Uni Vladimir Putinista susien ympäröimänä

Jyrki Mannisen uni Vladimir Putinista

Näin heinäkuun lopulla 2011 unen Vladimir Putinista.

Ensin tässä unessa Vladimir Putin oli yksin, ja hän hymyili itsevarmaan tyyliinsä. Hän koki olevansa Venäjän johtaja, kaikin puolin. Ja hän oli omasta mielestään täysin turvassa. Hän seisoi yksin puku päällä ja hymyili itsevarman näköisenä, Venäjän johtajana.

Yllättäen hänen ympärilleen ilmestyi neljä-viisi sutta, jotka olivat isokokoisia, ja ne alkoivat kiertää ympyrää Vladimir Putinin ympärillä. Sudet olivat todella pahan ja murhanhimoisen näköisiä. Niillä oli petomaiset ilmeet ja terävät hampaat paljastettuina. Niiden silmistä huokui suunnaton viha.

Sudet murisivat uhkaavasti ja kiersivät kehää Vladimir Putinin ympärillä yhä nopeammin, ja Putin seisoi niiden keskellä. Näytti siltä, että Vladimir Putin ei huomannut näitä susia, vaikka ne selvästi kiersivät hänen ympärillään yhä nopeammin ja nopeammin. Lopulta nämä sudet kävivät yhtä aikaa Vladimir Putinin kimppuun ja tappoivat hänet. Tähän uni päättyi.

Jouko Pihon kommentti 19.11.2014

En tiedä, tullaanko Putin jossain vaiheessa murhaamaan. Pidän kuitenkin Mannisen unta luotettavana, koska tiedän unennäkijän taustoista tarpeeksi paljon. Aika näyttää sitten lopulta, käykö näin kuin Manninen on nähnyt. Pidän asiaa mahdollisena.

Näen itse Mannisen synkän unen Putinin murhasta täysin mahdollisena sen takia, että Putin on ollut jo niin pitkään vallassa Venäjällä, että ei olisi mikään ihme, että Venäjällä olisi syntynyt jo suurta kateutta ja politiikan sisällön linjaerimielisyyksiä, jolloin Putin halutaan pois vallasta hinnalla millä hyvänsä, vaikka sitten tappamalla. Oppositio ei luultavimmin ole kansan parissa syntyvää spontaania oppositiota, vaan pikemminkin muiden mahtitekijöiden halua päästä Putinin tilalle ohjaamaan Venäjän politiikkaa heidän haluamaansa jyrkempään suuntaan.

Kun on ollut runsaasti profetioita ja myös maallisten asiantuntijoiden arvioita siitä, että Venäjä voi jossain kireässä kansainvälisessä tilanteessa katsoa olevansa pakotettu oman turvallisuutensa takia miehittämään Baltian maat, Itä- ja Pohjois-Suomen sekä Ruotsin ja Norjan pohjoisosat, niin hyökkääjä voi olla Putin, mutta mahdollisesti myös Putinin kukistumisen jälkeinen uusi johtaja.

20

527

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luulenpa, että..

      ..joka on vieläkin pahempi.

    • спокойной ночи!

      Minä olen nähnyt monta unta Putinista, mutta ymmärrän niiden olleen vain unia päivän polttavasta aiheesta, tämän hetken maailman uutisten keskushahmosta.

      Eikä häntä ole niissä unissa sudet ympäröineet. Hän ei niissä myöskään hyökännyt Suomeen. Unet ovat olleet unia aivan "tavallisesta", luonnollisesta ihmisestä.

      Tätä samaa herranlahjaa ehdotan myös muillekin profeettafoorumin katsojille: pitäkää jalat maassa ja päänne kylmässä vesiämpärissä, niin kuume laskee.

      Jos te jatkuvasti vaivaatte päitänne peloilla ja ennustuksilla - joka on epäterve piirre, eikä suinkaan hengellinen, ainakaan kristillinen - te varmasti alatte nähdä masokistisia unia pelkojenne kohteista.

      Kun aikoinaan luin noita Pihon välittämiä profetioita ja kuuntelin hellareiden höpinöitä, myös minä näin kahdesti unta karhusta. Mutta siltikin, luottamukseni Karhuun oli niin suuri, että Pihon pelotteluistakin huolimatta järkeni näki sen unessani ainoastaan kuljeksivan rauhallisesti kaukana, katsovan minua ja tallustelevan eteenpäin suonurmea pölläytellen.

      Jotenkin tuo Venäjä ja Putin kiehtoo teitä kovasti. Minuakin kiehtoo, mutta kunnioitan niin paljon Venäjää, kuin sen päämiestäkin, etten tunne vähäisintäkään pelkoa, vaan ainoastaan luottamusta maidemme välisen rauhan jatkuvuuteen, ellei sitä ulkoapäin häiritä. Tätä meidän ei pidä sallia, vaan jatkuvasti itse toimia rauhan puolesta, sanoo profeetat mitä tahansa. Tämä on meidän järjellinen jumalanpalveluksemme.

      Ainakaan tällä hetkellä Venäjä ei ole hyökkäävä, vaan itseään puolustava osapuoli ja tähän myös heillä on oikeutensa. Jos me emme uhkaa Venäjää, se ei uhkaa meitä.

      Rauhallista yötä: спокойной ночи!

      Nukkukaa hyvin.
      .

    • Näkyjen tulkki

      Putin on ennustettu paha ruhtinas.


      "Kun vuosiluvun keskelle lasketaan kaksi nollaa, on tuho iskevä äkisti pohjoisen maan rantakaupunkeihin. Idästä nousevat Novgorodin ruhtinaan tähdet ja putoavat kaupunkeihin, jotka tuhoutuvat aurinkoa kirkkaammassa välähdyksessä. Paha ruhtinas Waldemar Putinsk tuhoaa maan yhdessä yössä.

      Se ilmestyy suuren seitsenluvun kääntyessä, mikä tapahtuu suuria julkisia uhreja vaativien kisojen aikaan, lähellä tuhatvuotisen valtakunnan sitä aikaa, jolloin kuolleet astuvat ulos haudoistaan. "

      Nostradamus

      Ensimmäinen lause kertoo iskusta WTC-torneihin ja Pentagoniin 11. syyskuuta 2001. Toinen lause kertoo Venäjän tulevasta ydiniskusta Yhdysvaltoihin. Kolmas lause nimeää syyllisen ja että isku tapahtuu, kun Yhdysvalloissa on yö.

      Toinen kappale kertoo vuosiluvun olevan seitsemällä jaollinen 2016 jolloin on Rio De Janeiron kesäolympialaiset. Yhdysvaltojen vastaisku johtaa tuomiopäivään ja ihmiskunnan tuhatvuotisen valtakunnan perustamiseen, kun kansallisvaltiot ovat tuhoutuneet ydinsodassa. Haudoista nousevat kuolleet ovat ihmeen kaupalla ydinsodasta pommisuojissa ja kellareissa selviytyneitä ja jo kuolleiksi luultuja ihmisiä.

      • väärä käsitys

        obama on paljon pahempi kuin putin.


      • Niinkö?
        väärä käsitys kirjoitti:

        obama on paljon pahempi kuin putin.

        Vai niin. Sekös se tuleekin tankeilla tai ilman tankkeja rajan yli.
        Tsaarin ajan rajoista siis haaveileekin Obama.
        Kiitos tiedosta.
        Ystävällisesti kysyi Ukrainasta, että saako tankeilla tulla Krimille? Tuli ja unohti poistua. Sama temppu itä-ukrainaan ja lisää sotilaita ja tankkeja vieraan valtion alueelle. Ei muista poistua sieltäkään.
        Kiitos kun oikaisit median uutisoinnin.


    • Olet topelius

      Johan nyt. Vai itseään puolustaa ja tankeilla menee vieraan valtion alueelle.
      Sellainen toiminta ei ole puolustamista, se on hyökkäämistä, sodan julistamista.
      Kirjoitat sitten historiankin uusiksi.
      Oletko muita satukirjoja kenties kirjoitellut?

      • On kyse hyökkäyksestäkin, mutta kirjoitin Venäjän näkökulmasta, että Venäjä tekee ennalta ehkäisevän hyökkäyksen oman turvallisuutensa takia, koska Venäjä pelkää NATOa ja sitä, että Suomesta ja Ruotsista tulisi NATOn jäseniä.


      • спокойной ночи!
        JoukoPiho kirjoitti:

        On kyse hyökkäyksestäkin, mutta kirjoitin Venäjän näkökulmasta, että Venäjä tekee ennalta ehkäisevän hyökkäyksen oman turvallisuutensa takia, koska Venäjä pelkää NATOa ja sitä, että Suomesta ja Ruotsista tulisi NATOn jäseniä.

        Tässä Piho on oikeassa.

        Juuri tähän tilanteeseen me itse emme, typerillä NATO-puheilla saa ajaa sen enempää Venäjää, kuin isänmaatamme Suomeammekaan.

        NATO:n puolesta puhuvat ja kirjoittavat ihmiset, joiden omalle emämaalle, Ruotsille, sota Suomen maaperällä olisi hyödyllinen. Ruotsi käyttää häikäilemättä Suomessa asuvia, isänmaahamme pesiytyneitä ruotsalaisia ja heidän puoluettaan - R - hyödyksi, lietsoessaan puheita NATO:oon liittymisen puolesta kaikkialla, varsinkin internetissä.

        Sillä jo aikomus, että Suomi liittyisi NATO:oon, olisi hyökkäyskehoitus Venäjälle, hyökätä Suomeen. Tähän Ruotsi pyrkiikin, Suomenkansan verenimijöinä, loisina jo 800 vuotta elelleen oman natsistisen eliittijoukkonsa, Kolmannen valtakuntansa, "RKP:n, Ankkalammen" kautta.


      • Tuom.
        спокойной ночи! kirjoitti:

        Tässä Piho on oikeassa.

        Juuri tähän tilanteeseen me itse emme, typerillä NATO-puheilla saa ajaa sen enempää Venäjää, kuin isänmaatamme Suomeammekaan.

        NATO:n puolesta puhuvat ja kirjoittavat ihmiset, joiden omalle emämaalle, Ruotsille, sota Suomen maaperällä olisi hyödyllinen. Ruotsi käyttää häikäilemättä Suomessa asuvia, isänmaahamme pesiytyneitä ruotsalaisia ja heidän puoluettaan - R - hyödyksi, lietsoessaan puheita NATO:oon liittymisen puolesta kaikkialla, varsinkin internetissä.

        Sillä jo aikomus, että Suomi liittyisi NATO:oon, olisi hyökkäyskehoitus Venäjälle, hyökätä Suomeen. Tähän Ruotsi pyrkiikin, Suomenkansan verenimijöinä, loisina jo 800 vuotta elelleen oman natsistisen eliittijoukkonsa, Kolmannen valtakuntansa, "RKP:n, Ankkalammen" kautta.

        Suomi ei ole sinun isänmaasi, vaan roistovaltio Venäjä! Pietarin hakkerikolonna. Suomi on jo Nato-sopiva militaristisesti; aseellisesti ja ideologisesti.
        Kummallista logiikkaa sellainen, että itseään tosissaan puolustava olisi hyökkäyskehotus! Silloin sopii vaan hyökätä ja koettaa tuhovoimaansa. Tilanne on vaan sellainen, että mihin tahansa Venäjä "hyökkää" sairaasti. Venäjä tulee tuhoamaan ennen kaikkea itsensä. Venäjällä ei tule enää koskaan olemaan rikasta tulevaisuutta. Tullaan maistamaan Putinin persoonallisuudesta lähteviä traumojen seurauksia. Hän on kyllä kysynyt neuvoa ja ollut kyselevällä mielellä. Mutta lännen pakotealistava asenne on latistanut Putinin. Identiteetin, ja oman kunnian tunto on Venäjällä aika arka paikka. Sota tulee väistämättä.
        Mutta näin vaan täytyykin tapahtua. Niin kuin on kirjoitettu.


    • Olen se Topelius

      Selvennys.

      Olet Topelius vastasi nim. спокойной ночи

    • sudet kiertää

      Nato on perkele ja nuo sudet kiertää putinin ympärillä. Maailma antaa kuvan että kaikki paha on putinista mut niin ei asia ole.

      • Ei mutua

        Kakara. Lukaise välillä historiaa. Lukaise Raamattua ja opi.


    • eappia

      Paskat sinä muslimi. Puhu vaan omasta ja hamasin puolesta

    • AOAOAOAOAOAOAOAOAO

      Kiitos Jouko kun toit tuon unen Putinista.


      Tänä vuonna 14.7. olin rukouskokouksessa, jossa oli 4 ihmistä. Rukoilimme eri aiheiden puolesta.

      Eräs uskova vanhempi nainen, Marja, sai aina rukousten aikana erilaisia kuvia, tapahtumia. Hän kertoi nen meille, ja rukoilimme ymmärryksemme mukaan noiden ilmestyksissä olleiden aiheiden puolesta.


      Eräs voimakas Marjalle tullut kuva oli Vladimir Putinista, jota kiersi susi, . Se oli aivan Putinin jaloissa. Se susi aivan kuin jahtasi omaa häntäänsä.

      Rukoilimme Putinin puolesta, [ jota en kovin helposti tee], ja tuon suden tuhoutumisen puolesta. Pyysimme Jumalan apua ja johdatusta Vladimir Putinille. Rukoussisältö oli apuapyytävää, ja pahan erilaisia juonia vastaan, joita emme itse edes ymmärrä, emmekä tiedä aina läheskään niiden olemassaolosta, tai niiden pyrkimyksistä.


      Marja sai tämän rukouksen aikana uuden kuvanäyn, jossa tuo susi, muistaakseni, menetti turkkinsa/karvansa, ja meni aivan pieneksi Vladimir Putinin jalkojen viereen, [ suunnilleen näin ] .


      Rukoilimme kolmannen kerran, että tuo jäljellejäänyt karvakasa katoaisi kokonaan. Niin tapahtui.


      Jumala VASTASI heti RUKOUSVASTAUKSELLA, ja näytti kuinka uskovien rukoukset TODELLA VAIKUTTAVAT henkimaailmassa, vaikka itse asian toteutuminen olisi vielä edessäpäinkin.


      Monesti, KANNATTAA TOISTAA rukous useammankin kerran, vaikka se saattaisi tuntua "tyhmältäkin", eri ihmiset voivat aivan hyvin rukoilla vaikka AIVAN SAMOILLA SANOILLA, jo aiemmin rukoiltujen aiheiden puolesta.

      Se EI OLE "kopiontia", tai "matkimista". SE on PUHETTA ja ANOMUSTA Jumalan puoleen, vaikka joku olisi aiemmin juuri lausunut samat sanat Jumalalle.


      Tästä esikuvana on mm. VT:ssa pappien käyttämä suitsuke, joka oli suitsutettuna rukouksen esikuva.

      Ei Jumala käskenyt vaihtaa suitsukkeen rakennetta, tai tuoksua, jos sitä joku oli ensimmäisen kerran jo käyttänyt. Samaa suitsuketta papit toivat joka päivä Jumalan Kasvojen eteen Pyhäkköteltan etuosassa.


      Kun rukoilee Jeesukseen uskoen, ja TOSISSAAN, todella tarkoittaen sitä, mitä Jumalaale puhuu, niin tämä juuri on sitä Jeesuksen opetuksen noudattamista, kun Hän sanoi :

      Joh.4:23

      Mutta tulee aika ja on jo, jolloin totiset rukoilijat rukoilevat Isää hengessä ja totuudessa; sillä senkaltaisia rukoilijoita myös Isä tahtoo


      Joh.4:24

      Jumala on Henki; ja jotka häntä rukoilevat, niiden tulee rukoilla hengessä ja totuudessa.


      Luottakaa Jumalaan. Hän kyllä tietää kuinka Hänen antamansa unet, ilmestykset ja näyt vaikuttavat Hänen omissaan.

      Sillä, Hän on Se, joka vaikuttaa sekä tahtomisen että tekemisen.



      Itse en toivo sotaa, mutta en tiedä tuleeko sellainen ikinä enää Suomeen, fyysisessä mielessä. Sota on myös taloudellista ja moraalista.

      Hyvä on pyytää Jeesukselta rauhan säilymista Suomen ja Venäjän välillä aina Jeesukseen Kirkkaudessa tuloon saakka.


      Siunausta kaikille palstalaisille.

    • karhun kansa

      Näen unnissani kuinka valkoinen harakka puolustaa pohjoisten kansojen itsemääräämisoikeutta, mustia lähi-idän ja mustuneen amerikan korppeja vastaan.
      Putin on se sankari harakka ja mustat paholais varikset ovat obama ja israelin rumat iso nokkaiset korpit.
      Ne nokkivat jo viattomia varpuskansoja kuoliaaksi, mutta päävihollinen on valkoisen rodun pohjoiset harakat.
      Ukrainan aivottomat naakat ovat jo aloittaneet paskomisen kansojen oikeuksien päälle, ja sota jatkuu.

    • pro feta

      Venäjä on homovastainen varmaan siitä tämä uni.

    • kuusitoista
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nyt Putin kokee olevan Jeesus. eli hän korosti itseään Jumalaksi. aikojen saatossa on monia Antikristusta ilmaantunut, https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1401e883-2489-4846-a08c-7d990f90c52f

      Aloitus toteutunee Kremlissä, Putin on diktaattori ja hän on jo siinä pisteessä että vainoharhaisuus on poistanut luotettavuuden. hänen ympärillä vain uhkia.

      • Anonyymi

        Harhat alkavat olla Stalinin luokkaa. Seuraavaksi raivohulluus, kohtaukset ja kuolema jossain datsalla.


    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe