Jehovan todistajien yhteisö tuottaa uskonnon uhreja

Johanneksen poika

Oikeuskomiteat ja karttaminen rikkoo Suomen perustuslain ja uskonnonvapauslain henkeä ja kirjainta:
http://johanneksenpoika.fi/dokumentit/uskonnonvapauslaki.html

Viimeisen parin kuukauden aikana em. asiat ovat olleet mediassa hyvin esillä:
http://johanneksenpoika.fi/uutiset/oikeuskomiteauutiset_2014.html

Voit katsoa myös uutisvideoita aiheesta:
http://johanneksenpoika.fi/dokumentit/videot.html

19

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Likutaitoinen

      Ja mikä olikaan ministeriön kommentti ?

      • henkinen sadistisuus

        >> Ja mikä olikaan ministeriön kommentti ?

        On hyvin vaikea tietää miksi ministeriö kokonaan okkultoi karttamisen kuin siitä ei ede olisi ollut puhettakaan ja keskittyi ainoastaan Jt-seurakuntien oikeuskomiteoiden toimintaan ja niiden arviointiin.

        En ole tietoinen miten ja millä dokumenteilla asiat olivat on ministeriölle esitetty ja oliko sillä edessään kaikki keskeinen Vartiotorniseuran virallinen ohjeistus karttamasivatimuksesta, karta tai tulet itse erotetuksi ja kartetuksi.

        Kyse on erityisen epäinhimillisestä systemaattisesta toiminnasta, joka täyttää henkisen väkivallan ja suoranaisen henkis-psykologisen sadismin luonteen, jossa läheiset suhteet ja perhesiteet revitään hajalle kuolemaan saakka. Kyse on kuin karkoituksesta Siperiaan.

        Millä oikeudella Vartiotorniseura toimii kuin valtio valtiossa ja langettaa elinikäisiä lähestymiskieltoja?

        Miksi ministeriö okkultoio koko asian, siihen vain se itse voi vastata.

        Ps. JP:n kaltaisilla metodeilla, logiikalla ja sanilulla asioita hämmentelevä toisinaan suorastaan puoskaroija, toisinaan hyvinkin lipevän luimusti asioista 'aamuteehen pissijä-mentaliteetillä' kirjoittava ja niitä hämmentävä ei missään tapauksessa saisi näin vakavaan asiaan ja ko. tasolla edes sekaantua.

        Siihen tarvitaan selkärankaista ja objektiivistä asoioiden käsittelyä ja henkilöitä, jotka ovat tehtävän tasolla.

        En edes näe miksi Jt-seurakuntien oikeuskomiteat asiassa nostettiin suorastaan keskeiseen ellei liki päärooliin, kun jo edeltä voi arvoida yhteisön sisäisten toimintatapojen olevan erityisen vaikea asia juridisesti arvioitavaksi ja mitattavaksi.

        Saatan erehtyä, muttaa jää erityisen vahvasti vaikutelmaksi kuin jälleen kerran JP olisi sekoittanut ja projisoinut isoon ja tärkeämpään kuvaan omat kaunaisuuteen johtaneet henkilökohtaiset kokemukset vanhimpien ja komiteoiden (mahdollisen epäihmisellisestä) toiminnasta.

        Subjektiivisyydessään ja omia ilmeisen vaikeita komiteakokemuksiaan asian lähestymiskulmaan sekoittaen hän sokeutui ison kuvan todellisilta prioriteeteiltä ja lähestyi asiaa liian aivan liian ahtaan subjektiivisestä kulmasta väärin prioriteetein. Lienekö siten osaltaan vaikuttanut UUT:n linjaan asiassa. Asiasta lähestymiskulmasta johtuen jäi osin puoskaroinnin maku.

        Ministeriölle olisi tullut laittaa esille kaksi keskeistä pääteemaa ja pitää itse _ keskusjohtoinen _ Vartiotorniseura kaiken kesiössä _ (siihen paikallisten seurakuntien oikeuskomiteoita suoraan sekoittamatta, vaan ainoastaan seurauksellisesti):

        1) Karttamisvaatimus, eli hylkäämisen vaatimus. Vartiotorniseuran ehdoton karttamisvaatimus ja sen todentamiseksi kaikki sen keskeinen kirjallinen materiaali asiaa koskien, sekä mahdollisesti jokunen video virallisten jäsennyksien (viha-) puheista.

        2) Verioppi. Vartiotorniseuran vuosittain kautta maailman turhiin ja enneaikaisiin kuolemiin johtava verioppi jossa jäsenellä ei todellisuudessa ole henkilökohtaista valinnanvapautta, vaan se on järjestön dogmillisesti ja sanktioin vaatimaa.


    • Järjestymisvapaus

      On siinä eroa haluatko lähteö jehovista vai mopojengistä. Jälkimmäisessä tapauksessa pääset hengestäsi etkä vain jehovaomaisistasi. Uskontoa sentään uskaltaa arvostella.

    • henkinen sadistisuus

      Järjestymisvapaus:lle

      Millä logiikalla puolustellaan Vartiotorniseuran suoranaista epäinhimillisyttä ja henkistä sadistisuutta jonkin "mopojengin" metodeihin viittaamalla.

      Vartiotorniseuran henkisen sadistisuuden realiteetti entisten uskontovereiden kohtelussa ei muutu muuksi epärelevanteilla rinnastuksilla.

      • uskonnonvapaus

        Entisten todistajien harjoittama törkeä valehtelu ja epäinhimillinen sekä toisia ihmisoikeuksia kunnioittamaton käytös ei ole peräisin todistajuudesta vaan heidän omaa ongelmaisuuttaan. Kyvyttömyys kantaa vastuuta omista toimista ja syyttää muita on tunnusomaista heille.
        Karttaminen ei oikeuta asiattomaan käytökseen muita kohtaan, vielä vähemmnä valehtelemaan törkeästi toisista sekä antamaan vinoutunutta tietoa todistajuudesta.

        Jos pitäisi valita eroaako mafiasta vai todistajista, niin mieluummin todistajista. Henkikulta kun säilyy varmemmin.


    • henkinen sadistisuus

      uskonnonvapaus:lle

      Vartiotorniseuran puitteissa ei valitettavasti toteudu edes sen itsensä ilmaisemat ja jopa allekirjoittamat kriteerit uskonnonvapaudesta, eikä edes aivan perus-ihmisoikeudet.

      "Ketään ei saisi pakottaa palvomaan tavalla, jota hän itse ei voi hyväksyä, tai valitsemaan uskonnon ja perheen välillä." (Herätkää! heinäkuu 2009 s. 28, 29)"

      vs.

      https://www.youtube.com/watch?v=7yLdwe_6JsU

      • että semmosta

        Eivät ne toteudu monessa muussakaan uskonnossa. Valitettavasti jopa oikeuslaitos katsoo jumalanpilkan olevan peruste tuomioon.


    • henkinen sadistisuus

      >> Eivät ne toteudu monessa muussakaan uskonnossa.

      Tuo vähättely-rinnastelu ja oleellisesta sivuraiteelle vetäminen ei muuta keskusjohtoisen Vartiotorniseuran todellisuutta, josta tässä ketjussa on kyse.

      1) Karttaminen / hylkääminen. Jäsenet eivät edes ole oikeutettuja henkilökohtaiseen valintaan ja toimimaan vapaasti parhaaksi katsomallaan tavalla.

      Erityisen epäinhimillinen karttaminen / hylkääminen ja perheiden eliniäksi rikki repiminen on ehdoton keskusjohtoinen vaatimus.

      Entistä uskontoveria, läheistä perheenjäsentäkin vaaditaan kohtelemaan kuin kuollutta, hänet ignooraamalla.

      Vastaavaa keskusjohtoista kaikille sanktioin vaadittua karttamista ja läheisten hylkäämisvaatimusta ei tunnetusti edes ole muissa kristillisissä uskonnoissa.

      2) Lisäksi Vartiotorniseuran verioppi, kuten muutkin sen dogmit, on dogmi josta ei ole oikeutta olla eri miletä, muutoin joutuu itse Jumalan hylkäämäksi tulkittuna yhteisöstä erotetuksi ja menettää karttamisen vuoksi myös läheisensä.

      • häh??

        Sinullahan ei ole kokemusta asiasta laisinkaan, joten miksi jauhat noita samoja juttuja palstalta toiseen?


    • henkinen sadistisuus

      >> Sinullahan ei ole kokemusta asiasta laisinkaan, joten miksi jauhat noita samoja juttuja palstalta toiseen?

      Olemme 'uskontojen uhrit' palstalla ja avauksessa on kyse Vartiotorniseuran edesotamuksista joita se aktiivisesti harrastaa ja jotka ovat siten kaiken aikaa ajankohtaisia.

      Miksi Vartiotorniseuran aiheuttamasta, vaatimasta ja harrastamasta vakavasta, sekä epäinhimillisestä ihmisoikeuksien polkemisesta tulisi vaieta?

      Ps. Miten tuo toistuva itse asiasta sivuun vetäminen ja harrastettu http://fi.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_hominem muuttaa esille nostettua Vartiotorniseuran toimintamallien todellisuutta, josta tässä ketjussa on kyse?

      • olet sadisti joo

        Miksi kopioit samoja viestejä paikata toiseen etkä vastaa kysymyksiin? Sen sijaan valehtelet toisista kirjoittajista.


      • henkinen sadistisuus
        olet sadisti joo kirjoitti:

        Miksi kopioit samoja viestejä paikata toiseen etkä vastaa kysymyksiin? Sen sijaan valehtelet toisista kirjoittajista.

        Anteeksi, mutta tuohon toistuvaan itse käsiteltävästä asiasta sivuraitelle vetämiseen ja tarkoituksellisen krooniseen riidanhaastantaan joudut etsimään jonkun aivan toisen tahon.

        Hyvää päivän jatkoa!


    • henkinen sadistisuus

      Itselleni on jäänyt täysin epäselväksi mikä oli alla mainittu "riittävä aineisto" joka ministeriölle oli toimitettu.

      "Ministereiden tiedotteessa viitataan yksittäistapauksiin, joiden tutkiminen ei ole ministeriöiden tehtävä. Mielestäni ministeriöillä oli käytettävissään riittävästi aineistoa sen toteamiseen, että Jehovan todistajien toiminnassa ei ole kyse yksittäistapauksista vaan rakenteellisesta ongelmasta: Jehovan todistajien keskuudessa ei ole uskonnonvapautta, koska yhteisöstä eroaminen johtaa aina vakavaan sanktioon, karttamisrangaistukseen, jota pidetään yllä rangaistusten uhalla. Yhteisöstä eronneeseen yhteyttä pitävää uhkaa yhteisöstä erottaminen ja karttamisrangaistus."

      - http://www.uskontojenuhrientuki.fi/blogit/223-ministerit-napayttivat-jehovan-todistajia-mutta-muutakin-vaaditaan

      Mikäli kyse oli (kuten oletan) Vartiotorniseuran keskeisestä virallisesta _karttamismääräystä_ koskevasta aineistosta, kirjallisuudesta, kirjallisuuslainauksista viitelähteineen ja tämä kattavasti koostettuna, niin on hyvin oudoksuntaa herättäävää ministeriön reaktio, eli koko oleellisen asian sivuuttaminen.

      Uskonnonvapauden jalkoihin polkeminen ja ihmisoikeuksien karkea ja systemaattisen ja keskusjohtoisesti organisoidun loukkaamisen todisteet ovat edessä pöydällä, mutta ne sivuutetaan kuin niitä ei olisikaan.

      Vartiotorniseurasta ei ole olemassa kunniallista ja uskonnonvapautta toteuttavaa ulospääsyä, sillä tuo uskonnollinen organisaatio langettaa keskusjohtoisesti ja systemaattisesti poislähteneen tai erotetun elinikäisen karttamisrangaistuksen kohteeksi.

      Määräys koskee ja sitoo kaikkia. Ainoa poikkeus on aviopuoliso tai edelleen kotona asuva lapsi / nuori. Silloinkin on kiellettyä keskustella hengellisistä asioista ko. poislähteneen tai erotetun kanssa.

      Mikäli edellä manituun perheeseen tulisi muita todistajia vaikkapa illastamaan, niin perheeseen kuuluvan edelleen saman akaton alla asuvan entisen todistajan tulee poistua paikalta tai mennä pois toiseen huoneeseen, sillä hänen kanssaan seurustelu on kiellettyä.

      Rivijäsenillä ei edes ole oikeutta toimia asiassa hyväksi katsomallana tavalla.

    • henkinen sadistisuus

      Mikäli rivijäsen rikkoo karttamismääräystä eikä vanhimpien "ohjauksesta" huolimatta ala vaatimuksien mukaisesti karttaa (eli katkaise kaikkia suhteitaan ja lakkaa seurustelemasta poislähtenene kanssa), niin hän itse tulee erotetuiksi ja kartetuksi.

      "Joissakin tapauksissa erotettu perheenjäsen voi yhä asua samassa taloudessa muun perheen kanssa. Koska erottaminen ei katkaise perhesiteitä, perheen normaali päivittäinen kanssakäyminen voi jatkua. Omalla toiminnallaan erotettu on kuitenkin katkaissut hänen ja uskovien perheenjäsenten välisen hengellisen siteen. Uskolliset perheenjäsenet eivät siksi voi enää nauttia hengellisestä toveruudesta hänen kanssaan. Erotettu ei esimerkiksi kotona ollessaan ottaisi osaa perheen yhteiseen raamatuntutkisteluun." Kirja: Pitäkää itsenne Jumalan rakkaudessa, 2009 s. 209 .

      "Toisinaan taas erotettu sukulainen ei enää asu kotona perheensä kanssa. Vaikka jonkin välttämättömän perheasian hoito voikin joissakin harvinaisissa tilanteissa vaatia yhteydenpitoa, tällainen kanssakäyminen tulisi pitää mahdollisimman vähäisenä. Uskolliset kristityt perheenjäsenet eivät etsi tekosyitä voidakseen olla tekemisissä erotetun sukulaisen kanssa, joka ei asu kotona. Uskollisuus Jehovalle ja hänen järjestölleen saa heidät sen sijaan tukemaan raamatullista erottamisjärjestelyä." Kirja: Pitäkää itsenne Jumalan rakkaudessa, s.209-208

      "Vartiotorni 15.11.1981 s. 25: ”Pelkästään jonkun tervehtiminen voi olla ensi askel keskustelun tai ehkä jopa ystävyyden alkuunpääsyyn. Haluaisimmeko me ottaa tätä ensimmäistä askelta erotetun henkilön suhteen?”" (Valtakunnan palveluksemme elokuu 2002)

      ”On kuitenkin tilanteita, joissa Jehovan palvelija ei voi ilmaista sääliväisyyttä (vrt. 5 Mooseksen kirja 13:6-9). Se, että kristitty ‘lakkaa seurustelemasta’ läheisen ystävän tai sukulaisen kanssa, joka on erotettu, voi olla todellinen koetus. Sellaisessa tapauksessa on tärkeää, ettei anna myöten säälin tunteille.” (Vartiotorni 1.11.1994, s.21)

      "Uskolliset kristityt perheenjäsenet eivät etsi tekosyitä voidakseen olla tekemisissä erotetun sukulaisen kanssa, joka ei asu kotona." (Jumalan rakkaus, lv-FI 2008 s. 209)

      Karta tai sinut erotetaan ja tulet itse kartetuksi.

      "Jos kristitty kuitenkin liittyisi väärintekijän seuraan, jonka Jumala on hylännyt ja joka on erotettu tai joka on itse eronnut, niin se olisi samaa kuin sanoisi: 'En minäkään halua sijaa Jumalan pyhällä vuorella.' Jos vanhimmat näkisivät hänen kulkevan siihen suuntaan pitämällä jatkuvasti seuraa jonkun erotetun kanssa, niin he yrittäisivät rakkaudellisesti ja kärsivällisesti auttaa häntä saamaan takaisin Jumalan näkemyksen. (Matt.18:18; Gal.6:1) He neuvoisivat häntä vakavasti ja tarvittaessa 'ojentaisivat häntä ankarasti'. He haluavat auttaa häntä pysymään 'Jumalan pyhällä vuorella'. Vartiotorni 15.11.1981 s.20-

      "Mutta jos hän ei lakkaa seurustelemasta erotetun kanssa, hän tekee siten itsestään "osallisen hänen pahoihin tekoihinsa" (kannattamalla niitä tai osallistumalla niihin), ja hänet täytyy poistaa seurakunnasta, eli erottaa." Tiit.1:13; Juud.22,23; vrt. 4:Moos.16:26. Vartiotorni 15.11.1981 s.20-

      Osoittaako yllä oleva keskusjohtoinen vaatimus ja menettelytapa Vartiotorniseuran kunnioittavan uskonnonvapautta?

    • no voi kauheeta

      Nämä teidän karttamisjutut ovat ihan yhtä täyttä soopaa.
      Siis ketä kiinnostaa kun islamilainen ISIS tappaa satoja toisinajattelijoita ja hautaa niitä elävältä, mukaan luettuna lapsia. Ei sua Johanneksen Poika tämä yhtään haittaa???
      Jotain suhteellisuutta sentään näihin valituksiin karttamisista.

    • henkinen sadistisuu

      >> Nämä teidän karttamisjutut ovat ihan yhtä täyttä soopaa. Siis ketä kiinnostaa kun islamilainen ISIS tappaa satoja toisinajattelijoita ja hautaa niitä elävältä, mukaan luettuna lapsia.

      Vartiotorniseuran mukaan tulee kuulua jehovantodistajiin ja olla aktiivinen ja "vilpitön" sellainen pelastuakseen pian kohtaavasta globaalista tuhosta / ihmiskunnan teurastuksesta.

      Kaikki muut 99,99% ihmiskunnasta Jumala tappaa ja murskaa pian kohtaavassa Harmagedonissa, pienen lapset ja raskaana olevat naiset mukaanlukien.

      Alla olevissa linkeissä kuvamateriaalia jolla tuota tuhon pelkoa ja Vartiotorniseuralle ehdottoman alistumisen vaatimusta on kautta vuosikymmenien painettu jopa aivan pienten lasten mieliin.

      Kuvat näyttävät miten maa nielaisee ja murskaa äitejä pienine lapsineen tai miten kiviä, lohkareita ja tulikiveä sataa heidän päälleen, miten rakennukset sortuvat päälleen ja näyttää heidän kauhistuneita ilmeitään tehostaakseen noita raakoja uhkakuvia myös pienille lapsille.

      - http://jwfacts.com/watchtower/salvation-only-for-jehovahs-witnesses.php

      - http://www.quotes-watchtower.co.uk/armageddon_art.html

      Aikoinaan Vartiotorniseura epäsuorasti pahoitteli ettei luopioita / eli kanssaan eri mieltä olevia, erotettuja ja eronneita voi enää nykypäivänä tappaa, kivittää kuoliaaksi kuten VT:n aikaan. Vielä erikseen mainitsi VT:n aikaan perheenjäsenien kivittäneen tai heittäneen ensimmäiset kivet epäuskoisen tappaakseen.

      Tällä asialla leikittely nostettiin esille entisiä todistajia koskevassa artikkelissa.

    • Ew-witness

      Joku sanoi, että tulee kuulua Jehovan todistajiin pelastuakseen ihmiskuntaa pian uhkaavasta suuresta globaalista tuhosta. Menneinä aikoina Jumala oli selvästi tekemisissä yhden kansan eli Israelin kanssa, jotka kuitenkin kokonaisuudessaan hylättiin toivottomina ajanlaskumme ensimmäisellä vuosisadalla. Juutalaisten tottelemattomuus koitui miljoonien kuolemaksi ja he lakkasivat olemasta pyhä erikoisomaisuudeksi otettu kansa. Mutta Jumalalla oli heidän sijaan toinen kansa, joka osoittautui hyväksi hdelmäksi joka tuotti runsasta satoa.

      Israelin kansan historian aamu hämärässä patriarkkojen ja kuninkaitten aikana Jumala oli tekemisissä edelleen vain yhden kansan kanssa. Mutta kuten yllä kerroin, kansa oli surullisen kuuluisa tottelemattomuudestaan.

      Jehovan todistajat uskovat, että Jumala hyväksyy ainoastaan puhtaan palvonnan joka on erossa kaikenlaisesta väärästä ja vääristetystä totuudesta, joka on ilmeistä kristillisissä liikkeissä. Palvonnan täytyy olla Raamatun opetusten kanssa sopusoinnussa, jotta Jumala voi hyväksyä häntä palvovan ihmisen. Miettiessämme maaillman uskontoja näemme näiden yhteisöjen vieraantuneen kauaksi puhtaasta totuudesta, joka löytyy Raamatun sivuilta.
      Menneinä tuhansina vuosina lukemattomat ihmiset ovat kuolleet viattomina tapahtuneisiin raakuuksiin. On lohdullista todeta, että Jumala herättää heidät takaisin elämään ylösnousemuksessa tulevaisuudessa, sillä Jeesus antoin tästä esikuvan herättämällä kuolleita. Siksi voidaan sanoa, että Jehovan todistajat eivät usko että vain he saavat pelastuksen. Kyllä sitä voidaan sanoa pelastukseksi jos hän kykenee luomaan ihmisen uudelleen.

      Mutta on aivan eri asia jos ihminen torjuu elämän sanan jota Jehovan todistajat tarjoavat kaikille ilmaiseksi. Totuus on löydettävissä ja hyvin helposti tänä aikana. Näin ei ole aina ollut.
      On syytä muistaa, että Jumala on antanut tuomintavallan pojalleen Jeesukselle Kristukselle. Hän kykenee näkemään jokaisen ihmisen sydämmen ja antamaan näin oikeuden normit täyttävän oikeudenmukaisuuteen perustuvan tuomion yksilön kohdalla. Jokainen meistä on oleva lopulta suuren tuomarin edessä. Silloin saamme tekojemme mukaan. Onneksi on olemassa oikeudenmukainen Jumala, joka ei unohda niitä lukemattomia kuolleita menneisyden uhreja, joiden veri huutaa Jumalaa kohti taivaaseen.

      Jehovan todistajat eivät ole tuomareita. En ole koskaan kuullut heidän tuomitsevan ketään lähimmäistään. Siihen kenelläkään ihmsisellä ei oo oikeutta. Ihmisen valta on turmelevaa koska heille ei edes kuulu oman tiensä kulkeminen. Epätäydellinen ja syntinen ihminen on epäkeskoinen tuomarin asemassa, koska hän tarvitsee itsekkin sovitusta Pyhän Jumalansa edessä.

    • just...

      Jehovan todistajat uskovat, että Jumala hyväksyy ainoastaan puhtaan palvonnan joka on erossa kaikenlaisesta väärästä ja vääristetystä totuudesta, joka on ilmeistä kristillisissä liikkeissä.

      Ilmeistä on myös se, että esim verioppi, karttamisoppi, 607 ja 1914 oppi, vuosilukuennustukset, oppi kahdesta pelastuvien luokasta ym ovat kaikki epäraamatullisia ja täysin perusteita vailla olevia oppeja. Mulle tämä Jt lahko on oikein malliesimerkki väärästä ja valheellisesta uskonnosta. En usko että yksikään ihminen jota kiinnostaa totuus ja joka kykenee ajattelemaan asioita kriittisesti, ikinä tähän järjestöön mukaan lähtee.

      Mutta on aivan eri asia jos ihminen torjuu elämän sanan jota Jehovan todistajat tarjoavat kaikille ilmaiseksi.

      Olen tutkiskellut jt kanssa kuukausia, lukenut kaikki suomenkieliset kirjat, seurannut vuosia nettikeskusteluja ja lukenut aiheesta kirjoja. Minkä sille mahtaa, jos en ole tarpeeksi tyhmä tähän järjestöön? Mahdollisuuden olen todellakin antanut.

    • henkinen sadistisuus

      Ew-witness: "Jehovan todistajat eivät ole tuomareita. En ole koskaan kuullut heidän tuomitsevan ketään lähimmäistään."

      Vartiotorniseura politikoiden taitavasti kiemurtelee ilmaisuissaan aina tilanteen vaatimalla tavalla.

      Todellisuudessa sen opin mukaan vain todistajiin liittymällä voi potentiaalisti saada pelastuvan aseman, joka sekin on ehdollinen, sillä "Jumalan tahto" ilmaisu tarkoittaa käytännössä vaatimusta ehdoitta alistua kaikelle mitä "Brooklyn" kulloinkin opettaa ja vaatii totuutena ja tämä jopa henkensäkin uhalla( verioppi jne.).

      Alla ensimmäisen kappaleen sisältö on lähinnä ulkopuolisille osoitettua oppien todellisuuden kaunistelua.

      "Lisäksi monet nykyään elävät voivat vielä alkaa palvella Jumalaa, ja hekin pelastuvat. Meidän tehtävänämme ei kuitenkaan ole ratkaista, ketkä pelastuvat ja ketkä eivät. Se tehtävä on ainoastaan Jeesuksella (Johannes 5:22, 27)."


      vs


      ”Ainoastaan Jehovan kristityt todistajat, jotka menestyksellisesti läpäisevät tämän koetuksen, varjeltuvat elossa ja tulevat esiin kuin tulessa puhdistettu kulta Jumalan käyttöön hänen kallisarvoisessa uudessa järjestyksessään.” (Vartiotorni 15. helmikuuta 1976 sivu 85)

      "Sinun täytyy kuulua Jehovan järjestöön ja tehdä Jumalan tahto saadaksesi hänen ikuisen elämän siunauksensa. - Ps.133:1-3" (Sinä voit elää ikuisesti paratiisissa maanpäällä 1983 s. 255)

      "Kaikkien niiden, jotka toivovat säilyvänsä elossa ’uuteen maahan’ täytyy myös olla selvästi tunnistettavissa Jehovan palvojaksi." (Elossa säilyminen uuteen maahan 1984, s. 92, 96)

      "Monet ihmiset ihailevat Jehovan todistajia ja pitävät heidän raamatullisesta kirjallisuudestaan. He saattavat jopa suostua ilmaiseen Raamatun kotitutkisteluun. Mitä he sitten aikovat tehdä kuulemiensa Raamatun totuuksien suhteen? Toiset ... pysyttelevät syrjässä ja lausuvat ehkä joitakin rohkaisun sanoja, mutta eivät vihi elämäänsä Jumalalle eivätkä osallistu hänen pyhään palvelukseensa. Mitä hyötyä on epäröinnistä ja odottamisesta? Ei niillä ainakaan saavuteta Jehovan suosiota ja suojelusta tulevana kostonpäivänä." (Elossa säilyminen uuteen maahan 1984 s. 124)

      "Vain Jehovan todistajilla, voideltuun jäännökseen ja ’suureen joukkoon’ kuuluvilla, on yhdistyneenä järjestönä Korkeimman Organisaattorin suojeluksessa raamatullinen toivo säilyä elossa tämän ******* Panettelijan hallitseman tuomitun järjestelmän uhkaavasta lopusta." (Vartiotorni 1. syyskuuta 1989 s. 19)

      "Jos haluamme säilyä elossa Harmagedonista, meidän täytyy pysyä hengellisesti valveilla ja pitää yllämme vertauskuvalliset vaatteet, joista meidät tunnistetaan Jehova Jumalan uskollisiksi todistajiksi." (Vartiotorni 1. joulukuuta 1999 s. 18)

      ”Nooa ja hänen Jumalaa pelkäävä perheensä säilyivät arkissa, ja vastaavasti ihmisten elossa säilyminen riippuu nykyään siitä, että heillä on uskoa ja että he ovat uskollisesti Jehovan koko kaikkeuden käsittävän järjestön maallisen osan yhteydessä.” (Vartiotorni 15. toukokuuta 2006 s. 23)

      "Talosta-taloon-palveluksen tärkeys voidaan havaita profeetta Hesekielille annetusta näystä. Hesekiel näkee tuossa näyssä kuusi miestä, joilla on aseet kädessään, sekä seitsemännen miehen, jolla on yllään pellavapuku ja lanteillaan sihteerin mustesarvi. Seitsemännen miehen käsketään ”kulkea kaupungin keskitse” ja ”panna merkki niiden ihmisten otsaan, jotka huokailevat ja voihkivat kaikkia sen keskuudessa tehtäviä inhottavuuksia”. Kun merkitsemistyö on tehty, kuutta hävitysasein varustautunutta miestä käsketään teloittamaan kaikki ne, joilla ei ole merkkiä. - - Mikä tuo merkki on? Se on todiste – ikään kuin paljaassa otsassa näkyvillä oleva merkki – joka osoittaa, että nämä ”lampaat” ovat Jeesuksen Kristuksen vihkiytyneitä, kastettuja opetuslapsia ja että he ovat pukeneet ylleen Kristuksen mallin mukaisen uuden persoonallisuuden. - - "Hesekielin näky korostaa yhtä syytä, miksi meidän on kiireellisen tärkeää etsiä edelleen ihmisiä, jotka ”huokailevat ja voihkivat”. Kyse on ihmisten elämästä. ________ Jehovan taivaalliset teloitusjoukot, joita asein varustautuneet kuusi miestä edustavat, tuhoavat pian ne, joilla ei ole kuvaannollista merkkiä." (Vartiotorni 15. heinäkuuta 2008, s. 5, 6)

      Ew-witness: "Ihmisen valta on turmelevaa koska heille ei edes kuulu oman tiensä kulkeminen."

      Vartiotorniseura on käyttänyt totalitäristyyppistä hengellistä valtaa jäseniinsä siihen pisteeseen saakka, että sillä on jopa verta käsissään tarpeettomien ja enneaikaisten kuolemien vuoksi liittyen mm. sen verioppiin ja aiemmin voimassa olleeseen rokotus- ja elintensiirtokieltoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4953
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4495
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2891
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1696
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe