Häiden jälkeenkö vasta?

Odotettu onni

Onko ketään toista joka haluaa ehdottomasti säästää itsensä ja kaverin elikkä seksi vasta hääyönä? Myönnän että olen tosi vanhanaikainen mutta se on minsuta ainut oikea tapa!

8

563

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • WhiteFlower

      Itse kannatan omalla tavallani samaa. Mutta en halua mennä välttämättä naimisiin.. Jokin muu riittää, jokin yhteinen aito romanttinen hetki kun ihan kaksistaan vannotaan ikuista rakkautta ja, että aina yritetään pitää yhdessä suhdetta yllä. Mielellään myös ostettaisiin sormukset tai jokin muu koru mikä symboloi ikuista liittoa. Minulle yhteenmuutto on jo myös ikään kuin naimisiinmenoa. Ilman jotain hyvin pysyvää en voisi varmaan ikinä harrastaa seksiä kenenkään miehen kanssa!

      • Pauria

        Haluan rohkaista niitä jotka ovat neitsyitä, säilyttämään sen häihin saakka!

        Itte suren sitä, ettei meillä ollut mitään "oikeaa" hääyötä. Että kaikki oli jo nähty, tärkeimmät ihmeet koettu, ei ollut polttavaa jännitystä ja tulenhehkuista kaipausta juhlan päättymiseen ja kahden jäämiseen. Ei edes sitä jännitystä, onko seksi erilaista vesisängyssä, koska oltiin - niistä hyvistä päätöksistä huolimatta - ehditty korkata aviovuodekin ennen aikojaan.

        Olen oikeasti kadehtinut niin monet kerrat niitä ystäviä, jotka muistaa seurusteluajan ihanana, joille hääyö on ollut oikeasti uusi, ikimuistoinen kokemus, joilla on ollut rauha tutkia ja ihastella toisen alastoman vartalon kauneutta, tutustua ja opetella yhdessä kaikki se, mitä itse ajautui tekemään kiireessä ja alituisessa häiriön pelossa.

        Se surettaa, vaikka tiedänkin että mulle se hääyö olis ollut kamala pettymyksen ja hämmennyksen aihe, koska varsinainen yhdyntä ei olis onnistunu liian vahvan immenkalvoni vuoksi.

        Ensimmäiset viikot olis ollu itkua, kipua, ehkä jopa häpeääkin minulle ja epäonnistumisen tunnetta meille molemmille: eikö me vaan osata?

        Mullahan siis kalvo repesi vasta n. 3kk ensimmäisen yhdyntäyrityksen jälkeen - vaikka yritystä totisesti oli siinä välilläkin... :-)

        Joten vaikka järki sanoo, että eiköhän meillä ollut mukavampi hääyö näin, että voitiin iloisesti tarttua häissä huumorilla heitettyyn saunomiskutsuun ja vasta yöllä asettua nauttimaan avioseksistä, kuin että se kuukausien latautunut odotus olis päättynyt pettymykseen ja itkuun - siltikin se surettaa.


    • ei vanhanaik.morsu

      Ei kiitos. Mielummin pientä harjoittelua ennen ja hääyönä jos jaksaa-kunnon kierros.

    • Mikäs siinä jos haluaa säästää itsensä avio-vuoteeseen. Tyylit on jokaisella omat ja siinä kellään mitään sanomista ole. Tosin naiset varokoon inflaatiota jos liian kauas odotellaan :)

    • fersh

      Mikäs siinä jos tahtoo säästää itseään, mutta tuolloin on parempi olla eroamatta jos "seksi ei toimi".
      Toisin sanoen seksi osoittautuu useimmiten sen verran oleelliseksi osaksi parisuhdetta että yhteisymmärrys sen saralla on meistä useimpien parasta selvittää ennen loppuiän sitoutumista. Neitsyyden säilyttäminen aviovuoteeseen johtuu useimmiten uskonnollisista syistä, joten jos et ole uskonnollinen, käytä järkeäsi ja tutkaile ihmeessä yhteensopivuutenne tasoa myös tässä fyysisessä, silti parhaimmillaan hyvin kauniissa yhdessäolon muodossa.

    • Sannnnnnni

      Kukin tyylillään. Omasta mielestäni odottaminen keksittiin aikana jolloin aikuistuttiin varhain, mentiin töihin varhain, ja perustettiin perhe varhain. Kyllähän sitä 18-kesäiseksi saakka malttaa odottaa (varsinkin kun seksistä siihen aikaan seurasi usein lapsia joita jonkun piti elättääkin).

      Nyt kun pitää kouluttautua pitkään ja nuoruus venyy, perheen perustaminen jää helposti vuosikymmen myöhemmäksi -eikä ole järkevää odottaa 28-vuotiaaksi, eikä siihen varmaan moni pystyisikään. Plus varokeinoja noudattaen seksistä ei ole sen kummempia seurauksia kuin ehkä sydänsuruja. Plus markkinoilla on paljon enemmän tarjontaa kuin siihen aikaan kun otettiin joku saman kylän sopivan ikäinen, ja avioliitolle asetetaan enemmän vaatimuksia, joten asiaa pitää harkita paljon tarkemmin; kyllähän sitä kahden kuukauden kihlauksen malttaa odottaa, mutta miten kahden vuoden?

      Mielestäni käytäntö joka aikanaan oli järkevä ja käytännöllinen on nyt olosuhteiden muututtua kaikkea muuta. Mutta tietysti nämä kuuluvat asioihin joissa jokainen tekee niinkuin itse hyväksi näkee =)

    • 34 v mies

      Minä en kannata samaa missään nimessä. Mieti nyt että menet naimisiin toisen ihmisen kanssa ja hän voi olla vaikka millainen frigidi tai oikeasti ihan kamala sängyssä.

    • JEEEES

      Oikein hyvä malli. Tutustut toisen persoonaan ja kykyyn sitoutua. Opit tunteen arvot, ajatukset ,huumorin ja huomaavaisuuden. Kun osaa odottaa osaa otta myös huomioon toisen ja toimiin epäitsekkäästi, mikä on onnellise suhteen ja seksielämän toimivuuden kannalta tarpeellisia ominaisuuksia. ei olisi tullu mielenkää kaikkien yrittäjien matkaan lähteä. Laatunainen ja laatumies voipi vaatia laatua:). Seksin säästäminen sille oikealle avioliitossa on mitä suurinta KUNNIOITUSTA toista kohtaan. Kaikista muista sun lahjoista (hyvä koki, huumori, jne.) voi nauttia kaikki kaveritkin mutta seksikokemukset jaetaamn ja nautiaan vaan aviopuolison kans. Ei tauti pelkoja , ei vanhoja traumoja omia tai toisen exkumppanien vaivaavia mielikuvia tai muua häiriköintiä. USkollisuus on SEksiKÄSTÄ ja seksi todella toista tasoa kun irtopanoissa, jotka lähinnä limakalvojen lätinää, vailla korkeampia yhteyden kokemuksia.SUOSITTELEN. Monet seksikokemukset todisetusti aiheuttaa mielenterveysongelmia, itsetunto-ongelmaa ja masennusta. Vasinki nuorille on hullua markkinoida itseä rikkovaa tapaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4336
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2209
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1724
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1468
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1400
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1195
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe