Oikeuslaitoskiusaaminen

Käräjäkiusattu!

OIKEUSLAITOSKIUSAAMINEN

Osa 1


Tämän yhteiskuntasektorin laittomuus on näytetty. Suomi johtaa kultamitalisijalla siinä, mitä langettavia tuomioita on Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antanut. Jopa Pohjoismaissa Suomi on saanut seitsenkertaisen määrän tuomioita. Oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin rikkomisista.

Nämä tapaukset sisältävät aina kiusaamisen aspektin. Niissä on oikeuslaitoksen valtakoneistossa jauhettavana yleensä ihminen. Altavastaajan asemaan saatettu. Laittomin menettelyin. Prosessien pitkitystä, vääriä tuomioita. Juttujen hyllytystä ja kansalaisen myllytystä...

Tämän lajin kiusaamiskoneisto on erityisen tuttu tämän blogin pitäjälle! Aivan liian paljon kiusaamisen luonteisia laittomuuksia, yhden ihmisen kestettäväksi. Alkaen lähes 20 vuotta sitten. Ja miksi? Ehkä juuri siksi, että oikeuslaitoksen virallisen ja julkisen fasadin valkeaksi kalkittujen pintamaalien takaa tulisi esille se ”toinen totuus”? Se, että oikeuslaitoksen takapihoilla on järkyttävät kasat oikeusmurhattujen luurankoja. Siellä kituu edelleen iso joukko suomalaisia, joilta likaisella ja rikollisella tuomiovallalla on riistetty oikeussuoja, oikeusturvan alkeetkin!  Vahvat ja varakkaat saavat "oikeutta" -  sitä ei riitä köyhille, kurjille, tavallisille ihmisille?

Kun tuomiovaltaa leimaa kuin muinaisen roomalaisen carnifexin malli (= julkinen pyöveli), ja kun tuomiovaltaa käyttämällä murhataan ihmisen olemassaolon ehdot! - Mitä tästä? Niin, mitä tästä? Oikeusvaltiossa?

Tällä sivulla esimerkkejä. Ne ovat rumia ja rajuja. Eivät sovi herkkätunteisille, eivät viihteen kuluttajille. Kirjoitukset ovat lainmukaisia. Julkinen tuomiovalta on julkisen arvostelun alaista. Jos joku ottaa herneitä nenäänsä, voi mennä peilin eteen ja katsoa laittomuuden facea? Mäntysuopa ei auta. Ei auta kloorikaan. Ei auta pintapesu. Ja kaikkein vähiten auttaa, jos aikoo teipata valheen laastareita laittoman olemuksensa suojaksi.

Tällä sivulla kaikki laastarit revitään pois. Keisarilla ei ole uusia vaatteita, se on alastomana kaiken kansan arvioitavana. Kansa ei tarvitse rikollista tuomiovallan käyttöä. Kansa maksaa lainmukaisesta tuomiovallan käytöstä. Ne tuomarit jotka myyvät tuomarinvaltansa ”hernerokasta”, ottavat lahjuksia, tekevät tuomioita rahasta, hyvä-veli-verkoston iloksi, sellaiset tuomarit on julkisesti tuomiolle saatettava.  Ja jos joku menee itseensä, tekee jopa parannuksen - hyvä!  Mutta seuraamuksia on kannettava. Mitä kylvää, sitä niittää!
______________________________________________________________

(jatku, osa 2)

56

552

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Käräjäkiusattu

      Osa 2 - käräjäkiusaaminen

      Rikollista tuomiovallan käyttöä

      Kaikki kirjalliset näytöt, dokumentit, todisteet kertovat karua faktaa: Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa muhii tuomiovallan mafia-syndrooma. Casea...

      1. Käräjätuomari Minna Vuolinko ryhtyi kuin muinaisen roomalaisen carnifexin kaapuun, ja teki laittomat kansliaratkaisut 15.6.2012 (5788 ja 5790) jutuissa jotka vailla käsittelyä. Ratkaisujen perusteena olivat Vuolingon jatketut valheväittämät kantajasta. Oikeutta oikeudenmukaiseen prosessiin rikottiin myös ihmis-ja perusoikeuksien 21 § tasolla.

      2. Turun HO kumosi 31.12.2012 tekemissään tuomioissa 2726, 2727. Ratkaisukollegion (4) päätös oli yksimielinen, peruste: ”Käräjäoikeudella ei ole ollut aihetta jättää asian käsittelyä sillensä mainitsemallaan perusteella.” Jutut määrättiin takaisin käräjäoikeudelle, käsiteltäviksi! ( Kahden vuoden tuottamuksellinen pitkitys!)

      3.  Valheisiin ryhtynyt kt. Vuolinko ei voinut jatkaa, tilalle tuli käräjätuomari Jari  Kirmo. Järkyttävää, mutta todistettavaa totta: Hän syyllistyi tekoon, jossa näkyy väärennysrikoksen tunnusmerkistö. Hän ryhtyi 1.11.2013 valmisteluistunnossa tallennetun pöytäkirjan (jälkikäteen) tehtyyn väärentämiseen, muuttamiseen, manipulointiin ja (kantajan) relevanttien seikkojen ja argumenttien täydelliseen sensurointiin! Vastaajien (KELA, Hämeenlinnan Erityisasuntosäätiö) lausumat oli jätetty... Kirmon väärennys-pöytäkirja on sellainen, ettei siitä tunnista istuntoa pidetynkään! Väärennys sisältää valheita, jotka voidaan (kirjallisin dokumentein) valheiksi osoittaa. Puolueellisuus vastaajia koskien suorastaan haisee, kattavasti! Ennakkopäätös, asenne.

      4. Kantaja vaati perustellusti Kirmoa jääväämään itsensä. Kun käräjäoikeuden laamanni kuolla kupsahti 26.11.2013, esteellisyysasiaa määrättiin käsittelemään kt. Pirjo Pohjalainen. Pohjalainen toisti kuin papukaija Kirmon valheita. Tuli jatkettua näyttöä tuomareiden järkyttävästä epärehellisyydestä! ( Laamannista tuskin olisi apua ollutkaan? Hän ei pannut tikkua ristiin keväällä 2012, kun kantaja teki esteellisyysväitteen, pyysi puuttumaan kt. Vuolingon epärehellisyyteen.) Laamannin suosiolla rikolliset menettelyt saivat rauhassa kasvaa kuin paise! Ja, Vuolinko ryhtyi pyövelin tekoon 15.6.2012.


      5. Nyt. Kantaja voitti valituksensa Vakuutusoikeudessa 28.11.2013, Dnro 3900/2012/3942. Em. lainvoimainen päätös velvoittaa Kelaa suorittamaan v. 2009-2010 laiminlyödyn sairauspäivärahan (272 päivää). Kelassa jatkuu rikollinen hanke: se ei piittaa Vakuutusoikeuden velvoitteesta, ei aio täytäntöönpanna sitä! Joten vahinkotuottamus on sinetöity, juttu jatkuu vahingonkorvausasiana.

       Kantaja ei kuitenkaan ole suostumassa enempää Kelan kiusaamis-koneiston koekaniiniksi, jota jo viisi vuotta jatkunut! Kantaja pitää kiinni siitä perusoikeudesta, että juttua käsittelevä tuomari täyttää lainmukaiset kriteerit. Tuomarin vala? Väärennysrikoksen tunnusmerkistön ja jatketun valehtelun näytöt ovat ehdoton este Jari Kirmon toimia asiassa. Silti hän raukkaparka koettaa vielä onneaan...

      Laillisuusvalvonta on hampaatonta!

      Kun kaikki tietävät, että laillisuusvalvonta (OVK ja EOA) ovat jo vuosikymmeniä olleet virkavirheiden ja -rikosten ”suojelustoimistoja” tämä hedelmä siitä seuraa! On julkisesti sanottava, että Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa muhii oikeusvallan mafioso! Näytöt ovat puistattavat.

      Juttujen L 12/ 13098 ja L 12/13099 kantaja, mlh
      LÄHTEET:  kattava lähdeaineisto
       

      http://kiusaamiskoneisto.vuodatus.net/


      http://kiusaamiskoneisto.vuodatus.net/sivut/kolmikeppikiusaaminen


      http://kiusaamiskoneisto.vuodatus.net/sivut/karajakiusaaminen

      • Onnibonni1

        Ihan kiinnostuksesta, miten asia siirtyi käräjäoikeudesta vakuutusoikeuteen? Normaalistihan käräjäoikeudesta valitetaan hovioikeuteen, kuten kohdasta 2 käykin ilmi.

        Ettei olisi kahdesta (tai useammasta) eri jutusta kyse?


      • KelanHäviöHäpeä
        Onnibonni1 kirjoitti:

        Ihan kiinnostuksesta, miten asia siirtyi käräjäoikeudesta vakuutusoikeuteen? Normaalistihan käräjäoikeudesta valitetaan hovioikeuteen, kuten kohdasta 2 käykin ilmi.

        Ettei olisi kahdesta (tai useammasta) eri jutusta kyse?

        Onnibonni-tietämättömälle?

        Pitkääkö sinulel ressulle vääntää mallia rautalangasta? Lakia ja menettelyitä?

        Mutta toiset sen ansaitsevat...

        Kelan päätösten muutoksenhakulinja on tämä:

        A) Sosiaaliturvan muutoksenhaku... sitten
        B) Vakuutusoikeus.

        Vakuutusoikeus on viimeinen tässä hallinnollisten päätösten asiassa, mm. sairauspäiväraha-asioiossa. Vakuutusoikeuden päätös on lainvoimainen heti kun päätös on tehty. Vastaa siis etuusasioissa KKO:n lainvoimaista päätöstä.

        Tämä siis hallintopäätösten taso.

        Sitten käräjätaso?

        Kun mm. Kelan päätöksistä on tämä muutoksenhaku A-B käyty, ja Vakuutusoikeus on antanut päätöksen, niin mitä siitä?

        Kun päätöksestä ei voi valittaa ( ei edes KELA!) ja se on täytäntöönpanokelpoinen, niin....

        Seuraava oikeussuojan hakemisen paikka on lainmukaisesti toimivaltainen tuomioistuin. Vahingonkorvauslaki edellyttää,että valtion, kunnan tai julkisahallinnon päätöksen johdosta kansalainen hakee oikeussuojaa ns. muutoksenhaun kautta, ja sen perästä
        - ellei oikeutta saa, asia on vahingonkorvausasia tuomioistuimessa.

        Nyt? Kela on ollut haastettuna tästä sairauspäiväraha-vahingosta jo käräjäoikeudessa. Mutta Vahingonkorvauslain säädösten mukaan on pitänyt odottaa tätä muutoksenhaun tulosta. Nyt se on. Vakuutusoikeuden langettava ja velvoittava päätös Kelalle!

        Kun (tällä hetellä) on sellainen ääni kellossa Kelassa , että se viis veisaa siis lainvoimaisesta Vakuutusoikeuden päätöksestä ( ajatelkaa mitä mielivaltaa!!)

        Niin asia on KYPSÄ käsiteltäväksi käräjillä. Eikä siitä enää kiistellä.
        Tuomioistuimella ( KäO) ei ole mitään legitiimiä kompetenssia KUMOTA Vakuuutusoikeuden päätöstä. Se on (profaanisti sanoen) selvää pässinlihaa, Kelan menoksi... (Ja on jo aikakin sanoo kansa!!)

        Ajatelkaa tätä farssia? Kun tuomioistumelta saadaan määräys Vakuutusoikeuden lainvoimaisen päätöksen täytäntöönpanosta, ja ellei Kela sitä noudata, niin mitä?

        On valtakunna uutislööppi tämä: Edunsaaja joutui hakemaan Kelan maksuja ulosottossa!!! Näin se lainmukaisesti menee:
        - 1) Tuomio, 2) täytäntöönpano (joko vapaaehtoisesti, taikka täytäntöönpanoviranomaisen (UO) kautta...

        Aikookohan KELA tapella tähän asti. Nähtäväksi jää?

        Mutta Kelan tunnettu mielivalta ja hallinnollinen "pimeys" voi johtaa näin naurettavaan häpeään, ha häviön kuoppaan!

        Kelan legaali valta näet ei riitä kumoamaan Vakuutusoikeuden lainvoimaisen päätöksen asiaa. Sen oikeusvoima on tässä tapauksessa valittajan etu ja voitto...

        No, Kela kipristelköön ja kiukutelkoon. Julkista naurua se on nyt tilaamassa!!


    • Onnibonni1

      Minä tajuan että toimeentuloturva-asiat menevät vakuutusoikeuteen. Mutta en sitä, miten joku asia voi ensin käydä käräjäoikeudessa ja sitten siirtyä sieltä vakuutusoikeuteen.

      Nyt kun luin asian tarkemmin läpi, kyse on ilmeisesti siitä, että vakuutusoikeuden päätös on yksi asia, ja sitten olet vaatinut tavallisissa tuomioistuimissa vahingkorvausta Kelalta koska se ei ole hoitanut asioitaan ajoissa. Olenko ymmärtänyt oikein.

      Voitko lyhyesti myös kertoa mitä sitten ulosottomies on tehnyt, kun veit vakuutusoikeuden päätöksen sinne? Olettaen siis että Kela ei ole maksanut vakuutusoikeuden päätöksessä mainittua summaa.

      • Kela-hölmölä

        Onninbonnille...

        Ole hyvä ja lue uudelleen viesti KelanHäviö.. niin osaat itse vastata.

        Siinä asia on kyllin selvästi esitetty.


        Mutta? sehän olisi jo iltapäiv'älehtien lööppijuttu, että..

        Kansalainen joutui vaatimaan ulosotossa saatavaansa KELASTA!

        Ehkä ne herää hölmölän laittomista touhuista ennen sitä...


      • olisiko näin?
        Kela-hölmölä kirjoitti:

        Onninbonnille...

        Ole hyvä ja lue uudelleen viesti KelanHäviö.. niin osaat itse vastata.

        Siinä asia on kyllin selvästi esitetty.


        Mutta? sehän olisi jo iltapäiv'älehtien lööppijuttu, että..

        Kansalainen joutui vaatimaan ulosotossa saatavaansa KELASTA!

        Ehkä ne herää hölmölän laittomista touhuista ennen sitä...

        Jos KELA ihan oikeasti ei suostu maksamaan vakuutusoikeuden lainvoimaisessa tuomiossa määrättyjä korvauksia (mitä minun on vaikea uskoa), niin kyllä uo saa ne KELALTAkin perittyä. Mutta onkohan niin, ettei "käräjäkiusattu MLHie" tyydykään vakuutusoikeuden ratkaisun mukaisiin summiin vaan vaatii käriksessä lisäkorvauksia kärsimistään vääryyksistä tai "vääryyksistä". Ja se on tietysti ihan toinen asia eikä tuollaisia korvauksia kovin herkästi jaella (ks. vahingonkorvauslaki, viranomaisen ja virkamiehen korvausvastruu).


      • Carnifexia?
        olisiko näin? kirjoitti:

        Jos KELA ihan oikeasti ei suostu maksamaan vakuutusoikeuden lainvoimaisessa tuomiossa määrättyjä korvauksia (mitä minun on vaikea uskoa), niin kyllä uo saa ne KELALTAkin perittyä. Mutta onkohan niin, ettei "käräjäkiusattu MLHie" tyydykään vakuutusoikeuden ratkaisun mukaisiin summiin vaan vaatii käriksessä lisäkorvauksia kärsimistään vääryyksistä tai "vääryyksistä". Ja se on tietysti ihan toinen asia eikä tuollaisia korvauksia kovin herkästi jaella (ks. vahingonkorvauslaki, viranomaisen ja virkamiehen korvausvastruu).

        Vastausta...

        Kelan tuottamukset ovat pitkät ja raskaat, alkaen tammikuusta 2009.
        Tässä jutussa.

        KolkiKeppiKiusattu mlhie on Suomen oikeusvaltion (?) lakien mukaan oikeutettu

        1) saamaan Kelan laiminlyömän sv-päivärahan v. 2009-2010, Vakuutusoikeuden lainvoimaisen ratkaisun mukaan...
        2) on oikeutettu samaan ihan normaalin tavan mukaan korkolain mukaisen viivästyskoron, alkaen elokuusta 2009...

        3) Tuomiostuin (laillinen) on velvollinen tuomitsemaan viivästyskorot, koska Vakuutusoikeuden päätös sanoo: Oli oikeus SvL 8:4 § mukaisesti sairauspäivärahaan - 1.7.2009 alkaen..

        4) Älkää saivartelivat edes kuvitelko, että tällaisessa Kelan (rikollisessa!) menettelyputkessa normaali kansalainen jotenkin "tyytyisi" jonhonkin murusiin?

        5) Korvauksia tuomitaan, niitä ei "jaella". Näytöt Kelan jatketuista virheistä, tuottamuksista, vääristä päätöksistä, menettelyistä ettei MITÄÄN päätöstä tehty 1.10.2009 (= rikoslain 40.luvun virkavelvollisuuden tuottamuksellinen laiminlyönti: Toni Juselius, Hämeenlinnan Kelan toimistonjohtaja...)

        6) Se nyt vain on niin, että TÄMÄ juttu on paha juttu. Kuin pilottitapaus, joka on nouseva kaiken kansan katseluun...

        7) Kela maksaa. Suostumisesta ei ole kyse.

        KELA maksaa. Tässä tapauksessa. Kaikki. Korkoineen.

        Niin on päätetty,. ja Kelan on taivuttava Oikeuden edessä...

        Kansalainen, joka on viisi vuotta ollut KolmiKeppiKiusattu

        1. keppi työnantaja Hämeenlinnan erityisasuntosäätiö... = Loppupalkka edelleen maksamatta.. eräpäivä 31.8.2009.
        2. Keppi Kela, vääriä laittomia menettelyitä tammikuusta 2009 lukien..
        ja
        3. keppi Kanta-Hämeen käräjäoikeus... rikollisia menettelyitä


        - ei tämä kansalainen ole mikään simputettava noviisi? Älkää edes kuvitelko?

        Ja kun moni näyttää toivovan, että tämä kansalainen ei oikeutta lopulta saisi, olette paholaisen palvelusporukkaaa.

        Hyvä ja moraalinen ihminen osaa toivoa oikeutta sorretuille!


      • olisiko näin?
        Carnifexia? kirjoitti:

        Vastausta...

        Kelan tuottamukset ovat pitkät ja raskaat, alkaen tammikuusta 2009.
        Tässä jutussa.

        KolkiKeppiKiusattu mlhie on Suomen oikeusvaltion (?) lakien mukaan oikeutettu

        1) saamaan Kelan laiminlyömän sv-päivärahan v. 2009-2010, Vakuutusoikeuden lainvoimaisen ratkaisun mukaan...
        2) on oikeutettu samaan ihan normaalin tavan mukaan korkolain mukaisen viivästyskoron, alkaen elokuusta 2009...

        3) Tuomiostuin (laillinen) on velvollinen tuomitsemaan viivästyskorot, koska Vakuutusoikeuden päätös sanoo: Oli oikeus SvL 8:4 § mukaisesti sairauspäivärahaan - 1.7.2009 alkaen..

        4) Älkää saivartelivat edes kuvitelko, että tällaisessa Kelan (rikollisessa!) menettelyputkessa normaali kansalainen jotenkin "tyytyisi" jonhonkin murusiin?

        5) Korvauksia tuomitaan, niitä ei "jaella". Näytöt Kelan jatketuista virheistä, tuottamuksista, vääristä päätöksistä, menettelyistä ettei MITÄÄN päätöstä tehty 1.10.2009 (= rikoslain 40.luvun virkavelvollisuuden tuottamuksellinen laiminlyönti: Toni Juselius, Hämeenlinnan Kelan toimistonjohtaja...)

        6) Se nyt vain on niin, että TÄMÄ juttu on paha juttu. Kuin pilottitapaus, joka on nouseva kaiken kansan katseluun...

        7) Kela maksaa. Suostumisesta ei ole kyse.

        KELA maksaa. Tässä tapauksessa. Kaikki. Korkoineen.

        Niin on päätetty,. ja Kelan on taivuttava Oikeuden edessä...

        Kansalainen, joka on viisi vuotta ollut KolmiKeppiKiusattu

        1. keppi työnantaja Hämeenlinnan erityisasuntosäätiö... = Loppupalkka edelleen maksamatta.. eräpäivä 31.8.2009.
        2. Keppi Kela, vääriä laittomia menettelyitä tammikuusta 2009 lukien..
        ja
        3. keppi Kanta-Hämeen käräjäoikeus... rikollisia menettelyitä


        - ei tämä kansalainen ole mikään simputettava noviisi? Älkää edes kuvitelko?

        Ja kun moni näyttää toivovan, että tämä kansalainen ei oikeutta lopulta saisi, olette paholaisen palvelusporukkaaa.

        Hyvä ja moraalinen ihminen osaa toivoa oikeutta sorretuille!

        Jospa, MLHie, ihan avoimesti ja rehellisesti (ja lyhyesti) kertoisit, 1) mitä VaO on sinulle tuominnut ja 2) mitä sen päälle vaadit KäO:sta (summineen päivineen), niin voisi jotenkin arvioida, kuinka lähellä maanpintaa jalkasi ovat.


      • KeksiJotain Kivaa!
        olisiko näin? kirjoitti:

        Jospa, MLHie, ihan avoimesti ja rehellisesti (ja lyhyesti) kertoisit, 1) mitä VaO on sinulle tuominnut ja 2) mitä sen päälle vaadit KäO:sta (summineen päivineen), niin voisi jotenkin arvioida, kuinka lähellä maanpintaa jalkasi ovat.

        Olisiko näin? Vastausta...

        Kuule hyvä ihminen, et ole sen veroinen, että sinulle kaikkia kerrottaisiin?

        MLHIe:n jalat ovat ihan maanpintaa lähellä, lakia ja oikeutta.

        Älä kuvittel, että MLHIe olisi niin typerä ja naiivi, että sinulle kertoisi detaljeja?
        Riittää, kun hänen asiansa tietävät ( moraaliset) lainoppineet tietävät.

        MLHIe ei aio sinun pahanilkistä uteliaisuuden himoasi ruokkia...

        Koeta itse palata maan pinnalle typeristä näkemyksistäsi, negatiivisesta asenteestasi MLHIe:a kohtaan. Säälittävä olet.


      • Onnibonni1
        KeksiJotain Kivaa! kirjoitti:

        Olisiko näin? Vastausta...

        Kuule hyvä ihminen, et ole sen veroinen, että sinulle kaikkia kerrottaisiin?

        MLHIe:n jalat ovat ihan maanpintaa lähellä, lakia ja oikeutta.

        Älä kuvittel, että MLHIe olisi niin typerä ja naiivi, että sinulle kertoisi detaljeja?
        Riittää, kun hänen asiansa tietävät ( moraaliset) lainoppineet tietävät.

        MLHIe ei aio sinun pahanilkistä uteliaisuuden himoasi ruokkia...

        Koeta itse palata maan pinnalle typeristä näkemyksistäsi, negatiivisesta asenteestasi MLHIe:a kohtaan. Säälittävä olet.

        Mutta jos MLH ei halua kertoa näitä asioita, miksi hän sitten on aloittanut 5 (tai enemmän) keskusteluketjua?

        Hän kyllä osaa valittaa ja kertoa pitkiä vuodatuksia siitä, miten hänen oikeuksia on rikottu. Mutta jos häneltä kysyy yksityiskohtia jotka ehkä eivät ole hänelle niin mieluisia, eli niistä asioista joista hän on ehkä väärässä, niin sitten syytellään kysyjää pahaksi.

        MLH:llä on selvästi aivan virheellinen mielikuva omasta ja oman juttunsa tärkeydestä. Tuomioistuimissa tehdään satoja tuomioita ja päätöksiä päivittäin. Joskus yksi puoli voittaa, joskus toinen. Vakuutusoikeushan on nimeenomaan olemassa sen takia, että Kela voisi joskus hävitä siellä. Ei tämä mikään maailmaa järkyttävä piloottitapaus ole.


      • Lue Aku Ankkaa!
        Onnibonni1 kirjoitti:

        Mutta jos MLH ei halua kertoa näitä asioita, miksi hän sitten on aloittanut 5 (tai enemmän) keskusteluketjua?

        Hän kyllä osaa valittaa ja kertoa pitkiä vuodatuksia siitä, miten hänen oikeuksia on rikottu. Mutta jos häneltä kysyy yksityiskohtia jotka ehkä eivät ole hänelle niin mieluisia, eli niistä asioista joista hän on ehkä väärässä, niin sitten syytellään kysyjää pahaksi.

        MLH:llä on selvästi aivan virheellinen mielikuva omasta ja oman juttunsa tärkeydestä. Tuomioistuimissa tehdään satoja tuomioita ja päätöksiä päivittäin. Joskus yksi puoli voittaa, joskus toinen. Vakuutusoikeushan on nimeenomaan olemassa sen takia, että Kela voisi joskus hävitä siellä. Ei tämä mikään maailmaa järkyttävä piloottitapaus ole.

        Onninbonnille

        Miksi täällä jauhat, kun et näytä olevan perillä edes oikeudenkäynnin perusasioista? Kyselet kuin infantiili läksynsä laiminlyönyt, asioita, jotka jokaisen kansalaisen tulee jo peruskoulussa oppia!

        Mikä tämän palstan otsikko on? Unohtuiko?

        Onninbonnin seuraava väite on pahanilkistä perätöntä väitettä:
        "MLH:llä on selvästi aivan virheellinen mielikuva omasta ja oman juttunsa tärkeydestä. "

        MLHie:lla on täysin realistinen ja asianmukainen ja suhteellisuustajun tasolla oleva fakta-aineisto asioissaan. Ei mitään "virheellisiä mielikuvia"!

        Onnibonnilla mielikuvat tempoilevat sinne tänne, hän ei pysy kärryillä...

        Onninbonnin kaltaiselle negatiiviselle trollille ei edes tule vastata. Hän ei näytä normaalia tekstiä ymmärtävän, vaan kysyy uudestaan samoja asioita.

        Mitä keskustelujen aloituksiin tulee, niitä tällä palstalla on lukuisa määrä!
        Joten jos MLHIe on muutaman aloituksen tehnyt, niin mikä ihmeen seunsuurimies tämä onninbonni on?

        Ole hyvä ja mene muihin kesksusteluihinkin heittämään sensuuri-palokuntaisen sammutusvettä! Muuten on se oikeutettu johtopäätääöst, että olen jonkun (?) asialla MLH:n laillista sananvapautta syynäämässä...
        :)

        Onninbonille ei enää vastauksia. Toiset osaavat lukea.

        Onninbonnin tyyppisille ei tosiaan kukaan normaali ihminen viitsi enää vastata.

        _______________________________________________________
        Vakuutusoikeuden päätös 28.11.2013 on nimenomaan pilottitapaus, koskien Kelan vastuuta laiminlyönnistä, virkavirheestä. Sellaisen tason päätöstä ei näy.
        Se on sekä sisällöltään, että Kelan rötöstausta huomioiden merkittävä voitto, tavallisen etuudensaajan näkökulmasta.

        Onninbonni tuntuu olevan kateellinen kitupiikki, joka halveksii sitä, että joku kansalainen taistelee, kärsii, odottaa ja sitten voittaa. Hän itse lienee luuserimainen palstasatuilija, joka ei varmaan laittaisi tikkua ristiin?

        Mutta himoitsee Vakuutusoikeudessa Kelan voittaneen kansalaisen sitä saalista, joka voittajalle kuuluu.

        Mutta sitä ei hänen uteliaan himonsa tyydyttämiseksi kerrota. MLHIe ei ole tyhmä. Hän on lähes 20 vuoden ajan antanut näytöt karaistuneesta oikeuskonkarista. Ei sellaisia tyyppejä simputeta.

        Kaikki luotettavat ja positiiviset ihmiset kyllä saavat tietoa...


      • Opiskele ja kertaa
        Lue Aku Ankkaa! kirjoitti:

        Onninbonnille

        Miksi täällä jauhat, kun et näytä olevan perillä edes oikeudenkäynnin perusasioista? Kyselet kuin infantiili läksynsä laiminlyönyt, asioita, jotka jokaisen kansalaisen tulee jo peruskoulussa oppia!

        Mikä tämän palstan otsikko on? Unohtuiko?

        Onninbonnin seuraava väite on pahanilkistä perätöntä väitettä:
        "MLH:llä on selvästi aivan virheellinen mielikuva omasta ja oman juttunsa tärkeydestä. "

        MLHie:lla on täysin realistinen ja asianmukainen ja suhteellisuustajun tasolla oleva fakta-aineisto asioissaan. Ei mitään "virheellisiä mielikuvia"!

        Onnibonnilla mielikuvat tempoilevat sinne tänne, hän ei pysy kärryillä...

        Onninbonnin kaltaiselle negatiiviselle trollille ei edes tule vastata. Hän ei näytä normaalia tekstiä ymmärtävän, vaan kysyy uudestaan samoja asioita.

        Mitä keskustelujen aloituksiin tulee, niitä tällä palstalla on lukuisa määrä!
        Joten jos MLHIe on muutaman aloituksen tehnyt, niin mikä ihmeen seunsuurimies tämä onninbonni on?

        Ole hyvä ja mene muihin kesksusteluihinkin heittämään sensuuri-palokuntaisen sammutusvettä! Muuten on se oikeutettu johtopäätääöst, että olen jonkun (?) asialla MLH:n laillista sananvapautta syynäämässä...
        :)

        Onninbonille ei enää vastauksia. Toiset osaavat lukea.

        Onninbonnin tyyppisille ei tosiaan kukaan normaali ihminen viitsi enää vastata.

        _______________________________________________________
        Vakuutusoikeuden päätös 28.11.2013 on nimenomaan pilottitapaus, koskien Kelan vastuuta laiminlyönnistä, virkavirheestä. Sellaisen tason päätöstä ei näy.
        Se on sekä sisällöltään, että Kelan rötöstausta huomioiden merkittävä voitto, tavallisen etuudensaajan näkökulmasta.

        Onninbonni tuntuu olevan kateellinen kitupiikki, joka halveksii sitä, että joku kansalainen taistelee, kärsii, odottaa ja sitten voittaa. Hän itse lienee luuserimainen palstasatuilija, joka ei varmaan laittaisi tikkua ristiin?

        Mutta himoitsee Vakuutusoikeudessa Kelan voittaneen kansalaisen sitä saalista, joka voittajalle kuuluu.

        Mutta sitä ei hänen uteliaan himonsa tyydyttämiseksi kerrota. MLHIe ei ole tyhmä. Hän on lähes 20 vuoden ajan antanut näytöt karaistuneesta oikeuskonkarista. Ei sellaisia tyyppejä simputeta.

        Kaikki luotettavat ja positiiviset ihmiset kyllä saavat tietoa...

        Tilastoa

        Oikeudenkäynnit
        442 Keskusteluketjua 1 150 viestiä
        ________________________

        Kun Onnibonia häiritsee se, että MLHie on aloittanut täällä muutaman ketjun, niin on syytä katsoa tilastoa.

        442 ketjua. Siitä muutaman ketjun aloitus on noin 1%

        Pitäistkö Onninbonin kerrata myös matematiikkaa, ja äidinkieln ymmärryskokeen lisäksi?


      • olisiko näin?
        Opiskele ja kertaa kirjoitti:

        Tilastoa

        Oikeudenkäynnit
        442 Keskusteluketjua 1 150 viestiä
        ________________________

        Kun Onnibonia häiritsee se, että MLHie on aloittanut täällä muutaman ketjun, niin on syytä katsoa tilastoa.

        442 ketjua. Siitä muutaman ketjun aloitus on noin 1%

        Pitäistkö Onninbonin kerrata myös matematiikkaa, ja äidinkieln ymmärryskokeen lisäksi?

        MLHie jaksaa kyllä tuutin täydeltä solvata (paitsi KELAN virkamiehiä ja KäO:n tuomareita) myös tällä palstalla asiallisia kysymyksiä esittäviä kommentoijia, mutta ei jostain syystä vastaa itse kysymyksiin eikä edes halua/kehtaa kertoa, mistä hänen KäO-jutussaan oikeasti on kysymys.


      • Lopettakaa laiskotte
        olisiko näin? kirjoitti:

        MLHie jaksaa kyllä tuutin täydeltä solvata (paitsi KELAN virkamiehiä ja KäO:n tuomareita) myös tällä palstalla asiallisia kysymyksiä esittäviä kommentoijia, mutta ei jostain syystä vastaa itse kysymyksiin eikä edes halua/kehtaa kertoa, mistä hänen KäO-jutussaan oikeasti on kysymys.

        Lopettakaahan valehtelu!

        Kyllä MLHIe on ihan kattavalla tavalla kirjoittanut
        MISTÄ on ollut kysymys v. 2009 lukien!

        Laiskuuttanne ette vain ole lukeneet! Nyt kertausläksylle.... ja pulinat pois!
        Valheillanne oli lyhyet jäljet...

        (Mutta, onko ihan pakko lukea täällä, jos kerran kaiken aikaa valitatte? Onko pakko aukoa tyhmiä viestejä, ja sitten surkutella itseään? Ei tämä ole lasten hiekkalaatikko, eikä mikään viihdepalsta. Koettakaa lukea palstan otsikko!) Suomi24: Keskustele oikeudenkäynnistä ja oikeuslaitoksesta...)

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12017574

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12011656

        Lakiko sama kaikille? - Laki - Suomi24
        keskustelu.suomi24.fi › ... › Suomi24 › Yhteiskunta › Laki ja rikos › Laki‎
        7.3.2012 - Käräjätuomari Minna Vuolinko koetti ottaa prosessilain omiin käsiinsä, ... Kt Vuolinko noudatti tätä doktriinia kun vastasi 18.4.2012 hänestä ...

        1. Voiko oikeuden tuomari valehdella? - Laki - Suomi24
        keskustelu.suomi24.fi › ... › Suomi24 › Yhteiskunta › Laki ja rikos › Laki‎
        5.1.2013 - Turun Hovioikeus kumosi 31.12.2012 tekemillään päätöksillä ne kansliatuomiot, jotka käräjätuomari Minna Vuolinko teki 15.6.2012.

        1. Käräjätuomarin harharetki... - Laki - Suomi24
        keskustelu.suomi24.fi › ... › Suomi24 › Yhteiskunta › Laki ja rikos › Laki‎
        4.1.2013 - Tapahtui siis, että... Käräjätuomari Minna Vuolinko teki15.6.2012 Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa kaksi kansliaratkaisua, nrot 5788 ja 5790.

        1. Oikeudenkäynnit: asianajajat, pelikenttä... - Suomi24 keskustelu
        keskustelu.suomi24.fi › ... › Laki ja rikos › Oikeudenkäynnit‎
        6.1.2013 - Se hoitaja-parka oli pelikentällä yksin! Käräjätuomari suostui... Tätä ”ilman avustajaa” olevaa rääpälettä kohtaan käräjätuomari Minna Vuolinko ...
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11172833


        TIIVISTETTYÄ yhteenvetoa käräjäkiusaamisesta, kelakiusaamisesta...


        http://kiusaamiskoneisto.vuodatus.net/

        http://kiusaamiskoneisto.vuodatus.net/sivut/karajakiusaaminen


      • Löytyy!!!
        olisiko näin? kirjoitti:

        MLHie jaksaa kyllä tuutin täydeltä solvata (paitsi KELAN virkamiehiä ja KäO:n tuomareita) myös tällä palstalla asiallisia kysymyksiä esittäviä kommentoijia, mutta ei jostain syystä vastaa itse kysymyksiin eikä edes halua/kehtaa kertoa, mistä hänen KäO-jutussaan oikeasti on kysymys.

        Joo, kyllä MLHIe on vastannut, kertonut!!


    • Asiaa löytyy!

      Täällä lisää MLHie:n tekstejä...

      Niin että kyllä kerrottu on!

      Mutta mikäli ymmärrys ei pysy perässä, niin ei siinä auta vaikka kuinka joku selvittäisi?

      • olisiko näin?

        Mutta yhdessäkään ketjussa MLHie ei kerro, MITÄ hän kanteellaan vaatii ja MIHIN hän kannevaatimuksensa perustaa? Päivastoin, hän tuossa minulle aiemmin vastasi, ettei tosiaankaan aio tällaisia "detaljeja" kertoa. Siis mitä ihmeen "detaljeja"? Kysehän on koko oikeudenkäynnin pääasiasta; kanteesta ja siinä esitetyistä vaatimuksista perusteluineen.


      • jauhamisen jatkaja!
        olisiko näin? kirjoitti:

        Mutta yhdessäkään ketjussa MLHie ei kerro, MITÄ hän kanteellaan vaatii ja MIHIN hän kannevaatimuksensa perustaa? Päivastoin, hän tuossa minulle aiemmin vastasi, ettei tosiaankaan aio tällaisia "detaljeja" kertoa. Siis mitä ihmeen "detaljeja"? Kysehän on koko oikeudenkäynnin pääasiasta; kanteesta ja siinä esitetyistä vaatimuksista perusteluineen.

        Olisko näin?

        Olet viisas kun lopetat tyhjän jauhamisen täällä? Ja perättömänt valheet.

        Kun et näytä ymmärtävän edes alkeita?


        'Olet väärällä palstalla, vaihda viihteelle!!!


      • Onnibonni1
        jauhamisen jatkaja! kirjoitti:

        Olisko näin?

        Olet viisas kun lopetat tyhjän jauhamisen täällä? Ja perättömänt valheet.

        Kun et näytä ymmärtävän edes alkeita?


        'Olet väärällä palstalla, vaihda viihteelle!!!

        Niinpä, MLH jaksaa vaatia huomiota. Mutta jos kysytään hänen asiasta jotain asioita jotka eivät välttämättä ole hänelle mieluisia, niin hän hyökkää heti tätä kirjoittajaa vastaan.

        En ole psykologi, mutta uskon että MLH kärsii jonkinlaisesta narsismista. Hän on aloittanut monta ketjua täällä (ja monta ketjua lasketaan absoluuttisissa numeroissa, eikä prosenteissa). Jos joku on eri mieltä hänen kanssaan, niin hän on erittäin hyökkäävä. Hän syyttää juttunsa muita osapuolia siitä, että ne kiusaa häntä tai on juuri häntä henkilökohtaisesti vastaan, eikä näytä tajuavan että lakikiistat koskevat asioita, eikä ihmisiä.

        Hän haluaa siis että muut palvovat häntä ja tekevät niinkuin hän haluaa. Ja jos joku on eri mieltä, tämä henkilö on hänen henkilökohtainen vihollinen, eikä tavallinen ihminen joka vain sattuu olemaan eri mieltä tietystä asiasta.

        Voinhan olla väärässäkin, mutta luultavasti en sitä ole. MLH ei ole koskaan edes kertonut mitä niin erikoista hänen "piloottitapauksessaan" on, että se vaikuttaisi muihinkin. Hän vaan kirjoittaa epämääräisesti siitä että häntä on kiusattu, hänen oikeuksiaan poljettu j.n.e. Mutta ainoa merkityksellinen asia tässä tapauksessa näyttää olevan että MLH on siinä mukana. Ja se on asia joka ei minulle tai muille ulkopuolisille merkitse mitään.

        Uskon tietysti kyllä sen, että MLH ei heti saanut Kelalta sitä rahaa minkä hänen olisi pitänyt saada. Mutta se että Kela tekee vääriä päätöksiä ei välttämättä ole mikään virkavirhe niiltä virkamiehiltä jotka tekivät sen päätöksen. Se on vain päätös joka korjataan valitusmenetelmin, ja jonka Kela oppii tulevaisuudessa tekemään eri tavalla. Laki on iso ja monitulkinnallinen, ja se on ihan arkipäiväinen juttu että eri valitusasteissa tulee eri päätöksiä.

        MLH, jos häviät sitten juttusi KO:ssa, teetkö siitä sitten 2-4 viestiketjua miten olit väärässä?


      • olisiko näin?
        Onnibonni1 kirjoitti:

        Niinpä, MLH jaksaa vaatia huomiota. Mutta jos kysytään hänen asiasta jotain asioita jotka eivät välttämättä ole hänelle mieluisia, niin hän hyökkää heti tätä kirjoittajaa vastaan.

        En ole psykologi, mutta uskon että MLH kärsii jonkinlaisesta narsismista. Hän on aloittanut monta ketjua täällä (ja monta ketjua lasketaan absoluuttisissa numeroissa, eikä prosenteissa). Jos joku on eri mieltä hänen kanssaan, niin hän on erittäin hyökkäävä. Hän syyttää juttunsa muita osapuolia siitä, että ne kiusaa häntä tai on juuri häntä henkilökohtaisesti vastaan, eikä näytä tajuavan että lakikiistat koskevat asioita, eikä ihmisiä.

        Hän haluaa siis että muut palvovat häntä ja tekevät niinkuin hän haluaa. Ja jos joku on eri mieltä, tämä henkilö on hänen henkilökohtainen vihollinen, eikä tavallinen ihminen joka vain sattuu olemaan eri mieltä tietystä asiasta.

        Voinhan olla väärässäkin, mutta luultavasti en sitä ole. MLH ei ole koskaan edes kertonut mitä niin erikoista hänen "piloottitapauksessaan" on, että se vaikuttaisi muihinkin. Hän vaan kirjoittaa epämääräisesti siitä että häntä on kiusattu, hänen oikeuksiaan poljettu j.n.e. Mutta ainoa merkityksellinen asia tässä tapauksessa näyttää olevan että MLH on siinä mukana. Ja se on asia joka ei minulle tai muille ulkopuolisille merkitse mitään.

        Uskon tietysti kyllä sen, että MLH ei heti saanut Kelalta sitä rahaa minkä hänen olisi pitänyt saada. Mutta se että Kela tekee vääriä päätöksiä ei välttämättä ole mikään virkavirhe niiltä virkamiehiltä jotka tekivät sen päätöksen. Se on vain päätös joka korjataan valitusmenetelmin, ja jonka Kela oppii tulevaisuudessa tekemään eri tavalla. Laki on iso ja monitulkinnallinen, ja se on ihan arkipäiväinen juttu että eri valitusasteissa tulee eri päätöksiä.

        MLH, jos häviät sitten juttusi KO:ssa, teetkö siitä sitten 2-4 viestiketjua miten olit väärässä?

        Jatkan nyt kuitenkin jauhamistani, kun MLHie ei vieläkään eikä millään halua kertoa, mitä hän kanteessaan vaatii ja millä perusteilla.

        MLHien täydellinen haluttomuus selvittää nyt KäO:ssa vireillä olevan oikeudenkäyntinsä perusteita on omiaan johtamaaan ajatukset siihen, että juttu kuuluu ns. huuhaaosastolle. Muuten en voi mitenkään ymmärtää, että ihan perusasioiden kertominen olisi noin vaikeaa.

        Onko nyt tosiaan niin, MLHie, että kanteesi onkin ihan absurdi?? Vai mikä sen paljastamisessa on niin tolkuttoman vaikeaa? Ettei olisi niin, että et itsekään pidä kannettasi lakiin perustuvana, kunhan täällä palstalla vain saat meuhkata "vääryyksistä" ja mielin määrin solvata viranomaisia ja meitä asiaasi ihmetteleviä, joille et kuitenkaan suostu edes perusasioita kanteestasi kertomaan.


      • faktaa, ei fiktiota
        olisiko näin? kirjoitti:

        Jatkan nyt kuitenkin jauhamistani, kun MLHie ei vieläkään eikä millään halua kertoa, mitä hän kanteessaan vaatii ja millä perusteilla.

        MLHien täydellinen haluttomuus selvittää nyt KäO:ssa vireillä olevan oikeudenkäyntinsä perusteita on omiaan johtamaaan ajatukset siihen, että juttu kuuluu ns. huuhaaosastolle. Muuten en voi mitenkään ymmärtää, että ihan perusasioiden kertominen olisi noin vaikeaa.

        Onko nyt tosiaan niin, MLHie, että kanteesi onkin ihan absurdi?? Vai mikä sen paljastamisessa on niin tolkuttoman vaikeaa? Ettei olisi niin, että et itsekään pidä kannettasi lakiin perustuvana, kunhan täällä palstalla vain saat meuhkata "vääryyksistä" ja mielin määrin solvata viranomaisia ja meitä asiaasi ihmetteleviä, joille et kuitenkaan suostu edes perusasioita kanteestasi kertomaan.

        Kaksi viimeistä viestiä ovat Suomi24 sääntörikkomus.
        Täällä ob otsikkona, mikä?

        Täällä ei ole oikeutta leimata normaalia kansalaista (MLHie)
        valheellisesti huuhaa-osastolle.

        Tämä ei ole kotitekoisten "psykologien" koekenttä,
        koettakaa diagnosoida vain itseänne!

        Kun keskustelu --- on vain henkilöön suunnattua solvausta,

        se ei kuulu tähän ketjuun.
        Hyvät jatko!!

        :)


      • olisiko näin?
        faktaa, ei fiktiota kirjoitti:

        Kaksi viimeistä viestiä ovat Suomi24 sääntörikkomus.
        Täällä ob otsikkona, mikä?

        Täällä ei ole oikeutta leimata normaalia kansalaista (MLHie)
        valheellisesti huuhaa-osastolle.

        Tämä ei ole kotitekoisten "psykologien" koekenttä,
        koettakaa diagnosoida vain itseänne!

        Kun keskustelu --- on vain henkilöön suunnattua solvausta,

        se ei kuulu tähän ketjuun.
        Hyvät jatko!!

        :)

        En leimaa kansalainen MLHietasta itseään huuhaaosastolle, mutta epäilen vahvasti, että hänen käynnistämänsä prosessi (josta hän ei suurin surminkaan halua tarkemmin kertoa) saattaa siihen kategoriaan kuulua.

        "Vain henkilöön suunattua solvausta" on nimenomaan harrastanut MLHie itse. Lukepaaka vain hänen "avoimet kirjeensä" Kelan nimeltä mainitulle virkamiehelle, KäO:n nimeltä mainituille tuomareille ja entisen työnantajansa nimeltä mainituille asianajajille. Ja sitten meille ihan vilpittömästi asiaan selvyyttä kyseleville palstalaisille.


      • opiskele...
        olisiko näin? kirjoitti:

        En leimaa kansalainen MLHietasta itseään huuhaaosastolle, mutta epäilen vahvasti, että hänen käynnistämänsä prosessi (josta hän ei suurin surminkaan halua tarkemmin kertoa) saattaa siihen kategoriaan kuulua.

        "Vain henkilöön suunattua solvausta" on nimenomaan harrastanut MLHie itse. Lukepaaka vain hänen "avoimet kirjeensä" Kelan nimeltä mainitulle virkamiehelle, KäO:n nimeltä mainituille tuomareille ja entisen työnantajansa nimeltä mainituille asianajajille. Ja sitten meille ihan vilpittömästi asiaan selvyyttä kyseleville palstalaisille.

        Asiaton viesti, olisko näin?

        Hyökkäystä toista kirjoittajaa vastaan, vastoin Suomi24 sääntöjä.

        Opiskele säännöt


    • Sensuurilla hätä!!

      Onnibonbi ja eräät
      näyttävät olevan sensuurikyttiä?

      Eivät sallisi laillista sananvapauden käyttöä,
      koskien julkisia varovaroilla maksettuja palveluita.

      He koettavat vaientaa ja sensuroida, ettei ikävistä
      virkavirheistä, jopa virkarikoksen näytöksistä saisi mainita?

      Kukahan heidät on palkannut tänne kyttäämään ja jauhamaan...

      :)

      JK: täällä kun otsikon mukaan SAA keskustella oiekudenkäynneistä, faktoista, ja oiekuslaitoksesta...

      Joo, haisee!!! Sensuurikytät asialla??

      • Aika, toinen!

      • olisiko näin?
        Aika, toinen! kirjoitti:

        Asia niin oikeuslaitoksenkin kuin Kelan laittomuuksista tulee vain laajenemaan, niin on päätetty. Eikä siinä hyttysten iniseminen auta...

        On aika!

        http://www.adressit.com/kelan_laittomuuksille_loppu

        Paniikki on näköjään iskenyt MLHieen. Vastauksia ihan asiallisiin kysymyksiin ei hän millään anna, mutta sen sijaan esittää hatusta vetäistyjä "sensuurikyttäsyytöksiä". Kuka tahansa tätä ketjua (ja muitakin MLHien ketjuja) seurannut näkee tasan tarkkaan, että MLHie on nyt jäänyt ihan pihalle "laittomuusväitteineen", kun ei kykene edes peruskysymyksiin vastaamaan. Ja tasan tarkkaan ei ole kyse sensuurista tai sananvapaudesta, niin kuin jokainen ketjua lukenut ilman muuta ymmärtää, vaan pelkästään siitä, ettei MLHie:lla ole kanttia kertoa "oikeustaistelunsa" perusteista.

        En ole missään vaiheessa yrittänyt enkä yritä vaientaa keskustelua kenenkään mahdollisista virkavirheistä. Ihan oikeasti olen vain halunnut saada tietoa MLHien käynnistämän prosessin perusteista. Mutta MLHie ei nyt kerta kaikkiaan halua siitä mitään kertoa. Ja kun ei halua, herää tietysti epäilys, ettei prosessissa taida olla järjen häivää.


      • Panikkiinne hoitoon!
        olisiko näin? kirjoitti:

        Paniikki on näköjään iskenyt MLHieen. Vastauksia ihan asiallisiin kysymyksiin ei hän millään anna, mutta sen sijaan esittää hatusta vetäistyjä "sensuurikyttäsyytöksiä". Kuka tahansa tätä ketjua (ja muitakin MLHien ketjuja) seurannut näkee tasan tarkkaan, että MLHie on nyt jäänyt ihan pihalle "laittomuusväitteineen", kun ei kykene edes peruskysymyksiin vastaamaan. Ja tasan tarkkaan ei ole kyse sensuurista tai sananvapaudesta, niin kuin jokainen ketjua lukenut ilman muuta ymmärtää, vaan pelkästään siitä, ettei MLHie:lla ole kanttia kertoa "oikeustaistelunsa" perusteista.

        En ole missään vaiheessa yrittänyt enkä yritä vaientaa keskustelua kenenkään mahdollisista virkavirheistä. Ihan oikeasti olen vain halunnut saada tietoa MLHien käynnistämän prosessin perusteista. Mutta MLHie ei nyt kerta kaikkiaan halua siitä mitään kertoa. Ja kun ei halua, herää tietysti epäilys, ettei prosessissa taida olla järjen häivää.

        Paniikki näyttää iskeneen palsta-trolleihin!!
        Sensuuri-kyttiin...

        Ei MLhie ole mikään tollo, eikä manipuloitavissa.... vaikka kuinka koetetaan provosoida, jauhaa ja inttäää, ei hän kirjoita komennuksesta. Ilkeät ihmiset eivät tarvitse tietoa, ja sitä löytää jokainen nettiä käyttävä...

        Koettakaa päästä paniikistanne, palstakyttäyksestä... Eikö tule edes lätkämatsia, pujottelua, jota ymmärtäisitte jpnkin verran?

        Toisille: relatkaa, ei ole paniikkia aloittajan puserossa...


      • olisiko näin?
        Panikkiinne hoitoon! kirjoitti:

        Paniikki näyttää iskeneen palsta-trolleihin!!
        Sensuuri-kyttiin...

        Ei MLhie ole mikään tollo, eikä manipuloitavissa.... vaikka kuinka koetetaan provosoida, jauhaa ja inttäää, ei hän kirjoita komennuksesta. Ilkeät ihmiset eivät tarvitse tietoa, ja sitä löytää jokainen nettiä käyttävä...

        Koettakaa päästä paniikistanne, palstakyttäyksestä... Eikö tule edes lätkämatsia, pujottelua, jota ymmärtäisitte jpnkin verran?

        Toisille: relatkaa, ei ole paniikkia aloittajan puserossa...

        Huvittavia nuo MLHien kommentit. Mikä ihmeen syy minulla olisi panikoida jutusta, jonka lopputulos ei minua millään tavalla kosketa. Kunhan tässä yritän saada jotain tolkkua MLHien alkuunpanemasta "oikeuslaitoskiusaamisesta", mutta MLHie ei siihen kovin paljon tukea - eli oikeaa tietoa jutustaan - suostu millään ilveellä antamaan. Lupaan lopettaa "palstakyttäykseni" ihan heti, jos MLHie vihdoin raoittaisi suuren salaisuutensa savuverhoa ja lopultakin kertoisi, MISTÄ hän käriksessä riitelee!! Ilman sitä tietoa en voi muuta kuin yhä edelleen ihmetellä MLHien (lukuisilla eri nimimerkeillä) eri tahoihin kohdistamaa solvausvimmaa.


      • De lege lata
        olisiko näin? kirjoitti:

        Huvittavia nuo MLHien kommentit. Mikä ihmeen syy minulla olisi panikoida jutusta, jonka lopputulos ei minua millään tavalla kosketa. Kunhan tässä yritän saada jotain tolkkua MLHien alkuunpanemasta "oikeuslaitoskiusaamisesta", mutta MLHie ei siihen kovin paljon tukea - eli oikeaa tietoa jutustaan - suostu millään ilveellä antamaan. Lupaan lopettaa "palstakyttäykseni" ihan heti, jos MLHie vihdoin raoittaisi suuren salaisuutensa savuverhoa ja lopultakin kertoisi, MISTÄ hän käriksessä riitelee!! Ilman sitä tietoa en voi muuta kuin yhä edelleen ihmetellä MLHien (lukuisilla eri nimimerkeillä) eri tahoihin kohdistamaa solvausvimmaa.

        Per infamiam


      • olisko näin?
        De lege lata kirjoitti:

        Per infamiam

        Jatketaan sitten latinaksi: "Nolite iudicare, ut non iudecemini."


      • olisko näin?
        olisko näin? kirjoitti:

        Jatketaan sitten latinaksi: "Nolite iudicare, ut non iudecemini."

        Tute hoc intristi: tibi omnest exedendum.


      • olisiko näin?
        olisko näin? kirjoitti:

        Tute hoc intristi: tibi omnest exedendum.

        Tai ehkä MLHien kannattaa muistaa etenkin tämä: "Quid est beata vita? Securitas et perpetua tranquillitas."

        Ja lisääkin muinaisten roomalaisten viisauksia voisin siteerata, jos MLHie tuntee siihen tarvetta.


      • olisiko näin?
        olisiko näin? kirjoitti:

        Tai ehkä MLHien kannattaa muistaa etenkin tämä: "Quid est beata vita? Securitas et perpetua tranquillitas."

        Ja lisääkin muinaisten roomalaisten viisauksia voisin siteerata, jos MLHie tuntee siihen tarvetta.

        Ettei vain olisi kyse tästä: " Non tentanda quae effici omnino non possint ."


      • olisiko näin?
        olisiko näin? kirjoitti:

        Ettei vain olisi kyse tästä: " Non tentanda quae effici omnino non possint ."

        Tai tästä: "Non semper temeritas est felix." Tai tästä: " Stultorum plena sunt omnia."


      • olisiko näin?
        olisiko näin? kirjoitti:

        Tai tästä: "Non semper temeritas est felix." Tai tästä: " Stultorum plena sunt omnia."

        No joo, vanhana latinistina innostuin vastaamaan ehkä turhan useampaankin kertaan MLHien tyhjentäväksi vastaukseksi tarkoitettamaan, varsin vaatimattomaan latinafraasiin, jonka hän taisi kuvitella sulkevan kommentoijien suut ihan tuosta vain.

        Ei se nyt onnistunut, ja odottelen tässä MLHien kuittauksia. Mutta luulen, ettei niitä tule, ei ainakaan asiallisia. Väittäisin, että minun latinantaitoni hakkaa mennen tullen MLHien osaamisen. Mutta mikähän mahtaa olla MLHien seuraava veto?


      • Totuus haussa
        olisiko näin? kirjoitti:

        No joo, vanhana latinistina innostuin vastaamaan ehkä turhan useampaankin kertaan MLHien tyhjentäväksi vastaukseksi tarkoitettamaan, varsin vaatimattomaan latinafraasiin, jonka hän taisi kuvitella sulkevan kommentoijien suut ihan tuosta vain.

        Ei se nyt onnistunut, ja odottelen tässä MLHien kuittauksia. Mutta luulen, ettei niitä tule, ei ainakaan asiallisia. Väittäisin, että minun latinantaitoni hakkaa mennen tullen MLHien osaamisen. Mutta mikähän mahtaa olla MLHien seuraava veto?

        On tullut tietoon ylimpien oikeusvalvojien kanssa käydyn viestienvaihdon johtopäätöksinä seuraavaa:
        Kaikilla ei ole oikeutta puolueettomaan oikeudenkäyntiin.
        Ei ole uutta siinä, että oikeuslaitos tekee lakien vastaisia päätöksiä.
        KKOn ennakkoratkaisuista ei kenenkään tarvitse välittää, eli tekee kovasti turhaa työtä.
        Päätösten ei tarvitse olla yhdenmukaisia, vaikka niin usein väitetään.
        Oikeus tekee tietoisesti totuuden vastaisia päätöksiä.
        Yhdenvertaisuudesta ei myöskään piitata.


      • EIT KÖ
        Totuus haussa kirjoitti:

        On tullut tietoon ylimpien oikeusvalvojien kanssa käydyn viestienvaihdon johtopäätöksinä seuraavaa:
        Kaikilla ei ole oikeutta puolueettomaan oikeudenkäyntiin.
        Ei ole uutta siinä, että oikeuslaitos tekee lakien vastaisia päätöksiä.
        KKOn ennakkoratkaisuista ei kenenkään tarvitse välittää, eli tekee kovasti turhaa työtä.
        Päätösten ei tarvitse olla yhdenmukaisia, vaikka niin usein väitetään.
        Oikeus tekee tietoisesti totuuden vastaisia päätöksiä.
        Yhdenvertaisuudesta ei myöskään piitata.

        Tämä on syytä saada kansainvälisestikin tietoon,
        vai joko on


      • ' ex-notae
        EIT KÖ kirjoitti:

        Tämä on syytä saada kansainvälisestikin tietoon,
        vai joko on

        8 edell...

        * *
        i
        ----
        iiiii

        Mene, mene tekel ufarsin

        curiosi....


      • :) :)
        ' ex-notae kirjoitti:

        8 edell...

        * *
        i
        ----
        iiiii

        Mene, mene tekel ufarsin

        curiosi....

        Latinan lörpöttälle harakatin nauraa ja koirat pisureeraa kintuille!
        :(


      • nousee, ei vaikene
        EIT KÖ kirjoitti:

        Tämä on syytä saada kansainvälisestikin tietoon,
        vai joko on

        Kyllä tää juttu on noussut ja nousee kuin komeetta...
        Eikä sensuuri-kyttä.koneisto ehdi joka paikkaa siivota..

        :)

        Tietäsittepä mitä pinnan alla muhii?


      • onnibonni1
        nousee, ei vaikene kirjoitti:

        Kyllä tää juttu on noussut ja nousee kuin komeetta...
        Eikä sensuuri-kyttä.koneisto ehdi joka paikkaa siivota..

        :)

        Tietäsittepä mitä pinnan alla muhii?

        Komeetat ei nouse minnekään, ne ovat vain jäisiä taivaankappaleita jotka sulaavat näyttävästi kun ne tulevat liian lähelle aurinkoa.

        Mutta ihan kiinostuksesta, kerro mitä pinnan alla muhii.


      • Sulat auringossa
        onnibonni1 kirjoitti:

        Komeetat ei nouse minnekään, ne ovat vain jäisiä taivaankappaleita jotka sulaavat näyttävästi kun ne tulevat liian lähelle aurinkoa.

        Mutta ihan kiinostuksesta, kerro mitä pinnan alla muhii.

        Omnibommille ei vastata mitään.


      • ?????10
        Sulat auringossa kirjoitti:

        Omnibommille ei vastata mitään.

        omnibommi menny paitsioon.....


      • Onnibonni1
        ?????10 kirjoitti:

        omnibommi menny paitsioon.....

        Seurailen kyllä tässä näitä foorumeita, mutta minulla on kyllä parempaakin tekemistä kuin jatkuvasti solvata jääräpäitä jotka eivät ymmärrä paljon mistään mitään.


      • ???????
        Onnibonni1 kirjoitti:

        Seurailen kyllä tässä näitä foorumeita, mutta minulla on kyllä parempaakin tekemistä kuin jatkuvasti solvata jääräpäitä jotka eivät ymmärrä paljon mistään mitään.

        oletko omninbommi itse se jääräpää joka ei ymmärrä paljon mistään mitään...
        solvaat kuitenkin, eli itseäsi... kiva


    • Käärmekeittoa!!

      No niin! Asiat kehittyvät, etenevät...

      Käärmekeittoa käräjäoikeudelle!

      Kyllä. Kelan lakimies Anitta Holappa kunnostautui jälleen kerran (samaa kansalaista vastaan) ja
      sepusti 17.3.2014 sellaisen kirjallisen vastauksen Kanta-Hämeen käräjäoikeudelle, että em. kansalainen antoi sille nimen KäärmeKeitto! Kirjoitus kun on tulvillaan valheiden käärmeiden raatoja. Yli 20 valheväitettä vajaan kahden sivun sisällä! Sekä – kuten valhesyndroomaan kuuluu, toistuvia faktojen kieroon kääntämisiä! Eikä tietenkään todisteita. Paksua valhetta vain. Ok.

      Lakimies Holappa ei vain ”unohtanut” prosessilain säädöksiä, OK 14:1-2 § ”pysyä totuudessa riita-asiassa” ja 17:1-2 §, että ”väitteet on todistettava”, vaan hän on tuottanut kirjallisen näytön prosessilain rikkomuksista! No, sattuuhan sitä? Mutta ettäkö jo 5 vuotta (2009-2014) Kelan kiusaama kansalainen, Kelan laittomuuksien kohde söisi Kelan / Holapan Käärmekeiton?

      Ei kiitos! Mutta ehkä se käärmekeitto maistuu käräjäoikeuden tuomarille Jari Kirmo? Hän kun kirjallisin näytön osoittanut olevansa rähmällään Kelan suuntaan 1.11.2013 alkaen...
      Ehkä kiltti käräjäsetä ymmärtää kelatätien ahdinkoa, ja päästää heidät vahinkovastuusta? Näinhän ne jutut menee, hyvä-veli-rakas-sisko-suomessa...

      Teille, jotka ette herkkähipiäisiä, ettekä rakasta valheita oikeusprosessissa, lisää Käärmekeitosta!
      http://kiusaamiskoneisto.vuodatus.net/
      http://kiusaamiskoneisto.vuodatus.net/sivut/kelan-rikospaketti-2009-2014
      Jutun L12/13099 kantaja

    • Vastuu!!!!

      Kun Kelan useita työntekijöitä vaadittu syytteeseen virkarikoksista... Sitä ei kukaan ihmettele, joka Kelan sotkuihin on joutunut. Jo oli aikakin!!!

    • Uudet käänteet

      Silleen se usein on, että kansalainen saa kestää ja sietää ja kitua pitkäänkin virkavallan kynsissä, ennenkuin se vääryyden "paise" kasvaa ja kypsyy sille asteelle, että se vaatii toimenpiteitä. Niin on nyt käynyt tässäkin yhteydessä.
      Mutta Kelan röstelyn alusta on kulunut liki 6 vuotta, tammikuusta 2009!

      Ja nyt? NÄYTTÖ on puistattava... ei vain lipsahduksia, vaan yhä häikäilemättömämpää hallintovallan väärinkäyttöä Kelan menettelyissä.

      Niin se on. Pitää jaksaa kestää ja kärsivällisesti odottaa.

      Kelan rötöstelyt (siiss syytteeseen vaadittujen henkilöiden) ovat ylittäneet ja tulevat ylittämään ns. uutiskynnyksen.

      Kansalaisten verovaroilla julkisesti toimiva Kela on julkisen kritiikin alainen.

    • pakomatkalla....

      OKV on ilmoittanut asianomistajalle, että syytevaatimukset (= 5 Kelan työntekijää, kt Minna Vuolinko Kanta-Hämeen käräjäoikeudesta) on siirretty käsiteltäväksi.
      Ilmoituksen päiväys 29.10.2014.

      Kyllä sitä saa rötöstellä - mutta aika raksuttaa, vastuun paikka tulee...

      • asianomistajaY

        Jatkosotaa.....


        Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa on nostettu syytteet neljää Kelan virkamiestä vastaan, joista kaksi on lakimiehiä. Rikossyytteet ovat jatkoa jo yli viisi vuotta kestäneessä vahinkojutussa jossa Kela v. 2009 laiminlöi edunsaajan sairauspäivärahaoikeuden. Vahingonkorvauskannetta on käsitelty KäO:ssa - HO:ssa – ja uudelleen KäO:ssa jo yli viisi vuotta. ( L 12/13099)

        Kelan näyttämä mielivalta edunsaajan kohdalla on ollut uskomaton! Vaikka henkilö voitti valituksensa Kelaa vastaan Vakuutusoikeudessa ( 28.11.2013 Dnro 3900/2012/3942) Kela ryhtyi rettelöimään em. lainvoimaista päätöstä vastaan, eikä suorittanut laiminlyötyä etuutta. Kyseessä oli edunsaajan kohdalla lähes vuoden nettopalkkaa vastaava saatava.

        Asianomistaja itse ajaa syyteasiaa. Hän katsoo, että Kelan mielivaltaiset menettelyt ovat kansalaisten oikeusturvaa ja jaksamista vaarantava tekijä. Julkisin verovaroin, julkista valtaa käyttävän Kela tulee olla kansalaisten palvelija.

        Tässä tapauksessa, kuusi vuotta (tammikuusta 2009) jatkunut tekopaketti on räikeä pilottiesimerkki Kelan jatketuista laittomista menettelyistä: vahingoista ja haitoista uhrille.
        Ottaen huomioon oikeusasetelman: Kelan valta-asema, ”valtio valtiossa” ja asianomistaja, vailla mitään valtaa... oikeusprosessista voi ennakoida tulevan kiintoisa näytelmä? Leijona vastaan hiiri.

        JK. Asiayhteydessä on loogisesti syntynyt paljon aineistoa. Osa on netissä julkisesti luettavaa.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10503841

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11167589

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12009056

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11170443

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12050396

        http://kiusaamiskoneisto.vuodatus.net/sivut/kelan-rikospaketti-2009-2014


    • Miten.on.asia

      Oletko sinä MLH gang stalkingin uhri ?

      • kysyy-eräs

        Mitä on gang stalkinin uhri??


      • Vastaus123

        Termi tarkoittaa systemaattista kiusaamista.


      • 167-176

        Virkanilkit tekevät tuota jatkuvasti eivätkä juurikaan välitä edes peitellä virkatoimiensa laittomuuksia. Ei tarvitse koska virkavastuu ei käytännössä toimi ollenkaan. Rikoslain 40 luvun pykälät 7-10 homehtuvat käytön puutteessa.

        http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001#L40


    • KelaKäpälälaudassa

      Rikoslain 40 luvun pykälät eivät nyt kaikilta osin homehdu...
      Kela-Kuninkaan Hoviväki istui syytettynä 3.6.2012, ja vaikka käräjätuomarin reppana alistui ja antautui Kela-Kuninkaan edessä ( eihän kuningasta tuomari voi tuomita...) niin
      TIETENKÄÄN tuomio ei tullut eikä tule lainvoimaiseksi. Juttu etenee....

      Ja näin rikoslain 40 luvun § saavat vähän käyttöä, jotta homeita siivoillaan, ruosteita rassaillaan!

      Lue Kela-Kuninkaasta mutaa valkoiselle. Mimmottinen, simmottinen ja tämmöttinen kunkku meitillä on!

      http://kiusaamiskoneisto.vuodatus.net/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      383
      1470
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1263
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1200
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1082
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      967
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      886
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      806
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      790
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      90
      784
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      167
      671
    Aihe