Lahkolaiset Suomessa

Suuri Syntipukki

Suomessa on viime aikoina lisääntynyt erään uskonlahkon toiminta.

Lahko käyttää eri uskonnoista peräisin olevia ja väittää käyttävänsä "tieteellisiä" menetelmiä ja suggestiivisia menetelmiä jotta voidaan alistaa lahkon ulkopuoliset lahkon mielivallan alle.

Lahkon käyttämiä "tieteellisiä" menetelmiä ovat mm.
Tervehenkisyyslahkolainen Diagnostiikka (TD), Uskonnäiriöiden Luokittelu (UL), Standardoidut Uskontomittarit (SU) ja Saatanallinen Critiikki Ihmisen Depressiomiseen (SCID-II).

Lahkolaisten mielestä kyse ei ole lahkosta eikä uskonnosta vaan yleisestä elämänlaatua parantavasta ateistisesta toiminnasta, jota levitetään paremman maailman luomisen periaatteella.

Jos joku yrittää kumota jonkun lahkolaisen toiminnan tai lahkon käyttämän menetelmän, niin sitten koko lahko käy suurella joukolla sen onnettoman kimppuun, joka uskaltaa kyseenalaistaa lahkon edustajan toiminnan.

Omien uskonkappaleidensa sekoittamaa lahkoa vastaan ei yhdellä ihmisellä tai isommallakaan joukolla ei ole juuri yhtään mitään mahdollisuuksia, vaikka olisi kyse isommastakin joukosta.

Lahko käyttää itsestää termiä Mielen Terveyttäjät.

Erään arvion mukaan lahkoja luokiteltaessa muun muassa Jehovan Todistajat on luokiteltu maltilliseksi ja oppiaan tuputtamattomaksi vapaa-ajattelijaryhmäksi Mielen terveyttäjät -lahkoon verrattuna.

Lehkolaisten leimattua jonkun ihmisen lahkon oppien vastaiseksi niin siitä ei pääse millään irti elinaikanaan.

Mielenterveyttäjä -lahko on pitänyt tarkasti huolta siitä, ettei heidän Pyhää Uskontoaan vastaan nousta tai muuten seuraa Suuren Mielenterveyttäjän rangaistus, kaikille niille jotka kyseenalaistavat suoraan tai vaikkapa välillisesti lahkon toimintaa.

Mielen Terveyttäjä -lahko pitää kirjaa kaikista ihmisistä ja jos joku uskaltaa kyseenalaistaa jonkun Mielen Terveyttäjä -lahkolaisen mielipiteen, niin se kirjataan armotta Suureen Syntikirjaan, johon kirjataan kaikki syntymästä kuolemaan asti.

Suuren Mielenterveyttäjän suuttuessa epäuskovainen suljetaan tarpeen vaatiessa Pyhään Parannustemppeliin, jossa Mielenterveyttäjä-lahkolaiset järjestävät hoitokokouksia ja muita rituaalisia menoja.

Pyhissä Parannustemppeleissä käytetään epäuskon poistamiseen Pyhiä Kemikaaleja, joita epäuskovaisille tarjotaan joko vapaaehtoisesti tai muilla keinoin, mikäli epäusko luokitellaan suureksi.

Pyhästä Parannustemppelistä epäuskovainen päästetään pois vain ja ainoastaan siinä tapauksessa että allekirjoittaa todistuksen, jossa vakuuttaa uskovansa Suuren Mielenterveyttäjän oppeihin ja että häntä on kohdeltu Pyhäkössä asiallisesti, painostamatta ja kaikin puolin hyvin.

Sen jälkeenkin Mielenterveyttäjä-lahko pitää epäuskovaista tiukassa kontrollissa, jotta tämä ei jälleen luisu pois Mielenterveytys-uskosta.

Mielenterveyttäjä -lahko pitää koko ajan yllä valmiutta siirtää langennut uskovainen Pyhäkköön, jossa hänet "hoidetaan" terveeksi.

Mileneterveyttäjä-lahkolaisuus on levinnyt viime vuosikymmeninä ympäri Suomea ja
jäsenmäärä on kasvanut kymmeniin tuhansiin.

Mielenterveyttäjä -lahkoon ovat alttiita liittymään sellaiset ihmispoloiset, joilla on pakonomainen tarve päästä määräilemään muita ihmisiä. Mielenterveyttäjä -lahko tarjoaa heille loistavat toimintaedellytykset, sillä lahkolla on hyvin paljon valtaa yhteiskunnan eri tahoilla.

Mielenterveyttäjä -lahkon iskettyä silmänsä johonkin ihmiseen, on ihminen vailla toivoa, sillä Mielenterveyttäjä -lahkon Suuresta Syntikirjasta löytyy aina perustelut sille, että yksilöä voidaan potkia päähän ja häneen kohdistaa Parantavia Riittejä niin paljon kuin lahko katsoo tarpeelliseksi.

Mielenterveyttäjä -lahkolaiset käyttävät vastustajiensa eliminoimiseen "Paranoidisuus"-leimaa ja "Salaliiton Näkijä"-leimaa, jolla vastustajat saadaan erittäin tehokkaasti nujerrettua.

Tiedossa ei ole, että kuinka paljon suomalaisia on parhaillaan suljettuna Mieleneterveyttäjä -lahkon suljetuissa Pyhäköissä ja kuinka montaa valvotaan Mielenterveyttäjä -lahkolaisten aktiivisilla toimilla muutoin vuorokauden ympäri

Erään huhun mukaan lahko pitäisi Suomessa tarkkaa kirjanpitoa jokaisen kansalaisen tekemisistä ja kirjanpitoon merkitään kaikki lahkon vastustajat "Paranoiduus" ja "Salaliitto"-leimalla, jotta kaikki lahkon jäsenet osaavat kertoa toislleen että kyseessä on epäuskovaisen.
Siten kaikki lahkolaiset saavat osallistua Epäuskon Poistoprosessiin.

Lahkolaisten Suuri Syntikirja löytyy kuulemma netistä hakusanoilla "Valtakunnallinen Arkisto"

4

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fda

      Kas kun et käytä termiä psychlo vai menikö se lahkossasi pois muodista?

      • Muotitietoinen

        Onko lahkon pois meneminen sinun mielestäsi toivottavaa?


      • Muoti
        Muotitietoinen kirjoitti:

        Onko lahkon pois meneminen sinun mielestäsi toivottavaa?

        Muoti sana unohtui. Kaikki lahkot menevät ennen pitkään pois muodista.


    • ei paljoa järkeä

      Harrastakoon kukin, mitä lystää. Minua ei kaikki hölynpöly kiinnosta. Jotkut juoksevat kilpaa, jotkut luistelevät mustan kiekon perässä ja jotkut potkivat palloa. Siis muuten terveet aikuiset ihmiset. Ei siinäkään sen enempää järkeä ole kuin jonkun hölmön lahkon touhuissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4935
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3124
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe