13.6.2013 Venäjän vuosittainen hyökkäys Suomeen!

Huom!

Ilmattaressa mainitaan epähuomiossa tämän SUUREN ja MANTAVAN näyn alkuperäksi herra Piho, joka ei tällä kertaa kuitenkaan ollut asialla -niin oudolta kuin se tuntuukin- joten Pauliinalla on vaara jäädä saamatta ansaitsemansa ylistys ja kunnia. Sitä ajatellen lähetän tämän oikaisun tälle kaikista kaikein arvostetummalle profetiapalstsalle.

*****

Profetia: Venäjä hyökkää Suomeen 13.6.2013

27.1.2013 02:25 Jouko Piho291 kommenttia
ilmoita asiaton viesti
.


Nimimerkin "Pauliina" saama näky ja sanoma 19.1.2013

Sapattina 19.1.2013 istuskelin kiitoksessa, rukouksessa ja ylistyksessä, välillä Raamattua lukien. Yhtäkkiä minä näin silmieni edessä tummanvihreitä kangaspäällysteisiä kypäriä silmänkantamattomiin. Se neliönmuotoinen kuva, joka silmieni eteen tuli, oli täynnä kypäriä kuvattuna päältäpäin. Minulta kysyttiin: "Mitä näet?" Vastasin: "Paljon vihreitä kypäriä." Sen jälkeen tuli sanat: "Suomi varustautuu sotaan Venäjää vastaan. Venäjä hyökkää Suomeen kesäkuun 13. päivä tänä vuonna."

Monesti on Isä puhunut jo viime syksystä asti, että Hänen vihanmaljansa on nyt tullut täyteen Suomen syntien tähden.

- - - - - - -

Jouko Pihon kommentti 27.1.2013

Kuten kaikki hyvin tietävät, minun profetiasivustoillani on paljon sanomia siitä, että Venäjä tulee jossain vaiheessa miehittämään osan Suomea, eli Itä- ja Pohjois-Suomen. Olen samaa mieltä näiden profetioiden kanssa eli uskon, että näin tulee tapahtumaan.

Tämä nimimerkki "Pauliinan" sanoma on samassa linjassa monien muiden profeettojen ja Jumalan ihmisten saamien varoitusviestien kanssa.

Kun Pauliina sanoo saaneensa ilmoituksen, että Venäjä hyökkää Suomeen 13.6.2013, niin tuon sen esille kaikille tiedoksi, että tällainen sanoma on tullut. En tiedä, hyökkääkö Venäjä Suomeen juuri tuolloin eli 13.6.2013, vaikka tiedän, että joskus näin tapahtuu.

http://joukopiho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/131047-profetia-venaja-hyokkaa-suomeen-1362013

167

1428

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin se on.

      Ja taas se alkaa!

      Nimittäin se lähes jokavuotinen pähkäily siitä että Venäjä taas kerran hyökkää Suomeen.

      No,onhan tässä se poikkeus,että nyt se hyökkäys tapahtuukin kesällä eikä syksyllä.

      Ai niin,pieni korjaus edelliseen eli itse -isoJ-odotteli omilla pelastussivustoillaan Venäjän hyökkäävän Suomeen juhannuksen tienoilla vuonna 2012.

      Mutta oli miten oli,tämäkin kesähyökkäys kuten sitä seuraava ja sitä seuravaava jne.,ovat,kuten aina ennenkin,pelkkiä kuvitelmia.

      Kuinkahan kauan eräät jaksavat vääntää jargonia tästä aiheesta?

      • Joka vuosi

        on Venäjä hyökännyt Suomeen, eli pitkä on periine!
        Vuonna 2011 se tapahtui myöskin kesäkelillä ja päivämäärä oli 23.6 joten siinäpä se juhannus sitten kuluikin.
        Eräs profeetta povasi tuon jo etukäteen karhun kaataman rajatolpan numeron perusteella.

        "Luin jutun karhun raatelemasta rajapylväästä. Minusta numerot 236 tarkoittavat päivämäärää eli 23.6. ja vuotta 11 (2011), kun lasketaan 2 3 6=11"


      • juu,

        piho on sentään ottanut vastuuvapauden käyttöön taas kerran ja antaa toisten häpäistä itsensä niillä povauksilla mitä itse toivoo tapahtuvan.
        Aika hämärää on se että julkaisee kuitenkin kotisivuillaan niitä "profetioita" joiden ei kuitenkaan usko nyt tapahtuvan..


      • jeppels
        juu, kirjoitti:

        piho on sentään ottanut vastuuvapauden käyttöön taas kerran ja antaa toisten häpäistä itsensä niillä povauksilla mitä itse toivoo tapahtuvan.
        Aika hämärää on se että julkaisee kuitenkin kotisivuillaan niitä "profetioita" joiden ei kuitenkaan usko nyt tapahtuvan..

        Ei hyökännyt venäjä vielä tänäkään vuonna eikä hyökännyt myöskään edellisinä vuosina.

        No odotellaan Pihon kanssa venäjän seuraavaa hyökkäystä, sehän tulee pian. Vähän niinkuin raamatussa on ennustettu Jeesuksen toisen tulemisen tulevan "pian" mutta sitä on sukupolvet odottanut jo 2000 vuotta.

        Kyllä se venäjä varmaan seuraavan 2000 vuoden aikana hyökkää Suomeen jostain poliittisesta syystä ja sinä ehkä näet sen ellet ole jo haudassa silloin.

        On käsittämätöntä että miten jollakin voi oikeasti olla aikaa ja halua paneutua noin turhaan asiaan mistä ei ole mitään hyötyä ympärillä olevalle yhteiskunnalle. Täyttä turhuutta!


      • jeppelssii
        juu, kirjoitti:

        piho on sentään ottanut vastuuvapauden käyttöön taas kerran ja antaa toisten häpäistä itsensä niillä povauksilla mitä itse toivoo tapahtuvan.
        Aika hämärää on se että julkaisee kuitenkin kotisivuillaan niitä "profetioita" joiden ei kuitenkaan usko nyt tapahtuvan..

        Piho julkaisee suurimman osan niistä profetioista muiden ihmisten nimillä. Ne "ihmiset" eivät halua nimeään julkisuuteen.

        Mikäli noihin on mielenkiintoa ja halua niin kannattaa ottaa selvää niistä kirjoittajista onko niitä oikeasti edes olemassa vai onko ne Pihon omien fetissien, mielihalujen ja himojen aikaansaannosta ja tuotosta.


    • Jumalan sanaa

      Kyllä Piho on tuon sivulleen laittanut eli hän on Jumalalta saanut sille vahvistuksen, eli Piho seisoo kyllä tuon profetian takana 110 %-prosenttisesti. Laittaisiko hän jotain valeprofetioita sivuilleen? Ei tosiaankaan. Profetia on siis aivan yhtä hyvin Pihon profetia, jopa enemmänkin, koska hän on sen julkistanut. Hän sai jo aiemmin ylhäältä suoran viestin: "You are the leader of Finland", joten varmasti Jumala on tämänkin profetian hänelle oikeaksi todennut ja sen käskenyt julkistamaan. "Pauliinalla" ei ole tässä enää juuri mitään tekemistä; sanoohan Raamattukin, että naisen tulee vaieta seurakunnassa eikä naisen pidä opettaa eikä keskustella uskonasioista. Nämä ovat miesten asioita.

      • Hah..

        Huumorinkukka se on maailman kaunehin kukka, ja on vaikea uskoa kenenkään kirjoittavan tosissaan tuon sisältöisiä viestejä vaikka kyseessä onkin Suoli24 -palsta.


      • Niin että mitä?
        Hah.. kirjoitti:

        Huumorinkukka se on maailman kaunehin kukka, ja on vaikea uskoa kenenkään kirjoittavan tosissaan tuon sisältöisiä viestejä vaikka kyseessä onkin Suoli24 -palsta.

        Tuo EI OLE HUUMORIA ainakaan Pihon itsensä mielestä vaikka sitä on sivullisten vaikea uskoakin!
        "You are the leader of Finland" on myös jumalan Piholle antama sanoma, joten hänestä tulee johtaja Suomelle heti 2015 kun oma puolue nousee Suomen suurimmaksi!
        Kaikki tämä on Pihon itsensä kertomaa eikä kyliltä kuultua.


    • Hourematkat.

      Ahaa!

      Nyt siis saadaan kesäsota vähän samoin kuin aikoinaan kuuden päivän sota Israelissa 1960-luvulla!

      Ja vaikka kuulemma Suomen ja Israelin kansoilla on kohtalonyhteys niin on satavarmaa se,ettei tällainen skenaario tule kesällä,eikä koskaan myöhemminkään,
      toteutumaan.

      • Niin mutta..

        melko mielenkiintoiseksi asian tekee se että tappaja asteroidi on ennättänyt jo tuhota maan ennen kesäkuun 13. päivää kuten profeetat on ennustaneet ja todella erityisen äärettömän luotettava J anus Putkonen Verkkomediassa kirjoittanut!
        Normaali ihminen ei tuota ymmärrä, mutta ilmeisesti uskovaiset on rukoilleet asian puolesta ja Herran kokoaa maan uudestaan että profetiat pitäisivät paikkansa ja Venäjä voisi hyökätä Suomeen!

        http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=2835


    • Tzekoilua.

      Mielenkiintoiseksi asia tekevät myös muutkin seikat.

      Nimittäin:

      -13.5.2013 varma ylöstempaus.

      Sitten kuukautta myöhemmin eli 13.6.2013,se Venäjän vuosittainen hyökkäys Suomeen.

      -1.10.2013 erään profeetan hyväksymä virallinen ylöstempaus.

      Ja jossain välissä Jeevelinkin pitäisi palata.


      No,täytyy sanoa että taivaalliset tietokannat ovat taas kerran täysin sekaisin siinä missä profeetatkin sekä uni-ja muiden näkyjen näkijätkin.

      • Niin,

        mutta jospa onkin niin ettei näitä ymmärrä kuin kaikkein oikeimmassa olevat uskovaiset, ja poikkeuksetta sellaiset kirjoittavat tälle palstalle.
        Asioille kyllä löytyy luonnollinen selitys kunhan kaikkein luotettavimmat profeetat katselevat muutaman yön unia.


      • Niin mutta

        Tämä venäläisten hyökkäys toteutuu varmuudella!
        J.Piho kirjoittaa seuraavanlaisesti asiasta:

        Pohjanmaalla asuva uskova mies kertoi minulle tänään 9.2.2013 puhelimessa, että hänelle annettiin 8.2.2013 näky, jossa ei näkynyt muuta kuin päivämäärä, joka oli 13.6.2013.
        Nyt meillä on tästä samasta päivästä kahden eri ihmisen todistus. He ovat toisistaan ja toisen sanomasta tietämättä saaneet saman päivämäärän 13.6.2013. Raamatun mukaan jokainen asia tulisi vahvistaa kahden tai kolmen todistajan sanalla.
        Nyt meillä on jo kaksi todistajaa mikä riittää.

        -Painakaa siis mieleenne että asia on varmistettu koska kaksi todistajaa riittää joten Piho itsekin on vakuuttunut asiasta.


    • ???

      ???

    • KTS (Ei kirj.)

      :O

    • Pelastussanomat:

      Pelastussanomat TIETÄÄ Uuno Turhapurossa olleen maininnan Suomen katkaisusta jostain Konneveden kohdalta olevan profetia venäläisten Suomen miehityksestä. Tämän äärimmäisen hirmuisen uskomattoman paljastuksen jälkeen voimmekin käydä etsimään muita vastaavanlaisia salattuja viestejä Uuno Turhapuro-elokuvista!
      ______________________________________________________________
      21.6.2012
      Uuno Presidenttinä päätti jakaa Suomen "jostain tosta Konnenveden kohdalta kahtia" tasan kaksikymmentä vuotta sitten elokuvassaan, Uuno Turhapuro Tasavallan Presidentti, elokuvassa.
      http://www.youtube.com/watch?v=B_-q1U5Gtlg&feature=relmfu
      ...kohdassa 33:10 jälkeen.

      Saattaa herättää ajatuksia... ???
      ______________________________________________________________

    • Ingenjör_81

      Ja Herra sanoi saatanalle: "Mistä sinä tulet?" Saatana vastasi: "Maata kiertämästä ja kuljeksimasta ja tarkkailemasta viimeisiä kristtittyjä." Ja Herra sanoi saatanalle: "Oletko pannut merkille viimeisen ajan kristityt - miten nuhteettomia, miten rehellisiä, miten Jumalaa pelkääviä ja Kristusta rakastavia he ovat? Miten he yrittävätkään karttaa pahaa?" Sitten saatana vastasi Herralle: "Niin, mutta otahan pois se aitaus, jonka olet rakentanut heidän ympärilleen. Job ei olisi hylännyt sinua köyhyydessään, mutta sinun ei tarvitse kuin lisätä ja siunata kaikkia viimeisen ajan kristittyjä yli kaiken sen, mitä Jobilla oli, niin saat nähdä, mitä tapahtuu. Anna heille kaikille omaisuutta yltäkylläisesti niin kuin Jobille. Rakenna heille hienot, uudet kodit. Anna heille hienoja autoja, rahaa ja kaikenlaisia laitteita niin paljon kuin tarvitsevat. Hukuta heidät asuntovaunuihin, veneisiin, ulkomaanmatkoihin, hienoihin vaatteisiin, eksoottisiin ruokiin, maatiloihin ja säästötileihin. Saat nähdä kuinka käy viimeisille kristityille, kun heistä tulee kylläisiä, rikkaita, kun he saavat lisää tavaroita ja kun he eivät enää tarvitse mitään. He hylkäävät Jumalan ja heistä tulee itsekeskeisiä.

      -- David Wilkerson, Näky 1974

      • KTS (Ei kirj.)

        ...ja iskeppäs vielä israelfanituksen demoni niitä riivaamaan niin avot!

        Hornan tuuttiin valmista tavaraa!


      • Wivid Dalkersson.
        KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        ...ja iskeppäs vielä israelfanituksen demoni niitä riivaamaan niin avot!

        Hornan tuuttiin valmista tavaraa!

        Joo,ja tähän israelfanituksen demoniin pitää tietysti lisätä myös 144 000 säkkipukuista ja hallelujaa huutoa karjuvaa todistajaa...


    • asdfghijkl

      Kesäkuun 13 pv on suuri tapahtuma, sillä Jupiter on auringon takana tuolloin hetken aikaa ja silloinhan auringon suunnan vetovoima kasvaa hiukan ja vetää ihmisiä ylöspäin eli voisi olla ainakin pieni tempominen ylöspäin tuolloin! On tuo juuri Raamatussa mainittu ylöstempaaminen?

      • Jumalan Taivaat

        3.6.2013

        Sattumalta osui silmään ulkomaiselta foorumilta linkki juttuun, joka käsittelee magneettisen navan vaihtumista ja sen mahdollisia seurauksia. Maan magneettinen napahan on nyt siirtymässä hurjaa vauhtia kohti Siperiaa ja jotkut ovat ennustaneet magneettisen navan vaihtumista parin vuoden sisällä. Ja mitä siitä seuraa, Luoja sen tietää.

        Tuossa artikkelissa mainitaan auringon-Jupiterin-maan -linjaan asettumisen mahdollisena liipaisimena magneettisen navan kääntymiselle. Asiantuntemukseni ei kylläkään riitä kertomaan, voisiko tuo 13.6. taivaallinen tapahtuma aikaansaada tällaista enkä varmasti ryhdy ennustamaan mitään.

        Toisin sanoen, tuo 13.6. ei siis olekaan aivan mitätön päivä ainakaan mitä tulee taivaankappaleiden tapahtumiin.


        Magnetic Pole Shift
        http://www.halexandria.org/dward761.htm


      • Vai niin.
        Jumalan Taivaat kirjoitti:

        3.6.2013

        Sattumalta osui silmään ulkomaiselta foorumilta linkki juttuun, joka käsittelee magneettisen navan vaihtumista ja sen mahdollisia seurauksia. Maan magneettinen napahan on nyt siirtymässä hurjaa vauhtia kohti Siperiaa ja jotkut ovat ennustaneet magneettisen navan vaihtumista parin vuoden sisällä. Ja mitä siitä seuraa, Luoja sen tietää.

        Tuossa artikkelissa mainitaan auringon-Jupiterin-maan -linjaan asettumisen mahdollisena liipaisimena magneettisen navan kääntymiselle. Asiantuntemukseni ei kylläkään riitä kertomaan, voisiko tuo 13.6. taivaallinen tapahtuma aikaansaada tällaista enkä varmasti ryhdy ennustamaan mitään.

        Toisin sanoen, tuo 13.6. ei siis olekaan aivan mitätön päivä ainakaan mitä tulee taivaankappaleiden tapahtumiin.


        Magnetic Pole Shift
        http://www.halexandria.org/dward761.htm

        Tuokin viestisi on tyhjänpäiväistä huuhaata kuten suurin osa tämän palstan kirjoituksista.
        -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
        http://www.tiede.fi/artikkeli/631/miten_kay_kun_magneettinavat_kaantyvat_


      • Jumalan Taivaat
        Vai niin. kirjoitti:

        Tuokin viestisi on tyhjänpäiväistä huuhaata kuten suurin osa tämän palstan kirjoituksista.
        -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
        http://www.tiede.fi/artikkeli/631/miten_kay_kun_magneettinavat_kaantyvat_

        Löydät kyllä tietoa magneettisen navan nopeasta siirtymisestä myös ns. virallisista lähteistä.

        Ja tuohon taivaallisen ilmiön liittymiseen tähän magneettisten napojen siirtymiseen kirjoitin, etten siihen osaa ottaa kantaa enkä mitään ennusta.

        Etkö ymmärrä kirjoitettua tekstiä?


      • Vai niin.
        Jumalan Taivaat kirjoitti:

        Löydät kyllä tietoa magneettisen navan nopeasta siirtymisestä myös ns. virallisista lähteistä.

        Ja tuohon taivaallisen ilmiön liittymiseen tähän magneettisten napojen siirtymiseen kirjoitin, etten siihen osaa ottaa kantaa enkä mitään ennusta.

        Etkö ymmärrä kirjoitettua tekstiä?

        Vaikea on kenenkään sivullisen ymmärtää kun edes itse et ymmärrä kirjoittamaasi.
        Maapallo ei enää toista viestiä kirjoittaessasi mielestäsi kuulu taivaankappaleisiin vaikka ensin väität oikein linkkien kanssa
        "tuo 13.6. ei siis olekaan aivan mitätön päivä ainakaan mitä tulee taivaankappaleiden tapahtumiin"
        ja kuitenkin otat pihomaisen vastuuvapauden
        "enkä varmasti ryhdy ennustamaan mitään".

        Asia on osaltani loppuunkäsitelty, sillä minulle opetettiin jo pienenä ollessani ettei hullujen ja yksinkertaisten kanssa kannata väitellä. Siitä ei loppua tule.


      • Jumalan Taivaat
        Vai niin. kirjoitti:

        Vaikea on kenenkään sivullisen ymmärtää kun edes itse et ymmärrä kirjoittamaasi.
        Maapallo ei enää toista viestiä kirjoittaessasi mielestäsi kuulu taivaankappaleisiin vaikka ensin väität oikein linkkien kanssa
        "tuo 13.6. ei siis olekaan aivan mitätön päivä ainakaan mitä tulee taivaankappaleiden tapahtumiin"
        ja kuitenkin otat pihomaisen vastuuvapauden
        "enkä varmasti ryhdy ennustamaan mitään".

        Asia on osaltani loppuunkäsitelty, sillä minulle opetettiin jo pienenä ollessani ettei hullujen ja yksinkertaisten kanssa kannata väitellä. Siitä ei loppua tule.

        Kyllä minä ymmärrän oikein hyvin, mitä kirjoitin ja yleensä mitä kirjoitan. Halusin ihan viattomasti viestilläni antaa jollekin mielenkiintoista tutkittavaa ja pohdittavaa ryhtymättä itse väittämään tai ennustamaan mitään.

        Mutta näköjään joillakin on pakottava sisäinen tarve ryhtyä loukkaamaan halventavilla ja perättömillä ilmaisuilla. Mutta niilläpä vahingoitat vain itseäsi.


    • entä sää

      Ja mitä sitten nämä sää jututkin. Nytkin on niin kuuma ettei nukuttua saa. Onko sääkin muuttunut? Mistä tämä johtuu?

      • Voi hyvänen aika.

        Ja talvella oli lunta pakkasesta puhumattakaan ettei oikein voinut telttailla tai muuten nukkua ulkosalla.
        Onko sääkin muuttunut ja mistä ihmeestä tuo oikein johtuu?


      • entä sää, todellakin!

        Niinpä, Jokioisissa lommontui viime viikollazautoja raekuurossa(rakeet 3,5 cm halkaisijaltaan). Jossainpäin lensi naisihminen trombin mukana, teltoista ym. puhumattakaan. Lempäälässä olisi eilen voinut tehdä lumiukkoja. Tiet olivat liukkaita ja sohjoisia(ei vedestä kuitenkaan). Tampereen keskustassa oli 50 cm vettä ja kansa jopa uikin bikineissään kadulla. Joo ihan tuiki tavallista.


    • huu vai haa

      Mitä ne tänne hyökkäis, ei mitän järkeä. Huuhaa näkyjä.

      • Haarpittaako?

        Eivät ne tosiaankaan hyökkää tänne.

        Eivät edes 13.6.2013 tai muulloinkaan eli myös 13.6.2013 on ihan normi päivä.

        Se on ihan normi päivä riippumatta lainkaan siitä,että missä asemassa kukin aurinkokuntamme planeetta silloin mahtaa olla.

        Sitä paitsi on jo kaun sitten todettu se,ettei aurikokuntamme planeetoilla ole mitään vaikutusta maapallon oloihin.


    • eräs tavallinen...

      Kyllä Piholla pitäisi olla jotain kanttia ottaa vastaan ja julkaista koko kansan puitavaksi kaikkia tätien sielunpurkauksia. Miten mahtaa tämä nainen jaksaa kun päivämäärä tulee ja menee.
      Ei sielunhoidollisessa mielessä olet tuollaiset kaikenkansan profetiapalstat hyväksi. Kyllä vahvoilla ihmisillä pitää olla vastuu suojella heikkoja joutumasta julkisen häpeän alle.
      En ymmärrä Pihoa.

      • Oikein kirjoitit.

        Tosin Piho on itsekin kirjoittanut lukemattomia määriä vuosikymmeniä persiilleen menneitä "profetioita", joten hän on oppinut ettei turhaan kannata enää pilata omaa mainettaan vaan antaa muiden häväistä itsensä tarjoamalla kotisivunsa toisten käyttöön.
        Halukkaita idiootteja riittää siihen hommaan ja Piho voi vetäytyä kaikesta vastuusta kuten on ilmoittanutkin.


    • KTS (Ei kirj.)

      Ennää yhexän päivää ja köklöpölöttäjäkin saa kyytiä!

      • Aivan.

        Ei näytä niin kovin vahvasti povaritkaan luottavan omiin houreisiinsa ja jumalaansa, koska siinä tapauksessa he astuisivat julkisuuteen omalla nimellään ja kuvallaan mitään salailematta.


      • Kudusentaan,no ei!
        Aivan. kirjoitti:

        Ei näytä niin kovin vahvasti povaritkaan luottavan omiin houreisiinsa ja jumalaansa, koska siinä tapauksessa he astuisivat julkisuuteen omalla nimellään ja kuvallaan mitään salailematta.

        Niinpä niin eli mitään sihen lisäämättä ja mitään siitä salaamatta tahdon tuoda esille sen,että minä otan täyden vastuuvapauden kaikista niistä jorinoista ja myös niistä,että mitä näkyjä/profetiota minun foorumillani on esille tullut.


      • Just nii.
        Kudusentaan,no ei! kirjoitti:

        Niinpä niin eli mitään sihen lisäämättä ja mitään siitä salaamatta tahdon tuoda esille sen,että minä otan täyden vastuuvapauden kaikista niistä jorinoista ja myös niistä,että mitä näkyjä/profetiota minun foorumillani on esille tullut.

        Peraatteessahan on sama asia jos hulluille annettaisiin konekiväärit panosvöineen ja kun melkoisella varmuudella etukäteen tiedettäisiin mitä tapahtuu niin sitä varten kirjoitettaisiin vastuuvapaus pihomaiseen tyyliin:

        Älköön siis kukaan toimiko tai olko toimimatta elämänsä ratkaisuissa jollain tietyllä tavalla ja tulko sitten jälkeen päin syyttämään minua, koska teki mitä teki tai jätti tekemättä.
        Jokainen vastaa oman elämänsä valinnoista itse.


    • Lukija2013

      No. Venäjä on tänään ilmoittanut ryhtyvänsä toimiin, jos Suomi ja Ruotsi liittyvät Natoon ja ettei se aio katsella tilanteen etenemistä puuttumatta asiaan.

      Että sellaista. Ehkä puuttuminen ei tule vielä 13 päivä, mutta mielenkiintoista on, miten Venäjäsuhteet alkavat mennä aika tiukoiksi keskusteluiksi.

      Venäjän pelkoa profetioina, unina ja näkyinä on koettu niin kauan kuin olen elänyt, mutta niille ei tosiasiallisesti voi pelkästään viitata kintaalla.

      Kiintoisaa esimerkiksi tällä hetkellä on se, että reaalipolitiikassa todennäköisyydet Venäjän ikäville toimille alkavat lisääntyä.

      http://www.acus.org/natosource/russia-has-react-if-sweden-and-finland-join-nato-medvedev

      • KTS (Ei kirj.)

        Jätit sitten kertomatta sen Medvedevin viestin olennaisimman ytimen, että "Suomi ja Ruotsi toki voivat vapaasti tehdä puolustuspoliittisia päätöksiä suvereeneina valtioina".

        Putosit siihen samaan venäjähyökkäägoogmellerwilkersonpihomaa soppaan...

        bulb..


      • Idän miekka

        11.6.2013

        Venäjä on aloittanut yllätysharjoitukset (surprise alert exercise) puolustusvoimissaan tänä vuonna helmikuussa. Tämänpäiväiseksi (11.6.2013) ilmoitettu on jo ainakin toinen tänä vuonna.

        Venäjän puolustusvoimien mukaan näiden yllätysharjoitusten tarkoituksena on testata puolustusvoimien eri yksiköiden jatkuvaa taisteluvalmiutta.

        Tämänpäiväiseen harjoitukseen osallistuu parisenkymmentä uudelleenkäyttöön otettua ilmavoimien hävittäjää ja helikopteria. Puolustusministeriön ilmoituksen mukaan ne siirretään kotikentiltä läntisen Venäjän ilmakentille. Tarkempi alue pidetään salaisuutena.


        Kommentti:

        Ei kaiketi näitäkään turhan päiten lennätetä, vieläpä nyt lännen suuntaan, ehkä lähellä Suomen rajoja. Jokuhan tarkoitus tälläkin on. Ehkäpä valmistautuvat suorittamaan Jumalan määräämän rangaistuksen Hänestä ja Kristuksesta luopuneelle lännelle, myös Suomelle.

        Ehkäpä joitakin näistä lentelee yllätysharjoituksessa:

        http://www.youtube.com/watch?v=V-4cZ1Wl2s0


        Lainaus artikkelista:

        http://en.rian.ru/military_news/20130611/181608228/Russia-Scrambles-Combat-Aircraft-in-Snap-Alert-Drills.html

        Russia Scrambles Combat Aircraft in Snap Alert Drills

        MOSCOW, June 11 (RIA Novosti) – The Russian Air Force has redeployed some 20 combat aircraft and helicopters from their home bases to forward airfields in western Russia as part of a new round of snap combat readiness check of the Russian military, the Defense Ministry said.

        The drills involve Sukhoi Su-24 Fencer fighter-bombers, Sukhoi Su-27 Flanker fighter jets, Mi-8 combat transport helicopters and Mi-24 Hind attack helicopters based in the Western Military District.

        “On June 11, the aircraft will carry out combat training missions in designated regions previously unknown to pilots,” the ministry said in statement on Monday.

        According to the plan of the exercises, the Su-24 planes will carry out bombing and missile-launching missions under Su-27 screening, while Mi-8 helicopters will launch a tactical assault under Mi-24 screening.

        The surprise alert exercise, ordered by Russia's General Staff chief Col. Gen. Valery Gerasimov, is part of a series of random checks of the Russian armed forces that began in February.

        The most recent drills in May involved units of the Russian Aerospace Defense Forces, strategic and long-range transport aircraft.

        The Defense Ministry has said random inspections will now be conducted on a regular basis to insure constant combat readiness of the armed forces.


      • Idän miekka
        Idän miekka kirjoitti:

        11.6.2013

        Venäjä on aloittanut yllätysharjoitukset (surprise alert exercise) puolustusvoimissaan tänä vuonna helmikuussa. Tämänpäiväiseksi (11.6.2013) ilmoitettu on jo ainakin toinen tänä vuonna.

        Venäjän puolustusvoimien mukaan näiden yllätysharjoitusten tarkoituksena on testata puolustusvoimien eri yksiköiden jatkuvaa taisteluvalmiutta.

        Tämänpäiväiseen harjoitukseen osallistuu parisenkymmentä uudelleenkäyttöön otettua ilmavoimien hävittäjää ja helikopteria. Puolustusministeriön ilmoituksen mukaan ne siirretään kotikentiltä läntisen Venäjän ilmakentille. Tarkempi alue pidetään salaisuutena.


        Kommentti:

        Ei kaiketi näitäkään turhan päiten lennätetä, vieläpä nyt lännen suuntaan, ehkä lähellä Suomen rajoja. Jokuhan tarkoitus tälläkin on. Ehkäpä valmistautuvat suorittamaan Jumalan määräämän rangaistuksen Hänestä ja Kristuksesta luopuneelle lännelle, myös Suomelle.

        Ehkäpä joitakin näistä lentelee yllätysharjoituksessa:

        http://www.youtube.com/watch?v=V-4cZ1Wl2s0


        Lainaus artikkelista:

        http://en.rian.ru/military_news/20130611/181608228/Russia-Scrambles-Combat-Aircraft-in-Snap-Alert-Drills.html

        Russia Scrambles Combat Aircraft in Snap Alert Drills

        MOSCOW, June 11 (RIA Novosti) – The Russian Air Force has redeployed some 20 combat aircraft and helicopters from their home bases to forward airfields in western Russia as part of a new round of snap combat readiness check of the Russian military, the Defense Ministry said.

        The drills involve Sukhoi Su-24 Fencer fighter-bombers, Sukhoi Su-27 Flanker fighter jets, Mi-8 combat transport helicopters and Mi-24 Hind attack helicopters based in the Western Military District.

        “On June 11, the aircraft will carry out combat training missions in designated regions previously unknown to pilots,” the ministry said in statement on Monday.

        According to the plan of the exercises, the Su-24 planes will carry out bombing and missile-launching missions under Su-27 screening, while Mi-8 helicopters will launch a tactical assault under Mi-24 screening.

        The surprise alert exercise, ordered by Russia's General Staff chief Col. Gen. Valery Gerasimov, is part of a series of random checks of the Russian armed forces that began in February.

        The most recent drills in May involved units of the Russian Aerospace Defense Forces, strategic and long-range transport aircraft.

        The Defense Ministry has said random inspections will now be conducted on a regular basis to insure constant combat readiness of the armed forces.

        11.6.2013

        Aika hyvin aavistettu niin alueellisesti kuin ajallisesti. Lähelle tuli ja ylikin ns. rajojen. Eikä liene epäselvää, ketä vastaan tämä yllätysharjoitus ainakin suuntautui.
        Mitähän muuta yllätystä on luvassa Jumalan tietämällä ajoituksella - vai lieneekö enää yllätys laisinkaan? Vaiko lukemattomien profetioiden, näkyjen, unien, aavistusten, johtopäätösten sekä Jumalan Sanan ja Lain syy- ja seuraussuhteiden täyttymys?

        Huomattavan paljon on upeita joutsenia, usein pareittain mutta monesti useampiakin lentänyt ylitseni huutaen ja kuin huomiota puoleensa kerjäten kahden viime kesän aikana. Jospa ne ovat niitä Iivanan joutsenia.

        http://www.hs.fi/kotimaa/Venäjä loukkasi taas Suomen ilmatilaa ilmassa hävittäjiä ja pommittajia/a1370947051009

        Venäjä loukkasi taas Suomen ilmatilaa – ilmassa hävittäjiä ja pommittajia


      • Kraak kraak.
        Idän miekka kirjoitti:

        11.6.2013

        Aika hyvin aavistettu niin alueellisesti kuin ajallisesti. Lähelle tuli ja ylikin ns. rajojen. Eikä liene epäselvää, ketä vastaan tämä yllätysharjoitus ainakin suuntautui.
        Mitähän muuta yllätystä on luvassa Jumalan tietämällä ajoituksella - vai lieneekö enää yllätys laisinkaan? Vaiko lukemattomien profetioiden, näkyjen, unien, aavistusten, johtopäätösten sekä Jumalan Sanan ja Lain syy- ja seuraussuhteiden täyttymys?

        Huomattavan paljon on upeita joutsenia, usein pareittain mutta monesti useampiakin lentänyt ylitseni huutaen ja kuin huomiota puoleensa kerjäten kahden viime kesän aikana. Jospa ne ovat niitä Iivanan joutsenia.

        http://www.hs.fi/kotimaa/Venäjä loukkasi taas Suomen ilmatilaa ilmassa hävittäjiä ja pommittajia/a1370947051009

        Venäjä loukkasi taas Suomen ilmatilaa – ilmassa hävittäjiä ja pommittajia

        Kylläpäs eräät sotaprofeetat ovat todella herkkinä kun "se" päivämäärä lähestyy.

        Mutta kuten aina ennenkin täysin turhaan koska se Idän miekka ei tänne iske.

        Ai niin,mä näin tässä äskettäin parin variksen lentävän tuonne idän suuntaan.

        Mitähän se mahtaa ennustaa?


    • ohimennen vain

      En usko noihin tätien ilemestyksiin, mutta kyllähän politikkojen sanat ja lupaukset ovat sitä sun tätä, kun diplomaattiset ja ihan sopimuspohjaiset liitosopimuset eivät ole pitäneet. Siitä on ihmiskunnan historiassa surullisen paljon esimerkkejä.

      • Että näin.

        Uutinen eilisestä iltalehdestä.

        Suomi ja Ruotsi tarkkailulennolle Venäjälle.

        Suomi tekee Open Skies-tarkkailulennon Venäjälle,kertoo pääesikunta.

        Tarkkailulento ulottuu maanantantaista torstaille.Tarkkailulento suoritetaan yhdessä ruotsalaisten kanssa.Koneena käytetään Ruotsin Open Skies-tarkkailukonenetta Saab 340 B:tä.

        Suomen yhdeksän hengen tehtäväryhmän johtajana toimii eversti Kimmo Juutilainen Ilmavoimien esikunnasta.Lisäksi ryhmään kuuluu kuusi ruotsalaista.

        Open Skies (avoin taivas) on sopimus,jonka tavoitteena on edistää avoimuutta ja turvallisuutta Euroopassa.Sopimus mahdollistaa jäsenvaltioiden tarkkailu-ja kuvauslennot toistensa ilmatilassa ennalta laadittujen lentosuunnitelmien mukaisesti.Suomi liittyi sopimukseen vuonna 2003.

        Että tällaista tällä viikolla tapahtuu Venäjän ilmatilassa.Sitä paitsi tähän Open Skies-sopimuksen piiriin kuuluu 30 valtiota ja myös Venäjä on allekirjottanut
        Open Skies-sopimuksen.


      • Pouko Jiho
        Että näin. kirjoitti:

        Uutinen eilisestä iltalehdestä.

        Suomi ja Ruotsi tarkkailulennolle Venäjälle.

        Suomi tekee Open Skies-tarkkailulennon Venäjälle,kertoo pääesikunta.

        Tarkkailulento ulottuu maanantantaista torstaille.Tarkkailulento suoritetaan yhdessä ruotsalaisten kanssa.Koneena käytetään Ruotsin Open Skies-tarkkailukonenetta Saab 340 B:tä.

        Suomen yhdeksän hengen tehtäväryhmän johtajana toimii eversti Kimmo Juutilainen Ilmavoimien esikunnasta.Lisäksi ryhmään kuuluu kuusi ruotsalaista.

        Open Skies (avoin taivas) on sopimus,jonka tavoitteena on edistää avoimuutta ja turvallisuutta Euroopassa.Sopimus mahdollistaa jäsenvaltioiden tarkkailu-ja kuvauslennot toistensa ilmatilassa ennalta laadittujen lentosuunnitelmien mukaisesti.Suomi liittyi sopimukseen vuonna 2003.

        Että tällaista tällä viikolla tapahtuu Venäjän ilmatilassa.Sitä paitsi tähän Open Skies-sopimuksen piiriin kuuluu 30 valtiota ja myös Venäjä on allekirjottanut
        Open Skies-sopimuksen.

        Profetia siis toteutuu! Tämä aloittaa sodan. Suomalaiset lentävät tarkkailulennollaan semmoiselle alueelle, että Putin ei tykkääkään. Tankit ja sotavoimathan ovat jo rajalla valmiiksi odottamassa, valtavat joukkojensiirrot Karjalaan on tunnetusti jo tehty aiemmin.

        VENÄJÄN MIEHITYS ALKAA 13.6.2013! Muistetaan myös pelästyssanoma ja HV, jotka ovat myös varmuudella ennustaneet miehityksen. Puolet Suomesta miehitetään nyt, Kotka-Kouvola-Mikkeli-Kuopio-Iisalmi-Oulu -linjan länsipuoli ja Lappi kokonaan. Tämä on kolminkertaisesti varmistettu profetia. Vain Jouko Piho osasi ennustaa myös päivämäärän. Tämä muistetaan vielä tuhatvuotiskaudella! Eivät taida nuo muut profeetat ollakaan kaikkein kunnioitetuimpia Jeesuksen ylipappeja ja -tuomareita, kun eivät rohkeasti osanneet ennustaa myös oikeaa päivämäärää kuten Piho.


      • --!--
        Pouko Jiho kirjoitti:

        Profetia siis toteutuu! Tämä aloittaa sodan. Suomalaiset lentävät tarkkailulennollaan semmoiselle alueelle, että Putin ei tykkääkään. Tankit ja sotavoimathan ovat jo rajalla valmiiksi odottamassa, valtavat joukkojensiirrot Karjalaan on tunnetusti jo tehty aiemmin.

        VENÄJÄN MIEHITYS ALKAA 13.6.2013! Muistetaan myös pelästyssanoma ja HV, jotka ovat myös varmuudella ennustaneet miehityksen. Puolet Suomesta miehitetään nyt, Kotka-Kouvola-Mikkeli-Kuopio-Iisalmi-Oulu -linjan länsipuoli ja Lappi kokonaan. Tämä on kolminkertaisesti varmistettu profetia. Vain Jouko Piho osasi ennustaa myös päivämäärän. Tämä muistetaan vielä tuhatvuotiskaudella! Eivät taida nuo muut profeetat ollakaan kaikkein kunnioitetuimpia Jeesuksen ylipappeja ja -tuomareita, kun eivät rohkeasti osanneet ennustaa myös oikeaa päivämäärää kuten Piho.

        Näin on käynyt, eli onko -jarmo- ja Veijonen pudonneetkin tämän takia varavaltuutetun paikalle kaikkein korkeimpia pyhiä ja ylipappeja valittaessa, mutta toisaalta heidän ansioikseen voidaan katsoa muita yhtä ansiokkaasti paljastettuja ja erittäin runsaslukuisia päivämääriä tapahtumille!
        Nyt kylläkin aiheuttaa hieman miettimistä se että antaisimmeko kunnian kyseisessä asiassa naisprofeetta Pauliinalle, vai myönnämmekö sen kuitenkin herra Piholle.
        Olisihan tässä mahdollisuus käydä eräänlainen tasoitusajo jo runsaasti kisoja käyneen ja niihin tottuneen Pihon, sekä mustan hevoisen (vaiko hallavan, punaisen ellei valkoisen) tamma-Pauliinan kesken.


      • Bänät.
        --!-- kirjoitti:

        Näin on käynyt, eli onko -jarmo- ja Veijonen pudonneetkin tämän takia varavaltuutetun paikalle kaikkein korkeimpia pyhiä ja ylipappeja valittaessa, mutta toisaalta heidän ansioikseen voidaan katsoa muita yhtä ansiokkaasti paljastettuja ja erittäin runsaslukuisia päivämääriä tapahtumille!
        Nyt kylläkin aiheuttaa hieman miettimistä se että antaisimmeko kunnian kyseisessä asiassa naisprofeetta Pauliinalle, vai myönnämmekö sen kuitenkin herra Piholle.
        Olisihan tässä mahdollisuus käydä eräänlainen tasoitusajo jo runsaasti kisoja käyneen ja niihin tottuneen Pihon, sekä mustan hevoisen (vaiko hallavan, punaisen ellei valkoisen) tamma-Pauliinan kesken.

        Kyllähän se kunnia varmaan miespuoleiselle profeetalle kuuluu koska naistenhan
        pitää vaieta seurakunnassa.Näin ollen he eivät siis saa profetoida saati ennustella
        mitään muutakaan.

        Tuskinpa tuo Open skies-tarkkailulento Putinia huolestuttaa koska hänellä taitaa olla paljon muutakin tekemistä.Kuten vaikka etsiä uusi puoliso kun entisestä tuli bänät.


    • Tosi on

      Tukholman profetia on Herran antama.

      Piho on tehnyt todella paljon hallaa tälle profetialle, levittämällä kritikittömästi kahta paholaisen eksytystä hyökkäysajankohdasta. Piho on niin innokas politikko, että sekottaa profetiat politikointiin.

      Pihon sivustossa on niin paljon vääriä profetioita, että on turvallisempaa, ettette lue niitä.

      • takapuoli vankka

        Vaan luetaanhan sitä Aku Ankkaakin.


    • Hölmölän uutiset

      On kummallista, että höyryäminen jatkuu, jatkuu. ... Pihon sivustossako sitä väärää on? Siellä on just sitä, mitä ihmiset sinne lähettää. Mutta mitäs täällä on? Vai Piho se on tehnyt hallaa. Vai niin. Vai sekoittaa politiikan profetioihin, vai niin. Kuule, kirjoitan hitaasti, että ehdit mukaan. Mitähän politiikkaa tarkoitat, sosiaalipolitiikkaa vai puoluepolitiikkaa? Ne kumpikin kuuluvat suoraan profetioihin. Raamatunmukainen politiikka ja profetiat tulevaisuudesta muuttuu valoisammiksi. Jumalaton meno päällä kansalla niin taatusti Herra muistuttaa profetioilla, jotka ei ole "hunajaa."

    • KTS (Ei kirj.)

      Tää käy jännäx tää!
      :O

      • ei jännäri

        Ylihuomenna siinä ei ole enää mitään jännää.


      • ei jännäri kirjoitti:

        Ylihuomenna siinä ei ole enää mitään jännää.

        Mutta huomenna on...

        Vähän kuin lottoaisi, mutta "voiton" todennäköisyys on pienempi. :)


    • Piho julkaisee ja

      koska joku kokoomuksen pro-Nato fanaatikko levitää näitä pelottelu profetioita jotta pieni EU-suomi liityisi Natoon! Apu ja turva tulee vain Jeshualta , turhaan ihmiset vartioi ellei Jumala valtiota vartioi!

      • Ei.

        Älä valehtele ja yritä kääntää asiaa toisenlaiseksi kuin mitä se on vaikka uskovainen oletkin. Etkö edes yhden kerran kykene rehellisyyteen ja tutkisit omia vaikuttimiasi ennen kuin kirjoitat yleisellä palstalla houreitasi.
        Et näköjään.


      • Naivastato.

        Onko Jeshuallakin ihkun oma taivaallinen puolustusliitto ja Herralla valtioiden vartioimisliike?


    • hyökkääkkkään

      Jaa huomenna venakko sitten hyökkää suomeen, tuskin malttaa nukkuakkaa ja mikä pettymy olisi jos eivät hyökkääkkään.

      Mistä syystä he muuten hyökkää, eikai sentään ihan huvikseen? tai miksei se ole ihan mukavaakin hyökkäillä.

      • Voijummijammi!

        Aivan. Olisi kyllä mielenkiintoista tietää että mikä saa Venäjän hyökkäämään Suomeen? Tätä olen aiemminkin kysynyt,mutta en ole järkevää vastausta saanut. Siis.. Mikä on se syy jonka takia Venäjän armeija tunkeutuu Suomen alueelle?


      • Huom!
        Voijummijammi! kirjoitti:

        Aivan. Olisi kyllä mielenkiintoista tietää että mikä saa Venäjän hyökkäämään Suomeen? Tätä olen aiemminkin kysynyt,mutta en ole järkevää vastausta saanut. Siis.. Mikä on se syy jonka takia Venäjän armeija tunkeutuu Suomen alueelle?

        No tietysti se että profeetat on niin ennustaneet, ja koska he ovat saaneet salatut tietonsa suoraan jumalaltaan niin sen on pakko toteutua vaikkei mitään syytä ei-uskovaisen mielestä olisikaan.
        Huomista päivää ajatellen olisikin aiheellista että "Pauliina" tulisi rehellisesti esiintymään omalla nimellään ja kuvallaan julkisuuteen ja todistaisi kuinka luotettava ja varma Raamatun Jumalan profeetta hän onkaan. Muuten on tulkittava niin että hän häpeää Jumalaansa ja tunnustaa suoraan ettei kuitenkaan luota häneen, ja seurauksena on Raamatun mukaan ettei Herrakaan ole häntä aikanaan tunteva.


    • UskovaM1977

      Mä epäilen, että tämäkin profetia vaikkakin kahden ihmisen "vahvistama" on kuitenkin vain ihmismielen oma tuotos. Psykologisesti voisi teorisoida, että profetian synnytti ensinnäkin ihmisen oma usko siihen että joskus Venäjä tulee hyökkäämään Suomeen. Ehkäpä ihmisen pelkokin tähän. Toisena syynä sopivaksi ajankohdaksi valikoitui mielenkiintoinen päivämäärä 13.6.13. Päivämäärässä on jotain geometrista ja se valikoitui mielessä sopivaksi päiväksi. Päivän symmetrisyys herättää sellaisen mielenkiinnon, että kaksi ja varmaan useampikin ihminen miettii, että tänään tapahtuu jotain mielenkiintoista.

      Esimerkkinä että päivämäärällä 12.12.12 piti tapahtua jotain mitä ei tapahtunutkaan.

      Tänään voi olla hyvin rauhallinen normaali päivä. Uskon Raamattuun ja Jeesukseen toki. Mutta en usko ihan joka profetiaan. Herran käsiin tämäkin päivä kuten kaikki muutkin päivät.

      • Oikein!

        Kovin usein ei järkevät uskovaiset ole kirjoittaneet tälle palstalle, joten olet suorastaan harvinaisuuksiin lukeutuva.
        Kaikella todennäköisyydellä ihmismielen tutkijatkin selittäisivät asian jotakuinkin esittämäsi malliin.


      • UskovaM1977

        Ja näin meni sekin profetia mönkään. Kuten tavallista ja toisaalta onneksi. Osaan koetella jokseenkin profetiat ja uskon kyllä että Jumala voi antaa profetioita. Raamatussa on ne oikeat profetiat.

        Tässä on kolme vaihtoehtoa:

        1. Profetia oli ihmismielen oma tuotos --> mitään ei tapahtunut
        2. Profetia oli itse pääpirun antama valhe --> mitään ei tapahtunut
        3. Profetia oli oikea --> Jumala perui sen

        Mutta pääasia on, että se ei tapahtunut. Hyvä niin.


      • jepjepjepi
        UskovaM1977 kirjoitti:

        Ja näin meni sekin profetia mönkään. Kuten tavallista ja toisaalta onneksi. Osaan koetella jokseenkin profetiat ja uskon kyllä että Jumala voi antaa profetioita. Raamatussa on ne oikeat profetiat.

        Tässä on kolme vaihtoehtoa:

        1. Profetia oli ihmismielen oma tuotos --> mitään ei tapahtunut
        2. Profetia oli itse pääpirun antama valhe --> mitään ei tapahtunut
        3. Profetia oli oikea --> Jumala perui sen

        Mutta pääasia on, että se ei tapahtunut. Hyvä niin.

        Vaihtoehto 3.Jos profetia olisi ollut Jumalasta,ja hän olisi sen tuomion perunut,ja olisi siitä myös antanut selvän tiedon.


    • hyökkääkkään

      Ei ainakaan 13 päivän aamusella ole vielä hyökänneet, ilmeisesti hyökkäävät shoppailkemaan kun näyttää olevan hyviä tarjouksia. Venäläiset naiset ovat kauniita toivottavasti he hyökkäisivät, ainakin minun kaulaan vois joku niistä hyökätä, ai että..

      • tuleeko viesti kokonaan?

        En voi muutakuin ihmetellä näitä sekopääkirjoituksia, niinkuin tuo -jarmo- , jonka ajatusmaailma on yhtä sekamelskaa. Psykoottisella tavalla asioita assosioivaa. Ihmettelen miten on vartijan hommissa, tosin sairaus voi rajoittua kapeallekin alalle niin että jonkun elämän alueen pystyy hoitamaan. Eikä tuo Veijonenkaan järin terveeltä vaikuta. Huh huh. Onneksi täällä jotkut ei-uskovat koittavat palauttaa maanpinnalle ja realiteetteihin tervehenkisyydestä herkästi tempautuvia.


    • KTS (Ei kirj.)

      Kyllä mun mielest Piho vois jo kömpii ylös sieltä perunakuopastaan...

      • Raha jyllää!!

        Kyllähän J.Pj a kumppanit todellakin vähitellen voisivat nousta ylös niistä perunakuopistaan.

        Näin menetellen he sitten voivat ihan rauhassa odotella sitä joka vuotista syyshyökkäystä myös.

        Tässä päivällä kun kävin parissa marketissa,niin parkkipaikat olivat melko täynnä myös Venäjän rekisterissä olevia henkilöautoja.

        Ei siis panssarivaunuja.

        Ja kyllä niissä marketeissa kauppa kävi tosi hyvin ja myös venäläisillä oli ostoskärryt täynnä ja eräillä jopa kahdet kärryt.

        Mutta tällaista se on nykyaikoina eli kauppa se on mikä kannattaa ja se on se raha mikä jyllää eivätkä panssarivaunut!


      • Huom!
        Raha jyllää!! kirjoitti:

        Kyllähän J.Pj a kumppanit todellakin vähitellen voisivat nousta ylös niistä perunakuopistaan.

        Näin menetellen he sitten voivat ihan rauhassa odotella sitä joka vuotista syyshyökkäystä myös.

        Tässä päivällä kun kävin parissa marketissa,niin parkkipaikat olivat melko täynnä myös Venäjän rekisterissä olevia henkilöautoja.

        Ei siis panssarivaunuja.

        Ja kyllä niissä marketeissa kauppa kävi tosi hyvin ja myös venäläisillä oli ostoskärryt täynnä ja eräillä jopa kahdet kärryt.

        Mutta tällaista se on nykyaikoina eli kauppa se on mikä kannattaa ja se on se raha mikä jyllää eivätkä panssarivaunut!

        Kun vuosikymmeniä on ränkyttänyt samaa tarinaa venäläisten hyökkäyksestä, niin mitenkä enää voisi tunnustaa olevansa huijari sillä sehän olisi povarille hirmuinen nöyrtymisen paikka! Niinpä Pihokin jatkaa houreitaan totuttuun tyyliinsä ja väittää yhä uudelleen että profetiat tulee varmasti tapahtumaan joskus!
        Itseasiassa maailmassa ei liene kovinkaan montaa asiaa joista ei voitaisi antaa erilaisia ennusteita pelkällä päättelyllä ja niiden tapahtuvan "joskus", niin varmasti osuisi oikeaan.


    • jotain tolokkua

      Mitä hyötyä olis tämmöseen paska maahan hyökätä, ei mitään järkeä.

      • Tolkuton mullikka.

        No jos noin ajattelet niin muuta johonkin toiseeen maahan kuten vaikka Venäjälle...


    • Voi pikku Pihoa

      Pari tuntia jäljellä vuorokautta ja venäläisistä joukoista ei ole kuullunut mitään.

      Piho on niin oman itsekkään politikoinnin pyörteissä, että sekottaa profetiat ja paholaisen puheet keskenään politiikkan mausteena.

    • Esko Ihmettelijä

      Uskon kuten pihokin,että joskus venäjä hyökkää suomeen,.Pauliinan profetia on vielä avoin,sillä tätä päivää on vielä nelisen tuntia jäljellä.Jollei hyökkäystä tapahdu,on syytä olettaa,että kyseessä on väärä profeetta.Seurakuntien pitäisi ehdottomasti ottaa vastuu ,ja erottaa joukoistaan jokainen vääräksi profeetaksi osoitettu,jotka pilkkaavat Pyhää henkeä kertomalla asioita hänen nimissään jotka on todettu valheellisiksi.Ei profetioita pidä,eikä saa vaientaa,mutta ne on koeteltava.Profetia joka ei toteutunut,ei ole Jumalasta.-Vastuuta seurakunnille myös muissa asioissa.Minua on alkanut ärsyttää nämä lukuisat väärät profeetat kuten ilmarisen sivuiltakin on löytynyt useita päivämääriä siellä ,ja on vakuutettu varmoiksi,mutta valheiksi ne on paljastuneet,ne onkin räikeää Jumalan pilkkaa.En voi ketään tuomita,Nuhdelkoon,tai tuomitkoon Herra joka parhaiten kunkin teot ja motiivit tietää.

      • uskova jo 30 vuotta

        Profetiat tulisi todellakin koetella ensin, eikä alkaa levittelemään niitä ennen Jumalalta saatua lupaa. Turhia ennusteluja on aivan liikaa.


      • kaislikossa suhisee

        "Minua on alkanut ärsyttää nämä lukuisat väärät profeetat"

        Eli tarkemmin ilmaistuna kaikki povarit.


      • julkaisijalla on vastuu
        uskova jo 30 vuotta kirjoitti:

        Profetiat tulisi todellakin koetella ensin, eikä alkaa levittelemään niitä ennen Jumalalta saatua lupaa. Turhia ennusteluja on aivan liikaa.

        Varsinkin näitä päivämäärien latelijoita kannattaa ja tuleekin tutkia todella tarkasti. Olisi hyvä, jos profetioita tutkittaisiin mahdollisimman tarkoin ennenkuin julkistetaan. Ei vastuusta voi luikahtaa vaan toteamalla, että toimii vain julkaisijana. Ei tule julkaista ihan mitä hyvänsä. Tietyt kriteerit pitää olla, vaikkapa päivämääriä sisältävät tulisi järjestään jättää pois. Tällaiset hutiennustelut tekevät hallaa ja jonakin päivänä, kun onkin tosi kysymyksessä, ei kukaan enää välitä. Todetaan vaan, että näitähän huuhaajuttuja onkin jo ollut ja niin tämäkin on. Sitten se tapahtuu.....


      • kaislikossa suhisee
        julkaisijalla on vastuu kirjoitti:

        Varsinkin näitä päivämäärien latelijoita kannattaa ja tuleekin tutkia todella tarkasti. Olisi hyvä, jos profetioita tutkittaisiin mahdollisimman tarkoin ennenkuin julkistetaan. Ei vastuusta voi luikahtaa vaan toteamalla, että toimii vain julkaisijana. Ei tule julkaista ihan mitä hyvänsä. Tietyt kriteerit pitää olla, vaikkapa päivämääriä sisältävät tulisi järjestään jättää pois. Tällaiset hutiennustelut tekevät hallaa ja jonakin päivänä, kun onkin tosi kysymyksessä, ei kukaan enää välitä. Todetaan vaan, että näitähän huuhaajuttuja onkin jo ollut ja niin tämäkin on. Sitten se tapahtuu.....

        "Vaikkapa päivämääriä sisältävät tulisi järjestään jättää pois"

        Se onkin yksinkertaisin tapa välttää vastuu horinoistaan.


    • KTS (Ei kirj.)

      Piho! Tuu pois kellarista ja keitä iltakahvit!

    • Armas P.

      HUH, välttyipä sitten tämäkin, kiitos kaikille esirukoilijoille joita on täytynyt olla satoja ellei peräti tuhansia!.

      • Enemmän!

        Kyllä näin huomattavan suuremmanpuoleiseen asiaan on tarvittu VÄHINTÄIN 7x7x7x7x7 rukoilijaa jotka on itsensä tuhkalla ripotelleet ja heittäytyneet kasvot maatapäin SEITEMÄKSI päiväksi VÄKEVÄÄN rukoukseen! Ylös könyttyään puutunein ja jäykistynein jaloin ovat he ilmoille päästäneet karmivan VOI-HUUDON tämän maan ja kansan puolesta!
        Se on rankkaa puuhaa tuo rukoileminen.


    • Erottakaa paha.

      Venäjän hyökkäys suomeen on lastenleikkiä sen rinnalla mitä on vielä tulossa.Suomalaiset ovat pilkanneet Jumalaa niin pitkään,että on suorastaan ihmeellistä Jumalan pitkämielisyys tätä kansaa kohtaan.Hallituksemme ja aikojen laskijat nuo väärät profeetat ja pilkkaajat pitää siitä huolen.Jos Jumala olisi määrännyt että venäjä hyökkää maahamme,ja olisi tämän rangaistuksensa perunut,olisi hän myös sen ilmoittanut profeetalleen.Pisti vihaksi tuo Pauliina.Mikä oikeus sinulla on Herran nimessä ennustella omiasi.Eikö uskovia ole jo riittämiin pilkattu ,ja nyt teet heistä valehtelijoita itse keksityillä profetioillasi.!!!

      • kaislikossa suhisee

        "Eikö uskovia ole jo riittämiin pilkattu"

        Ei, koska keksitte aiheita päivittäin lisää.Tämäkin "profetia" uusitaan vuosittain, jos Venäjän hyökkäys toteutuisi vaikkapa 2097 niin miten se olisi enää mitenkään toteutunut profetia?

        Lotossakin todennököisyys jackpottiin kummasti nousee jos yhden rivin sijasta pelataankin miljoona riviä.Todennäköisyys nousee myös silloin kun pelataan joka viikko samoilla numeroilla.


    • nauran hih hih.

      Naurettavia nuo hyökkäys pelot.

      • Minäkin nauran...

        Niin nauran minäkin noille hyökkäyspeloille,ennustuksille ja profetiolle.

        Lisää naurun aihetta saa sellaisista kuvitelmista että J-la määräisi venäläiset hyökkäämään Suomeen ja sitten peruisi antamansa määräyksen.

        Joidenkin J-la on siis vain sodan J-la eikä mikään rauhanjumala.

        Nyt kun tuo eräiden hartaasti odottama venäläisten suorittama "rangaistusretki"
        Suomeen ei taaskaan toteutunut,niin sen sijalle on keksitty jotain muuta.

        Kuten esimerkiksi se,että Suomen kansa on aina hallitusta myöten pilkannut
        J-laa niin pitkään että aivan heti kohta pian J-la suuttuu ja Suomea kohtaavat
        hirvittävät rangaistukset.

        No,sellainen kuvitelma ei ole mitenkään uusi vaan se on eri muodoissa tuotu
        esille jo muutaman vuoden ajan.

        Kohta joku vastaa siihen tyyliin että kyllä teidän pilkkaajien nauru loppuu kun Herra aloittaa tositoimet rangaistakseen Suomea.


      • Vai muutaman vuoden!
        Minäkin nauran... kirjoitti:

        Niin nauran minäkin noille hyökkäyspeloille,ennustuksille ja profetiolle.

        Lisää naurun aihetta saa sellaisista kuvitelmista että J-la määräisi venäläiset hyökkäämään Suomeen ja sitten peruisi antamansa määräyksen.

        Joidenkin J-la on siis vain sodan J-la eikä mikään rauhanjumala.

        Nyt kun tuo eräiden hartaasti odottama venäläisten suorittama "rangaistusretki"
        Suomeen ei taaskaan toteutunut,niin sen sijalle on keksitty jotain muuta.

        Kuten esimerkiksi se,että Suomen kansa on aina hallitusta myöten pilkannut
        J-laa niin pitkään että aivan heti kohta pian J-la suuttuu ja Suomea kohtaavat
        hirvittävät rangaistukset.

        No,sellainen kuvitelma ei ole mitenkään uusi vaan se on eri muodoissa tuotu
        esille jo muutaman vuoden ajan.

        Kohta joku vastaa siihen tyyliin että kyllä teidän pilkkaajien nauru loppuu kun Herra aloittaa tositoimet rangaistakseen Suomea.

        "No,sellainen kuvitelma ei ole mitenkään uusi vaan se on eri muodoissa tuotu
        esille jo muutaman vuoden ajan".

        Niin pitkään kuin Suomi on ollut olemassa, niin samaa paskaa on aina jauhettu ja pidetty sotia jumalan rangaistuksina. Sama jumala kuitenkin yht`äkkiä onkin pelastamassa samaa kansaa samassa sodassa.
        Samoin on maailman muidenkin valtioiden kohdalla missä kristinusko tai uskonnot yleensä pääsee vähääkään vaikuttamaan.


      • Erottakaa paha
        Vai muutaman vuoden! kirjoitti:

        "No,sellainen kuvitelma ei ole mitenkään uusi vaan se on eri muodoissa tuotu
        esille jo muutaman vuoden ajan".

        Niin pitkään kuin Suomi on ollut olemassa, niin samaa paskaa on aina jauhettu ja pidetty sotia jumalan rangaistuksina. Sama jumala kuitenkin yht`äkkiä onkin pelastamassa samaa kansaa samassa sodassa.
        Samoin on maailman muidenkin valtioiden kohdalla missä kristinusko tai uskonnot yleensä pääsee vähääkään vaikuttamaan.

        .Sama viesti eri nikeillä,nauroit siis kolmesti.Itku pitkästä ilosta.Mitäpä se sinua liikuttaa kommenttini .En vaan siedä vääriä profeettoja.


      • Hyvää työtä poijat!
        Erottakaa paha kirjoitti:

        .Sama viesti eri nikeillä,nauroit siis kolmesti.Itku pitkästä ilosta.Mitäpä se sinua liikuttaa kommenttini .En vaan siedä vääriä profeettoja.

        Olette te aika höpöporukkaa te fundikset! Väkisinkin alkaa hymyilyttämään nämä "tuomio tulee" jutut! Kumman kieroutunut on mieli, jos päästellään Voi! huutoja ja kaikki vitsaukset iskee, mutta meitä lössiläisiähän tuomiot ei koske! Ne koskee vain sitä synnissä rypevää valtaväestöä? Ei siinä mitään, nauru pidentää ikää!


      • kaislikossa suhisee
        Erottakaa paha kirjoitti:

        .Sama viesti eri nikeillä,nauroit siis kolmesti.Itku pitkästä ilosta.Mitäpä se sinua liikuttaa kommenttini .En vaan siedä vääriä profeettoja.

        "En vaan siedä vääriä profeettoja"

        Antaisitko esimerkin profeetasta jonka horinat ovat toteutuneet.


      • En vaan siedä vääriä
        kaislikossa suhisee kirjoitti:

        "En vaan siedä vääriä profeettoja"

        Antaisitko esimerkin profeetasta jonka horinat ovat toteutuneet.

        Tämä on vain oma tarinani.15 vuoden aikana jostakin syystä minuun kohdistettiin melkoisen paljon vääriä profetioita.Ainostaan yksi niistä lukuisista osui oikeaan,ja se olikin sitten aito.Olen siis koko surkean elämäni aikana tavannut vain yhden luotettavan profeetan.


      • p.kana1
        En vaan siedä vääriä kirjoitti:

        Tämä on vain oma tarinani.15 vuoden aikana jostakin syystä minuun kohdistettiin melkoisen paljon vääriä profetioita.Ainostaan yksi niistä lukuisista osui oikeaan,ja se olikin sitten aito.Olen siis koko surkean elämäni aikana tavannut vain yhden luotettavan profeetan.

        Näin ateistina vastaan sinulle, että se usko on aika huteralla pohjalla, jos profetioitten perässä juokset. Monet ei ole saanut yhtään oikeaa osumaa ja sinä olet saanut yhden! Itse vertaan tätä touhua ennustamiseen. Ei tällä toiminnalla ole mitään muuta tarkoitusta, kuin saada harhaan. Monesti tulee vielä monta muuta mielipahaa, kun vilpittömästi uskotaan jotain joka on huuhaata? Ja annetaan vaikuttaa niiden elämän päätöksiin? Jollain kestävämmällä pohjalla pitäisi uskonkin olla, eikä antaa helppoheikkien sekoittaa päätä, kun siinä mennään ihan varmasti metsään. Pahimmassa tapauksessa luovut koko uskostasi!

        Näin ulkopuolisen silmillä.


      • En vaan siedä vääriä
        p.kana1 kirjoitti:

        Näin ateistina vastaan sinulle, että se usko on aika huteralla pohjalla, jos profetioitten perässä juokset. Monet ei ole saanut yhtään oikeaa osumaa ja sinä olet saanut yhden! Itse vertaan tätä touhua ennustamiseen. Ei tällä toiminnalla ole mitään muuta tarkoitusta, kuin saada harhaan. Monesti tulee vielä monta muuta mielipahaa, kun vilpittömästi uskotaan jotain joka on huuhaata? Ja annetaan vaikuttaa niiden elämän päätöksiin? Jollain kestävämmällä pohjalla pitäisi uskonkin olla, eikä antaa helppoheikkien sekoittaa päätä, kun siinä mennään ihan varmasti metsään. Pahimmassa tapauksessa luovut koko uskostasi!

        Näin ulkopuolisen silmillä.

        En niiden perässä juossut.Pahantahtoisia valhe profeettoja ne oli jotka juoksikin minun perässä.Uskoni ei perustu ihmisiin,vaan Jumalaan.siksi en ole jäsen missä'än seurakunnassa.Jumala ei asu ihmiskäsin rakennetuissa temppeleissä.Uskoni alussa kyllä synnintunnoissani juoksin edessä siunattavana,ja turhaankin,mutta melko pian jäi nekin turhat juoksut pois.


      • En minäkään..
        En vaan siedä vääriä kirjoitti:

        Tämä on vain oma tarinani.15 vuoden aikana jostakin syystä minuun kohdistettiin melkoisen paljon vääriä profetioita.Ainostaan yksi niistä lukuisista osui oikeaan,ja se olikin sitten aito.Olen siis koko surkean elämäni aikana tavannut vain yhden luotettavan profeetan.

        En siis siedä vääriä profeettoja enkä edes sellaisia jotka väittävät pelkästään todennäköisyydellä tapahtuvia sattumia profetoiduiksi koska haluavat väkisin todistella niin itselleen kuin muillekin etteivät ole väärässä uskoessaan.
        Kun esimerkiksi Eurojackpotin täysosuman mahdollisuus on 1 : 59 325 28
        tai todennäköisyys kuolla vuoden aikana salamaniskuun on 0,000012% ja kaikesta huolimatta niitäkin sattuu, on erittäin paljon helpompaa povata tulevia tapahtumia elämässä.


    • Voi pikku Pihoa

      Selvyyden vuoksi sanottakoon, että Tukholman profetia on Jumala antama. Mutta Jumala ei ole antanut tietoon, milloin kaikki täsmälleen ottaen alkaa.

      Paholainen yrittää murtaa tätä profetiaa levittämällä valheita päivämääristä. Piho jatkaa politikointia ja sekottaa profetioita siihen. Piho lankesi nyt paholaisen valheeseen ja Piho ei osaa koetella profetioita.

    • Jeesuksessa jaloina

      ihmisinä saamme keskittyä Raamatun moninaisten profetioiden tulkintaan ja anomaan sitä hyvää hengellistä ymmärrystä ja tietoa ja profetian armolahjaa oikein ja totuudellisesti myös Herran eläviä sanoja ymmärtää Jeesuksessa.

      Tässä on hyvä kaita tie. Ihmisten petolliset profetiat voidaan jättää toisarvoisina sivuun.

    • Anotaan runsaasti

      myös Jumalan armoa välittää sitä hyvää totuudellista Jumalan Hengen välittämää profetiaa Jeesuksessa, sillä sitä tarvitsemme kun näemme Herran päivän lähestyvän ja tämän maailman alkavan tuottaa sitä huonoa vihan viinipuun hedelmää.

    • Kalmarin Unioni

      Varma Jumalan antama profetia:

      "Venäjä ei tule koskaan miehittämään Suomea!"

      • Venäjällä on iranin kanssa sotilaallinen sopimus.Mikä onkaan tilanne silloin kun Iran yhdessä muiden israelista pohjoiseen olevat valtiot hyökkäävät israeliin.Tätä on maailma odottanut.Tästä syntyy tilanne johon venäjänkin on puututtava.Tällöin se vie armeijansa suomen,ruotsin,norjan maiden kautta hyökkäysasemiin,osallistuakseen hyökkäykseen israeliin.Kun sotaan puuttuu länsimaiden joukkoja,onkin jo armagedonin sota meneillään.Tällä hetkellä venäjän armeijan vahvuus pesee mennen tullen naton joukot.Suomea ei auta eu,ei mikään muukaan maa .Pakolaisiakaan suomesta ei mikään maa ota.Suomi on taas yksin,kuten oli talvisodankin päivinä.Tällä kertaa ilman vastarintaa,sillä se olisi itsemurha.Olen varma,että Kalmarin Unioni on taas yksi väärä profetia monien muiden joukossa.


      • Ulmarin kanioni.
        karvanaama1 kirjoitti:

        Venäjällä on iranin kanssa sotilaallinen sopimus.Mikä onkaan tilanne silloin kun Iran yhdessä muiden israelista pohjoiseen olevat valtiot hyökkäävät israeliin.Tätä on maailma odottanut.Tästä syntyy tilanne johon venäjänkin on puututtava.Tällöin se vie armeijansa suomen,ruotsin,norjan maiden kautta hyökkäysasemiin,osallistuakseen hyökkäykseen israeliin.Kun sotaan puuttuu länsimaiden joukkoja,onkin jo armagedonin sota meneillään.Tällä hetkellä venäjän armeijan vahvuus pesee mennen tullen naton joukot.Suomea ei auta eu,ei mikään muukaan maa .Pakolaisiakaan suomesta ei mikään maa ota.Suomi on taas yksin,kuten oli talvisodankin päivinä.Tällä kertaa ilman vastarintaa,sillä se olisi itsemurha.Olen varma,että Kalmarin Unioni on taas yksi väärä profetia monien muiden joukossa.

        Todella hupaisa skenaario joka ei koskaan tule toteutumaan.

        Tällainen lähinnä tajunnan tuolta puolen oleva skenaario osoittaa myös sen,ettei skenaarion esittäjällä ole hajuakaan eri maiden asevoimista eikä myöskään sotilasdoktriineista yms.asioista.

        Tällaisilla kuvitelmilla eräät vain yrittävät todistaa itselleen,ja muillekin,sitä,että
        se Armageddonin sota,jonka piti alkaa jo viime vuonna,joskus alkaa.

        Mutta sellaista härdelliä ei tule kuten ei myöskään kolmatta maailmansotaakaan.


    • Konsulaatista . . .

      Huomatkaa tämä:

      Suomi on EU.n täysjäsen, joka on liittoutunut kaikkien EU -maiden kanssa. Jos Venäjä hyökkäisi Suomeen, olisi se hyökkäys koko EU.ta vastaan. Silloin sitä vastassa olisivat mm. Ranskan ja Saksan asearsenaali.
      Älkää siis esittäkö asiattomia ja vailla todellisuuden häivääkään olevia ajatuksianne Venäjän hyökkäyksistä kunnioittamaansa naapurimaahan Suomeen.

      Mikä merkillinen riivaaja saa aikaan noita uskovaisten miehityshöpinöitä?

      • Risto F

        höpö höpö


      • Uuh..,iiihhanaa.
        Risto F kirjoitti:

        höpö höpö

        Tämän päivän uutisten mukaan Venäjän presidentti saapuu vierailulle Suomeen
        25.kesäkuuta.Hän tapaa presidentti Niinistön Kultarannassa.

        Heh..,miksi kukaan ei ole jo ennakolta ole profetoinut tästä vierailusta?


      • Risto F
        Uuh..,iiihhanaa. kirjoitti:

        Tämän päivän uutisten mukaan Venäjän presidentti saapuu vierailulle Suomeen
        25.kesäkuuta.Hän tapaa presidentti Niinistön Kultarannassa.

        Heh..,miksi kukaan ei ole jo ennakolta ole profetoinut tästä vierailusta?

        Miksi siitä pitäisi profetoida,eihän se ole rakentava tieto joka pitäisi profeetan tuoda julki.Mukavaa kun vierailee,ja hyviä suhteita onkin naapurivaltioihin pidettävä yllä:)


      • Ei ole ei..
        Uuh..,iiihhanaa. kirjoitti:

        Tämän päivän uutisten mukaan Venäjän presidentti saapuu vierailulle Suomeen
        25.kesäkuuta.Hän tapaa presidentti Niinistön Kultarannassa.

        Heh..,miksi kukaan ei ole jo ennakolta ole profetoinut tästä vierailusta?

        ..eikä ennaltatietänyt tuoko Gorban mukanaan ja viemään kiertoajelulle pitkin Suomea ikään kuin tutustumaan jo ennakolta paikkoihin johin hyökätä.
        Luonnollisesti kaikista paikoista ja paikkakunnista otettaisiin kuvat suureen Gorban arkistoon josta voisi vertailla näkymiä sotaa ennen ja jälkeen!
        Luonnollisesti Gorba ja Putin olisivat valokuvissa/videoissa etualalla muistuttamassa ketkä ovat sankareita samaan tapaan kuin pyytäjä esittelee ennätyskalaansa.


    • Tämä selvensi asian

      "Suomi on EU.n täysjäsen, joka on liittoutunut kaikkien EU -maiden kanssa. Jos Venäjä hyökkäisi Suomeen, olisi se hyökkäys koko EU.ta vastaan. Silloin sitä vastassa olisivat mm. Ranskan ja Saksan asearsenaali.
      Älkää siis esittäkö asiattomia ja vailla todellisuuden häivääkään olevia ajatuksianne Venäjän hyökkäyksistä kunnioittamaansa naapurimaahan Suomeen.

      Mikä merkillinen riivaaja saa aikaan noita uskovaisten miehityshöpinöitä?"

    • Rukous esti sodan!

      RUKOUS esti valloituksen sanoo "Pauliina"! Herra pyörsi päätöksensä kun Pauliina rukoili.

      Kumma kun Pauliina ei voi rukoilla esimerkiksi nälänhädän ja köyhyyden pyörtämistä. On siinä sitten julma nainen kun haluaa että ihmiset kituvat nälässä ja kurjuudessa.

      • Jumalan Sana ja Laki

        16.6.2013

        Epäilen vahvasti, että nämä tiettyjä päivämääriä esittävät ns. profeetat eivät suinkaan saa viestejään Jumalalta tai Kristukselta, mutta henkimaailmasta kuitenkin eräänlaisena selvänäkönä tai vastaavana tai sitten tiettyjen tapahtumien päivämääriä paljastetaan heille niistä vastaavien tahojen kytkentöjen kautta.

        On syytä huomauttaa, että maailman valtaeliiteille on suunnitelmia päivämäärineen tietyille sopimuksille, liitoille ja tapahtumille. Nämä on voitu suunnitella yksityiskohtaisesti jopa vuosikymmeniä etukäteen ja niiden suunnittelussa otetaan huomioon myös tapahtumia taivaalla sekä Jumalan Lain syys- ja seuraussuhteita. Nämä tiedetään myös henkivalloissa.

        Ehkä ao. profeetat saivat ymmärryksen henkimaailmasta, että tuohon päivämäärään liittyy jotakin ja jotenkin se liittyy Venäjään, mikä saattaa olla hyvinkin totta, mutta johtopäätös fyysisestä miehityksestä tuolloin oli väärä.

        En siis pidä kyseisiä henkilöitä missään nimessä profeettoina eivätkä he sellaisia ole. He eivät esimerkiksi noudata Jumalan lakia niin kuin profeettojen pitäisi sekä ovat kytköksissä porttokristillisyyteen, mihin todellinen profeetta ei itseänsä sotkisi. Eikä tämä huomautus koske ainoastaan kyseisiä päivämääriä esittäneitä henkilöitä vaan lukemattomia muitakin mukamas Jumalan ilmoituksia esittäviä henkilöitä.

        Itse asiassa tarkempaan lopputulokseen päästään tuntemalla riittävän hyvin Jumalan Lain syy- ja seuraussuhteita sekä tarkkailemalla kansakunnan hengellistä ja syntistä tilaa sekä seuraamalla tiettyjen tapahtumien kulkuja.

        Joka tapauksessa Jumalasta ja Kristuksesta ulkona oleva EU-Suomi on syvässä pulassa. Päälle purkautuvien Jumalan rangaistusten paine on jo suunnaton ja sitä yritetään epätoivoisesti suunnata sijaisuhreiksi valittujen päälle, mutta lopulta rangaistusten tulva tavoittaa syylliset eikä mikään auta.

        "Suuhusi pasuna! Kotkan lailla JHVH:n temppeliä vastaan - sillä he ovat rikkoneet minun liittoni, ovat luopuneet minun laistani!
        Minun puoleeni he huutavat: "Minun Jumalani!" - "Me Israel, me tunnemme sinut".
        Israel on hyljännyt hyvän. Vihollinen sitä vainotkoon." (Hoos.8:1-3)

        "Efraim nosti katkeran mielikarvauden. Hänen Herransa on heittävä hänen verivelkansa hänen päällensä ja kääntävä hänen häpäisevän menonsa häneen itseensä." (Hoos.12:14)

        Koska te sanotte: "Me olemme tehneet liiton kuoleman kanssa ja tuonelan kanssa sopimuksen; tulkoon vitsaus kuin tulva, ei se meitä saavuta, sillä me olemme tehneet valheen turvaksemme ja piiloutuneet petokseen" - sentähden, näin sanoo Herra JHVH: Katso, minä lasken Siioniin peruskiven, koetellun kiven, kalliin kulmakiven, lujasti perustetun; joka uskoo, se ei pakene. Ja minä panen oikeuden mittanuoraksi ja vanhurskauden vaa'aksi, ja rakeet hävittävät valheturvan, ja vedet huuhtovat pois piilopaikan.
        Teidän liittonne kuoleman kanssa pyyhkäistään pois, ja teidän sopimuksenne tuonelan kanssa ei kestä; kun vitsaus tulee niinkuin tulva, niin se teidät maahan tallaa.
        Niin usein kuin se tulee, tempaa se teidät valtaansa, sillä aamu aamulta se tulee, tulee päivällä ja yöllä: totisesti, kauhuksi on tämän saarnan opetus.
        Sillä vuode on oleva liian lyhyt ojentautua ja peitto liian kaita kääriytyä.
        Sillä JHVH nousee niinkuin Perasimin vuorella, hän kiivastuu niinkuin Gibeonin laaksossa tehdäkseen työnsä, oudon työnsä, ja toimittaakseen tekonsa, kumman tekonsa.
        Älkää siis pilkatko, etteivät teidän siteenne vielä kiristyisi; sillä JHVH:lta Sebaotilta minä olen kuullut hävitys- ja tuomiopäätöksen, joka on kohtaava kaikkea maata." (Jes.28:15-22)


      • Erinomaista!

        Eipä tässä mitään hätää sitten ole kun Pauliina rukoilee tarvittaessa, joten Suomi voi lakkauttaa armeijansa kokonaisuudessaan. Siitä syntyvillä säästöillä sitten voidaankin kohentaa maamme taloutta ja erilaisista kriiseistä selvitymiseen tarvitaan vain Pauliinan rukousta.
        Sellainen se on meidän kaikkien ikioma Pauliina!


    • Vapaa riivaajista

      Tosi on että riivaajat saavat aikaan miehityshöpinöitä.

    • Pyör

      Tämä osoittaa myös, että profeetat ovat huonoja kristittyjä. Hehän varmasti rukoilevat profetioittensa toteutumista, mutta eivätpä ne vaan toteudu. Ja sehän vasta kummallinen profeetta olisi, joka rukoilee että hänen profetiansa ei toteudu. Mitäs järkeä siinä olisi?

    • Huom!

      SUUREN ja EREHTYMÄTTÖMÄN naisprofeetta Pauliinan VIRALLINEN SELITYS miksi Venäjä ei hyökännytkään Suomeen on nyt luettavissa, ja huomatkaa erityisesti kuinka herra PIHO kallistuu kahdesta mahdollisuudesta sen puoleen että HERRA PERUI oman suunnitelmansa koska PAULIINA RUKOILI!
      Tähän me VARMASTI USKOMME, sillä jos kuka niin Pauliina on osoittanut olevansa VÄKEVÄ rukoilija!

      http://paholaisen-asianajaja.blogspot.fi/2013/06/profeetta-piho-ja-venajan-hyokkays.html

    • Kiellettyä toimintaa

      Ketju sisältää pelkkää herjausta.
      Viesti sisältää kunnianloukkauksen, herjauksen,Viesti on Suomi24:n sääntöjen vastainen

    • piholta...

      ”Pauliinan” vastaus, miksi Venäjän hyökkäystä ei tullut 13.6.2013

      Lähetin 15.6.2013 nimimerkki ”Pauliinalle” seuraavan kysymyksen:

      Profetoit tammikuussa 2013, että venäläiset hyökkäävät Suomeen 13.6.2013. Minä laitoin sanomasi omille sivuilleni ja eri foorumeille. Laitoin loppuun oman kommenttini, että minulla ei ole tietoa eikä varmuutta siitä tapahtuuko juuri 13.6.2013 venäläisten hyökkäystä, mutta että uskon kyllä siihen, että jossain vaiheessa näin käy.

      Nyt on käynyt ilmi, että 13.6.2013 ei tullut venäläisten hyökkäystä.

      Mitä sanot tähän, Pauliina? Miksi profetiasi ei toteutunut?

      Pauliina vastasi 15.6.2013 seuraavalla viestillä.

      Luojalle kiitos, että näin ei tapahtunut. Itse koen, että rukous on kantanut. Kuten Joonalle kävi Niinivessä. Kansa otti sanoman vastaan ja Herra pyörsi uhkauksensa. Tiedän olleen paljon rukoilijoita, jotka ovat Suomen rajoille rukoilleet enkelivartiota ja Pyhän Hengen tulimuuria.

      Joona 3 sanoo näin:
      1. Joonalle tuli toistamiseen tämä Herran sana:
      2. "Nouse ja mene Niiniveen, siihen suureen kaupunkiin, ja saarnaa sille se saarna, minkä minä sinulle puhun".
      3. Niin Joona nousi ja meni Niiniveen Herran sanan mukaan. Ja Niinive oli suuri kaupunki Jumalan edessä: kolme päivänmatkaa.
      4. Ja Joona käveli kaupungissa aluksi yhden päivänmatkan ja saarnasi sanoen: "Vielä neljäkymmentä päivää, ja Niinive hävitetään".
      5. Niin Niiniven miehet uskoivat Jumalaan, kuuluttivat paaston ja pukeutuivat säkkeihin, niin suuret kuin pienet.
      6. Ja kun tieto tästä tuli Niiniven kuninkaalle, nousi hän valtaistuimeltaan, riisui yltään vaippansa, verhoutui säkkiin ja istui tuhkaan.
      7. Ja hän huudatti Niinivessä: "Kuninkaan ja hänen ylimystensä määräys kuuluu: Älkööt ihmiset älköötkä eläimet - raavaat ja lampaat - maistako mitään, käykö laitumella tai vettä juoko.
      8. Verhoutukoot ihmiset ja eläimet säkkeihin, huutakoot väkevästi Jumalaa ja kääntykööt itsekukin pois pahalta tieltänsä sekä väkivallasta, mikä heidän käsiänsä tahraa.
      9. Ehkäpä Jumala jälleen katuu ja kääntyy vihansa hehkusta, niin ettemme huku."
      10. Kun Jumala näki heidän tekonsa, että he kääntyivät pois pahalta tieltänsä, niin Jumala katui sitä pahaa, minkä hän oli sanonut tekevänsä heille, eikä tehnyt sitä.

      Olen huomannut Suomen kansassa muutoksia. Nimenomaan myös ei-uskovissa. Tämä sukupuolineutraali avioliittolaki ja lähetystyöhön siunattu homopari on saanut aivan tavalliset Matti ja Maija Meikäläiset vastustamaan tällaista synnin siunaamista. Eikö tässä jo näy, kuinka Isä voimallisesti on kohdannut monia ihmisiä? Vielä presidentin vaalien aikaan kansan mieli oli toinen. Silloin kaikki kynnelle kykenevät puolustivat homoehdokasta ja sain lokaa niskaani, kun puhuin heille, kuinka Jumalalle se on kauhistus. Mutta nyt on toisin. Uskon todella, että rukous on kantanut. Sillä Herra monesti puhui minulle talvella ja keväällä, juuri tämän Joonan kirjan kautta.

      En häpeä, että olen toimittanut kyseisen sanan, sillä koen edelleen, että se piti puhua. Minä vain kiitän ja ylistän Herraa Jumalaa, Israelin Pyhää siitä, että Suomi on vielä Suomi.

      - - - - - - -

      Jouko Pihon kommentti 15.6.2013

      Tässä tilanteessa on kaksi mahdollisuutta: joko ”Pauliinan” sanoma oli alunperinkin väärä tai sitten kävi niin kuten Joonan aikaisessa Niinivessä, että Jumala peruutti 13.6.2013 päivälle ajatellun Venäjän hyökkäyksen Suomessa tapahtuneiden monien rukousten ja mielenmuutosten takia.

      En tiedä miten on, mutta olen enemmän jälkimmäisen vaihtoehdon kannalla, eli että Jumala muutti aikataulua lukuisten esirukousten takia.

      Sanottakoon tässä vielä selvyyden vuoksi se, että olen yhä sitä mieltä, että jossain vaiheessa Jumalan tuomio kohtaa Suomea sen syntien takia, ja silloin rangaistusruoskana on Venäjä. Kyse on vain aikataulusta, milloin se tapahtuu. Se tapahtuu silloin kun on Jumalan aika.

    • älykin riittää.

      Ei tarvita profetiaa siihen tosiasiaan, että sotilaallinen suurvalta aina tasaisesti hyäkkää naapurimaahan, varsinkin jos se huoraa vihollissotilasliiton kanssa vastoin oman kansansa tahtoa tai sitten laiminlyö oman puolustuksensa. ( Ottawa ja sääteliäs RKP:läinen puolustusministeri ) Katsokaa suomen sodat ja jos laskette niin vuoden 1000 jälkeen tämä maa on ollut 11 vuoden välein sodassa. Kysyn mikä olisi muuttunut? No se että nyt on ollut harvinaisen pitkä rauhan jakso, johtuen YYA:sta ja Venäjän heikkoudesta. Molemmat asiat ovat hävinneet ja historia tulee toistamaan valitettavasti itseään, koska hallitus ei siitä ole mitään oppinut. Viimeistään siinä vaiheessa kun pohjavesi loppuu maailmasta tämä maa vallataan, joko velan avulla kuten nyt tai sotilaallisen voiman avulla.

    • hgjjhgjh

      Historialla on taipumus toistaa itseään.
      Mutta jotenkin on paljon sellaista höpö juttua.
      En oikein pidä näistä ennustelemisista.

      • Niin mutta..

        historia toistaa itseään erityisesti siinä suhteessa että kautta aikain on ollut erilaisia uskonnollisia hourijoita.


      • Vastuuvapaus.
        Niin mutta.. kirjoitti:

        historia toistaa itseään erityisesti siinä suhteessa että kautta aikain on ollut erilaisia uskonnollisia hourijoita.

        Näinhän se on että histora toistaa itseään vain noiden uskonnollisten hourijoiden ja uni-ja muiden näkyjen näkijöiden kautta myös.Ja Suomessa varsinkin silloin kun kyse on Venäjästä...


      • kaislikossa suhisee
        Vastuuvapaus. kirjoitti:

        Näinhän se on että histora toistaa itseään vain noiden uskonnollisten hourijoiden ja uni-ja muiden näkyjen näkijöiden kautta myös.Ja Suomessa varsinkin silloin kun kyse on Venäjästä...

        Voin vaan kuvitella mitkä bileet on kun ensimmäinen profetia osuu.Oli sitten kyse vaikkapa Mailmanlopusta tai vaatimattomasti Venäjän Suomen miehityksestä.Täällähän näitä Jeesuksia löytyy


    • Seurailija

      Vetäkää jo vessanpytystä alas nuo hyökkäysuhoilut, venäjä ei hyökkää tänne ja sillä siisti! Ei ole mitään syytä moiseen.

      • Rumalan juoska.

        Eipä näissä "Venäjä hyökkää Suomeen" hörhöilyissä mitään uutta ole.

        Otetaanpa pieni aikamatka menneisyyteen,vuoteen 2009 ja eräs profetia siltä vuodelta:

        Suomi hukkuu vereen,syyskuu 2009 -Jumalan mies-27.08 2009 18.58.

        Unessa Herra puhutteli minua.Hän näytti seinällä olevan kartan.Siitä putosi pois päällimmäinen sivu,jossa luki elokuu 2009,irtoavalla sivulla oli maahan putoilevia värikkäitä vaahteranlehtiä.Alta paljastui syyskuu 2009,mutta siinä ei ollut seinäkalententereille tyypillistä maisemakuvaa,vaan selvästi syksyistä hautuumaata risteineen.Kun katselin,niin siitä kalenterin reunasta alkoi levitä
        vasemmalle paksua,punaista väriä,joka lopulta täytti koko sivun oikean puolen-
        mieleeni nousi väkevänä ajatus,joka kuulosti ulkopuolelta tulleelta puheääneltä:

        "Lapseni.Syyskuussa 2009 Suomi hukkuu vereen idästä käsin.Enää ei ole aikaa rukoilla.Enää ei Herra siirrä tuomiotaan tälle kansalle.Vuosikymmeniä
        tälle kansalle tarjottiin parannuksen ja pelastuksen sanomaa,mutta kansa ei
        tehnyt parannusta.On tullut aika lyödä tätä maata ja kansaa tuomiolla".

        Koetelkaa tämä sanoma.Minä olen ymmärtänyt niin,että idän suunnalta Suomen yllättää idän suunnalta verinen hyökkäys,joka valloittaa puolet Suomen
        maasta."

        Eli tällaista hömppäprofetiaa vuodelta 2009,eli profetiaa jossa seinäkalenteri korvasi seinistä irronneet maalisuikaleet ja muut vastaavat!


      • altavastaaja1
        Rumalan juoska. kirjoitti:

        Eipä näissä "Venäjä hyökkää Suomeen" hörhöilyissä mitään uutta ole.

        Otetaanpa pieni aikamatka menneisyyteen,vuoteen 2009 ja eräs profetia siltä vuodelta:

        Suomi hukkuu vereen,syyskuu 2009 -Jumalan mies-27.08 2009 18.58.

        Unessa Herra puhutteli minua.Hän näytti seinällä olevan kartan.Siitä putosi pois päällimmäinen sivu,jossa luki elokuu 2009,irtoavalla sivulla oli maahan putoilevia värikkäitä vaahteranlehtiä.Alta paljastui syyskuu 2009,mutta siinä ei ollut seinäkalententereille tyypillistä maisemakuvaa,vaan selvästi syksyistä hautuumaata risteineen.Kun katselin,niin siitä kalenterin reunasta alkoi levitä
        vasemmalle paksua,punaista väriä,joka lopulta täytti koko sivun oikean puolen-
        mieleeni nousi väkevänä ajatus,joka kuulosti ulkopuolelta tulleelta puheääneltä:

        "Lapseni.Syyskuussa 2009 Suomi hukkuu vereen idästä käsin.Enää ei ole aikaa rukoilla.Enää ei Herra siirrä tuomiotaan tälle kansalle.Vuosikymmeniä
        tälle kansalle tarjottiin parannuksen ja pelastuksen sanomaa,mutta kansa ei
        tehnyt parannusta.On tullut aika lyödä tätä maata ja kansaa tuomiolla".

        Koetelkaa tämä sanoma.Minä olen ymmärtänyt niin,että idän suunnalta Suomen yllättää idän suunnalta verinen hyökkäys,joka valloittaa puolet Suomen
        maasta."

        Eli tällaista hömppäprofetiaa vuodelta 2009,eli profetiaa jossa seinäkalenteri korvasi seinistä irronneet maalisuikaleet ja muut vastaavat!

        Suomen menneisyys ja tulevaisuus lyhyesti:

        -pakana-aika päättyi ja 1500-luvulla Suomi sai Aapisen ja Uuden testamentin
        -1600-luvulla kirkkokansa eli kuitenkin synnissä ja Jumala kuritti nälällä, rutolla ja sodalla
        -1700-luvun alkupuolen aika, 1700 - 1721 suuren Pohjan sodan aika ja varsinkin venäläismiehityksen aika 1714-1721, oli kauheinta aikaa, isoksi vihaksi nimitetty aika.
        -Isoviha oli Jumalan kurittava vitsa synneistä: homoudesta, lesboudesta ja eläimiin sekaantumisesta, mikä käy ilmi esimerkiksi Turusta Tukholmaan lähetetyistä kirkon raporteista ja oikeuspöytäkirjoista. (Lue Kustaa Vilkunan kirja "Paholaisen sota") Kun Venäjän armaijan sotilaat, kasakat ja mamelukit ryöstivät, raiskasivat, kiduttivat ja polttivat ja kun valtaosa ylimystöä pakeni Ruotsiin, tuhansia lapsia ja naisia vietiin orjuuteen ja tuhansia miehiä sotavangeiksi, talot poltettiin ja metsät poltettiin mustalle mullalle (n. 200 km vyöhykkeeltä Pohjanmaalla) mitä se muuta olikaan kuin Jumalan pyhyyden ja vihan ruoskaa, sillä johan Herra Mooseksen laissa toi ilmi, että kielletyt sukupuolisuhteet saastuttavat maan, maa joutuu verivelkaan ja oksentaa ulos asukkaansa.

        -1600-luvun puolivälissä suomessa oli n. 500 000 asukasta ja sata vuotta myöhemmin n. 250 000 eli joka toinen asukas kuoli Jumalan kurituksessa.

        -Suomen kansa sai itsenäisyyden, mutta on vajonnut syvälle samoihin synteihin ja nyt jo virallisesti kirkko on samoja suhteita alkanut siunaamaan.

        - Jumala rakastaa tätä maata ja kansaa ja siksi hänen on uudestaan kuritettava suomalaisia. Jos sukupuolineutraali avioliittolaki hyväksytään, on muistettava, että ensi vuonna tulee kuluneeksi 300 vuotta ison vihan alkamisesta.

        -Googin sota alkaa Pohjolassa: Minä palautan sinut Goog ja nostan Israelin vuorille. Siis Venäjä käy ensin täällä ja hyökkää ja tuhoutuu vasta sen jälkeen hyökkäyksessään Israeliin.

        -Suomessa tiedetään : Tänne on helppo tulla, mutta täällä on vihollisen vaikea olla. Tekevät paljon pahaa, mutta ajetaan verissäpäin takaisin. Herätystä tulee, paljon rukousta ja Jumala kuulee jälleen, kuten jo talvi- ja jatkosodassakin.

        Kaikki 1700-1800-luvun herätysliikkeet ovat sen pietismin seurausta, jonka Suuren Pohjan sodan aikana vangeiksi Tobolskiin joutuneiden ja siellä uskoontulleiden ja takaisin Suomeen palannaiden sotavankien mukana tänne tuli.

        Miekka ja kurjuus, mutta myös herätys on siis edessäpäin. Jumala armahda meitä


      • Yltävastaaja 2.
        altavastaaja1 kirjoitti:

        Suomen menneisyys ja tulevaisuus lyhyesti:

        -pakana-aika päättyi ja 1500-luvulla Suomi sai Aapisen ja Uuden testamentin
        -1600-luvulla kirkkokansa eli kuitenkin synnissä ja Jumala kuritti nälällä, rutolla ja sodalla
        -1700-luvun alkupuolen aika, 1700 - 1721 suuren Pohjan sodan aika ja varsinkin venäläismiehityksen aika 1714-1721, oli kauheinta aikaa, isoksi vihaksi nimitetty aika.
        -Isoviha oli Jumalan kurittava vitsa synneistä: homoudesta, lesboudesta ja eläimiin sekaantumisesta, mikä käy ilmi esimerkiksi Turusta Tukholmaan lähetetyistä kirkon raporteista ja oikeuspöytäkirjoista. (Lue Kustaa Vilkunan kirja "Paholaisen sota") Kun Venäjän armaijan sotilaat, kasakat ja mamelukit ryöstivät, raiskasivat, kiduttivat ja polttivat ja kun valtaosa ylimystöä pakeni Ruotsiin, tuhansia lapsia ja naisia vietiin orjuuteen ja tuhansia miehiä sotavangeiksi, talot poltettiin ja metsät poltettiin mustalle mullalle (n. 200 km vyöhykkeeltä Pohjanmaalla) mitä se muuta olikaan kuin Jumalan pyhyyden ja vihan ruoskaa, sillä johan Herra Mooseksen laissa toi ilmi, että kielletyt sukupuolisuhteet saastuttavat maan, maa joutuu verivelkaan ja oksentaa ulos asukkaansa.

        -1600-luvun puolivälissä suomessa oli n. 500 000 asukasta ja sata vuotta myöhemmin n. 250 000 eli joka toinen asukas kuoli Jumalan kurituksessa.

        -Suomen kansa sai itsenäisyyden, mutta on vajonnut syvälle samoihin synteihin ja nyt jo virallisesti kirkko on samoja suhteita alkanut siunaamaan.

        - Jumala rakastaa tätä maata ja kansaa ja siksi hänen on uudestaan kuritettava suomalaisia. Jos sukupuolineutraali avioliittolaki hyväksytään, on muistettava, että ensi vuonna tulee kuluneeksi 300 vuotta ison vihan alkamisesta.

        -Googin sota alkaa Pohjolassa: Minä palautan sinut Goog ja nostan Israelin vuorille. Siis Venäjä käy ensin täällä ja hyökkää ja tuhoutuu vasta sen jälkeen hyökkäyksessään Israeliin.

        -Suomessa tiedetään : Tänne on helppo tulla, mutta täällä on vihollisen vaikea olla. Tekevät paljon pahaa, mutta ajetaan verissäpäin takaisin. Herätystä tulee, paljon rukousta ja Jumala kuulee jälleen, kuten jo talvi- ja jatkosodassakin.

        Kaikki 1700-1800-luvun herätysliikkeet ovat sen pietismin seurausta, jonka Suuren Pohjan sodan aikana vangeiksi Tobolskiin joutuneiden ja siellä uskoontulleiden ja takaisin Suomeen palannaiden sotavankien mukana tänne tuli.

        Miekka ja kurjuus, mutta myös herätys on siis edessäpäin. Jumala armahda meitä

        Heh..,tosi hupaisia skenaariota ja perusteluja niille syille,jotka ovat aiheuttaneet ja edelleekin aiheuttaisivat Venäjän "rangaistusretken Suomeen".

        Noissa perusteluissa tulee taas kerran esille se,että joidenkin Herra on todella kiivas ja kiukkuinen sotaherra joka voi määrätä isomman valtion hyökkäämään jonkin pienemmän valtion kimppuun.

        Tosi hupaisia ovat myös käsitykset siitä,että miekka,kurjuus ja herätys olisi edessäpäin.

        No,tällaiset tapahtumat tapahtuvat vuonna miekka ja kilpi.

        Eli siis eivät koskaan!


      • Niin,
        Rumalan juoska. kirjoitti:

        Eipä näissä "Venäjä hyökkää Suomeen" hörhöilyissä mitään uutta ole.

        Otetaanpa pieni aikamatka menneisyyteen,vuoteen 2009 ja eräs profetia siltä vuodelta:

        Suomi hukkuu vereen,syyskuu 2009 -Jumalan mies-27.08 2009 18.58.

        Unessa Herra puhutteli minua.Hän näytti seinällä olevan kartan.Siitä putosi pois päällimmäinen sivu,jossa luki elokuu 2009,irtoavalla sivulla oli maahan putoilevia värikkäitä vaahteranlehtiä.Alta paljastui syyskuu 2009,mutta siinä ei ollut seinäkalententereille tyypillistä maisemakuvaa,vaan selvästi syksyistä hautuumaata risteineen.Kun katselin,niin siitä kalenterin reunasta alkoi levitä
        vasemmalle paksua,punaista väriä,joka lopulta täytti koko sivun oikean puolen-
        mieleeni nousi väkevänä ajatus,joka kuulosti ulkopuolelta tulleelta puheääneltä:

        "Lapseni.Syyskuussa 2009 Suomi hukkuu vereen idästä käsin.Enää ei ole aikaa rukoilla.Enää ei Herra siirrä tuomiotaan tälle kansalle.Vuosikymmeniä
        tälle kansalle tarjottiin parannuksen ja pelastuksen sanomaa,mutta kansa ei
        tehnyt parannusta.On tullut aika lyödä tätä maata ja kansaa tuomiolla".

        Koetelkaa tämä sanoma.Minä olen ymmärtänyt niin,että idän suunnalta Suomen yllättää idän suunnalta verinen hyökkäys,joka valloittaa puolet Suomen
        maasta."

        Eli tällaista hömppäprofetiaa vuodelta 2009,eli profetiaa jossa seinäkalenteri korvasi seinistä irronneet maalisuikaleet ja muut vastaavat!

        mutta eikös juhannuksen aikoihin venäläisten pitänyt hyökätä suomeen, sillä muistelen joskus sellaista lukeneeni jonkun erittäin luotettavan profeetan ennaltatietäneen. Tämä ei siis ollut 13 pvä tapahtunut miehitys, vaan viikonpäivät sen jälkeen, joten ilmeisesti kyseessä on varmistusjoukot jotka tulee ja viimeistelee työn.
        Hyvät ilimatha nuo nyt ois vaikka sotia, joten ootellaahan.
        Jospa se siitä.


      • Brusilovin hyökkäys
        Niin, kirjoitti:

        mutta eikös juhannuksen aikoihin venäläisten pitänyt hyökätä suomeen, sillä muistelen joskus sellaista lukeneeni jonkun erittäin luotettavan profeetan ennaltatietäneen. Tämä ei siis ollut 13 pvä tapahtunut miehitys, vaan viikonpäivät sen jälkeen, joten ilmeisesti kyseessä on varmistusjoukot jotka tulee ja viimeistelee työn.
        Hyvät ilimatha nuo nyt ois vaikka sotia, joten ootellaahan.
        Jospa se siitä.

        Kesäkuinenn hyökkäys on vanha venäläinen perinne, ja niinpä se varmasti toteutuu myös tänä vuonna vaikka tiukalle menee, sillä aikaa ei ole enää monta päivää. Jos näin ei kuitenkaan tapahdu. niin otetaanpa liukuma-aika käyttöön jota myös ennaltatietäjä/profeetta -jarmo- käyttää.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Brusilovin_hyökkäys


      • Altavastaaja1
        Brusilovin hyökkäys kirjoitti:

        Kesäkuinenn hyökkäys on vanha venäläinen perinne, ja niinpä se varmasti toteutuu myös tänä vuonna vaikka tiukalle menee, sillä aikaa ei ole enää monta päivää. Jos näin ei kuitenkaan tapahdu. niin otetaanpa liukuma-aika käyttöön jota myös ennaltatietäjä/profeetta -jarmo- käyttää.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Brusilovin_hyökkäys

        Tuskin Venäjä kesällä tänne hyökkäisi. Raamatun mukaan Goog hyökkää "saalista saamaan ja ryöstettävää ryöstämään" ja siksi otollisin aiks sellaiselle on syksyllä, jolloin vilja-, peruna- ym. sato on koottu talteen.


      • KTS (Ei kirj.)
        Altavastaaja1 kirjoitti:

        Tuskin Venäjä kesällä tänne hyökkäisi. Raamatun mukaan Goog hyökkää "saalista saamaan ja ryöstettävää ryöstämään" ja siksi otollisin aiks sellaiselle on syksyllä, jolloin vilja-, peruna- ym. sato on koottu talteen.

        No ei nykyään kukaan aloita sotia parista kapallisesta perunoita.


      • Lanttuva,kaaliva....
        KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        No ei nykyään kukaan aloita sotia parista kapallisesta perunoita.

        Jihaaa..Uraaa....

        Tuo Venäjää fanittava vippaslössi on nyt siis perinteisesti siirtänyt sen Venäjän vuosittaisen hyökkäyksen Suomeen taas syksyllä alkavaksi!!!


      • KTS (Ei kirj.)
        Lanttuva,kaaliva.... kirjoitti:

        Jihaaa..Uraaa....

        Tuo Venäjää fanittava vippaslössi on nyt siis perinteisesti siirtänyt sen Venäjän vuosittaisen hyökkäyksen Suomeen taas syksyllä alkavaksi!!!

        Mut huomaatkos Linduxliini mitenkä tää lössin aikaisempi "Pirua ja Ryssää vastaan" asenne onkin muuttunut jopa Venäjän hyökkäystä TOIVOVAKSI, jotta saataisiin Suomeenkin Venäjän homokriittiset ja punavihervasurivastaiset lait voimaan hehe...kjeh...

        Tää lössi on siis NIIN ennakoitavissa...heh jkeh...:D


    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      ”Pauliinan” vastaus, miksi Venäjän hyökkäystä ei tullut 13.6.2013

      Lähetin 15.6.2013 nimimerkki ”Pauliinalle” seuraavan kysymyksen:

      Profetoit tammikuussa 2013, että venäläiset hyökkäävät Suomeen 13.6.2013. Minä laitoin sanomasi omille sivuilleni ja eri foorumeille. Laitoin loppuun oman kommenttini, että minulla ei ole tietoa eikä varmuutta siitä tapahtuuko juuri 13.6.2013 venäläisten hyökkäystä, mutta että uskon kyllä siihen, että jossain vaiheessa näin käy.

      Nyt on käynyt ilmi, että 13.6.2013 ei tullut venäläisten hyökkäystä.

      Mitä sanot tähän, Pauliina? Miksi profetiasi ei toteutunut?

      Pauliina vastasi 15.6.2013 seuraavalla viestillä.

      Luojalle kiitos, että näin ei tapahtunut. Itse koen, että rukous on kantanut. Kuten Joonalle kävi Niinivessä. Kansa otti sanoman vastaan ja Herra pyörsi uhkauksensa. Tiedän olleen paljon rukoilijoita, jotka ovat Suomen rajoille rukoilleet enkelivartiota ja Pyhän Hengen tulimuuria.

      Joona 3 sanoo näin:
      1. Joonalle tuli toistamiseen tämä Herran sana:
      2. "Nouse ja mene Niiniveen, siihen suureen kaupunkiin, ja saarnaa sille se saarna, minkä minä sinulle puhun".
      3. Niin Joona nousi ja meni Niiniveen Herran sanan mukaan. Ja Niinive oli suuri kaupunki Jumalan edessä: kolme päivänmatkaa.
      4. Ja Joona käveli kaupungissa aluksi yhden päivänmatkan ja saarnasi sanoen: "Vielä neljäkymmentä päivää, ja Niinive hävitetään".
      5. Niin Niiniven miehet uskoivat Jumalaan, kuuluttivat paaston ja pukeutuivat säkkeihin, niin suuret kuin pienet.
      6. Ja kun tieto tästä tuli Niiniven kuninkaalle, nousi hän valtaistuimeltaan, riisui yltään vaippansa, verhoutui säkkiin ja istui tuhkaan.
      7. Ja hän huudatti Niinivessä: "Kuninkaan ja hänen ylimystensä määräys kuuluu: Älkööt ihmiset älköötkä eläimet - raavaat ja lampaat - maistako mitään, käykö laitumella tai vettä juoko.
      8. Verhoutukoot ihmiset ja eläimet säkkeihin, huutakoot väkevästi Jumalaa ja kääntykööt itsekukin pois pahalta tieltänsä sekä väkivallasta, mikä heidän käsiänsä tahraa.
      9. Ehkäpä Jumala jälleen katuu ja kääntyy vihansa hehkusta, niin ettemme huku."
      10. Kun Jumala näki heidän tekonsa, että he kääntyivät pois pahalta tieltänsä, niin Jumala katui sitä pahaa, minkä hän oli sanonut tekevänsä heille, eikä tehnyt sitä.

      Olen huomannut Suomen kansassa muutoksia. Nimenomaan myös ei-uskovissa. Tämä sukupuolineutraali avioliittolaki ja lähetystyöhön siunattu homopari on saanut aivan tavalliset Matti ja Maija Meikäläiset vastustamaan tällaista synnin siunaamista. Eikö tässä jo näy, kuinka Isä voimallisesti on kohdannut monia ihmisiä? Vielä presidentin vaalien aikaan kansan mieli oli toinen. Silloin kaikki kynnelle kykenevät puolustivat homoehdokasta ja sain lokaa niskaani, kun puhuin heille, kuinka Jumalalle se on kauhistus. Mutta nyt on toisin. Uskon todella, että rukous on kantanut. Sillä Herra monesti puhui minulle talvella ja keväällä, juuri tämän Joonan kirjan kautta.

      En häpeä, että olen toimittanut kyseisen sanan, sillä koen edelleen, että se piti puhua. Minä vain kiitän ja ylistän Herraa Jumalaa, Israelin Pyhää siitä, että Suomi on vielä Suomi.

      - - - - - - -

      Jouko Pihon kommentti 15.6.2013

      Tässä tilanteessa on kaksi mahdollisuutta: joko ”Pauliinan” sanoma oli alunperinkin väärä tai sitten kävi niin kuten Joonan aikaisessa Niinivessä, että Jumala peruutti 13.6.2013 päivälle ajatellun Venäjän hyökkäyksen Suomessa tapahtuneiden monien rukousten ja mielenmuutosten takia.

      En tiedä miten on, mutta olen enemmän jälkimmäisen vaihtoehdon kannalla, eli että Jumala muutti aikataulua lukuisten esirukousten takia.

      Sanottakoon tässä vielä selvyyden vuoksi se, että olen yhä sitä mieltä, että jossain vaiheessa Jumalan tuomio kohtaa Suomea sen syntien takia, ja silloin rangaistusruoskana on Venäjä. Kyse on vain aikataulusta, milloin se tapahtuu. Se tapahtuu silloin kun on Jumalan aika.

      • Anonyymi

        https://www.city.fi/yhteiskunta/venaja+ei+hyokkaa+suomeen+ylihuomenna/7326

        Venäjä ei hyökkää Suomeen ylihuomenna
        Isä meidän, älä anna höyrypäiden profetioiden käydä toteen.

        Panu Jansson 11.6.2013 16:33

        Tammikuun lopulla Suomen Laillisuuspuolueen puheenjohtaja Jouko Piho antoi synkän profetiansa: Venäjä tulee jossain vaiheessa miehittämään osan Suomea, eli Itä- ja Pohjois-Suomen.

        Hän kertoo saaneensa varoitusviestejä muilta ”profeetoilta”. 13. kesäkuuta on päivämäärä, jonka Piho sai kuulla Pauliinalta, joka oli kertonut hänelle kuinka oli nähnyt silmiensä edessä ”tummanvihreitä kangaspäällysteisiä kypäriä silmänkantamattomiin. Mielessä oli kaikunut sanat: ”Suomi varustautuu sotaan Venäjää vastaan. Venäjä hyökkää Suomeen kesäkuun 13. päivä tänä vuonna.”

        Jouko Piho pelaa taitavasti omassa välittäjän roolissaan: ”Kun Pauliina sanoo saaneensa ilmoituksen, että Venäjä hyökkää Suomeen 13.6.2013, niin tuon sen esille kaikille tiedoksi, että tällainen sanoma on tullut. En tiedä hyökkääkö Venäjä Suomeen juuri tuolloin eli 13.6.2013, vaikka tiedän, että joskus näin tapahtuu.”

        Täysi vitsihän tämä on koko kaveri. Venäjä ei hyökkää Suomeen ylihuomenna, arvon puoluejohtaja Piho.

        Keskustelua Piho kuitenkin osaa herättää plöräyksillään. Kyseessä oleva teksti on kerännyt lähes kymmenen tuhatta (enimmäkseen ironista) peukkua. Täkyyn ovat tarttuneet sutkauttelijat, kriittiset sutkauttelijat, kriitikot, uskontokriitikot ja uskovat. Keskustelu on jatkunut tammikuusta tähän päivään.

        Viimeisimmissä kommenteissa kysellään, mikä on valheellisten profetioiden levittäjän vastuu. Ei mikään, vastuu on kuulijalla.

        ----------------

        https://www.suomenuutiset.fi/profetian-mukaan-venajan-piti-hyokata-suomeen-tanaan/

        kesäkuu 10, 201312:34

        Profe­tian mukaan Venäjä hyökkää Suomeen tors­taina

        Uuden Suomen kolumnistin Jouko Pihon julkaiseman erään profetian mukaan Venäjän hyökkäys Suomeen toteutuu torstaina. Piho kirjoitti verkkolehti Uudessa Suomessa 27.1.2013 näin:

        – Kuten kaikki hyvin tietävät, minun profetiasivustoillani on paljon sanomia siitä, että Venäjä tulee jossain vaiheessa miehittämään osan Suomea, eli Itä- ja Pohjois-Suomen. Olen samaa mieltä näiden profetioiden kanssa eli uskon, että näin tulee tapahtumaan. Tämä nimimerkki ”Pauliinan” sanoma on samassa linjassa monien muiden profeettojen ja Jumalan ihmisten saamien varoitusviestien kanssa. Kun Pauliina sanoo saaneensa ilmoituksen, että Venäjä hyökkää Suomeen 13.6.2013, niin tuon sen esille kaikille tiedoksi, että tällainen sanoma on tullut. En tiedä, hyökkääkö Venäjä Suomeen juuri tuolloin eli 13.6.2013, vaikka tiedän, että joskus näin tapahtuu, Piho kirjoitti.

        Uusi Suomi on riippumaton verkkolehti, joka jatkaa vuonna 1991 toimintansa lopettaneen nimikaimansa perinteitä internetissä. Sen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja on toimittaja Niklas Herlin.

        [Tekstiä muokattu 10.6 klo 17:46]

        PS VERKKOTOIMITUS
        Jaa Facebookissa
        Jaa Twitte


    • Anonyymi

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Niklas_Herlin

      Niklas Kustaa Harald Herlin (18. marraskuuta 1963 Kirkkonummi – 8. lokakuuta 2017

      Nizza[1]) oli suomalainen miljardööri, suursijoittaja, toimittaja, kirjankustantaja ja tietokirjailija.[2][3] Herlinillä oli oma kustannusyhtiö Nikotiimi, ja hän toimi perustamansa kirjankustantamon Teoksen hallituksen puheenjohtajana. Hän oli yksi hissejä valmistavan Kone Oyj:n suurimmista omistajista, kunnes yhtiö jaettiin Herlinien perintöriidan jälkeen kahtia ja Herlin keskitti sijoitusyhtiönsä Mariatorp Oy:n kautta osakevarallisuutensa Cargotec Oyj:hin.

      Ura

      Herlin kirjoitti ylioppilaaksi vuonna 1982 Helsingin Suomalaisesta Yhteiskoulusta[4] ja suoritti Bentley Collegessa Walthamissa Yhdysvalloissa Bachelor of Science -tutkinnon vuonna 1986.[2] Herlin työskenteli toimittajana ja uutispäällikkönä Kauppalehdessä vuosina 1987–1996 sekä toimittajana Suomen Kuvalehdessä ja Ilta-Sanomissa vuosina 1997–2001. Vuodesta 2001 hän toimi vapaana toimittajana ja tietokirjailijana. Ennen journalistin uraa Herlin työskenteli yritystutkijana Teollistamisrahasto Oy:ssä vuosina 1986–1987.

      Herlin osti vuonna 2007 oikeudet Uusi Suomi -lehden nimeen. Uutta Uusi Suomi -nimistä verkkolehteä alettiin julkaista internetissä syksyllä 2007. Uuden Suomen hallituksen puheenjohtajana ja pääomistajana hän toimi vuosina 2007–2016.[5] Herlin oli myös vuonna 2003 toimintansa aloittaneen kirjankustantamo Teoksen perustaja, hallituksen puheenjohtaja ja keskeinen omistaja. Herlin valittiin Alma Median hallitukseen maaliskuussa 2013,[6] ja kesäkuussa 2012 hän osti sen osakkeista 10,07 prosenttia Mariatorp Oy:n kautta.[7]

      Forbes -lehden mukaan Herlinin varallisuus oli lokakuussa 2017 arvoltaan 1,4 miljardia dollaria, ja hän oli tuona vuonna Suomen neljänneksi ja maailman 1468. rikkain henkilö.[8]

      Yksityiselämä
      Niklas Herlinin isä oli Koneen hallituksen pitkäaikainen puheenjohtaja Pekka Herlin. Hänen sisaruksiaan ovat Hanna Nurminen, Antti Herlin, Ilkka Herlin ja Ilona Herlin. Akateemikko Kustaa Vilkuna oli Niklas Herlinin äidinisä. Niklas Herlin on kutsunut isäänsä Pekka Herliniä siaksi, hulluksi ja ihmishirviöksi, jonka ei olisi pitänyt levittää eteenpäin "sairaita geenejään".[9]

      Herlin oli naimisissa juristi Tuuli Herlinin (o.s. Hämäläinen) kanssa 1986–2002.[10] Heillä on kaksi lasta, tytär Riikka (s. 1986) ja poika Heikki (s. 1990). Herlinin tyttärellä on Downin oireyhtymä.[11] Herlin oli kehitysvammatyön merkittävä tukija, ja hänet palkittiin helsinkiläisen Kehitysvammatuki 57:n mitalilla numero 37 vuonna 2001.[12]

      Herlinillä oli kaksi asuntoa Töölössä ja mökki Porkkalanniemessä. Hän kertoi olevansa porvari ja liberaali, joka uskoo markkinatalouteen. Hän mainitsi intohimokseen kirjoittamisen ja suosikkijuomakseen keskioluen.[4]

      Herlin kuoli lokakuussa 2017 sairauskohtaukseen Nizzassa 53-vuotiaana.[13]

    • Anonyymi

      https://www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu.php

      Maailmanloppu odotettavissa aivan kohta pian

      Päivitetty 30.5.2023

      Saatana raivoaa voimattomana totuuden edessä
      Saatana raivoaa
      voimattomana
      totuuden edessä

      Tälle sivulle kerään tuoreita maailmanlopun, ylöstempauksen ja muiden merkittävien ennaltatiedettyjen tapahtumien profetioita - etenkin suomalaisia - jotka toteutuvat. Varmasti mitään virheitä ei näissä profetioissa ikinä koskaan ole, sillä sanoohan 5. Mooseksen kirja, 18 luku, jae 22: "Jos se, mitä profeetta puhuu Herran nimissä, ei toteudu, se ei ole Herran sanaa vaan väärän profeetan röyhkeää puhetta. Älkää kuulko häntä."

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      https://www.joukopiho.fi/~mbcyowtr/kolumbusfi/aloitussivu/sivu10.htm

      1.10.2009

      Ilmoitus häiriköstä, joka on lähettänyt valheviestejä sivuilleni

      Viime aikoina on tietooni tullut sellaista, että eräs henkilö (ehkä useampiakin) on lähettänyt tahallaan minulle vääriä eli itse tekaisemiaan profetioita matkien uskonnollista kielenkäyttöä.

      Sitten tämä henkilö on kerskaillut eräällä foorumilla, miten hän on onnistunut petkuttamaan minua ja kehottanut muita yrittämään samaa.

      Vaikka minä olen nyt siis tietoinen, että tällaista vedätystä on tehty, niin sanomien paljouden takia minun on mahdotonta tietää, mistä viestistä tai viesteistä mahtaisi olla kyse, koska petos on tehty taitavasti.

      On vain tyydyttävä raamatulliseen vertaukseen, että lopunaikana vehnä ja valhevehnä (luste) kasvavat yhdessä, mutta tuomiopäivänä ne erotetaan toisistaan.

      Silloin myös tämä valheprofeetta ja tyhjänpäivänen suunpieksijä saa tuomionsa, ei minulta vaan Jumalalta.

      Sitä ennen pyydän lukijoita olemaan tarkkana. Näiden sivujen sanomat eivät ole Jumalan Sanaa, vaan vajavaisten ihmisten saamia viestejä, joiden joukossa on sitten jokunen täysi petossanomakin.

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      http://www.netikka.net/hans.backman/kaivoskuilu.html

      "Samalla kun Kristinebergin kaivoksesta löydettiin tuo merkillinen Kristus-hahmo,jouduttiin myös kiinnittämään huomiota erääseen hyvin vanhaan profetiaan,jonka eräs nainen Lapissa toi suunnilleen vuosisadanvaihteessa.

      Jäljennös siitä on Uumajan lääninmuseossa,ja alkuperäiskappale on Uppsalan murrearkistossa.

      Sen sisältö on siksi omaperäinen ja ajankohtainen,että se ansaitsee tulla mainituksi tässä yhteydessä,koskapa niin paljon sen ennustuksista on mennyt täytäntöön.

      Se kuuluu:

      - Maailman viimeisinä aikoina tulee esiintymään monia vääriä profeettoja,joista useat tulevat ennustamaan viimeisen tuomion ajan.

      Jos sinä kuulet sellaisten puhuvan,sinun ei pidä uskoa,mitä he sanovat,sillä ainoastaan Jumala tietää sen päivän.

      Todisteena siitä,että me lähestymme loppua,on ihmisten oppineisuus,joka leviää yli koko maan.

      - Kansat tulevat myös olemaan itserakkaita ja luottavat itseensä.

      Kristillisyys vähenee,ja jumalisuus häviää.

      Ihmiset tulevat olemaan sitä mieltä,ettei mikään Jumala ole luonut maata.

      Jotkut tulevat uskomaan,että ihmiset itse ovat aikaansaaneet ihmeen.

      Tulevaisuuden ihmiset tekevät suuria keksintöjä,jopa niin suuria,että heidän mielestään ei edes Jumala ole tehnyt sellaisia ihmetekoja.Inhimillinen keksimiskyky tulee muovaamaan uudestaan ne ihmiset,jotka Jumala on luonut,mutta niiltä ihmisiltä puuttuu sielu.

      - Ihmiset tulevat matkustamaan taivaalla lohikäärmettä muistuttavissa esineissä.Tulee olemaan lohikäärmeitä muistuttavia,sähiseviä esineitä ilmassa,maan päällä ja maan alla.

      Sinä aikana ihmiset riemuitsevat ja sanovat olevansa maailmankaikkeuden herroja.Mutta kuitenkaan he eivät ole tyytyväisiä.Seuraava toimenpide on yritys voittaa kuolema.

      Kenenkään ei tarvitse kuolla,vaan jokainen saa iankaikkisen elämän.Kaiken tämän tulevat ihmiset näkemään,mutta heillä ei ole enää viisauden silmiä nähdäkseen.

      He eivät tahdo tehdä parannusta synneistään.

      Vaivanajan tuskat kohtaavat kaikkia maapallon maita ja kansoja,ja kaikilla kielillä kuullaan valitushuutoja.

      - Mutta Pohjolassa on maa,jossa asuu kookasta kansaa,ja Pohjoismaiden kansoja säästetään niin kauan kuin mahdollista niistä vaivoista,jotka jo ovat levinneet yli maan.

      Sillä Jumala itse on valmistanut asunnon ainosyntyiselle Pojalleen erään Pohjoismaan kimaltelevassa vuoressa.

      Vuori ja maa on kauan oleva Herran käden varjossa.Missä vuori ja maa on,sitä ei vielä tiedä kukaan,mutta se on käyvä ilmi maailman viimeisinä aikoina.

      Mutta ennen sen ajan tuloa ovat Pohjoismaiden kansat poikenneet pois Jumalan viitoittamilta teiltä.Vielä tulee Jumala armahtamaan Pohjoismaan ihmisiä,sen tähden että he ovat anteliaita.

      Mutta sekin kansa voimistuu synnin teossa.

      Silloin tulee Jumala osoittamaan ihmisille ainosyntyisen Poikansa asunnon kimmeltävässä vuoressa,sen asunnon,jonka Hän itse on valmistanut.

      - Jonkin aikaa tulee olemaan suurta hämmästystä Kristus-kuvan johdosta.

      Mutta pian he unohtavat kaiken,ja jumalattomuus saa ylivallan kansan seassa.

      He tulevat huutamaan,ettei ole olemassa mitään muuta jumalaa kuin tiedon jumala.

      Välkkyvä vuori tulee silloin jälleen näyttäytymään,ja siitä puhutaan ihmisten keskuudessa,sen tähden että Jumalan suojeleva käsi edelleenkin lepää siellä asuvan kansan päällä.

      Tällä kertaa tulee Kristus-kuva näyttäytymään ylhäällä vuoren huipulla,niin että kaikki voivat nähdä sen.

      Jälleen ihmiset näkevät ja hämmästyvät suurta ihmettä.

      Jumala tulee myös jonkin aikaa suojelemaan Pohjoismaan ihmisiä ajan vaivoilta,niin kauan kuin jumalankuva on näkyvissä,eivätkä ihmisten kädet ole murskanneet sen asuntoa.

      - Kuitenkin jumalattomuus lisääntyy.

      Ihmisten epäusko tulee suuremmaksi ja suuremmaksi.

      Vuori jumalankuvineen murskataan.Jumala ottaa silloin suojelevan kätensä Pohjoismaan kansan päältä.

      Ne vaivat,joilta tuota kookasta kansaa on niin kauan säästetty,tulevat heidän ylleen seitsenkertaisesti ja jälleen seitsenkertaisen pahempina kuin ne vaivat,jotka ovat kohdanneet muita maapallon maita ja kansoja.

      ---

      Niin pitkälle tästä merkillisestä profetiasta.Näiden ennustusten ja Kristinebergin Kristus-hahmon välinen yhteys on kouraantuntuva.

      Ne ennustukset,jotka käsittelevät meidän aikamme oloja,ovat paikkansa pitäviä ja äärettömän ajankohtaisia.

      Jospa tämä saisi varoittaa ja herättää meidän kansaamme,ennen kuin on liian myöhäistä!

      Tälle profetialle ja Kristus-kuvan löytämiselle voidaan antaa mikä merkitys tahdotaan.

      Mutta on vaikeaa täysin vapautua ajatuksesta,että tämän ennustuksen ja täyttymyksen välisellä ihmeellisellä yhteydellä voi olla määrätty syy.

      Eiköhän se vain voi olla tervehdys Jumalalta itseltään,enne siitä,mitä on tulossa.Ei kai tätä voida torjua vain pelkkänä sattumana?"

      Lähde: Hyvä Sanoma N:o 3 1968

    • Anonyymi

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009648662.html

      Muistatko Lotan, Valpurin ja Veetin? Ryhävalaita on tavattu Suomessa aikaisemminkin

      Kökarin saaren eteläpuolella havaittiin lauantaina valas.

      11.6. 19:09

      VAIKKA ryhävalas on todella harvinainen näky Suomen vesillä, täysin uusi vieras se ei ole. Ilta-Sanomat kertoi sunnuntaina, että Kökarin saaren eteläpuolella liikkuu ryhävalas. Valaan havainnut kaveriporukka nimesi harvinaisen vieraan Raineriksi.

      – Se tuli katselemaan, ui veneen vieressä, ui veneen alta, ui ihan veneen edessä, valasta kuvannut Janne Sillanpää kertoi.

      Suomea lähin alue, jossa ryhävalaita esiintyy, on Pohjois-Norjassa. Suomessa ryhävalaasta on tehty vain kourallinen varmoja havaintoja.

      VUONNA 2018 Lotaksi nimetty ryhävalas päätyi siikaverkkoihin Merenkurkussa Bergön lähistöllä. Tuolloinkaan ryhävalas ei juuri ihmisiä aristellut.

      – Se ei tunnu pelkäävän ihmisiä. Kun veneitä oli ympärillä enemmän, se oli vähän hermostunut ja partiomme joutui rajoittamaan sivullisia, jotta se saatiin rauhassa irrotettua, IS:lle kerrottiin vuonna 2018.

      Pelastuslaitos sai irrotettua valaan verkosta noin tunnin operaation päätteeksi. Muutamaa päivää myöhemmin sama valas jäi kiinni kalastajan verkkoon Raumalla. Myös tuolloin pelastuslaitos auttoi valasta jatkamaan matkaa.

      Valasasiantuntija Sanna Kuningas kertoi tuolloin Suomen luonto -lehdelle, että sama valas oli todennäköisesti nähty myös Pyhtäällä Kymenlaaksossa ja Uuraassa Viipurinlahdella.

      Lotan tarina sai lopulta surullisen lopun. Länsi-Suomen merivartiosto kertoi kesäkuussa 2018, että Lotta oli löydetty kuolleena Saksan rannikolta.

      NELJÄ vuotta aiemmin, kesällä 2014 Ruotsissa raportoitiin ryhävalashavainnosta Gotlannin edustalla. Luettuaan Ruotsissa tehdyistä havainnoista Ilta-Sanomien lukija ymmärsi kuvanneensa samaa valasta aiemmin Helsingin edustalla.

      Maitovalastutkija Rauno Lauhakangas Helsingin yliopistosta arvioi tuolloin IS:lle, että videolla esiintyi ryhävalas.

      – Olen sitä mieltä, että se ei ole sukellusvene eikä mursu, vaan ryhävalas. Muuhun tulokseen en voi tulla, hän sanoi.

      Myös Lauhakangas arveli, että kyseessä oli sama yksilö kuin Gotlannin edustalla.

      Suomen luonnon mukaan ennen vuotta 2014 ryhävalas on havaittu varmasti vuonna 2006 Himangan ja Uudenkaupungin edustalla ja Hailuodossa vuonna 1978. Hailuodon valas nimettiin Valpuriksi ja Himangan valas Veetiksi.

      • Anonyymi

        https://www.pelastussanoma.fi/Jumalan lasten kalenteri/Luukku6.htm

        Toteutumattomat profetiat ovat yhtä kaikki myös Jumalan täyttä suunnitelmaa

        Lähes joka päivä kuulee ja jos käy vaikka edes vilkaisemassa keskustelupalstoja, voi nähdä kristittyinä itseään pitäviä hengestä osattomia ihmisiä, joiden pääasiallinen tarkoitus on etsiä vikoja kaikista mahdollisista profeetoista ja profetioista.

        Näistä Raamattu sanoo selvästi, voi heitä, jotka kuluttavat aikansa vääryyksien etsimiseen. Raamattu sen sijaan kehottaa iloitsemaan totuudesta eikä etsiä muista vääryyttä.

        Joonan tarina osoittaa erään omaa aikaamme vertaavan yhteisen seikan, joka pistää pisteen profeetoiden arvostelijoille.

        Joona 1:1-2 Joonalle, Amittain pojalle, tuli tämä Herran sana: "Nouse, mene Niiniveen, siihen suureen kaupunkiin, ja saarnaa sitä vastaan; sillä heidän pahuutensa on noussut minun kasvojeni eteen".

        ...ja mitäpä Joona teki. Hän yritti paeta Jumalaa laivalla toiseen kaupunkiin ja lopulta merimiehet heittivät Joonan mereen ja meri asettui. Kala nielaisi Joonan jonka jälkeen hän vietti kalan vatsassa kolme päivää ja kolme yötä.

        Joona rukoili kalan vatsassa, häpesi ja katui ettei ollut ottanut Herran työtä vastaan ja hän lupasi täyttää Herran tahdon. Niin Herra käski kalaa ja kala oksensi Joonan kuivalle maalle. Tästä alkoi Joonan raskas ja epäkiitollinen työ.

        Joona 3:3-6 Niin Joona nousi ja meni Niiniveen Herran sanan mukaan. Ja Niinive oli suuri kaupunki Jumalan edessä: kolme päivänmatkaa. Ja Joona käveli kaupungissa aluksi yhden päivänmatkan ja saarnasi sanoen: "Vielä neljäkymmentä päivää, ja Niinive hävitetään". Niin Niiniven miehet uskoivat Jumalaan, kuuluttivat paaston ja pukeutuivat säkkeihin, niin suuret kuin pienet. Ja kun tieto tästä tuli Niiniven kuninkaalle, nousi hän valtaistuimeltaan, riisui yltään vaippansa, verhoutui säkkiin ja istui tuhkaan.
        Joona oli onnistunut työssään ja mitä tekikään Jumala:

        Joona 3:10 Kun Jumala näki heidän tekonsa, että he kääntyivät pois pahalta tieltänsä, niin Jumala katui sitä pahaa, minkä hän oli sanonut tekevänsä heille, eikä tehnyt sitä.
        Jumala perui aikomuksensa. Tämä on selvä todiste siitä, että Jumala voi perua aikeensa ja kuten näette, tuossa jakeessa 10 lukee, että Jumala perui sanansa.

        Näin ollen nykymaailman kristillisten parjaajien keskuudessa Raamattu on jo aina todistanut, että Joona olisi ollut väärä profeetta, koska näiden suppeamielisten arvostelijoiden mielestä vain sanasta sanaan toteutuva ennustus tulee oikean profeetan suusta.

        Sen sijaan Jumalan suunnitelmat ovat monesti raskaimpia profeetoille, koska he kantavat pilkan siitä huolimatta, vaikka toteuttavat sanasta sanaan Jumalan tahtoa, eli herättävät ihmisiä miettimään.

        Tärkeintä meidän on sisällämme miettiä, mikä on kunkin profetian ja profeetan sanoma ja henki. Tärkeintä on etsiä totuutta, eikä vääryyttä. Kun löytää totuutta, löytää aina paljon muutakin.


    • Anonyymi

      Johanneksen ilmestys 12

      1 Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä.

      2 Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää.

      3 Ja näkyi toinen merkki taivaassa, ja katso: suuri, tulipunainen lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, ja sen päissä seitsemän kruunua;

      4 ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä ja heitti ne maan päälle. Ja lohikäärme seisoi synnyttämäisillään olevan vaimon edessä nielläkseen hänen lapsensa, kun hän sen synnyttäisi.

      5 Ja hän synnytti poikalapsen, joka on kaitseva kaikkia pakanakansoja rautaisella valtikalla; ja hänen lapsensa temmattiin Jumalan tykö ja hänen valtaistuimensa tykö.

      6 Ja vaimo pakeni erämaahan, jossa hänellä oli Jumalan valmistama paikka, että häntä elätettäisiin siellä tuhat kaksisataa kuusikymmentä päivää.

      7 Ja syttyi sota taivaassa: Miikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikäärmettä vastaan; ja lohikäärme ja hänen enkelinsä sotivat,

      8 mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa.

      9 Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa.

      10 Ja minä kuulin suuren äänen taivaassa sanovan: "Nyt on tullut pelastus ja voima ja meidän Jumalamme valtakunta ja hänen Voideltunsa valta, sillä meidän veljiemme syyttäjä, joka yöt ja päivät syytti heitä meidän Jumalamme edessä, on heitetty ulos.

      11 Ja he ovat voittaneet hänet Karitsan veren kautta ja todistuksensa sanan kautta, eivätkä ole henkeänsä rakastaneet, vaan olleet alttiit kuolemaan asti.

      12 Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!"

      13 Ja kun lohikäärme näki olevansa heitetty maan päälle, ajoi hän takaa sitä vaimoa, joka oli poikalapsen synnyttänyt.

      14 Mutta vaimolle annettiin sen suuren kotkan kaksi siipeä hänen lentääksensä erämaahan sille paikalleen, jossa häntä elätetään aika ja kaksi aikaa ja puoli aikaa poissa käärmeen näkyvistä.

      15 Ja käärme syöksi kidastansa vaimon jälkeen vettä niinkuin virran, saattaakseen hänet virran vietäväksi.

      16 Mutta maa auttoi vaimoa: maa avasi suunsa ja nieli virran, jonka lohikäärme oli syössyt kidastansa.

      17 Ja lohikäärme vihastui vaimoon ja lähti käymään sotaa muita hänen jälkeläisiänsä vastaan, jotka pitävät Jumalan käskyt ja joilla on Jeesuksen todistus.

      18 Ja se asettui seisomaan meren hiekalle.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      Rukoile pyhien puolesta ja armahda heitä. Aamen

      Eija Niemeläisen profetia 6.1.2000

      Katso, musta pilvi kohoaa idän taivaalle, myrsky puhkeaa ja se lyö tätä maata, sillä tämä kansa on hyljännyt Jumalan ja polkenut pyhät asiat jalkoihinsa. Minä taivutan tätä kansaa, ja se taipuu minun edessäni niin kuin kaisla
      taipuu.

      Monista kodeista kuuluu itku ja valitus. Se ei ole minulle mieleen, mutta näin täytyy tapahtua.

      Niiden kärsimysten aikana tämä kansa nousee kunnioittamaan minua.

      Ja te lapseni, kun näette tämän tapahtuvan, älkää peljätkö. Minä varjelen teitä, minä suojelen teitä. Katso, teidän ympärillänne on paljon enkeleitä miekat käsissään.

      Totisesti, totisesti näin on tapahtuva!

      -----------

      Oulun profeetta Laila Heinosen profetia 16.2.1961

      ”Voi maata ja merta! Minun tuomioni tulevat kohtaamaan maata ja merta. Voi ihmisraukkoja, oi ihmisraukkoja!

      Maailmaa kohtaa rangaistus ihmisten syntien tähden. Voi maata ja merta, ihmisraukat! Minä vuodatan maan päälle vihani maljan, koska ihmiset eivät kunnioita minua.

      Minun käskyni rikotaan mitä kauheimmalla tavalla.
      Minun vihani tulevat kohtaamaan maata ja merta, oi ihmisten kärsimystä, kuka sitä mittaa?

      Silloin monet sanovat: ”Kuinka rakkauden Jumala voi tehdä sellaista, eivätkä näe, kuinka minä rakkaudella vedän ihmisiä pelastukseen sisälle! He rikkovat minun käskyni ja sitten he sanovat: ”Kuinka rakkauden Jumala
      voi sellaista tehdä”.

      Eivät ymmärrä, että minä olen Pyhä ja Vanhurskas Jumala. Ja kun minä vihastun, voi ihmislapsia silloin, voi maata ja merta, sitä hävitystä, mikä kohtaa ihmiskuntaa. Oi Euroopan kansoja, annan kansojen hävitä syntiensä tähden. Minun lapsianikin kidutetaan ja moni kieltää Kristuksen!

      Maa maan jälkeen joutuu hävityksen alle, tulee suuri nälänhätä kaikkialle.

      Minä olen etsimällä etsinyt näitä ihmisiä, mutta he vain pilkkaavat, eikä minun tarjoamani pelastus Poikani Jeesuksen kautta heille kelpaa,
      vaan he rakastavat valhetta ja humpuukia!”

      ----------

      Arto Pölläsen sana Suomen kohtalosta v. 1968

      V. 1968 rukoillessani Suomen puolesta, että Jumala säästäisi maatamme, ettei se enää joutuisi sotaan, sain sanan Herralta: “Vaikka Mooses ja Samuel seisoisivat minun edessäni, ei minun sieluni taipuisi tämän kansan puoleen.

      Ajan heidät pois minun kasvojeni edestä, he menkööt!” Herra kielsi rukoilemasta koko maan säästymistä, sillä neuvopäätös oli jo tehty.

      Osa maasta joutuisi rangaistuksena kansan synneistä sodan jalkoihin, osa kansasta vankeuteen, nälkään ja suuriin ahdinkoihin. Mikään ei voisi sitä enää estää.

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      Jouko Niemisen Näky Kokkolan kirkossa

      Vuonna.1981

      Istun etupenkillä. Olen käyttänyt puheenvuoron Sanan ja rukouksen illassa ja katselen alttarille päin. Samassa tapahtuu jotakin – minut siirretään näyssä jonnekin alttarin taakse, josta näen koko kirkkokansan edestä päin. Kirkko on täynnä ihmisiä, eletäänhän vielä herätyksen aikaa.

      Keskikäytävällä jonottaa valtava ihmisjono kaksi rinnan, satoja ihmisiä, pääsyä rukoiltavaksi. Kuljen hiljaa eteenpäin ja katseeni kiintyy alttarin vasemmalla puolella, (saarnatuolin puolella) toimivaan rukousryhmän. Veljet rukoilevat kädet kohotettuina apua tarvitsevien tai Hengen kosketusta kaipaavien puolesta.

      Mutta jään ihmetellen katsomaan, kun veljien pannessa kätensä ihmisten päälle, käsien yläpuolella oleva ilma alkaa pyöriä ja kieppua, ja näen kolmen erivärisen ilmavirtauksen ikään kuin taistelevan keskenään tilasta päästä "mukaan siunaukseen".

      Yksi virtaus on väriltään musta, toinen harmaa ja kolmas valkoinen.

      Ne sekoittuvat toisiinsa miten vain eri ihmisten kohdilla. Jostakin syystä minulle on selvää siinä, että valkoinen on Jumalasta, harmaa on sielullista, ja musta on perkeleestä.

      Kuljen hiljaa eteenpäin ja ihmettelen. Äkkiä vierelläni on ääni (enkeli), joka kysyy: "Miksi ihmettelet? Katsohan tuota toista rukousjonoa". Silloin huomaan, että myös oikealla puolella on "rukousjono". Tosin … en näe mitään jonoa.

      Mutta alttarin reunalla on jokin hahmo, joka on kumartunut hyvin alas. Hän on valkoisissa vaatteissa ja polvillaan pää käsien varassa ,niin kuin Jeesus Getsemanen ahdistuksissa.

      Kuljen hämmästyneenä eteenpäin hahmon vierelle ja kurkistan. Siinä on Jeesus. Hän on murheellinen. Ihmettelen ??? En ymmärrä mitään.

      Silloin enkeli sanoo: "Älä ihmettele. Sinä näet tuon toisen jonon, jossa on paljon ihmisiä. Siinä kutsuttiin ihmisiä kokemaan siunauksia… Mutta tässä toisessa jonossa – jossa ei ole ketään – KUTSUTTIIN IHMISIÄ SEURAAMAAN JEESUSTA RISTIN TIELLE."

      Näky päättyy.

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      12.2.2009

      Annen uni "pedon merkistä" v. 2003

      Unessa oli joitakin uskovaisia, olin heidän kanssaan. Oli tullut yleinen määräys, että käteen piti laittaa injektioruiskulla jokin merkki tai kapseli.

      Sen piti olla vaaraton ja jotkut uskovaiset olivat sitä mieltä, että sen
      merkin voi ottaa, kun se ei vielä ole se Raamatussa ennustettu ja varoitettu "pedon merkki" (Ilm.13:16-17).

      He olivat ottaneet sen ja puolustivat sitä ja eräs henkilö ("uskovainen" hänkin) antoi ymmärtää, että ei siinä ole paljoakaan tietoa/informaatiota (nk. mikrosirussa/pedon merkissä pitäisi olla), kun jotakin vain vähän siitä ihmisestä, kehen se laitetaan.

      Minä olin ainoa, joka sanoin ja varoitin, että älkää missään tapauksessa sitä ottako.

      Sanoin, että vihollinen on tämän näin pimittänyt, saadakseen uskovaisetkin ottamaan sen. Tiesin (minulle oli Herralta siitä annettu erityisesti tieto), että se oli juuri se Raamatussa ennustettu tappava merkki, että kuka sen ottaa "uskovainenkin", niin hänellä ei ole enää mahdollisuutta koskaan pelastua ja päästä taivaaseen.

      Jotkut epäröivät kun siitä varoitin.

      Kun eräs mummukin kuunteli minua, hän kallistui minun puolelle. Mutta kun hän meni sellaisten uskovaisten seuraan, jotka olivat toista mieltä asiasta, niin kun hän tuli heidän luotaan, niin hän oli menossa ottamaan merkkiä.

      Erikoista oli se, että ne uskovaiset, jotka olivat sen jo ottaneet, olivat edelleen vielä olevinaan uskossa ja niin kuin ei mitään olisi tapahtunutkaan.

      Sanoin heille, että kyse voi olla valhe-Jeesuksesta, koska jos ihminen on ottanut sen merkin, josta Raamtussa varoitetaan, niin hän ei enää voi olla uskossa. He vastasivat minulle, että "pitää vain turvata Jumalan armoon".

      Erikoista tässä myös vielä oli se, että ne jotka eivät olleet sitä ottaneet, saivat edelleen ostaa ja myydä. Eli se ei vaikuttanut siihen, niin kuin Raamatussa on sanottu.

      Sekin oli eräs syy, miksi uskovaiset eivät uskoneet, että se on juuri se Raamatussa varoitettu asia, senkin tähden he menivät ottamaan sen.

      Mutta käsitin, että sekin oli silmälumetta ja vihollisen hämäystä, että uskovaiset menisivät lankaan. Siihen heräsin.

      Tämän jälkeen otin aamulla Raamatun ja peukalopaikan, sillä mielellä että Herra vahvistaisi, oliko kyseinen uni Häneltä,
      vai mitä tuo tarkoitti. Silmieni eteen tuli ensimmäisenä seuraavat sanat:

      "Tämän kehottamisen minä aikaisempien, sinusta annettujen ennustusten mukaisesti uskon sinun tehtäväksesi, poikani Timoteus, jotta niiden nojalla taistelisit tuon jalon taistelun, säilyttäen uskon ja hyvän omantunnon, jonka eräät ovat työntäneet luotaan ja uskossaan haaksirikkoon joutuneet."
      (1.Tim.1:18-19)

      _ _ _ _ _ _ _

      • Anonyymi

        Jouko Pihon kommentti 12.2.2009

        Annen uni on varoittava ja vakava. Tulee käymään juuri noin kuten Anne kirjoitti. Ihon alle laitettavaa sirua, joka sisältää henkilö- ja pankkitiedot, tullaan aluksi markkinoimaan hitaasti ja varovaisesti.

        Lisäksi heti alkuun ei kieltäytyville tule mitään seuraamuksia. Kaikki tämä ystävällinen ja diplomaattinen lähestymistapa on kuitenkin vain uuden Maailmanjärjestyksen viisasta ja hienostunutta uuden asian sisäänajoa siten, että ihmisiä ei säikäytetä, vaan heille annetaan aikaa tottua uuteen järjestelmään.

        Koska uudessa systeemissä on kieltämättä myös monia hyviä puolia, on lopulta suurin osa ihmisistä, myös osa uskovista, sitä mieltä, että kyseessä on vain tekninen toimenpide, jonka vaarallisuutta vähätellään tai se kielletään kokonaan.

        Samalla ihmiset unohtavat Raamatun yksiselitteisen kiellon, että otsaan tai oikeaan käteen laitettavaa Pedon merkkiä ei tule ottaa, tai joutuu samaan paikkaan kuin Petokin eli helvettiin.

        Jos siis ottaa Pedon merkin, niin kyseessä on samalla alistuminen Pedon valtaan ja hänen mahtinsa tunnustaminen.

        Sen jälkeen onkin edessä jo vaatimus, että myös Pedon kuvaa on kumarrettava, aivan kuten alkukristittyjä vaadittiin kumartamaan Rooman keisarin kuvaa, mutta he kieltäytyvät ja joutuivat marttyyreinä polttorovioille.

        Vähitellen Uusi maailmanhallitus alkaa kuitenkin kiristää otettaan ja pikku hiljaa aletaan vaatia, että kaikkien olisi oltava alamaisia uudelle järjestykselle ja otettava uuden systeemin henkilötunnus. Kun yhä löytyy niitä, jotka kieltäytyvät
        merkin ottamisesta, tulee ensin erinäisiä rajoituksia vastustelijoiden elämään,

        mutta lopulta pääsee vallalle täysimittainen, raaka ja suorasukainen merkistä kieltäytyvien vaino, jolloin he eivät voi enää asioida missään kaupoissa, liikkeissä tai virastoissa ilman merkkiä.

        Sen lisäksi näitä kieltäytyviä aletaan pitää yhteiskunnan vihollisina, jolloin heitä aletaan vangita ja kuljettaa keskitysleireihin, joissa osa uskovista tapetaan.

        Uskova, oletko valmis olemaan uskollinen Jeesukselle kuolemaan asti?

        Älä ota mitään merkkiä itseesi, jos se vaaditaan laittamaan siruna ihon alle. Se on se Pedon merkki, josta Raamattu meitä varoittaa sitä ottamasta. Merkin ottanut joutuu Kaikkivaltiaan Jumalan vihan kohteeksi. On parempi kokea Pedon ja maailman vihaa kuin joutua Jumalan vihan alle.


    • Anonyymi

      Raamattuni sanoo että vääriä profeettoja nousee. Älkää juosko heidän perässä. Jokainen profetia on tutkittava Jumalan sanalla.
      Kun profetia ei toteudu se ei ole Jumalasta. Jumala on totuus.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Training Day | 4K Trailer | Warner bros. Entertainment

      https://www.youtube.com/watch?v=VQ-SCoyUwfg

      American Gangster | Frank Lucas

      https://www.youtube.com/watch?v=VNTA9ZYaWOU

      Blade | The Daywalker

      https://www.youtube.com/watch?v=2YyvaKbK_zo

      Narcos - Season 3 | official trailer (2017)

      https://www.youtube.com/watch?v=7VAqY7nxauE

      Narcos: Mexico Season 2 Trailer

      https://www.youtube.com/watch?v=3k0WCZgsgCQ

      American Made - Official Trailer

      https://www.youtube.com/watch?v=AEBIJRAkujM

      The Wolf of Wall Street Official Trailer

      https://www.youtube.com/watch?v=iszwuX1AK6A

    • Anonyymi

      https://www.ess.fi/paikalliset/151797

      Huumekauppiaat tuovat ostokset kotikylälle - "kauppa-autopojat" kiertelevät Lahdessakin

      14.10.2018

      -----------

      https://yle.fi/a/3-10455959

      Savon Sanomat: Huumeita levitetään nyt "kauppa-autojen" avulla
      Itä-Suomen poliisissa tutkitaan muun muassa tapausta, jossa Lahdesta lähdettiin myyntireissulle maakuntakaupunkeihin.

      14.10.2018

      ------------

      https://www.ksml.fi/paikalliset/2419484

      Savon Sanomat: Huumeita levitetään nyt "kauppa-autojen" avulla

      14.10.2018

      ---------

      https://www.hameensanomat.fi/paikalliset/5220269

      Savon Sanomat: Huumeita levitetään nyt "kauppa-autojen" avulla

      14.10.2018

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Matteus 12

      38 Silloin muutamat kirjanoppineista ja fariseuksista vastasivat hänelle sanoen: "Opettaja, me tahdomme nähdä sinulta merkin".

      39 Mutta hän vastasi heille ja sanoi: "Tämä paha ja avionrikkoja sukupolvi tavoittelee merkkiä, mutta sille ei anneta muuta merkkiä kuin profeetta Joonaan merkki.

      40 Sillä niinkuin Joonas oli meripedon vatsassa kolme päivää ja kolme yötä, niin on myös Ihmisen Poika oleva maan povessa kolme päivää ja kolme yötä.

      41 Niiniven miehet nousevat tuomiolle yhdessä tämän sukupolven kanssa ja tulevat sille tuomioksi; sillä he tekivät parannuksen Joonaan saarnan vaikutuksesta, ja katso, tässä on enempi kuin Joonas.

      42 Etelän kuningatar on heräjävä tuomiolle tämän sukupolven kanssa ja tuleva sille tuomioksi; sillä hän tuli maan ääristä kuulemaan Salomon viisautta, ja katso, tässä on enempi kuin Salomo.

      -----------

      Matteus 16

      1 Ja fariseukset ja saddukeukset tulivat hänen luoksensa ja kiusasivat häntä pyytäen häntä näyttämään heille merkin taivaasta.

      2 Mutta hän vastasi ja sanoi heille: "Kun ilta tulee, sanotte te: 'Tulee selkeä ilma, sillä taivas ruskottaa',

      3 ja aamulla: 'Tänään tulee rajuilma, sillä taivas ruskottaa ja on synkkä'. Taivaan muodon te osaatte arvioida, mutta aikain merkkejä ette osaa.

      4 Tämä paha ja avionrikkoja sukupolvi tavoittelee merkkiä, mutta sille ei anneta muuta merkkiä kuin Joonaan merkki." Ja hän jätti heidät ja meni pois.

      ------------

      Luukas 11

      27 Niin hänen tätä puhuessaan eräs nainen kansanjoukosta korotti äänensä ja sanoi hänelle: "Autuas on se kohtu, joka on kantanut sinut, ja ne rinnat, joita olet imenyt".

      28 Mutta hän sanoi: "Niin, autuaat ovat ne, jotka kuulevat Jumalan sanan ja sitä noudattavat".

      29 Kun kansaa yhä kokoontui, rupesi hän puhumaan: "Tämä sukupolvi on paha sukupolvi: se tavoittelee merkkiä, mutta sille ei anneta muuta merkkiä kuin Joonaan merkki.

      30 Sillä niinkuin Joonas tuli niiniveläisille merkiksi, niin Ihmisen Poikakin on oleva merkkinä tälle sukupolvelle.

      31 Etelän kuningatar on heräjävä tuomiolle yhdessä tämän sukupolven miesten kanssa ja tuleva heille tuomioksi; sillä hän tuli maan ääristä kuulemaan Salomon viisautta, ja katso, tässä on enempi kuin Salomo.

      32 Niiniven miehet nousevat tuomiolle yhdessä tämän sukupolven kanssa ja tulevat sille tuomioksi; sillä he tekivät parannuksen Joonaan saarnan vaikutuksesta, ja katso, tässä on enempi kuin Joonas.

      33 Ei kukaan, joka sytyttää lampun, pane sitä kätköön eikä vakan alle, vaan panee sen lampunjalkaan, että sisälletulijat näkisivät valon.

      34 Sinun silmäsi on ruumiin lamppu. Kun silmäsi on terve, on koko sinun ruumiisi valaistu, mutta kun se on viallinen, on myös sinun ruumiisi pimeä.

      35 Katso siis, ettei valo, joka sinussa on, ole pimeyttä.

      36 Jos siis koko sinun ruumiisi on valoisa eikä miltään osaltaan pimeä, on se oleva kokonaan valoisa, niinkuin lampun valaistessa sinua kirkkaalla loisteellaan."

    • Anonyymi

      Matteus 6

      1 "Kavahtakaa, ettette harjoita vanhurskauttanne ihmisten nähden, että he teitä katselisivat; muutoin ette saa palkkaa Isältänne, joka on taivaissa.

      2 Sentähden, kun annat almuja, älä soitata torvea edelläsi, niinkuin ulkokullatut tekevät synagoogissa ja kaduilla saadakseen ylistystä ihmisiltä. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.

      3 Vaan kun sinä almua annat, älköön vasen kätesi tietäkö, mitä oikea kätesi tekee,

      4 että almusi olisi salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.

      5 Ja kun rukoilette, älkää olko niinkuin ulkokullatut; sillä he mielellään seisovat ja rukoilevat synagoogissa ja katujen kulmissa, että ihmiset heidät näkisivät. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.

      6 Vaan sinä, kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.

      7 Ja kun rukoilette, niin älkää tyhjiä hokeko niinkuin pakanat, jotka luulevat, että heitä heidän monisanaisuutensa tähden kuullaan.

      8 Älkää siis olko heidän kaltaisiaan; sillä teidän Isänne kyllä tietää, mitä te tarvitsette, ennenkuin häneltä anottekaan.

      9 Rukoilkaa siis te näin: Isä meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi;

      10 tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa;

      11 anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme;

      12 ja anna meille meidän velkamme anteeksi, niinkuin mekin annamme anteeksi meidän velallisillemme;

      13 Äläkä saata meitä kiusaukseen; vaan päästä meidät pahasta, sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti. Amen.

      14 Sillä jos te annatte anteeksi ihmisille heidän rikkomuksensa, niin teidän taivaallinen Isänne myös antaa teille anteeksi;

      15 mutta jos te ette anna ihmisille anteeksi, niin ei myöskään teidän Isänne anna anteeksi teidän rikkomuksianne.

      16 Ja kun paastoatte, älkää olko synkännäköisiä niinkuin ulkokullatut; sillä he tekevät kasvonsa surkeiksi, että ihmiset näkisivät heidän paastoavan. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.

      17 Vaan kun sinä paastoat, niin voitele pääsi ja pese kasvosi,

      18 etteivät paastoamistasi näkisi ihmiset, vaan sinun Isäsi, joka on salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.

      19 Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle, missä koi ja ruoste raiskaa ja missä varkaat murtautuvat sisään ja varastavat.

      20 Vaan kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen, missä ei koi eikä ruoste raiskaa ja missä eivät varkaat murtaudu sisään eivätkä varasta.

      21 Sillä missä sinun aarteesi on, siellä on myös sinun sydämesi.

      22 Silmä on ruumiin lamppu. Jos siis silmäsi on terve, niin koko sinun ruumiisi on valaistu.

      23 Mutta jos silmäsi on viallinen, niin koko ruumiisi on pimeä. Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, kuinka suuri onkaan pimeys!

      24 Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa.

      25 Sentähden minä sanon teille: älkää murehtiko hengestänne, mitä söisitte tai mitä joisitte, älkääkä ruumiistanne, mitä päällenne pukisitte. Eikö henki ole enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet?

      26 Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä eivätkä leikkaa eivätkä kokoa aittoihin, ja teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ettekö te ole paljoa suurempiarvoiset kuin ne?

      27 Ja kuka teistä voi murehtimisellaan lisätä ikäänsä kyynäränkään vertaa?

      28 Ja mitä te murehditte vaatteista? Katselkaa kedon kukkia, kuinka ne kasvavat; eivät ne työtä tee eivätkä kehrää.

      29 Kuitenkin minä sanon teille: ei Salomo kaikessa loistossansa ollut niin vaatetettu kuin yksi niistä.

      30 Jos siis Jumala näin vaatettaa kedon ruohon, joka tänään kasvaa ja huomenna uuniin heitetään, eikö paljoa ennemmin teitä, te vähäuskoiset?

      31 Älkää siis murehtiko sanoen: 'Mitä me syömme?' tahi: 'Mitä me juomme?' tahi: 'Millä me itsemme vaatetamme?'

      32 Sillä tätä kaikkea pakanat tavoittelevat. Teidän taivaallinen Isänne kyllä tietää teidän kaikkea tätä tarvitsevan.

      33 Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan.

      34 Älkää siis murehtiko huomisesta päivästä, sillä huominen päivä pitää murheen itsestään. Riittää kullekin päivälle oma vaivansa."

    • Anonyymi

      Ps. 5:13

      Sillä sinä, Herra, siunaat vanhurskasta, sinä suojaat häntä armollasi niinkuin kilvellä
      .
      Ps. 31:19

      Mykistykööt valheen huulet, jotka puhuvat vanhurskasta vastaan röyhkeästi, ylpeästi ja ylenkatseellisesti.

      Ps. 34:22

      Pahuus tappaa jumalattoman, ja jotka vanhurskasta vihaavat, ne tulevat syynalaisiksi.

      Ps. 37:25

      Olen ollut nuori ja olen vanhaksi tullut, mutta en ole nähnyt vanhurskasta hyljättynä enkä hänen lastensa kerjäävän leipää.

      Ps. 37:32

      Jumalaton väijyy vanhurskasta ja etsii häntä tappaaksensa.

      Sananl. 9:9

      Anna viisaalle, niin hän yhä viisastuu; opeta vanhurskasta, niin hän saa oppia lisää.

      Saarn. 7:20

      Sillä ei ole maan päällä ihmistä niin vanhurskasta, että hän tekisi vain hyvää eikä tekisi syntiä.

      Hes. 3:21

      Mutta jos sinä vanhurskasta varoitat, ettei vanhurskas tekisi syntiä, ja hän ei tee syntiä, niin hän totisesti saa elää, koska otti varoituksesta vaarin, ja sinä olet sielusi pelastanut."

      Hes. 18:24

      Ja jos vanhurskas kääntyy pois vanhurskaudestansa ja tekee vääryyttä, tekee kaikkien niiden kauhistusten kaltaisia, joita jumalaton tekee-saisiko hän tehdä niin ja elää? Ei yhtäkään hänen vanhurskasta tekoansa, jonka hän on tehnyt, muisteta. Uskottomuutensa tähden, johon hän on langennut, ja syntinsä tähden, jota on tehnyt, niiden tähden hänen on kuoltava.

      Hes. 33:12

      Ja sinä, ihmislapsi! Sano kansasi lapsille: Vanhurskasta ei pelasta hänen vanhurskautensa sinä päivänä, jona hän rikkoo, ja jumalaton pääsee suistumasta turmioon jumalattomuutensa tähden sinä päivänä, jona hän kääntyy pois jumalattomuudestaan, ja vanhurskas ei voi elää vanhurskautensa turvin sinä päivänä, jona hän syntiä tekee.

      Aam. 5:12

      Sillä minä tiedän, että teidän rikoksenne ovat monet ja teidän syntinne raskaat: te vainoatte vanhurskasta ja otatte lahjuksia ja väännätte vääräksi portissa köyhäin asian.

      -------------

      Matt. 5:37

      vaan olkoon teidän puheenne: 'On, on', tahi: 'ei, ei'. Mitä siihen lisätään, se on pahasta.

      Kol. 4:6

      Olkoon puheenne aina suloista, suolalla höystettyä, ja tietäkää, kuinka teidän tulee itsekullekin vastata.

      ---------

      Job 42

      7 Mutta senjälkeen kuin Herra oli puhunut Jobille nämä sanat, sanoi Herra teemanilaiselle Elifaalle: "Minun vihani on syttynyt sinua ja sinun kahta ystävääsi kohtaan, koska ette ole puhuneet minusta oikein niinkuin minun palvelijani Job.

      8 Ottakaa siis seitsemän mullikkaa ja seitsemän oinasta, käykää minun palvelijani Jobin luo ja uhratkaa puolestanne polttouhri, ja minun palvelijani Job rukoilkoon teidän puolestanne. Tehdäkseni hänelle mieliksi en saata teitä häpeälliseen rangaistukseen siitä, ettette puhuneet minusta oikein niinkuin minun palvelijani Job."

      9 Niin teemanilainen Elifas, suuhilainen Bildad ja naemalainen Soofar menivät ja tekivät, niinkuin Herra oli heille puhunut; ja Herra teki Jobille mieliksi.

      10 Ja kun Job rukoili ystäväinsä puolesta, käänsi Herra Jobin kohtalon, ja Herra antoi Jobille kaikkea kaksin verroin enemmän, kuin hänellä ennen oli ollut.

      ---------

      Jaak. 3:1

      Veljeni, älkööt aivan monet teistä pyrkikö opettajiksi, sillä te tiedätte, että me saamme sitä kovemman tuomion.

      Jaak. 5:12

      Mutta ennen kaikkea, veljeni, älkää vannoko, älkää taivaan kautta älkääkä maan, älkää mitään muutakaan valaa; vaan "on" olkoon teillä "on", ja "ei" olkoon teillä "ei", ettette joutuisi tuomion alle.

      1. Tim. 5:12

      ja ovat tuomion alaisia, koska ovat ensimmäisen uskonsa hyljänneet.

    • Anonyymi

      Heprealaiskirje 4

      1 Varokaamme siis, koska lupaus päästä hänen lepoonsa vielä pysyy varmana, ettei vain havaittaisi kenenkään teistä jääneen taipaleelle.

      2 Sillä hyvä sanoma on julistettu meille niinkuin heillekin; mutta heidän kuulemansa sana ei heitä hyödyttänyt, koska se ei uskossa sulautunut niihin, jotka sen kuulivat.

      3 Sillä me pääsemme lepoon, me, jotka tulimme uskoon, niinkuin hän on sanonut: "Ja niin minä vihassani vannoin: 'He eivät pääse minun lepooni'", vaikka hänen tekonsa olivat valmiina maailman perustamisesta asti.

      4 Sillä hän on jossakin sanonut seitsemännestä päivästä näin: "Ja Jumala lepäsi seitsemäntenä päivänä kaikista teoistansa";

      5 ja tässä taas: "He eivät pääse minun lepooni".

      6 Koska siis varmana pysyy, että muutamat pääsevät siihen, ja ne, joille hyvä sanoma ensin julistettiin, eivät päässeet siihen tottelemattomuuden tähden,

      7 niin hän taas määrää päivän, "tämän päivän", sanomalla Daavidin kautta niin pitkän ajan jälkeen, niinkuin ennen on sanottu: "Tänä päivänä, jos te kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydämiänne".

      8 Sillä jos Joosua olisi saattanut heidät lepoon, niin hän ei puhuisi toisesta, senjälkeisestä päivästä.

      9 Niin on Jumalan kansalle sapatinlepo varmasti tuleva.

      10 Sillä joka on päässyt hänen lepoonsa, on saanut levon teoistaan, hänkin, niinkuin Jumala omista teoistansa.

      11 Ahkeroikaamme siis päästä siihen lepoon, ettei kukaan lankeaisi seuraamaan samaa tottelemattomuuden esimerkkiä.

      12 Sillä Jumalan sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka ja tunkee lävitse, kunnes se erottaa sielun ja hengen, nivelet sekä ytimet, ja on sydämen ajatusten ja aivoitusten tuomitsija;

      13 eikä mikään luotu ole hänelle näkymätön, vaan kaikki on alastonta ja paljastettua hänen silmäinsä edessä, jolle meidän on tehtävä tili.

      14 Kun meillä siis on suuri ylimmäinen pappi, läpi taivasten kulkenut, Jeesus, Jumalan Poika, niin pitäkäämme kiinni tunnustuksesta.

      15 Sillä ei meillä ole sellainen ylimmäinen pappi, joka ei voi sääliä meidän heikkouksiamme, vaan joka on ollut kaikessa kiusattu samalla lailla kuin mekin, kuitenkin ilman syntiä.

      16 Käykäämme sentähden uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan.

    • Anonyymi

      https://www.pelastussanoma.fi/miekka-suomelle/2010/04/11/profetia-kertoo-venajan-hyokatessa-paaministerin-olevan-nuori-ja-urheilullinen/

      11.4.2010

      Profetia kertoo Venäjän hyökätessä pääministerin olevan nuori ja urheilullinen

      En mistään enää löydä sitä profetiaa, jonka luin jo vuosia sitten jostain mutta sen tiedän, että se kuvaili hyvin Suomen tilannetta kun Venäjä oli tehnyt ensimmäiset siirtonsa meitä vastaan ja itärajat olivat avattu.

      Suomelta oli viety käytännössä mahdollisuus puolustautua, koska apua oli turha anella EU:lta eikä ainakaan NATO:lta, jolla oli omiakin huolia ihan kotitarpeiksi.

      Tuossa profetiassa kuvattiin nuori ja urheilullinen pääministerimme olevan ymmällään ja tietämätön mitä tehdä, koska ei tuntenut Jumalaa.

      Tuo pääministeri ei voisi olla kukaan muu kuin Aleksander Stubb.

      Profetiassa siis kuvattiin sitä myös, missä asemassa maamme johtajuus on, eli omavoimaisuudessaan jossa Jumala on unohdettu kirjan kansien väliin pölyttymään.

      Toinen profetia kertoo myöhemmästä ajasta, jossa presidentiksi noussut Niinistö ottaa vanhan pölyisen Raamatun esille, jonka kautta suomalaiset saavat vapautensa takaisin.

      --------------

      https://www.pelastussanoma.fi/miekka-suomelle/2020/03/13/profetia-uusi-nuori-ja-urheilullinen-paaministeri/



      13.3.2020

      Profetia: ”uusi nuori ja urheilullinen pääministeri”

      Tuli taas mieleen profetia jostain takavuosilta, jossa venäjän invaasion ottaa vastaan kuvailtu pääministeri, uusi, nuori ja urheilullinen.

      No Sanna Marin kyllä täyttää nämä kaikki kolme kriteeriä täysin. Hän on kertonut paljonkin urheiluharrastuksistaan ja kuntonsa ylläpidosta ja kyllä sen huomaakin näin ihan päällepäin kun katsoo.

      Mutta profetia jatkuu sanoin, että tämä on ymmällään, eikä tiedä mitä tehdä, koska ei tunne Jumalaa. Näin on!

      Jäädään odottamaan kevään etenemistä. Ei ole vastaavaa kevättä ollut vielä koskaan, jota vois edes verrata tähän kevääseen.

    • Anonyymi

      Ap. t. 26:14

      ja me kaaduimme kaikki maahan, ja minä kuulin äänen sanovan minulle hebreankielellä: 'Saul, Saul, miksi vainoat minua? Työläs on sinun potkia tutkainta vastaan.'

      ----------

      Efesolaiskirje 6

      18 Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta;

      19 ja minunkin puolestani, että minulle, kun suuni avaan, annettaisiin oikeat sanat rohkeasti julistaakseni evankeliumin salaisuutta,

      20 jonka tähden minä olen lähettiläänä kahleissa, että minä siitä rohkeasti puhuisin, niinkuin minun puhua tulee.

      ------------

      1. Pietarin kirje 4

      17 Sillä aika on tuomion alkaa Jumalan huoneesta; mutta jos se alkaa ensiksi meistä, niin mikä on niiden loppu, jotka eivät ole Jumalan evankeliumille kuuliaiset?

      18 Ja "jos vanhurskas vaivoin pelastuu, niin mihinkä joutuukaan jumalaton ja syntinen?"

      19 Sentähden, uskokoot myös ne, jotka Jumalan tahdon mukaan kärsivät, sielunsa uskolliselle Luojalle, tehden sitä, mikä hyvää on.

      • Anonyymi

        Filippiläiskirje 1

        1 Paavali ja Timoteus, Kristuksen Jeesuksen palvelijat, kaikille pyhille Kristuksessa Jeesuksessa, jotka ovat Filippissä, sekä myös seurakunnan kaitsijoille ja seurakuntapalvelijoille.

        2 Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta!

        3 Minä kiitän Jumalaani, niin usein kuin teitä muistan,

        4 aina kaikissa rukouksissani ilolla rukoillen teidän kaikkien puolesta,

        5 kiitän siitä, että olette olleet osallisia evankeliumiin ensi päivästä alkaen tähän päivään saakka,

        6 varmasti luottaen siihen, että hän, joka on alkanut teissä hyvän työn, on sen täyttävä Kristuksen Jeesuksen päivään saakka.

        7 Ja oikein onkin, että minä näin ajattelen teitä kaikkia, koska te olette minun sydämessäni, te, jotka sekä ollessani kahleissa että evankeliumia puolustaessani ja vahvistaessani olette kaikki minun kanssani armosta osalliset.

        8 Sillä Jumala on minun todistajani, kuinka minä teitä kaikkia ikävöitsen Kristuksen Jeesuksen sydämellisellä rakkaudella.

        9 Ja sitä minä rukoilen, että teidän rakkautenne tulisi yhä runsaammaksi tiedossa ja kaikessa käsittämisessä,

        10 voidaksenne tutkia, mikä paras on, että te Kristuksen päivään saakka olisitte puhtaat ettekä kenellekään loukkaukseksi,

        11 täynnä vanhurskauden hedelmää, jonka Jeesus Kristus saa aikaan, Jumalan kunniaksi ja ylistykseksi.

        12 Mutta minä tahdon, että te, veljet, tietäisitte, että se, mitä minulle on tapahtunut, on koitunutkin evankeliumin menestykseksi,

        13 niin että koko henkivartioston ja kaikkien muiden tietoon on tullut, että minä olen kahleissa Kristuksen tähden,

        14 ja että useimmat veljistä, saaden Herrassa uskallusta minun kahleistani, yhä enemmän rohkenevat pelkäämättä puhua Jumalan sanaa.

        15 Muutamat tosin julistavat Kristusta kateudestakin ja riidan halusta, mutta toiset hyvässä tarkoituksessa:

        16 nämä tekevät sitä rakkaudesta, koska tietävät, että minut on pantu evankeliumia puolustamaan,

        17 nuo toiset taas julistavat Kristusta itsekkyydestä, epäpuhtaalla mielellä, luullen tuottavansa minulle murhetta kahleissani.

        18 Vaan mitäpä tuosta, kunhan Kristusta vain tavalla tai toisella julistetaan, joko näön vuoksi tai totuudessa! Ja siitä minä iloitsen, ja olen vastakin iloitseva.

        19 Sillä minä tiedän, että tämä on päättyvä minulle pelastukseksi teidän rukoustenne kautta ja Jeesuksen Kristuksen Hengen avulla,

        20 minun hartaan odotukseni ja toivoni mukaan, etten ole missään häpeään joutuva, vaan että Kristus nytkin, niinkuin aina, on tuleva ylistetyksi minun ruumiissani kaikella rohkeudella, joko elämän tai kuoleman kautta.

        21 Sillä elämä on minulle Kristus, ja kuolema on voitto.

        22 Mutta jos minun on eläminen täällä lihassa, niin siitä koituu hedelmää työlleni, ja silloin en tiedä, minkä valitsisin.

        23 Ahtaalla minä olen näiden kahden välissä: halu minulla on täältä eritä ja olla Kristuksen kanssa, sillä se olisi monin verroin parempi;

        24 mutta teidän tähtenne on lihassa viipymiseni tarpeellisempi.

        25 Ja kun olen tästä varma, niin minä tiedän jääväni eloon ja viipyväni kaikkien teidän luonanne teidän edistymiseksenne ja iloksenne uskossa,

        26 että teidän kerskaamisenne minusta olisi yhä runsaampi Kristuksessa Jeesuksessa, kun minä taas tulen teidän tykönne.

        27 Käyttäytykää vain Kristuksen evankeliumin arvon mukaisesti, että minä, tulinpa sitten teidän tykönne ja näin teidät tai olin tulematta, saan kuulla teistä, että te pysytte samassa hengessä ja yksimielisinä taistelette minun kanssani evankeliumin uskon puolesta,

        28 vastustajia missään kohden säikähtämättä; ja se on heille kadotuksen, mutta teille pelastuksen merkki, merkki Jumalalta.

        29 Sillä teidän on suotu, Kristuksen tähden, ei ainoastaan uskoa häneen, vaan myös kärsiä hänen tähtensä,

        30 teidän, joilla on sama taistelu, mitä näitte ja nyt kuulette minun taistelevan.


    • Anonyymi

      Mites sen Jouko Pihon profetian Donald Trumpin valinnasta jatkokaudelle kävi, senhän piti olla ehdottoman varma asia?
      Jotta semmosia ennustelijoita.

    • Anonyymi

      Jaakobin kirje 4

      1 Mistä tulevat taistelut ja mistä riidat teidän keskuudessanne? Eikö teidän himoistanne, jotka sotivat jäsenissänne?

      2 Te himoitsette, eikä teillä kuitenkaan ole; te tapatte ja kiivailette, ettekä voi saavuttaa; te riitelette ja taistelette. Teillä ei ole, sentähden ettette ano.

      3 Te anotte, ettekä saa, sentähden että anotte kelvottomasti, kuluttaaksenne sen himoissanne.

      4 Te avionrikkojat, ettekö tiedä, että maailman ystävyys on vihollisuutta Jumalaa vastaan? Joka siis tahtoo olla maailman ystävä, siitä tulee Jumalan vihollinen.

      5 Vai luuletteko, että Raamattu turhaan sanoo: "Kateuteen asti hän halajaa henkeä, jonka hän on pannut meihin asumaan"?

      6 Mutta hän antaa sitä suuremman armon. Sentähden sanotaan: "Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille hän antaa armon".

      7 Olkaa siis Jumalalle alamaiset; mutta vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee.

      8 Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä. Puhdistakaa kätenne, te syntiset, ja tehkää sydämenne puhtaiksi, te kaksimieliset.

      9 Tuntekaa kurjuutenne ja murehtikaa ja itkekää; naurunne muuttukoon murheeksi ja ilonne suruksi.

      10 Nöyrtykää Herran edessä, niin hän teidät korottaa.

      11 Älkää panetelko toisianne, veljet. Joka veljeään panettelee tai veljensä tuomitsee, se panettelee lakia ja tuomitsee lain; mutta jos sinä tuomitset lain, niin et ole lain noudattaja, vaan sen tuomari.

      12 Yksi on lainsäätäjä ja tuomari, hän, joka voi pelastaa ja hukuttaa; mutta kuka olet sinä, joka tuomitset lähimmäisesi?

      13 Kuulkaa nyt, te, jotka sanotte: "Tänään tai huomenna lähdemme siihen ja siihen kaupunkiin ja viivymme siellä vuoden ja teemme kauppaa ja saamme voittoa" -

      14 te, jotka ette tiedä, mitä huomenna tapahtuu; sillä mikä on teidän elämänne? Savu te olette, joka hetkisen näkyy ja sitten haihtuu-

      15 sen sijaan, että teidän tulisi sanoa: "Jos Herra tahtoo ja me elämme, niin teemme tämän tai tuon".

      16 Mutta nyt te kerskaatte ylvästelyssänne. Kaikki sellainen kerskaaminen on paha.

      17 Joka siis ymmärtää tehdä sitä, mikä hyvää on, eikä tee, hänelle se on synniksi.

    • Anonyymi

      Hesekiel 16

      1 Ja minulle tuli tämä Herran sana:

      2 "Ihmislapsi, ilmoita Jerusalemille sen kauhistukset

      3 ja sano: Näin sanoo Jerusalemille Herra, Herra: Sinun sukusi ja syntysi on kanaanilaisten maasta; isäsi oli amorilainen ja äitisi heettiläinen.

      4 Ja näin oli sinun syntymäsi: sinä päivänä, jona synnyit, sinulta ei leikattu napanuoraa, sinua ei pesty vedellä, että olisit puhdistunut, sinua ei hierottu suolalla eikä sinua kääritty kapaloihin.

      5 Ei kenkään sinua säälinyt, niin että olisi tehnyt sinulle mitään tällaista ja armahtanut sinua, vaan sinut pantiin heitteille kedolle: niin halpana pidettiin sinun henkesi sinä päivänä, jona synnyit.

      6 Mutta minä kuljin ohitsesi ja näin sinut, kun sätkyttelit verissäsi. Ja minä sanoin sinulle, kun olit siinä verissäsi: 'Sinun pitää elämän' -niin sanoin minä sinulle, kun olit siinä verissäsi: 'Sinun pitää elämän,

      7 minä teen sinut kymmentuhansiksi kuin pellon laihon'. Sitten sinä vartuit, tulit isoksi ja ehdit kauneimpaan kukoistukseesi, rintasi paisuivat, ja hiuksesi kasvoivat; mutta vielä sinä olit alaston ja paljas.

      8 Niin minä kuljin ohitsesi ja näin sinut, ja katso, sinun aikasi oli lemmen aika. Ja minä levitin liepeeni sinun ylitsesi ja peitin häpysi. Ja minä vannoin sinulle ja menin liittoon sinun kanssasi, sanoo Herra, Herra; ja sinä tulit minun omakseni.

      9 Minä pesin sinut vedellä, huuhtelin sinut verestäsi ja voitelin sinut öljyllä.

      10 Minä puetin sinut kirjaeltuihin vaatteisiin, kengitsin sinut sireeninnahkakenkiin, sidoin päähäsi hienopellavaisen siteen ja hunnutin sinut silkillä.

      11 Minä koristin sinut koruilla, panin rannerenkaat käsiisi ja käädyt kaulaasi,

      12 panin nenärenkaan nenääsi, korvarenkaat korviisi ja päähäsi kauniin kruunun.

      13 Niin koristettiin sinut kullalla ja hopealla, sinun pukusi oli hienoa pellavaa, silkkiä ja kirjaeltua vaatetta, ja sinä sait syödä lestyjä jauhoja, hunajata ja öljyä. Sinusta tuli ylenmäärin kaunis, ja sinä kelpasit kuninkaalliseen arvoon.

      14 Ja sinun maineesi kulki pakanakansoihin kauneutesi tähden, sillä se oli täydellinen niiden kaunistusten takia, jotka minä sinun yllesi panin; sanoo Herra, Herra.

      15 Mutta sinä luotit kauneuteesi ja harjoitit haureutta maineesi nojalla ja vuodatit haureuttasi jokaiselle ohikulkijalle: 'Saakoon tuokin!'

      16 Sinä otit vaatteitasi ja teit itsellesi kirjavia uhrikukkuloita ja harjoitit haureutta niiden päällä-moista ei ole tapahtunut eikä ole tapahtuva-

      17 Sinä otit korukalujasi, minun kultaani ja hopeatani, jota minä olin sinulle antanut, ja teit itsellesi miehenkuvia ja harjoitit haureutta niiden kanssa.

      18 Sinä otit kirjaeltuja vaatteitasi ja verhosit ne niillä; ja minun öljyni ja suitsukkeeni sinä panit niiden eteen.

      19 Ruokani, jota minä sinulle annoin-minähän syötin sinua lestyillä jauhoilla, öljyllä ja hunajalla-sinä panit niiden eteen suloiseksi tuoksuksi. Näin tapahtui, sanoo Herra, Herra.

      20 Sinä otit poikasi ja tyttäresi, jotka olit minulle synnyttänyt, ja teurastit heidät niiden syödä. Eikö riittänyt sinulle haureutesi,

      21 kun vielä teurastit minun poikani ja annoit heidät poltettaviksi uhrina niille?

      22 Ja kaikkien kauhistustesi ja haureutesi ohessa sinä et muistanut nuoruutesi päiviä, jolloin olit alaston ja paljas ja sätkyttelit verissäsi.

      23 Ja kaiken muun pahuutesi lisäksi-voi, voi sinua! sanoo Herra, Herra-

      24 sinä rakensit itsellesi korokkeita ja teit itsellesi kumpuja kaikille toreille;

      25 kaikkiin kadunkulmiin sinä rakensit kumpujasi ja häpäisit kauneutesi, levitit sääresi jokaiselle ohikulkijalle ja yhä lisäsit haureuttasi.

      26 Sinä harjoitit haureutta naapuriesi, Egyptin suurijäsenisten poikain, kanssa ja yhä lisäsit haureuttasi ja niin vihoitit minut.

      27 Ja katso, minä ojensin käteni sinua vastaan ja vähensin sinun määräosasi ja jätin sinut vihollistesi, filistealaisten tyttärien, raivon valtaan, jotka häpesivät sinun iljettävää vaellustasi.

      28 Sitten sinä harjoitit haureutta Assurin poikain kanssa, koska et voinut saada kyllääsi; ja vaikka harjoitit haureutta heidän kanssansa, et sittenkään kyllääsi saanut.

      29 Sitten sinä yhä enensit haureuttasi kauppiasten maahan päin, Kaldeaan, mutta et siitäkään saanut kyllääsi.

      30 Kuinka himosta hiukeava olikaan sinun sydämesi, sanoo Herra, Herra, kun teit tämän kaiken, niinkuin tekee itse pääportto;

      31 kun rakensit korokkeesi kaikkiin kadunkulmiin ja teit kumpusi kaikille toreille! Mutta siinä sinä olit erilainen kuin muut portot, että halveksuit portonpalkkaa-

      32 avionrikkoja-vaimo, joka miehensä sijaan ottaa vieraita!

      33 Kaikille muille portoille annetaan lahja, mutta sinä annoit portonlahjojasi kaikille rakastajillesi ja haureudessasi lahjoit heitä tulemaan luoksesi joka taholta.

      34 Sinun oli haureudessasi laita päinvastoin kuin muitten naisten: sinun perässäsi ei juostu haureuteen, ja sinä maksoit portonpalkkaa, mutta sinulle portonpalkkaa ei maksettu; näin se oli päinvastoin.

      • Anonyymi

        35 Sentähden, sinä portto, kuule Herran sana:

        36 Näin sanoo Herra, Herra: Koska olet antanut riettautesi vuotaa ja olet paljastanut häpysi haureudessasi kaikille rakastajillesi ja kaikille kauhistaville kivijumalillesi, sekä lastesi veren tähden, jonka olet niille antanut,

        37 sentähden, katso, minä kokoan kaikki sinun rakastajasi, jotka olivat sinulle mieleen, kaikki, joita sinä rakastit, ja kaikki, joihin kyllästyit, ne minä kokoan sinua vastaan joka taholta ja paljastan heille sinun häpysi, niin että he näkevät koko häpysi.

        38 Minä tuomitsen sinut sen mukaan, mitä on säädetty avionrikkoja-ja verenvuodattaja-naisista, ja annan vihassa ja kiivaudessa sinun veresi vuotaa.

        39 Ja minä annan sinut heidän käsiinsä, ja he hajottavat sinun korokkeesi, kukistavat sinun kumpusi, raastavat sinulta vaatteesi, ottavat korukalusi ja jättävät sinut alastomaksi ja paljaaksi.

        40 He nostattavat kansanjoukon sinua vastaan, ja ne kivittävät sinut, hakkaavat sinut maahan miekoillansa,

        41 polttavat tulella sinun talosi ja panevat sinussa toimeen tuomiot paljojen naisten silmäin edessä. Minä teen lopun sinun porttona-olostasi, etkä sinä enää sitten portonpalkkoja maksa.

        42 Niin minä tyydytän vihani sinussa, niin että minun kiivauteni sinusta väistyy, ja minä tyynnyn enkä enää ole vihastunut.

        43 Koska et muistanut nuoruutesi päiviä, vaan ärsytit minut kaikilla näillä, niin katso: minäkin annan sinun vaelluksesi tulla oman pääsi päälle, sanoo Herra, Herra. Etkö sinä tehnyt näitä iljetyksiä kaikkien kauhistustesi lisäksi?

        44 Katso, jokainen, joka sananlaskuja lausuu, on lausuva sinusta: 'Tytär tulee äitiinsä'.

        45 Sinä olet äitisi tytär, hänen, joka vieroi miestään ja lapsiansa, ja olet sisartesi sisar, heidän, jotka vieroivat miehiään ja lapsiansa: teidän äitinne oli heettiläinen ja isänne amorilainen.

        46 Isompi sisaresi oli Samaria tyttärineen, joka asui vasemmalla puolellasi, ja pienempi sisaresi, joka asui oikealla puolellasi, oli Sodoma tyttärineen.

        47 Mutta sinä et vaeltanut heidän teitänsä etkä tehnyt kauhistuksia samalla tavoin kuin he: vähän aikaa vain, niin sinä jo teit kelvottomammin kuin he kaikilla teilläsi.

        48 Niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, Herra: ei totisesti sisaresi Sodoma tyttärineen tehnyt sitä, mitä sinä tyttärinesi olet tehnyt.

        49 Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut.

        50 He korskeilivat ja tekivät kauhistuksia minun edessäni, ja minä, kun sen näin, toimitin heidät pois.

        51 Ja Samaria ei tehnyt puoltakaan sinun syntiesi vertaa; mutta sinä olet tehnyt kauhistuksia paljon enemmän kuin he, niin että olet kaikilla kauhistuksillasi, joita olet tehnyt, saanut sisaresi näyttämään vanhurskailta.

        52 Niinpä kanna myös sinä häpeäsi, kun olet hankkinut moisen hyvityksen sisarillesi: sinun syntiesi takia, kun olet menetellyt vielä kauhistavammin kuin he, ovat he vanhurskaampia kuin sinä. Häpeä sinäkin ja kanna häpeäsi, kun olet saanut sisaresi näyttämään vanhurskailta.

        53 Ja minä tahdon kääntää heidän kohtalonsa: Sodoman ja hänen tyttäriensä kohtalon sekä Samarian ja hänen tyttäriensä kohtalon; ja minä tahdon kääntää sinun kohtalosi, sinun, joka olet heidän keskellänsä,

        54 että kantaisit häpeäsi ja olisit häpeissäsi kaikesta, mitä teit, kun lohdutit heidät.

        55 Sinun sisaresi-Sodoma tyttärineen saa palata entisellensä, ja Samaria tyttärineen saa palata entisellensä. Ja sinä tyttärinesi saat palata entisellesi.

        56 Eikö ollut sisaresi Sodoma huhupuheena sinun suussasi sinun ylpeytesi aikana,

        57 ennenkuin sinun oma pahuutesi paljastui, silloin kun jouduit Aramin tyttärien ja kaikkien heidän ympärillään asuvaisten, filistealaisten tyttärien, häväistäväksi, jotka joka taholta pilkkaavat sinua?

        58 Sinä saat kantaa iljetyksesi ja kauhistuksesi, sanoo Herra.

        59 Sillä näin sanoo Herra, Herra: Minä olen tehnyt sinulle sen mukaan, kuin sinä olet tehnyt, kun olet pitänyt valan halpana ja rikkonut liiton.

        60 Mutta minä muistan liittoni, jonka tein sinun kanssasi sinun nuoruutesi päivinä, ja minä teen sinun kanssasi iankaikkisen liiton.

        61 Ja sinä muistat vaelluksesi ja häpeät, kun otat vastaan sisaresi, ne, jotka ovat sinua isommat, ynnä ne, jotka ovat sinua pienemmät, ja minä annan heidät sinulle tyttäriksi; mutta en sinun liittosi voimasta.

        62 Ja minä teen liittoni sinun kanssasi, ja sinä tulet tietämään, että minä olen Herra.

        63 Niin sinä muistat ja häpeät etkä voi häpeäsi tähden suutasi avata, kun minä annan sinulle anteeksi kaikki, mitä sinä tehnyt olet; sanoo Herra, Herra."


    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d4408626-fc58-46ae-90e0-5eabff92ecbb

      Hallitusohjelmasta on syntynyt sopu – Tekninen hionta yhä käynnissä

      Hallitusneuvottelupuolueet ovat päässeet sopuun hallitusohjelmasta.

      Iltalehdelle kerrotaan hallituslähteistä, että isoista asioista on saatu sopu, nyt on käynnissä enää tekninen hionta.

      Tänään klo 18:51

      Neljä Säätytalolla neuvotellutta puoluetta on löytänyt sovun uudesta hallitusohjelmasta.

      Sopu tarkoittaa sitä, että ohjelmakokonaisuudesta vallitsee neljän puolueen kanssa yhteisymmärrys, vaikka ohjelman tekninen hionta on yhä kesken.

      –Isoista asioista on sopu ja tekninen hionta on meneillään, hallituslähteistä kerrotaan.

      Teknisessä hionnassa sanamuotoja ja lukuja vielä tarkistetaan.

      Vaikka sopu hallitusohjelmasta on nyt syntynyt, ei laajaa hallitusohjelmaa todennäköisesti pystytä julkistamaan vielä perjantaina, koska se pitää muun muassa kääntää.

      Hallitusohjelma pitää myös vielä sen julkaisemisen jälkeen hyväksyttää kunkin puolueen puolue-elimissä.

    • Anonyymi

      Johanneksen ilmestys 14

      1 Ja minä näin, ja katso, Karitsa seisoi Siionin vuorella, ja hänen kanssaan sata neljäkymmentä neljä tuhatta, joiden otsaan oli kirjoitettu hänen nimensä ja hänen Isänsä nimi.

      2 Ja minä kuulin äänen taivaasta ikäänkuin paljojen vetten pauhinan ja ikäänkuin suuren ukkosenjylinän, ja ääni, jonka minä kuulin, oli ikäänkuin kanteleensoittajain, kun he kanteleitaan soittavat.

      3 Ja he veisasivat uutta virttä valtaistuimen edessä ja neljän olennon ja vanhinten edessä; eikä kukaan voinut oppia sitä virttä, paitsi ne sata neljäkymmentä neljä tuhatta, jotka ovat ostetut maasta.

      4 Nämä ovat ne, jotka eivät ole saastuttaneet itseään naisten kanssa; sillä he ovat niinkuin neitsyet. Nämä ovat ne, jotka seuraavat Karitsaa, mihin ikinä hän menee. Nämä ovat ostetut ihmisistä esikoiseksi Jumalalle ja Karitsalle,

      5 eikä heidän suussaan ole valhetta havaittu; he ovat tahrattomat.

      6 Ja minä näin lentävän keskitaivaalla erään toisen enkelin, jolla oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana maan päällä asuvaisille, kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille.

      7 Ja hän sanoi suurella äänellä: "Peljätkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia, sillä hänen tuomionsa hetki on tullut, ja kumartakaa häntä, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet".

      8 Ja seurasi vielä toinen enkeli, joka sanoi: "Kukistunut, kukistunut on se suuri Babylon, joka haureutensa vihan viinillä on juottanut kaikki kansat".

      9 Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä,

      10 niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä.

      11 Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.

      12 Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.

      13 Ja minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Kirjoita: Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. Totisesti-sanoo Henki-he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä."

      14 Ja minä näin, ja katso: valkoinen pilvi, ja pilvellä istui Ihmisen Pojan muotoinen, päässänsä kultainen kruunu ja kädessänsä terävä sirppi.

      15 Ja temppelistä tuli eräs toinen enkeli huutaen suurella äänellä pilvellä istuvalle: "Lähetä sirppisi ja leikkaa, sillä leikkuuaika on tullut, ja maan elo on kypsynyt".

      16 Ja pilvellä istuva heitti sirppinsä maan päälle, ja maa tuli leikatuksi.

      17 Ja taivaan temppelistä lähti eräs toinen enkeli, ja hänelläkin oli terävä sirppi.

      18 Ja alttarista lähti vielä toinen enkeli, jolla oli tuli vallassaan, ja hän huusi suurella äänellä sille, jolla oli se terävä sirppi, sanoen: "Lähetä terävä sirppisi ja korjaa tertut maan viinipuusta, sillä sen rypäleet ovat kypsyneet".

      19 Ja enkeli heitti sirppinsä alas maahan ja korjasi maan viinipuun hedelmät ja heitti ne Jumalan vihan suureen kuurnaan.

      20 Ja kuurna poljettiin kaupungin ulkopuolella, ja kuurnasta kuohui veri hevosten kuolaimiin asti, tuhannen kuudensadan vakomitan päähän.

    • Anonyymi

      Johanneksen ilmestys 18

      1 Sen jälkeen minä näin tulevan taivaasta alas erään toisen enkelin, jolla oli suuri valta, ja maa valkeni hänen kirkkaudestaan.

      2 Ja hän huusi voimallisella äänellä sanoen: "Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi.

      3 Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen hekumansa runsaudesta."

      4 Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.

      5 Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.

      6 Kostakaa hänelle sen mukaan, kuin hän on tehnyt, ja antakaa hänelle kaksinkertaisesti hänen teoistansa; siihen maljaan, johon hän on kaatanut, kaatakaa te hänelle kaksin verroin.

      7 Niin paljon kuin hän on itselleen kunniaa ja hekumaa hankkinut, niin paljon antakaa hänelle vaivaa ja surua. Koska hän sanoo sydämessään: 'Minä istun kuningattarena enkä ole leski enkä ole surua näkevä',

      8 sentähden hänen vitsauksensa tulevat yhtenä päivänä: kuolema ja suru ja nälkä, ja hän joutuu tulessa poltettavaksi, sillä väkevä on Herra Jumala, joka on hänet tuominnut."

      9 Ja maanpiirin kuninkaat, jotka hänen kanssansa ovat haureutta harjoittaneet ja hekumallisesti eläneet, itkevät ja parkuvat häntä, kun näkevät hänen palonsa savun;

      10 he seisovat loitolla kauhistuen hänen vaivaansa ja sanovat: "Voi, voi sinua, Babylon, sinä suuri kaupunki, sinä vahva kaupunki, sillä sinun tuomiosi tuli yhdessä hetkessä!"

      11 Ja maanpiirin kauppiaat itkevät ja surevat häntä, kun ei kukaan enää osta heidän tavaraansa,

      12 kaupaksi tuotua kultaa ja hopeata ja jalokiviä ja helmiä ja pellavakangasta ja purppuraa ja silkkiä ja helakanpunaa ja kaikkinaista hajupuuta ja kaikenlaisia norsunluu-esineitä ja kaikenlaisia kalleimmasta puusta ja vaskesta ja raudasta ja marmorista tehtyjä esineitä,

      13 ja kanelia ja hiusvoidetta ja suitsuketta ja hajuvoidetta ja suitsutuspihkaa ja viiniä ja öljyä ja lestyjä jauhoja ja viljaa ja karjaa ja lampaita ja hevosia ja vaunuja ja orjia ja ihmissieluja.

      14 Ja hedelmät, joita sinun sielusi himoitsi, ovat sinulta menneet, ja kaikki kalleutesi ja komeutesi ovat sinulta hävinneet, eikä niitä enää koskaan löydetä.

      15 Niiden kauppiaat, ne, jotka rikastuivat tästä kaupungista, seisovat loitolla kauhistuen hänen vaivaansa, itkien ja surren,

      16 ja sanovat: "Voi, voi sitä suurta kaupunkia, joka oli puettu pellavaan ja purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä, kun semmoinen rikkaus yhdessä hetkessä tuhoutui!"

      17 Ja kaikki laivurit ja kaikki rannikkopurjehtijat ja merimiehet ja kaikki merenkulkijat seisoivat loitolla

      18 ja huusivat nähdessään hänen palonsa savun ja sanoivat: "Mikä on tämän suuren kaupungin vertainen?"

      19 Ja he heittivät tomua päänsä päälle ja huusivat itkien ja surren ja sanoivat: "Voi, voi sitä suurta kaupunkia, jonka kalleuksista rikastuivat kaikki, joilla oli laivoja merellä, kun se yhdessä hetkessä tuhoutui!"

      20 Riemuitse hänestä, taivas, ja te pyhät ja apostolit ja profeetat; sillä Jumala on hänet tuominnut ja kostanut hänelle teidän tuomionne.

      21 Ja väkevä enkeli otti kiven, niinkuin suuren myllynkiven, ja heitti sen mereen sanoen: "Näin heitetään kiivaasti pois Babylon, se suuri kaupunki, eikä sitä enää löydetä".

      22 Ei kuulla sinussa enää kanteleensoittajain ja laulajain, huilun-ja torvensoittajain ääntä; ei löydetä sinusta enää minkään ammatin taituria; ei kuulla sinussa enää myllyn jyrinää;

      23 ei loista sinussa enää lampun valo; ei kuulla sinussa enää huutoa yljälle eikä huutoa morsiamelle; sillä sinun kauppiaasi olivat maan mahtavia, ja sinun velhoutesi villitsi kaikki kansat;

      24 ja hänestä on löydetty profeettain ja pyhien veri ja kaikkien veri, jotka maan päällä ovat tapetut.

    • Anonyymi

      https://www.verkkouutiset.fi/a/naton-seuraava-huippukokous-jarjestetaan-liettuassa/#206bbab1

      Naton seuraava huippukokous järjestetään Liettuassa


      JULKAISTU 09.11.2022 | 11:31
      PÄIVITETTY 09.11.2022 | 11:31

      NATO

      Kokous pidetään Vilnassa 11.–12. heinäkuuta 2023.

      Puolustusliitto Naton seuraava huippukokous järjestetään Liettuan pääkaupungissa Vilnassa 11.-12. heinäkuuta 2023.

      Asiasta ilmoittaa Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg lausunnossaan.

      –  Edessämme on monimutkaisin ja arvaamattomin turvallisuusympäristö kylmän sodan päättymisen jälkeen. Vilnassa pidettävä kokous tarjoaa liittoutuneiden valtion- ja hallitusten päämiehille tilaisuuden sopia lisätoimista pelotteemme ja puolustuksemme vahvistamiseksi ja puolustusmenojen merkittävien lisäysten tarkistamiseksi sekä jatkaa tukeamme Ukrainalle, Stoltenberg toteaa lausunnossa.

    • Anonyymi

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009668752.html

      Viro hyväksyi samaa suku­puolta olevien avio­liitot
      Pääministeri Kallas iloitsee päätöksestä Twitterissä.

      13:22

      VIRON parlamentti Riigikogu on tiistaina hyväksynyt samaa sukupuolta olevien avioliitot. Laki astuu voimaan 1. tammikuuta 2024.

      Viro on ensimmäinen Baltian maa, joka hyväksyy sukupuolineutraalin avioliittolain.

      Huhtikuussa maan pääministeri Kaja Kallas lupasi laillistavansa samaa sukupuolta olevien avioliitot ”mahdollisimman nopeasti”. Toukokuussa hallitus hyväksyi esityksen, minkä jälkeen se siirtyi Riigikogun käsittelyyn.

      Lakimuutos hyväksyttiin Riigikogussa äänin 55–34, ainoastaan kaksi kuukautta uuden hallituskoalition aloituksen jälkeen.

      Samaa sukupuolta olevat parit saavat myös oikeuden adoptoida yhteisiä lapsia. Lisäksi säilyy mahdollisuus tehdä rekisteröity parisuhdesopimus.

      Äänestyksestä kirjoittaa esimerkiksi Viron yleisradioyhtiö Eesti Rahvusringhääling, joka sanoo Viron olevan ”toinen Itä-Euroopan maa Slovenian jälkeen, jossa samansukupuoliset voivat mennä naimisiin”.

      KALLAS iloitsi äänestystuloksesta Twitterissä. Viestissään hän yhdisti Viron lakimuutoksen Pohjoismaihin.

      – Liitymme muiden Pohjoismaiden seuraan tällä historiallisella päätöksellä.

      Olen ylpeä maastani. Rakennamme yhteiskuntaa, jossa kaikkien oikeuksia kunnioitetaan ja ihmiset voivat rakastaa vapaasti, Kallas kirjoitti.

      Myös ulkoministeri Margus Tsahkna on päätöksestä mielissään.

      – Olemme ylpeästi ensimmäinen Baltian maa, joka laillistaa samaa sukupuolta olevien avioliitot, Tsahkna kirjoitti.

      EURONEWS kertoo virolaisten asenteiden sukupuolineutraalia avioliittolakia kohtaan muuttuneen viime vuosina radikaalisti.

      Sen mukaan 53 prosenttia virolaisista kannattaa samansukupuolisten avioliitto-oikeutta. Ainoastaan kaksi vuotta sitten luku oli 34 prosenttia.

      Riigikogun puhemies Lauri Hussar uskoo muutoksen johtuvan osittain Venäjän hyökkäyssodasta Ukrainassa.

      – Se [sota] yhdisti meidät auttamaan Ukrainaa ja vei meidät liberaalin demokratian juurille. Uskon sen saaneen meidät miettimään, mikä on meille yhteiskuntana tärkeää, Hussar kommentoi Liettuan yleisradioyhtiö LRT:lle.

      • Anonyymi

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Vjerka_Serdjutška


        Andri Myh’ailovytš Danylko (ukr. Андрій Михайлович Данилко; syntynyt 2. lokakuuta 1973 Pultava, Ukrainan SNT, Neuvostoliitto), taiteilijanimeltään Vjerka Serdjutška (ukr. Вєрка Сердючка), on ukrainalainen koomikko, tanssija ja poplaulaja. Hän edusti Ukrainaa Helsingissä Eurovision laulukilpailussa 2007 kappaleella ”Dancing Lasha Tumbai”.

        Esityksessään Serdjutška oli pukeutunut naiseksi ja hopeiseen folioasuun, ja hänellä oli päänsä päällä hopeinen tähti.

        Edustuskappaleessa laulettiin saksaksi, ukrainaksi, englanniksi, venäjäksi ja mongoliksi sanoituksia, jotka eivät tarkoita oikeastaan mitään. Serdjutška oli yksi finaalin ennakkosuosikeista ja sijoittui lopulta toiseksi 235 pisteellään. Hän hävisi voittaneelle Serbialle 33 pisteellä.

        Serdjutškan laulua arvosteltiin, kun osa eurooppalaisista oli kuulevinaan laulussa laulettavan Russia goodbye (hyvästi Venäjä). Serdjutška kiisti asian ja varmuuden vuoksi muutti kappaleen nimeksi ”Dancing Lasha Tumbai”. Serdjutškan mukaan Lasha Tumbai on mongolia ja tarkoittaa kermavaahtoa.

        VERKA SERDUCHKA — DANCING LASHA TUMBAI [OFFICIAL VIDEO]

        https://www.youtube.com/watch?v=M8q-Yq8GZAk


    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      Dumitru Dudumanin profetia v. 1989

      Toinen sinetti= punainen hevonen, eli sota (mahdollisesti Venäjä/kommunismi)

      Olin unessa iltapäivällä, kun heräsin hevosen hirnahdukseen ja piiskan läjähdykseen! Kun avasin silmäni, näin miehen istuvan punaisenhevosen selässä. "Nouse ylös Dumitru", mies sanoi.

      Kun nousin ylös, hänen voimansa iski minut välittömästi lattialle. "Nouse ylös", mies sanoi uudelleen. Nousin ylös, mutta kaaduin toistamiseen. Nousin ylös kolmannen kerran, mutta minut iskettiin taas lattialle.

      Kysyin miksi hän teki minulle niin. "Näyttääkseni sinulle voimani", hän sanoi.

      Mies oli valmis sotaan. Hänellä oli kypärä, aseet ja veitset vyötäröllä ja konekivääri roikkui hänen niskassaan ja hänen kädessään oli miekka. Hän sanoi: "Olen enkeli. Gabriel on lähettänyt minut maan päälle."

      "Miksi sydämesi on niin surullinen, kun monet ihmiset eivät hyväksy sanomaa? Ihmiset ovat iloisia, kun on rauha, mutta pienen ajan kuluttua rauha vaihtuu sodaksi! Minut on lähetetty ottamaan rauha pois maasta." Ilm.6:3-4. Enkeli jatkoi: "Muutamissa paikoissa sodat alkavat. Ihmiset nostavat miekkansa toisiaan vastaan."

      Hän jatkoi: "Älä ole huolissasi, mutta ole onnellinen. Miksi sinä olet huolissasi rahasta? Ihmisten itkut, rukoukset ja paastot Romaniassa (Dudumanin kotimaa) ovat saavuttaneet Jumalan. Älä ole huolissasi. Kulta, hopea ja omaisuus kuuluu Jumalalle. Voit luottaa Häneen."

      Enkeli sanoi: "Tiedäthän, että jotkut ihmiset eivät halua uskoa totuutta eivätkä sitä mitä tulee tapahtumaan. Vain ne joiden nimet on kirjoitettu elämänkirjaan, kuuntelevat ja tekevät parannuksen."

      "Taistele lujaa, koska taistelu käy kovemmaksi tulevaisuudessa. Se on oleva kovempaa kuin on ollut koskaan aikaisemmin. Päivät ovat lasketut ja se, mitä olen sinulle ilmoittanut, tapahtuu", enkeli sanoi.

      Ukkosen ääni jylisi ja kirkas valo välähti, kun hän kaatoi minut vielä kerran maahan ja hävisi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Voisiko olla että hyökkäys tapahtuu 20 v päästä

    • Anonyymi

      Jos on luvattu että tapahtuu 2013 Venäjän hyökkäys niin voisiko se ollakin 2023?

    • Anonyymi

      Näin unen, ettei Neuvostoliitto hyökännyt 3014.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1658
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe