Korkeammat Voimat

dgddfdf

Miksi te ateistit edelleen kiellätte Korkeampien Voimien olemassaolon vaikka todisteita korkeammista "yliluonnollisista" voimista on olemassa?

http://www.netikka.net/mpeltonen/fatima2.htm

Monet ufotutkijat lähestyvät tätä aihetta et-hypoteesin kautta, mutta miksi asiaa ei voisi nähdä, kuten se on, eli että on olemassa korkeampien dimensioiden olentoja jotka mm. valvovat ihmiskuntaa ja sieluja.. ja jossain määrin ehkä ohjaavatkin sitä.

Korkein Luoja (Jumala) ei siis suinkaan toimi yksin...ja tämänhän monet uskovat ihmiset hyvin ymmärtävätkin.

26

170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      EI OLE TODISTEITA!!!!!!! Siksi ei.

      Ei kai se noin vaikeata ole ymmärtää?

    • gdfgdg

      No, onko ufoistakaan sinun mielestäsi todisteita?

      • yhtä tyhjän

        Mistään sinun esittämästäsi asiasta ei ole koskaan mitään todisteita.
        Mikäänhän ei estä sinua esittämästä niitä todisteita, mutta kun mitään ei ole.

        Lapsellisen typerät arvailusi ja luulosi joistain naurettavista taivaallisista enkelihierarkioista ja fatiman mukailmestyksestä on käsitelty tällä palstalla ainakin sata kertaa aikaisemminkin, eikä asia kertaamalla parane tai muutu miksikään.

        Kun sinulla kerran ei ole yhtään mitään, niin älä esitä sitä ainaista tyhjääsi ja ei-yhtään-mitääsi aina uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Nolla plus nolla plus nolla on aina ja edelleen pelkkä nolla. Palaa asiaan sitten kun sinulla on sitä, äläkä aina intä täysin merkityksetöntä tyhjää vailla mitään todisteen murustakaan.

        Mutta ethän sinä vihoviimeinen jästipää tätä koskaan ymmärrä, eiväthän uskovat koskaan mitään ymmärrä. Säälittävää, todella.


      • Tarkoitat varmaankin ekstraterrestriaalisia avaruusolentoja lentolaitteineen?

        UFO = tunnistamaton lentävä kohde.


    • gdgdg,

      Eli siis, kun kerran on olemassa ufoaluksia, jotka ovat tekniikaltaan äärimmäisen kehittyneitä kyeten korkeammissa ulottuvuuksissakin llikkumaan, niin miksei voisi olla vieläkin korkeampia voimia, jotka olisivat osana Taivaallisia Hierarkioita. Mm. aurinkokunnilla täytyy olla luojansa ja rakentajansa...ja vakiintunut tapa on kuvata niitä valtavia voimia sanalla "Jumala" ja "Korkeammat Voimat", mutta jossakin toisessa maailmassa voi olla käytössä jokin toinen nimitys samoille voimille.

    • gdfgd

      "Miracle of the Sun" on nimeltään se taivaallinen valoilmiö, joka on yhteistä Fatimalle ja myöhemmin Heroldsbachille. Bosnian Medjugorjessa aurinkoihmettä on todistettu kuulemma useinkin aivan lähiaikoinakin. Voit halutessasi etsiä asiasta lisätietoa ja silminnäkijöiden kuvauksia.

      "Miracle of the Sun" ilmiö on ehdottomasti todellinen, mutta sen alkuperästä ei ole varmuutta ja ehkä siksi katolinen kirkkokin tutki melko pitkään Fatiman tapahtumia ennenkuin vakuuttui ilmiön ja olentojen taivaallisesta alkuperästä.

      • Jotain Bosnian ihmettä telkkarissa joku vuosi sitten yritettiin näyttääkin. Ei vaan näkynyt mitään muuta kuin niitä ihmeen näkijöitä jotka väittivät jotain näkevänsä.


    • sdfg

      Jos todiste-käsitteen merkitys on sulle noin hakusessa niin...

    • gddfg

      Jos mieli ei ole totuudelle avoin ja on lisäksi täynnä ennakkoluuloja, niin sitten se on usein niin, että juuri mikään ei kelpaa näytöksi esimerkiksi korkeammista voimista.

      • neiti...............

        "Jos mieli ei ole totuudelle avoin ja on lisäksi täynnä ennakkoluuloja, niin sitten se on usein niin, että juuri mikään ei kelpaa näytöksi esimerkiksi korkeammista voimista. "

        Ja toisille ihmisille kelpaa mikä vain todistukseksi jumalista tai joistakin demoneista? Niin kuin ennen uskottiin että salamointi on jumalien vihaa ja että sairaudet ovat jumalan rangaistus, ja muuta vastaavaa.

        Kummallisille asioille löytyy usein luonnollinen selitys. Ja vaikka ei heti löytyisi, niin en minä kyllä heti näkisi sitä esimerkiksi todistukseksi jumalista. Muitakin syitä olisi varmaan miljoonia...


      • ...

        ''No, onko ufoistakaan sinun mielestäsi todisteita?''
        On, jos ne on tunnistettu niistä tulee IFOja.

        ''Eli siis, kun kerran on olemassa ufoaluksia, jotka ovat tekniikaltaan äärimmäisen kehittyneitä kyeten korkeammissa ulottuvuuksissakin llikkumaan''
        Missä sinä löysit todisteita sellaisesta?

        ''Mm. aurinkokunnilla täytyy olla luojansa ja rakentajansa...''
        Miksi?

        Miten aurinkoihmeet todistavat taivaallisista hallinnoista?

        ''Jos todiste-käsitteen merkitys on sulle noin hakusessa niin... ''
        Sinä kuvittelet kaiken todistavan sinun väittämiäsi, todellisuudessa sinulla ei ole todisteita.

        ''Jos mieli ei ole totuudelle avoin ja on lisäksi täynnä ennakkoluuloja, niin sitten se on usein niin, että juuri mikään ei kelpaa näytöksi esimerkiksi korkeammista voimista. ''
        Joillakin taas on mieli niin avoinna että kaikki huuhaa, joka on edes näennäisesti tukee avomielisen luuloja, uppoaa kuin kivi.


    • dgddfdf >>>Korkein Luoja (Jumala) ei siis suinkaan toimi yksin...ja tämänhän monet uskovat ihmiset hyvin ymmärtävätkin

    • Kun siteerataan Peltosta epäilen aina kyseessä olevan provosoinnin. Peltola on oiva työkalu siihen.

      Mutta korkeimpiin voimin en usko koska en ole havainnut sellaisista merkkiäkään. Koskaan.

    • Olen nähnyt

      Aloituksesta -otsikosta- tuli mieleen 400 kv linja jonka ali ajan joka aamu.
      Korkeammat voimat ovat noin 30m tienpinnasta.

    • dgfgdfg

      >>dgddfdf >>>Korkein Luoja (Jumala) ei siis suinkaan toimi yksin...ja tämänhän monet uskovat ihmiset hyvin ymmärtävätkin

      Monet eivät ymmärrä - tai eivät ehkä haluakaan ymmärtää - sitä, että Taivaan Valtakunta - siis Taivaallisen Valtakunnan ja Hallinnon eräs paikallinen osasto - voi olla hyvinkin lähellä, ja jos nyt mietitään tämän yhdenkin galaksinkin kokoa, niin eihän voi mitenkään olla mahdollista, että yksi ainoa suurikaan jumalolento voisi tarkkailla kaikkea ja toimisi suoraan kaiken olemassa olevan luojana. Asia
      on usein ehkä hyvinkin vaikea asia hyväksyä, mutta "Jumala" on käytännössä Hierarkiana ilmenevä voima ja hallinto, sillä maailmankaikkeuden alkulähde on liian suuri asia ymmärrettäväksi...ja asia hämärtyykin jos tuosta korkeimmasta luovasta voimasta puhutaan "elävänä Jumalana", joka meitä tarkkailee. Kyse
      on tietystikin Taivaan palvelijoista, jotka toimivat meille tällä tasolla eläville käsittämättömällä tavalla, tasolla ja ykseydessä.

      • gfghkjh

        Mikä voisikaan olla parempi todiste, kun nimimerkillä dgfgdfg yms tasaisin välein netin keskustelupalstoille massapostittama töräyttey Taivaallisista Hallinnoista, jossa todistetaan että kyllä ne ovat olemassa koska minä sanon niin. On se nyt kumma kun ei ruveta uskomaan.


    • Niin vastaus oli kovin ympäripyöreä........

      Mutta millä nimellä sinä kutsut sitä ainoaa ja oikeaa jumalaa?
      Bonuskysymys on vielä kuka tai mikä loi jumalan edeltäjän ?

      On siis ilmeistä, että maalliset uskonveljet ja sisaret toimivat valtakunnansalista käsin.

    • ggdgd

      "Jumala"," "Korkein Luoja", "kaikkeuden Alkulähde" ovat yleisimmät käytössä olevat nimitykset, mutta ongelmia tulee kun tuolle korkeimmalle luovalle voimalle annetaan inhimillisiä ominaisuuksia ja piirteitä, koska se on kaikkien kuvailujen tuolla puolen. Taivaan laajoissa Hierarkioissa toimivilla Valon olennoilla kuitenkin on inhimillisiä ja inhimillisesti ymmärrettäviä ominaisuuksia.

    • gdfggf

      Monet ateistitkin todennäköisesti voisivat hyväksyä uskomuksen ja käsityksen Jumalasta ja jumalolennoista, jos asiat perusteltaisiin heille rationaalisemmin.

      Urantia-kirjan mainitsemisesta monet eivät täällä pidä, mutta ei se mielestäni huono teos ole, jos haluaa saada jonkinlaisen käsityksen Taivashallinnosta.

    • Rapanhapakko

      Protestantit ja helluntalaiset tuskin perustavat tuosta "Fatima"-ilmiöstä tai muista katolisten ihmeistä. Eivätkös ne todistaisi juuri katolisuuden eikä muita koreampia voimia, koska katolisten uskonnon hahmothan ne niissä nähdään?

      Itse en ole niin dogmaattinen lattana ateisti, että kieltäisin yliluonnolllisten ilmiöiden mahdollisuuden. Tosin tapahtuessaan ne olisivat jo luonnollisia, eli niistä voitaisiin muun tieteen jatkona laatia luonnontieteellinen kuvaus.

      Ufot saattavat olla mahdollisia. Tosin suurin osa niistä havainnoista on osoittautunut urbaanilegendoiksi, väärinkäsityksiksi tai suoranaisiksi huijauksiksi. Olisi aika hurjaa tai masentavaa jos täällä kaiken päällä vipeltäisi vielä teknologialtaan ylivertaisia ulkoavaruuden olentoja.

      Parapsykologian puolella en vastusta, etteikö jonkinlaista telepatiaa tai ennalta-aavistelua voisi olla olemassa. On omakohtaisiakin, tosin tässä todistamattomia pieniä kokemuksia. Mutta nämä urigellerit ja ainokassiset ym ovat selvästi huijareita. Uskonnon "profeetat" ovat joko huijareita myös tai sillä lailla mielisairaita ettteivät välitä onko jutuissaan mitään perää, ja jatkavat aina vaan profetioiden pieleen mennessäkin.

      Mutta jos ufot ja/tai parapsykologiset ilmiöt olisivat todellisia, olisivat nekin luonnonilmiöitä, osa fyysistä luontoa. Ja sellaisten mahdollisuudesta on todella pitkä matka mihinkään "korkeampaan voimaan" saati uskontojen kertomusten kuvaamiin jumaliin tai New Age -maailmanselityksiin. Perusteettomia ne, ihmisten kulttuurin kuvitelmia aivan ylispekuloiden.

    • *****

      >>Protestantit ja helluntalaiset tuskin perustavat tuosta "Fatima"-ilmiöstä tai muista katolisten ihmeistä. Eivätkös ne todistaisi juuri katolisuuden eikä muita koreampia voimia, koska katolisten uskonnon hahmothan ne niissä nähdään>>

      Ihmeet ovat kuitenkin ihmeitä, tapahtuivat ne missä uskonnollisessa kulttuurissa tahansa...ja ne ihmeethän todistavat sen, että uskonnollisissa asioissa on totuutta mukana. Todistetuista ihmeistä ja ilmestyksistä voivatkin kaikki saada arvokasta tietoa ja ymmärrystä - uskonnosta ja maailmankatsomuksesta riippumatta.

      • Rapanhapakko

        Ei oikeastaan noin. Katolisten "ihmeissä" esiintyvät katoliset hahmot ja niiden sisältö on katolista teologiaa. Intialaisissa "ihmeissä" esiintyvät hindujumalat ja kerovat hindulaisa asioita. Jos niistä "ihmeistä" suodatetaan sen uskonnon tyypillinen sisältö ja viesti pois, ei jää muuta kuin "kah ihme!"

        Eikä niitä "ihmeitä" yleensä havaitse kuin siinä uskonnossa jo olevat, nuo katolisetkin ihmeet kokevat lähinnä katoliset, joukkohurmoksena luultavasti. Eivät koskaan satu filmikameran kuvaan ne näyt. Minä 80-luvulla kävin tsekkaamassa helluntailaistyyppisiä tilaisuuksia, oikeastaan huolestineena tapahtuuko siellä väittämiään yliluonnollisuuksia joita käyttävät kuvottavan oppinsa todisteina. No, en havainnut muuta kuin joukkosuggestiota ja vaikutusherkkien ihmisten hurmosta, Itse siinä kielillä hölpättivät ja lattialla kierivät. Minä taas en kaatunut, mutta olen aina toki osannut "kielilläpuhumista" eli "glossolaliaa" pelleilynä (spontaania äänne-improvisaatiota) , ja sekös vakuutti saarnaajat, että minullakin on "Pyhän Hengen Kaste". "Kiitos Jeesus hallelujaa!" Just joo, että sellainen ihme.

        Mutta mielestäni siis on mahdollista, että ufoja (merkityksessä vieraan planeetan avaruusalukset) on olemassa. Ja mahdollista että jotain parapsykologisiksi luokiteltuja ilmiöitä on olemassa. Vaikka niitä havaintoja paisutellaan ja keksitään perättömiä tarinoita. Mutta ufo-uskovaiset, New Age -hörhöt ja hihhulikristityt liioittelevat ilmiöitä, keksivät itse lisää ja kehittävät ilman perusteita niistä aivan liian pitkälle meneviä spekulaatioita.


    • A. Teisti

      En viitsi edes lukea läpi koko ketjua...

      Ettekö te hupsut uskikset tajua, että ei ole olemassa mitään jumalia eikä korkeampia voimia (=yliluonnollista). Kuvittelette ne vain omassa päässänne, oikeasti niitä ei ole olemassa. Lopettakaa tyhjänpäiväinen hupsuttelunne ja alkakaa käyttää järkeänne (jos on) ja lukekaa parempaa kirjallisuutta kuin toisten höperöiden kuvitelmia ja päiväunia...

      Mahdolliset "ufot" eivät liity asiaan mitenkään, mutta tuollaiset höpinät kyllä todistavat, että tällaisia kirjoittelevat ovat ihan ulalla...

    • häh mitä?

      Ajattelin, että luonnollisen vastakohta on luonnoton. Mitä siis tarkoitat yliluonnollisella?
      Kattelin tossa just P. Reinikaisen mökellystä tv seiskalla. Miksi se ei puhu totta?

    • todiste tämäkin

      Todistusaineistoa aloittajan puolesta toki on.

      Esim TV:ssä erän kaveri kertoi omasta alienien toteuttamasta sieppauksestaan. Yhtenä perjantain iltapäivänä hän oli ensin aistinut vilkkuvan sinertävän valon ja sitten kokenut kaksi alienia ympärillään. Hänen nimensä oli mainittu ääneen (mistä ne tiesi!), häneen oli tartuttu kiinni ja siirretty siirtoalukseen vasten tahtoaan.
      Tuosta siirtoaluksesta hänen oli vuorostaan siirretty emoalukseen ja lukittu johonkin koppiin. Tarina onneksi loppui sillä kertaa onnellisesti, sillä hänet oli aamulla palautettu jonnekin Pasilan poliisitalon kulmille.

      • Rapanhapakko

        Vastaa ns "Abduktio"-känniä:

        On menossa konserttiin Tavastialle. Aamulla herää lahtelaisesta porraskäytävästä, käyttämätön Tavastian lippu vielä taskussa. Eikä muista mitään. Varmasti ufosieppaus.

        Minäkin pentuna näin unen, jossa harmaat möröt halvaannuttivat vanhempani ja kantoivat minut pois. Ufosieppauksista en ollut kuullutkaan, joten varmaan selvä tapaus taas? :-)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 121
      2753
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2520
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2111
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1479
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1439
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe