Keskusta on osa leipää

Kun nykyinen kepu ei jutun juurta anna, täytyy pohtia laajemmin tuon entisen mahtipuolueen tilannetta . Joku täällä on joskus sanonut, että kepu on ihmiselle osa leipää. Ehkä selviää, pitääkö väite paikkansa.

Puolueella ajassaan tarpeellisena maalaisliittona on osin arvostettavakin menneisyys, myös vähemmän arvostettavine tekoineen. Mutta kepun tulevaisuus voidaan kai jo ilmaista lyhyesti: sitä ei ole. Aika on kulkenut menneeseen kiinnittyneen ja yhä taaksepäin haikailevan puolueen ohi. Maamme on muuttunut niin, että puolueelle ei ole enää luonnollista tarvetta. Toistuneet nimenvaihdotkaan eivät hämää äänestäjiä näkemästä kepun todellista olemusta. Sen nurkkakuntaiset näkemykset ja tavoitteet ylivoimaisesti suurin osa suomalaisista kokee etujensa ja arvojensa vastaisiksi.

Menestyäkseen puolueen pitäisi pyrkiä edistämään kansalaisten enemmistön ajassaan tärkeimpinä pitämiä asioita. Sitä ei ole se aluepolitiikka, joka kepulle on tärkeintä, mutta ei se ole kovin hyvin osannut sitäkään hoitaa, kun ihmisvirta käy poispäin kepun ikiaikaisesti hallinnoimilta alueita. Niillä asuu yhä vähenevästi suomalaisia, ja niistäkin yhä vähemmän on niitä, jotka panevat toivonsa kepuun.

Korkean kannatuksen ylläpitämiseksi liian pieniä ovat ne elinkeinoryhmätkin, joiden etuja kepu pontevimmin pyrkii ajamaan. Maatalouteen kiinnittyneitä suomalaisia lienee enää enintään 5 % kansastamme. Itse toivoisin, että maataloutta Suomessa säilyisi kriisivalmiussyistä, mutta näin ajattelevia ei liene paljon. Normaalissa rauhanaikaisessa tilanteessa maatalous meillä on jokseenkin tarpeetonta, emmekä ole siinä läheskään omavaraisia, kun ruisleipämmekin koostuu suureksi osaksi tuontirukiista. Maatiloillamme paljastuneet eläinrääkkäykset eivät ole ainakaan nostaneet elinkeinon imagoa. Vienti on Suomelle tärkeää, mutta maataloustuotteitamme ei kai mene vientiin juuri muuta kuin maitojalosteita.

Turkistarhaus on toinen kepun suojeluksessa oleva elinkeino. Sen tuotteista valtaosa menee kyllä vientiin, ja viennin vuotuinen arvo on 400 000 000 euroa. Metalliteollisuutemme vuotuisen viennin arvo on 8 800 000 000 euroa, siis 22-kertainen edelliseen nähden. Turkisteollisuuden imagollinen rasite on, että se tuottaa lähinnä ylellisyystarvikkeita. Naisen minkkiturkin hinta on n. 6 800 euroa, käytännön tarpeeseen yhtä hyvän untuvatakin hinta on 795 euroa (lähde edellisiin on eilinen Suomen Kuvalehti).

Maatalouden tukeminen on tietysti kepulle vain aluepolitiikkaa, ja lähinnä vain Pohjanmaalle keskittynyt turkistarhaus on sitä vielä selvemmin. Kepun kannalta nuo elinkeinot ovat sille yhtä tärkeitä kuin kuntien vaakunoiden säilyminen. Puolueelle kannatuksensa kannalta olisi tärkeämpää keskittyä asioihin, jotka saavat kannatusta yleiseltä kansalaismielipiteeltä. Se edellyttäisi pontevia pyrkimyksiä elinkeinorakenteen uudistamiseen sielläkin, jossa kepulle tärkeintä on vain kuntarajojen ennallaan pysyminen. Se on varmaan tärkeää kepun suurelle alueelliselle satraappikunnalle, mutta ei sielläkään tavallisille ihmisille, jotka sieltä joukoin lähtevät pois hakemaan parempaa elämää muualta.

Juha Sipilä oli aamuteeveessä. Hän puhui fiksusti, kuten sivistynyt mies tekee - siis melkoinen vastakohta useimpien kepulaisten täällä esittämälle - mutta pysyi puheissaan niin yleisellä tasolla, että epäselväksi jäi näkemyksensä siitä, mitä nyt pitäisi tehdä. Ei häneltä tullut mitään konkreettisia esityksiä. Palstan kepulaisten ”näkemykset” asioista ovat vielä epäselvempiä, eivätkä ne näy monia kiinnostavankaan, kun kiinnostavampi on jokin muu - mikä, se varmaan kohta taas nähdään;)) Eniten yhteiskunnallisia näkemyksiä täällä esittävän kepulaisen toiveet ovat sellaisia, että turha niitä on kepulle esittää, vasurit olisi varmasti oikeampi taho.

Kepun tilanne pienimpänä oppositiopuolueena on tietysti toivoton siksikin, että sen potentiaalisen kannattajakunnan mielissä rasitteena on se, että kepuhallitushan meidät EU:iin vei. Nyt kepu pyrkii vastustamaan kaikkea sitä, mitä on ollut tekemässä. Eivät kansalaiset sellaiseen usko. Eräät kepulaiset täällä panevat yhä toivonsa Paavo Väyryseen. Paavolla on ollut ja on yhä pyrkyä vaikka mihin ja lopulta on päässyt itselleen sopivimpaan rooliin: hupiukoksi. Paavon ajatus eurosta luopumiseemme tulee omaan arvoonsa, kun Timo Soinikin sanoo että Suomen eroaminen eurosta on epärealistista ja se olisi meille vahingoksi.

Niin, tuo erään kepulaisen täällä toteamaan perustuva otsikkoni on kyllä totta: kepu on osa leipää, se paljolti tuontirukiista koostuvan reikäleivän keskellä oleva osa!

135

391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KepuVeiLeivänSuusta

      Kyllähän se kepu leipään liittyy. Nimittäin irtisanomisillaan kepuhallitus vei leivän tuhansien ihmisten suusta.

    • :))))))))))))))

      Mitä se heikkolahjainen evp aliupseeri leivällä, kun ei ole voitakaan. Ja onhan sinulla suussasi pala sitkeää lihaa, nimittäin ukin veltto nysä....;)

    • kapin sana pitää?

      "
      kapi_korhonen
      1.9.2012 14:34
      1
      Sulje
      JÄRKYTTÄVÄ ILMOITUS

      NYT, PALSTAN PIKKUKEPULIT: OTTAKAAPA LUJASTI KIINNI SEN HUTERAN TUOLINNE KÄSINOJISTA, ETTETTE KAADU JA KOLAUTA PIPIÄ PÄÄTÄNNE SIIHEN TIETSIKKAANNE; PÄÄNNE SÄRKYMISESTÄ EI KUKAAN VÄLITTÄISI, MUTTA SE TIETSIKKA ON SOSSUN OMAISUUTTA!

      Suljen kaikki rekisteröidyt nikkini, ja lopetan niillä kirjoittelun. Ette siis enää voi nähdä minua kuvistani. Ette sitäkään saunakuvaa, josta alkoi se kauhea kiimanne genitaaliseutuuni, sadoin kuumeisin pohdinnoin, onko minulla munakarvoja, vai ei, kun niitä ei kuvassa näkynyt ristissä pitämieni reisieni välistä. Enkä laita tänne enää matkakertomuksianikaan enkä matkakuviani maailmanmatkoilta, jollaisen vielä loppukuusta taas teen naisystäväni kanssa.

      Miten ilottomaksi tyhjä, yksinäinen elämänne muuttuukaan! "

      Toisaalta kapihan näkyisi olevan sitä mieltä, että
      pikkukepulien tyhjä ja yksinäinen elämä on sentään iloista.
      Päinvastoin kuin kapilla itsellään.

    • Laajemmalla pohjalla

      on keskustan kannatus. Myös susien tappamista vaativat ovat kepulaisia. Susi on nyt suomen suurin ongelma. Pelätympi kuin Katainen ja Urpilainen. Etkö ole seurannut palstaa?

      • Joo, olen kyllä tuon ongelman huomannut ainakin eräitä palstalaisia vaivaavan, vaikka en ole viime aikoina paljonkaan palstaa seurannut. Käsittelin minäkin ongelmaa eräässä aikaisemmassa avauksessani.

        Mutta se ongelma taitaa olla pelottava vain siellä Kepulandiassa, jossa ei enää ole niin paljon väkeä, että sillä teemalla puolueen kannatusta nostettaisiin. Jos susi siellä on pelätympi kuin Katainen ja Urpilainen, ei kai kuitenkaan yhtä pelätty kuin kapi eräiden palstan kepulaisten keskuudessa;))

        Voihan tuo susiviha siellä johtua siitäkin, kun tuo eläin on vielä ihan vapaa vaeltaja. Kyllä se pitäisi saada sinne pikkuruiseen häkkiin kuten muutkin turkiseläimet.


    • Kapi on ylivoimainen

      nimittäin oman tyhmyytensä esittelyssä!!!

      Mutta pitäähän iloisilla pikkukepuleilla olla myös
      naurunaiheita!

      Kiitos kapi.

      • shjafen wie,,

        puhu taas tyhmä apina,yor yor bettarad apinaa,,että voi elävä voida olla säälittävä mitätön nolla, kuole mitättömyytesi, nolla.


      • Gini tekee..
        shjafen wie,, kirjoitti:

        puhu taas tyhmä apina,yor yor bettarad apinaa,,että voi elävä voida olla säälittävä mitätön nolla, kuole mitättömyytesi, nolla.

        ..tehtävänsä kapo-ukon päässä. Raivari tuli. :D


    • alkiooikeusalkio

      keskustan ongelma on aina ollut jokainen sen leivän silmun rehellisyys..

    • Vaitiolo on myöntämisen merkki. Kun palstalla ahkeroivat kepulaiset eivät ole yrittäneet kiistää avauksessa sanomaani, lienevät siis samaa mieltä kanssani. Hyvä, että hekin ovat alkaneet nähdä kepun tilanteen sellaiseksi, että toivoa sillä ei enää ole.

      Mutta pois toivottomuus, tähänastinen kepulainen! Nyt vain etsimään uutta puoluetta, ja varmaan löytyy sellainen, jolle voi kannatuksensa jatkossa antaa. Onhan noita puolueita. Ei kannata hirttää itseään uppoamassa olevaan, kun sen mukana voi upota itsekin.

      Kannattaa myös muistaa, että vaihtelu virkistää. Minäkin olen vaihdellut kannatustani useammillekin puolueille, ja kuten huomaatte, korkeasta iästäni huolimatta varsin virkeä olen. Tosin virkeyteni säilymiselle on muitakin syitä, tiedättehän.

      Vihoviimeisen turhaa on yrittää purkaa toivottomuuttaan sivuuttamalla kipeä asia ja yrittämällä käydä siitä tiedon tuoneen kimppuun, kuten eräät avuttomuuksissaan ovat jo tehneet. Siten te vain kaksinkertaistatte häpeänne; kepun häpeämisen lisäksi joudutte häpeämään itseänne.

      Näissä valistavissa mietteissä toivottelen heillekin kuten myös muille

      Hyvää yötä!

      • Elä nyt vielä..

        ..mee koisaamaan, vaan esitä joku sellainen puolue, mihinkä minun kannattaisi liittyä ja sano vielä, että minkä takia.

        Tulkitsen vastaamattomuutesi myöntämiseksi, että keskustaa parempaa vaihtoehtoa ei ole.


      • Hyvä neuvo

        ``Mutta pois toivottomuus, tähänastinen kepulainen! Nyt vain etsimään uutta puoluetta, ja varmaan löytyy sellainen, jolle voi kannatuksensa jatkossa antaa´´

        Miksei kukaan kepuli kiitä? Eikö niitä eestosikepulaisten Oiva H:n ja Sepi H:n näyttämä esimerkki kannusta. Onko ne pelkureita kaikki?


      • Elä per....!
        Hyvä neuvo kirjoitti:

        ``Mutta pois toivottomuus, tähänastinen kepulainen! Nyt vain etsimään uutta puoluetta, ja varmaan löytyy sellainen, jolle voi kannatuksensa jatkossa antaa´´

        Miksei kukaan kepuli kiitä? Eikö niitä eestosikepulaisten Oiva H:n ja Sepi H:n näyttämä esimerkki kannusta. Onko ne pelkureita kaikki?

        ..karkaa. MITENKÄ SE TUO MUNAKARVAPUOLI ... ?


      • Mikä ihmeen...
        Hyvä neuvo kirjoitti:

        ``Mutta pois toivottomuus, tähänastinen kepulainen! Nyt vain etsimään uutta puoluetta, ja varmaan löytyy sellainen, jolle voi kannatuksensa jatkossa antaa´´

        Miksei kukaan kepuli kiitä? Eikö niitä eestosikepulaisten Oiva H:n ja Sepi H:n näyttämä esimerkki kannusta. Onko ne pelkureita kaikki?

        ..toivottomuus? :)))))
        Itse sinä olet toivoton, esittelet kaikenmailman hautajaiskuvia kun et osaa antaa parempaa vaihtoehtoa keskustan politiikalle!


      • Elä nyt vielä.. kirjoitti:

        ..mee koisaamaan, vaan esitä joku sellainen puolue, mihinkä minun kannattaisi liittyä ja sano vielä, että minkä takia.

        Tulkitsen vastaamattomuutesi myöntämiseksi, että keskustaa parempaa vaihtoehtoa ei ole.

        En toki vielä tuolloin illalla mennyt goisimaan (näin se kuuluu vanhalla kunnoin stadin slangilla), mutta palstalla en enää käynyt eilen, kun tv:sta tuli kivaa ohjelmaa ja sitten vielä lueskelin ja otinpa muutaman viinilasillisenkin.

        Mutta se neuvo, jota kaipaat: Jos et ole maanviljelijä tai turkistarhaaja, sinulla on paljon mahdollisuuksia valita kannatettavaksesi omaa etuasi paremmin ajava puolue. Mutta jos satut olemaan maanviljelijä tai turkistarhaaja, sinuna miettisin, onko enää järkevää kannattaa kepua, jolla ei ole juuri mitään valtaa vaikuttaa etujesi ajamiseen. Järkevämpää olisi siirtää kannatuksesi jollekin muulle, enemmän valtaa omaavalle puolueelle ja koettaa vaikuttaa siihen niin, että se ryhtyisi pontevammin ajamaan myös sinun etuasi.

        Eikö ollutkin hyvä neuvo? Olet varmaan kiitollinen, kun sait sen ihan ilmaiseksi.


      • Keskustalla..
        kapi_korhonen kirjoitti:

        En toki vielä tuolloin illalla mennyt goisimaan (näin se kuuluu vanhalla kunnoin stadin slangilla), mutta palstalla en enää käynyt eilen, kun tv:sta tuli kivaa ohjelmaa ja sitten vielä lueskelin ja otinpa muutaman viinilasillisenkin.

        Mutta se neuvo, jota kaipaat: Jos et ole maanviljelijä tai turkistarhaaja, sinulla on paljon mahdollisuuksia valita kannatettavaksesi omaa etuasi paremmin ajava puolue. Mutta jos satut olemaan maanviljelijä tai turkistarhaaja, sinuna miettisin, onko enää järkevää kannattaa kepua, jolla ei ole juuri mitään valtaa vaikuttaa etujesi ajamiseen. Järkevämpää olisi siirtää kannatuksesi jollekin muulle, enemmän valtaa omaavalle puolueelle ja koettaa vaikuttaa siihen niin, että se ryhtyisi pontevammin ajamaan myös sinun etuasi.

        Eikö ollutkin hyvä neuvo? Olet varmaan kiitollinen, kun sait sen ihan ilmaiseksi.

        ..tulee olemaan enemmän valtaa seuraavien vaalien jälkeen.

        Kannattaa jo nyt ennakoida ja siirtyä voittajien puolelle!


    • Taas uusi kuva

      kapin profiililla. Mutta ei entisiä parempi, sama pärstä se vaan on. Tummia heimoltaan ihan oikiasti taitaa olla tämä kapimme.

    • Kapin epätoivoinen

      seuranhaku keskusta saitilla jatkuu ja jatkuu...

      Ihmisillä on enimmäkseen lauantai iltaisin kaikenlaista hauskaa tekemistä, joihin ei todellakaan kuulu kepusaitlla roikkuminen. Kapilla on toisin, lauantai iltaansa hän viettää kirjoittamalla mahdollisimman törkeän kaunakirjoituksen ainoalle tietämälleen oleskelupaikalle, keskustasaitille.

      Samalla hän uusii valokuvansa, jotta vetäisi paremmin puoleensa haluamansa laisia kumppaneita. Tosin ikälopun lihavan ukonrähjän kurssi ei liene niilläkään markkinoilla kovin korkealla? Tietenkin ehkä rahaa vastaan?

      Kapin oma elämä on kuin rukiisen reikäleivän keskiosa. Tyhjä.

      • Oikea upseerinrouva

        Kapi on hirveän ruma vanhus. On liian lihava ja viinan pilaama. Kyllä niissä toimiupseereissa komeitakin miehiä oli. Taisin kerran haksahtaakin erääseen don juaniin.


    • Onhan näköjään taas päästy debatissa oleellisimpaankin, eli keskusteluun minusta! Mutta joku muukin on taas joutunut ”kauheaksi kapiksi”, kun heille annetuissa vastineissa ilmeisesti on tarkoitettu minua. No, se on tätä kuuluisuuden kirousta.

      No, ehkä tuollainen on kuitenkin vain todellisuuspakoa, avaukseni asia koettiin liian kipeästi todeksi, ja halutaan noin avuttomasti kääntää siitä pois huomiota. Ei taida auttaa, sillä ”totuus ei pala tulessakaan” kuten uusi-ukki on joskus viisaasti todennut.

      Uusi profiilikuvanikin on saanut huomiota, mutta vääränlaista: kyllä siinä näkyvä ”tummuuteni” on vielä Malesian matkani tulosta, ei veren perintöä. Ei Korhosissa, Rissasissa, Turusissa, Kortelaisissa, Heikkisissä, Ruuskasissa, Karppisissa, Lehtelöissä, Mannisissa , Partasissa, Haatajissa ja Mulareissa liene muuta kuin savolaista, kainuulaista ja pohjois-karjalaista verta, niistä varsin monen sukupolven taakse ulottuva tietämäni sukutaustani sekä äitini että isäni puolelta koostuu.

      Kävin eilen Hakaniemessä Tunnin kuvassa otattamassa uudet passikuvat, kun passi on taas uusittava. Samalla otettiin myös tuo rintakuva, jonka saatan laittaa lehtiin 80-vuotisilmoitusteni kuvaksi, jos sinne asti elän. Vaikka se olisi sitten pari vuotta nuorempana otettu, ei se mitään, sillä näkeehän joskus myös 80-vuotisilmoituksessa asianomaisesta kuvan, joka on otettu ehkä 50 vuotta aikaisemmin.

      Laitoin sen profiililleni siksi, kun se edellinen profiilikuvani - prenikat rinnassani - herätti katkeruutta niissä, joilla ei prenikoita ole. Ammattilaisen ottaman kuvan halusin laittaa siksikin, kun minun valokuvaustaitoni on täällä heikoksi arvioitu. Mutta on kai niin, ettei ammattilainenkaan saa tästä naamasta parempaa kuvaa. Mutta noiden kriitikoiden naamasta ei kai saa sellaistakaan - lieneekö vika naamassa vai kamerassa? - kun eivät kehtaa sitä näyttää.

      • Joko on tullut

        sähköpostiisi monta viestiä uuden rintakuvasi perusteella?

        Kovvoo munnoo...;))


      • Mularit ja...

        ..Väyrysethän on samaa sukujuurta. Ei ihme jos keskustalaisuus on vahvassa asemassa teidän suvussa.


      • Mularit ja... kirjoitti:

        ..Väyrysethän on samaa sukujuurta. Ei ihme jos keskustalaisuus on vahvassa asemassa teidän suvussa.

        Mularit taitavat kyllä olla pohjois-savolainen suku. Mummoni äiti oli iisalmelainen Mulari, ja tunnettuja Mulareita ovat urheilleet siskokset Tarja (ent. nopeuslaskun maailmanennätysnainen) ja Jaana Siilinjärveltä. Olisiko Väykyssäkin sitten myös savolaista verta?

        No, onhan sukutaustassani myös Mannisia, mutta ne ovat olleet nurmeslaisia, eivätkä varmaan sukua kepun Hannes Manniselle;))


      • Taidat olla
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Mularit taitavat kyllä olla pohjois-savolainen suku. Mummoni äiti oli iisalmelainen Mulari, ja tunnettuja Mulareita ovat urheilleet siskokset Tarja (ent. nopeuslaskun maailmanennätysnainen) ja Jaana Siilinjärveltä. Olisiko Väykyssäkin sitten myös savolaista verta?

        No, onhan sukutaustassani myös Mannisia, mutta ne ovat olleet nurmeslaisia, eivätkä varmaan sukua kepun Hannes Manniselle;))

        samaa mieltä kun et vastaa selviin kysymyksiin?

        Vaitonaisuus kertoo sinun olevan punikkiruunahomo, siis oman väittämäsi mukaan.


      • Kapin velipuoli
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Mularit taitavat kyllä olla pohjois-savolainen suku. Mummoni äiti oli iisalmelainen Mulari, ja tunnettuja Mulareita ovat urheilleet siskokset Tarja (ent. nopeuslaskun maailmanennätysnainen) ja Jaana Siilinjärveltä. Olisiko Väykyssäkin sitten myös savolaista verta?

        No, onhan sukutaustassani myös Mannisia, mutta ne ovat olleet nurmeslaisia, eivätkä varmaan sukua kepun Hannes Manniselle;))

        Niin kapon isähän on tuntematon mustalainen , joka kapon äitiä polkaisi. No äitinsä hylkäsi ruman, isättömän kapon ja pienenenä ja loppu onkin kaikkien tuntemaa surullista tarinaa....


      • Aiemminkin kysynyt
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Mularit taitavat kyllä olla pohjois-savolainen suku. Mummoni äiti oli iisalmelainen Mulari, ja tunnettuja Mulareita ovat urheilleet siskokset Tarja (ent. nopeuslaskun maailmanennätysnainen) ja Jaana Siilinjärveltä. Olisiko Väykyssäkin sitten myös savolaista verta?

        No, onhan sukutaustassani myös Mannisia, mutta ne ovat olleet nurmeslaisia, eivätkä varmaan sukua kepun Hannes Manniselle;))

        Mutta kapi, kun nyt tunnut olevan juttutuulella, ninn vastaappa miksi kuvasit munakarvasi ja panit kuvan saitille?


    • Hiohihiihihihihih

      Jooo Yhtä metsässä kuin aina ennekin:D

      Tiedätkö mikä ryhmä alkaa olla tärkein Suomen menetyksen naknnalta.D?

      Et siis tiedä.

      Keskusta iskee juuri siihen ytimeen jolla on eniten merkitystä kun Suomen tulevaisuudesta on kyse. Sitä osoittaa myös Vanhsen nykyinen työ Perheyritysten liitossa. Juurin tuon ryhmän ja sitä pienempien yrittäjien etujen puolustaminen on se jolla SUomi nousee ja kaatuu. Tämä on keksustan YDinosaamista. Jos se ei riitä niin sitten saa mennäkin.

      JHos Sinä todella Kuntelet mitä Keskustassa sanotaan niin et voi olla tuosta asiasta eri mieltä.

      Mutta jos kuuntelet sen vaaleanpunaisen suodattimen läpi voit olla tietenkin sitä miletä jota tuossa kepukaunassasi suollat tuossakin aloituksessa. Se on sitä itteeään...Kepukaunaa.

      Sitä minä en tiedä mistä Sinulla tuo kauna johgtuu...mutta oletko sen maatilan poika joka ei sattunut saamaan kotilaansa itselle...ja syytät siitä katketoituneena Kepua. Tuo on aika yleistä. Mm. Paavo Lipposen Kepukauna johtaa siitä että sen isän oli lähdettävä muualle leivänhakuun kun Pellon Turtolassa oleva kotitila meni veljpojalle.Paavo Lipponen katkera Turtolalle ja Kepulle siitä:D

      Voist tietenkin kertoa johtuuko kaunasi samasta syystä kuin Paavo Lippooisella?

      • Ei kai tuosta kannattaisi sanoa muuta kuin että ei tänne saisi noin juovuksissa kirjoitella. Ja kun jo tähän aikaan aamusta on noin kännissä, että kirjoituksesta vaivoin saa selvää, millaisessa kunnossa oletkaan illemmalla!

        Vai olisikohan niin, että olet pysyvästi tuollainen, tullut kenties sellaiseksi perintöasioiden traumatisoimana, kun ne noin ovat mielessäsi. Tuota samaa, joskaan ei ihan samassa mitassa täällä on esiintynyt eräillä muillakin kepulaisilla, ja olen sitä ihmetellyt, kun itselläni tuollaisiin asioihin ei koskaan ole ollut pienintäkään mielenkiintoa. En tietenkään voinut perintöjä mistään odottaakaan, itseeni vain piti turvata jo 16-vuotiaasta alkaen, ja hyvä niin, sillä minulla ei olut vaaraa tulla pankkopojaksi. Minulta varmaan jää jotakin jälkeenikin, mutta eivät omillaan pärjäävät poikanikaan sitä odota, kun esim. kannustavat minua matkustelemaan muistuttamalla, että ”käärinliinassa ei ole taskuja”.

        Vai uskot sinä kepun olevan pienyrittäjien asialla? Sinua selväpäisemmältä vaikuttava kepulainen Seppo_Ilmarinen uskoo sen olevan köyhän asialla. Keskustaporvari uskonee nikkinsä mukaisesti kepun olevan isomman porvarin kuin pienyrittäjän asialla. Kepusta on moneksi - siis mielikuvituksen tasolla.

        Paavo Lipposen isä, ylimetsänhoitaja Orvo Lipponen oli syntyjään tamperelainen, mutta korkean virka-asemansa vuoksi hän toimi sittemmin monissakin paikoissa eri puolilla Suomea. Luepa tuosta niin tiedät jotakin siitä asiasta, myös sen, millainen isänmaan palvelija tuo Paavon isä oli:

        http://www.metsanhoitajat.fi/liitto/metsanhoitaja-lehti/henkilouutisia/orvo-lipponen/


      • Hioihihihihiihhih
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Ei kai tuosta kannattaisi sanoa muuta kuin että ei tänne saisi noin juovuksissa kirjoitella. Ja kun jo tähän aikaan aamusta on noin kännissä, että kirjoituksesta vaivoin saa selvää, millaisessa kunnossa oletkaan illemmalla!

        Vai olisikohan niin, että olet pysyvästi tuollainen, tullut kenties sellaiseksi perintöasioiden traumatisoimana, kun ne noin ovat mielessäsi. Tuota samaa, joskaan ei ihan samassa mitassa täällä on esiintynyt eräillä muillakin kepulaisilla, ja olen sitä ihmetellyt, kun itselläni tuollaisiin asioihin ei koskaan ole ollut pienintäkään mielenkiintoa. En tietenkään voinut perintöjä mistään odottaakaan, itseeni vain piti turvata jo 16-vuotiaasta alkaen, ja hyvä niin, sillä minulla ei olut vaaraa tulla pankkopojaksi. Minulta varmaan jää jotakin jälkeenikin, mutta eivät omillaan pärjäävät poikanikaan sitä odota, kun esim. kannustavat minua matkustelemaan muistuttamalla, että ”käärinliinassa ei ole taskuja”.

        Vai uskot sinä kepun olevan pienyrittäjien asialla? Sinua selväpäisemmältä vaikuttava kepulainen Seppo_Ilmarinen uskoo sen olevan köyhän asialla. Keskustaporvari uskonee nikkinsä mukaisesti kepun olevan isomman porvarin kuin pienyrittäjän asialla. Kepusta on moneksi - siis mielikuvituksen tasolla.

        Paavo Lipposen isä, ylimetsänhoitaja Orvo Lipponen oli syntyjään tamperelainen, mutta korkean virka-asemansa vuoksi hän toimi sittemmin monissakin paikoissa eri puolilla Suomea. Luepa tuosta niin tiedät jotakin siitä asiasta, myös sen, millainen isänmaan palvelija tuo Paavon isä oli:

        http://www.metsanhoitajat.fi/liitto/metsanhoitaja-lehti/henkilouutisia/orvo-lipponen/

        Turtolassa Paavo Lipponen kävi kehumassa että juuret on vahvasti täällä:D

        Silloin oli Lipposen maaseutuviha vimmaisimmassa vaiheessa ja Lipposelle tuli aika lähtö "kotiseudultaan".

        Katsoitko eilenb Ykkösaamun?

        Sieltä sitä tuli. Kannattaa katsoa,niin ei tarvitse luulla.

        Muuten nuo henkilökohtaiset solvaukset jätän kommentoimatta.


      • Hioihihihihiihhih kirjoitti:

        Turtolassa Paavo Lipponen kävi kehumassa että juuret on vahvasti täällä:D

        Silloin oli Lipposen maaseutuviha vimmaisimmassa vaiheessa ja Lipposelle tuli aika lähtö "kotiseudultaan".

        Katsoitko eilenb Ykkösaamun?

        Sieltä sitä tuli. Kannattaa katsoa,niin ei tarvitse luulla.

        Muuten nuo henkilökohtaiset solvaukset jätän kommentoimatta.

        Hankipa ja lue Paavo Lipposen muistelmien I-osa (muita ei ole vielä julkaistukaan), niin tiedät, että hänen sukujuurensa ulottuvat laajalti Pirkanmaalle ja toisaalta myös Ahvenanmaalle.Noista Paavo kertoo muistelmissaan laajalti.

        Paavon isän, Orvon, alkuperäinen sukunimi oli Hellstén, mutta Lipponen hänestä tuli, kun isänsä kuoltua hänen leskeksi jäänyt äitinsä antoi pojan kasvatiksi paremmalla osalla olevan sisarensa lapsettomaan perheeseen, ja se oli Orvon onni, hän pääsi opiskelemaan ja hänestä tuli merkittävä mkies, pojastaan kai vielä merkittävämpi.

        Kyllä Paavo muistelmissaan toteaa olevansa Lapin poika, sillä siellä Pellon Turtolassa hän lapsuutensa eli ja oli sotaa paossa Ruotsissa, kuten sen seudun väki enemmänkin. Mutta muistelmiensa toisessa luvussa, jonka otsikko on ”Savolaisuus - hankittu ominaisuus” hän sanoo kokevansa itsensä myös savolaiseksi, ja vaikka hän on asunut suurimman osan elämästään Helsingissä, Kuopio on hänelle edelleen se ”kotjkaapunki”, kuten hän sanoo.


      • Sankarisukua
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Hankipa ja lue Paavo Lipposen muistelmien I-osa (muita ei ole vielä julkaistukaan), niin tiedät, että hänen sukujuurensa ulottuvat laajalti Pirkanmaalle ja toisaalta myös Ahvenanmaalle.Noista Paavo kertoo muistelmissaan laajalti.

        Paavon isän, Orvon, alkuperäinen sukunimi oli Hellstén, mutta Lipponen hänestä tuli, kun isänsä kuoltua hänen leskeksi jäänyt äitinsä antoi pojan kasvatiksi paremmalla osalla olevan sisarensa lapsettomaan perheeseen, ja se oli Orvon onni, hän pääsi opiskelemaan ja hänestä tuli merkittävä mkies, pojastaan kai vielä merkittävämpi.

        Kyllä Paavo muistelmissaan toteaa olevansa Lapin poika, sillä siellä Pellon Turtolassa hän lapsuutensa eli ja oli sotaa paossa Ruotsissa, kuten sen seudun väki enemmänkin. Mutta muistelmiensa toisessa luvussa, jonka otsikko on ”Savolaisuus - hankittu ominaisuus” hän sanoo kokevansa itsensä myös savolaiseksi, ja vaikka hän on asunut suurimman osan elämästään Helsingissä, Kuopio on hänelle edelleen se ”kotjkaapunki”, kuten hän sanoo.

        on Lippos-Puavo. Sen kaksi enoa, äidin veljiä siis oli Marskin ristin ritareita ja kolmannellekin veljelle sitä ristiä ehdotettiin, mutta ehti saada ennen ristin sankarihautuumaalle.


    • Hyväntahtoista valistusta

      Jo kauan on nähty ja nähdään nytkin, että eräillä teistä ovat aina mielessä minun kaluni kunto (ja sen kiihottavat karvat), naisystäväni (teille mötkö) ja hänen tarpeensa. Olette kai niin nuoria, ettei teillä vielä ole seksikokemuksia, ja siksi nuo asiat mieltänne niin polttelevat. Ilmeisesti teille ei ole vielä selvinnyt, kumpaan sukupuoleen tunnette enemmän kiinnostusta, kun homostelukin on aina mielessänne, mutta turhaan te siihen minulta kannanottoa toivotte, kun minulla ei ole siltä alueelta lainkaan kokemuksia.

      Olen kohta 78-vuotias mies, ja naisystävänikin on kohta 70-vuotias nainen. Ettekö te ressukat todellakaan tajua, että tämän ikäisille ihmisille monet muut asiat ovat paljon tärkeämpiä kuin nuo aina mielessänne olevat? Kyselkääpä isovanhemmiltanne, millaisia asioita he pitävät tärkeimpinä elämässään!

      Olin varsin ”menevä mies” jo hyvin nuorena, ja muistelmissanikin erään nuoruusajastani kertovan luvun olen otsikoinut ”Sinne vain, minne nokka näyttää”. Moniaalle ehdin tosiaan mennä jo ennen sotaväki-ikääni. Mutta usein se menosuunnan osoitin oli jokin muu elin kuin nokka, joten silloinkaan minulla ei ollut aihetta tuollaisiin traumoihin kuin teillä. Naimisiin menin jo 21-vuotiaana, eikä siinä katumista, sain hyvän vaimon ja sitten kaksi hienoa poikaa. Valitettavasti se ”viisari” tuppasi vielä myöhemminkin joskus näyttämään väärää suuntaa, ja siitä sain kokea seuraukset.

      Erehdyksistäni oppineena sain sitten vaimon, jonka kanssa elin onnellisessa avioliitossa uskollisena yli 20 vuotta. Leskeksi jäätyäni en uskonut enää koskaan naissuhteeseen päätyväni, mutta onnellisten sattumusten kautta elämääni tuli nainen, joka minua suuresti miellytti ja ilokseni myös minä miellytin häntä. Ja kun asumme omissa kodeissamme tarpeeksi kaukana toisistamme ja meillä on myös omaa elämäämme, emme ainakaan vielä ole kyllästyneet toisiimme, ja ystävyytemme jatkuu.

      Kun on elänyt sellaisen elämän kuin minä ja myös naisystäväni, ikäistään nuorekkaampi, mutta kuitenkin jo neljän lapsen isoäiti, niistä sänkyhommista meillä on jo niin paljon kokemusta, etteivät ne enää elämäämme hallitse. Toki ne harvakseen tapahtuvina ovat ihan mukavaa täydennystä kaikelle muulle yhteisyydelle. Tämän ikäisille viriileillekin ihmisille sittenkin tärkeämpää on henkinen läheisyys, yhteiset tekemiset ja kokemiset arkielämässä, joskus juhlassakin ja matkoilla ja kummankin läheispiirissä.

      Irviminen toisen ulkonäöstä omaa naamaansa näyttämättä on hyvin raukkamaista. Räävimisenne heikkolahjaisesta aliupseerista on typerää, kun tiedätte, että lahjani nähtiin varsin hyviksi tuolla ammoisella sotilasurallani samoin kuin myöhemmällä siviiliurallanikin, kun niin hyvin niillä menestyin. Teille sellaisia menestyksiä ei tule, jos tuollaisina pysytte.

      Kauan sitten kuolleen äitini herjaaminen on halpamaisinta, mitä alhaisimmaltakaan ihmisolennolta voi kuvitella kuulevansa. Sisu-auton joutuminen hampaisiinne vain tietystä syystä on niin raukkamaista, että sellaiseen ei luulisi ryhtyvän vähänkään fiksumman kakarankaan. ”Huoleenne” firman kohtalosta teillä ei ole aihetta, kun ette kuulu sen omistajiin, eikä teillä tyhjätaskuilla ole edes yhtä Sisun kuormuria, joka maksaa lähes 200 000 euroa.

      Elämää täysillä elänyt mies ja nainenkin on tehnyt myös virheitä, mutta sen tunnustaen hän voi antaa ne itselleen anteeksi ja todeta, että ”elämää se kaikki on ollut”. Elämässä voi joutua kokemaan myös itsestä riippumattomia kipeitä menetyksiä, mutta tuskan liennyttyä jää jäljelle kaunis muisto, joka kantaa eteenpäin. Vaimoni kuolema on tietysti kipein minun kokemani menetys.

      Jospa myös te alkaisitte aikuistua ja saisitte vielä joskus oikeaa elämää, jota voisitte laillani vanhoina hymyissä suin muistella. Välttämätön edellytys sille olisi, että lopettaisitte roikkumisenne minussa ja alkaisitte ajatella ja elää omaa elämäänne. Jos noin jatkatte, teille ei tule elämää, jota voisitte koskaan itseänne häpeämättä muistella.

      Olette ottaneet minun vähäisemmätkin viestini talteen. Ottakaa nyt tämäkin, ja lukekaa se aina uudestaan ja ajatelkaa siinä sanomaani .Tämä on paljon elämää kokeneen vanhan miehen hyväntahtoinen neuvo.

      Sanoin edellä sanottavani aiheesta, eikä minulla ole tarvetta keskustella siitä enempää. Vielä laulu, jonka voisi sanoa kertovan myös minun elämästäni, ja toivoisin, että myös te voisitte vielä joskus kokea samoin:

      http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_657105&feature=iv&src_vid=sEbgB6X6S5c&v=T6ya7ZRlrEo

      • Näin on näreet

        No tämä oli heikkolahjaisen evp aliupseerin itkuripuli perinteiseen tapaan. Ei ansaitse lukijoiden huomiota enempää.


      • wicked....

        Alempaan työväenluokkaan kuuluvan kapireppanan kateellista ja merkityksetöntä vuodatusta taas kerran.


      • Kapistahan on

      • :))))))))))))))))
        Kapistahan on kirjoitti:

        tehty paljon lauluja mm. tämä kaunis rakkauskertomus:

        http://www.youtube.com/watch?v=3k1zJoVuGgM

        No niinpä onkin...;) Tosin tämä patologinen valehteli valehteli ammoin itsekkin olevansa levylaulaja ja kirjailija, mutta tosiasiassa hän oli vain amatööri munakarvojensa valokuvaaja...:))


      • Kolmas krt tod sanoo

        Pystytkö vielä monta kertaa yössä, nukahtamatta?


      • Kyllä kapilta vielä
        Kolmas krt tod sanoo kirjoitti:

        Pystytkö vielä monta kertaa yössä, nukahtamatta?

        onnistuu kolme kertaa yössä, nimittäin vessassa käynti.
        Hiukan se kyllä tiputtaa varpaille, mutta ei haittaa.


    • Ja taas kapi

      apinan itkuripuli ruilusi pitkin saittia ennen puoltapäivää. Viitsisikkö joku paikallinen käydä katkomassa siltä sormet, jotta päästäisiin tuosta paskaapinasta eroon edes muutamaksi kuukaudeksi??

      Pilli suussa se sais hiukka hitaammin kirjoitettua noita oksennuksiaan...

      • Sapiens dux

        Eihän me nyt väkivaltaisiksi heittäydytä? Eihän edes leikillään.
        Kyllä virkaveljeni on välttämätön paha, kuten täällä kuten muuallakin. Hän ihan kuin syöpymä valurautaiisessa vanhassa viemäriputkessa. Se toimii edelleen vaikka laskee likavettä läpikin.
        Onhan meillä toki ollut hauskaakin.


    • SE OLI SITTEN TÄSSÄ!

      Kun aloin kirjoitella tällä palstalla, kepu oli johtava hallituspuolue, enkä siitä ja sen politiikasta pitänyt. Aloin kirjoitella sitä vastaan. Ja jäin kai koukkuun, kun olen jatkanut sitä näihin saakka, vaikka kepu ei ole enää yhtään mitään. Kai siitä saan ottaa hieman ansiota itsellenikin. Kepu ei näy enää juuri antavan aiheita avauksilleni. Eiväthän siitä ole enää kiinnostuneet palstan ahkerimmat kepulaisetkaan, kun heillä on suuremman mielenkiinnon kohde. Mutta kun palstan aiheena on kepu eikä kapi, niin sääntöjä noudattavana kansalaisena en halua keskustella siitä aiheesta. Enpä usko kepun enää mielenkiintoisia avauksen aiheita tarjoavan, ja kun sen ruumiinvalvojaisiinkaan en halua osallistua, voinen lopetella täällä.

      Olenhan jo tehtäväni täällä hyvin täyttänyt. Perustellut näkemykseni kepusta ja sen politiikasta ovat moneen kolahtaneet kipeästi, se on kuultu, mutta varmasti saaneet hänet myös havahtumaan ja hänestä on tullut entinen kepulainen. Niinpä kepun kannatus on pudonnut. Entinen kepulainen tulee vielä tuostakin, joka on niin kauhistunut tästä avauksestani, että pyytelee, etteikö kukaan voisi tulla katkomaan minulta sormia, etten voisi enää tänne kirjoitella.

      Hieman ”pakkopullaa” tämä on jo kauan ollut minulle. Avauksen viikossa olen viime aikoina vielä viitsinyt tehdä, tosin matkojenikin vuoksi on tullut pitkiäkin poissaoloja, ja ehkä parina päivänä olen koettanut avausteni saamia vastineita kommentoida. Muutaman vastineen harvakseltaan olen heittänyt myös jonkun muun avauksille, mutta en enää ole oikein viitsinyt seurata palstaa, ja varmaan hyviäkin avauksia on jäänyt minulta huomaamatta.

      Olen ollut eräiden palstalle hakeutuneiden syrjäytyneiden nuorukaisten tyhjän elämän ainoa sisältö. Poistumiseni on heille varmasti järkytys, ja heidän elämänsä tulee nyt entistäkin tyhjemmäksi, mutta kyllä he siitä toipuvat. He ovat lukeneet edellä antamani hyväntahtoisen valistuksen, ja varmasti he sitä tulevat ajattelemaan, häpeämään itseään ja lopulta muuttumaan, sillä kukaan ei ole toivoton tapaus, ei edes palstan pikkuinen kepulireppana! Vielä joskus he tulevat hiljaa itsekseen kiittämään minua siitä, että havahdutin heidät näkemään itsensä ja kehittymään ihmisinä ja hakemaan parempaa elämää.

      Suljen tämän nikkini, mutta jätän vielä avoimeksi pari muuta, joilla voin joskus harvoin kirjoitella eräillä Yhteiskunta-pääotsikon takaa löytyvillä palstoilla (historia, maanpuolustus, maailmanmenoa). Matkailun palstoille varmaan teen jatkossakin matkakertomuksia, kun varauksessa on jo kaksi matkaa, huhti-toukokuussa Kyprokselle (antamaan osaltani tukeni vanhalle ”kotisaarelleni”, jolla matkaseurakseni lähtevä naisystäväni ei ole ennen käynyt) ja syys-lokakuussa lähden Norjan pohjoisrannikon vuonojen, Hurtigrutenin risteilylle (alustavasti kevääksi suunnittelemani Välimeren risteilyn muutin siis sinne).

      Olen joskus aikaisemmin tietyssä tarkoituksessa piruuttani ilmoittanut lopettavani tämän huvin täällä. Onko tämäkin siis vedätys? Tuskin, sillä totuus on, että kun minulla ”korkeasta iästäni” huolimatta on elämässäni paljon muuta tärkeämpää ja mielenkiintoisempaa, niin miksi ihmeessä minun pitäisi olla täällä? Sellaisessa seurassa, jollaisessa minun ei ole koskaan missään muualla tarvinnut olla. En toki pelkää, että seura tekisi minut kaltaisekseen, mutta helppo on jättää tämä seura, kun minulla on niin paljon parempaakin seuraa, kuten tiedätte.

      Ei tämä ”harrastukseni” ole enää aikoihin paljonkaan aikaani vienyt, kun minulla vielä luistaa ajatus hyvin ja olen varsin nopea kirjoittaja. Mutta nyt alan käyttää noitakin taitojani enemmän jo vuoden verran vireillä olleeseen mutta hitaasti edistyneeseen hankkeeseeni: romaanin kirjoittamiseen. Tietyistä syistä se tosin tullaan julkaisemaan vasta post mortem, eli en tiedä koska, sillä ”Jumalassa on juoksun määrä”.

      Luultavasti saatte nyt kuulla ilonpurkauksia eräiltä, mutta tuntien heidän tapansa puhua aina totuudenvastaisesti niin minusta kuin muusta, ymmärrätte sen varmaan heidän epätoivonsa tuottamaksi. Vaille minun huomiotani se jää, sillä kun nyt poistun tältä palstalta avaan sen vasta sitten, jos kepussa tapahtuu jotakin todella mielenkiintoista. Enpä oikein usko sellaista tapahtuvan.

      Joten Matti Vanhasta lainaten voin nyt sanoa: ”Se oli sitten tässä”. Jääkää hyvästi!

      • puppeliko oot?

        Mötkö naitattaa itseään MIEHILLÄ Tampereella ja sinä vätys itkit 209 itkuripulisi. Painu ureapää vitttuun.


      • Kuinka kauan

        tämä "piruutesi" tällä kertaa kestää?
        Kenties huomiseen- vai pitääkö jo tänä iltana tulla
        ulostamaan normaali itkuripuli?

        Eihän sinun sanaasi ole voinut aiemminkaan luottaa!

        "
        kapi_korhonen
        1.9.2012 14:34
        1
        Sulje
        JÄRKYTTÄVÄ ILMOITUS

        NYT, PALSTAN PIKKUKEPULIT: OTTAKAAPA LUJASTI KIINNI SEN HUTERAN TUOLINNE KÄSINOJISTA, ETTETTE KAADU JA KOLAUTA PIPIÄ PÄÄTÄNNE SIIHEN TIETSIKKAANNE; PÄÄNNE SÄRKYMISESTÄ EI KUKAAN VÄLITTÄISI, MUTTA SE TIETSIKKA ON SOSSUN OMAISUUTTA!

        Suljen kaikki rekisteröidyt nikkini, ja lopetan niillä kirjoittelun. Ette siis enää voi nähdä minua kuvistani. Ette sitäkään saunakuvaa, josta alkoi se kauhea kiimanne genitaaliseutuuni, sadoin kuumeisin pohdinnoin, onko minulla munakarvoja, vai ei, kun niitä ei kuvassa näkynyt ristissä pitämieni reisieni välistä. Enkä laita tänne enää matkakertomuksianikaan enkä matkakuviani maailmanmatkoilta, jollaisen vielä loppukuusta taas teen naisystäväni kanssa.

        Miten ilottomaksi tyhjä, yksinäinen elämänne muuttuukaan! "


      • Kapin velipuoli

        Romani kirjoittaa romaania....;) Taitaa olla heikkolahjaiselle evp aliupseerille tekemätön paikka. Kyllä kaponen on parhaimmillaan munakarvojaan kuvatessaan...;)


      • Muistat vain

        perseerkki jollotuksesi olevan hyvässä tallessa ja tulet saamaan sen noin sata kertaa takaisin kun taas tulet tänne kiekumaan ;)


      • hihihhihhiii

        Eli ei mitään uutta auringon alla.
        Kaposemme tarkoittaa vain sitä, että käyn paukuilla, ja palaan jälleen vahtimaan saittia, josko saisin satasen täyteen.
        Työ lähtöitkuhan noudatti sitä samaa vanhaa kaavaa, että jätän nyt palstan lopullisesti, mutta palaan uudelleen heti huomenissa viimeistään.
        Tuollainen höperö jojo on kaposemme.

        Mitähän tuo reppana noilla ikuisilla lähtöitkuillaan ajaa takaa, kun ne ei koskaan ole pitäneet paikkaansa, ja nytkin jätti jo samassa itkuripulihepulissaan itselleen takaportin aukin, että kunhan kepussa tapahtuu jotakin todella mielenkiintoista.
        No kapi-reppanan tuntien sitä tapahtuu jo tänäiltana, tai viimeistään huomenaamulla, kun hesariraamatustaan löytänyt jonkun niin TÄRKEÄN kopsattavan kepupalstalle.
        Yhtäkaikki, se on aivan sama kumpi pää kapinarsistilla puhuu samaa tuotetta tulee molemmista päistä.

        Vai oikein kirjailijaksi heittäydyit tällä kertaa. No, olethan sinä ollut milloin mitäkin hitleristä huipputaiteilujaan, ja kaikkea muutakin.
        Eli menoksi vaan, tuskinpa sinua kukaan jää kaipaamaan, kuin sinä itse itseäsi tälläpalstalla.
        Ei sinua poloista kukaan muilla palstoilla näy koskaan miksikään noteeraavan, joten siksipä haet narsismillesi tyydytystä tältä kepusaitilta.
        On se hyvä, että olet sentään jostain löytänyt terapeuttista apua vaivaasi, muutenhan sinä kohta horuisit ympäri kyliä kertomassa kuinka erinomainen olet kaikessa, ja silloinhan viimeistään tekisivät sinusta kellokosken kenraalin.
        Kai sinä narsistelet muuallakin, ja siksipä sinun ainoa "ystäväsi" onkin kepupalsta.


      • Oletko tosissasi?

        Kun olet sulkenut profiilisikin. Älä nyt leikistä suutu hyvä veli.Tulethan taas ainakin sitten, kun keskustassa tapahtuu mielenkiintoista. Seuraavissa gallupeissa se voi jo nousta demujen ja persujen ohi, tulethan kommentoimaan sitä.


      • Hämmästyttävää on

        se kuinka huonosti ihmispoloinen pystyy arvioimaan omaa toimintaansa ja sen mottiiveja.

        Aivan huippua tästä edustaa Kapin lähtöitku yllä. Ukko näyttää aivan tosissaan itse uskovan munakarvojensa esittelyllä olleen jotain vaikutusta asioiden kulkuun maailmassa ;)

        Kun Kapi kirjoittelee olevansa Suomen ylin upseeri, kirjailija, taiteilija, laulaja, runoilija jne., ymmärtää jokainen kepulireppana olevansa tekemisissä vahvasti itsestään liioittelevan narsisistipellen kanssa ja palaute on ollut sen mukaista.

        Nyt sopii viimeinkin toivoa, että tuo ääliö pitää lupauksensa ja kehuu itseään koko ajan supistuvassa lähipiirissään, sillä ei tuollaista idioottia kukaan kestä kuunnella viittä minuuttia pidempään.


      • Sapiens dux
        Hämmästyttävää on kirjoitti:

        se kuinka huonosti ihmispoloinen pystyy arvioimaan omaa toimintaansa ja sen mottiiveja.

        Aivan huippua tästä edustaa Kapin lähtöitku yllä. Ukko näyttää aivan tosissaan itse uskovan munakarvojensa esittelyllä olleen jotain vaikutusta asioiden kulkuun maailmassa ;)

        Kun Kapi kirjoittelee olevansa Suomen ylin upseeri, kirjailija, taiteilija, laulaja, runoilija jne., ymmärtää jokainen kepulireppana olevansa tekemisissä vahvasti itsestään liioittelevan narsisistipellen kanssa ja palaute on ollut sen mukaista.

        Nyt sopii viimeinkin toivoa, että tuo ääliö pitää lupauksensa ja kehuu itseään koko ajan supistuvassa lähipiirissään, sillä ei tuollaista idioottia kukaan kestä kuunnella viittä minuuttia pidempään.

        Kyllä virkaveljellenikin täytyy tilaa tarjota. Puolustan sitä oikeutta viimeiseen saakka vaikka en hänen juttujaan kovin korkealle arvostakaan.
        Sananvapautta hän käyttää, sen äärimmäisessä muodossaan, joten eiköhän kunnioiteta sitä?


      • Analyysiä..
        Hämmästyttävää on kirjoitti:

        se kuinka huonosti ihmispoloinen pystyy arvioimaan omaa toimintaansa ja sen mottiiveja.

        Aivan huippua tästä edustaa Kapin lähtöitku yllä. Ukko näyttää aivan tosissaan itse uskovan munakarvojensa esittelyllä olleen jotain vaikutusta asioiden kulkuun maailmassa ;)

        Kun Kapi kirjoittelee olevansa Suomen ylin upseeri, kirjailija, taiteilija, laulaja, runoilija jne., ymmärtää jokainen kepulireppana olevansa tekemisissä vahvasti itsestään liioittelevan narsisistipellen kanssa ja palaute on ollut sen mukaista.

        Nyt sopii viimeinkin toivoa, että tuo ääliö pitää lupauksensa ja kehuu itseään koko ajan supistuvassa lähipiirissään, sillä ei tuollaista idioottia kukaan kestä kuunnella viittä minuuttia pidempään.

        Kapin isättömyys, äitin hylkääminen, huono koulusivistys ja työskentely mitättömässä aliupseerin toimessa ovat vanhuksen sairastuttaneet.
        Narsismi, seksuaalinen kieroutuminen, joita vanhus on valokuvin todistanut ei aiheuta edes sääliä muissa ihmisissä.


      • Vähän ihmettelen

        "varauksessa on jo kaksi matkaa, huhti-toukokuussa Kyprokselle (antamaan osaltani tukeni vanhalle ”kotisaarelleni”, jolla matkaseurakseni lähtevä naisystäväni ei ole ennen käynyt) ja syys-lokakuussa lähden Norjan pohjoisrannikon vuonojen, Hurtigrutenin risteilylle"

        Miten sinä uskallat lähteä Kyprokselle, jossa nyt kiehuu ja kuohuu. Jos sinne enään huhti-toukokuussa matkoja tehdäänkään.


    • Klani-Kana

      Sisu-auton työntekijöillä ei ole kohta leipää, koka kyvytön johto on ajanut yhtiön lähes tilauksettomaan tilaan.

    • yoryoryor

      katsokaa mielipuolisen hullun yksisoluiseen aivoon,yor yor bettarad apina-aivoista enklannin kieltä osaavaa pikku mitätöntä paskaa, mikä hirvittävä älyn puutteen tietoisuus kusee tätä ihmiselämän surkeimmasta surkeammin kusemaan tietoisesta tyhmyydestä kusemaan omille nilkoilleen, vanha spartalainen viisaus. tyhmyydestä,kapi on tämän pikku mitättömyyden kiilumielipuolinen kohde, ainoa kysymys,miksi tämä sairas esiintyy yhä netissä.?

    • Upseeri, se oikea

      Kiitän kapin koulutukseen osallistuneita. Constantem Decorat Honor.

    • city-kepun jäsen

      100% paluu. En ole tuon ukon, mikä Kapi lie onkaan juttuja jaksanut lukea,
      kun avauksetkin on kuin novelli.

      No, luinpa ym. jäähyväiset ja alussa oli niin tomera poika että ja loppua kohden
      jo selvästi alusti paluutaan.

      Kirjoita Kapi lyhyemmin, tiivistä muutamaan lauseeseen. Omakehua se tosin
      taitaa olla melkein kaikki, niin yksi-kaksi lausetta riittänee.

      "Luultavasti saatte nyt kuulla ilonpurkauksia eräiltä, mutta tuntien heidän tapansa puhua aina totuudenvastaisesti niin minusta kuin muusta, ymmärrätte sen varmaan heidän epätoivonsa tuottamaksi. Vaille minun huomiotani se jää, sillä kun nyt poistun tältä palstalta avaan sen vasta sitten, jos kepussa tapahtuu jotakin todella mielenkiintoista. Enpä oikein usko sellaista tapahtuvan."

    • Jatkuva

      ginin lipitys on tehnyt tehtävänsä.

    • Tarjoan vetoa

      Ennen kuin viikko on kulunut kapi on taas palstalla. Rekatulla nikilläänkin, puskassa varmaan aikaisemmin. Lyön vetoa 10 yhtä vastaan, että kapi ei pysy palstalta poisa viikkoakaan. Jos olet toista mieltä, laita vaikka kymmenen euroa, minä laitan sata euroa sitä vastaan. Yhteystietoni saat palstan valvonnalta.

      Kaikki mukaan! Joku meistä rikastuu!

    • Painakaa nyt

      tämä mieleenne:

      "
      kapi_korhonen
      17.3.2013 18:21
      -4
      Sulje
      SE OLI SITTEN TÄSSÄ! "

    • Ei muuta kun

      etusivulle!

    • Välitilinpäätös Q1

      No niin, aletaan lähestyä maaliskuun loppua, joten on ensimmäisen vuosikvartaalin välitilinpäätöksen aika myös tällä palstalla, ja sen kohloimmasta kirjoittajasta, Kapi Korhosesta.

      Itkuripuleita olemme saaneet tähän mennessä 54 kpl, joten reippaassa yli 200:n itkuripulin vuosivaudissa ollaan. Parhaana päivänä saimme 5 itkuripulia, joka sivuaa Kapin aiempaa ennätystä. Aihe kaikissa itkuripuleissa on ollut sama, kepulirappanoiden ymmärtämättömyys Kapin suurta viisautat kohtaan, höystettynä tietysti tuhannen kerran esitetyillä Kapin saavutuksilla rottakoulusta Valion ex-talkkariksi.

      Lähtöilmoituksia on annettu 14, joista 5 nyt nähdyn kaltaisia "lopullisia" lähtöilmoituksia nikin sulkemisineen. Lähtöilmoituksissakin ollaan siis lähes ennätysvauhdissa, aiemman vuosiennätyksen ollessa 59 kpl. Hyvin siis menee, yli kymmenen vuoden palstapäivystyksen ja koko ajan sisällöltään samanlaisina pysyneiden ilmoitusten jättämisen rutiini alkaa Kapilla olla vakuuttavan korkeaa tasoa.

      Mikään ei siis ole muuttunut, tahti vain kiihtyy vuosi vuodelta

      Hyvin menee Kapi, jatka vaan samaan malliin niin uudet ennätykset syntyy varmasti ennen kuin vuosi on kokonaan paketissa

    • Pieni kapi raukka

      panee toiseks parasta, jos onnaa.

    • Hienoa työtä!
      • Kiitos, kiitos, mutta vaikka tietysti olen minäkin onnellinen tuosta asiasta, onnittelujen oikeat kohteet ovat poikani ja Sisun koko väki. Heidän osaamistaan ja uurastamistaan palkitaan nyt vaikeassakin tilanteessa. Poikani ei varmaan halua ottaa kiitosta yksin itselleen, eikä ainakaan haluaisi, että asiasta keskusteltaisiin tällaisella palstalla, jossa on sellaista porukkaa kuin on.

        Mutta minä isänä olen tietysti ylpeä pojastani, enkä ekakertaa, vaan kyllä hän on monet kerrat aikaisemminkin jo opiskeluissaan ja sitten eri töissään näyttänyt kykynsä ja periksiantamattomuutensa. Hän on halunnut olla ja pystynyt olemaan hyvä aina kaikessa, mihin on ryhtynyt. Niin toki minäkin, joskin vaatimattomammalla tasolla. Mutta eihän poikani geeniperimäkään ole tullut yksin minulta, on hänellä äitikin. Tosin tuo poikani ulkoisesti muistuttaa kaikkien mielestä kovasti minua, ja on kooltaankin vain mittaiseni, kun äitinsä suvun kaikki miehet ovat olleet yli 180 senttisiä, ja niin on vanhempi poikammekin.

        Kun tulin sentään pistäytymään palstalla ja näin tuosta asiasta tehdyn avauksenkin - sinäkö lienet sen tehnyt - ja arvasin, että onhan avauksellanikin keskusteltu asiasta, joka palstan pikkukepuleille on ollut niin kiinnostava, niin tulinpa vielä tännekin. Mutta täytyi käyttää tätä nikkiä, kun olen sulkenut sen, jolla tämän avauksenkin tein. Enkä jää tänne tätä pitemmäksi aikaa


      • nyt ne keput repii..
        jomppe-vaari kirjoitti:

        Kiitos, kiitos, mutta vaikka tietysti olen minäkin onnellinen tuosta asiasta, onnittelujen oikeat kohteet ovat poikani ja Sisun koko väki. Heidän osaamistaan ja uurastamistaan palkitaan nyt vaikeassakin tilanteessa. Poikani ei varmaan halua ottaa kiitosta yksin itselleen, eikä ainakaan haluaisi, että asiasta keskusteltaisiin tällaisella palstalla, jossa on sellaista porukkaa kuin on.

        Mutta minä isänä olen tietysti ylpeä pojastani, enkä ekakertaa, vaan kyllä hän on monet kerrat aikaisemminkin jo opiskeluissaan ja sitten eri töissään näyttänyt kykynsä ja periksiantamattomuutensa. Hän on halunnut olla ja pystynyt olemaan hyvä aina kaikessa, mihin on ryhtynyt. Niin toki minäkin, joskin vaatimattomammalla tasolla. Mutta eihän poikani geeniperimäkään ole tullut yksin minulta, on hänellä äitikin. Tosin tuo poikani ulkoisesti muistuttaa kaikkien mielestä kovasti minua, ja on kooltaankin vain mittaiseni, kun äitinsä suvun kaikki miehet ovat olleet yli 180 senttisiä, ja niin on vanhempi poikammekin.

        Kun tulin sentään pistäytymään palstalla ja näin tuosta asiasta tehdyn avauksenkin - sinäkö lienet sen tehnyt - ja arvasin, että onhan avauksellanikin keskusteltu asiasta, joka palstan pikkukepuleille on ollut niin kiinnostava, niin tulinpa vielä tännekin. Mutta täytyi käyttää tätä nikkiä, kun olen sulkenut sen, jolla tämän avauksenkin tein. Enkä jää tänne tätä pitemmäksi aikaa

        Kyllähän tuossa on syytä vaikka vähän lesottaakin tai olla ainakin hyvin ylpeä!
        Hieno homma, ei Suomessa kovin moni voi sanoa olevansa menestyvän autotehtailijan isä, ei taida sinun lisäksi olla kuin yksi! Maajusseja on pilvinpimein ja kun seuraa heidän valittamistaan ja uuvahteluja töidensä ääreen, niin kai niille pitäisi vähän enemmän maksaa ja järjestää yhteiskunnan puolesta lisää lomia ja eläkkeelle alle 60 vuotiaan...


      • Osmium 76
        jomppe-vaari kirjoitti:

        Kiitos, kiitos, mutta vaikka tietysti olen minäkin onnellinen tuosta asiasta, onnittelujen oikeat kohteet ovat poikani ja Sisun koko väki. Heidän osaamistaan ja uurastamistaan palkitaan nyt vaikeassakin tilanteessa. Poikani ei varmaan halua ottaa kiitosta yksin itselleen, eikä ainakaan haluaisi, että asiasta keskusteltaisiin tällaisella palstalla, jossa on sellaista porukkaa kuin on.

        Mutta minä isänä olen tietysti ylpeä pojastani, enkä ekakertaa, vaan kyllä hän on monet kerrat aikaisemminkin jo opiskeluissaan ja sitten eri töissään näyttänyt kykynsä ja periksiantamattomuutensa. Hän on halunnut olla ja pystynyt olemaan hyvä aina kaikessa, mihin on ryhtynyt. Niin toki minäkin, joskin vaatimattomammalla tasolla. Mutta eihän poikani geeniperimäkään ole tullut yksin minulta, on hänellä äitikin. Tosin tuo poikani ulkoisesti muistuttaa kaikkien mielestä kovasti minua, ja on kooltaankin vain mittaiseni, kun äitinsä suvun kaikki miehet ovat olleet yli 180 senttisiä, ja niin on vanhempi poikammekin.

        Kun tulin sentään pistäytymään palstalla ja näin tuosta asiasta tehdyn avauksenkin - sinäkö lienet sen tehnyt - ja arvasin, että onhan avauksellanikin keskusteltu asiasta, joka palstan pikkukepuleille on ollut niin kiinnostava, niin tulinpa vielä tännekin. Mutta täytyi käyttää tätä nikkiä, kun olen sulkenut sen, jolla tämän avauksenkin tein. Enkä jää tänne tätä pitemmäksi aikaa

        Onko tämä poika , sille mustalaisakallesi, väristä päätellen on...?


      • Onnea Kapi !
        jomppe-vaari kirjoitti:

        Kiitos, kiitos, mutta vaikka tietysti olen minäkin onnellinen tuosta asiasta, onnittelujen oikeat kohteet ovat poikani ja Sisun koko väki. Heidän osaamistaan ja uurastamistaan palkitaan nyt vaikeassakin tilanteessa. Poikani ei varmaan halua ottaa kiitosta yksin itselleen, eikä ainakaan haluaisi, että asiasta keskusteltaisiin tällaisella palstalla, jossa on sellaista porukkaa kuin on.

        Mutta minä isänä olen tietysti ylpeä pojastani, enkä ekakertaa, vaan kyllä hän on monet kerrat aikaisemminkin jo opiskeluissaan ja sitten eri töissään näyttänyt kykynsä ja periksiantamattomuutensa. Hän on halunnut olla ja pystynyt olemaan hyvä aina kaikessa, mihin on ryhtynyt. Niin toki minäkin, joskin vaatimattomammalla tasolla. Mutta eihän poikani geeniperimäkään ole tullut yksin minulta, on hänellä äitikin. Tosin tuo poikani ulkoisesti muistuttaa kaikkien mielestä kovasti minua, ja on kooltaankin vain mittaiseni, kun äitinsä suvun kaikki miehet ovat olleet yli 180 senttisiä, ja niin on vanhempi poikammekin.

        Kun tulin sentään pistäytymään palstalla ja näin tuosta asiasta tehdyn avauksenkin - sinäkö lienet sen tehnyt - ja arvasin, että onhan avauksellanikin keskusteltu asiasta, joka palstan pikkukepuleille on ollut niin kiinnostava, niin tulinpa vielä tännekin. Mutta täytyi käyttää tätä nikkiä, kun olen sulkenut sen, jolla tämän avauksenkin tein. Enkä jää tänne tätä pitemmäksi aikaa

        Onneksi olkoon Kapi. Teit taas uuden ennätyksen palstahistoriaasi

        Lopullisesta lähtöilmoituksesta meni peräti 1 vrk 19 tuntia ja 23 minuuttia (17.3.2013 18:21 --> 19.3.2013 13:44 ) siihen kun palasit jollakin noista rekisteröimilläsi nikeillä. Koskaan ennen lopullisesta lähtöilmoituksesta uudelleen ilmestymiseesi ei ole mennyt yli puoltatoista vuorokautta Onnittelut siis siitä. Tosin puskassa kerkesit muutamaan otteeseen lymyillä. kuten olemme saaneet havaita.


      • Sapiens dux
        Osmium 76 kirjoitti:

        Onko tämä poika , sille mustalaisakallesi, väristä päätellen on...?

        Älä ole Sonnimies katkera, toiset ne vaan menestyy ja tekevät töitä. Kyllä se päivä saattaa joskus paistaa sinunkin kepulaiseen risukasaan, tosin ei taloudellisesti, mutta henkisesti.


      • Sapiens dux
        jomppe-vaari kirjoitti:

        Kiitos, kiitos, mutta vaikka tietysti olen minäkin onnellinen tuosta asiasta, onnittelujen oikeat kohteet ovat poikani ja Sisun koko väki. Heidän osaamistaan ja uurastamistaan palkitaan nyt vaikeassakin tilanteessa. Poikani ei varmaan halua ottaa kiitosta yksin itselleen, eikä ainakaan haluaisi, että asiasta keskusteltaisiin tällaisella palstalla, jossa on sellaista porukkaa kuin on.

        Mutta minä isänä olen tietysti ylpeä pojastani, enkä ekakertaa, vaan kyllä hän on monet kerrat aikaisemminkin jo opiskeluissaan ja sitten eri töissään näyttänyt kykynsä ja periksiantamattomuutensa. Hän on halunnut olla ja pystynyt olemaan hyvä aina kaikessa, mihin on ryhtynyt. Niin toki minäkin, joskin vaatimattomammalla tasolla. Mutta eihän poikani geeniperimäkään ole tullut yksin minulta, on hänellä äitikin. Tosin tuo poikani ulkoisesti muistuttaa kaikkien mielestä kovasti minua, ja on kooltaankin vain mittaiseni, kun äitinsä suvun kaikki miehet ovat olleet yli 180 senttisiä, ja niin on vanhempi poikammekin.

        Kun tulin sentään pistäytymään palstalla ja näin tuosta asiasta tehdyn avauksenkin - sinäkö lienet sen tehnyt - ja arvasin, että onhan avauksellanikin keskusteltu asiasta, joka palstan pikkukepuleille on ollut niin kiinnostava, niin tulinpa vielä tännekin. Mutta täytyi käyttää tätä nikkiä, kun olen sulkenut sen, jolla tämän avauksenkin tein. Enkä jää tänne tätä pitemmäksi aikaa

        Sulla noita nikkejä on vaikka muille jakaa. Tuli ihan mieleen eräs antelias naisimmeinen, jota kutsuttiin tuhannen mulkun maijaksi.


      • Pili-Pålle (central)
        Sapiens dux kirjoitti:

        Sulla noita nikkejä on vaikka muille jakaa. Tuli ihan mieleen eräs antelias naisimmeinen, jota kutsuttiin tuhannen mulkun maijaksi.

        Kirjoittaa Sonnimies, Mullikkamies 1-2, Kili-Kalle, Inventine jne jne.. Mutta vanha sinun on oltava, tuo lienee yksi vanhemmista vitseistä ever.


      • Mutta sinä
        Onnea Kapi ! kirjoitti:

        Onneksi olkoon Kapi. Teit taas uuden ennätyksen palstahistoriaasi

        Lopullisesta lähtöilmoituksesta meni peräti 1 vrk 19 tuntia ja 23 minuuttia (17.3.2013 18:21 --> 19.3.2013 13:44 ) siihen kun palasit jollakin noista rekisteröimilläsi nikeillä. Koskaan ennen lopullisesta lähtöilmoituksesta uudelleen ilmestymiseesi ei ole mennyt yli puoltatoista vuorokautta Onnittelut siis siitä. Tosin puskassa kerkesit muutamaan otteeseen lymyillä. kuten olemme saaneet havaita.

        reppana olet ollut palstalla koko ajan, odottaen kapia, että voisit kirjata ylös hänen käyntinsä. Elämäntehtävä sekin, hyvin tärkeä näkyy olevan itsesi mielestä. Kukaan ei kuitenkaan viitsi kirjata sinun päivystysaikojasi täällä, jota varmaan on päivinäkin enemmän kuin kapin käyntejä tunteina.


      • kepulainen tarkkaili
        Mutta sinä kirjoitti:

        reppana olet ollut palstalla koko ajan, odottaen kapia, että voisit kirjata ylös hänen käyntinsä. Elämäntehtävä sekin, hyvin tärkeä näkyy olevan itsesi mielestä. Kukaan ei kuitenkaan viitsi kirjata sinun päivystysaikojasi täällä, jota varmaan on päivinäkin enemmän kuin kapin käyntejä tunteina.

        Kepulainen urakka on päivystyää lumensulamista pelloilta, taljata rekat maantiellä ja vielä valvoa Kapin käynnit, melkein voisi kysyä, että mikä elämä ja kenellä....


      • Joka osaa se pystyy
        Mutta sinä kirjoitti:

        reppana olet ollut palstalla koko ajan, odottaen kapia, että voisit kirjata ylös hänen käyntinsä. Elämäntehtävä sekin, hyvin tärkeä näkyy olevan itsesi mielestä. Kukaan ei kuitenkaan viitsi kirjata sinun päivystysaikojasi täällä, jota varmaan on päivinäkin enemmän kuin kapin käyntejä tunteina.

        Kuules, ei täällä tarvitse kapin lailla päiväkausia roikkua. Tietotekniikan hallitseva osaa tehdä "Kapi-hälyttimen" jonka avulla kapin puskakäynnitkin paljastuu (niitähän riittää)


      • Heimoveljes
        jomppe-vaari kirjoitti:

        Kiitos, kiitos, mutta vaikka tietysti olen minäkin onnellinen tuosta asiasta, onnittelujen oikeat kohteet ovat poikani ja Sisun koko väki. Heidän osaamistaan ja uurastamistaan palkitaan nyt vaikeassakin tilanteessa. Poikani ei varmaan halua ottaa kiitosta yksin itselleen, eikä ainakaan haluaisi, että asiasta keskusteltaisiin tällaisella palstalla, jossa on sellaista porukkaa kuin on.

        Mutta minä isänä olen tietysti ylpeä pojastani, enkä ekakertaa, vaan kyllä hän on monet kerrat aikaisemminkin jo opiskeluissaan ja sitten eri töissään näyttänyt kykynsä ja periksiantamattomuutensa. Hän on halunnut olla ja pystynyt olemaan hyvä aina kaikessa, mihin on ryhtynyt. Niin toki minäkin, joskin vaatimattomammalla tasolla. Mutta eihän poikani geeniperimäkään ole tullut yksin minulta, on hänellä äitikin. Tosin tuo poikani ulkoisesti muistuttaa kaikkien mielestä kovasti minua, ja on kooltaankin vain mittaiseni, kun äitinsä suvun kaikki miehet ovat olleet yli 180 senttisiä, ja niin on vanhempi poikammekin.

        Kun tulin sentään pistäytymään palstalla ja näin tuosta asiasta tehdyn avauksenkin - sinäkö lienet sen tehnyt - ja arvasin, että onhan avauksellanikin keskusteltu asiasta, joka palstan pikkukepuleille on ollut niin kiinnostava, niin tulinpa vielä tännekin. Mutta täytyi käyttää tätä nikkiä, kun olen sulkenut sen, jolla tämän avauksenkin tein. Enkä jää tänne tätä pitemmäksi aikaa

        Tuu sie veli hyvä pois niihe nikkilöi parist. Hullun ne sinnuu pittää. Et oo vissii itte huoman koko assiaa.
        Tuu heimon kesätappaamisee sie vanha paksuniska.


      • toiset tekee autoja
        Joka osaa se pystyy kirjoitti:

        Kuules, ei täällä tarvitse kapin lailla päiväkausia roikkua. Tietotekniikan hallitseva osaa tehdä "Kapi-hälyttimen" jonka avulla kapin puskakäynnitkin paljastuu (niitähän riittää)

        Taitaa se sinun "Kapi-hälytin" toimia kuin Talvivaara, sen verran useaa meistä on Kapiksi luultu;-))))) Miksi kepulainen tekee Kapi-hälyttimen"? Ilman ei voi olla;-))


      • Niinpä niin
        Joka osaa se pystyy kirjoitti:

        Kuules, ei täällä tarvitse kapin lailla päiväkausia roikkua. Tietotekniikan hallitseva osaa tehdä "Kapi-hälyttimen" jonka avulla kapin puskakäynnitkin paljastuu (niitähän riittää)

        "Tietotekniikan hallitseva osaa tehdä "Kapi-hälyttimen" jonka avulla kapin puskakäynnitkin paljastuu (niitähän riittää)"

        Miksi, kun eihän kapi kiinnosta yhtään, eihän?


      • Seksokologi
        Niinpä niin kirjoitti:

        "Tietotekniikan hallitseva osaa tehdä "Kapi-hälyttimen" jonka avulla kapin puskakäynnitkin paljastuu (niitähän riittää)"

        Miksi, kun eihän kapi kiinnosta yhtään, eihän?

        Kai se kapikin jotakin itseensä perinjuurin kyllästynyttä vanhusta kiinnostaa. Vanhat miehet tunnetusti kuolaavat pyylevien pappojen perään.


      • Osmium 76
        Seksokologi kirjoitti:

        Kai se kapikin jotakin itseensä perinjuurin kyllästynyttä vanhusta kiinnostaa. Vanhat miehet tunnetusti kuolaavat pyylevien pappojen perään.

        Niin homoseuraa kait kaponen noilla kikkelikuvillan etsii. Palsta vain on väärä, kun rehdit keskustalaiset ovat umpi heteroja...


      • Nörtti kepuli
        Niinpä niin kirjoitti:

        "Tietotekniikan hallitseva osaa tehdä "Kapi-hälyttimen" jonka avulla kapin puskakäynnitkin paljastuu (niitähän riittää)"

        Miksi, kun eihän kapi kiinnosta yhtään, eihän?

        Tuollainen "kapi-hälytin" tuli kodattua ian vaan kapin omien väitteiden testaamiseksi.

        Kapi kun on sellainen hieman yksinkertainen tollikka joka luulee pystyvänsä puskasta ruiskimaan incognito, niin onhan se ihan kiva seurata vanhuksen valehteluja tuossakin asiassa kun itse näkee totuuden


    • Uudistunut-ukki.

      Hyvä jombe! Panee taas viestiä, kun panetta???Homoillaan vaikka Zeppeliin parkkipaikalle???Herra paratkoon???

      • Sonnimies, se ehta h

        Kepulaisen päiväntyö on tehty ja mikä on päivän pyörinyt mielessä...


    • Kapi on koko leipä

      palstan kepuleille. Ei reikäleipä vaan limppu. Siihen ne yrittää hampaansa iskes, mutta liian kova on niiden järsittäväksi.
      Kepu ei ole palstan kepuleille enää mitään, kapi on niiden kaiken kiinnostuksen saanut. Eikä yksin kapi, vaan myös kapin suku. Sisu-autokin on päässyt kapin siivellä kepulien huomion kohteeksi. Samalla tietysti myös kateuden kohteekisi niin kuin kapikin.

      • Muna-erkki...

        Kuka nyt olisi kade heikkolahjaiselle vanhalle homolle? No ehkä joku vielä reppanampi punikki-eunukki...


      • kapi vie kepuja

        Tuota samaa naureskellut tällä palstalla, Kapi teki Kepupalstasta Kapipalstan. Säälittäviä luusereita nämä kepuloiset!


    • Eiköhän jo riitä? Siis myös tuo puhe Sisusta, sillä vaikka se monenkin messun arvoinen on monestakin syytä, niin kyllä tämä kepupalsta on sille väärä paikka. Niin varmaan ajattelisi poikanikin, jos olisi tietoinen tästä palstasta ja sen luonteesta, mutta hän puhuu Sisusta aivan muilla palstoilla, siellä, missä ovat Sisun potentiaaliset asiakkaat, yhteistyökumppanit ja muut alasta ja sen kehityksestä aidosti kiinnostuneet.

      Kiitos kuitenkin Sinulle, joka toit avauksellasi asian esille, kivahan jokaisen kunnon suomalaisen on kuulla hyviä uutisia tällaisessa epävarmassa tilanteessa. Kiitos myös Teille muille, jotka olette kivasti esittäneet myönteisiä mielipiteitänne asiasta. Hyvältähän se minusta tuntuu, että on sellaisiakin, joiden ymmärrän olevan enemmän puolellani kuin minua vastaan.

      Kivalta tuntuu sekin, että nuo Sisustakin vain minun vuokseni räävineet saavat nokilleen ja joutuvat häpeämään, jos ymmärtävät sitäkään tehdä. Taas kuitenkin saatiin osoitus siitä, että mikään pelkkään pahaan tahtoon perustuva yritys ei tuota hyvää tulosta. Vaikka yrityksessä olisi kuinka paljon pontimena kaunaa ja kateutta, mutta kun yritetään vain ”oman pään tuottamalla”, sillä ainoalla heidän arvostamallaan metodilla, niin noin siinä käy, kun se oma pää on jokseenkin tyhjä, ja sekin vähä, mitä siellä on, on hyvin likaisen mielikuvituksen saastuttamaa.

      Kaikki tänne tuloni ja täältä poistumiseni kirjannut palstapäivystäjä tietysti kirjaat tämänkin. Mutta saat siinä sivussa yrittää korjata sitä kapinpaljastintasi, sillä se on pahasti viallinen, jos se näyttää muita kuin rekisteröidyllä nikeilläni käyntejäni täällä!

      • hihihihii....

        Nyt kaponen yrittää pitää "lopullisen poistumisensa" jälkeen itseään Sisun valokeilassa, kuten kunnon narsistin kuuluukin tehdä.
        Olet näköjään sulkenut kaikki nikksi, ja jättänyt vain muutaman, joilla osallistut muille kuin kepupalstalle.
        Oli jo hyvä itkuripulin aloitus, joskopa se siitä vielä kunnon märyksi puhkeaa kunhan ilta pimenee.

        Itsehän olet Sisun palstalle räävitäväksi tuonut, joten turhaa on ketään muita asiasta kiitellä.
        Kyllä minusta kuitenkin on hyvä jos firma menestyisi, mutta tokikaan sinä et ole siihen ainakaan mitenkään "syyllinen", jos poikasi onkin viisaampi kuin isänsä konsanaan.
        Palstakäyttäytymisesi on ainakin osoittanut sen, että poikaasikin tärkeämpi on sinulle sinun omat munankarvaesittelyt poliittisella palstalla.
        Luulenpa että poikaasi ei ainakaan saisi moiseen mauttomuuteen.
        Hyvin on äitinsä poikansa kasvattanut.

        Ilmoita vastedes se lopullinen palstan jättö, kun sinusta on miestä siihen, äläkä aina märsyä kuin pahanen kakara.

        Vedättivät taas kaposen palstalle puskista tihruamasta.


      • Täällähän se on

        Jammu setä, vai oliko se Jomppe setä, taas seuranhakuhommissa vaikka pari päivää sitten vakuutteli jo tyystin lerpahtaneensa kepusaitin suhteen?


      • Osmium 76

        Kyllä kaponen oma pääsi on todella tyhjä. Sitä todistaa, että kykenit suorittamaan vain kansa- ja rottakoulun. Täydellisen tyhmyytesi osoitit munakarvakuvillasi ja typerällä esiintymisellä saitilla. Häpeä luuseri jos osaat...


      • Heimoveljes

        Jos sier kesätappaamisee tuut nii elä sitte hommoilemaa ruppea. Siehä tiijät meiän tummien suhtautumise siihe. hoija sitte siellä hesas niitä poikajuttuloitas.
        Mie kuvvaas vähä kattelin ja aattelin jotta liian hyväl ruuval oot ollu ja lähelle käyny kakal ku noi punkeroks oot männy.
        Tappaamisii vaa sinä vanha sikaniska.


      • Äiti, ihan oikeasti

        Katselin profiilisi kuvia. Muutamassa niissä sinä pönötät narsistisen itsetyytyväisenä, ilmeesi on ihan irstat, kun yhdessä kuvassa olet saanut naisen kylkeesi. Kuvista viimeinen muutti käsitystäni sinusta. Hellyttävää, miten ne pienet (lapsenlapsiasi kait) seuraavat kun niille varmaan jotain kuvakirjaa luet ja selität. Ihminen siis olet sinäkin, tuollaisena mukavasti vähän vatsakkaana, johon lapsetkin voivat huoletta turvata.

        Ottaisitpa tuosta kuvasta paljastuvan olemuksesi mukaista asennetta täälläkin, niin suhtautuminen sinuun olisi toisenlaista.


      • Antaisitko sinä
        Äiti, ihan oikeasti kirjoitti:

        Katselin profiilisi kuvia. Muutamassa niissä sinä pönötät narsistisen itsetyytyväisenä, ilmeesi on ihan irstat, kun yhdessä kuvassa olet saanut naisen kylkeesi. Kuvista viimeinen muutti käsitystäni sinusta. Hellyttävää, miten ne pienet (lapsenlapsiasi kait) seuraavat kun niille varmaan jotain kuvakirjaa luet ja selität. Ihminen siis olet sinäkin, tuollaisena mukavasti vähän vatsakkaana, johon lapsetkin voivat huoletta turvata.

        Ottaisitpa tuosta kuvasta paljastuvan olemuksesi mukaista asennetta täälläkin, niin suhtautuminen sinuun olisi toisenlaista.

        lapsenlapsesi jammusedän hoitoon?


      • Korjataan
        hihihihii.... kirjoitti:

        Nyt kaponen yrittää pitää "lopullisen poistumisensa" jälkeen itseään Sisun valokeilassa, kuten kunnon narsistin kuuluukin tehdä.
        Olet näköjään sulkenut kaikki nikksi, ja jättänyt vain muutaman, joilla osallistut muille kuin kepupalstalle.
        Oli jo hyvä itkuripulin aloitus, joskopa se siitä vielä kunnon märyksi puhkeaa kunhan ilta pimenee.

        Itsehän olet Sisun palstalle räävitäväksi tuonut, joten turhaa on ketään muita asiasta kiitellä.
        Kyllä minusta kuitenkin on hyvä jos firma menestyisi, mutta tokikaan sinä et ole siihen ainakaan mitenkään "syyllinen", jos poikasi onkin viisaampi kuin isänsä konsanaan.
        Palstakäyttäytymisesi on ainakin osoittanut sen, että poikaasikin tärkeämpi on sinulle sinun omat munankarvaesittelyt poliittisella palstalla.
        Luulenpa että poikaasi ei ainakaan saisi moiseen mauttomuuteen.
        Hyvin on äitinsä poikansa kasvattanut.

        Ilmoita vastedes se lopullinen palstan jättö, kun sinusta on miestä siihen, äläkä aina märsyä kuin pahanen kakara.

        Vedättivät taas kaposen palstalle puskista tihruamasta.

        edellä sanottu sinuun paremmin sopivaksi:


        "Vaikka yrityksessä olisi kuinka paljon pontimena kaunaa ja kateutta, mutta kun yritetään vain ”oman pään tuottamalla”, sillä ainoalla heidän arvostamallaan metodilla, niin noin siinä käy, kun se oma pää on hyvin sairas".


      • hihihhii hihiii
        Korjataan kirjoitti:

        edellä sanottu sinuun paremmin sopivaksi:


        "Vaikka yrityksessä olisi kuinka paljon pontimena kaunaa ja kateutta, mutta kun yritetään vain ”oman pään tuottamalla”, sillä ainoalla heidän arvostamallaan metodilla, niin noin siinä käy, kun se oma pää on hyvin sairas".

        Jaahas kaposen hermoon näköjään osui ja upposi, ja tuli samalla todistus siitä, että kaponen nostelee omaa alotustaan oitis kun alkaa takasivulle poistua.
        No tervepäiseksihän ei kapostamme noteeraa kukaan muu kuin hän itse, ja hänkin vain sen takia kun on pahastii narsistinen.


      • Puska-Kapi
        Korjataan kirjoitti:

        edellä sanottu sinuun paremmin sopivaksi:


        "Vaikka yrityksessä olisi kuinka paljon pontimena kaunaa ja kateutta, mutta kun yritetään vain ”oman pään tuottamalla”, sillä ainoalla heidän arvostamallaan metodilla, niin noin siinä käy, kun se oma pää on hyvin sairas".

        Ei malta tollikka olla poissa, puskasta ruikkii kun ei kehtaa naamaansa näyttää... onhan Kapi tässkin ketjussa saanut pataansa jo 100-0.


    • Syytä olisi

      Mahtaa poika hävetä isäänsä!

    • Uusi-Ukki, se anusp.

      Katohan "miesten mies", jonka puheisiin voi "luottaa" perui lähtönsä kepupalstalta 209 kerran. Tasan sama määrä, mitä on narsistipunikki lähtöitkujakin itkenyt.

      Itse linkitti Romu-Sisu-jutin saitille ja tuli raukka itselleen vastaileen. Ton vanhan lyhytkasvuisen läskilyllerön hatunpitimessä kiertää pelkkä urea. Näin on näreet Herra Paratkoon????????????????

      • Teepä ennustus

        Ennustit kepulle veret seisauttavaa voittoa viime vaaleissa, ennustit Väyrysestä tulevan presidentin viime vaaleissa, olet ennustanut Sisun kaatuvan kyvyttömän johdon töppäilyihin. Teeppä taas joku mukava ennustus, jossa ennustat kepulle hyvää ja jollekin muulle pahaa!


    • kapi_ korhonen

      Tulin pistelehtimään, mutta eipä ole kommentoitavaa.Menen taas tärkeämpiin puuhiin.

    • Joku varmaan tuon Kyproksen nykyisen sekavan tilanteen johdosta on eilen ihmetellyt, että miten minä uskallan lähteä sinne lomalle, ja on arvellut, että ei sinne kohta lomia tehdäkään:

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11344069#comment-60635264-view

      Uskalluksen puute ei ainakaan lomaani estä, sillä meninhän sinne lähes 50 vuotta sitten paljon pahempaan tilanteeseen, sisällissodan jäljeltä kaoottiseen maahan, synkästi toisiaan vihaavien osapuolten väliin. Eikä matkatoimisto ainakaan vielä ole ilmoittanut varaamamme matkan peruutuksesta. Jos se perutaan, ennakkovarausmaksumme varmaan palautetaan ja matkustamme sitten jonnekin muualle.

      Tämä matka syksyllä toteutuu varmaan sellaisena kuin tästä voidaan lukea:

      http://www.matkaseniorit.fi/ryhmamatkat/risteilymatkat/hurtigruten-maailman-kaunein-merimatka

      Joku näkyy tänään aamuvarhaisella oikein avauksellaan ennustelleen Sisu-autolle edelleen kamalia, ja että armeijakaan ei romu-Sisuja huoli. Kiva, sillä tunnemmehan varmaan tuolta samalta taholta tulleiden lukuisten aikaisempien ennustusten merkityksen, eli asiat ovat aina toteutuneet ennustuksille päinvastaisina. Kun hän sanoo itselläänkin olleen joskus Sisun, hän muistaa väärin: kyllä se käytettynä ostettu Lada on hänen ainoa moottoriajoneuvonsa ollut. Hän ei ole niitä punikkeja, joilla on traktori, hän on ihan traktoriton kepulainen.

      Minullakaan ei ole Sisu-autoa, mutta sisua on kylliksi lähteäkseni taas hiihtämään pikkupakkaseen, mutta kauniiseen auringonpaisteeseen.

      Ja nyt sitten kepulit vaahtoamaan, että enpä malttanut pysyä poissa palstalta. Kun te olette malttaneet niin tehdä, eikä kukaan ole minua muistanutkaan;))

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11354998

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11341925


      (kapi_korhonen ei kuitenkaan palannut, eikä palaa, vaikka kuinka ikävöisitte)

      • Oikea Yk-sotilas

        Sama p aska eri paketissa. No sinä heikkolahjainen evp aliupseeeri olit jakamassa jalkarättejä Aikoinaan Kyproksella, eikä sinstä töpinäukosta muuhun ollutkaan. No tietty poseerasit sielläkin maissintähkä anuksessasi sinä onneton pervo munakarvakuvaaja.


      • Sapiens dux

        Älä kuule veli viitsi! Sinä olet yhtä kaukana oikeasta sotilaasta kuin itä lännestä!


      • Ja täällähän

        se vanha homo taas hoonaa anustaan löytääkseen edes jotain seuraa... ;)))

        Nyt se homopässi on jo niin sekaisin, että irtisanoutuu nimimerkistäänkin.


      • Eipä näytä

        olevan kovin vaativa tehtävä kepulaisille saada Kapi tollukka kiekumaan uudestaan ja uudestaan saitille.

        Et taida nähdä tai ymmärtää kuviota?


      • Kapi palsta tämä on

        Kiitoksia, kivoja linkkejä. Hieno keli ulkoilla ja kateeksi käy tuo risteily, on todella yksi maailman hienoimmista paikoista. Kepulaiselle kulinaristinen nautinto on
        maatalousmessuilla grillimakkara tai maantien parkkipaikalla lihapiirakka piimällä ja etelänreissu on käynti Hesassa tai peräti Tallinnassa, jos vaan lumensulamisen vahtaamiselta joutaa. Kypros on hieno paikka ja sääolosuhteet loistavat! Sai taas monta kateellista syrjäkyliltä tulille ja annoit eväät tällekin päivällä.
        Pojastasi on näköjään tehty Sisun hallituksen puheenjohtaja, kova kaveri!


      • Kepu pilasi
        Kapi palsta tämä on kirjoitti:

        Kiitoksia, kivoja linkkejä. Hieno keli ulkoilla ja kateeksi käy tuo risteily, on todella yksi maailman hienoimmista paikoista. Kepulaiselle kulinaristinen nautinto on
        maatalousmessuilla grillimakkara tai maantien parkkipaikalla lihapiirakka piimällä ja etelänreissu on käynti Hesassa tai peräti Tallinnassa, jos vaan lumensulamisen vahtaamiselta joutaa. Kypros on hieno paikka ja sääolosuhteet loistavat! Sai taas monta kateellista syrjäkyliltä tulille ja annoit eväät tällekin päivällä.
        Pojastasi on näköjään tehty Sisun hallituksen puheenjohtaja, kova kaveri!

        sinunkin reppanan pään?

        Lueppas tuo vuodatuksesi vielä uudestaan ja häpeä. Nimittäin jos ihminen enää olet.


      • muatallousmessut
        Kepu pilasi kirjoitti:

        sinunkin reppanan pään?

        Lueppas tuo vuodatuksesi vielä uudestaan ja häpeä. Nimittäin jos ihminen enää olet.

        Kepuloiselle tukielätille terveisiä Hans Välimäeltä;-))))))))))

        http://www.iltalehti.fi/ruoka/2009081710095232_ru.shtml

        Kepulaisen ravintolailta on hampurilainen;-)))))))))))


      • Ei kannata raivota
        muatallousmessut kirjoitti:

        Kepuloiselle tukielätille terveisiä Hans Välimäeltä;-))))))))))

        http://www.iltalehti.fi/ruoka/2009081710095232_ru.shtml

        Kepulaisen ravintolailta on hampurilainen;-)))))))))))

        jos reppanalle kertoo vain totuuden. Asun Espoon Lintuvaarassa ja tosiaankin työeläke juoksee, joten tukielättejä ollaan. Jutalle maksan solidaarisuudesta toki prosentit.


      • vuotaako Perä?
        Ei kannata raivota kirjoitti:

        jos reppanalle kertoo vain totuuden. Asun Espoon Lintuvaarassa ja tosiaankin työeläke juoksee, joten tukielättejä ollaan. Jutalle maksan solidaarisuudesta toki prosentit.

        Ei Espoossa kepuloisia elä, ne elää syrjäseuduilla ja poissa ihmisten ilmoilta.
        Talvivaarassa sinä elät;;-)))))))))))))


      • Hiiooo hoooiiiii

        Kyllä kaposen kusipäiset aivoituksesi ovat helposti luettavissa.
        Narsisti-kapi nostelee piruuttaan alotustaan aina esille, että näkysivät "saldonumerot", joilla voi sitten jälleen elvistellä, kun hän on katsonut sen niin tärkeäksi kepuunliittyväksi asiaksi.

        Mielisairas kai tuo kaposemme on, mutta sehän on hänen ongelmansa.
        Ei kukaan tervepäinen levittele tuollailla asioitaan ainakaan poliittisilla saiteilla, joten tuskinpa tuon psyyke on läheskään kondiksessa.


      • Iso, komea hetero
        Hiiooo hoooiiiii kirjoitti:

        Kyllä kaposen kusipäiset aivoituksesi ovat helposti luettavissa.
        Narsisti-kapi nostelee piruuttaan alotustaan aina esille, että näkysivät "saldonumerot", joilla voi sitten jälleen elvistellä, kun hän on katsonut sen niin tärkeäksi kepuunliittyväksi asiaksi.

        Mielisairas kai tuo kaposemme on, mutta sehän on hänen ongelmansa.
        Ei kukaan tervepäinen levittele tuollailla asioitaan ainakaan poliittisilla saiteilla, joten tuskinpa tuon psyyke on läheskään kondiksessa.

        Puhumattakaan siitä, että kepulaisten munakarvojen kaipuu nostaa Kapin aina ensimmäiseksi. Kyllä Kapi on kepulaiselle kiinnostavampi kuin kepu..


      • Muista että

        olet vain heikkolahjainen aliupseeri matkusta minne tahansa.


      • puolueeton tietäjä

        Huvittavia nämä kapinräkyttäjien mölinät. Kateuksissaan kieriskelevät koska ei näillä reppanoilla ole aikuisten oikeasti rahaa lähteä yhtään mihinkään ja kun kapi täällä linkkien kanssa kertoilee tulevista matkoistaan niin sehän riipii kapinräkyttäjien mieltä :)

        Tässäkin asiassa on se vinha perä, että tosimies kuten kapi sanoo ja tekee ja kapinräkyttäjä itkee ja räkyttää koska ei hänestä muuhunkaan ole.


      • Kapi palsta tämä on kirjoitti:

        Kiitoksia, kivoja linkkejä. Hieno keli ulkoilla ja kateeksi käy tuo risteily, on todella yksi maailman hienoimmista paikoista. Kepulaiselle kulinaristinen nautinto on
        maatalousmessuilla grillimakkara tai maantien parkkipaikalla lihapiirakka piimällä ja etelänreissu on käynti Hesassa tai peräti Tallinnassa, jos vaan lumensulamisen vahtaamiselta joutaa. Kypros on hieno paikka ja sääolosuhteet loistavat! Sai taas monta kateellista syrjäkyliltä tulille ja annoit eväät tällekin päivällä.
        Pojastasi on näköjään tehty Sisun hallituksen puheenjohtaja, kova kaveri!

        Hyvä oli hiihtäjän hiihdellä, kuten jo tuossa alempana totesin niille, jotka senkin ajan ovat ”hiihdelleet” vain tällä kepusaitilla.

        Onhan se varmaan kiva matka taas tuo syksyn matka Hurtigrutenille, runsaan 2000 km:n pituiselle reitille, jonka kartta näkyy tästä:

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Hurtigruten

        Meidän ryhmämme matka poikkeaa tuosta aamulla laittamastani esitteestä sikäli, että menolentomme ei ole Ivalon kautta, vaan lennämme ensin Osloon, josta sisäisellä lennolla maan toiseen päähän Kirkenesiin (Kirkkoniemeen), josta pitkä laivamatka Bergeniä kohti alkaa. Hyttikaverinani laivalla on tuttu mies Helsingin Sydäntoipilaista, joka oli hotellihuonetoverinani 2011 syksyn pitkällä Kalifornian kierrolla. Bergenistä sitten lennämme suoraan Helsinkiin.


      • Hymiöiden määrälläkö
        vuotaako Perä? kirjoitti:

        Ei Espoossa kepuloisia elä, ne elää syrjäseuduilla ja poissa ihmisten ilmoilta.
        Talvivaarassa sinä elät;;-)))))))))))))

        yrität hämätä?

        Kyllä sinä olet tomppeli ja typerys, jokainen kepulainenkin ymmärtää sen.

        "ihmisten ilmoita" - stadiako jokellat ;)


    • Osmium 76

      Pannaanpa taas runo kaposelle:

      Kapi harmaita munakarvojas kampaat,
      pesemäyttä on kultaiset torahampaat.

      Ei äpärä isäänsä tunne ei muista,
      ei tolliskun suksi, lipsu, ei luista.

      Sivistyksenä luuserin on rottakoulu,
      ei tajua reppana onko nyt juhannus vai joulu.

      Ei koskaan oo homppeli saanut naista,
      vanhemmuuten on alkanut urealle haista...

    • Hyvä oli hiihtäjän hiihdellä, kun hanki oli hohtava alla - näin Eino Leinoa mukaillen asian todeten. Lähtiessäni mittarissa varjon puolella oli - 8 astetta, mutta palattuani enää vain - 3 astetta. Aurinko helotti koko ajan täydeltä terältä, kun hiihtelin noilla aukeilla, joilla ei nyt paljon tuullutkaan. Keli oli erinomainen, ja vaikka lumen lämpötila varmaan kasvoi päivän myötä, lähtiessäni laittamani voitelu piti koko matkan. Pertsaahan minä nytkyttelin.

      Mutta nuoret kepulaiset uroot ovat senkin ajan ”hiihdelleet” vain tällä palstalla. Hyvin ahkeria ovat olleet. Kun olen heiltä saanut taas kuulla olevani heikkolahjainen aliupseeri, niin täytyy esittää todisteita, jotka kertovat ihan muuta (olen kai esittänyt näitä aikaisemminkin, mutta eräät näkyvät olevan kovin huonomuistisia):

      Tuolloin, pitkälti yli 50 vuotta sitten, minut nähtiin varsin lahjakkaaksi aliupseeriksi:

      http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/29218_389094424181_1024020_n.jpg

      Lahjakkaaksi reservin upseeriksikin minut nähtiin, mutta siitäkin on jo lähes 50 vuotta:

      http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/29218_389094439181_7634878_n.jpg

      Myös lahjakkaaksi, upseeriarvoihin kohoamaan kelpoiseksi toimiupseeriksi minut nähtiin, mutta onhan siitäkin jo lähes 40 vuotta:

      http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/29218_389094449181_1150344_n.jpg

      Ja erittäin lahjakkaaksi opettajaksikin minut nähtiin jättäessäni sotaväen ja lähtiessäni siviilielämän palvelukseen 33 vuotta sitten:

      http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/29218_389094469181_4680019_n.jpg

      Todettakoon vielä, että kaikissa sotaväen kouluissa on oppilasarvostelussa pyrittävä noudattamaan ns. Gaussin käyrää, eli kiitettäviä yleisarvosanoja sopii olla enintään vain n. kymmenesosalle oppilaista. Tässä tietoa tuota Gaussin käyrästä:

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Normaalijakauma

      Varmaan minut nähtiin lahjakkaaksi myös pitkäaikaisessa siviilityössäni erään suuren liikeyrityksen isännöitsijänä, kun vähän ennen sieltä eläkkeelle jäämistäni työnantajani tekemän esityksen perusteella sain tällaisen:

      http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/29218_389094484181_6862413_n.jpg

      Mutta nythän jo kauan olen ollut vain eläkevaari, ja kun eläke juoksee vanhojen ansioiden perusteella, tällainen harmajapantteri juoksee pitkin maailmaa ja välistä ehtii piipahtaa kepusaitillakin. Täällä sitten tapaa niitä, joiden näytön rinnalla minun lahjakkuuteni on vaatimatonta. He eivät näytä todistuksiaan, kun eivät raaski pahoittaa niillä lahjattomampien mieltä. Ei näytä todistetta sotilaallisesta lahjakkuudestaan tuokaan, jonka mielestä minä olen oikeasta sotilaasta yhtä kaukana kuin itälännestä.

      Vai olisiko sittenkin niin, että heidän opiskeluistaan, pankolla makailusta, ei ole annettu todistuksia vaikka he olisivat tehneet sitä antaumuksella koko ikänsä, kunnes löysivät kepusaitin? Ja täällä tekemästään tärkeimmästä ja samalla ainoasta työstään - kepupalstan päivystämisestä - ei tarvitse antaa todistusta, kun uutteruus siinä nähdään ilman sitäkin. Tuollaisen opiskelutaustan ja tuon tärkeän nykyisen tehtävän omaaviin kai kuuluu myös tuo ”oikea sotilas”.

      xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

      Nyt olen jo lounastanut, ja sitten pienet päivälevot, joiden jälkeen lähden viikkojumppaani. Illalla on vielä nuorisokonsertti, jota menen katsomaan ja kuulemaan, kun siellä esiintyy myös lähipiiriini kuuluva tyttönen. Mutta nuo tietyt kepulit jatkavat tietysti konserttiaan vain tällä palstalla. Elämänne tyhjyys tietysti vaatii teitä yrittämään vedättää minutkin näkyvillenne, mutta jospa kerrankin koettaisitte

      • Ihmetyksen aihe

        Yksi juttu ihemetyttää. Kaikki tuntemani ali- tai toimiupseerit ovat käyneet vain tuon Rottakoulun kakkoskurssin, sanovat päässeensä suoraan sille ilman ykköstä.

        Miksi sinä olet joutunut käymään myös ykköskurssin?


      • Tiedetään...
        Ihmetyksen aihe kirjoitti:

        Yksi juttu ihemetyttää. Kaikki tuntemani ali- tai toimiupseerit ovat käyneet vain tuon Rottakoulun kakkoskurssin, sanovat päässeensä suoraan sille ilman ykköstä.

        Miksi sinä olet joutunut käymään myös ykköskurssin?

        Tietääkseni ykköskurssin sai kuitattua jos oli tarpeeksi koulutettu ennen Rottakoulua. Pääsykokeessa selvitettiin myös, ketkä joutuivat käymään tuon ykköskurssin, eli lahjattomat joutuivat aloittamaan perusteista (ykköskurssilla) kun fiksummat pääsivät suoraan kakkoskurssille.


      • Rehtori/rottakoulu
        Tiedetään... kirjoitti:

        Tietääkseni ykköskurssin sai kuitattua jos oli tarpeeksi koulutettu ennen Rottakoulua. Pääsykokeessa selvitettiin myös, ketkä joutuivat käymään tuon ykköskurssin, eli lahjattomat joutuivat aloittamaan perusteista (ykköskurssilla) kun fiksummat pääsivät suoraan kakkoskurssille.

        Rottakoulun ykköskurssilla opettiin heikkolahjaisille, miten harukalla ja veitsellä syödään.
        Toinen tärkeä taito oli oppia hiljaa pierasemaan. Kapi reputti molemmissa aineissa....


      • kunnioituksella!

        Kovilla tuloksilla olet armeijan koulut käynnyt, ei löydy kepupalstalta ketään, joka voisi vastaavat esittää. Hyvin on armeijan jälkeinenkin aika mennyt, passaa
        nyt reissata ja nautia elämästä. Poikakin tahkoo rahaa ja tekee muutakin, kuin vahtii Kapi-hälytintä ja lumen sulamista pelloilta!


    • Harmaakarvoitus

      Päästäkseen suoraan kakkoskurssille ei pelkä apukoulun käyminen riittänyt.

      • Ei läpäissyt testiä?

        Siis Kapi Korhonen ei ollut käynyt tarpeeksi muita kouluja kun joutui käymään ykköskurssin ? Vai mistä on kyse, reputtiko hän pääsykokeessa tai hylättiin soveltuvuustestissä ja joutui siksi käymään tuon kurssin jota kaikkien ei tarvinnut käydä?


    • Kapinräkyttäjän runo

      Kapin räkyttäjän laulu

      Kun silmäni mä auki saan ja kapin palstalla nään
      outo tunne rinnassani on kuin paino povellani ja
      kuitenkin niin onneton oon, minä vaivainen matkamies maan.

      Mieleni minun tekevi, aivoni ajattelevi, mutta kun ei kykyä, ei taitoa ei tahtoa
      mutta kapia voin sentään räkyttää, nimettömänä aina vaan.

      Mun isäin oli sotamies, ol nuori kauniskin, kun viisitoista vuotta vaan mä kerran täyttää saan, niin silloin mopokortinkin saan.

      On laulu katupoikien, nimenomaan poikien, oli meitä raitilla poika viis, oli tyttöjä myös muttei välitetty niist, aatoksen täyttää kumma kaipuu, munakarvaa munakarvaa hoen alinomaa kapia ajatellen.

      Ei oo rahaa, ei oo ruokaa ei oo röökiäkään, vippaa mulle viitonen, mä kirjaston koneelle meen ja siellä kapille hallaa teen.

      • puolueeton e-edustaj

        Hahhahhah. Tuo kapinräkyttäjien laulu kuvaa hyvin heidän sielunmaisemaansa. Taitaa todellakin olla nämä räkyttäjät pahaisia mopokorttipoikia :)


    • Näin on näreet???

      Ja vielä kapille: Säv. "Kaksi vanhaa tukkijätkää"

      Kaksi van haa homo-ruunaa runkkaa tummetessa illan,
      Paloheinä hiljaa on , ei haittaa tuoksu pillun villan.

      Kapi imee ukin nysää, jolla ikää paljon lienee,
      ukki voihkii jomben alla muistot nuoruutehen vienee..

      Muistatkos ukki, kun nuorina ennen homoiltii kahdestaan vaan,
      ukki on hiljaa niin kauan ja vastaa...

      Nyt ei ne nuoret, nyt ei ne nuoret, pysty ees runkkaamaan...

    • ”Mitään niin hullua ei pilapiirtäjä keksi, etteivätkö poliitikot sitä kohta toteuttaisi", väitti aikoinaan ”pilarohvessori” Kari Suomalainen, ja esimerkein todisti väitteensä oikeaksi. Minä sanon, että mitään niin hullua ei palstan pikkukepuli keksi, etteikö se menisi täydestä toisiin pikkukepuleihin, jotka alkavat sitä papukaijan lailla toistella. Olkoonpa keksitty sitten kuvat minusta maissintähkä anuksessani, naisystäväni pissanpolttamissa pikkuhousuissaan, tai väittämä Sisu-auton romahdustilasta. Tässä nyt tuo kanta-aliupseerien peruskurssin luonne. Kerrotaan siitäkin totuus:

      Tuolloin peruskurssi oli vain vuoden mittainen, ja kaikille aselajeille yhteisen ensimmäisen, yleissotilaallisen ja yleissivistävän jakson joutui suorittamaan jokainen pääsykokeissa kurssille hyväksytty koulupohjastaan riippumatta. Minun peruskurssini kokeissa oli 280 pyrkijää, pääsykokeen läpäisi 240, ja ensimmäisen jakson läpäisi 200, karsinta oli siis melkoista. Kurssillani oli kai vain kaksi ylioppilasta, mutta joukko keskikoulun käyneitä, ja vaikka jaksolla yleissivistävät aineet - matematiikka, suomen kieli, historia, valtio- ja yhteiskuntaoppi. maantiede - olivat suuressa roolissa, kyllä minä kansakoulupohjaisena nekin selvitin paremmilla arvosanoilla kuin nuo, jotka olivat saaneet kuluttaa koulunpenkkiä minua kauemmin.

      Tässä on ensimmäisen jakson todistukseni:

      http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/29218_389094409181_3883562_n.jpg

      http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/29218_389094414181_4914468_n.jpg

      http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/29218_389094419181_1672319_n.jpg

      Kyllä se toiseksi paras todistus 200:n oppilaan joukosta on, hieman parempi oli vain kakkoskomppaniassa palvelleella oppilaalla (minä palvelin ykkösessä), joka oli jo silloin Suomen mestari suunnistuksessa ja huippumiehiä muutenkin kaikin puolin. Mutta samalla luutnanttikurssilla hän sitten jäi vuorostaan minulle toiseksi. Myöhemmin hän oli varsin vaikutusvaltainen poliitikko kotikaupungissaan.

      Ekajakson jälkeen oppilaat lähtivät toiselle jaksolle omien aselajiensa kouluihin, laivaston miehet Merisotakouluun, ilmavoimien miehet Ilmasotakouluun tai Ilmavoimien viestikouluun, tykistön miehet tykistökouluun, pioneerit Pioneerikouluun jne. Minä jääkärinä jäin jalkaväkilinjalle sinne Lappeenrannan ”rottakouluun”, ja olinkin sitten priimus kurssillani.

      Uskoisitte jo, pikkuiset, että teidän ei kannata sepitellä satujanne, sillä sellaisen, joka aina puhuu vain totta, on helppo ne saduiksi osoittaa, ja aina joudutte sitten häpeämään. Vaikka olisi kuinka paljon pahaa tahtoa ja likaista mielikuvitusta, mutta kun kyvyt - äly, tiedot, taidot - puuttuvat, niillä ”voimavaroillanne” ette koskaan saavuta haluamaanne tulosta.

      Kun tietenkin jäätte päivystyspaikallenne, jossa näytte olleen koko ajan minun ollessani jumpassa, koettakaapa miettiä tuossa lopuksi sanomaani! Minä en jää teitä miettimään, vaan alan tässä valmistautua konserttiin lähtöön.

      • huvittavaaaaaaaaaaaa

        Armeijassa asiat täytyy pystyä esittämään lyhyesti ja selvästi. Sinä et siihen pysty, et ole palvellut armeijassa. Koko juttusi on feikkiä ja valetta


      • Tuo vitunhomo

        on seonnut lopullisesti.

        Ei se mulkkupysty olemaan yhtään päivää poissa saitilta levittämässä tuhanteen kertaan esittelemäänsä sontaa.

        Ei niin pientä tsoukkia tuosta perslävestä esitetä, ettei se ole sitä vartin päästä oikomassa ;)

        En ole kyllä eläissäni nähnyt moista idioottia?


      • Kapi se osaa!
        Tuo vitunhomo kirjoitti:

        on seonnut lopullisesti.

        Ei se mulkkupysty olemaan yhtään päivää poissa saitilta levittämässä tuhanteen kertaan esittelemäänsä sontaa.

        Ei niin pientä tsoukkia tuosta perslävestä esitetä, ettei se ole sitä vartin päästä oikomassa ;)

        En ole kyllä eläissäni nähnyt moista idioottia?

        Kyllä se kepuloista syö, ei oikein ylennä kepuloisen miltä, kun ainoa hyvä todistus on kantakirja lehmästä tai pollesta. Intissä kaikkein epäsosiaalisemmat oli kepulaiset. Kapi on tehnyt ihmeitä, kova kaveri ja ikään nähden vielä pyörittää 10-0 kepupellejä. Se syö kepulaista rotan lailla.


      • Selvyys löytyi

        Soitinpa tuon Rottakoulu asian selvittäkseni eräälle suunnilleen Kapi Korhosen kanssa yhtäaikaa noita kursseja käyneelle evp aliupseerille.

        Homma menee kuulemma niin, että RUK:n käyneet ja/tai muutoin todistettavasti riittävän korkean yleissivästävän koulutuksen saaneet menivät suoraan PO II kurssille.

        Kapi siis joutui käymään Rottakoulunsa tuon alkeiskurssin kautta kun ei ollut RUK:n käynyt eikä kyennyt todistamaan omaavansa riittävät taidot.


    • Osmium 76

      Mitä sinä heikkolahjainen evp aliupseeri noilla rottakoulun papereilla todistelet ja kenella. Ketä ne kiinnostavat? Oleellisinta on lopputulos, sinusta Rautavaaralla syntyneestä äpärästä tuli vain munakarvojaan kuvaava evp tollisko.....;)

    • Ihmettelijä..

      Kyllä on kapi melko reppana. Sadatta kertaa esittelee rottakoulun papereita.
      Siis aliupseerien peruskurssilta saatuja lappusia.
      Kansakouupohjalta rottakouluun pääsi kuka tahansa, ei sinne tarvinnut olla ruudinkeksijä.

      Täydellisen tyhmyytensä luuseri on osoittanut postaamalla itsestään palstalle valokuvia, törkeimpänä kuvia munakarvoistaan. Mitä tämä resupekka noilla kuvillaan hakee? Kun kyseessä on politiikkapalsta niin toiminta tulee vielä merkillesempään valoon...

    • Kävin nuorisokonsertissa, mutta palstan pikkukepulit ovat pitäneet senkin ajan konserttiaan täällä. Heillä kun työ ja huvi ovat yksi ja sama, kumpanakin ainoa lajissaan.

      Täytyy vielä pistäytyä, kun joku kyselee, että miksi minä esittelen noita ”arvottomia papereitani”. Esittelen niitä siksi, kun puhutte niistäkin muunnettua totuutta. Pakkohan sellainen on totuutta arvostavan oikaista, vaikka se teihin kipeää tekeekin.

      Eivätkä ne ”paperit” ole olleet arvottomia, ei niitä ole kaikille jaeltu, kyllä ne on täytynyt ansaita. Varusmiehistä vain noin joka viides katsottiin kelvolliseksi pääsemään aliupseerikouluun. Kanta-aliupseerikoulun peruspääsyvaatimus oli varusmiesaliupseerikoulun suorittaminen. Ja jos siinä porukassa opinnoistaan sai hyviä ”papereita”, kyllä niillä arvoa oli. Ja jos vielä onnistui töissäänkin niin, että nähtiin päteväksi etenemään urallaan korkeampiin arvoihin ja vaativampiin tehtäviin, sai kyllä arvostusta niiltä, joiden mielipiteillä oli merkitystä.

      Siksipä minäkin sain ja saan edelleen elää varsin toisenlaista elämää kuin palstan pikkukepulit. Työt ovat olleet vaativampia mutta myös antoisampia kuin palstan pikkukepuleilla, varmaan myös eläkkeeni parempi kuin mitä heillä tulee aikanaan olemaan. Myös huvit ovat olleet monipuolisempia, vaikkei niihin ole sisältynyt mitään sellaisia, jotka seksuaalisesta identiteetistään epätietoisilla palstan pikkukepuleilla ovat aina mielessä.

      Sanoin edellisessä:

      >> mitään niin hullua ei palstan pikkukepuli keksi, etteikö se menisi täydestä toisiin pikkukepuleihin, jotka alkavat sitä papukaijan lailla toistella> Kanta-aliupseerien koulutuksen sisältö muuttui ja kehittyi ajan mukana. Kanta-aliupseerien koulutus vakinaistettiin 1920-luvun alussa perustamalla aselajikoulut. Sotien jälkeen koulutusta pyrittiin yhtenäistämään. Kanta-aliupseerien peruskurssit olivat kaksiosaisia. Ensimmäiselle jaksolle osallistuivat kaikkien aselajien kanta-aliupseerit toisen jakson ollessa aselajikohtainen vaihe. Koulutusta uudistettiin vuonna 1966. Uudistus oli välivaihe kokonaan uuteen koulutukseen, toimiupseerikoulutukseen siirtymiselle.>Uskoisitte jo, pikkuiset, että teidän ei kannata sepitellä satujanne, sillä sellaisen, joka aina puhuu vain totta, on helppo ne saduiksi osoittaa, ja aina joudutte sitten häpeämään. Vaikka olisi kuinka paljon pahaa tahtoa ja likaista mielikuvitusta, mutta kun kyvyt - äly, tiedot, taidot - puuttuvat, niillä ”voimavaroillanne” ette koskaan saavuta haluamaanne tulosta.

      • Nauraja..:)))))))))

        Mutta eniten häpeämään joutuu heikkolahjainen evp aliupseeri, joka esittelee munakarvakuviaan politiikkapalstalla...;)


      • Tämä oli huska

        Hohhohhooooooo Hehhehhheeeeee Hahhhahhaaaaaaaaa

        Nythän paljastit senkin, että jopa Rottakoulun systeemit joudut kopioimaan jonkun muun esityksestä Ei siis mikään ihme, että tosiaankin jouduit käymään sen alkeiskurssin siinä missä muut meni suoraan oman aselajinsa erikoiskurssille.

        Hohohhoohooooooooooo tuota Kapia


    • Näin on näreet???

      Näin ruilahti taas kaposen iltaitku. Luuseri eikarvoistaan pääse, paitsi munakarvoistaan....;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      92
      6618
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      28
      2652
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2233
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1894
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1671
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1367
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe