Yksi usko

mikkoainasoja79

Tervehdys,

Meillä kaikilla tulisi olla yksi usko, ja siis yksi ja sama Kristus, jota palvelemma samassa Hengessä ja siis samoin tavoin. Sillä nyt niinkuin moni tietääkin, on maailmassa useita lahkoja ja siis myös eri tapoja palvella Herra Jeesusta Kristusta, vaikka Herra on kaikille sama. Ja kehoitanki, että älkää ottako itsellenne vieraita tapoja, joihin teitä ehkäpä ihmisten esimerkki ohjaa, vaan pitäkää te, ne tavat, joihin teitä apostolien kirjeetkin ohjaavat. Varokaa hurmahenkistä uskon harjoitetta, siilä sellainen ei ole Herralle mieleen, vaan saa teidät eksymään hänestä, joka on Elämä. Pitäkää siis kaikki mikä hyvää on mutta punnitkaa se tarkoin. Alistukaa seurakunnille annettuun järjestykseen, sillä se on meidän parhaaksemme anettu. Olkaa kaikessa kuuliaset Jumalalle ja tehkää sitä, mikä on hyvää Jumalan silmissä, tehkää aina kaikki, niinkuin tekisitte Herralle ja muistakaa rakastaa toisianne, vilpittömin sydämmin, epäitsekkäästi. Rakastakaa kaikkia, mutta älkää silti kenenkään jumalattomiin tapoihin mieltykö, vaan pysykää te aina Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa, sillä hänessä on elämä ja kun me hänessä pysymme, niin pysymme Elämässä ja saamme elää.

Ja loppuun. Eläkää sovussa kaikkien muiden kanssa, jos se vain on teistä itsestänne kiinni, niin eläkää sovussa.

Teitä kehoittaen

Mikko Ainasoja

http://hengensanaa.omablogi.fi/

27

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -jarmo-

      Ihannetta tuossa puheessa on ja me kaikki uskovat varmasti olemme mielellämme lähdössä tuohon mukaan... MUTTA! En halua olla töykeä, vaan pyydän sinua oikeaisemaan asiat, joihin kiinnitän nyt huomiota.

      Sanan mukaisesti ko. lahkot ovat Jeesuksen Kristuksen 7 seurakuntaa ja sen ruumin, joten yhdistymisajatus menee ulos Jumalan sanasta.
      Sanomassasi on lievä antikristillinen eksytys, joka tekee hankkeesta ekumeenisten kompromissien takia pois Jeesukesta Kristuksesta.
      Siksi tuo on yhtä kuolemaan tuomittu ihanne kuin oli kommunismikin.

      Tuo toimii vasta kun Jeesus tulee näkyvällä tavalla ja vajavaisuus muuttuu täydellisyydeksi perustaa tuhatvuotisen valtakunnan. Silloin ei tarvita kuin yksi hallitus ja yksi kieli.

      Niin kauan kuin saa_tana joukkoineen mellastaa maan päällä, ei Ainasojan malli toimi. Se on jopa Raamatunvastaista josta syystä ihmiset hajotettiin Baabelin tornin rakennustöistä. Tuo sama lause tuli sen aikaisen hallitsijan suusta, "me emme tarvitse kuin yhden ainoan uskonnon ja valtakunnan, rakentakaamme torni, joka ulottuu taivaaseen saakka".

      Moni tuppaa tuomaan Jumalan sanan, Raamatun ohi, sinäänsä ihan hyviäkin tavotteita. Mutta niitä ei kannata Raamtun profetian ohi tuoda tavoiteltavaksemme, koska niin ei ole määrätty käyvän ja ne sotivat Jumalan tahtoa vastaan.

    • vasen J

      Yksi usko?? Kristuksessa??
      Mutta kun on vasen käsi, ja se ei ole oikea käsi,? YKSI USKO?

      Mutta kun on oikea jalka, ja oikealla jalalla on eri tehtävä kuin vasemmalla kädellä.

      siis kunnioittakaamme toisen uskoa.

      • -jarmo-

        Tismalleen noin :D ...ja on vain yksi pää ja se on Jeesus Kristus!

        Halleluja, Jeesus on voittaja!!!


    • -jarmo-

      Vielä ihan nopea kysymys itsellenne:

      Haluatko että Jeesus tulisi pian, vai haluatko olla vielä Herra maassamme:

      Lakkaa siis tavoittelemasta omakätistä maailmanrauhaa, loputtomia toiveita omakätisestä yhdestä uskonnosta ja omakätisestä onnesta sekä yhdestä maailmanhallinnosta ja menestyksestä. Ne ovat kaikki antikristuksesta.

    • mikkoainasoja79

      Tervehdys,

      Minä kirjoitan teille, Jumalan Sanaa Herran Jeesuksen Kristuksen mielen mukaisesti, ja Herran itsensä kehoituksesta.

      Tämä on tärkeää, että ihmiset palaisivat lahkoista oikeaan uskoon, sillä lahkoontuminen ei ole Jumalasta. On oikein sanoa, että tämä aika on eksytyksen aikaa, mutta se ei tarkoita sitä, että tulisi saarnata eksytystä ja lahkojen puolesta. Minä kirjoitan teille totisesta parannuksesta Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa. Yksikään lahko ei ole Jeesuksen Kristuksen seurakuntaa, jos te vain kestätte tämän kuulla ja teidän itsenne vuoksi toivon, että kestätte. Kootkaamme, älkäämme hajoittako, sillä niin on oikein. Ei pidä tulkita Raamattua niin, että se riitauttaa Jumalan seurakunnan, sellainen ei ole Pyhästä Hengestä, vaan lihan työtä, sillä liha sotii Henkeä ja myös yhtenäistä Jumalan seurakuntaa vastaan, myös Raamatun sanoin, ja tiedetäänhän, että myös Saatana on esiintynyt valon enkelinä ihmisille, ohjatakseen hetä harhaan, tarkoituksenaan, vain eksyttää heidät Jumalasta. Olkaa siis varuillanne kaikki siinä, että mitä uskotte ja mitä ette usko, sillä aika on eksytyksen aikaa, kute todettua.

      Teitä kehoittaen

      Mikko Ainasoja

      • -jarmo-

        Mikko hyvä!

        Tämä puheenvuoro kyllä kertoi mielipiteesi varsin hyvin. Kaikki se liha tuossa jonka toit luun ympärille, oli puhdasta Jumalan sanaa, paitsi se olennaisin. Haluat kaikki uskovat samaan seurakuntaan ja se EI OLE JUMALAN SANAN MUKAISTA.

        Älä puhu kuin olisit sanan yläpuolella ja tietäisit mitä Raamatussa milloinkin tarkoitetaan. Puhu kuin annat ymmärtää että tulkitset itse asian näin... älä koskaan sano tuollaisia lauseita, ennen kuin olet aivan varma.
        Raamattuun on suhtauduttava äärettömällä vakavuudella ja nöyryydelllä, koska se ei ole kenellekään mikään "hyvien tapojen käytösopas" tai "mestaritaikurin opaskirja", vaan Jumalan Pyhä Sana.

        Missä siis sanotaan että seurakunnat pitää "tässä ajassa" yhdistyä yhdeksi ja missä toisaalta sanotaan että seitsemän seurakuntaa on väärin? ...ja mikä on Kristusruumiin funktio ylipäätään?

        Eksytät noilla puheillasi luulemaan muutamia asioita Jumalan sanana, vaikka niihin on täysin suorat raamatunpaikat ne väitteet kumoamaan.
        Esimerkiksi, ettei Sana riitauta seurakuntaa: "en minä ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan" ja "moni loukkaa minun sanaani itsensä".
        Lisäksi Johanneksen ilmestyskirjan kynttelikön seitsemän sytytettyä tulta kuvaavat koko seurakunnan kirjoa ja lampunjalka niiden kahta todistajaa.

        Puhut paljon nimenomaan omavoimaisuuden puolesta ja se tekee tekstistäsi pelottavan.

        Punnitkaa silti sanani, en halua ketään loukata, vaan haluan ettette eksyisi luulemaan ohi Raamatun ja ennen kaikkea ettette sorru ohittamaan Jeesuksen Kristuksen lunastustyötä joka ikinen päivä, jotta polvistutte Herrame eteen ja pyytäisimme nöyrimmin syntimme anteeksi.


    • Varokaa evlut lahkoa

      Lähtekää ulos suuresta portto babylonista, evlut suuntaus on tuon porto yksi tytär!
      HEISTÄ ON LÖYDETTY MARTTYYRIEN JA PYHIENVERTA JOKA HUUTAA TAIVAASSA KOSKA KOSTAT MEIDÄN VEREMME! (ilm.17-18).

      En tiedä mitä lahkoa tai loosia tuo aloittaja edustaa mutta minä en kehoita ketään olemaan sisällä ekumenissa ja kirkojenmaailmanneuvostojen lahkoissa ja loosien ohjauksessa. Vapaamuurarit, jesuiitat, temppelinritarit, maltaritarit ja muut hengelliset ritarikunnat ja lahkot ovat ekumenian sisällä.

      Varokaa kaikkia palkkapaimenia jotka ovat susia lampaiden vaatteissa.
      Ekumenian ja evlut suutauksen kirkon sisällä on korvausteologiaa, liberaaliteologiaa, homo ja lesbo pappeja, vapaamuurareita (7000-8000), sotilaspastoreita ja kenttäpiispoja siunaamassa ihmisten tappamiset, evlut suutaus vedättää jäseniä ja huijaa jäseniksi, evlut suuntaus mielistelee rikkaita yrittäjiä kokoomusta keskustaa sdp rkp vihr kd vas... ja valtiojohtoa koska he saa miljoinia valtiolta vuosittain.

      Arkkipiispan palkka onyli 128.000€/vuosi ja köyhällistö lampaat käy leipäjonoissa. Heidän johto istuu looseissa ja johdon lahkoissa.

      • -jarmo-

        Tässä on oikeaa tietoa asiasta ja tämä kaikki on sanan profetian mukaista. Portto on sotkenut itsensä pedon selkään ja sen ruumis on täynnä jumalanpilkkaa. Portto on juopunut Pyhien verestä ja sana portto tarkoittaa sitä että se jakaa häpyään kaikille muille juopuneille.

        Luterilainen kirkko on erityisesti tehnyt tätä haureuden luopumusta ja ja jakanut ekumeenisen kompromissin jopa niille, joilla ei ole poikaa, vaan kumartavat patsaita ja suutelevat kuvia.
        Luterilainen kirkko hyväksyy kaiken saatanallisenkin korvasyyhyn opinhaarakseen.


      • Varokaa evlut lahkoa
        -jarmo- kirjoitti:

        Tässä on oikeaa tietoa asiasta ja tämä kaikki on sanan profetian mukaista. Portto on sotkenut itsensä pedon selkään ja sen ruumis on täynnä jumalanpilkkaa. Portto on juopunut Pyhien verestä ja sana portto tarkoittaa sitä että se jakaa häpyään kaikille muille juopuneille.

        Luterilainen kirkko on erityisesti tehnyt tätä haureuden luopumusta ja ja jakanut ekumeenisen kompromissin jopa niille, joilla ei ole poikaa, vaan kumartavat patsaita ja suutelevat kuvia.
        Luterilainen kirkko hyväksyy kaiken saatanallisenkin korvasyyhyn opinhaarakseen.

        Niinkuin portto myy rahasta itseään niin evlut suuntaus (porton tytär) myy Jumalan sanaa omanedun ja katoavan ihmiskunnian tähden. Näin ollu jo vuosisatoja sitten, myös tänäpäivänä.

        Kellä on korvat se kulkoon mitä totuuden Pyhähenki sanoo


    • sinettisormus1

      Minä kuulun luterilaiseen seurakuntaan ja on houkuteltu muihinkin, mutten ole vielä eronnut. Olen sanonut ja ajattelen kuitenkin näin tästä asiasta, eli nämä maalliset seurakunnat ovat ihmisten keksimää, on siis sama mikä seurakunta sinusta tuntuu kodille, kunhan se puhuu Jeesuksen evankeliumin, niin kuin sana sanoo. Itse sydämessäni kuulun tuohon morsius seurakuntaan jonka pää on JEESUS! Me olemme sitten hänen käsiään ja jalkojaan ... uskon siihen mikä on sydämen tasolla, en näihin maallisiin höpötyksiin, enkä enempi käy niistä kiistelemään, morsius seurakunta on se ainoa oikea ja sen voi sydämessään tuntea jo täällä maailmassa olessa ...
      Aamen.
      Herran Rauhaa ja Siunausta!

      • Varokaa evlut lahkoa

        Opettakaa ja pitäkää kaikki jota Herra Jeshua on opetanut!, Herra opetti muutakin kuin ilosanoman joh.3.16-21 ojentatukaa sananmukaan lähtekää sieltä ulos jotta ette joudu kärsimään sen suuren porton vitsauksia ja kantamaan väärää iestä yhdessä jumalattomien kanssa.

        Vielä on armonaika pelastuksen päivä!

        ps.naispapittaret on iisebelin eksytystä! Petri Paavolan sivulta löytyy kirjoitus iisebelistä


      • Varokaa evlut lahkoa
        Varokaa evlut lahkoa kirjoitti:

        Opettakaa ja pitäkää kaikki jota Herra Jeshua on opetanut!, Herra opetti muutakin kuin ilosanoman joh.3.16-21 ojentatukaa sananmukaan lähtekää sieltä ulos jotta ette joudu kärsimään sen suuren porton vitsauksia ja kantamaan väärää iestä yhdessä jumalattomien kanssa.

        Vielä on armonaika pelastuksen päivä!

        ps.naispapittaret on iisebelin eksytystä! Petri Paavolan sivulta löytyy kirjoitus iisebelistä

        Isebel naispapitar !
        http://www.kotipetripaavola.com/iisebel.html
        Seurakunnan kaitsija / kaitsijat ei voi olla nainen, lesbo, bi tai homoseksuaalinen.

        - Raamattu / naispaimenet
        (1.moos.3:16, 1.kor.11, 1.kor.14:33-35, 1.tim.2:8-15, 1.tim.3:12, ef.5:22-33, 1.piet.3:1-7)

        - Raamattu / homot & lesbot ja papit (pappien rukoukset parisuhteenpuolesta ja siunaukset homoliittojen puolesta on vastoin Raamattua).
        (1.kor.6:9-10, room.1:18-32, room.3:23, room.6:23, juud.1:4, gal.5:17-26, 1.moos.19:5-7, 3.moos.18:22, 3.moos.20:13 )


    • mikkoainasoja79

      Tervehdys,

      Riita on siinä, että me emme elä tämän maailman menojen mukaan, ja tämä mitä minä teille tuon on myös sitä riitaa, jota Herra mailmaan tuo, mutta joka vastustaa tätä sanaa, kantaa itsessään maailman riitaa Jumalaa kohtaan. Ei Jumala pyhiensä toivo riitelevän, vaan puhuvan, ne joille tehtävänän on, että maailma on paha ja tässä on riita, riita on totuus siitä, että maailma ei ole hyvä.

      Älkää siis pitäkö totuutta valheen ja vilpin vankina, vaan eläkää Totuudessa vilpitömin sydämmin, niin te tulette tuntemaan hänet, joka on Totuus.

      Ja seitsemästä seurakunnasta minä en ole teille kirjoittanut tässä, vaan maailman eri lahkoista. Älkää vääristäkö sanaa, jota teille tuon, sillä tämä sana on teidän itsenne parhaaksi.

      Mitä baabelin torniin tulee, niin Baabelin tornin rakennus lähti ihmisistä, mutta tämän kirkon rakennus on lähtenyt Jumalasta. Kunnia ja kirkkaus hänelle, ajasta, aikaan, sekä Herralle Jeesukselle Kristukselle. Aamen.

      En minä teille omiani kirjoita, vaan sen minkä saan kerrotavaksi, Herralta Kristukselta, häneltä, jolle on annettu kaikki valta, taivaassa ja maassa, että tekin tulisitte tuntemaan Totuuden niin, että se teille olisi myös pelastukseksi. Aamen. Ottakaa siis vastastaa nämä kehoituksen sanat ja antakaa itsenne uudistua kokonaan uudeksi ihmiseksi, vailla valhetta, vailla vääryyttä, tulkaa Jumalan lapsiksi.

      Teitä kehoittaen

      Mikko Ainasoja

      Lisää hyvää sanomaa sivuillani kaikille halukkaille.
      http://hengensanaa.omablogi.fi/

      • -jarmo-

        Tuo suhtautuminen asiaan on jo huomattavasti parempi mutta vielä kun jättäisit nuo "lappeenrantalaissyndroomat" pois, eli kun jätä korostamatta itseäsi. "Minä tuon teille..." jne. jotka antavat kuvan että tuot oman uskosi omilla säännöilläsi.

        Julistamisen tarve on monilla varmaan suuri, niin on hyvä mutta jotta seurakunta näkee ja toteaa, missä hengessä julistustyötä tehdään, niin se on se juttu. Mikäli julistaja korottaa itsensä julistustyössään, sanakin on tyhjää täynnä.
        Mutta jos julistaja alentaa itsensä ja korottaa Kristusta, niin sana on Pyhää Henkeä täynnä.

        Pyydän anteeksi, jos ymmärsin sinut väärin, mutta kysyn nyt meille kaikille erittäin tärkeän kysymyksen:

        Tarkoitatko siis "YKSI USKO" ja "POIS LAHKOISTA" sitä että myös joku tietty kirkko ei olisi "lahko", vai ovatko kaikki kirkot mielestäsi lahkoja?
        Kehotatko siis poistumaan kaikista kirkoista, joka on kyllä sanan mukaista tietyllä tapaa ajatellen ja liittymään yhdeksi Kristusruumiiksi?


      • Varokaa evlut lahkoa

        Varokaa myös hurmoshenkisä pieniä lahkoja joissa joku yksi hengellinen narsisti johtaja kertoo olevansa sen ainoan oikean Jumalan seurakunnan edustaja ja ainoan oikean suuntauksen edustaja kaupungissa ja valtiossa.
        http://www.uskontojenuhrientuki.fi/ahdistava-uskonto
        http://www.uskontojenuhrientuki.fi/ahdistava-uskonto/lahkon-vaarallisuus
        Pienlahkojen saarnaajat voi manipuloida ja sensuroida viestejäsi kuten esim; Weijo Lindroos turussa, Marko Lind lappeenrannassa. He mitätöi toisten uskovien sanomia, kuten teklee suuri porrto babylonin johto. Kysesssä on hengellinen narsismi ja ylimielisyys muita uskovia kohtaa.
        http://www.narsistienuhrientuki.fi/tietoa/narsismista_yleisesti/
        http://www.rakkaudeksi.fi/node/1255

        Elohimin Seurakunta koostuu Uudestisyntyneistä sekä kastetuista Elohimiin Yeshua HaMashiach uskovista. Elohimin Seurakunnan toiminnan määrittelee Raamatun kokonaisvaltainen opetus eikä se ole sidoksissa minkään eri uskonsuunnan opetuksiin. Aivan kuten Apostoli Paavali kirjoitti: ""Ei yli sen, mikä kirjoitettu on" ( 1 Kor.4:6)

        SEURAKUNNAN JOHTO:
        Seurakunnan johtotehtävissä eivät voi toimia monta kertaa avioituneet (paitsi jos jommankumman osapuolen kuolema on lopettanut liiton), Seurakunnan johtotehtävissä eivät voi toimia naiset, ahneet, juomarit, pikavihaiset eivätkä muutoinkaan ihmiset, jotka eivät elä sopusoinnussa Raamatun Kirjoitusten kanssa.

        Apostoli Paavalin sanoin:"seurakunnan kaitsijan on, niinkuin Elohimin huoneenhaltijan tulee, oltava nuhteeton, ei itserakas, ei pikavihainen, ei juomari, ei tappelija, ei häpeällisen voiton pyytäjä, vaan vieraanvarainen, hyvää rakastava, maltillinen, oikeamielinen, pyhä, itsensähillitseväinen; hänen tulee pysyä kiinni opinmukaisessa, luotettavassa sanassa, että olisi kykenevä sekä neuvomaan terveellä opilla että kumoamaan vastaansanojain väitteet. " (Tiit.1:7-9).

        Seurakunnan kaitsija / kaitsijat ei voi olla nainen, lesbo, bi tai homoseksuaalinen.

        - Raamattu / naispaimenet
        (1.moos.3:16, 1.kor.11, 1.kor.14:33-35, 1.tim.2:8-15, 1.tim.3:12, ef.5:22-33, 1.piet.3:1-7)

        - Raamattu / homot & lesbot ja papit (pappien rukoukset parisuhteenpuolesta ja siunaukset homoliittojen puolesta on vastoin Raamattua).
        (1.kor.6:9-10, room.1:18-32, room.3:23, room.6:23, juud.1:4, gal.5:17-26, 1.moos.19:5-7, 3.moos.18:22, 3.moos.20:13 )


    • -lapsi-

      Poimin mielestäni tämän ketjun ytimen "antakaa itsenne uudistua". Nimittäin käsittääkseni on niin, ettei liha mitään voi. Vain Kaikkivaltias voi. Uskon Isän/Abban tulevan ajallaan valmistamaan morsiamen Pojalleen kelpaavaksi.

      Sovinto

      2Kor. 5:20
      Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.

      Kutsu

      Job 33:
      14. Sillä Jumala puhuu tavalla ja puhuu toisella; sitä vain ei huomata.
      15. Unessa, öisessä näyssä, kun raskas uni valtaa ihmiset ja he nukkuvat vuoteillansa,
      16. silloin hän avaa ihmisten korvat ja sinetillä vahvistaa heidän saamansa kurituksen,
      17. kääntääkseen ihmisen pois pahasta teosta ja varjellakseen miestä ylpeydestä,
      18. säästääkseen hänen sielunsa haudasta ja hänen henkensä syöksymästä peitsiin.
      19. Myös kuritetaan häntä tuskalla vuoteessansa, kun hänen luissaan on lakkaamaton kapina,
      20. ja hänen henkensä inhoaa leipää ja hänen sielunsa herkkuruokaa.
      21. Hänen lihansa kuihtuu näkymättömiin, ja hänen luunsa, ennen näkymättömät, paljastuvat.
      22. Näin lähenee hänen sielunsa hautaa ja hänen henkensä kuolonvaltoja.
      23. Jos silloin on hänen puolellansa enkeli, välittäjä, yksi tuhansista, todistamassa ihmisen puolesta hänen vilpittömyyttään,
      24. niin Jumala armahtaa häntä ja sanoo: 'Vapauta hänet, ettei hän mene hautaan; minä olen saanut lunastusmaksun'.
      25. Silloin hänen ruumiinsa taas uhkuu nuoruuden voimaa, hän palajaa takaisin nuoruutensa päiviin.
      26. Hän rukoilee Jumalaa, ja Jumala mielistyy häneen ja antaa hänen riemuiten katsella hänen kasvojaan; niin hän palauttaa ihmiselle hänen vanhurskautensa.
      27. Hänpä nyt laulaa muille ihmisille ja sanoo: 'Minä olin tehnyt syntiä ja vääristänyt oikean, mutta ei sitä kostettu minulle;
      28. hän pelasti minun sieluni joutumasta hautaan, ja minun henkeni saa iloiten katsella valkeutta'.
      29. Katso, kaiken tämän tekee Jumala kahdesti ja kolmastikin ihmiselle,
      30. palauttaakseen hänen sielunsa haudasta ja antaakseen elämän valkeuden hänelle loistaa.
      http://www.andreas.fi/uskoonTulo.htm

      • Varokaa evlut lahkoa

        VARO EKUMENIAA JA EVLUT SUUNTAUSTA LAPSI PIENI
        EKUMENIAA OHJAA PALKKAPAIMENET JOITA KIINNOSTAA LAMPAIDEN VILLA, HENGELLINEN JA MAALLINEN VALTAASEMA JA KATOAVA IHMISKUNNIA.

        Ekumenialla ja siinä olevien ihmisten ohjaaja on Iisebel, noituuden henki !
        http://www.kotipetripaavola.com/iisebel.html
        Koska heidän johtajat on vapaamuurareita ja temppelinherroja, naispapittaria joita ohjaa antikristus murhahenki noituuden henki !

        Näin on ollut jo tuhansien vuosien ajan !!!!!!

        Hengellinen väkivalta, ylimielisyys ja alistaminen evlut suuntauksen lahkoon !
        Tätä on tehty jo satojenvuosien ajan miljoonien perheiden kohdalla!
        http://www.eroakirkosta.fi

        Minun 11 syytä evlut suuntaukseta eromiseen

        1. Naispappeutta (1.moos.3:16, 1.kor.11, 1.kor.14:33-34, 1.tim.2:8-15, 1.tim.3:12, ef.5:22-33, 1.piet.3:1-7),
        http://www.kotipetripaavola.com/iisebel.html
        2. homoja/lesboja (room.1:18-32),
        3. sotapappeja (joh.18:36) ,
        4. okkultisteja vapaamuurarit ja temppelinherrat,
        5. liberaaliteologiaa (miik.3:11),
        6. Israel vastaista korvaustelogiaa (room.11, ef.2:14),
        7. puolue klaaneja srk:n vanhemmistossa (kok,kesk,sdp,rkp,vihr),
        8. veljesmurhaajia 1917-18, 1930, 1939-45, 2009
        9. palkkapaimenia joita kiinnostaa villa ei lampaat (miik.3:11) arkkipiispan palkka 126.000€/vuosi
        10. "lapsikaste" ja "rippikoulu" pelastaa vaikka ei uudestisynny ja tule uskoon
        11. tuomiokirkkoja, tuomiorovasteja Armon aikana (ei teillä ole mitään oikeutta tuomita ketään)

        Näitä ekumenian portto babylonin ja sen tytären (evlut suuntaus) syntejä on mm;

        12. noitavainot
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavaino
        13. ristiretket ja juutalaisten ja muiden tappamiset
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Ristiretket
        14. 30 vuotinen sota jossa katolliset ja protestantit tappoi yli 4.miljoona ihmistä
        http://fi.wikipedia.org/wiki/30-vuotinen_sota
        15. I ja II maailmansota ja tuleva kolmas maailmansota
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Ensimmäinen_maailmansota
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Toinen_maailmansota
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Kolmas_maailmansota
        16. evlut arkkipiispan ja palkkapaimenien siunaamat tappamiset, veljesmurhat ja köyhällistön sorto Suomessa "armonvuonna"... 1917-18, 1930, 1939-45, 2010

        Vähäinenhapatus hapattaa koko taikinan, eikä tuossa ole mistään vähäisestä määrästä kyse, Jokainen joka jää sinne syö hapattunutta leipää !

        Tässä 100 muuta syytä !
        http://wwnet.fi/users/veijone/kirkko.htm

        Usko Jeesusta ja ojennaudu sanan mukanaan........ jer.51:6-9, 2.kor.6:14-18, ilm.18:4-5

        Lue Nehemia.5 luku
        http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Neh. 5:1&rnd=1259087437292
        Siinä lyhyesti ja suuntaa antavasti evlut suuntauksen jäsenten toimista, jotka on myös maan johdossa. Yrtittäjien EK rikollisjärjestössä kaikkien heidän toimista maan muita Jeesuksen seuraajien kohtaan tekemä.
        http://www.adressit.com/kirje_yklle
        Riittävä sosiaaliturva kuuluu ihmisoikeuksiin
        http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Riittävä sosiaaliturva kuuluu ihmisoikeuksiin/HS20080721SI1MA01v7p

        Vaikeesti kannetavia taakkoja laittavat ihmisten harteille ja hajottavat ihmiset, mutta eivät itse koske niihin taakkoihin sormellakaan, ekumenia ja evlut palkkapaimenet ja jäsenet mielistelevät valtaa pitäviä EU-suomessa oman etunsa tähden.
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/8646445 (sensuroitu suomi24 ylläpidon toimesta)
        Hedelmistään puu tunnetaan he tappaa ihmisiä eri tavoin !

        Suomen vainotut kristityt - Persecuted Christian of Finland | Facebook
        https://www.facebook.com/PersecutedJewishAndChristianOfFinland


      • -lapsi-
        Varokaa evlut lahkoa kirjoitti:

        VARO EKUMENIAA JA EVLUT SUUNTAUSTA LAPSI PIENI
        EKUMENIAA OHJAA PALKKAPAIMENET JOITA KIINNOSTAA LAMPAIDEN VILLA, HENGELLINEN JA MAALLINEN VALTAASEMA JA KATOAVA IHMISKUNNIA.

        Ekumenialla ja siinä olevien ihmisten ohjaaja on Iisebel, noituuden henki !
        http://www.kotipetripaavola.com/iisebel.html
        Koska heidän johtajat on vapaamuurareita ja temppelinherroja, naispapittaria joita ohjaa antikristus murhahenki noituuden henki !

        Näin on ollut jo tuhansien vuosien ajan !!!!!!

        Hengellinen väkivalta, ylimielisyys ja alistaminen evlut suuntauksen lahkoon !
        Tätä on tehty jo satojenvuosien ajan miljoonien perheiden kohdalla!
        http://www.eroakirkosta.fi

        Minun 11 syytä evlut suuntaukseta eromiseen

        1. Naispappeutta (1.moos.3:16, 1.kor.11, 1.kor.14:33-34, 1.tim.2:8-15, 1.tim.3:12, ef.5:22-33, 1.piet.3:1-7),
        http://www.kotipetripaavola.com/iisebel.html
        2. homoja/lesboja (room.1:18-32),
        3. sotapappeja (joh.18:36) ,
        4. okkultisteja vapaamuurarit ja temppelinherrat,
        5. liberaaliteologiaa (miik.3:11),
        6. Israel vastaista korvaustelogiaa (room.11, ef.2:14),
        7. puolue klaaneja srk:n vanhemmistossa (kok,kesk,sdp,rkp,vihr),
        8. veljesmurhaajia 1917-18, 1930, 1939-45, 2009
        9. palkkapaimenia joita kiinnostaa villa ei lampaat (miik.3:11) arkkipiispan palkka 126.000€/vuosi
        10. "lapsikaste" ja "rippikoulu" pelastaa vaikka ei uudestisynny ja tule uskoon
        11. tuomiokirkkoja, tuomiorovasteja Armon aikana (ei teillä ole mitään oikeutta tuomita ketään)

        Näitä ekumenian portto babylonin ja sen tytären (evlut suuntaus) syntejä on mm;

        12. noitavainot
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavaino
        13. ristiretket ja juutalaisten ja muiden tappamiset
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Ristiretket
        14. 30 vuotinen sota jossa katolliset ja protestantit tappoi yli 4.miljoona ihmistä
        http://fi.wikipedia.org/wiki/30-vuotinen_sota
        15. I ja II maailmansota ja tuleva kolmas maailmansota
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Ensimmäinen_maailmansota
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Toinen_maailmansota
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Kolmas_maailmansota
        16. evlut arkkipiispan ja palkkapaimenien siunaamat tappamiset, veljesmurhat ja köyhällistön sorto Suomessa "armonvuonna"... 1917-18, 1930, 1939-45, 2010

        Vähäinenhapatus hapattaa koko taikinan, eikä tuossa ole mistään vähäisestä määrästä kyse, Jokainen joka jää sinne syö hapattunutta leipää !

        Tässä 100 muuta syytä !
        http://wwnet.fi/users/veijone/kirkko.htm

        Usko Jeesusta ja ojennaudu sanan mukanaan........ jer.51:6-9, 2.kor.6:14-18, ilm.18:4-5

        Lue Nehemia.5 luku
        http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Neh. 5:1&rnd=1259087437292
        Siinä lyhyesti ja suuntaa antavasti evlut suuntauksen jäsenten toimista, jotka on myös maan johdossa. Yrtittäjien EK rikollisjärjestössä kaikkien heidän toimista maan muita Jeesuksen seuraajien kohtaan tekemä.
        http://www.adressit.com/kirje_yklle
        Riittävä sosiaaliturva kuuluu ihmisoikeuksiin
        http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Riittävä sosiaaliturva kuuluu ihmisoikeuksiin/HS20080721SI1MA01v7p

        Vaikeesti kannetavia taakkoja laittavat ihmisten harteille ja hajottavat ihmiset, mutta eivät itse koske niihin taakkoihin sormellakaan, ekumenia ja evlut palkkapaimenet ja jäsenet mielistelevät valtaa pitäviä EU-suomessa oman etunsa tähden.
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/8646445 (sensuroitu suomi24 ylläpidon toimesta)
        Hedelmistään puu tunnetaan he tappaa ihmisiä eri tavoin !

        Suomen vainotut kristityt - Persecuted Christian of Finland | Facebook
        https://www.facebook.com/PersecutedJewishAndChristianOfFinland

        Otetaan uudestaan. Täsmentäen.

        "Vain Kaikkivaltias voi. Uskon Isän/Abban tulevan ajallaan valmistamaan morsiamen Pojalleen kelpaavaksi."

        Käsittääkseni vanha aatami vaikuttaa morsiamessa tempaushetkeen saakka. Vasta tempaus tulee muuttamaan morsiamen hääkelpoiseksi.

        1Tess. 4:17
        sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.

        1.Kor:
        15:51 Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme,
        15:52 yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.

        Saamme viettää Karitsan häitä ristin hellässä ja turvallisessa huomassa. Risti kietoutuu kuutioksi hääväen ympärille.
        http://www.youtube.com/watch?v=4aFYr3rAFMc
        http://tourofheaven.com/eternal/new-jerusalem/size.aspx

        Rukoilen Isää/Abbaa antamaan minulle ja Suomelle Israel-rakkautta. Rukoilen myös isänmaanrakkautta. Jotain sellaista mikä voidaan havaita Shiri Maimonin kuulijoiden kasvoista.
        http://www.youtube.com/watch?v=l5DNw52CH6E
        http://www.hebrewsongs.com/?song=atahlieretz

        Herrassa on rauha ja lepo. Miksi emme lopettaisi omaa yrittämistämme? Ymmärtääkseni lahkot eivät synny itsestään. Mielestäni ne ovat lihamme eli vanhan aatamimme tuotoksia.

        Fil. 4:7
        ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.

        "Niin on Jumalan kansalle sapatinlepo varmasti tuleva."
        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Hebr.4.html


      • -lapsi-
        -lapsi- kirjoitti:

        Otetaan uudestaan. Täsmentäen.

        "Vain Kaikkivaltias voi. Uskon Isän/Abban tulevan ajallaan valmistamaan morsiamen Pojalleen kelpaavaksi."

        Käsittääkseni vanha aatami vaikuttaa morsiamessa tempaushetkeen saakka. Vasta tempaus tulee muuttamaan morsiamen hääkelpoiseksi.

        1Tess. 4:17
        sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.

        1.Kor:
        15:51 Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme,
        15:52 yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.

        Saamme viettää Karitsan häitä ristin hellässä ja turvallisessa huomassa. Risti kietoutuu kuutioksi hääväen ympärille.
        http://www.youtube.com/watch?v=4aFYr3rAFMc
        http://tourofheaven.com/eternal/new-jerusalem/size.aspx

        Rukoilen Isää/Abbaa antamaan minulle ja Suomelle Israel-rakkautta. Rukoilen myös isänmaanrakkautta. Jotain sellaista mikä voidaan havaita Shiri Maimonin kuulijoiden kasvoista.
        http://www.youtube.com/watch?v=l5DNw52CH6E
        http://www.hebrewsongs.com/?song=atahlieretz

        Herrassa on rauha ja lepo. Miksi emme lopettaisi omaa yrittämistämme? Ymmärtääkseni lahkot eivät synny itsestään. Mielestäni ne ovat lihamme eli vanhan aatamimme tuotoksia.

        Fil. 4:7
        ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.

        "Niin on Jumalan kansalle sapatinlepo varmasti tuleva."
        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Hebr.4.html

        Sinulle Varokaa ev.lut lahkoa. Siunatkaamme, rukoilkaamme, kiittäkäämme ja ylistäkäämme.

        http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=siunatkaa&kirjat=kr
        http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=rukoilkaa&kirjat=ut
        http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=kiitt%E4k%E4%E4&kirjat=kr
        http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=ylist%E4k%E4%E4&kirjat=kr

        Apt:
        16:22 Ja kansakin nousi heitä vastaan, ja päälliköt revittivät heiltä vaatteet ja käskivät lyödä heitä raipoilla.
        16:23 Ja kun olivat heitä paljon pieksättäneet, heittivät he heidät vankeuteen ja käskivät vanginvartijan tarkasti vartioida heitä.
        16:24 Sellaisen käskyn saatuaan tämä heitti heidät sisimpään vankihuoneeseen ja pani heidät jalkapuuhun.
        16:25 Mutta keskiyön aikaan Paavali ja Silas olivat rukouksissa ja veisasivat ylistystä Jumalalle; ja vangit kuuntelivat heitä.
        16:26 Silloin tapahtui yhtäkkiä suuri maanjäristys, niin että vankilan perustukset järkkyivät, ja samassa kaikki ovet aukenivat, ja kaikkien kahleet irtautuivat.
        16:27 Kun vanginvartija heräsi ja näki vankilan ovien olevan auki, veti hän miekkansa ja aikoi surmata itsensä, luullen vankien karanneen.
        16:28 Mutta Paavali huusi suurella äänellä sanoen: "Älä tee itsellesi mitään pahaa, sillä me kaikki olemme täällä."
        16:29 Niin hän pyysi valoa, juoksi sisälle ja lankesi vavisten Paavalin ja Silaan eteen.
        16:30 Ja hän vei heidät ulos ja sanoi: "Herrat, mitä minun pitää tekemän, että minä pelastuisin?"
        16:31 Niin he sanoivat: "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi."
        16:32 Ja he puhuivat Jumalan sanaa hänelle ynnä kaikille, jotka hänen kodissansa olivat.
        16:33 Ja hän otti heidät mukaansa samalla yön hetkellä ja pesi heidän haavansa, ja hänet ja kaikki hänen omaisensa kastettiin kohta.
        16:34 Ja hän vei heidät ylös asuntoonsa, laittoi heille aterian ja riemuitsi siitä, että hän ja koko hänen perheensä oli tullut Jumalaan uskovaksi.

        Maailman ihanin nimi :D
        http://www.youtube.com/watch?v=FVq9BNq1yyU
        http://www.youtube.com/watch?v=OyP_vf6oHho


    • mikkoainasoja79

      Tervehdys,

      Riitaa, ivaa, pilkaa, solvausta, tätäkö teille elämä Kristuksessa on? Teidän on hyvä nyt ymmärtää, että ei Herra teitä tätä kaikkea ole neuvonut tekemään, vaan te olette ihan itse, siihen lähteneet. Tehkää siis vilpittömydessä hyvää, jotta teidän silmänne aukeavat todlliselle uskolle ja kuuliaisuudelle Herraa kohtaan. Älkää olko niin riidan haluisia muita kohtaan, vaan pyrkikää, että tulette toimeen kaikkien kanssa, jos asia vain on teistä kiinni. Sanaa julistaessa, tulee toki puhua maailmaa vastaan, mutta mistään ala-arvoisesta riitelystä ei ole kyse, vaan siitä, että totuus tulee julki, eikä maailma sitä tunne. Vilpitömyys, sitä meissä kaikissa tulee olla, jotta me Herrassa Kristuksessa pysymme.

      Ystävällisesti

      Mikko Ainasoja

    • 234rtg

      Mihin meitä pakanoita enää tarvitaan kun te uskovat olette toistenne kurkuissa kiinni ihan omin nokkinenne:)

      • Mitkä uskovat?

        mikkoainasoja.

        Jospa rakastaisit nämä herhiläiset ensin, että uskovat pääsisi niiden solvausten, mitätöintien ja muun roskan seasta puhumaan uskonasioista ilman trollien sekaantumista.

        234rtg12.7.2014 19:110 SULJE
        Mihin meitä pakanoita enää tarvitaan kun te uskovat olette toistenne kurkuissa kiinni ihan omin nokkinenne:)


      • -lapsi-

      • -lapsi-

    • -jarmo-

      Tämä Ainasoja kyllä hämmentää minua suuresti. Hän ei vastaa kysymyksiin ja pitää itsensä tavoittelemattomana keskustelussa. Silti hän nuhtelee raamatunmukaisesti, kuten pitääkin. Mikä mättää!!!?? Kaikki ei ole hyvin...

      Herra Ainasoja, jos peräänkuulutat vilpittömyyttä, niin kerro nyt ja vastaa suoraan kysymykseen. Ovatko kaikki kirkot sinusta lahkoja vai onko joku kirkko jooka ei ole sitä? Se ei ole vaikea kysymys, mutta jos halusit eksyttää, niin siihen on varmasti vaikea vastaus puristettava ulos.

    • ---

      Taistelu sieluista on kova. Onneksi ollaan Suomessa... Jossain päin maailmaa nämä kiljuisivat veristä kostoa toisilleen. Ja toteuttaisivatkin ehkä sen.

      • -jarmo-

        Voisitko tarkentaa mistä kostosta on kysymys? Kuka, kenelle ja miksi?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      397
      1562
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1298
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1230
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      165
      1165
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      997
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      906
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      826
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      824
    9. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      820
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      175
      721
    Aihe