Saamme nähdä Herran Kunnian ja Ihanuuden!

sinettisormus1

Näyssä istui hymyilevä mies pyörätuolissaan ja iloisena rullasi itseään eteenpäin, hänen päänsä oli kalju kulmakarvansa tummat ja vahvat... ja näin vielä lehtimetsän keskellä vuolaasti virtaavan puron ja sen keskellä oli pieni saareke ja siellä odotti muutama pari kumisaappaita käyttäjäänsä, se oli hyvin kaunis paikka ... nousin ja pyysin Herralta Sanan paikkaa tähän näkyyn ja se avautui taas napakymppi paikasta, eli Jesaja 35. On yksi lempi paikkojani Raamatussa. Siis ottakaa ja syökää ja virvoitukaa Hänen sanansa äärellä:

JESAJA 35
1. Erämaa ja hietikko iloitsee, aromaa riemuitsee ja kukoistaa kuin
lilja.
2. Se kauniisti kukoistaa ja iloitsee ilolla ja riemulla. Sille annetaan Libanonin kunnia, Karmelin ja Saaronin ihanuus. He saavat nähdä Herran kunnian, meidän Jumalamme ihanuuden.
3. Vahvistakaa hervonneet kädet, voimistakaa horjuvat polvet.
4. Sanokaa hätääntyneille sydämille: "Olkaa lujat, älkää peljätkö. Katso, teidän Jumalanne! Kosto tulee, Jumalan rangaistus. Hän tulee ja pelastaa teidät."
5. Silloin avautuvat sokeain silmät ja kuurojen korvat aukenevat.
6. Silloin rampa hyppii niinkuin peura ja mykän kieli riemuun ratkeaa; sillä vedet puhkeavat erämaahan ja aromaahan purot.
7. Hehkuva hiekka tulee lammikoiksi ja kuiva maa vesilähteiksi. Aavikkosutten asunnossa, missä ne makasivat, kasvaa ruoho ynnä ruoko ja kaisla.
8. Ja siellä on oleva valtatie, ja sen nimi on "pyhä tie": sitä ei kulje saastainen; se on heitä itseänsä varten. Joka sitä tietä kulkee, ei eksy - eivät hullutkaan.
9. Ei ole siellä leijonaa, ei nouse sinne raateleva peto; ei sellaista siellä tavata: lunastetut sitä kulkevat.
10. Niin Herran vapahdetut palajavat ja tulevat Siioniin riemuiten, päänsä päällä iankaikkinen ilo. Riemu ja ilo saavuttavat heidät, mutta murhe ja huokaus pakenevat.

Herra olkoon meille armollinen ja eletään Hänen Siunauksissaan!

60

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinettisormus1
      • Muistakaamme

        Kyllä, kyllä. Jesaja 35 kertoo totuuden. Ei kylläkään kerro totuutta kaikkien elämästä, tulevaisuudesta. Jos uskomme Raamatunsanaa.


    • offi10001

      Niin Herran vapautetut palaavat Siioniin riemuiten,,,.

      Aleksanteri suuri löi Persian Dariokseen Issoksessa 333 eaa. ja Gaugamelassa 331 eaa.
      Tämä mahdollisti , hävitetyn Israelin jäännöksen jälkeläisten palata Siioniin.

    • sinettisormus1
      • OFFI10001

        Janne parka on siirtynyt toisesta hulluudesta toiseen , uskonto on oopiumia hänelle
        on of miehiä , jehovalaisena olisi saanut myös vouhottaa uskossa ei noilla uskoilla niin suurtakaan eroa ole molemmissa uskotaan sellaiseen mikä ei pidä paikkaansa.

        Ei jehovalainenkaan huumehörhönä vaella!


      • Rabbi.
        OFFI10001 kirjoitti:

        Janne parka on siirtynyt toisesta hulluudesta toiseen , uskonto on oopiumia hänelle
        on of miehiä , jehovalaisena olisi saanut myös vouhottaa uskossa ei noilla uskoilla niin suurtakaan eroa ole molemmissa uskotaan sellaiseen mikä ei pidä paikkaansa.

        Ei jehovalainenkaan huumehörhönä vaella!

        Monet entiset narkis-rikolliset liittyvät kaikenlaisiin telttaleireihin,eihän siinä itsessään mitään muuta pahaa ole kuin se että liukuvat ensimmäisestä hulluudesta toiseen.Kumpikin vie samaan kadotukseen,koska ei mikään järjestäytynyt uskonto pelasta ketään.Millään hihhuliporukalla ei ole edes parantavaa vaikutusta,vaikka he niin valehtelevatkin.Se kaikki on uskonnollista "itse-keksittyä"hurmiotilaa,joka vahingoittaa tasapainoista ajattelukykyä Raamatun asuoissa.He hokevat,Jeesus on ihana,missä he ovat Jeesuksen tavanneet ???.


    • sinettisormus1
    • Pimeyden voimat

      Kiitos Sinettisormus taas kerran, että jaat näitä näkyjäsi! Osuva Raamatunkohta jälleen tähän päivään. Mennään sitä kaitaa ja Pyhää Tietä eteenpäin. Nämä sinun näkysi antavat tsemppiä eteenpäin.

    • sinettisormus1

      Jesajan sanat ovat profetaalinen kuvaus Kristuksen armon valtakunnasta, jossa Hänen armonsa ja Henkensä vaikuttaa iloa, elämää ja kukoistusta. Täydellisemmin tämä kaikki toteutuu tuhatvuotisessa valtakunnassa ja täydellisimmin uudessa massa, jossa vanhurskaus asuu. Tuo Pyhä Tie on meidän uskontie.

      • sinettisormus1

        ... näyssä oli tuo rampa pyörätuolissaan iloisena ja purot vuolaana virtasi kuin Jesaja 35 sanoissa, tämä oli vahva viesti, sen ymmärtäneille, Herraltamme.
        Aamen.


    • sinettisormus1
      • Rabbi

        Ne jotka halajavat taivaaseen ,aineettomuuteen,hyvää matkaa vain.Omakohtainen odottamukseni on maanpäällinen elämä ennallistetussa puhtaassa maailmassa.Uudeksi minä teen kaiken sanoo YAHWE.Siellä leijona syö ruohoa kuin raavas,ja imeväinen leikkii myrkkykäärmeen kololla,missään minun pyhällä vuorellani ei tehdä pahaa,eikä aiheuteta vahinkoa,sanoo YAHWE.Ilmestyskirja kyllä mainitsee selvillä numeroilla 12 Israelin sukukunnista valittujen luvun,joka on 144.000,he ovat niitä jotka on valittu taivaisiin Kuninkaamme Jeesuksen apulaisiksi.Muilla on mahdollisuutena maanpäällinen elämä.


    • sinettisormus1
      • sinettisormus1

        10. Niin Herran vapahdetut palajavat ja tulevat Siioniin riemuiten, päänsä päällä iankaikkinen ilo. Riemu ja ilo saavuttavat heidät, mutta murhe ja huokaus pakenevat.


    • sinettisormus1

      Evankeliumi Matteuksen mukaan 19
      1. Ja kun Jeesus oli lopettanut nämä puheet, lähti hän Galileasta ja kulki Jordanin tuota puolta Juudean alueelle.
      2. Ja suuri kansan paljous seurasi häntä, ja hän paransi heitä siellä.
      3. Ja fariseuksia tuli hänen luoksensa, ja he kiusasivat häntä sanoen: "Onko miehen lupa hyljätä vaimonsa mistä syystä tahansa?"
      4. Hän vastasi ja sanoi: "Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa 'loi heidät mieheksi ja naiseksi'
      5. ja sanoi: 'Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi'?
      6. Niin eivät he enää ole kaksi, vaan yksi liha. Minkä siis Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako."
      7. He sanoivat hänelle: "Miksi sitten Mooses käski antaa erokirjan ja hyljätä hänet?"
      8. Hän sanoi heille: "Teidän sydämenne kovuuden tähden Mooses salli teidän hyljätä vaimonne, mutta alusta ei niin ollut.
      9. Mutta minä sanon teille: joka hylkää vaimonsa muun kuin huoruuden tähden ja nai toisen, se tekee huorin; ja joka nai hyljätyn, se tekee huorin."
      10. Opetuslapset sanoivat hänelle: "Jos miehen on näin laita vaimoonsa nähden, niin ei ole hyvä naida".
      11. Mutta hän sanoi heille: "Ei tämä sana kaikkiin sovellu, vaan ainoastaan niihin, joille se on suotu.
      12. Sillä on niitä, jotka syntymästään, äitinsä kohdusta saakka, ovat avioon kelpaamattomia, ja on niitä, jotka ihmiset ovat tehneet avioon kelpaamattomiksi, ja niitä, jotka taivasten valtakunnan tähden ovat tehneet itsensä avioon kelpaamattomiksi. Joka voi sen itseensä sovittaa, se sovittakoon."
      13. Silloin tuotiin hänen tykönsä lapsia, että hän panisi kätensä heidän päälleen ja rukoilisi; mutta opetuslapset nuhtelivat tuojia.
      14. Niin Jeesus sanoi: "Antakaa lasten olla, älkääkä estäkö heitä tulemasta minun tyköni, sillä senkaltaisten on taivasten valtakunta".
      15. Ja hän pani kätensä heidän päälleen ja lähti sieltä pois.
      16. Ja katso, eräs mies tuli ja sanoi hänelle: "Opettaja, mitä hyvää minun pitää tekemän, että minä saisin iankaikkisen elämän?"
      17. Niin hän sanoi hänelle: "Miksi kysyt minulta, mikä on hyvää? On ainoastaan yksi, joka on hyvä. Mutta jos tahdot päästä elämään sisälle, niin pidä käskyt."
      18. Hän sanoi hänelle: "Mitkä?" Jeesus sanoi: "Nämä: 'Älä tapa', 'Älä tee huorin', 'Älä varasta', 'Älä sano väärää todistusta',
      19. 'Kunnioita isääsi ja äitiäsi', ja: 'Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi'".
      20. Nuorukainen sanoi hänelle: "Kaikkia niitä minä olen noudattanut; mitä minulta vielä puuttuu?"
      21. Jeesus sanoi hänelle: "Jos tahdot olla täydellinen, niin mene, myy, mitä sinulla on, ja anna köyhille, niin sinulla on oleva aarre taivaissa; ja tule ja seuraa minua".
      22. Mutta kun nuorukainen kuuli tämän sanan, meni hän pois murheellisena, sillä hänellä oli paljon omaisuutta.
      23. Silloin Jeesus sanoi opetuslapsillensa: "Totisesti minä sanon teille: rikkaan on vaikea päästä taivasten valtakuntaan.
      24. Ja vielä minä sanon teille: helpompi on kamelin käydä neulansilmän läpi kuin rikkaan päästä Jumalan valtakuntaan."
      25. Kun opetuslapset sen kuulivat, hämmästyivät he kovin ja sanoivat: "Kuka sitten voi pelastua?"
      26. Niin Jeesus katsoi heihin ja sanoi heille: "Ihmisille se on mahdotonta, mutta Jumalalle on kaikki mahdollista".
      27. Silloin Pietari vastasi ja sanoi hänelle: "Katso, me olemme luopuneet kaikesta ja seuranneet sinua; mitä me siitä saamme?"
      28. Niin Jeesus sanoi heille: "Totisesti minä sanon teille: siinä uudestisyntymisessä, jolloin Ihmisen Poika istuu kirkkautensa valtaistuimella, saatte tekin, jotka olette minua seuranneet, istua kahdellatoista valtaistuimella ja tuomita Israelin kahtatoista sukukuntaa.
      29. Ja jokainen, joka on luopunut taloista tai veljistä tai sisarista tai isästä tai äidistä tai lapsista tai pelloista minun nimeni tähden, on saava monin verroin takaisin ja perivä iankaikkisen elämän.
      30. Mutta monet ensimmäiset tulevat viimeisiksi, ja monet viimeiset ensimmäisiksi."

      • sinettisormus1

        Ensimmäinen Johanneksen kirje 2
        1. Lapsukaiseni, tämän minä kirjoitan teille, ettette syntiä tekisi; mutta jos joku syntiä tekeekin, niin meillä on puolustaja Isän tykönä, Jeesus Kristus, joka on vanhurskas.
        2. Ja hän on meidän syntiemme sovitus; eikä ainoastaan meidän, vaan myös koko maailman syntien.
        3. Ja siitä me tiedämme hänet tuntevamme, että pidämme hänen käskynsä.
        4. Joka sanoo: "Minä tunnen hänet", eikä pidä hänen käskyjänsä, se on valhettelija, ja totuus ei ole hänessä.
        5. Mutta joka pitää hänen sanansa, hänessä on Jumalan rakkaus totisesti täydelliseksi tullut. Siitä me tiedämme, että me hänessä olemme.
        6. Joka sanoo hänessä pysyvänsä, on velvollinen vaeltamaan, niinkuin hän vaelsi.
        7. Rakkaani, en minä kirjoita teille uutta käskyä, vaan vanhan käskyn, joka teillä on alusta ollut; tämä vanha käsky on se sana, jonka te olette kuulleet.
        8. Ja kuitenkin minä kirjoitan teille uuden käskyn, sen, mikä on totta hänessä ja teissä; sillä pimeys katoaa, ja totinen valkeus jo loistaa.
        9. Joka sanoo valkeudessa olevansa, mutta vihaa veljeänsä, se on yhä vielä pimeydessä.
        10. Joka rakastaa veljeänsä, se pysyy valkeudessa, ja hänessä ei ole pahennusta.
        11. Mutta joka vihaa veljeänsä, se on pimeydessä ja vaeltaa pimeydessä, eikä hän tiedä, mihin menee; sillä pimeys on sokaissut hänen silmänsä.
        12. Minä kirjoitan teille, lapsukaiset, sillä synnit ovat teille anteeksi annetut hänen nimensä tähden.
        13. Minä kirjoitan teille, isät, sillä te olette oppineet tuntemaan hänet, joka alusta on ollut. Minä kirjoitan teille, nuorukaiset, sillä te olette voittaneet sen, joka on paha. Minä olen kirjoittanut teille, lapsukaiset, sillä te olette oppineet tuntemaan Isän.
        14. Minä olen kirjoittanut teille, isät, sillä te olette oppineet tuntemaan hänet, joka alusta on ollut. Minä olen kirjoittanut teille, nuorukaiset, sillä te olette väkevät, ja Jumalan sana pysyy teissä, ja te olette voittaneet sen, joka on paha.
        15. Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä maailmassa on. Jos joku maailmaa rakastaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä.
        16. Sillä kaikki, mikä maailmassa on, lihan himo, silmäin pyyntö ja elämän korskeus, se ei ole Isästä, vaan maailmasta.
        17. Ja maailma katoaa ja sen himo; mutta joka tekee Jumalan tahdon, se pysyy iankaikkisesti.
        18. Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika.
        19. Meistä he ovat lähteneet, mutta he eivät olleet yhtä meidän kanssamme; sillä jos he olisivat olleet yhtä meidän kanssamme, niin he olisivat meidän kanssamme pysyneet; mutta heissä oli tuleva ilmi, että kaikki eivät ole yhtä meidän kanssamme.
        20. Teillä on voitelu Pyhältä, ja kaikilla teillä on tieto.
        21. En minä ole kirjoittanut teille sentähden, ettette totuutta tiedä, vaan sentähden, että te tiedätte sen ja ettei mikään valhe ole totuudesta.
        22. Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.
        23. Kuka ikinä kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään. Joka tunnustaa Pojan, hänellä on myös Isä.
        24. Minkä te olette alusta asti kuulleet, se pysyköön teissä. Jos teissä pysyy se, minkä olette alusta asti kuulleet, niin tekin pysytte Pojassa ja Isässä.
        25. Ja tämä on se lupaus, minkä hän on meille luvannut: iankaikkinen elämä.
        26. Tämän minä olen kirjoittanut teille niistä, jotka teitä eksyttävät.
        27. Mutta te - teissä pysyy se voitelu, jonka olette häneltä saaneet, ja te ette ole kenenkään opetuksen tarpeessa; vaan niinkuin hänen voitelunsa opettaa teitä kaikessa, niin se opetus on myös totta eikä ole valhetta; ja niinkuin se on opettanut teitä, niin pysykää hänessä.
        28. Ja nyt, lapsukaiset, pysykää hänessä, että meillä hänen ilmestyessään olisi turva eikä meitä häpeällä karkoitettaisi pois hänen tyköänsä hänen tulemuksessaan.
        29. Jos tiedätte, että hän on vanhurskas, niin te ymmärrätte, että myös jokainen, joka vanhurskauden tekee, on hänestä syntynyt.


    • sinettisormus1

      Ensimmäinen Johanneksen kirje 3
      1. Katsokaa, minkäkaltaisen rakkauden Isä on meille antanut, että meitä kutsutaan Jumalan lapsiksi, joita me olemmekin. Sentähden ei maailma tunne meitä, sillä se ei tunne häntä.
      2. Rakkaani, nyt me olemme Jumalan lapsia, eikä ole vielä käynyt ilmi, mitä meistä tulee. Me tiedämme tulevamme hänen kaltaisikseen, kun hän ilmestyy, sillä me saamme nähdä hänet sellaisena, kuin hän on.
      3. Ja jokainen, joka panee häneen tämän toivon, puhdistaa itsensä, niinkuin hän on puhdas.
      4. Jokainen, joka tekee synnin, tekee myös laittomuuden; ja synti on laittomuus.
      5. Ja te tiedätte hänen ilmestyneen ottamaan pois synnit; ja hänessä ei ole syntiä.
      6. Kuka ikinä hänessä pysyy, hän ei tee syntiä; kuka ikinä syntiä tekee, hän ei ole häntä nähnyt eikä häntä tuntenut.
      7. Lapsukaiset, älköön kukaan saako teitä eksyttää. Se, joka vanhurskauden tekee, on vanhurskas, niinkuin hän on vanhurskas.
      8. Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot.
      9. Ei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä, sillä Jumalan siemen pysyy hänessä; eikä hän saata syntiä tehdä, sillä hän on Jumalasta syntynyt.
      10. Siitä käy ilmi, ketkä ovat Jumalan lapsia ja ketkä perkeleen lapsia. Kuka ikinä ei tee vanhurskautta, hän ei ole Jumalasta, ei myöskään se, joka ei veljeänsä rakasta.
      11. Sillä tämä on se sanoma, jonka te olette alusta asti kuulleet, että meidän tulee rakastaa toinen toistamme
      12. eikä olla Kainin kaltaisia, joka oli pahasta ja tappoi veljensä. Ja minkätähden hän tappoi hänet? Sentähden, että hänen tekonsa olivat pahat, mutta hänen veljensä teot vanhurskaat.
      13. Älkää ihmetelkö, veljeni, jos maailma teitä vihaa.
      14. Me tiedämme siirtyneemme kuolemasta elämään, sillä me rakastamme veljiä. Joka ei rakasta, pysyy kuolemassa.
      15. Jokainen, joka vihaa veljeänsä, on murhaaja; ja te tiedätte, ettei kenessäkään murhaajassa ole iankaikkista elämää, joka hänessä pysyisi.
      16. Siitä me olemme oppineet tuntemaan rakkauden, että hän antoi henkensä meidän edestämme; meidänkin tulee antaa henkemme veljiemme edestä.
      17. Jos nyt jollakin on tämän maailman hyvyyttä ja hän näkee veljensä olevan puutteessa, mutta sulkee häneltä sydämensä, kuinka Jumalan rakkaus saattaa pysyä hänessä?
      18. Lapsukaiset, älkäämme rakastako sanalla tai kielellä, vaan teossa ja totuudessa.
      19. Siitä me tiedämme, että olemme totuudesta, ja me saatamme hänen edessään rauhoittaa sydämemme sillä,
      20. että jos sydämemme syyttää meitä, niin Jumala on suurempi kuin meidän sydämemme ja tietää kaikki.
      21. Rakkaani, jos sydämemme ei syytä meitä, niin meillä on uskallus Jumalaan,
      22. ja mitä ikinä anomme, sen me häneltä saamme, koska pidämme hänen käskynsä ja teemme sitä, mikä on hänelle otollista.
      23. Ja tämä on hänen käskynsä, että meidän tulee uskoa hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen nimeen ja rakastaa toinen toistamme, niinkuin hän on meille käskyn antanut.
      24. Ja joka pitää hänen käskynsä, se pysyy Jumalassa ja Jumala hänessä. Ja siitä me tiedämme hänen meissä pysyvän, siitä Hengestä, jonka hän on meille antanut.

    • sinettisormus1

      JEESUS KUTSUU MEITÄ:

      Evankeliumi Matteuksen mukaan 22
      1. Ja Jeesus rupesi taas puhumaan heille vertauksilla ja sanoi:
      2. "Taivasten valtakunta on verrattava kuninkaaseen, joka laittoi häät pojallensa.
      3. Ja hän lähetti palvelijansa kutsumaan häihin kutsuvieraita, mutta nämä eivät tahtoneet tulla.
      4. Vielä hän lähetti toisia palvelijoita lausuen: 'Sanokaa kutsutuille: Katso, minä olen valmistanut ateriani, minun härkäni ja syöttilääni ovat teurastetut, ja kaikki on valmiina; tulkaa häihin'.
      5. Mutta he eivät siitä välittäneet, vaan menivät pois, mikä pellolleen, mikä kaupoilleen;
      6. ja toiset ottivat kiinni hänen palvelijansa, pitelivät pahoin ja tappoivat.
      7. Mutta kuningas vihastui ja lähetti sotajoukkonsa ja tuhosi nuo murhamiehet ja poltti heidän kaupunkinsa.
      8. Sitten hän sanoi palvelijoillensa: 'Häät ovat valmistetut, mutta kutsutut eivät olleet arvollisia.
      9. Menkää siis teiden risteyksiin ja kutsukaa häihin, keitä tapaatte.'
      10. Ja palvelijat menivät ulos teille ja kokosivat kaikki, keitä vain tapasivat, sekä pahat että hyvät, ja häähuone tuli täyteen pöytävieraita.
      11. Mutta kun kuningas meni katsomaan pöytävieraita, näki hän siellä miehen, joka ei ollut puettu häävaatteisiin.
      12. Ja hän sanoi hänelle: 'Ystävä, kuinka sinä olet tullut tänne sisälle, vaikka sinulla ei ole häävaatteita?' Mutta hän jäi sanattomaksi.
      13. Silloin kuningas sanoi palvelijoille: 'Sitokaa hänen jalkansa ja kätensä ja heittäkää hänet ulos pimeyteen'. Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys.
      14. Sillä monet ovat kutsutut, mutta harvat valitut."
      15. Silloin fariseukset menivät ja neuvottelivat, kuinka saisivat hänet sanoissa solmituksi.
      16. Ja he lähettivät hänen luoksensa opetuslapsensa herodilaisten kanssa sanomaan: "Opettaja, me tiedämme, että sinä olet totinen ja opetat Jumalan tietä totuudessa, kenestäkään välittämättä, sillä sinä et katso henkilöön.
      17. Sano siis meille: miten arvelet? Onko luvallista antaa keisarille veroa vai ei?"
      18. Mutta Jeesus ymmärsi heidän pahuutensa ja sanoi: "Miksi kiusaatte minua, te ulkokullatut?
      19. Näyttäkää minulle veroraha." Niin he toivat hänelle denarin.
      20. Hän sanoi heille: "Kenen kuva ja päällekirjoitus tämä on?"
      21. He vastasivat: "Keisarin". Silloin hän sanoi heille: "Antakaa siis keisarille, mikä keisarin on, ja Jumalalle, mikä Jumalan on".
      22. Kun he sen kuulivat, ihmettelivät he ja jättivät hänet ja menivät pois.

      jatkuu...

    • sinettisormus1

      .. jatkuu...

      23. Sinä päivänä tuli hänen luoksensa saddukeuksia, jotka sanovat, ettei ylösnousemusta ole, ja he kysyivät häneltä
      24. sanoen: "Opettaja, Mooses on sanonut: 'Jos joku kuolee lapsetonna, niin hänen veljensä naikoon hänen vaimonsa ja herättäköön siemenen veljelleen'.
      25. Keskuudessamme oli seitsemän veljestä. Ensimmäinen otti vaimon ja kuoli; ja koska hänellä ei ollut jälkeläistä, jätti hän vaimonsa veljelleen.
      26. Niin myös toinen ja kolmas, ja samoin kaikki seitsemän.
      27. Viimeiseksi kaikista kuoli vaimo.
      28. Kenen vaimo noista seitsemästä hän siis ylösnousemuksessa on oleva? Sillä kaikkien vaimona hän on ollut."
      29. Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Te eksytte, koska te ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa.
      30. Sillä ylösnousemuksessa ei naida eikä mennä miehelle; vaan he ovat niinkuin enkelit taivaassa.
      31. Mutta mitä kuolleitten ylösnousemukseen tulee, ettekö ole lukeneet, mitä Jumala on puhunut teille, sanoen:
      32. 'Minä olen Aabrahamin Jumala ja Iisakin Jumala ja Jaakobin Jumala'? Ei hän ole kuolleitten Jumala, vaan elävien."
      33. Ja sen kuullessaan kansa hämmästyi hänen oppiansa.
      34. Mutta kun fariseukset kuulivat, että hän oli tukkinut saddukeuksilta suun, kokoontuivat he yhteen;
      35. ja eräs heistä, joka oli lainoppinut, kysyi häneltä kiusaten:
      36. "Opettaja, mikä on suurin käsky laissa?"
      37. Niin Jeesus sanoi hänelle: "'Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi'.
      38. Tämä on suurin ja ensimmäinen käsky.
      39. Toinen, tämän vertainen, on: 'Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi'.
      40. Näissä kahdessa käskyssä riippuu kaikki laki ja profeetat."
      41. Ja fariseusten ollessa koolla Jeesus kysyi heiltä
      42. sanoen: "Mitä arvelette Kristuksesta? Kenen poika hän on?" He sanoivat hänelle: "Daavidin".
      43. Hän sanoi heille: "Kuinka sitten Daavid Hengessä kutsuu häntä Herraksi, sanoen:
      44. 'Herra sanoi minun Herralleni: Istu minun oikealle puolelleni, kunnes minä panen sinun vihollisesi sinun jalkojesi alle'.
      45. Jos siis Daavid kutsuu häntä Herraksi, kuinka hän on hänen poikansa?"
      46. Ja kukaan ei voinut vastata hänelle sanaakaan; eikä siitä päivästä lähtien yksikään enää rohjennut kysyä häneltä mitään.

    • sinettisormus1
    • näkymätön ninni

      Kiitos sinetti uskoa vahvistavasta Sanasta!

      Eilen rukouksessa sain Joosuan 1 luvun. Erityisesti sieltä nämä sanat. En ensin niitä aikonut tänne laitta, mutta olkoon ne rohkaisuksi ja vahvistukseksi kaikille "pyhällä tiellä kulkeville."

      Niinkuin minä olin Mooseksen kanssa, niin minä olen sinunkin kanssasi; minä en jätä sinua enkä hylkää sinua! Ole luja ja rohkea!

      Ole luja ja rohkea; älä säikähdy äläkä arkaile, sillä Herra, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi, missä ikinä kuljetkin.

      Roomalaiskirje 8

      38 Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat,
      39 ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme

      • sinettisormus1

        Aamen!!!
        KIITOS JA KUNNIA JEESUKSELLE KRISTUKSELLE! HERRALLEMME JA JUMALALEMME!!!

        Todella vahvistavat sanat toit ninni, kiitos siitä ja ole Siunattu Herramme nimeen! Henki ilmoitti nuo Sanat!
        Aamen.


    • Seurailija1

      Katsoin juuri Jumalan palvelusta tv:stä.. vaimo ei oikein tykännyt, katsoi nyrpein ilmein, tuhahti miksi tuommosta pitää katsoa, käänsin maallisemmalle kanavalle ja tulin itse tänne..

      Ihanaa sanaa on sinetti taas tänne tuonut, kiitos..
      Joo ei tarvi ihmetellä miksi maailma vihaa, jos ei vihaa niin kuitenkin näyttää ettei tykkää.. Kaunis tuo Johanneksen kirje..

      "Mitä ikinä anomme, sen me häneltä saamme, koska pidämme hänen käskynsä ja teemme sitä, mikä on hänelle otollista".

      Anomus jätettiin jälleen kerran, joskus kaikki kuitenkin niin turhauttaa, tulee herkästi paha mieli pienestäkin tyrmäyksestä.. "Hän ohjaa minut oikealle tielle nimensä tähden" lukee psalmi 23 :ssa.. Miksi on saanut vaimoa odottaa samalle tielle jo vuosia?..
      Täytyy vain luottaa siihen että rukoukset kantaa ja Jumala pelastaa koko perhekunnan, pitää olle sinnikäs ja luottaa sanaan..Tällä hetkellä on useampi vaikeus perheen sisällä.. Jumalalle ei määrä ole rajoite..

      Moni pelkää rukoilla Jumalan tahdon toteutumista, pelkää että tilanne vain pahenee, pelkäävät että Isä antaa heille leivän sijasta kiven!.. ja kalan sijasta skorpionin!.. Ei asia voi niin olla, ei edes pahinkaan maallinen isä tee niin..
      Jumalaa pelätään joskus aiheetta. Jumala tykkää siitä että on rohkea vaatimuksissaan... Itse olen päässyt tuosta pelosta eroon, mutta joskus se on vaivannut..Kyllä Jumala meidän parastamme ajattelee aina..

      "Totisesti minä pidän sinusta huolen ja pidän silmällä mitä sinulle tapahtuu. En minä sinua hylkää enkä jätä".. Tuo koskee koko perhekuntaa rukousten kautta..

      Psalmi 91:15 on Jumalan suoralinja meille "Hän huutaa minua avukseen, ja minä vastaan hänelle. Minä olen hänen luonaan, kun hänellä on ahdistus." .. On koko perheen luona.

      Parempi rauhoittua kuin rähjätä, parempi mennä omaan huoneeseen ja olla hiljaa ja laittaa kädet ristiin ja hiljaa rukoilla omin sanoin niin kauan että kaikki on taas hyvin, kaikella on aikansa.
      Antaa Jumalan hoitaa nämä asiat, hänellä on viisaus, meillä sitä ei juurikaan ole. Aamen.

      • sinettisormus1

        Aamen Seurailija, niin on tuttu tunne, minäkin kamppailen mieheni kanssa tuosta hänen jumalattomuudestaan, hiljaa, mutta kuitenkin Herralta rukoillen, että jonakin päivänä se tapahtuu, että yhdessä saamme kulkea tätä ihanaa uskontietä ja sinne haluan lapsenikin, en kadotukseen, mutta itse he sen lopulta päättävät, vaikka Herran kanssa parasta tahdomme heille. Siunausta sinunkin perheeseen ja elämääsi, kyllä Herra huolen pitää, omistaan ...


      • näkymätön ninni

        Kiitos Seurailija1, kun jaoit nämä asiat meidän kanssa. Saman suuntaisia kokemuksia minullakin. Itse uskossa nyt noin 8-vuotta. Mies vasta heräilee huokailemaan Jumalan puoleen. Pientä lähentymistä on tapahtunut, kiitos siitä Herralle. Mutta varovaisesti saa edelleen edetä... Ei meilläkään ole tv auki Jumalanpalveluksen aikaan. Mutta tärkeintä on oma hiljentyminen Herran edessä, että Pyhä Henki saa tehdä työtään meissä, ja sitä kautta myös läheisissämme.
        Voimia ja Siunausta sinulle ja koko sinun perhekunnallesi!


      • näkymätön ninni
        näkymätön ninni kirjoitti:

        Kiitos Seurailija1, kun jaoit nämä asiat meidän kanssa. Saman suuntaisia kokemuksia minullakin. Itse uskossa nyt noin 8-vuotta. Mies vasta heräilee huokailemaan Jumalan puoleen. Pientä lähentymistä on tapahtunut, kiitos siitä Herralle. Mutta varovaisesti saa edelleen edetä... Ei meilläkään ole tv auki Jumalanpalveluksen aikaan. Mutta tärkeintä on oma hiljentyminen Herran edessä, että Pyhä Henki saa tehdä työtään meissä, ja sitä kautta myös läheisissämme.
        Voimia ja Siunausta sinulle ja koko sinun perhekunnallesi!

        Vielä tämä vahvistukseksi:

        Mikään seurakunnan opetus ei korvaa Pyhän Hengen opetusta, jota Herra tarjoaa kuuliaisille lapsilleen rukouskammioissa. Omassa kammiossasi Pyhä Henki soveltaa Sanan juuri sinun tarpeisiisi ja sinun hengellisen vastaanottokykysi mukaiseksi.
        (lainaus Paavo Hiltusen kirjasta)


      • sinettisormus1
        näkymätön ninni kirjoitti:

        Vielä tämä vahvistukseksi:

        Mikään seurakunnan opetus ei korvaa Pyhän Hengen opetusta, jota Herra tarjoaa kuuliaisille lapsilleen rukouskammioissa. Omassa kammiossasi Pyhä Henki soveltaa Sanan juuri sinun tarpeisiisi ja sinun hengellisen vastaanottokykysi mukaiseksi.
        (lainaus Paavo Hiltusen kirjasta)

        Aamen!


      • Seurailija1
        näkymätön ninni kirjoitti:

        Kiitos Seurailija1, kun jaoit nämä asiat meidän kanssa. Saman suuntaisia kokemuksia minullakin. Itse uskossa nyt noin 8-vuotta. Mies vasta heräilee huokailemaan Jumalan puoleen. Pientä lähentymistä on tapahtunut, kiitos siitä Herralle. Mutta varovaisesti saa edelleen edetä... Ei meilläkään ole tv auki Jumalanpalveluksen aikaan. Mutta tärkeintä on oma hiljentyminen Herran edessä, että Pyhä Henki saa tehdä työtään meissä, ja sitä kautta myös läheisissämme.
        Voimia ja Siunausta sinulle ja koko sinun perhekunnallesi!

        Samoja Jumalan sanoja tuli meidän viesteihimme ninni.. "En minä sinua hylkää enkä jätä.. Hyvä! asia on varmistettu Kiitos Jumala


      • Seurailija1
        sinettisormus1 kirjoitti:

        Aamen Seurailija, niin on tuttu tunne, minäkin kamppailen mieheni kanssa tuosta hänen jumalattomuudestaan, hiljaa, mutta kuitenkin Herralta rukoillen, että jonakin päivänä se tapahtuu, että yhdessä saamme kulkea tätä ihanaa uskontietä ja sinne haluan lapsenikin, en kadotukseen, mutta itse he sen lopulta päättävät, vaikka Herran kanssa parasta tahdomme heille. Siunausta sinunkin perheeseen ja elämääsi, kyllä Herra huolen pitää, omistaan ...

        Kiitos sinetti. Samoin Siunausta sinunkin perheeseen ja elämääsi.. Kunnia Jumalalle.


      • Seurailija1
        näkymätön ninni kirjoitti:

        Kiitos Seurailija1, kun jaoit nämä asiat meidän kanssa. Saman suuntaisia kokemuksia minullakin. Itse uskossa nyt noin 8-vuotta. Mies vasta heräilee huokailemaan Jumalan puoleen. Pientä lähentymistä on tapahtunut, kiitos siitä Herralle. Mutta varovaisesti saa edelleen edetä... Ei meilläkään ole tv auki Jumalanpalveluksen aikaan. Mutta tärkeintä on oma hiljentyminen Herran edessä, että Pyhä Henki saa tehdä työtään meissä, ja sitä kautta myös läheisissämme.
        Voimia ja Siunausta sinulle ja koko sinun perhekunnallesi!

        Kiitos ninni.. Voimia ja saiunausta sinullekkin ja koko perhekunnallesi!


      • näkymätön ninni
        Seurailija1 kirjoitti:

        Samoja Jumalan sanoja tuli meidän viesteihimme ninni.. "En minä sinua hylkää enkä jätä.. Hyvä! asia on varmistettu Kiitos Jumala

        Amen. Kiitos Herralle!


    • Voi voi voi

      Herra armahda nyt.
      Netin keskustelukanavalle Jumalanpalveluksen sijaan. Jumalanpalveluksessa kertoo Kaldean-Uurista kotoisin oleva mies elämästä ja raamatusta.
      Ketä palvelet?

    • sinettisormus1
    • sinettisormus1

      Tässä Herran Kunnia ja Ihanuus!

      JESAJA 41
      1. Vaietkaa minun edessäni, te merensaaret. Kansat verestäkööt voimansa,
      astukoot esiin ja puhukoot sitten; käykäämme oikeutta keskenämme.
      2. Kuka herätti päivänkoiton maasta hänet, jota vanhurskaus seuraa joka askeleella? Kuka antaa kansat hänen valtaansa, kukistaa kuninkaat hänen jalkoihinsa? Kuka muuttaa heidän miekkansa tomuksi, heidän jousensa lentäviksi oljenkorsiksi?
      3. Hän ajaa heitä takaa, samoaa vammatonna polkua, hänen jalkainsa ennen kulkematonta.
      4. Kuka on tämän tehnyt ja toimittanut? Hän, joka alusta asti kutsuu sukupolvet esiin: minä, Herra, joka olen ensimmäinen ja viimeisten luona vielä sama.
      5. Merensaaret näkivät sen ja peljästyivät, maan ääret vapisivat. He lähestyivät, he tulivat,
      6. he auttoivat toinen toistaan ja sanoivat toisillensa: "Ole luja!"
      7. Valaja rohkaisee kultaseppää, levyn vasaroitsija alasimen iskijää; hän sanoo juotoksesta: "Se on hyvä", ja vahvistaa sen nauloilla, niin ettei se horju.
      8. Mutta sinä Israel, minun palvelijani, sinä Jaakob, jonka minä olen valinnut, Aabrahamin, minun ystäväni, siemen,
      9. jonka minä olen ottanut maan ääristä ja kutsunut maan kaukaisimmilta periltä, jolle minä sanoin: "Sinä olet minun palvelijani, sinut minä olen valinnut enkä sinua halpana pitänyt",
      10. älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi; minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä.
      11. Katso, häpeän ja pilkan saavat kaikki, jotka palavat vihasta sinua vastaan; tyhjiin raukeavat ja hukkuvat, jotka sinun kanssasi riitelevät.
      12. Hakemallakaan et löydä niitä, jotka sinua vastaan taistelivat; tyhjiin raukeavat ja lopun saavat, jotka sinun kanssasi sotivat.
      13. Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, tartun sinun oikeaan käteesi, minä sanon sinulle: "Älä pelkää, minä autan sinua".
      14. Älä pelkää, Jaakob, sinä mato, sinä Israelin vähäinen väki: minä autan sinua, sanoo Herra, ja sinun lunastajasi on Israelin Pyhä.
      15. Katso, minä panen sinut raastavaksi puimaäkeeksi, uudeksi, monihampaiseksi. Sinä puit ja rouhennat vuoret, muutat kukkulat akanoiksi;
      16. sinä ne viskaat, ja tuuli ne vie ja myrsky ne hajottaa. Mutta sinä iloitset Herrassa, Israelin Pyhä on sinun kerskauksesi.
      17. Kurjat ja köyhät etsivät vettä, eikä sitä ole; heidän kielensä kuivuu janosta. Mutta minä, Herra, kuulen heitä, minä, Israelin Jumala, en heitä hylkää.
      18. Minä puhkaisen purot kalliokukkuloihin, lähteet laaksojen pohjiin; minä muutan erämaan vesilammikoiksi ja hietikon hetteiköksi.
      19. Minä kasvatan erämaahan setripuita, akasioita, myrttejä ja öljypuita; minä istutan arolle kypressejä, jalavia ynnä hopeakuusia,
      20. jotta he näkisivät ja tietäisivät, huomaisivat ja myös ymmärtäisivät, että Herran käsi on tämän tehnyt, Israelin Pyhä sen luonut.
      21. Tuokaa esiin riita-asianne, sanoo Herra, esittäkää todisteenne, sanoo Jaakobin kuningas.
      22. Esittäkööt ja ilmoittakoot meille, mitä tapahtuva on; ilmoittakaa entiset, mitä ne olivat, tarkataksemme ja tietääksemme, mitä niistä on tullut, tahi antakaa meidän kuulla tulevaisia.
      23. Ilmoittakaa, mitä vastedes tapahtuu, tietääksemme, oletteko te jumalia. Tehkää hyvää tai tehkää pahaa, niin me katsomme ja ihmettelemme.
      24. Katso, te olette pelkkää tyhjää, ja teidän tekonne ovat turhat. Kauhistus se, joka teidät valitsee!
      25. Minä herätin pohjoisesta hänet, ja hän tuli, päivänkoitosta hänet, joka rukoilee minun nimeäni, ja hän tallaa käskynhaltijoita kuin lokaa, niinkuin savenvalaja savea sotkee.
      26. Kuka on sen alunpitäen ilmoittanut, että olisimme sen tienneet, ja edeltäpäin, niin että voisimme sanoa: "Hän oli oikeassa"? Ei kukaan sitä ilmoittanut, ei kukaan sitä kuuluttanut, ei kukaan kuullut teiltä sanaakaan.
      27. Minä ensimmäisenä sanon Siionille: "Katso, katso, siinä ne ovat!" ja annan Jerusalemille ilosanomantuojan.
      28. Minä katselen ympärilleni, mutta ei ole ketään; ei kenkään näistä voi antaa neuvoa, että kysyisin heiltä ja he vastaisivat.
      29. Katso, kaikki he ovat pelkkää petosta, turhat ovat heidän työnsä; tuulta ja tyhjää ovat heidän valetut kuvansa.

      • sinettisormus1

        Aamen, Jumala puhuu, tähän päivään!


    • sinettisormus1
    • Seurailija1

      Aamulla vielä sängyssä ollessani rukoilin ja kannoinn itseni ja perhekuntani Hänen käsivarsilleen, pidä Jeesus meistä huoli sinullla on viisaus sihen... Aloin ajattelemaan tuota sanaa "viisaus" sitä minä kaipaisin, tarvisin kun olen niin pöhölö ja ajattelematon joskus(oikeastaan aina)..... Sitten kurkkasin sähkäriiini ja sinne tullutta päivän raamatunlausetta, sekin käsitteli tätä viisautta:

      "Jos joltakin teistä puuttuu viisautta, anokoon sitä Jumalalta,
      joka antaa kaikille auliisti ja moittimatta, niin
      se hänelle annetaan. Mutta anokoon uskossa, lainkaan
      epäilemättä. Joka epäilee, on kuin meren aalto, jota tuuli
      ajaa ja heittelee." Jaak. 1:5-6

      Sitten avasin television, surffailin eri kanavia, Alfa kanavalta tuli mielenkiintoinen kertomus uskovasta kirurgista joka operoi kehitysvammaisia lapsia, jotka moni lääkäri olisi halunnut kuolevan mutta tämä ihmeellinen Jumalan oma kirurgi teki ihmeitä, hän operoi lapsista ihan normaaleja; Jumala ohjaa hänen käsiään, heitä tuskin pilkattaisiinkaan elämänsä aikana ulkomuotonsa vuoksi.. Kiitos Jumalalle hänestä..

      Harmitti kun en nähnyt kuin viimeisen 10 inuuttia tuosta ohjelmasta..(ei tarvinnutkaan, sillä.. Viimeset sanansa käsitteli "viisautta" että sitä voi Jumalta anoa jos tuntee tarvivansa..

      Ihmeellistä 3 kertaa tänä aamuna tunnin sisällä tuotiin tuo "viisaus" sana esiin..
      Sitä kannattaa anoa Jumalalta tänään!, hän jakaa sitä auliisti niin sanoo sana ja tämän aamun tapahtumissa se oikein teroitettiin meikäläiselle!.. Anon sitä ja anokaa muutkin jotka tuntevat sitä tarvitsevansa. Eikä mitään maallista professoreiden viisautta vaan Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen Viisautta! Ja anokaa uskossa niin kuin pikkulapsi niin se teille annetaan Aamen.. Siunausta päiväänne.

      • näkymätön ninni

        Ihmeellinen on meidän Herramme Jeesus Kristus! Kiitos, ylistys ja kunnia Jumalalle!

        Sain eilen rukouksessa raamatunpaikan Sanasta Hoosea 14:10

        9 (14:10) Kuka on viisas ja ymmärtää nämä? Kuka taitava ja käsittää nämä? Sillä Herran tiet ovat suorat: vanhurskaat niillä vaeltavat, mutta luopiot niillä kompastuvat.

        Nyt on kiirus asioille. Siunausta!


      • näkymätön ninni
        näkymätön ninni kirjoitti:

        Ihmeellinen on meidän Herramme Jeesus Kristus! Kiitos, ylistys ja kunnia Jumalalle!

        Sain eilen rukouksessa raamatunpaikan Sanasta Hoosea 14:10

        9 (14:10) Kuka on viisas ja ymmärtää nämä? Kuka taitava ja käsittää nämä? Sillä Herran tiet ovat suorat: vanhurskaat niillä vaeltavat, mutta luopiot niillä kompastuvat.

        Nyt on kiirus asioille. Siunausta!

        Siis saman suuntaista viestiä kuin seurailijalla. Anokaamme uskossa Vapahtajaltamme Jeesukselta Kristukselta viisautta!


      • näkymätön ninni

        Viisauteen liittyen:

        5. Mooseksen kirja 10
        12 Ja nyt, Israel, mitä Herra, sinun Jumalasi, sinulta muuta vaatii, kuin että pelkäät Herraa, sinun Jumalaasi, että aina vaellat hänen teitänsä ja rakastat häntä, ja että palvelet Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi,

        Psalmit 25
        9 Hän johdattaa nöyriä oikein, hän opettaa nöyrille tiensä.

        Psalmit 107
        43 Joka viisas on, se ottakoon näistä vaarin ja ajatelkoon Herran armotekoja.

        Jesaja 8
        14 Ja hän on oleva pyhäkkö, hän loukkauskivi ja kompastuksen kallio molemmille Israelin huonekunnille, paula ja ansa Jerusalemin asukkaille


      • filade

        Samoin, viime päivinä on erityisesti noussut mieleen ajatusrukous; anna Herra viisautta.


      • Seurailija1
        näkymätön ninni kirjoitti:

        Siis saman suuntaista viestiä kuin seurailijalla. Anokaamme uskossa Vapahtajaltamme Jeesukselta Kristukselta viisautta!

        Ihmeellistä ninni.. Niin teemme, anotaan viisautta porukalla, Jumala antaa sitä auliisti eikä moiti lukee sanassa..


      • Seurailija1
        filade kirjoitti:

        Samoin, viime päivinä on erityisesti noussut mieleen ajatusrukous; anna Herra viisautta.

        Meille monelle on Herra puhunut, anotaan filade..


    • sinettisormus1

      Herramme on ihmeellinen, totisesti! Olkaa Viisaudella Siunattuja Herrassa!

      SANANLASKUT 8
      1. Eikö viisaus kutsu, eikö taito anna äänensä kuulua?

      2. Ylös kummuille, tien viereen, polkujen risteyksiin hän on asettunut.
      3. Porttien pielissä, kaupungin portilla, oviaukoissa hän huutaa:
      4. "Teitä minä kutsun, miehet, ja ihmislapsille kaikuu minun ääneni.
      5. Tulkaa, yksinkertaiset, mieleviksi; tulkaa järkeviksi, te tyhmät.
      6. Kuulkaa, sillä jalosti minä puhun, ja avaan huuleni puhumaan, mikä oikein on;
      7. sillä totuutta minun suuni haastaa, ja jumalattomuus on minun huulilleni kauhistus.
      8. Vanhurskaat ovat minun suuni sanat kaikki, ei ole niissä mitään petollista, ei väärää.
      9. Ne ovat kaikki oikeat ymmärtäväiselle, suorat niille, jotka löysivät tiedon.
      10. Ottakaa minun kuritukseni, älkääkä hopeata, ja tieto ennen valituinta kultaa.
      11. Sillä parempi on viisaus kuin helmet, eivät mitkään kalleudet vedä sille vertaa.
      12. Minä, viisaus, olen perehtynyt mielevyyteen, olen löytänyt tiedon ja taidollisuuden.
      13. Herran pelko on pahan vihaamista. Kopeutta ja ylpeyttä, pahaa tietä ja kavalaa suuta minä vihaan.
      14. Minulla on neuvo ja neuvokkuus; minä olen ymmärrys, minulla on voima.
      15. Minun avullani kuninkaat hallitsevat, ruhtinaat säädöksensä vanhurskaasti säätävät.
      16. Minun avullani päämiehet vallitsevat ja ylhäiset, maan tuomarit kaikki.
      17. Minä rakastan niitä, jotka minua rakastavat, ja jotka minua varhain etsivät, ne löytävät minut.
      18. Minun tykönäni on rikkaus ja kunnia, ikivanha varallisuus ja vanhurskaus.
      19. Minun hedelmäni on parempi kuin kulta, kuin puhtain kulta, minun antamani voitto valituinta hopeata parempi.
      20. Minä vaellan vanhurskauden polkua, oikeuden teitten keskikohtaa,
      21. antaakseni niille, jotka minua rakastavat, pysyvän perinnön ja täyttääkseni heidän aarrekammionsa.
      22. Herra loi minut töittensä esikoiseksi, ensimmäiseksi teoistaan, ennen aikojen alkua.
      23. Iankaikkisuudesta minä olen asetettu olemaan, alusta asti, hamasta maan ikiajoista.
      24. Ennenkuin syvyyksiä oli, synnyin minä, ennenkuin oli lähteitä, vedestä rikkaita.
      25. Ennenkuin vuoret upotettiin paikoilleen, ennen kukkuloita, synnyin minä,
      26. kun hän ei vielä ollut tehnyt maata, ei mantua, ei maanpiirin tomujen alkuakaan.
      27. Kun hän taivaat valmisti, olin minä siinä, kun hän veti piirin syvyyden pinnalle,
      28. kun hän teki vahvoiksi pilvet korkeudessa, kun syvyyden lähteet saivat voiman,
      29. kun hän merelle asetti sen rajat, että vedet eivät kävisi hänen käskynsä yli, kun hän vahvisti maan perustukset,
      30. silloin minä hänen sivullansa hoidokkina olin, ihastuksissani olin päivästä päivään ja leikitsin hänen edessänsä kaikin ajoin;
      31. leikitsin hänen maanpiirinsä päällä, ja ihastukseni olivat ihmislapset.
      32. Siis te, lapset, kuulkaa minua; autuaat ne, jotka noudattavat minun teitäni!
      33. Kuritusta kuulkaa, niin viisastutte; älkää sen antako mennä menojaan.
      34. Autuas se ihminen, joka minua kuulee, valvoo minun ovillani päivästä päivään, vartioitsee minun ovieni pieliä!
      35. Sillä joka minut löytää, löytää elämän ja saa Herran mielisuosion.
      36. Mutta joka menee minusta harhaan, saa vahingon sielullensa; kaikki, jotka minua vihaavat, rakastavat kuolemaa."

    • Seurailija1

      Tulevassa ajassa siitä Herran viisaudesta on suuri hyöty, kannattaa anoa..

    • näkymätön ninni

      Kiitos Sinetti, kun toit Sanasta nuo sananlaskut esille. Sananlaskuissa onkin monta hyvää paikkaa viisauteen liittyen. Täytiikin paneutua niihin ihan ajan kanssa. :)

      Viisauden hyvät hedelmät:

      Sananlaskut 2 luku:

      1 Poikani, jos sinä otat minun sanani varteen ja kätket mieleesi minun käskyni,
      2 niin että herkistät korvasi viisaudelle ja taivutat sydämesi taitoon-
      3 niin, jos kutsut ymmärrystä ja ääneesi huudat taitoa,
      4 jos haet sitä kuin hopeata ja etsit sitä kuin aarretta,
      5 silloin pääset ymmärtämään Herran pelon ja löydät Jumalan tuntemisen.
      6 Sillä Herra antaa viisautta, hänen suustansa lähtee tieto ja taito.
      7 Oikeamielisille hänellä on tallella pelastus, kilpi nuhteettomasti vaeltaville,
      8 niin että hän suojaa oikeuden polut ja varjelee hurskaittensa tien.
      9 Silloin ymmärrät vanhurskauden ja oikeuden ja vilpittömyyden-hyvyyden tien kaiken;
      10 sillä viisaus tulee sydämeesi, ja tieto tulee sielullesi suloiseksi,
      11 taidollisuus on sinua varjeleva ja ymmärrys suojeleva sinut.
      12 Se pelastaa sinut pahojen tiestä, miehestä, joka kavalasti puhuu;
      13 niistä, jotka ovat hyljänneet oikeat polut vaeltaaksensa pimeyden teitä;
      14 niistä, jotka iloitsevat pahanteosta, riemuitsevat häijystä kavaluudesta,
      15 joiden polut ovat mutkaiset ja jotka joutuvat väärään teillänsä. -
      16 Se pelastaa sinut irstaasta naisesta, vieraasta vaimosta, joka sanoillansa liehakoitsee,
      17 joka on hyljännyt nuoruutensa ystävän ja unhottanut Jumalansa liiton.
      18 Sillä hänen huoneensa kallistuu kohti kuolemaa, hänen tiensä haamuja kohden.
      19 Ei palaja kenkään, joka hänen luoksensa menee, eikä saavu elämän poluille.
      20 Niin sinä vaellat hyvien tietä ja noudatat vanhurskasten polkuja.
      21 Sillä oikeamieliset saavat asua maassa, ja nuhteettomat jäävät siihen jäljelle;
      22 mutta jumalattomat hävitetään maasta, ja uskottomat siitä reväistään pois.

    • Me osaamme kiittää

      Kiitos, kiitos.

    • sinettisormus1

      Kiitos, mutta kaikki kunnia Herrallemme, Jeesukselle Kristukselle. Kun Seurailija ja ninni keskustelivat saaneistaan viisauden jakeistaan, mieleeni kohosi tuo, joskus loppukesällä Herralta saamani sanoma hänen sanastaan kun sitä pyysin ja hän nosti juuri tuon sananlaskut 8. Tein siitä silloin aloituksen, joka oli jotain, että; Jumala kutsuu viisuteen, tai sinne päin, en muista nyt niin tarkkaa tuon aloituksen nimeä, ehkä joku kuitenkin muistaa ...? Herra todella on kehoittanut ja kehoittaa meitä edelleen viisauteen, ja sitä kyllä tarvitsemme ja on sitä paljon rukoiltukkin. aihe on ajankohtainen aina.
      Herra ohjaa meitä ja anna sitä viisutta ja ymmärrystä, jota sinulla on.
      Aamen.

      • sinettisormus1

      • näkymätön ninni

        Amen!


      • sinettisormus1
        näkymätön ninni kirjoitti:

        Amen!

        Totisesti, ninni ja te muut, uskon että Herra halusi meille tästäkin muistuttaa! Moni huutaa, ettei Herra puhu ja miksei kukaan profetoi, mutta itse koen profetiaa Herran taholta miltei joka päivä ja Hän vahvistaa antamaansa sanallaan, mutta kuka ottaa sen avoimena vastaan, eikä lue sitä vaan, kuin kirjainta? Herramme on elävä, niinkuin hänen sanansakin, meidän jokapäiväisessä elämässämme.


    • Kilpa kopiointi

      Menossa. Ei muuta kuin höyryä lissee!!

    • sinettisormus1
    • sinettisormus1

      ... hyväksi vihjeeksi haluaville, lukekaa sananlaskut, 1, 2, ja 3. niissä on paljon hyvää sanomaa ...

    • sinettisormus1

      SANANLASKUT 1

      1. Salomon, Daavidin pojan, Israelin kuninkaan, sananlaskut,
      2. viisauden ja kurin oppimiseksi, ymmärryksen sanojen ymmärtämiseksi,
      3. taitoa tuovan kurin, vanhurskauden, oikeuden ja vilpittömyyden saamiseksi,
      4. mielevyyden antamiseksi yksinkertaisille, tiedon ja taidollisuuden nuorille.
      5. Viisas kuulkoon ja saakoon oppia lisää, ja ymmärtäväinen hankkikoon elämänohjetta
      6. ymmärtääkseen sananlaskuja ja vertauksia, viisasten sanoja ja heidän ongelmiansa.
      7. Herran pelko on tiedon alku; hullut pitävät halpana viisauden ja kurin.
      8. Kuule, poikani, isäsi kuritusta äläkä hylkää äitisi opetusta,
      9. sillä ne ovat ihana seppele sinun päähäsi ja käädyt sinun kaulaasi.
      10. Poikani, jos synnintekijät sinua viekoittelevat, älä suostu.
      11. Jos he sanovat: "Lähde mukaamme! Väijykäämme verta, vaanikaamme viatonta syyttömästi;
      12. nielaiskaamme niinkuin tuonela heidät elävältä, ehyeltään, niinkuin hautaan vaipuvaiset;
      13. me saamme kaikenlaista kallista tavaraa, täytämme talomme saaliilla;
      14. heitä arpasi meidän kanssamme, yhteinen kukkaro olkoon meillä kaikilla" -
      15. älä lähde, poikani, samalle tielle kuin he, pidätä jalkasi heidän poluiltansa.
      16. Sillä heidän jalkansa juoksevat pahuuteen, kiiruhtavat vuodattamaan verta.
      17. Sillä verkko on viritetty kaikille siivekkäille, niin että ne sen näkevät. - Mutta turhaan:
      18. omaa vertansa he väijyvät, vaanivat omaa henkeänsä.
      19. Näin käy jokaiselle väärän voiton pyytäjälle: se ottaa haltijaltaan hengen.
      20. Viisaus huutaa kadulla, antaa äänensä kuulua toreilla;
      21. meluisten katujen kulmissa se kutsuu, porttien ovilta kaupungissa sanansa sanoo:
      22. Kuinka kauan te, yksinkertaiset, rakastatte yksinkertaisuutta, kuinka kauan pilkkaajilla on halu pilkkaan ja tyhmät vihaavat tietoa?
      23. Kääntykää minun nuhdeltavikseni. Katso, minä vuodatan teille henkeäni, saatan sanani tiedoksenne.
      24. Kun minä kutsuin ja te estelitte, kun ojensin kättäni eikä kenkään kuunnellut,
      25. vaan te vieroksuitte kaikkia minun neuvojani, ette suostuneet minun nuhteisiini,
      26. niin minäkin nauran teidän hädällenne, pilkkaan, kun tulee se, mitä te kauhistutte;
      27. kun myrskynä tulee se, mitä te kauhistutte, kun hätänne saapuu tuulispäänä, kun päällenne tulee vaiva ja ahdistus.
      28. Silloin he minua kutsuvat, mutta minä en vastaa, etsivät minua, mutta eivät löydä.
      29. Koska he vihasivat tietoa, eivät valinneet osaksensa Herran pelkoa
      30. eivätkä suostuneet minun neuvooni, vaan katsoivat kaiken minun nuhteluni halvaksi,
      31. saavat he syödä oman vaelluksensa hedelmiä ja saavat kyllänsä omista hankkeistaan.
      32. Sillä yksinkertaiset tappaa heidän oma luopumuksensa, ja tyhmät tuhoaa heidän oma suruttomuutensa.
      33. Mutta joka minua kuulee, saa asua turvassa ja olla rauhassa onnettomuuden kauhuilta.

    • sinettisormus1

      SANANLASKUT 2
      1. Poikani, jos sinä otat minun sanani varteen ja kätket mieleesi minun
      käskyni,
      2. niin että herkistät korvasi viisaudelle ja taivutat sydämesi taitoon -
      3. niin, jos kutsut ymmärrystä ja ääneesi huudat taitoa,
      4. jos haet sitä kuin hopeata ja etsit sitä kuin aarretta,
      5. silloin pääset ymmärtämään Herran pelon ja löydät Jumalan tuntemisen.
      6. Sillä Herra antaa viisautta, hänen suustansa lähtee tieto ja taito.
      7. Oikeamielisille hänellä on tallella pelastus, kilpi nuhteettomasti vaeltaville,
      8. niin että hän suojaa oikeuden polut ja varjelee hurskaittensa tien.
      9. Silloin ymmärrät vanhurskauden ja oikeuden ja vilpittömyyden - hyvyyden tien kaiken;
      10. sillä viisaus tulee sydämeesi, ja tieto tulee sielullesi suloiseksi,
      11. taidollisuus on sinua varjeleva ja ymmärrys suojeleva sinut.
      12. Se pelastaa sinut pahojen tiestä, miehestä, joka kavalasti puhuu;
      13. niistä, jotka ovat hyljänneet oikeat polut vaeltaaksensa pimeyden teitä;
      14. niistä, jotka iloitsevat pahanteosta, riemuitsevat häijystä kavaluudesta,
      15. joiden polut ovat mutkaiset ja jotka joutuvat väärään teillänsä. -
      16. Se pelastaa sinut irstaasta naisesta, vieraasta vaimosta, joka sanoillansa liehakoitsee,
      17. joka on hyljännyt nuoruutensa ystävän ja unhottanut Jumalansa liiton.
      18. Sillä hänen huoneensa kallistuu kohti kuolemaa, hänen tiensä haamuja kohden.
      19. Ei palaja kenkään, joka hänen luoksensa menee, eikä saavu elämän poluille.
      20. Niin sinä vaellat hyvien tietä ja noudatat vanhurskasten polkuja.
      21. Sillä oikeamieliset saavat asua maassa, ja nuhteettomat jäävät siihen jäljelle;
      22. mutta jumalattomat hävitetään maasta, ja uskottomat siitä reväistään pois.

    • sinettisormus1

      SANANLASKUT 3
      1. Poikani, älä unhota minun opetustani, vaan sinun sydämesi
      säilyttäköön minun käskyni;
      2. sillä pitkää ikää, elinvuosia ja rauhaa ne sinulle kartuttavat.
      3. Laupeus ja uskollisuus älkööt hyljätkö sinua. Sido ne kaulaasi, kirjoita ne sydämesi tauluun,
      4. niin saat armon ja hyvän ymmärryksen Jumalan ja ihmisten silmien edessä.
      5. Turvaa Herraan kaikesta sydämestäsi äläkä nojaudu omaan ymmärrykseesi.
      6. Tunne hänet kaikilla teilläsi, niin hän sinun polkusi tasoittaa.
      7. Älä ole viisas omissa silmissäsi. Pelkää Herraa ja karta pahaa.
      8. Se on terveellistä sinun ruumiillesi ja virkistävää sinun luillesi.
      9. Kunnioita Herraa antamalla varoistasi ja kaiken satosi parhaimmasta,
      10. niin sinun jyväaittasi täyttyvät runsaudella, ja viini pursuu sinun kuurnistasi.
      11. Poikani, älä pidä Herran kuritusta halpana äläkä kyllästy hänen rangaistukseensa;
      12. sillä jota Herra rakastaa, sitä hän rankaisee, niinkuin isä poikaa, joka hänelle rakas on.
      13. Autuas se ihminen, joka on löytänyt viisauden, ihminen, joka on saanut taidon.
      14. Sillä parempi on hankkia sitä kuin hopeata, ja siitä saatu voitto on kultaa jalompi.
      15. Se on kalliimpi kuin helmet, eivät mitkään kalleutesi vedä sille vertaa.
      16. Pitkä ikä on sen oikeassa kädessä, vasemmassa rikkaus ja kunnia.
      17. Sen tiet ovat suloiset tiet, sen polut rauhaisat kaikki tyynni.
      18. Elämän puu on se niille, jotka siihen tarttuvat; onnelliset ne, jotka siitä pitävät kiinni.
      19. Herra on viisaudella perustanut maan, taivaat taidolla vahvistanut.
      20. Hänen toimestansa syvyydet kuohuivat esiin, ja pilvet pisaroivat kastetta.
      21. Poikani, nämä älkööt häipykö näkyvistäsi, säilytä neuvokkuus ja taidollisuus,
      22. niin ne ovat elämä sinun sielullesi ja kaunistus sinun kaulaasi.
      23. Silloin sinä kuljet tiesi turvallisesti etkä loukkaa jalkaasi.
      24. Kun menet maata, et pelkää mitään, ja maata mentyäsi on unesi makea.
      25. Pääset peljästymästä äkkikauhistuksia ja turmiota, joka jumalattomat yllättää.
      26. Sillä sinä saat luottaa Herraan, hän varjelee sinun jalkasi joutumasta kiinni.
      27. Älä kiellä tarvitsevalta hyvää, milloin sitä tehdä voit.
      28. Älä sano lähimmäisellesi: "Mene nyt ja tule toiste, huomenna minä annan", kun sinulla kuitenkin on.
      29. Älä mieti pahaa lähimmäistäsi vastaan, kun hän luottavaisesti luonasi asuu.
      30. Älä riitele kenenkään kanssa syyttä, kun ei toinen ole sinulle pahaa tehnyt.
      31. Älä kadehdi väkivallan miestä äläkä hänen teitänsä omiksesi valitse;
      32. sillä väärämielinen on Herralle kauhistus, mutta oikeamielisille hän on tuttava.
      33. Herran kirous on jumalattoman huoneessa, mutta vanhurskasten asuinsijaa hän siunaa.
      34. Pilkkaajille hänkin on pilkallinen, mutta nöyrille hän antaa armon.
      35. Viisaat perivät kunnian, mutta tyhmäin osa on häpeä.

    • Kiitoskiitoskiitos

      Kiitos.

    • sinettisormus1
    • ---

      Mahtavia nuo psalmit. Kannattaa lukea.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe