Taloudelliset jutut eron syynä

Tein mielestäni itsekkään mutta oikean ratkaisun lopettamalla ihanan parisuhteen itsekkäistä järkisyistä. Seurustelin puoli vuotta aivan ihanan naisen kanssa. Rakastuimme ensisilmäyksellä ja suhteessa kaikki toimi, paitsi se minua alkoi ahdistamaan naisen talousahdinko. Aluksi se ei näkynyt mitenään, mutta tilanne selvisi pala palalta. Nainen ei koskaan minulta rahaa pyytänyt, mutta vaikeahan miehen on olla auttamatta rakastamaansa naista. Pikkuhiljaa minulle selvisi, että suhteen jatkaminen olisi minulle taloudellisesti pohjaton kaivo, joten en voinut muuta kuin pistää poikki.
Jotenkin minusta on tärkeää, että parisuhteessa ollaan jotakuinkin samalla viivalla. Olen aikoinaan pistänyt suhteen poikki hyvin alkuvaiheessa päinvastaisesta syystä, kun minulle selvisi, että nainen oli todella rikas. Miehenä minun oli helppo tehtä tuo päätös, mutta tämä tuoreempi tuntuu tässä hetkessä aika pahalta. Haluan kuitenkin parisuhteesa kantaa korteni yhteiseen kekoon, mutta pilvenpiitäjään en yllä enkä kaivoon halua sitä tiputtaa.
Onko palstalla muita, joilla taloudelliset jutut puoleen tai toiseen ovat aiheuttaneet suhteen kariutumisen? Millaisia fiiliksiä se herätti?

11

376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lottamari<3

      Kyllä nyt pisti taas mr-groove provolla, meitä sahasi hän silmään, silmää iskien sen teki ja kierolla tavalla uskoi meidän lankeavan tuollaiseen "pistän vähän provojutun juurta, että saan aikaan keskustelua"

      Mannaa..vaan ei osunut eikä uponnut. En viitsi näihin provoihn enään edes tämän kummemmin ottaa kantaa.

      Juu,,minäkin suksin kuuseen kun miehellä oli liikaa rahaa, hän oli työtön, hänellä oli liian pieni muna, hänellä ei ollut pilvenpiirtäjää tai kesämökki puuttui....jooh..

      Rakkaus on siitä kumma juttu mr provo, että se ei katso mitään eikä laske minkään varaan, se vaan rakastaa niin kauan kuin sen hehku kestää. Ellei sinulta pyydetty mitään ja sait rakkautta, olit rikkaampi kuin Roope Ankka..ja tiedät tämän itsekin varsin hyvin sinä naimisissa oleva kahden lapsen iskä.

      mutta joo..keksi seuraava tarina, niin heitän siihen taas pikkuriikkisen kommenttini perään ennen kuin joku tosikko kerkiää kommentoimaan, että "voi miten kamala mies olet, eihän noin saa tehdä" ja saat alkaa vänköösi..

      lottis kiittää ja kuittaa tämän provon spot :))

      • :D Vän pileen meni lottiksen analyysi. Sitäpaitsi ehdotonta rakkautta ei mun tietääkseni ole olemassakaan.


      • lottamari<3
        mr-groove kirjoitti:

        :D Vän pileen meni lottiksen analyysi. Sitäpaitsi ehdotonta rakkautta ei mun tietääkseni ole olemassakaan.

        Ehdotonta tai ei, niin itsekästä laskelmoitua narsismia on ja se on rakkauden vastakohta.


      • lottamari<3 kirjoitti:

        Ehdotonta tai ei, niin itsekästä laskelmoitua narsismia on ja se on rakkauden vastakohta.

        Niinhän se on. Rakastun aivan liian helposti, mutta aidosti rakastaminen näyttää olevan tosi hankalaa ellei peräti mahdotonta. Syynkin tuohon tiedän, mutta sitä on aika vaikea korjata.


      • lottamari<3
        mr-groove kirjoitti:

        Niinhän se on. Rakastun aivan liian helposti, mutta aidosti rakastaminen näyttää olevan tosi hankalaa ellei peräti mahdotonta. Syynkin tuohon tiedän, mutta sitä on aika vaikea korjata.

        Kyllä, tiedän. Sinulla on ilmesesti häiriö, johon ei voi vaikuttaa..tiedät mitä tarkoitan. Haluaisin tietää miten kauan sinun ihastumisesi kestää ennen kuin se muuttuu inhoksi, vihaksi tai täydelliseksi välinpitämättömyydeksi toista kohtaan? Kun huuma on haihtunut sitä ei taida enää mikään saada tuotua takaisin, ainut keino on vaan hylätä se toinen,.eikö vain? Jonkilainen kokemus itselläni tuosta on.


      • lottamari<3 kirjoitti:

        Kyllä, tiedän. Sinulla on ilmesesti häiriö, johon ei voi vaikuttaa..tiedät mitä tarkoitan. Haluaisin tietää miten kauan sinun ihastumisesi kestää ennen kuin se muuttuu inhoksi, vihaksi tai täydelliseksi välinpitämättömyydeksi toista kohtaan? Kun huuma on haihtunut sitä ei taida enää mikään saada tuotua takaisin, ainut keino on vaan hylätä se toinen,.eikö vain? Jonkilainen kokemus itselläni tuosta on.

        Mun on vaikea vihata joskus rakastamaani ihmistä, mutta olis hyvä tehdä niin. Negatiivisten tunteiden käsittelykyvyttömyys tunnesuhteessa on suurin ongelmani. Mulla romantikolla ei ole munaa laittaa rakkaussuhteelle reunaehtoja. Parhaimmillaan suhteeni ovat olleet mielestäni onnelisia kolme vuotta. Mikään suhde ei ole riidaton ja juuri niiden ratkaisussa suhde punnitaan. Mutta miten riidellä tappamatta sitä ihanaa tunnetta :D No tää oli heitto, mutta jotain totta siinä on takana.


    • Kis-kisu

      En minä ketään talousahdingon vuoksi jättäisi, jos henkilö yrittäisi asiaansa kuitenkin hoitaa eikä siipeilisi toisten kustannuksella.

    • amanthea

      Kuinka ihmeessä pystyi noin vain lopettamaan suhteen naiseen, jota rakastit? Talousasioiden vuoksi? Oliko nainen tuhlailevaa sorttia, sellainen jolla elämänhallintataidot on vähän niin ja näin? Siinä tapauksessa ymmärrän.

      Rahan takana on aina muita syitä, jos sitä käytetään eroamisen syntipukkina. Niin olen elämässä oppinut, eikä muuta näytä. Jos on rakkautta, ei talous pane suhdetta poikki. Rakastavassa suhteessa se, jolla on enemmän laittaa suhteessa enemmän, kuin se pienemmillä varoilla elävä, "siihen yhteiseen kekoon". Niin ajattelen.

    • Ounou-ounou

      Onko taloudellinen tasa-arvo sinulle oikeasti tärkeämpää kuin rakkaus??? Nainen ei pyytänyt sinulta mitään ja tuskin hänen ahdinkonsa ikuisuutta kestää.... En ymmärrä valintaasi. Ainakin minun on vaikea löytää ihmistä, johon rakastun. Toisen talous, varsinkin jos ei vaikuta omaani, ei saisi minua hylkäämään rakastamaani ihmistä.

      Edellinen naisesi taisi painaa liikaa? Muistan nähneeni aiemman kirjoituksesi. Olet pinnallinen.

    • yhäri pohjaton

      Jos etenkin seurustelet yhäri-äipän kanssa niin siihen talouden pohjattomaan kaivoon saat lappaa rahaa....vaikka ei haekkkaan "lapsille isää ja elättäjää"!

    • tsikuna vinkuna

      Minä naisena elätän työttömäksi jättäytynyttä miestä. tuloni eivät ole kummoiset... kuun lopussa ostan meille luotolla ruokaa. Auton ostin meille jotta löytäis duunia. ei sitä kiinnosta vaikka alalla ois hommia. Jätkä saa ansiosidoinnaista melkein yhtä paljon kun minä tiliä, Ei tuu vastaan vaikka itken ja huudan. Nettipokerissa jos voittaa saan vuokraan rahaa. Koska olen nalkuttanut näistä olen kuohinut miehen henkisesti ja seksiä ei enää ole. Se on hyvä syy lopettaa suhde, en ole enää kpää jonka rakkaus loppuu rahan myötä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1689
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1574
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1458
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      54
      1435
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      51
      1349
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1288
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1168
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1158
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe