AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Bussikortti

Bussikortti

5 Vastausta 871 Lukukertaa
Kertokaa viisaat kuljettajat vastauksen seuraavaan. Olen ollut rekkahommissa yli 25 vuotta ja nyt minulle alkaa riittää ne hommat. Olen tällä hetkellä työttömänä, työnantajani meni konkkaan. Haluaisin alkaa bussikuskiksi mutta kun sitä D-korttia ei koskaan tullut hankittua. Siispä, pitääkö minun osallistua työkkärin kautta järjestettävään kuljettajakoulutukseen joka kestää noin puoli vuotta saadakseni edellämainitun kortin vai löytyisikö liikenteen ammattilaiselle kenties joku toinen vaihtoehto. Mahdollisesti jonkun bussifirman kautta? Kyseessä on pääkaupunkiseutu.

ei tarvii

hakeudu ns. citybussi kurssille! aikuiskoulutuskeskus järjestää jatkuvasti.
kesto 3kk ja koulutuspaikka Vantaa.

Työkkäri neuvoo! Tervetuloa alalle.

,mnbkjhkhjkhj

D-kortin voi hankkia rekan ajokokemuksella. kuhan on ajokokemusta niin voi käydä inssin ja veikkauksen. Akesta saat neuvoa.

Ajokokemuksella

Jos ja kun sulla on väh.365vrk rekka kokemusta 5vuoden ajanjaksolla, niin silloin sulle riittää kirjalliset ja inssi. Itsekin hankin DE-kortin tällä tavalla kun olen ollut koko pienen ikäni alalla. Tällä hetkellä kortissa kirjaimet BECEDE ja ajelen enimmäkseen pikavuoroja.

ajokokemuksella

Ajokokemuksella saat hommattua linja-autokortin, käy hakemassa paperit, anot poliisilta luvan, sitten kirjalliset ja inssi (joudut itse vuokraamaan bussin inssiin) ja eikun bussia ajamaan... ;)

D kirjain tulossa

Noudatin neuvoja ja homma hanskassa. Tattista neuvoista.
 /   /  /  / Bussikortti

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta