko

        Hyi helvetti:DDDD


    • Runkut saatana

      VITTU miten sairasta...Kuihan paljo nää papit ym evankelistat tekee kaikkee paskaa... vituttaa aatella.a.

    • juudas(ei iskariot)

      Kai kaikki tekee tilastoja, niinkuin yksilötkin, totesin yhdesä vaiheessa oltuani sieluhoito työssä mukana, että opetettiin eri asioita kuin tunnustettiin salassa, taitavimpia kuunnelleena kuinka tuomitsi puheissa muita ja itse harhaili omassa elämässä samalla, pisti miettiin irtautumista kaksinaamaisista yhteisöistä. Ei Koiviston tapaus ole ainoa, kertoohan sen salatut rikos tilastot ja liikkeistä irtautuneet jäsenet. monet seurakuntien työntekijät. Suosittelen menemään syvemmälle liikkeiden hallinnointiin ja näilläkin palstoilla tulee ilmi monien kirkkokuntien varainsiirto ongelmat on monenlaista ulkopoliittista ongelmaa jos Tiitisen lista herättää kiinnostusta , ajatteleppa kuinka sikäläinen valta ja politiikka vaikuttaa amerikkalaisten johtamien liikkeiden sikäläiseen julistus siältöön ja sitä kautta eurooppalaisten seurakuntien kautta niiden jäsenten: tuomarien, valamiesten, poliittisten ihmisten kautta mamme asioihin ja euroopan asioihin... NATO kantaan.

      • Siis mitä??

        Ei mitään tolkkua tuossa....


    • SAIRASTA SAKIA

      SAIRASTA SAKKIA KAIKKI NÄMÄ LAHKOLAISET!

    • rosvoista suurin

      Tämä maailma on täynnä kaikenlaista syntiä, saastaa, pimeyttä, pahuutta, iljetyksiä ja kauhistusten harjoittajia. Ainoa pyhä, puhdas ja täydellinen on Jeesus Kristus johon jokainen ihminen saa laittaa toivonsa. Jeesus sanoo. Joka uskoo minuun saa syntinsä anteeksi ja pääsee iankaikkiseen elämään.

    • ristillinen65

      Hyvin sanottu sinä nimimerkin rosvoista suurin käyttäjä. On totisesti maailma täynnä kaikkinaisten kauhistusten tekijöitä, mutta Jeesus on ainoa puhdas ja pyhä, oivallinen esikuva jokaiselle.

    • ihmettelijä

      Herää kysymys, mitä te itse teette?

    • markvisto.

      Täytyy sanoa että en usko ollenkaan noita pahanpuhumisia Markku Koivistosta.Ei hän ketään ole kourinut..Pahantahtoisten kakaroiden levittämiä valheita.Katsokaa ja kuunnelkaa suomen tämänpäivän nuorisoa.Alle 5 minuutin tulee täysin selväksi,miten moraalitonta pahantahtoista vetelehtijäyhteiskuntaa he edustavat..Uskokoon ken haluaa.Joku joulupukkiinkin uskoo.

    • teatteriohjaaja

      Tuossa on kyllä perää ja nyky nuorisoa kannattaa kuunnella niin, että he itse ei tajua, et aikuinen on läsnä. Tiedän muutaman tapauksen, et kyllä aikuisten seurassa näytellään tosi fiksua, mutta annahan olla, kun nuoret on keskenään. Tästä samasta asiasta oli muuten lehdissäkin, et miksi stipendejä annetaan koulukiusaajille?

    • areroca

      koimera
      31.10.2012 22:10

      Ei se taida olla n iin hirveän outoa nuorille miehille. Kun aamulla on teltta pystyssä
      niin sinä käy tavallinen vilinä. Omat himot kummallakin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe