Vastakkainasettelu loppunut

UUSIAIKA NYT

Mies-nainen vastakkainasettelun aika on loppunut. Uusi uljas aikakausia on alkanut. Parisuhdemarkkinat ovat kuolleet lopullisesti suurelta osalta tavismiehiä.

Vielä 10 vuotta sitten ätmejä oli vielä huomattavasti vähemmän (myös tällä palstalla). Nyt näitä ätmejä on kaikkialla ja heidän äänensä myös kuuluu. Aiemmin palstalla oli kenties mies-nainen vastakkainasettelua. Nyt ei enää ole, sillä kaikki kynnelle kykenevät potentiaaliset "sinkku" naiset ovat ns. panoringeissä ns. jyytärikarjujen p.antavina. Normaali suhteisiin liittyvä vastakkainasettelu on kuollut pois.

Pieni joukko miehiä, eli ytmit, näet hoitelee suurimman osan naisista. Ja nyt kun naiset ovat tottuneet panorinkeihin, ei heidän ole enää mahdollista pariutua parisuhdemarkkinoilla. Koska, panoringeissä nyt vaan on niin tasokkaita miehiä. Naiset ovat suurin joukoin jääneet ns. k.ulli-koukkuun ja odotustaso miehelle on nostettu liian korkeaksi. Tämän seurauksen parisuhdemarkkinat ovat sulaneet hyvin ohuiksi ja kauppa ei enää käy.

Aiemmin reaalielämässä esim. paperimiehet tehtaalla vaativat palkankorotuksia ja työnantaja pisti kampoihin, oli vastakkainasettelua, työvoima vastaan pääoma, tehdas kuitenkin tuotti hyvää kaikille. Kun aikaa kului, vastakkainasettelu päättyi, koska toimintaympäristö tehtaalle oli muuttunut liian hankalaksi, ja tehdas lopetettiin. Enää ei ollut vastakkainasettelua työntekijöiden ja työnantajan välillä, pääoma ei tarvinnut työvoimaa.

Vastakkainasettelun aika on siis palstallakin loppu, koska resurssi nimeltä nainen ei ole enää tavismiesten saatavilla.

9

183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ätmi

      Naiset pilasivat systeemin, ja pian yhteiskuntarakenteet alkavat murtua. Lapsia syntyy enää sompuille ja yhäreille.

      • ytmi

        Yhteiskunta on kuralla monella tapaa, sitä se kiintiönaisista alkanut naisistuminen teettää. Myös yhteiskunnan tarjoamien palveluiden rahoituspohja, jotka suurelta osin suunnattu naisille, on täysin kuralla ja suuria muutoksia tulee lähivuosina. Ja jopa yhteiskunnan turvallisuus tulee laskemaan merkittävästi monikulttuuristumisen ja köyhtymisen seurauksena, ja sekin iskee pahiten naisiin.

        Miesten asiat on jo niin huonosti, että eipä ne paljon voi huonontua jatkossa. Naisilla sitten onkin paljon menetettävää kun systeemimme palapelit alkavat kaatua.


    • Ennen vanhaan nuoret naiset olivat ahkeria ja kuuliaisia työntekijöitä synnyintilallaan ja he pyrkivät pariutumaan suoraselkäisen, rehdin ja vauraan tilallisen kanssa. Neitsyys oli lahja aviomiehelle ja kumpikin olivat onnellisia. http://4.bp.blogspot.com/-Wa8bgRv50iU/T6GSEL8bIvI/AAAAAAAAAKA/tVFFLPvglcI/s1600/article-new_ehow_images_a08_45_u6_19thcentury-english-styles-dress-800x800.jpg

      Nykyisin naisten nuoruus sujuu näin: http://blog.blacksonblondes.com/wp-content/uploads/1222.jpg

      Lopulta he rauhoittuvat ja vakiintuvat jonkun kunnollisen tosielämän Timpan kanssa, joka kustantaa heille omakotitalon, farmari-Octavian ja kultaisen noutajan. Ja nämä hullut miehet raatavat hiki hatussa käytetyn ämmän vuoksi, päästäkseen kerran viikossa lauantaisin nuolemaan sompunmällit eukon rööreistä.

      Itse seuraan tätä komediaa sivusta, tehden maltillisesti töitä ja eläen vapaana miehenä. Jos pääsen poikuudestani eroon jonkun neitsyen kanssa, niin ihan kiva, mutta jos en pääse niin sille ei voi mitään. Ainakaan en menetä itsekunnioitustani.

      • pelottava totuus

        blacks on blonds :D


    • kiteytettynä paras

      Aika hieno kiteytys status quosta.

    • Mr Cynical

      Tämä on tilanne, ja syy on juoksuaika joka nykypäivänä jatkuu yli pisteen jossa nainen saavuttaa parhaan markkina-arvonsa. Kun vielä siiderin kittaaminen saa monet naiset menettämään kauneutensa jo parikymppisenä, tilanne pahenee entisestään.

      Se mikä jäin ap:n viestissä mainitsematta on miesten arvonnousu. Jos mies hoitaa kunnolla opintonsa, saa töitä eikä ryyppää itseään tärviölle, hänen markkina-arvonsa nousee 35-vuotiaaksi asti. Sen jälkeen 25-vuotiaat naiset menettävät kiinnostuksensa, mutta toisaalta oman ikäisilleen naisille 45-vuotias koulutettu mies on kuin Graalin malja.

      Käykin niin että 23v kauppiksessa opiskeleva nainen jakelee pakkeja kuin abiturientti karkkeja, miehille jotka hän ottaisi nanosekunnissa 10 vuotta myöhemmin. 10 vuotta myöhemmin nämä miehet eivät ota häntä, koska tarjolla onkin 27v töissäkäyvä nainen joka haluaa korkeamman statuksen miehen. Nyt siis puhutaan YT-miehistä.

      Loppuosa miehistä joko kituu työmyyrinä onnettomissa suhteissa tai pelaa WOWia kellarissa. Naiset lukevat rakkauskirjoja ja haaveilevat varakkaasta unelmien prinssistä jota ei ole eikä tule.

      Prostituution laillistamista odotellessa.

      • Prostituutio on Suomessa täysin laillista.


      • Mr Cynical
        helka kirjoitti:

        Prostituutio on Suomessa täysin laillista.

        "Prostituutio on Suomessa täysin laillista."

        Ei ole. Seksin myyminen on sallittua, mutta paritus ja markkinointi kiellettyä. Jos sinulla olisi yritys mutta laki kieltäisi markkinoimasta tarjoamiasi palveluja tai palkkaamasta työntekijöitä, tuskin väittäisit että ammattisi on täysin laillinen? Alleviivaan kaksi viimeistä sanaa.

        Ilman markkinointia ja paritusta, kasvu on hidasta. Ei Nokiakaan olisi noussut suuryritykseksi ilman markkinointia ja palkkatyövoimaa.


      • Käsihoidon saa
        helka kirjoitti:

        Prostituutio on Suomessa täysin laillista.

        Kuulemma 50 eurolla thaikkupaikoissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4935
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3124
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe