Karmea uni..

Seurailija1

Näin unen noin viikko sitten, en oikein pääse kärryille siitä ja siksi pyytäisin "puolueettoman" uskovan ihmisen selvitystä.. Se uni oli karmea, en saanut rauhaa sinä päivänä, heräsin joskus viidenaikaan aamulla tuohon uneen ja lähdin kalaan koska olin niin hermona, mutta tuolla kalareissulla mieleni rauhoittui koska se on annettu uni (profetia)ja siinä on hyvääkin, uni menee näin:

(Olin -70 luvulla betonifirmassa töissä ja valoin betonista muunmuassa näitä valaisinpylvään jalustoja, joihin asennetaan sitten pylväs valaisemaan teitä, pylväs on tukeva noin puolitoista-kaksimetrinen ja painaakin mallista riippuen satojakin kiloja, tukeva kivijalka valaisinpylväälle)..

"Tein unessa vaakamyllyllä betonia noiden pylväiden valua varten.. yhtäkkiä työnnettiin jonkulainen kärry viereeni jossa oli ihmisruumis! ja kehoitettiin lapioimaan ruumis betonin sekaan.. tehtävä tuntui vastenmieliseltä mutta tein niinkuin oli käsketty, ruumis oli ihan mätänemistilassa, sinne myllyyn sen kuitenkin jotenkin sain, vilkaisin kasvoja, ne olivat mustanpuhuvat mutta ei välttämättä ollut tummaihoinen kuitenkaan(en ole varma)..

Ajattelin mielessäni että tuleekohan betonista lujaa tuon ruumiin vuoksi? kestääkö pylväät?.. Mutta valoin kaiken tuon betonin pylväiksi ja kuivuttuaan nämä valaisinpylväitten jalustat olivat ihan normaaleja eikä kestävyydetä jäänyt mitään arvailujen varaan, ne kyllä kestäisivät!..(unessa käytiin koko valmistusprosessi läpi raudoituksia myöten)... (oli mielenkiintoistakin käydä noita asioita läpi jotka ovat tapahtuneet kymmeniä vuosia sitten... mutta tuo ruumis ei ollut miellyttävä eikä mielenkiintoinen... mutta sanoma tällä kaikella on!

Uni loppui siihen että jalustat olivat kaivettu maahan, asennettu paikoilleen tien sivuille ja pylväätkin oli nostettu näihin jalustoihin ja lopuksi laitettiin virta päälle... Valo täytti tien, kirkas valo jakaantui tasaisesti tuolle tielle.. Aamen.

25

336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siunausta sulle

      Todella merkitysellinen uni. Tunnen sen uskovana hengessäni.
      Voisikohan selitykseen liittyä sellaista asiaa, että uskovien pitää olla lujia kuin se betonikin. Vainaja voisi olla henkisesti kuollut, josta tuli nyt kestävä kuin betoni. Se auttoi uskovien valoa pysymään paikoillaan pylväiden päässä eli kirkastamaan Kristusta. Henkisesti kuollut sai uuden elämän.
      Minulla ei ole selittämisen armolahjaa, mutta tällaista tuli mieleeni.

    • Seurailija1

      Kiitos "Siunausta sinulle" myös. Täytyy olla todella merkityksellinen niinkuin sinäkin sanoit, tunnen sen oikein luissa ja ytimissä.

    • KTS (Ei kirj.)

      Helppoa kuin heinänteko:

      Ruumis = Kristuksen ruumis
      Betonimöykky = Se kulmakivi, jonka rakentajat hylkäsivät ja valaisee kaikkia kansoja.

    • AOAOAOAOAOAOAOAOAOAO

      Matt.6:22-23
      Silmä on ruumiin lamppu. Jos siis silmäsi on terve, niin koko sinun ruumiisi on valaistu.
      Mutta jos silmäsi on viallinen, niin koko ruumiisi on pimeä. JOS SIIS SE VALO, joka sinussa on, ON PIMEYTTÄ, kuinka suuri onkaan pimeys!


      1.Joh.1:5
      Ja tämä on se sanoma, jonka olemme häneltä kuulleet ja jonka me teille julistamme: että JUMALA ON VALKEUS ja ettei hänessä ole mitään pimeyttä.


      Lampunjalka kuvaa seurakuntaa Ilmestyskirjassa 1: 12, 20 .


      1.Kor.3:9-14
      Sillä me olemme Jumalan työtovereita; te olette Jumalan viljelysmaa, olette Jumalan rakennus.
      10 Sen Jumalan armon mukaan, joka on minulle annettu, minä olen taitavan rakentajan tavoin pannut PERUSTUKSEN, ja toinen sille rakentaa, mutta katsokoon kukin, kuinka hän sille rakentaa.

      11 Sillä MUUTA PERUSTUSTA EI KUKAAN VOI PANNA, kuin mikä pantu on, ja se on JEESUS KRISTUS.

      12 Mutta jos joku rakentaa tälle perustukselle, rakensipa kullasta, hopeasta, jalokivistä, puusta, heinistä tai oljista,
      13 niin kunkin teko ON TULEVA NÄKYVIIN; sillä sen on saattava ilmi se päivä, joka tulessa ilmestyy, ja tuli on koetteleva, minkälainen kunkin teko on.
      14 Jos jonkun tekemä rakennus kestää, on hän saava palkan;

      Unestasi tuli useampikin asia mieleen.

      Ajattelin sen ensin tarkoittavan seurakunnan huonoa tilaa, mutta....

      ajatuksiini tuli muutakin.

      2.Kor.11:13-14

      Sillä semmoiset ovat valheapostoleja, petollisia työntekijöitä, jotka TEKEYTYVÄT Kristuksen apostoleiksi.

      14 Eikä ihme; sillä itse SAATANA TEKEYTYY valkeuden enkeliksi.

      2.Tess.2.luku puhuu tulevasta antikristuksesta.

      2.Tess.2:7 Sillä laittomuuden SALAISUUS on jo vaikuttamassa.....

      2:3 ....luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden IHMINEN ILMESTYY, KADOTUKSEN LAPSI......

      2:4 .......JULISTAA OLEVANSA JUMALA.


      Ilmestyskirjassa 7 tulisoihtua kuvasi Jumalan Pyhää Henkeä. Tuo tuli on Elävää tulta. Jumalan Vanhurskautta eli Pyhyyttä kuvataan myös tulella ; 5:Moos.4:24

      "Sillä Herra, sinun Jumalasi, on kuluttava tuli, kiivas Jumala"

      Niin kuin mainitsin, ensin ajattelin unesi kuvaavan seurakunnan mädännäisyyttä, hengellistä kuolleisuuden tilaa, eli "elävää kuollutta"..vrt. Ilm.3:1

      Ja Sardeen seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo hän, jolla on ne Jumalan seitsemän henkeä ja ne seitsemän tähteä: Minä tiedän sinun tekosi: sinulla on se nimi, että elät, mutta sinä olet kuollut."

      Mutta, uskon unesi liittyvän enemmänki tuohon seurakunnan sisälle piiloutuneeseen "mustaan ruumiiseen".

      Rikkavilja, eli luste, ei näy ennen kuin se nousee esiin. Se on jo olemassa, kunhan nousee esiin muun sadon seassa.

      Nuo lampunjalat NÄYTTÄVÄT kestäviltä, vaikka sisuksiltaan ovatkin jotain muuta, aivan kuin mätä puu, jonka ydin on mätä, vaikka se ei näy ulospäin. Se paljastuu vasta, "kun Suuri Tuuli puhaltaa".

      NOVUM:ssa on kaksi samanalkuista verbiä, toinen kuvaa ULKOISTA MUUTOSTA (2861), ja niin että asian SISÄLTÖ ei muutu, esim. perhonen-toukka.

      Ja, on verbi (2867), joka liittyy muutokseen, jossa ULKOMUOTO MUUTTUU, mutta asian sisältö ei muutu. Tällainen kohta on mm. 2.Kor.11:14 " saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi."

      En osaa eritellä uneasi enempää, kiitos kun toit sen julki. Kukin tutkikoon sitä Jumalalta ymmärrystä pyytäen.

      Unen vaikutus kyllä myös kertoo, että todella normaalia pahemmasta asiasta oli unessasi kyse. Siis itse saatanasta.

      Ilm.13:11 puhuu antikristuksesta, joka esiintyy "karitsana", vaikka on peto.

      • ...

        .....


    • -lapsi-

      Ehkä Herra haluaa vain muistuttaa, että siemenen pitää kuolla. Siemen voi kuolla vain tietyssä maaperässä.

      Joh:
      12:23 Mutta Jeesus vastasi heille sanoen: "Hetki on tullut, että Ihmisen Poika kirkastetaan.
      12:24 Totisesti, totisesti minä sanon teille: jos ei nisun jyvä putoa maahan ja kuole, niin se jää yksin; mutta jos se kuolee, niin se tuottaa paljon hedelmää.
      12:25 Joka elämäänsä rakastaa, kadottaa sen; mutta joka vihaa elämäänsä tässä maailmassa, hän on säilyttävä sen iankaikkiseen elämään.

      Voisiko raudoitettu betoni kuvata hyvää maata ja samalla Kristus-kalliota? Tuleeko Jumalan kirkkaus paljastamaan johtajiemme valheet? Israelkin haksahti vaihtamaan oikeamielisen Kuninkaansa ihmiskuninkaisiin.

      Mark:
      4:20 Ja mitkä hyvään maahan kylvettiin, ovat ne, jotka kuulevat sanan ja ottavat sen vastaan ja kantavat hedelmän, mikä kolmikymmen-, mikä kuusikymmen-, mikä satakertaisen."
      4:21 Ja hän sanoi heille: "Eihän lamppua oteta esiin, pantavaksi vakan alle tai vuoteen alle? Eiköhän lampunjalkaan pantavaksi?
      4:22 Sillä ei mikään ole salattua muuta varten, kuin että se tulisi ilmi, eikä kätkettynä muuta varten, kuin tullakseen julki.
      4:23 Jos jollakin on korvat kuulla, hän kuulkoon."
      4:24 Ja hän sanoi heille: "Ottakaa vaari siitä, mitä kuulette; millä mitalla te mittaatte, sillä teille mitataan, vieläpä teille lisätäänkin.
      4:25 Sillä sille jolla on, sille annetaan; mutta siltä, jolla ei ole, otetaan pois sekin, mikä hänellä on."

      Näkökulma: Aloittajan kylvämä siemen putoaa hyvään maahan:)
      http://2.bp.blogspot.com/-4zUT6qjYGLA/TxT8YK9rL9I/AAAAAAAAAoQ/--SvFECLpCQ/s1600/golden-field_wallpapers_130_1600x1200.jpg

      • -lapsi-

        Mahtaako tämä episodi sopia aiheeseen.

        Joh:
        13:36 Simon Pietari sanoi hänelle: "Herra, mihin sinä menet?" Jeesus vastasi hänelle: "Mihin minä menen, sinne sinä et voi nyt minua seurata, mutta vastedes olet minua seuraava."
        13:37 Pietari sanoi hänelle: "Herra, miksi en nyt voi seurata sinua? Henkeni minä annan sinun edestäsi."
        13:38 Jeesus vastasi: "Sinäkö annat henkesi minun edestäni? Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: ei laula kukko, ennenkuin sinä minut kolmesti kiellät."

        Sanoisin, että Pietarin sanat tulivat mädästä ihmissydämestä, mutta kuitenkin Jeesus teki Pietarista kallion.

        Matt. 16:18
        Ja minä sanon sinulle: sinä olet Pietari, ja tälle kalliolle minä rakennan seurakuntani, ja tuonelan portit eivät sitä voita.

        Onko syytä kysyä? Antaako aikamme kirkkolaitokset mätiä pelastuslupauksia? Antavatko niiden johtajat ymmärtää, ettei ole pelastusta heidän kirkkonsa ulkopuolella? Tuleeko Jeesus lopulta hautaamaan moiset mädättäjät maan uumeniin?

        Näitä mietin. Raamattu on monitahoinen ja laaja-alainen. Se antaa paljon ajateltavaa.


      • -lapsi-
        -lapsi- kirjoitti:

        Mahtaako tämä episodi sopia aiheeseen.

        Joh:
        13:36 Simon Pietari sanoi hänelle: "Herra, mihin sinä menet?" Jeesus vastasi hänelle: "Mihin minä menen, sinne sinä et voi nyt minua seurata, mutta vastedes olet minua seuraava."
        13:37 Pietari sanoi hänelle: "Herra, miksi en nyt voi seurata sinua? Henkeni minä annan sinun edestäsi."
        13:38 Jeesus vastasi: "Sinäkö annat henkesi minun edestäni? Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: ei laula kukko, ennenkuin sinä minut kolmesti kiellät."

        Sanoisin, että Pietarin sanat tulivat mädästä ihmissydämestä, mutta kuitenkin Jeesus teki Pietarista kallion.

        Matt. 16:18
        Ja minä sanon sinulle: sinä olet Pietari, ja tälle kalliolle minä rakennan seurakuntani, ja tuonelan portit eivät sitä voita.

        Onko syytä kysyä? Antaako aikamme kirkkolaitokset mätiä pelastuslupauksia? Antavatko niiden johtajat ymmärtää, ettei ole pelastusta heidän kirkkonsa ulkopuolella? Tuleeko Jeesus lopulta hautaamaan moiset mädättäjät maan uumeniin?

        Näitä mietin. Raamattu on monitahoinen ja laaja-alainen. Se antaa paljon ajateltavaa.

        Suomea koskeva mielestäni ajankohtainen juttu.

        > ILMESTYS SOINISSA V. 1989
        Tammikuussa 1989, helluntaisurakunnan talvipäivien aikaan, Herra ilmoitti eräälle Soinin helluntaiseurakunnan vanhimmistoveljelle, että pian Jumala antaa jollekin toiselle seurakunnan vanhimmistoveljistä ilmoituksen, joka koskee koko Suomen kansaa, ja tämä sanoma tulee antaa julkisuuteen. Noin kuukauden kulutta eräs vanhimmistoveljistä näki valveilla ollessaan seuraavanlaisen ilmestyksen:

        Hänen silmiensä eteen tuotiin Suomen kartta. Se oli ikään kuin pöydällä, jossa oli mullikka teurastusta varten. Kaksi teurastajaa aloitti työnsä ja paloitteli mullikan. Lihat asetettiin kahteen eri kasaan. Toiseen laitettiin syötäväksi kelpaavat, hyvät lihat ja toiseen huonot, jätteet ja sisälmykset. Sen jälkeen Suomeen tuli kaksi henkilöä ulkomailta, ja poistuessaan Suomesta peräjälkeen nämä vieraat veivät mukanaan syötäväksi kelpaavat lihat ja jättivät jäljelle vain arvottomat jätteet.

        Mitä tämä ilmestys tarkoittaa?

        Keväällä 1989 tulivat Suomeen vierailulle peräjälkeen PLO:n johtaja Jasser Arafat ja Rooman paavi. Molemmat vierailut saivat osakseen hyvin suurta huomiota tiedotusvälineissä. Vieraiden isäntinä toimi valtiovallan ja kirkon korkeinta johtoa.

        NL:n politiikka oli juuri muuttunut myötämielisemmäksi juutalaisten maastamuutolle, ja muuttovirta Israeliin oli myös hyvin voimakkaassa kasvussa. Tämä seikka oli saanut arabimaat hyvin vihaisiksi niitä maita kohtaan, jotka olivat myötämielisiä tätä muuttoa ajatellen, ja varsinkin niitä maita kohtaan, jotka edesauttoivat tätä muuttoa. Suomen virallinen taho antoi ymmärtää, että myös meidän maamme on avaamassa ovet NL:sta tuleville juutalaisille. Reitti Lappeenranta - Tel Aviv oli juutalaisten suunnittelema ja valmistelema hanke. Tarkkaavainen tiedotusvälineiden seuraaja huomasi kuitenkin, että jotain epäilyttävää oli neuvotteluissa, koska ne eivät näyttäneet johtavan mihinkään, vaikka paine Leningradin juutalaisten kohdalla muuttoon Suomen kautta oli hyvin suuri. Jälkikäteen on selvinnyt, kuinka kulissien takana oli otettu niin vakavasti Jasser Arafatin uhkaukset terrorivaaran leviämisestä myös Suomeen, että kansainvälisistä sopimuksista huolimatta Suomi sulki ovensa juutalaisilta. Suomalaiset jäivät siihen uskoon, että Suomi on avoin kauttakulkumaa juutalaisille, koska oli pieni kiintiö joka salli muutaman kymmenen juutalaisen kuukaudessa kulkea Suomen kautta. Tarve olisi ollut SATAKERTAINEN!

        Kiintiö on ollut voimassa koko ajan, paitsi että kevään 1993 aikana sitä hiukan nostettiin (50 juutalaista viikossa saa tulla Suomen kautta). Tämä ovien sulkeminen on paljon vakavampi asia kuin Suomen poliitikot ymmärtävät. Se on sohaisu JUMALAN SILMÄTERÄÄN (Sak.2:8). Kaiken lisäksi Jumala oli varoittanut tästä Suomen päättäjiä keväällä 1983. Silloin eräs uskovainen kansanedustaja oli järjestänyt Suomessa vierailevalle amerikanjuutalaiselle profeetalle, Steven Lightlelle, tilaisuuden puhua eduskunnan kahviossa. Hän oli saanut muutamia vuosia aikaisemmin Jumalalta ihmeellisen sanoman koskien NL:sta tulevaa juutalaisvirtaa. Jumala oli kehottanut ihmisiä auttamaan omaisuuskansansa paluuta eikä estämään sitä. Tämä oli Steven Lightlen sanoma kokoustilaisuuksissa Suomen kansalle ja kansanedustajille eduskunnan kahviossa: TAISTELETKO JUMALAA VASTAAN, KOVAKORVAINEN SUOMEN JOHTO?!

        Olen tavannut vuosien varrella (vuoden -89 jälkeen) henkilöitä, joille Jumala on puhunut samaa minkä olen itse voimakkaasti kokenut, että SUOMEN ROMAHDUKSEN SUURIN SYY ON JUURI TÄSSÄ! <
        http://koti.japo.fi/~rlaukko/Juhani_ja_Raija_Laukkosen_kotisivu/Juhanin_julkaisuja_files/Aika.htm

        Suomi auttaa paluumuutossa. Suomessa levänneet paluumuuttajat ovat virkeitä ja iloisia:)
        http://int.icej.org/news/special-reports/aliyah-through-finland


    • Hyvä tieto

      Lapsi.
      Kiitos taas mielenkiintoisesta artikkelista, joka on vielä historiallisesti totta.

    • KTS (Ei kirj.)

      Me toki tietenkin toki pysymme Suomen virallisen ulkopoliittisen linjan takana Lähi-idässä. Näin teemme ja jätämme laitalahkoilijat lahkoilemaan lahkoihinsa ja lohkoihinsa.

      HYVÄ!

      Pysym-me!

      • lapsi-

      • Me, me

        Joo. Me kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastava ystäva, pikku-ukot, pienet vihreät miehet jne.. Mitä ihmettelemistä siinä me- sanassa on?
        Tässä ystäväni me- kirjoitus.
        Tässä me- olemme. Aina vain ME

        Xiina
        Kysymys: Voiko kaksisuuntainen itse tajuta sairastavansa ko tautia ?
        Vastaukseni: Ei välttämättä
        Olen itse myös perheenäiti . Eräänä päivänä ruokaostosten sijaan työpäiväni jälkeen ostinkin asuntovaunun, ilman, että olin puhunut asiasta etukäteen mitään miehelleni. Onneksi mieheni ei hermostunut, koska itsekin tuhlailee rahaa mm musiikkilaitteisiin.
        Vuosia myöhemmin sain potkut töistä, kun en millään oppinut uusia työtehtäviä, jotka minulle määrättiin. Työni menetyksen ja masennuksen vuoksi minut ohjattiin psykiatriseen hoitoon. Psykiatrilleni kerron, että lievittääkseni masennusta olen mm ostanut asuntovaunun tms muita suurempia hankintoja, mitä mies ei hyväksy. Kertomani perusteella sain bipo-diagnoosin ja olin silloin jo yli 50-vuotias.
        Tietämättäni olin koko-ikäni sairastanut maanis-depressiota. Yksi turha ostamani asuntovaunu, tai muutkaan suuret hankintani eivät kaataneet


      • KTS (Ei kirj.)
        Me, me kirjoitti:

        Joo. Me kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastava ystäva, pikku-ukot, pienet vihreät miehet jne.. Mitä ihmettelemistä siinä me- sanassa on?
        Tässä ystäväni me- kirjoitus.
        Tässä me- olemme. Aina vain ME

        Xiina
        Kysymys: Voiko kaksisuuntainen itse tajuta sairastavansa ko tautia ?
        Vastaukseni: Ei välttämättä
        Olen itse myös perheenäiti . Eräänä päivänä ruokaostosten sijaan työpäiväni jälkeen ostinkin asuntovaunun, ilman, että olin puhunut asiasta etukäteen mitään miehelleni. Onneksi mieheni ei hermostunut, koska itsekin tuhlailee rahaa mm musiikkilaitteisiin.
        Vuosia myöhemmin sain potkut töistä, kun en millään oppinut uusia työtehtäviä, jotka minulle määrättiin. Työni menetyksen ja masennuksen vuoksi minut ohjattiin psykiatriseen hoitoon. Psykiatrilleni kerron, että lievittääkseni masennusta olen mm ostanut asuntovaunun tms muita suurempia hankintoja, mitä mies ei hyväksy. Kertomani perusteella sain bipo-diagnoosin ja olin silloin jo yli 50-vuotias.
        Tietämättäni olin koko-ikäni sairastanut maanis-depressiota. Yksi turha ostamani asuntovaunu, tai muutkaan suuret hankintani eivät kaataneet

        Tuossa kirjoitin nikillä me,me...
        Tunnistittekin varmaan minut kirjoittajaksi.


    • jokunen4

      Kyllä tuo uni varoittaa kuolleesta sek ruumiista jonka pitäisi olla lamppuna ja joka on siältä kuollut.

    • Seurailija1

      Kiits hyvin paljon kirjoituksistanne, niissä on viisautta, Jumalan viisautta. Täytyy oikein lukea ne useampaan kertaan.

      Minulla itselläni on ollut vaikeaa, en tiedä mistä johtuu että eri kristilliset seurakunnat ovat aiheuttaneet sen ja ne ovat tulleet päälleni välillä ihan raivolla.
      Olen uskossa mutta en kuulu mihinkään seurakuntaan vaan olen kulkenut kaikissa, enkä väheksy niistä yhtäkään enempää kuin toistakaan, kaikki ovat yhtä tärkeitä.
      En osoita edes saarnaajia, en usko sitäkään että heistä juuri eksyttäjiä löydy.
      Jos löytyy niin hän ei kauaa julista, toisaalta eksytys lisääntyy koko ajan maallistumisen merkeissä.

      Johannes sanoi Jeesukselle;" Opettaja, me näimme erään miehen
      ajavan ulos riivaajia, sinun nimessäsi. Me yritimme estää häntä, koska
      hän ei seuraa meitä."
      Mutta Jeesus sanoi:"Älkää estäkö häntä. Ei kukaan, joka tekee voima-teon
      minun nimessäni, voi heti sen jälkeen puhua minusta pahaa. Joka ei ole meitä vastaan
      on meidän puolellamme. Joka antaa teille maljallisen vettä juotavaksi siinä
      nimessä, että te olette Kristuksen omia - totisesti minä sanon teille: hän ei jää
      palkkaansa vaille." Markus 9:38-41 Raamattu kansalle käännös.

      Mutta seurakuntien sisällä on eripuraa, pidetään omaa parhaana vaikka Jeesus on sama jokaiselle. Sanotaan jopa ettei mitään uutta tarvi tulla, meillä on jo tarpeeksi seurakuntia (hengettömiä, tyhjiä saleja)ollaan kuin mustasukkaisia.. on tullut monia yhteenottojakin, tietenkin vain sanallisia. Rakkaus puuttuu, korotetaan itseä, omaa, tuntuu kuin ihmeitäkin yritettäisiin väkisin ja jotkut ovat liian hiljaa omissa nurkissaan... Pelätään eksytystäkin liikaa, pälyillään ympärille, se vie voimaa ja uskoa pois. Eksytys tulee silloin kun eksytään raamatusta, maallistutaan ja sitähän tekevät kaikki seurakunnat sisällään vaikka he etsivät eksytystä ympäriltään, kuitenkaan heistä kaikki eivät tunnusta edes Jeesuksen neitseestä syntymää.
      Sellaiset ovat erittäin vaarallisia jotka eivät usko mitä kirjoitettu on, pohja on pois.

      Nyt kun ajattelee ja on lukenut kirjoituksianne niin ei ole ihmekkään että tuo uni tuotiin. En ole raamattu spesialisti, hyvin vähän tiedän, kaikki on kantapään kautta opittua mutta totuushan onkin yksinkertainen. Jotenkin on jarrut päällä olen ihan melkein jumissa, sitten sorrun yrittämään omissa voimissa ratkomaan vaikeita tilanteita elämässäni ja sehän ei onnistu!.. Pitää vain muistaa se tilanne 2.9-2009 kun tunnustin Jeesuksen Herrakseni, että malta!..

      Silloin yksi siunaajista sai tiedonsirun tai näyn, hän sanoi siinä tilanteessa alttarilla että hän näkee että "sinä et saa yhtään hätäillä missään asiassa, kaikki tulee Jumalan aikataulussa, et saa ottaa pulttia mistään asiasta" hän toisti sen moneen kertaan ja asia tuli selväksi mutta hätähousu on hätähousu.. Kuitenkin muistan nuo sanat aina oikeaan paikkkaan, tosin aina vähän myöhässä heh.. Kiitos Jumala.. Eikä tuo Markus ole sattumaa, se on tuotu viimeisen viikon aikana useasti eteeni, se ei ole sattumaa.

    • -lapsi-

      Kiitos Seurailija. Annoit tärkeän muistutuksen. Ei väellä eikä voimalla.

      Saarn. 4:6
      Parempi on pivollinen lepoa kuin kahmalollinen vaivannäköä ja tuulen tavoittelua.
      http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Saarn.4.html

      Jes:
      28:11 Niin, sopertavin huulin ja vieraalla kielellä hän on puhuva tälle kansalle,
      28:12 hän, joka on sanonut heille: "Tässä on lepo; antakaa väsyneen levätä, tässä on levähdyspaikka." Mutta he eivät tahtoneet kuulla.
      28:13 Niinpä on Herran sana oleva heille: "Käsky käskyn päälle, käsky käskyn päälle, läksy läksyn päälle, läksy läksyn päälle, milloin siellä, milloin täällä", niin että he kulkiessaan kaatuvat selälleen ja ruhjoutuvat, että heidät kiedotaan ja vangitaan.

      Psa:
      116:7 Palaja, sieluni, takaisin lepoosi, sillä Herra on tehnyt sinulle hyvin.
      116:8 Sillä sinä olet pelastanut minun sieluni kuolemasta, minun silmäni kyynelistä, jalkani kompastumasta.
      116:9 Minä saan vaeltaa Herran kasvojen edessä elävien maassa.
      116:10 Minä uskon, sentähden minä puhun, minä, joka olin kovin vaivattu.
      http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Ps.116.html

      Matt:
      11:28 Tulkaa minun tyköni, kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon.
      11:29 Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen hiljainen ja nöyrä sydämeltä; niin te löydätte levon sielullenne.
      11:30 Sillä minun ikeeni on sovelias, ja minun kuormani on keveä."

      Herrassa on lepomme.
      http://www.youtube.com/watch?v=CJX43l9-Qx0

      • Seurailija1

        Mahtava kipale.. Kiitos lapsukaiseni ja Kunnia Jumalalle.


      • -lapsi-
        Seurailija1 kirjoitti:

        Mahtava kipale.. Kiitos lapsukaiseni ja Kunnia Jumalalle.

        thatsright:)


    • ghetheth

      se vain kertoo että jossain mikä näyttää päällepäin valaisevalta ja hyvältä, siistiltä, onkin sisällä jotain MÄTÄÄ, rumaa, kuollut haiseva ruumis. olet itsekin ehkä tietoinen siitä asiasta, joku auktoriteettiasemassa oleva /tai kuka lie sen kehotti sinua tekemään on sinua käskenyt piilottaa sen ruman asian ja olet totellut.
      Mikä tämä ruma asia on jonka tiedät?

    • Seurailija1

      Mätää ja rumaa on niin paljon koska Sanaa on muuteltu niin paljon, kun sitä ei saisi muuttaa yhtään. Ei Sanaa saa muutella maailman mukaan vaan maailmaa on muutettava Sanan mukaiseen. Yksikin kohta riittää, se kääntää muutkin kohdat ylösalaisin, Jumalan laki on niin tarkoin hienosäädetty.

      Sillä se, joka muuten kaikessa noudattaa lakia mutta
      rikkoo sitä yhdessä kohdassa, on syypää kaikilta kohdin.
      Jaakk. 2:10

      Lakikirja on kunnossa mutta sen ohjeita on muuteltu ihmisen
      mieltymysten mukaiseksi. Jumalan on vaikea toimia nyt.
      Hän joutuu ojentamaan ihmisiä, mätäisyyden on kuoltava pois
      että Valo voi jälleen loistaa.

      En nähnyt kuka kehoittaja oli mutta tuskin se paholainen oli
      koska mädäntynyt ruumis kuoli Valoksi. (ghetheth, en muuta tiedä)
      Aamen.

    • Elian aika

      Tuli mieleen Matt.13:24-30
      Seurakunta tulee olemaan kirkkaana valona, mutta koostuu loppuun asti sekä nisusta että lusteesta/ vehnästä ja rikkaviljasta. Ei oudoksuta sitä, pysytään Sanan mukaisina, katsotaan yksin Kristukseen! Herran valo loistakoon kirkkaana meistä!

    • Seurailija1

      Olet itse unesi jäljillä, uni koskee sinua henkilökohtaisesti:
      'Minulla itselläni on ollut vaikeaa, en tiedä mistä johtuu että eri kristilliset seurakunnat ovat aiheuttaneet sen ja ne ovat tulleet päälleni välillä ihan raivolla.
      Olen uskossa mutta en kuulu mihinkään seurakuntaan vaan olen kulkenut kaikissa, enkä väheksy niistä yhtäkään enempää kuin toistakaan, kaikki ovat yhtä tärkeitä.'

      Sinua on siis haavoitettu seurakuntien taholta tai sitten yksittäisten seurakuntalaisten taholta - olet haavoitettu. Ruumis, jonka unessa näit, olet sinä itse, tuo joka näytti jo ihan mädäntyneeltä - kuollut jo aikaa sitten. Et ole löytänyt omaa seurakuntayhteyttä, jonka olisit kokenut rakastavaksi ja lämpimäksi.

      Unesi kuva betonista on sinun oma toiveesi, että voisit olla vahva, kuin betoni ja voisit olla hyödyksi kanssakulkijoille.

      Mikä on tuon unesi viesti? Se kertoo siitä, että ei kannata kuollutta yrittää peittää kovalla betoni kuorella. Vaikka se unessasi näyttikin samalta, kuin aidot valaisimet, se ei kuitenkaan ole sitä - kätkemistä on hirveän raskas kantaa!

      Etsiydy sielunhoitajan luo, ymmärtäväisen siulunhoitajan luo ja anna Jeesuksen parantaa haavasi noiden keskustelujen kautta, kun saat purkaa ulos = puhua kaikki nuo kipeät ja haavoittaneet asiat. Siitä lähtee parantuminen ja 'uusi elämä', jota ei tarvitse yrittää kätkeä kovan kuoren alle. Siunausta sinulle ja elämäsi matkalle.

    • erttkkl

      Uni kuvaa ilmeisesti kristittyjä, jotka katselevat NETTIPORNOA!
      Kylläpä siinä on paljon anteeksipyydetävää Jumalalta Jeesuksen nimessä!
      Naama mustuu tuollaisia netistä katsellessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      5005
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1265
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      741
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe