Totuus: Elävä Jumala ja Elävä sana (6)

sinettisormus

Herran Rauhaa Kaikille!
Aloitan tämän ketjun tärkeällä asialla joka tuli eilen illalla vastaan. Sanotaan ettei taivaaseen pääse sairaat, sokeat, vammaiset jne. eikä tietenkään syntiset. Se on totta. Taivaassa ei ole syntiä ei sairautta ei itkua eikä murhetta, ne ei sinne pääse.Taivas on vapaa kaikesta tuosta.
3.Moos.21:18-20 sanoo näin:

Älköön lähestykö kukaan, jossa on joku vamma,
älköön kukaan sokea tai ontuva,
kukaan kasvoiltaan tahi jäseniltään muodoton,
jalkansa tai kätensä taittanut,
kyttyrä selkäinen tai surkastunut,
silmävikainen tahi ihotautunen tai rupinen tai kuohittu.

Totta, tällaista ei nähdä taivaassa. Jumala antoi meille uudenliiton ja Poikansa lunastamaan meidät verellänsä täältä, iankaikkiseen elämään, jos tahdomme ottaa sen vastaan. Tämä vastaus tuli minulle illalla tähän asiaan, kuin tiedon sanoina, kun sitä ylhäältä kyselin. Jeesus pelstaa ja parantaa ja vapahtaa meidät, kun itse niin tahdomme ja uskomme häneen. Älkää antako hänen työnsä mennä hukkaan, tätä ei sovi unohtaa.
Hän parantaa sairaat, saastaiset, pitaaliset, syntiset sokeat ja kuurot, kuivuneet kädet, kuun tautiset jne. Hän ajaa pois riivaajat ja antoi elämänsä meille uskoville esimerkiksi, että me voimme samoja tekoja tehdä kuin hän. Matt.17. Herra parantaa kuuntautisen ja Matt.25. kannattaa lukea huolella, Herra sanoo: "Minkä teette yhdelle vähimmistä veljistäni, sen te teette minulle."
Hän ei kääntänyt selkänsä yhdellekkään sairaalle tai syntiselle ja emme tee mekään, kun meillä on hänen rakkautensa sydämessä.
Kun ihminen kuolee uskossa, hän saa kuoleman portilla uuden puvun, hänestä tulee uusi luomus ja tuo vanha ruumis jää tomuuntumaan tänne maailmaan, se ei vikoineen pääse taivaaseen.

Jesaja 35:5-6:
Silloin avautuvat sokeain silmät ja kuurojen korvat aukenevat.
Silloin rampa hyppii niinkuin peura ja mykän kieli riemuun ratkeaa;
Sillä vedet puhkeavat erämaahan ja aromaahan purot.

Tämäkin kannattaa lukea kokonaan sieltä Raamatusta, se kertoo ihmisen uskon tiestä. Illalla kun kyselin tähän asiaan Herralta vastausta ja se tulvi minulle kuin tiedon sanoina, tämän jälkeen näin näky kuvan jossa luikerteli käärme ja minä käskin sitä poistumaan Jeesuksen nimeen, sillä hän on minun Herra, ja niin se teki, se pakittamalla lähti pelokkaan näköisenä takaisin koloonsa. Ymmärsin että se yritti tällä asialla eksyttää meitä.
Kiitos ja kunnia Herralle !!!
Aamen.

157

761

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinettisormus

      Tässä asiassa on vastausta myös loveJeesukselle, joka taannoin kyseli tästä asiasta ja vastailin hänelle silloinkin...
      Herra olkoon teidän kanssanne.

    • sinettisormus

      Luuk. 17. kerttoo noista kymmenestä pitaalisesta jotka Jeesus paransa, mutta vain yksi, samarialainen, palasi takaisin kiittämään. Jeesus sanoi hänelle: "Uskosi on sinut rarantanut."
      Kuinka kävi noiden yhdeksän kun he eivät muistaneet kiittää siitä hyvästä, mitä olivat saaneet? Palasiko sairaus, kun jatkoivat entistä syntistä elämäänsä, eivätkä yrittäneet tehdä parannusta? Näin meille voi käydä. Me kyllä haluamme kaikenlaista, mutta miten on kiitoksen laita ja sen, että yritämme elää jatkossa paremmin?

      • Seurailija

        Usein rukoiltava paranee tänä päivänäkin mutta sairaus palaa takaisin juuri sen kiittämättömyyden vuoksi.


    • sinettisormus
    • Seurailija

      Hieno todistus, niin moni kamppailee saman asian vuoksi. Jeesus voi auttaa, eikä vain voi, vaan auttaa jos sydämessään niin haluaa. Aamen.

    • sinettisormus
      • sinettisormus

        efes. 6:12:
        Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan,
        vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan,
        tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan,
        pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.


      • Seurailija
        sinettisormus kirjoitti:

        efes. 6:12:
        Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan,
        vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan,
        tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan,
        pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.

        Ja nuo asiat ovat voimissaan tänä päivänä!!!m, Hallitukset tekee köyhää alistavia päätöksiään.. Pahuuden henkivallat on pyytämällä anottu hallitsemaan elämäämme koska ei uskota veren voimaan. Kannattaa olla tiukasti Voittajan puolella, muuten koittaa ikuinen kadotus jos tätä pimeyttä seuraa, tästä ei muuten selvitä kuin uskomalla Jeesuksen Kristuksen armontyö, joka yksin pelastaa. Aamen


      • sinettisormus
        Seurailija kirjoitti:

        Ja nuo asiat ovat voimissaan tänä päivänä!!!m, Hallitukset tekee köyhää alistavia päätöksiään.. Pahuuden henkivallat on pyytämällä anottu hallitsemaan elämäämme koska ei uskota veren voimaan. Kannattaa olla tiukasti Voittajan puolella, muuten koittaa ikuinen kadotus jos tätä pimeyttä seuraa, tästä ei muuten selvitä kuin uskomalla Jeesuksen Kristuksen armontyö, joka yksin pelastaa. Aamen

        Aamen.


    • sinettisormus

      Täytyy tuoda myös tamä todistus tänne. Pari päivää on lonkkani ollut kipeä ja tänä aamuna rukoilin kiittäen Herraa että se paranisi, mutta rukouksen jälkeen ei vielä tapahtunut mitään, mutta kun nyt toin tänne tiedoksi ja näkyviin nämä Herralta saadut tiedonsanat, huomasin juuri että lonkka on parantunut!
      KIITOS HERRA!!! Ylistys ja Kunnia Kuuluu Sinulle!!!
      Kerran ennemminkin minulla oli samanlainen tilanne ja lonkka kipeä, olen siitä teille kertontkin, ja kun olin tehnyt sen mitä Herra halusi, tosin siihen meni pari viikkoa ja kärvistelin lonkkani kanssa ja kun muistin mitä oli tehtävä ja sen myös tein, parani lonkkakin, nyt tapahtui sama.
      KIITOS! KIITOS! KIITOS!

    • -jarmo-

      Itse olen noita monille pöyristyttäviä Mooseksen kirjan väkivaltaisia ja julmia sääntöjä ja lakeja tulkinnut oikeastaan yhden kaavan kautta.
      Israelin kansa on esikuva sapatin pidosta, eli lain täyttämisestä. Jeesus on sapatti ja lain täyttymys. Jeesus on kuningas tuhatvuotiskaudella joka on se Jumalan lepopäivä, jossa hän tulee luomistyönsä ensimmäisen viikon päättämään lepoäivään. Kuitenkin Jumala joutuu aloittamaan luomistyönsä alusta ja päättämään se jälleen lepoon kun tuhatvuotiskauden päätteeksi kaikki luodaan uudelleen.
      Ihminenhän luotiin kuudennen päivän aamuna ja käsitykseni mukaan kuudes päivä ei ole päättynyt, vaan on vaihtumaisillaan seitsemänneksi, lepopäiväksi, jossa Jeesus tulee olemaan hallitsija ja Jumala lepää sen päivän.

      No kun Jumala teki kansastaan esimerkin ja sanoi että teidän pitää tappaa tai erottaa pois kansastanen kaikki ne jotka eivät pidä sapattia, Jumala tarkoitti tällä vertausta tuhatvuotiskauteen, jossa on hänen omaisuuskansansa.
      Sama pätee kaikkiin Sinetin kertomiin vammaisiin, sinne ei huolita sairautta:

      Jesaja 65:19-25 Minä iloitsen Jerusalemista ja riemuitsen kansastani; eikä siellä enää kuulla itkun ääntä eikä valituksen ääntä. Ei siellä ole enää lasta, joka eläisi vain muutaman päivän, ei vanhusta, joka ei täyttäisi päiviensä määrää; sillä nuorin kuolee satavuotiaana, ja vasta satavuotiaana synnintekijä joutuu kiroukseen. He rakentavat taloja ja asuvat niissä, he istuttavat viinitarhoja ja syövät niiden hedelmät; he eivät rakenna muitten asua, eivät istuta muitten syödä; sillä niinkuin puitten päivät ovat, niin ovat elinpäivät minun kansassani. Minun valittuni kuluttavat itse kättensä työn. He eivät tee työtä turhaan eivätkä lapsia synnytä äkkikuoleman omiksi, sillä he ovat Herran siunattujen siemen, ja heidän vesansa ovat heidän tykönänsä. Ennenkuin he huutavat, minä vastaan, heidän vielä puhuessaan minä kuulen. Susi ja lammas käyvät yhdessä laitumella, ja leijona syö rehua niinkuin raavas, ja käärmeen ruokana on maan tomu; ei missään minun pyhällä vuorellani tehdä pahaa eikä vahinkoa, sanoo Herra.

      Sama pätee tuossa edellisessä ketjussa kertomastani vuorisaarnassa. Eli miksi Jeesus käskee repimään silmän irti päästä ja katkomaan oma kätensä, jottei menettäisi tätä perilliskansan osaa Israelin lapsena. Hänessä on se sapatti ja se Israelin kansa ja hän joutuisi täydellisenä repimään silmänsä ja katkomaan kätensä. Meidän ei tarvitse, eli sama ehdottomuus näkyy noissa Mooseksen kirjoissa mainituista asioista ja kaikki pitää peilata Kristuksen kautta ja sovittaa ne sapattiin tuhatvuotiskaudelle.

      Selitinkö ymmärrettävästi? Aika hankala aihe äkkiseltä.

    • sinettisormus

      Totta puhut -jarmo- ja tuo sapatti asia on ihmisiltä vaipunut unholaan ja se on sielunvihollisen työtä. Tuo vanha testamentti on vaikeampaa selitellä, mutta silloin elettiin vanhanliiton aikaa, mutta se ei kuitenkaan tarkoita että Jumalan antamat käskyt olisi saanut sen varjolla unohtaa. Jeesuskin noudatti ja opetti Isänsä käskyjä ja sitä mitä Isä hänelle antoi ...
      Vuorisaarna on todella hyvää luettavaa, jotta tiedämme miten meidän tulee elää Herramme ja lähimmäistemme edessä.

      • -jarmo-

        Se tässä on hassua että olen syntynyt hyvin vanhaan adventistisukuun ja adventistiperheeseen. Olen saanut perin juurin adventistisen kasvatuksen ja olen aikuisena ymmärryksen lisäännyttyä ottanut heidän uskonsuunnastaan selvän pesäeron nimenomaan ymmärtämällä sapatin merkityksen, jonka adventistit todella luulevat ymmärtävänsä. Tämä tekee siitä mielenkiintoisen.

        Kun luet vanhaa testamenttia ja pidät käskyt kuin kunnon juutalainen konsanaan ja epäonistut siinä, kuten kaikki, joudut joka päivä uhraamaan jotain, milloin ruokia, milloin karjaa jne. Se kuvastaa nimenomaan ihmisen elämistä Kristuksessa. Vain hurskaana itseään pitävä ei tarvitse Jeesusta päivittäin, eikä tee sitä uhraustyötä Jeesuksessa Kristuksessa, vaan kuvittelee pitävänsä lain, hän joutuu tuon vanhan Mooseksen lakien armoille suhteessa sapattiinsa.

        Vuorisaarna on toinen samanlainen mutta se kääntyy toisin päin ja siksi se on Jeesuksen itsestään suusta tullut. Se saarna on kuin monologi, Jumalan saarna Jeesusta varten, eikä sikäli olisi tarvinnut kuulijoitakaan, kunhan joku vain tietäisi tuosta saarnasta ja sen sisällöstä, koska Jeesus saarnasi sen itseään varten, vain hän pystyi pitämään sen kaiken.

        Raamatun vanhaa liittoa kuin uuttakin voi peilata siis sapatin pitämisen lävitse täysin luonnollisesti ilman julmuuden, epäoikeudenmukaisuuden ja väkivaltaisuuden tunteita, koska Jeesus Kristus on ja oli vanhan liiton, uuden liiton ja tuhatvuotiskauden sapatti. Hänessä täyttyi tuo kaikki ja hän kantoi sen kaiken ja loulta hänessä täyttyy lepokin.


      • sinettisormus
        -jarmo- kirjoitti:

        Se tässä on hassua että olen syntynyt hyvin vanhaan adventistisukuun ja adventistiperheeseen. Olen saanut perin juurin adventistisen kasvatuksen ja olen aikuisena ymmärryksen lisäännyttyä ottanut heidän uskonsuunnastaan selvän pesäeron nimenomaan ymmärtämällä sapatin merkityksen, jonka adventistit todella luulevat ymmärtävänsä. Tämä tekee siitä mielenkiintoisen.

        Kun luet vanhaa testamenttia ja pidät käskyt kuin kunnon juutalainen konsanaan ja epäonistut siinä, kuten kaikki, joudut joka päivä uhraamaan jotain, milloin ruokia, milloin karjaa jne. Se kuvastaa nimenomaan ihmisen elämistä Kristuksessa. Vain hurskaana itseään pitävä ei tarvitse Jeesusta päivittäin, eikä tee sitä uhraustyötä Jeesuksessa Kristuksessa, vaan kuvittelee pitävänsä lain, hän joutuu tuon vanhan Mooseksen lakien armoille suhteessa sapattiinsa.

        Vuorisaarna on toinen samanlainen mutta se kääntyy toisin päin ja siksi se on Jeesuksen itsestään suusta tullut. Se saarna on kuin monologi, Jumalan saarna Jeesusta varten, eikä sikäli olisi tarvinnut kuulijoitakaan, kunhan joku vain tietäisi tuosta saarnasta ja sen sisällöstä, koska Jeesus saarnasi sen itseään varten, vain hän pystyi pitämään sen kaiken.

        Raamatun vanhaa liittoa kuin uuttakin voi peilata siis sapatin pitämisen lävitse täysin luonnollisesti ilman julmuuden, epäoikeudenmukaisuuden ja väkivaltaisuuden tunteita, koska Jeesus Kristus on ja oli vanhan liiton, uuden liiton ja tuhatvuotiskauden sapatti. Hänessä täyttyi tuo kaikki ja hän kantoi sen kaiken ja loulta hänessä täyttyy lepokin.

        Aamen.
        Yritin katsoa tuosta vanhasta Raamatusta selitystä tuhon 3.moos.21:18-20 kohtaan, mutta ei juuri siihen ollut. Mutta näin sanottiin seltyksessä, tämän säännön sovellutus uudessa liitossa: Seurakunnan jäsen älköön menkö nauttimaan ehtoollisen pyhiä lahjoja, ellei ole nöyrtynyt synneistään parannukseen ja vastaan ottanut anteeksiantamusta ja puhdistusta Jeesuksen veressä, pannen elämästään pois kaiken Jumalan sanan vastaisen: Jeesus sanoo: "Ellen minä sinua pese, ei sinulla ole osuutta minun kanssani" Ja Paavali: "Koetelkoon siis ihminen itseään ja niin syököön tätä leipää ja juokoon tästä maljasta" Rippi ja synnin päästö voi olla tässä tarpeen.

        Huomasin että tässähän vastaus tuli, kun luin kunnolla tuon mooseksen kohdan ja siinä puhuttiin että tällainen ihminen ei saa lähestyä antamaan Herralle uhreja. Tämä tieto muuttaa kaiken, sillä Jumala on täysin puhdas synneistä ja siihen aikaan papit toimittivat tuota virkaa. Kaikki epäpyhä ja saastainen häpäisi Jumalan pyhäkköä. Tässä tuli ilmi että taas repäistiin sanaa asia yhteydestään ... Oli kyse uhrilahjoista, sopii tuo kyllä tuohon edellä keskusteltuunkin, ei tässä sen enempää metsään menty ...


      • -jarmo-
        sinettisormus kirjoitti:

        Aamen.
        Yritin katsoa tuosta vanhasta Raamatusta selitystä tuhon 3.moos.21:18-20 kohtaan, mutta ei juuri siihen ollut. Mutta näin sanottiin seltyksessä, tämän säännön sovellutus uudessa liitossa: Seurakunnan jäsen älköön menkö nauttimaan ehtoollisen pyhiä lahjoja, ellei ole nöyrtynyt synneistään parannukseen ja vastaan ottanut anteeksiantamusta ja puhdistusta Jeesuksen veressä, pannen elämästään pois kaiken Jumalan sanan vastaisen: Jeesus sanoo: "Ellen minä sinua pese, ei sinulla ole osuutta minun kanssani" Ja Paavali: "Koetelkoon siis ihminen itseään ja niin syököön tätä leipää ja juokoon tästä maljasta" Rippi ja synnin päästö voi olla tässä tarpeen.

        Huomasin että tässähän vastaus tuli, kun luin kunnolla tuon mooseksen kohdan ja siinä puhuttiin että tällainen ihminen ei saa lähestyä antamaan Herralle uhreja. Tämä tieto muuttaa kaiken, sillä Jumala on täysin puhdas synneistä ja siihen aikaan papit toimittivat tuota virkaa. Kaikki epäpyhä ja saastainen häpäisi Jumalan pyhäkköä. Tässä tuli ilmi että taas repäistiin sanaa asia yhteydestään ... Oli kyse uhrilahjoista, sopii tuo kyllä tuohon edellä keskusteltuunkin, ei tässä sen enempää metsään menty ...

        Aivan! Juuri näin, tuosta aukeaa hieno tutkimusmatka, jossa vanha testamentti sulautuu Jeesuksessa Kristuksessa sulassa sovussa uuteen.


      • sinettisormus
        -jarmo- kirjoitti:

        Aivan! Juuri näin, tuosta aukeaa hieno tutkimusmatka, jossa vanha testamentti sulautuu Jeesuksessa Kristuksessa sulassa sovussa uuteen.

        Aamen.
        Hyvää asiaa Herra eteemme tänään kantoi ja tärkeää ...
        Kiitos Sinulle Herra.


    • sinettisormus

      Löysin Lauri Koskenniemeltä tähän sopivaa tekstiä, tai se melkein pomppasi silmille:

      Likainen, rupinen ja heikko

      Lapsuudessani kotona ja monesti myöhemminkin luettiin ruokapöydässä aina kappale Lutherin kirjasta Mannaa Jumalan lapsille. Korvaani tarttui niistä tavallisuudesta poikkeavia ja sattuvia sanontoja. Niinpä aina muistan kohdan, jossa puhutaan kunnon isästä, joka ei hylkää lastaan, "vaikka se on likainen, rupinen tai muuten heikko". Samoin - Luther jatkaa - Kristus näkee vaivaa omistaan.
      Tämä on lohdullinen sana. Äidin ja isän rakkaus kohdistuu aivan erityisesti siihen lapseen, joka on sairas tai ei ole saannut sellaisia elämisen täysiä edellytyksiä kuin muut. Tällaista ulkopuoliset saattavat ajattelemattomuudessaan oudoksua tai karttaa. Vanhempien rakkaus sen sijaan vain syvenee.
      Juuri tällainen on Kristus. Mitä heikompi sen rakkaampi. Mitä yksinäisempi ja onnettomampi, sitä ehdottomampana kohdistuu hänen hyvyytensä tähän usein toisten vieroksumaan. Juuri näin on meillä lupa ja etuoikeus myös evankeliumia saarnata. Ei tutkia sitä, olisiko ehkä tässä tai tuossa "likaisessa ja rupisessa" jotakin kiinnekohtaa Jumalan uudistavalle työlle, kuten joskus on tapana sanoa. Ei armahtava Jumala mitään kiinnekohtaa tarvitse, hän sulkee syliinsä. Hän rakastaa itsensä tähden.
      Sellainen likainen, rupinen ja muuten heikko minä olen. ***

      Herra johdatti tämän eteeni, niin osuvaa asiaa oli. Kiitos!!!

      • -jarmo-

        Ai, toi on hyvä :)

        Itse olen kirjoittanut joskus jutun Kristuksesta jolla on omituinen maku kauneudesta. Siinä täytyy kummallisen maallisia piirteitä, jopa sairaita himoja kuten homous, sadomaso, moniavioisuus ja zoofililia, nimittäin morsian on "sukupuoleton sikaorjalauma joilla kaikilla on nenärengas". Toki älkää kauhistuko, koska tietysti tämä on vertauskuvaa ja sen vertaamista raadolliseen tosiasiaan.
        Mutta ajatteles mikä Rakkaus meitä kohtaan..!?!?!? Me emme ole sen enempää. Se nenärengas on se korvarengas, jolla me olemme vapaaehtoisesti orjuuttaneet itsemme Kristuksessa lunastaaksemme vapauden synnistä. Olemme saastaisia kuin sika, ruumiissamme rumia kuin sika ja sydämeltämme kelvottomia. Silti tuo Jeesus Kristus, Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: "Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Laulujen laulu 2:10


    • sinettisormus
      • Seurailija

        Heillä on ihan kuunneltaviakin kappaleita vaikka taustansa ei niin kovin uskonnollinen olekkaan..Hienoa sinetti että rohkenit tuoda kätkäläisiäkin,..et oo nii tiukkapipotus..


      • sinettisormus
        Seurailija kirjoitti:

        Heillä on ihan kuunneltaviakin kappaleita vaikka taustansa ei niin kovin uskonnollinen olekkaan..Hienoa sinetti että rohkenit tuoda kätkäläisiäkin,..et oo nii tiukkapipotus..

        =) ....... taivaan Isän lapsia kaikki ollaan .... kuka missäkin vaiheessa ..... ja ei laulajatkaan ole niin "tiukkapipotuksia" kun hengellisiä uskaltavat laulaa .....


      • Seurailija
        sinettisormus kirjoitti:

        =) ....... taivaan Isän lapsia kaikki ollaan .... kuka missäkin vaiheessa ..... ja ei laulajatkaan ole niin "tiukkapipotuksia" kun hengellisiä uskaltavat laulaa .....

        Hyvä että ymmärrät.. Matilla ja Tepollakin on hyviä hengellisiä..


      • sinettisormus

      • Seurailija

    • sinettisormus

      ... laitoin tuonne aivan alkuun, laulun särkyneille ....

    • sinettisormus
    • henkisesti uupunut

      Hienoa sinettisormus, Jumala kuulee sinua ja pitää sinut yhteydessään niin ainakin ymmärrän mutta minua ei kuule vaikka niin haluaisin ja olen rukoillut itseni uuvuksiin että saisin tuntea edes Hänen hyväksymisen, ihmiset kaikki hylänneet, ei yhtään ystävää eikä Jeesus ja Jumalakaan välitä. En jaksa enempää selittää tai kertoa.

      • sinettisormus

        Minä olen sinun Ystäväsi ja rukoilen Herralta sinulle voimia, me kaikki rukoilemme, uskallan sen luvata, me kaikki haluamme olla ystäviäsi, avaa sydämesi ja ota vastaan tämä Rakkaus joka tulee Jeesukselta, hiljenny ja vain kuuntele, tunne se Rakkaus joka on sydämessäsi, kuvittele että olet Jeesuksen käsivarsilla ja niin totta, sinä oletkin. Jeesus Rakastaa sinua mustasukkaisuuteen asti, ei hän päästä sinua irti, sinun vain tulee oppia kohtaamaan hänen ihana näkymätön voimansa, ole avoin.
        Herran Rauhaa Ja Siunausta Sinulle!
        Aamen.


      • Seurailija

        Ei Jumala ole sinua hylännyt, välittää Jeesus ja välittää Jumala, Olet pohjalla erämaassa mutta nouset koska Jumala rakastaa sinua.,. Ei tarvi enempää jaksaa, jätä Hänen käsivarsille itsesi murheinesi päivinesi. Aamen
        Olen ollut samassa pisteessä, en jaksanut enempää,
        tuntuu joskus että liikaa koetellaan mutta raja ei ylity,
        ei ylity sinullakaan. Rukoilen heti puolestasi henkisesti uupunut.
        Rukoilkaa muutkin. Aamen.


      • sinettisormus
        sinettisormus kirjoitti:

        Minä olen sinun Ystäväsi ja rukoilen Herralta sinulle voimia, me kaikki rukoilemme, uskallan sen luvata, me kaikki haluamme olla ystäviäsi, avaa sydämesi ja ota vastaan tämä Rakkaus joka tulee Jeesukselta, hiljenny ja vain kuuntele, tunne se Rakkaus joka on sydämessäsi, kuvittele että olet Jeesuksen käsivarsilla ja niin totta, sinä oletkin. Jeesus Rakastaa sinua mustasukkaisuuteen asti, ei hän päästä sinua irti, sinun vain tulee oppia kohtaamaan hänen ihana näkymätön voimansa, ole avoin.
        Herran Rauhaa Ja Siunausta Sinulle!
        Aamen.

        ... kiitos että uskalsit tuoda tuon murheesi, minä haluan olla sinulle ystävänä ja tukena, minä rakastan sinua, sillä minä näen sinussa Herrani kasvot ...


      • näkymätön ninni

        Haluan lohduttaa sinua henkisesti uupunut; psalmi 51:19 Jumalalle kelpaava uhri on särjetty henki; särjettyä ja murtunutta sydäntä et sinä, Jumala hylkää. Psalmi 34:19 Lähellä on Herra niitä, joilla on särjetty sydän, ja hän pelastaa ne, joilla on murtunut mieli. Jesaja 66:2 Minun käteni on kaikki nämä tehnyt, ja niin ovat kaikki nämä syntyneet. Mutta minä katson sen puoleen, joka on nöyrä, jolla on särjetty henki ja arka tunto minun sanani edessä.


    • bää

      erään minun uskova ystävän tytär meni naimisiin ulkomaalaisen kanssa. se oli sellainen salamarakkaus. poika ei vain saa mentyä siellä kotimaassaan suomen suurlähetystöön, että saisi tulla vaimonsa perässä suomeen. sanoo edessään olevan sellainen näkymätön voima / kenttä, josta ei pääse läpi. ollut tämän uskovan ystäväni rukousaihe kaiken aikaa, koska eivät ole soveliaat toisilleen tämä poika ja tyttö. pikavihaisia jne..tarina jatkuu siten, että asiaa valiteltuaan tälle tytölle oli sanonut, että hän tulee itse sinne paikan päälle ja mennään yhdessä sinne suurlähetystöön hakemaan sitä lupaa. matka jäi tekemättä, kun siihen tyttöön iski 40 asteen kuume.

      • -jarmo-

        Kuulostaa siltä että nyt on varjellus ja johdatus kovasti käynnissä... Luota nyt vaan Jumalaan täydellisesti ja rukoile kiittäen että "sinä Herra tiedät ja näet, tee niinkuin parhaaksi näet".

        Tämä on oma mielipiteeni ensikuulemalta ja uskon vahvasti että tämä on parasta.


    • sinettisormus
    • Seurailija

      Ylistä Herraa, ylistä ja kiitä henkisesti uupunut.

      • Seurailija

        Älä' pelkää, usko vaan. Ylistä ja kiitä.


      • sinettisormus
        Seurailija kirjoitti:

        Älä' pelkää, usko vaan. Ylistä ja kiitä.

        Aamen. Aamen. Aamen.
        Ota myös tueksesi Herran sana, aloita evankeliumeista, Psalmia voit laulaa ylistyksenä ja rukouksena omin sävelin, kunhan ylistät ja niin tuo vihollinen väistyy, masennuksen henki, älä anna periksi, emme mekään anna, olen koko ajan rukoillut ja puhunnut Herralle ja hän tuntee sinut ja sinun murheesi. Tunnen hänen rakkautensa sinua kohtaan, pidä siitä kiinni.


      • sinettisormus
        sinettisormus kirjoitti:

        Aamen. Aamen. Aamen.
        Ota myös tueksesi Herran sana, aloita evankeliumeista, Psalmia voit laulaa ylistyksenä ja rukouksena omin sävelin, kunhan ylistät ja niin tuo vihollinen väistyy, masennuksen henki, älä anna periksi, emme mekään anna, olen koko ajan rukoillut ja puhunnut Herralle ja hän tuntee sinut ja sinun murheesi. Tunnen hänen rakkautensa sinua kohtaan, pidä siitä kiinni.

        ... rauhoitu ... Herra sanoo: Sinä kelpaat minulle sellaisena kuin olet, ei sinun tarvitse yrittää enempää ".
        Jää lepäämään hänen läsnäoloonsa ja olet vain, olet hänen sylissään ...
        Huomaat että kun annat periksi etkä enää potki vastaan ja koko ajan yritä itse, löydät hänet, hän on siellä hiljaisuudessa, sinun sydämesi kammiossa, kuuntele sitä ja uupumus väistyy.
        Aamen.


      • zekattu
        sinettisormus kirjoitti:

        ... rauhoitu ... Herra sanoo: Sinä kelpaat minulle sellaisena kuin olet, ei sinun tarvitse yrittää enempää ".
        Jää lepäämään hänen läsnäoloonsa ja olet vain, olet hänen sylissään ...
        Huomaat että kun annat periksi etkä enää potki vastaan ja koko ajan yritä itse, löydät hänet, hän on siellä hiljaisuudessa, sinun sydämesi kammiossa, kuuntele sitä ja uupumus väistyy.
        Aamen.

        Sallinette poiminnan edellisestä ketjusta. Haluan soittaa tämän biisin ja antaa Raamatun puhua Ninnille.
        http://www.youtube.com/watch?v=_BY-xTlPxck

        näkymätön ninni:
        "Yritin jo aamulla laittaa viestiä sinulle, mutta en saanut lähtemään. Eilen aamulla koin tosiaan jotain selittämätöntä, liittyen tuohon laittamaasi viestiin ja lauluun. Jumala todella rakastaa valtavan paljon Israelia ja siitä lähtenyttä kansaansa. Liityn tähän rukoukseen jonka yllä laitoit. Runsasta siunausta sinulle ja läheisillesi zekattu."

        Kiitos, ylistys ja aamen rakas Ninni-sisar.

        http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&kirjat=kr&hakuehto=kiitt%E4k%E4%E4
        http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=ylist%E4k%E4%E4&kirjat=kr


    • sinettisormus
    • zekattu
      • -jarmo-

        Amen "zekattu" AAMEN! Ylistetty olkoon Herran nimi!


      • zekattu
        -jarmo- kirjoitti:

        Amen "zekattu" AAMEN! Ylistetty olkoon Herran nimi!

        Jumala varjelkoon meitä ja tätä ketjua edelleen. Olen ihastunut kummallisen kuuloiseen kieleen :)
        Yuval Dayan
        http://www.youtube.com/watch?v=2sq_G_c_7lU
        Mahtaako Yuval olla Sukua Moshe Dayanille? En tiedä.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Moshe_Dayan

        - Rafael Paasio vieraili Israelissa (1967) niinä tunteina kun kuuden päivän sota alkoi.Paasio lennätettiin pois maasta, mutta kukaan ei ehtinyt laskea niitä Suomen lippuja ennen kuin sota oli loppunut ja Jerusalem vapautettu.
        http://jarmo10.org/isu.htm

        Herran tiet on tutkimatomat ja IHMEELLISET :D


      • -jarmo-
        zekattu kirjoitti:

        Jumala varjelkoon meitä ja tätä ketjua edelleen. Olen ihastunut kummallisen kuuloiseen kieleen :)
        Yuval Dayan
        http://www.youtube.com/watch?v=2sq_G_c_7lU
        Mahtaako Yuval olla Sukua Moshe Dayanille? En tiedä.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Moshe_Dayan

        - Rafael Paasio vieraili Israelissa (1967) niinä tunteina kun kuuden päivän sota alkoi.Paasio lennätettiin pois maasta, mutta kukaan ei ehtinyt laskea niitä Suomen lippuja ennen kuin sota oli loppunut ja Jerusalem vapautettu.
        http://jarmo10.org/isu.htm

        Herran tiet on tutkimatomat ja IHMEELLISET :D

        Amen "zekattu!" Aammen! Tunnen varsin hyvin tuon tapauksen ja se on MERKITTÄVÄ ASIA maamme tulevaisuudessa.


      • näkymätön ninni
        -jarmo- kirjoitti:

        Amen "zekattu!" Aammen! Tunnen varsin hyvin tuon tapauksen ja se on MERKITTÄVÄ ASIA maamme tulevaisuudessa.

        Yritin taas eilen illalla laitaa tänne viestiä, mutta ei lähde ei. :(
        Toivottavasti tämän saan lähtemään. Kiitos teille kaikille laittamistanne viesteistä. Olette kaikki tuoneet esille valtavan tärkeitä asioita. Sinausta sinetti, seurailija, Jarmo, kesää kohti, zekattu ja kaikki muut. :)


    • sinettisormus

      Huomenta, ninni sisko! Saa nähdä lähteekö tämä viesti, minulla usein tekee samaa kiusaa ...
      Eilen meillä oli todella hyvät keskustelut ja "uupunut" on ollut vahvasti mielessäni ja rukouksissani. Tänään ei tullut näkyjä, mutta pyysin Herralta sanan paikkaa ja se toi eteeni tämän:

      Daniel 2:20-22
      Daniel lausui ja sanoi:
      "Olkoon Jumalan nimi kiitetty
      iankaikkisesta iankaikkiseen,
      sillä hänen on viisaus ja voima.
      Hän muuttaa ajat ja hetket,
      hän syöksee kuninkaat vallasta
      ja korottaa kuninkaat valtaan,
      hän antaa viisaille viisauden
      ja taidollisille ymmärryksen.
      Hän paljastaa syvät ja salatut asiat,
      hän tietää, mitä pimeydessä on,
      ja valkeus asuu hänen tykönänsä.

      Aamen.

      Lohdutuksen sanoja hän meille tänään jakoi, Kiitos ja Kunnia Herralle!

    • sinettisormus

      Tässä teille kaikille rakkaille ystävilleni jotka kanssani kuljette tässä ihanassa, elävän Jumalan elämässä ja eritoten tänään haluan tämän kappaleen menevän rakkaan Ystäväni, "uupuneen" sydämeen.
      Olkaa Siunattuja. Herran Rauhaa.

      https://www.youtube.com/watch?v=r14p5u17pl0

      • henkisesti uupunut

        Kiitokset ruusujen kera teille kaikille kun muistatte minua rukouksin ja kauniiden ja lohduttavin sanoin, olen teille kiitollinen. En ole sanallisesti enkä muutenkaan lahjakas mutta tärkein tarkoitus on kiitos.


      • sinettisormus
        henkisesti uupunut kirjoitti:

        Kiitokset ruusujen kera teille kaikille kun muistatte minua rukouksin ja kauniiden ja lohduttavin sanoin, olen teille kiitollinen. En ole sanallisesti enkä muutenkaan lahjakas mutta tärkein tarkoitus on kiitos.

        ... ei me täällä mitään lahjakkaita kaivata, vaan nöyriä ja rakastavia ihmisiä. Kiitos sinulle että uskaltauduit mukaan ja toivon että jatkossakin näyt näissä keskusteluissa, me kyllä edelleen rukoilemme puolestasi ja älä jää yksin, hakeudu jonkun usovan seuraan tai johonkin seurakuntaan jonka tunnet omaksesi, sieltä kyllä löytyy ystäviä, kunhan itse uskallat ottaa ensin niitä uskon askeleita siihen suuntaan. Siunausta ja Herran rauhaa sinulle rakas ystävä.
        Lue tänään Psalmi 139.


      • sinettisormus
        sinettisormus kirjoitti:

        ... ei me täällä mitään lahjakkaita kaivata, vaan nöyriä ja rakastavia ihmisiä. Kiitos sinulle että uskaltauduit mukaan ja toivon että jatkossakin näyt näissä keskusteluissa, me kyllä edelleen rukoilemme puolestasi ja älä jää yksin, hakeudu jonkun usovan seuraan tai johonkin seurakuntaan jonka tunnet omaksesi, sieltä kyllä löytyy ystäviä, kunhan itse uskallat ottaa ensin niitä uskon askeleita siihen suuntaan. Siunausta ja Herran rauhaa sinulle rakas ystävä.
        Lue tänään Psalmi 139.

        https://www.youtube.com/watch?v=L3XtDNSyPRs#aid=P-MDCbDV1C0


      • näkymätön ninni
        henkisesti uupunut kirjoitti:

        Kiitokset ruusujen kera teille kaikille kun muistatte minua rukouksin ja kauniiden ja lohduttavin sanoin, olen teille kiitollinen. En ole sanallisesti enkä muutenkaan lahjakas mutta tärkein tarkoitus on kiitos.

        Vielä lohdutuksen sananpaikkaa; jesaja 57:15 sillä näin sanoo Korkea ja Ylhäinen jonka asumus on iankaikkinen ja jonka nimi on Pyhä: Minä asun korkeudessa ja pyhyydessä ja niitten tykönä, joilla on särjetty ja nöyrä henki, että minä virvoittaisin nöyrien hengen ja saattaisin särjettyjen sydämet eläviksi.


      • näkymätön ninni
        henkisesti uupunut kirjoitti:

        Kiitokset ruusujen kera teille kaikille kun muistatte minua rukouksin ja kauniiden ja lohduttavin sanoin, olen teille kiitollinen. En ole sanallisesti enkä muutenkaan lahjakas mutta tärkein tarkoitus on kiitos.

        Rukouksissa olet rakas sisar/veli "henkisesti uupunut"! Me kaikki tässäkin ketjussa olemme vajavaisia ihmisiä, mutta se meitä yhdistää, että Herra Jeesus on jokaiselle rakas ja Hän rakastaa meitä jokaista aivan äärettömän paljon, niin myös sinua henkisesti uupunut. Siihen voit luottaa ja Herraa kiittää.


      • sinettisormus
        näkymätön ninni kirjoitti:

        Rukouksissa olet rakas sisar/veli "henkisesti uupunut"! Me kaikki tässäkin ketjussa olemme vajavaisia ihmisiä, mutta se meitä yhdistää, että Herra Jeesus on jokaiselle rakas ja Hän rakastaa meitä jokaista aivan äärettömän paljon, niin myös sinua henkisesti uupunut. Siihen voit luottaa ja Herraa kiittää.

        Aamen, ninni, Aamen.


    • Seurailija

      Huomenta vaan. "henkisesti uupunut" on mielessä ja hänen vuokseen on rukoiltu. Jälleen kerran pahan voimat hyökkäs kimppuuni, koko perhe oli sekaisin raivosta eilen. Ihme ja kumma että se joka kerta hyökkää rukouksissa, meinaa väkisin nujertua sen alle. Ok tiedän ettei periksi saa antaa, enkä anna mutta voimia se koettaa, ihan tosissaan koettaa. Tytärkin on joutunut tulemaan kotiin, ankara masennus päällä. Tätä on jatkunut jo 4,5 vuotta.. Siunattua päivää kuitenkin kaikille. Aamen.

    • sinettisormus

      Katkelma Lauri Koskenniemeä:

      Samaa puuta

      Talvisen kauneuden herkkä ilmaus, eikö totta. Itse asiassa siitä puuttuvat kaikki elämän merkit. Ilman kevään sadetta ja aurinkoa se jäisi pakkasen kovettamaksi, läpi jäätyneeksi. Kevät sen herättää uuteen elämään.
      Ilman Jumalan sanaa ihmisen elämä kauneinmillaankin on kuollutta. Kuitenkaan elämää ei ole menetetty. Kylminä ja kuolleina emme ole mitään. Emmekä edes tahdo. Sana ja evankeliumi herättää elämän.
      Tapaat ihmisiä, joissa kaikki näyttää puhuvan Jumalasta vieraantumisesta. Itse elät Jumalan armon lämmössä kuin puu keskellä suvea. Älä kuitenkaan unohda, että me kaikki olemme samaa puuta. Laiminlyö vielä vähän Jumalan sanaa, anna vielä vähän periksi valmiusasemassa oleville synneillesi, karta vielä vähän rukousta ja uskovien yhteyttä. Kylmenet päältä ja sisältä. Lumi sataa oksillesi.
      Samaa puuta.
      Älä ole ylpeä vaan pelkää. ***

    • sinettisormus

      ... totta Seurailija, vihollinen viuhuu, mitä tärkeämmistä tehtävistä on kyse, mutta onneksi me tunnistamme sen, emmekä anna periksi. Te olette jatkuvassa rukouksessani ja Jumala on nyt sinulle ihanasti vatannutkin siellä kokouksessa, hän ei petä lupauksiaan ... Siihen saamme luottaa ja nojautua, kuljetaan vaan hänen johdatuksessaan ... Jaksamista sinulle Rakas Ystävä, tiedän ja ymmärrän myös ettei tuo ole helppoa, mutta keskity vain kaiken tuon keskelläkin vain Herran kasvoihin. Siunausta ja Herran Rauhaa!
      Amen.

      • Seurailjs

        Kiitos sinetti


    • sinettisormus
    • sinettisormus
    • sinettisormus

      Katselin tuolla noita tv7 ohjelmia ja huomasin että olin ketjuun 5 laittanut väärän ohjelman, Seurailijan vinkistä. Henkilö oli oikea Ralf Linström, mutta oikea jakso on 87, kun minä laitoin 78, tulipahan mies tutuksi niille jotka katsoi ja katsoo vielä tämänkin. Tässä se oikea, josta Seurailija kertoi:

      http://www.tv7.fi/vod/player/?program=14726

    • sinettisormus

      Mahtava todistus oli tämäkin, kannattaa katsoa ja haluan vielä uudestaan laittaa tähänkin ketjuun myös Jaakko Romun ohjelman, niin hyvä on sekin, tai suorastaan mahtava.

      http://www.tv7.fi/vod/player/?program=15676

      • Seurailija

        Jaakko Romu on mainio tyyppi, niin aito uskova, Herran oma. Häneltä on ilmestynyt ainakin yksi kirja, se on nimeltään "Romu mutta maksettu", kansikuvassa hän hymyilee romu auton vieressä.. Hyvä kirja kannattaa lukea, löytyy netti myymälöistäkin...... Kappalainen Ralf Lindström on samanlainen Herraan täysin tukeutuva ihminen, hänellä ja teologi vaimollaan Maaritilla on oma esirukous ohjelma tv7 kanavalla" Kun Herra vastaa".. ja onkin vastannut usein!

        Nukahdin aamu viestien jälkeen ja kun heräsin (aurinko) hymyili kasvoilleni, siihen lämpöön heräsin.. näin unenpätkän ystävästäni joka kuoli vajaa vuosi sitten syöpään, kävin hänen viimeisinä päivinään häntä tapaamassakin ja puhuin Jeesuksesta hänellä, kun viimeisen kerran kävin kysyin oletko pyytänyt syntejäsi anteeksi?, hän vastasi että olen! sitten hän purskahti itkuun.. Hän hymyili tuossa unessa ja heräsin siihen ja auringon hymyyn, se viestii minulle että ystäväni on taivaassa nyt.. Kiitos ja Kunnia Herrallemme Jeesukselle Kristukselle.. Elämä hymyilee taas ja jaksan uskoa lupauksiin taas...Aamen.


      • sinettisormus
        Seurailija kirjoitti:

        Jaakko Romu on mainio tyyppi, niin aito uskova, Herran oma. Häneltä on ilmestynyt ainakin yksi kirja, se on nimeltään "Romu mutta maksettu", kansikuvassa hän hymyilee romu auton vieressä.. Hyvä kirja kannattaa lukea, löytyy netti myymälöistäkin...... Kappalainen Ralf Lindström on samanlainen Herraan täysin tukeutuva ihminen, hänellä ja teologi vaimollaan Maaritilla on oma esirukous ohjelma tv7 kanavalla" Kun Herra vastaa".. ja onkin vastannut usein!

        Nukahdin aamu viestien jälkeen ja kun heräsin (aurinko) hymyili kasvoilleni, siihen lämpöön heräsin.. näin unenpätkän ystävästäni joka kuoli vajaa vuosi sitten syöpään, kävin hänen viimeisinä päivinään häntä tapaamassakin ja puhuin Jeesuksesta hänellä, kun viimeisen kerran kävin kysyin oletko pyytänyt syntejäsi anteeksi?, hän vastasi että olen! sitten hän purskahti itkuun.. Hän hymyili tuossa unessa ja heräsin siihen ja auringon hymyyn, se viestii minulle että ystäväni on taivaassa nyt.. Kiitos ja Kunnia Herrallemme Jeesukselle Kristukselle.. Elämä hymyilee taas ja jaksan uskoa lupauksiin taas...Aamen.

        ... valo tulvii sydämiimme ...
        Kiitos seurailija noista Romun ja Lidströmin tiedoista, tuo kirja varmasti on hyvä ja myös tuo ohjelma "Kun Herra vastaa".


      • Seurailija
        sinettisormus kirjoitti:

        ... valo tulvii sydämiimme ...
        Kiitos seurailija noista Romun ja Lidströmin tiedoista, tuo kirja varmasti on hyvä ja myös tuo ohjelma "Kun Herra vastaa".

        Ilman valoa eksyy.. Kiitos itsellesikin, olit osallisena valosta, pimeydestä loistaa nyt valo, pimeyden kautta pystyy näkemään valon ja pahuuden kautta pystyy näkemään hyvyyden... Kiitos. Aamen


    • sinettisormus
    • zekattu
      • sinettisormus

        Aamen, zekattu, Aamen.


    • sinettisormus

      Huomenta kaikille.

      Tänään Psalmi 128.
      Jumalaa pelkääväisten kotionni.
      1. Matkalaulu.
      Autuas on jokainen, joka pelkää Herraa,
      joka vaeltaa hänen teillänsä.
      2. Sinä saat nauttia kättesi ansion;
      onnellinen sinä, sinun käy hyvin!
      3. Niinkuin hedelmällinen viiniköynnös
      on sinun emäntäsi sinun huoneesi perällä,
      niinkuin öljypuun vesat
      ovat sinun lapsesi sinun pöytäsi ympärillä.
      4. Sillä katso, näin siunataan mies,
      joka Herraa pelkää.
      5. Siunatkoon Herra sinua Siionista,
      niin sinä saat kaikkina elinpäivinäsi
      nähdä Jerusalemin onnellisena,
      6. saat nähdä lastesi lapset.
      Rauha Isaelille!

      Siinä teille Siunausta Herralta tähän päivään ja tunnen kuinka tämä etenkin koskettaa Seurailijaa. Tämä avautui Raamatusta kun sitä rukoillen Herralta tänne jaettavaksi pyysin .... ottakaa vastaan, kuka sydämessään tämän omakseen tuntee.
      Aamen.

      • Seurailija

        Kiitos sinetti sinä rakastat lähimmäistäsi niinkuin raamattu opettaa, olet siunattu ihminen, rakastat lähimmäistäsi kuin iteäsi. "Rakkaus peittää paljotkin synnit" sanoo raamattu, todella paljon Jumala arvostaa rakkautta, rakkaus onkin suurinta, se pystyy muuttamaan koko maailmankin., Nuo Psalmin sanat koskettavat, niinkuin ennustitkin, ne tihkuu Jumalan rakkautta ja Siunausta.
        Ei kotonakaan voi onni ja siunaukset viihtyä ilman rakkautta.

        Rakas Jeesus auta meitä jokaista saamaan sydämiimme
        Isäsi luoma rakkaus, niin että noudatamme Jumalan lakia kuin
        maallistakin lakia iloiten
        Muuta itsekäs ja omistushaluinen rakkautemme Sinun
        kunnioituksesi kautta rakkaudeksi ja kunnioitukseksi kaikkia luotuja
        kohtaan. Kiitos Jeesus rakkaudestasi.

        Niin harva pelkää enää Jumalaa ja yhtä moni vaeltaa hänen teillänsä,
        suurin osa ihmisistä jää noita psalmin lupauksia vaille, maallinen
        rakkaus on nykyään haureutta, ei sieltä noita siunauksia
        heru. Pitäisi rakastaa Jumalaa yli kaiken, sitten siunauksissa saisimme
        kokea oikean rakkauden, hänen kunnioituksensa kautta. Aamen.

        Varmaan rakkaudeton koti ilmapiirini laittaa puhumaan jatkuvasti rakkaudesta,
        ei kai ihmekkään, onhan se suurin lahja Jumalalta meille
        ihmisille..
        Varmaan laittaisin jos osaisin tähän loppuun Matti ja Teppo- Rakkaus on lahja Jumalan. Se on Pekka Simojoen sanoittama ja säveltämä kaunis kappale.


      • sinettisormus
        Seurailija kirjoitti:

        Kiitos sinetti sinä rakastat lähimmäistäsi niinkuin raamattu opettaa, olet siunattu ihminen, rakastat lähimmäistäsi kuin iteäsi. "Rakkaus peittää paljotkin synnit" sanoo raamattu, todella paljon Jumala arvostaa rakkautta, rakkaus onkin suurinta, se pystyy muuttamaan koko maailmankin., Nuo Psalmin sanat koskettavat, niinkuin ennustitkin, ne tihkuu Jumalan rakkautta ja Siunausta.
        Ei kotonakaan voi onni ja siunaukset viihtyä ilman rakkautta.

        Rakas Jeesus auta meitä jokaista saamaan sydämiimme
        Isäsi luoma rakkaus, niin että noudatamme Jumalan lakia kuin
        maallistakin lakia iloiten
        Muuta itsekäs ja omistushaluinen rakkautemme Sinun
        kunnioituksesi kautta rakkaudeksi ja kunnioitukseksi kaikkia luotuja
        kohtaan. Kiitos Jeesus rakkaudestasi.

        Niin harva pelkää enää Jumalaa ja yhtä moni vaeltaa hänen teillänsä,
        suurin osa ihmisistä jää noita psalmin lupauksia vaille, maallinen
        rakkaus on nykyään haureutta, ei sieltä noita siunauksia
        heru. Pitäisi rakastaa Jumalaa yli kaiken, sitten siunauksissa saisimme
        kokea oikean rakkauden, hänen kunnioituksensa kautta. Aamen.

        Varmaan rakkaudeton koti ilmapiirini laittaa puhumaan jatkuvasti rakkaudesta,
        ei kai ihmekkään, onhan se suurin lahja Jumalalta meille
        ihmisille..
        Varmaan laittaisin jos osaisin tähän loppuun Matti ja Teppo- Rakkaus on lahja Jumalan. Se on Pekka Simojoen sanoittama ja säveltämä kaunis kappale.

        Aamen, Seurailija, Aamen.


      • sinettisormus

      • Seurailija

      • sinettisormus
        Seurailija kirjoitti:

        Arvasin että laitat, kiitos..Aamen sinetti, Aamen.

        ... kiitos itsellesi, kaunis kappale ja niin on kaunis myös rakkaus itsessään ....


    • sinettisormus
    • Yksikään...

      Voi tätä pienen pojan paranemisvideota. Vähänkään lääketiedettä joka tuntee niin huomaa mitä hölynpölyä tuossa selostetaan. Lapsi putoaa heinäpaalin päältä siinä hetkeksi lähtee ilmat pihalle ja kylkiluita voi murtua ei mitään näitähän sattuu jos olisi ollut vakavampaa niin olisivat kutsuneet ambulanssin välittömästi. Sama juttu jalan nivelsiteen tapaturmassa lapsella nyt niitä sattuu pelatessa useinkin nekin paranevat itsestään. Viittaukset "Meilahdesta löytyy todistukset" tuntuvat lapsellisilta. Ei minkäänlaista todistusarvoa tällä videolla. Tunnen lähinnä myötä häpeää koko esityksestä. Olisivat vaan jakaneet mehua pullaa ja evankeliumin sanomaa. Jokainen omilla aivoillaan ajatteleva huomaa mikä tuossa parantumisessa on totuus. Sitten kun tuodaan poika jolle on kasvanut kokonaan uusi jalka tai nousee pyörätuolista tetra silloin ei tuollaiset aukeat riitä kansalaisille.

      • Seurailija

        (Yksikään)..Tuolta ylempää löydät Jaakko romun todistus videon,(noin neljästoista ylöspäin, sinettisormuksen linkki) ...uskomattoman on vaikea uskoa niitä todeksi ja kun näistä ihmeistä kerrotaan, vedotaan aina lääketieteellisiin ihmeisiin tai pidetään hölynpölynä, ei niistä paljoa viitsi edes puhua sen vuoksi.. Mutta totta ne ovat, Jumala voi parantaa kenet haluaa.


      • sinettisormus
        Seurailija kirjoitti:

        (Yksikään)..Tuolta ylempää löydät Jaakko romun todistus videon,(noin neljästoista ylöspäin, sinettisormuksen linkki) ...uskomattoman on vaikea uskoa niitä todeksi ja kun näistä ihmeistä kerrotaan, vedotaan aina lääketieteellisiin ihmeisiin tai pidetään hölynpölynä, ei niistä paljoa viitsi edes puhua sen vuoksi.. Mutta totta ne ovat, Jumala voi parantaa kenet haluaa.

        Aamen.


      • zekattu
        Seurailija kirjoitti:

        (Yksikään)..Tuolta ylempää löydät Jaakko romun todistus videon,(noin neljästoista ylöspäin, sinettisormuksen linkki) ...uskomattoman on vaikea uskoa niitä todeksi ja kun näistä ihmeistä kerrotaan, vedotaan aina lääketieteellisiin ihmeisiin tai pidetään hölynpölynä, ei niistä paljoa viitsi edes puhua sen vuoksi.. Mutta totta ne ovat, Jumala voi parantaa kenet haluaa.

        Aamen!


      • näkymätön ninni
        Seurailija kirjoitti:

        (Yksikään)..Tuolta ylempää löydät Jaakko romun todistus videon,(noin neljästoista ylöspäin, sinettisormuksen linkki) ...uskomattoman on vaikea uskoa niitä todeksi ja kun näistä ihmeistä kerrotaan, vedotaan aina lääketieteellisiin ihmeisiin tai pidetään hölynpölynä, ei niistä paljoa viitsi edes puhua sen vuoksi.. Mutta totta ne ovat, Jumala voi parantaa kenet haluaa.

        Aamen


    • sinettisormus
    • Seurailija

      Jos joku sanoo rakastavansa Jumalaa, mutta vihaa veljeään, hän valehtelee. Totta!
      Viha ei saa olla ainakaan pitkämielinen, asioista pitää päästä jollain lailla yksimielisyyteen.. Lyhytaikaisesti pinna palaa jokaisella, kyllä ne rahanvaihtajan pöydät kaatuu ihmiseltä vielä herkemmin kuin Jumalan Pojalta. aina on joku kärhämä meneillääni. Vaikea tilanne kun täytyy rakastaa ja kuitenkin täytyy pysyä sanassa ja toinen ei noteeraa sanaa ollenkaan, rakasta siinä sitten!.. Armon varassa mennään eteenpäin!!! ja rakastetaan niin paljon kuin itse kukin jaksaa, ärsytettäessä toisten pinna venyy ja toisten ei. Jumalalla itsellään on paljon pitempi vieteri ja hän kykenee rakastamaan tiukassakin paikassa,.. .. tämmösiä ehkä pöllöjäkin ajatuksia tuli pääkoppaan tuosta rakkaudesta. Aamen.

      • näkymätön ninni

        Hyviä ajatuksia sinulla seurailija, eikä yhtään pöljiä. :) Mietin tässä illan hämärtyessä tätä meidän ihmispoloisten rakkauden kaipuuta. Jokainenhan meistä haluaa tulla hyväksytyksi ja rakastetuksi. Monet vaan hakevat rakkauden kaipuuseensa lohtua vääristä lähteistä, jotka eivät kuitenkaan voi tuota rakkauden janoa sammuttaa. Rakkauden kaipuu = Jumalan kaipuu. Kuka keksi Rakkauden? Taidatkin tietää Ken! Että tämmöisiä pöljiä ajatuksia täällä unen pöpperössä! :D Hyvää yötä ja enkelit myötä!


      • zekattu
        näkymätön ninni kirjoitti:

        Hyviä ajatuksia sinulla seurailija, eikä yhtään pöljiä. :) Mietin tässä illan hämärtyessä tätä meidän ihmispoloisten rakkauden kaipuuta. Jokainenhan meistä haluaa tulla hyväksytyksi ja rakastetuksi. Monet vaan hakevat rakkauden kaipuuseensa lohtua vääristä lähteistä, jotka eivät kuitenkaan voi tuota rakkauden janoa sammuttaa. Rakkauden kaipuu = Jumalan kaipuu. Kuka keksi Rakkauden? Taidatkin tietää Ken! Että tämmöisiä pöljiä ajatuksia täällä unen pöpperössä! :D Hyvää yötä ja enkelit myötä!

        Aamen. Jumala on Rakkaus. Vain Rakkaus voi luoda ja ylläpitää ELÄMÄÄ.

        Onko Suomi Jumalan mielitietty?
        http://fkf.net/Kadonneet/Oulu11061961.jpg

        Suomi-neito
        http://jarmo10.org/Neito.jpg

        KV4
        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Laul.l.4.html

        Rakastaako Suomi-neito Isää, vaikkei sano sitä ääneen? Toivottavasti:)
        http://www.youtube.com/watch?v=gWJNtuspvPw


      • Seurailija
        näkymätön ninni kirjoitti:

        Hyviä ajatuksia sinulla seurailija, eikä yhtään pöljiä. :) Mietin tässä illan hämärtyessä tätä meidän ihmispoloisten rakkauden kaipuuta. Jokainenhan meistä haluaa tulla hyväksytyksi ja rakastetuksi. Monet vaan hakevat rakkauden kaipuuseensa lohtua vääristä lähteistä, jotka eivät kuitenkaan voi tuota rakkauden janoa sammuttaa. Rakkauden kaipuu = Jumalan kaipuu. Kuka keksi Rakkauden? Taidatkin tietää Ken! Että tämmöisiä pöljiä ajatuksia täällä unen pöpperössä! :D Hyvää yötä ja enkelit myötä!

        Kiitos "näkymätön ninni", ehdin jo epäillä ajatuksiani pöljiksi..Joo taidankin tietää kuka keksi rakkauden..tai me uskovat tiedetään jokainen kuka keksi rakkauden. Joku Kaija Koo kyselee samannimisellä laulullaan rakkauden keksijän perään mutta selvittämättä jäi!, moni sen on tuonut toiselle ihmiselle mutta vain yksi on sen luonut meille kaikille ihmisille kuuluvaksi lahjaksi, pidetään siitä kiinni, ei anneta sitä pois.. Kiitos Jumala rakkaudestasi, ilman rakkautta olisimme vain helisevä vaski tai kilisevä kulkunen. Ihan turhuuksia olisimme Aamen.


      • näkymätön ninni
        zekattu kirjoitti:

        Aamen. Jumala on Rakkaus. Vain Rakkaus voi luoda ja ylläpitää ELÄMÄÄ.

        Onko Suomi Jumalan mielitietty?
        http://fkf.net/Kadonneet/Oulu11061961.jpg

        Suomi-neito
        http://jarmo10.org/Neito.jpg

        KV4
        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Laul.l.4.html

        Rakastaako Suomi-neito Isää, vaikkei sano sitä ääneen? Toivottavasti:)
        http://www.youtube.com/watch?v=gWJNtuspvPw

        Aivan mahtavan kappaleen laitoit taas zekattu! Täällä taas kyyneleet kuohuivat poskipäillä. Taivaan Isä on rakas! :) Pakko kuunnella uudelleen oli niin ihku ihana...


      • zekattu
        näkymätön ninni kirjoitti:

        Aivan mahtavan kappaleen laitoit taas zekattu! Täällä taas kyyneleet kuohuivat poskipäillä. Taivaan Isä on rakas! :) Pakko kuunnella uudelleen oli niin ihku ihana...

        Kiitos. Täällä on muitakin.
        http://www.juzp.net/zNdW3QS6SM9xb


      • näkymätön ninni

      • zekattu

      • näkymätön ninni
        Seurailija kirjoitti:

        Kiitos "näkymätön ninni", ehdin jo epäillä ajatuksiani pöljiksi..Joo taidankin tietää kuka keksi rakkauden..tai me uskovat tiedetään jokainen kuka keksi rakkauden. Joku Kaija Koo kyselee samannimisellä laulullaan rakkauden keksijän perään mutta selvittämättä jäi!, moni sen on tuonut toiselle ihmiselle mutta vain yksi on sen luonut meille kaikille ihmisille kuuluvaksi lahjaksi, pidetään siitä kiinni, ei anneta sitä pois.. Kiitos Jumala rakkaudestasi, ilman rakkautta olisimme vain helisevä vaski tai kilisevä kulkunen. Ihan turhuuksia olisimme Aamen.

        Tässä tämä Kija Koon kappale; Kuka keksi rakkauden. Tuossa kappaleessa kuvataan hyvin ihmisen kaipauksesta rakkauden perään. Jumala on istuttanut meihin jokaiseen tuon rakkauden kaipuun, eli kaipuksen hänen yhteyteensä.
        Ja kiitos Jumalalle, että keksi rakkauden!

        http://www.youtube.com/watch?v=cTU1SUyPuHA


      • näkymätön ninni

      • näkymätön ninni
        näkymätön ninni kirjoitti:

        Tässä tämä Kija Koon kappale; Kuka keksi rakkauden. Tuossa kappaleessa kuvataan hyvin ihmisen kaipauksesta rakkauden perään. Jumala on istuttanut meihin jokaiseen tuon rakkauden kaipuun, eli kaipuksen hänen yhteyteensä.
        Ja kiitos Jumalalle, että keksi rakkauden!

        http://www.youtube.com/watch?v=cTU1SUyPuHA

        No johan tuli kirjoitus virheitä... Hups...


    • Ihminen Jumalan kuva

      "Monet vaan hakevat rakkauden kaipuuseensa lohtua vääristä lähteistä, jotka eivät kuitenkaan voi tuota rakkauden janoa sammuttaa. Rakkauden kaipuu = Jumalan kaipuu."
      Totta on aikuisella. Mutta ei lapsella, koska hänet pakoitetaan rakkaudettoman ihmisen hoitoon. Vieras ei voi korvata lapselle elintärkeätä rakkautta, jonka vain äiti voi lapselleen antaa, koska on jo Jumalan tarkoittamana täysin symbioosissa lapseensa tämän ensimmäiset vuodet. Rakkaudettomasti kasvatettu lapsi ei pääse kokemaan rakkaudellista turvallista rauhaa ensimmäisinä vuosiaan vieraassa hoidossa - ei pääse kasvamaan siihen luonnollisesti. Jumala on tarkoittanut äidin lapsensa yhteyteen. Ei kirjanoppinutta vierasta pedagogia.
      Hyvää yötä Jeesus myötä

      • näkymätön ninni

        Hyviä asioita nostit esille! Ja samaa mieltä olen, että Jumala on tarkoittanut äidin lapsensa yhteyteen, eikä tuota yhteyttä pidä mennä rikkomaan.
        Siunattua päivää!


      • Seurailija
        näkymätön ninni kirjoitti:

        Hyviä asioita nostit esille! Ja samaa mieltä olen, että Jumala on tarkoittanut äidin lapsensa yhteyteen, eikä tuota yhteyttä pidä mennä rikkomaan.
        Siunattua päivää!

        Meidä perheessä tuo äiti-lapsi yhteys on rikottu.
        Tyttäreltäni on lapsi annettu isänsä huostaan.
        Jeesus palauttaa yhteyden ja lapsen äidilleen.
        Sillä asia on jätetty Hänen käsivarsilleen ja
        sen on profeettakin etukäteet kertonut viime
        keskiviikon rukousillassa.. Kiitos Jeesus.


      • näkymätön ninni
        Seurailija kirjoitti:

        Meidä perheessä tuo äiti-lapsi yhteys on rikottu.
        Tyttäreltäni on lapsi annettu isänsä huostaan.
        Jeesus palauttaa yhteyden ja lapsen äidilleen.
        Sillä asia on jätetty Hänen käsivarsilleen ja
        sen on profeettakin etukäteet kertonut viime
        keskiviikon rukousillassa.. Kiitos Jeesus.

        Totisesti kiitos Herralle!


      • Ihminen Jumalan kuva
        näkymätön ninni kirjoitti:

        Totisesti kiitos Herralle!

        Rakkaudella ei pidä leikkiä, eikä missään nimessä äidinrakkaudella. Lapsi tarvitsee totuutta ja vain totuutta. Ei keinoäitien syliä, niin että illalla oma äiti uppoaa samaan kategoriaan. Lapsi ei erota kuka kukin on. Toisaalta äiti-identiteetti saa merkittävän vaurion, kun hänen on jätettävä lapsensa viera(i)lle pitkäksi päiväksi ja luovutettava energiansa totaalisesti ansiotyönsä käyttöön. On vaikea illalla muuttua nopeasti äidiksi, jonka aitoon läsnäoloon Jumala on lapsen tarkoittanut ja kokoaikaisesti.

        Miksi TÄMÄ NÄIN MENI nyt jo 45 v koko Suomessa? Lapsi ei opi luottamusta, kiintymystä, eikä rakkautta vaan epävarmuus on jatkuva seuralainen "pikkuarmeijamiljöössä".
        Miksi homouskeskustelua rakkauksineen pidetään yllä, mutta kaikki vaikenee siitä, miten jälkipolvemme kasvatettin. Ilman rakkautta heidät kasvatettiin. Nyt kaikki käy kuten päiväkodissakin kävi - rakkaudettomat sylit vaihtui.
        Järkyttävää kylmyyttä osoittaa nyt lasten huostaanottojen määrät.


      • näkymätön ninni
        Ihminen Jumalan kuva kirjoitti:

        Rakkaudella ei pidä leikkiä, eikä missään nimessä äidinrakkaudella. Lapsi tarvitsee totuutta ja vain totuutta. Ei keinoäitien syliä, niin että illalla oma äiti uppoaa samaan kategoriaan. Lapsi ei erota kuka kukin on. Toisaalta äiti-identiteetti saa merkittävän vaurion, kun hänen on jätettävä lapsensa viera(i)lle pitkäksi päiväksi ja luovutettava energiansa totaalisesti ansiotyönsä käyttöön. On vaikea illalla muuttua nopeasti äidiksi, jonka aitoon läsnäoloon Jumala on lapsen tarkoittanut ja kokoaikaisesti.

        Miksi TÄMÄ NÄIN MENI nyt jo 45 v koko Suomessa? Lapsi ei opi luottamusta, kiintymystä, eikä rakkautta vaan epävarmuus on jatkuva seuralainen "pikkuarmeijamiljöössä".
        Miksi homouskeskustelua rakkauksineen pidetään yllä, mutta kaikki vaikenee siitä, miten jälkipolvemme kasvatettin. Ilman rakkautta heidät kasvatettiin. Nyt kaikki käy kuten päiväkodissakin kävi - rakkaudettomat sylit vaihtui.
        Järkyttävää kylmyyttä osoittaa nyt lasten huostaanottojen määrät.

        Valtavan tärkeää asiaa tuot esille rakas ystäväni. Tätä samaa olen kelannut päässäni ja kolmen lapsen äitinä voin puhua omasta kokemuksestani. Olen kuitenkin saanut olla lasten kanssa kotona siihen kun nuorimmainen täytti 3 vuotta, kiitos Herralle! Mutta tästä huolimatta koin valtavana taakkana töihin paluun. On raskasta käydä päivätyössä ja koettaa olla rakastava äiti töiden jälkeen.


      • Ihminen Jumalan kuva
        näkymätön ninni kirjoitti:

        Valtavan tärkeää asiaa tuot esille rakas ystäväni. Tätä samaa olen kelannut päässäni ja kolmen lapsen äitinä voin puhua omasta kokemuksestani. Olen kuitenkin saanut olla lasten kanssa kotona siihen kun nuorimmainen täytti 3 vuotta, kiitos Herralle! Mutta tästä huolimatta koin valtavana taakkana töihin paluun. On raskasta käydä päivätyössä ja koettaa olla rakastava äiti töiden jälkeen.

        Suomalaiskeksintönä on hölmöyden huippu, että monilapsisen perheen äiti tekee kokopäivätyötä alle kouluikäisiltä. Näin yhteiskuntamme on päättänyt jo liian kauan ja edelleen vuodesta toiseen. Olen odottanut, että korkeakoulutus toisi Suomessa järjenkäytön takaisin sallituksi . Turha odotus - muuttuikin kokoaikaiseksi äidin ja lapsen eroittamiseksi huostaanotoilla. Jatkuvasti kiihtyvällä vauhdilla.

        Ei olisi ihmeellinen konsti ollut alunpitäen (kun keksittiin äidit ansiotyöhön) järjestää suomalaisäideille osa-aikatyötä, kuten on aina Ruotsissa järjestetty sitä haluaville.
        Mikähän on todellinen syy siihen, että:
        tehtiin äidin osa niin tosi vaikeaksi , että siihen pyrkijät perääntyisivät ajoissa ja sitten tehdä aborttilaki kaikille mahdolliseksi, jotta voi vapaasti perääntyä. Sitten tuollaisen synnin paaduttamille tehdään taas uusi laki - avioerosta, jotta heti, kun siltä tuntuu.
        Entä mihin on nyt kiireellinen pyrkimys , että nuoriso - tulevat perheenperustajat estetään sitä edes haaveilemasta. Ensin heidät rienataan pornosaasteella ja sitten sekoitetaan lopullisesti tavoite perheenperustamisesta. Nyt tahallisesti nuoriso hulluutetaan samaan sukupuolisidokseen kenenkään todella estämättä vyöryävää mediointia? Syntyvyyden estäminenkö tarvitsee nyt järeämmät otteet, kun ehkäisyt, aborttilaki ja avioerot ei riittänytkään? Kansan nopea kutistuminenko on tavoite homousihannoinnin levittämisessä? Sekään ajatus ei tunnu loogiselta, kun koko ajan vyöryää ulkomaalaisia maahamme, että kutistumisyrityksestä olisi kyse? Mistä sitten, kun ulkomaalaiset eivät lähde edes aborttiin saati jotakin samaa sukupuolta ihannoimaan?

        Vain Jumala voi tähän kansamme syvään pimeyteen puuttua. Rukoilkaamme että jäkeläisemme saisivat takaisin äidin ja isän ja kodin, mistä alle kouluikäisten ei tarvitsisi lähteä joka-aamuiseen ja pitkän päivän kestävään leivänhakuun vieraille.


      • näkymätön ninni
        Ihminen Jumalan kuva kirjoitti:

        Suomalaiskeksintönä on hölmöyden huippu, että monilapsisen perheen äiti tekee kokopäivätyötä alle kouluikäisiltä. Näin yhteiskuntamme on päättänyt jo liian kauan ja edelleen vuodesta toiseen. Olen odottanut, että korkeakoulutus toisi Suomessa järjenkäytön takaisin sallituksi . Turha odotus - muuttuikin kokoaikaiseksi äidin ja lapsen eroittamiseksi huostaanotoilla. Jatkuvasti kiihtyvällä vauhdilla.

        Ei olisi ihmeellinen konsti ollut alunpitäen (kun keksittiin äidit ansiotyöhön) järjestää suomalaisäideille osa-aikatyötä, kuten on aina Ruotsissa järjestetty sitä haluaville.
        Mikähän on todellinen syy siihen, että:
        tehtiin äidin osa niin tosi vaikeaksi , että siihen pyrkijät perääntyisivät ajoissa ja sitten tehdä aborttilaki kaikille mahdolliseksi, jotta voi vapaasti perääntyä. Sitten tuollaisen synnin paaduttamille tehdään taas uusi laki - avioerosta, jotta heti, kun siltä tuntuu.
        Entä mihin on nyt kiireellinen pyrkimys , että nuoriso - tulevat perheenperustajat estetään sitä edes haaveilemasta. Ensin heidät rienataan pornosaasteella ja sitten sekoitetaan lopullisesti tavoite perheenperustamisesta. Nyt tahallisesti nuoriso hulluutetaan samaan sukupuolisidokseen kenenkään todella estämättä vyöryävää mediointia? Syntyvyyden estäminenkö tarvitsee nyt järeämmät otteet, kun ehkäisyt, aborttilaki ja avioerot ei riittänytkään? Kansan nopea kutistuminenko on tavoite homousihannoinnin levittämisessä? Sekään ajatus ei tunnu loogiselta, kun koko ajan vyöryää ulkomaalaisia maahamme, että kutistumisyrityksestä olisi kyse? Mistä sitten, kun ulkomaalaiset eivät lähde edes aborttiin saati jotakin samaa sukupuolta ihannoimaan?

        Vain Jumala voi tähän kansamme syvään pimeyteen puuttua. Rukoilkaamme että jäkeläisemme saisivat takaisin äidin ja isän ja kodin, mistä alle kouluikäisten ei tarvitsisi lähteä joka-aamuiseen ja pitkän päivän kestävään leivänhakuun vieraille.

        Tämä on hyvä ja tärkeä rukousaihe! Kiitos, että toit tänne. Ainakin itse koen omassa sydämessäni tämän aiheen valtavan tärkeäksi. Ja uskon, että moni muukin täällä.
        Siunausta ja varjelusta sinulle Ihminen Jumalan kuva. :)


      • Ihminen Jumalan kuva
        näkymätön ninni kirjoitti:

        Tämä on hyvä ja tärkeä rukousaihe! Kiitos, että toit tänne. Ainakin itse koen omassa sydämessäni tämän aiheen valtavan tärkeäksi. Ja uskon, että moni muukin täällä.
        Siunausta ja varjelusta sinulle Ihminen Jumalan kuva. :)

        Kiitos ja samoin sinulle siunausta ja erityisesti kiitos näistä ketjuistanne. Ovat äärettömän tärkeitä Suomelle juuri nyt.


    • Seurailija

      Puhuin tuossa aiemmin(eilen) että kyllä ne rahanvaihtajien pöydät kaatuu ihmiseltä herkemmin kuin Jumalan Pojalta, asia ei taida ollakkaan niin!, me kaadamme pöydät vain puheissamme, pöydät ovat jääneet kaatamatta!!! ja kirkko on maallistunut juuri sen vuoksi. Pitäisi rohjeta joka asiassa seurata Vapahtajaamme, asiat olisivat paljon paremmalla mallilla jos oltaisi otettu Häneltä mall, oltu yhtä lujina niinkuin Jeesuskin oli. Sana on oikeassa joka asiassa, jos jättää kirjaimenkin väliin niin metsään menee!... Siunattua päivää jokaiselle, pysytään Sanassa kirjaimellisen lujina! Aamen

      • Seurailija

        Hups..Näimmä jäi yksi (i) kirjain pois, olen kirjoittanut "jos oltaisi otettu Häneltä mall", vaikka pitää olla "jos oltaisi otettu Häneltä malli. Katsoin kieliä ymmärtämättömänä mitä se mall tarkoittaa Suomi- Englanti sanakirjasta, se tarkoittaa kirjan mukaan Kauppakeskusta tai ostoskeskusta, eli jopa maalinen sanakirjakin tietää mihin kaikki johtaa jos yksikin kirjain jää noudattamatta.

        Tuo oli tahaton poisjääminen eikä mikään jälkikäteen tai etukäteen keksitty, Pyhähenki oli mukana näyttämässä esimerkkiä miten käy jos yksikin kirjain jää pois ja että Sana on totta. Aamen

        Pyhähenki on tänään kanssamme, ohjaamassa meitä!!! Aamen.


      • näkymätön ninni
        Seurailija kirjoitti:

        Hups..Näimmä jäi yksi (i) kirjain pois, olen kirjoittanut "jos oltaisi otettu Häneltä mall", vaikka pitää olla "jos oltaisi otettu Häneltä malli. Katsoin kieliä ymmärtämättömänä mitä se mall tarkoittaa Suomi- Englanti sanakirjasta, se tarkoittaa kirjan mukaan Kauppakeskusta tai ostoskeskusta, eli jopa maalinen sanakirjakin tietää mihin kaikki johtaa jos yksikin kirjain jää noudattamatta.

        Tuo oli tahaton poisjääminen eikä mikään jälkikäteen tai etukäteen keksitty, Pyhähenki oli mukana näyttämässä esimerkkiä miten käy jos yksikin kirjain jää pois ja että Sana on totta. Aamen

        Pyhähenki on tänään kanssamme, ohjaamassa meitä!!! Aamen.

        Aamen! Seurailija


    • Paranemisiin
    • Seurailija

      Vain Jumala voi parantaa skitsiofrenian niinkuin kaikki muutkin psyykkiset sairaudet, ei lääkkeet!. Kun masennuslääkepurkissa lukee että aiheuttaa itsemurhayrityksiä ja ajatuksia siitä on lääke väärä!!!, ei lisä masennuksella masennusta voiteta vaan listään!. Perheessäni on kaksi tapausta, molemmissa on nuo lääkkeet aiheuttaneet itsemurha yrityksen. Nyt toinen heistä on tullut uskoon ja tilanne on paranemaan päin. Mutta näistä jotka aiheuttavat kaiken lisäksi voimakkaan riippuvuuden, niistä on tosi vaikea päästä vapaaksi. Psyykelääkkeiillä ei kukaan parane vaan tilanne pahenee, olen täysin vakuuttunut siitä, samoin olen täysin vakuuttunut siitäkin että vain Jumala voi parantaa psyykesairaan ihmisen. Kouluampumis tapauksissakin kaikki käyttivät näitä uuden sukupolven psyykelääkkeitä, niinkuin Breivikin tapauksessakin norjassa ja tuloksenhan kaikki tietää. Aamen.

      • näkymätön ninni

        Aamen! Ja Jumala voi parantaa myös sinun tyttäresi seurailija, jos vain tahtoo. Siitä me kiitämme Herraa, joka on ristillä kärsinyt myös sinun tyttäresi tähden. Kiitos Herra Jeesus!


      • Seurailija
        näkymätön ninni kirjoitti:

        Aamen! Ja Jumala voi parantaa myös sinun tyttäresi seurailija, jos vain tahtoo. Siitä me kiitämme Herraa, joka on ristillä kärsinyt myös sinun tyttäresi tähden. Kiitos Herra Jeesus!

        Ja sitä parantumista me rukoilemme ja me emme pelkää!!!

        "Olkaa turvallisella mielellä, minä se olen,
        älkää peljätkö." Mark. 6:50

        "Älä pelkää. Minä olen lunastanut sinut.
        Minä olen sinut nimeltä kutsunut,
        sinä olet minun". Jes. 43:1

        "Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi;
        älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun
        Jumalasi: minä vahvistan sinua, minä autan
        sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni
        oikealla kädellä." Jes. 41:10

        "Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, tartun sinun
        oikeaan käteesi, minä sanon sinulle: Älä pelkää,
        minä autan sinua." Jes. 41:13

        "Älä pelkää! Minä olen ensimmäinen ja viimeinen,
        ja minä elän; ja minä olin kuollut, ja katso, minä
        elän aina ja iankaikkisesti, ja minulla on kuoleman
        ja tuonelan avaimet." Ilm. 1:17-18

        "Älä pelkää, usko ainoastaan." Mark. 5:36

        Emme pelkää!!! Jumala kieltää sellaiset ajatukset.
        Uskotaan ainoastaan, se riittää. Aamen


    • ssri eroon päässyt

      Rohkeasti kirjoitat seurailija mutta sanoillasi saat kallonkutistajien vihat päällesi.

      • Seurailija

        Ei vaikutusta heidän vihoillaan koska pelkään ainoastaan Jumalaa ja tiedän että en aiheuta vihaa sanoillani Jumalaa kohtaan, muulla ei ole mitään väliä!
        Vain Jeesus Kristus voi parantaa!!! Aamen.


    • näkymätön ninni

      Zekattu antoi hyvän vinkin tähän kappaleeseen tuolla ylempänä. Laitan sen nyt tähän kaikille kuunneltavaksi. Kiitos Zekattu!

      Voimia ja Siunausta kaikille tähän päivään!

      http://www.youtube.com/watch?v=f3TMXDKrh3g

    • sinettisormus

      Eilen, kun kävin nukkumaan, tuli näky, jossa Jeesus katsoi minua hymyillen, ja hänen kasvonsa oli hyvn iloiset ...

      Siunausta Kaikille!

    • sinettisormus

      https://www.youtube.com/watch?v=0Upw9GaEvb0

    • LoveJeesus

      Heipä hei kaikki, LoveJeesus tässä piitkästä aikaa. eipä ole näkynyt palstalla. olen semmonen luuseri että Raamattuunkaan en ole pystynyt moneen päivään koskemaan jokapäiväisen synninteon takia. Kuten jossain jo mainitsin että muslimimiehen kanssa olen naimisissa ja hänen kanssaan on lapsia,en voi erota (koska Jumala eroa vihaa eikä anna siihen lupaa),tappelemme joka päivä ja kiroilen ja huudan hänelle. En vihaa häntä mutta olen jokapäivä vihainen(koska kaikki hänessä ärsyttää) ja hän on sanonut ettei välitä minusta tippaakaan. Lisäksi hän väittelee kanssani uskosta ja opettaa lapsilleni palvelemaan Allahia. Kyllä siinä hermot menee. en haluaisi vähätellä ja halveksia hänen uskoaan,mutta riidaksi se aina menee. tästä syystä en voi en pysty edes lukemaan Raamattua koska on niin syyllinen olo jatkuvasta rääväsuudestani. Teen hänelle henkistä väkivaltaa kiroilemalla ja haukkumalla ja hän on tehnyt minulle myös samaa sanomalla esim että olen sama kuin nolla ja käärme lattialla. Jos Jeesus tulisi nyttten en pääsi ylöstempaamiseen ikinä mukaan. ja mitä Sinettisormuksen aloitustextiin tulee ,en ymmärtänyt mitään koska järkikin on heikentynyt,jalkani on läpimätä ja ihottumat senkun kasvaa kasvamistaan. siis päästäkö mätäjalkana taivaaseen vaiko ei?

      • zekattu

        Ei mitään. Lue sanaa ja rukoile ja huuda APUA! Luoja on tiedon ja viisauden lähde. Hakeudu seurakuntaan. Pyydä heitä rukoilemaan puolestasi. Kiitä ja ylistä Jumalaa. Luota Jumalaan ja Hänen aikatauluunsa. Rukoile miehesi puolesta.

        Apt:
        16:25 Mutta keskiyön aikaan Paavali ja Silas olivat rukouksissa ja veisasivat ylistystä Jumalalle; ja vangit kuuntelivat heitä.
        16:26 Silloin tapahtui yhtäkkiä suuri maanjäristys, niin että vankilan perustukset järkkyivät, ja samassa kaikki ovet aukenivat, ja kaikkien kahleet irtautuivat.
        16:27 Kun vanginvartija heräsi ja näki vankilan ovien olevan auki, veti hän miekkansa ja aikoi surmata itsensä, luullen vankien karanneen.
        16:28 Mutta Paavali huusi suurella äänellä sanoen: "Älä tee itsellesi mitään pahaa, sillä me kaikki olemme täällä."
        16:29 Niin hän pyysi valoa, juoksi sisälle ja lankesi vavisten Paavalin ja Silaan eteen.
        16:30 Ja hän vei heidät ulos ja sanoi: "Herrat, mitä minun pitää tekemän, että minä pelastuisin?"
        16:31 Niin he sanoivat: "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi."
        16:32 Ja he puhuivat Jumalan sanaa hänelle ynnä kaikille, jotka hänen kodissansa olivat.
        16:33 Ja hän otti heidät mukaansa samalla yön hetkellä ja pesi heidän haavansa, ja hänet ja kaikki hänen omaisensa kastettiin kohta.
        16:34 Ja hän vei heidät ylös asuntoonsa, laittoi heille aterian ja riemuitsi siitä, että hän ja koko hänen perheensä oli tullut Jumalaan uskovaksi.

        Kalevi Lehtinen huusi APUA! (kts. 3:55)
        http://www.youtube.com/watch?v=E3kYaj2SWTM


      • näkymätön ninni

        Rukoilin heti aamulla puolestasi rakas LoveJeesus, ja kyselin mitä voisin sinulle sanoa. Raamattu avautui kohtaan, jossa naisprofeetta Hulda vastaa kuninkaalle. Erityisesti nämä sanat; "Koska sinun sydämesi on pehminnyt ja olet nöyrtynyt Herran edessä, ja koska sinä olet reväissyt vaatteesi ja itkenyt minun edessäni, niin minäkin olen kuullut sinua, sanoo Herra." Ota siis ilolla ja kiitoksella vastaan nämä sanat! Rukoile kiitä Herraa, että hän sinut pelastaa ja koko perhekuntasi. Lue Sanaa!


      • Seurailija

        Hei LoveJeesus.. Henkien taisteluissa ihminen joutuu lujille, liian lujille, itsekkin olen joutunut siihen mylläkkään mutta hieman eri syistä kuin sinä.
        Se pitää muistaa että sinä olet Voittajan puolella eikä sinun tarvi hävetä huutamisiasi, ei kukaan jaksa tuota puhtaana, ihminen on heikko. Tuo on hyvä ettet vihaa miestäsi.
        Rakkaus näyttää kylmenneen tuossa henkien taistelussa, ...hyvän ja pahan taistelussa käykin niin, paha haluaa niin..

        Sinä et ole nolla etkä käärme sillä sinä tunnustat Jeesuksen Herraksesi, nollat ja käärmeet löytyy vastavoimista, sinä olet Voittajan puolella.
        Olet menettänyt tasapainon tuossa mylläkässä, jopa ruumiisi reagoi siihen, tasapainon olisi menettänyt useimmat muutkin sijassasi. ..((( Uskon että itse olisin lähtenyt(naisena) lapsieni kanssa tuosta liitosta, en olisi enää jaksanut)))..
        ---Toisaalta olen itsekkin pysynyt liitossani vaikka paineet ovat välillä rajut ja rakkauskin on kylmennyt, uskotaan ja luotetaan että Jumala kääntää nämä suuret vaikeutemme voitoksi---.moni olisi kylläkin lähtenyt, eivät olisi kestäneet vuosikausien taistelua ja jatkuvaa huonoa oloa.. heitäkin täytyy ymmärtää, ei kivittää.. ihmiselle vaikeita asioita..

        Jumala rakastaa noita lapsia niinkuin teitä vanhempiakin eikä halua että he ovat tuossa riepottelussa, he kärsivät yhtä paljon kuin te. Avioliitosta on pidettävä kiinni niin kauan kuin jaksaa mutta ei mahdottomiin, kaikella on aikansa ja rajansa..

        Jumala ymmärtää käyttäytymisesi. Kaikesta näkee että olet syvästi uskossa, harva vaan joutuu noin lujille koettelemuksissa. Sinä pääset taivaaseen, harva pysyy uskossaan noin lujana noissa koettelemuksissa, mutta
        tuosta huutamisesta, kiroilusta, jatkuvasta pahasta mielestä on tultava loppu jotka estävät raamatunkin lukemisen, Jeesuksen Kristuksen nimessä! Huuda apua Isältä psalmi 50:15 sanoin.

        Pysy uskossasi vahvana, ja on uskottava noihin raamatun sanoihin mitkä zekattukkin on laittanut "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi." ..sinä uskot jo, "Älä pelkää usko ainoastaan." Jätä Hänen käsivarsilleen itsesi ja koko perhekuntasi aamuin illoin, Hänellä on viisaus hoitaa asia, ei Hän anna ikuisesti tuon taistelun jatkuvan lastenkaan vuoksi.

        Tunnen valtavaa rakkautta vuoksesi ja aion rukoilla puolestasi, koko perheesi puolesta joka päivä ja kehoitan muitakin rukoilemaan ja rukoile itsekkin vaikka kuinka tuntuisi ettet jaksa. Parasta ja kauneinta olisi kun miehesi kääntyisi Kristinuskoon, lastenkin vuoksi ja sen että pääsisitte kaikki koko perhekunta taivaaseen Isän luo, muistetaan se rukouksissamme Aamen.


      • zekattu
        Seurailija kirjoitti:

        Hei LoveJeesus.. Henkien taisteluissa ihminen joutuu lujille, liian lujille, itsekkin olen joutunut siihen mylläkkään mutta hieman eri syistä kuin sinä.
        Se pitää muistaa että sinä olet Voittajan puolella eikä sinun tarvi hävetä huutamisiasi, ei kukaan jaksa tuota puhtaana, ihminen on heikko. Tuo on hyvä ettet vihaa miestäsi.
        Rakkaus näyttää kylmenneen tuossa henkien taistelussa, ...hyvän ja pahan taistelussa käykin niin, paha haluaa niin..

        Sinä et ole nolla etkä käärme sillä sinä tunnustat Jeesuksen Herraksesi, nollat ja käärmeet löytyy vastavoimista, sinä olet Voittajan puolella.
        Olet menettänyt tasapainon tuossa mylläkässä, jopa ruumiisi reagoi siihen, tasapainon olisi menettänyt useimmat muutkin sijassasi. ..((( Uskon että itse olisin lähtenyt(naisena) lapsieni kanssa tuosta liitosta, en olisi enää jaksanut)))..
        ---Toisaalta olen itsekkin pysynyt liitossani vaikka paineet ovat välillä rajut ja rakkauskin on kylmennyt, uskotaan ja luotetaan että Jumala kääntää nämä suuret vaikeutemme voitoksi---.moni olisi kylläkin lähtenyt, eivät olisi kestäneet vuosikausien taistelua ja jatkuvaa huonoa oloa.. heitäkin täytyy ymmärtää, ei kivittää.. ihmiselle vaikeita asioita..

        Jumala rakastaa noita lapsia niinkuin teitä vanhempiakin eikä halua että he ovat tuossa riepottelussa, he kärsivät yhtä paljon kuin te. Avioliitosta on pidettävä kiinni niin kauan kuin jaksaa mutta ei mahdottomiin, kaikella on aikansa ja rajansa..

        Jumala ymmärtää käyttäytymisesi. Kaikesta näkee että olet syvästi uskossa, harva vaan joutuu noin lujille koettelemuksissa. Sinä pääset taivaaseen, harva pysyy uskossaan noin lujana noissa koettelemuksissa, mutta
        tuosta huutamisesta, kiroilusta, jatkuvasta pahasta mielestä on tultava loppu jotka estävät raamatunkin lukemisen, Jeesuksen Kristuksen nimessä! Huuda apua Isältä psalmi 50:15 sanoin.

        Pysy uskossasi vahvana, ja on uskottava noihin raamatun sanoihin mitkä zekattukkin on laittanut "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi." ..sinä uskot jo, "Älä pelkää usko ainoastaan." Jätä Hänen käsivarsilleen itsesi ja koko perhekuntasi aamuin illoin, Hänellä on viisaus hoitaa asia, ei Hän anna ikuisesti tuon taistelun jatkuvan lastenkaan vuoksi.

        Tunnen valtavaa rakkautta vuoksesi ja aion rukoilla puolestasi, koko perheesi puolesta joka päivä ja kehoitan muitakin rukoilemaan ja rukoile itsekkin vaikka kuinka tuntuisi ettet jaksa. Parasta ja kauneinta olisi kun miehesi kääntyisi Kristinuskoon, lastenkin vuoksi ja sen että pääsisitte kaikki koko perhekunta taivaaseen Isän luo, muistetaan se rukouksissamme Aamen.

        Sinulle Love Jeesus. Toivoa on.
        http://www.youtube.com/results?search_query=muslims turn to christianity


      • kesää kohti
        Seurailija kirjoitti:

        Hei LoveJeesus.. Henkien taisteluissa ihminen joutuu lujille, liian lujille, itsekkin olen joutunut siihen mylläkkään mutta hieman eri syistä kuin sinä.
        Se pitää muistaa että sinä olet Voittajan puolella eikä sinun tarvi hävetä huutamisiasi, ei kukaan jaksa tuota puhtaana, ihminen on heikko. Tuo on hyvä ettet vihaa miestäsi.
        Rakkaus näyttää kylmenneen tuossa henkien taistelussa, ...hyvän ja pahan taistelussa käykin niin, paha haluaa niin..

        Sinä et ole nolla etkä käärme sillä sinä tunnustat Jeesuksen Herraksesi, nollat ja käärmeet löytyy vastavoimista, sinä olet Voittajan puolella.
        Olet menettänyt tasapainon tuossa mylläkässä, jopa ruumiisi reagoi siihen, tasapainon olisi menettänyt useimmat muutkin sijassasi. ..((( Uskon että itse olisin lähtenyt(naisena) lapsieni kanssa tuosta liitosta, en olisi enää jaksanut)))..
        ---Toisaalta olen itsekkin pysynyt liitossani vaikka paineet ovat välillä rajut ja rakkauskin on kylmennyt, uskotaan ja luotetaan että Jumala kääntää nämä suuret vaikeutemme voitoksi---.moni olisi kylläkin lähtenyt, eivät olisi kestäneet vuosikausien taistelua ja jatkuvaa huonoa oloa.. heitäkin täytyy ymmärtää, ei kivittää.. ihmiselle vaikeita asioita..

        Jumala rakastaa noita lapsia niinkuin teitä vanhempiakin eikä halua että he ovat tuossa riepottelussa, he kärsivät yhtä paljon kuin te. Avioliitosta on pidettävä kiinni niin kauan kuin jaksaa mutta ei mahdottomiin, kaikella on aikansa ja rajansa..

        Jumala ymmärtää käyttäytymisesi. Kaikesta näkee että olet syvästi uskossa, harva vaan joutuu noin lujille koettelemuksissa. Sinä pääset taivaaseen, harva pysyy uskossaan noin lujana noissa koettelemuksissa, mutta
        tuosta huutamisesta, kiroilusta, jatkuvasta pahasta mielestä on tultava loppu jotka estävät raamatunkin lukemisen, Jeesuksen Kristuksen nimessä! Huuda apua Isältä psalmi 50:15 sanoin.

        Pysy uskossasi vahvana, ja on uskottava noihin raamatun sanoihin mitkä zekattukkin on laittanut "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi." ..sinä uskot jo, "Älä pelkää usko ainoastaan." Jätä Hänen käsivarsilleen itsesi ja koko perhekuntasi aamuin illoin, Hänellä on viisaus hoitaa asia, ei Hän anna ikuisesti tuon taistelun jatkuvan lastenkaan vuoksi.

        Tunnen valtavaa rakkautta vuoksesi ja aion rukoilla puolestasi, koko perheesi puolesta joka päivä ja kehoitan muitakin rukoilemaan ja rukoile itsekkin vaikka kuinka tuntuisi ettet jaksa. Parasta ja kauneinta olisi kun miehesi kääntyisi Kristinuskoon, lastenkin vuoksi ja sen että pääsisitte kaikki koko perhekunta taivaaseen Isän luo, muistetaan se rukouksissamme Aamen.

        "Koittaa aika sanoo Herra, jolloin minä lähetän maahan nälän.
        En leivän nälkää, en veden janoa,
        vaan Herran sanan kuulemisen nälän".
        Seurailija. Sanasi ovat loduttaneet minuaki niin usein. Ja kuten sanoit LoveJeesusnimmarille, parasta ja kauneinta olisi kun miehesi kääntyisi Kristinuskoon, lastenkin vuoksi
        ja pääsisitte koko perhekunta taivaaseen Isän luo. Niin minäki toivon ja rukoilen.
        Hänellä on tosiaan viisaus hoitaa asioita.
        Ilman Hänen apuaan emme jaksa. Minäki olen kokenut omassa elämässäni he...tin, mutta olen rukoillut niin paljon. Muuta turvaa ei silloin ollut. Mietin monesti, miksi et Herra vastaa ja, miksi minun täytyy jaksaa.
        Nyt luulen tietäväni sen Kiitos Herran:
        Taivaaseen Isän luo. Sinne minäki odotan pääseväni ja koko perhekuntamme.
        Kiitos sydämestäni. Ja kiitos teistä ihanista ystävistä täällä :)
        Aamen.


      • kesää kohti
        kesää kohti kirjoitti:

        "Koittaa aika sanoo Herra, jolloin minä lähetän maahan nälän.
        En leivän nälkää, en veden janoa,
        vaan Herran sanan kuulemisen nälän".
        Seurailija. Sanasi ovat loduttaneet minuaki niin usein. Ja kuten sanoit LoveJeesusnimmarille, parasta ja kauneinta olisi kun miehesi kääntyisi Kristinuskoon, lastenkin vuoksi
        ja pääsisitte koko perhekunta taivaaseen Isän luo. Niin minäki toivon ja rukoilen.
        Hänellä on tosiaan viisaus hoitaa asioita.
        Ilman Hänen apuaan emme jaksa. Minäki olen kokenut omassa elämässäni he...tin, mutta olen rukoillut niin paljon. Muuta turvaa ei silloin ollut. Mietin monesti, miksi et Herra vastaa ja, miksi minun täytyy jaksaa.
        Nyt luulen tietäväni sen Kiitos Herran:
        Taivaaseen Isän luo. Sinne minäki odotan pääseväni ja koko perhekuntamme.
        Kiitos sydämestäni. Ja kiitos teistä ihanista ystävistä täällä :)
        Aamen.

        "Isä meidän joka olet taivaassa, pyhitetty olkoon Sinun nimesi.
        Tulkoon sinun valtakuntasi, tapahtukoon Sinun tahtosi myös
        maan päällä niin kuin taivaassa.."

        Aamen








        http://www.youtube.com/watch?v=9_iV3hECjj0


      • Seurailija
        kesää kohti kirjoitti:

        "Koittaa aika sanoo Herra, jolloin minä lähetän maahan nälän.
        En leivän nälkää, en veden janoa,
        vaan Herran sanan kuulemisen nälän".
        Seurailija. Sanasi ovat loduttaneet minuaki niin usein. Ja kuten sanoit LoveJeesusnimmarille, parasta ja kauneinta olisi kun miehesi kääntyisi Kristinuskoon, lastenkin vuoksi
        ja pääsisitte koko perhekunta taivaaseen Isän luo. Niin minäki toivon ja rukoilen.
        Hänellä on tosiaan viisaus hoitaa asioita.
        Ilman Hänen apuaan emme jaksa. Minäki olen kokenut omassa elämässäni he...tin, mutta olen rukoillut niin paljon. Muuta turvaa ei silloin ollut. Mietin monesti, miksi et Herra vastaa ja, miksi minun täytyy jaksaa.
        Nyt luulen tietäväni sen Kiitos Herran:
        Taivaaseen Isän luo. Sinne minäki odotan pääseväni ja koko perhekuntamme.
        Kiitos sydämestäni. Ja kiitos teistä ihanista ystävistä täällä :)
        Aamen.

        Tuo raamatunlause jolla aloitit viestisi on tältä päivältä tuttu. en vaan muista mistä sen luin?... mutta tulkoon sen lupaama lupaus, tulkoon vaikka heti, mieluummin vaikka heti!.. Aamen.

        "Kesää kohti", nuo kauniit sanasi saavat kyyneleet vierimään.. Kiitän koko sydämestäni.. Kiitos ja Kunnia kaikesta Jeesukselle Kristukselle.
        .
        Olen huolestunut LoveJeesus nimmarista, tuntuu kuin hän olisi
        kahleissa sidottuna siksi annoin ymmärtää että pois pitää päästä
        vaikka avioliitosta, noin se ei saa jatkua. Auta Jeesus häntä,
        sinä olet viisaampi puutu hänen elämäänsä, auta omaasi !!!Aamen.

        Paras olisikin kun tuo mies löytäisi myös Jeesuksen, ylivoimaisesti paras
        vaihtoehto, kaikkien kannalta paras!.. Pyydetään sitä Jeesukselta!.

        Sama helvetti on ollut seuranani, se on huonoa seuraa, joskus se on alistanut
        niin ettei ole edes rukoilla jaksanut ja ihmetellyt sitä samaa kuin sinäkin,
        "miksi et vastaa Jumala?" Jumala ajattelee niin erillalailla, hän on pitkämielisempikin ja niin viisas!.. Samaan tapaan Jumala näyttää kouluttavan meitä kahta ja monia muitakin uskossa olevia,,,, on joitain asioita joita ei jaksaisi elää uudestaan.

        Viimeaikojen profetoinnit ovat enempi kuin mielenkiintoisia, niitä on tullut jo useita, eri seurakunnista ja eri ihmisten suusta, hviimeisimpänä viime keskiviikkoilta hellareissa kun evankelista oikein kysyi tyttäreltäni että onko hänen saamansa sanoma oikea? että onko sinulla jotain vaikeuksia lapsesi kanssa?... meinas oikein polveni notkahtaa.. mistä ihmeestä hän nuo sanat sai, no kyllähän tiesin että Jumalalta ne tuli.. No profetia kertoi että kaikki murheet lapsestasi saat jättää Hänen huolekseen, hän takaa jatkon. Kiitos Jeesus.

        Koko perhekunnalleni on taattu sama jatko, suuret mullistukset ovat tulossa ja ne ovat hyvät, Jumala tekee kaiken hyvin,
        sitä samaa haluan ja rukoilen LoveJeesus nimmarille ja sinulle, niinkuin kaikille muillekkin jotka ahdingossa joutuvat elämään.. Olet sinäkin "kesää kohti" ihana ystävä, Herra sinua siunatkoon, taivasmatkalla olemme.. Niin tapahtukoon Isä sinun tahtosi.
        Aamen.


      • Seurailija
        näkymätön ninni kirjoitti:

        Rukoilin heti aamulla puolestasi rakas LoveJeesus, ja kyselin mitä voisin sinulle sanoa. Raamattu avautui kohtaan, jossa naisprofeetta Hulda vastaa kuninkaalle. Erityisesti nämä sanat; "Koska sinun sydämesi on pehminnyt ja olet nöyrtynyt Herran edessä, ja koska sinä olet reväissyt vaatteesi ja itkenyt minun edessäni, niin minäkin olen kuullut sinua, sanoo Herra." Ota siis ilolla ja kiitoksella vastaan nämä sanat! Rukoile kiitä Herraa, että hän sinut pelastaa ja koko perhekuntasi. Lue Sanaa!

        Nuo näkymättömän ninnin saamat sanat todistavat että apu on tulossa. Kiitä ja ylistä jo nyt Herraa "LoveJeesus"


      • zekattu
        Seurailija kirjoitti:

        Tuo raamatunlause jolla aloitit viestisi on tältä päivältä tuttu. en vaan muista mistä sen luin?... mutta tulkoon sen lupaama lupaus, tulkoon vaikka heti, mieluummin vaikka heti!.. Aamen.

        "Kesää kohti", nuo kauniit sanasi saavat kyyneleet vierimään.. Kiitän koko sydämestäni.. Kiitos ja Kunnia kaikesta Jeesukselle Kristukselle.
        .
        Olen huolestunut LoveJeesus nimmarista, tuntuu kuin hän olisi
        kahleissa sidottuna siksi annoin ymmärtää että pois pitää päästä
        vaikka avioliitosta, noin se ei saa jatkua. Auta Jeesus häntä,
        sinä olet viisaampi puutu hänen elämäänsä, auta omaasi !!!Aamen.

        Paras olisikin kun tuo mies löytäisi myös Jeesuksen, ylivoimaisesti paras
        vaihtoehto, kaikkien kannalta paras!.. Pyydetään sitä Jeesukselta!.

        Sama helvetti on ollut seuranani, se on huonoa seuraa, joskus se on alistanut
        niin ettei ole edes rukoilla jaksanut ja ihmetellyt sitä samaa kuin sinäkin,
        "miksi et vastaa Jumala?" Jumala ajattelee niin erillalailla, hän on pitkämielisempikin ja niin viisas!.. Samaan tapaan Jumala näyttää kouluttavan meitä kahta ja monia muitakin uskossa olevia,,,, on joitain asioita joita ei jaksaisi elää uudestaan.

        Viimeaikojen profetoinnit ovat enempi kuin mielenkiintoisia, niitä on tullut jo useita, eri seurakunnista ja eri ihmisten suusta, hviimeisimpänä viime keskiviikkoilta hellareissa kun evankelista oikein kysyi tyttäreltäni että onko hänen saamansa sanoma oikea? että onko sinulla jotain vaikeuksia lapsesi kanssa?... meinas oikein polveni notkahtaa.. mistä ihmeestä hän nuo sanat sai, no kyllähän tiesin että Jumalalta ne tuli.. No profetia kertoi että kaikki murheet lapsestasi saat jättää Hänen huolekseen, hän takaa jatkon. Kiitos Jeesus.

        Koko perhekunnalleni on taattu sama jatko, suuret mullistukset ovat tulossa ja ne ovat hyvät, Jumala tekee kaiken hyvin,
        sitä samaa haluan ja rukoilen LoveJeesus nimmarille ja sinulle, niinkuin kaikille muillekkin jotka ahdingossa joutuvat elämään.. Olet sinäkin "kesää kohti" ihana ystävä, Herra sinua siunatkoon, taivasmatkalla olemme.. Niin tapahtukoon Isä sinun tahtosi.
        Aamen.

        Kiitos Seurailija. Herra antaa sinulle lohdutuksen sanoja.

        1.Tess:
        4:14 Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan.
        4:15 Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet.
        4:16 Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin;
        4:17 sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.
        4:18 Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.

        Hei! Muistetaan siunata Jumalan silmäterää :D

        Ap.t. 3:25 Te olette profeettain ja sen liiton lapsia, jonka Jumala teki meidän isiemme kanssa sanoen Aabrahamille: 'Ja sinun siemenessäsi tulevat siunatuiksi kaikki maan sukukunnat.'

        Gal. 3:8 Ja koska Raamattu edeltäpäin näki, että Jumala vanhurskauttaa pakanat uskosta, julisti se Aabrahamille edeltäpäin tämän hyvän sanoman: "Sinussa kaikki kansat tulevat siunatuiksi."

        4Moos. 24:9 Se on kyyristynyt, se on laskeutunut maahan kuin leijona, niinkuin naarasleijona - kuka uskaltaa sitä häiritä? Siunattu olkoon, joka sinua siunaa, kirottu, joka sinua kiroaa!"
        http://www.youtube.com/watch?v=lqWrwie1lCg
        PSALMIT 121
        1. Matkalaulu. Minä nostan silmäni vuoria kohti: mistä tulee minulle
        apu?
        2. Apu minulle tulee Herralta, joka on tehnyt taivaan ja maan.
        3. Hän ei salli sinun jalkasi horjua, sinun varjelijasi ei torku.
        4. Katso, hän, joka Israelia varjelee, ei torku eikä nuku.
        5. Herra on sinun varjelijasi, Herra on suojaava varjosi sinun oikealla puolellasi.
        6. Ei polta sinua aurinko päivällä, eikä kuu yöllä.
        7. Herra varjelee sinut kaikesta pahasta, hän varjelee sinun sielusi.
        8. Herra varjelee sinun lähtemisesi ja tulemisesi, nyt ja iankaikkisesti.


      • zekattu

        Jumalan rauhaa Sagamar.

        Kerron varmuudeksi, että Raamattu on täysi evankeliumi. Kaikki hengelliset asiat on syytä arvioida Jumalan muuttumattomalla sanalla.

        Matt. 4:4 Mutta hän vastasi ja sanoi: "Kirjoitettu on: 'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka Jumalan suusta lähtee.'"

        2Kor. 13:5 Koetelkaa itseänne, oletteko uskossa; tutkikaa itseänne. Vai ettekö tunne itseänne, että Jeesus Kristus on teissä? Ellei, niin ette kestä koetusta.
        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/2Kor.13.html

        1.Tess:
        5:19 Henkeä älkää sammuttako,
        5:20 profetoimista älkää halveksuko,
        5:21 mutta koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on;
        5:22 karttakaa kaikenlaista pahaa.
        5:23 Mutta itse rauhan Jumala pyhittäköön teidät kokonansa, ja säilyköön koko teidän henkenne ja sielunne ja ruumiinne nuhteettomana meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen.
        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/1Tess.5.html

        1Joh. 4:1 Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta; sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan.
        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/1Joh.4.html

        Kol:
        2:6 Niinkuin te siis olette omaksenne ottaneet Kristuksen Jeesuksen, Herran, niin vaeltakaa hänessä,
        2:7 juurtuneina häneen ja hänessä rakentuen ja uskossa vahvistuen, niinkuin teille on opetettu; ja olkoon teidän kiitoksenne ylitsevuotavainen.
        2:8 Katsokaa, ettei kukaan saa teitä saaliikseen järkeisopilla ja tyhjällä petoksella, pitäytyen ihmisten perinnäissääntöihin ja maailman alkeisvoimiin eikä Kristukseen.
        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Kol.2.html

        Matt:
        18:1 Sillä hetkellä opetuslapset tulivat Jeesuksen tykö ja sanoivat: "Kuka on suurin taivasten valtakunnassa?"
        18:2 Niin hän kutsui tykönsä lapsen, asetti sen heidän keskellensä
        18:3 ja sanoi: "Totisesti minä sanon teille: ellette käänny ja tule lasten kaltaisiksi, ette pääse taivasten valtakuntaan.
        18:4 Sentähden, joka nöyrtyy tämän lapsen kaltaiseksi, se on suurin taivasten valtakunnassa.
        18:5 Ja joka ottaa tykönsä yhden tämänkaltaisen lapsen minun nimeeni, se ottaa tykönsä minut.
        18:6 Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.
        18:7 Voi maailmaa viettelysten tähden! Viettelysten täytyy kyllä tulla; mutta voi sitä ihmistä, jonka kautta viettelys tulee!
        http://bibelfokus.se/node/77

        "Se on täytetty."
        http://www.youtube.com/watch?v=c-c1E5j3xD0
        Hinta on maksettu
        http://bibelfokus.se/fi/node/269


    • sinettisormus

      Herran Rauhaa ja Siunausta Kaikille.
      Herra haluaa puhua tänään Jeremia 15 sanoin, tutkikaa ja syökää tuota sanaa huolella.

      http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Jer.15.html

    • Seurailija

      Uskotko sinä sagamar7 että Jeesus on Jumalan Poika?
      ja uskotko että Jumala lähetti hänet pelastamaan meitä?
      Onko Jeesus Vapahtajasi?.. Uskotko evankeliumiin?..
      Uskotko Jeesuksen armontyöhön että hän kuoli ristillä
      syntiemme vuoksi ja uskotko että Häneen uskomalla
      ihminen ei kuole koskaan ja saa syntinsä anteeksi, uskotko?..
      Tuli kysymyksiä koska en ole varma mihin uskot, luontoonko
      yksin?.. Uskomme tällä palstalla Jumalaan joka loi luonnon ja
      kaikki ja että Hän lähetti Poikansa pelastamaan meitä syntisiä.
      Aamen.

    • loveJeesus

      kiitos teille kaikille ihanille täällä :) tänään on hieman parempi päivä,kiitos kun viitsitte rukoilla puolestanikin. rukoilin nyt sitten eilen yöllä,vuodatin synnintunnustusta oikeen kunnolla ja anteeksipyyntöä,tuli keveämpi olo.
      En tiedä mainitsinko jo mutta tämä muslimimieheni ja lasteni isä on myös kuolemansairas,pysyvästi. Siksi en voisi myöskään häntä jättää. Mutta pahempaa on se että tapellaan ja satutetaan joka päivä toisiamme,ja minä olen se jonka kieli on kuin myrkkykäärmeen pistävä kieli...

    • Seurailija

      Ihana kuulla että LoveJeesus voi paremmin, on keveämpi olo, purit kuormaasi ja kuorma keveni.. Ymmärrän tilanteesi ei tuossa tilanteessa ero ole oikea ratkaisu, jos on ikinä..
      Ihminen hermostuu vähemmästäkin, älä syytä itseäsi liikaa.. Rukoillaan puolestasi, miehesikin piuolesta, hyvä asia että ilmoitit ja kerroit noin paljon, otetaan huomioon rukoiluissa.. Ojenna Hänen käsivarsilleen koko perheesi, murheineen päivineen, Hänellä on viisaus ja voima niiden hoitamiseen. Aamen.

      • näkymätön ninni

        Aamen. Sydämessäni tiesin, että ne sanat jotka aamulla sain olivat todella tarkoitettu sinulle LoveJeesus. Kun ne pomppasivat silmiini Sanasta, tulvi kyyneleet poskille. Voimia ja Siunausta koko perheellesi.


      • näkymätön ninni

        Kiitos kauniista iltalaulusta sinetti! Hyvä yötä kaikki rakkaat ja siunausta! Tule Jeesus lapses luo armos siunaukses suo. Tue pientä horjuvaa, johda tietä oikeaan.


      • kesää kohti

        Kyyneleet poskillani kuuntelin..
        Isämme taivaassa. Hän antaa rauhan. Kiitos Kiitos.
        Sinulle mieheni siellä jossain: rakastan sinua.
        Jumalamme kuulee ja auttaa. Pitää huolta.

        Siunausta kaikille ja turvallista yötä !


      • Seurailija

        Matilta ja Tepolta löytyy, noin kaunis... Kiitos sinetti ja Hyvää yötä jokaiselle


    • loveJeesus
      • Seurailija

        Vaikuttaakin hyvältä!.. en ole ennen kuullut.. HaleluYah ja hyvät yöt.


      • zekattu

        Kiitos. Hyvä biisi :D


    • loveJeesus

      tää on tää suomalainen(siis suomenversio kautta aikojen) "sua odotan jo saavu Herra...Hallelujah...." ja musta aivan ihana hebreaks :)

      • näkymätön ninni

        Kiitos! On todella kaunis laulu! Rauhoittaa hyvin! Nyt levollisin mielin unille! Tässä minäkin vielä valveilla kukun. Muu perhe koisii jo täyttä päätä. Öitä. :D


      • Seurailija
        näkymätön ninni kirjoitti:

        Kiitos! On todella kaunis laulu! Rauhoittaa hyvin! Nyt levollisin mielin unille! Tässä minäkin vielä valveilla kukun. Muu perhe koisii jo täyttä päätä. Öitä. :D

        Mukava kukkua kun muut nukkuu hih.. Öitä,:D


      • kesää kohti
        näkymätön ninni kirjoitti:

        Kiitos! On todella kaunis laulu! Rauhoittaa hyvin! Nyt levollisin mielin unille! Tässä minäkin vielä valveilla kukun. Muu perhe koisii jo täyttä päätä. Öitä. :D

        Öitä ninni täältäki :) hm kukkuminen kostautuu aamulla :(


      • zekattu
        kesää kohti kirjoitti:

        Öitä ninni täältäki :) hm kukkuminen kostautuu aamulla :(

        Hyvää yötä...
        Hyvää huomenta :D
        Saako täällä mainostaa kotimaisia artisteja?
        http://www.youtube.com/watch?v=l85te_k3Dc0


      • näkymätön ninni

      • Seurailija
        näkymätön ninni kirjoitti:

        Hyvää huomenta kaikki rakkaat veljet ja sisaret!

        http://www.youtube.com/watch?v=atmWHdU3mx4

        Töihin taas...

        Huomenta vaan veljet ja sisaret! Vai töihin riensi "näkymätön ninni", minulla aamu meni pitkäksi kun tuli valvottua illalla, joku siitä varoittikin tais olla "kesää kohti", oikeassa olit!. Eikä netissä valvominen ole aina sellaista tervettä valvomista .... ... En kuitenkaan pahan kanssa valvonut vaan rukoilin ja luin hengellistä ja tapahtumista maailmalta, muistin rukouksissani LoveJeesusta kuin teitä muitakin.. Siunattua päivää kaikille.. Ja

        "Rukoilkaa hellittämättä, valvokaa rukoillen ja kiittäen." Kol.4:2

        Ei tuo toki tarkoita että pitäisi yötkin valvoa, ei kukaan jaksaisi pitemmän päälle..
        Tarkoittaa hengellistä valvomista, että olemme valmiina joka hetki, että olemme valmiina vaikka Jeesus tulisi keskellä yötä kuin varas, ettemme olisi silloin hengellisessä unessa, se olisikin vaarallinen tila!... Silloin kun iltarukoukset on rukoiltu ja synnit pyydetty anteeksi niin silloin Jeesus voi tulla keskelläkin yötä ja se tapaaminen on todella iloinen tapahtuma!!!!pidetään anomukset voimassa 24h, niin lupaukset toteutuu.. Aamen.


      • Rakkauttajavalppautt
        Seurailija kirjoitti:

        Huomenta vaan veljet ja sisaret! Vai töihin riensi "näkymätön ninni", minulla aamu meni pitkäksi kun tuli valvottua illalla, joku siitä varoittikin tais olla "kesää kohti", oikeassa olit!. Eikä netissä valvominen ole aina sellaista tervettä valvomista .... ... En kuitenkaan pahan kanssa valvonut vaan rukoilin ja luin hengellistä ja tapahtumista maailmalta, muistin rukouksissani LoveJeesusta kuin teitä muitakin.. Siunattua päivää kaikille.. Ja

        "Rukoilkaa hellittämättä, valvokaa rukoillen ja kiittäen." Kol.4:2

        Ei tuo toki tarkoita että pitäisi yötkin valvoa, ei kukaan jaksaisi pitemmän päälle..
        Tarkoittaa hengellistä valvomista, että olemme valmiina joka hetki, että olemme valmiina vaikka Jeesus tulisi keskellä yötä kuin varas, ettemme olisi silloin hengellisessä unessa, se olisikin vaarallinen tila!... Silloin kun iltarukoukset on rukoiltu ja synnit pyydetty anteeksi niin silloin Jeesus voi tulla keskelläkin yötä ja se tapaaminen on todella iloinen tapahtuma!!!!pidetään anomukset voimassa 24h, niin lupaukset toteutuu.. Aamen.

        Kehoitus valvomiseen on itselläni kolahtanut tilanteessa, joissa ongelmavyöry kaatui päälleni lapseni avioerossa. Koin suurta ahdistusta ja tuskaa. Koin selkeästi sanasta "valvokaa", että nimenomaan ÄIDIT on Jumala rakentanut lastensa valvojiksi . Siksi ei nauratakaan, kun 80 vuotiaat äidit vielä yrittävät saada lapsiaan ojennukseen. Ei naurata silloin, kun on kyse Jumalan totuudessa pysymisessä. On kyllä sitten väärän motiivin ajamaa vahtimista myös.
        Sanan "valvokaa", koen selkeästi totuudessa pysyville vanhemmille ohjeena olla valpas - ei yksistään pienen lapsen kasvatuksessa - vaan aina yli 20 ikävuoden heidän pitkän tähtäimen suunnitelmissaan.
        Ja , kuten itse, antaessaan vieraiden kasvattaa lapsensa hoitopaikoissa, eikä ole luonut selkeää luottamussuhdetta heihin, sitä valppaampi (tuntosarvet äärimmilleen),
        sitä valppaampi on oltava näissä suurissa suuntaviivoissa. Varsinkin lapsen avioituessa.


      • kesää kohti
        Rakkauttajavalppautt kirjoitti:

        Kehoitus valvomiseen on itselläni kolahtanut tilanteessa, joissa ongelmavyöry kaatui päälleni lapseni avioerossa. Koin suurta ahdistusta ja tuskaa. Koin selkeästi sanasta "valvokaa", että nimenomaan ÄIDIT on Jumala rakentanut lastensa valvojiksi . Siksi ei nauratakaan, kun 80 vuotiaat äidit vielä yrittävät saada lapsiaan ojennukseen. Ei naurata silloin, kun on kyse Jumalan totuudessa pysymisessä. On kyllä sitten väärän motiivin ajamaa vahtimista myös.
        Sanan "valvokaa", koen selkeästi totuudessa pysyville vanhemmille ohjeena olla valpas - ei yksistään pienen lapsen kasvatuksessa - vaan aina yli 20 ikävuoden heidän pitkän tähtäimen suunnitelmissaan.
        Ja , kuten itse, antaessaan vieraiden kasvattaa lapsensa hoitopaikoissa, eikä ole luonut selkeää luottamussuhdetta heihin, sitä valppaampi (tuntosarvet äärimmilleen),
        sitä valppaampi on oltava näissä suurissa suuntaviivoissa. Varsinkin lapsen avioituessa.

        "Sinuun minä turvaan-osoita laupeutesi jo aamuvarhaisesta!
        Sinun puoleesi minä käännyn-opeta minulle tie, jota kulkea". Ps 143:8

        Aamen

        Siunausta ihanat ystäväni täällä!
        Ei sitte "kukuta" enää, kun meni päivä houreessa :(¤%&#! :O

        http://www.youtube.com/watch?v=0xf3VctNP3k


      • Seurailija
        kesää kohti kirjoitti:

        "Sinuun minä turvaan-osoita laupeutesi jo aamuvarhaisesta!
        Sinun puoleesi minä käännyn-opeta minulle tie, jota kulkea". Ps 143:8

        Aamen

        Siunausta ihanat ystäväni täällä!
        Ei sitte "kukuta" enää, kun meni päivä houreessa :(¤%&#! :O

        http://www.youtube.com/watch?v=0xf3VctNP3k

        Jees ei kukutakkaan enää..65y7t5y67ty78u8y90:D


      • kesää kohti
        Rakkauttajavalppautt kirjoitti:

        Kehoitus valvomiseen on itselläni kolahtanut tilanteessa, joissa ongelmavyöry kaatui päälleni lapseni avioerossa. Koin suurta ahdistusta ja tuskaa. Koin selkeästi sanasta "valvokaa", että nimenomaan ÄIDIT on Jumala rakentanut lastensa valvojiksi . Siksi ei nauratakaan, kun 80 vuotiaat äidit vielä yrittävät saada lapsiaan ojennukseen. Ei naurata silloin, kun on kyse Jumalan totuudessa pysymisessä. On kyllä sitten väärän motiivin ajamaa vahtimista myös.
        Sanan "valvokaa", koen selkeästi totuudessa pysyville vanhemmille ohjeena olla valpas - ei yksistään pienen lapsen kasvatuksessa - vaan aina yli 20 ikävuoden heidän pitkän tähtäimen suunnitelmissaan.
        Ja , kuten itse, antaessaan vieraiden kasvattaa lapsensa hoitopaikoissa, eikä ole luonut selkeää luottamussuhdetta heihin, sitä valppaampi (tuntosarvet äärimmilleen),
        sitä valppaampi on oltava näissä suurissa suuntaviivoissa. Varsinkin lapsen avioituessa.

        "Olkoon ylläsi siunaava käsi
        rakas lapsemme pikkuinen
        Olkoon ystävä vierelläsi
        sinun matkaasi siunaten.

        Saakoon enkeli tietäsi johtaa,
        halki valon ja pimeän,
        mikä tahansa matkalla kohtaa
        aina sinua kantaa hän".

        Olen kahden eskarilaisen onnellinen mummu minäki :)
        Nykynuoret kasvattavat lapsensa hiukan erimalliin kuin "ennen". Ehkä se johtuu
        nyky-yhteiskunnasta :( Kuitenkin koen, että Taivaan Isä on tärkeä meille ja heille jokaiselle. Nyt ja aina! Pienestä pitäen!


    • henkisesti uupunut

      Tämä on yksi parhaita viestiketjuja pitkiinaikoihin, minullakin paljon parempi ja rauhallisempi olo kun olen lukenut teidän ihania viestejänne, KIITOS.

      • Seurailija

        Kiitos kaikkien puolesta, on ihana asia että sinulla "henkisesti uupunut" on parempi ja rauhallisempi olo ja että viestit ovat sinua auttaneet, Kiitos ja Kunnia Jeesukselle siitä. Menen kohta rukouiltaan ja muistan sinuakin siellä. Olet ihana ja lämmin ihminen.


      • näkymätön ninni

        Hei! Olen todella iloinen ja onnellinen puolestasi! Olet ollut ajatuksissa ja rukouksissa. Kun sain lapset eskaan ja kouluun, sytytin taas kynttilän pöydälle ja pidin pienen tuokion rukouksen ja raamatun Sanan äärellä. Kyselin siinä Jeesukselta, että voisinko sinulle jotain sanoa. Raamattu avautui viidenteen Mooseksen kirjaan 1.lukuun, ja mietin siinä jo vähän tuskaisena, että miksi Sinä Herra nyt tämän kohdan annoit. No aloin kuitenkin sitä lukemaan ja sieltä silmille hyppäsivät nämä Sanat;

        29 Niin minä vastasin teille: 'Älkää säikähtykö älkääkä peljätkö heitä.
        30 Herra, teidän Jumalanne, joka käy teidän edellänne, taistelee itse teidän puolestanne, aivan niinkuin hän teki teille Egyptissä teidän silmienne edessä
        31 ja erämaassa, jossa sinä olet nähnyt, kuinka Herra, sinun Jumalasi, on kantanut sinua, niinkuin mies kantaa poikaansa, koko sen matkan, jonka te olette kulkeneet, kunnes tulitte tähän paikkaan.'

        Jos oikein olen ymmärtynyt; olet käynyt läpi erämaavaellusta omassa elämässäsi. On ollut vaikeuksia joita et itse ole jaksanut kantaa.

        Rakas ystävä! Yritän tässä sanoa sinulle tällä kehnolla ulosannillani, että Jeesus on kantanut sinua ja ollut vierelläsi koko ajan;
        Herra, sinun Jumalasi, on kantanut sinua, niinkuin mies kantaa poikaansa, koko sen matkan.

        http://www.youtube.com/watch?v=VNA3J9lvcbI&feature=kp


    • -jarmo-

      Jep, tää on sellanen Pyhän Hengen täyttämä kristityn lepohuone :)

    • sinettisormus
    • Jumala voi

      Missäpäin Suomea olisi mahdollisuus kuulla "livenä" evankelista pappi Ralf Lindströmiä ? Hän vaimonsa kanssa esiintyy kyllä tv 7;ssa .Onko tietoa ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1663
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1448
    4. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1131
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1128
    6. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1120
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1096
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1081
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      5
      1062
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1050
    Aihe