Venäjän Federaatio tunnustaa Tsaarikunnan Suuriruhtinaskuntineen

Pyhä Järjestys

1.10.2008-25.9.2014-

Venäjän (Russian) Tsaarikunnan eli Keisarikunnan ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaan eli Suuriruhtinaskunnan yhteiskuntajärjestelmän ja sen hallinnon samoin kuin näiden kansalaisuuksien laillisuuden selkeätä tunnustamista Venäjän (Russian) Federaation hallinnolta onkin jo hartaasti odotettu sen jälkeen, kun Venäjän (Russian) Federaation Korkeimman Oikeuden Puhemiehistö palautti Venäjän (Russian) Tsaari Nikolai II:n ja hänen perheensä oikeudet (rehabilitointi) lokakuun 1,päivänä vuonna 2008, Jumalan kalenterin seitsemännen kuukauden ensimmäisenä päivänä eli pasuunansoiton päivänä, kuninkaan valtaistuimelle nousemisen päivänä.

Court Rehabilitates Imperial Family
http://www.kommersant.com/p1034361/r_500/Russian_royal_family_political_rehabilitation/

Russia's last tsar rehabilitated
http://news.bbc.co.uk/2/hi/7645776.stm

Court Rehabilitates Status of a Czar and His Family
http://www.nytimes.com/2008/10/02/world/europe/02czar.html?_r=0

Russia rehabilitates last tsar
http://www.aljazeera.com/news/europe/2008/10/2008101133449128793.html

Näin avautui Venäjän Federaation yhteiskuntajärjestelmään ja sen hallintoon Jumalan siunaama polku Kristuksessa Venäjän (Russian) Tsaarikuntaan eli Keisarikuntaan - Kristuksen Uuden Liiton kuningas Daavidin Juudan kuningaskuntaan - ja samalla Kristuksen maanpäälliseen kuningaskuntaan ja Jumalan apostoliseen seurakuntaan Kristuksessa.


Ja tässä tuo tunnustaminen Venäjän (Russian) Federaation vallan ytimestä on selkeästi paljastettu ja väkevästi ilmaistu presidentti Putinin entisen läheisen avustajan suusta samalla Venäjän (Russian) maanmiesten (englanniksi Russian Compatriots) keskinäisen veljeyden ja suojelun tunnustaen ja muita siitä varoittaen sekä kehottaen eri osapuolia tunnustamaan tämän suosiolla tai väkipakolla:

"Venäjän duuman säätämän lain mukaan kaikkia Venäjän keisarikunnan ja Neuvostoliiton alueella eläneiden ihmisten jälkeläisiä pidetään Venäjän maanmiehinä."

"Suomessa elää miljoonia Venäjän keisarikunnan jälkeläisiä, ja duuman määritelmän mukaan merkittävä osa Suomen väestöstä on Venäjän maanmiehiä,"

"Toinen duuman hyväksymä laki sanoo, että Venäjä voi lähettää joukkojaan valtiorajojen ulkopuolelle maanmiesten etujen turvaamiseksi."

http://yle.fi/uutiset/putinin_ex-avustaja_venajan_lait_sallivat_hyokkayksen_suomeen/7481643

Venäjän lain mukaan sotilasjoukkoja voidaan käyttää maanmiesten suojeluun Venäjän rajojen ulkopuolella. Maanmiehiksi taas lasketaan myös Venäjän keisarikunnan asukkaiden jälkipolvi eli myös nykyinen Suomen väestö.

http://www.hs.fi/ulkomaat/Suomen pelottelija varoittaa Venäjän lainsäädäntö mahdollistaa hyökkäyksen Suomeen/a1411016136909


Siinä se nyt siis on, jopa suomenkielellä, hartaasti odotettu Venäjän (Russian) Federaation vallan ja hallinnon ytimen selkeä tunnustus Venäjän (Russian) Tsaarikunnan eli Keisarikunnan ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaan eli Suuriruhtinaskunnan yhteiskuntajärjestelmän ja sen hallinnon samoin kuin näiden kansalaisuuksien laillisuuksille, mikä on vieläpä istutettu Venäjän (Russian) Federaation lakeihin, useampaankin, Venäjän (Russian) Tsaarin Nikolai II:n ja hänen perheensä oikeuksien palauttamisen lisäksi.

Olemme siis VENÄJÄN (RUSSIAN) MAANMIEHIÄ maanmiehiä Venäjän (Russian) Federaation lainsäädännön mukaan ja meillä on oikeus saada siltä myös SUOJELUA kansalaisuudellemme - siis meillä, jotka tämän kansalaisuuden, Venäjän (Russian) Tsaarikunnan eli Keisarikunnan ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaan eli Suuriruhtinaskunnan kansalaisuuden olemme hyväksyneet ja siitä kiinnipitäneet sekä edelleenkin hyväksymme ja siitä kiinnipidämme.
Minä ja lapseni olemme sen ainakin hyväksyneet ja siitä kiinnipitäneet, mikä on lukuisille Suomen (EU-Suomen) viranomaisille ilmoitettu vuoden 2008 syksystä lähtien, sekä edelleenkin hyväksymme ja siitä kiinnipidämme.

Kaikkivaltiaan Luojan päätös ilmoituksineen yksistään tekee minkä tahansa Hänen edessään lailliseksi tai laittomaksi. Hän ei tarvitse siihen kenenkään muun lupaa ja kykenee kaiken itse päättämään ja hoitamaan.
Kaikkivaltias Luoja kykenee Pyhällä Hengellään ja Sanallaan (Kristus) niin ikään kyllä suojelemaan ketä ikinä, missä ja milloin haluaa eikä siinä muita tarvitse. Hän yksin riittää.
Ja kaikki se, mitä Hän on ilmoittanut, pitäisi olla riittävän vakuuttavaa todesta otettavaksi ja sen mukaisesti käyttäydyttäväksi.

Mutta koska suurin osa ihmisistä ei ota Jumalaa eikä Hänen Sanaansa, Kristusta todesta eikä Jumalan Pyhää Sanaa ja Lakia yritä edes noudattaa, vaan sen sijaan kunnioittaa ja pelkää paljon enemmän ihmisiä, ihmisryhmiä ja hallintoja, niin näille sopii aivan mainiosti törmätä kumoamattomaan Jumalan Pyhään Säätämykseen myös siitä kiinni pitävän ihmisten järjestelmän kautta sekä kaatua kapinassaan ja vihollisuudessaan sen edessä.

46

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pyhä Järjestys

      (jatkoa edelliseen)

      Ja juuri tästä, Venäjän (Russian) Tsaarikunnan eli Keisarikunnan ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaan eli Suuriruhtinaskunnan yhteiskuntajärjestelmän ja sen hallinnon laillisuudesta samoin kuin näiden kansalaisuuksien,
      Venäjän (Russian) Tsaarikunnan eli Keisarikunnan ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaan eli Suuriruhtinaskunnan kansalaisuuksien laillisuuksista eli yhdistetysti Venäjän (Russian) Tsaarikunnan eli Keisarikunnan Suomenmaan Suuriruhtinaanmaan eli Suuriruhtinaskunnan kansalaisuuden laillisuudesta Jumalan ja Kristuksen edessä Jumalan Pyhän Sanan, Lain ja Järjestyksen mukaisesti
      olen todistamalla todistanut kerta toisensa perään vuoden 2008 syksystä lähtien niin lukuisille Suomen (EU-Suomen) viranomaisille samoin kuin tätä esille tuovin ns. mielipidekirjoituksin,
      samoin kuin olen todistamalla todistanut kerta toisensa perään Suomen ns. EU-jäsenyyden, etenkin Lissabonin sopimuksen alaisen EU-jäsenyyden olevan valtio- ja maanpetoksellista toimintaa suhteessa ennen Suomen ensimmäistä ns. EU-jäsenyyttä voimassa olleeseen - rikottuun mutta silti edelleen lailliseen - valtio- ja maanpetoslainsäädäntöön (Rikoslain 11.Luku Valtiopetoksesta ja 12.Luku Maanpetoksesta) sekä rikkovan Jumalalle Suomessa annettuja sotilas-, virka- ja tuomarinvaloja, kaste- ja konfirmaatiolupauksia.


      Kuinka kukistumattomalla perustalla seisonkaan, Kaikkivaltiaan Luojan Kristus-kalliolla, Kristuksen maanpäällistä, kuningas Daavidin valtaistuimen kuningaskuntaa ja sitä johtavaa, Jumalan apostolista (lähettiläiden) seurakuntaa Kristuksessa edustaen ja näin Kristuksen kautta Kaikkivaltiasta Luojaa, yhtä ainutta Jumalaa palvellen.

      "Olen luonut henkiolennot ja ihmiset vain palvelemaan Itseäni."
      (Koraani, 51: 56)

      ”Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava taikka toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva (hylkivä). Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa.” (Matt.6:24)

      Silloin Jahushua (Jeesus) sanoi hänelle: "Mene pois, saatana; sillä kirjoitettu on: 'JHVH:a, sinun Jumalaasi, pitää sinun kumartaman ja Häntä ainoata palveleman (Hänelle ainoalle työtä tekemän).' (Matt.4:10)

      ”Minulle on annettu kaikki auktoriteetti (valta) taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat Minun opetuslapsikseni kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään, mitä Minä olen käskenyt pitää. Ja katso, Minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti.” (Matt.28:18-20)

      Ja Jumala sanoi:
      »Jeesus, katso, Minä otan sinut, sitten olen ylentävä sinut luokseni ja vapauttava sinut niistä, jotka ovat uskottomia, sekä asettava ne, jotka sinua seuraavat, uskottomien yläpuolelle aina Ylösnousemuksen päivään saakka. Aikanaan on teidän kaikkien palattava minun luokseni, ja minä olen ratkaiseva sen, mistä te keskenänne kiistelitte.
      Mitä niihin tulee, jotka eivät uskoneet, olen kurittava heitä raskaalla rangaistuksella sekä tässä että tulevassa elämässä; eivätkä he löydä ketään auttajaa.»
      Mutta uskovaisille ja hyviä töitä harjoittaville Hän on antava heidän täyden palkkansa. Jumala ei rakasta väärintekijöitä.
      (Koraani, 3:54-56)

      "Ja minä sanon sinulle: sinä olet Pietari, ja tälle kalliolle minä rakennan seurakuntani, ja tuonelan portit eivät sitä voita.
      Minä olen antava sinulle taivasten kuningaskunnan avaimet, ja minkä sinä sidot maan päällä, se on oleva sidottu taivaissa, ja minkä sinä päästät maan päällä, se on oleva päästetty taivaissa." (Matt.16:18-19)

      "Sentähden minä sanon teille: Jumalan kuningaskunta otetaan teiltä pois ja annetaan kansalle, joka tekee sen hedelmiä.
      Ja joka tähän kiveen kaatuu, se ruhjoutuu, mutta jonka päälle se kaatuu, sen se murskaa."
      (Matt.21:43-44) & (Luuk. 20:18)


      Kiitos, Ylistys ja Kunnia Kaikkivaltiaalle Luojalle, yhdelle ainoalle Jumalalle ja Hänen Sanalleen, Kristukselle (Messiaalle)!


      Kristuksen (Messiaan) nimessä ilmoittaen

      Kaikkivaltiaan Luojan JHVH / YHVH (ALJAH / ALYAH) ja Kristuksen (Messiaan) palvelija

      Venäjän (Russian) Tsaarikunta eli Keisarikunta ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaa eli Suuriruhtinaskunta
      (Jaakobin sekä Aabrahamin ja Ismaelin järjestys)
      &
      Kristuksen (Messiaan) maanpäällinen, Kuningas Daavidin kuningaskunta,
      Aabrahamin Kuningaskunta, Islamilainen Kalifaatti
      &
      JHVH / YHVH (ALJAH / ALYAH) Jumalan (apostolinen) seurakunta, Ekklesia Kristuksessa (Messiaassa)
      &
      JHVH / YHVH (ALJAH / ALYAH) Jumalan Pyhän Lain (Toora), Profeettojen ilmoitusten, Psalmien ja Evankeliumin mukainen ja Koraanin vahvistama Islamin ja Aabrahamin elämänjärjestys, elämänvaellus, usko

      ALLAH on ALJAH (ALYAH), KAIKKIVALTIAS, KORKEIN, JUMALA YAH

      HalleluJAH! (HalleluYAH!)

      • Pyhä Järjestys

        (jatkoa edelliseen)

        Suomen laki. Rikoslaki vuodelta 1993.

        11. Luku. Valtiopetoksesta

        1 §. Joka, aikoen surmata [Keisarin ja Suuriruhtinaan], ottaa hänet hengiltä, taikka sitä yrittää, tuomittakoon valtiopetoksesta [kuolemanrangaistukseen]
        Ks. L kuolemanrangaistuksen poistamisesta rangaistusjärjestelmästä, Ri 3; HM 1 ja 2 §, A 1; tämän luv. 5 §; OK 4:2, Pr 1.

        2 §. (21.4.1894) Joka, aikoen
        1) viedä [Keisarilta ja Suuriruhtinaalta] vapauden, saattaa hänet vihollisen tahi kapinoitsijan valtaan, riistää häneltä korkeimman vallan, taikka estää häntä sen käyttämisestä;
        2) [Venäjän] Valtakunnasta irrottaa [Suomenmaan tahi] jonkun osan siitä, [tahi muun Venäjän Valtakuntaan kuuluvan alueen], taikka saattaa jonkun osan [Venäjän] Valtakuntaa vieraan vallan alle; taikka
        3) laittomalla tavalla kumota tahi muuttaa [Keisarikunnan tahi Suuriruhtinaanmaan] hallitusmuodon [taikka vallanperimyksen järjestyksen], tekee teon, jolla hän aikomuksensa toteuttaa taikka sitä yrittää, rangaistakoon valtiopetoksesta [kuritushuoneella] elinkaudeksi taikka vähintään kahdeksaksi ja enintään kahdeksitoista vuodeksi.
        Ks. RL 2:3; tämän luv. 5 §; OK 4:2, Pr 1.

        3 §. (21.4.1894) Jos kaksi tahi useammat ovat keskenänsä sopineet tekemään valtiopetoksen; rangaistakoon jokainen heistä sellaisesta salahankkeesta [kuritushuoneella] vähintään yhdeksi ja enintään kahdeksaksi vuodeksi.
        Ks. RL 2:3; tämän luv. 5 §; OK 4:2, Pr 1.

        4 §. (21.4.1984) Joka, valtiopetoksen aikomuksessa, rupeaa yhteyteen vieraan hallituksen kanssa, taikka väärin käyttää hänelle uskottua virkavaltaa, taikka hankkii aseita tai väkeä, taikka tekee muun sellaisen valmistelun, rangaistakoon [kuritushuoneella] vähintään yhdeksi ja enintään kahdeksaksi vuodeksi. Jos joku senkaltaisessa aikomuksessa liittäytyy sellaiseen väkeen; tuomittakoon [kuritushuoneeseen] korkeintaan kuudeksi vuodeksi.
        Ks. RL 2:3; tämän luv. 5 §; OK 4:2, Pr 1.

        4 a §. (23.1.1931/14) Joka:
        1. liittyy sellaiseen yhdistykseen, järjestöön tai muuhun yhteenliittymään, joka hänen tietensä toimii Suomen valtio- ja yhteiskuntajärjestyksen väkivaltaiseksi kumoamiseksi tahi tarkoittaa tällaisen toiminnan edistämistä tai tukemista välillisesti tai välittömästi, taikka joka jäseniä hankkimalla, varoja kokoamalla, maksuja suorittamalla tai muulla siihen verrattavalla tavalla työskentelee tällaisen tietämänsä yhteenliittymän hyväksi;
        2. ottaa osaa kokoukseen, joka hänen tietensä on kutsuttu koolle valtiopetokseen tähtäävän toiminnan edistämiseksi tahi jossa neuvotellaan tai päätetään valtiopetokseen tähtäävän toiminnan edistämiseksi taikka 1 kohdassa mainitun yhteenliittymän perustamisesta, ellei asianhaaroista käy päättäminen, ettei hänen aikomuksenaan ollut edistää tällaista toimintaa;
        3. puhein, kirjoituksin tai muulla tavoin ylistää valtiopetosta tai sen valmistelua taikka levittää valtiopetokseen tai sen valmisteluun kiihoittaviksi tai sitä ylistäviksi tietämiänsä kirjoituksia tai esityksiä; taikka
        4. muulla tavoin puhein tai teoin tahallansa edistää valtiopetokseen tähtäävää toimintaa, tuomittakoon, ellei hän muun lainpaikan mukaan ole teostaan ankaramman rangaistuksen alainen, vankeuteen enintään kahdeksi kuukaudeksi.
        Ks. tämän luv. 5 §; OK 4:2, Pr 1.

        5 §. Mitä 4 luvun 2 §:ssä on säädetty rikoksen yrityksestä koskee myöskin valtiopetoksen yritystä sekä sen valmistelua.

        6 §. (23.1.1931/14) [Tässä luvussa säädettyyn kuoleman- tahi kuritushuonerangaistukseen vikapää tuomittakoon myöskin kansalaisluottamuksensa menettäneeksi; jos tuomitaan muuhun rangaistukseen tämän luvun mukaan, tuomitkoon oikeus, milloin teon laatu siihen antaa aihetta, myöskin kansalaisluottamuksen menettämiseen.]
        Ks. L eräiden lisäragaistuksen poistamisesta 1 §, Ri 3a.


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Suomen laki. Rikoslaki vuodelta 1993.

        11. Luku. Valtiopetoksesta

        1 §. Joka, aikoen surmata [Keisarin ja Suuriruhtinaan], ottaa hänet hengiltä, taikka sitä yrittää, tuomittakoon valtiopetoksesta [kuolemanrangaistukseen]
        Ks. L kuolemanrangaistuksen poistamisesta rangaistusjärjestelmästä, Ri 3; HM 1 ja 2 §, A 1; tämän luv. 5 §; OK 4:2, Pr 1.

        2 §. (21.4.1894) Joka, aikoen
        1) viedä [Keisarilta ja Suuriruhtinaalta] vapauden, saattaa hänet vihollisen tahi kapinoitsijan valtaan, riistää häneltä korkeimman vallan, taikka estää häntä sen käyttämisestä;
        2) [Venäjän] Valtakunnasta irrottaa [Suomenmaan tahi] jonkun osan siitä, [tahi muun Venäjän Valtakuntaan kuuluvan alueen], taikka saattaa jonkun osan [Venäjän] Valtakuntaa vieraan vallan alle; taikka
        3) laittomalla tavalla kumota tahi muuttaa [Keisarikunnan tahi Suuriruhtinaanmaan] hallitusmuodon [taikka vallanperimyksen järjestyksen], tekee teon, jolla hän aikomuksensa toteuttaa taikka sitä yrittää, rangaistakoon valtiopetoksesta [kuritushuoneella] elinkaudeksi taikka vähintään kahdeksaksi ja enintään kahdeksitoista vuodeksi.
        Ks. RL 2:3; tämän luv. 5 §; OK 4:2, Pr 1.

        3 §. (21.4.1894) Jos kaksi tahi useammat ovat keskenänsä sopineet tekemään valtiopetoksen; rangaistakoon jokainen heistä sellaisesta salahankkeesta [kuritushuoneella] vähintään yhdeksi ja enintään kahdeksaksi vuodeksi.
        Ks. RL 2:3; tämän luv. 5 §; OK 4:2, Pr 1.

        4 §. (21.4.1984) Joka, valtiopetoksen aikomuksessa, rupeaa yhteyteen vieraan hallituksen kanssa, taikka väärin käyttää hänelle uskottua virkavaltaa, taikka hankkii aseita tai väkeä, taikka tekee muun sellaisen valmistelun, rangaistakoon [kuritushuoneella] vähintään yhdeksi ja enintään kahdeksaksi vuodeksi. Jos joku senkaltaisessa aikomuksessa liittäytyy sellaiseen väkeen; tuomittakoon [kuritushuoneeseen] korkeintaan kuudeksi vuodeksi.
        Ks. RL 2:3; tämän luv. 5 §; OK 4:2, Pr 1.

        4 a §. (23.1.1931/14) Joka:
        1. liittyy sellaiseen yhdistykseen, järjestöön tai muuhun yhteenliittymään, joka hänen tietensä toimii Suomen valtio- ja yhteiskuntajärjestyksen väkivaltaiseksi kumoamiseksi tahi tarkoittaa tällaisen toiminnan edistämistä tai tukemista välillisesti tai välittömästi, taikka joka jäseniä hankkimalla, varoja kokoamalla, maksuja suorittamalla tai muulla siihen verrattavalla tavalla työskentelee tällaisen tietämänsä yhteenliittymän hyväksi;
        2. ottaa osaa kokoukseen, joka hänen tietensä on kutsuttu koolle valtiopetokseen tähtäävän toiminnan edistämiseksi tahi jossa neuvotellaan tai päätetään valtiopetokseen tähtäävän toiminnan edistämiseksi taikka 1 kohdassa mainitun yhteenliittymän perustamisesta, ellei asianhaaroista käy päättäminen, ettei hänen aikomuksenaan ollut edistää tällaista toimintaa;
        3. puhein, kirjoituksin tai muulla tavoin ylistää valtiopetosta tai sen valmistelua taikka levittää valtiopetokseen tai sen valmisteluun kiihoittaviksi tai sitä ylistäviksi tietämiänsä kirjoituksia tai esityksiä; taikka
        4. muulla tavoin puhein tai teoin tahallansa edistää valtiopetokseen tähtäävää toimintaa, tuomittakoon, ellei hän muun lainpaikan mukaan ole teostaan ankaramman rangaistuksen alainen, vankeuteen enintään kahdeksi kuukaudeksi.
        Ks. tämän luv. 5 §; OK 4:2, Pr 1.

        5 §. Mitä 4 luvun 2 §:ssä on säädetty rikoksen yrityksestä koskee myöskin valtiopetoksen yritystä sekä sen valmistelua.

        6 §. (23.1.1931/14) [Tässä luvussa säädettyyn kuoleman- tahi kuritushuonerangaistukseen vikapää tuomittakoon myöskin kansalaisluottamuksensa menettäneeksi; jos tuomitaan muuhun rangaistukseen tämän luvun mukaan, tuomitkoon oikeus, milloin teon laatu siihen antaa aihetta, myöskin kansalaisluottamuksen menettämiseen.]
        Ks. L eräiden lisäragaistuksen poistamisesta 1 §, Ri 3a.

        (jatkoa edelliseen)

        Suomen Laki. Rikoslaki vuodelta 1993.

        12. Luku Maanpetoksesta

        1 §. (20.8.1942/683) Suomen kansalainen, joka astuu sotaväkeen, tietäen sen olevan vihollisen, taikka joka ei luovu sellaisesta sotaväestä, rangaistakoon maanpetoksesta [kuritushuoneella] elinkaudeksi tai määräajaksi, vähintään kuudeksi vuodeksi.
        Ks. RL 2:3; tämän luv. 10 §; OK 4:2, Pr.1

        2 §. (20.8.1942/683) Suomen kansalainen, joka valtakunnan jouduttua sotaan tai sodan sitä uhatessa vihollisen eduksi taikka Suomen tai sen liittolaisen vahingoksi tahallansa:
        1. saattaa vihollisen valtaan sotaväkeä, kaupungin, sataman, linnoituksen tai muun puolustuspaikan, sotalaivan tai muun aluksen, lentovälineen tai muita sotaväelle tarpeellisia kulkuneuvoja tai niiden tarvikkeita taikka radioaseman, sotakassan, aseita, ammuksia tai muita sotatarvikkeita, varus-, elintarvike- tai polttoainevaraston, tai muuta senkaltaista taikka hävittää tai turmelee jotakin sellaista, taikka vahingoittaa teollisuuslaitosta tai sen koneistoa tai varastoa, vesi-, sähkö- tai kaasujohtoa, patoa, lennätintä, puhelinta, tietä, kanavaa, rautatietä, siltaa, merimerkkiä tai muuta niihin verrattavaa;
        2. viholliselle ilmaisee sotavoiman suuruuden, tilan, aseman tai liikkeitä tai niitä koskevan päätöksen tai suunnitelman taikka tunnussanan tai muun tunnusmerkin tai salakirjoituksen tulkitsemisohjeen taikka antaa viholliselle kartan tai piirustuksen tahi muun puolustuslaitosta, sotatarviketehdasta, radioasemaa, satamaa, kulkuväylää tai tietä koskevan tiedon taikka palvelee vihollista oppaana tai vakoojana tahi hankkii sille oppaan tai vakoojan taikka auttaa, suojelee tai käskee vihollisen vakoojaa tai vakoojaan verrattavaa taikka viholliselle värvää tai hankkii sotaväkeä taikka auttaa sotavankia karkaamaan tahi suojelee tai kätkee karannutta sotavankia; taikka
        3. tekee aseellista vastarintaa Suomen tai sen liittolaisen sotavoimalle tai estää käyttämästä sotaväkeä vihollista vastaan taikka viettelee sitä asettumaan vihollisen puolelle tai karkaamaan tai pakenemaan tahi kapinaan tai muuhun uskottomuuteen, taikka oppaana eksyttää sotaväen osaston tai aluksen, taikka antaa päällystölle tai asianomaiselle tiedustelijalle väärän kertomuksen vihollisesta tai muusta, mikä vaikuttaa sodankäyntiin tahi jättää ilmaisematta, mitä hän siitä tietää,
        rangaistakoon maanpetoksesta [kuolemanrangaistuksella] tahi [kuritushuoneella] elinkaudeksi tai määräajaksi, vähintään kuudeksi vuodeksi.
        Jos Suomen kansalainen 1 momentissa mainituissa olosuhteissa muulla kuin siinä tarkoitetulla tavalla tahallaan auttaa vihollista tai vihollisen eduksi vahingoittaa Suomea tai sen liittolaista, tuomittakoon sellaisesta maanpetoksesta [kuritushuoneeseen] elinkaudeksi tai määräajaksi, vähintään neljäksi vuodeksi.
        Edellä tässä pykälässä mainittujen rikosten yritys on rangaistava.
        Ks. L kuolemanrangaistuksen poistamisesta rangaistusjärjestelmästä, Ri 3; RL 2:3; tämän luv. 10 §; OK 4:2, Pr.1. Vrt. myös RL 16:22.

        3 §. (20.8.1942/683) Jos teko, jota 2 §:n 1 momentissa tarkoitetaan, tehdään varomattomuudesta tai muusta tuottamuksesta, olkoon rangaistus vankeutta, taikka, milloin asianhaarat ovat raskauttavat, [kuritushuonetta] enintään kuusi vuotta.
        Ks. tämän luv. 10 §; RL 2:3; OK 4:2, Pr 1.

        4 §. (20.8.1942/683) Jos muu kuin Suomen kansalainen Suomessa oleskellessaan tai valtakunnan palveluksessa ollessaan tekee sellaisen rikoksen, kuin 1, 2 tai 3 §:ssä on mainittu, rangaistakoon siitä niinkuin Suomen kansalainen.
        Vihollisen sotavoimiin kuuluvaa ei kuitenkaan saa tuomita rangaistukseen muusta edellä tässä luvussa tarkoitetusta rikoksesta kuin 2 tai 3 §:ssä mainitusta teosta. Edellytyksenä on silloin, että hän salaten kuuluvansa vihollisen sotavoimiin oleskelee Suomessa tai Suomen puolustusvoimien sotatoimialueella. Jos hän on syyllistynyt vakoiluun, häntä ei saa tuomita rangaistukseen muusta vakoilusta kuin siitä, mistä hänet on tavattu. (25.3.1983/321)

        5 §. (20.8.1942/683) Suomen kansalainen, joka
        1. kehoittaa vieraan valtion hallitusta aloittamaan sodan tai muun vihollisteon Suomea vastaan tai jatkamaan sitä taikka rikkomaan Suomen kanssa tehdyn sotaliiton tahi kieltäytymään sellaisesta liitosta; taikka,
        2. ennenkuin sota on julistettu tai alkanut, omasta tai muiden puolesta lupaa vieraan valtion hallitukselle apua sen sodassa Suomea vastaan,
        rangaistakoon [kuritushuoneella] määräajaksi, vähintään kahdeksi vuodeksi.
        Ks. tämän luv. 10 §; RL 2:3; OK 4:2, Pr 1.


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Suomen Laki. Rikoslaki vuodelta 1993.

        12. Luku Maanpetoksesta

        1 §. (20.8.1942/683) Suomen kansalainen, joka astuu sotaväkeen, tietäen sen olevan vihollisen, taikka joka ei luovu sellaisesta sotaväestä, rangaistakoon maanpetoksesta [kuritushuoneella] elinkaudeksi tai määräajaksi, vähintään kuudeksi vuodeksi.
        Ks. RL 2:3; tämän luv. 10 §; OK 4:2, Pr.1

        2 §. (20.8.1942/683) Suomen kansalainen, joka valtakunnan jouduttua sotaan tai sodan sitä uhatessa vihollisen eduksi taikka Suomen tai sen liittolaisen vahingoksi tahallansa:
        1. saattaa vihollisen valtaan sotaväkeä, kaupungin, sataman, linnoituksen tai muun puolustuspaikan, sotalaivan tai muun aluksen, lentovälineen tai muita sotaväelle tarpeellisia kulkuneuvoja tai niiden tarvikkeita taikka radioaseman, sotakassan, aseita, ammuksia tai muita sotatarvikkeita, varus-, elintarvike- tai polttoainevaraston, tai muuta senkaltaista taikka hävittää tai turmelee jotakin sellaista, taikka vahingoittaa teollisuuslaitosta tai sen koneistoa tai varastoa, vesi-, sähkö- tai kaasujohtoa, patoa, lennätintä, puhelinta, tietä, kanavaa, rautatietä, siltaa, merimerkkiä tai muuta niihin verrattavaa;
        2. viholliselle ilmaisee sotavoiman suuruuden, tilan, aseman tai liikkeitä tai niitä koskevan päätöksen tai suunnitelman taikka tunnussanan tai muun tunnusmerkin tai salakirjoituksen tulkitsemisohjeen taikka antaa viholliselle kartan tai piirustuksen tahi muun puolustuslaitosta, sotatarviketehdasta, radioasemaa, satamaa, kulkuväylää tai tietä koskevan tiedon taikka palvelee vihollista oppaana tai vakoojana tahi hankkii sille oppaan tai vakoojan taikka auttaa, suojelee tai käskee vihollisen vakoojaa tai vakoojaan verrattavaa taikka viholliselle värvää tai hankkii sotaväkeä taikka auttaa sotavankia karkaamaan tahi suojelee tai kätkee karannutta sotavankia; taikka
        3. tekee aseellista vastarintaa Suomen tai sen liittolaisen sotavoimalle tai estää käyttämästä sotaväkeä vihollista vastaan taikka viettelee sitä asettumaan vihollisen puolelle tai karkaamaan tai pakenemaan tahi kapinaan tai muuhun uskottomuuteen, taikka oppaana eksyttää sotaväen osaston tai aluksen, taikka antaa päällystölle tai asianomaiselle tiedustelijalle väärän kertomuksen vihollisesta tai muusta, mikä vaikuttaa sodankäyntiin tahi jättää ilmaisematta, mitä hän siitä tietää,
        rangaistakoon maanpetoksesta [kuolemanrangaistuksella] tahi [kuritushuoneella] elinkaudeksi tai määräajaksi, vähintään kuudeksi vuodeksi.
        Jos Suomen kansalainen 1 momentissa mainituissa olosuhteissa muulla kuin siinä tarkoitetulla tavalla tahallaan auttaa vihollista tai vihollisen eduksi vahingoittaa Suomea tai sen liittolaista, tuomittakoon sellaisesta maanpetoksesta [kuritushuoneeseen] elinkaudeksi tai määräajaksi, vähintään neljäksi vuodeksi.
        Edellä tässä pykälässä mainittujen rikosten yritys on rangaistava.
        Ks. L kuolemanrangaistuksen poistamisesta rangaistusjärjestelmästä, Ri 3; RL 2:3; tämän luv. 10 §; OK 4:2, Pr.1. Vrt. myös RL 16:22.

        3 §. (20.8.1942/683) Jos teko, jota 2 §:n 1 momentissa tarkoitetaan, tehdään varomattomuudesta tai muusta tuottamuksesta, olkoon rangaistus vankeutta, taikka, milloin asianhaarat ovat raskauttavat, [kuritushuonetta] enintään kuusi vuotta.
        Ks. tämän luv. 10 §; RL 2:3; OK 4:2, Pr 1.

        4 §. (20.8.1942/683) Jos muu kuin Suomen kansalainen Suomessa oleskellessaan tai valtakunnan palveluksessa ollessaan tekee sellaisen rikoksen, kuin 1, 2 tai 3 §:ssä on mainittu, rangaistakoon siitä niinkuin Suomen kansalainen.
        Vihollisen sotavoimiin kuuluvaa ei kuitenkaan saa tuomita rangaistukseen muusta edellä tässä luvussa tarkoitetusta rikoksesta kuin 2 tai 3 §:ssä mainitusta teosta. Edellytyksenä on silloin, että hän salaten kuuluvansa vihollisen sotavoimiin oleskelee Suomessa tai Suomen puolustusvoimien sotatoimialueella. Jos hän on syyllistynyt vakoiluun, häntä ei saa tuomita rangaistukseen muusta vakoilusta kuin siitä, mistä hänet on tavattu. (25.3.1983/321)

        5 §. (20.8.1942/683) Suomen kansalainen, joka
        1. kehoittaa vieraan valtion hallitusta aloittamaan sodan tai muun vihollisteon Suomea vastaan tai jatkamaan sitä taikka rikkomaan Suomen kanssa tehdyn sotaliiton tahi kieltäytymään sellaisesta liitosta; taikka,
        2. ennenkuin sota on julistettu tai alkanut, omasta tai muiden puolesta lupaa vieraan valtion hallitukselle apua sen sodassa Suomea vastaan,
        rangaistakoon [kuritushuoneella] määräajaksi, vähintään kahdeksi vuodeksi.
        Ks. tämän luv. 10 §; RL 2:3; OK 4:2, Pr 1.

        (jatkoa edelliseen)

        Suomen Laki. Rikoslaki vuodelta 1993.

        12. Luku Maanpetoksesta

        6 §. (18.10.1939/343) Jos se, jolle Suomen puolesta on uskottu sopimuksen tekeminen tai siitä neuvotteleminen vieraan valtion kanssa, tahallansa väärinkäyttää tätä luottamusta Suomen ilmeiseksi vahingoksi, rangaistakoon [kuritushuoneella] määräajaksi tai elinkaudeksi.
        Yritys on rangaistava.
        Ks. Viite ed. §:n kohdalla.

        7 §. (18.10.1939/343) Joka tahallansa, vierasta valtiota hyödyttääkseen tai Suomea vahingoittaakseen, ilmaisee, mitä Suomen ulkonaisen turvallisuuden tähden tai sen oikeuksien tahi taloudellisten tai muiden etujen suojelemiseksi on vieraalta valtiolta pidettävä salassa, taikka mainitussa aikomuksessa hankkii tiedon sellaisesta seikasta; tuomittakoon; jollei teko ole 2 §:n mukaan rangaistava, [kuritushuoneeseen] määräajaksi tai elinkaudeksi.
        Sama olkoon lakina, jos joku tahallansa, vierasta valtiota hyödyttääkseen tahi Suomea tai vierasta valtiota vahingoittaakseen, ryhtyy sellaiseen tietojen hankkimiseen, joka voi vaarantaa Suomen suhteita vieraaseen valtioon.
        Jos joku tekee 1 tai 2 momentissa mainitun teon ilman niissä sanottua aikomusta, mutta tietäen, että 1 momentissa mainitut seikat on pidettävä salassa tai että 2 momentissa mainittu tietojen hankkiminen voi vaarantaa Suomen suhteita vieraaseen valtioon, tahi hankkii tietoja tarkoittamatta ilmaista niitä; olkoon rangaistus [kuritushuonetta] ennitään kuusi vuotta taikka, jos asianhaarat ovat erittäin lieventävät, vankeutta taikka sakkoa.
        Yritys on rangaistava.
        Ks. viite 5 §:n kohdalla.

        8 §. (18.10.1939/343) Joka tahallansa väärentää, hävittää, turmelee, kätkee tai salaa Suomen turvallisuuden taikka sen oikeuksien tai sen etujen säilyttämisen kannalta hänen tietensä tärkeän asiakirjan; rangaistakoon [kuritushuoneella] määräajaksi.
        Yritys on rangaistava.
        Ks. viite 5 §:n kohdalla.

        9 §. (18.10.1939/343) Jos kaksi tai useammat sopivat keskenään edellä tässä luvussa mainitun rikoksen tekemisestä; rangaistakoon jokainen heistä sellaisesta salahankkeesta [kuritushuoneella] enintään kahdeksaksi vuodeksi taikka, jos asianhaarat ovat erittäin lieventävät, vankeudella.
        Joka koettaa vietellä toista tekemään tässä luvussa mainitun rikoksen; tuomittakoon [kuritushuoneeseen] enintään kuudeksi vuodeksi tai vankeuteen.
        Jos joku tässä luvussa tarkoitetun rikoksen tehdäkseen asettuu yhteyteen vieraan valtion tai tämän asiamiehen kanssa; rangaistakoon, niinkuin 2 momentissa on säädetty.
        Ks. viite 5 §:n kohdalla.
        10 § on kumottu L:lla 8.9.1989/792.


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Suomen Laki. Rikoslaki vuodelta 1993.

        12. Luku Maanpetoksesta

        6 §. (18.10.1939/343) Jos se, jolle Suomen puolesta on uskottu sopimuksen tekeminen tai siitä neuvotteleminen vieraan valtion kanssa, tahallansa väärinkäyttää tätä luottamusta Suomen ilmeiseksi vahingoksi, rangaistakoon [kuritushuoneella] määräajaksi tai elinkaudeksi.
        Yritys on rangaistava.
        Ks. Viite ed. §:n kohdalla.

        7 §. (18.10.1939/343) Joka tahallansa, vierasta valtiota hyödyttääkseen tai Suomea vahingoittaakseen, ilmaisee, mitä Suomen ulkonaisen turvallisuuden tähden tai sen oikeuksien tahi taloudellisten tai muiden etujen suojelemiseksi on vieraalta valtiolta pidettävä salassa, taikka mainitussa aikomuksessa hankkii tiedon sellaisesta seikasta; tuomittakoon; jollei teko ole 2 §:n mukaan rangaistava, [kuritushuoneeseen] määräajaksi tai elinkaudeksi.
        Sama olkoon lakina, jos joku tahallansa, vierasta valtiota hyödyttääkseen tahi Suomea tai vierasta valtiota vahingoittaakseen, ryhtyy sellaiseen tietojen hankkimiseen, joka voi vaarantaa Suomen suhteita vieraaseen valtioon.
        Jos joku tekee 1 tai 2 momentissa mainitun teon ilman niissä sanottua aikomusta, mutta tietäen, että 1 momentissa mainitut seikat on pidettävä salassa tai että 2 momentissa mainittu tietojen hankkiminen voi vaarantaa Suomen suhteita vieraaseen valtioon, tahi hankkii tietoja tarkoittamatta ilmaista niitä; olkoon rangaistus [kuritushuonetta] ennitään kuusi vuotta taikka, jos asianhaarat ovat erittäin lieventävät, vankeutta taikka sakkoa.
        Yritys on rangaistava.
        Ks. viite 5 §:n kohdalla.

        8 §. (18.10.1939/343) Joka tahallansa väärentää, hävittää, turmelee, kätkee tai salaa Suomen turvallisuuden taikka sen oikeuksien tai sen etujen säilyttämisen kannalta hänen tietensä tärkeän asiakirjan; rangaistakoon [kuritushuoneella] määräajaksi.
        Yritys on rangaistava.
        Ks. viite 5 §:n kohdalla.

        9 §. (18.10.1939/343) Jos kaksi tai useammat sopivat keskenään edellä tässä luvussa mainitun rikoksen tekemisestä; rangaistakoon jokainen heistä sellaisesta salahankkeesta [kuritushuoneella] enintään kahdeksaksi vuodeksi taikka, jos asianhaarat ovat erittäin lieventävät, vankeudella.
        Joka koettaa vietellä toista tekemään tässä luvussa mainitun rikoksen; tuomittakoon [kuritushuoneeseen] enintään kuudeksi vuodeksi tai vankeuteen.
        Jos joku tässä luvussa tarkoitetun rikoksen tehdäkseen asettuu yhteyteen vieraan valtion tai tämän asiamiehen kanssa; rangaistakoon, niinkuin 2 momentissa on säädetty.
        Ks. viite 5 §:n kohdalla.
        10 § on kumottu L:lla 8.9.1989/792.

        (jatkoa edelliseen)

        Sotilaspassi
        (Aliupseeripassi)

        2. Sotilasvala

        Minä N. N. lupaan ja vakuutan kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä olevani Suomen valtakunnan luotettava ja uskollinen kansalainen. Tahdon palvella maatani rehellisesti sekä parhaan kykyni mukaan etsiä ja edistää sen hyötyä ja parasta.

        Minä tahdon kaikkialla ja kaikissa tilanteissa, rauhan ja sodan aikana puolustaa isänmaani koskemattomuutta, sen laillista yhteiskuntajärjestystä sekä valtakunnan laillista esivaltaa. Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tai maan yhteiskuntajärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa.

        Joukkoa, johon kuulun sekä paikkaani siinä, en jätä missään tilanteessa, vaan niin kauan minussa voimia on, suoritan saamani tehtävän loppuun.

        Lupaan käyttäytyä kunnollisesti ja miehekkäästi, totella esimiehiäni, noudattaa lakeja ja asetuksia sekä säilyttää hyvin minulle uskotut palvelussalaisuudet. Tahdon myös asetovereitani kohtaan olla suora ja auttavainen. Milloinkaan en sukulaisuuden, ystävyyden, kateuden, vihan tai pelon vuoksi enkä myöskään lahjain tahi muun syyn tähden toimi vastoin palvelusvelvollisuuttani.

        Jos minut asetetaan esimiesasemaan, tahdon olla alaisiani kohtaan oikeudenmukainen, pitää huolta heidän hyvinvoinnistaan, hankkia tietoja heidän toiveistaan, olla heidän neuvonantajanaan ja ohjaajanaan sekä omasta puolestani pyrkiä olemaan heille hyvänä ja kannustavana esimerkkinä.

        Kaiken tämän minä tahdon kunniani ja omantuntoni mukaan täyttää - Jumala minua siinä auttakoon.


        Erään asevelvollisuuden suorittaneen Suomen valtakunnan kansalaisen sotilaspassi 1970-luvun lopulta.


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Sotilaspassi
        (Aliupseeripassi)

        2. Sotilasvala

        Minä N. N. lupaan ja vakuutan kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä olevani Suomen valtakunnan luotettava ja uskollinen kansalainen. Tahdon palvella maatani rehellisesti sekä parhaan kykyni mukaan etsiä ja edistää sen hyötyä ja parasta.

        Minä tahdon kaikkialla ja kaikissa tilanteissa, rauhan ja sodan aikana puolustaa isänmaani koskemattomuutta, sen laillista yhteiskuntajärjestystä sekä valtakunnan laillista esivaltaa. Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tai maan yhteiskuntajärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa.

        Joukkoa, johon kuulun sekä paikkaani siinä, en jätä missään tilanteessa, vaan niin kauan minussa voimia on, suoritan saamani tehtävän loppuun.

        Lupaan käyttäytyä kunnollisesti ja miehekkäästi, totella esimiehiäni, noudattaa lakeja ja asetuksia sekä säilyttää hyvin minulle uskotut palvelussalaisuudet. Tahdon myös asetovereitani kohtaan olla suora ja auttavainen. Milloinkaan en sukulaisuuden, ystävyyden, kateuden, vihan tai pelon vuoksi enkä myöskään lahjain tahi muun syyn tähden toimi vastoin palvelusvelvollisuuttani.

        Jos minut asetetaan esimiesasemaan, tahdon olla alaisiani kohtaan oikeudenmukainen, pitää huolta heidän hyvinvoinnistaan, hankkia tietoja heidän toiveistaan, olla heidän neuvonantajanaan ja ohjaajanaan sekä omasta puolestani pyrkiä olemaan heille hyvänä ja kannustavana esimerkkinä.

        Kaiken tämän minä tahdon kunniani ja omantuntoni mukaan täyttää - Jumala minua siinä auttakoon.


        Erään asevelvollisuuden suorittaneen Suomen valtakunnan kansalaisen sotilaspassi 1970-luvun lopulta.

        (jatkoa edelliseen)

        Näin on todistettu jo vuoden 2008 syksystä saakka:

        Suomen valtion ns. EU-jäsenyys
        on valtio- ja maanpetos

        Suomen valtion ns. liittyminen Euroopan Unioniin on tapahtunut paitsi Jumalan pyhää tahtoa, Sanaa, lakia ja järjestystä rikkoen eli syntiä tehden, niin myös valtio- ja maanpetokseen syyllistyen sekä myös sotilas-, virka- ja tuomarinvaloja rikkoen. Samalla on rikottu myös kristityn kaste- ja konfirmaatiolupauksia Jumalalle. Sama koskee myös Lissabonin sopimuksen mukaiseen, uuteen Euroopan Unioniin liittymistä.

        Valtiopetos, johon kytkeytyy myös maanpetoksellinen toiminta, on hyvin helppoa osoittaa, todistaa tapahtuneen ns. Euroopan Unioniin liittymisen yhteydessä.

        Suomen lain Rikoslain 11.luku Valtiopetoksesta ennen vuonna 1995 alkanutta Suomen ns. EU-jäsenyyttä todistaa, kenelle kuuluu edelleenkin Suomenmaan korkein valta, kenellä on edelleenkin oikeus sitä käyttää ja mihin valtakuntaan Suomenmaa edelleenkin kuuluu. Ohessa on esitetty Rikoslain 11.luku Valtiopetoksesta vuodelta 1993, joka selvittää tämän asian.

        Tämän korkeimman vallan riistäminen siihen oikeutetulta haltijalta, sen käyttämisen estäminen, korkeimman vallan haltijan surmaaminen, hänen vapautensa vieminen, hänen saattamisensa vihollisen taikka kapinoitsijan valtaan, Suomenmaan tai jonkun sen osan irrottaminen tästä valtakunnasta tai jonkun muun osan irrottaminen valtakunnasta sekä tämän valtakunnan hallitusmuodon kumoaminen tai muuttaminen on valtiopetos!

        Tuo valtakunta on Venäjän kristillinen Keisarikunta eli Tsaarikunta. Sen korkeimman vallan haltija on kristillinen Keisari eli Tsaari, joka on myös Suomenmaan Suuriruhtinas. Hallitusmuoto on kristillinen Keisarikunta eli Tsaarikunta. Suomenmaa on Venäjän kristillisen Keisarikunnan eli Tsaarikunnan Suuriruhtinaanmaa (Suuriruhtinaskunta).
        Valtiopetoslainsäädäntö oli samankaltainen Suomenmaan Suuriruhtinaskunnan kuuluessa Ruotsin kuningaskuntaan.

        Löytyykö Suomen valtion laista jatkuvasti vuoden 1995 jälkeen ns. EU-jäsenyyden alettua todistusta tai edes mitään mainintaa ennen vuotta 1995 voimassa olleen Rikoslain 11.Luvun kanssa yhdenpitävästi siitä, kuka on Suomenmaan korkeimman vallan haltija ja mihin valtakuntaan Suomenmaa kuuluu?
        Mikäli tällaistä todistusta tai edes mainintaa Suomenmaan korkeimman vallan haltijasta eli Venäjän keisarikunnan Keisarista eli Tsaarista ja koko Suomenmaan kuulumisesta Venäjän Keisarikuntaan ei löydy Suomen laista jatkuvasti vuoden 1995 jälkeen ns. EU-jäsenyyden alettua, kyseessä on yksiselitteisesti valtiopetos, johon liittyy vielä Rikoslain 12.Luvussa esitetty maanpetoksellinen toiminta.
        Löytyykö siis tällaista todistusta tai edes mainintaa Suomen valtion laista jatkuvasti vuoden 1995 jälkeen Suomen ns. EU-jäsenyyden alettua? Vastaus on: Ei löydy! Siitä ei löydy mitään todistusta tai edes mainintaa.

        Suomen laista vuoden 1995 syyskuusta lähtien ns. EU-jäsenyyden alettua on poistettu kaikki todistukset ja maininnat Venäjän Keisarikunnan Keisarista eli Tsaarista Suomenmaan korkeimman vallan haltijana ja Suomenmaan Suuriruhtinaana sekä Suomenmaan kuulumisesta Venäjän Keisarikuntaan eli Tsaarikuntaan.

        Mitään tällaista todistusta tai edes mainintaa ei löydy enää syyskuun 1. päivänä vuonna 1995 voimaan tulleesta, muutetusta Suomen valtio- ja maanpetoslainsäädännöstä. On siis tapahtunut valtiopetos, johon liittyy myös maanpetoksellinen toiminta!


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Näin on todistettu jo vuoden 2008 syksystä saakka:

        Suomen valtion ns. EU-jäsenyys
        on valtio- ja maanpetos

        Suomen valtion ns. liittyminen Euroopan Unioniin on tapahtunut paitsi Jumalan pyhää tahtoa, Sanaa, lakia ja järjestystä rikkoen eli syntiä tehden, niin myös valtio- ja maanpetokseen syyllistyen sekä myös sotilas-, virka- ja tuomarinvaloja rikkoen. Samalla on rikottu myös kristityn kaste- ja konfirmaatiolupauksia Jumalalle. Sama koskee myös Lissabonin sopimuksen mukaiseen, uuteen Euroopan Unioniin liittymistä.

        Valtiopetos, johon kytkeytyy myös maanpetoksellinen toiminta, on hyvin helppoa osoittaa, todistaa tapahtuneen ns. Euroopan Unioniin liittymisen yhteydessä.

        Suomen lain Rikoslain 11.luku Valtiopetoksesta ennen vuonna 1995 alkanutta Suomen ns. EU-jäsenyyttä todistaa, kenelle kuuluu edelleenkin Suomenmaan korkein valta, kenellä on edelleenkin oikeus sitä käyttää ja mihin valtakuntaan Suomenmaa edelleenkin kuuluu. Ohessa on esitetty Rikoslain 11.luku Valtiopetoksesta vuodelta 1993, joka selvittää tämän asian.

        Tämän korkeimman vallan riistäminen siihen oikeutetulta haltijalta, sen käyttämisen estäminen, korkeimman vallan haltijan surmaaminen, hänen vapautensa vieminen, hänen saattamisensa vihollisen taikka kapinoitsijan valtaan, Suomenmaan tai jonkun sen osan irrottaminen tästä valtakunnasta tai jonkun muun osan irrottaminen valtakunnasta sekä tämän valtakunnan hallitusmuodon kumoaminen tai muuttaminen on valtiopetos!

        Tuo valtakunta on Venäjän kristillinen Keisarikunta eli Tsaarikunta. Sen korkeimman vallan haltija on kristillinen Keisari eli Tsaari, joka on myös Suomenmaan Suuriruhtinas. Hallitusmuoto on kristillinen Keisarikunta eli Tsaarikunta. Suomenmaa on Venäjän kristillisen Keisarikunnan eli Tsaarikunnan Suuriruhtinaanmaa (Suuriruhtinaskunta).
        Valtiopetoslainsäädäntö oli samankaltainen Suomenmaan Suuriruhtinaskunnan kuuluessa Ruotsin kuningaskuntaan.

        Löytyykö Suomen valtion laista jatkuvasti vuoden 1995 jälkeen ns. EU-jäsenyyden alettua todistusta tai edes mitään mainintaa ennen vuotta 1995 voimassa olleen Rikoslain 11.Luvun kanssa yhdenpitävästi siitä, kuka on Suomenmaan korkeimman vallan haltija ja mihin valtakuntaan Suomenmaa kuuluu?
        Mikäli tällaistä todistusta tai edes mainintaa Suomenmaan korkeimman vallan haltijasta eli Venäjän keisarikunnan Keisarista eli Tsaarista ja koko Suomenmaan kuulumisesta Venäjän Keisarikuntaan ei löydy Suomen laista jatkuvasti vuoden 1995 jälkeen ns. EU-jäsenyyden alettua, kyseessä on yksiselitteisesti valtiopetos, johon liittyy vielä Rikoslain 12.Luvussa esitetty maanpetoksellinen toiminta.
        Löytyykö siis tällaista todistusta tai edes mainintaa Suomen valtion laista jatkuvasti vuoden 1995 jälkeen Suomen ns. EU-jäsenyyden alettua? Vastaus on: Ei löydy! Siitä ei löydy mitään todistusta tai edes mainintaa.

        Suomen laista vuoden 1995 syyskuusta lähtien ns. EU-jäsenyyden alettua on poistettu kaikki todistukset ja maininnat Venäjän Keisarikunnan Keisarista eli Tsaarista Suomenmaan korkeimman vallan haltijana ja Suomenmaan Suuriruhtinaana sekä Suomenmaan kuulumisesta Venäjän Keisarikuntaan eli Tsaarikuntaan.

        Mitään tällaista todistusta tai edes mainintaa ei löydy enää syyskuun 1. päivänä vuonna 1995 voimaan tulleesta, muutetusta Suomen valtio- ja maanpetoslainsäädännöstä. On siis tapahtunut valtiopetos, johon liittyy myös maanpetoksellinen toiminta!

        (jatkoa edelliseen)

        Suomen valtion ns. EU-jäsenyys
        on valtio- ja maanpetos

        Suomen valtion ns. EU-jäsenyyden ensimmäisenä vuonna 1995, syyskuun 1. päivänä "voimaan tulleen" uuden valtio- ja maanpetoslainsäädännön hyväksyminen edellyttää ja tarkoittaa väistämättä jopa tahallista tottelemattomuutta, kapinointia, rikkomista, uskottomuutta, petturuutta ja vihollisuutta
        Kaikkivaltiasta Luojaa, yhtä ainoata Jumalaa ja Hänen Sanaansa, Jahshua/Jeesusta Kristusta (Messiasta), koko maanpiirin kuningasta,
        Jumalan ja Kristuksen koko luomakuntaa koskevaa omistus- ja hallintaoikeutta,
        Jumalan pyhää tahtoa, Sanaa, lakia ja järjestystä,
        Kristuksen maanpäällistä ruumista eli seurakuntaa, Ekklesiaa,
        Jumalan säätämää yhtä ainutta sallittua yhteiskuntajärjestelmää ja hallintoa, Kristuksen kuningaskuntaa,
        tähän Jumalan kuuluvaksi säätämäänsä Venäjän kristillistä Keisarikuntaa eli Tsaarikuntaa,
        sen päätä Venäjän kristillistä, Autokraattista Keisaria eli Tsaaria,
        Venäjän kristilliseen Keisari- eli Tsaarikuntaan ja sen pään, Venäjän kristillisen Autokraattisen Keisarin eli Tsaarin alaisuuteen Jumalan kuuluvaksi säätämäänsä Suomenmaan Suuriruhtinaanmaata
        ja kaikkea Kristuksen kuningaskuntaan kuuluvaa hengellistä ja maallista järjestystä ja näiden toimintoja,
        Jumalan pyhään järjestykseen kuuluvia ja heidän omistus-, valta- ja muita oikeuksiansa vastaan
        sekä ennen Suomen ns. EU-jäsenyyttä, mutta myös sen jälkeen Jumalalle vannottuja ja annettuja sotilas-, virka- ja tuomarinvaloja sekä kaste- ja konfirmaatiolupauksia, papin- ja piispanvihkimyksen lupauksia vastaan. Jumalalle voi vannoa ja luvata vain Jumalan pyhän tahdon mukaisia asioita.

        On mahdotonta lähteä tunnustamaan ja noudattamaan Suomen valtion hallinnon edustajien hyväksymää, vuonna 1995 "voimaan tullutta" uutta valtiopetos- ja maanpetoslainsäädäntöä rikkomatta ensin tätä kaikkea edellä kaikkea mainittua, vieläpä tahallisesti.

        Venäjän kristillisen Keisarikunta eli Tsaarikunta, jota johtaa Jumalan ja Kristuksen valitsema, Jumalan ja Kristuksen kuninkuuden tunnustava, Jumalan pyhää tahtoa, Sanaa, lakia ja järjestystä noudattava Autokraattinen Keisari eli Tsaari,
        on Jumalan säätämä pyhä hengellinen ja maallinen järjestys, yhteiskuntajärjestelmä ja hallinto, joka johtaa alamaisekseen säädetyt kansalaiset hengellistä ja maallista järjestystä pitkin Kristuksen ja edelleen Jumalan luokse.

        Tämä Jumalan säätämä pyhä järjestys on voimassa siitä huolimatta, oli sen maallinen pää, Keisari eli Tsaari läsnä- taikka poissaoleva. Tämä pyhä järjestys takaa myös kansalaisilleen Kristuksessa ja Jumalassa voimassa olevan oikeuden omistaa ja hallita maata.


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Suomen valtion ns. EU-jäsenyys
        on valtio- ja maanpetos

        Suomen valtion ns. EU-jäsenyyden ensimmäisenä vuonna 1995, syyskuun 1. päivänä "voimaan tulleen" uuden valtio- ja maanpetoslainsäädännön hyväksyminen edellyttää ja tarkoittaa väistämättä jopa tahallista tottelemattomuutta, kapinointia, rikkomista, uskottomuutta, petturuutta ja vihollisuutta
        Kaikkivaltiasta Luojaa, yhtä ainoata Jumalaa ja Hänen Sanaansa, Jahshua/Jeesusta Kristusta (Messiasta), koko maanpiirin kuningasta,
        Jumalan ja Kristuksen koko luomakuntaa koskevaa omistus- ja hallintaoikeutta,
        Jumalan pyhää tahtoa, Sanaa, lakia ja järjestystä,
        Kristuksen maanpäällistä ruumista eli seurakuntaa, Ekklesiaa,
        Jumalan säätämää yhtä ainutta sallittua yhteiskuntajärjestelmää ja hallintoa, Kristuksen kuningaskuntaa,
        tähän Jumalan kuuluvaksi säätämäänsä Venäjän kristillistä Keisarikuntaa eli Tsaarikuntaa,
        sen päätä Venäjän kristillistä, Autokraattista Keisaria eli Tsaaria,
        Venäjän kristilliseen Keisari- eli Tsaarikuntaan ja sen pään, Venäjän kristillisen Autokraattisen Keisarin eli Tsaarin alaisuuteen Jumalan kuuluvaksi säätämäänsä Suomenmaan Suuriruhtinaanmaata
        ja kaikkea Kristuksen kuningaskuntaan kuuluvaa hengellistä ja maallista järjestystä ja näiden toimintoja,
        Jumalan pyhään järjestykseen kuuluvia ja heidän omistus-, valta- ja muita oikeuksiansa vastaan
        sekä ennen Suomen ns. EU-jäsenyyttä, mutta myös sen jälkeen Jumalalle vannottuja ja annettuja sotilas-, virka- ja tuomarinvaloja sekä kaste- ja konfirmaatiolupauksia, papin- ja piispanvihkimyksen lupauksia vastaan. Jumalalle voi vannoa ja luvata vain Jumalan pyhän tahdon mukaisia asioita.

        On mahdotonta lähteä tunnustamaan ja noudattamaan Suomen valtion hallinnon edustajien hyväksymää, vuonna 1995 "voimaan tullutta" uutta valtiopetos- ja maanpetoslainsäädäntöä rikkomatta ensin tätä kaikkea edellä kaikkea mainittua, vieläpä tahallisesti.

        Venäjän kristillisen Keisarikunta eli Tsaarikunta, jota johtaa Jumalan ja Kristuksen valitsema, Jumalan ja Kristuksen kuninkuuden tunnustava, Jumalan pyhää tahtoa, Sanaa, lakia ja järjestystä noudattava Autokraattinen Keisari eli Tsaari,
        on Jumalan säätämä pyhä hengellinen ja maallinen järjestys, yhteiskuntajärjestelmä ja hallinto, joka johtaa alamaisekseen säädetyt kansalaiset hengellistä ja maallista järjestystä pitkin Kristuksen ja edelleen Jumalan luokse.

        Tämä Jumalan säätämä pyhä järjestys on voimassa siitä huolimatta, oli sen maallinen pää, Keisari eli Tsaari läsnä- taikka poissaoleva. Tämä pyhä järjestys takaa myös kansalaisilleen Kristuksessa ja Jumalassa voimassa olevan oikeuden omistaa ja hallita maata.

        29.-30.9.2014

        Jumalan kalenterin seitsemännen kuukauden ensimmäisenä päivänä eli pasuunansoiton päivänä, kuninkaan valtaistuimelle nousemisen päivänä, ke 24.9. - to 25.9.2014 ja siitä eteenpäin:

        Koska Kaikkivaltias Luoja on kumoamattomasti säätänyt tänä Kristuksen Uuden Liiton aikana koko maanpiirin resursseineen kaikkinensa kuulumaan Kristuksen maanpäällisen, kuningas Daavidin valtaistuimen kuningaskunnan ja Jumalan apostolisen (lähettiläiden) seurakunnan, Kristuksen seurakuntaruumiin, Ekklesian alaisuuteen,
        ja koska näiden alaisuuteen kuuluu myös Suomenmaa asukkaineen ja resursseineen kaikkinensa sekä edelleen Jumalan Pyhän Säätämyksen mukaan toistaiseksi Venäjän (Russian) Tsaarikunnan eli Keisarikunnan alaisuuteen sen Suuriruhtinaanmaana eli Suuriruhtinaskuntana,
        minkä myös Suomen aikaisempi, rikkomuksistaan huolimatta edelleen laillinen valtiopetoslainsäädäntö yhdessä maan historian kanssa todistaa ja sen lisäksi todistavat myös Venäjän (Russian) Federaation lait,
        jotka tunnustavat valtaosan Suomenmaan asukkaista Venäjän (Russian) Tsaarikunnan eli Keisarikunnan jälkeläisiksi, samalla Venäjän (Russian) maanmiehiksi, joilla on vieläpä oikeus saada suojelua etujensa puolustamiseksi Venäjän (Russian) Federaatiolta,
        niin eikö näin ollen Suomenmaa resursseineen kaikkinensa tulisi tempaista mitä nopeimmin ja olisi jo kauan sitten tullut tempaista petturien ja ryöstäjien, vihollistensa ja samalla Jumalan ja Kristuksen vihollisten käsistä takaisin Venäjän (Russian) Tsaarikunnalle eli Keisarikunnalle, jolle se edelleenkin sen Suuriruhtinaanmaana eli Suuriruhtinaskuntana kuuluu Jumalan Pyhän Säätämyksen ja kumoamattoman valtiopetoslainsäädännön mukaan sekä palauttaa viipymättä tämä Jumalan Sanan ja Lain mukainen Järjestys koko Suomenmaahan Kristuksen säätämään opetuslapseuteen edeten?

        Ja eikö kaikkien Suomenmaan asukkaiden työnteon pitäisi ja olisi kaiken aikaa pitänyt etenkin Suomenmaassa palvella omaa isänmaataan, sen laillista yhteiskuntajärjestelmää ja hallintoa Jumalan ja Kristuksen edessä, tätä Venäjän (Russian) Tsaarikuntaa eli Keisarikuntaa ja edelleen Kristuksen maanpäällistä kuningaskuntaa ja sitä johtavaa Jumalan apostolista (lähettiläiden) seurakuntaa Kristuksessa, ja näin edelleen Kristusta ja Kaikkivaltiasta Luojaa?

        Ja eikö Jumalan Sanan ja Lain mukaiset kymmenykset, almut, verot ja veroluonteiset maksut tulisi suorittaa ja olisi tullut kaiken aikaa suorittaa Venäjän (Russian) Tsaarikunnalle eli Keisarikunnalle ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaalle eli Suuriruhtinaskunnalle, koska Suomenmaa on Jumalan Pyhän Säätämyksen mukaan kuulunut 1800-luvun alkupuolelta lähtien keskeytyksettä yksinomaan Venäjän (Russian) Tsaarikuntaan eli Keisarikuntaan, minkä sen kumoamaton valtiopetoslainsäädäntö kiistatta todistaa samoin kuin tämän totuuden vahvistavat myös Venäjän (Russian) Federaation lait?

        Ja eikö kaikki se, mitä tahansa Venäjän (Russian) Tsaarikunnalta eli Keisarikunnalta ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaalta eli Suuriruhtinaskunnalta on varastettu, ryöstetty, huijattu muiden käsiin, pitäisi palauttaa takaisin ja saada syylliset vastaamaan teoistaan niin Jumalan Pyhän Lain kuin Venäjän Tsaarikunnan eli Keisarikunnan ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaan eli Suuriruhtinaskunnan valtio- ja maanpetoslakien samoin kuin petosta, varastamista ja ryöstämistä koskevien lakien mukaan? Sanovathan ne tuomarinohjeetkin, että vääryydellä saatu ei ole saatua.

        Tämä siunattu kääntyminen ja paluu takaisin Venäjän (Russian) Tsaarikuntaan eli Keisarikuntaan ja samalla Kristuksen maanpäälliseen kuningaskuntaan on saatava aikaan viimeistään keskiviikosta-torstaista 24.-25.9.2014, Jumalan kalenterin seitsemännen kuukauden ensimmäisestä päivästä eli pasuunansoiton päivästä, kuninkaan valtaistuimelle astumisen päivästä lähtien niille Suomenmaan aikuisille, vastuullisiksi teoistaan katsottaville asukkaille, jotka ovat rikkoneet ja/tai hyljänneet Kristuksen Uuden Liiton ja joutuneet siten Kristuksen Uuden Liiton ja Kristuksen maanpäällisen kuningaskunnan ulkopuolelle tai muutoin he vaeltavat vankeuteen ja tuhoonsa niin kuin Jumala on säätänyt. Sama aikataulu on myös muiden Kristuksen maanpäällisen kuningaskunnan ilmentymien asukkailla.


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        29.-30.9.2014

        Jumalan kalenterin seitsemännen kuukauden ensimmäisenä päivänä eli pasuunansoiton päivänä, kuninkaan valtaistuimelle nousemisen päivänä, ke 24.9. - to 25.9.2014 ja siitä eteenpäin:

        Koska Kaikkivaltias Luoja on kumoamattomasti säätänyt tänä Kristuksen Uuden Liiton aikana koko maanpiirin resursseineen kaikkinensa kuulumaan Kristuksen maanpäällisen, kuningas Daavidin valtaistuimen kuningaskunnan ja Jumalan apostolisen (lähettiläiden) seurakunnan, Kristuksen seurakuntaruumiin, Ekklesian alaisuuteen,
        ja koska näiden alaisuuteen kuuluu myös Suomenmaa asukkaineen ja resursseineen kaikkinensa sekä edelleen Jumalan Pyhän Säätämyksen mukaan toistaiseksi Venäjän (Russian) Tsaarikunnan eli Keisarikunnan alaisuuteen sen Suuriruhtinaanmaana eli Suuriruhtinaskuntana,
        minkä myös Suomen aikaisempi, rikkomuksistaan huolimatta edelleen laillinen valtiopetoslainsäädäntö yhdessä maan historian kanssa todistaa ja sen lisäksi todistavat myös Venäjän (Russian) Federaation lait,
        jotka tunnustavat valtaosan Suomenmaan asukkaista Venäjän (Russian) Tsaarikunnan eli Keisarikunnan jälkeläisiksi, samalla Venäjän (Russian) maanmiehiksi, joilla on vieläpä oikeus saada suojelua etujensa puolustamiseksi Venäjän (Russian) Federaatiolta,
        niin eikö näin ollen Suomenmaa resursseineen kaikkinensa tulisi tempaista mitä nopeimmin ja olisi jo kauan sitten tullut tempaista petturien ja ryöstäjien, vihollistensa ja samalla Jumalan ja Kristuksen vihollisten käsistä takaisin Venäjän (Russian) Tsaarikunnalle eli Keisarikunnalle, jolle se edelleenkin sen Suuriruhtinaanmaana eli Suuriruhtinaskuntana kuuluu Jumalan Pyhän Säätämyksen ja kumoamattoman valtiopetoslainsäädännön mukaan sekä palauttaa viipymättä tämä Jumalan Sanan ja Lain mukainen Järjestys koko Suomenmaahan Kristuksen säätämään opetuslapseuteen edeten?

        Ja eikö kaikkien Suomenmaan asukkaiden työnteon pitäisi ja olisi kaiken aikaa pitänyt etenkin Suomenmaassa palvella omaa isänmaataan, sen laillista yhteiskuntajärjestelmää ja hallintoa Jumalan ja Kristuksen edessä, tätä Venäjän (Russian) Tsaarikuntaa eli Keisarikuntaa ja edelleen Kristuksen maanpäällistä kuningaskuntaa ja sitä johtavaa Jumalan apostolista (lähettiläiden) seurakuntaa Kristuksessa, ja näin edelleen Kristusta ja Kaikkivaltiasta Luojaa?

        Ja eikö Jumalan Sanan ja Lain mukaiset kymmenykset, almut, verot ja veroluonteiset maksut tulisi suorittaa ja olisi tullut kaiken aikaa suorittaa Venäjän (Russian) Tsaarikunnalle eli Keisarikunnalle ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaalle eli Suuriruhtinaskunnalle, koska Suomenmaa on Jumalan Pyhän Säätämyksen mukaan kuulunut 1800-luvun alkupuolelta lähtien keskeytyksettä yksinomaan Venäjän (Russian) Tsaarikuntaan eli Keisarikuntaan, minkä sen kumoamaton valtiopetoslainsäädäntö kiistatta todistaa samoin kuin tämän totuuden vahvistavat myös Venäjän (Russian) Federaation lait?

        Ja eikö kaikki se, mitä tahansa Venäjän (Russian) Tsaarikunnalta eli Keisarikunnalta ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaalta eli Suuriruhtinaskunnalta on varastettu, ryöstetty, huijattu muiden käsiin, pitäisi palauttaa takaisin ja saada syylliset vastaamaan teoistaan niin Jumalan Pyhän Lain kuin Venäjän Tsaarikunnan eli Keisarikunnan ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaan eli Suuriruhtinaskunnan valtio- ja maanpetoslakien samoin kuin petosta, varastamista ja ryöstämistä koskevien lakien mukaan? Sanovathan ne tuomarinohjeetkin, että vääryydellä saatu ei ole saatua.

        Tämä siunattu kääntyminen ja paluu takaisin Venäjän (Russian) Tsaarikuntaan eli Keisarikuntaan ja samalla Kristuksen maanpäälliseen kuningaskuntaan on saatava aikaan viimeistään keskiviikosta-torstaista 24.-25.9.2014, Jumalan kalenterin seitsemännen kuukauden ensimmäisestä päivästä eli pasuunansoiton päivästä, kuninkaan valtaistuimelle astumisen päivästä lähtien niille Suomenmaan aikuisille, vastuullisiksi teoistaan katsottaville asukkaille, jotka ovat rikkoneet ja/tai hyljänneet Kristuksen Uuden Liiton ja joutuneet siten Kristuksen Uuden Liiton ja Kristuksen maanpäällisen kuningaskunnan ulkopuolelle tai muutoin he vaeltavat vankeuteen ja tuhoonsa niin kuin Jumala on säätänyt. Sama aikataulu on myös muiden Kristuksen maanpäällisen kuningaskunnan ilmentymien asukkailla.

        (jatkoa edelliseen)

        Viimeistään tästä hetkestä lähtien (takautuvasti) on myös kymmenykset, almut, verot ja muut veroluonteiset maksut alettava maksaa Venäjän (Russian) Tsaarikunnalle eli Keisarikunnalle ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaalle eli Suuriruhtinaskunnalle ja joka tapauksessa Kristuksen maanpäälliselle kuningaskunnalle, mikäli halutaan välttää joutuminen Jumalan säätämään vankeuteen ja kuolemanrangaistukseen.

        "Niitä teidän naisianne vastaan, jotka tekevät huorin/ylittävät säädetyn (säädyllisyyden) rajan,
        on teidän kutsuttava joukostanne neljä todistajaa
        jos he todistavat heidät syyllisiksi, niin pitäkää heidät eristettyinä/kiinniotettuina/pidätettyinä/vangittuina
        asunnoissanne/taloissanne/talouksissanne,
        kunnes kuolema heidät korjaa tai Jumala osoittaa heitä varten jonkun muun mahdollisuuden (uuden lainsäädännön kautta).
        Sellaiseen häpeään syyllistyviä on (kumpaakin) rangaistava,
        mutta jos he katuvat ja tekevät parannuksen/korjaavat rikkomuksensa, niin jättäkää heidät rauhaan/kääntykää pois heistä. Katso, Jumala on sääliväinen ja laupias.
        Anteeksiantamusta/katumisen hyväksymistä riittää Jumalalta ainoastaan niille, jotka tekevät pahaa tietämättömyydessään, mutta sitten viipymättä katuvat. Näille on anteeksiantamus Jumalalta, sillä Jumala on tietävä, viisas.
        Mutta mitään anteeksiantamusta/katumuksen hyväksymistä ei ole niille, jotka tekevät pahoja töitä aina siihen saakka, kunnes ovat kuolemaisillaan/kuolema lähestyy ja silloin sanovat:
        »Nyt minä teen totisesti parannuksen», eikä niille, jotka kuolevat ollessaan uskottomia/uskottomuudessa;
        heille Me olemme valmistanut tuskallisen rangaistuksen." (Koraani 4:15-18)

        Kristuksen Uuden Liiton rikkomisesta on tuosta seitsemännen kuukauden ensimmäisestä päivästä eli pasuunansoiton päivästä lähtien kulunut jo neljä ja puoli vuotta laskien keväästä 2010 ja viides vuosi alkaa täyttyä, joten Jumalan säätämys käy nyt ajallisesti väkisinkin toteen ja täytäntöön niille "naisille", jotka erilaisina kansallisina ja heimollisina yhteisöinä ovat olleet Kristuksen kumppaneita, "aviopuolisoita" Kristuksen Uudessa Liitossa, mutta menneet rikkomaan ja hylkäämään tämän liittonsa antikristillisen EU:n Lissabonin sopimuksen johdosta vahvistaen eroaan vielä muillakin Jumalan Sanan ja Lain vastaisilla liitoilla ja sopimuksilla.

        Jotta Jumalan kohtalokas aikataulu ei antaisi oikeutta viedä vankeuteen ja tuhoon, viimeistään tästä hetkestä lähtien (takautuvasti), seitsemännen kuukauden ensimmäisestä päivästä eli pasuunansoiton päivästä lähtien, 24.-25.9.2014, tulisi myös kymmenykset, almut, verot ja muut veroluonteiset maksut maksaa Venäjän (Russian) Tsaarikunnalle eli Keisarikunnalle ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaalle eli Suuriruhtinaskunnalle.

        Kääntyivät liittonsa rikkoneet tai eivät, oikeudelliseen käsittelyyn seurauksineen otetaan ajanjaksot tarkasteluhetkestä Lissabonin sopimuksen alkamiseen vuoden 2010 alusta sekä edelleen siitä Suomen ensimmäisen ns. EU-jäsenyyden alkamiseen saakka vuodesta 1995 lähtien, mutta niiden kohtalo, jotka kääntyvät ja saavat anteeksi on aivan erilainen kuin niiden, jotka eivät siihen suostu.


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Viimeistään tästä hetkestä lähtien (takautuvasti) on myös kymmenykset, almut, verot ja muut veroluonteiset maksut alettava maksaa Venäjän (Russian) Tsaarikunnalle eli Keisarikunnalle ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaalle eli Suuriruhtinaskunnalle ja joka tapauksessa Kristuksen maanpäälliselle kuningaskunnalle, mikäli halutaan välttää joutuminen Jumalan säätämään vankeuteen ja kuolemanrangaistukseen.

        "Niitä teidän naisianne vastaan, jotka tekevät huorin/ylittävät säädetyn (säädyllisyyden) rajan,
        on teidän kutsuttava joukostanne neljä todistajaa
        jos he todistavat heidät syyllisiksi, niin pitäkää heidät eristettyinä/kiinniotettuina/pidätettyinä/vangittuina
        asunnoissanne/taloissanne/talouksissanne,
        kunnes kuolema heidät korjaa tai Jumala osoittaa heitä varten jonkun muun mahdollisuuden (uuden lainsäädännön kautta).
        Sellaiseen häpeään syyllistyviä on (kumpaakin) rangaistava,
        mutta jos he katuvat ja tekevät parannuksen/korjaavat rikkomuksensa, niin jättäkää heidät rauhaan/kääntykää pois heistä. Katso, Jumala on sääliväinen ja laupias.
        Anteeksiantamusta/katumisen hyväksymistä riittää Jumalalta ainoastaan niille, jotka tekevät pahaa tietämättömyydessään, mutta sitten viipymättä katuvat. Näille on anteeksiantamus Jumalalta, sillä Jumala on tietävä, viisas.
        Mutta mitään anteeksiantamusta/katumuksen hyväksymistä ei ole niille, jotka tekevät pahoja töitä aina siihen saakka, kunnes ovat kuolemaisillaan/kuolema lähestyy ja silloin sanovat:
        »Nyt minä teen totisesti parannuksen», eikä niille, jotka kuolevat ollessaan uskottomia/uskottomuudessa;
        heille Me olemme valmistanut tuskallisen rangaistuksen." (Koraani 4:15-18)

        Kristuksen Uuden Liiton rikkomisesta on tuosta seitsemännen kuukauden ensimmäisestä päivästä eli pasuunansoiton päivästä lähtien kulunut jo neljä ja puoli vuotta laskien keväästä 2010 ja viides vuosi alkaa täyttyä, joten Jumalan säätämys käy nyt ajallisesti väkisinkin toteen ja täytäntöön niille "naisille", jotka erilaisina kansallisina ja heimollisina yhteisöinä ovat olleet Kristuksen kumppaneita, "aviopuolisoita" Kristuksen Uudessa Liitossa, mutta menneet rikkomaan ja hylkäämään tämän liittonsa antikristillisen EU:n Lissabonin sopimuksen johdosta vahvistaen eroaan vielä muillakin Jumalan Sanan ja Lain vastaisilla liitoilla ja sopimuksilla.

        Jotta Jumalan kohtalokas aikataulu ei antaisi oikeutta viedä vankeuteen ja tuhoon, viimeistään tästä hetkestä lähtien (takautuvasti), seitsemännen kuukauden ensimmäisestä päivästä eli pasuunansoiton päivästä lähtien, 24.-25.9.2014, tulisi myös kymmenykset, almut, verot ja muut veroluonteiset maksut maksaa Venäjän (Russian) Tsaarikunnalle eli Keisarikunnalle ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaalle eli Suuriruhtinaskunnalle.

        Kääntyivät liittonsa rikkoneet tai eivät, oikeudelliseen käsittelyyn seurauksineen otetaan ajanjaksot tarkasteluhetkestä Lissabonin sopimuksen alkamiseen vuoden 2010 alusta sekä edelleen siitä Suomen ensimmäisen ns. EU-jäsenyyden alkamiseen saakka vuodesta 1995 lähtien, mutta niiden kohtalo, jotka kääntyvät ja saavat anteeksi on aivan erilainen kuin niiden, jotka eivät siihen suostu.

        (jatkoa edelliseen)

        Sille, joka haluaa kääntyä ja palata takaisin Kristuksen yhteyteen ja Kristuksen maanpäällisen kuningaskunnan kansalaisuuteen, oli kyseessä sitten ns. virkamies tai tavallinen kansalainen, se myös sallitaan, jos vain Jumala sen hänelle sallii ja jos se tapahtuu Jumalan ehtojen ja Kristuksen opetuslapseuden vaatimusten mukaan.

        Takaisin liittäminen Kristukseen ja Kristuksen lammaslaumaan tapahtuu Kristuksen Uuden Liiton Ismaelin ja Aabrahamin järjestyksen, toisin sanoen Koraanin ja profeetta Muhammadin Islamin kautta.
        Samalla kääntyville ja takaisin palaaville osoitetaan, mikä on jatkossa sallittua (Halal) ja mikä kiellettyä (Haram) sekä mitkä ovat heidän oikeutensa ja velvollisuutensa Jumalan ja Kristuksen edessä.

        "Minulla on myös muita lampaita, jotka eivät ole tästä lammastarhasta; myös niitä tulee minun johdattaa, ja ne saavat kuulla minun ääneni, ja on oleva yksi lauma ja yksi paimen." (Joh.10:16)

        Mutta ne vastuullisiksi teoistaan katsottavat aikuiset Suomenmaan asukkaat, jotka eivät edelleenkään suostu kääntymään vääryyden ja kapinan tieltään Jumalan osoittamalle tielle, tulevat siitä myös vastaamaan. Heidän vääryyksiään ei enää suvaita Suomenmaassa eikä muuallakaan. Sen aika on nyt loppu eikä neuvotteluvaraa ole.

        Onko siis kenellään Suomenmaan asukkaalla edes muuta vaihtoehtoa kuin noudattaa - mielellään mahdollisimman uskollisesti - sitä mitä Kaikkivaltias Luoja on hänelle Suomenmaan asukkaana säätänyt? Se toinen vaihtoehto tekee nimittäin hänet Jumalan ja Kristuksen viholliseksi eikä kenelläkään Heidän vihollisillaan ole mitään voittamisen mahdollisuutta. Vai haluaako joku kokeilla?

        ”Minulle on annettu kaikki auktoriteetti (valta) taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat Minun opetuslapsikseni kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään, mitä Minä olen käskenyt pitää. Ja katso, Minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti.” (Matt.28:18-20)

        Ja Jumala sanoi:
        »Jeesus, katso, Minä otan sinut, sitten olen ylentävä sinut luokseni ja vapauttava sinut niistä, jotka ovat uskottomia, sekä asettava ne, jotka sinua seuraavat, uskottomien yläpuolelle aina Ylösnousemuksen päivään saakka. Aikanaan on teidän kaikkien palattava minun luokseni, ja minä olen ratkaiseva sen, mistä te keskenänne kiistelitte.
        Mitä niihin tulee, jotka eivät uskoneet, olen kurittava heitä raskaalla rangaistuksella sekä tässä että tulevassa elämässä; eivätkä he löydä ketään auttajaa.»
        Mutta uskovaisille ja hyviä töitä harjoittaville Hän on antava heidän täyden palkkansa. Jumala ei rakasta väärintekijöitä.
        (Koraani, 3:54-56)

        "Tämän minä olen teille puhunut, että teillä olisi minussa rauha. Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman." (Joh.16:33)

        "Joka ei ole minun kanssani, se on minua vastaan; ja joka ei minun kanssani kokoa, se hajottaa." (Matt.12:30 & Luuk.11:23)

        "Sillä joka ei ole meitä vastaan, se on meidän puolellamme." (Mark.9:40)

        "Jos joku ei pysy minussa, niin hänet heitetään pois niinkuin oksa, ja hän kuivettuu; ja ne kootaan yhteen ja heitetään tuleen, ja ne palavat." (Joh.15:6)

        "Ja joka tähän kiveen kaatuu, se ruhjoutuu, mutta jonka päälle se kaatuu, sen se murskaa." (Matt.21:44 & Luuk.20:18)

        "Sillä Mooses on sanonut: 'Profeetan, minun kaltaiseni, JHVH Jumala on teille herättävä veljienne joukosta; häntä kuulkaa kaikessa, mitä hän teille puhuu.
        Ja on tapahtuva, että jokainen, joka ei sitä profeettaa kuule, hävitetään kansasta.' " (Apt.3:22-23)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Sille, joka haluaa kääntyä ja palata takaisin Kristuksen yhteyteen ja Kristuksen maanpäällisen kuningaskunnan kansalaisuuteen, oli kyseessä sitten ns. virkamies tai tavallinen kansalainen, se myös sallitaan, jos vain Jumala sen hänelle sallii ja jos se tapahtuu Jumalan ehtojen ja Kristuksen opetuslapseuden vaatimusten mukaan.

        Takaisin liittäminen Kristukseen ja Kristuksen lammaslaumaan tapahtuu Kristuksen Uuden Liiton Ismaelin ja Aabrahamin järjestyksen, toisin sanoen Koraanin ja profeetta Muhammadin Islamin kautta.
        Samalla kääntyville ja takaisin palaaville osoitetaan, mikä on jatkossa sallittua (Halal) ja mikä kiellettyä (Haram) sekä mitkä ovat heidän oikeutensa ja velvollisuutensa Jumalan ja Kristuksen edessä.

        "Minulla on myös muita lampaita, jotka eivät ole tästä lammastarhasta; myös niitä tulee minun johdattaa, ja ne saavat kuulla minun ääneni, ja on oleva yksi lauma ja yksi paimen." (Joh.10:16)

        Mutta ne vastuullisiksi teoistaan katsottavat aikuiset Suomenmaan asukkaat, jotka eivät edelleenkään suostu kääntymään vääryyden ja kapinan tieltään Jumalan osoittamalle tielle, tulevat siitä myös vastaamaan. Heidän vääryyksiään ei enää suvaita Suomenmaassa eikä muuallakaan. Sen aika on nyt loppu eikä neuvotteluvaraa ole.

        Onko siis kenellään Suomenmaan asukkaalla edes muuta vaihtoehtoa kuin noudattaa - mielellään mahdollisimman uskollisesti - sitä mitä Kaikkivaltias Luoja on hänelle Suomenmaan asukkaana säätänyt? Se toinen vaihtoehto tekee nimittäin hänet Jumalan ja Kristuksen viholliseksi eikä kenelläkään Heidän vihollisillaan ole mitään voittamisen mahdollisuutta. Vai haluaako joku kokeilla?

        ”Minulle on annettu kaikki auktoriteetti (valta) taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat Minun opetuslapsikseni kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään, mitä Minä olen käskenyt pitää. Ja katso, Minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti.” (Matt.28:18-20)

        Ja Jumala sanoi:
        »Jeesus, katso, Minä otan sinut, sitten olen ylentävä sinut luokseni ja vapauttava sinut niistä, jotka ovat uskottomia, sekä asettava ne, jotka sinua seuraavat, uskottomien yläpuolelle aina Ylösnousemuksen päivään saakka. Aikanaan on teidän kaikkien palattava minun luokseni, ja minä olen ratkaiseva sen, mistä te keskenänne kiistelitte.
        Mitä niihin tulee, jotka eivät uskoneet, olen kurittava heitä raskaalla rangaistuksella sekä tässä että tulevassa elämässä; eivätkä he löydä ketään auttajaa.»
        Mutta uskovaisille ja hyviä töitä harjoittaville Hän on antava heidän täyden palkkansa. Jumala ei rakasta väärintekijöitä.
        (Koraani, 3:54-56)

        "Tämän minä olen teille puhunut, että teillä olisi minussa rauha. Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman." (Joh.16:33)

        "Joka ei ole minun kanssani, se on minua vastaan; ja joka ei minun kanssani kokoa, se hajottaa." (Matt.12:30 & Luuk.11:23)

        "Sillä joka ei ole meitä vastaan, se on meidän puolellamme." (Mark.9:40)

        "Jos joku ei pysy minussa, niin hänet heitetään pois niinkuin oksa, ja hän kuivettuu; ja ne kootaan yhteen ja heitetään tuleen, ja ne palavat." (Joh.15:6)

        "Ja joka tähän kiveen kaatuu, se ruhjoutuu, mutta jonka päälle se kaatuu, sen se murskaa." (Matt.21:44 & Luuk.20:18)

        "Sillä Mooses on sanonut: 'Profeetan, minun kaltaiseni, JHVH Jumala on teille herättävä veljienne joukosta; häntä kuulkaa kaikessa, mitä hän teille puhuu.
        Ja on tapahtuva, että jokainen, joka ei sitä profeettaa kuule, hävitetään kansasta.' " (Apt.3:22-23)

        (jatkoa edelliseen)

        "Minun lampaani kuulevat minun ääntäni, ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua.
        Ja minä annan heille iankaikkisen elämän, ja he eivät ikinä huku, eikä kukaan ryöstä heitä minun kädestäni.
        Minun Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kaikkia, eikä kukaan voi ryöstää heitä minun Isäni kädestä.
        Minä ja Isä olemme yhtä." (Joh.10:27-30)

        "Katso, minä olen antanut teille vallan tallata käärmeitä ja skorpioneja ja kaikkea vihollisen voimaa, eikä mikään ole teitä vahingoittava. Älkää kuitenkaan siitä iloitko, että henget ovat teille alamaiset, vaan iloitkaa siitä, että teidän nimenne ovat kirjoitettuina taivaissa." (Luuk.10:19-20)

        Ja hän kutsui tykönsä ne kaksitoista opetuslastaan ja antoi heille auktoriteetin ajaa ulos saastaisia henkiä ja parantaa kaikkinaisia tauteja ja kaikkinaista raihnautta. (Matt.10:1)

        Niin hän asetti kaksitoista olemaan kanssansa ja lähettääksensä heidät saarnaamaan, ja heillä oli oleva auktoriteetti ajaa ulos riivaajia. (Mark.3:14-15)

        Niin hän kutsui kokoon ne kaksitoista ja antoi heille voiman ja auktoriteetin kaikkia riivaajia vastaan ja voiman parantaa tauteja. Ja hän lähetti heidät julistamaan Jumalan kuningaskuntaa ja parantamaan sairaita. (Luuk.9:1-2)

        "Sillä hänessä asuu jumaluuden koko täyteys ruumiillisesti, ja te olette täytetyt hänessä, joka on kaiken hallituksen ja vallan pää,.." (Kol.2:9-10)

        "Totisesti minä sanon teille: siinä uudelleen asettamisessa (uudestisyntymisessä), jolloin Ihmisen Poika istuu kirkkautensa valtaistuimella, saatte tekin, jotka olette minua seuranneet, istua kahdellatoista valtaistuimella ja tuomita Israelin kahtatoista sukukuntaa..." (Matt.19:28)

        "... ja minä säädän teille, niinkuin minun Isäni on minulle säätänyt, kuninkaallisen vallan, niin että te saatte syödä ja juoda minun pöydässäni minun kuningaskunnassani ja istua valtaistuimilla ja tuomita Israelin kahtatoista sukukuntaa." (Luuk.22:29-30)

        "Ja nyt minä sanon teille: pysykää erillänne näistä miehistä ja antakaa heidän olla; sillä jos tämä hanke eli tämä teko on ihmisistä, niin se tyhjään raukeaa;
        mutta jos se on Jumalasta, niin te ette voi heitä kukistaa. Varokaa, ettei teitä ehkä havaittaisi sotiviksi itse Jumalaa vastaan." (Apt.5:38-39)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        "Minun lampaani kuulevat minun ääntäni, ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua.
        Ja minä annan heille iankaikkisen elämän, ja he eivät ikinä huku, eikä kukaan ryöstä heitä minun kädestäni.
        Minun Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kaikkia, eikä kukaan voi ryöstää heitä minun Isäni kädestä.
        Minä ja Isä olemme yhtä." (Joh.10:27-30)

        "Katso, minä olen antanut teille vallan tallata käärmeitä ja skorpioneja ja kaikkea vihollisen voimaa, eikä mikään ole teitä vahingoittava. Älkää kuitenkaan siitä iloitko, että henget ovat teille alamaiset, vaan iloitkaa siitä, että teidän nimenne ovat kirjoitettuina taivaissa." (Luuk.10:19-20)

        Ja hän kutsui tykönsä ne kaksitoista opetuslastaan ja antoi heille auktoriteetin ajaa ulos saastaisia henkiä ja parantaa kaikkinaisia tauteja ja kaikkinaista raihnautta. (Matt.10:1)

        Niin hän asetti kaksitoista olemaan kanssansa ja lähettääksensä heidät saarnaamaan, ja heillä oli oleva auktoriteetti ajaa ulos riivaajia. (Mark.3:14-15)

        Niin hän kutsui kokoon ne kaksitoista ja antoi heille voiman ja auktoriteetin kaikkia riivaajia vastaan ja voiman parantaa tauteja. Ja hän lähetti heidät julistamaan Jumalan kuningaskuntaa ja parantamaan sairaita. (Luuk.9:1-2)

        "Sillä hänessä asuu jumaluuden koko täyteys ruumiillisesti, ja te olette täytetyt hänessä, joka on kaiken hallituksen ja vallan pää,.." (Kol.2:9-10)

        "Totisesti minä sanon teille: siinä uudelleen asettamisessa (uudestisyntymisessä), jolloin Ihmisen Poika istuu kirkkautensa valtaistuimella, saatte tekin, jotka olette minua seuranneet, istua kahdellatoista valtaistuimella ja tuomita Israelin kahtatoista sukukuntaa..." (Matt.19:28)

        "... ja minä säädän teille, niinkuin minun Isäni on minulle säätänyt, kuninkaallisen vallan, niin että te saatte syödä ja juoda minun pöydässäni minun kuningaskunnassani ja istua valtaistuimilla ja tuomita Israelin kahtatoista sukukuntaa." (Luuk.22:29-30)

        "Ja nyt minä sanon teille: pysykää erillänne näistä miehistä ja antakaa heidän olla; sillä jos tämä hanke eli tämä teko on ihmisistä, niin se tyhjään raukeaa;
        mutta jos se on Jumalasta, niin te ette voi heitä kukistaa. Varokaa, ettei teitä ehkä havaittaisi sotiviksi itse Jumalaa vastaan." (Apt.5:38-39)

        (jatkoa edelliseen)

        Ja Jahushua (Jeesus) rupesi taas puhumaan heille vertauksilla ja sanoi:
        "Taivasten kuningaskunta on verrattava kuninkaaseen, joka laittoi häät pojallensa.
        Ja hän lähetti palvelijansa kutsumaan häihin kutsuvieraita, mutta nämä eivät tahtoneet tulla.
        Vielä hän lähetti toisia palvelijoita lausuen: 'Sanokaa kutsutuille: Katso, minä olen valmistanut ateriani, minun härkäni ja syöttilääni ovat teurastetut, ja kaikki on valmiina; tulkaa häihin'.
        Mutta he eivät siitä välittäneet, vaan menivät pois, mikä pellolleen, mikä kaupoilleen;
        ja toiset ottivat kiinni hänen palvelijansa, pitelivät pahoin ja tappoivat.
        Mutta KUNINGAS VIHASTUI JA LÄHETTI SOTAJOUKKONSA JA TUHOSI NUO MURHAMIEHET JA POLTTI HEIDÄN KAUPUNKINSA.
        Sitten hän sanoi palvelijoillensa: 'Häät ovat valmistetut, mutta kutsutut eivät olleet arvollisia.'
        (Matt.22:1-8) & (Luuk.14:15-24)

        Ja hän puhui myös opetuslapsilleen: "Oli rikas mies, jolla oli huoneenhaltija, ja hänelle kanneltiin, että tämä hävitti hänen omaisuuttansa.
        Ja hän kutsui hänet eteensä ja sanoi hänelle: 'Mitä minä kuulenkaan sinusta? Tee tili huoneenhallituksestasi; sillä sinä et saa enää minun huonettani hallita.'
        Niin huoneenhaltija sanoi mielessään: 'Mitä minä teen, kun ISÄNTÄNI OTTAA MINULTA POIS HUONEENHALLITUKSEN? Kaivaa minä en jaksa, kerjuuta häpeän.
        Minä tiedän, mitä teen, että ottaisivat minut taloihinsa, kun MINUT PANNAAN POIS HUONEENHALLITUKSESTA.' (Luuk.16:1-4)

        Hän sanoi näin: "Eräs jalosukuinen mies lähti matkalle kaukaiseen maahan saadakseen itsellensä kuninkuuden ja sitten palatakseen.
        Ja hän kutsui luoksensa kymmenen palvelijaansa, antoi heille kymmenen leiviskää ja sanoi heille: 'Asioikaa näillä, kunnes minä tulen'.
        Mutta hänen kansalaisensa vihasivat häntä ja lähettivät lähettiläät hänen jälkeensä sanomaan: 'Emme tahdo tätä kuninkaaksemme'.
        Ja saatuansa kuninkuuden ja palattuansa hän käski kutsua eteensä ne palvelijat, joille hän oli antanut rahat, saadakseen tietää, mitä kukin oli asioimisellaan ansainnut.
        Niin ensimmäinen tuli esiin ja sanoi: 'Herra, sinun leiviskäsi on tuottanut kymmenen leiviskää'.
        Ja hän sanoi hänelle: 'Hyvä on, sinä hyvä palvelija; koska vähimmässä olet ollut uskollinen, niin saat vallita kymmentä kaupunkia'.
        Ja toinen tuli ja sanoi: 'Herra, sinun leiviskäsi on tuottanut viisi leiviskää'.
        Niin hän sanoi tällekin: 'Sinä, vallitse sinä viittä kaupunkia'.
        Vielä tuli yksi ja sanoi: 'Herra, katso, tässä on sinun leiviskäsi, jota olen säilyttänyt liinasessa.
        Sillä minä pelkäsin sinua, koska olet ankara mies: sinä otat, mitä et ole talteen pannut, ja leikkaat, mitä et ole kylvänyt.'
        Hän sanoi hänelle: 'OMAN SANASI MUKAAN MINÄ SINUT TUOMITSEN, SINÄ PAHA PALVELIJA. Sinä tiesit minut ankaraksi mieheksi, joka otan, mitä en ole talteen pannut, ja leikkaan, mitä en ole kylvänyt;
        miksi et siis antanut rahojani rahanvaihtajan pöytään, että minä tultuani olisin saanut periä ne korkoineen?'
        Ja hän sanoi vieressä seisoville: 'OTTAKAA HÄNELTÄ POIS se leiviskä ja antakaa sille, jolla on kymmenen leiviskää'.
        - Niin he sanoivat hänelle: 'Herra, hänellä on jo kymmenen leiviskää'. -
        'Minä sanon teille: jokaiselle, jolla on, annetaan; mutta jolla ei ole, siltä OTETAAN POIS sekin, mikä hänellä on.
        MUTTA VIHOLLISENI, JOTKA EIVÄT TAHTONEEN MINUA KUNINKAAKSENSA, TUOKAA TÄNNE JA TELOITTAKAA MINUN EDESSÄNI.'" (Luuk.19:12-27) & (Matt.25:14-30)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Ja Jahushua (Jeesus) rupesi taas puhumaan heille vertauksilla ja sanoi:
        "Taivasten kuningaskunta on verrattava kuninkaaseen, joka laittoi häät pojallensa.
        Ja hän lähetti palvelijansa kutsumaan häihin kutsuvieraita, mutta nämä eivät tahtoneet tulla.
        Vielä hän lähetti toisia palvelijoita lausuen: 'Sanokaa kutsutuille: Katso, minä olen valmistanut ateriani, minun härkäni ja syöttilääni ovat teurastetut, ja kaikki on valmiina; tulkaa häihin'.
        Mutta he eivät siitä välittäneet, vaan menivät pois, mikä pellolleen, mikä kaupoilleen;
        ja toiset ottivat kiinni hänen palvelijansa, pitelivät pahoin ja tappoivat.
        Mutta KUNINGAS VIHASTUI JA LÄHETTI SOTAJOUKKONSA JA TUHOSI NUO MURHAMIEHET JA POLTTI HEIDÄN KAUPUNKINSA.
        Sitten hän sanoi palvelijoillensa: 'Häät ovat valmistetut, mutta kutsutut eivät olleet arvollisia.'
        (Matt.22:1-8) & (Luuk.14:15-24)

        Ja hän puhui myös opetuslapsilleen: "Oli rikas mies, jolla oli huoneenhaltija, ja hänelle kanneltiin, että tämä hävitti hänen omaisuuttansa.
        Ja hän kutsui hänet eteensä ja sanoi hänelle: 'Mitä minä kuulenkaan sinusta? Tee tili huoneenhallituksestasi; sillä sinä et saa enää minun huonettani hallita.'
        Niin huoneenhaltija sanoi mielessään: 'Mitä minä teen, kun ISÄNTÄNI OTTAA MINULTA POIS HUONEENHALLITUKSEN? Kaivaa minä en jaksa, kerjuuta häpeän.
        Minä tiedän, mitä teen, että ottaisivat minut taloihinsa, kun MINUT PANNAAN POIS HUONEENHALLITUKSESTA.' (Luuk.16:1-4)

        Hän sanoi näin: "Eräs jalosukuinen mies lähti matkalle kaukaiseen maahan saadakseen itsellensä kuninkuuden ja sitten palatakseen.
        Ja hän kutsui luoksensa kymmenen palvelijaansa, antoi heille kymmenen leiviskää ja sanoi heille: 'Asioikaa näillä, kunnes minä tulen'.
        Mutta hänen kansalaisensa vihasivat häntä ja lähettivät lähettiläät hänen jälkeensä sanomaan: 'Emme tahdo tätä kuninkaaksemme'.
        Ja saatuansa kuninkuuden ja palattuansa hän käski kutsua eteensä ne palvelijat, joille hän oli antanut rahat, saadakseen tietää, mitä kukin oli asioimisellaan ansainnut.
        Niin ensimmäinen tuli esiin ja sanoi: 'Herra, sinun leiviskäsi on tuottanut kymmenen leiviskää'.
        Ja hän sanoi hänelle: 'Hyvä on, sinä hyvä palvelija; koska vähimmässä olet ollut uskollinen, niin saat vallita kymmentä kaupunkia'.
        Ja toinen tuli ja sanoi: 'Herra, sinun leiviskäsi on tuottanut viisi leiviskää'.
        Niin hän sanoi tällekin: 'Sinä, vallitse sinä viittä kaupunkia'.
        Vielä tuli yksi ja sanoi: 'Herra, katso, tässä on sinun leiviskäsi, jota olen säilyttänyt liinasessa.
        Sillä minä pelkäsin sinua, koska olet ankara mies: sinä otat, mitä et ole talteen pannut, ja leikkaat, mitä et ole kylvänyt.'
        Hän sanoi hänelle: 'OMAN SANASI MUKAAN MINÄ SINUT TUOMITSEN, SINÄ PAHA PALVELIJA. Sinä tiesit minut ankaraksi mieheksi, joka otan, mitä en ole talteen pannut, ja leikkaan, mitä en ole kylvänyt;
        miksi et siis antanut rahojani rahanvaihtajan pöytään, että minä tultuani olisin saanut periä ne korkoineen?'
        Ja hän sanoi vieressä seisoville: 'OTTAKAA HÄNELTÄ POIS se leiviskä ja antakaa sille, jolla on kymmenen leiviskää'.
        - Niin he sanoivat hänelle: 'Herra, hänellä on jo kymmenen leiviskää'. -
        'Minä sanon teille: jokaiselle, jolla on, annetaan; mutta jolla ei ole, siltä OTETAAN POIS sekin, mikä hänellä on.
        MUTTA VIHOLLISENI, JOTKA EIVÄT TAHTONEEN MINUA KUNINKAAKSENSA, TUOKAA TÄNNE JA TELOITTAKAA MINUN EDESSÄNI.'" (Luuk.19:12-27) & (Matt.25:14-30)

        (jatkoa edelliseen)

        "Kuulkaa toinen vertaus: Oli perheenisäntä, joka istutti viinitarhan ja teki aidan sen ympärille ja kaivoi siihen viinikuurnan ja rakensi tornin; ja hän vuokrasi sen viinitarhureille ja matkusti muille maille.
        Ja kun hedelmäin aika lähestyi, lähetti hän palvelijoitansa viinitarhurien luokse perimään hänelle tulevat hedelmät.
        Mutta viinitarhurit ottivat kiinni hänen palvelijansa; minkä he pieksivät, minkä tappoivat, minkä kivittivät.
        Vielä hän lähetti toisia palvelijoita, useampia kuin ensimmäiset; ja näille he tekivät samoin.
        Mutta viimein hän lähetti heidän luokseen poikansa sanoen: 'Minun poikaani he kavahtavat'.
        Mutta kun viinitarhurit näkivät pojan, sanoivat he keskenänsä: 'Tämä on perillinen; tulkaa, tappakaamme hänet, niin me saamme hänen perintönsä'.
        Ja he ottivat hänet kiinni ja heittivät ulos viinitarhasta ja tappoivat.
        Kun viinitarhan herra tulee, mitä hän tekee noille viinitarhureille?"
        He sanoivat hänelle: "NUO PAHAT HÄN PAHOIN TUHOAA JA VUOKRAA VIINITARHAN TOISILLE VIINITARHUREILLE, JOTKA ANTAVAT HÄNELLE HEDELMÄT AJALLANSA". "
        Jeesus sanoi heille: "Ettekö ole koskaan lukeneet kirjoituksista: 'Se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, on tullut kulmakiveksi; JHVH:lta tämä on tullut ja on ihmeellinen meidän silmissämme'?
        Sentähden minä sanon teille: JUMALAN KUNINGASKUNTA OTETAAN TEILTÄ POIS JA ANNETAAN KANSALLE, JOKA TEKEE SEN HEDELMIÄ.
        Ja JOKA TÄHÄN KIVEEN KAATUU, SE RUHJOUTUU, MUTTA JONKA PÄÄLLE SE KAATUU, SEN SE MURSKAA."
        Kun ylipapit ja fariseukset kuulivat nämä hänen vertauksensa, ymmärsivät he, että hän puhui heistä.
        Ja he olisivat tahtoneet ottaa hänet kiinni, mutta pelkäsivät kansaa, koska se piti häntä profeettana.
        (Matt.21:33-46) & (Luuk.20:9-20) & (Mark.12:1-12)

        Mutta eräs mies, nimeltä Ananias, ja hänen vaimonsa Safiira myivät maatilan,
        ja mies kätki vaimonsa tieten osan hinnasta, ja osan hän toi ja pani apostolien jalkojen eteen.
        Mutta Pietari sanoi: "Ananias, miksi on saatana täyttänyt sinun sydämesi, niin että KOETIT PETTÄÄ PYHÄÄ HENKEÄ ja kätkit osan maatilan hinnasta?
        Eikö se myymätönnä ollut sinun omasi, ja eikö myynnin jälkeenkin sen hinta ollut sinun? Miksi päätit sydämessäsi tämän tehdä? Et sinä ole VALHETELLUT ihmisille, vaan Jumalalle."
        Kun Ananias kuuli nämä sanat, KAATUI HÄN MAAHAN JA HEITTI HENKENSÄ. JA SUURI PELKO VALTASI KAIKKI, jotka sen kuulivat.
        Ja nuoret miehet nousivat ja korjasivat hänet ja kantoivat hänet pois ja hautasivat.
        Noin kolmen hetken kuluttua hänen vaimonsa tuli sisään eikä tiennyt, mitä oli tapahtunut.
        Niin Pietari kysyi häneltä: "Sano minulle: siihenkö hintaan te myitte maatilan?" Hän vastasi: "Kyllä, juuri siihen hintaan".
        Mutta Pietari sanoi hänelle: "Miksi olette yksissä neuvoin käyneet KIUSAAMAAN JHVH:N HENKEÄ? Katso, niiden jalat, jotka hautasivat sinun miehesi, ovat oven takana, ja he kantavat sinutkin pois."
        Niin HÄN HETI KAATUI HÄNEN JALKOJENSA ETEEN JA HEITTI HENKENSÄ; ja kun nuorukaiset tulivat sisään, TAPASIVAT he hänet KUOLLEENA, kantoivat pois ja hautasivat hänet hänen miehensä viereen.
        JA SUURI PELKO VALTASI koko seurakunnan ja kaikki ne, jotka tämän kuulivat. (Apt.5:1-11)


        "Ja jos sinun oikea kätesi viettelee sinua, HAKKAA SE POIKKI JA HEITÄ LUOTASI; sillä parempi on sinulle, että yksi jäsenistäsi joutuu hukkaan, kuin että koko ruumiisi menee helvettiin." (Matt.5:30 & Mark.9:43)

        "Varkailta taasen, olkootpa mies- tai naispuolisia, LEIKATKAA KÄDET. Se on palkka heidän omista teoistaan ja muita varoittava kuritus Jumalalta. Jumala on mahtava, viisas." (Koraani 5:38)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        "Kuulkaa toinen vertaus: Oli perheenisäntä, joka istutti viinitarhan ja teki aidan sen ympärille ja kaivoi siihen viinikuurnan ja rakensi tornin; ja hän vuokrasi sen viinitarhureille ja matkusti muille maille.
        Ja kun hedelmäin aika lähestyi, lähetti hän palvelijoitansa viinitarhurien luokse perimään hänelle tulevat hedelmät.
        Mutta viinitarhurit ottivat kiinni hänen palvelijansa; minkä he pieksivät, minkä tappoivat, minkä kivittivät.
        Vielä hän lähetti toisia palvelijoita, useampia kuin ensimmäiset; ja näille he tekivät samoin.
        Mutta viimein hän lähetti heidän luokseen poikansa sanoen: 'Minun poikaani he kavahtavat'.
        Mutta kun viinitarhurit näkivät pojan, sanoivat he keskenänsä: 'Tämä on perillinen; tulkaa, tappakaamme hänet, niin me saamme hänen perintönsä'.
        Ja he ottivat hänet kiinni ja heittivät ulos viinitarhasta ja tappoivat.
        Kun viinitarhan herra tulee, mitä hän tekee noille viinitarhureille?"
        He sanoivat hänelle: "NUO PAHAT HÄN PAHOIN TUHOAA JA VUOKRAA VIINITARHAN TOISILLE VIINITARHUREILLE, JOTKA ANTAVAT HÄNELLE HEDELMÄT AJALLANSA". "
        Jeesus sanoi heille: "Ettekö ole koskaan lukeneet kirjoituksista: 'Se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, on tullut kulmakiveksi; JHVH:lta tämä on tullut ja on ihmeellinen meidän silmissämme'?
        Sentähden minä sanon teille: JUMALAN KUNINGASKUNTA OTETAAN TEILTÄ POIS JA ANNETAAN KANSALLE, JOKA TEKEE SEN HEDELMIÄ.
        Ja JOKA TÄHÄN KIVEEN KAATUU, SE RUHJOUTUU, MUTTA JONKA PÄÄLLE SE KAATUU, SEN SE MURSKAA."
        Kun ylipapit ja fariseukset kuulivat nämä hänen vertauksensa, ymmärsivät he, että hän puhui heistä.
        Ja he olisivat tahtoneet ottaa hänet kiinni, mutta pelkäsivät kansaa, koska se piti häntä profeettana.
        (Matt.21:33-46) & (Luuk.20:9-20) & (Mark.12:1-12)

        Mutta eräs mies, nimeltä Ananias, ja hänen vaimonsa Safiira myivät maatilan,
        ja mies kätki vaimonsa tieten osan hinnasta, ja osan hän toi ja pani apostolien jalkojen eteen.
        Mutta Pietari sanoi: "Ananias, miksi on saatana täyttänyt sinun sydämesi, niin että KOETIT PETTÄÄ PYHÄÄ HENKEÄ ja kätkit osan maatilan hinnasta?
        Eikö se myymätönnä ollut sinun omasi, ja eikö myynnin jälkeenkin sen hinta ollut sinun? Miksi päätit sydämessäsi tämän tehdä? Et sinä ole VALHETELLUT ihmisille, vaan Jumalalle."
        Kun Ananias kuuli nämä sanat, KAATUI HÄN MAAHAN JA HEITTI HENKENSÄ. JA SUURI PELKO VALTASI KAIKKI, jotka sen kuulivat.
        Ja nuoret miehet nousivat ja korjasivat hänet ja kantoivat hänet pois ja hautasivat.
        Noin kolmen hetken kuluttua hänen vaimonsa tuli sisään eikä tiennyt, mitä oli tapahtunut.
        Niin Pietari kysyi häneltä: "Sano minulle: siihenkö hintaan te myitte maatilan?" Hän vastasi: "Kyllä, juuri siihen hintaan".
        Mutta Pietari sanoi hänelle: "Miksi olette yksissä neuvoin käyneet KIUSAAMAAN JHVH:N HENKEÄ? Katso, niiden jalat, jotka hautasivat sinun miehesi, ovat oven takana, ja he kantavat sinutkin pois."
        Niin HÄN HETI KAATUI HÄNEN JALKOJENSA ETEEN JA HEITTI HENKENSÄ; ja kun nuorukaiset tulivat sisään, TAPASIVAT he hänet KUOLLEENA, kantoivat pois ja hautasivat hänet hänen miehensä viereen.
        JA SUURI PELKO VALTASI koko seurakunnan ja kaikki ne, jotka tämän kuulivat. (Apt.5:1-11)


        "Ja jos sinun oikea kätesi viettelee sinua, HAKKAA SE POIKKI JA HEITÄ LUOTASI; sillä parempi on sinulle, että yksi jäsenistäsi joutuu hukkaan, kuin että koko ruumiisi menee helvettiin." (Matt.5:30 & Mark.9:43)

        "Varkailta taasen, olkootpa mies- tai naispuolisia, LEIKATKAA KÄDET. Se on palkka heidän omista teoistaan ja muita varoittava kuritus Jumalalta. Jumala on mahtava, viisas." (Koraani 5:38)

        (jatkoa edelliseen)

        Ja seurasi vielä toinen enkeli, joka sanoi: "Kukistunut, kukistunut on se suuri Babylon, joka haureutensa vihan viinillä on juottanut kaikki kansat".
        Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä,
        niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä.
        Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.
        Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon." (Ilm.14:8-12)

        "He sotivat Karitsaa vastaan, mutta Karitsa on voittava heidät, sillä hän on herrain Herra ja kuningasten Kuningas; ja kutsutut ja valitut ja uskolliset voittavat hänen kanssansa." (Ilm.17:14)

        Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa.
        Ja hänen silmänsä olivat niinkuin tulen liekit, ja hänen päässään oli monta kruunua, ja hänellä oli kirjoitettuna nimi, jota ei tiedä kukaan muu kuin hän itse,
        ja hänellä oli yllään vereen kastettu vaippa, ja nimi, jolla häntä kutsutaan, on Jumalan Sana.
        Ja häntä seurasivat ratsastaen valkoisilla hevosilla taivaan sotajoukot, puettuina valkeaan ja puhtaaseen pellavavaatteeseen.
        Ja hänen suustaan lähtee terävä miekka, että hän sillä löisi kansoja. Ja hän on kaitseva heitä rautaisella valtikalla, ja hän polkee kaikkivaltiaan Jumalan vihan kiivauden viinikuurnan.
        Ja hänellä on vaipassa kupeellaan kirjoitettuna nimi: "Kuningasten Kuningas ja herrain Herra".
        Ja minä näin enkelin seisovan auringossa, ja hän huusi suurella äänellä sanoen kaikille keskitaivaalla lentäville linnuille: "Tulkaa, kokoontukaa Jumalan suurelle aterialle
        syömään kuningasten lihaa ja sotapäällikköjen lihaa ja väkevien lihaa ja hevosten sekä niiden selässä istuvien lihaa ja kaikkien vapaitten ja orjien lihaa, sekä pienten että suurten".
        Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat ja heidän sotajoukkonsa kokoontuneina sotiaksensa hevosen selässä istuvaa vastaan ja hänen sotajoukkoansa vastaan.
        Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa.
        Ja ne muut saivat surmansa hevosen selässä istuvan miekasta, joka lähti hänen suustaan; ja kaikki linnut tulivat ravituiksi heidän lihastansa. (Ilm.19:11-21)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Ja seurasi vielä toinen enkeli, joka sanoi: "Kukistunut, kukistunut on se suuri Babylon, joka haureutensa vihan viinillä on juottanut kaikki kansat".
        Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä,
        niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä.
        Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.
        Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon." (Ilm.14:8-12)

        "He sotivat Karitsaa vastaan, mutta Karitsa on voittava heidät, sillä hän on herrain Herra ja kuningasten Kuningas; ja kutsutut ja valitut ja uskolliset voittavat hänen kanssansa." (Ilm.17:14)

        Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa.
        Ja hänen silmänsä olivat niinkuin tulen liekit, ja hänen päässään oli monta kruunua, ja hänellä oli kirjoitettuna nimi, jota ei tiedä kukaan muu kuin hän itse,
        ja hänellä oli yllään vereen kastettu vaippa, ja nimi, jolla häntä kutsutaan, on Jumalan Sana.
        Ja häntä seurasivat ratsastaen valkoisilla hevosilla taivaan sotajoukot, puettuina valkeaan ja puhtaaseen pellavavaatteeseen.
        Ja hänen suustaan lähtee terävä miekka, että hän sillä löisi kansoja. Ja hän on kaitseva heitä rautaisella valtikalla, ja hän polkee kaikkivaltiaan Jumalan vihan kiivauden viinikuurnan.
        Ja hänellä on vaipassa kupeellaan kirjoitettuna nimi: "Kuningasten Kuningas ja herrain Herra".
        Ja minä näin enkelin seisovan auringossa, ja hän huusi suurella äänellä sanoen kaikille keskitaivaalla lentäville linnuille: "Tulkaa, kokoontukaa Jumalan suurelle aterialle
        syömään kuningasten lihaa ja sotapäällikköjen lihaa ja väkevien lihaa ja hevosten sekä niiden selässä istuvien lihaa ja kaikkien vapaitten ja orjien lihaa, sekä pienten että suurten".
        Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat ja heidän sotajoukkonsa kokoontuneina sotiaksensa hevosen selässä istuvaa vastaan ja hänen sotajoukkoansa vastaan.
        Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa.
        Ja ne muut saivat surmansa hevosen selässä istuvan miekasta, joka lähti hänen suustaan; ja kaikki linnut tulivat ravituiksi heidän lihastansa. (Ilm.19:11-21)

        (jatkoa edelliseen)

        "Joka uhraa muille jumalille kuin JHVH:lle, ainoalle, olkoon vihitty tuhon omaksi." (2.Ms.22:20)

        "Siion lunastetaan oikeudella ja sen kääntyneet vanhurskaudella.
        Mutta luopiot ja syntiset saavat kaikki turmion, ja ne, jotka hylkäävät JHVH:n, hukkuvat. (Jes.1:27-28)

        "Ota nuhteettomasta vaari, katso rehellistä: rauhan miehellä on tulevaisuus,
        mutta luopuneet hukkuvat kaikki, ja väärintekijäin (jumalattomain) tulevaisuus leikataan pois.
        Mutta vanhurskasten pelastus tulee JHVH:lta, Hän on heidän linnansa ahdingon aikana.
        JHVH auttaa heitä ja vapahtaa heidät, vapahtaa väärintekijöistä (jumalattomista) ja pelastaa heidät; sillä he turvaavat Häneen. (Ps.37:37-40)

        "Sillä katso, jotka sinusta eriävät, ne hukkuvat, sinä tuhoat kaikki, jotka haureudessa sinusta luopuvat." (Ps.73:27)


        "... kun JHVH hävittää Daavidin vihamiehet kaikki tyynni maan päältä?" (1.Sam.20:15)

        "...JHVH on rakentava minun herralleni (Daavidille) pysyväisen huoneen, koska minun herrani käy JHVH:n sotia; eikä mitään pahaa löydetä sinussa koko elinaikanasi.
        Ja jos joku nousee vainoamaan sinua ja väijymään sinun henkeäsi, niin herrani henki on tallella elävien kukkarossa JHVH:n, sinun Jumalasi, tykönä; mutta sinun vihollistesi hengen hän lingolla linkoaa pois." (1.Sam.25:28-29)

        "Katso, hänet (Daavidin) minä asetin (ihmis)yhteisöille (kansoille) todistajaksi, hallitsijaksi/päälliköksi (ruhtinaaksi) ja käskijäksi/määrääjäksi/(vastaamaan järjestyksestä) (ihmis)yhteisöille (kansoille)." (Jes.55:4)

        "Sillä se kansa tai kuningaskunta, joka ei sinua (Uuden Liiton Jerusalem, Juuda ja Israel) palvele, hukkuu, ja ne kansat hävitetään perinjuurin." (Jes.60:12)

        "Katso, päivät tulevat, sanoo JHVH, jolloin minä täytän sen hyvän lupauksen, jonka minä olen lausunut Israelin heimosta ja Juudan heimosta.
        Niinä päivinä ja siihen aikaan minä kasvatan Daavidille vanhurskauden vesan, ja hän on tekevä oikeuden ja vanhurskauden maassa.
        Niinä päivinä Juuda pelastetaan, ja Jerusalem asuu turvassa, ja tämä on se nimi, jolla sitä kutsutaan: 'JHVH, meidän vanhurskautemme'.
        Sillä näin sanoo JHVH: Aina on mies Daavidin suvusta istuva Israelin heimon valtaistuimella.
        Ja aina on mies leeviläisten pappien suvusta oleva minun edessäni uhraamassa polttouhria ja sytyttämässä ruokauhria ja toimittamassa teurasuhria joka päivä."
        Ja Jeremialle tuli tämä JHVH:n sana:
        "Näin sanoo JHVH: Jos saatte rikotuksi minun liittoni päivän kanssa ja minun liittoni yön kanssa, niin että päivä ja yö eivät enää tule ajallansa,
        niin rikkoutuu myös minun liittoni palvelijani Daavidin kanssa, niin ettei hänellä enää ole poikaa, joka istuu kuninkaana hänen valtaistuimellansa, ja minun liittoni leeviläisten pappien, minun palvelijaini, kanssa.
        Niinkuin taivaan joukkoa ei voida lukea eikä meren hiekkaa mitata, niin monilukuisiksi minä teen palvelijani Daavidin jälkeläiset ja leeviläiset, jotka minua palvelevat."
        Ja Jeremialle tuli tämä JHVH:n sana:
        "Etkö ole huomannut, mitä tämä kansa puhuu sanoen: 'Ne kaksi sukukuntaa, jotka Herra valitsi, hän on hyljännyt'? Ja he halveksivat minun kansaani, niinkuin se ei enää olisikaan kansa heidän silmissänsä.
        Näin sanoo JHVH: Jos minun liittoni päivän ja yön kanssa on olematon, jos en ole säätänyt taivaan ja maan lakeja,
        niin minä myös hylkään Jaakobin ja palvelijani Daavidin jälkeläiset, niin etten ota hänen jälkeläisistänsä hallitsijoita (hebreaksi m-s-l) Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin jälkeläisille. Sillä minä käännän heidän kohtalonsa ja armahdan heitä." (Jer.33:14-26)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        "Joka uhraa muille jumalille kuin JHVH:lle, ainoalle, olkoon vihitty tuhon omaksi." (2.Ms.22:20)

        "Siion lunastetaan oikeudella ja sen kääntyneet vanhurskaudella.
        Mutta luopiot ja syntiset saavat kaikki turmion, ja ne, jotka hylkäävät JHVH:n, hukkuvat. (Jes.1:27-28)

        "Ota nuhteettomasta vaari, katso rehellistä: rauhan miehellä on tulevaisuus,
        mutta luopuneet hukkuvat kaikki, ja väärintekijäin (jumalattomain) tulevaisuus leikataan pois.
        Mutta vanhurskasten pelastus tulee JHVH:lta, Hän on heidän linnansa ahdingon aikana.
        JHVH auttaa heitä ja vapahtaa heidät, vapahtaa väärintekijöistä (jumalattomista) ja pelastaa heidät; sillä he turvaavat Häneen. (Ps.37:37-40)

        "Sillä katso, jotka sinusta eriävät, ne hukkuvat, sinä tuhoat kaikki, jotka haureudessa sinusta luopuvat." (Ps.73:27)


        "... kun JHVH hävittää Daavidin vihamiehet kaikki tyynni maan päältä?" (1.Sam.20:15)

        "...JHVH on rakentava minun herralleni (Daavidille) pysyväisen huoneen, koska minun herrani käy JHVH:n sotia; eikä mitään pahaa löydetä sinussa koko elinaikanasi.
        Ja jos joku nousee vainoamaan sinua ja väijymään sinun henkeäsi, niin herrani henki on tallella elävien kukkarossa JHVH:n, sinun Jumalasi, tykönä; mutta sinun vihollistesi hengen hän lingolla linkoaa pois." (1.Sam.25:28-29)

        "Katso, hänet (Daavidin) minä asetin (ihmis)yhteisöille (kansoille) todistajaksi, hallitsijaksi/päälliköksi (ruhtinaaksi) ja käskijäksi/määrääjäksi/(vastaamaan järjestyksestä) (ihmis)yhteisöille (kansoille)." (Jes.55:4)

        "Sillä se kansa tai kuningaskunta, joka ei sinua (Uuden Liiton Jerusalem, Juuda ja Israel) palvele, hukkuu, ja ne kansat hävitetään perinjuurin." (Jes.60:12)

        "Katso, päivät tulevat, sanoo JHVH, jolloin minä täytän sen hyvän lupauksen, jonka minä olen lausunut Israelin heimosta ja Juudan heimosta.
        Niinä päivinä ja siihen aikaan minä kasvatan Daavidille vanhurskauden vesan, ja hän on tekevä oikeuden ja vanhurskauden maassa.
        Niinä päivinä Juuda pelastetaan, ja Jerusalem asuu turvassa, ja tämä on se nimi, jolla sitä kutsutaan: 'JHVH, meidän vanhurskautemme'.
        Sillä näin sanoo JHVH: Aina on mies Daavidin suvusta istuva Israelin heimon valtaistuimella.
        Ja aina on mies leeviläisten pappien suvusta oleva minun edessäni uhraamassa polttouhria ja sytyttämässä ruokauhria ja toimittamassa teurasuhria joka päivä."
        Ja Jeremialle tuli tämä JHVH:n sana:
        "Näin sanoo JHVH: Jos saatte rikotuksi minun liittoni päivän kanssa ja minun liittoni yön kanssa, niin että päivä ja yö eivät enää tule ajallansa,
        niin rikkoutuu myös minun liittoni palvelijani Daavidin kanssa, niin ettei hänellä enää ole poikaa, joka istuu kuninkaana hänen valtaistuimellansa, ja minun liittoni leeviläisten pappien, minun palvelijaini, kanssa.
        Niinkuin taivaan joukkoa ei voida lukea eikä meren hiekkaa mitata, niin monilukuisiksi minä teen palvelijani Daavidin jälkeläiset ja leeviläiset, jotka minua palvelevat."
        Ja Jeremialle tuli tämä JHVH:n sana:
        "Etkö ole huomannut, mitä tämä kansa puhuu sanoen: 'Ne kaksi sukukuntaa, jotka Herra valitsi, hän on hyljännyt'? Ja he halveksivat minun kansaani, niinkuin se ei enää olisikaan kansa heidän silmissänsä.
        Näin sanoo JHVH: Jos minun liittoni päivän ja yön kanssa on olematon, jos en ole säätänyt taivaan ja maan lakeja,
        niin minä myös hylkään Jaakobin ja palvelijani Daavidin jälkeläiset, niin etten ota hänen jälkeläisistänsä hallitsijoita (hebreaksi m-s-l) Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin jälkeläisille. Sillä minä käännän heidän kohtalonsa ja armahdan heitä." (Jer.33:14-26)

        (jatkoa edelliseen)

        "Katsokaa nyt, että minä, minä olen, eikä yhtäkään jumalaa ole minun rinnallani. Minä kuoletan ja minä teen eläväksi, minä lyön ja minä parannan; eikä ole sitä, joka pelastaisi minun käsistäni.
        Minä nostan käteni taivasta kohti ja sanon: Niin totta kuin minä elän iankaikkisesti, kun minä teroitan miekkani salaman,
        kun minun käteni ryhtyy tuomiota pitämään, niin minä kostan vastustajilleni ja maksan vihamiehilleni. Minä annan nuolteni juopua verestä -
        ja minun miekkani syö lihaa - surmattujen ja vangittujen verestä, vihollispäällikköjen päistä.
        Riemuiten ylistäkää, te kansat, hänen kansaansa, sillä hän kostaa palvelijoittensa veren; hän antaa koston kohdata vastustajiansa ja toimittaa sovituksen maallensa, kansallensa."
        Ja Mooses tuli ja lausui kaikki tämän virren sanat kansan kuullen, hän itse ja Joosua, Nuunin poika. (5.Ms.32:39-44)

        "JHVH antaa kuoleman ja antaa elämän, hän vie alas tuonelaan ja tuo ylös jälleen.
        JHVH köyhdyttää ja rikastuttaa, hän alentaa ja ylentää.
        Hän tomusta nostaa halvan, hän loasta korottaa köyhän, pannaksensa heidät ruhtinasten rinnalle ja antaaksensa heidän periä kunniasijat. Sillä maan tukipylväät ovat JHVH:n, hän on asettanut niiden päälle maanpiirin.
        Hän varjelee hurskastensa jalat, mutta jumalattomat hukkuvat pimeyteen; sillä mies ei omalla voimallaan mitään voi.
        Jotka taistelevat JHVH:a vastaan, ne joutuvat kauhun valtaan; hän jylisee taivaasta heidän ylitsensä. JHVH tuomitsee maan ääret; hän antaa vallan kuninkaallensa ja korottaa korkealle voideltunsa sarven." (1.Sam.2:6-10)

        "Astukaa esiin, te kansat, ja kuulkaa; te kansakunnat, tarkatkaa. Kuulkoon maa ja kaikki, mitä siinä on, maanpiiri ja kaikki, mikä siitä kasvaa.
        Sillä JHVH on vihastunut kaikkiin kansoihin ja kiivastunut kaikkiin heidän joukkoihinsa; hän on vihkinyt heidät tuhon omiksi, jättänyt heidät teurastettaviksi.
        Heidän surmattunsa viskataan pois, ja niitten raadoista nousee löyhkä, ja vuoret valuvat heidän vertansa.
        Kaikki taivaan joukot menehtyvät, taivas kääritään kokoon niinkuin kirja, ja kaikki sen joukot varisevat alas, niinkuin lehdet varisevat viinipuusta, niinkuin viikunapuusta raakaleet.
        Sillä minun miekkani taivaassa on juopunut vimmaan; katso, se iskee alas Edomiin, tuomioksi kansalle, jonka minä olen vihkinyt tuhoon.
        JHVH:n miekka on verta täynnä, rasvaa tiukkuva, karitsain ja kauristen verta, oinasten munuaisrasvaa. Sillä JHVH:lla on uhri Bosrassa, suuri teurastus Edomin maassa.
        Villihärkiä kaatuu yhteen joukkoon, mullikoita härkien mukana. Heidän maansa juopuu verestä, ja heidän multansa tiukkuu rasvaa.
        Sillä JHVH:lla on koston päivä, maksun vuosi Siionin asian puolesta. (Jes.34:1-8)

        "Oikeus työnnetään takaperin, ja vanhurskaus seisoo kaukana, sillä totuus kompastelee torilla, suoruus ei voi sisälle tulla.
        Niin oli totuus kadonnut, ja joka pahasta luopui, se ryöstettiin paljaaksi. JHVH näki sen, ja se oli hänen silmissänsä paha, ettei ollut oikeutta.
        Ja hän näki, ettei ollut yhtäkään miestä, ja hän ihmetteli, ettei kukaan astunut väliin. Silloin hänen oma käsivartensa auttoi häntä, ja hänen vanhurskautensa häntä tuki.
        Ja hän puki yllensä vanhurskauden kuin rintahaarniskan ja pani pelastuksen kypärin päähänsä, hän puki koston vaatteet puvuksensa ja verhoutui kiivauteen niinkuin viittaan.
        Tekojen mukaan hän maksaa palkan: vihan vastustajillensa, koston vihollisillensa; merensaarille hän kostaa.
        Ja päivän laskun äärillä he pelkäävät JHVH:n nimeä ja päivän koittamilla hänen kunniaansa. Sillä se tulee kuin padottu (hebreaksi ts-r, tsar) virta, jota JHVH:n henki ajaa eteenpäin.
        Mutta Siionille se tulee lunastajana, niille Jaakobissa, jotka synnistä kääntyvät, sanoo JHVH.
        Ja tämä on minun liittoni heidän kanssansa, sanoo JHVH: minun Henkeni, joka on sinun päälläsi, ja minun sanani, jonka minä suuhusi panen, eivät väisty sinun suustasi, eivät lastesi suusta eivätkä lastesi lasten suusta, sanoo JHVH, nyt ja iankaikkisesti." (Jes.59:14-21)

        "Halleluja! Veisatkaa JHVH:lle uusi virsi: ylistysvirsi hänelle hurskasten seurakunnassa.
        Iloitkoon Israel tekijästänsä, Siionin lapset riemuitkoot kuninkaastaan.
        Ylistäkööt he karkeloiden hänen nimeänsä, soittakoot hänelle kiitosta vaskirummuilla ja kanteleilla.
        Sillä JHVH on mielistynyt kansaansa, hän kaunistaa nöyrät pelastuksella.
        Iloitkoot hurskaat, veisaten hänen kunniaansa, riemuitkoot he vuoteissansa.
        Jumalan ylistys on heidän suussansa, ja heidän kädessään kaksiteräinen miekka,
        että he kostaisivat kansoille, kurittaisivat kansakuntia,
        panisivat kahleisiin heidän kuninkaansa ja jalkarautoihin heidän ylhäisensä
        ja täyttäisivät heissä tuomion, joka on kirjoitettu. Tämä on kaikkien hänen hurskaittensa kunnia. Halleluja! (Ps.149:1-9)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        "Katsokaa nyt, että minä, minä olen, eikä yhtäkään jumalaa ole minun rinnallani. Minä kuoletan ja minä teen eläväksi, minä lyön ja minä parannan; eikä ole sitä, joka pelastaisi minun käsistäni.
        Minä nostan käteni taivasta kohti ja sanon: Niin totta kuin minä elän iankaikkisesti, kun minä teroitan miekkani salaman,
        kun minun käteni ryhtyy tuomiota pitämään, niin minä kostan vastustajilleni ja maksan vihamiehilleni. Minä annan nuolteni juopua verestä -
        ja minun miekkani syö lihaa - surmattujen ja vangittujen verestä, vihollispäällikköjen päistä.
        Riemuiten ylistäkää, te kansat, hänen kansaansa, sillä hän kostaa palvelijoittensa veren; hän antaa koston kohdata vastustajiansa ja toimittaa sovituksen maallensa, kansallensa."
        Ja Mooses tuli ja lausui kaikki tämän virren sanat kansan kuullen, hän itse ja Joosua, Nuunin poika. (5.Ms.32:39-44)

        "JHVH antaa kuoleman ja antaa elämän, hän vie alas tuonelaan ja tuo ylös jälleen.
        JHVH köyhdyttää ja rikastuttaa, hän alentaa ja ylentää.
        Hän tomusta nostaa halvan, hän loasta korottaa köyhän, pannaksensa heidät ruhtinasten rinnalle ja antaaksensa heidän periä kunniasijat. Sillä maan tukipylväät ovat JHVH:n, hän on asettanut niiden päälle maanpiirin.
        Hän varjelee hurskastensa jalat, mutta jumalattomat hukkuvat pimeyteen; sillä mies ei omalla voimallaan mitään voi.
        Jotka taistelevat JHVH:a vastaan, ne joutuvat kauhun valtaan; hän jylisee taivaasta heidän ylitsensä. JHVH tuomitsee maan ääret; hän antaa vallan kuninkaallensa ja korottaa korkealle voideltunsa sarven." (1.Sam.2:6-10)

        "Astukaa esiin, te kansat, ja kuulkaa; te kansakunnat, tarkatkaa. Kuulkoon maa ja kaikki, mitä siinä on, maanpiiri ja kaikki, mikä siitä kasvaa.
        Sillä JHVH on vihastunut kaikkiin kansoihin ja kiivastunut kaikkiin heidän joukkoihinsa; hän on vihkinyt heidät tuhon omiksi, jättänyt heidät teurastettaviksi.
        Heidän surmattunsa viskataan pois, ja niitten raadoista nousee löyhkä, ja vuoret valuvat heidän vertansa.
        Kaikki taivaan joukot menehtyvät, taivas kääritään kokoon niinkuin kirja, ja kaikki sen joukot varisevat alas, niinkuin lehdet varisevat viinipuusta, niinkuin viikunapuusta raakaleet.
        Sillä minun miekkani taivaassa on juopunut vimmaan; katso, se iskee alas Edomiin, tuomioksi kansalle, jonka minä olen vihkinyt tuhoon.
        JHVH:n miekka on verta täynnä, rasvaa tiukkuva, karitsain ja kauristen verta, oinasten munuaisrasvaa. Sillä JHVH:lla on uhri Bosrassa, suuri teurastus Edomin maassa.
        Villihärkiä kaatuu yhteen joukkoon, mullikoita härkien mukana. Heidän maansa juopuu verestä, ja heidän multansa tiukkuu rasvaa.
        Sillä JHVH:lla on koston päivä, maksun vuosi Siionin asian puolesta. (Jes.34:1-8)

        "Oikeus työnnetään takaperin, ja vanhurskaus seisoo kaukana, sillä totuus kompastelee torilla, suoruus ei voi sisälle tulla.
        Niin oli totuus kadonnut, ja joka pahasta luopui, se ryöstettiin paljaaksi. JHVH näki sen, ja se oli hänen silmissänsä paha, ettei ollut oikeutta.
        Ja hän näki, ettei ollut yhtäkään miestä, ja hän ihmetteli, ettei kukaan astunut väliin. Silloin hänen oma käsivartensa auttoi häntä, ja hänen vanhurskautensa häntä tuki.
        Ja hän puki yllensä vanhurskauden kuin rintahaarniskan ja pani pelastuksen kypärin päähänsä, hän puki koston vaatteet puvuksensa ja verhoutui kiivauteen niinkuin viittaan.
        Tekojen mukaan hän maksaa palkan: vihan vastustajillensa, koston vihollisillensa; merensaarille hän kostaa.
        Ja päivän laskun äärillä he pelkäävät JHVH:n nimeä ja päivän koittamilla hänen kunniaansa. Sillä se tulee kuin padottu (hebreaksi ts-r, tsar) virta, jota JHVH:n henki ajaa eteenpäin.
        Mutta Siionille se tulee lunastajana, niille Jaakobissa, jotka synnistä kääntyvät, sanoo JHVH.
        Ja tämä on minun liittoni heidän kanssansa, sanoo JHVH: minun Henkeni, joka on sinun päälläsi, ja minun sanani, jonka minä suuhusi panen, eivät väisty sinun suustasi, eivät lastesi suusta eivätkä lastesi lasten suusta, sanoo JHVH, nyt ja iankaikkisesti." (Jes.59:14-21)

        "Halleluja! Veisatkaa JHVH:lle uusi virsi: ylistysvirsi hänelle hurskasten seurakunnassa.
        Iloitkoon Israel tekijästänsä, Siionin lapset riemuitkoot kuninkaastaan.
        Ylistäkööt he karkeloiden hänen nimeänsä, soittakoot hänelle kiitosta vaskirummuilla ja kanteleilla.
        Sillä JHVH on mielistynyt kansaansa, hän kaunistaa nöyrät pelastuksella.
        Iloitkoot hurskaat, veisaten hänen kunniaansa, riemuitkoot he vuoteissansa.
        Jumalan ylistys on heidän suussansa, ja heidän kädessään kaksiteräinen miekka,
        että he kostaisivat kansoille, kurittaisivat kansakuntia,
        panisivat kahleisiin heidän kuninkaansa ja jalkarautoihin heidän ylhäisensä
        ja täyttäisivät heissä tuomion, joka on kirjoitettu. Tämä on kaikkien hänen hurskaittensa kunnia. Halleluja! (Ps.149:1-9)

        (jatkoa edelliseen)

        Koraanin todistuksia:

        "Taistelkaa Jumalan retkellä niitä vastaan, jotka vastaanne sotaa käyvät, mutta itse älkää aiheetta hyökätkö. Totisesti Jumala ei rakasta rauhanrikkojia.
        Surmatkaa heidät, missä heidät tapaattekin, ja karkoittakaa heidät joka paikasta, mistä he ajoivat pois teidät, sillä ahdistaminen / vainoaminen / Jumalan tieltä käännyttäminen (arab. fitna) on pahempi kuin murha. Mutta älkää taistelko heitä vastaan Rauhoitetun temppelin lähellä, jolleivät he hyökkää päällenne siellä; mutta jos he hyökkäävät, niin tappakaa heidät. Sellainen on oleva uskottomien palkka.
        Mutta jos he lakkaavat taistelemasta, niin on Jumala totisesti armahtavainen ja laupias.
        Taistelkaa heitä vastaan, kunnes ahdistaminen / vainoaminen / Jumalan tieltä käännyttäminen (arab. fitna) lakkaa ja keskuudessamme vakiintuu ainoan Jumalan palveleminen. Mutta jos he herkeävät, älköön vallitko vihollisuutta muita kuin uskottomia vastaan.
        Rauhoitettu kuukausi kostetaan (sen rikkojille) rauhoitetulla kuukaudella ja pyhitetyt paikat vastaavilla. ja jos joku ryhtyy sotaan teitä vastaan, niin ahdistakaa häntä samalla tavalla, kuin hän ahdisti teitä.
        Täyttäkää velvollisuutenne Jumalaa kohtaan ja tietäkää, että Jumala on niiden kanssa, jotka karttavat pahaa." (Koraani 2:190-194)

        "Mutta sen, joka on tottelematon Jumalalle ja Hänen lähettiläälleen ja rikkoo Hänen asetuksiaan, Hän on johdattava Tuleen, jossa hän iankaikkisesti on pysyvä; häntä odottaa häpeällinen rangaistus." (Koraani 4:14)

        "Te, jotka uskotte, totelkaa Jumalaa ja totelkaa profeettaa ja niitä teidän keskuudessanne, joilla on arvovalta. Jos kiistelette jostakin, niin alistakaa se Jumalan ja Hänen lähettiläänsä ratkaistavaksi, jos todellakin uskotte Jumalaan ja Viimeiseen päivään. Tämä on parasta teille ja edullisintakin." (Koraani 4:59)
        Ainoa palkka niille, jotka sotivat Jumalaa ja Hänen lähettilästään vastaan sekä levittävät turmiota maassa, on että heidät tapetaan tai ristiinnaulitaan, tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki eri puolilta, ristiin, tai heidät karkoitetaan maasta. Sellainen on heidän häväistyksensä tässä elämässä, ja tulevassa heille on kauhea kuritus, lukuunottamatta niitä, jotka katuvat, ennenkuin te saatte heidät valtaansa. Sillä tietäkää, että Jumala on pitkämielinen, laupias."
        (Koraani 5:33-34)

        "Taistelkaa niitä vastaan, jotka, vaikka ovat saaneet Kirjoituksen, eivät usko Jumalaan eivätkä viimeiseen päivään, eivät pyhitä sitä, minkä Jumala ja Hänen lähettiläänsä ovat selittäneet pyhäksi, eivätkä tunnusta totista elämänjärjestelmää (uskontoa, arab. din, deen), taistelkaa, kunnes he auliisti maksavat veronsa ja tunnustavat alistuvansa." (Koraani 9:29)

        Ja uskottomat sanoivat sananjulistajilleen: »Totisesti, me ajamme teidät pois maastamme, tai teidän on palattava meidän uskoomme.»
        Silloin heidän Herransa ilmoitti heille: »Totisesti, Me hävitämme ne, jotka ovat väärämielisiä,
        ja heidän jälkeensä Me annamme teille heidän asuinsijansa maan päällä. Näin teemme niille, joilla on Jumalanpelko seistessään Minun edessäni ja jotka kavahtavat Minun uhkaustani.»
        Ja lähettiläät anoivat ratkaisua, ja jokainen hirmuvaltias, totuuden vastustaja joutui kadotukseen. (Koraani 14:13-15)

        "Ja te asuitte niiden asumuksissa, jotka turmelivat sielunsa. Ja teille ilmoitettiin selvästi, miten Me sellaisia kohtelemme, ja totisesti Me esitimme siitä teille esimerkkejä." (Koraani 14:45)

        Sano edelleen: »Palvelkaa Jumalaa ja totelkaa lähettilästä; jos käännytte pois, niin Muhammed kantaa oman kuormansa ja te saatte kantaa omanne, mutta jos häntä tottelette, niin kuljette oikeassa johdatuksessa. Lähettiläs ei ole vastuussa muusta kuin sanomansa selvästä julistamisesta.
        Jumala lupaa tehdä ne, jotka uskovat ja suorittavat hyviä tekoja, uskottomien vallan perijöiksi maan päällä, samoin kuin Hän teki heidän edeltäjänsäkin; ja Hän vahvistaa heidän elämänjärjestelmänsä, elämänvaellukseksensa (uskontonsa, arab. din), jonka Hän heille on hyväksynyt; ja totisesti Hän on vaihtava heidän pelkonsa varmuudeksi: »He palvelevat Minua yhdistelemättä Minuun ketään muuta. Ketkä tämän jälkeen eivät usko, he ovat kurittomia ihmisiä.» (Koraani 24:54-55)

        "Eikö parempi ole se, joka vastaa ahdistuksessa olevalle, kun tämä rukoilee häntä, ja joka poistaa hänen vaivansa ja tekee teistä maan perijöitä? Onko muuta jumal'olentoa kuin Jumala? Vähäistä on se, mitä mielessänne pysyy. "
        (Koraani 27:52)

        "Jumala torjui uskottomien raivoisan hyökkäyksen; he eivät voittaneet mitään, ja Jumala oli oikeauskoisten suojana taistelussa, sillä Hän on väkevä ja mahtava.
        Hän masensi nekin, jotka olivat saaneet kirjoituksen, ja kylvi kauhua heidän sydämiinsä; osan heistä te tapoitte ja loput otitte vangiksi.
        Ja Hän antoi teille perinnöksi heidän maansa, asumuksensa, omaisuutensa ja nekin alueet, joihin jalkanne eivät vielä ole astuneet, sillä Jumalalla on valta yli kaiken." (Koraani 33:25-27)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Koraanin todistuksia:

        "Taistelkaa Jumalan retkellä niitä vastaan, jotka vastaanne sotaa käyvät, mutta itse älkää aiheetta hyökätkö. Totisesti Jumala ei rakasta rauhanrikkojia.
        Surmatkaa heidät, missä heidät tapaattekin, ja karkoittakaa heidät joka paikasta, mistä he ajoivat pois teidät, sillä ahdistaminen / vainoaminen / Jumalan tieltä käännyttäminen (arab. fitna) on pahempi kuin murha. Mutta älkää taistelko heitä vastaan Rauhoitetun temppelin lähellä, jolleivät he hyökkää päällenne siellä; mutta jos he hyökkäävät, niin tappakaa heidät. Sellainen on oleva uskottomien palkka.
        Mutta jos he lakkaavat taistelemasta, niin on Jumala totisesti armahtavainen ja laupias.
        Taistelkaa heitä vastaan, kunnes ahdistaminen / vainoaminen / Jumalan tieltä käännyttäminen (arab. fitna) lakkaa ja keskuudessamme vakiintuu ainoan Jumalan palveleminen. Mutta jos he herkeävät, älköön vallitko vihollisuutta muita kuin uskottomia vastaan.
        Rauhoitettu kuukausi kostetaan (sen rikkojille) rauhoitetulla kuukaudella ja pyhitetyt paikat vastaavilla. ja jos joku ryhtyy sotaan teitä vastaan, niin ahdistakaa häntä samalla tavalla, kuin hän ahdisti teitä.
        Täyttäkää velvollisuutenne Jumalaa kohtaan ja tietäkää, että Jumala on niiden kanssa, jotka karttavat pahaa." (Koraani 2:190-194)

        "Mutta sen, joka on tottelematon Jumalalle ja Hänen lähettiläälleen ja rikkoo Hänen asetuksiaan, Hän on johdattava Tuleen, jossa hän iankaikkisesti on pysyvä; häntä odottaa häpeällinen rangaistus." (Koraani 4:14)

        "Te, jotka uskotte, totelkaa Jumalaa ja totelkaa profeettaa ja niitä teidän keskuudessanne, joilla on arvovalta. Jos kiistelette jostakin, niin alistakaa se Jumalan ja Hänen lähettiläänsä ratkaistavaksi, jos todellakin uskotte Jumalaan ja Viimeiseen päivään. Tämä on parasta teille ja edullisintakin." (Koraani 4:59)
        Ainoa palkka niille, jotka sotivat Jumalaa ja Hänen lähettilästään vastaan sekä levittävät turmiota maassa, on että heidät tapetaan tai ristiinnaulitaan, tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki eri puolilta, ristiin, tai heidät karkoitetaan maasta. Sellainen on heidän häväistyksensä tässä elämässä, ja tulevassa heille on kauhea kuritus, lukuunottamatta niitä, jotka katuvat, ennenkuin te saatte heidät valtaansa. Sillä tietäkää, että Jumala on pitkämielinen, laupias."
        (Koraani 5:33-34)

        "Taistelkaa niitä vastaan, jotka, vaikka ovat saaneet Kirjoituksen, eivät usko Jumalaan eivätkä viimeiseen päivään, eivät pyhitä sitä, minkä Jumala ja Hänen lähettiläänsä ovat selittäneet pyhäksi, eivätkä tunnusta totista elämänjärjestelmää (uskontoa, arab. din, deen), taistelkaa, kunnes he auliisti maksavat veronsa ja tunnustavat alistuvansa." (Koraani 9:29)

        Ja uskottomat sanoivat sananjulistajilleen: »Totisesti, me ajamme teidät pois maastamme, tai teidän on palattava meidän uskoomme.»
        Silloin heidän Herransa ilmoitti heille: »Totisesti, Me hävitämme ne, jotka ovat väärämielisiä,
        ja heidän jälkeensä Me annamme teille heidän asuinsijansa maan päällä. Näin teemme niille, joilla on Jumalanpelko seistessään Minun edessäni ja jotka kavahtavat Minun uhkaustani.»
        Ja lähettiläät anoivat ratkaisua, ja jokainen hirmuvaltias, totuuden vastustaja joutui kadotukseen. (Koraani 14:13-15)

        "Ja te asuitte niiden asumuksissa, jotka turmelivat sielunsa. Ja teille ilmoitettiin selvästi, miten Me sellaisia kohtelemme, ja totisesti Me esitimme siitä teille esimerkkejä." (Koraani 14:45)

        Sano edelleen: »Palvelkaa Jumalaa ja totelkaa lähettilästä; jos käännytte pois, niin Muhammed kantaa oman kuormansa ja te saatte kantaa omanne, mutta jos häntä tottelette, niin kuljette oikeassa johdatuksessa. Lähettiläs ei ole vastuussa muusta kuin sanomansa selvästä julistamisesta.
        Jumala lupaa tehdä ne, jotka uskovat ja suorittavat hyviä tekoja, uskottomien vallan perijöiksi maan päällä, samoin kuin Hän teki heidän edeltäjänsäkin; ja Hän vahvistaa heidän elämänjärjestelmänsä, elämänvaellukseksensa (uskontonsa, arab. din), jonka Hän heille on hyväksynyt; ja totisesti Hän on vaihtava heidän pelkonsa varmuudeksi: »He palvelevat Minua yhdistelemättä Minuun ketään muuta. Ketkä tämän jälkeen eivät usko, he ovat kurittomia ihmisiä.» (Koraani 24:54-55)

        "Eikö parempi ole se, joka vastaa ahdistuksessa olevalle, kun tämä rukoilee häntä, ja joka poistaa hänen vaivansa ja tekee teistä maan perijöitä? Onko muuta jumal'olentoa kuin Jumala? Vähäistä on se, mitä mielessänne pysyy. "
        (Koraani 27:52)

        "Jumala torjui uskottomien raivoisan hyökkäyksen; he eivät voittaneet mitään, ja Jumala oli oikeauskoisten suojana taistelussa, sillä Hän on väkevä ja mahtava.
        Hän masensi nekin, jotka olivat saaneet kirjoituksen, ja kylvi kauhua heidän sydämiinsä; osan heistä te tapoitte ja loput otitte vangiksi.
        Ja Hän antoi teille perinnöksi heidän maansa, asumuksensa, omaisuutensa ja nekin alueet, joihin jalkanne eivät vielä ole astuneet, sillä Jumalalla on valta yli kaiken." (Koraani 33:25-27)

        (jatkoa edelliseen)

        Koraanin todistuksia:

        "Jos teeskentelijät, sydämessään vilpilliset ja kaupungin yllyttäjät eivät lakkaa pahuutta levittämästä, Me totisesti annamme sinulle vallan heidän suhteensa, niin etteivät he kauankaan saa olla naapureinasi kaupungissa;
        sellaiset joutuvat maanpakoon, ja missä ikinä heidät tavataan, heidät pidätetään ja armotta tapetaan.
        Näin on Jumala menetellyt ennen muinoin, etkä tule havaitsemaan Hänen tapojensa muuttuneen." (Koraani 33:60-62)

        "Totisesti ne, jotka vastustavat Jumalaa ja Hänen sananjulistajaansa, lyödään maahan niinkuin ne, jotka elivät ennen heitä, ja Me olemme jo lähettänyt siitä selvät todisteet; ja epäuskoisia odottaa häpeällinen kuritus." (Koraani 58:5)

        "Kaikki, mitä on taivaassa, ja kaikki, mitä on maassa, julistaa Jumalan kunniaa, sillä Hän on kaikkivoipa, viisas.
        Hän ensimmäisessä maastamuutossa karkoitti kodeistaan ne Pyhän kirjan saajista , jotka olivat epäuskoisia. Te ette luulleet, että he siirtyisivät pois, ja he uskoivat, että heidän linnoituksensa suojelisivat heitä Jumalaa vastaan, mutta Jumala tuli heidän luokseen sieltä, mistä he eivät odottaneet, ja nosti pelon heidän sydämiinsä, niin että he hävittivät talonsa omin käsin ja uskovaisten avulla. Ottakaa siis tästä oppiaksenne te, joilla on silmät.
        Ja ellei Jumala olisi määrännyt heille karkoitusta, Hän olisi varmasti antanut heille kärsimyksiä tässä maailmassa; ja tulevassa elämässä heitä odottaa tulen tuska.
        Näin on, koska he vastustivat Jumalaa ja Hänen sananjulistajaansa; sillä jos joku vastustaa Jumalaa, on Jumala totisesti ankara rangaistessaan."
        (Koraani 59:1-4)

        "He tahtovat suullaan puhaltaa sammuksiin Jumalan kynttilän, mutta Jumala tekee valonsa täydelliseksi, vaikka uskottomat ovat sitä vastaan.
        Hän on lähettänyt sananjulistajansa tuomaan opastuksen ja totuuden
        elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din), jotta Hän saattaisi sen voittoon kaikkien muiden elämänjärjestelmien (uskontojen, arab. din) rinnalla, vaikka monijumalaiset ovatkin sitä vastaan.
        Te uskovaiset, osoitanko teille tien, jolla voitte pelastua tuskallisesta
        kurituksesta?
        Uskokaa Jumalaan ja Hänen sananjulistajaansa ja asettakaa voimanne,
        rikkautenne ja henkenne Jumalan asian palvelukseen; näin on teille parasta,
        jospa sen ymmärtäisitte.
        Hän antaa teille syntinne anteeksi ja sallii teidän astua puutarhoihin,
        joiden kautta joet virtaavat, ja ihaniin asuntoihin autuuden puutarhoissa; tämä on ylin autuus.
        Ja vielä toinen asia, joka on teille mieluinen, teitä odottaa: apu Jumalalta
        ja lähellä oleva voitto. Julista ilosanoma uskovaisille!
        Te uskovaiset, tukekaa Jumalan asiaa, niinkuin Isa (Jeesus), Marian poika,
        sanoi opetuslapsilleen: »Ketkä tahtovat olla auttajiani (ansar, nasir) Jumalan asiassa?»
        Opetuslapset vastasivat: »Me olemme Jumalan auttajia (ansar, nasir).»
        Ja osa Israelin lapsista uskoi, mutta osa ei uskonut; silloin Me autoimme uskovia heidän vihollisiaan vastaan, niin että he pääsivät voitolle."
        (Koraani 61:8-14)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Koraanin todistuksia:

        "Jos teeskentelijät, sydämessään vilpilliset ja kaupungin yllyttäjät eivät lakkaa pahuutta levittämästä, Me totisesti annamme sinulle vallan heidän suhteensa, niin etteivät he kauankaan saa olla naapureinasi kaupungissa;
        sellaiset joutuvat maanpakoon, ja missä ikinä heidät tavataan, heidät pidätetään ja armotta tapetaan.
        Näin on Jumala menetellyt ennen muinoin, etkä tule havaitsemaan Hänen tapojensa muuttuneen." (Koraani 33:60-62)

        "Totisesti ne, jotka vastustavat Jumalaa ja Hänen sananjulistajaansa, lyödään maahan niinkuin ne, jotka elivät ennen heitä, ja Me olemme jo lähettänyt siitä selvät todisteet; ja epäuskoisia odottaa häpeällinen kuritus." (Koraani 58:5)

        "Kaikki, mitä on taivaassa, ja kaikki, mitä on maassa, julistaa Jumalan kunniaa, sillä Hän on kaikkivoipa, viisas.
        Hän ensimmäisessä maastamuutossa karkoitti kodeistaan ne Pyhän kirjan saajista , jotka olivat epäuskoisia. Te ette luulleet, että he siirtyisivät pois, ja he uskoivat, että heidän linnoituksensa suojelisivat heitä Jumalaa vastaan, mutta Jumala tuli heidän luokseen sieltä, mistä he eivät odottaneet, ja nosti pelon heidän sydämiinsä, niin että he hävittivät talonsa omin käsin ja uskovaisten avulla. Ottakaa siis tästä oppiaksenne te, joilla on silmät.
        Ja ellei Jumala olisi määrännyt heille karkoitusta, Hän olisi varmasti antanut heille kärsimyksiä tässä maailmassa; ja tulevassa elämässä heitä odottaa tulen tuska.
        Näin on, koska he vastustivat Jumalaa ja Hänen sananjulistajaansa; sillä jos joku vastustaa Jumalaa, on Jumala totisesti ankara rangaistessaan."
        (Koraani 59:1-4)

        "He tahtovat suullaan puhaltaa sammuksiin Jumalan kynttilän, mutta Jumala tekee valonsa täydelliseksi, vaikka uskottomat ovat sitä vastaan.
        Hän on lähettänyt sananjulistajansa tuomaan opastuksen ja totuuden
        elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din), jotta Hän saattaisi sen voittoon kaikkien muiden elämänjärjestelmien (uskontojen, arab. din) rinnalla, vaikka monijumalaiset ovatkin sitä vastaan.
        Te uskovaiset, osoitanko teille tien, jolla voitte pelastua tuskallisesta
        kurituksesta?
        Uskokaa Jumalaan ja Hänen sananjulistajaansa ja asettakaa voimanne,
        rikkautenne ja henkenne Jumalan asian palvelukseen; näin on teille parasta,
        jospa sen ymmärtäisitte.
        Hän antaa teille syntinne anteeksi ja sallii teidän astua puutarhoihin,
        joiden kautta joet virtaavat, ja ihaniin asuntoihin autuuden puutarhoissa; tämä on ylin autuus.
        Ja vielä toinen asia, joka on teille mieluinen, teitä odottaa: apu Jumalalta
        ja lähellä oleva voitto. Julista ilosanoma uskovaisille!
        Te uskovaiset, tukekaa Jumalan asiaa, niinkuin Isa (Jeesus), Marian poika,
        sanoi opetuslapsilleen: »Ketkä tahtovat olla auttajiani (ansar, nasir) Jumalan asiassa?»
        Opetuslapset vastasivat: »Me olemme Jumalan auttajia (ansar, nasir).»
        Ja osa Israelin lapsista uskoi, mutta osa ei uskonut; silloin Me autoimme uskovia heidän vihollisiaan vastaan, niin että he pääsivät voitolle."
        (Koraani 61:8-14)

        (jatkoa edelliseen)

        Kristus seuraajineen on voittanut, mutta saatana kumppaneineen on hävinnyt ja tuomittu. Kaikkivaltiaan Luojan Pyhä Henki eli Totuuden Henki sen vahvistaa. Kaikkivaltiaan Luojan Pyhä Henki, Sana ja Laki on Totuus. Ja tämä Iankaikkinen Totuus pysyy, mutta valhe häviää.

        "Mutta nyt minä menen hänen tykönsä, joka on minut lähettänyt, eikä kukaan teistä kysy minulta: 'Mihin sinä menet?'
        Mutta koska minä olen tämän teille puhunut, täyttää murhe teidän sydämenne.
        Kuitenkin minä sanon teille totuuden: teille on hyväksi, että minä menen pois. Sillä ellen minä mene pois, ei Puolustaja (G3875, παράκλητος paraklētos) tule teidän tykönne; mutta jos minä menen, niin minä hänet teille lähetän.
        Ja kun hän tulee, niin hän näyttää maailmalle (oikeudellisesti) todeksi [seurauksineen] synnin ja vanhurskauden ja TUOMION:
        synnin, koska he eivät usko minuun;
        vanhurskauden, koska minä menen Isän tykö, ettekä te enää minua näe;
        ja TUOMION, koska TÄMÄN MAAILMAN RUHTINAS ON TUOMITTU.
        Minulla on vielä paljon sanottavaa teille, mutta te ette voi nyt sitä kantaa.
        Mutta kun hän tulee, totuuden Henki (G4151, πνεῦμα, pneuma G3588, της, tes G225, ἀλήθεια, alētheia), johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään; vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu, ja tulevaiset hän teille julistaa.
        Hän on minut kirkastava, sillä hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.
        Kaikki, mitä Isällä on, on minun; sentähden minä sanoin, että hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.
        Vähän aikaa, niin te ette enää minua näe, ja taas vähän aikaa, niin te näette minut." (Joh.16:5-16)

        "...sitten tulee loppu, kun hän antaa kuningaskunnan Jumalan ja Isän haltuun, kukistettuaan kaiken hallituksen ja kaiken vallan ja voiman.
        Sillä hänen pitää hallitseman "siihen asti, kunnes hän on pannut kaikki viholliset jalkojensa alle".
        Vihollisista viimeisenä kukistetaan kuolema.
        Sillä: "kaikki hän on alistanut hänen jalkojensa alle". Mutta kun hän sanoo: "kaikki on alistettu", niin ei tietenkään ole alistettu se, joka on alistanut kaiken hänen allensa.
        Ja kun kaikki on alistettu Pojan valtaan, silloin itse Poikakin alistetaan sen valtaan, joka on alistanut hänen valtaansa kaiken, että Jumala olisi kaikki kaikissa." (1.Kor.15:24-28)

        "Ja tämän tahdon perusteella me olemme pyhitetyt Jahushua (Jeesuksen) Kristuksen ruumiin uhrilla kerta kaikkiaan.
        Ja kaikki papit seisovat päivä päivältä palvelustaan toimittamassa ja usein uhraamassa, aina samoja uhreja, jotka eivät ikinä voi syntejä poistaa;
        mutta tämä on, uhrattuaan yhden ainoan uhrin syntien edestä, ainiaaksi istuutunut Jumalan oikealle puolelle,
        ja odottaa nyt vain, kunnes hänen vihollisensa pannaan hänen jalkojensa astinlaudaksi.
        Sillä hän on yhdellä ainoalla uhrilla ainiaaksi tehnyt täydellisiksi ne, jotka pyhitetään." (Hebr.10:10-14)

        "Ja rauhan Jumala on pian musertava saatanan teidän jalkojenne alle. Herramme Jahushuan (Jeesuksen) armo olkoon teidän kanssanne." (Room.16:20)

        Ja minä näin tulevan taivaasta alas enkelin, jolla oli syvyyden avain ja suuret kahleet kädessään.
        Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi
        ja heitti hänet syvyyteen ja sulki ja lukitsi sen sinetillä hänen jälkeensä, ettei hän enää kansoja villitsisi, siihen asti kuin ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet; sen jälkeen hänet pitää päästettämän irti vähäksi aikaa. (Ilm.20:1-3)


        "Sinun vanhurskautesi on iankaikkinen vanhurskaus, ja sinun lakisi on totuus." (Ps.119:142)

        "Sinun sanasi on kokonansa totuus, ja kaikki sinun vanhurskautesi oikeudet pysyvät iankaikkisesti." (Ps.119:160)

        Ja sano vielä: »Totuus on tullut ja valhe on häipynyt. Totisesti, valhe on tuomittu katoamaan.» (Koraani 17:81)

        "Ei, Me heitämme totuuden valhetta vastaan, niin että se musertaa sen pään, ja katso, se häviää!" (Koraani 21:18)

        "Totuus on tullut voimaan ja valhe häipyy eikä enää palaa." (Koraani 34:49)

        "Herrasi sanat ovat täydellisiä totuudessa ja oikeudessa; kukaan ei voi Hänen sanojaan muuttaa. Hän on kaikkikuuleva, kaikkitietävä.
        Mutta jos tottelet niiden enemmistöä, jotka maan päällä ovat, johtavat he sinut pois Jumalan tieltä; he eivät noudata muuta kuin yleisiä käsityksiä, eivätkä tee muuta kuin luulottelevat". (Koraani 6:115-116)

        "Jumalan sanoja ei voida muuttaa." (Koraani 10:64)


        Ps. Yllä on ISOIN KIRJAIMIN korostettu käsiteltävää asiaa.


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Kristus seuraajineen on voittanut, mutta saatana kumppaneineen on hävinnyt ja tuomittu. Kaikkivaltiaan Luojan Pyhä Henki eli Totuuden Henki sen vahvistaa. Kaikkivaltiaan Luojan Pyhä Henki, Sana ja Laki on Totuus. Ja tämä Iankaikkinen Totuus pysyy, mutta valhe häviää.

        "Mutta nyt minä menen hänen tykönsä, joka on minut lähettänyt, eikä kukaan teistä kysy minulta: 'Mihin sinä menet?'
        Mutta koska minä olen tämän teille puhunut, täyttää murhe teidän sydämenne.
        Kuitenkin minä sanon teille totuuden: teille on hyväksi, että minä menen pois. Sillä ellen minä mene pois, ei Puolustaja (G3875, παράκλητος paraklētos) tule teidän tykönne; mutta jos minä menen, niin minä hänet teille lähetän.
        Ja kun hän tulee, niin hän näyttää maailmalle (oikeudellisesti) todeksi [seurauksineen] synnin ja vanhurskauden ja TUOMION:
        synnin, koska he eivät usko minuun;
        vanhurskauden, koska minä menen Isän tykö, ettekä te enää minua näe;
        ja TUOMION, koska TÄMÄN MAAILMAN RUHTINAS ON TUOMITTU.
        Minulla on vielä paljon sanottavaa teille, mutta te ette voi nyt sitä kantaa.
        Mutta kun hän tulee, totuuden Henki (G4151, πνεῦμα, pneuma G3588, της, tes G225, ἀλήθεια, alētheia), johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään; vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu, ja tulevaiset hän teille julistaa.
        Hän on minut kirkastava, sillä hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.
        Kaikki, mitä Isällä on, on minun; sentähden minä sanoin, että hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.
        Vähän aikaa, niin te ette enää minua näe, ja taas vähän aikaa, niin te näette minut." (Joh.16:5-16)

        "...sitten tulee loppu, kun hän antaa kuningaskunnan Jumalan ja Isän haltuun, kukistettuaan kaiken hallituksen ja kaiken vallan ja voiman.
        Sillä hänen pitää hallitseman "siihen asti, kunnes hän on pannut kaikki viholliset jalkojensa alle".
        Vihollisista viimeisenä kukistetaan kuolema.
        Sillä: "kaikki hän on alistanut hänen jalkojensa alle". Mutta kun hän sanoo: "kaikki on alistettu", niin ei tietenkään ole alistettu se, joka on alistanut kaiken hänen allensa.
        Ja kun kaikki on alistettu Pojan valtaan, silloin itse Poikakin alistetaan sen valtaan, joka on alistanut hänen valtaansa kaiken, että Jumala olisi kaikki kaikissa." (1.Kor.15:24-28)

        "Ja tämän tahdon perusteella me olemme pyhitetyt Jahushua (Jeesuksen) Kristuksen ruumiin uhrilla kerta kaikkiaan.
        Ja kaikki papit seisovat päivä päivältä palvelustaan toimittamassa ja usein uhraamassa, aina samoja uhreja, jotka eivät ikinä voi syntejä poistaa;
        mutta tämä on, uhrattuaan yhden ainoan uhrin syntien edestä, ainiaaksi istuutunut Jumalan oikealle puolelle,
        ja odottaa nyt vain, kunnes hänen vihollisensa pannaan hänen jalkojensa astinlaudaksi.
        Sillä hän on yhdellä ainoalla uhrilla ainiaaksi tehnyt täydellisiksi ne, jotka pyhitetään." (Hebr.10:10-14)

        "Ja rauhan Jumala on pian musertava saatanan teidän jalkojenne alle. Herramme Jahushuan (Jeesuksen) armo olkoon teidän kanssanne." (Room.16:20)

        Ja minä näin tulevan taivaasta alas enkelin, jolla oli syvyyden avain ja suuret kahleet kädessään.
        Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi
        ja heitti hänet syvyyteen ja sulki ja lukitsi sen sinetillä hänen jälkeensä, ettei hän enää kansoja villitsisi, siihen asti kuin ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet; sen jälkeen hänet pitää päästettämän irti vähäksi aikaa. (Ilm.20:1-3)


        "Sinun vanhurskautesi on iankaikkinen vanhurskaus, ja sinun lakisi on totuus." (Ps.119:142)

        "Sinun sanasi on kokonansa totuus, ja kaikki sinun vanhurskautesi oikeudet pysyvät iankaikkisesti." (Ps.119:160)

        Ja sano vielä: »Totuus on tullut ja valhe on häipynyt. Totisesti, valhe on tuomittu katoamaan.» (Koraani 17:81)

        "Ei, Me heitämme totuuden valhetta vastaan, niin että se musertaa sen pään, ja katso, se häviää!" (Koraani 21:18)

        "Totuus on tullut voimaan ja valhe häipyy eikä enää palaa." (Koraani 34:49)

        "Herrasi sanat ovat täydellisiä totuudessa ja oikeudessa; kukaan ei voi Hänen sanojaan muuttaa. Hän on kaikkikuuleva, kaikkitietävä.
        Mutta jos tottelet niiden enemmistöä, jotka maan päällä ovat, johtavat he sinut pois Jumalan tieltä; he eivät noudata muuta kuin yleisiä käsityksiä, eivätkä tee muuta kuin luulottelevat". (Koraani 6:115-116)

        "Jumalan sanoja ei voida muuttaa." (Koraani 10:64)


        Ps. Yllä on ISOIN KIRJAIMIN korostettu käsiteltävää asiaa.

        (jatkoa edelliseen)

        Ja jota Jumalan Pyhät Ilmoitukset ja Kirjoitukset sekä velvoitteet eivät miellytä ja/tai joka haluaa niitä vastustaa, kohdistakoon valituksensa suoraan Hänelle, joka ne on antanutkin, niin samallapa näemmä Hänen vastauksensa Hänen aikataulunsa mukaisesti.


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Ja jota Jumalan Pyhät Ilmoitukset ja Kirjoitukset sekä velvoitteet eivät miellytä ja/tai joka haluaa niitä vastustaa, kohdistakoon valituksensa suoraan Hänelle, joka ne on antanutkin, niin samallapa näemmä Hänen vastauksensa Hänen aikataulunsa mukaisesti.

        (jatkoa edelliseen)

        En voi valitettavasti sille itse mitään, jos Kaikkivaltias ei halua jonkun pääsevän Hänen Totuuteensa ja Hänen järjestämästään varauloskäytävästä pakoon pahenevasta vankeudesta ja jopa kuolemantuomiosta, mutta silti koetan tätä pelastusreittiä uskollisesti tarjota, jotta edes joku havaitsisi lähteä kiireesti perheineen liikkeelle Jumalan toiseen leiriin Kristuksessa, siihen toiseen laumaan, kun sen toisen on vihollinen vallannut ja aloittamassa ansaan jääneiden lampaiden teurastamisen.

        Kun pääsette sinne toiseen leiriin, siellä alkaa sitten uudelleen järjestäytyminen ja toiminta Jumalan Sanan ja Lain mukaisine elinkeinoineen ja toimeentuloineen yhdessä perheitteinne kanssa Jumalan Pyhän Säätämyksen mukaan Kristuksessa, jolloin pääsette samalla jälleen kiinni siihen, minkä vihollisen valtauksen johdosta toisessa leirissä menetitte.

        Mitäpä jos kerrankin tottelisitte Häntä, Kaikkivaltiasta, joka kärsivällisesti on yrittänyt teitä opastaa ulos ansasta, mutta ei Hänkään voi Itseänsä vastustaa ja kumota.

        Älkääkä uskoko niitä, jotka yrittävät pitää teidät väkisin Jumalan tuomioiden alle joutuneessa saastutetussa leirissä uhratakseen teitä sijaisuhreina itsensä puolesta. Nämä sijaisuhraajat on Jumalan poltinraudalla merkitty eivätkä he pääse tulen tuomiota pakoon.

        "Pelasta ne, joita kuolemaan viedään, pysäytä ne, jotka surmapaikalle hoippuvat.
        Jos sanot: "Katso, emme tienneet siitä", niin ymmärtäähän asian sydänten tutkija; sinun sielusi vartioitsija sen tietää, ja hän kostaa ihmiselle hänen tekojensa mukaan." (Snl.24:11-12)

        "Sen jälkeen minä näin tulevan taivaasta alas erään toisen enkelin, jolla oli suuri valta, ja maa valkeni hänen kirkkaudestaan.
        Ja hän huusi voimallisella äänellä sanoen: "Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi.
        Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen hekumansa runsaudesta."
        Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.
        Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.
        Kostakaa hänelle sen mukaan, kuin hän on tehnyt, ja antakaa hänelle kaksinkertaisesti hänen teoistansa; siihen maljaan, johon hän on kaatanut, kaatakaa te hänelle kaksin verroin.
        Niin paljon kuin hän on itselleen kunniaa ja hekumaa hankkinut, niin paljon antakaa hänelle vaivaa ja surua. Koska hän sanoo sydämessään: 'Minä istun kuningattarena enkä ole leski enkä ole surua näkevä', sentähden hänen vitsauksensa tulevat yhtenä päivänä: kuolema ja suru ja nälkä, ja hän joutuu tulessa poltettavaksi, sillä väkevä on JHVH Jumala, joka on hänet tuominnut." (Ilm.18:1-8)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        En voi valitettavasti sille itse mitään, jos Kaikkivaltias ei halua jonkun pääsevän Hänen Totuuteensa ja Hänen järjestämästään varauloskäytävästä pakoon pahenevasta vankeudesta ja jopa kuolemantuomiosta, mutta silti koetan tätä pelastusreittiä uskollisesti tarjota, jotta edes joku havaitsisi lähteä kiireesti perheineen liikkeelle Jumalan toiseen leiriin Kristuksessa, siihen toiseen laumaan, kun sen toisen on vihollinen vallannut ja aloittamassa ansaan jääneiden lampaiden teurastamisen.

        Kun pääsette sinne toiseen leiriin, siellä alkaa sitten uudelleen järjestäytyminen ja toiminta Jumalan Sanan ja Lain mukaisine elinkeinoineen ja toimeentuloineen yhdessä perheitteinne kanssa Jumalan Pyhän Säätämyksen mukaan Kristuksessa, jolloin pääsette samalla jälleen kiinni siihen, minkä vihollisen valtauksen johdosta toisessa leirissä menetitte.

        Mitäpä jos kerrankin tottelisitte Häntä, Kaikkivaltiasta, joka kärsivällisesti on yrittänyt teitä opastaa ulos ansasta, mutta ei Hänkään voi Itseänsä vastustaa ja kumota.

        Älkääkä uskoko niitä, jotka yrittävät pitää teidät väkisin Jumalan tuomioiden alle joutuneessa saastutetussa leirissä uhratakseen teitä sijaisuhreina itsensä puolesta. Nämä sijaisuhraajat on Jumalan poltinraudalla merkitty eivätkä he pääse tulen tuomiota pakoon.

        "Pelasta ne, joita kuolemaan viedään, pysäytä ne, jotka surmapaikalle hoippuvat.
        Jos sanot: "Katso, emme tienneet siitä", niin ymmärtäähän asian sydänten tutkija; sinun sielusi vartioitsija sen tietää, ja hän kostaa ihmiselle hänen tekojensa mukaan." (Snl.24:11-12)

        "Sen jälkeen minä näin tulevan taivaasta alas erään toisen enkelin, jolla oli suuri valta, ja maa valkeni hänen kirkkaudestaan.
        Ja hän huusi voimallisella äänellä sanoen: "Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi.
        Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen hekumansa runsaudesta."
        Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.
        Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.
        Kostakaa hänelle sen mukaan, kuin hän on tehnyt, ja antakaa hänelle kaksinkertaisesti hänen teoistansa; siihen maljaan, johon hän on kaatanut, kaatakaa te hänelle kaksin verroin.
        Niin paljon kuin hän on itselleen kunniaa ja hekumaa hankkinut, niin paljon antakaa hänelle vaivaa ja surua. Koska hän sanoo sydämessään: 'Minä istun kuningattarena enkä ole leski enkä ole surua näkevä', sentähden hänen vitsauksensa tulevat yhtenä päivänä: kuolema ja suru ja nälkä, ja hän joutuu tulessa poltettavaksi, sillä väkevä on JHVH Jumala, joka on hänet tuominnut." (Ilm.18:1-8)

        Kaikkivaltiaan Luojan kalenterin seitsemännen kuukauden kymmenentenä päivänä, Suurena sovituspäivänä, pe 3.10. (keskipäivä) - la 4.10.2014 (keskipäivä) ja siitä eteenpäin:

        Samaisena päivänä, suurena sovituspäivänä vuonna 2008, 8.-9.10.2008, maailmantalous romahti eikä ole siitä toistaiseksi toipunut eikä toivukaan niissä yhteiskuntajärjestelmissä ja niiden hallintojen alaisuudessa, jotka ovat hyljänneet Kristuksen Uuden Liiton ja siten Kristuksen ja edelleen Kaikkivaltiaan Luojan sekä ovat näin Kristuksen Uuden Liiton hylkäämisen ja samalla yleensä rikkomisen tilassa.
        Tilanne korjaantuu vain niillä, jotka pääsevät tästä kirouksen, pimeyden, valheen ja petoksen tilasta takaisin Kristuksen Uuden Liiton siunauksen, valkeuden, totuuden ja uskollisuuden tilaan niiden joukkoon, jotka siellä jo ovat. Ja Kristuksen Uusi Liitto on Kristuksen opetuslapseutta.

        Ne aikuiset, vastuullisiksi teoistaan katsottavat, jotka eivät edes välitä yrittää päästä Jumalan säätämään Pyhään Järjestykseen Kristuksessa, ulkopuolelle myös jäävät, mutta ovat samalla joutuneet sisälle saatanan vankeuteen, mikä johtaa heidän mahdolliseen ennenaikaiseen tuhoutumiseensa, etenkin jos Jumalan säätämät aikarajat tätä koskien on ylitetty.

        Kristuksen Uuden Liiton ja siten Kristuksen ja edelleen Kaikkivaltiaan Luojan hylänneet yhteiskuntajärjestelmät ja hallinnot ovat olleet jo niin kauan näiden ulkopuolella, että niillä ei yhteiskuntajärjestelminä ja hallintoina eikä myöskään niillä aikuisilla, vastuullisiksi teoistaan katsottavilla henkilöillä, jotka ovat sitoneet itsensä vapaaehtoisesti tällaiseen yhteiskuntajärjestelmään ja tällaisen hallinnon alaisuuteen, ole enää mitään mahdollisuutta palata suoraan takaisin aikaisempaan Kristuksen Uuden Liiton tilaansa, vaan halutessaan palata Kristuksen luokse niiden on käytettävä sitä pelastusreittiä ja siirryttävä siihen Kristuksen leiriin, jonka Jumala on heille säätänyt.

        Mutta ne aikuiset, vastuullisiksi teoistaan katsottavat aikuiset henkilöt, jotka haluavat pelastautua Jumalan säätämään Pyhään Järjestykseen Kristuksessa huolimatta Kristuksen Uuden Liiton hylkäämisestään sekä huolimatta siitä, mitä se yhteiskuntajärjestelmä ja hallinto, johon ja jonka alaisuuteen he ovat kuuluneet, tekee, saavat mahdollisuuden päästä takaisin Kristuksen Uuteen Liittoon, jos Kaikkivaltias vain sen sallii, jolloin he käyttävät sitä pelastusreittiä ja siirtyvät siihen Kristuksen leiriin, jonka Jumala on heille säätänyt.
        Kristuksen Uuden Liiton hylkääminen tarkoittaa samalla sen rikkomista, jos sen sisältä on lähdetty ulos.

        Ne taasen, joita ei voida pitää teoistaan vastuullisina aikuisina, vaikkakin elävät ja toimivat Jumalan ja Kristuksen hylänneessä yhteiskuntajärjestelmässä ja tällaisen hallinnon alaisuudessa, pelastetaan tilansa mukaisesti sen reitin kautta ja he siirtyvät siihen Kristuksen leiriin, jonka Jumala on heille tilansa mukaan säätänyt.

        Ja ne, jotka ovat pysyneet Jumalan ja Kristuksen hylänneen yhteiskuntajärjestelmän ja tällaisen hallinnon ulkopuolella tunnustamatta vapaaehtoisesti alamaisuuttaan niille ja alistumatta vapaaehtoisesti niiden palvelemiseen eli työn tekemiseen niille ja ovat siten Kristuksen Uuden Liiton pitäneet, kuuluvat edelleenkin siihen Kristuksen leiriin, johon Jumala on heidät säätänyt kuulumaan.


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        Kaikkivaltiaan Luojan kalenterin seitsemännen kuukauden kymmenentenä päivänä, Suurena sovituspäivänä, pe 3.10. (keskipäivä) - la 4.10.2014 (keskipäivä) ja siitä eteenpäin:

        Samaisena päivänä, suurena sovituspäivänä vuonna 2008, 8.-9.10.2008, maailmantalous romahti eikä ole siitä toistaiseksi toipunut eikä toivukaan niissä yhteiskuntajärjestelmissä ja niiden hallintojen alaisuudessa, jotka ovat hyljänneet Kristuksen Uuden Liiton ja siten Kristuksen ja edelleen Kaikkivaltiaan Luojan sekä ovat näin Kristuksen Uuden Liiton hylkäämisen ja samalla yleensä rikkomisen tilassa.
        Tilanne korjaantuu vain niillä, jotka pääsevät tästä kirouksen, pimeyden, valheen ja petoksen tilasta takaisin Kristuksen Uuden Liiton siunauksen, valkeuden, totuuden ja uskollisuuden tilaan niiden joukkoon, jotka siellä jo ovat. Ja Kristuksen Uusi Liitto on Kristuksen opetuslapseutta.

        Ne aikuiset, vastuullisiksi teoistaan katsottavat, jotka eivät edes välitä yrittää päästä Jumalan säätämään Pyhään Järjestykseen Kristuksessa, ulkopuolelle myös jäävät, mutta ovat samalla joutuneet sisälle saatanan vankeuteen, mikä johtaa heidän mahdolliseen ennenaikaiseen tuhoutumiseensa, etenkin jos Jumalan säätämät aikarajat tätä koskien on ylitetty.

        Kristuksen Uuden Liiton ja siten Kristuksen ja edelleen Kaikkivaltiaan Luojan hylänneet yhteiskuntajärjestelmät ja hallinnot ovat olleet jo niin kauan näiden ulkopuolella, että niillä ei yhteiskuntajärjestelminä ja hallintoina eikä myöskään niillä aikuisilla, vastuullisiksi teoistaan katsottavilla henkilöillä, jotka ovat sitoneet itsensä vapaaehtoisesti tällaiseen yhteiskuntajärjestelmään ja tällaisen hallinnon alaisuuteen, ole enää mitään mahdollisuutta palata suoraan takaisin aikaisempaan Kristuksen Uuden Liiton tilaansa, vaan halutessaan palata Kristuksen luokse niiden on käytettävä sitä pelastusreittiä ja siirryttävä siihen Kristuksen leiriin, jonka Jumala on heille säätänyt.

        Mutta ne aikuiset, vastuullisiksi teoistaan katsottavat aikuiset henkilöt, jotka haluavat pelastautua Jumalan säätämään Pyhään Järjestykseen Kristuksessa huolimatta Kristuksen Uuden Liiton hylkäämisestään sekä huolimatta siitä, mitä se yhteiskuntajärjestelmä ja hallinto, johon ja jonka alaisuuteen he ovat kuuluneet, tekee, saavat mahdollisuuden päästä takaisin Kristuksen Uuteen Liittoon, jos Kaikkivaltias vain sen sallii, jolloin he käyttävät sitä pelastusreittiä ja siirtyvät siihen Kristuksen leiriin, jonka Jumala on heille säätänyt.
        Kristuksen Uuden Liiton hylkääminen tarkoittaa samalla sen rikkomista, jos sen sisältä on lähdetty ulos.

        Ne taasen, joita ei voida pitää teoistaan vastuullisina aikuisina, vaikkakin elävät ja toimivat Jumalan ja Kristuksen hylänneessä yhteiskuntajärjestelmässä ja tällaisen hallinnon alaisuudessa, pelastetaan tilansa mukaisesti sen reitin kautta ja he siirtyvät siihen Kristuksen leiriin, jonka Jumala on heille tilansa mukaan säätänyt.

        Ja ne, jotka ovat pysyneet Jumalan ja Kristuksen hylänneen yhteiskuntajärjestelmän ja tällaisen hallinnon ulkopuolella tunnustamatta vapaaehtoisesti alamaisuuttaan niille ja alistumatta vapaaehtoisesti niiden palvelemiseen eli työn tekemiseen niille ja ovat siten Kristuksen Uuden Liiton pitäneet, kuuluvat edelleenkin siihen Kristuksen leiriin, johon Jumala on heidät säätänyt kuulumaan.

        (jatkoa edelliseen)

        Jumalan säätämät kohtalokkaat aikarajat koskevat jokaikistä sellaista yhteiskuntajärjestelmää ja hallintoa, jotka ovat Kristuksen Uuden Liiton ja siten Kristuksen ja edelleen Kaikkivaltiaan Luojan hylänneet samoin kuin ne vaikuttavat kohtalokkaasti jokaikiseen tällaisen yhteiskuntajärjestelmän vapaaehtoisesti hyväksyvään ja tällaisen hallinnon alaisuudessa vapaaehtoisesti elävään ja toimivaan riippuen kuitenkin siitä, onko hän aikuinen, vastuulliseksi teoistaan katsottava vai ei ja mistä lähtien.

        Mutta kun Jumalan säätämät kohtalokkaat aikarajat ovat täyttyneet sellaiselle yhteiskuntajärjestelmälle ja hallinnolle, jotka ovat Kristuksen Uuden Liiton ja siten Kristuksen ja edelleen Kaikkivaltiaan Luojan hylänneet, niillä ei ole enää mitään neuvotteluvaraa eikä aikajoustoa käytettävänään, vaan ainoastaan Jumalan vaihtoehtoisen pelastusjärjestelyn hyväksyminen ehdoitta ja välittömästi niin kuin Hän, Kaikkivaltias on säätänyt.

        Sama koskee niitä aikuisia, vastuullisiksi teoistaan katsottavia, jotka ovat sitoneet itsensä vapaaehtoisesti tällaiseen yhteiskuntajärjestelmään ja tällaisen hallinnon alaisuuteen; heilläkään ei ole enää mitään neuvotteluvaraa eikä aikajoustoa käytettävänään, vaan ainoastaan Jumalan vaihtoehtoisen pelastusjärjestelyn hyväksyminen ehdoitta ja välittömästi niin kuin Hän, Kaikkivaltias on säätänyt.

        Neuvotteluvaraa ja aikajoustoa ei ole käytettävänä myöskään niillä, joita ei voida syystä taikka toisesta pitää aikuisina, vastuullisiksi teoistaan katsottavina, jos he ovat tällaisen yhteiskuntajärjestelmän ja hallinnon kirousten ja rangaistusten vaikutusten ulottuvissa, vaan heidän on päästävä ehdoitta ja viivyttelemättä niiden ulkopuolelle, vaikka Jumala ei heitä samalla tavalla rankaisikaan kuin aikuisia, vastuullisiksi teoistaan katsottavia.

        Ja ne, jotka ovat pysyneet Jumalan ja Kristuksen hylänneen yhteiskuntajärjestelmän ja tällaisen hallinnon ulkopuolella tunnustamatta vapaaehtoisesti alamaisuuttaan niille ja alistumatta vapaaehtoisesti niiden palvelemiseen eli työn tekemiseen niille ja ovat siten Kristuksen Uuden Liiton pitänet, on mitä lujimmin pidettävä kiinni Kristuksen Uudesta Liitosta ja pysyttävä siinä Kristuksen leirissä, johon Jumala on heidät säätänyt kuulumaan.

        Toisin sanoen, kun Jumalan säätämät kohtalokkaat aikarajat ovat täyttyneet, mitään neuvotteluvaraa ja aikajoustoa ei ole oikeastaan enää kenelläkään, vaan ainoastaan Jumalan senhetkisen pelastusjärjestelyn hyväksyminen ehdoitta ja viivyttelemättä kunkin kulloisen tilan mukaisesti.


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Jumalan säätämät kohtalokkaat aikarajat koskevat jokaikistä sellaista yhteiskuntajärjestelmää ja hallintoa, jotka ovat Kristuksen Uuden Liiton ja siten Kristuksen ja edelleen Kaikkivaltiaan Luojan hylänneet samoin kuin ne vaikuttavat kohtalokkaasti jokaikiseen tällaisen yhteiskuntajärjestelmän vapaaehtoisesti hyväksyvään ja tällaisen hallinnon alaisuudessa vapaaehtoisesti elävään ja toimivaan riippuen kuitenkin siitä, onko hän aikuinen, vastuulliseksi teoistaan katsottava vai ei ja mistä lähtien.

        Mutta kun Jumalan säätämät kohtalokkaat aikarajat ovat täyttyneet sellaiselle yhteiskuntajärjestelmälle ja hallinnolle, jotka ovat Kristuksen Uuden Liiton ja siten Kristuksen ja edelleen Kaikkivaltiaan Luojan hylänneet, niillä ei ole enää mitään neuvotteluvaraa eikä aikajoustoa käytettävänään, vaan ainoastaan Jumalan vaihtoehtoisen pelastusjärjestelyn hyväksyminen ehdoitta ja välittömästi niin kuin Hän, Kaikkivaltias on säätänyt.

        Sama koskee niitä aikuisia, vastuullisiksi teoistaan katsottavia, jotka ovat sitoneet itsensä vapaaehtoisesti tällaiseen yhteiskuntajärjestelmään ja tällaisen hallinnon alaisuuteen; heilläkään ei ole enää mitään neuvotteluvaraa eikä aikajoustoa käytettävänään, vaan ainoastaan Jumalan vaihtoehtoisen pelastusjärjestelyn hyväksyminen ehdoitta ja välittömästi niin kuin Hän, Kaikkivaltias on säätänyt.

        Neuvotteluvaraa ja aikajoustoa ei ole käytettävänä myöskään niillä, joita ei voida syystä taikka toisesta pitää aikuisina, vastuullisiksi teoistaan katsottavina, jos he ovat tällaisen yhteiskuntajärjestelmän ja hallinnon kirousten ja rangaistusten vaikutusten ulottuvissa, vaan heidän on päästävä ehdoitta ja viivyttelemättä niiden ulkopuolelle, vaikka Jumala ei heitä samalla tavalla rankaisikaan kuin aikuisia, vastuullisiksi teoistaan katsottavia.

        Ja ne, jotka ovat pysyneet Jumalan ja Kristuksen hylänneen yhteiskuntajärjestelmän ja tällaisen hallinnon ulkopuolella tunnustamatta vapaaehtoisesti alamaisuuttaan niille ja alistumatta vapaaehtoisesti niiden palvelemiseen eli työn tekemiseen niille ja ovat siten Kristuksen Uuden Liiton pitänet, on mitä lujimmin pidettävä kiinni Kristuksen Uudesta Liitosta ja pysyttävä siinä Kristuksen leirissä, johon Jumala on heidät säätänyt kuulumaan.

        Toisin sanoen, kun Jumalan säätämät kohtalokkaat aikarajat ovat täyttyneet, mitään neuvotteluvaraa ja aikajoustoa ei ole oikeastaan enää kenelläkään, vaan ainoastaan Jumalan senhetkisen pelastusjärjestelyn hyväksyminen ehdoitta ja viivyttelemättä kunkin kulloisen tilan mukaisesti.

        (jatkoa edelliseen)

        Kaikki neuvotteluvarat ja aikajoustot päättyvät viimeistään siihen, kun Kaikkivaltias Luoja lähettää vihansa liikkeelle sekä vankeuden ja kuolemanrangaistuksen lankeamisen viimeinenkin viivytetty aikaraja täyttyy.

        Mitä ilmeisemmin tämä vihoviimeinen raja on nyt ylitetty Jumalan kalenterin seitsemännen kuukauden ensimmäisenä päivänä eli pasuunasoiton päivänä, kuninkaan valtaistuimelle astumisen päivänä, 24.-25.9.2014, ja siitä lisääntyvästi eteenpäin EU:n Lissabonin sopimuksen alaisille yhteiskuntajärjestelmille ja hallinnoille näihin liittyneine ja sitoutuneine kumppaneineen laskien Jumalan kalenterin uuden vuoden uudenkuun päivästä huhtikuusta 2010 lähtien eli nyt yli neljä ja puoli vuotta sitten.

        "Niitä teidän naisianne vastaan, jotka tekevät huorin/ylittävät säädetyn (säädyllisyyden) rajan,
        on teidän kutsuttava joukostanne neljä todistajaa
        jos he todistavat heidät syyllisiksi, niin pitäkää heidät eristettyinä/kiinniotettuina/pidätettyinä/vangittuina
        asunnoissanne/taloissanne/talouksissanne,
        kunnes kuolema heidät korjaa tai Jumala osoittaa heitä varten jonkun muun mahdollisuuden (uuden lainsäädännön kautta).
        Sellaiseen häpeään syyllistyviä on (kumpaakin) rangaistava,
        mutta jos he katuvat ja tekevät parannuksen/korjaavat rikkomuksensa, niin jättäkää heidät rauhaan/kääntykää pois heistä. Katso, Jumala on sääliväinen ja laupias.
        Anteeksiantamusta/katumisen hyväksymistä riittää Jumalalta ainoastaan niille, jotka tekevät pahaa tietämättömyydessään, mutta sitten viipymättä katuvat. Näille on anteeksiantamus Jumalalta, sillä Jumala on tietävä, viisas.
        Mutta mitään anteeksiantamusta/katumuksen hyväksymistä ei ole niille, jotka tekevät pahoja töitä aina siihen saakka, kunnes ovat kuolemaisillaan/kuolema lähestyy ja silloin sanovat:
        »Nyt minä teen totisesti parannuksen», eikä niille, jotka kuolevat ollessaan uskottomia/uskottomuudessa;
        heille Me olemme valmistanut tuskallisen rangaistuksen." (Koraani 4:15-18)

        Ja JHVH puhui Moosekselle sanoen:
        "Poistukaa tämän joukon luota, niin minä tuokiossa heidät tuhoan". Silloin he lankesivat kasvoillensa.
        Ja Mooses sanoi Aaronille: "Ota hiilipannu ja viritä siihen tuli alttarilta, pane siihen suitsuketta ja vie se nopeasti seurakunnan luo ja toimita heille sovitus, sillä viha on lähtenyt liikkeelle JHVH:n tyköä, vitsaus on jo alkanut".
        Ja Aaron teki, niinkuin Mooses oli käskenyt, ja riensi seurakunnan keskelle, ja katso, vitsaus oli jo alkanut kansan keskuudessa. Silloin hän suitsutti ja toimitti kansalle sovituksen.
        Ja hänen siinä seisoessaan kuolleitten ja elävien vaiheella vitsaus taukosi. (4.Ms.16:44-48)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Kaikki neuvotteluvarat ja aikajoustot päättyvät viimeistään siihen, kun Kaikkivaltias Luoja lähettää vihansa liikkeelle sekä vankeuden ja kuolemanrangaistuksen lankeamisen viimeinenkin viivytetty aikaraja täyttyy.

        Mitä ilmeisemmin tämä vihoviimeinen raja on nyt ylitetty Jumalan kalenterin seitsemännen kuukauden ensimmäisenä päivänä eli pasuunasoiton päivänä, kuninkaan valtaistuimelle astumisen päivänä, 24.-25.9.2014, ja siitä lisääntyvästi eteenpäin EU:n Lissabonin sopimuksen alaisille yhteiskuntajärjestelmille ja hallinnoille näihin liittyneine ja sitoutuneine kumppaneineen laskien Jumalan kalenterin uuden vuoden uudenkuun päivästä huhtikuusta 2010 lähtien eli nyt yli neljä ja puoli vuotta sitten.

        "Niitä teidän naisianne vastaan, jotka tekevät huorin/ylittävät säädetyn (säädyllisyyden) rajan,
        on teidän kutsuttava joukostanne neljä todistajaa
        jos he todistavat heidät syyllisiksi, niin pitäkää heidät eristettyinä/kiinniotettuina/pidätettyinä/vangittuina
        asunnoissanne/taloissanne/talouksissanne,
        kunnes kuolema heidät korjaa tai Jumala osoittaa heitä varten jonkun muun mahdollisuuden (uuden lainsäädännön kautta).
        Sellaiseen häpeään syyllistyviä on (kumpaakin) rangaistava,
        mutta jos he katuvat ja tekevät parannuksen/korjaavat rikkomuksensa, niin jättäkää heidät rauhaan/kääntykää pois heistä. Katso, Jumala on sääliväinen ja laupias.
        Anteeksiantamusta/katumisen hyväksymistä riittää Jumalalta ainoastaan niille, jotka tekevät pahaa tietämättömyydessään, mutta sitten viipymättä katuvat. Näille on anteeksiantamus Jumalalta, sillä Jumala on tietävä, viisas.
        Mutta mitään anteeksiantamusta/katumuksen hyväksymistä ei ole niille, jotka tekevät pahoja töitä aina siihen saakka, kunnes ovat kuolemaisillaan/kuolema lähestyy ja silloin sanovat:
        »Nyt minä teen totisesti parannuksen», eikä niille, jotka kuolevat ollessaan uskottomia/uskottomuudessa;
        heille Me olemme valmistanut tuskallisen rangaistuksen." (Koraani 4:15-18)

        Ja JHVH puhui Moosekselle sanoen:
        "Poistukaa tämän joukon luota, niin minä tuokiossa heidät tuhoan". Silloin he lankesivat kasvoillensa.
        Ja Mooses sanoi Aaronille: "Ota hiilipannu ja viritä siihen tuli alttarilta, pane siihen suitsuketta ja vie se nopeasti seurakunnan luo ja toimita heille sovitus, sillä viha on lähtenyt liikkeelle JHVH:n tyköä, vitsaus on jo alkanut".
        Ja Aaron teki, niinkuin Mooses oli käskenyt, ja riensi seurakunnan keskelle, ja katso, vitsaus oli jo alkanut kansan keskuudessa. Silloin hän suitsutti ja toimitti kansalle sovituksen.
        Ja hänen siinä seisoessaan kuolleitten ja elävien vaiheella vitsaus taukosi. (4.Ms.16:44-48)

        (jatkoa edelliseen)

        "Milloin Efraim puhui, syntyi kauhu: korkealle kohosi hän Israelissa. Mutta hän joutui syynalaiseksi Baalin takia, ja hän kuoli.
        Nyt he jatkavat synnintekoa, tekevät itselleen valettuja kuvia hopeastansa, epäjumalankuvia ymmärryksensä mukaan, taitoniekkain tekemiä kaikki tyynni. Niille he puhuvat; ihmisiä teurastavat, vasikoita suutelevat.
        Sentähden he ovat kuin aamupilvi, kuin kaste, joka varhain haihtuu, kuin akanat, jotka puimatantereelta lentävät, kuin savu, joka häipyy ikkunasta.
        Mutta minä olen JHVH, sinun Jumalasi, hamasta Egyptin maasta lähtien; muuta Jumalaa sinä et tunne kuin minut, eikä ole muuta auttajaa kuin minä.
        Minä tunsin sinut erämaassa, kuivassa maassa.
        Sen mukaan kuin heidän laitumensa olivat, he kylläisiksi tulivat. He tulivat kylläisiksi, ja heidän sydämensä tuli ylpeäksi; sentähden he unhottivat minut.
        Niin minusta tuli heille ikäänkuin leijona, niinkuin pantteri tien ohessa minä heitä väijyin.
        Minä käyn heidän kimppuunsa kuin karhu, jolta on riistetty poikaset, revin heidän sydänkalvonsa ja syön heidät siinä paikassa kuin naarasleijona. Metsän pedot raatelevat heidät.
        Se on sinun turmiosi, Israel, että olet minua vastaan, joka olen sinun apusi.
        Missä on nyt sinun kuninkaasi, että hän auttaisi sinua kaikissa kaupungeissasi, ja sinun tuomarisi, joista olet sanonut: "Anna minulle kuningas ja ruhtinaat"?
        Kuninkaan minä annan sinulle vihassani ja otan pois kiivastuksessani.
        Efraimin rikos on sidottu kokoon, talteen on pantu hänen syntinsä.
        Hänelle tulee synnyttäjän tuskat. Hän on älytön lapsi, sillä hän ei aikanansa tule esiin kohdusta.
        Tuonelan kädestä minä heidät päästän, kuolemasta minä heidät lunastan. Missä on sinun ruttosi, kuolema, missä sinun surmasi, tuonela? Katumus on peitetty minun silmiltäni.
        Vaikka hän veljien seassa on hedelmöitseväinen, on itätuuli tuleva, on nouseva JHVH:n tuuli erämaasta, ja hänen kaivonsa kuivuu, ja hänen lähteensä ehtyy: se on ryöstävä hänen aarteensa, kaikki hänen kallisarvoiset kalunsa.
        Samaria joutuu syystänsä kärsimään, koska se on niskoitellut Jumalaansa vastaan: he kaatuvat miekkaan, heidän pienet lapsensa ruhjotaan, ja heidän raskaat vaimonsa halkaistaan." (Hoos.13:1-16)

        "Minä näin JHVH:n seisovan alttarin ääressä, ja hän sanoi: Lyö pylväänpäihin, niin että kynnykset vapisevat, lyö ne pirstaleiksi kaikkien heidän päähänsä. Sitten minä tapan miekalla heistä viimeisetkin. Ei yksikään heistä pääse pakoon, ei yksikään heistä pelastu.
        Vaikka he tuonelaan murtautuisivat, sieltäkin minun käteni heidät tempaa. Vaikka he taivaaseen nousisivat, sieltäkin minä syöksen heidät alas.
        Vaikka he Karmelin laelle kätkeytyisivät, sieltäkin minä etsin ja tempaan heidät. Ja vaikka he meren pohjaan lymyäisivät minun silmieni edestä, sielläkin minä käsken käärmeen heitä pistämään.
        Ja vaikka he vankeuteen vaeltaisivat vihollistensa edessä, sielläkin minä käsken miekan heidät tappamaan. Sillä minä kiinnitän katseeni heihin, heille pahaksi, ei hyväksi.
        Herra, JHVH Sebaot, hän, joka koskettaa maata, niin että se sulaa, että kaikki sen asukkaat murehtivat, että se nousee kaikkinensa niinkuin Niili ja alenee niinkuin Egyptin virta,
        hän, joka rakentaa yliskammionsa taivaisiin ja perustaa holvinsa maan päälle, joka kutsuu meren vedet ja vuodattaa ne maan pinnalle - JHVH on hänen nimensä.
        Ettekö te, israelilaiset, ole minulle niinkuin etiopialaisetkin? sanoo JHVH. Enkö minä johdattanut israelilaisia Egyptin maasta ja filistealaisia Kaftorista ja aramilaisia Kiiristä?
        "Katso, Herra JHVH:n silmät ovat syntistä kuningaskuntaa vastaan, ja minä hävitän sen maan pinnalta; kuitenkaan en minä Jaakobin heimoa kokonaan hävitä, sanoo JHVH.
        Sillä katso, minä käsken seuloa Israelin heimoa kaikkien kansain seassa, niinkuin seulalla seulotaan: ei jyvääkään putoa maahan.
        Miekkaan kuolevat kaikki minun kansani syntiset, jotka sanovat: "Ei saavuta, ei kohtaa meitä onnettomuus".
        Sinä päivänä minä pystytän jälleen Daavidin sortuneen majan ja korjaan sen repeämät ja pystytän sen luhistumat, ja rakennan sen sellaiseksi, kuin se oli muinaisina päivinä,
        niin että he saavat omiksensa Edomin jäännöksen ja kaikki pakanakansat, jotka minun nimiini otetaan, sanoo Herra, joka tämän tekee." (Aam.9:1-12)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        "Milloin Efraim puhui, syntyi kauhu: korkealle kohosi hän Israelissa. Mutta hän joutui syynalaiseksi Baalin takia, ja hän kuoli.
        Nyt he jatkavat synnintekoa, tekevät itselleen valettuja kuvia hopeastansa, epäjumalankuvia ymmärryksensä mukaan, taitoniekkain tekemiä kaikki tyynni. Niille he puhuvat; ihmisiä teurastavat, vasikoita suutelevat.
        Sentähden he ovat kuin aamupilvi, kuin kaste, joka varhain haihtuu, kuin akanat, jotka puimatantereelta lentävät, kuin savu, joka häipyy ikkunasta.
        Mutta minä olen JHVH, sinun Jumalasi, hamasta Egyptin maasta lähtien; muuta Jumalaa sinä et tunne kuin minut, eikä ole muuta auttajaa kuin minä.
        Minä tunsin sinut erämaassa, kuivassa maassa.
        Sen mukaan kuin heidän laitumensa olivat, he kylläisiksi tulivat. He tulivat kylläisiksi, ja heidän sydämensä tuli ylpeäksi; sentähden he unhottivat minut.
        Niin minusta tuli heille ikäänkuin leijona, niinkuin pantteri tien ohessa minä heitä väijyin.
        Minä käyn heidän kimppuunsa kuin karhu, jolta on riistetty poikaset, revin heidän sydänkalvonsa ja syön heidät siinä paikassa kuin naarasleijona. Metsän pedot raatelevat heidät.
        Se on sinun turmiosi, Israel, että olet minua vastaan, joka olen sinun apusi.
        Missä on nyt sinun kuninkaasi, että hän auttaisi sinua kaikissa kaupungeissasi, ja sinun tuomarisi, joista olet sanonut: "Anna minulle kuningas ja ruhtinaat"?
        Kuninkaan minä annan sinulle vihassani ja otan pois kiivastuksessani.
        Efraimin rikos on sidottu kokoon, talteen on pantu hänen syntinsä.
        Hänelle tulee synnyttäjän tuskat. Hän on älytön lapsi, sillä hän ei aikanansa tule esiin kohdusta.
        Tuonelan kädestä minä heidät päästän, kuolemasta minä heidät lunastan. Missä on sinun ruttosi, kuolema, missä sinun surmasi, tuonela? Katumus on peitetty minun silmiltäni.
        Vaikka hän veljien seassa on hedelmöitseväinen, on itätuuli tuleva, on nouseva JHVH:n tuuli erämaasta, ja hänen kaivonsa kuivuu, ja hänen lähteensä ehtyy: se on ryöstävä hänen aarteensa, kaikki hänen kallisarvoiset kalunsa.
        Samaria joutuu syystänsä kärsimään, koska se on niskoitellut Jumalaansa vastaan: he kaatuvat miekkaan, heidän pienet lapsensa ruhjotaan, ja heidän raskaat vaimonsa halkaistaan." (Hoos.13:1-16)

        "Minä näin JHVH:n seisovan alttarin ääressä, ja hän sanoi: Lyö pylväänpäihin, niin että kynnykset vapisevat, lyö ne pirstaleiksi kaikkien heidän päähänsä. Sitten minä tapan miekalla heistä viimeisetkin. Ei yksikään heistä pääse pakoon, ei yksikään heistä pelastu.
        Vaikka he tuonelaan murtautuisivat, sieltäkin minun käteni heidät tempaa. Vaikka he taivaaseen nousisivat, sieltäkin minä syöksen heidät alas.
        Vaikka he Karmelin laelle kätkeytyisivät, sieltäkin minä etsin ja tempaan heidät. Ja vaikka he meren pohjaan lymyäisivät minun silmieni edestä, sielläkin minä käsken käärmeen heitä pistämään.
        Ja vaikka he vankeuteen vaeltaisivat vihollistensa edessä, sielläkin minä käsken miekan heidät tappamaan. Sillä minä kiinnitän katseeni heihin, heille pahaksi, ei hyväksi.
        Herra, JHVH Sebaot, hän, joka koskettaa maata, niin että se sulaa, että kaikki sen asukkaat murehtivat, että se nousee kaikkinensa niinkuin Niili ja alenee niinkuin Egyptin virta,
        hän, joka rakentaa yliskammionsa taivaisiin ja perustaa holvinsa maan päälle, joka kutsuu meren vedet ja vuodattaa ne maan pinnalle - JHVH on hänen nimensä.
        Ettekö te, israelilaiset, ole minulle niinkuin etiopialaisetkin? sanoo JHVH. Enkö minä johdattanut israelilaisia Egyptin maasta ja filistealaisia Kaftorista ja aramilaisia Kiiristä?
        "Katso, Herra JHVH:n silmät ovat syntistä kuningaskuntaa vastaan, ja minä hävitän sen maan pinnalta; kuitenkaan en minä Jaakobin heimoa kokonaan hävitä, sanoo JHVH.
        Sillä katso, minä käsken seuloa Israelin heimoa kaikkien kansain seassa, niinkuin seulalla seulotaan: ei jyvääkään putoa maahan.
        Miekkaan kuolevat kaikki minun kansani syntiset, jotka sanovat: "Ei saavuta, ei kohtaa meitä onnettomuus".
        Sinä päivänä minä pystytän jälleen Daavidin sortuneen majan ja korjaan sen repeämät ja pystytän sen luhistumat, ja rakennan sen sellaiseksi, kuin se oli muinaisina päivinä,
        niin että he saavat omiksensa Edomin jäännöksen ja kaikki pakanakansat, jotka minun nimiini otetaan, sanoo Herra, joka tämän tekee." (Aam.9:1-12)

        (jatkoa edelliseen)

        Minulle tuli tämä JHVH:n sana:
        "Ihmislapsi, käännä kasvosi Israelin vuoria kohti ja ennusta niitä vastaan
        ja sano: Israelin vuoret, kuulkaa Herra JHVH:n sana. Näin sanoo Herra JHVH vuorille ja kukkuloille, puronotkoille ja laaksoille: Katso, minä annan miekan tulla teidän ylitsenne ja hävitän teidän uhrikukkulanne.
        Teidän alttarinne jäävät autioiksi, auringonpatsaanne murskataan, ja teidän surmattujenne minä annan kaatua teidän kivijumalainne eteen.
        Minä panen israelilaisten ruumiit heidän kivijumalainsa eteen ja hajotan heidän luunsa heidän alttariensa ympärille.
        Kaikilla teidän asuinpaikoillanne tulevat kaupungit raunioiksi ja uhrikukkulat autioiksi; niin jäävät teidän alttarinne raunioiksi ja autioiksi, teidän kivijumalanne murskataan ja hävitetään, teidän auringonpatsaanne särjetään, ja teidän tekeleenne pyyhkäistään pois,
        surmattuja kaatuu teidän keskellänne, ja te tulette tietämään, että minä olen JHVH.
        Mutta minä jätän jäännöksen: teillä on oleva miekasta pelastuneita kansojen (pakanain) seassa, kun teidät on hajotettu niiden maihin;
        ja ne teistä, jotka pelastuvat, muistavat minut kansojen (pakanain) seassa, mihin ovat vangeiksi viedyt, sillä minä särjen heidän haureellisen sydämensä, joka poikkesi minusta pois, ja heidän silmänsä, jotka haureellisina kulkivat heidän kivijumalainsa jäljessä. Ja heitä kyllästyttää oma itsensä pahain töitten tähden, joita he ovat tehneet, kaikkien heidän kauhistustensa tähden.
        Ja he tulevat tietämään, että minä olen JHVH; en ole turhaan puhunut, että minä tuotan teille tämän onnettomuuden.
        Näin sanoo Herra JHVH: Paukuta käsiäsi ja polje jalkaasi ja sano: 'voi!' kaikista Israelin heimon häijyistä kauhistuksista, heidän, jotka kaatuvat miekkaan, nälkään ja ruttoon.
        Kaukainen kuolee ruttoon, läheinen kaatuu miekkaan, jäljellejäänyt ja säilynyt kuolee nälkään, ja minä panen vihani täytäntöön heissä.
        Ja te tulette tietämään, että minä olen JHVH, kun heitä on surmattuina heidän kivijumalainsa keskellä, heidän alttariensa ympärillä, jokaisella korkealla kukkulalla, kaikilla vuorten huipuilla, jokaisen viheriän puun alla ja jokaisen tuuhean tammen alla, missä paikassa vain he ovat tarinneet suloista tuoksua kaikille kivijumalillensa.
        Ja minä ojennan käteni heitä vastaan ja teen maan autiommaksi ja hävitetymmäksi, kuin on Diblatan erämaa, kaikilla heidän asuinpaikoillansa; ja he tulevat tietämään, että minä olen JHVH." (Hes.6:1-14)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Minulle tuli tämä JHVH:n sana:
        "Ihmislapsi, käännä kasvosi Israelin vuoria kohti ja ennusta niitä vastaan
        ja sano: Israelin vuoret, kuulkaa Herra JHVH:n sana. Näin sanoo Herra JHVH vuorille ja kukkuloille, puronotkoille ja laaksoille: Katso, minä annan miekan tulla teidän ylitsenne ja hävitän teidän uhrikukkulanne.
        Teidän alttarinne jäävät autioiksi, auringonpatsaanne murskataan, ja teidän surmattujenne minä annan kaatua teidän kivijumalainne eteen.
        Minä panen israelilaisten ruumiit heidän kivijumalainsa eteen ja hajotan heidän luunsa heidän alttariensa ympärille.
        Kaikilla teidän asuinpaikoillanne tulevat kaupungit raunioiksi ja uhrikukkulat autioiksi; niin jäävät teidän alttarinne raunioiksi ja autioiksi, teidän kivijumalanne murskataan ja hävitetään, teidän auringonpatsaanne särjetään, ja teidän tekeleenne pyyhkäistään pois,
        surmattuja kaatuu teidän keskellänne, ja te tulette tietämään, että minä olen JHVH.
        Mutta minä jätän jäännöksen: teillä on oleva miekasta pelastuneita kansojen (pakanain) seassa, kun teidät on hajotettu niiden maihin;
        ja ne teistä, jotka pelastuvat, muistavat minut kansojen (pakanain) seassa, mihin ovat vangeiksi viedyt, sillä minä särjen heidän haureellisen sydämensä, joka poikkesi minusta pois, ja heidän silmänsä, jotka haureellisina kulkivat heidän kivijumalainsa jäljessä. Ja heitä kyllästyttää oma itsensä pahain töitten tähden, joita he ovat tehneet, kaikkien heidän kauhistustensa tähden.
        Ja he tulevat tietämään, että minä olen JHVH; en ole turhaan puhunut, että minä tuotan teille tämän onnettomuuden.
        Näin sanoo Herra JHVH: Paukuta käsiäsi ja polje jalkaasi ja sano: 'voi!' kaikista Israelin heimon häijyistä kauhistuksista, heidän, jotka kaatuvat miekkaan, nälkään ja ruttoon.
        Kaukainen kuolee ruttoon, läheinen kaatuu miekkaan, jäljellejäänyt ja säilynyt kuolee nälkään, ja minä panen vihani täytäntöön heissä.
        Ja te tulette tietämään, että minä olen JHVH, kun heitä on surmattuina heidän kivijumalainsa keskellä, heidän alttariensa ympärillä, jokaisella korkealla kukkulalla, kaikilla vuorten huipuilla, jokaisen viheriän puun alla ja jokaisen tuuhean tammen alla, missä paikassa vain he ovat tarinneet suloista tuoksua kaikille kivijumalillensa.
        Ja minä ojennan käteni heitä vastaan ja teen maan autiommaksi ja hävitetymmäksi, kuin on Diblatan erämaa, kaikilla heidän asuinpaikoillansa; ja he tulevat tietämään, että minä olen JHVH." (Hes.6:1-14)

        (jatkoa edelliseen)

        Minulle tuli tämä JHVH:n sana:
        "Sinä, ihmislapsi, näin sanoo Herra JHVH Israelin maalle: Loppu! Maan neljälle äärelle tulee loppu.
        Nyt tulee sinulle loppu, ja minä lähetän vihani sinua vastaan, tuomitsen sinut vaelluksesi mukaan ja annan kaikkien kauhistustesi kohdata sinua.
        En sääli sinua enkä armahda, vaan annan vaelluksesi kohdata sinua, ja kauhistuksesi tulevat sinun keskellesi, ja te tulette tietämään, että minä olen JHVH.
        Näin sanoo Herra JHVH: Onnettomuus! Yksi ja ainoa onnettomuus! Katso, se tulee!
        Loppu tulee, tulee loppu! Se heräjää sinua vastaan! Katso, se tulee!
        Vuoro tulee sinulle, maan asuja. Aika tulee, päivä on lähellä: hämminki, ei ilohuuto vuorilta.
        Nyt minä kohta vuodatan kiivauteni sinun ylitsesi, panen vihani täytäntöön sinussa, tuomitsen sinut vaelluksesi mukaan ja annan kaikkien kauhistustesi kohdata sinua.
        En sääli enkä armahda; minä annan vaelluksesi kohdata sinua, ja kauhistuksesi tulevat sinun keskellesi, ja te tulette tietämään, että minä, JHVH, olen se, joka lyön.
        Katso, päivä! Katso, se tulee! Vuoro on tullut, vitsa kukkii, julkeus versoo.
        Väkivalta on noussut vitsaksi jumalattomuudelle, ei mitään jää heistä, ei heidän pauhaavasta joukostansa, ei heidän melustansa; poissa on heidän komeutensa.
        Tullut on aika, joutunut päivä, älköön ostaja iloitko, älköön myyjä murehtiko, sillä viha tulee kaiken siellä pauhaavan joukon ylitse.
        Sillä myyjä ei enää palaja myynnöksillensä, vaikka he vielä jäisivätkin henkiin, sillä näky kaikkea sen pauhaavaa joukkoa vastaan ei peräydy, eikä kukaan synnillänsä vahvista elämäänsä.
        Puhalletaan torviin, varustetaan kaikki, mutta ei ole lähtijää sotaan, sillä minun vihani tulee kaiken siellä pauhaavan joukon ylitse.
        Miekka on ulkona, sisällä rutto ja nälkä. Kedolla oleva kuolee miekkaan, kaupungissa olevan syö nälkä ja rutto.
        Ja jos heitä joitakin pelastuu ja pääsee pakoon, ovat he vuorilla kuin laaksojen kyyhkyset, ja he vaikertelevat kaikki, syntiänsä kukin.
        Kaikki kädet herpoavat, kaikki polvet käyvät veltoiksi kuin vesi.
        He kääriytyvät säkkeihin, heidät peittää vavistus, kaikilla kasvoilla on häpeä, ja kaikki päät ovat paljaiksi ajellut.
        Hopeansa he viskaavat kaduille, ja heidän kultansa tulee heille saastaksi. Heidän kultansa ja hopeansa eivät voi heitä pelastaa JHVH:n vihan päivänä, eivät he sillä nälkäänsä tyydytä eivätkä vatsaansa täytä; sillä siitä tuli heille kompastus syntiin.
        Siitä tehtyjen korujen loistolla he ylpeilivät, siitä he tekivät kauhistavat kuvansa, iljetyksensä; sentähden minä teen sen heille saastaksi.
        Ja minä annan sen vieraitten käsiin ryöstettäväksi ja maan jumalattomien saaliiksi, ja ne häpäisevät sen.
        Minä käännän kasvoni heistä pois, niin että minun aarteeni häväistään: väkivaltaiset menevät sinne ja häpäisevät sen.
        Valmista kahle, sillä maa on täynnä verivelkain tuomiota, ja kaupunki on täynnä väkivaltaa.
        Ja minä tuon kansoista (pakanoista) pahimmat, ja ne ottavat omiksensa teidän talonne. Minä teen lopun voimallisten ylpeydestä, ja heidän pyhäkkönsä häväistään.
        Tulee hätä, ja he etsivät pelastusta, mutta sitä ei ole.
        Häviö tulee häviön jälkeen, sanoma tulee sanoman jälkeen. He havittelevat näkyä profeetalta; papilta katoaa opetus ja vanhimmilta neuvo.
        Kuningas murehtii, päämies pukeutuu kauhuun, ja maan kansan kädet pelosta vapisevat. Minä teen heille heidän teittensä mukaan, ja tuomitsen heidät heidän tuomioittensa mukaan, ja he tulevat tietämään, että minä olen JHVH." (Hes.7:1-27)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Minulle tuli tämä JHVH:n sana:
        "Sinä, ihmislapsi, näin sanoo Herra JHVH Israelin maalle: Loppu! Maan neljälle äärelle tulee loppu.
        Nyt tulee sinulle loppu, ja minä lähetän vihani sinua vastaan, tuomitsen sinut vaelluksesi mukaan ja annan kaikkien kauhistustesi kohdata sinua.
        En sääli sinua enkä armahda, vaan annan vaelluksesi kohdata sinua, ja kauhistuksesi tulevat sinun keskellesi, ja te tulette tietämään, että minä olen JHVH.
        Näin sanoo Herra JHVH: Onnettomuus! Yksi ja ainoa onnettomuus! Katso, se tulee!
        Loppu tulee, tulee loppu! Se heräjää sinua vastaan! Katso, se tulee!
        Vuoro tulee sinulle, maan asuja. Aika tulee, päivä on lähellä: hämminki, ei ilohuuto vuorilta.
        Nyt minä kohta vuodatan kiivauteni sinun ylitsesi, panen vihani täytäntöön sinussa, tuomitsen sinut vaelluksesi mukaan ja annan kaikkien kauhistustesi kohdata sinua.
        En sääli enkä armahda; minä annan vaelluksesi kohdata sinua, ja kauhistuksesi tulevat sinun keskellesi, ja te tulette tietämään, että minä, JHVH, olen se, joka lyön.
        Katso, päivä! Katso, se tulee! Vuoro on tullut, vitsa kukkii, julkeus versoo.
        Väkivalta on noussut vitsaksi jumalattomuudelle, ei mitään jää heistä, ei heidän pauhaavasta joukostansa, ei heidän melustansa; poissa on heidän komeutensa.
        Tullut on aika, joutunut päivä, älköön ostaja iloitko, älköön myyjä murehtiko, sillä viha tulee kaiken siellä pauhaavan joukon ylitse.
        Sillä myyjä ei enää palaja myynnöksillensä, vaikka he vielä jäisivätkin henkiin, sillä näky kaikkea sen pauhaavaa joukkoa vastaan ei peräydy, eikä kukaan synnillänsä vahvista elämäänsä.
        Puhalletaan torviin, varustetaan kaikki, mutta ei ole lähtijää sotaan, sillä minun vihani tulee kaiken siellä pauhaavan joukon ylitse.
        Miekka on ulkona, sisällä rutto ja nälkä. Kedolla oleva kuolee miekkaan, kaupungissa olevan syö nälkä ja rutto.
        Ja jos heitä joitakin pelastuu ja pääsee pakoon, ovat he vuorilla kuin laaksojen kyyhkyset, ja he vaikertelevat kaikki, syntiänsä kukin.
        Kaikki kädet herpoavat, kaikki polvet käyvät veltoiksi kuin vesi.
        He kääriytyvät säkkeihin, heidät peittää vavistus, kaikilla kasvoilla on häpeä, ja kaikki päät ovat paljaiksi ajellut.
        Hopeansa he viskaavat kaduille, ja heidän kultansa tulee heille saastaksi. Heidän kultansa ja hopeansa eivät voi heitä pelastaa JHVH:n vihan päivänä, eivät he sillä nälkäänsä tyydytä eivätkä vatsaansa täytä; sillä siitä tuli heille kompastus syntiin.
        Siitä tehtyjen korujen loistolla he ylpeilivät, siitä he tekivät kauhistavat kuvansa, iljetyksensä; sentähden minä teen sen heille saastaksi.
        Ja minä annan sen vieraitten käsiin ryöstettäväksi ja maan jumalattomien saaliiksi, ja ne häpäisevät sen.
        Minä käännän kasvoni heistä pois, niin että minun aarteeni häväistään: väkivaltaiset menevät sinne ja häpäisevät sen.
        Valmista kahle, sillä maa on täynnä verivelkain tuomiota, ja kaupunki on täynnä väkivaltaa.
        Ja minä tuon kansoista (pakanoista) pahimmat, ja ne ottavat omiksensa teidän talonne. Minä teen lopun voimallisten ylpeydestä, ja heidän pyhäkkönsä häväistään.
        Tulee hätä, ja he etsivät pelastusta, mutta sitä ei ole.
        Häviö tulee häviön jälkeen, sanoma tulee sanoman jälkeen. He havittelevat näkyä profeetalta; papilta katoaa opetus ja vanhimmilta neuvo.
        Kuningas murehtii, päämies pukeutuu kauhuun, ja maan kansan kädet pelosta vapisevat. Minä teen heille heidän teittensä mukaan, ja tuomitsen heidät heidän tuomioittensa mukaan, ja he tulevat tietämään, että minä olen JHVH." (Hes.7:1-27)

        (jatkoa edelliseen)

        "Katso, ei JHVH:n käsi ole liian lyhyt auttamaan, eikä hänen korvansa kuuro kuulemaan:
        vaan teidän pahat tekonne erottavat teidät Jumalastanne, ja teidän syntinne peittävät teiltä hänen kasvonsa, niin ettei hän kuule.
        Sillä teidän kätenne ovat tahratut verellä ja sormenne vääryydellä; teidän huulenne puhuvat valhetta, teidän kielenne latelee petosta.
        Ei kukaan vaadi oikeuteen vanhurskaasti, eikä kukaan käräjöi rehellisesti. He turvautuvat tyhjään ja puhuvat vilppiä, kantavat kohdussaan tuhoa ja synnyttävät turmion.
        Myrkkyliskon munia he hautovat, hämähäkin verkkoja he kutovat; joka niitä munia syö, se kuolee, rikkipoljetusta puhkeaa kyykäärme.
        Heidän verkkonsa eivät kelpaa vaatteeksi, heidän tekemäänsä ei voi verhoutua; heidän työnsä ovat vääryyden töitä, ja heidän kätensä ovat täynnä väkivallan tekoa.
        Heidän jalkansa juoksevat pahuuteen, kiiruhtavat vuodattamaan viatonta verta; heidän ajatuksensa ovat vääryyden ajatuksia, tuho ja turmio on heidän teillänsä.
        Rauhan tietä he eivät tunne, oikeutta ei ole heidän askeleissansa; polkunsa he tekevät mutkaisiksi, ei kukaan, joka niitä käy, tunne rauhaa.
        Sentähden on oikeus meistä kaukana, eikä vanhurskaus saavuta meitä; me odotamme valoa, mutta katso, on pimeä, aamunkoittoa, mutta vaellamme yön synkeydessä.
        Me haparoimme seinää pitkin niinkuin sokeat, haparoimme niinkuin silmiä vailla; me kompastelemme sydänpäivällä niinkuin hämärässä, me olemme terveitten keskellä niinkuin kuolleet.
        Me murisemme kaikki kuin karhut ja kujerramme kuin kyyhkyset; me odotamme oikeutta, mutta sitä ei tule, pelastusta, mutta se on kaukana meistä.
        Sillä meidän rikoksemme ovat monilukuiset sinun edessäsi, ja meidän syntimme todistavat meitä vastaan; sillä meidän rikoksemme seuraavat meitä, ja pahat tekomme me tunnemme:
        me olemme luopuneet JHVH:sta ja kieltäneet hänet, vetäytyneet pois Jumalaamme seuraamasta, puhuneet sortoa ja kapinaa, kantaneet kohdussamme ja purkaneet sisimmästämme valheen sanoja.
        Oikeus työnnetään takaperin, ja vanhurskaus seisoo kaukana, sillä totuus kompastelee torilla, suoruus ei voi sisälle tulla.
        Niin oli totuus kadonnut, ja joka pahasta luopui, se ryöstettiin paljaaksi. JHVH näki sen, ja se oli hänen silmissänsä paha, ettei ollut oikeutta.
        Ja hän näki, ettei ollut yhtäkään miestä, ja hän ihmetteli, ettei kukaan astunut väliin. Silloin hänen oma käsivartensa auttoi häntä, ja hänen vanhurskautensa häntä tuki.
        Ja hän puki yllensä vanhurskauden kuin rintahaarniskan ja pani pelastuksen kypärin päähänsä, hän puki koston vaatteet puvuksensa ja verhoutui kiivauteen niinkuin viittaan.
        Tekojen mukaan hän maksaa palkan: vihan vastustajillensa, koston vihollisillensa; merensaarille hän kostaa.
        Ja päivän laskun äärillä he pelkäävät JHVH:n nimeä ja päivän koittamilla hänen kunniaansa. Sillä se tulee kuin padottu virta, jota JHVH:n henki ajaa eteenpäin.
        Mutta Siionille se tulee lunastajana, niille Jaakobissa, jotka synnistä kääntyvät, sanoo JHVH.
        Ja tämä on minun liittoni heidän kanssansa, sanoo JHVH: minun Henkeni, joka on sinun päälläsi, ja minun sanani, jonka minä suuhusi panen, eivät väisty sinun suustasi, eivät lastesi suusta eivätkä lastesi lasten suusta, sanoo JHVH, nyt ja iankaikkisesti. (Jes.59:1-21)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        "Katso, ei JHVH:n käsi ole liian lyhyt auttamaan, eikä hänen korvansa kuuro kuulemaan:
        vaan teidän pahat tekonne erottavat teidät Jumalastanne, ja teidän syntinne peittävät teiltä hänen kasvonsa, niin ettei hän kuule.
        Sillä teidän kätenne ovat tahratut verellä ja sormenne vääryydellä; teidän huulenne puhuvat valhetta, teidän kielenne latelee petosta.
        Ei kukaan vaadi oikeuteen vanhurskaasti, eikä kukaan käräjöi rehellisesti. He turvautuvat tyhjään ja puhuvat vilppiä, kantavat kohdussaan tuhoa ja synnyttävät turmion.
        Myrkkyliskon munia he hautovat, hämähäkin verkkoja he kutovat; joka niitä munia syö, se kuolee, rikkipoljetusta puhkeaa kyykäärme.
        Heidän verkkonsa eivät kelpaa vaatteeksi, heidän tekemäänsä ei voi verhoutua; heidän työnsä ovat vääryyden töitä, ja heidän kätensä ovat täynnä väkivallan tekoa.
        Heidän jalkansa juoksevat pahuuteen, kiiruhtavat vuodattamaan viatonta verta; heidän ajatuksensa ovat vääryyden ajatuksia, tuho ja turmio on heidän teillänsä.
        Rauhan tietä he eivät tunne, oikeutta ei ole heidän askeleissansa; polkunsa he tekevät mutkaisiksi, ei kukaan, joka niitä käy, tunne rauhaa.
        Sentähden on oikeus meistä kaukana, eikä vanhurskaus saavuta meitä; me odotamme valoa, mutta katso, on pimeä, aamunkoittoa, mutta vaellamme yön synkeydessä.
        Me haparoimme seinää pitkin niinkuin sokeat, haparoimme niinkuin silmiä vailla; me kompastelemme sydänpäivällä niinkuin hämärässä, me olemme terveitten keskellä niinkuin kuolleet.
        Me murisemme kaikki kuin karhut ja kujerramme kuin kyyhkyset; me odotamme oikeutta, mutta sitä ei tule, pelastusta, mutta se on kaukana meistä.
        Sillä meidän rikoksemme ovat monilukuiset sinun edessäsi, ja meidän syntimme todistavat meitä vastaan; sillä meidän rikoksemme seuraavat meitä, ja pahat tekomme me tunnemme:
        me olemme luopuneet JHVH:sta ja kieltäneet hänet, vetäytyneet pois Jumalaamme seuraamasta, puhuneet sortoa ja kapinaa, kantaneet kohdussamme ja purkaneet sisimmästämme valheen sanoja.
        Oikeus työnnetään takaperin, ja vanhurskaus seisoo kaukana, sillä totuus kompastelee torilla, suoruus ei voi sisälle tulla.
        Niin oli totuus kadonnut, ja joka pahasta luopui, se ryöstettiin paljaaksi. JHVH näki sen, ja se oli hänen silmissänsä paha, ettei ollut oikeutta.
        Ja hän näki, ettei ollut yhtäkään miestä, ja hän ihmetteli, ettei kukaan astunut väliin. Silloin hänen oma käsivartensa auttoi häntä, ja hänen vanhurskautensa häntä tuki.
        Ja hän puki yllensä vanhurskauden kuin rintahaarniskan ja pani pelastuksen kypärin päähänsä, hän puki koston vaatteet puvuksensa ja verhoutui kiivauteen niinkuin viittaan.
        Tekojen mukaan hän maksaa palkan: vihan vastustajillensa, koston vihollisillensa; merensaarille hän kostaa.
        Ja päivän laskun äärillä he pelkäävät JHVH:n nimeä ja päivän koittamilla hänen kunniaansa. Sillä se tulee kuin padottu virta, jota JHVH:n henki ajaa eteenpäin.
        Mutta Siionille se tulee lunastajana, niille Jaakobissa, jotka synnistä kääntyvät, sanoo JHVH.
        Ja tämä on minun liittoni heidän kanssansa, sanoo JHVH: minun Henkeni, joka on sinun päälläsi, ja minun sanani, jonka minä suuhusi panen, eivät väisty sinun suustasi, eivät lastesi suusta eivätkä lastesi lasten suusta, sanoo JHVH, nyt ja iankaikkisesti. (Jes.59:1-21)

        (jatkoa edelliseen)

        Ennustus Baabelista, Jesajan, Aamoksen pojan, näkemä.
        "Pystyttäkää viiri paljaalle vuoren laelle, korottakaa äänenne heille, viittokaa kädellä heitä menemään sisälle ruhtinasten porteista.
        Minä olen antanut käskyn vihkiytyneilleni ja kutsunut urhoni vihani työhön, ylvääni, riemuitsevaiseni.
        Kuule, vuorilla käy kuin paljon väen pauhina; kuule valtakuntain, kokoontuneitten kansojen kohinaa: JHVH Sebaot katsastaa sotajoukkoansa.
        He tulevat kaukaisesta maasta, taivaan ääristä, JHVH ja hänen vihansa aseet, hävittämään kaiken maan.
        Valittakaa, sillä JHVH:n päivä on lähellä, se tulee kuin hävitys Kaikkivaltiaalta.
        Sentähden herpoavat kaikki kädet, ja kaikki ihmissydämet raukeavat.
        He peljästyvät, kivut ja tuskat valtaavat heidät, he vääntelehtivät kuin synnyttäjä, tuijottavat toisiinsa tyrmistyneinä, kasvot tulenkarvaisina.
        Katso, JHVH:n päivä tulee, tulee armottomana, tulee kiivaus ja vihan hehku, tekemään autioksi maan ja hävittämään siitä sen syntiset.
        Sillä taivaan tähdet ja Kalevanmiekat eivät loista valollansa, aurinko on pimeä noustessansa, kuu ei kirkkaana kumota.
        Minä kostan maanpiirille sen pahuuden ja jumalattomille heidän pahat tekonsa; minä lopetan julkeitten kopeuden ja painan maahan väkivaltaisten ylpeyden.
        Minä teen kuolevaiset harvinaisemmiksi kuin puhdas kulta, ihmiset harvinaisemmiksi kuin Oofirin kulta.
        Sentähden minä järisytän taivaat, ja maa järkkyy paikaltansa JHVH:n Sebaotin kiivaudesta, hänen vihansa hehkun päivänä.
        Ja niinkuin säikytetyt gasellit ja niinkuin lampaat, joilla ei ole kokoajaa, he kääntyvät kukin kansansa luo, pakenevat kukin omalle maallensa.
        Kuka ikinä tavataan, se lävistetään, kuka kiinni joutuu, se miekkaan kaatuu.
        Heidän pienet lapsensa murskataan heidän silmäinsä edessä, heidän talonsa ryöstetään, ja heidän vaimonsa raiskataan.
        Katso, minä herätän heitä vastaan meedialaiset, jotka eivät hopeasta huoli eivätkä kullasta välitä.
        Heidän jousensa kaatavat nuoret miehet; he eivät armahda kohdun hedelmää eivätkä lapsia sääli.
        Ja Baabelin, valtakuntain kaunistuksen, kaldealaisten ylpeyden ja loiston, käy niinkuin Sodoman ja Gomorran, jotka Jumala hävitti.
        Ei sitä ikinä enää asuta, autioksi jää se polvesta polveen; ei arabialainen sinne telttaansa tee, eivätkä paimenet siellä laumaansa lepuuta.
        Erämaan eläimet lepäävät siellä, sen huoneet ovat täynnä huuhkajia, kamelikurjet asuvat siellä, ja metsänpeikot siellä hyppelevät.
        Sakaalit ulvovat sen palatseissa, aavikkosudet huvilinnoissa. Sen aika on lähellä, tulemaisillaan, ei sen päiviä pidennetä." (Jes.13:1-22)

        "Sen jälkeen minä näin tulevan taivaasta alas erään toisen enkelin, jolla oli suuri valta, ja maa valkeni hänen kirkkaudestaan.
        Ja hän huusi voimallisella äänellä sanoen: "Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi.
        Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen hekumansa runsaudesta."
        Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.
        Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.
        Kostakaa hänelle sen mukaan, kuin hän on tehnyt, ja antakaa hänelle kaksinkertaisesti hänen teoistansa; siihen maljaan, johon hän on kaatanut, kaatakaa te hänelle kaksin verroin.
        Niin paljon kuin hän on itselleen kunniaa ja hekumaa hankkinut, niin paljon antakaa hänelle vaivaa ja surua. Koska hän sanoo sydämessään: 'Minä istun kuningattarena enkä ole leski enkä ole surua näkevä',
        sentähden hänen vitsauksensa tulevat yhtenä päivänä: kuolema ja suru ja nälkä, ja hän joutuu tulessa poltettavaksi, sillä väkevä on JHVH Jumala, joka on hänet tuominnut." (Ilm.18:1-8)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Ennustus Baabelista, Jesajan, Aamoksen pojan, näkemä.
        "Pystyttäkää viiri paljaalle vuoren laelle, korottakaa äänenne heille, viittokaa kädellä heitä menemään sisälle ruhtinasten porteista.
        Minä olen antanut käskyn vihkiytyneilleni ja kutsunut urhoni vihani työhön, ylvääni, riemuitsevaiseni.
        Kuule, vuorilla käy kuin paljon väen pauhina; kuule valtakuntain, kokoontuneitten kansojen kohinaa: JHVH Sebaot katsastaa sotajoukkoansa.
        He tulevat kaukaisesta maasta, taivaan ääristä, JHVH ja hänen vihansa aseet, hävittämään kaiken maan.
        Valittakaa, sillä JHVH:n päivä on lähellä, se tulee kuin hävitys Kaikkivaltiaalta.
        Sentähden herpoavat kaikki kädet, ja kaikki ihmissydämet raukeavat.
        He peljästyvät, kivut ja tuskat valtaavat heidät, he vääntelehtivät kuin synnyttäjä, tuijottavat toisiinsa tyrmistyneinä, kasvot tulenkarvaisina.
        Katso, JHVH:n päivä tulee, tulee armottomana, tulee kiivaus ja vihan hehku, tekemään autioksi maan ja hävittämään siitä sen syntiset.
        Sillä taivaan tähdet ja Kalevanmiekat eivät loista valollansa, aurinko on pimeä noustessansa, kuu ei kirkkaana kumota.
        Minä kostan maanpiirille sen pahuuden ja jumalattomille heidän pahat tekonsa; minä lopetan julkeitten kopeuden ja painan maahan väkivaltaisten ylpeyden.
        Minä teen kuolevaiset harvinaisemmiksi kuin puhdas kulta, ihmiset harvinaisemmiksi kuin Oofirin kulta.
        Sentähden minä järisytän taivaat, ja maa järkkyy paikaltansa JHVH:n Sebaotin kiivaudesta, hänen vihansa hehkun päivänä.
        Ja niinkuin säikytetyt gasellit ja niinkuin lampaat, joilla ei ole kokoajaa, he kääntyvät kukin kansansa luo, pakenevat kukin omalle maallensa.
        Kuka ikinä tavataan, se lävistetään, kuka kiinni joutuu, se miekkaan kaatuu.
        Heidän pienet lapsensa murskataan heidän silmäinsä edessä, heidän talonsa ryöstetään, ja heidän vaimonsa raiskataan.
        Katso, minä herätän heitä vastaan meedialaiset, jotka eivät hopeasta huoli eivätkä kullasta välitä.
        Heidän jousensa kaatavat nuoret miehet; he eivät armahda kohdun hedelmää eivätkä lapsia sääli.
        Ja Baabelin, valtakuntain kaunistuksen, kaldealaisten ylpeyden ja loiston, käy niinkuin Sodoman ja Gomorran, jotka Jumala hävitti.
        Ei sitä ikinä enää asuta, autioksi jää se polvesta polveen; ei arabialainen sinne telttaansa tee, eivätkä paimenet siellä laumaansa lepuuta.
        Erämaan eläimet lepäävät siellä, sen huoneet ovat täynnä huuhkajia, kamelikurjet asuvat siellä, ja metsänpeikot siellä hyppelevät.
        Sakaalit ulvovat sen palatseissa, aavikkosudet huvilinnoissa. Sen aika on lähellä, tulemaisillaan, ei sen päiviä pidennetä." (Jes.13:1-22)

        "Sen jälkeen minä näin tulevan taivaasta alas erään toisen enkelin, jolla oli suuri valta, ja maa valkeni hänen kirkkaudestaan.
        Ja hän huusi voimallisella äänellä sanoen: "Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi.
        Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen hekumansa runsaudesta."
        Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.
        Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.
        Kostakaa hänelle sen mukaan, kuin hän on tehnyt, ja antakaa hänelle kaksinkertaisesti hänen teoistansa; siihen maljaan, johon hän on kaatanut, kaatakaa te hänelle kaksin verroin.
        Niin paljon kuin hän on itselleen kunniaa ja hekumaa hankkinut, niin paljon antakaa hänelle vaivaa ja surua. Koska hän sanoo sydämessään: 'Minä istun kuningattarena enkä ole leski enkä ole surua näkevä',
        sentähden hänen vitsauksensa tulevat yhtenä päivänä: kuolema ja suru ja nälkä, ja hän joutuu tulessa poltettavaksi, sillä väkevä on JHVH Jumala, joka on hänet tuominnut." (Ilm.18:1-8)

        (jatkoa edelliseen)

        "Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi yhden niistä seitsemästä sinetistä, ja kuulin yhden niistä neljästä olennosta sanovan niinkuin ukkosen äänellä: "Tule!"
        Ja minä näin, ja katso: valkea hevonen; ja sen selässä istuvalla oli jousi, ja hänelle annettiin seppele, ja hän lähti voittajana ja voittamaan.
        Ja kun Karitsa avasi toisen sinetin, kuulin minä toisen olennon sanovan: "Tule!"
        Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen, ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka.
        Ja kun Karitsa avasi kolmannen sinetin, kuulin minä kolmannen olennon sanovan: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: musta hevonen; ja sen selässä istuvalla oli kädessään vaaka.
        Ja minä kuulin ikäänkuin äänen niiden neljän olennon keskeltä sanovan: "Koiniks-mitta nisuja yhden denarin, ja kolme koiniksia ohria yhden denarin! Mutta älä turmele öljyä äläkä viiniä."
        Ja kun Karitsa avasi neljännen sinetin, kuulin minä neljännen olennon äänen sanovan: "Tule!"
        Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.
        Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli.
        Ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?"
        Ja heille kullekin annettiin pitkä valkoinen vaippa, ja heille sanottiin, että vielä vähän aikaa pysyisivät levollisina, kunnes oli täyttyvä myös heidän kanssapalvelijainsa ja veljiensä luku, joiden tuli joutua tapettaviksi niinkuin hekin.
        Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi,
        ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa,
        ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa.
        Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin
        ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta!
        Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?" (Ilm.6:1-17)

        "Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jahushuan (Jeesuksen) uskon.
        Ja minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Kirjoita: Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. Totisesti - sanoo Henki - he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä."
        Ja minä näin, ja katso: valkoinen pilvi, ja pilvellä istui Ihmisen Pojan muotoinen, päässänsä kultainen kruunu ja kädessänsä terävä sirppi.
        Ja temppelistä tuli eräs toinen enkeli huutaen suurella äänellä pilvellä istuvalle: "Lähetä sirppisi ja leikkaa, sillä leikkuuaika on tullut, ja maan elo on kypsynyt".
        Ja pilvellä istuva heitti sirppinsä maan päälle, ja maa tuli leikatuksi.
        Ja taivaan temppelistä lähti eräs toinen enkeli, ja hänelläkin oli terävä sirppi.
        Ja alttarista lähti vielä toinen enkeli, jolla oli tuli vallassaan, ja hän huusi suurella äänellä sille, jolla oli se terävä sirppi, sanoen: "Lähetä terävä sirppisi ja korjaa tertut maan viinipuusta, sillä sen rypäleet ovat kypsyneet".
        Ja enkeli heitti sirppinsä alas maahan ja korjasi maan viinipuun hedelmät ja heitti ne Jumalan vihan suureen kuurnaan.
        Ja kuurna poljettiin kaupungin ulkopuolella, ja kuurnasta kuohui veri hevosten kuolaimiin asti, tuhannen kuudensadan vakomitan päähän." (Ilm.14:12-20)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        "Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi yhden niistä seitsemästä sinetistä, ja kuulin yhden niistä neljästä olennosta sanovan niinkuin ukkosen äänellä: "Tule!"
        Ja minä näin, ja katso: valkea hevonen; ja sen selässä istuvalla oli jousi, ja hänelle annettiin seppele, ja hän lähti voittajana ja voittamaan.
        Ja kun Karitsa avasi toisen sinetin, kuulin minä toisen olennon sanovan: "Tule!"
        Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen, ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka.
        Ja kun Karitsa avasi kolmannen sinetin, kuulin minä kolmannen olennon sanovan: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: musta hevonen; ja sen selässä istuvalla oli kädessään vaaka.
        Ja minä kuulin ikäänkuin äänen niiden neljän olennon keskeltä sanovan: "Koiniks-mitta nisuja yhden denarin, ja kolme koiniksia ohria yhden denarin! Mutta älä turmele öljyä äläkä viiniä."
        Ja kun Karitsa avasi neljännen sinetin, kuulin minä neljännen olennon äänen sanovan: "Tule!"
        Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.
        Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli.
        Ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?"
        Ja heille kullekin annettiin pitkä valkoinen vaippa, ja heille sanottiin, että vielä vähän aikaa pysyisivät levollisina, kunnes oli täyttyvä myös heidän kanssapalvelijainsa ja veljiensä luku, joiden tuli joutua tapettaviksi niinkuin hekin.
        Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi,
        ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa,
        ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa.
        Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin
        ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta!
        Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?" (Ilm.6:1-17)

        "Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jahushuan (Jeesuksen) uskon.
        Ja minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Kirjoita: Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. Totisesti - sanoo Henki - he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä."
        Ja minä näin, ja katso: valkoinen pilvi, ja pilvellä istui Ihmisen Pojan muotoinen, päässänsä kultainen kruunu ja kädessänsä terävä sirppi.
        Ja temppelistä tuli eräs toinen enkeli huutaen suurella äänellä pilvellä istuvalle: "Lähetä sirppisi ja leikkaa, sillä leikkuuaika on tullut, ja maan elo on kypsynyt".
        Ja pilvellä istuva heitti sirppinsä maan päälle, ja maa tuli leikatuksi.
        Ja taivaan temppelistä lähti eräs toinen enkeli, ja hänelläkin oli terävä sirppi.
        Ja alttarista lähti vielä toinen enkeli, jolla oli tuli vallassaan, ja hän huusi suurella äänellä sille, jolla oli se terävä sirppi, sanoen: "Lähetä terävä sirppisi ja korjaa tertut maan viinipuusta, sillä sen rypäleet ovat kypsyneet".
        Ja enkeli heitti sirppinsä alas maahan ja korjasi maan viinipuun hedelmät ja heitti ne Jumalan vihan suureen kuurnaan.
        Ja kuurna poljettiin kaupungin ulkopuolella, ja kuurnasta kuohui veri hevosten kuolaimiin asti, tuhannen kuudensadan vakomitan päähän." (Ilm.14:12-20)

        (jatkoa edelliseen)

        Kun Luojan mitta täyttyy ja Hänen rangaistustensa aikataulut tulevat toteutuksen ja koska Hän ei koskaan valehtele, niin lienee viisasta ottaa Kaikkivaltias Luoja ja Hänen Sanansa, Kristus mitä vakavimmin ja ajoissa ennen kuin sirpin huitaisu osuu kohdalle. Vaikka Hän on armollinen ja pitkämielinen liki äärimmäisyyksiin saakka, niin ei Hän itseänsä vastaan voi kuitenkaan toimia.

        "Isä rakastaa Poikaa ja on antanut kaikki hänen käteensä.
        Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä; mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä." (Joh.3:35-36)

        "Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
        Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
        Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
        Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.
        Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi.
        Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt." (Joh.3:16-21)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Kun Luojan mitta täyttyy ja Hänen rangaistustensa aikataulut tulevat toteutuksen ja koska Hän ei koskaan valehtele, niin lienee viisasta ottaa Kaikkivaltias Luoja ja Hänen Sanansa, Kristus mitä vakavimmin ja ajoissa ennen kuin sirpin huitaisu osuu kohdalle. Vaikka Hän on armollinen ja pitkämielinen liki äärimmäisyyksiin saakka, niin ei Hän itseänsä vastaan voi kuitenkaan toimia.

        "Isä rakastaa Poikaa ja on antanut kaikki hänen käteensä.
        Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä; mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä." (Joh.3:35-36)

        "Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
        Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
        Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
        Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.
        Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi.
        Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt." (Joh.3:16-21)

        (jatkoa edelliseen)

        Yhteiskuntajärjestelmän ja hallinnon tulee myös tarjota tien pelastukseen ja yhteyden Kristukseen ja edelleen Kaikkivaltiaaseen Luojaan Kristuksen Uuden Liiton ja Kristuksen opetuslapseuden mukaisesti, jotka eivät muunlaisia yhteiskuntajärjestelmiä ja hallintoja sallikaan ja pidä laillisina edessään.

        Tien pelastukseen ja yhteyden Kristukseen ja edelleen Kaikkivaltiaaseen Luojaan tarjoava yhteiskuntajärjestelmä ja hallinto on Kristuksen maanpäällinen, kuningas Daavidin valtaistuimen kuningaskunta, se kokonaisuutena yli maanpiirin resursseineen kaikkinensa
        ja tähän Kristuksen maanpäälliseen, kuningas Daavidin valtaistuimen kuningaskuntaan kuuluvat, sen alaiset kansojen ja heimojen yhteiskuntajärjestelmät ja hallinnot
        sekä tätä Kristuksen maanpäällistä, kuningas Daavidin valtaistuimen kuningaskuntaa yli maanpiirin resursseineen kaikkinensa hallitseva Kaikkivaltiaan Luojan apostolinen eli lähettiläiden seurakunta Kristuksessa.

        Tämä Kristuksen maanpäällinen, kuningas Daavidin valtaistuimen kuningaskunta yli maanpiirin resursseineen kaikkinensa sekä sitä hallitseva Kaikkivaltiaan Luojan apostolinen eli lähettiläiden seurakunta Kristuksessa on samalla täysimittainen Aabrahamin kuningaskunta ja suurperhe, Islamilainen Kalifaatti eli Jumalan sijaishallinto.

        Tämä Kristuksen yksi suuri lammaslauma jakaantuu kahteen päälaumaan; oikean Israelin 12 (13) sukukunnan laumaan eli järjestykseen mukaan liittyneine muiden kansojen ja heimojen edustajineen sekä Ismaelin ja Aabrahamin 12 sukukunnan laumaan eli järjestykseen mukaan liittyneine muiden kansojen ja heimojen edustajineen.
        Näiden kahden lauman ulkopuolella ei ole pelastusta eikä yhteyttä Kristukseen eikä edelleen Kaikkivaltiaaseen Luojan Kristuksen Uuden Liiton aikana.

        "Minulla on myös muita lampaita, jotka eivät ole tästä lammastarhasta; myös niitä tulee minun johdattaa, ja ne saavat kuulla minun ääneni, ja on oleva yksi lauma ja yksi paimen." (Joh.10:16)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Yhteiskuntajärjestelmän ja hallinnon tulee myös tarjota tien pelastukseen ja yhteyden Kristukseen ja edelleen Kaikkivaltiaaseen Luojaan Kristuksen Uuden Liiton ja Kristuksen opetuslapseuden mukaisesti, jotka eivät muunlaisia yhteiskuntajärjestelmiä ja hallintoja sallikaan ja pidä laillisina edessään.

        Tien pelastukseen ja yhteyden Kristukseen ja edelleen Kaikkivaltiaaseen Luojaan tarjoava yhteiskuntajärjestelmä ja hallinto on Kristuksen maanpäällinen, kuningas Daavidin valtaistuimen kuningaskunta, se kokonaisuutena yli maanpiirin resursseineen kaikkinensa
        ja tähän Kristuksen maanpäälliseen, kuningas Daavidin valtaistuimen kuningaskuntaan kuuluvat, sen alaiset kansojen ja heimojen yhteiskuntajärjestelmät ja hallinnot
        sekä tätä Kristuksen maanpäällistä, kuningas Daavidin valtaistuimen kuningaskuntaa yli maanpiirin resursseineen kaikkinensa hallitseva Kaikkivaltiaan Luojan apostolinen eli lähettiläiden seurakunta Kristuksessa.

        Tämä Kristuksen maanpäällinen, kuningas Daavidin valtaistuimen kuningaskunta yli maanpiirin resursseineen kaikkinensa sekä sitä hallitseva Kaikkivaltiaan Luojan apostolinen eli lähettiläiden seurakunta Kristuksessa on samalla täysimittainen Aabrahamin kuningaskunta ja suurperhe, Islamilainen Kalifaatti eli Jumalan sijaishallinto.

        Tämä Kristuksen yksi suuri lammaslauma jakaantuu kahteen päälaumaan; oikean Israelin 12 (13) sukukunnan laumaan eli järjestykseen mukaan liittyneine muiden kansojen ja heimojen edustajineen sekä Ismaelin ja Aabrahamin 12 sukukunnan laumaan eli järjestykseen mukaan liittyneine muiden kansojen ja heimojen edustajineen.
        Näiden kahden lauman ulkopuolella ei ole pelastusta eikä yhteyttä Kristukseen eikä edelleen Kaikkivaltiaaseen Luojan Kristuksen Uuden Liiton aikana.

        "Minulla on myös muita lampaita, jotka eivät ole tästä lammastarhasta; myös niitä tulee minun johdattaa, ja ne saavat kuulla minun ääneni, ja on oleva yksi lauma ja yksi paimen." (Joh.10:16)

        (jatkoa edelliseen)

        Koska Venäjän (Russian) Tsaarikunta eli Keisarikunta ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaa eli Suuriruhtinaskunta, Venäjän (Russian) Imperiumi, resursseineen kaikkinensa kuuluu Kristuksen maanpäälliseen, kuningas Daavidin valtaistuimen kuningaskuntaan edustaen samalla Aabrahamin kuningaskuntaa, Islamilaista Kalifaattia
        - Kaikkivaltiaan Luojan apostolisen eli lähettiläiden seurakunnan Kristuksessa halliten myös sitä resursseineen kaikkinensa -,
        ja koska se edustaa Kristuksen Uuden Liiton Juudan koko kuningaskuntaa, sen ydintä ja Juudan alueiden kehää ympäri maanpiirin,
        ja koska se olemukseltaan edustaa Kristuksen yhtä suurta lammaslaumaa jakaantuen kahteen päälaumaan, oikean Israelin 12 (13) sukukunnan laumaan eli järjestykseen mukaan liittyneine muiden kansojen ja heimojen edustajineen sekä Ismaelin ja Aabrahamin 12 sukukunnan laumaan eli järjestykseen mukaan liittyneine muiden kansojen ja heimojen edustajineen,
        se tarjoaa näin Jumalan Pyhän Sanan ja Lain mukaan järjestäytyneenä ja toimivana yhteiskuntajärjestelmänä ja hallintona pelastuksen ja yhteyden Kristukseen ja edelleen Kaikkivaltiaaseen Luojaan.

        "Katso, päivät tulevat, sanoo JHVH, jolloin minä täytän sen hyvän lupauksen, jonka minä olen lausunut Israelin heimosta ja Juudan heimosta.
        Niinä päivinä ja siihen aikaan minä kasvatan Daavidille vanhurskauden vesan, ja hän on tekevä oikeuden ja vanhurskauden maassa.
        Niinä päivinä Juuda pelastetaan, ja Jerusalem asuu turvassa, ja tämä on se nimi, jolla sitä kutsutaan: 'JHVH, meidän vanhurskautemme'.
        Sillä näin sanoo JHVH: Aina on mies Daavidin suvusta istuva Israelin heimon valtaistuimella.
        Ja aina on mies leeviläisten pappien suvusta oleva minun edessäni uhraamassa polttouhria ja sytyttämässä ruokauhria ja toimittamassa teurasuhria joka päivä."
        Ja Jeremialle tuli tämä JHVH:n sana:
        "Näin sanoo JHVH: Jos saatte rikotuksi minun liittoni päivän kanssa ja minun liittoni yön kanssa, niin että päivä ja yö eivät enää tule ajallansa,
        niin rikkoutuu myös minun liittoni palvelijani Daavidin kanssa, niin ettei hänellä enää ole poikaa, joka istuu kuninkaana hänen valtaistuimellansa, ja minun liittoni leeviläisten pappien, minun palvelijaini, kanssa.
        Niinkuin taivaan joukkoa ei voida lukea eikä meren hiekkaa mitata, niin monilukuisiksi minä teen palvelijani Daavidin jälkeläiset ja leeviläiset, jotka minua palvelevat."
        Ja Jeremialle tuli tämä JHVH:n sana:
        "Etkö ole huomannut, mitä tämä kansa puhuu sanoen: 'Ne kaksi sukukuntaa, jotka JHVH valitsi, hän on hyljännyt'? Ja he halveksivat minun kansaani, niinkuin se ei enää olisikaan kansa heidän silmissänsä.
        Näin sanoo JHVH: Jos minun liittoni päivän ja yön kanssa on olematon, jos en ole säätänyt taivaan ja maan lakeja,
        niin minä myös hylkään Jaakobin ja palvelijani Daavidin jälkeläiset, niin etten ota hänen jälkeläisistänsä hallitsijoita (hebr. m-s-l) Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin jälkeläisille. Sillä minä käännän heidän kohtalonsa ja armahdan heitä." (Jer.33:14-33)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Koska Venäjän (Russian) Tsaarikunta eli Keisarikunta ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaa eli Suuriruhtinaskunta, Venäjän (Russian) Imperiumi, resursseineen kaikkinensa kuuluu Kristuksen maanpäälliseen, kuningas Daavidin valtaistuimen kuningaskuntaan edustaen samalla Aabrahamin kuningaskuntaa, Islamilaista Kalifaattia
        - Kaikkivaltiaan Luojan apostolisen eli lähettiläiden seurakunnan Kristuksessa halliten myös sitä resursseineen kaikkinensa -,
        ja koska se edustaa Kristuksen Uuden Liiton Juudan koko kuningaskuntaa, sen ydintä ja Juudan alueiden kehää ympäri maanpiirin,
        ja koska se olemukseltaan edustaa Kristuksen yhtä suurta lammaslaumaa jakaantuen kahteen päälaumaan, oikean Israelin 12 (13) sukukunnan laumaan eli järjestykseen mukaan liittyneine muiden kansojen ja heimojen edustajineen sekä Ismaelin ja Aabrahamin 12 sukukunnan laumaan eli järjestykseen mukaan liittyneine muiden kansojen ja heimojen edustajineen,
        se tarjoaa näin Jumalan Pyhän Sanan ja Lain mukaan järjestäytyneenä ja toimivana yhteiskuntajärjestelmänä ja hallintona pelastuksen ja yhteyden Kristukseen ja edelleen Kaikkivaltiaaseen Luojaan.

        "Katso, päivät tulevat, sanoo JHVH, jolloin minä täytän sen hyvän lupauksen, jonka minä olen lausunut Israelin heimosta ja Juudan heimosta.
        Niinä päivinä ja siihen aikaan minä kasvatan Daavidille vanhurskauden vesan, ja hän on tekevä oikeuden ja vanhurskauden maassa.
        Niinä päivinä Juuda pelastetaan, ja Jerusalem asuu turvassa, ja tämä on se nimi, jolla sitä kutsutaan: 'JHVH, meidän vanhurskautemme'.
        Sillä näin sanoo JHVH: Aina on mies Daavidin suvusta istuva Israelin heimon valtaistuimella.
        Ja aina on mies leeviläisten pappien suvusta oleva minun edessäni uhraamassa polttouhria ja sytyttämässä ruokauhria ja toimittamassa teurasuhria joka päivä."
        Ja Jeremialle tuli tämä JHVH:n sana:
        "Näin sanoo JHVH: Jos saatte rikotuksi minun liittoni päivän kanssa ja minun liittoni yön kanssa, niin että päivä ja yö eivät enää tule ajallansa,
        niin rikkoutuu myös minun liittoni palvelijani Daavidin kanssa, niin ettei hänellä enää ole poikaa, joka istuu kuninkaana hänen valtaistuimellansa, ja minun liittoni leeviläisten pappien, minun palvelijaini, kanssa.
        Niinkuin taivaan joukkoa ei voida lukea eikä meren hiekkaa mitata, niin monilukuisiksi minä teen palvelijani Daavidin jälkeläiset ja leeviläiset, jotka minua palvelevat."
        Ja Jeremialle tuli tämä JHVH:n sana:
        "Etkö ole huomannut, mitä tämä kansa puhuu sanoen: 'Ne kaksi sukukuntaa, jotka JHVH valitsi, hän on hyljännyt'? Ja he halveksivat minun kansaani, niinkuin se ei enää olisikaan kansa heidän silmissänsä.
        Näin sanoo JHVH: Jos minun liittoni päivän ja yön kanssa on olematon, jos en ole säätänyt taivaan ja maan lakeja,
        niin minä myös hylkään Jaakobin ja palvelijani Daavidin jälkeläiset, niin etten ota hänen jälkeläisistänsä hallitsijoita (hebr. m-s-l) Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin jälkeläisille. Sillä minä käännän heidän kohtalonsa ja armahdan heitä." (Jer.33:14-33)

        (jatkoa edelliseen)

        Ja koska Venäjän (Russian) Tsaarikunta eli Keisarikunta ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaa eli Suuriruhtinaskunta, Venäjän (Russian) Imperiumi, on edelleenkin elossa ja toiminnassa, myös pelastus ja yhteys Kristukseen ja edelleen Kaikkivaltiaaseen Luojaan on edelleen tarjolla sen kautta niille Kristuksen Uuden Liiton hylänneille, jotka haluavat sen kääntyen, anteeksipyytäen ja anteeksisaaden Luojalta vastaanottaa Kristuksen opetuslapseuden ja Jumalan säätämien ehtojen mukaisesti ja päästä niiden joukkoon, jotka siellä jo ovat,
        näin päästen sen kansalaisiksi Jumalan säätämän kansalaisuuden ehdot täyttäen tai vähintäänkin liittolaisiksi Jumalan säätämän liittolaisuuden ehdot täyttäen.

        Venäjän (Russian) Tsaarikunta eli Keisarikunta ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaa eli Suuriruhtinaskunta, Venäjän (Russian) Imperiumi, tunnustaa olemuksen mukaisesti paitsi Kristuksen Uuden Liiton ja Kristuksen opetuslapseuden myös muut sitä koskevat, Kristuksen Uuteen Liittoon sisältyvät liitot, sopimukset, oikeudet ja velvollisuudet kuten Kaikkivaltiaan Luojan profeetta Muhammadin sopimat liitot ja sopimukset kansojen ja heimojen kanssa, etenkin ns. kristittyjen yhteisöjen kanssa tehdyt.

        Profeetta Muhammadin keskeiset liitot ja sopimukset

        Madina Charter
        Full Text of the Madina Charter
        http://www.constitution.org/cons/medina/macharter.htm

        The Covenant of the Prophet Muhammad with the Christians of the World (I)
        http://covenantsoftheprophet.wordpress.com/2013/08/11/the-covenant-of-the-prophet-muhammad-with-the-christians-of-the-world-1630/

        The Covenant of the Prophet Muhammad with the Christians of the World (II)
        http://covenantsoftheprophet.wordpress.com/2013/08/11/the-covenant-of-the-prophet-muhammad-with-the-christians-of-the-world-1538/

        The Covenant of the Prophet Muhammad with the Monks of Mount Sinai
        http://covenantsoftheprophet.wordpress.com/2013/08/11/the-covenant-of-the-prophet-muhammad-with-the-monks-of-mount-sinai/

        The Covenant of the Prophet Muhammad with the Assyrian Christians
        http://covenantsoftheprophet.wordpress.com/2013/08/11/the-covenant-of-the-prophet-muhammad-with-the-assyrian-christians/

        The Covenant of the Prophet Muhammad with the Christians of Persia
        http://covenantsoftheprophet.wordpress.com/2013/08/11/the-covenant-of-the-prophet-muhammad-with-the-christians-of-persia/

        The Covenant of the Prophet Muhammad with the Christians of Najran
        http://covenantsoftheprophet.wordpress.com/2013/08/11/the-covenant-of-the-prophet-muhammad-with-the-christians-of-najran/


        Covenants of the Prophet Muhammad -videolinkit
        https://www.youtube.com/channel/UCqM3-puvWuKuCEJsDQDZFrA

        *** The Covenants of the Prophet Muhammad with the Christians of the World
        https://www.youtube.com/watch?v=Q_MJAeulAfI

        *** The Covenant of the Prophet Muhammad with the Christians of the World 1538
        https://www.youtube.com/watch?v=H7eBDzdhxQ4

        *** The Covenant of the Prophet Muhammad with the Monks of Mount Sinai with Dr John Andrew Morrow
        https://www.youtube.com/watch?v=doxj1G0fhGk
        *** The Covenant of the Prophet Muhammad with the Monks of Mount Sinai
        https://www.youtube.com/watch?v=uFex03Ybpu4

        *** The Covenant of the Prophet Muhammad with the Assyrian Christians
        https://www.youtube.com/watch?v=c5F9g-EBm3s

        *** The Covenant of the Prophet Muhammad with the Christians of Persia
        https://www.youtube.com/watch?v=vOC5OcCfdHg

        *** The Covenant of the Prophet Muhammad with the Christians of Najran
        https://www.youtube.com/watch?v=-7uChai2S2U


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Ja koska Venäjän (Russian) Tsaarikunta eli Keisarikunta ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaa eli Suuriruhtinaskunta, Venäjän (Russian) Imperiumi, on edelleenkin elossa ja toiminnassa, myös pelastus ja yhteys Kristukseen ja edelleen Kaikkivaltiaaseen Luojaan on edelleen tarjolla sen kautta niille Kristuksen Uuden Liiton hylänneille, jotka haluavat sen kääntyen, anteeksipyytäen ja anteeksisaaden Luojalta vastaanottaa Kristuksen opetuslapseuden ja Jumalan säätämien ehtojen mukaisesti ja päästä niiden joukkoon, jotka siellä jo ovat,
        näin päästen sen kansalaisiksi Jumalan säätämän kansalaisuuden ehdot täyttäen tai vähintäänkin liittolaisiksi Jumalan säätämän liittolaisuuden ehdot täyttäen.

        Venäjän (Russian) Tsaarikunta eli Keisarikunta ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaa eli Suuriruhtinaskunta, Venäjän (Russian) Imperiumi, tunnustaa olemuksen mukaisesti paitsi Kristuksen Uuden Liiton ja Kristuksen opetuslapseuden myös muut sitä koskevat, Kristuksen Uuteen Liittoon sisältyvät liitot, sopimukset, oikeudet ja velvollisuudet kuten Kaikkivaltiaan Luojan profeetta Muhammadin sopimat liitot ja sopimukset kansojen ja heimojen kanssa, etenkin ns. kristittyjen yhteisöjen kanssa tehdyt.

        Profeetta Muhammadin keskeiset liitot ja sopimukset

        Madina Charter
        Full Text of the Madina Charter
        http://www.constitution.org/cons/medina/macharter.htm

        The Covenant of the Prophet Muhammad with the Christians of the World (I)
        http://covenantsoftheprophet.wordpress.com/2013/08/11/the-covenant-of-the-prophet-muhammad-with-the-christians-of-the-world-1630/

        The Covenant of the Prophet Muhammad with the Christians of the World (II)
        http://covenantsoftheprophet.wordpress.com/2013/08/11/the-covenant-of-the-prophet-muhammad-with-the-christians-of-the-world-1538/

        The Covenant of the Prophet Muhammad with the Monks of Mount Sinai
        http://covenantsoftheprophet.wordpress.com/2013/08/11/the-covenant-of-the-prophet-muhammad-with-the-monks-of-mount-sinai/

        The Covenant of the Prophet Muhammad with the Assyrian Christians
        http://covenantsoftheprophet.wordpress.com/2013/08/11/the-covenant-of-the-prophet-muhammad-with-the-assyrian-christians/

        The Covenant of the Prophet Muhammad with the Christians of Persia
        http://covenantsoftheprophet.wordpress.com/2013/08/11/the-covenant-of-the-prophet-muhammad-with-the-christians-of-persia/

        The Covenant of the Prophet Muhammad with the Christians of Najran
        http://covenantsoftheprophet.wordpress.com/2013/08/11/the-covenant-of-the-prophet-muhammad-with-the-christians-of-najran/


        Covenants of the Prophet Muhammad -videolinkit
        https://www.youtube.com/channel/UCqM3-puvWuKuCEJsDQDZFrA

        *** The Covenants of the Prophet Muhammad with the Christians of the World
        https://www.youtube.com/watch?v=Q_MJAeulAfI

        *** The Covenant of the Prophet Muhammad with the Christians of the World 1538
        https://www.youtube.com/watch?v=H7eBDzdhxQ4

        *** The Covenant of the Prophet Muhammad with the Monks of Mount Sinai with Dr John Andrew Morrow
        https://www.youtube.com/watch?v=doxj1G0fhGk
        *** The Covenant of the Prophet Muhammad with the Monks of Mount Sinai
        https://www.youtube.com/watch?v=uFex03Ybpu4

        *** The Covenant of the Prophet Muhammad with the Assyrian Christians
        https://www.youtube.com/watch?v=c5F9g-EBm3s

        *** The Covenant of the Prophet Muhammad with the Christians of Persia
        https://www.youtube.com/watch?v=vOC5OcCfdHg

        *** The Covenant of the Prophet Muhammad with the Christians of Najran
        https://www.youtube.com/watch?v=-7uChai2S2U

        (jatkoa edelliseen)

        Venäjän (Russian) Tsaarikuntaan eli Keisarikuntaan ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaahan eli Suuriruhtinaskuntaan liittymistä samoin kuin siellä pysymistä ja elämistä Jumalan Pyhän Sanan ja Lain mukaisine oikeuksineen ja velvoitteineen sekä sallittuine järjestyksineen ja toimintoineen,
        samalla liittymistä Islamilaiseen Kalifaattiin, Aabrahamin Kuningaskuntaan samoin kuin siellä pysymistä ja elämistä Jumalan Pyhän Sanan ja Lain mukaisine oikeuksineen ja velvollisuuksineen sekä sallittuine järjestyksineen ja toimintoineen
        säätävät samat Kaikkivaltiaan Luojan asettamat, Hänen Pyhän Sanansa ja Lakinsa mukaiset vaatimukset, jotka on asetettu Kristuksen opetuslapseudelle samoin kuin Kaikkivaltiaan Luojan täydelliseksi saattamalle elämänjärjestelmälle, elämänvaellukselle, uskonnolle, Koraanin ilmoittamalle ja vahvistamalle Jumalan Pyhän Lain (Tooran), Vanhan Liiton Profeettojen Pyhien Ilmoituksien, Psalmien ja Evankeliumin mukaiselle Islamille, Aabrahamin uskolle,
        niiden ollessa samalla kutsu Kaikkivaltiaan Luojan armostaan tarjoamaan siunattuun, vapauden elämään Kristuksessa ja Hänessä Kaikkivaltiaassa,
        koskien niitä, jotka sitoutuvat Kristuksen Uuden Liiton aikana vapaaehtoisesti täyttämään Jumalan Pyhän Sanan ja Lain mukaiset,
        kuningas Daavidin maanpäällisellä valtaistuimella kuninkaana ja ylipappina hallitsevan Kristuksen (Messiaan) maanpäällisen kuningaskunnan eli
        kuningas Daavidin maanpäällisen kuningaskunnan ennallistuksen Kristuksessa,
        samalla koko Aabrahamin kuningaskunnan, Islamilaisen Kalifaatin vaatimukset,
        ja tätä koko Kristuksen maanpäällistä kuningaskuntaa hallitsevan Jumalan apostolisen eli lähettiläiden seurakunnan Kristuksessa (Messiaassa) vaatimukset
        tähän kaikkeen liittymiselle sekä tässä kaikessa pysymiselle ja elämiselle,
        ja samalla täyttämään Kristuksen opetuslapseuden vaatimukset samoin kuin Koraanin ilmoittaman ja vahvistaman Jumalan Pyhän Lain (Tooran), Vanhan Liiton Profeettojen Pyhien Ilmoituksien, Psalmien ja Evankeliumin mukaisen Islamin ja Aabrahamin uskon vaatimukset,
        samoin kuin koskien niitä, jotka kaikkivaltias Luoja saattaa näiden alaisuuteen:

        * Kaikkivaltiaan Luojan - yhden ainoan Jumalan - ja Hänen Sanansa, Kristuksen (Messiaan) tunnustaminen pääkseen, Herrakseen, kuninkaakseen,

        * Kristuksen (Messiaan) tunnustaminen Aadamin (ihmisen) lihaan tulleeksi Kaikkivaltiaan Luojan, yhden ainoan Jumalan, Pyhäksi Sanaksi yhdessä Kaikkivaltiaan Luojan Pyhän Hengen kanssa sekä Kristuksen (Messiaan) Pyhän Veren vuodattamisen sovitusuhrina, ruumiillisen kuolemisen, ruumiillisen ja taivaallisen ylösnousemisen tunnustaminen niin kuin Jumalan Pyhät Ilmoitukset ja Kirjoitukset mukaan lukien Koraani todistavat,

        * Kristuksen (Messiaan) tunnustaminen sekä taivaalliseksi että maanpäälliseksi, kuningas Daavidin maanpäällisellä valtaistuimella - läsnä- ja poissaolevana - hallitsevaksi ylimmäiseksi Kuninkaaksi ja Ylipapiksi Kaikkivaltiaan Luojan alamaisuudessa ja Häntä palvellen,

        * kaikkien aikaisempien syntien eli Jumalan Pyhän Sanan ja Lain rikkomusten todistettava aito anteeksipyytäminen ja katuminen,

        * suostuminen Kristuksen opetuslapseuteen kasvatettavaksi ja vilpitön pyrkimys elää sen mukaisesti,

        * kastaminen Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen (Kristukseen),

        * Jumalan Pyhän Sanan, Lain ja niiden ilmoittaman Jumalan Pyhän Järjestyksen hyväksyminen ja noudattaminen seurakuntakureineen lähtien Jumalan 10 käskystä oikeine sapatteineen perjantaista lauantaihin ja muine Kristuksen Uuden Liiton mukaisine juhla-aikoineen (määräaikoineen),

        * Jumalan Pyhän Sanan ja Lain, näitä esille tuovien Jumalan Pyhien Ilmoitusten ja Kirjoitusten kuten Jumalan Pyhän Lain (Tooran), Vanhan Liiton Profeettojen Ilmoitusten, Psalmien, näiden vahvistuksena olevan Koraanin sekä muiden näiden kanssa sopusoinnussa olevien Jumalan Pyhien Ilmoitusten ja Kirjoitusten hyväksyminen, tunnustaminen ja noudattaminen todistettavasti Kristuksen Uudessa Liitossa itsekutakin koskevien muidenkin Jumalan liittojen, oikeuksien ja velvoitteiden mukaisesti,

        * Koraanin ilmoittaman oikean, Jumalan Pyhän Lain (Tooran), Vanhan Liiton Profeettojen Ilmoitusten, Psalmien ja muiden näiden kanssa sopusoinnussa olevien Jumalan Pyhien Ilmoitusten ja Kirjoitusten mukaisen Islamin hyväksyminen kokonaisvaltaiseksi elämänjärjestelmäkseen, elämänvaelluksekseen, uskonnokseen, kaiken yhteiskunnallisen elämän ja toiminnan perustaksi,

        * irtisanoutuminen, erottautuminen kaikesta Jumalan Pyhän Sanan, Lain ja Järjestestyksen vastaisista yhteiskuntajärjestelmistä ja hallinnoista, organisaatioista, järjestyksistä ja toiminnoista sekä kaikista niiden alaisuuksista samoin kuin niiden palvelemisista eli työn tekemisestä niille, ja

        * edellä olevaan kokonaisvaltaisesti suostuminen ja samalla kokonaisvaltainen alistuminen Kaikkivaltiaan Luojan ja Kristuksen (Messiaan) alamaisuuteen kaikkine hyväksyttävine resursseineen.


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Venäjän (Russian) Tsaarikuntaan eli Keisarikuntaan ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaahan eli Suuriruhtinaskuntaan liittymistä samoin kuin siellä pysymistä ja elämistä Jumalan Pyhän Sanan ja Lain mukaisine oikeuksineen ja velvoitteineen sekä sallittuine järjestyksineen ja toimintoineen,
        samalla liittymistä Islamilaiseen Kalifaattiin, Aabrahamin Kuningaskuntaan samoin kuin siellä pysymistä ja elämistä Jumalan Pyhän Sanan ja Lain mukaisine oikeuksineen ja velvollisuuksineen sekä sallittuine järjestyksineen ja toimintoineen
        säätävät samat Kaikkivaltiaan Luojan asettamat, Hänen Pyhän Sanansa ja Lakinsa mukaiset vaatimukset, jotka on asetettu Kristuksen opetuslapseudelle samoin kuin Kaikkivaltiaan Luojan täydelliseksi saattamalle elämänjärjestelmälle, elämänvaellukselle, uskonnolle, Koraanin ilmoittamalle ja vahvistamalle Jumalan Pyhän Lain (Tooran), Vanhan Liiton Profeettojen Pyhien Ilmoituksien, Psalmien ja Evankeliumin mukaiselle Islamille, Aabrahamin uskolle,
        niiden ollessa samalla kutsu Kaikkivaltiaan Luojan armostaan tarjoamaan siunattuun, vapauden elämään Kristuksessa ja Hänessä Kaikkivaltiaassa,
        koskien niitä, jotka sitoutuvat Kristuksen Uuden Liiton aikana vapaaehtoisesti täyttämään Jumalan Pyhän Sanan ja Lain mukaiset,
        kuningas Daavidin maanpäällisellä valtaistuimella kuninkaana ja ylipappina hallitsevan Kristuksen (Messiaan) maanpäällisen kuningaskunnan eli
        kuningas Daavidin maanpäällisen kuningaskunnan ennallistuksen Kristuksessa,
        samalla koko Aabrahamin kuningaskunnan, Islamilaisen Kalifaatin vaatimukset,
        ja tätä koko Kristuksen maanpäällistä kuningaskuntaa hallitsevan Jumalan apostolisen eli lähettiläiden seurakunnan Kristuksessa (Messiaassa) vaatimukset
        tähän kaikkeen liittymiselle sekä tässä kaikessa pysymiselle ja elämiselle,
        ja samalla täyttämään Kristuksen opetuslapseuden vaatimukset samoin kuin Koraanin ilmoittaman ja vahvistaman Jumalan Pyhän Lain (Tooran), Vanhan Liiton Profeettojen Pyhien Ilmoituksien, Psalmien ja Evankeliumin mukaisen Islamin ja Aabrahamin uskon vaatimukset,
        samoin kuin koskien niitä, jotka kaikkivaltias Luoja saattaa näiden alaisuuteen:

        * Kaikkivaltiaan Luojan - yhden ainoan Jumalan - ja Hänen Sanansa, Kristuksen (Messiaan) tunnustaminen pääkseen, Herrakseen, kuninkaakseen,

        * Kristuksen (Messiaan) tunnustaminen Aadamin (ihmisen) lihaan tulleeksi Kaikkivaltiaan Luojan, yhden ainoan Jumalan, Pyhäksi Sanaksi yhdessä Kaikkivaltiaan Luojan Pyhän Hengen kanssa sekä Kristuksen (Messiaan) Pyhän Veren vuodattamisen sovitusuhrina, ruumiillisen kuolemisen, ruumiillisen ja taivaallisen ylösnousemisen tunnustaminen niin kuin Jumalan Pyhät Ilmoitukset ja Kirjoitukset mukaan lukien Koraani todistavat,

        * Kristuksen (Messiaan) tunnustaminen sekä taivaalliseksi että maanpäälliseksi, kuningas Daavidin maanpäällisellä valtaistuimella - läsnä- ja poissaolevana - hallitsevaksi ylimmäiseksi Kuninkaaksi ja Ylipapiksi Kaikkivaltiaan Luojan alamaisuudessa ja Häntä palvellen,

        * kaikkien aikaisempien syntien eli Jumalan Pyhän Sanan ja Lain rikkomusten todistettava aito anteeksipyytäminen ja katuminen,

        * suostuminen Kristuksen opetuslapseuteen kasvatettavaksi ja vilpitön pyrkimys elää sen mukaisesti,

        * kastaminen Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen (Kristukseen),

        * Jumalan Pyhän Sanan, Lain ja niiden ilmoittaman Jumalan Pyhän Järjestyksen hyväksyminen ja noudattaminen seurakuntakureineen lähtien Jumalan 10 käskystä oikeine sapatteineen perjantaista lauantaihin ja muine Kristuksen Uuden Liiton mukaisine juhla-aikoineen (määräaikoineen),

        * Jumalan Pyhän Sanan ja Lain, näitä esille tuovien Jumalan Pyhien Ilmoitusten ja Kirjoitusten kuten Jumalan Pyhän Lain (Tooran), Vanhan Liiton Profeettojen Ilmoitusten, Psalmien, näiden vahvistuksena olevan Koraanin sekä muiden näiden kanssa sopusoinnussa olevien Jumalan Pyhien Ilmoitusten ja Kirjoitusten hyväksyminen, tunnustaminen ja noudattaminen todistettavasti Kristuksen Uudessa Liitossa itsekutakin koskevien muidenkin Jumalan liittojen, oikeuksien ja velvoitteiden mukaisesti,

        * Koraanin ilmoittaman oikean, Jumalan Pyhän Lain (Tooran), Vanhan Liiton Profeettojen Ilmoitusten, Psalmien ja muiden näiden kanssa sopusoinnussa olevien Jumalan Pyhien Ilmoitusten ja Kirjoitusten mukaisen Islamin hyväksyminen kokonaisvaltaiseksi elämänjärjestelmäkseen, elämänvaelluksekseen, uskonnokseen, kaiken yhteiskunnallisen elämän ja toiminnan perustaksi,

        * irtisanoutuminen, erottautuminen kaikesta Jumalan Pyhän Sanan, Lain ja Järjestestyksen vastaisista yhteiskuntajärjestelmistä ja hallinnoista, organisaatioista, järjestyksistä ja toiminnoista sekä kaikista niiden alaisuuksista samoin kuin niiden palvelemisista eli työn tekemisestä niille, ja

        * edellä olevaan kokonaisvaltaisesti suostuminen ja samalla kokonaisvaltainen alistuminen Kaikkivaltiaan Luojan ja Kristuksen (Messiaan) alamaisuuteen kaikkine hyväksyttävine resursseineen.

        (jatkoa edelliseen)

        "Olen luonut henkiolennot ja ihmiset vain palvelemaan Itseäni."
        (Koraani, 51: 56)

        ”Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava taikka toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva (hylkivä). Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa.” (Matt.6:24)

        ”Minulle on annettu kaikki auktoriteetti (valta) taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat Minun opetuslapsikseni kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään, mitä Minä olen käskenyt pitää. Ja katso, Minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti.” (Matt.28:18-20)

        Ja Jumala sanoi:
        »Jeesus, katso, Minä otan sinut, sitten olen ylentävä sinut luokseni ja vapauttava sinut niistä, jotka ovat uskottomia, sekä asettava ne, jotka sinua seuraavat, uskottomien yläpuolelle aina Ylösnousemuksen päivään saakka. Aikanaan on teidän kaikkien palattava minun luokseni, ja minä olen ratkaiseva sen, mistä te keskenänne kiistelitte.
        Mitä niihin tulee, jotka eivät uskoneet, olen kurittava heitä raskaalla rangaistuksella sekä tässä että tulevassa elämässä; eivätkä he löydä ketään auttajaa.»
        Mutta uskovaisille ja hyviä töitä harjoittaville Hän on antava heidän täyden palkkansa. Jumala ei rakasta väärintekijöitä.
        (Koraani, 3:54-56)


        Kiitos, Ylistys ja Kunnia Kaikkivaltiaalle Luojalle, yhdelle ainoalle Jumalalle ja Hänen Sanalleen, Kristukselle (Messiaalle)!

        Kristuksen (Messiaan) nimessä ilmoittaen

        Kaikkivaltiaan Luojan JHVH / YHVH (ALJAH / ALYAH) ja Kristuksen (Messiaan) palvelija

        Venäjän (Russian) Tsaarikunta eli Keisarikunta ja sen Suomenmaan Suuriruhtinaanmaa eli Suuriruhtinaskunta
        (Jaakobin sekä Aabrahamin ja Ismaelin järjestys)
        &
        Kristuksen (Messiaan) maanpäällinen, Kuningas Daavidin kuningaskunta,
        Aabrahamin Kuningaskunta, Islamilainen Kalifaatti
        &
        JHVH / YHVH (ALJAH / ALYAH) Jumalan (apostolinen) seurakunta, Ekklesia Kristuksessa (Messiaassa)
        &
        JHVH / YHVH (ALJAH / ALYAH) Jumalan Pyhän Lain (Tooran), Profeettojen ilmoitusten, Psalmien ja Evankeliumin sekä Koraanin mukainen ja vahvistama Islamin ja Aabrahamin elämänjärjestys, elämänvaellus, usko

        ALLAH on ALJAH (ALYAH), KAIKKIVALTIAS, KORKEIN, JUMALA YAH

        HalleluJAH! (HalleluYAH!)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        "Milloin Efraim puhui, syntyi kauhu: korkealle kohosi hän Israelissa. Mutta hän joutui syynalaiseksi Baalin takia, ja hän kuoli.
        Nyt he jatkavat synnintekoa, tekevät itselleen valettuja kuvia hopeastansa, epäjumalankuvia ymmärryksensä mukaan, taitoniekkain tekemiä kaikki tyynni. Niille he puhuvat; ihmisiä teurastavat, vasikoita suutelevat.
        Sentähden he ovat kuin aamupilvi, kuin kaste, joka varhain haihtuu, kuin akanat, jotka puimatantereelta lentävät, kuin savu, joka häipyy ikkunasta.
        Mutta minä olen JHVH, sinun Jumalasi, hamasta Egyptin maasta lähtien; muuta Jumalaa sinä et tunne kuin minut, eikä ole muuta auttajaa kuin minä.
        Minä tunsin sinut erämaassa, kuivassa maassa.
        Sen mukaan kuin heidän laitumensa olivat, he kylläisiksi tulivat. He tulivat kylläisiksi, ja heidän sydämensä tuli ylpeäksi; sentähden he unhottivat minut.
        Niin minusta tuli heille ikäänkuin leijona, niinkuin pantteri tien ohessa minä heitä väijyin.
        Minä käyn heidän kimppuunsa kuin karhu, jolta on riistetty poikaset, revin heidän sydänkalvonsa ja syön heidät siinä paikassa kuin naarasleijona. Metsän pedot raatelevat heidät.
        Se on sinun turmiosi, Israel, että olet minua vastaan, joka olen sinun apusi.
        Missä on nyt sinun kuninkaasi, että hän auttaisi sinua kaikissa kaupungeissasi, ja sinun tuomarisi, joista olet sanonut: "Anna minulle kuningas ja ruhtinaat"?
        Kuninkaan minä annan sinulle vihassani ja otan pois kiivastuksessani.
        Efraimin rikos on sidottu kokoon, talteen on pantu hänen syntinsä.
        Hänelle tulee synnyttäjän tuskat. Hän on älytön lapsi, sillä hän ei aikanansa tule esiin kohdusta.
        Tuonelan kädestä minä heidät päästän, kuolemasta minä heidät lunastan. Missä on sinun ruttosi, kuolema, missä sinun surmasi, tuonela? Katumus on peitetty minun silmiltäni.
        Vaikka hän veljien seassa on hedelmöitseväinen, on itätuuli tuleva, on nouseva JHVH:n tuuli erämaasta, ja hänen kaivonsa kuivuu, ja hänen lähteensä ehtyy: se on ryöstävä hänen aarteensa, kaikki hänen kallisarvoiset kalunsa.
        Samaria joutuu syystänsä kärsimään, koska se on niskoitellut Jumalaansa vastaan: he kaatuvat miekkaan, heidän pienet lapsensa ruhjotaan, ja heidän raskaat vaimonsa halkaistaan." (Hoos.13:1-16)

        "Minä näin JHVH:n seisovan alttarin ääressä, ja hän sanoi: Lyö pylväänpäihin, niin että kynnykset vapisevat, lyö ne pirstaleiksi kaikkien heidän päähänsä. Sitten minä tapan miekalla heistä viimeisetkin. Ei yksikään heistä pääse pakoon, ei yksikään heistä pelastu.
        Vaikka he tuonelaan murtautuisivat, sieltäkin minun käteni heidät tempaa. Vaikka he taivaaseen nousisivat, sieltäkin minä syöksen heidät alas.
        Vaikka he Karmelin laelle kätkeytyisivät, sieltäkin minä etsin ja tempaan heidät. Ja vaikka he meren pohjaan lymyäisivät minun silmieni edestä, sielläkin minä käsken käärmeen heitä pistämään.
        Ja vaikka he vankeuteen vaeltaisivat vihollistensa edessä, sielläkin minä käsken miekan heidät tappamaan. Sillä minä kiinnitän katseeni heihin, heille pahaksi, ei hyväksi.
        Herra, JHVH Sebaot, hän, joka koskettaa maata, niin että se sulaa, että kaikki sen asukkaat murehtivat, että se nousee kaikkinensa niinkuin Niili ja alenee niinkuin Egyptin virta,
        hän, joka rakentaa yliskammionsa taivaisiin ja perustaa holvinsa maan päälle, joka kutsuu meren vedet ja vuodattaa ne maan pinnalle - JHVH on hänen nimensä.
        Ettekö te, israelilaiset, ole minulle niinkuin etiopialaisetkin? sanoo JHVH. Enkö minä johdattanut israelilaisia Egyptin maasta ja filistealaisia Kaftorista ja aramilaisia Kiiristä?
        "Katso, Herra JHVH:n silmät ovat syntistä kuningaskuntaa vastaan, ja minä hävitän sen maan pinnalta; kuitenkaan en minä Jaakobin heimoa kokonaan hävitä, sanoo JHVH.
        Sillä katso, minä käsken seuloa Israelin heimoa kaikkien kansain seassa, niinkuin seulalla seulotaan: ei jyvääkään putoa maahan.
        Miekkaan kuolevat kaikki minun kansani syntiset, jotka sanovat: "Ei saavuta, ei kohtaa meitä onnettomuus".
        Sinä päivänä minä pystytän jälleen Daavidin sortuneen majan ja korjaan sen repeämät ja pystytän sen luhistumat, ja rakennan sen sellaiseksi, kuin se oli muinaisina päivinä,
        niin että he saavat omiksensa Edomin jäännöksen ja kaikki pakanakansat, jotka minun nimiini otetaan, sanoo Herra, joka tämän tekee." (Aam.9:1-12)

        (jatkoa edelliseen ja viimeisenkin jakeen Herra-käännöksen muuttaminen JHVH:ksi)

        "Minä näin JHVH:n seisovan alttarin ääressä, ja hän sanoi: Lyö pylväänpäihin, niin että kynnykset vapisevat, lyö ne pirstaleiksi kaikkien heidän päähänsä. Sitten minä tapan miekalla heistä viimeisetkin. Ei yksikään heistä pääse pakoon, ei yksikään heistä pelastu.
        Vaikka he tuonelaan murtautuisivat, sieltäkin minun käteni heidät tempaa. Vaikka he taivaaseen nousisivat, sieltäkin minä syöksen heidät alas.
        Vaikka he Karmelin laelle kätkeytyisivät, sieltäkin minä etsin ja tempaan heidät. Ja vaikka he meren pohjaan lymyäisivät minun silmieni edestä, sielläkin minä käsken käärmeen heitä pistämään.
        Ja vaikka he vankeuteen vaeltaisivat vihollistensa edessä, sielläkin minä käsken miekan heidät tappamaan. Sillä minä kiinnitän katseeni heihin, heille pahaksi, ei hyväksi.
        Herra, JHVH Sebaot, hän, joka koskettaa maata, niin että se sulaa, että kaikki sen asukkaat murehtivat, että se nousee kaikkinensa niinkuin Niili ja alenee niinkuin Egyptin virta,
        hän, joka rakentaa yliskammionsa taivaisiin ja perustaa holvinsa maan päälle, joka kutsuu meren vedet ja vuodattaa ne maan pinnalle - JHVH on hänen nimensä.
        Ettekö te, israelilaiset, ole minulle niinkuin etiopialaisetkin? sanoo JHVH. Enkö minä johdattanut israelilaisia Egyptin maasta ja filistealaisia Kaftorista ja aramilaisia Kiiristä?
        "Katso, Herra JHVH:n silmät ovat syntistä kuningaskuntaa vastaan, ja minä hävitän sen maan pinnalta; kuitenkaan en minä Jaakobin heimoa kokonaan hävitä, sanoo JHVH.
        Sillä katso, minä käsken seuloa Israelin heimoa kaikkien kansain seassa, niinkuin seulalla seulotaan: ei jyvääkään putoa maahan.
        Miekkaan kuolevat kaikki minun kansani syntiset, jotka sanovat: "Ei saavuta, ei kohtaa meitä onnettomuus".
        Sinä päivänä minä pystytän jälleen Daavidin sortuneen majan ja korjaan sen repeämät ja pystytän sen luhistumat, ja rakennan sen sellaiseksi, kuin se oli muinaisina päivinä,
        niin että he saavat omiksensa Edomin jäännöksen ja kaikki (pakana)kansat, jotka minun nimiini otetaan, sanoo JHVH, joka tämän tekee." (Aam.9:1-12)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen ja viimeisenkin jakeen Herra-käännöksen muuttaminen JHVH:ksi)

        "Minä näin JHVH:n seisovan alttarin ääressä, ja hän sanoi: Lyö pylväänpäihin, niin että kynnykset vapisevat, lyö ne pirstaleiksi kaikkien heidän päähänsä. Sitten minä tapan miekalla heistä viimeisetkin. Ei yksikään heistä pääse pakoon, ei yksikään heistä pelastu.
        Vaikka he tuonelaan murtautuisivat, sieltäkin minun käteni heidät tempaa. Vaikka he taivaaseen nousisivat, sieltäkin minä syöksen heidät alas.
        Vaikka he Karmelin laelle kätkeytyisivät, sieltäkin minä etsin ja tempaan heidät. Ja vaikka he meren pohjaan lymyäisivät minun silmieni edestä, sielläkin minä käsken käärmeen heitä pistämään.
        Ja vaikka he vankeuteen vaeltaisivat vihollistensa edessä, sielläkin minä käsken miekan heidät tappamaan. Sillä minä kiinnitän katseeni heihin, heille pahaksi, ei hyväksi.
        Herra, JHVH Sebaot, hän, joka koskettaa maata, niin että se sulaa, että kaikki sen asukkaat murehtivat, että se nousee kaikkinensa niinkuin Niili ja alenee niinkuin Egyptin virta,
        hän, joka rakentaa yliskammionsa taivaisiin ja perustaa holvinsa maan päälle, joka kutsuu meren vedet ja vuodattaa ne maan pinnalle - JHVH on hänen nimensä.
        Ettekö te, israelilaiset, ole minulle niinkuin etiopialaisetkin? sanoo JHVH. Enkö minä johdattanut israelilaisia Egyptin maasta ja filistealaisia Kaftorista ja aramilaisia Kiiristä?
        "Katso, Herra JHVH:n silmät ovat syntistä kuningaskuntaa vastaan, ja minä hävitän sen maan pinnalta; kuitenkaan en minä Jaakobin heimoa kokonaan hävitä, sanoo JHVH.
        Sillä katso, minä käsken seuloa Israelin heimoa kaikkien kansain seassa, niinkuin seulalla seulotaan: ei jyvääkään putoa maahan.
        Miekkaan kuolevat kaikki minun kansani syntiset, jotka sanovat: "Ei saavuta, ei kohtaa meitä onnettomuus".
        Sinä päivänä minä pystytän jälleen Daavidin sortuneen majan ja korjaan sen repeämät ja pystytän sen luhistumat, ja rakennan sen sellaiseksi, kuin se oli muinaisina päivinä,
        niin että he saavat omiksensa Edomin jäännöksen ja kaikki (pakana)kansat, jotka minun nimiini otetaan, sanoo JHVH, joka tämän tekee." (Aam.9:1-12)

        22.10.2014

        Jotta yhteisö pysyisi hengissä ja voisi palvella Kristuksen kautta Kaikkivaltiasta Luojaa Kristuksen Uudessa Liitossa Kristuksen opetuslapseuden mukaisesti niin kuin on säädetty, sen täytyy jossain vaiheessa ryhtyä vastatoimiin, jos sen elossapysymisen ja selviytymisen vaarantavat, Kristuksen Uuden rikkoneet ja hylänneet henkilöt ja yhteisöt eivät ymmärrä lopettaa ajoissa ulkopuolisillekin hengenvaarallista peliään Luojaa pilkaten ja Hänen Pyhää Säätämystään rikkoen.

        Tai sitten vastatoimiin niitä kohtaan, jotka ovat syyllistyneet turmelevaan ja tuhoavaan kapinointiin ja vihollisuuteen Kristusta ja Kaikkivaltiasta Luojaa ja Hänen Pyhää Säätämystään vastaan eivätkä lopeta vahingontekoaan lukuisista varoituksista huolimatta, ryhdytään myös ulkopuolelta. Sen on Luoja luvannut eikä lupaustaan petä.

        Tällainen syntinen toiminta aiheuttaa vaaraa, vahinkoa ja harmia myös rikkomuksiin syyllistyneisiin yhteisöihin kuulumattomille, mutta samalla maantieteellisellä alueella asuville yksityisille ja yhteisöille, jotka nekin joutuvat jossain vaiheessa pohtimaan keinoja hengissäpysymiseen ja selviytymiseen.

        Koska EU-Suomen ja laajemmin Suomenmaan asukkaiden itsesäilytysvaisto herää vastatoimiin? Entä naapureiden? Pian. Sen aistii jo ja "kivetkin huutavat".


        Venäläinen sotilasasiantuntija: "Jos Suomi liittyy Natoon, teistä tulee vihollisemme"

        Sotilasasiantuntijan (Viktor Baranets) mukaan Venäjällä on vankka asema ja tarpeeksi voimaa torjua mikä tahansa vastustaja Itämerellä, eikä sotilaallisen voiman lisääminen ole tällä hetkellä tarpeellista.

        – Koko Amerikan armeija voisi vaikka laskeutua Itämerelle ja meillä olisi sitä vastaan tarpeeksi hyvä varustus. Mutta sitä me emme ajattele. Vain sekopäät luulevat, että Venäjä haluaisi hallita Itämerta. Se on pelkkää propagandaa. Haluamme, että Itämeri säilyy rauhan merenä kuten ennenkin, sanoo Baranets.

        Asiantuntijan mukaan Itämeri ei ole ollut eikä siitä koskaan tule Naton sisämerta, koska Ruotsi ja Suomi eivät kuulu Natoon ja tuskin koskaan liittyvätkään siihen. Jos maat liittyisivät Natoon, tilanne olisi toinen.

        – Silloin Suomesta ja Ruotsista tulee meidän vihollisiamme. Tällöin jokainen kaupunki, tukikohta ja strateginen kohde tulee Venäjän federaation hyökkäyksen kohteeksi.

        http://yle.fi/uutiset/venalainen_sotilasasiantuntija_jos_suomi_liittyy_natoon_teista_tulee_vihollisemme/7542219

        --------------

        Suomi joutui äkisti Venäjän vastapuolelle - "Nyt olemme sumussa"

        Helsingin Sanomien toimittaja Unto Hämäläinen sanoo, että Suomi on nyt tilanteessa, jossa se on 70 vuotta yrittänyt välttää konfliktia Venäjän ja Neuvostoliiton kanssa - ja onnistunut siinä hämmästyttävän hyvin. Nyt Suomi on äkisti Venäjän vastapuolella.

        Jarmo Mäkelän näkemys on se, että Venäjä yrittää ottaa rajoilta löysät pois. Hänen mukaansa Ukrainan jälkeen tulee Suomi, koska olemme vain EU:n, emme Naton jäsen. Mäkelä epäilee, että emme ole vielä nähneet pahinta.

        Mäkelä huomauttaa, että Naton kanssa solmittu ns. isäntämaasopimus ei anna Suomelle mitään turvaa, koska se on vain osa kumppanuussopimusta, ei askel kohti Naton jäsenyyttä.

        Hämäläisen katsantokannan mukaan Suomella on ollut hyvä tuuri 20 vuotta EU:n jäsenenä, kun konfliktia Venäjän kanssa ei ole tullut. Nyt olemme sumussa, sanoo Unto Hämäläinen.

        http://yle.fi/uutiset/suomi_joutui_akisti_venajan_vastapuolelle_-_nyt_olemme_sumussa/7462226


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        22.10.2014

        Jotta yhteisö pysyisi hengissä ja voisi palvella Kristuksen kautta Kaikkivaltiasta Luojaa Kristuksen Uudessa Liitossa Kristuksen opetuslapseuden mukaisesti niin kuin on säädetty, sen täytyy jossain vaiheessa ryhtyä vastatoimiin, jos sen elossapysymisen ja selviytymisen vaarantavat, Kristuksen Uuden rikkoneet ja hylänneet henkilöt ja yhteisöt eivät ymmärrä lopettaa ajoissa ulkopuolisillekin hengenvaarallista peliään Luojaa pilkaten ja Hänen Pyhää Säätämystään rikkoen.

        Tai sitten vastatoimiin niitä kohtaan, jotka ovat syyllistyneet turmelevaan ja tuhoavaan kapinointiin ja vihollisuuteen Kristusta ja Kaikkivaltiasta Luojaa ja Hänen Pyhää Säätämystään vastaan eivätkä lopeta vahingontekoaan lukuisista varoituksista huolimatta, ryhdytään myös ulkopuolelta. Sen on Luoja luvannut eikä lupaustaan petä.

        Tällainen syntinen toiminta aiheuttaa vaaraa, vahinkoa ja harmia myös rikkomuksiin syyllistyneisiin yhteisöihin kuulumattomille, mutta samalla maantieteellisellä alueella asuville yksityisille ja yhteisöille, jotka nekin joutuvat jossain vaiheessa pohtimaan keinoja hengissäpysymiseen ja selviytymiseen.

        Koska EU-Suomen ja laajemmin Suomenmaan asukkaiden itsesäilytysvaisto herää vastatoimiin? Entä naapureiden? Pian. Sen aistii jo ja "kivetkin huutavat".


        Venäläinen sotilasasiantuntija: "Jos Suomi liittyy Natoon, teistä tulee vihollisemme"

        Sotilasasiantuntijan (Viktor Baranets) mukaan Venäjällä on vankka asema ja tarpeeksi voimaa torjua mikä tahansa vastustaja Itämerellä, eikä sotilaallisen voiman lisääminen ole tällä hetkellä tarpeellista.

        – Koko Amerikan armeija voisi vaikka laskeutua Itämerelle ja meillä olisi sitä vastaan tarpeeksi hyvä varustus. Mutta sitä me emme ajattele. Vain sekopäät luulevat, että Venäjä haluaisi hallita Itämerta. Se on pelkkää propagandaa. Haluamme, että Itämeri säilyy rauhan merenä kuten ennenkin, sanoo Baranets.

        Asiantuntijan mukaan Itämeri ei ole ollut eikä siitä koskaan tule Naton sisämerta, koska Ruotsi ja Suomi eivät kuulu Natoon ja tuskin koskaan liittyvätkään siihen. Jos maat liittyisivät Natoon, tilanne olisi toinen.

        – Silloin Suomesta ja Ruotsista tulee meidän vihollisiamme. Tällöin jokainen kaupunki, tukikohta ja strateginen kohde tulee Venäjän federaation hyökkäyksen kohteeksi.

        http://yle.fi/uutiset/venalainen_sotilasasiantuntija_jos_suomi_liittyy_natoon_teista_tulee_vihollisemme/7542219

        --------------

        Suomi joutui äkisti Venäjän vastapuolelle - "Nyt olemme sumussa"

        Helsingin Sanomien toimittaja Unto Hämäläinen sanoo, että Suomi on nyt tilanteessa, jossa se on 70 vuotta yrittänyt välttää konfliktia Venäjän ja Neuvostoliiton kanssa - ja onnistunut siinä hämmästyttävän hyvin. Nyt Suomi on äkisti Venäjän vastapuolella.

        Jarmo Mäkelän näkemys on se, että Venäjä yrittää ottaa rajoilta löysät pois. Hänen mukaansa Ukrainan jälkeen tulee Suomi, koska olemme vain EU:n, emme Naton jäsen. Mäkelä epäilee, että emme ole vielä nähneet pahinta.

        Mäkelä huomauttaa, että Naton kanssa solmittu ns. isäntämaasopimus ei anna Suomelle mitään turvaa, koska se on vain osa kumppanuussopimusta, ei askel kohti Naton jäsenyyttä.

        Hämäläisen katsantokannan mukaan Suomella on ollut hyvä tuuri 20 vuotta EU:n jäsenenä, kun konfliktia Venäjän kanssa ei ole tullut. Nyt olemme sumussa, sanoo Unto Hämäläinen.

        http://yle.fi/uutiset/suomi_joutui_akisti_venajan_vastapuolelle_-_nyt_olemme_sumussa/7462226

        (jatkoa edelliseen)

        "Suomessa elää miljoonia Venäjän keisarikunnan jälkeläisiä, ja duuman määritelmän mukaan merkittävä osa Suomen väestöstä on Venäjän maanmiehiä,"

        "Toinen duuman hyväksymä laki sanoo, että Venäjä voi lähettää joukkojaan valtiorajojen ulkopuolelle maanmiesten etujen turvaamiseksi."

        http://yle.fi/uutiset/putinin_ex-avustaja_venajan_lait_sallivat_hyokkayksen_suomeen/7481643

        ---------------

        Illarionov tähdensi HS:lle, että haluaa kiinnittää suomalaisten huomion maanmies-käsitteeseen ja Venäjän lainsäädännöllisiin puitteisiin, jotka mahdollistaisivat hyökkäyksen.

        Venäjän lain mukaan sotilasjoukkoja voidaan käyttää maanmiesten suojeluun Venäjän rajojen ulkopuolella. Maanmiehiksi taas lasketaan myös Venäjän keisarikunnan asukkaiden jälkipolvi eli myös nykyinen Suomen väestö.

        Uhan mahdollinen toteutumisajankohta on arvaamaton, kuten oli Venäjän sota Ukrainaa vastaan.

        http://www.hs.fi/ulkomaat/Suomen pelottelija varoittaa Venäjän lainsäädäntö mahdollistaa hyökkäyksen Suomeen/a1411016136909

        --------------

        Hän (Illarionov) muistuttaa kuitenkin Venäjän duuman säätämistä "ongelmallisina" pitämistään laeista. Toisen lain mukaan kaikkia Venäjän imperiumin tai Neuvostoliiton alueella eläneitä ihmisiä ja heidän jälkeläisiään pidetään Venäjän maanmiehinä.

        – Toinen laki taas sanoo, että Venäjä voi lähettää joukkojaan omien rajojensa ulkopuolelle maanmiesten etujen turvaamiseksi. Lainsäädäntö siis mahdollistaa Putinille sotilaiden lähettämisen muihin maihin.

        Ja Venäjän duuman mukaan maihin, joissa maanmiehiä on, lukeutuu myös Suomi, Illarionov sanoo.

        http://yle.fi/uutiset/putinin_entinen_neuvonantaja_yle_uutisille_venaja_informaatiosotii_suomessa__haluaa_nayttaa_kuka_on_pomo/7480089?ref=leiki-uu


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        "Suomessa elää miljoonia Venäjän keisarikunnan jälkeläisiä, ja duuman määritelmän mukaan merkittävä osa Suomen väestöstä on Venäjän maanmiehiä,"

        "Toinen duuman hyväksymä laki sanoo, että Venäjä voi lähettää joukkojaan valtiorajojen ulkopuolelle maanmiesten etujen turvaamiseksi."

        http://yle.fi/uutiset/putinin_ex-avustaja_venajan_lait_sallivat_hyokkayksen_suomeen/7481643

        ---------------

        Illarionov tähdensi HS:lle, että haluaa kiinnittää suomalaisten huomion maanmies-käsitteeseen ja Venäjän lainsäädännöllisiin puitteisiin, jotka mahdollistaisivat hyökkäyksen.

        Venäjän lain mukaan sotilasjoukkoja voidaan käyttää maanmiesten suojeluun Venäjän rajojen ulkopuolella. Maanmiehiksi taas lasketaan myös Venäjän keisarikunnan asukkaiden jälkipolvi eli myös nykyinen Suomen väestö.

        Uhan mahdollinen toteutumisajankohta on arvaamaton, kuten oli Venäjän sota Ukrainaa vastaan.

        http://www.hs.fi/ulkomaat/Suomen pelottelija varoittaa Venäjän lainsäädäntö mahdollistaa hyökkäyksen Suomeen/a1411016136909

        --------------

        Hän (Illarionov) muistuttaa kuitenkin Venäjän duuman säätämistä "ongelmallisina" pitämistään laeista. Toisen lain mukaan kaikkia Venäjän imperiumin tai Neuvostoliiton alueella eläneitä ihmisiä ja heidän jälkeläisiään pidetään Venäjän maanmiehinä.

        – Toinen laki taas sanoo, että Venäjä voi lähettää joukkojaan omien rajojensa ulkopuolelle maanmiesten etujen turvaamiseksi. Lainsäädäntö siis mahdollistaa Putinille sotilaiden lähettämisen muihin maihin.

        Ja Venäjän duuman mukaan maihin, joissa maanmiehiä on, lukeutuu myös Suomi, Illarionov sanoo.

        http://yle.fi/uutiset/putinin_entinen_neuvonantaja_yle_uutisille_venaja_informaatiosotii_suomessa__haluaa_nayttaa_kuka_on_pomo/7480089?ref=leiki-uu

        (jatkoa edelliseen)

        * Venäläispoliitikko vaatii: Tom of Finland -posti palautettava Suomeen
        http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288752719921.html?pos=ok-trm-uutu

        * Venäjän homopropagandalaki puri Suomessakin – tätä helsinkiläisen yökerhon mainosta ei julkaistu VR:n lehdessä
        http://yle.fi/uutiset/venajan_homopropagandalaki_puri_suomessakin__tata_helsinkilaisen_yokerhon_mainosta_ei_julkaistu_vrn_lehdessa/7109459

        * VR homobaarin hyllytetystä ilmoituksesta: "Venäläiset kielsivät julkaisemisen"
        http://yle.fi/uutiset/vr_homobaarin_hyllytetysta_ilmoituksesta_venalaiset_kielsivat_julkaisemisen/7109943?ref=leiki-uup

        Ynteiskunnallinen rappio on edennyt EU-Suomessa jo hyvin pitkälle niin itse yhteiskuntajärjestelmään ja sen hallintoon kuin myös sallittuun sukupuolikäyttäytymiseen liittyen, ja sillä on varmasti seurauksensa eri suunnista:
        * Pekka Haavisto hyppää saarnastuoliin
        http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/pekka-haavisto-hyppaa-saarnastuoliin/


        "Jos joku ei pysy minussa, niin hänet heitetään pois niinkuin oksa, ja hän kuivettuu; ja ne kootaan yhteen ja heitetään tuleen, ja ne palavat." (Joh.15:6)

        "Ja joka tähän kiveen kaatuu, se ruhjoutuu, mutta jonka päälle se kaatuu, sen se murskaa." (Matt.21:44 & Luuk.20:18)

        Ja Jeesus rupesi taas puhumaan heille vertauksilla ja sanoi:
        "Taivasten kuningaskunta on verrattava kuninkaaseen, joka laittoi häät pojallensa.
        Ja hän lähetti palvelijansa kutsumaan häihin kutsuvieraita, mutta nämä eivät tahtoneet tulla.
        Vielä hän lähetti toisia palvelijoita lausuen: 'Sanokaa kutsutuille: Katso, minä olen valmistanut ateriani, minun härkäni ja syöttilääni ovat teurastetut, ja kaikki on valmiina; tulkaa häihin'.
        Mutta he eivät siitä välittäneet, vaan menivät pois, mikä pellolleen, mikä kaupoilleen;
        ja toiset ottivat kiinni hänen palvelijansa, pitelivät pahoin ja tappoivat.
        Mutta KUNINGAS VIHASTUI JA LÄHETTI SOTAJOUKKONSA JA TUHOSI NUO MURHAMIEHET JA POLTTI HEIDÄN KAUPUNKINSA.
        Sitten hän sanoi palvelijoillensa: 'Häät ovat valmistetut, mutta kutsutut eivät olleet arvollisia.' (Matt.22:1-8) & (Luuk.14:15-24)

        Ja hän puhui myös opetuslapsilleen: "Oli rikas mies, jolla oli huoneenhaltija, ja hänelle kanneltiin, että tämä hävitti hänen omaisuuttansa.
        Ja hän kutsui hänet eteensä ja sanoi hänelle: 'Mitä minä kuulenkaan sinusta? Tee tili huoneenhallituksestasi; sillä sinä et saa enää minun huonettani hallita.'
        Niin huoneenhaltija sanoi mielessään: 'Mitä minä teen, kun ISÄNTÄNI OTTAA MINULTA POIS HUONEENHALLITUKSEN? Kaivaa minä en jaksa, kerjuuta häpeän.
        Minä tiedän, mitä teen, että ottaisivat minut taloihinsa, kun MINUT PANNAAN POIS HUONEENHALLITUKSESTA.' (Luuk.16:1-4)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        * Venäläispoliitikko vaatii: Tom of Finland -posti palautettava Suomeen
        http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288752719921.html?pos=ok-trm-uutu

        * Venäjän homopropagandalaki puri Suomessakin – tätä helsinkiläisen yökerhon mainosta ei julkaistu VR:n lehdessä
        http://yle.fi/uutiset/venajan_homopropagandalaki_puri_suomessakin__tata_helsinkilaisen_yokerhon_mainosta_ei_julkaistu_vrn_lehdessa/7109459

        * VR homobaarin hyllytetystä ilmoituksesta: "Venäläiset kielsivät julkaisemisen"
        http://yle.fi/uutiset/vr_homobaarin_hyllytetysta_ilmoituksesta_venalaiset_kielsivat_julkaisemisen/7109943?ref=leiki-uup

        Ynteiskunnallinen rappio on edennyt EU-Suomessa jo hyvin pitkälle niin itse yhteiskuntajärjestelmään ja sen hallintoon kuin myös sallittuun sukupuolikäyttäytymiseen liittyen, ja sillä on varmasti seurauksensa eri suunnista:
        * Pekka Haavisto hyppää saarnastuoliin
        http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/pekka-haavisto-hyppaa-saarnastuoliin/


        "Jos joku ei pysy minussa, niin hänet heitetään pois niinkuin oksa, ja hän kuivettuu; ja ne kootaan yhteen ja heitetään tuleen, ja ne palavat." (Joh.15:6)

        "Ja joka tähän kiveen kaatuu, se ruhjoutuu, mutta jonka päälle se kaatuu, sen se murskaa." (Matt.21:44 & Luuk.20:18)

        Ja Jeesus rupesi taas puhumaan heille vertauksilla ja sanoi:
        "Taivasten kuningaskunta on verrattava kuninkaaseen, joka laittoi häät pojallensa.
        Ja hän lähetti palvelijansa kutsumaan häihin kutsuvieraita, mutta nämä eivät tahtoneet tulla.
        Vielä hän lähetti toisia palvelijoita lausuen: 'Sanokaa kutsutuille: Katso, minä olen valmistanut ateriani, minun härkäni ja syöttilääni ovat teurastetut, ja kaikki on valmiina; tulkaa häihin'.
        Mutta he eivät siitä välittäneet, vaan menivät pois, mikä pellolleen, mikä kaupoilleen;
        ja toiset ottivat kiinni hänen palvelijansa, pitelivät pahoin ja tappoivat.
        Mutta KUNINGAS VIHASTUI JA LÄHETTI SOTAJOUKKONSA JA TUHOSI NUO MURHAMIEHET JA POLTTI HEIDÄN KAUPUNKINSA.
        Sitten hän sanoi palvelijoillensa: 'Häät ovat valmistetut, mutta kutsutut eivät olleet arvollisia.' (Matt.22:1-8) & (Luuk.14:15-24)

        Ja hän puhui myös opetuslapsilleen: "Oli rikas mies, jolla oli huoneenhaltija, ja hänelle kanneltiin, että tämä hävitti hänen omaisuuttansa.
        Ja hän kutsui hänet eteensä ja sanoi hänelle: 'Mitä minä kuulenkaan sinusta? Tee tili huoneenhallituksestasi; sillä sinä et saa enää minun huonettani hallita.'
        Niin huoneenhaltija sanoi mielessään: 'Mitä minä teen, kun ISÄNTÄNI OTTAA MINULTA POIS HUONEENHALLITUKSEN? Kaivaa minä en jaksa, kerjuuta häpeän.
        Minä tiedän, mitä teen, että ottaisivat minut taloihinsa, kun MINUT PANNAAN POIS HUONEENHALLITUKSESTA.' (Luuk.16:1-4)

        (jatkoa edelliseen)

        Hän sanoi näin: "Eräs jalosukuinen mies lähti matkalle kaukaiseen maahan saadakseen itsellensä kuninkuuden ja sitten palatakseen.
        Ja hän kutsui luoksensa kymmenen palvelijaansa, antoi heille kymmenen leiviskää ja sanoi heille: 'Asioikaa näillä, kunnes minä tulen'.
        Mutta hänen kansalaisensa vihasivat häntä ja lähettivät lähettiläät hänen jälkeensä sanomaan: 'Emme tahdo tätä kuninkaaksemme'.
        Ja saatuansa kuninkuuden ja palattuansa hän käski kutsua eteensä ne palvelijat, joille hän oli antanut rahat, saadakseen tietää, mitä kukin oli asioimisellaan ansainnut.
        Niin ensimmäinen tuli esiin ja sanoi: 'Herra, sinun leiviskäsi on tuottanut kymmenen leiviskää'.
        Ja hän sanoi hänelle: 'Hyvä on, sinä hyvä palvelija; koska vähimmässä olet ollut uskollinen, niin saat vallita kymmentä kaupunkia'.
        Ja toinen tuli ja sanoi: 'Herra, sinun leiviskäsi on tuottanut viisi leiviskää'.
        Niin hän sanoi tällekin: 'Sinä, vallitse sinä viittä kaupunkia'.
        Vielä tuli yksi ja sanoi: 'Herra, katso, tässä on sinun leiviskäsi, jota olen säilyttänyt liinasessa.
        Sillä minä pelkäsin sinua, koska olet ankara mies: sinä otat, mitä et ole talteen pannut, ja leikkaat, mitä et ole kylvänyt.'
        Hän sanoi hänelle: 'OMAN SANASI MUKAAN MINÄ SINUT TUOMITSEN, SINÄ PAHA PALVELIJA. Sinä tiesit minut ankaraksi mieheksi, joka otan, mitä en ole talteen pannut, ja leikkaan, mitä en ole kylvänyt;
        miksi et siis antanut rahojani rahanvaihtajan pöytään, että minä tultuani olisin saanut periä ne korkoineen?'
        Ja hän sanoi vieressä seisoville: 'OTTAKAA HÄNELTÄ POIS se leiviskä ja antakaa sille, jolla on kymmenen leiviskää'.
        - Niin he sanoivat hänelle: 'Herra, hänellä on jo kymmenen leiviskää'. -
        'Minä sanon teille: jokaiselle, jolla on, annetaan; mutta jolla ei ole, siltä OTETAAN POIS sekin, mikä hänellä on.
        MUTTA VIHOLLISENI, JOTKA EIVÄT TAHTONEEt MINUA KUNINKAAKSENSA, TUOKAA TÄNNE JA TELOITTAKAA MINUN EDESSÄNI.'"
        (Luuk.19:12-27) & (Matt.25:14-30)

        "Kuulkaa toinen vertaus: Oli perheenisäntä, joka istutti viinitarhan ja teki aidan sen ympärille ja kaivoi siihen viinikuurnan ja rakensi tornin; ja hän vuokrasi sen viinitarhureille ja matkusti muille maille.
        Ja kun hedelmäin aika lähestyi, lähetti hän palvelijoitansa viinitarhurien luokse perimään hänelle tulevat hedelmät.
        Mutta viinitarhurit ottivat kiinni hänen palvelijansa; minkä he pieksivät, minkä tappoivat, minkä kivittivät.
        Vielä hän lähetti toisia palvelijoita, useampia kuin ensimmäiset; ja näille he tekivät samoin.
        Mutta viimein hän lähetti heidän luokseen poikansa sanoen: 'Minun poikaani he kavahtavat'.
        Mutta kun viinitarhurit näkivät pojan, sanoivat he keskenänsä: 'Tämä on perillinen; tulkaa, tappakaamme hänet, niin me saamme hänen perintönsä'.
        Ja he ottivat hänet kiinni ja heittivät ulos viinitarhasta ja tappoivat.
        Kun viinitarhan herra tulee, mitä hän tekee noille viinitarhureille?"
        He sanoivat hänelle: "NUO PAHAT HÄN PAHOIN TUHOAA JA VUOKRAA VIINITARHAN TOISILLE VIINITARHUREILLE, JOTKA ANTAVAT HÄNELLE HEDELMÄT AJALLANSA". "
        Jeesus sanoi heille: "Ettekö ole koskaan lukeneet kirjoituksista: 'Se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, on tullut kulmakiveksi; JHVH:lta tämä on tullut ja on ihmeellinen meidän silmissämme'?
        Sentähden minä sanon teille: JUMALAN KUNINGASKUNTA OTETAAN TEILTÄ POIS JA ANNETAAN KANSALLE, JOKA TEKEE SEN HEDELMIÄ.
        Ja JOKA TÄHÄN KIVEEN KAATUU, SE RUHJOUTUU, MUTTA JONKA PÄÄLLE SE KAATUU, SEN SE MURSKAA."
        Kun ylipapit ja fariseukset kuulivat nämä hänen vertauksensa, ymmärsivät he, että hän puhui heistä.
        Ja he olisivat tahtoneet ottaa hänet kiinni, mutta pelkäsivät kansaa, koska se piti häntä profeettana.
        (Matt.21:33-46) & (Luuk.20:9-20) & (Mark.12:1-12)

        "Varkailta taasen, olkootpa mies- tai naispuolisia, LEIKATKAA KÄDET. Se on palkka heidän omista teoistaan ja muita varoittava kuritus Jumalalta. Jumala on mahtava, viisas." (Koraani 5:38)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Hän sanoi näin: "Eräs jalosukuinen mies lähti matkalle kaukaiseen maahan saadakseen itsellensä kuninkuuden ja sitten palatakseen.
        Ja hän kutsui luoksensa kymmenen palvelijaansa, antoi heille kymmenen leiviskää ja sanoi heille: 'Asioikaa näillä, kunnes minä tulen'.
        Mutta hänen kansalaisensa vihasivat häntä ja lähettivät lähettiläät hänen jälkeensä sanomaan: 'Emme tahdo tätä kuninkaaksemme'.
        Ja saatuansa kuninkuuden ja palattuansa hän käski kutsua eteensä ne palvelijat, joille hän oli antanut rahat, saadakseen tietää, mitä kukin oli asioimisellaan ansainnut.
        Niin ensimmäinen tuli esiin ja sanoi: 'Herra, sinun leiviskäsi on tuottanut kymmenen leiviskää'.
        Ja hän sanoi hänelle: 'Hyvä on, sinä hyvä palvelija; koska vähimmässä olet ollut uskollinen, niin saat vallita kymmentä kaupunkia'.
        Ja toinen tuli ja sanoi: 'Herra, sinun leiviskäsi on tuottanut viisi leiviskää'.
        Niin hän sanoi tällekin: 'Sinä, vallitse sinä viittä kaupunkia'.
        Vielä tuli yksi ja sanoi: 'Herra, katso, tässä on sinun leiviskäsi, jota olen säilyttänyt liinasessa.
        Sillä minä pelkäsin sinua, koska olet ankara mies: sinä otat, mitä et ole talteen pannut, ja leikkaat, mitä et ole kylvänyt.'
        Hän sanoi hänelle: 'OMAN SANASI MUKAAN MINÄ SINUT TUOMITSEN, SINÄ PAHA PALVELIJA. Sinä tiesit minut ankaraksi mieheksi, joka otan, mitä en ole talteen pannut, ja leikkaan, mitä en ole kylvänyt;
        miksi et siis antanut rahojani rahanvaihtajan pöytään, että minä tultuani olisin saanut periä ne korkoineen?'
        Ja hän sanoi vieressä seisoville: 'OTTAKAA HÄNELTÄ POIS se leiviskä ja antakaa sille, jolla on kymmenen leiviskää'.
        - Niin he sanoivat hänelle: 'Herra, hänellä on jo kymmenen leiviskää'. -
        'Minä sanon teille: jokaiselle, jolla on, annetaan; mutta jolla ei ole, siltä OTETAAN POIS sekin, mikä hänellä on.
        MUTTA VIHOLLISENI, JOTKA EIVÄT TAHTONEEt MINUA KUNINKAAKSENSA, TUOKAA TÄNNE JA TELOITTAKAA MINUN EDESSÄNI.'"
        (Luuk.19:12-27) & (Matt.25:14-30)

        "Kuulkaa toinen vertaus: Oli perheenisäntä, joka istutti viinitarhan ja teki aidan sen ympärille ja kaivoi siihen viinikuurnan ja rakensi tornin; ja hän vuokrasi sen viinitarhureille ja matkusti muille maille.
        Ja kun hedelmäin aika lähestyi, lähetti hän palvelijoitansa viinitarhurien luokse perimään hänelle tulevat hedelmät.
        Mutta viinitarhurit ottivat kiinni hänen palvelijansa; minkä he pieksivät, minkä tappoivat, minkä kivittivät.
        Vielä hän lähetti toisia palvelijoita, useampia kuin ensimmäiset; ja näille he tekivät samoin.
        Mutta viimein hän lähetti heidän luokseen poikansa sanoen: 'Minun poikaani he kavahtavat'.
        Mutta kun viinitarhurit näkivät pojan, sanoivat he keskenänsä: 'Tämä on perillinen; tulkaa, tappakaamme hänet, niin me saamme hänen perintönsä'.
        Ja he ottivat hänet kiinni ja heittivät ulos viinitarhasta ja tappoivat.
        Kun viinitarhan herra tulee, mitä hän tekee noille viinitarhureille?"
        He sanoivat hänelle: "NUO PAHAT HÄN PAHOIN TUHOAA JA VUOKRAA VIINITARHAN TOISILLE VIINITARHUREILLE, JOTKA ANTAVAT HÄNELLE HEDELMÄT AJALLANSA". "
        Jeesus sanoi heille: "Ettekö ole koskaan lukeneet kirjoituksista: 'Se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, on tullut kulmakiveksi; JHVH:lta tämä on tullut ja on ihmeellinen meidän silmissämme'?
        Sentähden minä sanon teille: JUMALAN KUNINGASKUNTA OTETAAN TEILTÄ POIS JA ANNETAAN KANSALLE, JOKA TEKEE SEN HEDELMIÄ.
        Ja JOKA TÄHÄN KIVEEN KAATUU, SE RUHJOUTUU, MUTTA JONKA PÄÄLLE SE KAATUU, SEN SE MURSKAA."
        Kun ylipapit ja fariseukset kuulivat nämä hänen vertauksensa, ymmärsivät he, että hän puhui heistä.
        Ja he olisivat tahtoneet ottaa hänet kiinni, mutta pelkäsivät kansaa, koska se piti häntä profeettana.
        (Matt.21:33-46) & (Luuk.20:9-20) & (Mark.12:1-12)

        "Varkailta taasen, olkootpa mies- tai naispuolisia, LEIKATKAA KÄDET. Se on palkka heidän omista teoistaan ja muita varoittava kuritus Jumalalta. Jumala on mahtava, viisas." (Koraani 5:38)

        (jatkoa edelliseen)

        "Joka uhraa muille jumalille kuin JHVH:lle, ainoalle, olkoon vihitty tuhon omaksi." (2.Ms.22:20)

        "Siion lunastetaan oikeudella ja sen kääntyneet vanhurskaudella.
        Mutta luopiot ja syntiset saavat kaikki turmion, ja ne, jotka hylkäävät JHVH:n, hukkuvat. (Jes.1:27-28)

        "Ota nuhteettomasta vaari, katso rehellistä: rauhan miehellä on tulevaisuus,
        mutta luopuneet hukkuvat kaikki, ja väärintekijäin (jumalattomain) tulevaisuus leikataan pois.
        Mutta vanhurskasten pelastus tulee JHVH:lta, Hän on heidän linnansa ahdingon aikana.
        JHVH auttaa heitä ja vapahtaa heidät, vapahtaa väärintekijöistä (jumalattomista) ja pelastaa heidät; sillä he turvaavat Häneen. (Ps.37:37-40)

        "Sillä katso, jotka sinusta eriävät, ne hukkuvat, sinä tuhoat kaikki, jotka haureudessa sinusta luopuvat." (Ps.73:27)

        "Sillä se kansa tai kuningaskunta, joka ei sinua (Uuden Liiton Jerusalem, Juuda ja Israel) palvele, hukkuu, ja ne kansat hävitetään perinjuurin." (Jes.60:12)

        "Katsokaa nyt, että minä, minä olen, eikä yhtäkään jumalaa ole minun rinnallani. Minä kuoletan ja minä teen eläväksi, minä lyön ja minä parannan; eikä ole sitä, joka pelastaisi minun käsistäni.
        Minä nostan käteni taivasta kohti ja sanon: Niin totta kuin minä elän iankaikkisesti, kun minä teroitan miekkani salaman,
        kun minun käteni ryhtyy tuomiota pitämään, niin minä kostan vastustajilleni ja maksan vihamiehilleni. Minä annan nuolteni juopua verestä -
        ja minun miekkani syö lihaa - surmattujen ja vangittujen verestä, vihollispäällikköjen päistä.
        Riemuiten ylistäkää, te kansat, hänen kansaansa, sillä hän kostaa palvelijoittensa veren; hän antaa koston kohdata vastustajiansa ja toimittaa sovituksen maallensa, kansallensa."
        Ja Mooses tuli ja lausui kaikki tämän virren sanat kansan kuullen, hän itse ja Joosua, Nuunin poika. (5.Ms.32:39-44)

        "JHVH antaa kuoleman ja antaa elämän, hän vie alas tuonelaan ja tuo ylös jälleen. JHVH köyhdyttää ja rikastuttaa, hän alentaa ja ylentää. Hän tomusta nostaa halvan, hän loasta korottaa köyhän, pannaksensa heidät ruhtinasten rinnalle ja antaaksensa heidän periä kunniasijat. Sillä maan tukipylväät ovat JHVH:n, hän on asettanut niiden päälle maanpiirin.
        Hän varjelee hurskastensa jalat, mutta väärintekijät (jumalattomat) hukkuvat pimeyteen; sillä mies ei omalla voimallaan mitään voi.
        Jotka taistelevat JHVH:a vastaan, ne joutuvat kauhun valtaan; hän jylisee taivaasta heidän ylitsensä. JHVH tuomitsee maan ääret; hän antaa vallan kuninkaallensa ja korottaa korkealle voideltunsa sarven." (1.Sam.2:6-10)

        "Astukaa esiin, te kansat, ja kuulkaa; te kansakunnat, tarkatkaa. Kuulkoon maa ja kaikki, mitä siinä on, maanpiiri ja kaikki, mikä siitä kasvaa.
        Sillä JHVH on vihastunut kaikkiin kansoihin ja kiivastunut kaikkiin heidän joukkoihinsa; hän on vihkinyt heidät tuhon omiksi, jättänyt heidät teurastettaviksi.
        Heidän surmattunsa viskataan pois, ja niitten raadoista nousee löyhkä, ja vuoret valuvat heidän vertansa.
        Kaikki taivaan joukot menehtyvät, taivas kääritään kokoon niinkuin kirja, ja kaikki sen joukot varisevat alas, niinkuin lehdet varisevat viinipuusta, niinkuin viikunapuusta raakaleet.
        Sillä minun miekkani taivaassa on juopunut vimmaan; katso, se iskee alas Edomiin, tuomioksi kansalle, jonka minä olen vihkinyt tuhoon.
        JHVH:n miekka on verta täynnä, rasvaa tiukkuva, karitsain ja kauristen verta, oinasten munuaisrasvaa. Sillä JHVH:lla on uhri Bosrassa, suuri teurastus Edomin maassa.
        Villihärkiä kaatuu yhteen joukkoon, mullikoita härkien mukana. Heidän maansa juopuu verestä, ja heidän multansa tiukkuu rasvaa.
        Sillä JHVH:lla on koston päivä, maksun vuosi Siionin asian puolesta. (Jes.34:1-8)


    • kerty

      "JUMALAN SANA tippuu keskelle sitä maata, joka pitää hävitetämän!" Raamattu
      TUNGUSKAAN METEORIITTI TIPPUI KESKELLE VENÄJÄNMAATA V.1908!

    • hyvyys Jumalasta

      Mikä paha meitä uhkaa?

      No, Johanneksen Ilmestys puhuu kahdesta pedosta kirjeen 13. luvussa. Toinen peto nousee maasta, toinen merestä. Merestä nouseva peto pyrkii sotimaan ja sitä ihmetelläänkin, kuinka sitä vastaan voidaan olla. Sitten se toinen maasta nouseva on ihmeitten tekijä, pedon merkin tyrkyttäjä ja pedon kuvan kumarruttaja.
      Obama on Usassa käskyttänyt mikrosirun laitattamista ihmiseen. Se on kontrolliväline ja sitä ei pidä ottaa. Se näyttäytyy pedon merkkinä. Pedon merkistä on sanottu myös, että ilman sitä ei voi ostaa ja myydä. Maasta nouseva peto myöskin käskee sillä tavalla, että jotka eivät kumarra sitä, ne tapettais. Jos aika on lyhennetty sillä tavalla, ettei pedon merkki ja pedonvalta ehdi joka paikkaan yhtä suurella intensiteetillä ja Venäjä estää sitä tulemasta tänne, se on pelkästään Jumalan hyvyyttä.

    • Pyhä jalosukuinen

      Ruurikin aikoihin, noi 700 luvulla!

      Slaavit miehitti suomensukuisten heimojen maat, vaikka Jumala oli maan antanut ensin suomensukuisille heimoille. Slaavit on antikristuksen asialla. Miehittäjiä ja valtaajia, vievät alkuperäis heimojen luonnonrikkaudet.

      Jumala tulee nuhtelemaan Googin ruhtinasta, Venäjän johtoa, venäläiset ortodoksit ovat osa ekumeenista portto baabelia, heistä on löytyvä marttyyrien ja pyhien verta (ilm.17-18). Jumala ei katso jenkilöön, Tsaari riisti saatanan lailla omaa kansaansa ja eli loistossa ja rikkaudessa, heillä suuria palatseja ja jaalokiviä, kultaa ja maata, samalla oma köyhällistö kansa kuoli nälkään.

      Tsaari on Raamatussa kerrottu jumalaton hallitsija (miik.3:11, neh.5, jes.34, jaak.2:12-18, jes.58, psl.72, psl.82, joh.3:16-21) vailla Jumalan tuntemista, siksi heidän koko perhe surmattiin! Israelin Jumalan sallimuksesta!

    • OLOS SAA TA NA

      Jeesuksen Kristuksen nimessä ja maahan vuotaneessa veressä, Saa ta na -pyhä järjestys ulos profetiat palstalta. NYT.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1515
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1312
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1311
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1247
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      32
      1215
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1126
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1062
    Aihe