Neuvoa tarvitaan!!!

Perussomalaine

Olisiko palstalaisilla antaa neuvoa hämmentyneelle persulle. Kannatuksemme on ollut laksussa ja joidenkin kirjoitusten mukaan persujen äänestäminen ei olisi kannattavaa seuraavissa eduskuntavaaleissa. Nyt kaipaisinkin apua mikä olisi teidän mielestä sopiva vaihtoehto minulle, jos jättäisin (ehkä) persut.

Vaatimuksina olisi:

1. Ei tukipakettipolitiikalle
2. Eurokriittisyys ja EU kriittisyys, ei siis eroa mutta kriittisyyttä. Eron tulisi olla mahdollinen.
3. Maahanmuuttokritiikkiä, siis avointa keskustelua kustannuksista, ongelmista ym. ilman mitään rasismia.
4. Ei tasa-arvoiselle avioliittolaille. Ei mitään homovastaista toimintaa mutta tuota lakia täytyisi vastustaa.
5. Kannatuksen tulisi olla yli 10% luokkaa, ei mikään pien tai takiaispuolue.

Mikä olisi paras vaihtoehto? Neuvoja otetaan vastaan

48

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NoVoteAnyMore

      Viimevaalien jälkeisten kokemusten pohjalta, jää kotiin äänestyspäivänä.

      • perussomalaine

        Lisäisin vielä tuohon listaan "pakkoruotsin" vastustaminen ja sen purkaminen. Ja hei! Aina huudetaan sen perään että pitää äänestää, se on kansalaisvelvollisuus ja jokainen ääni on tärkeä.

        Siis kysynkin että onko teillä tarjota minulle vaihtoehto?


    • veljespuolueita

      IPU (Itsenäisyyspuolue) ja Muutos2011.

      Nuo kummatkin teemoiltaan lähellä ps-puoluetta.

      • NoVoteAnyMore

        Niin no, yhtä hukkaan äänet menisivät, ja täyttyisi tuo "äänetysvelvollisuus". ehdokkaatkaan eivät kyllä paranisi yhtään.


      • Järki käteen.

        "-IPU (Itsenäisyyspuolue) ja Muutos2011.

        Nuo kummatkin teemoiltaan lähellä ps-puoluetta.--"

        Nuo ihmiset kun tajuaisivat ettei heillä ole mitään merkittävää vaikutusmahdollisuutta
        kuin ainoastaan sulautumalla perussuomalaisiin.

        Ei luulisi olevan vaikeaa, koska linja on jokseenkin samansuuntainen. Onhan noissakin puolueissa ainakin se etu, että puheenjohtaja saa työpaikan ja palkan.


      • Tervetuloa rattiin.
        Järki käteen. kirjoitti:

        "-IPU (Itsenäisyyspuolue) ja Muutos2011.

        Nuo kummatkin teemoiltaan lähellä ps-puoluetta.--"

        Nuo ihmiset kun tajuaisivat ettei heillä ole mitään merkittävää vaikutusmahdollisuutta
        kuin ainoastaan sulautumalla perussuomalaisiin.

        Ei luulisi olevan vaikeaa, koska linja on jokseenkin samansuuntainen. Onhan noissakin puolueissa ainakin se etu, että puheenjohtaja saa työpaikan ja palkan.

        "---"-IPU (Itsenäisyyspuolue) ja Muutos2011.

        Nuo kummatkin teemoiltaan lähellä ps-puoluetta.--"

        Nuo ihmiset kun tajuaisivat ettei heillä ole mitään merkittävää vaikutusmahdollisuutta
        kuin ainoastaan sulautumalla perussuomalaisiin.

        Ei luulisi olevan vaikeaa, koska linja on jokseenkin samansuuntainen. Onhan noissakin puolueissa ainakin se etu, että puheenjohtaja saa työpaikan ja palkan. ---"

        Juuri näin, tuo lilliputtien kannatus ei riitä edes takiaispuolueeksi ja medianäkyvyyskin on lähes olematon.

        Jos he haluaisivat oikeasti vaikuttaa ja estää EU- ja natokiimaisen kokoomuksen ja apupuolueen RKP rynnistys, niin he ryhmittäytyisivät eduskuntavaaleissa 2015 tukemaan perussuomalaisia, joilta ainoastaan löytyy voimaa tuon hyväveliverkoston hajottamiseen. Faktat kannattaa kuitenkin aina huomioida.
        Ipulla esim. on sellainen puheenjohtaja jolla on paljon järkeviä ajatuksia ja hänellä olisi varmasti tulevaisuutta myös PS johtoryhmissä ja vaikutusvaltaa tulisi, kuin hyppäisi mopon selästä formula 1 rattiin.


    • NoVoteAnyMore

      Siis sille, että paljon luvataan ja mikään ei muutu paremmaksi ? mikä tahansa valehteleva puolue, eli kaikki ovat mahdollisia vaihtoehtoja sinulle. Ei äänelläsi kuitenkaan vaikuteta.

    • kupla puhkeaa...

      Jytkyllä Soini ja hänen hovisyöttiläänsä saivat kaiken, kansa ei mitään.

      • PS= menestynyt

        >Jytkyllä Soini ja hänen hovisyöttiläänsä saivat kaiken, kansa ei mitään.

        Joka väittää, että jytky ei olisi muuttanut Suomen politiikkaa, niin valehtelee törkeästi sillä se on muuttanut sitä ja rajusti.

        Kaikki ne arvot joita itse äänestäjänä arvostan on tuotu hyvin esiin ja myös epäkohdissa kissi on nostettu rohkeasti pöydälle ja siksi perussuomalaisista ei varmaankaan vastaleirissä tykätä ja varsinkin kun he veivät kaiklta puolueilta ääniä jytkyssä ja kaikissa sen jälkeen käydyissä vaaleissa. Ei siinä mitään kalliita nollatutkimuksia tarvita, kun maalaisjärjellä tajuaa, että vastaleirissä juuri PS koetaan kaikista inhoittavimpana puolueena.

        Itse joka arvostan ja pidän ainoana oikeana miehen ja naisen avioliittoa, vaikken nyt erityisemmin mikään uskovainen olekkaan, vaikka kirkkoon kuulunkin, niin uskoisin että ilman perussuomalaisia vihervasemmisto olisi homoliittoinen juossut vauhdilla asiansa läpi, mutta perussuomalaisten moraalin ansiosta taistelu lasten ja avioliiton puolesta jatkuu. Toivottovasti minun ei tarvitse koskaan nähdä sitä päivää, kun homoliitot raiskaavat perinteisen avioliittoinstituution.

        EU-politiikassa perussuomalaiset ovat olleet laittomien tukipakettien suhteen tietenkin täysin oikeassa ja ne tulevat meille huonosti hoidetun taloutemme päälle vielä olemattomine vakuuksineen tuhottoman kalliiksi ja lapsemme kärsivät.

        Maahanmuuttopolitiikka on ollut hanurista ja siihen on tullut kyllä jo järkevyyttä esim. oman kaupunkini kohdalla ja myös lähialueen kaupungeissa, että turhaan ei ole ääntä pidetty ja pidetään edelleen, sillä vääränlainen business sielä jyllää.

        Pakkoruotsi on tietenkin myös monien oppilaiden mielestä ainakin Itä-Suomessa aivan hanurista, koska monelle olisi paljon hyödyllisempi opiskella ruotsin sijasta venäjää.Meteliä epäkohdasta on pidetty mutta se on vauraalle säätiöpuolueelle RKP:lle kunniakysymys ja se on voidellut vahvasti ainakin kokoomuksen ja demarien päättäjät ja osan kepulaisista niin siksi tuossa asiassa ei järki etene ja aseeksi on otettu naurettavia väitteitä, että perussuomalaiset vihaisivat suomenruotsalaisia ja haluavat estää ruotsinkielen opiskelemisen, kun kyse on ainoastaan pakon poistamisesta ja vapaaehtoisesta kielten opiskelemisesta. Ruotsinkielisissä kunnissa ja lähiympäristössä opetettaisiin edelleen ruotsia ihan varmasti, kun siitä on hyötyä myös työpaikan saamisessa.


    • perussomalaine

      Niin siis jokainen ääni lasketaan ja jos jollain puolueella on monta äänestäjää on sillä menestystäkin. IPU ja Muutos 2011 voisi teemoiltaan olla linjoillani mutta IPU ei ole edes eduskuntapuolue ja Muutos2011 niin pieni ja onneton että sen varaan ei voi laskea. Vaadittaisiin siis n. 10% tai sitä isompaa kannatusta.
      Toisaalta jytky voisi lihottaa Soini ja hovisyöttiläitä, mutta mikä muu puolue "mölyäisi" paremmin EU kritiikkiä, pakkoruotsivastaisuutta, Tasa-arvoisen avioliitonvastaisuutta sekä kertoilisi ääneen maahanmuuton ongelmista ja kustannuksista? Mikä muu puolue tekisi hallituksessa näiden kannattamieni asioiden eteen jotain tai oppositiossa esittäisi välikysymyksiä ja olisivat otsikoissa näiden, minulle tärkeiden asioiden osalta.

      Mikä puolue siis ajaisi minun asiaani parhaiten? Kuitenkin niin että täytän kansalaisvelvollisuuden äänestämällä jotakin puoluetta. Sillä ääni menee mutta kenelle se kannattaisi antaa.

      • Lähdetään purkam ent

        Anna vaan IPU:lle tai Muutos 2011:lle, ne ovat kasvavia puolueita. Yksi nuori analysoi aihetta ihan hiljattain, trendi on se, että tulee lisää puolueita, joilla on luovaa voimaa. Maailmaan tulee hienosäätöä ja näistä puoluista saamme Kokoomuksen hieman pilkottua. Minäkin taidan antaa näille äänen?

        Suomen puoluepolitiikan tulevaisuus
        6 Vastausta 10 Lukukertaa
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12428488

        Hesarin kirja-arvio Timo Harakan (SDP) kirjasta

        Arvio:
        Eurooppa, leikkidemokratia
        Timo Harakan mukaan eurokriisin hoito on ollut sarja kohtalokkaita virheitä
        27.3.2014 2:00 4
        Katja Boxberg
        www.hs.fi

        Outo johtopäätös tuossa kirjassa, T.Harakan blogissa moititaan Halla-ahoa, ehkä ihan turhaan.

        http://timoharakka.blogspot.fi/2014/03/suuri-kiristys-alku.html


    • Arvoisa Kysyja,

      tuleva Toveri.
      Marxilais-Taistolais- Timolainen vallankumous tuo Sinun eteesi uuden ja täydellisen yhteiskunnaan ja avauksessasi esitetyt luvut voit itse sitten tilastoihin laittaa.
      Avauksesta huokuu, että sisälläsi suu 1960-70 lukujen vähemmistöläinen kommunistihenki ja se pyrkii sinusta ulos.
      Älä häpeä aatettasi, vaan käy yhtenä miehenä barrikaadeille taistelemaan oman periaatteen ja olemassaolosi puolesta.


      pst. saat minulta Lenin, Mao, Che, Fidel, Stalin merkkejä kun pistät osoitteesi tähän palstalle ja Toverillisessa hengessä lähetän ne sinulle ilman kuluja.

      • perussomalaine

        En tunne että kommunismi olisi lähellä ajatusmaailmaani. Itseasiassa kokoomusaate, ehkä lievä kapitalisminen ajattelu kiehtoo. Kokoomus kuitenkin on EU myönteinen eikä sanoudu pakkoruotsituksesta irti. Duunareillekin kaavailevat yli 40h työvikkoja eli työaikojen pidennyksiä.

        Latokaapa nyt niitä ehdotuksia vai onko sitten niin että Soini onkin pitänyt juuri minulle tärkeiden asioiden osalta ääntä ja keskustelua yllä? Onko sittenkin niin että Soini ei olekaan pettänyt minua äänestäjänä. Niin, enkä uskonut että heillä olisi mahdollisuus hallitukseen enkä sitä ääntä antaessa edes osannut odottaa joten siltä osinkaan ei minua ole "petetty". Jos kerrotte paremman vaihtoehdon niin lupaan sitä äänestää.


      • NoVoteAnyMore
        perussomalaine kirjoitti:

        En tunne että kommunismi olisi lähellä ajatusmaailmaani. Itseasiassa kokoomusaate, ehkä lievä kapitalisminen ajattelu kiehtoo. Kokoomus kuitenkin on EU myönteinen eikä sanoudu pakkoruotsituksesta irti. Duunareillekin kaavailevat yli 40h työvikkoja eli työaikojen pidennyksiä.

        Latokaapa nyt niitä ehdotuksia vai onko sitten niin että Soini onkin pitänyt juuri minulle tärkeiden asioiden osalta ääntä ja keskustelua yllä? Onko sittenkin niin että Soini ei olekaan pettänyt minua äänestäjänä. Niin, enkä uskonut että heillä olisi mahdollisuus hallitukseen enkä sitä ääntä antaessa edes osannut odottaa joten siltä osinkaan ei minua ole "petetty". Jos kerrotte paremman vaihtoehdon niin lupaan sitä äänestää.

        Edelleen, vaikutus sama, äänestätpä tai oletpa äänestämättä mitä tahansa.


      • Maustekurkku 2
        perussomalaine kirjoitti:

        En tunne että kommunismi olisi lähellä ajatusmaailmaani. Itseasiassa kokoomusaate, ehkä lievä kapitalisminen ajattelu kiehtoo. Kokoomus kuitenkin on EU myönteinen eikä sanoudu pakkoruotsituksesta irti. Duunareillekin kaavailevat yli 40h työvikkoja eli työaikojen pidennyksiä.

        Latokaapa nyt niitä ehdotuksia vai onko sitten niin että Soini onkin pitänyt juuri minulle tärkeiden asioiden osalta ääntä ja keskustelua yllä? Onko sittenkin niin että Soini ei olekaan pettänyt minua äänestäjänä. Niin, enkä uskonut että heillä olisi mahdollisuus hallitukseen enkä sitä ääntä antaessa edes osannut odottaa joten siltä osinkaan ei minua ole "petetty". Jos kerrotte paremman vaihtoehdon niin lupaan sitä äänestää.

        Joku narisi siitä, ettei espoolaisessa kunnallispolitiikassa ole noin suuri ryhmä saanut erityisemmin asioita ajettua hänen mielikseen ja oli pettynyt.

        Minä olen suurpiirteinen melkein missä vaan, mutta en siedä "urhoja", jotka ovat pirttihirmun aikakauden jäänteinä vielä täällä. Monista talouspolitiikan asioista olen samaa mieltä persu-politiikan kanssa, samoin kielipolitiikasta. Sosiaalipoltiikkaa en ole tarkkaillut, ulkopoliitiikka on lähes sama kuin kokoomuksella, se joskus vähän häiritsee, mutta ei kaada.

        Tulevaisuuden visiot Suomen olemassa olokysymyksille ovat auki, ei tietoa.
        Kannatankin usein monia juttuja, koska ne ovat vastavetoan jollekin lukittuneelle, vähän typerälle perusoletukselle, kuten nyt kokoomuksen rikkaiden asema ja että siinä olisi jotain älyllistä, kun haluaa kuulua kööriin.

        Ollaanhan sitä listattu, mitä kaivataan lisää. Minä haluisin, että puolueessa on edes vähän noita stubb-tyylisiä asioista uutisiin nousevia ihmisiä, mutta se kieltämättä vaatii kovaa rutiinia ja tottumista mediaviestinnän käyttöön. Täytyy olla varma itsestä ja asiasta, mutta se on aika tehokasta, että on asia, jolla nousee uutiisiin. Soini ei yksin riitä. Vaatisiko se naisjuristelta eduskunnassa oloa, että se rohkeus esiintymiseen tulee.

        En jouda nyt muuta, jos tulee mieleen laitan tietoa. Saarakkala on kadonnut, vai onko?


      • missä tulokset?
        perussomalaine kirjoitti:

        En tunne että kommunismi olisi lähellä ajatusmaailmaani. Itseasiassa kokoomusaate, ehkä lievä kapitalisminen ajattelu kiehtoo. Kokoomus kuitenkin on EU myönteinen eikä sanoudu pakkoruotsituksesta irti. Duunareillekin kaavailevat yli 40h työvikkoja eli työaikojen pidennyksiä.

        Latokaapa nyt niitä ehdotuksia vai onko sitten niin että Soini onkin pitänyt juuri minulle tärkeiden asioiden osalta ääntä ja keskustelua yllä? Onko sittenkin niin että Soini ei olekaan pettänyt minua äänestäjänä. Niin, enkä uskonut että heillä olisi mahdollisuus hallitukseen enkä sitä ääntä antaessa edes osannut odottaa joten siltä osinkaan ei minua ole "petetty". Jos kerrotte paremman vaihtoehdon niin lupaan sitä äänestää.

        "onko sitten niin että Soini onkin pitänyt juuri minulle tärkeiden asioiden osalta ääntä ja keskustelua yllä? "

        Mitä arvoa on Soinin tekemillä letkautuksilla ja näennäiskeskustelulla. Puhetta on miehelle riittänyt, mutta ei tuloksia. Ei ne Soinin puheet ja jutut ole ihmisten käytännön elämään auttaneet ollenkaan. Ihmisten arjesta Soini on kaukana.

        Soini on ollut poliittiinen broileri jo 30-vuotta. Ilman kansalle näkyviä konkreettisia tuloksia.


      • Vallassa vai ei?
        perussomalaine kirjoitti:

        En tunne että kommunismi olisi lähellä ajatusmaailmaani. Itseasiassa kokoomusaate, ehkä lievä kapitalisminen ajattelu kiehtoo. Kokoomus kuitenkin on EU myönteinen eikä sanoudu pakkoruotsituksesta irti. Duunareillekin kaavailevat yli 40h työvikkoja eli työaikojen pidennyksiä.

        Latokaapa nyt niitä ehdotuksia vai onko sitten niin että Soini onkin pitänyt juuri minulle tärkeiden asioiden osalta ääntä ja keskustelua yllä? Onko sittenkin niin että Soini ei olekaan pettänyt minua äänestäjänä. Niin, enkä uskonut että heillä olisi mahdollisuus hallitukseen enkä sitä ääntä antaessa edes osannut odottaa joten siltä osinkaan ei minua ole "petetty". Jos kerrotte paremman vaihtoehdon niin lupaan sitä äänestää.

        En välitä siitä, ovatko hallituksessa, mutta tietysti sieltä saisi rahaa ja päätöksiä, joista tulos näkyy.

        Minun kohdalla ihan sama ovatko missä, onhan ääni poissa kokoomukselta. Mutta esim. Kataisen aikana tuntui kymmeniä kertoja, ettei ole hetkenkään rauhaa ummistaa silmiä uutisilta, koska "kataisia" oli kaksi toinen oli urpi, joille euro-politiikka oli yhteinen asia ja samoin kai Kataisen komissaari-paikka. Silloin tuntui, ettei tätä kestä, noiden hullujen jarkkuksi olisi pitänyt olla mukana "virallisena valvojana" hallituksessa tai edes oikeusasiamiehenä tai syyttäjänä tai minä hyvänsä, "hulluudella ei ollut loppua". Oli kauheaa seurata sitä tumput suorana, niinpä jopa kommarit olisivat olleet kenties monelle apu ja neuvo, kun mikään ei "pösilölässä" mene kuten pitäisi.


      • Älä vähättele
        missä tulokset? kirjoitti:

        "onko sitten niin että Soini onkin pitänyt juuri minulle tärkeiden asioiden osalta ääntä ja keskustelua yllä? "

        Mitä arvoa on Soinin tekemillä letkautuksilla ja näennäiskeskustelulla. Puhetta on miehelle riittänyt, mutta ei tuloksia. Ei ne Soinin puheet ja jutut ole ihmisten käytännön elämään auttaneet ollenkaan. Ihmisten arjesta Soini on kaukana.

        Soini on ollut poliittiinen broileri jo 30-vuotta. Ilman kansalle näkyviä konkreettisia tuloksia.

        Ei hänen panos ole noin merkityksetöntä. Olen itse myös tehnyt tällaista hallinnollista työtä, enkä voi sille mitään, ettei aina ole näyttöjä. Itse täytyy tuntea tausta, niin on vahvoilla siinä, mistä puhuu.

        Soini on tietoinen nyt ainakin, koska palkallisena ovat eduskunnassa. Kyllä se on tärkeää myös. Ja se, että on niitäkin, jotka eivä tee edellisen hallituksen kaltaista tihutyötä palkansaajien tekemästä tulosta.


      • Kauhuskenaario.
        Vallassa vai ei? kirjoitti:

        En välitä siitä, ovatko hallituksessa, mutta tietysti sieltä saisi rahaa ja päätöksiä, joista tulos näkyy.

        Minun kohdalla ihan sama ovatko missä, onhan ääni poissa kokoomukselta. Mutta esim. Kataisen aikana tuntui kymmeniä kertoja, ettei ole hetkenkään rauhaa ummistaa silmiä uutisilta, koska "kataisia" oli kaksi toinen oli urpi, joille euro-politiikka oli yhteinen asia ja samoin kai Kataisen komissaari-paikka. Silloin tuntui, ettei tätä kestä, noiden hullujen jarkkuksi olisi pitänyt olla mukana "virallisena valvojana" hallituksessa tai edes oikeusasiamiehenä tai syyttäjänä tai minä hyvänsä, "hulluudella ei ollut loppua". Oli kauheaa seurata sitä tumput suorana, niinpä jopa kommarit olisivat olleet kenties monelle apu ja neuvo, kun mikään ei "pösilölässä" mene kuten pitäisi.

        Persuistako apua tuollaiseen kauhuun? Valitettavasti veisivät loputkin yöunet ja kauhunhiki vain pahenisi. Hakkarainen valtionvaraministerinä . . . siinä meni ensiyön unet ;)


      • Nyt tuli hyvä kommen

        Tämä on kyllä tosi hyvä, että kommarit on näin rohkeita tarjoamaan omaa vaihtoehtoaan ja tulevat minne vaan. Katainenhan vaan vinoili, mm. persuja "talibaneiksi".

        Kommarit osoittavat näillä, että jokainen ääni on erittäin tärkeä ja vaivaa kannattaa nähdä.


      • Joppa joopa jooo
        Kauhuskenaario. kirjoitti:

        Persuistako apua tuollaiseen kauhuun? Valitettavasti veisivät loputkin yöunet ja kauhunhiki vain pahenisi. Hakkarainen valtionvaraministerinä . . . siinä meni ensiyön unet ;)

        Ei jumal.. Hakkarainen. Mutta mitäpä tuosta, pitäisi nyt sentään imuroida muut osaajat, jos niitä on edes tarjolla. Kommarit ovat hauskan rohkeita, paisi siveyden sipulityyppiset, ehkä Kyllöskä, joka on oikein oikeaoppinen "neuvolan tätien ohjeiden noudattaja", mutta siis näissä ruotsalaistyyppisissä suvakkiasioissa (vihapuhe, suomi24-palstasta tekee poliisitutkinnan, eurooppa on aina oikeassa, me ollaan nyt moderneja euruupan kansakodin naispoliitikkoja, kuten miina sillanpää joskus aikoinaan - tyyliset mielipiteet).


      • PS Go GO!
        missä tulokset? kirjoitti:

        "onko sitten niin että Soini onkin pitänyt juuri minulle tärkeiden asioiden osalta ääntä ja keskustelua yllä? "

        Mitä arvoa on Soinin tekemillä letkautuksilla ja näennäiskeskustelulla. Puhetta on miehelle riittänyt, mutta ei tuloksia. Ei ne Soinin puheet ja jutut ole ihmisten käytännön elämään auttaneet ollenkaan. Ihmisten arjesta Soini on kaukana.

        Soini on ollut poliittiinen broileri jo 30-vuotta. Ilman kansalle näkyviä konkreettisia tuloksia.

        >"onko sitten niin että Soini onkin pitänyt juuri minulle tärkeiden asioiden osalta ääntä ja keskustelua yllä? "

        Mitä arvoa on Soinin tekemillä letkautuksilla ja näennäiskeskustelulla. Puhetta on miehelle riittänyt, mutta ei tuloksia. Ei ne Soinin puheet ja jutut ole ihmisten käytännön elämään auttaneet ollenkaan. Ihmisten arjesta Soini on kaukana.

        Soini on ollut poliittiinen broileri jo 30-vuotta. Ilman kansalle näkyviä konkreettisia tuloksia.>

        Ai on poliittisen jytkyn aikaansaama politiikko sinusta poliittinen broileri??? Aika omaperäinen ja typerä käsitys, joka vain kertoo enempi sinun politiikan ymmärtämisen tasosta kuin mistään muusta. Myös politiikassa pätevöidytään tuloksien kautta aivan kuten muuallakin elämän osa-alueilla kuten opiskelu, yrittäminen ja työnteko.
        Soinin poliittinen osaaminen on korkeinta mahdollista osaamista ja siitä on todisteena jytky jota mikään puolue ei aiemmin ole onnistunut saamaan, eikä tule saamaankaan.

        Eikä perussomalainen luettelemat asiat ole mitään letkauksia tai näennäiskeskustelua, vaan ne ovat itsellenikin juuri sitä politiittista linjaa jota itsekin kannatan ja myöskin PS ei ole sotkeutunut poliittiseen hyvävelikähmintään ja vaalivilppeihin kuten vanhat tuomitut puolueet ja sitä arvostan ja uskon nuorena että PS on tulevaisuuden puolue myös ja siksi monet nuoret äänestävät perussuomalaisia.


      • ei se espolainen
        Maustekurkku 2 kirjoitti:

        Joku narisi siitä, ettei espoolaisessa kunnallispolitiikassa ole noin suuri ryhmä saanut erityisemmin asioita ajettua hänen mielikseen ja oli pettynyt.

        Minä olen suurpiirteinen melkein missä vaan, mutta en siedä "urhoja", jotka ovat pirttihirmun aikakauden jäänteinä vielä täällä. Monista talouspolitiikan asioista olen samaa mieltä persu-politiikan kanssa, samoin kielipolitiikasta. Sosiaalipoltiikkaa en ole tarkkaillut, ulkopoliitiikka on lähes sama kuin kokoomuksella, se joskus vähän häiritsee, mutta ei kaada.

        Tulevaisuuden visiot Suomen olemassa olokysymyksille ovat auki, ei tietoa.
        Kannatankin usein monia juttuja, koska ne ovat vastavetoan jollekin lukittuneelle, vähän typerälle perusoletukselle, kuten nyt kokoomuksen rikkaiden asema ja että siinä olisi jotain älyllistä, kun haluaa kuulua kööriin.

        Ollaanhan sitä listattu, mitä kaivataan lisää. Minä haluisin, että puolueessa on edes vähän noita stubb-tyylisiä asioista uutisiin nousevia ihmisiä, mutta se kieltämättä vaatii kovaa rutiinia ja tottumista mediaviestinnän käyttöön. Täytyy olla varma itsestä ja asiasta, mutta se on aika tehokasta, että on asia, jolla nousee uutiisiin. Soini ei yksin riitä. Vaatisiko se naisjuristelta eduskunnassa oloa, että se rohkeus esiintymiseen tulee.

        En jouda nyt muuta, jos tulee mieleen laitan tietoa. Saarakkala on kadonnut, vai onko?

        ole pettynyt kun tiesi etukäteen, että tuommonen porukka kuin persut on, on sama onko vai ei.
        Kepu on maaseudun jarru ollut ikäsä, vennamolaiset ei saaneet mitään aikaan ja persut on nyt semmoisia, että kun politiikasta puhutaan ei viitsisi heitä edes mainita.
        Mutta esim. Espoon tai Helsingin valtuustoissa ei kummallakaan ryhmällä tee mitään.


      • perussomalaine
        NoVoteAnyMore kirjoitti:

        Edelleen, vaikutus sama, äänestätpä tai oletpa äänestämättä mitä tahansa.

        Niin mutta kun viimeksi äänestin ja joku muukin äänesti kuin minä niin yli 560 000 olikin äänestänyt. Jos jokainen olisi jättänyt äänestämättä niin politiikassa olisi varmaan paljon toisin. Jos ne 560 000 ääntä olisi mennyt jollekin vaihtoehtoiselle puolueelle ( saa esittää ) niin senkin osalta politiikka olisi toisenlainen.


      • :::::....:::::
        PS Go GO! kirjoitti:

        >"onko sitten niin että Soini onkin pitänyt juuri minulle tärkeiden asioiden osalta ääntä ja keskustelua yllä? "

        Mitä arvoa on Soinin tekemillä letkautuksilla ja näennäiskeskustelulla. Puhetta on miehelle riittänyt, mutta ei tuloksia. Ei ne Soinin puheet ja jutut ole ihmisten käytännön elämään auttaneet ollenkaan. Ihmisten arjesta Soini on kaukana.

        Soini on ollut poliittiinen broileri jo 30-vuotta. Ilman kansalle näkyviä konkreettisia tuloksia.>

        Ai on poliittisen jytkyn aikaansaama politiikko sinusta poliittinen broileri??? Aika omaperäinen ja typerä käsitys, joka vain kertoo enempi sinun politiikan ymmärtämisen tasosta kuin mistään muusta. Myös politiikassa pätevöidytään tuloksien kautta aivan kuten muuallakin elämän osa-alueilla kuten opiskelu, yrittäminen ja työnteko.
        Soinin poliittinen osaaminen on korkeinta mahdollista osaamista ja siitä on todisteena jytky jota mikään puolue ei aiemmin ole onnistunut saamaan, eikä tule saamaankaan.

        Eikä perussomalainen luettelemat asiat ole mitään letkauksia tai näennäiskeskustelua, vaan ne ovat itsellenikin juuri sitä politiittista linjaa jota itsekin kannatan ja myöskin PS ei ole sotkeutunut poliittiseen hyvävelikähmintään ja vaalivilppeihin kuten vanhat tuomitut puolueet ja sitä arvostan ja uskon nuorena että PS on tulevaisuuden puolue myös ja siksi monet nuoret äänestävät perussuomalaisia.

        Persuthan eivät itseasiassa sitä jytkyä tehneet, vaan vanhoihin puolueisiin kyllästyneet. persut ja Soini vaan sattuivat osumaan paikalle. Se luultavasti näkyy jo seuraavissa vaaleissa jyrkkänä paikkojen menetyksellä.


      • Mihin hävis?
        :::::....::::: kirjoitti:

        Persuthan eivät itseasiassa sitä jytkyä tehneet, vaan vanhoihin puolueisiin kyllästyneet. persut ja Soini vaan sattuivat osumaan paikalle. Se luultavasti näkyy jo seuraavissa vaaleissa jyrkkänä paikkojen menetyksellä.

        Mielenkiintoista sinänsä että demarit näyttävät kyllästyneen omiinsa kaikkein eniten. Mihin heidän kannattajansa ovat valuneet kun muut puolueet ei gallupeissa eikä vaaleissa suurta nousua ole tehneet ja persutkin oikeastaan laskeneet?


      • :::::.....:::::
        Mihin hävis? kirjoitti:

        Mielenkiintoista sinänsä että demarit näyttävät kyllästyneen omiinsa kaikkein eniten. Mihin heidän kannattajansa ovat valuneet kun muut puolueet ei gallupeissa eikä vaaleissa suurta nousua ole tehneet ja persutkin oikeastaan laskeneet?

        Demarit eivät ole kyllästyneet, vaan pettyneet koko demariaatteen tuhoamiseen Lipposen aikakaudella, ja sitä ei parantanut naispuolisen blondinlipposen jatko ja naiskausi jossa kaikki oli vai naisetnaisetnaiset ja Backman.
        Demariaate kuoli, ja kun sitten ajatellaan viellä Jaakonsaari . . .hrrrr puistattaa koko tyyppi, enkä kykene mitenkään ymmästämään, miksi häntä äänestää kukaan. Asiaan sii, demarikannattajat ovat ne "en tiedä" "ei vastusta", eli ne jotka jäävät luultavasti kotiin hölmöilyyn kyllästyneinä. Kuten tulevat tekemään iso osa persukannattajiakin.


      • muitakin jytkyjä
        PS Go GO! kirjoitti:

        >"onko sitten niin että Soini onkin pitänyt juuri minulle tärkeiden asioiden osalta ääntä ja keskustelua yllä? "

        Mitä arvoa on Soinin tekemillä letkautuksilla ja näennäiskeskustelulla. Puhetta on miehelle riittänyt, mutta ei tuloksia. Ei ne Soinin puheet ja jutut ole ihmisten käytännön elämään auttaneet ollenkaan. Ihmisten arjesta Soini on kaukana.

        Soini on ollut poliittiinen broileri jo 30-vuotta. Ilman kansalle näkyviä konkreettisia tuloksia.>

        Ai on poliittisen jytkyn aikaansaama politiikko sinusta poliittinen broileri??? Aika omaperäinen ja typerä käsitys, joka vain kertoo enempi sinun politiikan ymmärtämisen tasosta kuin mistään muusta. Myös politiikassa pätevöidytään tuloksien kautta aivan kuten muuallakin elämän osa-alueilla kuten opiskelu, yrittäminen ja työnteko.
        Soinin poliittinen osaaminen on korkeinta mahdollista osaamista ja siitä on todisteena jytky jota mikään puolue ei aiemmin ole onnistunut saamaan, eikä tule saamaankaan.

        Eikä perussomalainen luettelemat asiat ole mitään letkauksia tai näennäiskeskustelua, vaan ne ovat itsellenikin juuri sitä politiittista linjaa jota itsekin kannatan ja myöskin PS ei ole sotkeutunut poliittiseen hyvävelikähmintään ja vaalivilppeihin kuten vanhat tuomitut puolueet ja sitä arvostan ja uskon nuorena että PS on tulevaisuuden puolue myös ja siksi monet nuoret äänestävät perussuomalaisia.

        "Soinin poliittinen osaaminen on korkeinta mahdollista osaamista ja siitä on todisteena jytky jota mikään puolue ei aiemmin ole onnistunut saamaan, eikä tule saamaankaan."

        Soini on hyvä polittisessa pelissä ja retoriikassa. Varsinaisessa asiapolitiikassa ei ole saanut kummoisiakaan tuloksia aikaiseksi.

        Ja vaalituloksissa ei se jytky ole mitenkään ainutkertainen. Vastaavia yksittäisiä yllätyksiä on ollut muulloinkin.

        Esimerkiksi:
        -vuoden 1970 eduskuntavaaleissa SMP pomppasi yhden edustajan puolueesta 18 edustajan puolueeksi. 18-kertaisti ryhmänsä koon yksissä vaaleissa.
        -vuoden 1994 presidentinvaaleissa RKP:n Elisbeth Rehn sai 46% kannatuksen ja ääniä 1,5 miljoonaa ääntä (1 500 000)
        -vuoden 2012 presidentinvaaleissa Vihreiden Pekka Haavisto meni toiselle kierrokoselle ohi mm. Soinin (ps) ja Väyrysen (kes) ja Haavisto sai 1,1 miljoonaa ääntä (1 100 000)
        jne. jne.

        Jytky ei ole mitenkään ainutkertainen, se oli hyvä vaalien kolmosisija ja hyvä tulos, mutta ei sen suurempi kuitenkaan lopulta. Vastaaviin yllätyksiin tai jopa kovempiin vaaliyllätyksiin on päässyt SMP, RKP:n Rehn ja Vihreiden Haavisto.


      • "Pösilölästä" kajaht
        Vallassa vai ei? kirjoitti:

        En välitä siitä, ovatko hallituksessa, mutta tietysti sieltä saisi rahaa ja päätöksiä, joista tulos näkyy.

        Minun kohdalla ihan sama ovatko missä, onhan ääni poissa kokoomukselta. Mutta esim. Kataisen aikana tuntui kymmeniä kertoja, ettei ole hetkenkään rauhaa ummistaa silmiä uutisilta, koska "kataisia" oli kaksi toinen oli urpi, joille euro-politiikka oli yhteinen asia ja samoin kai Kataisen komissaari-paikka. Silloin tuntui, ettei tätä kestä, noiden hullujen jarkkuksi olisi pitänyt olla mukana "virallisena valvojana" hallituksessa tai edes oikeusasiamiehenä tai syyttäjänä tai minä hyvänsä, "hulluudella ei ollut loppua". Oli kauheaa seurata sitä tumput suorana, niinpä jopa kommarit olisivat olleet kenties monelle apu ja neuvo, kun mikään ei "pösilölässä" mene kuten pitäisi.

        "Mutta esim. Kataisen aikana tuntui kymmeniä kertoja, ettei ole hetkenkään rauhaa ummistaa silmiä uutisilta, koska "kataisia" oli kaksi toinen oli urpi, joille euro-politiikka oli yhteinen asia ja samoin kai Kataisen komissaari-paikka. Silloin tuntui, ettei tätä kestä, noiden hullujen jarkkuksi olisi pitänyt olla mukana "virallisena valvojana" hallituksessa tai edes oikeusasiamiehenä tai syyttäjänä tai minä hyvänsä, "hulluudella ei ollut loppua". Oli kauheaa seurata sitä tumput suorana, niinpä jopa kommarit olisivat olleet kenties monelle apu ja neuvo, kun mikään ei "pösilölässä" mene kuten pitäisi. "

        Pelko Pösilölästä alkaa taas herätä.Vakiutuiinen komissaarin virka?

        Kataisesta voi tulla salkuton komissaari – jos häntä onnistaa

        Kataisen kabinettiin on tulossa kolme suomalaista, ja muut jäsenet etsitään isoista jäsenmaista
        19.8.2014 5:56
        Annamari Sipilä hs.fi

        " Uuden komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker miettii parhaillaan keinoja uudistaa komission toimintaa. Kaikkien 28 jäsenmaan komissaareille ei yksinkertaisesti riitä järkevää tekemistä."

        "Varapuheenjohtajien "filtterirooli" nousi esiin Junckerin kabinettipäällikön Martin Selmayerin haastattelussa Euobserver-julkaisussa aiemmin elokuussa. Katainen mainittiin yhtenä ehdokkaana.

        Kataisen tekeillä olevasta kabinetista ei haluttu kommentoida HS:lle asiaa. Juncker on aiemmin luvannut Kataiselle "painavan salkun"."

        "EU-lähteiden mukaan kaikki jäsenmaat eivät suosi suunnitelmaa, jossa komission salkuttomat varapuheenjohtajat saisivat käskyttää rivikomissaareja. Etenkin isoille jäsenmaille tämä olisi kova pala.

        Ongelma on myös se, että entisiä pääministerejä on tulossa komissaareiksi vain pohjoisesta – Suomesta, Virosta ja Latviasta – ja he ovat kaikki miehiä. Maantieteellisen ja sukupuolijakauman pitäisi olla laajempi, jotta EU-parlamentti hyväksyisi komission. Slovenian komissaariksi saattaa kuitenkin tulla valituksi nainen: väistyvä pääministeri Alenka Bratušek.

        Monien jäsenmaiden tavoitteena on salkku, joka liittyy talouteen. Juncker voikin päätyä pilkkomaan talousasiat moneen salkkuun, jotta useat jäsenmaat voisivat kokea olevansa voittajia."

        Kabinetissa on kolme suomalaista: Taneli Lahti (kok ?) , Olli Rehn (Kesk), Heidi
        Jern (rkp).


      • KaikilleEiSopivTyötä
        Vallassa vai ei? kirjoitti:

        En välitä siitä, ovatko hallituksessa, mutta tietysti sieltä saisi rahaa ja päätöksiä, joista tulos näkyy.

        Minun kohdalla ihan sama ovatko missä, onhan ääni poissa kokoomukselta. Mutta esim. Kataisen aikana tuntui kymmeniä kertoja, ettei ole hetkenkään rauhaa ummistaa silmiä uutisilta, koska "kataisia" oli kaksi toinen oli urpi, joille euro-politiikka oli yhteinen asia ja samoin kai Kataisen komissaari-paikka. Silloin tuntui, ettei tätä kestä, noiden hullujen jarkkuksi olisi pitänyt olla mukana "virallisena valvojana" hallituksessa tai edes oikeusasiamiehenä tai syyttäjänä tai minä hyvänsä, "hulluudella ei ollut loppua". Oli kauheaa seurata sitä tumput suorana, niinpä jopa kommarit olisivat olleet kenties monelle apu ja neuvo, kun mikään ei "pösilölässä" mene kuten pitäisi.

        "Kataisesta voi tulla salkuton komissaari – jos häntä onnistaa

        Kataisen kabinettiin on tulossa kolme suomalaista, ja muut jäsenet etsitään isoista jäsenmaista
        19.8.2014 5:56
        Annamari Sipilä hs.fi

        " Uuden komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker miettii parhaillaan keinoja uudistaa komission toimintaa. Kaikkien 28 jäsenmaan komissaareille ei yksinkertaisesti riitä järkevää tekemistä."

        "EU-lähteiden mukaan kaikki jäsenmaat eivät suosi suunnitelmaa, jossa komission salkuttomat varapuheenjohtajat saisivat käskyttää rivikomissaareja. Etenkin isoille jäsenmaille tämä olisi kova pala."


    • elä vaiha puoluvetta

      minä oon kuule katkera kun tuo nuapurin martan mies pekka män valtuustoon demarien listalta ja halavattu kun martta tul ylyppeeks
      tuo muanviljelijän rytkä tauno n on semmone tukiaisten kerrääjä jotta ja hyvä kun sannoo mulle päivee
      ja sitte tuo kansakoulun opettaja pertti on kokkoomuslaine ja mikä lionsi lienöö ja ajjaa kommeella autolla
      ei sitä leskirouva tuommossiin pysty
      kyllä minä nauroin ja olin onnellinen kun tahvo-tauno män valtuustoo perussuomalisten listalta ja vaikka on juoppo ja muutennii vähäpoika ol se hyvä jotta män
      vaikka on kunnavaltuustossa niin käyp viinarahhoo lannamassa ei oo valtuusto noussu piähän
      oon vua poika puoluvveessa ja vaikka puoluve männöö joskus persuksilleen oot ollu tekemässä historriaa

    • perussomalaine

      Niin vaikka huumorillakin höystettyjä kirjoituksia ja jopa rohkeita ehdotuksia kommunistiksi ryhtymisestä on esitetty, äänestämättä jättämisen ohella, niin ehdotuksia puolueista on tullut vain IPU ja Muutos2011. Se taas ei käy vaatimukseen siitä että puolueen tulisi olla kooltaan varteenotettava, vähintään sen 10% kannatuksella. Käy tietysti pienempikin ns."pienpuolue" mutta noita mikropuolueita en laske minulle vaihtoehdoksi.
      Tahdon äänestää ja äänestää sellaista jonka ajatusmaailma olisi edes hieman omani kaltainen. Ja pitäisi olla kooltaan keskikokoinen tai iso puolue. Taitaa siis olla niin että perussuomalaiset ovat minulle se oikea. Ja tässähän kulminoituu sekin seikka mistä asioista puolue on pitänyt kiinni EU kriittisyys, maahanmuuton avoin keskustelu, tasa-arvoisen avioliittolain kanta, pakkoruotsin poisto. Ehkä he eivät sittenkään ole "pettäneet ja kääntäneet takkiaan".

      • Paljonko yhteensä?

        Ok, hyvä on. PS IPU Muutos2011 => joko tekisi 25 % ?

        Ihan nauratti, kun vielä löytyy rohkeita ihmisiä, kuten Pauli Saapunki, tunnustaa olevansa sodan takia syntynyt yms.?

        Tulikohan tämä palkinto, jos Putin olikin innoissaan Niinistön viikonlopun vierailusta?

        Kotimaa 18.8.2014 klo 21:15 | päivitetty 18.8.2014 klo 21:32
        Putin palkitsi suomalaisia kunniamerkein – palkituilta kiitosta Niinistölle
        http://yle.fi/uutiset/putin_palkitsi_suomalaisia_kunniamerkein__palkituilta_kiitosta_niinistolle/7418587

        "Kuusamolainen Saapunki on entinen kansanedustaja ja nykyinen Venäjän kunniakonsuli Suomessa. Hän sanoo työskennelleensä 35 vuotta saadakseen aikaan asennemuutoksen Suomen ja Venäjän välillä.

        – Olen edellisen sodan jälkeläinen, saksalaisen sotilaan poika. Ja kun minä sain sodalta elämän, päätin laittaa koko elämäni sen eteen, että entisistä vihollisista tehdään ystäviä."


    • näin homma etenee

      Kysyin kerran australialaiselta evoluutiobiologilta voiko hän kirjoittaa
      yhteiskunnasta ja sosiaaliasioista ja sosiologiasta
      ilman että viherpunikki nimittelee rasistiksi tai vastaavasti?

      vastaus oli ei

      Sama koskaa maahanmuuttopolitiikkaa
      niiden tuloa ei tänne voi vastustaa ilman, että tulee viherpunikeilta
      nimettelyä rasistiksi

      Mamutusta ei voi vastustaa muualla kuin Perussuomalaisissa
      Pakkoruotsia ei voi vastustaa muualla kuin Perussuomalaisissa
      ja niin edelleen

      Simon Elo kertoo vuonna 2009
      http://hommaforum.org/index.php?topic=13983.0

      Olen liittynyt perussuomalaisiin. Päätös oli vaikea ja raskas, mutta välttämätön. Olen Kristillisdemokraattien kanssa eri mieltä erityisesti maahanmuutto- ja kielipolitiikasta.

      Keskusteltuani useiden KD:n ihmisten kanssa huomasin, että olemme täysin eri mieltä useista linjauksista.

    • se oli demokraattine

      Se persuissa oli ainakin hyvää että kaikki sai sanansa kuuluviin. Joukoissa oli hörhöö, junttia, ja yli-isänmaallista. Se oli demokraattinen puolue.

    • mamutusta kuriin

      KAIKKI ymmärtävät mamutuksen vaarat (sosiaaliturva jaetaan yhä useammalle
      ja se pienenee merkittävästi mitättömäksi, asuntoja ei riitä vaikka millä tahdilla
      rakennettaisiin, mamut pakkautuvat kasvukeskuksiin jossa syntyy slummeja
      ja mamuihin rajoittuneita alueita

      joissa on sanotaan kolmannes mamuja ja kouluissa kaksi kolmannesta
      mamukoululaisia ja kantasuomalaiset lähtevät ensin, sitten venäläiset poistuvat
      ja kiinalaiset ja afrikkalaiset jäävät tähän malliin käy koko ajan Helsingissä)

      ASIA TIEDETÄÄN MUTTA MAMUTUKSEN HILLITSEMISTÄ AJAA VAIN PERUSSUOMALAISET siksi vaihtoehtoa juuri ei ole


      Hesari ajaa mamuja ulos alueeltaan
      Hesari haluaa metropolin

      Hesarin lähelle metropolin keskelle Helsinkiin rakennetaa guggenheimit
      samoin elitistien asunnot ja biletyspaikat

      Metropolin reunalle ajetaan mamut
      Vähävaraisten työtätekevien alueelle

      Jos veronmaksaja vastustaa, Hesarin anarkistitoimittaja tekee
      jutun suomalaisten harjoittamasta rasismista ja islamfobiasta

      SIKSI HELSINGISSÄ TÄRKEÄ ON PERUSSUOMALAISET 2015

      Hesari ajaa metropolia Aja Hesarin ohi Lopeta Hesarin tilaaminen
      http://www.hs.fi/paivanlehti/14082014/kaupunki/Leppävaara on oiva metropolin mallikeskus/a1407929613784
      Leppävaara on oiva metropolin mallikeskus

      Kuntaselvittäjät jakaisivat Suomen ensimmäisen miljoonakaupungin 15–20 keskukseen

      Mi­kä met­ro­po­li? – Tu­lee­ko Suo­meen mil­joo­na­kau­pun­ki? Sa­no­ma­ta­lon Me­dia­to­ril­la (Töö­lön­lah­den­ka­tu 2) tors­tai­na kel­lo 16–18. Kes­kus­te­lu suo­ra­na HS.fi:s­sä.

      • Jos on ihan pakko?

        Espoon länsipuoli pelkää metron tuomaa "liikkuvaa muuttajasakkia". Metro toi Itä-Helsinkiinkin kaikki kansallisuudet, kun sillä pääsee melkein maaseutumaisemiin, jopa 10 km:n päähän citystä.

        Muuten minua ei metropoli haittaisi, mutta lieveilmiöt. Nimittäin siitä metropolikaupungin puutteestahan nuo EU-fanaatikot melskaavat. Aasiassa on asutus nykyään melkein kokonaan suurkaupungeissa. Sitä itse pitäisin hyvä puolena, että suomalaisetkin sisämaasta saisivat nauttai hienoista junista, metroista, bussiliikenteestä ja suora pääsy satamiin ja lentokentille, kuten Tukholman Arlanda Exporess:illä.

        Loppuisi vihr-vas-kokkareiden mäkätys impivaarasta. Business taitaa pärjäta hyvin suurkaupungissa. En muuttaisi itse sinne, mutta kun käy, voi sentään käyttää julkista liikennettä. Nykyään se on vähän kuin afrikan savimajoista ja mamauina Englannissa asuville olisi tehty ylellinen liikkumistapa, joka on paljon halvempi kuin taksi.


    • Ukraina,Irak, Eu, US

      Onko tämä ketju jätetty tyystin lukematta. Näyttää olevan tänä aamuna jo 30 lukukertaa, siis eri koneita. Aika moni haluaa vähän tällaista keskustelua käydä siis, jos tuosta jotain voi päätellä.

      Mitäs me seuraavaksi kirjoitellaan?

      • Phuuuuhuhhh

        Siis nehän eivät ole tältä aamulta, vaan kokonaismäärä, kysymyksesi siis kuuluu, istä sinä haluat nyt keskustella ;)


      • Painu nyt vaikka...
        Phuuuuhuhhh kirjoitti:

        Siis nehän eivät ole tältä aamulta, vaan kokonaismäärä, kysymyksesi siis kuuluu, istä sinä haluat nyt keskustella ;)

        Sinä taidat olla se "kansakoulun nurkkakuntaisin shittiäinen", jos et itse tykkää jostain, niin sitten arvostelet muita siitä, mitä ne tekee?

        Olet ärsyttävä olento?


      • Sinäkö nuo olet
        Painu nyt vaikka... kirjoitti:

        Sinä taidat olla se "kansakoulun nurkkakuntaisin shittiäinen", jos et itse tykkää jostain, niin sitten arvostelet muita siitä, mitä ne tekee?

        Olet ärsyttävä olento?

        80 %;sesti ihan itse copy-pastannut ja olet myös se "neuvoa tarvitseva".


      • Tyhmä
        Sinäkö nuo olet kirjoitti:

        80 %;sesti ihan itse copy-pastannut ja olet myös se "neuvoa tarvitseva".

        Haista v...ttu.


      • Noinkohan on ;)
        Tyhmä kirjoitti:

        Haista v...ttu.

        . . . . . . ;) . . . . . . . .


    • Pellenhommaa

      Metro pilasi kokoomuksen johdolla Espoon koska se jää etelään
      olisi pitänyt tehdä pintaraitsikka

      Itse muutin mamutuksen myötä Raumalle mutta siihen vaikutti myös
      se että en ole palkkatyössä vaan omillani ja yritykseni pystyy toimimaan
      Raumallakin kuitenkin lännessä eikä mamutuksessa

      Helsinki on suurimassa kurimuksessa afrikkalaistumis-aasialaistumis-muslimlaistumis-kaupunkina

      Ensin asukkaista on kolmannes ulkkareita kouluissa kaksikolmannesta
      ja sitten tulee tuho
      lähiöstä lähtevät kantasuomalaiset sitten venäläiset pois sitten kiinalaiset pois
      ja jäljelle jää sitten tanssivat kulttuurit työttömyyteen

      En­nä­tys­tä saa­te­taan hi­poa Pi­ha­pir­tin päi­vä­ko­dis­sa Kon­tu­las­sa. Siel­lä 65 lap­ses­ta va­jaat 40 on ko­toi­sin per­heis­tä, jois­sa pu­hu­taan jo­tain muu­ta kiel­tä kuin suo­mea tai ruot­sia

      • Samaa mieltä

        "Ensin asukkaista on kolmannes ulkkareita kouluissa kaksikolmannesta
        ja sitten tulee tuho
        lähiöstä lähtevät kantasuomalaiset sitten venäläiset pois sitten kiinalaiset pois
        ja jäljelle jää sitten tanssivat kulttuurit työttömyyteen"

        Tuo kouluun vaikuttaminen on paha juttu. Meinaan, että ei ole enää mitään omaa.
        Lasta "kuritetaan", jos hän esittää jotain näita vieraita vastaan. Tulee huonoa numeroa, opettaja on kriittinen jne.

        Kehyskunnat ovat varmaan myös veroja vailla, on jatkuva muutospaine ja ne hyväksyvät kaiken, mita stadi ja eu-fanaatikot esittävät.


    • Ketä edustavat?

      Onko tuo mode-pari siis Suomi24 -sivuston palkoilla vai ps:n palkoilla? Ne tuli nyt kohtaan 'Yleistä politiikasta'.

      Suosittelen tekemään jonkun esittelysivun, ettei synny väärinkäsityksiä.

      • Mistä oli kyse?

        Jos on virallinen sivuston palkkaama mode, silloin voisi laittaa noihin kommetteihinsa linkin ja jotkut yhteystiedot, koska nyt olen saanut käsityksen, että he olivat puolueen poliitikkoja.

        Nimi...
        Yhteystiedot...
        Linkki moderaattorin omaan esittelysivuun.


      • Niin... .....
        Mistä oli kyse? kirjoitti:

        Jos on virallinen sivuston palkkaama mode, silloin voisi laittaa noihin kommetteihinsa linkin ja jotkut yhteystiedot, koska nyt olen saanut käsityksen, että he olivat puolueen poliitikkoja.

        Nimi...
        Yhteystiedot...
        Linkki moderaattorin omaan esittelysivuun.

        Niin, poistaako modekin sisällön mukaan? Aate ratkaisee?


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1853
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1416
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1317
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe