Miehen jäätyminen tositilanteessa

Nainen miehen peräss

Pohdin jo tuolla sinkut-palstallakin mutta siellä on tunnetusti aika hämärääkin jengiä joten kysyn myös täällä, jos joku osaisi nevoa:

Mistä tämä johtuu, että mies on ihan pilua saamassa ja sitten menee ihan jäihin: http://ylilauta.org/satunnainen/28056190

Asia kiinnostaa, kun olen ihastunut/himoitsen aikuista neitsytmiestä, joka ei oo samalla tavalla muhun, mutta olis ehkä kuitenkin vieteltävissä seksiin. Että kuinka toimia niin että tyyppi ei mene ihan täysin puihin jos kuitenkin haluaa?

11

873

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • awdfsdfasafsfad

      ota ohjat käsiisi?

    • semppii yrityksell

      Kannattaa pikku hiljoo työsttee, rakenttoo luttamust. Rupattelluu, mukavvii aasinsilttoi, pient silimäpellii, rauhallissuutta ja pitkä, miellissyyt. Eekä tulla liia .ii..sena juttusell, vähä raahallisemminnii kerkevvää. Vie vaikk piknikille luonttoo, eeköhä se siit lähe. Osall neito piä assii, pilu tulloo sit joskus myöhemmi.

    • _M84_

      Lähinnähän tuo ns. jäätyminen johtuu ujoudesta ja kokemattomuudesta. Et mainitse ikää mutta oletan puhuttavan yli kolme kymppisestä miehestä niin tuon ikäinen mies joka on neitsyt, ajattelee todennäköisesti asian niin että et voi olla hänestä kiinnostunut joten hän ei osaa ajatella sinua sillä tavalla tästä johtuen. Miten sitten lähestyä tuollaista ihmistä niin älä mielellään mene sanomaan suoraan että hei, olen sinuun ihastunut ja haluaisin sänkyyn kanssasi. Tuo pelästyttään hyvin suurella todennäköisyydellä hänet ja lopahduttaa sen vähäisenkin kiinnostuksen sinua kohtaan. Suosittelen että lähdet liikkeelle rauhassa, teet tuttavuutta, juttelette erillaisista asioista, käytte jossain yhdessä jne. ja sitten kun toinen sinuun luottaa niin voit ruveta ehdottelemaan varovasti että kiinnostaisi viedä tämä juttu seuraavalle asteelle.

      Pikapanoa tuollaisesta miehestä et saa ja jos hakusessa on vain pano eikä muuta niin minusta sinun kannattaa hänet unohtaa sillä hänelle tuo seksi voi olla todellakin tärkeä juuri tuosta neitsyydestä johtuen ja voit aiheuttaa enemmän pahaa oloa kuin hyvää jos vaan sänkyyn ja pihalle periaatteella toimit hänen kanssaan.

      Toki voi olla että hän onkin juuri päinvastaisella ajatusmaailmalla oleva ujo miekkonen joka odottaa että nainen tekisi selvän aloitteen häntä kohtaan mutta ei sitä voi tietää ennenkuin olet vähän edes hänen kanssaan ollut puheissa ja asiaa kauttarantain kysellyt.

      Ja sitten on myös niitä ihmisiä joille seksi ei ole tarpeen joten ei pidä yllättyä jos vastaus on silti ei kiitos vaikka miten yrittäisi.

      • Pettynet

        Ja sitten jos ja ehkä kun tositoimintaan pääset(te), niin hyvin todennäköistä on ettei mitään oikein ala tapahtua vaan saat vatkata kätesi helläksi. Ja jos lopulta alkaakin, niin ruikkineepa kymmenessä sekunnissa pitkin matin vatia.
        Saat lohduttaa lopun ikääsi, kyllästymispisteeseen saakka. Tässä on ujon miehen tragedia. Typerä äitinsä ei ole koskaan uskaltanut luottaa, tai antaa vastuuta, tähän missään asiassa ja ollut itsekin ujo.


      • Nainen miehen peräss

        Ah, näinhän se voi olla. Juuri hidas eteneminen on se viehätys myös, hiljainen viettely.

        Mutta tosiaa ennen kaikkea seksi kiinnostaa eikä seurustelu, ainakin näin alussa. Saa nähdä miten hyvin intiimillä alueella sujuu, sitten voi muukin alkaa kiinnostaa. ;)

        Jännittäväksi menee...


      • Mies9991
        Nainen miehen peräss kirjoitti:

        Ah, näinhän se voi olla. Juuri hidas eteneminen on se viehätys myös, hiljainen viettely.

        Mutta tosiaa ennen kaikkea seksi kiinnostaa eikä seurustelu, ainakin näin alussa. Saa nähdä miten hyvin intiimillä alueella sujuu, sitten voi muukin alkaa kiinnostaa. ;)

        Jännittäväksi menee...

        Pyydä sitä illalla kahville, sen jälkeen sänkyyn nukkumaan. Sanot vaan ettei nukkuminen kiinnosta ja alat panemaan sitä. Tätä kaavaa kun toistat niin voit saada jopa kumppanin siitä. Jos se todella on niin estynyt ettei edes seiso niin unohda. Oma poikuus lähti näin kun nainen otti ohjat käsiin.


    • 10+15

      Aiheeseen liittyen:
      http://ilmannaista.sarjakuvablogit.com/2010/03/15/89/
      http://ilmannaista.sarjakuvablogit.com/2010/03/15/72/

      Tiivistetystihän noi jäätymiset johtuu nimenomaan just siitä, kun kokemattomuuden aiheuttamat paineet ja häpeä saavuttaa kriittisen pisteen ja miehen päässä naksahtaa Fight or Flight-asetukset flight-asentoon. Ts. epäonnistuminen ja sen aiheuttama häpeä pelottaa ja ahdistaa niin paljon, että pakokauhussa mieluummin vaan pakenee tilanteesta. Myöhemmin sitten vaan vituttaa armottomasti kun tajuaa miten taas tuli mokattua.

      T: nm. "neitsytpoju 29v"

    • samaa vikaa
    • ujho

      Mitä vitun paskaa täällä taas on. Ujolle miehelle ei kelpaa seksi... älköö yleistäkö

    • Sinkku juu..

      Jospa Ap kunnioittaisit miestä etkä ns tyrkyttäisi itseäsi seksi mielessä kun et ole edes varma onko hän kiinnostunut susta seksuaalisesti? Ujouteen on monta syytä mutta hitaasti etenemällä saat sen oikeimman vastauksen mitä hän haluaa.
      Mies on aina myös muutakin kuin lihapala niinkuin nainenkin. Joillekin silti riittää pelkkä pano mutta usea haluaa turvallisen ja aidon parisuhteen.
      Jos sua nyt sitten vain panettaa ja vonkaat, ei ihme kun mies menee jumiin.
      Hän neitsytmies, anna arvoa hänelle ja anna itsestäsi fiksu kuva.
      Mahdollisesti teidän toiveet ja tarpeet eivät kohtaa mutta liikaa pommittamalla homma loppuu piankin.
      Vaikka olisi kokematon niin se ei tarkoita ettei hän osaisi kertoa ettet kiinnosta, hänellä lupa ihan itse päättää seurastaan.
      Anteeksi vain Ap mutta mä kyllä näen jotenkin että neitsyyden takia olet hänestä kiinnostunut..ja mun mielestä se on väärin. Hän saattaa huomata sun tarkoitusperät. Ei ole ihme kun menee lukkoon.
      Jos sulle neitsyydestä "luopuminen" oli iisi juttu niin sitä se ei ole kaikille, ei edes miehille.
      Hän kyllä kohtaa sen mitä toivoo..

    • tyypillistä nykyään

      Teillä taitaa olle erilaiset arvot. Sinä tyypillinen nykyhuora ja hän hyvillä arvoilla varustettu romantikko. Ei onnaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe