sexpartner.fi Kokemuksia

nuuskamuikku

Haluaisin tietää miten hyvä palvelu toi sexpartner.fi oikeasti on ja ovatko profiilit oikeita. Näyttää aikalailla kusetukselta.

47

12481

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mörkö

      Joo vähä epäilyttää kans, en oo lähteny kokeileen. Mahtaako näkyä hyvin laskussa?

    • kokeillut

      Olen kokeilut ilmaisversiolla ei ainakaan mitään kontakteja onnistu,nyt maksuversiolla kun käy jonkun profiilissa luulee että on henkilö kysellyt mutta testasin kyllä kysymykset ohjelma keksii,pitäisi ostaa jotain lisää olisi parempi mahdollisuus ohjeen mukaan mutta antaa olla

      • vois vähän opetella

        Voi v**** mitä kirjoituskieltä. Ota tuosta nyt sitten selvää...


      • voisvähänmiettiä
        vois vähän opetella kirjoitti:

        Voi v**** mitä kirjoituskieltä. Ota tuosta nyt sitten selvää...

        Voi v**** mitä kirjoituskielellistä valitusta. Lopeta aiheeton valitus.


      • Anonyymi
        voisvähänmiettiä kirjoitti:

        Voi v**** mitä kirjoituskielellistä valitusta. Lopeta aiheeton valitus.

        No, et kyllä seksiäkään tarvitse kun et osaa edes kirjoittaa. =D


    • älytöntä

      joo täyttä kusetusta koko ohjelma sit ne laittaa laskun sähköpostii. et maksa toi:DD kuka alkais maksaa tollast laskua ku koko palvelu on ulkomaalainen loppujen lopuks siinäpähä perivät:DDDDDD

    • Silkkaa kusetusta

      Kaikki profiilit on fekkejä, googlen kuvahaulla voi kokeilla mistä muualta profiilikuvat löytyy. Profiilien nimien keksimisessa ei ole kauheasti päätä vaivattu ja sama teema toistuu monessa. Osa profiileista on suoria kopioita muitten kielialueitten vastaavista palveluista.

      • Wholla Lotta Love

        Ihan suoraan sanoen ei oikein kiinnosta miltään senssipalstalta edes hakea panoseuraa. Sitä varten on olemassa ravintolat, diskot jne.

        Äääh, silkkaa kusetusta.


    • Sexmachine945

      Rekisteröidy meidän portaalin kautta, niin voit myös ilmaiseksi ottaa yhteyttä tyttöihin :)

      www.pillua.net16.net

      • Ygä

        Tämä vie sivulle sexpartner.fi.

        Kusetusta siis, kuten tässä ketjussa on useasti todettu.


      • yxter
        Ygä kirjoitti:

        Tämä vie sivulle sexpartner.fi.

        Kusetusta siis, kuten tässä ketjussa on useasti todettu.

        Tiedä häntä onko kusetusta mutta yksi tuttu tuli vastaan, varattu perheellinen mies hakee salasuhdetta ja voi helevetti kun oli helppo tunnistaa pieneltä paikkakunnalta Savonlinnan lähellä. Eipä taida vaimo tietää mitä mies puuhailee ja puuhaillut jo n. 10 vuoden ajan. Itse olen sinkku ja hän otti yhteyttä profiiliini. Muuttu mielipide siitäkin yrittäjämiehestä. Jokainen kai tyylillään.


      • Moppeboy

        Ihan paska sivusto. Mitenkähän siitä pääsee eroon jos on antanut luottokortin numeron laskutusta varten?


      • VitunÄäliö1

        ei millään :)


      • Se on vitsi. Koska pillua.net ei vaan voi olla mitään muuta xD Laskutuksesta pääset eroon siten että kirjaudut verkkopankkiin ja katsot mitä tililtäsi veloitetaan, tai jos et löydä oikeaa paikkaa niin käyt pankissa pyytämässä että veloitus katkaistaan. Tämä siis jos et ole mennyt möhimään pahemmin :D


      • Tavallinenkotimies
        yxter kirjoitti:

        Tiedä häntä onko kusetusta mutta yksi tuttu tuli vastaan, varattu perheellinen mies hakee salasuhdetta ja voi helevetti kun oli helppo tunnistaa pieneltä paikkakunnalta Savonlinnan lähellä. Eipä taida vaimo tietää mitä mies puuhailee ja puuhaillut jo n. 10 vuoden ajan. Itse olen sinkku ja hän otti yhteyttä profiiliini. Muuttu mielipide siitäkin yrittäjämiehestä. Jokainen kai tyylillään.

        Ehkä ei saa kotona tarpeeksi seksiä? Mitä silloin pitäisi tehdä, jos kaikki muu patisuhteessa ja oerheessä toimii? Vieraissakäyntikö on täysin "syntiä"?
        Vaimoko, tai joku muu (puoli)tuttu paheksuva nainen, saa päättää sitten muutkin tarpeillakäynnit?Ostasko tekopillu, mutta se ei ole sama asia kuin oikea. Sitäpaitsi runkatessa, jos kuvittelee muita naisia, eikö sekin jo vähän ole vieraissakäymistä? Ehkä voisimme oppia vähentämään mustasukkaisuutta ja omistamusrnhalua, ja vapauttaa rakastamamme ihmuset? Tämä vois vähentää muitakin ongelmia elämässämme?


    • juke5

      Kokeilin 14 pv hintaan 1,99e. Ei muita kustannuksia Itävaltaan.
      Kuollut sivusto. Keskustelin "valmis lauseiden" kanssa.
      Kusetusta, kuten tuolla aikaisemmin todettiinkin.
      Menen baariin. :-)

    • Kusetuksen makua

      Joo mä ku kokeilin ton 14 päivän erän, niin mulle tuli sen jälkeen päälle 100 euron lasku, eikä reklamaatiot auta. Tää firma sais haastaa oikeuteen ku vie ihmisiltä rahaa niiden tietämättään ja sivuila ei puhu edes oikeet ihmiset vaan koneet latelee vastaukset. ps. Ei enää ikinä mitää tämmöstä!

      • Kusetusta ehkä

        No mulle kävi samalla tavalla kuin sulle, että 14 päivän jälkeen tuli päälle 100 euron lasku (119,70€). Maksoitko sä sen ja eivätkö enää rahaa sen jälkeen pyytäneet? Kun tässä oon miettiny että pitäskös toi maksaa ja pitäskö luottokortti kuolettaa?


      • Huijattuu
        Kusetusta ehkä kirjoitti:

        No mulle kävi samalla tavalla kuin sulle, että 14 päivän jälkeen tuli päälle 100 euron lasku (119,70€). Maksoitko sä sen ja eivätkö enää rahaa sen jälkeen pyytäneet? Kun tässä oon miettiny että pitäskös toi maksaa ja pitäskö luottokortti kuolettaa?

        Mulla sama homma. Vit*u, että voin olla typerä. Maksoin sen 14 päivää 1,99 ja nyt uhkailevat karhuta tuon 119,70 jostain premium-jäsenyydestä, mihin en tietääkseni ole suostunut. Tajusin muutamassa tunnissa, että saitin muijat on täysiä feikkejä, enkä ole kuukausiin siellä pyöriny. Apua, voiko tuo firma oikeasti karhuta mun rahat, mitä teen. Mihin tahoon voin olla yhteydessä?


    • puhdas

      Nimen voi keksiä, mutta oikea nimi rekisteröityessä täytyy laittaa ja onkos ollut sukupuolitauteja joskus.ONKO OLLUT, minulla ei ole ollut, eikä laskuja ole tullut yhtään.Maksullinen palvelu on lisäpalvelu ja sekin on oma valinta.Niistä vastakkisen sukupuolen asioista ei saa juoruilla lisenssisopimuksen ja rekisteröitymis sopimksen mukaan.Lukekaa se käyttäjälisenssi ja säänöt ennen rkisteröitymistä.

    • 234632

      Samaa olen miettinyt. Feikiltä vaikuttaa. Täytin ilmaisen profiilin ja pistin profiilini tekstiosaan sähköpostini silleen salakielellä "osooote miuku keemail piste kom. Tekstiä ei ainakaan vielä ole hylätty. Ei taida Itävällan tarkitusrobotti osata "suamea". :D Katsotaan miten käy. Ei oo kyllä hirveesti odotuksia. Voin sit raportoida tänne. :)

    • 234611

      Luulen että on ihan feikkiä koko sivusto. Pari viikkoa katselin viestejä ja kaikki tulee nimimerkeiltä tyyliin "nimi_kaunis_XX" eli nimen perässä on joku adjektiivi tuo XX on joku satunnainen numero. En aktivoisi tuonne minkäänlaista maksullista tiliä.

    • dadadad

      ulkmoaalaiskieltä ja nikitki muita kuin suomalaisii

    • kokeilun ja tilasin ja kattelin profiileja jotka näky ilmaisversiossa.
      maksun jälkeen kokeilin kattoo samoja profiileja ja kaikki olivat jo poistettu.
      tuskin on montaa todellista ilmoitusta...
      ainakaan yhen päivän kokeilun perusteells

    • partajaakko

      http://sinunsexpartner.tumblr.com

      Tämän kautta rekisteröityessä saa ilmaisia "coineja", niiden avulla saa jotain tuolla aikaiseksikin, eikä tarvitse katsella "bottien" lähettämiä filrttejä!

    • varoitus

      samaa koplaa kuin flirtfair eli täyttä huijausta!

    • hullu3

      Mikä ois sitten luotettava suomalainen sivusto mistä hakea panoseuraa?

      • 4+15

        iskuri.net

        tosin panoseuraa ei voi luotettavasti netistä hakea yhdeltäkään sivulta :P


      • Ei mistään

        Kaikilla sivustoilla 99,9% on miehiä.


      • illuheikki

        Seksitreffit.fi ihan luotettava sivusto.


    • Huuha

      Täysin huuhaa sivusto. Viesti tulee kun olet klikannut kuvaa ja siihen loppuu.

      • anon111

        Täysi huijaussivosto älkää missään tapauksessa antako luottokorttinumeroa kyseiselle sivustolle. Naisilta tulee pilvinpimein viestejä joka kyseisen sivuston botti kirjoittaa ja sitten pitäisi maksaa ja ostaa kk/jäsenyys että pääsisit edes lukemaan näitä viestejä


    • Huole57345

      Maksoin luotolla ton 2vkkon kokeilun 1,99 ja sitten nyt ottivat 119€ tililtä kysymättä miten saan rahani takaisin??

    • huijausta

      Huijausta.

    • Näin_se_menee

      Joka sivustolla 95% on miehiä ja loput maksullisia naisia.

    • huhhuhuhuh

      Testasin 2vkon 1,99€ kokeilua ja tapasin sieltä 3 naista, 18v-48v, 1 oli todellakin täysin erinäköinen eli se keskimmäinen eli nainen 30v, mutta 18v tyttö ja 48v olivat oikeilla kuvilla ja halusi vain seksiä ja sehän kävi minulle, se 30v naisen kanssa kävin keskustassa coffeehousessa jyväskylässä kahvilla ja sen jälkeen ei onneksi nähty enää. Nämä 2 muuta olivat kihloissa ja haki vain panoseuraa. En ollut tuolla kun 2vkoa kun siellä ei ole oikeestaan paljoo koskaan ketään, lähinnä perjantaina illalla siellä on porukkaa kun naiset ovat jo siinävaiheessa humalassa.

    • soooo

      Minä kanssa kokeilumielessä sekosin sivustoon. Sitten aloin lukea kokemuksia ja ohhoh miten vaaralliselta kuullostaa. Onneksi en rekisteröitynyt omalla nimellä, annoin väärän kaupungin yms :D hälytyskellot raksutti sen verran. Nyt on kortti kuoletettu . Melkoista sontaa mutta no , virheet opettavat . Painun salille vuodeksi ja sitten baariin , siinä on sexpartneria :D

    • jugizz22

      Kuinka tuon tilin pystys poistaa?

    • pettynyt34

      Joo huijausta nää kaikki sivustot, sexpartner.fi, panotreffit.com, flirfair.fi, wamli.net. Älkää ihmeessä antako luottokortti tietoja kyseisille sivustoille, muuten maksatte itsenne kipeäksi. Mulle kävi niin, jouduin sulkemaan luottokorttini. Nyt rupes ihmetyttää iskuri.net sivustokin. Lähetin naiselle viestiä, sieltä tuli viesti takasin päivän päästä. Siinä viestissä oli linkki, minkä kautta saisin kyseiseen naiseen yhteyden.....ja arvaatkapa mikä sivusto sieltä aukesi, sexpartner.fi:)..Tähän loppu mun nettideittailu. Eiköhän noi baarit ole vielä ihan hyviä isku mestoja!!

    • PiipittäväPulu

      Te jotka laitoitte luottokortin tiedot sexpartner sivustolla KUINKA VITÚN ÄÄLIÖITÄ OLETTE aikuset miehet nyt maksatte itsenne kipeäksi IHAN OIKEIN TEILLE JOS NOIN TYHMÄ ON !!!!!!!

    • sinuakusetetaan

      Löysin netistä useita samankaltaisia sivustoja. Näille yhteistä on yksinäisten miesten täydellinen huijaaminen. Mies houkutellaan ensin sivustolle. Esim. joku nainen ilmoitti suomi24-sivuston treffeillä että hänellä on kuvia siellä. Sivustolla on useita isorintaisia kauniita naisia. Tai siis kuvat ovat todellakin feikkejä. Heille voi kirjoitella jos maksaa. He voivat jotain vastata takaisin, mutta treffeille heidän kanssaan et voi päästä koska heitä ei oikeasti ole olemassakaan. Jotkut yksinäiset miehet tuhlaavat tällaiseen rahojaan. Heiltä voi mennä jopa satoja tai tuhansia euroja pelkkään kusetukseen. Lainsäädännöllä pitäisi puuttua tällaiseen touhuun. Muuten tämä kusetus lisääntyy. Tässä ois poliitikoille jotain miettimisen aihetta. Lukiskohan heistä edes joku tämän.

      • Huijaussivustoista

        Luin tämän. Tiedätkö huijauspalstoja? Onko sellainen kuin Twoo? Tällä palstalla oli joku linkittänyt listan, joissa oli listattuna huijaussivustoja, jotka ovat samankaltaisia. En löydä sitä enää.


    • Anonyymi

      Täytyypä sanoa että on täällä joku provo heilunut. Miten olet jaksanut kirjoittaa noin monta sekavaa viestiä? Itse olen ollut Sexpartneriin ihan tyytyväinen. Naiset pääsevät sinne ilmaiseksi, niin onhan niitä. Naurettava ajatellakin että robotit siellä heiluisi. Tai no, voihan siellä olla joku ei-niin-vakavasti liikenteessä, mutta mun saldo 2kk sisällä tämä: 20vuotiaita tyttöjä kolme pantu, 40-vuotiaita naisia neljä pantu. Eivät ole mitään ruusuja mutta eivät nyt perunankukkiakaan. Eivät vaan halua hakea seksiseuraa ravintolasta. Suosittelen kyllä. En tiedä kilpailevat palvelutko täällä p..kaa auhaa...

      • Anonyymi

        Tuota sexpartneria testanneena olen huomaavinani, että ensimmäinen kontakti tulee minuutin sisällä kolmella viestillä houkutellen vastaamaan.
        Samoin kaikki kontaktit, jotka tulevat siellä pyrkivät vain ylläpitämään keskustelua nimenomaan sivustolla, jotta käyttäjät ostavat kolikoita/sopimksen keskustellakseen.
        Yritykset ohjata keskustelua muulle "ilmaiselle" foorumille tyrmätään kommentein, että tämä on hyvä jatketaan täällä.
        Joten jos keskustelijat eivät ole botteja, niin ainakin oman tienestinsä keskustelun ylläpidosta saavia.
        Esittelytekstien rakenteet toistavat itseään samoin kuin rekisteröidyt nimet, joten uskoisin yhden henkilön hallinnoivan useampaa tiliä.
        Ei kannata laittaa rahojaan moiseen.


    • Anonyymi

      Olen nyt kokeillut sitä 2 päivää ja olen samaa mieltä sivustosta.
      Ei vastauksia viesteihin keltään. Epäilen sivustoa täysin feikiksi.
      Kusetusta taitaa olla ja pahasti.

      • Anonyymi

        Ootko saanut laskuja tai muita?


    • Anonyymi

      Kusetus haisee

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe