Olen pimeä taksi

IsäntäRenki80

Ajan helsingissä viikonloppuisin pimeää taksia. Tienaan ihan hyvin.300-500e yöstä.
Jos minulla olisi taksikyltti autossa niin tienaisin varmasti enemmän. En ymmärrä taksareiden valitusta kassan pienuudesta.

33

6877

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zetamoi

      lol

    • ...

      Just juu.... Ja lehmät lentää!

    • erty675890987

      paremmin sinä tienaat kun rehellinen taksi

      • IsäntäRenki80

        Ahaa,en tiennyt tilanteen olevan niin huono. Toivottavasti tulee paremmat ajat myös taksareille.


    • Pallit halkee

      Häh kyllä hesassa viikonlopun kassa nyt 500 egee on.lauantai,ja joku 17-6 vuoro 700 egee jos jaksaa painaa tauotta,mutta pitemän pääle hulluks tulee.

    • hohhoijaa heti aamus

      Sepä se. Et voi ymmärtää valitusta, koska et maksa niitä kuluja, jotka taksiliikenteeseen kuuluvat, vaan pistät taskuusi joka euron ,minkä saat.

    • Oikealla alalla

      Minä yhdenmiehen yrittäjä tienaan 2-3 tunnissa 750€ alv 0 ,eikä työ rasita .

    • taksia ajanut

      Rehellinen taksi maksaa arvonlisäverot, sosiaali- ja eläkemaksut sekä tuloveron. Taisipa vain valtio rikastua!

      • IsäntäRenki80

        Menee minullakin rahaa polttoaineeseen jne... Mistähän löytäisi rehellisen työntekijän pimeään taksiini ? Sellaisen joka ei varastaisi vaan tyytyisi ennalta sovittuun pimeään palkkaan.


      • keke3
        IsäntäRenki80 kirjoitti:

        Menee minullakin rahaa polttoaineeseen jne... Mistähän löytäisi rehellisen työntekijän pimeään taksiini ? Sellaisen joka ei varastaisi vaan tyytyisi ennalta sovittuun pimeään palkkaan.

        ONKO VIEL VOIMASSA


      • King39
        IsäntäRenki80 kirjoitti:

        Menee minullakin rahaa polttoaineeseen jne... Mistähän löytäisi rehellisen työntekijän pimeään taksiini ? Sellaisen joka ei varastaisi vaan tyytyisi ennalta sovittuun pimeään palkkaan.

        Ota minuun yhteyttä, soittele ko asiasta minulle!!! 0449185279.


      • sisutuomaspakettipankki
        King39 kirjoitti:

        Ota minuun yhteyttä, soittele ko asiasta minulle!!! 0449185279.

        Sulle kukaan soita paku. Viesti vuodelta 2013 kiva kun kaivoit esiin typerys.


      • Anonyymi
        King39 kirjoitti:

        Ota minuun yhteyttä, soittele ko asiasta minulle!!! 0449185279.

        On ihan pelle, kirjoittaa sellaista mitä ei itsekkään ymmärrä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On ihan pelle, kirjoittaa sellaista mitä ei itsekkään ymmärrä

        Ahaa vuodelta 2015, et ole tiivis sinäkään.


    • Kaikki varastelemaan

      Eihän tuo summa nyt mikään merkillisyys ole.
      Mutta huomaapas, että oikea ja laillinen taksi maksaa tuosta summasta verot, vakuutukset, muut kulut, auton pääoman jne. Ja huomaa sekin, että Sinä teet pimeää työtä jonkin yön vuodessa, mutta menepäs kyttäämään kyytiä heinäkuussa kauniilla ilmalla lauantai-iltapäivällä! Silloinkin on oikea ja rehellinen taksikusi töissä. Ja tienaa?

      Mikset rupea varkaaksi? Saat kaiken ilmaiseksi, eikä tarvitse maksaa veroja. Ja ihmettele sitten, miksi muut ihmiset eivät ryhdy myös varkaaksi. Tai vielä paremmin tienaavaksi huumekauppiaaksi? Kun puhtaan heroiinin kilohinta on tähtitieteellinen, niin eihän tarvitse tuoda kuin kilo vuodessa. Se, jos mikä on kannattavaa!

    • Veroa veron päälle

      Meneehän se pimeäkin raha takaisin kiertoon ja sillä ostetaan verollisia tuotteita kaupoista,joten sama se miten veronsa maksaa,kun joka ostoksessa on alvi jonka joku kuitenkin valtiolle tilittää.

    • 8+4

      Jos tuo juttu nyt yleensä on totta, niin pari tarkentavaa kysymystä sallittaneen.
      Ensinnäkin taksat:
      -onko sinulla mittari?
      -jos on, nakuttaako se samaa taksaa kuin laillisissa takseissa?

      Toisin sanoen, paljonko otat maksua vaikkapa keskustasta Kannelmäkeen tai Matinkylään? Laillisella taksilla ollaan 30 euron tuntumassa.

      Ja toisaalta sitten: sinä et maksa veroja tuosta summasta, joten sinun pitäisi verrata sitä n. neljänneksen suurempaan bruttokassaan.

      • kelemi

        Helsingissä yli sata autoa joissa taksamittari vasten liikennelupaa, niitä kutsutaan myös M2 luokan linja-autoiksi. Kaikki taksit ovat ne hiljaisesti hyväksyneet mukaan ajeluttamaan asiakkaita. Oletteko koskaan nähneet niissä joukkareissa sen viisi asiakasta jonka lupa edellyttää? Turha sanoa ettei mittarissa ole sinettiä se kun ei sitä mittaria muuksi muuta varsinkin kun kuitissa kuitenkin lukee taksi numero xxxx


    • aina kännissä

      työ kiinnostas.voiko ajaa kännissä?

    • Mene niuvanniemeen

      Pimeä tarkoittaa myös himmeetä,eli tyhmää,oletko siis sellainen taksi?

      • IsäntäRenki80

        Luultavasti tarkoittaa. Jos olisin fiksu,en ajaisi taksia. Tällä älyllä varustettuna pakko tyytyä pimeän taksin ansioihin.
        Minulla ei ole mittaria vaan kyytimaksut sovitaan matkan alussa. Näin jo 7 vuotta.


    • Matkamies21

      Pistä "pimee taksi" puhelin numeros niin sovitaan keikka Hesa-Kokkola

    • Pimeä esa

      Summista voi helposti todeta aloittajan olevan trolli,mutta noin yleisellä tasolla on huolestuttavaa että veroja maksamattomien loisten joukko kasvaa jatkuvasti.Siis alasta riippumatta.Iso joukko reppanoita,jotka ovat kaiken saaneet eteen katettuna pitää sitä jopa aivan hyväksyttävänä.Kun sitten pitää jotain veronmaksajien kustantamia palveluita saada ollaan ensimmäisenä vinkumassa palvelun laadusta tai hitaudesta.Kokonaisvaltaisen kuvan ajattelu on varmasti vaikeaa jos ei ole kotoa ajattelemisen ideaa avattu.Henkilokohtaisesti maksaan veroni ja tyydyn äänestämään ihmisiä jotka edes vaalilupauksissa ovat puuttuvinaan ongelmaan.
      Pimeät taksit eivät kiinosta viranomaisia pätkääkään ennen kuin joku raiskataan tai tapetaan kyydin päätteeksi.Siihen asti toiminta saa jatkua poliisin ummistaessa silmänsä.

      • sdtryruioölkjhgn

        >>noin yleisellä tasolla on huolestuttavaa että veroja maksamattomien loisten joukko kasvaa jatkuvasti.>>

        Periaatteessa olen kanssasi samaa mieltä, mutta suomen kokonaisveroaste on kyllä sitä luokkaa että ei ihme jos veronmaksumoraali on hieman löystynyt. Palkansaajan keskimääräinen veroaste on veronmaksajien keskusliiton mukaan noin 46%. Yrittäjillä vielä enemmän. Oman yritykseni koko brutto liikevaihdosta menee valtion kassaan veroina tai veroluonteisina maksuina 51%. Tämän lisäksi tulee myös omat henkilökohtaiset välilliset verot(energia, polttoaine, alkoholi, tupakka, autoverot, vakuutusmaksuverot, makeisverot jne jne), eli kun minä teen työn valtio kaapii noin 60% potista. Minä en siis ole taksiautoilija vaan toimin muulla alalla. Veroja olen maksanut 25vuotta yrittäjänä ja sitä ennen palkansaajana. Julkista terveyden huoltoa en ole käyttänyt 20 vuoteen, lapsia ei ole. Ajelen kyllä julkisia teitä mutta sen verran veroa olen ehtinyt maksamaan että ihan hyvällä omalla tunnolla voin maata letkut suussa meilahdessa jos tarve vaatii.

        Oma veronmaksumittani tuli täyteen kun tuo oma veroaste kipusi noihin lukemiin. Pimeitä töitä en tee vieläkään koska kaikki asiakkaani on yrityksiä. Aloitin kuitenkin aktiivisen verosuunnittelun perustamalla ensin firman Viroon. Seuraava askel on sinne muuttaminen. Valtio pakottaa veronmaksajansa ulos maasta, mutta sitä saa mitä tilaa.

        Kyllä valtion pitäisi sillä rahalla pystyä tulemaan toimeen. Sosiaalidemokratia vain on suomalaisessä yhteiskunnassa mennyt liian pitkälle kun valtion ja kuntien kontolle on sysätty kaikki mahdollinen, sellaisetkin toiminnot joiden luulisi jokaisen hoitavan itse. Koska valtio puuttuu ihmisten elämään kehdosta hautaan, ei ihmiset enää osaa itsestään huolehtiakkaan. Aina ollaan huutamassa valtiota apuun. Kyllä siinä rahaa palaa.

        Muutoinkin valtio puuttuu ihmisten elämään mitä ihmeellisimmin ja pikkutarkoin säännöin, pykälin, asetuksin, varsinkin jos kyse on alkoholista, autoilusta tai muuten vaan jostain muusta mukavasta. Täällä saa ilman veroa ja virkamieskyttäystä vain itkeä verta, murjottaa, vahtia parveketupakointia yms tähdellistä ja tuiki tarpeellista puuhaa. Hauskaa ei saa olla eikä mikään saa maistua hyvältä muuten se menee verolle tai kielletään. Kohta tulee varmaan laki joka kieltää sienestyksen ilman kypärää...


      • .....

        Toisinaan Suomessa pimeät taksit kertoo totuuden nk.oikeiden taksien huonosta toimivuudesta. Suomessa (oikeiden taksien) taksikyyti maksaa sikahintaisesti ja siitä syystä taksijärjestelmä ei toimi.
        Täytyy myös muistaa, että 'muutama vuosi' sitten oli Suomessa tapaus, jossa oikea taksikuski raiskasi ja tappoi naisen. (Kyseessä siis ei ollut pimeä taksi!)


    • hv.

      jos lopetettaisiin koko taksi. siihen ei ole kukaan tyytyväinen. kuljettajia ahdistaa, sillä ei elä. asiakkaita ahdistaa hinta,pitäis olla ilmainen. ja valtio valta kitisee vammaisten kuljetus on liian kallista. silti on halvempaa kuin hommata omat autot ja kuljettajat vaikka kyytejä riittäis koko ajajn. epätietoinen kysyy missä vika.

    • http://www.iltasanom

      Jos olisit oikea taksi, tulisi sun maksaa 10% alv... jolloin kassa olisikin enää 270-450€ yöstä

    • Ullanlinna99

      Mäkin ajan pimeää taxia, ja helposti pääsee noille liksoille x2 per ilta..

      Viikonloppuisin ajan jonnekkin yhdeksään asti, niin laivoille vien kanssa porukka tosi paljon.

      Ainut miinuspuoli tässä on, että käytän kolmea eri autoa, ettei se niin herätä huomioita, enkä laita rahojani koskaan tililleni. Ne on visusti jemmassa in cash.

      Olen nyt tätä tehnyt noin 10kk, ja olen jättämässä päivätyön kokonaan pois, joita teen kotonani.

      • Esaaaaaaaaaaaaa

        No ei varmaan mikään tähtityö kun et osaa kirjoittaa.Esako?


      • utelias1

        mistä ja miten löydät asiakkaita?


    • YX VAAN

      pimee taksi,joskus sulle vielä tulee pimee asiakas niin mihin sit soitat tai valitat

    • kliuy

      Kaikista eniten pimeitä takseja on Venäjällä .Pietarissakin jos illalla ei halua kävellä Nevskiä pitkin hotelliin , niin käsi pystyyn vaan . Tämä on jäännyt Jeltsinin ajoilta , kun kaikkea sai yrittää, kuten että jos sinulla on ylimääräistä tavaraa, niin ei muuta kun kadulle myymään, nykyään siihen touhuun on tullut rajoituksiakin.

    • Matemaatikkoewrkopfmi

      Jos saat yössä 500€ ja haluaisit muuttaa sen palkaksi. Tulisi bruttopalkaksesi 356€

      Todellisuudessa summa olisi isompi koska oman auton käytöstä työajoon voidaan maksaa 0,44€/km ilman veroja, eläkemaksuta, vakuutuskia yms :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      930
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      796
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      710
    Aihe