YTM

Ex PUA

MAT ja tasojen luokitus on eräs tämän palstan kantavia teemoja.

KTM ja ATM ovat jo niin tuttuja että niistä ja niiden määritelmistä tuskin tulee kamalasti epäselvyyksiä.

Mutta sitten on tämä YTM, eli ylempää tasoa edustava mies.

Jos aiemmin alfamääritelmässä tehtiin selväksi, että ihmislajille alfaa ei suinkaan edusta se räkälässä paskainen rotsi päällä seksi- ja väkivaltafantasioilla mässäilevä jännämies, eikä myöskään se karvasilinteripäinen kaappihomoksi luultu gameboy, vaan mies jolla on statusta (ja koska kapitalismi, niin tämä meinaa myös aina rahaa, eli rikkautta joka tuo valtaa, ja valtaa joka tuo rikkautta).

Entäs sitten yleensä YTM?

Jotkut puhuvat että niitä on näiden tavallistenkin yhteiskuntaluokkien joukossa, vai pitäisikö sanoa että niihin pätee sama määritelmä mikä alfaan?

TIetysti jos se on vain tilastotermi, voidaan todeta että tietty määrä naisia tietty = titteli tilastoissa, jolloin YTM-termi pätee tavalliseenkin tallaajaan (mutta herää kysymys, että mitäs jos ne sen naiset ovat olleet ihan tolkuttomia sotasikoja?).

Mutta jos se on jokin miehessä, niin mistä tämän silloin tietää?

Aivoriihi ja keskustelu käyntiin, on tullut aika lyödä lukkoon jälleen yksi lahjomaton palstatotuus!

9

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nainennnnn

      Mun käsityksen mukaan ytm voi yhtä hyvin olla poliitikko tai varastomies kunhan se on paikkansa kingi. Henkinenhaluttu naismagneetti jota ihailee niin naiset kuin miehetkin (salaa kateellisina). Ennenkaikkea ytm on paras porukastaan.
      Tietenkään ytm ei voi olla haiseva rappioalkoholisti vaan sen pitää olla esim työelämässä. Huijarit sitten erikseen.
      Itseäni ei raha kiinnosta ja esim yksi sukulaiseni on arvostettu asiantuntija mutta estynyt ja superujo jota on hyvin vaikea nähdä suosittuna naisten keskuudessa koska hän on yksinkertaisesti atm sosiaalisilta taidoiltaan ja myös ulkonäöltään.

      • Ex PUA

        Ok, eli sinun määritelmäsi menee tämän "YTM voi olla kuka tahansa ilman asemaa"-koulukunnan puolelle aika vahvasti.

        Onko myös niin, että ajattelisit että YTM:llä on kuitenkin "pakko" olla myös hyvä asema, koska se kuitenkin on YTM ja (paikkansa) "kingi"?

        Jolloin sinusta siis teoreettisesti tämä voi olla varastomies, muttei kuitenkaan käytännössä?


      • nainennnnn
        Ex PUA kirjoitti:

        Ok, eli sinun määritelmäsi menee tämän "YTM voi olla kuka tahansa ilman asemaa"-koulukunnan puolelle aika vahvasti.

        Onko myös niin, että ajattelisit että YTM:llä on kuitenkin "pakko" olla myös hyvä asema, koska se kuitenkin on YTM ja (paikkansa) "kingi"?

        Jolloin sinusta siis teoreettisesti tämä voi olla varastomies, muttei kuitenkaan käytännössä?

        Se voi olla varastomies eikä sen tarvii olla edes pomo varastomiehille vaan voi olla alainen kunhan se on se joukon halutuin ja suosituin joka saa pillut märiksi.


      • yxvaan22
        nainennnnn kirjoitti:

        Se voi olla varastomies eikä sen tarvii olla edes pomo varastomiehille vaan voi olla alainen kunhan se on se joukon halutuin ja suosituin joka saa pillut märiksi.

        YTM tai alfauros,,,kumpikohan lienee hän mutta vietin mielelläni kuumia hetkiä kanssaan...ajatuskin saa,,,,


    • elämäntapa jakaa

      Ihmiskunta ei ole yksi lauma. Ihmiskunta on monta erilaista laumaa, joissa kaikissa on omat arvonsa.

      YTM on oman laumansa kingi. Lauman arvot voivat kuitenkin olla hyvin erilaiset. On selvää että helvetin enkeli, pankkiiri ja hamppumarko kuuluvat kaikki erilaisiin ryhmiin. Jokaisessa ryhmässä on omat YTM:insä, heidän arvonsa ovat erilaiset, mutta heillä voi olla tiettyjä yhteisiä piirteitä kuten sosiaalinen dominanssi.

      Nainen joka rakastuu sosiaalisesti dominoivaan pankkiiriin tuskin pitää sosiaalisesti dominoivaa työtöntä hamppumarkoa kiinnostavana. Vaikka molemmat miehet ovat ytmejä, heidän elämäntapansa ovat liian erilaisia, että he kiinnostaisivat kaikkia naisia. Käytän tässä mieluummin sanaa elämäntapa kuin arvo, koska eihän pankkiirilla välttämättä ole arvoja. Tälläkin palstalla usein puhutaan että työttömällä on vääränlaiset arvot, mutta mielestäni kyse on sittenkin vain elämäntavasta, mikä lopulta jakaa ihmiset, eikä välttämättä lainkaan arvot. Elämäntapa taas on seurausta enemmän ympäristöstä kuin ihmisen tietoista valintaa.

      YTM:it voidaan siis jakaa vielä elämäntapansa, elintasonsa ja yhteiskunnallisen aseman mukaan erilaisiin vielä alaluokkiin.

    • Laasasen lista

      MIESTEN SEKSUAALISEN TASON 7 LUOKKAA

      1. Super-YTM

      Tähän luokkaan kuuluu n. 1-5 % korkean statuksen julkkiksista, kuten Tauski 10 000 partnerillaan. Super-YTM:llä piisaa enemmän hyvännäköisiä naisia kuin mitä he ehtivät hoitelemaan siten, että naiset juoksevat heidän perässään eikä päinvastoin.

      Super-YTM:n markkina-arvo, markkinointi ja markkinoille pääsy hoituvat samalla kertaa julkisuuden kautta, kuten kirjoituksesta Huippu-urheilijoiden rakkauselämä käy ilmi.

      2. YTM

      Tähän luokkaan kuuluu 10-15 % miehistä. Heidän suosionsa ei ole aivan Super-YTM:n luokkaa, mutta naisia piisaa kasoittain. Ero Super-YTM luokkaan on lähinnä siinä, että YTM miesten pitää tehdä enemmän töitä naisten etsimiseksi, siinä missä naiset juoksevat Super-YTM:n perässä.

      3. Ylempi keskitaso YKTM

      Elämässä hyvin pärjäävät ja hyvässä ammatissa olevat miehet, esimerkiksi lääkärit. Heidän on helppo löytää partnereita eronkin jälkeen.

      4. Keskitaso KTM

      Tavallinen parisuhteessa oleva ja työssä käyvä mies

      5. Alempi keskitaso AKTM

      Parisuhteessa oleva mies, jolla on usein vaikeuksia naissuhteiden hankinnassa, ainakin jos nykyinen parisuhde katkeaisi. Naisteniskentätaidot ovat huonot tai markkina-arvo on laskenut parisuhteen aikana.

      6. Ylempi alempitaso YATM

      Naiseton mies, jonka naisettomuus johtuu usein naisteniskentätaitojen puutteesta. Ujous, sosiaalisten taitojen puute, sisäänpäinkääntyneisyys jne. Periaatteessa naisen löytäminen olisi mahdollista, mutta edellä mainitut ongelmat on ratkaistava ensin.

      Turhautunut netin nörttiosasto, johon kuuluu n. 10-15 % miehistä

      7. Hardcore ATM

      Markkina-arvo ja markkinointi ovat niin toivottomalla tasolla, että HATM ovat käytännössä lähes kokonaan suomalaisten pariutumismarkkinoiden ulkopuolella - vain Thaimaa voi pelastaa. Ryhmään kuuluu n. 5-10 % miehistä.

    • luonnontieteilijä

      "YTM on oman laumansa kingi. Lauman arvot voivat kuitenkin olla hyvin erilaiset. On selvää että helvetin enkeli, pankkiiri ja hamppumarko kuuluvat kaikki erilaisiin ryhmiin. Jokaisessa ryhmässä on omat YTM:insä, heidän arvonsa ovat erilaiset, mutta heillä voi olla tiettyjä yhteisiä piirteitä kuten sosiaalinen dominanssi."

      Leijonilla on lauma ja sillä on johtaja. Voidaan kysyä Onko Leijonauros YTM?

      Aivan jättäkää määritteet asiantuntijoille.

      Ei ole olemassa mitään erilaisia arvoja. Maailmassa on vain yhdet arvot, yhdet luonnonlait.

      Toki on olemassa erilaisia tapoja selviytyä maailmassa. Hamppumarkon tapa selviytyä on ryöstellä muilta ihmisiltä. Tämä tapa oli yleinen tapa aikana kivi ja kanto ihmiskunnan historiassa ja on maan tapa leijonien kulttuurissa edelleen. Sittemmin keksittiin maanviljelys yms.

      Kyse on siitä miten ihmiskunta tuottaa energiaa. Leijona tuottaa sitä puhtaasti lihasvoimalla ja siksi leijona on ihmistä paljon fyysisesti ja isokokoisempi ja fyysisempi.

      Nykyään energiaa tuotetaan huipputeknologialla. E=mc2 on kuuluisa kaava, jonka kehitti Albert Einstein. Tähän pohjautuu mm. ydinteknologia. Albert Einstein on juutalainen. Juutalaiset hallitsevat maailmaa, koska heillä on korkein laskennallinen ÄO ja panostavat tieteeseen ja teknologiaan, toisin kuin germaanit Suomi mukaan lukien, jotka panostavat johonkin urheiluun. Urheilu on täyttä hölyn pölyä.

    • Hmmm...

      Ei kannata tehdä syväluotaavia analyyseja. YTM on vain mies, joka syystä tai toisesta saa tai jolla olisi potentiaalia saada helposti paljon naisia tai niitä kauneimpia naisia ja jota naisetkin tulevat usein iskemään ja kyselemään puh.numeroa.

      • Gammaromeo

        Mielenkiintoinen detaljihan tuossa YTM:ssä on, että hänellä ei välttämättä ole ollut kuin 0-1 seksipartneria, syystä tai toisesta, esim. viimeisen kymmenen vuoden aikana, vaikka potentiaalia olisi ollut paljon enempään ja vaikka ulkoisesti hänen makuunsa erittäin viehättäviin naisiin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7658
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2842
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2422
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2155
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1819
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1563
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1426
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1424
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1349
    Aihe