Homoliiton ongelmat

mikä maksaa?

Homoliittojen vastustajat vetoavat usein lapsen oikeuksiin.
Olen ihmetellyt miten tämä asia liittyy lapsiin. Päin vastoin, eihän niissä liitoissa synny lapsia.Tässä on kyllä jotakin, jota en ymmärrä.

20

110

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kattu

      No etpä näköjään ymmärrä. Ehkä sana "adoptio" voisi vähän kilkuttaa kelloja?

      • Herrzikka

        Ai niinkuin sä adoptoisit lapsen ja sit sillä ois 2 isää?
        Ota se muna pois suusta ja funtsi vähän millatteisiin paineisiin se laps ressukka joutuu syyttään?Jos laps adotoidaan niin eiköhän se itse haluaisi normi vanhemma isän ja äidin,normaalia elämää viettää?tHomot on näköjään itsekkäitä,suppeita ajatuksiltaan eivätkä näe asiaa laajemmin,omaa napaansa vaan tuijjottavat:(No tän päätöksen sato kerätään 10-20 vuodenpäästä.


    • uskomaton.

      Oikeuksista puheenollen kyse on vain Suomen valtion lain tasa-arvoisesta tulkinnasta. Kyse on aikuisten tasapuolisesta kohtelusta.

      Kun on maksanut kymmenet vuodet täydet verot niin vähintä mitä voit saada vastineeksi on tasa-arvoiset lait ja muutenkin tasa-arvoisen kohtelun.
      Myös tässä asiassa.

      Eri mieltä oleva voi tietysti kertoa millä tavalla haluaisi vaikkapa itseään syrjittävän laillisesti jollain perusteella.

      • v 2014

        EIKÖ ole tasavertaista että kaikki saa mennä naimisiin kenen kanssa haluaa. Saahan jo sokeat ja muuten liikuntarajotteiset jotka tarvitsee apua kodin ulkopuolelta.Alkoholistit jossa lähipiirinkin saa pelätä.Voi jos syntyy kohtu ja pippeli.tai muuten voimat kuin miehellä mutta syntyy naiseksi.Eikö kirkko kuulukkaan kaikkille.Tämä keskustelu on todella lapsellista.aivan kuin oltaisi keski aikaa jossa köyhät ja rikkaat eivät saneet istua yhdessä tai mustat ja valkoiset oma kaupungin osa. Me ihmiset ollaan kaikki yhtä rotua siis kaikkia pitää kuunneella ja ollaan tasavertaisia yhdessä.Ajatte omalle kohdalle .SInä vaikka alkohilisti et saa mennä enää perheesi luokse tai sinä joka käyt vieraissa mitä sinä perheelllä teet sotket vain usean perheen asiat.


      • ---
        v 2014 kirjoitti:

        EIKÖ ole tasavertaista että kaikki saa mennä naimisiin kenen kanssa haluaa. Saahan jo sokeat ja muuten liikuntarajotteiset jotka tarvitsee apua kodin ulkopuolelta.Alkoholistit jossa lähipiirinkin saa pelätä.Voi jos syntyy kohtu ja pippeli.tai muuten voimat kuin miehellä mutta syntyy naiseksi.Eikö kirkko kuulukkaan kaikkille.Tämä keskustelu on todella lapsellista.aivan kuin oltaisi keski aikaa jossa köyhät ja rikkaat eivät saneet istua yhdessä tai mustat ja valkoiset oma kaupungin osa. Me ihmiset ollaan kaikki yhtä rotua siis kaikkia pitää kuunneella ja ollaan tasavertaisia yhdessä.Ajatte omalle kohdalle .SInä vaikka alkohilisti et saa mennä enää perheesi luokse tai sinä joka käyt vieraissa mitä sinä perheelllä teet sotket vain usean perheen asiat.

        Juu, mutta vanhoillisten mielestä kehitysvammaisia ei saa olla eli ne pitäisi abortoida samalla kun vastustetaan abortteja. Eli niitä ei saa syntyä, mutta toisaalta sikiötä ei saa tuhota/tappaa (=abortti). Vanhoilliset eivät voi sietää kehitysvammaisia, alkoholisteja, tummaihoisia jne. Lestadiolaisten mielestä naisten hiuksia ei saa koskaan leikata (vaikka kuinka olisi huonossa kunnossa), naiset eivät saa pitää pitää pitkiä housuja koskaan (ei edes työssä), muoti/kauneus/telkkari/musiikki/meikkaaminen, viini (Jeesushan muutti veden viiniksi, merkillistä sinänsä) on syntiä, mutta radio ja auto ei ole syntiä. Joidenkin mielestä mattojen pitäminen lattialla on syntiä jne. Lähimmäisiä pitää rakastaa, mutta lähimmäisen rakkaus ei kata erilaisia ihmisiä, ulkomaalaisia, tummaihoisia jne. Asioista pitää päättää Raamatun avulla (mutta kuitenkin tässä yhteydessä Raamattu tarkoittaa vain Vanhaa Testamenttiä eikä Uutta Testamenttiä ja sieltäkin poimitaan vain itseä miellyttävät ja omia etuja palvelevat kohdat), ei haluta sotkea uskontoa politiikkaan, mutta itse ovat eniten sotkemassa uskontoansa politiikkaan.


    • kuka tuonkin tietää?

      Mikä ongelma se adoptio sitten on, meinaatko homouden tarttuvan perheestä, vai mikä siinä mättää ?
      Kun seuraa meidän heteroiden parisuhteita, niin tilastot sanoo 50% suhteista päättyvän eroon. Ei se ole lapselle hyväksi. Sitten Suomi oli tilastoissa 3 joukossa naisten kärsimässä väkivallassa suhteiden sisällä, että muijan hakkaajia löytyy. Ei sekään ole hyväksi lapsen psyykkeelle. Näkyy myös noita perhesurmia olevan heterosuhteissa enemmän kuin sateenkaari perheissä, totta siinä voi olla selityksenä jo suhteiden suurempi määrä. Kuitenkin se vasta on epäterveellistä lapselle, jos äiti tappaa, eikö vain ?
      Eli kun haetaan tasapainoista lapsuutta, niin se löytyy varmimmin sieltä, missä perheen sisällä vallitsisi harmonia ja yhdessä tekeminen. Se ei suinkaan katso sitä, onko kuka miten seksuaalisesti suuntautunut, vaan tulee ihan muista asioista.

    • mikä maksaa

      Adoptio! Eikös adoptiolapset ole yleensä niittä jotka ovat joutuneet laitokseen, "heteroperheistä", eli biologia on kohdallaan. Onko se tie lapsen hyvinvoinnin tae.
      Sosiaaliset olotko niitä "sukupuolihäiriöitä" aiheuttaa?
      Tunnen ihmisiä jotka ovat varttuneet, hyvinkin "karuissa heteroperheissä", silti niistä on tullut homoja.
      Oletankin, että kasvuympäristöllä ei ole ohjaavaa vaikutusta lapsen ko kehitykseen.

    • ei maksa....

      Olen ihmetellyt miksi näitä homopappi, homoliitto,ym. juttuja hierotaan Helsinki palstalla ??

    • ei,ei en minä

      Hetero pariko ei sitten harrasta suu seksiä tai anaali seksiä tai yleensäkkään seksiä?
      Mihinkäs häkkiin ne lapsensa laittaa kun sitä seksiä harrastavat aivan ääneti ja pimeessä hiljaa.
      Mistä hitosta kaikki päättelee että jos on kaksi isukkia että he lapsen edessä harrastaisivat sitä seksiä tai kaksi äitiä? Onpa ihmisillä likainen mielikuva vai onko se sitä omaa fantasiaa mitä haluaisivat itse tehdä lasten edessä?

      • kielletty hedelmä

        Vanhoilliset uskikset ilmeisesti harrastavat seksiä pimeässä peiton alla ja ainoastaan lähetyssaarnaaja asennossa. Todellisuudessa monella uskiksella on vaikka mitä seksifantasioita ja mitä ahdasmielisempi on kasvatus ollut sitä enemmän näyttäisi olevan fantasioita (kielletyn hedelmän maku). Sitten katsotaan salaa aikuisviihdettä ja haaveillaan heteromiehenä anaalipanoista ja pissa/kakka/fetissileikeistä ja käydään salaa prostuilla panemassa anaaliin ja toivotaan jotain sadomasoleikkejä=)


    • Epistä

      Vietetäänkö homoperheessä :Äitien-päivää?
      Lesboperheessä :Isän-päivää?
      Tarhassa lapset tekevät Äitien-Isien-päivä kortteja.

    • mikä maksaa

      No mitä väliä niillä äitienpäivillä on, jos niillä ei ole lapsia?
      Homoille ja lesboille on omat äidit varmasti yhtä tärkeitä, kuin heteroillekkin.

    • ????????????????????

      Onko sitten parempi että nainen ja mies menee naimisiin ja saavat kaksi lasta. Sitten nainen tappaa lapset kun ovat 1,5kk ja 2,5v ?
      Onko tämä sitten onnellinen liitto? Uskoisin että kaksi naista jotka ottavat adoptiolapsi pärjää ehkä paremmin sittenkin?

    • Allekirjoitukisa...
    • Tuntuu pahalta

      TUNTUU PAHALTA...

      Se mikä sukupuolineutraalissa avioliittolaissa jää hyvin heikolle pohjalle on mm. perhearvot, ei ole äitiä ja isää, vaan 2 isää tai 2 äitiä, seuraavaksi apilaperheet ja sun muut moniavioiset. Onko tässä takana se, että halutaan murentaa luonnolliset perhearvot ja onko se hyvä asia?

      Jos laki menee läpi myös tällaisille perheille tullaan vaatimaan tasa-arvoa

      Tuntuu pahalta....

      Katso linkki: http://www.sateenkaariperheet.fi/index.php?item=71

    • BAD LAW

      KATSO VIDEO SUKUPUOLINEUTRAALIN AVIOLIITTOLAIN SEURAUKSISTA:

      https://www.youtube.com/watch?v=oJNrtv_aF18

      LAKI VAIKUTTAA

      KOULUISSA….

      TÖISSÄ…

      SANANVAPAUDESSA..

      TUOMIOISTUIMISSA…

      KOTONA…

      LAPSISSA…

      SEURAUKSET HOMOAVIOLIITOISTA OVAT TOSIA, SUOJELE AVIOLIITTOA, ENNEN KUIN SE ON LIIAN MYÖHÄISTÄ!

    • adressit.com
    • Rakasta lasta..

      Homot haluaa adoptio-oikeuden ja kohdunvuokrauksen, siitä taistellaan myös Ranskassa ja Yhdysvalloissa...Ei hyvä lapselle!:-(

    • Allekirjoita Nyt!

      Kansalaisaloite: Kansanäänestys avioliittolaista

      Kansalaisaloite laiksi neuvoa-antavasta kansanäänestyksestä samaa sukupuolta olevien henkilöiden avioliitosta ja heidän oikeudestaan hakea perheen ulkopuolista adoptioita

      Allekirjoita Kansalaisaloite:

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1041

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8634
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      127
      2332
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1724
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      12
      1534
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe