PUA-kultti tulossa laittomaksi!? Autetaan sitä siis!

Ex PUA

Maanantai tuskin voisi alkaa enää paremmin, kuin nyt, kun voimme havaita että miehille ja naisille haitallinen PUA-kultti joka yleensä vain tyytyy viemään ajan ja rahat epätoivoisilta ätmeiltä ja rikastuttamaan sitä johtavat huijarit. kuten mikä tahansa verkostomarkkinointi, on nyt ilman minun ja muiden asiantuntijawhislteblowerien apua paljastanut todellisen luonteensa.

http://keskustelu.suomi24.fi/node/12885000

Joten miten voimme auttaa nyt tätä prosessia, on siinä että täytämme viimeisimmän adressin ,jossa ehdotetaan tämän nimenomaisen kultin bannaamista ja laittomaksi tekemistä KAIKISSA maissa!

HUOM: Tästä on apua! Katso mitä edellinen adressi sai aikaan:

http://www.theguardian.com/australia-news/2014/nov/07/protesters-force-us-pick-up-artist-julien-blanc-to-quit-australian-tour

Myös Japani suorastaan inhoaa tätä PUA-assburgeria:

http://newsonjapan.com/html/newsdesk/article/110189.php

Jo 36 000 ihmistä haluaa sen pysyvän poissa!

Joten tee palvelus ihmiskunnalle, klikkaa ja allekirjoita totaalibanni:

https://www.change.org/p/the-general-public-ban-real-social-dynamics-from-every-bar-nightclub-on-the-planet?just_created=true

Kuvittele, mies tai nainen, voit jatkossa mennä baariin joka ylpeilee sillä että se on 100% vapaa PUA-apinoista. Ei enää rasittavia ja fyysisesti vaarallisia naisten kuristajia, ja puppeja jotka pitävät huolta siitä, että naiset ovat niin vittuuntuneita miehiin että sinunkaan lähestyminen ei onnistu vaan saat oitis torjunnan, ilman mahdollisuutta - kiitos sille, että edellinen lähestyjä kävi naista pillistä kiinni ja sanoi "lähde lutka meille paneen".

Katso myös seuraavat:

Poistakaa kaikki RSD:n ja Julienin seminaariat ja web-sisältö: https://www.change.org/p/hilton-garden-inn-austin-downtown-take-down-julien-blanc-and-rsd-s-seminars-and-web-content-takedownjulienblanc

Evätkää RSD Julienin viisumi Englantiin:
https://www.change.org/p/uk-home-office-deny-julien-blanc-a-uk-visa?recruiter=176950594&utm_source=share_petition&utm_medium=twitter&utm_campaign=share_twitter_responsive

Allekirjoittaneita tätä kirjoittaessa: 5,891

" It's not only women who are affected; Blanc's misogynistic 'pick up techniques' directly exploit vulnerable men who buy into rape culture and end up believing that this is an appropriate way to behave." (Mitä minä sanoin?)

- Tämä jo huhujen mukaan on toteutunut! Mutta en ole vielä varma, olisi suuri voitto jos kultti saataisi pidettyä poissa Brittein saarilta.

Mukana nyt myös Russel Brand!

http://www.change.org/p/russell-brand-russell-brand-join-us-to-condemn-misogynists-julien-blanc-real-social-dynamics-stop-their-london-event-on-27th-november#news

- Kultti yritti ratsastaa myös hänen maineellaan, mutta nyt kun kultti nähdään sen kaikessa järkyttävyydessään, alkaa julkinen mielipide julkkisten johdolla kääntyä sitä vastaan, mikä on poikkeuksellisen hyvä asia!

Pitäkää kultti (RSD ja sen burger-armeija) poissa Kanadasta:

http://www.change.org/p/the-honourable-chris-alexander-p-c-m-p-minister-of-citizenship-and-immigration-canada-keep-julien-blanc-and-real-social-dynamics-rsd-out-of-canada

On häpeällistä olla PUA, mutta jos se tehdään laittomaksi, on se vielä parempi.

Muistakaa, yhdessä voimme tehdä sen ja hävittää tämän miesten ja naisten erään suurimman vihollisen!

24

309

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ex PUA

      Mies, miksi tämä on tärkeää sinulle?

      Olen tälläkin palstalla varoittanut ätmejä ja muita miehiä näistä sissimarketoijista, jotka trollaavat miehiä uskotelleen, että kun menet assburgeroimaan tai jopa tekemään jotain laitonta naisten kanssa, saat varmasti naisen - ja totta kai, taka-ajatuksena johdatella tuota menestystä koskaan saamaton onneton uhri mukaan kulttiin "saamaan sitä täydentävää tietoa, jotta saat perfect ten naisen vaikka olisit kuka".

      Eräs monista mistä varoitin, oli se, että naiset eivät yleensä kiinnostu sinusta, jos menet lääpiimään heitä tai muuten fyysisesti ahdistelemaan heitä. Eräskin herrasmies-ATM tältä palstalta jo hihkui innosta, että nytkö tulee täydellinen nainen. Todellisuudessa hän saattaa löytää itsensä tulevaisuudessa vankilasta.

      http://www.theguardian.com/commentisfree/2014/nov/05/julien-blanc-the-female-attraction-expert-glorifies-sexual-violence-the-less-seminars-he-holds-the-better

      Lisäksi, meidän on pakko muistaa nyt se, että tämä tulee tekemään jutun vaikeammaksi miehille jatkossa.

      Tämä New Yorkin "ahdisteluvideo" on hyvä esimerkki siitä, miten feministit ovat tehneet jo pelkistä naisen lähestymisistä kohteliaisuuksian tai tervedyksin seksuaalista ahdistelua.

      Se, mitä tuhota tämä PUA-kultti nyt sai aikaan RSD:n sairaiden oppien johdosta, tulee saamaan aikaan niin pahoja seurauksia että se jopa rupeaa tuntumaan feministien tekemältä false flag-iskulta.

      Hyvä, jos tämän jälkeen voit lähestyä enää naista.

      Palvelus feminismille oli suuri, joten meidän on annetta nämä miesten eksyttäjät heidän kynsiin, jo ihan sen johdosta että voimme vielä itse elätellä toiveita suhteista naisiin!

      Jos feministit ovat tehneet jo heteroseksuaalisista suhteista valtaosalle miehiä lähes mahdottomia, ovat nämä PUA-apinat sinetöineet miesten kohtalon.

      Täten heidän täydellinen poistaminen ja krinalisoimisensa voi vain enää palauttaa miesten toivon, ja viedä pois niskastamme tämän suden lammasten vaatteissa.

    • Ex PUA
    • 30+30

      Ei sulla NAL ole parempaa tekemistä kuin jauhaa jostain jenkkilän marinaali-ilmiöstä josta 99,9% suomalaisista ei ole kuullutkaan?

      • Ex PUA

        Joko kulttilainen olet laittanut jokaiseen nimen alle? ;)


    • Ex PUA
    • Ex PUA

      Edistystä tapahtuu jälleen!

      RSD:n ympäriltä murtuu maa.

      Kiitos onnistuneen kampanjoinnin, tämä eräs vaarallisimmista kulteista on nyt menettänyt yhteistyön seuraavien palvelujen kanssa: Aweber ja Racspace.

      Ensiksi mainittu vastasi sähköpostispämmäämisestä ja toinen on firman hostauspalvelu.

      https://www.change.org/p/hilton-garden-inn-austin-downtown-take-down-julien-blanc-and-rsd-s-seminars-and-web-content-takedownjulienblanc/u/8686949

      Seuraavaksi vuorossa on webhost: https://pbs.twimg.com/media/B2IalTDIAAAyo-c.jpg

      RSD:n katoaminen netistä on nyt lähempänä kuin koskaan. :)

      Mitä jää jäljelle?

      Jep, ei mitään.

      Kultti tulee alas!

      • Yhdistykäämme!

        Hienoa että feministit, valkoritarit ja kaltaisesi lutkittelevat katkerikot ovat löytäneet vihdoin toisensa tässä yhteisen mörön vastaisessa taistelussa. Onhan se niin, että jos minä en saa pillua, niin silloin ei pidä muidenkaan saada.


      • Ex PUA
        Yhdistykäämme! kirjoitti:

        Hienoa että feministit, valkoritarit ja kaltaisesi lutkittelevat katkerikot ovat löytäneet vihdoin toisensa tässä yhteisen mörön vastaisessa taistelussa. Onhan se niin, että jos minä en saa pillua, niin silloin ei pidä muidenkaan saada.

        RSD:n ominainen piirre on lutkitteleminen - guruja myöten.

        Miksi luulet että heitä vastaan hyökätään tuhansien ihmisen voimin?

        Mitä tulee valkoritareihin, niin te tekopyhät kulttilaiset olette hyväksymässä kultilta naisten raiskaukset, kuristamiset, lutkittelut ja henkisen väkivallan, mutta poraatte minkälaisia hirviöitä me lutkia lutkiksi kutsuvat ja miesten oikeuksista huolehtivat miehet olemme?

        Miten aivopesty tai yksinkertaisesti tyhmä ihminen voit olla?

        Ja pillun saamiseen?

        Jos saisit pillua, et tarvitsisi tuollaista kulttia.

        Ja jos väität minulle, että saat sen opetuksilla kuten naisia kuristamalla pillua niin aivopesu todellakin on uponnut.

        Raiskaus, jonka kultin johtaja myönsi itse, onkin eri juttu.

        Mutta muuten kultti ei tuo teille epätoivoisille neitseellisille fanipojille kuin linnareissun, ja tyhjät taskut.


    • Ex PUA
    • mbvvjkkuggyuiuyyy

      En edes viitsi linkkejä avata mutta jos ihmisillä ei ole isompia huolia kuin jokin pelleoppeja opettava niin olisi aika jo uudelle maailmansodalle.

      • Ex PUA

        Kulttilaisen passiivis-aggressiivinen kosto. Ei avaa edes linkkiä!

        Vaan mitä luulet, kumpi auttaa ja kumpi upottaa kultin, teidän fanipoikien iniseminen vaiko tuhannet ja taas tuhannet allekirjoitukset?

        Ai niin, Japanissa jo ylitse 40 000 allekirjoitusta. ;)


    • Ex PUA
    • Ex PUA

      Saksassa kampanja "rape coachia" vastaan: https://www.facebook.com/events/1498651573742783/

      Kaikki Kanadan kiertueet peruttu.

      http://www.huffingtonpost.ca/2014/11/11/julien-blanc-canada-rsd_n_6141736.html?utm_hp_ref=tw

      Kultti tulee alas! :D

    • Ex PUA
    • Ex PUA

      Uutisia anti-kulttisivustolta (FB: "Take Down Julien Blanc"): "Just spoke with Fox News. They are following this story very closely and are totally on our side, whether you are a liberal or a conservative—if you are a supporter of this page and this movement—this can only be a good thing... More to come soon... Watch this space..."

      Kohta se on Jenkeissä jo isoissa uutisissa.

      Se, että kultin suuri toimija kielletään jo muualla maailmassa on hyvä, mutta kun se lopulta saadaan pussitettua sen kotimaassa, sen tarina on ohitse.

      Nyt kelpaa mennä tutimaan!

    • Ex PUA
    • Ex PUA
    • Ex PUA
    • kulttilainen
      • Ex PUA

        No niin.

        Joku luultavasti vakavia raiskausfantasioita omaava nainen yhdellä youtube-videolla on kumonnut tuhansien - KYMMENIEN TUHANSIEN - naisten allekirjoitukset tätä psykopaattihirviötä vastaan.

        Well done, ilmoitetaan äkkiä näihin lukuisiin maihin, että porttikielto voidaan nyt peruuttaa ja sexual predator voidaan päästää toteuttamaan itseään!

        The CULT IS SAVED!!!!!


      • ristiriita?
        Ex PUA kirjoitti:

        No niin.

        Joku luultavasti vakavia raiskausfantasioita omaava nainen yhdellä youtube-videolla on kumonnut tuhansien - KYMMENIEN TUHANSIEN - naisten allekirjoitukset tätä psykopaattihirviötä vastaan.

        Well done, ilmoitetaan äkkiä näihin lukuisiin maihin, että porttikielto voidaan nyt peruuttaa ja sexual predator voidaan päästää toteuttamaan itseään!

        The CULT IS SAVED!!!!!

        Hei Naisasialooseri, eikö suurin osa naisista siis olekaan väkivaltaisista jännämiehistä haaveilevia lutkia?


      • Ex PUA
        ristiriita? kirjoitti:

        Hei Naisasialooseri, eikö suurin osa naisista siis olekaan väkivaltaisista jännämiehistä haaveilevia lutkia?

        Osoitit viestisi väärälle henkilölle.


    • Ex PUA

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      334
      3330
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      226
      2063
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1642
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1477
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      83
      1356
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      286
      1257
    7. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1091
    8. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      83
      1091
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      83
      1043
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      149
      915
    Aihe