William Boothin 100 v. sitten annettu profetia

Toteutumassa

Tässä ovat William Boothin profetian sisältämät kuusi kohtaa:
1. Kristinusko ja Jumala siivotaan yhteiskunnan marginaaliin

”Noina aikoina politiikka ei tunne eikä tunnusta Jumalaa. Koko läntisen maailman virallinen valtiopolitiikka on sellaista, että hallinnon eri tasoilla ei enää pelätä Jumalaa. Eurooppaa hallitsee uusi poliittisten johtajien sukupolvi, joka ei pienessäkään määrässä ota päätöksissään huomioon Jumalaa.”

William ja Catherine Boothin perhekuvaJumalan sijasta maailmaa hallitsee mammona. Kaikki asiat mitataan taloudellisilla intresseillä. Jumala, joka käskee pyhittämään lepopäivän, on tuotannon, tehokkuuden ja kaupankäynnin kannalta häiriötekijä. Siksi hänet käskyineen on siirrettävä pois julkisuudesta, yhteiskunnan marginaaliin ja yksityisasiaksi.

Valtioiden päämiehet ja muut päättäjät, jotka aikoinaan toivottivat kansalleen Jumalan siunausta ja kertoivat rukoilevansa maansa puolesta, joutavat historian roskakoriin. Tilalla ovat reaalipoliitikot ja kylmään järkeen luottavat tuoton maksimoijat. Rohkaiseva poikkeus tästä on presidenttimme Sauli Niinistä uudenvuodenpuheeseen sisällyttämine siunauksentoivotuksineen.

2. Taivas ilman helvettiä
”Silloin julistetaan taivasta ilman helvettiä. Tulee päivä, jolloin tapahtuu suuri irrottautuminen siitä, mitä Raamattu nimittää täyden totuuden evankeliumiksi. Silloin Raamatun profetian mukaisesti saarnataan korvasyyhyyn. Kuulijat määräävät, mitä saarnatuoleista julistetaan: ”Puhukaa lempeitä, makeita sanoja. Puhukaa taivaasta, jättäkää meidät vapaiksi, jotta emme joutuisi rasittumaan, kun saarnaatte helvetistä.”
Tämä William Boothin profetian kohta ei selityksiä kaipaa. Riittää kun avaamme Raamattumme ja luemme sieltä:

”Tulee näet aika, jolloin ihmiset eivät siedä kuulla tervettä oppia vaan haalivat itselleen halunsa mukaisia opettajia kuullakseen sitä mitä kulloinkin mieli tekee. He tukkivat korvansa totuudelta ja kääntyvät kuuntelemaan taruja. (2 Tim.4:3-4)
William Booth toimi kiertävänä evankelistana puhuen mieluiten köyhien kaupunginosien kaduilla ja toreilla. Hän järjesti mielellään myös värikkäitä evankeliointitapahtumia.

3. Anteeksiantamusta ilman parannuksen tekemistä
”Tuolloin kristikunta on täynnä anteeksiantamusta ilman parannuksen tekemistä. Kristikunnasta katoaa se Raamatun oppi, että anteeksisaamista ei voi olla ilman parannuksentekoa synnistä.”

Yhä useammin hengelliset puheet ja saarnat tuntuvat viestittävän: ”Tule sellaisena kuin olet – ja jää vapaasti juuri sellaiseksi kuin olet”. Puheella synnistä ja parannuksenteosta ei haluta pahoittaa ihmisten mieliä. Synnistä, parannuksenteosta, pyhästä elämästä ja itsensä Jumalalle pyhittämisestä ei enää saarnata. Sellaisen myötä armo on käynyt niin halvaksi, ettei Jeesuksesta tarvitse paljon edes puhua.

41

1414

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jatkuu.-

      4. Perusteetonta pelastusiloa
      ”Päivinä ennen Jeesuksen tuloa monet ovat täynnä pelastusiloa, vaikka eivät ole uudestisyntyneet ylhäältä.”
      Jeesuksen opetus siitä, että ainoa tie Jumalan luo kulkee hänen kauttaan, on unohtumassa. Moni uskoo, että kukin tulee uskollaan autuaaksi. Tämä ei ole ihme, kun myös monet papit tuntuvat ajattelevan, että kaikilla uskonnoilla on sama jumala, jonka luo on monta tietä. Jokainen voi siis tuunata itselleen oman jumalan, niin hyvän ja rakastavan, ettei synnistä tarvitse pelätä rangaistusta. Ja kuinka rangaistusta voisi edes olla olemassa, kun helvetti, josta Jeesus puhui, on keksitti vain ihmisten pelottelemiseksi.

      5. Uskonto ilman Pyhää Henkeä
      ”Noina aikoina tulee olemaan paljon uskontoa ilman Pyhää Henkeä.”
      Kun Raamattu riisutaan ihmeistä selittämällä ne tieteellisesti mahdottomina pelkiksi vertauskuviksi tai mielikuvituksen tuotteeksi, myös Pyhä Henki ihmeineen, merkkeineen ja armolahjoineen käy mahdottomaksi. Uskosta tulee tieteisuskolla marinoitua uskonnollisuutta, jossa rituaalit ja perinnäissäännöt ovat korvanneet elävän uskon, neitseestä syntyneen ja kuolleista ylösnousseen Jeesuksen sekä yhä vieläkin ihmeitä tekevän Jumalan.

      Raamatussa kuvataan voimatonta kristillisyyttä, joka toimii ilman Pyhää Henkeä. Sellainen on uskonnollisuutta ja tämän maailman tapoihin mukautunutta kulttuurikristillisyyttä, joka ei puhuttele eikä haasta muutokseen ja parannuksentekoon:
      ”heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman.” (2 Tim. 3:5)
      William Boot tervehtii autossa matkatessaan kadun varteen kertynyttä väkijoukkoa

    • Darwin 5

      Raamattu ja muut vastaavat ovat satusetien sepustuksia tyhmien uskovaisten uunottamiseksi.

      • ???

        Sanotko tuon myös tuomiopäivänä Herran edessä?


    • jatkuu-.

      6. Kristinusko ilman Kristusta

      ”Kristikunta elää ikään kuin ilman Kristusta. Kristus ei ole siellä, missä veri ja tuli eivät ole voimassa - kieltäkää noista sanoista toinen, ja teillä on kristillisyyden muodot, mutta teillä ei ole Kristusta."

      Veri ja tuli olivat William Boothille niin tärkeitä, että hän liitti sanat Pelastusarmeijan vaakunaan. Ilman Jeesuksen syntiemme sovitukseksi vuodattamaa verta meillä ei ole pelastusta. Ilman Jeesuksen seuraajille luvattua Pyhää Henkeä Jeesuksen seuraajien seurakunta on voimaton ja tämän maailman tuulten heiteltävissä.

      Viime vuosien aikana on yhä useammin kuultu jopa pappien torjuvan Raamatun sanan syntien sovittamisesta Golgatan ristillä. Tämän he perustelevat Jumalan suunnattomalla rakkaudella kaikkia ihmisiä kohtaan. He sanovat, ettei Jumala, joka on rakkaus, olisi voinut ikinä lähettää Poikaansa kärsimään niin tuskallista ja veristä kuolemaa. Niinpä sovitusopin täytyy olla ihmisten väkivaltaan taipuvaisen mielikuvituksen tuotetta.

      Monissa kirkkokunnissa on toteutumassa Laodekian seurakunnan kolkko esimerkki: Jeesus Kristus, jota Raamatussa, tunnustuskirjoissa, kirkkolaissa ja kirkkojärjestyksessä sanotaan kirkon ja seurakunnan pääksi, ollaan käytännössä työntämässä seurakunnan seinien ulkopuolelle.

      Surullisen esimerkin siitä, mitä jälkikristillinen ja Jeesuksen hylännyt aika on, tarjoaa Helsingin seurakuntien lehti Kirkko ja kaupunki. Se julkaisi 16.4.2014 Juhani Huttusen kirjoituksen, jonka kaltaisia on vuosittain saatu pääsiäisen aikoihin lukea Helsingin Sanomien palstoilta.

      Seurakuntien kustantaman lehden kirjoituksen punaisena lankana on Raamatun pääsiäisajan kertomusten uskottavuuden kyseenalaistaminen. Mukaan oli myös otettu Helsingin yliopiston eksegetiikan dosentin pastori Matti Myllykosken jo vuosien ajan mediassa omana ”pääsiäistervehdyksenään” toistamat väitteet: Kuvaus pääsiäisaterialla tapahtuneesta Jeesuksen ja opetuslasten ehtoollisenvietosta on tekstiin jälkeenpäin tehty keinotekoinen lisäys. Jeesus naulittiin ristiin jo ennen Raamatun kertomaa ajankohtaa ja päätyi rikollisten joukkohautaan.

      Kristinusko ilman Jeesuksessa ihmiseksi syntynyttä Jumalaa, ilman syntien sovitusta Golgatan ristillä ja pääsiäisaamun ylösnousemusta ei tarjoa pelastusta eikä iankaikkista elämää. Yksin ihmiseksi syntynyt Jumalan Poika Jeesus voi pelastaa. Hän on ainoa tie, totuus ja elämä, ainoa tie Jumalan luo.

      Pelastusarmeijan vaakunassa ovat William Boothille tärkeät sanat VERI JA TULIProfetian tarkoitus on varoittaa ja johtaa parannukseen

      Paavali julistaa (Gal.1:8), että vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille toisenlaista evankeliumia, niin hän olkoon kirottu. Tuohon aikaan ei ollut vielä virkapapistoa, piispoja eikä teologian tohtoreita, joten Paavali käytti varoituksessaan valheopettajista korkeinta tuolloin mahdollista auktoriteettia eli enkeleitä.

      Miksi Paavali käytti noin kovia ja jyrkkiä sanoja? Siksi, että evankeliumi ilman ”verta ja tulta” tuo väistämättä mukanaan kirouksen sekä julistajalle että valhe-evankeliumin vastaanottajalle. Ilman Kristusta ei kenelläkään ole pelastusta. Jeesus on ainoa tie Jumalan luo. Kaikki muut tiet vievät iankaikkiseen vaivaan ja kadotukseen. Pitäkäämme siis kaksin käsin kiinni Raamatun Sanasta, verestä ja tulesta!
      Lähde:Telarannan sivusto

      • Amen

        Raamatun sana on totuus.


      • Raamatun sanatotuus
        Amen kirjoitti:

        Raamatun sana on totuus.

        Miika 2


        Miika 3

        1 Voi niitä, jotka miettivät turmiota ja valmistelevat pahaa vuoteillansa! Aamun valjettua he sen tekevät, sillä heillä on siihen valta.
        2 He himoitsevat peltoja ja ryöstävät ne, taloja, ja ottavat ne; he sortavat miestä ja hänen taloansa, miestä ja hänen perintöosaansa.
        3 Sentähden, näin sanoo Herra: Katso, minä mietin tätä sukua vastaan onnettomuutta: siitä te ette saa kaulaanne irti ettekä voi ylpeästi astella; sillä se on oleva paha aika.
        4 Sinä päivänä viritetään teistä pilkkalaulu ja veisataan valitusvirsi. "Se on tapahtunut", sanotaan, "me olemme perin hävitetyt, hän on vaihtanut pois minun kansani osan. Kuinka hän siirtää sen minulta pois! Hän jakaa meidän peltomme luopioille."
        5 Sentähden ei sinulla ole oleva ketään, joka heittäisi arpaa maaosuudesta Herran seurakunnassa.
        6 "Älkää saarnatko", saarnaavat he, "sellaisista ei pidä saarnata; eikö väisty pois häpäiseminen?"
        7 Onko tämä Jaakobin heimon puhetta? Onko Herra pikavihainen? Ovatko sellaisia hänen tekonsa? Eivätkö hänen puheensa ole hyvät sitä kohtaan, joka oikein vaeltaa?
        8 Mutta aikoja sitten on minun kansani asettunut viholliseksi; vaatteiden päältä te kiskotte vaipan niiltä, jotka huoleti kulkevat, jotka sotaa väistävät.
        9 Minun kansani naiset te ajatte pois heidän kodeistansa, jotka ovat heidän ilonsa; heidän pieniltä lapsiltansa te otatte minun kunniani ainiaaksi.
        10 Nouskaa ja menkää pois: ei tässä ole leposijaa saastutuksen tähden, joka on saanut aikaan turmion, parantumattoman turmion.
        11 Jos tulisi mies, joka tuulta tavoittelisi ja petollisuudessaan valhettelisi: "Minä saarnaan sinulle viinistä ja väkijuomasta", siinä olisi saarnaaja tälle kansalle.
        12 Minä tahdon tarkoin koota sinut, Jaakob, kaikkinesi, visusti kerätä Israelin jääneet, saattaa heidät yhteen, niinkuin lampaat tarhaan, niinkuin lauman laitumellensa: on oleva ihmisten kohina!
        13 Tien aukaisija käy heidän edellänsä; he aukaisevat tiensä, kulkevat portille ja lähtevät siitä ulos. Heidän kuninkaansa käy heidän edellään, ja Herra heitä johdattaa.


    • Totta on

      'Miksi Paavali käytti noin kovia ja jyrkkiä sanoja? Siksi, että evankeliumi ilman ”verta ja tulta” tuo väistämättä mukanaan kirouksen sekä julistajalle että valhe-evankeliumin vastaanottajalle. Ilman Kristusta ei kenelläkään ole pelastusta. Jeesus on ainoa tie Jumalan luo. Kaikki muut tiet vievät iankaikkiseen vaivaan ja kadotukseen. Pitäkäämme siis kaksin käsin kiinni Raamatun Sanasta, verestä ja tulesta!'

    • Amen

      Raamatun sanasta pidämme kiinni.

      • pidetään kiinni

        Amen tähän. Tuo loppu kiteyttää hyvin tämän sanoman.


    • eikö vaan

      Olisiko esittää jotain lähdettä, josta voi tarkistaa profetian? Milloin Booth on siitä ilmoittanut (sata vuotta sitten on aika ympäripyöreästi sanottu)? Miten se on alunperin mennyt?
      Ihan vain tarkistaisin, ettei kyseessä ole mikään nettivitsi, joka on karannut käsistä.

    • Lähde:
      • Että näin

        Ja mistäs Telaranta on profetian käsiinsä saanut? Varmaan joltain Yhdysvaltalaiselta nettisivulta. Ja siitä eteenpäin ei sitten tiedetäkään.


      • Huomaan
        Että näin kirjoitti:

        Ja mistäs Telaranta on profetian käsiinsä saanut? Varmaan joltain Yhdysvaltalaiselta nettisivulta. Ja siitä eteenpäin ei sitten tiedetäkään.

        Viesti tunnetaan kaikkialla. On tälläkin sivustolla ties monettako kertaa.


      • että näin
        Huomaan kirjoitti:

        Viesti tunnetaan kaikkialla. On tälläkin sivustolla ties monettako kertaa.

        Mutta onko kukaan osanut kertoa, milloin Booth on profetian saanut? Kenelle kertoi, kirjoittiko ylös? Onko kenelläkään näyttää mainintaa profetiasta ajalta ennen internettiä?


      • Kiva.

        Hyvä aloitus.


      • Tuumatulli
        että näin kirjoitti:

        Mutta onko kukaan osanut kertoa, milloin Booth on profetian saanut? Kenelle kertoi, kirjoittiko ylös? Onko kenelläkään näyttää mainintaa profetiasta ajalta ennen internettiä?

        "että näin"-vänkääjälle: Alkuperäisyyttä on ehkä vaikea jälkikäteen tarkastaa, lainaajien/lainaajan tarkoitus ei kuitenkaan liene ollut petkuttaminen vaan ihmisten silmien avaaminen ajankohdan tilanteelle.
        Luepa tekstiä ajatuksen ja järjen kanssa rehellisesti. Loppujen lopuksi; onko paljoakaan merkitystä sillä kuka tekstin on kirjoittanut ja milloin, teksti pitää silti paikkansa tänä päivänä vai voitko senkin koettaa saattaa kyseenalaiseksi?


      • Senttitulli
        Tuumatulli kirjoitti:

        "että näin"-vänkääjälle: Alkuperäisyyttä on ehkä vaikea jälkikäteen tarkastaa, lainaajien/lainaajan tarkoitus ei kuitenkaan liene ollut petkuttaminen vaan ihmisten silmien avaaminen ajankohdan tilanteelle.
        Luepa tekstiä ajatuksen ja järjen kanssa rehellisesti. Loppujen lopuksi; onko paljoakaan merkitystä sillä kuka tekstin on kirjoittanut ja milloin, teksti pitää silti paikkansa tänä päivänä vai voitko senkin koettaa saattaa kyseenalaiseksi?

        http://www.youtube.com/embed/uGcRNRqPmD8?origin=http://www.stara.fi


    • nbvm

      Jumala on ilmoittanut miehelle maailman tulevaisuuden ennen Jeesuksen saapumista. Lähellä ollaan.

    • Myöskin

      Näin onkin käynyt eli kirkko eksyttää.

      'Monissa kirkkokunnissa on toteutumassa Laodekian seurakunnan kolkko esimerkki: Jeesus Kristus, jota Raamatussa, tunnustuskirjoissa, kirkkolaissa ja kirkkojärjestyksessä sanotaan kirkon ja seurakunnan pääksi, ollaan käytännössä työntämässä seurakunnan seinien ulkopuolelle'

      • Kapistus

        Sodan jälkeen suomalaiset pitivät itsestään selvyytenä turvautumisen Jeesukseen, koska Hän auttoi sodassa selviytymisen. Mikä taho olikaan niin voimakas ja miksi valveutuminen laantui niin, että mammonan palvonta pääsi täysillä maassamme vauhtiin 20 v. sodan jälkeen? Television mahdollistama taruolentouskonnon levittäminen (elokuvat ym.) ilmeisesti oli suurin läpimurto sielunvihollisella. Maailmanlaajuisestikin. Nyt on kaikki mediakanavat auki reaaliajassa. Onneksi tähän kanavaan on Jumala suonut myös evankelioimistyön.
        Sitä ymmärtämätön kansamme ei edes osannut vaatia tv:n toiminnan alettua maassamme. Kuin armosta on silloin tällöin Jumalanpalvelukset annettu.
        Kansa olisi voinut vaatia sinne samanlaiset suorat jokapäiväiset rukoushetket kuin oli totuttu kuuntelemaan aamuin illoin jo radiokanavalla. Elikkä aiheellisesti on tuoys kapistusta sanottukin **********laitokseksi.


    • ....................

      William Booth eli samanlaista aikaa kuin nytkin ei ihme että hän totesi vain mitä oli tapahtumassa. Ei vaadi kovin kummoista kykyä todeta että silloin kristinusko ei toiminut enää. Täällä on eletty tynnyrissä niistä ajoista kun ensin ajattelijat hiljennettiin saunan takana joten tietysti kehitys tulee tänne hitaasti.

      • ---

        Ei sinnepäinkään.


    • Vai samanlaista

      Linkistä.
      Millainen maailma oli William Boothin aikaan 1900-luvun ensimmäisinä vuosina:

      Lontoon katunäkymä vuonna 1900Suomessa oli vuonna 1900 meneillään ensimmäinen sortokausi. Venäjän valtiosihteeri Vjatseslav vonPleve nimitettiin Suomen ministerivaltiosihteeriksi
      Helsingin ensimmäinen sähköraitiovaunu aloitti liikennöinnin linjalla Töölö – Hietalahti
      Afrikassa riehui buurisota. Buurit hyökkäsivät Ladysmithiin jolloin yli tuhat ihmistä sai surmansa
      Ranskassa määrättiin automobiilin nopeusrajoitukseksi 10 km/t kaupungeissa
      Vuonna 1903 Wrightin veljekset onnistuivat lentämään rakentamallaan lentokoneella 36 metriä.
      Henry Ford oli aloittanut autojen valmistamisen ja suunnitteli 1908 T-mallin sekä liukuhihnatuotannon

      • tapsan.tahdit.

        turussa hevosvetoinen raitiotieliikenne oli aloitettu jo 1892, Viipurissakin rakenteilla tuolloin.. Eli raitiotieliikennettä on suomessa ollut muuallakin kuin Helsingissä..


      • Uskomatonta'

        Kovasti on maailma muuttunut.


    • Näinkö?

      Päivää ennen. Ei siis enää kaukana.

      William Boothin profetia 1900-luvun alkupuolelta
      Pelastusarmeijan perustajan William Boothin (1829-1912) Jumalalta
      elämänsä loppuhetkissä saama profetia siitä, millainen on
      maailma, ja ns. kristikunnan hengellinen tila "päivää ennen
      Jeesuksen tulemusta". Tässä ilmestyksessä on kuusi pääkohtaa, jotka
      sisältävät mm. seuraavat asiat:

      • ---

        Ei todellakaan se aika ole kaukana.


    • Näin

      Ja sitten vielä Raamatustakin.

      2.Timoteuksen kirje:
      3:2 Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita.

      2.Pietarin kirje:
      1:21 sillä ei koskaan ole mitään profetiaa tuotu esiin ihmisen tahdosta, vaan Pyhän Hengen johtamina ihmiset ovat puhuneet sen, minkä saivat Jumalalta.

      • Ilottomuus

        "3:2 Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita."

        Eivät siis olleet vielä tuolloin noin pahoja.

        Kaikki tuo on viimeisen 50 vuoden aikana lähes kädestä pitäen lapsiin iskostettu rakkaudettomassa vieraskasvatuksessa. Siitä jää valtava vaje lapsen kehitykseen itsetunnossa ja hänen kyvyssään aikuisena rakastaa omia jälkeläisiään. Entä parisuhde?


        Jumala haluaa ihmisille hyvää ja on kaiken luonut hyväksi viljellä ja varjella kaikkea, minkä saivat tarpeisiinsa . Riittävästi. Tehdä työtä nauttien ja nauttia aikaansaannoksiensa hedelmistä.

        Mammonajumalan apuun tuli ihmiskeksinnöt tekniikan muodossa. Olisivat aivan yhtä käyttökelpoisia , mukavia ja elämää helpottavia kuin puukko ja saha, kun niiden käyttö olisi järkevää.
        Autoista nyt mainittiin samoin mediasta jne. Mutta, mitä onkaan esim. ralliautoilu?
        Mitä järkeä on, että perhellä kaksi autoa, joita tarvitaan esim 50 km:n matkaan päivittäin erikseen. Perheen äiti vie lapsensa lähipäiväkotiin ja menee itse pitkän matkan taakse työhön päiväkotiin. Siis auto on tuiki tärkeä ja sen maksamiseen tarvitaan sen tarvitsijan palkka jatkuvasti.
        Bensa palaa, tie kuluu ja lapset ?

        ...vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita..

        Kun vanhempiin voi tutustua kunnolla vain viikonloppuisin, niin miten heitä voi ylipäätään totella? Päiväkodeissa on omat säännöt, joita vaihtelevasti noudatetaan, mutta jo vauvasta alkaen lapsi omaksuu myös viikonloppuVAPAAN, kuten vanhempansakin. Vauvasta alkaen lapsi oppii,että vanhempansa ovat viikonloppuhauskuuttajan asemassa heihin nähden.
        Samoin oppivat liiketoimet hyvin varhain; kiltteydestä palkitaan RAHALLA ja sillä saa kaupasta kaikkea, millä voi kilpailla naapurin lasten kanssa! Voi ylpeillä ja nauttia saamastaan kateudesta - kerskailla.
        Kiitollisuutta ei tarvita, koska raha on hankittu vanhempien ostamalla tottelevaisuudella? Kiitollinen mieli opetetaan saumattomassa kanssakäymisessä lapsen ja emonsa välillä, mutta ei siinä, että jo pieni lapsi joutuu käymään jokapäiväisessä "työssään" päiväkodissa!


        Iloon ja rauhaan Jumala luotunsa tarkoitti. Iloitkaa aina Herrassa.
        Miksi nyt viedään äidit ja lapset päivittäin pois kodeistaan. Koti on ollut heidän ilonsa aina ennenkin? Oman kodin ilo, rauha ja rakkaudellinen elämä on oikea elämänpohja lapselle, jonka Jumala on tarkoittanut jokaiselle.


    • Hyvä profetia

      Lukijamäärä kasvaa näköjään ilman viestien kirjoittamnista.

    • Amen

      Tule Herra Jeesus.

      • Herra Jeesus

        En tule. Olette niin typeriä.


    • 670934

      Tämä profetia on todistus Jumalasta ja antamastaan profetiasta uskovalle.

    • Williamko on se joka

      Kannattaisiko kiinnittää katse Jeesukseen Kristukseen ja unohtaa kaiken maailman profetiat.
      Kuka on se profeetta joka saa ihmiskunnan ja ei uskovat tuomita ?
      Kuka on se joka kiistää helvetin olemassa olon jne. ?
      Tärkeintä on rakkaus Isä Jumalaa ja lähimmäistä kohtaan.
      Ikuinen viha, armottomuus ja valheet ovat Perkeleestä.
      Lopettakaa väittely kaikesta turhasta kaikkien kanssa ja etsikää sitä mikä on ylhäällä.
      Parempi olisi jos William olisi tarinoinut näin:
      Näinä eikä tulevina aikoina Jeesusta tunnusteta Kristukseksi, eikä omaksi henkilökohtaiseksi Herraksi kuin vähemmistön kesken.
      Kerskatkaa Jumalasta ja hänen teoistaan !
      Minä en ole mitään, kuunnelkaa Jumalan sanaa Jeesusta Kristusta ja palvokaa häntä jotta Jumalan rakkaus kirkastusi kaikissa teissä.

    • Herran antama

      Ainakin profetia kiinnostaa.

    • qyuåq

      Top10 ja siellä ekana, joten profetia todellakin kiinnostaa.

    • Raamattunetissäkin

      Onneksi kaikki osaavat lukea ja on Raamattukin kaikilla. Sitä hyvin monet nyt lukevat kiitos TV7:n.

      • Anonyymi

        Harva suoalainen lukee Raamattua.


    • Kiitos seiskan

      Niinpä.

    • Anonyymi

      Valhejeesys josta näinnunen viimeaikoina on

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 171
      5042
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4563
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2921
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1710
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1623
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe