Miksi NAP valehtelee aina?

hyvinkään mies

Esitän tämän kysymyksen NAPille (nettiadressiporukalle) odottaen järkevää vastausta:

Miksi NAP valehtelee tai keksii omasta päästä kaikenlaisia horinoita joka paikassa missä vain esiintyy sana "ruotsi"? Nytkin lähes jokaisessa viestiketjussa on napilaisten suoranaista valehtelua, vääristelyä ja omasta päästä keksittyjä horinoita saati sitten foliohattuosastoa. Miksi? Mikä tarve napilaisella on valehdella? Eikö eväät riitä järkevään asioiden kyseenalaistamiseen?

Napilaisten päälliköltä Vesa Kaiterolta ja Henri Talalta toivon etenkin vastauksia.

Kiitos.

35

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Säälittävää.

      Svekohörhömme postaa samoja surkeita vuodatuksiaan keskellä yötä. Kukaan ei vastaa, paitsi minä säälistä.

      Ottaisit ressukka ne lääkkeesi ja kävisit nukkumaan. Hyvää yötä.

    • Dr. Fenno

      Kysymys "hyvinkään miehelle". Toivon rehellistä ja kiihkottoman objektiivista vastausta.

      Miksi lähes kaikissa kirjoituksissasi mainitaan "foliohattu" ja "kakkapökäle"?

      Onko näillä asioilla sinulle jokin erityinen merkitys ja sisältö, ehkä jokin fetissi ? Seksuaalinen ?

      • Hörhö hoitoon!

      • hyvinkään mies
        Hörhö hoitoon! kirjoitti:

        Taitaa selityksenä olla se, että kyseinen työkyvyttömyyseläkkeellä oleva henkilö on mielisairas. Sanojen toistelu on hänen tapauksessaan skitsofrenian sivuoireita:

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Ekolalia

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Palilalia

        Tämän lisäksi tuo mielisairas henkilö on toistellut n. 10 vuotta niin sanomiaan Talan teesejä. Esimerkki tästä (esiintyen naisena):

        http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=816621

        Dr. Fenno ja nimimerkki Hörhö hoitoon, tässä teille vastauksia:

        Foliohatuksihan sanotaan henkilöä, joka näkee erilaisia salaliittoteorioita tai muita sen kaltaisia huuhaa- hörhötyksiä ympäriinsä. Lisäksi foliohattu saattaa vedellä yhtäläisyyksiä aivan päättömistä asioista ja nähdä mitä naurettavimpia yhteenliittymiä vaikkapa eri lehtijuttujen kesken. Kuten nimimerkki "hörhö hoitoon". Hän luulee, että minä kirjoittelen milloin minnekin nettipalstalle milloin milläkin nimimerkillä ja hän luulee minun olevan joku riihimäkinen.

        Lisäksi on selvästi huomattavissa, että tälläkin palstalla kirjoittelevilla on enemmän mielenterveysongelmia kuin jollain muulla palstalla, vaikkapa autoiluun liittyvillä palstoilla on.

        Kakkapökäle taas on sitä napilaisten paskaa, mitä ne kirjoittaa.

        Kiitos.


      • Hörhö hoitoon!
        hyvinkään mies kirjoitti:

        Dr. Fenno ja nimimerkki Hörhö hoitoon, tässä teille vastauksia:

        Foliohatuksihan sanotaan henkilöä, joka näkee erilaisia salaliittoteorioita tai muita sen kaltaisia huuhaa- hörhötyksiä ympäriinsä. Lisäksi foliohattu saattaa vedellä yhtäläisyyksiä aivan päättömistä asioista ja nähdä mitä naurettavimpia yhteenliittymiä vaikkapa eri lehtijuttujen kesken. Kuten nimimerkki "hörhö hoitoon". Hän luulee, että minä kirjoittelen milloin minnekin nettipalstalle milloin milläkin nimimerkillä ja hän luulee minun olevan joku riihimäkinen.

        Lisäksi on selvästi huomattavissa, että tälläkin palstalla kirjoittelevilla on enemmän mielenterveysongelmia kuin jollain muulla palstalla, vaikkapa autoiluun liittyvillä palstoilla on.

        Kakkapökäle taas on sitä napilaisten paskaa, mitä ne kirjoittaa.

        Kiitos.

        Kuinka mielisairas täytyy olla, että uskoo muiden edes epäilevän, että voisi löytyä sinun lisäksesi toinenkin pakkoruotsia raivotautisesti keskellä arkiöitä kannattava hörhö. Niinpä niin, mene mielisairaalaan niin kuin olisit jo.


    • hyvinkään mies

      Kautta homouteni, minä vaadin myös pois pakkoruotsia.

    • Hörhö hoitoon!
      • Mene hörhö hoitoon!

        Lopeta jo nimimerkilläni kirjoittelu, minulla menee kohta toden teolla hermot! Saat minut hulluuden partaalle.


    • Terkkuja Hyvinkäältä

      Olen taas ottanut NAP peräpuikon (nukuttavia aineita perseessä). Enkä jaksa enää kovinkaan hyvin pulustaa rutsin kiliä, puttaa ääähh..

    • Terkkuja Hyvinkäältä

      Sen verran vielä, että toi pakko rutsi on paras hyötyeläin. Ei mee yhtään omaa rahaa, se kun syö parvekkeen kautta pitkällä kaulallaan kaikki tuolta naapurin puolelta. Olen pakko rutsin pitäjä Hyvinkäällä, joten saan asua kunnan asunnossa ilmaiseksi ja saan rahaa tuon elukan hoivaamisesta. Kipsih ja taas napeja ja nukkumaan.

    • Nettisuom. (-fenno)

      Näin Hyvinkään NAP-mies lakettelee: "Miksi NAP valehtelee tai keksii omasta päästä kaikenlaisia horinoita joka paikassa missä vain esiintyy sana "ruotsi"?"

      Hyvinkään NAP-mies itse on on syyllistynyt juuri tuontapaisiin horinoihin palstalla, jonka nimikin jo viittaa ruotsalaisuuteen, joten täällä kaikki, hänkin, kirjoittavat pääsääntöisesti siihen liittyvistä asioista, kuten luonnollista onkin.

      Näin ”hyvinkään mies” 9.3.2014 19:57: "Tsot tsot nyt. Minulle on moneen kertaan kerrottu - sinä myös olet näin kertonut - että kaikkien suomalaisten virkamiesten on tehtävä joku pakkoruotsitesti, eli heidän on osattava täydellistä ruotsia voidakseen palvella suomenruotsalaisia." http://keskustelu.suomi24.fi/node/12102707

      Täydellistä ruotsiako? Missä olen noin kertonut?

      Myös näin ”hyvinkään mies”, tämä NAP-mies 10.3.2014 15:43: "POINTTI ON SIINÄ, että NAPin toimesta on useaan kertaan todistettu, tai "todistettu", että kunnanvirkamiesten on kaikkialla osattava täydellistä ruotsia ja että maatalouslomittaja ei saa toikkaria, jos ei osaa ruotsia. NIH." (Sama ketju kuin edellä.)

      Täydellistäkö ruotsia? Missä kukaan on noin todistanut tai ”todistanut”? Peruskoulussa on lainsäädännön mukaan pakkoruotsi, ainoa pakolliseksi laissa säädetty opiskelijan kannalta vieras kieli. Sitä on pakko opiskella, tuleepa opiskelijasta maatalouslomittaja, "ympäristöhuoltaja" tai kunnan virkamies.

      Hyvinkään mies: “Lisäksi on moneen kertaan sanottu - sinäkin - että suomenkielinen nuori, joka opiskelee maatalouslomittajaksi ei saa papereita eikä todistuksia jos ei käy läpi VALTAVIA ruotsin opintoja ja jos ei läpäise jotain ruotsin testiä.” (Sama ketju.)

      VALTAVIA ruotsin opintoja? Missä noin olen väittänyt? Keksit omiasi ja sitten hyökkäät keksintöäsi vastaan.

      Hyvinkään NAP-mies väittää jonkun käyttävän keksittyä lain nimeä (tätä: "kaikkien-opiskelijoiden-on-pakko-lukea-ruotsia" -laki) laista, jolla säädetään toisen kotimaisen kielen – ruotsin tai suomen – opiskelu pakolliseksi. Wikipedia vastaa Hyvinkään NAP-miehelle lyhyesti ja ytimekkäästi näin: ”Toisen kotimaisen kielen [joko suomen tai ruotsin] opiskelu on pakollista Suomen peruskouluissa, lukioissa, ammattioppilaitoksissa ja yliopistoissa. Myös ylioppilastutkinnossa se oli aikaisemmin pakollinen, mutta muutettiin valinnaiseksi vuonna 2005. Pakollisesta ruotsin kielen opetuksesta käytetään myös käsitettä pakkoruotsi ja pakollisesta suomen kielen opetuksesta myös joskus käsitettä pakkosuomi (ruots. tvångsfinska).”
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Toinen_kotimainen_kieli

      Hyvinkään NAP-mies ei näytä tietävän, että kaikkien normaalisti koulua käyvien suomenkielisten on pakko opiskella ruotsia peruskouluissa, lukioissa, ammattioppilaitoksissa ja yliopistoissa, vaan väittää näin: ”Ne on NAP itse keksinyt ja nyt yrittää tingata itse keksimäänsä juttua vastaan.”

      Sellainen mies on Hyvinkään NAP-mies.

      Tässä vielä lisää Hyvinkään NAP-miehelle laintietämystä:

      6 § Kielitaito

      “Opiskelijan tulee alempaan tai ylempään korkeakoulututkintoon sisältyvissä opinnoissa tai muulla tavalla osoittaa saavuttaneensa:1) suomen ja ruotsin kielen taidon, joka julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta annetun lain (424/2003) 6 §:n 1 momentin mukaan vaaditaan valtion henkilöstöltä kaksikielisessä viranomaisessa ja joka on tarpeen oman alan kannalta.”
      http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2004/20040794

    • hyvinkään mies

      Olipa pitkää horinaa. Mutta, saat tunnustukseni- tuollaista antaumuksellisuutta.

      Minähän en suoranaisesti ole koskaan ottanut kantaa "pakkoruotsiin". Toki olen sanonut, että on isänmaan etujen mukaista, että moni suomalainen osaa hyvää ruotsia. Ihan samoin kuin on isänmaan etujen mukaista JOS moni osaa venäjää.

      Sen sijaan olen puuttunut napilaisten valheisiin. Monissa ketjuissa napilaiset ovat väittäneet kaikkien virkamiesten pakon osata ruotsia ja tämä koskee sekä Pihtiputaaan kunnantalon siivoojia ja kaatopaikkavahteja sekä että Närpiön ja Tammisaaren kuntien sosiaalitoimen viranhaltijoita ja kunnanlääkäreitä.

      Lisäksi monissa ketjuissa väitetään, että nuori ei saa ammattia jos ei saa ruotsin opintoja läpi. Väitetään, että nuori jää vaille ammattia jos ei osaa ruotsia ja sitä myöten syrjäytyy yhteiskunnasta.

      Molemmat väitteet ovat älyttömiä vailla totuuspohjaa eivätkä ne tarvi tuekseen wikipediaa, lakikirjaa eikä mitään muutakaan. Jokainen tervepäinen ihminen, jolla ei ole foliohattua, tietää, että Pihtiputaan kaatopaikkavahtien ei tarvi osata mitään ruotsia ja yksikään nuori ei jää vaille ammattia vaikka ei olisi edes kuullut ruotsin kielestä.

      Mutta toisaalta, sinäkin saat foliohatun, sillä niin antaumuksella selaat ikivanhoja viestejä, hah.

      • Nettisuom. (-fenno)

        Näin Hyvinkään NAP-mies: "Mutta toisaalta, sinäkin saat foliohatun, sillä niin antaumuksella selaat ikivanhoja viestejä, hah."

        Et, Hyvinkään NAP-mies, näytä vieläkään tietävän (Foliohattusiko sen estää?), että kaikkien normaalisti koulua käyvien suomenkielisten on pakko opiskella ruotsia peruskouluissa, lukioissa, ammattioppilaitoksissa ja yliopistoissa, vaan väittää näin: ”Ne on NAP itse keksinyt ja nyt yrittää tingata itse keksimäänsä juttua vastaan.”


      • Nettisuom. (-fenno)
        Nettisuom. (-fenno) kirjoitti:

        Näin Hyvinkään NAP-mies: "Mutta toisaalta, sinäkin saat foliohatun, sillä niin antaumuksella selaat ikivanhoja viestejä, hah."

        Et, Hyvinkään NAP-mies, näytä vieläkään tietävän (Foliohattusiko sen estää?), että kaikkien normaalisti koulua käyvien suomenkielisten on pakko opiskella ruotsia peruskouluissa, lukioissa, ammattioppilaitoksissa ja yliopistoissa, vaan väittää näin: ”Ne on NAP itse keksinyt ja nyt yrittää tingata itse keksimäänsä juttua vastaan.”

        Nimimerkkirosvo jälleen näin: "Nettisuom. (-fenno) 15.4.2014 07:25 Et, Hyvinkään NAP-mies."

        Lopeta likainen nimimerkkirosvo toisen nimissä kirjoittelu.


    • Kulperi Hyvinkäältä

      Otin taas vähän napeja ja viinaa päälle, kohta nukuttaa taaas kovasti. Rutsin kili täytyy vielä käydä lypsämässä ja ihan kohta voi kallistua pakko rutsin munan viereen kallelleen.

    • Vittuako uliset

      Mistä näitä pirunloisia sikiää mitä tuokin "hyvinkään mies" on ?
      On muuten röyhkeä kuten ovat muutkin pakkoruotsittajat ja hänelle toivon sitä svedareille tuttua kakkapökälettä persuuksiinsa joka jääkin sinne ikiajoiksi.

      • hyvinkäänb mies

        Ensinnäkin minä en ole mikään svedu tai pakkoruotsittaja. Olen sukututkimuksieni mukaan ainakin 1600- luvun alkuun umpisuomalaista Pohjanmaalaista sukua molempien vanhempien puolelta eikä suvuissani ole mitään ruotsiin viittaavaakaan. Joten minulla ei ole ruotsisympatioita.

        Pointti on, että minulla ei ole myöskään antipatioita ruotsin suuntaan, kuten napilaisilla on. Napilainen kilahtaa aina kun kuulee sanan "ruotsi" riipumatta missä yhteydessä se on ja sen jälkeen napilainen vetää foliohatun päähänsä ja alkaa horisemaan, kertomaan sekavia juttujaan ja muutenkin toimii ihan kuin jonkin sortin aivokääpiö.

        NAP NKA= nettiadressiporukka nimenkerjuulistoineen HAH


      • Nettisuom. (-fenno)
        hyvinkäänb mies kirjoitti:

        Ensinnäkin minä en ole mikään svedu tai pakkoruotsittaja. Olen sukututkimuksieni mukaan ainakin 1600- luvun alkuun umpisuomalaista Pohjanmaalaista sukua molempien vanhempien puolelta eikä suvuissani ole mitään ruotsiin viittaavaakaan. Joten minulla ei ole ruotsisympatioita.

        Pointti on, että minulla ei ole myöskään antipatioita ruotsin suuntaan, kuten napilaisilla on. Napilainen kilahtaa aina kun kuulee sanan "ruotsi" riipumatta missä yhteydessä se on ja sen jälkeen napilainen vetää foliohatun päähänsä ja alkaa horisemaan, kertomaan sekavia juttujaan ja muutenkin toimii ihan kuin jonkin sortin aivokääpiö.

        NAP NKA= nettiadressiporukka nimenkerjuulistoineen HAH

        Hyvinkään NAP-mies näin: "Joten minulla ei ole ruotsisympatioita."

        Hyvinkään NAP-mies ei näytä tietävän, että kaikkien normaalisti koulua käyvien suomenkielisten on pakko opiskella ruotsia peruskouluissa, lukioissa, ammattioppilaitoksissa ja yliopistoissa, vaan väittää valheellisesti näin: ”Ne on NAP itse keksinyt ja nyt yrittää tingata itse keksimäänsä juttua vastaan.”

        Hyvinkään NAP-mies ei näytä tietävän eikä sietävän, että enemmistö suomalaisista pätevien galluptutkimusten (Taloustutkimus) mukaan vastustaa pakkoruotsia.

        Sellainen mies on Hyvinkään NAP-mies.


      • hyvinkään mies
        Nettisuom. (-fenno) kirjoitti:

        Hyvinkään NAP-mies näin: "Joten minulla ei ole ruotsisympatioita."

        Hyvinkään NAP-mies ei näytä tietävän, että kaikkien normaalisti koulua käyvien suomenkielisten on pakko opiskella ruotsia peruskouluissa, lukioissa, ammattioppilaitoksissa ja yliopistoissa, vaan väittää valheellisesti näin: ”Ne on NAP itse keksinyt ja nyt yrittää tingata itse keksimäänsä juttua vastaan.”

        Hyvinkään NAP-mies ei näytä tietävän eikä sietävän, että enemmistö suomalaisista pätevien galluptutkimusten (Taloustutkimus) mukaan vastustaa pakkoruotsia.

        Sellainen mies on Hyvinkään NAP-mies.

        Äläpä ole nyt tyhmempi kuin olet. Tiedät itsekin, että galluppi on galluppi eikä ne kerro paljon mistään mitään.

        Tai, kas kun minun kaveripiirissäni kukaan ei vaahtoa ruotsilla, kukaan heistä ei saa kilareita kun JOSKUS HELVETIN HARVOIN kuulevat ruotsia ja kenelläkään heistä ei ole tarve heittää paskaa suomenruotsalaisten niskaan.

        Kun taas sinulla on. Vaahtoat päivät pitkät pakkoruotsipakoruotsiruotsiruotsiruotsiruotsi ja ruotsi. Jankutat kuin narkomaani kaman edessä ruotsiruotsiruotsiruotsi. Ruotsi sitä ruotsi tätä ja lopulta kun äkkiseltään lukee teidän juttuja ei saa selvää mistä oli kyse. On Ruotsin kuningaskuntaa, on suomeruotsalaista ja suomalaista siirtolaista Ruotsissa. On närpiö ja on metsäsuomalaiset, kveenit ja jopa norjalaiset. Ahvenanmaa ja viking line kuuluu tähän soppaan. Kaikki yhtä samaa suurtaa sekametelisoppaa, jolla on yksi yhteinen nimittäjä "ruotsi".

        Onko kyse siis kouluruotsista? EI.


      • Nettisuom. (-fenno)
        hyvinkään mies kirjoitti:

        Äläpä ole nyt tyhmempi kuin olet. Tiedät itsekin, että galluppi on galluppi eikä ne kerro paljon mistään mitään.

        Tai, kas kun minun kaveripiirissäni kukaan ei vaahtoa ruotsilla, kukaan heistä ei saa kilareita kun JOSKUS HELVETIN HARVOIN kuulevat ruotsia ja kenelläkään heistä ei ole tarve heittää paskaa suomenruotsalaisten niskaan.

        Kun taas sinulla on. Vaahtoat päivät pitkät pakkoruotsipakoruotsiruotsiruotsiruotsiruotsi ja ruotsi. Jankutat kuin narkomaani kaman edessä ruotsiruotsiruotsiruotsi. Ruotsi sitä ruotsi tätä ja lopulta kun äkkiseltään lukee teidän juttuja ei saa selvää mistä oli kyse. On Ruotsin kuningaskuntaa, on suomeruotsalaista ja suomalaista siirtolaista Ruotsissa. On närpiö ja on metsäsuomalaiset, kveenit ja jopa norjalaiset. Ahvenanmaa ja viking line kuuluu tähän soppaan. Kaikki yhtä samaa suurtaa sekametelisoppaa, jolla on yksi yhteinen nimittäjä "ruotsi".

        Onko kyse siis kouluruotsista? EI.

        "Äläpä ole nyt tyhmempi kuin olet. Tiedät itsekin, että galluppi on galluppi eikä ne kerro paljon mistään mitään. "

        Tuo on oma mielipiteesi Taloustutkimuksen glluptutkimuksista. Se kertoo vain sen, ettet tiedä, miten Taloustutkimus tutkimuksensa tekee.

        "Tai, kas kun minun kaveripiirissäni kukaan ei vaahtoa ruotsilla, kukaan heistä ei saa kilareita kun JOSKUS HELVETIN HARVOIN kuulevat ruotsia ja kenelläkään heistä ei ole tarve heittää ****** suomenruotsalaisten niskaan."

        Oma kaveripiirisi ei riitä todistamaan muusta kuin omasta kaveripiiristäsi. Se ei ole se noin kaksi kolmasosaa kansasta, joka vastustaa pakkoruotsia.

        RKP on taas se, joka on aina ensimmäisenä sekaantunut ja edelleen sekaantuu vaatimaan enemmistölle pakkoruotsia eri muodoissaan, vaikka asia ei tämän puolueen kannattajia edes koske. RKP kellokkaineen ei ole sellainen lain tarkoittama kansanosa, jota kellokkaineen ei saisi mätkiä siinä, missä muitakin puolueita.

        Hyvinkään NAP-mies näin: "Onko kyse siis kouluruotsista? EI."

        On! On kysymys kaikesta koulutuksen pakkoruotsista peruskouluissa, lukioissa, ammattioppilaitoksissa ja yliopistoissa. Siitä on kyse.

        Suomi tarvitsee monipuolista kielivarantoa. Se ei muodostu englannin ja kaikkien pakkoruotsin opiskelulla. Vapaan kielivalinnan tavoite on, että englannin lisäksi pakkoruotsin sijasta nuori saa opiskella toisena kielenä mitä tahansa koululaitoksen tarjolla pitämää kieltä, ruotsi samassa asemassa muiden kielten kanssa ilman monopolia. Sinulle, Hyvinkään NAP-mies, on näemmä jankutettava tätä isänmaalle ensiarvoisen tärkeää asiaa.


      • hyvinkään mies
        Nettisuom. (-fenno) kirjoitti:

        "Äläpä ole nyt tyhmempi kuin olet. Tiedät itsekin, että galluppi on galluppi eikä ne kerro paljon mistään mitään. "

        Tuo on oma mielipiteesi Taloustutkimuksen glluptutkimuksista. Se kertoo vain sen, ettet tiedä, miten Taloustutkimus tutkimuksensa tekee.

        "Tai, kas kun minun kaveripiirissäni kukaan ei vaahtoa ruotsilla, kukaan heistä ei saa kilareita kun JOSKUS HELVETIN HARVOIN kuulevat ruotsia ja kenelläkään heistä ei ole tarve heittää ****** suomenruotsalaisten niskaan."

        Oma kaveripiirisi ei riitä todistamaan muusta kuin omasta kaveripiiristäsi. Se ei ole se noin kaksi kolmasosaa kansasta, joka vastustaa pakkoruotsia.

        RKP on taas se, joka on aina ensimmäisenä sekaantunut ja edelleen sekaantuu vaatimaan enemmistölle pakkoruotsia eri muodoissaan, vaikka asia ei tämän puolueen kannattajia edes koske. RKP kellokkaineen ei ole sellainen lain tarkoittama kansanosa, jota kellokkaineen ei saisi mätkiä siinä, missä muitakin puolueita.

        Hyvinkään NAP-mies näin: "Onko kyse siis kouluruotsista? EI."

        On! On kysymys kaikesta koulutuksen pakkoruotsista peruskouluissa, lukioissa, ammattioppilaitoksissa ja yliopistoissa. Siitä on kyse.

        Suomi tarvitsee monipuolista kielivarantoa. Se ei muodostu englannin ja kaikkien pakkoruotsin opiskelulla. Vapaan kielivalinnan tavoite on, että englannin lisäksi pakkoruotsin sijasta nuori saa opiskella toisena kielenä mitä tahansa koululaitoksen tarjolla pitämää kieltä, ruotsi samassa asemassa muiden kielten kanssa ilman monopolia. Sinulle, Hyvinkään NAP-mies, on näemmä jankutettava tätä isänmaalle ensiarvoisen tärkeää asiaa.

        Äläpä nyt ala horisemaan. Alku vaikutti normaalilta, mutta sitten puit foliohatun päähäsi ja aloit horisemaan.

        Mikset ottanut Hesarin galluppia tai jotain muuta galluppi viitteeksi? Ai niinku hesari on napilaisten mielestä svekolehti ja jos galluppi esittää muuta kuin sinä haluat se on pakkoruotsitusta.

        Oma kaveripiirini todistaa muustakin kuin vain omasta kaveripiiristäni. Se edustaa kansan enemmistön ajattelua, vaikka sinä sitä et haluakaan myöntää. Viime kesäinen tapahtuma eräällä ravintolan terassilla kuvaa hyvin asian laitaa:

        Juopuneiden juhlijoiden sekaan tuli vähänläntä vanhempi höperö nainen keräämään nimiä adressiinsa. Hän kailotti ruotsin lopettamista Suomesta yms, noh just tyypillistä NAP- sanomaa. Monet terassilla istujat alkoivat kiusoittelemaan naiselle, sillä kuka sivistynyt ihminen nyt oikeasti kirjoittelee nimiään jonkun kouluttamattoman ämmän foliohattuadresseihin.
        Lopulta portsari poisti vouhkan terassilta. Sen jälkeen lähes kaikki ympärilläolijat keskustelivat aisasta ja sanoivat, että heillä ei ole ongelmia ruotsin kielen suhteen joten eivät myöskään allekirjoita tuollaisia huuhaa- adresseja. Olisko ollut joukossa yksi tai kaksi henkisesti napilaista, jotka yrittivät samaa vaahtoamista kuin sinä nyt siellä yrität.

        RKP ei ole koskaan sekaantunut minun asioihin eikä vaatinut minulta yhtään mitään. YMMÄRRÄTKÖ? RKP on sinulle kuin NWO tai illuminati salaliittoteoreetikoille. HAuskaa harhaa jota on kiva lukea ja viihdyttää itseään, mutta loputtomiin samoille vitseille ei jaksa nauraa.

        Suomi tarvii ruotsin kieltä, koska Suomi kuuluu Pohjoismaihin, joka on Pohjois Euroopan iso "yhtenäinen" alue. Sinun mielestä suomalaisten pitäisi lukea haluamaansa hindiä, esperantoa ja mandariinikiinaa ja se on sinun mielipiteesi.


      • Nettisuom. (-fenno)
        hyvinkään mies kirjoitti:

        Äläpä nyt ala horisemaan. Alku vaikutti normaalilta, mutta sitten puit foliohatun päähäsi ja aloit horisemaan.

        Mikset ottanut Hesarin galluppia tai jotain muuta galluppi viitteeksi? Ai niinku hesari on napilaisten mielestä svekolehti ja jos galluppi esittää muuta kuin sinä haluat se on pakkoruotsitusta.

        Oma kaveripiirini todistaa muustakin kuin vain omasta kaveripiiristäni. Se edustaa kansan enemmistön ajattelua, vaikka sinä sitä et haluakaan myöntää. Viime kesäinen tapahtuma eräällä ravintolan terassilla kuvaa hyvin asian laitaa:

        Juopuneiden juhlijoiden sekaan tuli vähänläntä vanhempi höperö nainen keräämään nimiä adressiinsa. Hän kailotti ruotsin lopettamista Suomesta yms, noh just tyypillistä NAP- sanomaa. Monet terassilla istujat alkoivat kiusoittelemaan naiselle, sillä kuka sivistynyt ihminen nyt oikeasti kirjoittelee nimiään jonkun kouluttamattoman ämmän foliohattuadresseihin.
        Lopulta portsari poisti vouhkan terassilta. Sen jälkeen lähes kaikki ympärilläolijat keskustelivat aisasta ja sanoivat, että heillä ei ole ongelmia ruotsin kielen suhteen joten eivät myöskään allekirjoita tuollaisia huuhaa- adresseja. Olisko ollut joukossa yksi tai kaksi henkisesti napilaista, jotka yrittivät samaa vaahtoamista kuin sinä nyt siellä yrität.

        RKP ei ole koskaan sekaantunut minun asioihin eikä vaatinut minulta yhtään mitään. YMMÄRRÄTKÖ? RKP on sinulle kuin NWO tai illuminati salaliittoteoreetikoille. HAuskaa harhaa jota on kiva lukea ja viihdyttää itseään, mutta loputtomiin samoille vitseille ei jaksa nauraa.

        Suomi tarvii ruotsin kieltä, koska Suomi kuuluu Pohjoismaihin, joka on Pohjois Euroopan iso "yhtenäinen" alue. Sinun mielestä suomalaisten pitäisi lukea haluamaansa hindiä, esperantoa ja mandariinikiinaa ja se on sinun mielipiteesi.

        "RKP ei ole koskaan sekaantunut minun asioihin eikä vaatinut minulta yhtään mitään."

        Eikä se onneksesi tule ikinä sekaantumaankaan asioihisi. Sen sijaan RKP on aina ensimmäisenä sekaantunut vaatimaan pakkoruotsia suomenkieliselle enemmistölle, viimeksi sen aikaistamista ala-asteelle, vaikka enemmistön kieliopinnot eivät koske RKP:n kannattajia eivätkä siksi RKP:lle kuulu.

        Pohjoismaiseen tarpeeseen Suomella on ruotsinkielinen vähemmistö ja vapaaehtoisesti ruotsia opiskelevia suomenkielisiä tulee samaan tarpeeseen olemaan myös enemmän kuin riittävästi.

        Suomi tarvitsee EU:n ja muun maailman kaupankäynnin ja yhteyksien vuoksi monia muitakin kieliä kuin ruotsia. Siksi meidän on opiskeltava englannin lisäksi kaikkien pakkoruotsin sijasta toisena kielenä valinnaisesti joko saksaa, ranskaa, espanjaa, venäjää, ruotsia (toistan: RUOTSIA), viroa, kiinaa tai mitä tahansa koululaitoksen tarjolla pitämää kieltä.

        Hyvinkään NAP-mies näin: "Sinun mielestä suomalaisten pitäisi lukea haluamaansa hindiä, esperantoa ja mandariinikiinaa ja se on sinun mielipiteesi."

        Tuossa esität ikioman luulosi mielipiteestäni. Miksi sinä, Hyvinkään NAP-mies, toistuvasti valehtelet mielipiteestäni? Ehkä toistaminen tehoaa sinuunkin:

        Mielestäni meidän on opiskeltava englannin lisäksi kaikkien pakkoruotsin sijasta toisena kielenä valinnaisesti joko saksaa, ranskaa, espanjaa, venäjää, ruotsia (toistan: RUOTSIA), viroa, kiinaa tai mitä tahansa koululaitoksen tarjolla pitämää kieltä; toistan: mitä tahansa koululaitoksen tarjolla pitämää kieltä; siis koululaitoksen tarjolla pitämää kieltä. Pitääkö vielä toistaa?


      • hyvinkään mies
        Nettisuom. (-fenno) kirjoitti:

        "RKP ei ole koskaan sekaantunut minun asioihin eikä vaatinut minulta yhtään mitään."

        Eikä se onneksesi tule ikinä sekaantumaankaan asioihisi. Sen sijaan RKP on aina ensimmäisenä sekaantunut vaatimaan pakkoruotsia suomenkieliselle enemmistölle, viimeksi sen aikaistamista ala-asteelle, vaikka enemmistön kieliopinnot eivät koske RKP:n kannattajia eivätkä siksi RKP:lle kuulu.

        Pohjoismaiseen tarpeeseen Suomella on ruotsinkielinen vähemmistö ja vapaaehtoisesti ruotsia opiskelevia suomenkielisiä tulee samaan tarpeeseen olemaan myös enemmän kuin riittävästi.

        Suomi tarvitsee EU:n ja muun maailman kaupankäynnin ja yhteyksien vuoksi monia muitakin kieliä kuin ruotsia. Siksi meidän on opiskeltava englannin lisäksi kaikkien pakkoruotsin sijasta toisena kielenä valinnaisesti joko saksaa, ranskaa, espanjaa, venäjää, ruotsia (toistan: RUOTSIA), viroa, kiinaa tai mitä tahansa koululaitoksen tarjolla pitämää kieltä.

        Hyvinkään NAP-mies näin: "Sinun mielestä suomalaisten pitäisi lukea haluamaansa hindiä, esperantoa ja mandariinikiinaa ja se on sinun mielipiteesi."

        Tuossa esität ikioman luulosi mielipiteestäni. Miksi sinä, Hyvinkään NAP-mies, toistuvasti valehtelet mielipiteestäni? Ehkä toistaminen tehoaa sinuunkin:

        Mielestäni meidän on opiskeltava englannin lisäksi kaikkien pakkoruotsin sijasta toisena kielenä valinnaisesti joko saksaa, ranskaa, espanjaa, venäjää, ruotsia (toistan: RUOTSIA), viroa, kiinaa tai mitä tahansa koululaitoksen tarjolla pitämää kieltä; toistan: mitä tahansa koululaitoksen tarjolla pitämää kieltä; siis koululaitoksen tarjolla pitämää kieltä. Pitääkö vielä toistaa?

        Entäpä kun vaikkapa kotikylässäni Pohjanmaalla, jossa on pieni yhteinen ylä-ala-aste. Kun kävin kouluja tuolla oli englanti pakollinen luokalta 3 alkaen ja ruotsi seitsemänneltä. Mitään muita kieliä siellä ei opeteta nykyäänkään. Eli sinun ratkaisu on palkata tuonne peräkylään jostain joku mandariinikiinan opettaja ihan vain siksi, että vapaa kielivalinta?

        Eihän tuossa ole mitään järkeä. Ei niinku kerrassaan tolkun hiventä.

        Suomen kouluissa pitää lukea kuten tähänkin asti ruotsia ja englantia. Ja huomio sinulle foliohatulle minun perusteluni eivät liity mitenkään rkp:hen tai suomenruotsalaisiin vaan tuohon mitä tuossa yllä jo sanoin.

        Mutta kuten aina, nytkin sinä laitoit foliohatun päähäsi ja otit esiin RKP:n, jonkun ihme rkp kellokkaan ja kas kun et tällä kertaa puhunut lehmänkaupoista.

        Jokainen asia menee aina sinne foliohattuosastolle.


      • Nettisuom. (-fenno)
        hyvinkään mies kirjoitti:

        Entäpä kun vaikkapa kotikylässäni Pohjanmaalla, jossa on pieni yhteinen ylä-ala-aste. Kun kävin kouluja tuolla oli englanti pakollinen luokalta 3 alkaen ja ruotsi seitsemänneltä. Mitään muita kieliä siellä ei opeteta nykyäänkään. Eli sinun ratkaisu on palkata tuonne peräkylään jostain joku mandariinikiinan opettaja ihan vain siksi, että vapaa kielivalinta?

        Eihän tuossa ole mitään järkeä. Ei niinku kerrassaan tolkun hiventä.

        Suomen kouluissa pitää lukea kuten tähänkin asti ruotsia ja englantia. Ja huomio sinulle foliohatulle minun perusteluni eivät liity mitenkään rkp:hen tai suomenruotsalaisiin vaan tuohon mitä tuossa yllä jo sanoin.

        Mutta kuten aina, nytkin sinä laitoit foliohatun päähäsi ja otit esiin RKP:n, jonkun ihme rkp kellokkaan ja kas kun et tällä kertaa puhunut lehmänkaupoista.

        Jokainen asia menee aina sinne foliohattuosastolle.

        Hyvinkään foliohattupäinen NAP-mies (Olet esimerkilläsi antanut luvan nimitellä itseäsi.) näin: "Entäpä kun vaikkapa kotikylässäni Pohjanmaalla, jossa on pieni yhteinen ylä-ala-aste. Kun kävin kouluja tuolla oli englanti pakollinen luokalta 3 alkaen ja ruotsi seitsemänneltä."

        Kunnissa on yleisesti pieniä kyläkouluja, joissa oppilaan ensimmäisenä vieraana kielenä on englanti. Kunnan yläasteella sitten 7:nnellä luokalla tupsahtaa oppilaan kannalta toiseksi vieraaksi kieleksi pakkoruotsi, tämä pikkukieli oman pikkukielen lisäksi. Vasta 8:nnella hän pääsee, jos enää jaksaa tai kielellistä lahjakkuutta riittää, valitsemaan opiskeltavakseen kolmannen vieraan kielen, esimerkiksi Rantasalmella joko ranskan, saksan tai venäjän. Mäntsälässä koulutuspolun aikana on mahdollista valita oppilaan itsensä kannalta kolmanneksi vieraaksi kieleksi joko ranska, saksa, espanja tai venäjä.

        "Kun kävin kouluja tuolla oli englanti pakollinen luokalta 3 alkaen ja ruotsi seitsemänneltä. Mitään muita kieliä siellä ei opeteta nykyäänkään."

        Pakkoruotsin vuoksi kotikunnassasi on tosi vaikea tilanne. Teki mielen murheelliseksi, kun vertaa Rantasalmen kuntaan, jossa on pieniä kyläkouluja ja yksi yäaste, tai kun vertaa Mäntsälän kunnan tilanteeseen.

        http://www.rantasalmi.fi/palvelut/koulut_ja_opiskelu/rantasalmen_ylaaste/ylaaste_opetussuunnitelma/
        http://opspro.peda.net/mantsala/viewerprint.php3?DB=ehnroos&printmode=thread&document_id=135

        Ruotsin kieli on siirrettävä valinnaiseksi muiden kielten joukkoon. Se on Suomen etu. Kaksi kolmasosaa kansasta vastustaa pakkoruotsia, joka sumputtaa kaikki suomalaiset kahden pikkukielen pohjoismaiseksi umpioksi, jota vain yksi kolmasosa kansasta kannattaa, joukossa tämä armoitettu Hyvinkään NAP-mies.


      • hyvinkään mies
        Nettisuom. (-fenno) kirjoitti:

        Hyvinkään foliohattupäinen NAP-mies (Olet esimerkilläsi antanut luvan nimitellä itseäsi.) näin: "Entäpä kun vaikkapa kotikylässäni Pohjanmaalla, jossa on pieni yhteinen ylä-ala-aste. Kun kävin kouluja tuolla oli englanti pakollinen luokalta 3 alkaen ja ruotsi seitsemänneltä."

        Kunnissa on yleisesti pieniä kyläkouluja, joissa oppilaan ensimmäisenä vieraana kielenä on englanti. Kunnan yläasteella sitten 7:nnellä luokalla tupsahtaa oppilaan kannalta toiseksi vieraaksi kieleksi pakkoruotsi, tämä pikkukieli oman pikkukielen lisäksi. Vasta 8:nnella hän pääsee, jos enää jaksaa tai kielellistä lahjakkuutta riittää, valitsemaan opiskeltavakseen kolmannen vieraan kielen, esimerkiksi Rantasalmella joko ranskan, saksan tai venäjän. Mäntsälässä koulutuspolun aikana on mahdollista valita oppilaan itsensä kannalta kolmanneksi vieraaksi kieleksi joko ranska, saksa, espanja tai venäjä.

        "Kun kävin kouluja tuolla oli englanti pakollinen luokalta 3 alkaen ja ruotsi seitsemänneltä. Mitään muita kieliä siellä ei opeteta nykyäänkään."

        Pakkoruotsin vuoksi kotikunnassasi on tosi vaikea tilanne. Teki mielen murheelliseksi, kun vertaa Rantasalmen kuntaan, jossa on pieniä kyläkouluja ja yksi yäaste, tai kun vertaa Mäntsälän kunnan tilanteeseen.

        http://www.rantasalmi.fi/palvelut/koulut_ja_opiskelu/rantasalmen_ylaaste/ylaaste_opetussuunnitelma/
        http://opspro.peda.net/mantsala/viewerprint.php3?DB=ehnroos&printmode=thread&document_id=135

        Ruotsin kieli on siirrettävä valinnaiseksi muiden kielten joukkoon. Se on Suomen etu. Kaksi kolmasosaa kansasta vastustaa pakkoruotsia, joka sumputtaa kaikki suomalaiset kahden pikkukielen pohjoismaiseksi umpioksi, jota vain yksi kolmasosa kansasta kannattaa, joukossa tämä armoitettu Hyvinkään NAP-mies.

        Kyllä minua saa nimitellä. Sehän on ihan tavallinen napilaisten tapa. Että siitä vaan. Mutta "svekoa" minusta ei saa tekemälläkään. Olen moneen otteeseen todistanut olevani jos mahdollista jopa isänmaallisempi kuin NAP.


        >>>. Vasta 8:nnella hän pääsee, jos enää jaksaa tai kielellistä lahjakkuutta riittää, valitsemaan opiskeltavakseen kolmannen vieraan kielen


      • Svekohörhö hoitoon!
        hyvinkään mies kirjoitti:

        Kyllä minua saa nimitellä. Sehän on ihan tavallinen napilaisten tapa. Että siitä vaan. Mutta "svekoa" minusta ei saa tekemälläkään. Olen moneen otteeseen todistanut olevani jos mahdollista jopa isänmaallisempi kuin NAP.


        >>>. Vasta 8:nnella hän pääsee, jos enää jaksaa tai kielellistä lahjakkuutta riittää, valitsemaan opiskeltavakseen kolmannen vieraan kielen

        Buahahahaa! Kyllä täytyy niin maan perusteellisen mielisairas yksilö olla, jos kuvittelee pystyvänsä Elinkeinoelämän keskusteliittoa paremmin sanomaan, onko pakkoruotsi välttämättämyys. Mene työkyvyttömyyseläkeläinen hoitoon!

        http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2010/06/01/ek-haluaa-eroon-pakkoruotsista/20107777/12

        http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/EK Pakkoruotsista luovuttava valintamahdollisuuksien lisäämiseksi/1135257238091

        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/elinkeinoelama-ajaa-pakkoruotsin-poistoa---tulevaisuudessa-tarvitaan-portugalia-/1904284


      • Nettisuom. (-fenno)
        hyvinkään mies kirjoitti:

        Kyllä minua saa nimitellä. Sehän on ihan tavallinen napilaisten tapa. Että siitä vaan. Mutta "svekoa" minusta ei saa tekemälläkään. Olen moneen otteeseen todistanut olevani jos mahdollista jopa isänmaallisempi kuin NAP.


        >>>. Vasta 8:nnella hän pääsee, jos enää jaksaa tai kielellistä lahjakkuutta riittää, valitsemaan opiskeltavakseen kolmannen vieraan kielen

        "Isänmaamme etu on osata ruotsia, koska Suomi kuuluu isoon maaryhmään nimeltä Pohjoismaat, ei siksi, että voisimme palvella suomenruotsalaisia."

        Ei kaikkien 5 miljoonan suomenkielisen tarvitse opiskella ruotsia isänmaan edun nimissä. Vähempikin riittää mainiosti. Sitä Hyvinkään NAP-mies ei pysty ymmärtämään, vaikka elinkeinoelämä siitä häntä kuinka valistaisi esimerkiksi noissa viereisissä linkeissä (17.4.2014 14:56). Toistetaan ne NAP-miehen muistin virkistykseksi.

        http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2010/06/01/ek-haluaa-eroon-pakkoruotsista/20107777/12

        http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/EK Pakkoruotsista luovuttava valintamahdollisuuksien lisäämiseksi/1135257238091

        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/elinkeinoelama-ajaa-pakkoruotsin-poistoa---tulevaisuudessa-tarvitaan-portugalia-/1904284

        "Napilaisten tapahan on yrittää väittää, että kun Erkki-Petteri on ensin lukenut ruotsia niin sen jälkeen hän ei enää pysty lukemaan mitään muuta."

        Kaikki Erkki-Petterit eivät ole kielistä kiinnostuneita. Hän saattaa olla enemmän kiinnostunut fysiikasta tai matematiikasta tai biologiasta. Ei kaikista ole kieli-ihmisiksi. Sitä, sinun Hyvinkään NAP-miehen, näyttää olevan vaikea ymmärtää. Et tunnu tietävän, että liian monen kielitaidoksi jää englanti ja heikko pakkoruotsi. Siitä seuraa, että englannin lisäksi pitää saada opiskella pakkoruotsin sijasta tarjolla olevista kielistä sitä, jota tuntee tarvitsevansa tai joka muuten kiinnostaa. Sillä tavalla Suomen kielivaranto monipuolistuisi melkoisesti.

        Hyvinkään NAP-mies jaksaa valehdella hindistä ja esperantosta, että niitä muka erityisesti haluttaisiin ja vaadittaisiin tarjolle. Koululaitos tarjoaa toista kymmentä kieltä opiskeltavaksi. Pakkoruotsi estää tunnetusti liian monia ottamasta toisen vieraan kielen asemaan jotain muuta kieltä. Kaksi kieltä riittää yleisesti useimmille. Se on eurooppalainen suosituskin.

        .


      • hyvinkään mies
        Nettisuom. (-fenno) kirjoitti:

        "Isänmaamme etu on osata ruotsia, koska Suomi kuuluu isoon maaryhmään nimeltä Pohjoismaat, ei siksi, että voisimme palvella suomenruotsalaisia."

        Ei kaikkien 5 miljoonan suomenkielisen tarvitse opiskella ruotsia isänmaan edun nimissä. Vähempikin riittää mainiosti. Sitä Hyvinkään NAP-mies ei pysty ymmärtämään, vaikka elinkeinoelämä siitä häntä kuinka valistaisi esimerkiksi noissa viereisissä linkeissä (17.4.2014 14:56). Toistetaan ne NAP-miehen muistin virkistykseksi.

        http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2010/06/01/ek-haluaa-eroon-pakkoruotsista/20107777/12

        http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/EK Pakkoruotsista luovuttava valintamahdollisuuksien lisäämiseksi/1135257238091

        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/elinkeinoelama-ajaa-pakkoruotsin-poistoa---tulevaisuudessa-tarvitaan-portugalia-/1904284

        "Napilaisten tapahan on yrittää väittää, että kun Erkki-Petteri on ensin lukenut ruotsia niin sen jälkeen hän ei enää pysty lukemaan mitään muuta."

        Kaikki Erkki-Petterit eivät ole kielistä kiinnostuneita. Hän saattaa olla enemmän kiinnostunut fysiikasta tai matematiikasta tai biologiasta. Ei kaikista ole kieli-ihmisiksi. Sitä, sinun Hyvinkään NAP-miehen, näyttää olevan vaikea ymmärtää. Et tunnu tietävän, että liian monen kielitaidoksi jää englanti ja heikko pakkoruotsi. Siitä seuraa, että englannin lisäksi pitää saada opiskella pakkoruotsin sijasta tarjolla olevista kielistä sitä, jota tuntee tarvitsevansa tai joka muuten kiinnostaa. Sillä tavalla Suomen kielivaranto monipuolistuisi melkoisesti.

        Hyvinkään NAP-mies jaksaa valehdella hindistä ja esperantosta, että niitä muka erityisesti haluttaisiin ja vaadittaisiin tarjolle. Koululaitos tarjoaa toista kymmentä kieltä opiskeltavaksi. Pakkoruotsi estää tunnetusti liian monia ottamasta toisen vieraan kielen asemaan jotain muuta kieltä. Kaksi kieltä riittää yleisesti useimmille. Se on eurooppalainen suosituskin.

        .

        Olenko väittänyt jossain, että kaikkien 5 miljoonan suomalaisen olisi osattava ruotsia? En. Ihan sama kuin sanoisi, että matematiikan prosenttilaskut vapaaehtoiseksi kun suurin osa ei niitä ikinä tarvi. Ei tarvi ei.

        Sinä et nyt ajattele isänmaamme etua vaan omaa etua. Tietenkin voit tehdä niinkin, mutta minä pidän aina Suomen etua erityisen tärkeänä.

        Kyse ei ole suomenruotsalaisista niinkuin sinä ja kaikki Napilaiset luulette. Teillä foliohattu on niin syvällä, että olette tehneet itsestänne pellen laittamalla RKp:n niskoille kaikkea mahdollista. Jos kerran elämme demokratiassa, siis JOS myönnät näin olevan, silloin sinun on myös pakko myöntää, että RKP:lla on haistapaska- verran vaikutusvaltaa eduskunnassa. Tajuatko pökiö, että RKp:lla ei riitä äänet millään kaikkiia asioihin.

        Ai niin joo, unohdin sen, että suomenkielisissäkin on pakkoruotsittajia, jotka pakkoruotsittavat. Huoh.

        Suomi on pieni maa Pohjolan perukoilla ja kuuluu Pohjoismaihin, joissa sattumalta puhutaan "skandinaviaa". On erittäin tärkeää, että pienellä maalla on kapasiteettia Ruotsin, Norjan ja Tanskan rinnalla kielitaitoisena maana. (luonnollisesti sinä sanot tähän, että puhukaamme englantia)


      • Nettisuom. (-fenno)
        hyvinkään mies kirjoitti:

        Olenko väittänyt jossain, että kaikkien 5 miljoonan suomalaisen olisi osattava ruotsia? En. Ihan sama kuin sanoisi, että matematiikan prosenttilaskut vapaaehtoiseksi kun suurin osa ei niitä ikinä tarvi. Ei tarvi ei.

        Sinä et nyt ajattele isänmaamme etua vaan omaa etua. Tietenkin voit tehdä niinkin, mutta minä pidän aina Suomen etua erityisen tärkeänä.

        Kyse ei ole suomenruotsalaisista niinkuin sinä ja kaikki Napilaiset luulette. Teillä foliohattu on niin syvällä, että olette tehneet itsestänne pellen laittamalla RKp:n niskoille kaikkea mahdollista. Jos kerran elämme demokratiassa, siis JOS myönnät näin olevan, silloin sinun on myös pakko myöntää, että RKP:lla on haistapaska- verran vaikutusvaltaa eduskunnassa. Tajuatko pökiö, että RKp:lla ei riitä äänet millään kaikkiia asioihin.

        Ai niin joo, unohdin sen, että suomenkielisissäkin on pakkoruotsittajia, jotka pakkoruotsittavat. Huoh.

        Suomi on pieni maa Pohjolan perukoilla ja kuuluu Pohjoismaihin, joissa sattumalta puhutaan "skandinaviaa". On erittäin tärkeää, että pienellä maalla on kapasiteettia Ruotsin, Norjan ja Tanskan rinnalla kielitaitoisena maana. (luonnollisesti sinä sanot tähän, että puhukaamme englantia)

        “Olenko väittänyt jossain, että kaikkien 5 miljoonan suomalaisen olisi osattava ruotsia? En.” — Olet tai et, sillä ei ole merkitys, kun kuitenkin ruotsi on suomenkielisen kannalta ainoa vieras kieli, joka on lailla säädetty kaikille pakolliseksi.

        “Ihan sama kuin sanoisi, että matematiikan prosenttilaskut vapaaehtoiseksi kun suurin osa ei niitä ikinä tarvi.” — Ei ole sama asia. Matematiikan osa-alueetkin ovat universaalisti tärkeitä asioita, pakkoruotsi ei. Suomen etu on monipuolinen kielivaranta, jota pakkoruotsi ei monipuolista vaan kaventaa.

        “Kyse ei ole suomenruotsalaisista niinkuin sinä ja kaikki Napilaiset luulette.” — Kyse on RKP:stä ja svekomielisistä fennoista, juuri noista suomenkielisistä pakkoruotsittajista. Kaksi kolmasosaa suomalaisista on pakkoruotsia vastaan.

        “Tajuatko pökiö, että RKp:lla ei riitä äänet millään kaikkiia asioihin.” — Siksi se juuri keskittyykin vahtimaan pakkoruotsin säilymistä, vaikka pakkoruotsi ei edes sen kannattajia koske. Viimeksi se touhusi pakkoruotsin aikaistamisen puolesta ja sai tahtonsa läpi. (Annoit tuossa esimerkilläsi luvan nimitellä itseäsi “pökiöksi“. Paljon kiitoksia luvasta.)

        “On erittäin tärkeää, että pienellä maalla on kapasiteettia Ruotsin, Norjan ja Tanskan rinnalla kielitaitoisena maana.” — Niin tärkeä kolkka maailmaa Skandinavia ei ole, että se olisi kaikkien viiden miljoonan suomenkielisen pakkoruotsin arvoinen. Onneksi et ole, sinä Hyvinkään NAP-mies, missään väittänytkään Skandinaviaa viiden miljoonan kansalaisen pakkoruotsin arvoiseksi. Vai oletko?


      • hyvinkään mies
        Nettisuom. (-fenno) kirjoitti:

        “Olenko väittänyt jossain, että kaikkien 5 miljoonan suomalaisen olisi osattava ruotsia? En.” — Olet tai et, sillä ei ole merkitys, kun kuitenkin ruotsi on suomenkielisen kannalta ainoa vieras kieli, joka on lailla säädetty kaikille pakolliseksi.

        “Ihan sama kuin sanoisi, että matematiikan prosenttilaskut vapaaehtoiseksi kun suurin osa ei niitä ikinä tarvi.” — Ei ole sama asia. Matematiikan osa-alueetkin ovat universaalisti tärkeitä asioita, pakkoruotsi ei. Suomen etu on monipuolinen kielivaranta, jota pakkoruotsi ei monipuolista vaan kaventaa.

        “Kyse ei ole suomenruotsalaisista niinkuin sinä ja kaikki Napilaiset luulette.” — Kyse on RKP:stä ja svekomielisistä fennoista, juuri noista suomenkielisistä pakkoruotsittajista. Kaksi kolmasosaa suomalaisista on pakkoruotsia vastaan.

        “Tajuatko pökiö, että RKp:lla ei riitä äänet millään kaikkiia asioihin.” — Siksi se juuri keskittyykin vahtimaan pakkoruotsin säilymistä, vaikka pakkoruotsi ei edes sen kannattajia koske. Viimeksi se touhusi pakkoruotsin aikaistamisen puolesta ja sai tahtonsa läpi. (Annoit tuossa esimerkilläsi luvan nimitellä itseäsi “pökiöksi“. Paljon kiitoksia luvasta.)

        “On erittäin tärkeää, että pienellä maalla on kapasiteettia Ruotsin, Norjan ja Tanskan rinnalla kielitaitoisena maana.” — Niin tärkeä kolkka maailmaa Skandinavia ei ole, että se olisi kaikkien viiden miljoonan suomenkielisen pakkoruotsin arvoinen. Onneksi et ole, sinä Hyvinkään NAP-mies, missään väittänytkään Skandinaviaa viiden miljoonan kansalaisen pakkoruotsin arvoiseksi. Vai oletko?

        Saan päänsäryn tuosta jankuttamisesta.

        Otit taas sen rkp:n sieltä ja aloit horisemaan. Minähän juuri sanoin, ettei tässä asiassa ole rkp:llä mitään tekemistä.

        Lisäksi kukaan suomenkielinen ei ole mikään pakkoruotsittajia tai suomenruotsalaisten lakeija kuin vain sinun päässäsi. Itsekään en edes tunne kuin yhden suomalaisen, jonka äidinkieli on ruotsi.

        Kummaa jorinaa.


      • Nettisuom. (-fenno)
        hyvinkään mies kirjoitti:

        Saan päänsäryn tuosta jankuttamisesta.

        Otit taas sen rkp:n sieltä ja aloit horisemaan. Minähän juuri sanoin, ettei tässä asiassa ole rkp:llä mitään tekemistä.

        Lisäksi kukaan suomenkielinen ei ole mikään pakkoruotsittajia tai suomenruotsalaisten lakeija kuin vain sinun päässäsi. Itsekään en edes tunne kuin yhden suomalaisen, jonka äidinkieli on ruotsi.

        Kummaa jorinaa.

        "Minähän juuri sanoin, ettei tässä asiassa ole rkp:llä mitään tekemistä."

        Niinhän sinä sanoit, mutta ei RKP:n osuus sinun, siis sinun sanomisillasi mihinkään katoa. RKP on aina ensimmäisenä ollut aloitteellinen kaikessa pakkoruotsituksessa, viimeksi sen puuhissa pakkoruotsin aikaistamiseksi.

        Siinäpä sinulle lisää päänsärkyä. Vapautit horista- ja jorina-sanan käytettäviksi itseäsi vastaan. Kiitos siitä.


    • Surkeaa.............

      Nämä nettifennot on aivan sairaita!

      • Mene hörhö hoitoon!

        Minulla on tänään lääkkeeni loppu! Sorry.


    • Terkkuja Hyvinkäältä

      Törkeää väittää, että NAP (Närpiön alueen peräkammaripojat) valehtelisivat aina. Päinvastoin kuin huhutaan minä en ole homo ja siitä peräpuikostakin tulee vain rauhoittavaa ainetta, jotta saan unta edes päivällä - yöt kun tuppaavat menemään miettiessä tulevaa. Kyllä rutsin kili on mielestäni pakollinen jokaisessa suomenkielisessä perheessä, mitä siitä nyt tulisi, jos kiliä joutuisi pitämään ja elättämään vain se, joka sitä tarvitsee, sehän tulisi aivan liian kalliiksi ja kuka sitten palvelisi irrallaan olevia rutsin kilejä, jos se ei olisi pakollinen jokaselle suomekieliselle, minä vaan kysyn.

    • ja se åålannin sota

      Ongelma voi olla sekin, että NAPPI puhuukin totta, vaikka kuinka tappelisi vastaan...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5369
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3457
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1582
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      195
      1503
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1013
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe