joulu rauhan maailmalle

s.partacus

Olkoon tuleva vuosi lähtölaukaus rauhan maailman rakentamiselle. Sotauhoilijat menkööt Grönlantiin hylkeenpyyntiin.
Maailman rauhanliikkeet aloittavat hallitusten painostamisen asetuotannon supistamiseksi ja siviilirauhanturvapolitiikan nostamiseksi.
Vietäköön kauppatavaroina ruokaa, lääkkeitä ja teollisuustavaroita.
Olkoon USA:n poliisien siviilien ampumisista syntyneet mielenosoitukset lähtölaukaus maailmanlaajuisen rauhanliikkeen nousulle.

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juuri äsken tuli uutisista murheellinen tieto USA:n alunperin kouluttaman, rahoittaman ja aseistaman Taleban liikkeen murhaiskusta Pakistanissa kouluun. 130 kuollutta ja suurin osa heistä lapsia.
      Hyökkääjät on luultavasti kaikki saaneet surmansa.

      Näin ei saa jatkua. Lähi-idässä uusien "talebanien" kouluttaminen ja rahoittaminen natomaiden toimesta on rikos ihmisyyttä vastaan ja vaatisi asian vimeistä Haagin sotarikostuomioistuimeen.
      Murheellinen tapahtuma kannustakoon rauhanvoimia entistä tarmokkaammin asetuotantoa ja sotauhoilijoiden esiintymisiä vastaan.

      • Miten ajattelit saada s.p Putlerin lähtemään sinne hylkeenpyyntiin?


      • HEH HEE !!
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Miten ajattelit saada s.p Putlerin lähtemään sinne hylkeenpyyntiin?

        "Miten ajattelit saada s.p Putlerin lähtemään sinne hylkeenpyyntiin?"

        laittamalla sinut tyäkkäri syötiksi.: hehehehehehehehhehehehehehehheee


    • Putinin Venäjä on samaa kapialismia kuin lännen kapitalismi talousmuodoltaan.
      Kaikki Venäjän sotaintoilijat myös hylkeenpyyntiin. Suomalaisten oikeistopersujen vierelle.

      • Epäilemättä näin

        S.partacus: olet varmasti huomannut uutisista, että Putin on saanut ehkä vähän odottamattomia kannattajia. Esim. Ranskan äärioikeisto (joihin verrattuna kommareiden vihaamat persut ovat partiopoikia) sympatiseeraa Putinia lujasti. Samoin muutamissa muissakin sydän-Euroopan maissa nimenomaan nahkatukka-oikeisto on viehättynyt Putinin otteista. Tästä eivät palstakomut ole paljon pukahtaneet. Eikös vaan löydykin jänniä kytköksiä yhteisen ystävän kautta? Tarkemmin ajatellen: yhteinen usko Putiniin ja uuteen Venäjään on aivan loogista - onhan äärioikeistolla ja kommunisteilla aina ollut yhteinen nimittäjä: silmitön väkivalta, aina kun vain on löydetään joku tekosyy.


    • EU saattaa olla hajoamistilassa. Kapitalistien keskinäiset edut ovat ristiriitaisia. Köyhempiä valtioita ei huomioida ollenkaan. Päinvastoin niitä kuritetaan saktioilla (Kreikka, Espanja, Portugali). Suomi kurittaa omaa väestöään vapaaehtoisesti. Meneillään on suuren luokan ammattiliittojen toimintaoikeuksien kaventamisyritys.
      Venäjäpakotteilla vaurioitetaan kaikkia ja erityisesti köyhempiä unionimaita.
      Bryssel näyttää seonneen.
      USA on pienestä nousukaudesta huolimatta räjähdysherkkä. Poliisien ampumat siviilit synnyttivät ennennäkemättömän vastalausemyrskyn.
      Nato saattaa olla hajoamistilassa sen sotavoiman suuren liikahduksen vuoksi Baltiaan ja Puolaan.

      Vuoden verran jatkunut massiivinen Venäjän demonisointi (osittain aiheellinenkin) on sulkenut kansalaisten silmiä lännen kapitalismin ongelmista.
      Se näkyy palstallakin ei-kommunistisissa kirjoituksissa intomielisenä natofanittamisena.

      Sodan vaara on kapitalismin taloudellisissa ongelmissa. Raakaöljyn hinnan lasku lisää vain sitä. Toisin kuin jotkut luulevat. Uusiutuvien energiamuotojen kehittäminen saattaa kokea takaiskuja.
      Kainsainvälisen työväenluokan tulisi järjestää massiivinen rauhanliike kapitalistien mahdollisille keskinäisille sodille. Kaikissa maissa. Venäjällä ja Ukrainassa myös.
      Samalla tulisi vaatia natoa vetäytymään Lähi-idästä ja lopettamaan kansainvälisen lain vastaiset terroripommitukset miehittämättömillä lennokeilla.
      Jokainen pommitus Pakistanissa kasvattaa kansalaisten vihaa ja se näkyy valitettavasti taleban-terrorismin kasvuna.

      Kapitalistien keskisen suursodan estäminen on yhtä kuin vallakumouksellinen muutosliike. Jos sota alkaa, yleismaailmallinen yleislakko lopettaa sen lyhyeen.
      Työläisten etu ei ole särkeä toisen maan työläisten työn tuloksia. Särkeminen olisi porvarillista valtiollista anarkismia.

      • Järkevä ja tuhlailematon taloudenpito on vain järkevää ei kuritusta s.p!

        Nyt olemme olleet liian höveleitä kun rahaa on syydetty 100 miljardia ilman, että siitä olisi reaalituottoa. Velkaa ei muuhun kannata ottaa kuin tuottavaan investointiin.

        Erilaiset sosialismit s.p ovat ainakin viime vuosisadalla olleet kaikkia kapitalisteja vaarallisempia maailmalle, kannattaa sinunkin jo huomata!

        Eiu jenkkejä kannata talebaneista syyttää, jos he yleensä ovat jotenkin joskus olleet samojen piirien kanssa tekemisissä niin vallan muussa merkityksessä. Juttua voidaan verrata siihen, että vaikka koulussa sait hyvät elämän ohjeet, minä ainakin sain, niin olet kaatunut komujoukkoon joka on luuserikamaa. Jos olisit ottanut tilaisuudesta vaarin niin saattaisit olla paljon paremmissa asemissa. Kommunistin asema kun ei tässä maailmassa tänään ole kehuttava, kukaan ei oikeasti kuuntele mitä te sanotte! Jos haluat jonkun kuuntelevan sinun on käytettävä väkivaltaa!

        Nytkään kapitalistit eivät ole sotaa nostamassa vaan yksi jälkikommunistisen yhteiskunnan ääliö jolle on tullut napokompleksi ja joka kuvittelee saavansa muut polvilleen. Samaa aikoinaan harrasti Hitlerin Aatu ja muut antoivat periksi, Aatu sai naapureitaan van marssimalla rajan yli kuten Krimilläkin kävi ja noissa hommissa nälkä kasvaa syödessä.

        Raakaöljyn hinnan tiputus on yksi parhaita aseita Venäjän pullikointia vastaan, heidän taloutensa kun on noista raaka-aineista täysin riippuvainen. Teollisesti Venäjä on lähes kehitysmaa eikä ole halunnut satsata kehitykseen muussa kuin armeijamielessä. Se on lopun alun merkki!


    • "S.partacus: olet varmasti huomannut uutisista, että Putin on saanut ehkä vähän odottamattomia kannattajia"

      Oikein. Kerro tämä Työeläkeläiselle. Putin ei todellakaan ole kommunisti. Putinin hoviin kuuluu kristillinen pappisjohtaja kuten Suomenkin pressan hoviin. Putin on oligarkkikapitalisti muiden joukossa.
      Jos oletat että Putinin demonisointi oikeuttaa hallituksen toteuttamaan Venäjän suuntaan vihamielistä poltiikkaa, se on virhe. Pakotteilla ja sosilla Venäjä ei kaadu eikä Venäjän kaataminen saa olla tavoite. Suojeluskuntahengestä on vihdoin päästävä. Jokainen kaatunut ja vammautunut viime sodissa oli liikaa. Sama ei saa toistua.
      Pakotepolitiikasta, josta me kärsitään ehkä Venäjää enemmän, on luovuttava. Vaikka ero Unionista jos muu ei auta. EU ei ole ainoa vienti/tuontimaa. Hyvin nopeaan on luotavissa uudet markkinat. Ei kannata ruikuttaa.
      Tehdyt natosopimukset on purettava.

      • Ihan sama s.p mikä sinä luulet Putlerin olevan koska siitä huolimatta hän on kommunismin kasvatti ja sen kouluttama. Hänen keinovalikoimansa ovat KGB:n kukkarosta kotoisin joten mitään järkevää ei ole odotettavissa.

        Kohta me todella tarvitsemme suojeluskuntahengen lisäksi suojeluskuntia jotta pärjäämme naapurin öykkäröintiä vastaan. Kansan on noustava yksituumaisena niitä vastaan jotka pyrkivät jaolle kun itselläkään ei ole liikoja.

        Eihän pakotteissa ja öljynhinnan laskemisessa ole tarkoitus kaataa Venäjää vaan saada se järkiinsä. Tarkoitus on saada tuki Itä-Ukrainan kapinallisille loppumaan ja Krimin palauttaminen takaisin. Vielä olisi syytä Venäjän pyytää anteeksi toilailujaan sekä maksaa ukrainalaisille ne kulut joita tuosta Venäjän aloittamasta rettelöinnistä on koitunut vähän sotakorvausten malliin.


    • Putin toimii päivänselvästi kapitalismin sääntöjen mukaisesti.
      Työkkäri puhuu yksi yhteen Suomelle onnettoman suojeluskuntaidelogian suulla.
      Työkkäri yrittää usuttaa suomalaista työläistä kaatamaan venäläisen kapitalismin. Se on venäläisten itsensä tehtävä. Jos työkkäri haluaa, menköön yksin tai heimolaistensa kanssa Punaiselle torille sotimaan. Älä tyrkytä sotaa kansan rasitteeksi.
      Työkkäri on sukunsa tai muun aateperinnön perustalla jäänyt suojeluskuntalaisfasismiopin vangiksi.
      Sanottakoon selvästi että raamatusta poiketen että kommunistit eivät siirrä vastuuta isien pahoista teoista lapsille. Jokainen sukupolvi vastaa omista teoistaan.

      Joulusaarnaksi toivotan työläiskansalle rohkeutta asettua vastustamaan esiintyvää uusfasismia. Suomalaisiin juuriin nähden sillä on edelleen patologinen kansallisuusviha itänaapuriin ja aluevaltaussota mielessä naton tuella. Siksi äärioikeisto tukee natoa ja samasta syystä proletaarien tulee toimia natoliiton estämiseksi.

    • kuuban vuosi

      Tulipa joululahjaksi miellyttävä uutinen rauhan puolesta. USA:n julistama sotatila päättyi sen tappioon. Pienikin kansa voi uhmata natoa.
      Seuraavan hallituksen tulee sanoutua irti kaikista solmituista natosopimuksista.

    • hypet

      Varoitus.
      Epämiellyttävä joululahja.
      Kokoomus piti seminaarinsa.
      Stubb julisti palatsivallankumousopin. Kokoomus aikoo sen tehdä. Tuleva hallitus ei saisi kuunnella kansalaisjärjestöjä lakien laadinnassa. Hallituksen tulisi olla vahva toimeenpanija. Lausunnot otetaan kuten ennenkin mutta hallitus päättää niistä piittaamatta. Työmarkkinauudistuksissa kolmikanta tulisi hylätä.

      Stubb julisti avoimen luokkasodan. Kokoomus aikoo rapauttaa kansalaisyhteiskunnan. Keskeistä sille on saada lakkokielto ja pakkotyö työnanatajan sanelemilla palkoilla Saksan mallin mukaan. Saksassa on syntynyt uuspaarialuokka minimipalkkojen alapuolelle.
      Kokoomus haluaa ensi kaudella natoliitoksen hallituksen ja eduskunnan päätöksellä, koska se tietää kansanäänestyksen olevan toista mieltä. Kokoomus haluaa Suomen natosotaliittoon ja siihen vuoden jatkunut mittava russofobia on tähdännyt.

      Kokoomuksen vallankaappausyritystä kannattaa pohtia joulupuuron ääressä.

    • velja kaikko

      Suomalaiset taistolaiset ja leninistit ovat niin

      pöhöttyneitä läskiperheitä
      että
      eivät ole uskaltaneet pystyneet lähtemään Saddamin ja ISIKSEN
      ja bin ladenin ja talebanien ja hamasin ja hizbollahin
      ja iranin ja boko haramin
      jne lisää vaihtoehtoja löytyy

      eivät ole uskantaneet pystyneet lähtemään näiden
      kanssa
      luokkataisteluun

      vaan ne vetävät kotona eläkeläisinä kaljaa chequevara-teepaita päällä
      ja huutavat
      vappuna ikkunasta
      kaikkien maiden kaljaveikot, vetäkää teetä ei kun tee-paita päälle
      ja huutamaan
      tee paitaa huutokaupasta
      http://www.huuto.net/hakutulos?words=che&search-button=Hae

    • rauhan puolesta

      En ole kuullutkaan että persujen rasistisiipi olisi lähtenyt sotilasoppiin ISIKSEN riveihin.
      Mihin "velja kaikko" tietosi perustuu?
      Jussi Halla-aho on tiettävästi persujen päärasisti-ideologi. Jos sulla on faktatietoa, tuo se julki. Tietoasi puoltaa se, että islamistit alistavat naisen, eivät hyväksy naispappeutta eivätkä homoja. Ohjelma on identtinen persuoikeiston aatteiden kanssa.

      Aamun lehdissä on uutinen ISIKSEN tappamista naisista. ISIS terroristijärjestönä on alunperin USA:n kouluttama ja rahoittama, syystä että se soti Syyrian hallitusta vastaan.Obaman hallinto julisti viime viikolla tukevansa aseellisesti Syyrian hallitusta vastaan sotivia terroristeja.
      Stubbin hallitus suunnittelee suomalaisten sotilaiden lähettämistä Irakiin.

      Joulupukille kirje: Juolupukki hyvä, Estä hallituksen aie lähettää sotilaitamme Irakiin.
      Natosotien vuoksi maa on jo tarpeeksi sekaisin. Meidän ei mennä sotkemaan pakkaa lisää, Hallituksen tulisi päinvastoin toimia osapuolten väillä diplomatian keinoin rauhantilan saavuttamiseksi.

    • joulurauhaa

      Vaalitseva suomalaismedia: Itämeren yllä huristelee parvina venäläisiä sotalentokoneita ja ne lentävät jotakin maata kohti.

      Media on puoleksi oikeassa. Venäjän sotilasliikenne on suuresti lisääntynyt. Media jättää toisen puolen kertomatta.
      Itämerellä lentää kaikkien rantavaltioiden sotakoneita ja ne lentävät vasten tahtoaankin aina jotain maata kohti. Nato harjoittelee ilmasotaa kutakuinkin säännöllisesti ja suorittaa muutakin lentämistä. Jopa kaukaisen natomaan Portugalin hävittäjät käyvät Itämerellä. Sotalaivojen kohdalla on sama tilanne. Läntiset natomaat ovat tuoneet Baltiaan ja Puolaan sotakalustoa ja armeijanyksiköitä.
      Kaikki alueella pörräävät hävittäjät tai seilaavat alukset ovat kapitalististen maiden armeijoiden kalustoa.

      Menossa on tietynlainen shakkipeli, jossa sotilasyksiköitä siirrellään valmiiksi lopullista matti-iskua varten. Sotilaallinen uhittelu ei aina johda sotaan mutta edistää sodanvaaraa. Sattumanvarainen tapahtuma voi laukaista suuremman selkkauksen.
      Mikäli alueella puhkeaisi sota, kärsijöitä olisivat maiden työläiset. Ensin konkreettisesti sodan kauhut ja tuhot ja myöhemmin vaurioiden korjaamiseen kuluvat varat - kaikki kulut tulisivat palkkatyöläisten maksettavaksi.

      Itämerenmaiden työläisten etu on kehittää rauhanliike ja pakottaa maidensa hallitukset hillitsemään asevarustelua, jopa lopettamaan se kokonaan. Missään tapauksessa ei saa alistua ikivanhaan katteettomaan "isänmaan puolustukseen sodan avulla". Sellainen politiikka tuo vainajia ja raunioita.
      Mikäli "herrat" sytyttävät sodan, kaikissa maissa ammattiliitot julistavat välittömästi yleislakon - luultavasti parin viikon istuminen palauttaisi "herrojen" päihin realismin.

    • jees !

      Arvovaltainen saksalainen ryhmä poliitikkoja, pappeja ja kulttuurin edustajia ovat vedonneet Ukrainan tapahtumien ympärillä syntyneen vastakkainasettelun purkamisen puolesta. Vetoomus on lähetetty Saksan hallitukselle.
      Vetoomuksessa kehoitetaan jäännityksen lieventämisen puolesta ja rauhanomaisen ratkaisun etsimistä.
      http://www.joensuunrauhanryhma.org/kannanotot/saksalainen_vetoomus

      Suomalaista mediaa vetoomus ei ole kiinnostanut.

    • Halla-ahon äänestäjä

      jees: poliitikkoja, pappeja ja kulttuurin edustajia

      NÄIN ON PAPIT OVAT komuille KOVIA katso alta Vikström


      Espartagus
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/13129293#comment-75332400
      Putin ei todellakaan ole kommunisti.

      vastaus:
      Eikä Yrjö Hakanen ole kommunisti vaan vaikuttaa enemmän hauskuttajalta
      istuessaan Helsingin valtuustossa päättämässä koirapuistojen
      rakentamisesta

      koska hän ei tee vallankumousta vaan koomikko ei hän voi olla
      kommunisti

      marx lenin stalin brezhnev jne. eivät
      ole komuja vaan vain jotain feikkejä jotka kutsuvat itseään komuiksi
      kuin Putin ja komuja ovat vain ketkä

      jotkut vaihtuva-aiheiset nurkkakommarit äänestäessään luokkatietoisia
      nolla paikkaa eduskuntaan saavia skp-läisiä,

      skpssä tieto sikää koommunismissä


      Ei varmaan Putin ole komu hän on KGB:n sekunda-agentti
      ura täysin mitätön vakoilijana

      Sätkynukke jota ylläpitävät taloussotaoligarkit

      Putin on muuten voimiltaan heikko pieni mies
      ei senkään takia sovi kommunistiksi

      Turussa ollessaan Putin yritti pelata futista huonolla menestyksellä
      Häntä vastaan pelasivat lähinnä papit
      mm. Piispan Pojat joukkue jossa kapteenina oli John VIkström

      Muistan kun Vikström taklasi Putinin ja tämä meni mukkelis makkelis pitkin
      ruohoa aivan laakeana liukui niin että olkapää meni sijoiltaan ja Putin roikotti kättään viikkokausia siteessä

    • hajupersu

      Persuoikeiston halla-aholaiset pitävät Stalinia suurena esikuvana. Nimenomaan Stalinin väkivaltaista puolta, sitä puolta, jonka seurauksena Nl teloitti kommunisteja.
      Persuoikeisto kuolaa 1937 NL:n perään, jolloin vastavallankumous tuotti tavatota vahinkoa sosialismille.
      Heidän mieltään ei lämmitä sekään, että Suomen kapitalistit tappoivat suhteessa väestöä paljon enemmän kuin Stalinin Neuvostoliitossa.

      Persuoikeisto odottaa Putinista uutta Stalinia. Kovaa miestä valtiojohtajaksi, joka tekisi työväenliikkeestä selvää. Ja sitten nato tekisi Venäjästä selvää ja pikkupersut pääsisivät hakemaan tontteja Itä-Karjalasta ja Inkerinmaalta.
      Luulenpa että oikeistopersut saavat nuolla huulensa verille. Toiveet eivät toteudu.
      Halla-aho ei pysty syrjäyttämään edes Soinia persuista. Tyhjätaskun (aivoton) rahkeet eivät riitä.

    • Halla-ahon äänestäjä

      LENINISMI EI TUHONNUT VAIN taloutta ja valtioita (kuten Kuubaa)
      eikä vain RAKENNUSALUEITAAN VAAN MYÖS LUONNON

      ESIMERKKINÄ SOSIALISMIN TUHOAMAT POHJOISKALOTIN TUNTURIT

      tuloksena kaikesta tästä tuhosta on järkyttävän heikko työnarvotalous,

      sosialismiköyhyys, kommunismirappio, nälkä,
      sairaudet, HIV ja tuhoamisleirit, ei minkään arvoista elämää,
      vaikka ympäristöä riistetään ja tuhotaan

      Näyttely
      Marja Helander: SILENCE - Jaskes eatnamat
      Tunturista jätekasaksi, se on sitä nykyaikaa!

      Vielä ehtii, päivä aikaa Helsingissä,
      mutta ei huolta, uusia tulee sekä näyttelyjä että Kremlin Putinin ympäristötuhoja

      Näyttelyjä tulee aivan varmasti tältä Lapin kuvaajalta ja taiteilijalta

      Marja Helander

      ja netistäkin löytyy hänen teoksiaan

      Marja Helander kävi Kuolassa kuvaamassa leninismin ja putinismin jne. tuhoja

      Näyttely Helsingissä huomiseen 21.12. asti
      katso kuvia netistä

      Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liitto harjoitti karkeaa ympäristötuhoa
      Ja Putin ja Kreml jatkavat samaan malliin

      Ei vain rakennukset ja tehdasromut ja ydinsajätteet tuhonneet alueita vaan myös kaikki
      tunturit on tuhottu

      Esimerkkinä Montshegorsk
      http://www.forumbox.fi/uploads/images/web_Monchegorsk_3.jpg

      Jos olet Helsingistä käy katsomassa nyt mutta varmaan muuallakin
      tämä näyttely kiertää ja eiväthän leninismin tuhojen esittelyt tule
      tähän loppumaa
      ja
      nehän vain lisääntyvät Kremlin lisätessä ydinaselaivastoaan ja öljytuhojaan

      http://www.forumbox.fi/fi/calendar/61/660-marja-helander/
      MARJA HELANDER
      28.11.2014 - 21.12.2014
      Marja Helander (1965)
      SILENCE - Jaskes eatnamat
      Tunturista jätekasaksi, se on sitä nykyaikaa!

    • luonto.ystävä

      Perusuomalaisten oikeisto Halla-ahon johdolla on ottanut ihanteeksi muinaisen Neuvostoliiton heikkoudet ympäristönsuojelussa, mikä ei paljon poikkea nykyisten kapitalististen suuryhtiöiden tuhoja kehitysmaissa kuten Talvivaara Suomessa. Nykyisin olisi tietotaitoa hoitaa teollisuus ja luonto sopusoinnussa. Halla-aholaisia tukee persupuolueen kanta olla tukematta luonnonsuojelua. Luonnonsuojelua haukutaan ala-arvoin termein. Eduskunnassa persut propagoivat voimakkaasti luontoa vastaan suurkapitalistien etujen puolesta.

      Persuoikeisto, SVL:n uusnatsit vetovat NL:n heikkouksiin esikuvana luonnon turmelemisen puolesta.
      Suomalaiset kommunistit tunnustavat Vihreiden piirissä olevan asiantuntemuksen luonnon suhteen. Persujen toimet saastumisen edistämiseksi tulee torjua.
      Persuilla on lyhytnäköinen, vaarallinen ajattelutapa. Luonnonsuojelu veisi varoja kansantaloudelta. Kommunistit näkevät toisin. Luonnonsuojelu on arvo sinänsä ja se myös edistää tervettä taloutta.

    • yksi kaikkien...

      Kristinuskon kannattajille.
      Raamattu: Joka miekkaan tarttuu se miekkaan hukkuu.

      Tulkaa mukaan rauhanliikkeisiin yksilöinä ja järjestöinä. Sodanvaara kasvaa. Sen siemeniä lietsotaan vahvemmin kuin aikoihin.
      Tulkaa estämään Suomen joutuminen natosotaliittoon. Edistetään yhdessä maailman kurjien asemaa, oikeudenmukaista maailmankauppaa ja kansojen veljeyttä.
      Sanokaamme stop kansalaisten arvostukselle heidän etnisyyden perusteella. Kaikki ihmiset ovat samaa ihmiskuntaa, samaa rotua ja jokaisen syrjäytyneen ja osattoman tulee saada oikeutta.
      Ei päästetä Suomea siihen mikä suurkaupungeissa on kehittymässä. Mm New Yorkissa on kasvamassa sananmukaisesti maanalainen kurjien alamaailma. Kaupungin alla olevissa putkistoissa elää kymmeniä tuhansia kansalaisia surkeissa oloissa yhteiskunnan ulkopuolella. Kukaan ei ole tutkinut kuinka laajaa se on eikä virallinen yhteiskunta ole kiinnostunut. USAn rikkauksien jalkojen alla elää kurjalisto omaa elämäänsä.

      Kristityt ja kaikki muut. Rauhan puolesta ja kurjuuden leviämistä vastaan. Leikkauspolitiikkaa vastaan.

    • puji

      Maailmanlaajuisten rauhaliikkeiden yhteistoimintaa sotaa ja sotaista natoa vastaan tarvitaan tulevana vuonna enemmän kuin koskaan ennen.
      YK:n puitteissa Suomen tulee olla aloitteellinen yleiseen aseistariisuntaan tähtäävän politiikan puolesta.
      Kaikkien maiden proletaareille vetoomus nostaa sodanvastaisia liikkeitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe