Kuvattomat

Voisko tehdä näin?

Kuinka kukaan voi kuvitella jonkun haluavan kirjoitella kuvattomalle pitkiä pätkiä?
90% tilanteista kun menee niin että kiinnostus lopahtaa heti siinä vaiheessa kun saa naisen tai miehen kuvan.
Monet vetoavat siihen kuinka ovat julkisessa työssä eivätkä halua laittaa kuvaansa kaikkien pällisteltäväksi. Suuri osahan meistä on sellaisessa työssä, jossa on muitakin...
Kuvattomaat voisivat ensiviestiinsä laittaa linkin kuvaansa. Minusta on todella erikoista, että joku kehtaa kehua itseänsä kauniiksi/komeaksi, eikä kuvaa ole saatavilla. Sitten kun saa sen kuvan, niin kuvassa koreilee joku sellainen, joka saattaa olla jonkun mielestä parempi kuin Brad Pitt tai Angelina. Mutta kun omaa silmää ne ei miellytä, niin ei vaan kiinnosta.

Ulkomuoto on osa kokonaisuuutta. Ei se ole kaikki kaikessa. Tuntuu, että toinen huijaa kehumalla itseään ja lopputulos on useimmiten se ettei toisen ulkonäkö herätä minkäänlaista kiinnostusta, vaikka kuinka kivalta vaikutti kirjoitellessa.

Säästäkää omaa ja muiden aikaa lataamalla nettiin johonkin luotettavalle sivustolle kuvanne ja lähettäkää linkki siihen ensimmäisen viestin yhteydessä. Kirjoituksenne ei tällöin mene suoraan roskiin.

20

594

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvä ehdotus,

      mutta ei välttämättä toimi käytännössä. Monet kun eivät edes lue sitä viestiä, jos se on tullut kuvattomalta profiililta. Niinpä he eivät koskaan näe, että mukana on myös linkki kuviin.

      • 18.3

        Mistä tiedät ettei monet edes lue viestiä?
        Uskon ihmisten lukevan lyhyen viestin ja jos viestissä ei ole linkkiä kuvaan, se menee roskiin.


    • komeakuinnauris

      Itsellä ollut monesti kuvaton profiili ja vientiä ollut ihan kiitettävästi.
      Kuvattomuus karsii pinnalliset bimbot joista ei muutenkaan kiinnostuisi.
      Näin jää enempi aikaa oikeille ihmisille. Ja sanoisin monelle kuvansa esiin laittaneelle että ei olisi kannattanut.
      Ihmetellä täytyy ihmisten itsekritiikkiä. Aivan hirveitä kuvatuksia tai sitten sellaisia että ei tiedä, onko kyseessä piisamirotta tai ihminen.

    • Kaunis ja komea

      Profiilini on kuvaton, mutta kuvan laitan tottakai sähköpostiin, jos sitä pyydetään. Mikä ongelma siinä nyt on? Jos itse otan yhteyttä, niin kirjoitan lähettäväni kuvan jos toinen osapuoli on kiinnostunut sen näkemään. Toimii.
      Aikaisempi kuvallinen profiilini innoitti turhan paljon väkeä lirkuttelemaan ulkonäöstäni ja höpöttämään seksijuttuja.

    • ihan jees

      Eipä se kuvakaan auta. Vastasin sopön näköiselle vaalealle miehelle. Pidän vain vaaleista miehistä, miesmaulle ei vain voi mitään. No treffeille saapui sitten ihan eri hemmo kuin kuvassa oli. Ja mustaksi värjätyt hiukset vielä. Vanha, alkoholisoitunut mies tärisi krapulaansa. Siis hei haloo!??? Mitä hemmettiä tää on?

      • Just näin

        Sitä että jotkut tykkää valehdella. Ei sen mutkikkaampaa.


    • selvä se

      Naisetkun näkee ruman miehen kuva niin ei ne katso sitä profiilia sitten enää. 99% naisista valitsee miehen ulkonäön perusteella treffeille ja myös kumppaniksi

    • totuuden kertoja

      Miehet ei halua laittaa kuvaansa julkisesti näkyville siitä yksinkertaisesta syystä että naiset on liian pinnallisia.

      • hheheh

        pinnallisuusko katoaa kun ulkonäkönsä salaa...ensi tapaamiseen saakka.? säästää molempien aikaa kun tietää jo alussa mitä haluaa.....jos ulkonäkö vastenmielinen, niin suhdetta ei voi syntyä vaikka kuinka kiva immeinen olisi, niin se vaan on..
        Miehet ei ole pinnallisia? kuvallisena olleena, tiedän että ovat....90 prosentisesti aloitusviestin kommentit koskee VAIN JA AINOASTAAN ulkonäköä, ihan sama kuinka syvällistä lörpöttelet profiiliin. Miehet ei selvästi edes lue profiilia, koska ovat ihan muuta mitä haen.......lähestyvät vaan kuvan perusteella


    • xccgfxxcccggfxxccgfx

      No voi hellanlettas sentään, on se kumma miten joillain ihmisillä on vuosia kestäviä kirjekaveruuksiakin tai miten jotkut luovat vahvojakin tunnetiloja toisia kohtaan esim. keskustelupalstoilla.

    • Kuvat pois naisilta

      Homma toimisi parhaiten niin, että miehet vaan laittaa kuvalliset profiilit nettiin ja naiset vastailee niiden profiilitekstien mukaan miehille... naisten ei taas pitäisi laittaa kuviaan julkiseen profiiliin, vaan aina aloitusviestissään miehelle jolle vastaa. Naisten kuva julkisesti kun saa kiimaiset vanhuksetkin koettamaan onneaan ja näin (etenkin) kauniiden naisten postilaatikot täyttyvät vääränlaisten miesten viesteistä.

    • Hessu A.

      Minun on vaikea ymmärtää aloittajan vuodatusta profiilien kuvattomuudesta. Se on jokaisen oma asia, mitä lisää profiilinsa tai jättää lisäämättä. Ne, joille ulkonäkö ja kuva on ratkaisevan tärkeitä seikkoja, on syytä rajata hakunsa pelkästään kuvallisiin profiileiihin. Pitää osata olla uskollinen omille periaatteilleen ja jäättää kuvattomat profiilit rauhaan.

    • nyt kuvaton

      Minulla oli kuva joskus profiilissa. Siitä oli vain harmia, sillä yhteyttä ottivat ihan vääränlaiset miehet. Sellaiset, joille naisen ulkonäkö on kaikki kaikessa. Minä taas tykkään ihan toisenlaisista miehistä.

    • 5e6ke54w

      Ulkonäöllä on aina merkitystä.
      Ihan sama mitä profiilissaan selittää niin ei siitä saa kuvaa millainen ihminen on kyseessä. Jossakin vaiheessa se kuva on kuitenkin annettava että tunnistaa tavattaessa joten miksei jo profiilissa.
      Seksiviestejä saa takuuvarmasti kuvattomatkin naiset joten niistä on turha puhua.

    • kirjeystävä?!

      Kyllä ne naisetkin osaa tämän kuva pelleilyn.
      Yhdellä jos toisella ainakin vanhemmalla on se 20v vanha ylioppilaskuva profiilissaan mutta ei siinä mitään kun on edes jonkinlainen kuva.
      Ei nämä vanhemmat naiset elä ja saa sitä viestipaljoutta kuin nuoremmat.

      Itsekkin olen viikon verran viestitellyt kuvallisena kuvattoman profiilin kanssa ja nyt olen pyytänyt kuvaa niin saan niitä selityksiä miksi en saa kuvaa...
      Eikä siinä mitään mutta kun se viestittely hänen puolelta pysynyt sillä tasolla "mitä kuuluu" ja "kuis päivä on mennyt" ja kohta varmaan aletaan keskustelemaan säästä.
      Hänhän ei ole ainut kun näitä riittää kymmeniä kun ei haeta kuin sitä kirjeystävää.

      Ok olen käynyt sen muutaman kerran treffeilläkin kuvattoman kanssa ja vastaan on tullut kun vaatteet on kuin säkki päällä ja naama pöhöttynyt että sen verran on huolta itsestään huolta pitänyt ja jotain tasoo se minullakin on!
      Olen kyllä saanut muutamilta kuvan ennen treffejä mikä on kaukaa kuvattu, pyöräilykypärä, aurinkolasit päässä tai sivuprofiili kuva missä hiukset peittää naaman.

      Voi vain kysyä miksi ei voi laittaa realistista kuvaa ihan sen enempää toistemme aikaa ja vaivaa tuhlaamatta vai viestittely-ystäviäkö haetaan.

    • erik452

      Naiset rupsahtavat viimeistään kolmikymppisinä, turha sitä sen jälkeen kuvia nettiin laittaa.

    • Kuvaton kuvatus

      "erik452"Ei ole sitten sun naisseikkailuissa kehumista jos voit noin yleistää,katsoisitko peiliin.Ja miehistäkö tulee charmantteja"vanhetessaan"eli kolmikymppisinä?Voin sitten syyttää geenejäni kun yleensä nuoremmaksi luullaan ja ikää jo43v.En häpeile ikääni enkä naiseuttani,miksi pitäisi?Miksi muuten miehet yleisesti mainostavat profiileissaan olevansa nuorekkaita?Ketä pitää vakuutella ja miksi?Kas kun ei ole miehille annettu ikuista nuoruutta ja kesto stondista ; ).Pärjäisiköhän niillä avuilla kauankin?

    • charmantti!

      Kyllä se kuule aika monella 43 naisellakin lukee profiilissaan tuo nuorekkuus mutta kun realistisuus näkyy siinä peilistäkin kun rinnat on kuin roiskeläpät ja perse on appelsiini pinnalla!
      Ehken kelpaavat näille nuoremmille miehille harjoitus kappaleeksi ja pahemman puutteeseen.
      Miehillä taas kun tulee hieman hopeaa ohimoille niin antaa vain charmantin ja kokeneenkin kuvan ja kelpaa näille nuoremmillekin....

    • 34f2323fg343tg434g3g

      Vaikka itsellänikin on kuvia niin siltikin kuvien vaatiminen tai siitä "huumorin" vääntäminen on säälittävää, melkeinpä aina tulee ohitettua sellaisen naisen profiili. Tulee heti jonkinlaisen itseään täynnä olevan nirppanokan mielikuva.

    • PelPos

      Hauskoja nää jotka on kuvassa naama rutussa ja sitten tekstissä kertovat olevansa huumorintajuisia. Jokin primitiivinen osa aivoissani vaan havaitsee tuossa jonkinlaisen ristiriidan ja saa aikaan tunteen että tyyppi valehtelee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8791
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2623
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe