Nimimerkin "Jerusalemin tytär" sanoma 1.8.2014

Pihon sivusto

Sinä tyttäreni, olen laskenut ajan ja aika on tullut loppuun kansani kohdalla. Olen ollut kärsivällinen, olen ollut pitkämielinen. Minun armoni on ollut suuri, mutta nyt sydämeni vuotaa verta teidän riitojenne tähden.
Ruumiini on pilkottu: pääni ja ruumiini tässä maassa on rikkinäinen, rikottu. Tällaisella päällä ja ruumiilla ei voi johtaa tätä maata.
Minä eheytän ruumiini, korjaan pääni, parannan. Mutta en tee sitä hyvällä. Rakastavana isänä kuritan lastani, että hän parantuisi. Hyvällä kutsuin ja kärsivällisyydellä olen odottanut.
Hyvä loppui kansani kohdalta: kuritan sitä vitsalla, enkö sinua tästä ole varoittanut.
Toteutan sanani rakastavan isän kiivaudella. Olen kiivas, kiivailen omieni puolesta, käytän maallista käskyvaltaa. Rusikoin, karsin väärät oksat pois.
Olet Israelin viinipuu: villit oksat karsin pois, ne jotka eivät kanna hedelmää. Revin ne, jotka ovat kasvaneet väärään suuntaan. Annoit viinipuuni kärhämien vetää oksani väärään suuntaan, väärien puiden joukkoon.

Teidän tulee olla Israelin maalla: käytän kirvestä, käytän miekkaa, ajan sinut sinne, minne kuulut.
Suomi-neito, et ottanut vaaria minusta! Esi-isiesi rukousten tähden olen säästänyt sinua.
En ole nähnyt sinua polvillasi. Sallin vihollisen tulla, että vielä katuisit. Parannan kuolinhaavasi, kun nöyrryt.
Sinussa on vielä niitä, joilla on sydämessä halu luokseni.
Olet huorannut niityilläsi, aitoissasi, sydämeni on kauhistunut. Nyt loppuu armon aika. Lasken aikasi, lasken päiväsi, olet mennyt sietokykyni rajan yli. Vihaan syntiä, riettautta, kaksinaamaisuutta. Nyt se on loppu, on uusi aika.
Nyt voit vielä valita. Se joka ei valitse minun tietäni, tuhoutuu. On vain kaksi tietä, ei ole kompromissia. Valitset minun tieni tai hylkäät ja tuhoudut. Näin sanoo Herra, Israelin Pyhä.
BeShem Jeshua. Amen!

23

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • filade

      Synninmitan rangaistuksen täyttäjäksikö "Herran palvelija" Putin?
      Entisen talouspoliittisen neuvonantajan Andrej Illarionovin mukaan Putin ei pysäytä aikeita kotimaansa laajentamiseksi Ukrainan rajoille, vaan haluaa takaisin muun muassa Baltian valtiot ja Suomen. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014080218537149_ul.shtml

    • Näinkö on

      Herran tahto,

      Hesekiel:

      38:4 Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut ja kaiken sinun sotaväkesi: hevoset ja ratsumiehet, kaikki pulskasti puettuja, suuren joukon suurine ja pienine kilpineen, miekankantajia kaikki

    • Venäjäkin

      Jumalalla on konstit myös uppiniskaiselle kansalle kuten Raamattu kertoo. Löytyy vielä oikea lääke meillekin.

    • Näemme vielä

      Amen. Näin on.

    • Mietiskellen ihan

      kannattaa lukaista viesti.

    • Näinkö menee?

      'En ole nähnyt sinua polvillasi. Sallin vihollisen tulla, että vielä katuisit. Parannan kuolinhaavasi, kun nöyrryt.'

    • Sanon minä

      Tämä aloitus kannattaa ottaa tosissaan.

    • riu80

      Jos joku lukee edes. Surutonta elämää.

    • sinettisormus1

      ... laitoin tänne ennen lomaa näyn Herralta, joka oli " Hääkutsu", mutta kuinka moni otti tosissaan ja otti Jeesuksen vastaan? Pian on myöhäistä ...

    • Ehdottoman hieno profetia, ja luultavasti aitokin, kun on niin sekava.

    • Ihmisinä mahdotonta

      mielestäni on erottaa profetiaa onko Jumalasta vai ihmisestä vai muusta lähteestä. Toki Jumalan antaman henkien erottamisen armolahjan toimiessa tai muuten Isältä Jumalalta Jeesuksessa saaden sen tiedon profetista ja mistä lähteestä, tietenkin voi ihminen olla oikeassa tässä, mutta mielestäni aina ihmisellä on subjektiivinen näkemys ja vain Isä Jumala ja Poika ja Pyhä Henki ja Jumalan enkeleistä ja ihmisistä ne, joille tämä on tiedoksi annettu, voivat erottaa totuudellisesti mistä lähteestä on profetiat. On myös mahdollista on ihmisiä jotka luulevat tietävänsä vaikka eivät tiedäkkään ja sitten on ihmisiä jotka tietävät etteivät tiedä ja silti sanovat tietävänsä ja sitten on ihmisiä, kuten minä, että voimme todeta ettemme tiedä lähteestä ja voimme kyllä tietää jos sen Isä antaa tiedoksi ja on Isästä se tieto myös silloin.

      Varmuudella Raamatussa ilmoitetun Jeesuksen opetuksen mukaan kannattaa jokaisen ihmisen elää ja jopa täydellisesti kuten Jeesus opetti Isän elävän, toki ihmiselle todennäköisesti aina mahdotonta tällainen ja vajavaisuus on osa ihmistä varmuudella aina, mutta tavoite on hyvä korkealla pitää, kun Jeesus on opettanut niin meitä ja samalla ymmärtää että arka tunto Jumalan edessä on hyvä olla ja myös ihmisiä rakastaa ja kunnioittaa mutta ei peljätä vaan kunnioittaa ja kiittää Isää ja rakastaa samoin tekemällä opetuksensa mukaan.

      Kilvoitellaan Jumalassa ja Jeesuksen nimessä janotaan hyvää ja ollaan valona ja suolana tässä maailmassa ja vastustetaan Per-kelettä niin että pakenee valheineen ja petoksineen, toki ei hyljätä Jumalan hyvää parannussanomaa, kuten Laodikealle annettiin ja helposti voi ihminen sen hyljätä ja ajatella ettei ole Isästä vaan syyttäjästä, näin ymmärrän, ja tämä ongelma on ollut israelin kansalaisilla ja kuninkailla profeettojen edessä ja samoin apostolit surmattiin, sillä ei sanomansa kuulijoita ja surmaajiaan miellyttänyt, samoin Jeesukselle kävi ja ristinsä kantoi ja tähän meidät myös on kutsuttu.

      Autuaat elävät totuudessa ja monet elävät penseydessä Jeesuksen Herrauden suhteen, näin se valitettavasti menee tässä maailmassa.

    • Raamatusta tutkien

      voin täysin myöntää etten ihmisenä voi ymmärtää Isän Jumalan toimintaa Pojan Jeesuksen ja Pyhän Hengen ja vastustajan Perkeleen ja valheen henkien ja ihmisten kautta.

      Uskon kyllä luomiseen kuten Mooseksen kautta olemme saaneet.
      Uskon kyllä kaikkeen mitä Raamatussa on kerrottu ja kuten sen voin ymmärtää.

      En voi ymmärtää miten Jumala toimii maailmassa vaikka toki olen joutunut sitä jäsentämään kun katson ihmisiä ja asioita tässä maailmassa ja tunnen myös Jumalan profetioita mitä on tulossa edessä, ja toki voimme lukea Jeesuksesta ja ristnsä kantamisesta ja samoin apostolinsa.

      Nyt näemme erilaisia Jeesuksen uskovia eri seurakunnissa ja erinäisiä tulkintoja Raamatusta ja sitten kuulemme ja näemme erilaisia esityksiä siitä mitkä ovat Jumalan tekoja ihmisten keskuudessa, ja omassa elämässänikään en osaa sanoa, mikä on Jumalasta ja mikä muista lähteistä, ja ihmisinä on meillä se minkä havaitsemme ja toisten ihmisten kanssa ja yhteiskunnassa ja koko maailmassa sitten toimimme kuten näemme hyväksi tai muunlaisena, ihan moninaisia näkemyksiä.

      Vaikka uskoo että Jeesus on ja vaikuttaa, niin missä vaikuttaa ja mitä, on sitten kyllä aika vaikea erottaa ihan konkreettisesti enää juuri mistään, sillä ihmiset täällä tekee ja esittää ja elämä eteenpäin menee ja toki pahaa myös on moninaisesti.

      Toivotaan että eläviä Jumalan sanoja voi runsaasti esillä olla ja profetoimisen armolahja toimii palavassa rakkaussuhteessa Jeesusta ja lähimmäisiä kohtaan. Autuas se ihminen, joka totuudellisesti "tietää" mikä Jeesuksesta ja mikä muusta lähteestä, tai sitten "uskoo" jos ei "tiedä". Minä olen pyrkinyt ymmärtämään anoen Jeesuksen nimessä hyvää ymmärrystä, mutta monta asiaa on täysin avoimena ja sanoisin että erittäin outoa on Jumalan toiminta täällä maan päällä vaikka uskonkin siihen että voi toimia ja toimiikin varmastikin ja nähdäänkö sitten Per-keleen toiminta Jumalasta olevana vai ei, niin on ihan hyvä ymmärtää, ja samoin ihmisten toiminta myös. Jeesus on Isän oikealla taivaassa ja voi toimia palvelijoittansa kautta varmuudella vaikka mahdollisesti vajavaista on aina ihmisten kautta, ja myös toiset toimivat paljon enemmän kuin Jeesus konsanaan tässä maailmassa, vaikka toki kaikki on Jumalassa ja ilman Herraa ei mitään olisikaan olemassa.

      Mitä on siis ihmisen usko ja tieto? Ainakaan ihmisen omaan näkemykseen en tohtisi luottaa paljonkaan enkä edes omaani, sen olen oppinut.

    • Tietysti hyvällä

      omalla tunnolla ihmisinä saamme toimia, olimme sitten Saulus Tarsolaisen tai Jeesuksen Paavalin ominaisuudessa liikkellä ja toimimassa. Paavali kirjoittikin että teki elämässään se, mitä teki, hyvällä omalla tunnolla vaikka toki myös surullinen oli siitä mitä aiemmin oli tehnyt. Paavali jos kuka voi ymmärtää miten ihminen voi elää saman asian suhteen täysin päinvastaisesti ja toki Jeesus Nasaretilainen oli se kohteensa, kuten voimme Raamatusta lukea tästä mielenkiintoisesta Jumalan ihmisestä ja paljon on tallennettu tekstejään käännettynä suomeksi Raamatussa.

      Paavali opetti myös "jos joku luulee jotakin tietävänsä, ei vielä tiedä niinkuin tietää tulee", ja toki tämäkin voidaan tulkita moninaisesti vaikka myös Totuuden Hengessä voidaan ymmärtää, näin uskon vaikken uskallakaan sitä tietää.

    • Jumala tahtoo

      kaikkien ihmisten pelastuvan ja koettelee ihmisiä lähettämällä väkevän eksytyksen muttei hylkää yhtäkään, joka Jeesuksen tykö tulee ja tahtoo sielunsa pelastuvan ja Laodikeasta näemme ihmisen ongelman kun kyseessä on rakkaus Jeesukseen ja penseys tässä asiassa. Näitä asioita saamme sovittaa myös itseemme ja tutkia kuten Paavali opettaa, että Jeesus on meidän rakasta Herramme ja kestämme koetukset tässä tärkeimmässä asiassa, vaikka maailmassa on paljon pimeyttä ja silti Jeesus on Valkeus jokaiselle sitä tahtovalle ihmiselle.

    • Profetiaa arvioiden

      totuudellisesti, tulisi kuulla Isän Jumalan antama todistus siitä Pyhässä Hengessä, ja Isän enkelijoukko on ainakin kahteen osaan revennyt, mutta todennäköisesti paljon enemmän erilaisia lahkoja on siinä ja enkelien suhteet vaihtelevat kuten myös ihmisten suhteessa Jumalaan ja lähimmäisiin.

      Autuas se ihminen, joka todella tuntee Jumalan valtakunnan asiat, vaikka joka tietoa lisää myös tuskaa siitä kenties saa kärsittäväkseen, jos on tunteita vaikka ilo Herrassa Jeesuksessa voi poistaa murheet kuten opetti ja myös tuska toisista voi olla vastoin Herran tahtoa omilleen ja kaikillekin, en osaa sanoa. Varmuudella Jumalan mielen mukainen murhe tuottaa parannusta kun omakohtaisesti sen kokee ja omasta syystä.

    • Profetiaa arvioiden

      hyvinkin sopii tähän aikaan ja Suomen kansaa koskien. Mikä on totuutta erinäisissä asioissa koskien Suomen kansaa ja ihmisiä ja mitkä valheita, Isä sen taivaassa tietää.

    • Jumalalla on

      kaksi tytärtä ainakin, ja yksi Poika, vaikka poikia on paljonkin myös enkeleinä, ja jakaantuneet hyviksi ja pahoiksi, ja samoin ihmiset voidaan ymmärtää Jumalan kuviksi luotuina.

      Loppujen lopuksi kaikki on mahdollisesti meidän ihmisten kannalta kiinni siitä yksistään, mitä Jumala päättää ja kuinka toimii kohdallamme yksilötasolla ja kansakunnan osalla.

      Ihmisen kannattaa rakastaa Jeesusta ja peljätä myös, sillä näin tulee luodun ihmisen ymmärtää asemansa Jumalassa, oli lähtökohtansa millainen hyvänsä ja nykyinen tilanteensa myös. Jeesuksen rakastaminen on opetuksensa mukaan tekemistä, miten sen nyt ihminen itse sitten ymmärtääkään tässä maailmassa seurakunnan ja perhe-elämän ja työ elämän ja kaikkien ihmisten suhteen, ja moninaisia käsityksiä voimme löytää näistä asioista myös Raamatusta, ja tässähän se on hyvä kilvoitus meille jokaiselle ja varmuudella ei voi koskaan loppua tämä yhdeltäkään ihmiseltä ja työtä on aina paljon enemmän kuin voi olla koskaan työtätekeviä tässä maailmassa, se on varmaa. Mitä mielenkiintoisin on koko Jumalan luomakunta kaikkineen ja ihmiset sen kruunuina, hyvinä tai pahoina tai mahdollisesti muinakin.

      • Nämä kaksi tytärtä

        ovat siis Jumalan profetiassa ilmoitettu ja toinen on Juuda ja toinen on Israel, ja näistä yhdessä koostuu Jaakobin eli Israelin kahdentoista sukukunnan jälkeläiset.


    • Luomakunnan tosiasia

      Jumalan Luojana omistaa kaiken ja tekee omistamallaan mitä tahtoo.

    • Jumalan valtakunnan

      tosiasiaa on se että Jeesus on Herra ja vain Jeesuksessa on pääsy ihmisillä Jumalan valtakuntaan. Autuaat ihmiset rakastavat Jeesusta ja silti monet eivät Jeesusta arvosta, kuten ihmisen on hyvä arvostaa sillä Jumalan valtakuntaan meitä Isä kutsuu.

    • gh+

      Siinäpä ufo-uskoville profetiaa

    • Aimen

      Hallelyyjåå!

    • e jy

      Luehan profetia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      376
      1436
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1253
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      113
      1180
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1062
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      40
      930
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      876
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      790
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      786
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      85
      767
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      166
      662
    Aihe